A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón."

Átírás

1 Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést.

2 Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció verziószáma: 5.0 Copyright 2010 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma, a Norton, a SONAR, a LiveUpdate, a Norton AntiSpam, a Norton AntiVirus, a Norton Internet Security, a Norton 360 és a Norton SystemWorks a Symantec Corporation vagy partnerei védjegye, illetve bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A Windows a Microsoft Corporation védjegye. A termék bizonyos részei - Copyright [ ] Glyph & Cog, LLC. Az egyéb nevek tulajdonosaik védjegyei. A dokumentumban említett termék forgalmazása a használatot, másolást, terjesztést, valamint visszafordítást vagy visszafejtést korlátozó licencek alapján történik. A dokumentum részének vagy egészének bármilyen formában történő másolása a Symantec Corporation, illetve az engedély birtokosai előzetes írásos meghatalmazása nélkül tilos. A DOKUMENTÁCIÓ JELEN ÁLLAPOTÁBAN KERÜL NYILVÁNOSSÁGRA. MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT FELTÉTEL, SZERZŐDÉSTÉTEL ÉS GARANCIA, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT IS, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG KIZÁRÁSRA KERÜL. A SYMANTEC CORPORATION NEM TEKINTHETŐ FELELŐSNEK A NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS, ELŐRE NEM LÁTHATÓ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT. A DOKUMENTUMBAN KÖZÖLT INFORMÁCIÓK ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZHATNAK. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA A nyomtatás a Cseh Köztársaságban készült

3 Tartalom 1. fejezet Áttekintés... 5 A Norton 360 Online bemutatása fejezet Telepítés... 7 A Norton 360 Online telepítése... 7 A Norton-szolgáltatás aktiválása fejezet Első lépések... 9 A Norton 360 Online elindítása... 9 A főablak felfedezése A Norton 360 Online állapotainak ismertetése Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése További információk fejezet Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése fejezet Támogatás Az Egykattintásos támogatás megnyitása Tárgymutató Gyors telepítés... 20

4 4 Tartalom

5 Áttekintés 1 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 Online bemutatása A Norton 360 Online bemutatása A Norton 360 Online bizonyítottan nagy teljesítményű és a mai kornak megfelelő gyors és könnyű, mindent egyetlen termékben tartalmazó megoldást biztosít számítógépe és online tevékenysége védelmének érdekében. Véd a vírusokkal, a férgekkel, a hackerekkel és a botnetekkel szemben. Védelmet nyújt az online személyazonosság-lopással szemben, megvédi a fontos fájlokat, és számítógépét kifogástalan, csúcsteljesítmény leadására képes állapotban tartja. A Norton 360 Online teljesen automatikus és könnyen használható. Csendben, a háttérben dolgozik, és a rendszer megterhelése nélkül tartja fenn annak integritását. A teljesítmény és a védelem egyedülálló kombinációja lévén a Norton 360 Online segít a legtöbbet kihozni a számítógépből és online élményéből.

6 6 Áttekintés A Norton 360 Online bemutatása

7 Telepítés 2 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 Online telepítése 1 A Norton-szolgáltatás aktiválása A Norton 360 Online telepítése A Norton 360 Online telepíthető CD-lemezről, USB-ről vagy letöltött fájlból is. A Norton 360 Online telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t a meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 rendszerben kattintson a Run Start.exe lehetőségre. 1 Ha USB-meghajtóról, akkor csatlakoztassa az USB-meghajtót. Windows Vista vagy Windows 7 esetén kattintson Norton telepítésének elindítása, majd a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 rendszeren kattintson a Mappa megnyitása lehetőségre a fájlok megtekintéséhez, majd kattintson a Start.exe elemre. 1 Kattintson duplán a szolgáltatótól letöltött fájlra. 2 Kattintson a Telepítési beállítások hivatkozásra, tekintse át a beállításokat, majd kattintson az OK gombra. 3 Kattintson a Felhasználói licencszerződés hivatkozására, és olvassa el a szerződést. 4 A szerződés áttanulmányozása után kattintson az Elfogadom, indulhat a telepítés lehetőségre.

