Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 Felhasználói kézikönyv

2 Norton AntiVirus Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció verziószáma: 15.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A dokumentumban említett termék forgalmazása a használatot, másolást, terjesztést, valamint visszafordítást vagy visszafejtést korlátozó licencek alapján történik. A dokumentum részének vagy egészének bármilyen formában történő másolása a Symantec Corporation, illetve az engedély birtokosai előzetes írásos meghatalmazása nélkül tilos. A DOKUMENTÁCIÓ JELEN ÁLLAPOTÁBAN KERÜL NYILVÁNOSSÁGRA. MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT FELTÉTEL, SZERZŐDÉSTÉTEL ÉS GARANCIA, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT IS, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG KIZÁRÁSRA KERÜL. A SYMANTEC CORPORATION NEM TEKINTHETŐ FELELŐSNEK A NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS, ELŐRE NEM LÁTHATÓ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT. A DOKUMENTUMBAN KÖZÖLT INFORMÁCIÓK ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZHATNAK. A FAR szakaszai szerint a licenc által lefedett szoftver és dokumentáció "kereskedelmi számítógépszoftvernek" minősül, melyre a FAR "Kereskedelmi számítógépszoftver - Korlátozott jogok", a DFARS A kereskedelmi számítógépszoftverrel és kereskedelmi számítógépszoftver-dokumentációval kapcsolatos jogok és az egyéb vonatkozó szabályozások szerint korlátozott jogok vonatkoznak. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya kizárólag a jelen szerződésben rögzítettek szerint használhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja, jelenítheti meg és ruházhatja át a licenc által lefedett szoftvert és dokumentációt. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA Írországban készült.

3 Tartalom 1. fejezet Termékaktiválás Mielőtt belekezdene... 5 A Norton AntiVirus aktiválása... 5 Ha nem tudja aktiválni a terméket fejezet Első lépések A Norton AntiVirus elindítása... 7 A főablak felfedezése... 7 A védelmi kategóriák állapotának megtekintése... 9 A biztonsági állapot kijelzőjének ismertetése További információk EMEA támogatási megoldások Tárgymutató

4 4 Tartalom

5 Termékaktiválás 1 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 Mielőtt belekezdene 1 A Norton AntiVirus aktiválása 1 Ha nem tudja aktiválni a terméket Mielőtt belekezdene w Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot és fájlt a számítógépen, valamint győződjön meg róla, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. Aktiválás közben a Microsoft üzenetei jelenhetnek meg. A Norton AntiVirus aktiválásának befejezéséhez kövesse a képernyőn megjelenő Microsoft-utasításokat. A Norton AntiVirus aktiválása w A Norton AntiVirus már telepítve van a számítógépen, de el kell végezni a konfigurálást. Ha nem aktiválja a terméket a megadott időn belül, akkor a termék nem fog tovább működni. A termék aktiválásához internetkapcsolat szükséges. Ha problémába ütközne az aktiválás során, akkor keresse fel a Symantec weboldalát. Látogassa meg a következő webhelyet:

6 6 Termékaktiválás Ha nem tudja aktiválni a terméket A Norton AntiVirus aktiválása 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Ha a Norton AntiVirus párbeszédpanel automatikusan megnyílik az asztalon, akkor tekintse át a lehetőségeket, majd kattintson a Tovább gombra. 1 A Windows tálcán kattintson a Start > Minden program > Norton AntiVirus > Norton AntiVirus parancsra. 2 Olvassa el a licencszerződést, majd kattintson az Elfogadom lehetőségre. Ha nem fogadja el a licencszerződést, nem folytathatja az aktiválást. 3 A Norton AntiVirus párbeszédpanelen tekintse át a lehetőségeket, majd kattintson a Tovább gombra. 4 Tegye az alábbiak egyikét, ha megjelenik a Norton Account párbeszédpanel: 1 Ha Ön már Norton Account felhasználó, akkor a Bejelentkezés segítségével beléphet a Norton Account alkalmazásba. 1 Ha egy új Norton Account felhasználót szeretne létrehozni, akkor töltse ki a Norton Account létrehozása című részt. 5 Kattintson a Tovább gombra. 6 A Norton AntiVirus párbeszédpanelen tekintse át az előfizetési adatokat. 7 Kattintson a Befejezés gombra. Ha nem tudja aktiválni a terméket Ha nem tud a Symantec kiszolgálóihoz kapcsolódni, és ezért nem tudja aktiválni a terméket, akkor ellenőrizze, hogy Ön vagy az internetszolgáltató használ-e szülői tartalomszűrő szoftvert, amely esetleg gátolja a kapcsolatot. Ha szülői tartalomszűrő szoftvert használ, problémái adódhatnak a kapcsolat létrehozásával. Ha arra gyanakszik, hogy a szülői tartalomszűrés gátolja a kapcsolódást, akkor változtassa meg a tartalomszűrési beállításokat, hogy azok ne gátolják az aktiválás folyamatát. A beállítások módosításához rendszergazdai jogosultsággal kell bejelentkezni a szülői tartalomszűrő szoftverbe, vagy szintén rendszergazdai jogosultsággal az internetszolgáltatón keresztül az internetre.