8 8 Telepítés A Norton-szolgáltatás aktiválása A Norton-szolgáltatás aktiválása A szolgáltatás aktiválása a szolgáltatás előfeltétele. Ha nem aktiválja a szolgáltatást, amikor a rendszer erre először felkéri, akkor rendszeresen termékaktiválásra vonatkozó riasztást fog kapni mindaddig, amíg az aktiválást el nem végzi. A szolgáltatás aktiválása közvetlenül a termékaktiválásra vonatkozó riasztás ablakából is elvégezhető. Illetve elvégezhető a fő ablak Támogatás legördülő listáján található Aktiválás hivatkozás segítségével is. A folytatáshoz internetcsatlakozás szükséges. Előfordulhat, hogy itt a szolgáltatótól kapott PIN-kódot kell megadnia. Az aktiválás menete a szolgáltatótól függően változhat. A szolgáltatást bármelyik nem rendszergazdai fiókból is aktiválhatja. A művelet mindössze néhány percet vesz igénybe. A szolgáltatás aktiválása 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Norton 360 Online főablakában kattintson az Aktiválásmost lehetőségre. 1 A Norton 360 Online főablak Támogatás legördülő menüjében kattintson az Aktiválás lehetőségre. 1 A Termékaktiválás szükséges riasztásban kattintson az Aktiválás most, majd az OK gombra. 2 Amikor az aktiválás mellett dönt, megjelenik a Szoftverszolgáltatás ablak. Az ablak a következő lehetőségeket kínálja: 1 Aktiválás most Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Előfordulhat, hogy a szolgáltató által kiadott aktiválási PIN-kódot is meg kell adnia. 1 Aktiválás később Ezt a lehetőséget választva a szolgáltatást később is aktiválhatja.

9 Első lépések 3 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 Online elindítása 1 A főablak felfedezése 1 A Norton 360 Online állapotainak ismertetése 1 Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése 1 További információk A Norton 360 Online elindítása A Norton 360 Online automatikusan védi a számítógépet, amelyre telepítették. Önnek nem kell elindítania a terméket ahhoz, hogy gépe védve legyen. Ha a Norton 360 Online beavatkozást igénylő helyzetet észlel, a Norton 360 Online azt automatikusan is kijavíthatja. Beállíthatja a Norton 360 Online programot úgy is, hogy értesítést adjon, amikor felhasználói beavatkozás szükséges, és akkor eldöntheti, hogy mit akar tenni. A Norton 360 Online bármikor elindítható, és elvégezhetők a beállítások, megtekinthető a védelem állapota vagy végrehajtható a megelőző karbantartás. A program összes funkciója elérhető a főablakból. A Norton 360 Online elindítása 4 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Windows értesítési területén kattintson duplán a Norton 360 Online ikonra. 1 A Windows tálcán kattintson a Start > Minden program > Norton 360 Online > Norton 360 Online parancsra. 1 Kattintson duplán a Norton 360 Online ikonra az asztalon.