7 Első lépések 2 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton AntiVirus elindítása 1 A főablak felfedezése 1 A védelmi kategóriák állapotának megtekintése 1 A biztonsági állapot kijelzőjének ismertetése 1 További információk A Norton AntiVirus elindítása Lásd, A biztonsági állapotjelzők kezelése, 11. oldal A Norton AntiVirus automatikusan védi a számítógépet, amelyre telepítették. Önnek nem kell elindítania a programot ahhoz, hogy gépe védve legyen. Ha a Norton AntiVirus olyan helyzetet észlel, melynek megoldásához felhasználói beavatkozás szükséges, akkor a probléma megoldását segítő ablakot jelenít meg. A Norton AntiVirus bármikor elindítható, és elvégezhetők a beállítások, megtekinthető a védelem állapota, megújítható a védelem vagy végrehajtható a megelőző karbantartás. A program összes funkciója elérhető a fő ablakból. A Norton AntiVirus elindítása 4 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Windows értesítési területén kattintson duplán a Norton AntiVirus ikonra. 1 A Windows tálcán kattintson a Start > Minden program > Norton AntiVirus > Norton AntiVirus parancsra. A főablak felfedezése A Norton AntiVirus elindulása után a főablak nyílik meg. A főablak hozzáférést nyújt a Norton AntiVirus összes funkciójához, lehetőségéhez, a súgóhoz és a támogatáshoz.

8 8 Első lépések A főablak felfedezése A fő ablak használata Lásd, A Norton AntiVirus elindítása, 7. oldal 1 Indítsa el a Norton AntiVirus programot. 2 A főablak felső részén kattintson a megtekinteni kívánt hivatkozásra. A következő lehetőségek közül választhat: Visszajelzés Visszajelzést küldhet a Norton-termékkel kapcsolatos tapasztalatairól Norton Account Lehetővé teszi, hogy egyetlen központi helyről kezelje az összes Norton-terméket. Súgó és támogatás Megtekintheti a Norton terméktámogatása weboldalát, a Symantec Súgóközpontot, és a Norton AntiVirus névjegyét

9 Első lépések A védelmi kategóriák állapotának megtekintése 9 3 A fő ablak bal oldalán kattintson a felfedezni kívánt lehetőségre. A következő lehetőségek közül választhat: Biztonsági állapot Megtekintheti a számítógép biztonsági állapotát Hálózati térkép Beállíthatja és megtekintheti a Hálózatbiztonsági térkép funkcióit LiveUpdate Megkeresheti a legújabb termékfrissítéseket Vizsgálat Azonnal megvizsgálhatja a számítógépet, és megkeresheti a kockázatot jelentő elemeket Előzmények megtekintése Áttekintheti a közelmúltban elvégzett tevékenységek részletes adatait Lehetőségek Megadhatja a Norton Protection Center és a Norton AntiVirus beállításait. Előfizetés Megújíthatja vagy visszaállíthatja a Norton AntiVirus előfizetését 4 Az ablak közepén kattintson a megtekinteni kívánt lehetőségre. A következő lehetőségek közül választhat: Feladatok és vizsgálatok Lehetővé teszi az adott termékhez kapcsolódó feladatok futtatását Beállítások Lehetővé teszi az adott termékhez kapcsolódó feladatok megtekintését és testreszabását Jelentések és statisztikák Lehetővé teszi az eseménynapló, illetve az online vírushatározó megtekintését A védelmi kategóriák állapotának megtekintése A Norton AntiVirus tartalmazza a Norton Protection Center nevű alkalmazást is. A számítógép használata közben a Norton Protection Center figyelemmel kíséri, hogy mennyire védett a számítógép, illetve a tevékenységek a fenyegetésekkel, kockázatot jelentő elemekkel és a károkkal szemben. A feladatok végrehajtása előtt a Norton Protection Center segítségével megállapíthatja, hogy az adott művelet végrehajtása biztonságos-e vagy sem.

10 10 Első lépések A biztonsági állapot kijelzőjének ismertetése A védelmi kategóriák állapotának megtekintése Lásd, A Norton AntiVirus elindítása, 7. oldal 1 A fő ablakban kattintson az Otthon fülre. 2 A Norton Protection Center ablakában tekintse meg az egyes védelmi kategóriák alatti elemek állapotát. 3 Vagy válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A biztonsági állapotról további adatokat az elemre kattintva kaphat. 1 Ha szeretné kijavítani egy olyan elem állapotát, mely befolyásolja a rendszer általános állapotát, akkor kattintson az elemre, majd a Javítás lehetőségre. 1 Ha szeretné mellőzni egy olyan elem állapotát, mely befolyásolja a rendszer általános állapotát, akkor kattintson az elemre, majd a Mellőzés lehetőségre. 1 Ha szeretne megfigyelni egy korábban mellőzött elemet, kattintson rá, majd a Megfigyelés lehetőségre. A védelmi kategóriák ismertetése A Norton Protection Center alkalmazással együtt telepített programoktól függően a védelmi kategóriák az alábbiak lehetnek: Számítógép Az adott termékhez kapcsolódó védelmi kategóriák állapotát jeleníti meg internet A kimenő és a bejövő vizsgálatának védelmi állapotát jeleníti meg Személyes adatok Az internetes tranzakciók védelmi állapotát jeleníti meg A biztonsági állapot kijelzőjének ismertetése A Norton Protection Center fő ablaka összefoglalja az egyes tevékenységekhez üzenet küldéséhez, böngészéshez tartozó védelmi szinteket, továbbá a számítógépre telepített biztonsági programok alapján felbecsüli az általános védelmi szintet is. A Biztonsági állapotjelző a fő ablak bal oldalán látható. Az állapot a következő lehet: Biztonságos Nincs szükség felhasználói beavatkozásra. Figyelem Bizonyos témakörök felhasználói beavatkozást igényelnek, ám a számítógép nincs veszélynek kitéve. Kockázat Veszély fenyegeti a számítógépen található adatokat vagy a számítógép megfelelő működését.

11 Első lépések További információk 11 A biztonsági állapotjelzők kezelése Amikor egy állapotjelző felhívja a figyelmét valamilyen körülményre, akkor a megfelelő művelet elvégzésével növelheti a védelem szintjét. Az állapotjelzők kezelése a főablakból 4 A fő ablakban kattintson a Javítás lehetőségre. További információk A súgó használata A termékdokumentáció segítséget nyújt a Norton AntiVirus használatához. A szükséges információk megtalálhatók a számítógépen és a Symantec weboldalán. A Súgó a Symantec-termék minden pontjáról elérhető. A súgó olyan információkra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak az elvégezni kívánt feladatokhoz. Az online súgó útmutatást nyújt a termék valamennyi szolgáltatásához és az elvégezhető összes művelethez. Hozzáférés a súgóhoz 1 A főablak felső részén kattintson a Súgó és támogatás gombra. 2 A Súgó és támogatás ablakban kattintson a Súgó lehetőségre. 3 A Súgó ablak bal ablaktábláján kattintson valamelyik fülre. A következő lehetőségek közül választhat: Tartalom Megjeleníti a súgó témaköreit. Szójegyzék Betűrendben sorolja fel a súgótémakörök összes kulcsszavát. Keresés Keresőmezőt nyit meg, amelyben megadható a keresett szó vagy kifejezés. A súgó bármelyik témaköre kinyomtatható. A súgótémakörök kinyomtatása 1 A Súgó ablakban kattintson a Tartalom fülre. 2 A Tartalom listában válassza ki a nyomtatni kívánt témakört, majd kattintson a Nyomtatás gombra. 3 Döntse el, hogy csak a kijelölt témakört, vagy az adott témakört az összes altémakörével együtt szeretné-e kinyomtatni. 4 Kattintson az OK gombra.