10 10 Első lépések A főablak felfedezése A főablak felfedezése A Norton 360 Online elindulása után a főablak nyílik meg. A főablak hozzáférést nyújt a Norton 360 Online összes funkciójához, lehetőségéhez, a súgóhoz és a támogatáshoz. Megtekintheti a védelmi kategóriák állapotát is, a számítógép védelmét és a webes védelmet, a fájlok biztonsági mentéseit, illetve azokat a fájlokat, amelyek az internet használatakor maradtak a számítógépen. A főablak a következő területeket kínálja, amelyek hozzáférést biztosítanak a feladatokhoz és szolgáltatásokhoz. A következő hivatkozások jelennek meg a főablak felső részén: Feladatok Megnyitja a Feladatok oldalt, ahol vizsgálatokat futtathat, frissítéseket kereshet, megtekintheti a Biztonsági előzményeket, ellenőrizheti a Sérülékenységvédelmet, valamint megtekintheti a Norton Insight Hálózatot. Ezen a területen kezelheti továbbá a biztonsági mentéseket, biztonsági mentéseket futtathat és visszaállíthatja a fájlokat. Futtathat ezenkívül diagnosztikai jelentést, a rendszerindítás-kezelőt, rendszerleíró-tisztítást, a Norton Insightot, illetve megtekintheti a havi jelentést és a Norton Tasks feladatait. Beállítások Megnyitja a Beállítások oldalt, ahol testre szabhatja a vírusirtó, a tűzfal és a kéretlen levelek elleni védelem beállításait, valamint beállíthatja a Saját hálózat nevű eszközt. Ezenfelül ezen a területen beállíthatja a személyazonosság-védelmet, feladatokat ütemezhet, kezelheti a rendszergazdai beállításokat és a biztonsági mentés beállításait. A Gyorsvezérlőkkel be- és kikapcsolhatja a Norton 360 Online funkcióit. Teljesítmény Megnyitja a Teljesítmény ablakot, amely az összes telepítést, letöltést, optimalizálást, észlelést, riasztást és gyorsvizsgálatot mutatja, amelyre a számítógépen sor került a Norton 360 Online telepítése óta. Az ablak ezenkívül részletes képi szemléltetést nyújt az Ön által használt Norton termék processzor- és memóriahasználatáról. Támogatás Megnyitja a Norton Súgóközpontot és az Egykattintásos támogatás oldalát. Itt megtekintheti a termékkel kapcsolatos információkat, és aktiválhatja a terméket.

11 Első lépések A főablak felfedezése 11 Állapot összefoglalása A Rendszerállapot a főablak bal oldalán látható. Megjeleníti a védelmi kategóriák általános állapotát. Az állapot lehet Biztonságos, ha a számítógép biztonságban van, Figyelem, ha valamilyen terület beavatkozást igényel, illetve Kockáztatott, ha a számítógép kockázatnak van kitéve. Ez a terület rendelkezik egy Javítás ikonnal is. Ha egy terület figyelmet igényel, akkor ez látható egy vagy több védelmi kategóriában is. A védelmi kategóriák területe a legnagyobb a főablakban, és a következőket tartalmazza: Számítógép biztonsága Itt megtekintheti a számítógép biztonsági állapotának részleteit, vizsgálatokat futtathat, futtathatja a LiveUpdate szolgáltatást, kezelheti a tűzfalat, és futtathatja a Norton Insight alkalmazást. Személya -zonosság -védelem Megtekintheti a Személyazonosság-védelem részleteit, kezelheti az adatvédelmet, és beállíthatja az Identity Safe alkalmazást. Biztonsági mentés Megtekintheti a biztonsági mentés adatait, kezelheti a biztonsági mentéseket, biztonsági mentést végezhet, és visszaállíthatja a mentett fájlokat. Számítógép behangolása Itt megtekintheti a számítógép behangolásának részletes adatait, futtathatja a fájltisztítást, futtathat diagnosztikai jelentéseket, és futtathatja a rendszerindítás-kezelő alkalmazást. A következő ikonok jelennek meg a főablak alsó részén: Tevékenységi térkép Segítségével hozzáférhet a kiberbűnözés forró pontjait tartalmazó világtérképhez és a legfrissebb fenyegetésekhez. Online Family Segítségével nyomon követheti gyermeke tevékenységét az interneten. w A Norton Online Family nem érhető el a Norton 360 Online bizonyos verzióinál. Ilyen esetekben a Norton Online Family lehetőségeit nem lehet elérni. Safe Web Segítségével ellenőrizheti egy webhely biztonságosságát. w A Safe Web nem érhető el a Norton 360 Online bizonyos verzióinál. Ilyen esetekben a Safe Web lehetőségeit nem lehet használni.