12 12 Első lépések További információk

13 EMEA támogatási megoldások A támogatásról Ha önnek Norton 360, Norton Internet Security vagy Norton AntiVirus szoftvere van, a termék telepítése után azonnal, a terméken belülről elérheti a támogatást. A részleteket megtalálja az "Egy-kattintásos támogatás" című részben. Minden más termékkel kapcsolatban felmerülő kérdésére vagy problémájára kétféle támogatási lehetőséggel találhat választ. Mindkét lehetőség részleteiről a megfelelő részben tájékozódhat. 1 Öngyógyítás Egy-kattintásos támogatás 1 Forduljon a támogatási ügyfélszolgálathoz A Symantec szoftver más verzióival kapcsolatos megjegyzés: Előre telepített (OEM) szoftver - Ha érvényes előfizetése van egy, a számítógépére előre telepített Norton termékhez, a számítógép gyártója segítséget nyújthat támogatással kapcsolatos kérdéseiben. A legtöbb esetben a számítógép gyártója segítséget tud nyújtani a Norton termék újratelepítésében. Az előfizetésre illetve termékaktiválásra vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban keresse meg a Symantec Ügyfélszolgálatát. Internetszolgáltatótól (ISP) letöltött szoftver - Ha Norton termékét az internetszolgáltatójától (ISP) töltötte le, minden, termékaktiválással, előfizetéssel és fizetéssel kapcsolatos kérdésével forduljon ehhez a szolgáltatóhoz. A Symantec Ügyfélszolgálata ilyen esetekben nem állhat rendelkezésére az előfizetéssel, fizetéssel és termékaktiválással kapcsolatos kérdésekben. A szolgáltatás Norton 360, Norton Internet Security és Norton AntiVirus esetében érhető el. Ha terméke nincsen telepítve, használja az "Öngyógyítás" vagy a "Kapcsolatfelvételi" támogatás lehetőséget. Az egy-kattintásos támogatás lehetővé teszi, hogy a támogatást a terméken belülről érje el, és olyan eszközöket biztosít, amelyekkel automatikusan feltárhatók és elháríthatók a leggyakoribb hibák. Emellett megoldást kereshet, vagy könnyedén támogatást kaphat akár telefonon is, illetve ingyenes támogatásra van lehetősége azonnali üzenetküldés és formájában is. Az egy-kattintásos

14 14 EMEA támogatási megoldások A támogatásról támogatás eléréséhez kattintson a "Támogatás" lehetőségre a termék felhasználói felületén. Öngyógyítás A Symantec honlapja választ ad az ügyfelek által leggyakrabban feltett kérdésekre. A webhelyen az alábbiakat teheti: 1 Segítséget kaphat előfizetésével, letöltésekkel, termékaktivációval kapcsolatos és más, általános problémákban. 1 Tudásbázisunk segítségére lehet technikai problémákban, például telepítésben, beállításokban, és a Symantec termékekkel kapcsolatos hibaelhárításban. Tájékozódjon a legújabb fenyegetésekkel és vírus-eltávolító eszközökkel kapcsolatban A Symantec támogatási weboldalát az alábbi helyen érheti el: Forduljon a támogatási ügyfélszolgálathoz A felhasználóknak az önsegítő lehetőségek mellett arra is módjuk van, hogy csevegés, vagy telefonhívás formájában kérjenek segítséget támogatási munkatársunktól. Az alábbiakban áttekintjük a háromféle támogatáskérési formát. Csevegés - valós idejű csevegést folytathat támogatási munkatársunkkal. Az összetettebb műszaki problémáknál csevegés esetén a felhasználó - saját belátása szerint - megengedheti a támogatási szakembernek, hogy távolról a számítógépre csatlakozzon, és helyette megoldja a problémát. A csevegő támogatás - vírus- és kémprogram-megoldási szolgáltatásunkat kivéve - ingyenes. - küldje el weboldalunkon kérdését ben, és ben kap rá választ. Az es támogatás esetében többet kell várni a válaszra, mint csevegésnél vagy telefonhívásnál. Az es támogatás ingyenes. Telefon - folytasson valós idejű telefonbeszélgetést támogatási munkatársunkkal. A Norton termékek aktuális verziójának telepítését vagy általános műszaki problémáit illető kérdésekre vonatkozóan a támogatás ingyenes. Más problémák vagy korábbi verziók használata esetén fizetni kell a telefonos támogatásért. A nem műszaki jellegű problémák megoldásához ingyenes támogatást nyújtunk. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a támogatási lehetőségek nyelvenként és termékenként eltérhetnek. Támogatási munkatársainkkal a Symantec támogatási webhelyére lépve veheti fel a kapcsolatot: 1 Lépjen a webhelyre 1 Először az online támogatási lehetőségek jelennek meg, utána a kapcsolat-felvételi lehetőségek, ahol kiválaszthatja a kívánt támogatási típust.