12 12 Első lépések A Norton 360 Online állapotainak ismertetése A Norton 360 Online állapotainak ismertetése A Norton 360 Online megjeleníti a számítógép biztonsági állapotát a főablak felső részén. A számítógép biztonsági állapotától függően a Norton 360 Online a rendszer állapotát Biztonságos, Figyelem vagy Kockáztatott értékkel jeleníti meg. A rendszerállapot-jelző a következő állapotokat jeleníti meg: Biztonságos Azt jelzi, hogy a számítógépe védve van a fenyegetésektől, kockázatoktól és károktól. Figyelem Azt jelzi, hogy a számítógépe felhasználói beavatkozást igényel. A Norton 360 Online főablakának alsó részében kattintson a Javítás most lehetőségére a számítógép biztonsági fenyegetéseinek megoldásához. Kockázat Azt jelzi, hogy a számítógépe kockázatnak van kitéve. A Norton 360 Online főablakának alsó részében kattintson a Javítás most lehetőségére a számítógép biztonsági fenyegetéseinek megoldásához. Lásd, Reagálás a biztonságiállapot-jelzők jelzéseire, 12. oldal A Norton 360 Online megjeleníti az egyes védelmi kategóriák így például a számítógép védelme, a személyazonosság-védelem, a biztonsági mentés és a számítógép-behangolás állapotát. A számítógép különböző összetevőinek biztonsági állapotától függően a négy védelmi kategória állapotterületei a következő jelöléseket tartalmazhatják: Védett, Figyelem vagy Kockáztatott. Ha a rendszerállapot vagy a védelemi kategóriák állapota Kockáztatott vagy Figyelem értékű, kattintson a Norton 360 Online főablakának alsó részén a Javításmost elemre, így elháríthatja a számítógépen előforduló összes biztonsági fenyegetést. Reagálás a biztonságiállapot-jelzők jelzéseire Ha a rendszer veszélyforrást vagy fenyegetést észlel, a termék a főablak tetején kijelzi a biztonsági állapotot. Amikor egy állapotjelző felhívja a figyelmét valamilyen körülményre, akkor a megfelelő művelet elvégzésével növelheti a védelem szintjét. A védelem a számítógépre telepített programoktól függ. A védelem növelése érdekében frissítse a telepített programokat. Ha a rendszerállapot vagy a védelmi kategóriák állapota Kockáztatott vagy Figyelem jelzésű, a biztonsági problémákat közvetlenül a főablakból megoldhatja. A biztonságiállapot-jelzők kezelése 1 A Norton 360 Online főablakában kattintson a Javítás most lehetőségre.

13 Első lépések Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése 13 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése A Norton 360 Online többféle módon és több helyen jelenít meg üzeneteket. A következő helyeken jelenhetnek meg üzenetek: A Windows asztalon található értesítési területen A Norton 360 Online számos üzenete az értesítési területen, a tálca jobb oldalán jelenik meg. Például a számítógépe ki volt kapcsolva, vagy nem csatlakozott az internethez egy ideig. Ebben az esetben az üzenet jelenik meg, hogy a védelem elavult lehet. Egy másik üzenet jelenik meg, ha az egyik biztonsági beállítás ki lett kapcsolva. Ez az üzenet arra figyelmeztet, hogy a számítógép nincs biztonságban, és segít bekapcsolni a beállítást. Legtöbb esetben kattinthat a riasztásra a Norton 360 Online megnyitásához és a probléma kijavításához. A Norton 360 Online főablakában A riasztások és egyéb üzenetek a főablak tetején jelennek meg. Az üzenet színe jelzi annak sürgősségét. Ha az üzenet zöld, akkor a számítógép biztonságban van. Ha az üzenet narancs vagy piros, akkor valamilyen műveletet kell végeznie biztonsága megóvása érdekében. Norton 360 Online védelmi kategóriák és részletek A Norton 360 Online megjeleníti az egyes védelmi funkciók így például a számítógép védelme, a személyazonosság-védelem, a biztonsági mentés és a számítógép-behangolás állapotát. Ezek az állapotjelző területek azt mutatják, hány problémát kell megoldani az adott szolgáltatásnál. Az egyes állapotjelző területek alatt található Részletek megtekintése gomb segítségével további információt kaphat a problémákról. A Javítás lehetőség segítségével a számítógépen felmerült összes problémát elháríthatja.