15 EMEA támogatási megoldások A támogatásról 15 Támogatási politika Amikor a Symantec bejelenti, hogy valamely termékének forgalmazását vagy értékesítését beszünteti, az adott termékhez kapcsolódó telefonos támogatás 6 hónappal a bejelentést követően megszűnik. A megszűnő termékek műszaki támogatása azonban továbbra is elérhető marad a támogatási webhelyen, az alábbi címen: A Symantec fenntartja a támogatási politika előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. A támogatási politika legutóbbi változata a helyen tekinthető meg.

16 16 EMEA támogatási megoldások A támogatásról

17 Tárgymutató Á állapotjelzők 11 Media Center 11 F Figyelem 10 főablak Beállítások 9 Biztonsági állapot 9 Előfizetés 9 Előzmények megtekintése 9 Feladatok és vizsgálatok 9 funkciók 7 Hálózati térkép 9 Jelentések és statisztikák 9 lehetőségek 7 LiveUpdate 9 Norton Account 8 Súgó 7 Súgó és támogatás 8 Terméktámogatás 7 Visszajelzés 8 Vizsgálat 9 H hibaelhárítás termékaktiválás 6 N Norton AntiVirus főablak 8 ikon az asztalon 7 indítás 7 Norton Protection Center állapotjelző 10 állapotszintek 10 védelmi kategóriák 9 Windows tálcán 10 S Súgó hozzáférés 11 nyomtatás 11 SZ Számítógép 10 Személyes adatok 10 T telepítés letöltött fájlból 5 problémák 5 termékaktiválási problémák 6 I internet 10 L lehetőségek 9

18 foo

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. TM Norton AntiVirus Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton TM AntiVirus Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security 2006 Felhasználói kézikönyv A 9,0-s programverzió dokumentációja Copyright 2005 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma,

Részletesebben

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára Norton Family TM Getting Started 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára A Norton Family használatához először szokásos felhasználói fiókokat kell létrehozni a gyereknek minden általa használt

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton 360TM Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva.

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. Tartalom 1. BEVEZETÉS...1 2. A MODEM SETUP FOR NOKIA 6510 TELEPÍTÉSE...1 3.

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken Protection Service for Business Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar OTOsuite Telepítési útmutató Magyar Ez a dokumentum leírja miképp telepítse az OTOsuite szoftvert DVD-ről, pendrive-ról vagy tömörített fájlból. Rendszerkövetelmények 1,5 GHz processzor vagy gyorsabb (ajánlott:

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6310i PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva.

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6310i PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MODEM SETUP for Nokia 6310i PROGRAMCSOMAGHOZ Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. Tartalom 1. BEVEZETÉS...1 2. A MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i TELEPÍTÉSE...1 3.

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása Szolgáltatás aktiválása Windows 7 Az eduroam szolgáltatás igénybevételéhez a SZIE felhasználóknak előbb a https://joker.szie.hu oldalon aktiválniuk kell a szolgáltatást. Ezt a bejelentkezést követően a

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business az első lépések Ez az útmutató ismerteti a PSB Mobile Security telepítését és konfigurálását Android-eszközökön.

Részletesebben

TERKA Törvényességi Ellenőrzési Rendszer Kiegészítő Alkalmazás

TERKA Törvényességi Ellenőrzési Rendszer Kiegészítő Alkalmazás TERKA Törvényességi Ellenőrzési Rendszer Kiegészítő Alkalmazás Telepítési leírás 1.0.0.8 verzió A dokumentum készült: 2004. július 1. Utolsó módosítás időpontja: 2004. június 21. A dokumentumot készítette:

Részletesebben

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken F-Secure Biztonsági megoldás Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A. NOKIA PC SUITE 4.51a FOR NOKIA 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva.

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A. NOKIA PC SUITE 4.51a FOR NOKIA 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A NOKIA PC SUITE 4.51a FOR NOKIA 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. Tartalom 1. BEVEZETÉS...1 2. RENDSZERKÖVETELMÉNYEK...1 3. A PC SUITE

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató Lézeres nyomtató sorozat Windows Vista / 7 Telepítési útmutató A nyomtató használata előtt állítsa be a nyomtató hardverét és telepítse az illesztőprogramot. A megfelelő telepítési és beállítási útmutatásért

Részletesebben

1 Rendszerkövetelmények

1 Rendszerkövetelmények 1 Rendszerkövetelmények 1.1 Operációs rendszer Az i-deal2 ajánlatadó alkalmazás a Microsoft.Net és Click Once technológiáin alapul. Ezek használatához legalább Microsoft Windows XP SP2 (Szervízcsomag 2),

Részletesebben

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése Telepítő fájl letöltése honlapunkról A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése A honlapunkon (www.novitax.hu) található telepítő fájlt (novitax2007-setup.exe) le kell tölteni a számítógép egy

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat A Geo5 szoftvert (1. házi feladathoz opcióként, 2. házi feladathoz kötelezően) online felületen keresztül, távoli asztal kapcsolattal lehet használni. Az ehhez

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Első lépések:... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési kulcs... 4 Felhasználói adatok... 5 Telepítő csomagok

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése Tartalom 1. Bevezetés...1 2. Követelmények...1 3. A Nokia Connectivity Cable Drivers Telepítése...2 3.1 A telepítés előtt...2 3.2 A Nokia

Részletesebben

Illesztőprogram küldése

Illesztőprogram küldése Illesztőprogram küldése Rendszergazdai útmutató 2013. január www.lexmark.com Áttekintés 2 Áttekintés Az Illesztőprogram küldése alkalmazás segítségével egyszerűen beszerezheti a kívánt nyomtatómodellhez

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

WIN-TAX programrendszer frissítése

WIN-TAX programrendszer frissítése WIN-TAX programrendszer frissítése A WIN-TAX programrendszert a verzió érvényességének lejártakor illetve jelentősebb változás esetén (pl.: elkészült fejlesztések, munkahelyi hálózati szinkronitás miatt)

Részletesebben

MimioMobile Felhasználói kézikönyv. mimio.com

MimioMobile Felhasználói kézikönyv. mimio.com MimioMobile Felhasználói kézikönyv mimio.com 2013 Mimio. Minden jog fenntartva. Az utolsó módosítás kelte: 2013.09.03.. A jelen dokumentum és a szoftver, illetve azok részeinek bármilyen formában és módon

Részletesebben

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Gyorstelepítési útmutató www.eicon.com Tartalom Bevezetés... 2 Jelzõlámpák... 2 Kábelek csatlakoztatása... 2 Telepítés Windows 98 alatt... 3 Telepítés Windows Me alatt... 4 Telepítés

Részletesebben

VisualBaker Telepítési útmutató

VisualBaker Telepítési útmutató VisualBaker Telepítési útmutató Office Hungary Bt web: www.visualbaker.hu e-mail: info@visualbaker.hu Tartalomjegyzék: Telepítési útmutató... 1 Tartalomjegyzék:... 2 Első lépések:... 3 Telepítési kulcs...

Részletesebben

Köszönjük, hogy e-számlakivonat szolgáltatásunkat választotta, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez! Elakadt? Segítünk!

Köszönjük, hogy e-számlakivonat szolgáltatásunkat választotta, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez! Elakadt? Segítünk! Köszönjük, hogy e-számlakivonat szolgáltatásunkat választotta, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez! Elakadt? Segítünk! Megoldási lehetőségek az e számlakivonat megtekintésével kapcsolatosan esetlegesen

Részletesebben

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE Megjegyzések STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE 1. A konkurrens hálózati verzió telepítése két részből áll: a) szerver telepítés, és b) munkaállomás telepítés minden kliensen. Ezzel szemben,

Részletesebben

1. DVNAV letöltése és telepítése

1. DVNAV letöltése és telepítése 1. DVNAV letöltése és telepítése A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról

Részletesebben

Magyar. Biztonsági információk. Magyar

Magyar. Biztonsági információk. Magyar Az útmutató tartalma: Biztonsági információk, 29. oldal. Az üzembe helyezéssel kapcsolatos hibaelhárítás, 30. oldal. További információk keresése, 34. oldal. Biztonsági információk A készülékhez csak a

Részletesebben

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET Cyber Security Pro csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben.