14 14 Első lépések További információk Norton 360 Online minialkalmazás a Windows-oldalsávon Windows Vista és Windows 7 rendszerben a Norton 360 Online megjeleníti a számítógép biztonsági állapotát a Windows-oldalsávon található Norton 360 Online minialkalmazásban. További információk A súgó használata A termékdokumentáció segítséget nyújt a Norton 360 Online használatához. A szükséges információk megtalálhatók a számítógépen és a partner webhelyén. A Súgó a Norton termék minden pontjáról elérhető. A súgó olyan információkra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak az elvégezni kívánt feladatokhoz. Az online súgó az összes termékfunkció ismertetését tartalmazza. Hozzáférés a súgóhoz 1 A főablak tetején kattintson a Támogatás gombra. 2 A legördülő listában kattintson a Súgó lehetőségre. 3 A Súgó ablak bal ablaktábláján kattintson valamelyik fülre. A következő lehetőségek közül választhat: Tartalom Megjeleníti a súgó témaköreit. Szójegyzék Betűrendben sorolja fel a súgótémakörök összes kulcsszavát. Keresés Keresőmezőt nyit meg, amelyben megadható a keresett szó vagy kifejezés. A súgótémakörök kinyomtatása 1 A Súgó ablakban kattintson a Tartalom fülre. 2 A Tartalom listában válassza ki a nyomtatni kívánt témakört, majd kattintson a Nyomtatás gombra. 3 Döntse el, hogy csak a kijelölt témakört, vagy az adott témakört az összes altémakörével együtt szeretné-e kinyomtatni. 4 Kattintson az OK gombra.

15 Vészhelyzet esetén javasolt teendők 4 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése Ha a Norton-termék telepítése nem sikerült, letöltheti a Norton Bootable Recovery Tool varázslót. Ez az egyszerűen használható varázsló használható Norton Bootable Recovery Tool létrehozására egy CD-n, DVD-n vagy USB-kulcson. A Norton Bootable Recovery Tool segítségével vizsgálhatja meg a számítógépet, és távolíthatja el a sikeres telepítést megakadályozó biztonsági fenyegetéseket. w Javasoljuk, hogy töltse le és telepítse a Norton Bootable Recovery Tool varázslót olyan számítógépen, amelyen semmilyen biztonsági fenyegetés nem található, és hozza létre a Norton Bootable Recovery Tool eszközt. Ha a Norton Bootable Recovery Tool eszközt egy vírussal fertőzött számítógépen hozza létre, akkor jó esély van rá, hogy a helyreállító CD, DVD vagy USB-kulcs is fertőzött lesz. A Norton Bootable Recovery Tool használata PIN-kódot igényel. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése az internetről 1 Nyissa meg a webböngészőt, és keresse fel a következő weboldalt: 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

16 16 Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése

17 Támogatás 5 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 Az Egykattintásos támogatás megnyitása Az Egykattintásos támogatás megnyitása Ez a szolgáltatás a Norton 360 Online, a Norton Internet Security Online és a Norton AntiVirus Online esetén vehető igénybe. Az Egykattintásos támogatás segítségével a terméken belül is elérheti a támogatást, illetve automatikusan megkeresheti és elháríthatja a gyakori problémákat. Az Egykattintásos támogatás megnyitásához kattintson a Támogatás lehetőségre a termék főablakában. Az Egykattintásos támogatás megnyitása w 1 A termék főablakában kattintson a Támogatás lehetőségre. 2 A legördülő listában kattintson a Támogatás elemre. A támogatás térségenként eltérő módon áll rendelkezésre. Egyes országokban normál telefon- és internethasználati díjat számíthatnak fel. A támogatás minden részlete a következő címen érhető el:

18 18 Támogatás Az Egykattintásos támogatás megnyitása

19 Tárgymutató A a Norton 360 Online bemutatása 5 Á állapot 12 Állapot-összefoglaló sáv 11 B Beállítások 10 biztonsági állapot 12 E előugró üzenetek 13 F Feladatok 10 főablak állapotszínek 13 állapotüzenetek 13 beállítások 10 funkciók 10 támogatás 10 H hibaüzenetek 13 Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltés 15 R riasztások 13 S Súgó hozzáférés 14 nyomtatás 14 SZ szolgáltatás aktiválása 8 T Támogatás Egykattintásos támogatás 17 telepítés problémák 15 Teljesítmény 10 termékaktiválás eljárás 8 Ü üzenetek 13 N Norton 360 Online aktiválás 8 állapota 12 asztali ikon 9 főablak 13

20 Gyors telepítés A Norton 360 Online a megújítható szolgáltatási időszak alatt védelmi frissítésekkel és új termékfunkciókkal egészíthető ki. A szolgáltatás feljogosítja Önt, hogy az első telepítéskor kezdődő szolgáltatási időszak alatt egyetlen számítógépen vagy megadott számú számítógépen a terméket szabadon használja. Ha Ön elfogadja a következő oldalon megtekinthető Symantec-licencszerződést, akkor a megújítható szolgáltatás keretében a szolgáltatási időszak alatt hozzáférhet a védelmi frissítésekhez és az új termékfunkciókhoz: A szolgáltatási időszak alatt bővítheti, módosíthatja és eltávolíthatja a termékfunkciókat. Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton 360 Online telepítése A Norton 360 Online telepíthető CD-lemezről, USB meghajtóról vagy letöltött fájlból is. A Norton 360 Online telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 esetén kattintson Norton telepítésének elindítása, majd a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Ha USB-meghajtóról telepít, akkor csatlakoztassa az USB-meghajtót az USB-portba. Windows Vista vagy Windows XP esetén kattintson Norton telepítésének elindítása, majd a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 rendszeren kattintson a Mappa megnyitása lehetőségre, kattintson duplán a Start.exe elemre, majd kattintson a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Ha letöltötte a Norton 360 Online egy példányát, kattintson duplán a letöltött fájlra. 2 Kattintson a Telepítési beállítások hivatkozásra, tekintse át a beállításokat, majd kattintson az OK gombra. 3 Kattintson a Felhasználói licencszerződés hivatkozására, és olvassa el a szerződést. 4 A szerződés áttanulmányozása után kattintson az Elfogadom, indulhat a telepítés lehetőségre. A Symantec Norton termékei megvédik az ügyfeleket a hagyományos fenyegetésektől a vírusirtóval, az adathalászat elleni védelemmel és a kémprogramok elleni védelemmel. Védenek a botok ellen, drive-by letöltések ellen, és felismerik a személyes adatok ellopását, valamint nem foglalnak le sok rendszer-erőforrást. Ezenfelül a Symantec olyan szolgáltatásokat is nyújt, mint az online biztonsági mentés és a számítógép finomhangolása, valamint megbízható forrása a család online biztonságának. További információkért válasszon egyet az alábbi hivatkozások közül: Vírusirtó Adathalászat elleni védelem Kémprogramok elleni védelem Online biztonsági mentés Copyright 2010 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Norton és a Norton-embléma a Symantec Corporation és leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Az egyéb nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. TM Norton AntiVirus Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton 360TM Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton TM AntiVirus Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni.

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára Norton Family TM Getting Started 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára A Norton Family használatához először szokásos felhasználói fiókokat kell létrehozni a gyereknek minden általa használt

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

1 Rendszerkövetelmények

1 Rendszerkövetelmények 1 Rendszerkövetelmények 1.1 Operációs rendszer Az i-deal2 ajánlatadó alkalmazás a Microsoft.Net és Click Once technológiáin alapul. Ezek használatához legalább Microsoft Windows XP SP2 (Szervízcsomag 2),

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar OTOsuite Telepítési útmutató Magyar Ez a dokumentum leírja miképp telepítse az OTOsuite szoftvert DVD-ről, pendrive-ról vagy tömörített fájlból. Rendszerkövetelmények 1,5 GHz processzor vagy gyorsabb (ajánlott:

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató Lézeres nyomtató sorozat Windows Vista / 7 Telepítési útmutató A nyomtató használata előtt állítsa be a nyomtató hardverét és telepítse az illesztőprogramot. A megfelelő telepítési és beállítási útmutatásért

Részletesebben

Norton Security. Termékismertető

Norton Security. Termékismertető Norton Security Termékismertető Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

Norton Internet Security Termékismertető

Norton Internet Security Termékismertető Termékismertető Norton Internet Security Termékismertető A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken Protection Service for Business Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security 2006 Felhasználói kézikönyv A 9,0-s programverzió dokumentációja Copyright 2005 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma,

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business az első lépések Ez az útmutató ismerteti a PSB Mobile Security telepítését és konfigurálását Android-eszközökön.

Részletesebben

1. DVNAV letöltése és telepítése

1. DVNAV letöltése és telepítése 1. DVNAV letöltése és telepítése A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

Norton. AntiVirus. Termékismertető

Norton. AntiVirus. Termékismertető Norton TM AntiVirus Termékismertető Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv

Részletesebben

Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató

Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken F-Secure Biztonsági megoldás Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése Telepítő fájl letöltése honlapunkról A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése A honlapunkon (www.novitax.hu) található telepítő fájlt (novitax2007-setup.exe) le kell tölteni a számítógép egy

Részletesebben

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére FONTOS: Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére Sajnálattal értesítjük, hogy a készülékkel együtt szállított CD vagy DVD lemezen található automata telepítőprogramok

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Gyorstelepítési útmutató www.eicon.com Tartalom Bevezetés... 2 Jelzõlámpák... 2 Kábelek csatlakoztatása... 2 Telepítés Windows 98 alatt... 3 Telepítés Windows Me alatt... 4 Telepítés

Részletesebben

Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány. Dátum : 2/2/2016. FAM DAVIE ügyfélszolgálat

Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány. Dátum : 2/2/2016. FAM DAVIE ügyfélszolgálat Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány Cím : Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány Dátum : 2/2/2016 Szerző : FAM DAVIE ügyfélszolgálat 0 1 1 Tárgymutató 1 TÁRGYMUTATÓ... 2 2 A DAVIE4 TANÚSÍTVÁNY TELEPÍTÉSÉNEK HÁTTERE...

Részletesebben

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0

Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Evolut Főkönyv program telepítési és beállítási útmutatója v2.0 Az Ön letölthető fájl tartalmazza az Evolut Főkönyv 2013. program telepítőjét. A jelen leírás olyan telepítésre vonatkozik, amikor Ön

Részletesebben

F-Secure biztonsági megoldás Az első lépések Android-készülékeken

F-Secure biztonsági megoldás Az első lépések Android-készülékeken F-Secure biztonsági megoldás Az első lépések Android-készülékeken F-Secure telepítése mobil eszközre. Telenor elektronikus levélben eljuttatta az F-Secure biztonsági megoldás mobilra telepíthető verziójának

Részletesebben

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Adobe Reader beállítása és használata a hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzéséhez A dokumentáció szabadon tovább terjeszthető, a legfrissebb

Részletesebben

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET Cyber Security Pro csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben.

Részletesebben

Norton Security biztonsági mentéssel

Norton Security biztonsági mentéssel TM Norton Security biztonsági mentéssel Termékismertető Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést.

Részletesebben

Sygic: Voucher Edition for Android telepítése

Sygic: Voucher Edition for Android telepítése Sygic: Voucher Edition for Android telepítése A mellékelt képernyőképek illusztrációként szolgálnak! 1. A szoftver letöltése és telepítése 1.1. Töltse le az alkalmazást készülékén keresztül a Google Play

Részletesebben

Szoftverfrissítések Felhasználói útmutató

Szoftverfrissítések Felhasználói útmutató Szoftverfrissítések Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

Az RP-info (Rendeletek, Protokollok, Gyógyszer információk) szoftver bemutatása

Az RP-info (Rendeletek, Protokollok, Gyógyszer információk) szoftver bemutatása Az RP-info (Rendeletek, Protokollok, Gyógyszer információk) szoftver bemutatása Az RP-info egy orvosok számára kifejlesztett információs rendszer, amely a betegellátás során felmerülő szakmai kérdések

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

SystemDiagnostics. Magyar

SystemDiagnostics. Magyar SystemDiagnostics Magyar Szeretne hozzánk fordulni... műszaki jellegű kérdéseivel vagy problémájával? Az alábbiakkal veheti fel a kapcsolatot: Forróvonalunk/ügyfélszolgálatunk (lásd a mellékelt forróvonal-listát,

Részletesebben

Adóbevallás leadása elektronikusan

Adóbevallás leadása elektronikusan Adóbevallás leadása elektronikusan Ügyfélkapu regisztráció és bejelentkezés Első lépésben szükségünk lesz Ügyfélkapu fiókra ennek a létrehozásához be kell fáradnunk az okmányirodába, és regisztrációt kell

Részletesebben

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez Bevezetés A Memeo Instant Backup egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. A Memeo Instant Backup automatikus módon, folyamatosan biztonsági másolatot

Részletesebben

Motorola Phone Tools. Első lépések

Motorola Phone Tools. Első lépések Motorola Phone Tools Első lépések Tartalom Minimális követelmények... 2 Telepítés előtt Motorola Phone Tools... 3 A Motorola Phone Tools telepítése... 4 Mobileszköz telepítése és beállítása... 5 Online

Részletesebben

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ Novell Messenger 1.0 GYORSKALAUZ www.novell.com A Novell Messenger egy vállalati, keresztplatformos gyorsüzenet-kezelő program, amelynek működése a Novell edirectory TM címtáron alapul. A Messenger rendszer

Részletesebben

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak.

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. Mappakezelés WINDOWS-7 A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. A PC legnagyobb mappája, amely az összes többi mappát is magában foglalja,

Részletesebben

Nokia Lifeblog 2.5. Nokia N76-1

Nokia Lifeblog 2.5. Nokia N76-1 Nokia Lifeblog 2.5 Nokia N76-1 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, az Nseries és az N76 a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Norton 360TM. Termékismertető

Norton 360TM. Termékismertető Norton 360TM Termékismertető Norton 360 Termékismertető A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni.

Részletesebben

Illesztőprogram küldése

Illesztőprogram küldése Illesztőprogram küldése Rendszergazdai útmutató 2013. január www.lexmark.com Áttekintés 2 Áttekintés Az Illesztőprogram küldése alkalmazás segítségével egyszerűen beszerezheti a kívánt nyomtatómodellhez

Részletesebben

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Tartalom F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Tartalom 1. fejezet: Az első lépések...3 1.1 Előfizetés kezelése...4 1.2 Hogyan győződhet meg arról, hogy a számítógép védelme

Részletesebben

Magyar. Biztonsági információk. Magyar

Magyar. Biztonsági információk. Magyar Az útmutató tartalma: Biztonsági információk, 29. oldal. Az üzembe helyezéssel kapcsolatos hibaelhárítás, 30. oldal. További információk keresése, 34. oldal. Biztonsági információk A készülékhez csak a

Részletesebben

Felhasználói útmutató Mac rendszerhez

Felhasználói útmutató Mac rendszerhez Felhasználói útmutató Mac rendszerhez Tartalom Első lépések... 1 A Mac Reformatting Tool (Újraformázó eszköz) használata... 1 A FreeAgent szoftver telepítése... 4 Meghajtók biztonságos eltávolítása...

Részletesebben

Java telepítése és beállítása

Java telepítése és beállítása A pályázati anyagok leadás Mozilla Firefox böngészőn keresztül: Tartalom Java telepítése és beállítása... 1 USB kulcs eszközkezelő telepítése... 4 USB kulcs telepítése böngészőbe... 4 Kiadói tanúsítvány

Részletesebben

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv

Médiatár. Rövid felhasználói kézikönyv Médiatár Rövid felhasználói kézikönyv Tartalomjegyzék Bevezetés Tartalomjegyzék Bevezetés Bevezetés... 3 Kezdô gondolatok... 4 Hálózati követelmények... 4 Támogatott operációs rendszerek a számítógépeken...

Részletesebben

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései

NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései NSR TAO rendszer használatához kiadott tanúsítvány megújításának lépései Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 operációs rendszeren 1(8) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3.

Részletesebben

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE Megjegyzések STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE 1. A konkurrens hálózati verzió telepítése két részből áll: a) szerver telepítés, és b) munkaállomás telepítés minden kliensen. Ezzel szemben,

Részletesebben

1. A Windows programok telepítése

1. A Windows programok telepítése 1. A Windows programok telepítése Amennyiben a program egy korábbi példánya már telepítve van a számítógépre, akkor beszélünk frissítésről. Ellenkező esetben a következőkben leírtakat átlépheti és a telepítés

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. AuthentIC Manager

Részletesebben