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról

Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról OTP BANK NYRT. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztató az átállásról Bankunk ügyfeleink folytonos szoftverhasználatát biztosító szempont alapján úgy döntött, hogy az új verziót (6.01-01) most nem a megszokott

Részletesebben

Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány. Dátum : 2/2/2016. FAM DAVIE ügyfélszolgálat

Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány. Dátum : 2/2/2016. FAM DAVIE ügyfélszolgálat Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány Cím : Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány Dátum : 2/2/2016 Szerző : FAM DAVIE ügyfélszolgálat 0 1 1 Tárgymutató 1 TÁRGYMUTATÓ... 2 2 A DAVIE4 TANÚSÍTVÁNY TELEPÍTÉSÉNEK HÁTTERE...

Részletesebben

Product Activation Release 2 2011

Product Activation Release 2 2011 Kezdő képernyő Ez az ablak, vagy varázsló, azután fog megjelenni, hogy a telepítés befejezése után az első alkalommal indításra került a szoftver. Ez fog megjelenni, amíg a felhasználó nem aktiválta a

Részletesebben

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Rövid útmutató

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Rövid útmutató Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Rövid útmutató Az ESET NOD32 Antivirus csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben. A ThreatSense technológián

Részletesebben

E-Freight beállítási segédlet

E-Freight beállítási segédlet E-Freight beállítási segédlet Az E-Freight rendszer működéséhez szükséges programok és beállítások v08 A legújabb verzióért kérjük, olvassa be az alábbi kódot: 1. Támogatott böngészők Az E-Freight az Internet

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. AuthentIC Manager

Részletesebben

Az FMH weboldal megnyitásakor megjelenő angol nyelvű üzenetek eltüntetése

Az FMH weboldal megnyitásakor megjelenő angol nyelvű üzenetek eltüntetése Az FMH weboldal megnyitásakor megjelenő angol nyelvű üzenetek eltüntetése A Java kliensprogram telepítése, és megfelelő beállítása szükséges az FMH weblap megfelelő működéséhez. Ha nincs telepítve vagy

Részletesebben

Az RP-info (Rendeletek, Protokollok, Gyógyszer információk) szoftver bemutatása

Az RP-info (Rendeletek, Protokollok, Gyógyszer információk) szoftver bemutatása Az RP-info (Rendeletek, Protokollok, Gyógyszer információk) szoftver bemutatása Az RP-info egy orvosok számára kifejlesztett információs rendszer, amely a betegellátás során felmerülő szakmai kérdések

Részletesebben

KIRA. KIRA rendszer. Telepítési útmutató v1

KIRA. KIRA rendszer. Telepítési útmutató v1 KIRA rendszer Telepítési útmutató v1 1. Bevezetés A dokumentáció, illetve a dokumentáció mellékleteként megtalálható állományok segítségével készíthető fel a kliens oldali számítógép a KIRA rendszer működtetésére.

Részletesebben

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Az ERA felületen a digitális aláírásokat a Ponte webes digitális aláíró program (Ponte WDAP) segítségével lehet létrehozni, amely egy ActiveX alapú,

Részletesebben

MobilKém. A szállító elérhetősége: Használati útmutató. SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha oldal

MobilKém. A szállító elérhetősége: Használati útmutató. SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha oldal MobilKém Használati útmutató A szállító elérhetősége: SHX Trading s.r.o. V Háji 15, 170 00 Praha 7 1. oldal 1.1 A fiókba való belépés: Állítsa átt a weboldal nyelvét angolra a jobb felső sarokban az amerikai

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Az ERA felületen a digitális aláírásokat a Ponte webes digitális aláíró program (Ponte WDAP) segítségével lehet létrehozni, amely egy ActiveX alapú,

Részletesebben

SSL VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

SSL VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ SSL VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ GIRODIRECT SZOLGÁLTATÁST IGÉNYBEVEVŐ ÜGYFELEKENEK Verzió: v1.04 Dátum: 2018. január 5. Készítette: A jelen dokumentum tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, a mű

Részletesebben

ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE

ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE SZE INFORMATIKAI KÉPZÉS 1 SZE SPECIFIKUS IT ISMERETEK ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE A feladat megoldása során valamely Windows Operációs rendszer használata a javasolt. Ebben a feladatban a következőket fogjuk

Részletesebben

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz A navigációs rendszer térképeit a Renault Media Nav Evolution

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben