HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4205 TÍPUSÚ TRANZIT ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉKHEZ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4205 TÍPUSÚ TRANZIT ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉKHEZ"

Átírás

1 HSZNÁLTI ÚTMUTTÓ TÍPUSÚ TRNZIT ÖNHJTÓS KEREKESSZÉKHEZ REH-TRDE Kft Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/ Fax: 06-1/ csoport tagja. Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele előtt győződjön meg arról, hogy mind a neve, mind a TJ száma felírásra került a garanciajegyen és a szervizkönyvön. E nélkül egy esetleges későbbi javításra nem vehető igénybe társadalombiztosítási támogatás! Vj48.

2 Tisztelt Vásárlónk! Köszönjük, hogy megvásárolta a REH-TRDE Kft. és a SUNRISE MEDICL kooperációs gyártásában készülő típusú önhajtós kerekesszéket kerekesszék elsősorban mozgássérült és járóképtelen betegek részére készül szobai és korlátozottan utcai (szilárd burkolatú akadálymentesített) használatra. lkalmazható továbbá kórházakban, rendelőintézetekben, valamint minden olyan intézményben, ahol mozgássérült, ill. helyváltoztatási nehézségekkel küzdő, vagy attól orvosilag eltiltott személyeket (betegeket) kell különböző okok miatt mozgatni. SUNRISE MEDICL ISO 9001 minősített vállalat, melynek köszönhetően a minőség, a tervezés és a gyártás minden fázisában biztosított. Fenntartjuk magunknak a műszaki változtatások jogát, amennyiben azok szükségessé válnak. termék kielégíti az EEC 89/336 illetve EEC 93/42 direktívák előírásait. TRTLOM. iztonsági utasítások Szerkezeti felépítés... 4 C. Össze- és szétszerelés... 4 D. Kezelés... 7 E. eállítások... 8 F. Ellenőrzés és karbantartás G. Műszaki jellemzők H. Jótállás Jótállási jegy Szervizkönyv iztonságtechnikai nyilatkozat (visszaküldendő) Regisztrációs lap (visszaküldendő) 2.

3 . IZTONSÁGI UTSÍTÁSOK kerekesszék tervezésénél és gyártásánál a maximális biztonságot tartottuk szem előtt. kerekesszék valamennyi nemzetközi biztonsági előírás követelményeinek megfelel, vagy meghaladja azokat. nem rendeltetésszerű használat azonban balesetekhez vezethet, ezért a következő utasításokat minden esetben be kell tartani: FIGYELEM! kerekesszék javítását, módosítását csak szakember végezheti. Általában sík, kemény burkolatú talajon közlekedjen! Sötétben történő közlekedésnél mindig viseljen világos ruházatot. fényvisszaverőket ne takarja el. z első használatkor legyen különösen óvatos, ismerje meg jól a kerekesszék tulajdonságait, viselkedését! Figyelje meg, hogy a súlypont megváltozása hogyan hat a kerekesszékre. Gyakorolja a használatot sík terepen, lejtőn és emelkedőn egyaránt. FIGYELEM! fékek az álló kerekesszék rögzítésére szolgálnak. mozgó kerekesszék lefékezésére nem használhatók! Egyenetlen vagy lejtős talajon történő megállásnál mindig használja a fékeket! Minden esetben mindkét oldalon rögzítse a fékeket. FIGYELEM! Ne tegye az ujját a fékek és a kerekek közé! mennyiben nem akadálymentesített helyre kíván bejutni, két segítőt vegyen igénybe. kerekesszéket csak jól rögzített pontoknál emeljék. kerekesszéket csak üres állapotban szabad emelni. mennyiben a beteg a kerekesszékben ül, csak tolni szabad! Használat előtt ellenőrizze a követezőket: Gumik, guminyomás (tömlős kerékkel szerelt változatok esetén) fékek. fékek nem működnek megfelelően alacsony guminyomás esetén, illetve ha a fékek és a kerekek közötti távolság túl nagy. kerekesszék maximális terhelhetősége 125 kg. Ne terhelje túl a kerekesszéket hátizsák, gyermek vagy állatok szállításával. 10%-nál meredekebb lejtőn vagy emelkedőn ne használja a kerekesszéket. kerekesszék nem alkalmas járműveken való utazásra! mennyiben a kerekesszéket hosszabb ideig napon tárolják, a felületek felforrósod hatnak, és ez égési sérülésekhez vezethet. Ügyeljen rá, hogy a kerekesszék valamennyi kereke a földön legyen. Ne használja a kerekesszéket sérült hajtókarikával. Ne használja a kerekesszékét annak bármely meghibásodása esetén. Ügyeljen arra, hogy az ülésről ne lógjon le ruhadarab, sál, táska stb. TILOS a kerekesszékben dohányozni, tüzet okozó tevékenységet folytatni! kerekesszék gumi és műanyag alkatrészeket tartalmaz, ezeket a magas hőmérséklet maradandóan károsíthatja. Ezért kérjük, ne állítsa hőforrás, kályha, konvektor közelébe! TILOS másik személy vagy állat szállítása! TILOS gyúlékony és robbanó anyagok szállítása! TILOS bármely eszköz vagy állat vontatása! TILOS a kerekesszéket megtévesztő világítással ellátni. TILOS a kerekesszéket alkoholos állapotban használni. TILOS a hajtókarikát menetközben elengedni. TILOS 3 cm-nél magasabb akadálynak nekihajtani, arra felugratni. ármilyen rendellenességet észlel a kerekesszék használata során, azonnal forduljon a legközelebbi szakszervizhez! 3.

4 . SZERKEZETI FELÉPÍTÉS ábra 1. Fejtámla 8. Ülés 2. Háttámla 9. Állítható lábtartó 3. Tolókar 10. Vádlitámasz 4. Reteszelő kar 11. Talptámasz 5. Hajtókarika 12. Rögzítőfék 6. Nagykerék 13. Kiskerék 7. Kartámasz C. ÖSSZE- ÉS SZÉTSZERELÉS Összeszerelésnél az alábbi pontokban leírt módon nyissa szét a kerekesszéket, majd szerelje fel rá az ülést, tolókart, háttámlát, kartámaszokat, fejtámlát és a lábtartókat. Szétszerelésnél a kerekesszék főbb részeit az összeszerelés fordított sorrendjében szerelje le, majd csukja össze a kerekesszéket. FIGYELEM! kerekesszék használata előtt minden esetben ellenőrizze, hogy az ülés, fej és háttámla, tolókar, kartámaszok, valamint a lábtartók a helyükön megfelelően rögzítve vannak! 1. Szétnyitás (2. ábra): Húzza szét az üléstartó csöveket cm távolságra, majd lefelé fordított tenyérrel nyomja le, amíg a csövek be nem fekszenek a műanyag fészekbe. 4.

5 FIGYELEM! Soha ne tegye az ujjait az üléstartó cső és a kerekesszék vázcsöve közé. Használat előtt minden esetben ellenőrizze, hogy az üléstartó csövek a helyükön vannak. 2. Összecsukás (3. ábra): elülről fogja meg az üléstartó csöveket és emelje ki a fészkükből cm-re, majd kívülről megfogva húzza a csöveket felfelé, amíg össze nem záródnak. FIGYELEM! Soha ne tegye az ujjait az üléstartó csövek és a vázcsövek közé. 2. ábra 3. ábra 3. Ülés (4. ábra): z ülést az ábrán látható pozícióban helyezze rá az üléstartó csövekre, majd mozgassa meg egy kicsit, hogy az ülés a fix pozíciót biztosító helyzetébe kerüljön. FIGYELEM! Mindig ellenőrizze, hogy az ülés megfelelően befekszik a helyére. 4. Tolókar (5. ábra): tolókar csövét tolja rá () a háttámla tartó cső csőcsonkjára, majd a rugós rögzítő csap benyomásával () egyidejűleg a tolókart nyomja a helyére, míg a rugós csap be nem kattan. tolókar levételéhez nyomja be a rugós rögzítő csapot () és a tolókart húzza le (C) a helyéről. FIGYELEM! csövek összeillesztésekor soha ne tegye ujját a két cső közé! Használat előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a tolókar megfelelően, a rugós rögzítő csappal rögzítve a helyén van. C C 4. ábra 5. ábra 5.

6 5. Háttámla: háttámla kihajtható rögzítő bilincseit (6. ábra) nyissa ki. háttámlát támassza a kerekesszék háttámla tartó csöveinek, úgy hogy a háttámla rögzített bilincsei közrefogják a háttámla tartó csöveket a jobb és baloldalon egyaránt (7. ábra). háttámlát csúsztassa fel vagy le, hogy a mozgó bilincsek mind alul, mind felül a tartócsövek szabad felületével találkozhassanak. bilincseket erőteljes nyomással hajtsa rá a tartócsőre (8. ábra). háttámla levételénél fordított sorrendben járjon el. FIGYELEM! Soha ne tegye az ujját az ülés, illetve a bilincsek és a tartó csövek közé. Használat előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a háttámla megfelelően rögzítve van. 6. ábra 7. ábra D C 8. ábra 9. ábra 6. Fejtámla (9. ábra): fejtámlát tartó négyszögletes rudat tolja be () a négyszögletes hüvelybe körülbelül középállásig, majd a marokcsavarral rögzítse (). fejtámla függőleges tartó lemezét dugja a háttámla hátsó felére rögzített vezető hüvelybe (C), állítsa be körülbelül a használatnak megfelelő magasságba, majd a marokcsavarral rögzítse (D). FIGYELEM! Soha ne tegye az ujját a rudazat és a hüvely közé. Használat előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a fejtámla megfelelően rögzítve van. 6.

7 7. Lábtartók (10. ábra): lábtartó leszereléséhez oldja a biztosítószerkezetet (), majd fordítsa el kb. 90 -al, hogy a reteszelés megszűnjön és emelje fel. lábtartó felszerelésekor a leírtakat fordított sorrendben hajtsa végre. FIGYELEM! Soha ne tegye az ujját a lábtartó és a kerekesszék vázcsöve közé kinyitáskor, illetve összecsukáskor. Használat előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a lábtartó megfelelően rögzítve van. C 10. ábra 8. Kartámaszok: kartámaszokat a KEZELÉS fejezet 2. pontja (12. ábra) szerint tudja fel- és leszerelni. D. KEZELÉS 1. Lábtartók (11. ábra,): lábtartók ki- illetve befordíthatók a biztosító () oldásával, majd a lábtartó kívánt irányba történő forgatásával. talptámasz felemelhető (), a vádlitámasz önbeálló, ki- és beforgatható (C). C C 11. ábra 12. ábra 2. Kartámasz: kartámasz kivehető. Erőteljes nyomással oldja a rögzítő mechanizmust (12. ábra, ), majd húzza a kartámaszt felfelé (3. ábra, ), míg a hátsó csöve ki nem emelkedik a váz csövéből. kartámasz visszahelyezésekor a hátsó csöveket illessze össze, tolja vissza a kartámaszt az alsó helyzetébe, majd egy határozott függőleges nyomással pattintsa helyére a rögzítő mechanizmust. FIGYELEM! Győződjön meg róla, hogy a kartámasz megfelelően rögzítve legyen. Soha ne emelje a kerekesszéket a kartámaszoknál fogva, mert sérülést okozhat a széket használónak, illetve a segítőnek is. Figyeljen, hogy ne csípje be az ujját, amikor a kartámaszt vissza helyezi a helyére. 7.

8 E. EÁLLÍTÁSOK 1. Lábtartó magasság (13. ábra): lábtartók magasságának beállításához csavarja ki az ábrán látható () rögzítő csavart, helyezze át a lábtartót a kívánt helyzetbe, majd rögzítse az új pozícióban. Ehhez 10-es villáskulcsot használhat. talptámasz a talajhoz 2,5 cm-nél közelebb nem lehet. TILOS a talptámaszra ráállni! 2. Vádlitartó (13. ábra): vádlitartó magasságát és mélységét 3-3 pozícióba állíthatja. Ehhez lazítsa ki az ábrán látható csavarokat (, C), állítsa a vádlitartót a megfelelő pozícióba és húzza meg a csavarokat. csavarokhoz 10-es villáskulcsot használhat. 3. Lábtartó szögben emelése (14. ábra): lábtartók szögben történő állításához az ábrán jelzett nyomógombot () nyomja meg, majd a lábtartót emelje fel vagy engedje le a megfelelő pozícióba. nyomógomb elengedésével a lábtartó rögzül. FIGYELEM! Használat előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a lábtámaszok megfelelően rögzítve vannak. TILOS a kerekesszéket alsó pozícióba állított, lehajtott lábtartókkal használni, mert a lábtartók ez esetben ütközhetnek az első bolygókerekekkel! C 13. ábra 14. ábra 4. Háttámla döntése, emelése: Lazítsa meg a reteszelő rudazat rögzítő ábrán látható csavarjait (15. ábra, ) mindkét oldalon. Támassza meg kezeit a kerekesszék tolórúdján (16. ábra, ) és a háttámla reteszelő rudazatot (16. ábra, ), annak fogantyújával (16. ábra, C) emelje meg. Tartsa a rudazatot kiemelve, a háttámlát a megfelelő pozícióba állítsa be, majd a reteszelő rudazatot engedje vissza. Ügyeljen arra, hogy a rudazat visszaengedésekor a rudazat fésűje (15. ábra, ) a helyes pozícióban rögzüljön. reteszelő rudazat csavarjaival (15. ábra, ) rögzítse a rudazatot. 8.

9 15. ábra 16. ábra FIGYELEM! - Használat előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a háttámla és a reteszelő rudazat megfelelően rögzítve van! - Legyen óvatos, ne csípje be az ujját a háttámla le- és felemelésekor a mozgó alkatrészek közé! - háttámla leengedésekor a harmadik pozíció után a kerekesszék stabilitása csökken, legyen óvatos! - Mielőtt leengedi a háttámlát, győződjön meg arról, hogy a kerekesszékben ülő keze vagy karja nincs az ülés és a háttámla között, elkerülve az esetleges beszorulást vagy becsípődést! - dönthető háttámla csak a borulásgátló kerekekkel felszerelt kerekesszéken alkalmazható! Mielőtt használná a háttámla beállítási funkciót, a borulásgátló kerekeket állítsa működő pozícióba! - háttámla beállítása előtt mindig ellenőrizze, hogy a borulásgátló kerekek a megfelelő pozícióban vannak! - dönthető háttámla csak a tolókarral, mint merevítő rudazattal felszerelt kerekesszéken alkalmazható. Mindig ellenőrizze, hogy a tolókar mindkét oldalon a megfelelő pozícióban rögzítve van! - Soha ne közlekedjen leeresztett háttámlájú kerekesszékkel! 5. Fejtámla (9. ábra): fejtámla függőleges és vízszintes helyzetének beállításához lazítsa meg a felfogó rudazat marokcsavarjait, állítsa be a megfelelő pozíciót és rögzítse a rudazatokat. fejtámla gömbcsuklóval csatlakozik a felfogó rudazathoz, így azt a legmegfelelőbb szögbe állíthatja be. 6. Fékek (18. ábra) Kismértékű állításhoz lazítsa meg a felfogó csavar anyáját egy 10-es kulcs segítségével, és csúsztassa előre vagy hátra a fékszerkezetet. Nagyobb beállításhoz vegye ki a csavart, és helyezze a következő helyre. Húzza meg a csavart. FIGYELEM! Használat előtt minden esetben ellenőrizze, hogy a fékszerkezet megfelelően rögzítve van és hatásos. 18. ábra 9.

10 F. ELLENŐRZÉS ÉS KRNTRTÁS KRNTRTÁS: használat ideje alatt minden rögzítést rendszeresen ellenőrizni, beállítani, illetve szükség esetén cserélni kell, különös tekintettel a kerekekre, fékekre, kartámaszra, valamint a kárpitra. kárpitot és a vázat rendszeresen tisztítsa. tisztításhoz semleges mosószert, és kézmeleg vizet használhat. Makacs szennyeződés esetén kefével dörzsölje át a kárpitot, majd törölje szárazra. váz fényét megőrizheti, ha tisztítás után autóviasszal áttörli. FIGYELEM! kárpitot mosógépben mosni, illetve szárító gépben szárítani tilos! Megsemmisítés: kerekesszék veszélyes alapanyagot nem tartalmaz. Elhasználódás után a fém vázat a fémgyűjtő helyen lehet leadni. ELLENŐRZÉS: következők rendszeres ellenőrzése segítségére lesz a kerekesszék élettartamának meghosszabbításában, illetve a zavartalan működésében. Hetente: Ellenőrizze, hogy a csuklószerkezet középső csavarja szoros és jó állapotú./ Tisztítsa meg a kárpitot./ Tisztítsa meg a vázat száraz ruhával, illetve speciális ápolószerrel a krómozott felületeket./ Ellenőrizze, és szükség szerint állítsa be a fékeket./ Ellenőrizze a kerekeket. 3 havonta: Ellenőrizze, és szükség szerint állítsa be a kerekek és a villa holtjátékát./ Olajozza vagy zsírozza a tengelyeket./ Húzza meg a csavarokat. Évente: Javasoljuk, hogy kerekesszékét évente ellenőriztesse a szakszervizben! G. MŰSZKI JELLEMZŐK Maximális teherbírás: 125 kg Lábtartó: Szögben állítható, kihajtható, leszerelhető, magasságban állítható. Kartámasz: kivehető Első kerekek: Ø 200 mm tömör Hátsó kerekek: Ø 600 mm tömör Keréktengely: fix, menetes rögzítés Tartozék: Használati útmutató a garancia jeggyel Pótalkatrészek: a kerekesszék minden egyes részegysége, mint pótalkatrész rendelhető Méretek: Modell eülőszélesség* Ülésmagasság eülőmélység Háttámla magasság Teljes szélesség* Teljes hossz Tömeg cm 51 cm 41 cm 52 cm cm 115 cm 21 kg *3 cm-es emelkedés szerint 10.

11 H. JÓTÁLLÁS jótállási jegy alapján a gyártó az átadás napjától számított 12 hónapig terjedő jótállást vállal az általa gyártott termékre. jótállás jegy alapján a vásárlót a jótállási időn belül a hibás termék díjmentes kijavítása, vagy ha ez nem lehetséges, kicserélése, árleszállítás, vagy vételár megtérítése illeti meg. vállalat mentesül a jótállási felelősség alól, ha a hiba: - a termék nem rendeltetésének megfelelő használata miatt következett be (pl.: túlterhelésből), - a kezelési és karbantartási útmutatóban foglaltak be nem tartása miatt következett be, - a nem megfelelő tárolás miatt következett be, - balesetből származó sérülésekből következett (pl.: váz sérülése), - elemi kár, vagy egyéb (rongálás, állat okozta kár, lopás, gondatlanság stb.), az átadás után keletkezett okból következett be. Nem tekinthető jótállás szempontjából hibának a természetes használatból eredő kopások következtében szükségessé váló után állítások, a gumik (köpeny és tömlő), üléskárpit-, karfakopás és sérülés. Nem tekinthető jótállás szempontjából hibának: - a természetes használatból eredő kopások (pl.: kárpit, gumik, kerekek stb.), - a természetes használat során szükségesé váló után állítás, Megszűnik a jótállási kötelezettség, ha 1. terméken a jótállást vállaló szerven kívül másvalaki bárminemű szerelést, javítást, átalakítást végzett, az így átalakított vagy javított szerkezeti egységekre. 2. termék elemi csapás miatt megsérül, a sérült szerelési egységekre, valamint a sérüléssel összefüggő műszaki meghibásodás tekintetében. 3. terméket váltott személyek használják vagy túllépik a kezelési útmutatóban feltüntetett terhelést. 4. z üzemeltető kárenyhítési kötelezettségének nem tesz eleget (pl. : a hiba észlelését követően további használattal az érintett szerkezeti rész tovább károsodik.). 5. jótállási jegy és a vásárlást igazoló bizonylat (blokk, nyugta, számla) elvész. vásárló a jótállási igényét jótállási jeggyel érvényesítheti. jótállás meghosszabbodik azzal az időtartalommal, amely a termék átvételétől, illetve a hiba bejelentésétől addig az időpontig tart, amíg a termék ismét rendeltetésszerűen újra használhatóvá válik. Ha a hiba jellegével kapcsolatban vita merül fel, a gyártó vállalatot terheli a bizonyítási kötelezettség. garanciális hibák, valamint a jótállási időn túli javítás szervizelés bejelentése a Szervizkönyvben feltüntetett egységeknél lehetséges. 11.

12 Jótállási javítás esetén a javítást végzőnek fel kell tüntetni: - az igény bejelentésének időpontját, - hibajelenséget, - a javítás módját és idejét, - a jótállás meghosszabbodott új határidejét, - a főszerelvények cseréjét, és az erre vonatkozó jótállás határidejét. jótállási jegyen bármilyen javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállás megszüntetését vonja maga után. jótállási munka kizárólag csak érvényes jótállási jegy alapján, egy számozott szelvény bevonása ellenében végezhető. jótállási jegy, javítási szelvényeket tartalmaz. jótállási javításnál egy ellenőrző szelvényt a munkalaphoz kell csatolni, és a tőszelvényt, a javítást végzőnek ki kell tölteni! Használati útmutatót a kihordási idő végéig meg kell őrizni, ha az eszközt társadalombiztosítási támogatás igénybevételével vásárolta! 12.

13 Név: Eladószerv tölti ki! JÓTÁLLÁSI JEGY típusú Önhajtós kerekesszékhez TJ szám: vásárlás napja hó... nap.... ( hónap betűvel) aláírás (P.H.) Jótállási szelvények a kötelező jótállási időre Levágandó jótállási, javítási szelvények ejelentés... 5 JÓTÁLLÁSI SZELVÉNY 5 időpontja: ejelentett hiba:... Típus: Elhárított hiba leírása: Gyártási szám:... jótállás új határideje:... Munkalapszám: Kelt:... Kelt: hó... nap hó... nap.... aláírás (P.H.)... Eladó... aláírás ejelentés... 4 JÓTÁLLÁSI SZELVÉNY P.H.)... 4 időpontja: ejelentett hiba:... Típus: Elhárított hiba leírása: Gyártási szám:... jótállás új határideje:... Munkalapszám: Kelt:... Kelt: hó... nap hó... nap.... aláírás (P.H.)... Eladó... aláírás ejelentés... 3 JÓTÁLLÁSI SZELVÉNY P.H.)... 3 időpontja: ejelentett hiba:... Típus: Elhárított hiba leírása: Gyártási szám:... jótállás új határideje:... Munkalapszám: Kelt:... Kelt: hó... nap hó... nap.... aláírás (P.H.)... Eladó... aláírás ejelentés... 2 JÓTÁLLÁSI SZELVÉNY P.H.)... 2 időpontja: ejelentett hiba:... Típus: Elhárított hiba leírása: Gyártási szám:... jótállás új határideje:... Munkalapszám: Kelt:... Kelt: hó... nap hó... nap.... aláírás (P.H.)... Eladó... aláírás ejelentés... 1 JÓTÁLLÁSI SZELVÉNY P.H.)... 1 időpontja: ejelentett hiba:... Típus: Elhárított hiba leírása: Gyártási szám:... jótállás új határideje:... Munkalapszám: Kelt:... Kelt: hó... nap hó... nap.... aláírás (P.H.)... Eladó... aláírás P.H.)...

14

15 REH-TRDE KFT. GYÓGYÁSZTI SEGÉDESZKÖZ JVÍTÁSR SZERZŐDÖTT PRTNEREI: S ZE RVI ZKÖ NYV...gyártási számú kerekesszékhez/mopedhez REH-ÉSZK KFT Miskolc, laskovics u. 3. Tel.: 06/ alassagyarmat, Rákóczi fejedelem út 125. Tel.: 06/ Eger, Knézich u. 20. Tel.: 06/ Szerencs, ekecsi út 10. (Rend. Int.) Tel.: 06/ REH-GENERL KFT p., Reviczky utca 38.. Tel.: 06/ Kaposvár, Iszák út 42. Tel.: 06/ Pécs, Malomvölgyi út 21.: Tel.: 06/ REH-HUNGRI KFT Szeged, Zászló ú. 4/-. Tel.: 06/ REH-TISZ KFT Kisújszállás, Északi Ipartelep II. Tel.: 06/ ékéscsaba artók. út Tel.: 06/ GYSGY-REH KFT Tatabánya, Madách u. 11. Tel.: 06/ PRÍM PROTETIK KFT ékéscsaba, Gyulai út 35. Tel.: 06/ Tel.: 06/ Figyelem! z eszköz nem rendeltetésszerű használatából, az eszköz nem megfelelő tárolásából, tisztításából eredő károk, meghibásodások társadalombiztosítási támogatással nem javíthatók. z ilyen jellegű meghibásodások, csak a tulajdonos költségére javíthatók. z eszközt gyártó/forgalmzó cég: Rehab-Trade Kft. z eszköz megnevezése: Tranzit önhajtós kerekesszék z eszköz típusa: T finanszírozott szervizjogosultság utolsó időpontja:.. Kiadva: Név:... TJ szám:... Kiadta (bélyegző/aláírás): kiadás időpontja: Figyelem! szervizkönyvet őrizze meg a kihordási idő végéig, mert javítást társadalombiztosítási támogatással csak a szervizkönyv birtokában tudnak a javító egységek vállalni. Társadalombiztosítási támogatás igénybevételére, csak az jogosult, akinek eredetileg az eszközt felírták.

16 Gyártó meghatalmazott képviselője (neve, címe) Gyártó meghatalmazott képviselője (neve, címe) hiba leírása hiba leírása Z ELVÉGZETT MUNK MEGHTÁROZÁS Z ELVÉGZETT MUNK MEGHTÁROZÁS JVÍTÁS NETTÓ DÍJÖSSZEGE JVÍTÁS NETTÓ DÍJÖSSZEGE JVÍTÁS IDŐPONTJ / LÁÍRÁS JVÍTÁS IDŐPONTJ / LÁÍRÁS

17 VISSZKÜLDENDŐ! Cím: Rehab-Trade Kft. Telefon: 06-26/ Szentendre, Kalászi út 3. Melléklet a Használati útmutatóhoz iztonságtechnikai nyilatkozat a TRNZIT ÖNHJTÓS KEREKESSZÉKHEZ lulírott....tulajdonos (gondnok) kijelentem, hogy a......számú kerekesszékhez a mellékelt Használati útmutatót, érvényesített Jótállási jegyet, valamint a Szervizkönyvet átvettem. Használati útmutatóban foglaltakat megismertem, s a használat során azokat maradéktalanul betartom. Dátum átadó üzemeltető (tulajdonos/gondnok) VISSZKÜLDENDŐ!

18 REGISZTRÁCIÓS LP Név:.. Lakcím:.. Telefonszám:.. TJ-szám:.. Vény vonalkód:.. Közgyógy. ig. szám:.. Típus: Gyártási szám: Méret:.. Kiszolgálás dátuma: Kiszolgálta:..

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4200/P ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4200/P ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4200/P ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉK (STANDARD, TH, TL kivitelben) REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja Figyelem: Kérjük,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4205 TÍPUSÚ TRANZIT ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉKHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4205 TÍPUSÚ TRANZIT ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉKHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4205 TÍPUSÚ TRANZIT ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉKHEZ Figyel em Kérjük, az eszköz átvétele előtt győződjön meg arról, hogy: - A jótállási jegy és annak minden szelvénye a kiszolgáló által szabályszerűen

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4200/M ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉK

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4200/M ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉK HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4200/M ÖNHAJTÓS KEREKESSZÉK TARTALOM A. Előszó... 3 B. Szerkezeti felépítés... 3 C. Biztonsági utasítások... 4 D. A kerekesszék használata... 5 E. Beállítások... 6 F. Nyomatékok,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4215 TÍPUSÚ AKTÍV KEREKESSZÉKHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4215 TÍPUSÚ AKTÍV KEREKESSZÉKHEZ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4215 TÍPUSÚ AKTÍV KEREKESSZÉKHEZ (AG, AL, TI kivitelben) REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem: Kérjük,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY CORZO GYERMEKKOCSI

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY CORZO GYERMEKKOCSI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY CORZO GYERMEKKOCSI szimbolikus fotó Gyártó: PATRON Bohemia s.r.o. Ceskolipska 3419, CZ-27601 Melnik, Czech Republic Tel.: (+420) 315-630-135, 315-630-111, Fax: (+420) 315-630-199

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B 4021/F Fix szobai WC

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B 4021/F Fix szobai WC HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B 4021/F Fix szobai WC REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/88-62-88 Fax: 06-1/239-4330 A c csoport tagja. Vj48KY Név: JÓTÁLLÁSI JEGY TAJ szám: Eladószerv

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY PRIM GYERMEKKOCSI

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY PRIM GYERMEKKOCSI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY PRIM GYERMEKKOCSI szimbolikus fotó Figyelem! Kérjük, az eszköz átvétele előtt győződjön meg arról, hogy: - A jótállási jegy és annak minden szelvénye a kiszolgáló által szabályszerűen

Részletesebben

B-4295. Fordítható kádülőke HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

B-4295. Fordítható kádülőke HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ B-4295 Fordítható kádülőke REHAB-TRADE Kft. 2000 Szentendre, Kalászi út 3. Telefon: 06-26/886-288 Fax: 06-1/239-4330 A csoport tagja. Figyelem: Kérjük, az eszköz átvétele előtt győződjön

Részletesebben

PP-5200 Összecsukható, önhajtós kerekesszék PP-6200. Módosított lábtartóval

PP-5200 Összecsukható, önhajtós kerekesszék PP-6200. Módosított lábtartóval Gyógyászati Segédeszközöket gyártó és forgalmazó Prima-Protetika Kft. Székhely: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 35. Telefon/fax: 66/441-137, 20/938-9750 Telephely: 5600 Békéscsaba, Vandháti út 1. A székhely

Részletesebben

WS 34A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ALSÓMARÓ

WS 34A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ALSÓMARÓ GARANCIALEVÉL 1. A KH Trading által forgalmazott termékekre az eladás napjától számítva 24 hónap garanciát nyújtunk a polgári törvénykönyv értelmében, vagy 12 hónapot a kereskedelmi törvénykönyv értelmében,

Részletesebben

AGIN 6 Km/h moped. Használati útmutató. Descostraße 10 D-76307 Karlsbad-Ittersbach Tel. +49 (0) 7248 / 9186 0 Fax. +49 (0) 7248 / 9186 86

AGIN 6 Km/h moped. Használati útmutató. Descostraße 10 D-76307 Karlsbad-Ittersbach Tel. +49 (0) 7248 / 9186 0 Fax. +49 (0) 7248 / 9186 86 Használati útmutató AGIN 6 Km/h moped Descostraße 10 D-76307 Karlsbad-Ittersbach Tel. +49 (0) 7248 / 9186 0 Fax. +49 (0) 7248 / 9186 86 Forgalmazza: Medica Humana Kft. 1119 Budapest, Nándorfejérvári út

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MARÓGÉP MOZGÓ ASZTALLAL W0402 GARANCIALEVÉL. Termék: MARÓGÉP MOZGÓ ASZTALLAL W0402 Típus: W0402. Gyártási szám (sorozatszám):

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MARÓGÉP MOZGÓ ASZTALLAL W0402 GARANCIALEVÉL. Termék: MARÓGÉP MOZGÓ ASZTALLAL W0402 Típus: W0402. Gyártási szám (sorozatszám): GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TRICIKLI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. A használati útmutatót olvassa el és õrizze meg késõbbi áttekintésre is. Kérjük a szülõket vagy a terméket összeszerelõ felnõtt

Részletesebben

Megjegyzés az egytengelyes lakókocsikhoz. Fontos kezelési megjegyzések. 1. A biztonságot mindig tartsa szem előtt

Megjegyzés az egytengelyes lakókocsikhoz. Fontos kezelési megjegyzések. 1. A biztonságot mindig tartsa szem előtt Kezelési instrukciók Mindig tartsa szem előtt a kezelési utasítás Fontos megjegyzések -ben leírtakat. A készülék helyes kezelésért a jármű tulajdonos tartozik felelősséggel. MŰKÖDÉSI LEÍRÁS A készülék

Részletesebben

POWX308 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (1-2 ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX308 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (1-2 ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (1-2 ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

POWX152 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ...

POWX152 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonsá... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GQ - 100 ELEKTROMOS LEFOLYÓTISZTÍTÓ EPC032100

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GQ - 100 ELEKTROMOS LEFOLYÓTISZTÍTÓ EPC032100 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GQ - 100 ELEKTROMOS LEFOLYÓTISZTÍTÓ EPC032100 Tisztelt vásárló, köszönjük, hogy a KH Trading s.r.o. cég termékét választotta. Cégünk kész Önnek szolgálatait felajánlani a termék megvétele

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FÉMLEMEZ VÁGÓ HSM 1 500, 2 000

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FÉMLEMEZ VÁGÓ HSM 1 500, 2 000 GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

Atlantic kézikönyv G2525

Atlantic kézikönyv G2525 Atlantic kézikönyv G2525 Biztonsági instrukciók: Mielőtt bármilyen edzésprogramba belekezdene, konzultáljon szakorvossal és essen át minden szükséges orvosi vizsgálaton. Csak olyan edzésprogramot végezzen,

Részletesebben

Stand 02/2009. Használati utasítás

Stand 02/2009. Használati utasítás Stand 02/2009 Használati utasítás Tartalom HU Bevezetés 1. Alkalmasság... 3 2. Általános biztonsági utasítások... 4 3. Általános használat... 6 3.1 A hordozófogantyú funkciói... 6 3.2 A napvédő funkciói...

Részletesebben

Jármű-azonosító adatok Kérjük, hogy a jármű-azonosító adatait rögzítse és gondosan őrizze meg

Jármű-azonosító adatok Kérjük, hogy a jármű-azonosító adatait rögzítse és gondosan őrizze meg Jármű-azonosító adatok Jármű-azonosító adatok Kérjük, hogy a jármű-azonosító adatait rögzítse és gondosan őrizze meg Alvázszám Az alvázszám a központi csővázon található a belső lábvédő idom mögött, melynek

Részletesebben

HM16D800. Az eredeti használati útmutató fordítása GARANCIALEVÉL. Termék: VÉSŐGÉP Típus: HM16D800. Gyártási szám (sorozatszám): Javítási bejegyzések:

HM16D800. Az eredeti használati útmutató fordítása GARANCIALEVÉL. Termék: VÉSŐGÉP Típus: HM16D800. Gyártási szám (sorozatszám): Javítási bejegyzések: GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

SJ300. Az eredeti használati útmutató fordítása SJ 300 / 1 LEMEZHENGERÍTŐ GARANCIALEVÉL. Termék: Sj 300 / 1 LEMEZHENGERÍTŐ Típus: Sj300

SJ300. Az eredeti használati útmutató fordítása SJ 300 / 1 LEMEZHENGERÍTŐ GARANCIALEVÉL. Termék: Sj 300 / 1 LEMEZHENGERÍTŐ Típus: Sj300 GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

Használati útmutató. Topline plus 60 ruhaszárító. Felhasználóbarát útmutató ID: #05002

Használati útmutató. Topline plus 60 ruhaszárító. Felhasználóbarát útmutató ID: #05002 NÉMETORSZÁGBAN GYÁRTVA Használati útmutató Topline plus 60 ruhaszárító myhansecontrol.com myhansecontrol.com Felhasználóbarát útmutató ID: #05002 QR kódokkal gyorsan és egyszerűen célba érni Függetlenül

Részletesebben

KKSZ4 elektromos moped

KKSZ4 elektromos moped HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KKSZ4 elektromos moped TARTALOMJEGYZÉK 1. ELŐSZÓ ÉS BEVEZETÉS 3 2. BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK 4 2.1 VEZETÉS ELŐTT 4 2.2 VEZETÉS KÖZBEN 4 2.3 CÍMKÉK 6 3. AZ ALKOTÓRÉSZEK BEMUTATÁSA

Részletesebben

Biztonsági instrukciók: Általános instrukciók:

Biztonsági instrukciók: Általános instrukciók: Aqua kézikönyv R308 Biztonsági instrukciók: Mielőtt bármilyen edzésprogramba belekezdene, konzultáljon szakorvossal és essen át minden szükséges orvosi vizsgálaton! Csak olyan edzésprogramot végezzen,

Részletesebben

6 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 4. 6.1 Mit kell tenni... 5 6.2 Mit nem szabad tenni... 5 7 A KOMPRESSZOR HASZNÁLATA... 6

6 BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 4. 6.1 Mit kell tenni... 5 6.2 Mit nem szabad tenni... 5 7 A KOMPRESSZOR HASZNÁLATA... 6 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi

Részletesebben

POWX07551T HU 1 BERENDEZÉS... 4 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 4 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 4 4 JELZÉSEK... 5 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX07551T HU 1 BERENDEZÉS... 4 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 4 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 4 4 JELZÉSEK... 5 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 4 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 4 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 4 4 JELZÉSEK... 5 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 5 5.1 Munkakörnyezet... 5 5.2 Elektromos biztonság... 5 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15

A becsomagolt berendezés felemelése és mozgatása...11. A helyszín megválasztása...12. Kicsomagolás...13. 1.3.1 Összeszerelés...15 A Technogym, a Selection TM és az Ergo Multigrips TM a Technogym s.p.a. tulajdonában lévő védjegyek Olaszországban és más országokban. Szerzői jogok fenntartva Technogym s.p.a., 2003 május. A Technogym

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LÁNCFŰRÉSZT ÉLEZŐ GÉP

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LÁNCFŰRÉSZT ÉLEZŐ GÉP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LÁNCFŰRÉSZT ÉLEZŐ GÉP 33298 Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy a KH Trading s.r.o termékét választotta! Készségesen felajánljuk Önnek cégünk szolgáltatásait termékünk megvásárlása előtt,

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 200270 V1/0413 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása A használati útmutató mindig legyen kéz alatt! 1. Általános információ... 210 1.1 Használati útmutatóval kapcsolatos információk... 210

Részletesebben

AL02 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PLATÓS MOTORKERÉKPÁR-EMELŐ

AL02 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PLATÓS MOTORKERÉKPÁR-EMELŐ GARANCIA KARTYA 1. Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor a garanciakártyához

Részletesebben

POWX0476 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (1-2 ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX0476 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (1-2 ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS (1-2 ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ XR, 1.911 SZ. MODELL

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ XR, 1.911 SZ. MODELL H KEZELÉSI ÚTMUTATÓ XR, 1.911 SZ. MODELL Embereket mozgatunk. Tartalom Bevezetés...5 Átvétel...6 Beállítás...6 A kerekesszék kezelése...6 Specifikáció...6 Alkalmazás...7 Kiegészítő és előtéthajtások...7

Részletesebben

Az eredeti használati útmutató fordítása AKKUS SAROKCSISZOLÓ 20V M9210 GARANCIALEVÉL. Termék: AKKUS SAROKCSISZOLÓ 20V Gyártási szám (sorozatszám):

Az eredeti használati útmutató fordítása AKKUS SAROKCSISZOLÓ 20V M9210 GARANCIALEVÉL. Termék: AKKUS SAROKCSISZOLÓ 20V Gyártási szám (sorozatszám): GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

XHODTE. Az eredeti használati útmutató fordítása OLAJGYŰJTŐ ELSZÍVÓVAL 65 L GARANCIALEVÉL. Termék: OLAJGYŰJTŐ ELSZÍVÓVAL 65 L Típus: XHODTE

XHODTE. Az eredeti használati útmutató fordítása OLAJGYŰJTŐ ELSZÍVÓVAL 65 L GARANCIALEVÉL. Termék: OLAJGYŰJTŐ ELSZÍVÓVAL 65 L Típus: XHODTE GARANCIALEVÉL 1. Az UNI-MAX által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alapján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv rendelkezései alapján 12 hónap

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CROSS

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CROSS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CROSS Tisztelt Vásárlónk, köszönjük, hogy éppen a KELLYS kerékpárt választotta. Hogy elégedett legyen kerékpárunkkal és biztonságosan tudja használni, kérem olvassa el a következő használati

Részletesebben

PROXXON 27006 Micromot KS 230 Asztali fűrészgép 230V

PROXXON 27006 Micromot KS 230 Asztali fűrészgép 230V PROXXON 27006 Micromot KS 230 Asztali fűrészgép 230V Az útmutató használata - megkönnyíti a készülék megismerését. - elkerüli a szakszertlen kezelésből származó üzemzavarokat és megnöveli a készülék élettartamát.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ UNI - AIR FEST KÉSZLET PWSG810J

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ UNI - AIR FEST KÉSZLET PWSG810J GARANCIALEVÉL??? 1. A KH Trading által forgalmazott termékekre az eladás napjától számítva 24 hónap garanciát nyújtunk a polgári törvénykönyv értelmében, vagy 6 hónapot a kereskedelmi törvénykönyv értelmében,

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Használatba vétel előtt kérjük, figyelmesen. A jelen kezelési és szerelési útmutató a gép részét képezi. Kérjük az új és használt

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Használatba vétel előtt kérjük, figyelmesen. A jelen kezelési és szerelési útmutató a gép részét képezi. Kérjük az új és használt HASZNÁLATI UTASÍTÁS Használatba vétel előtt kérjük, figyelmesen elolvasni! Kérjük, a későbbi felhasználáshoz megőrizni! A jelen kezelési és szerelési útmutató a gép részét képezi. Kérjük az új és használt

Részletesebben

POWX1340 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX1340 HU 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 4 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

MOOVY Tolókapu automatizálás

MOOVY Tolókapu automatizálás M G Y R I T L I N O MOOVY Tolókapu automatizálás MOOVY UTOMTIONS FOR SLIDING GTES USE ND MINTENNCE MNUL MŰSZKI JELLEMZŐK Tápfeszültség Teljesítmény Motor áramfelvétele () Kapacitás (uf) Védelem szintje

Részletesebben

Csuklós vérnyomásmérő KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

Csuklós vérnyomásmérő KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ANDON KD-791 Csuklós vérnyomásmérő KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót a használat előtt, és őrizze meg a későbbi használatokhoz. A KÉSZÜLÉK RÉSZEI: Memória gomb / Óra

Részletesebben

M4-I HASZNÁLATI UTASÍTÁS

M4-I HASZNÁLATI UTASÍTÁS M4-I HASZNÁLATI UTASÍTÁS Az OMRON M4-I egy kompakt, teljesen automata vérnyomásmérõ készülék. Mûködése az oszcillometrikus mérési elven alapul. Egyszerûen és gyorsan határozza meg a vérnyomást és a pulzust.

Részletesebben

Thule Coaster XT. Útmutató. FONTOS Őrizze meg ezt az útmutatót. B 51100985

Thule Coaster XT. Útmutató. FONTOS Őrizze meg ezt az útmutatót. B 51100985 Thule Coaster XT Útmutató FONTOS Őrizze meg ezt az útmutatót. B 51100985 TARTALOM 1 BEVEZETÉS 1.1 A kézikönyv rendeltetése 04 1.2 Az utánfutó rendeltetése 04 1.3 Műszaki adatok 04 2 ALKATRÉSZEK LEÍRÁSA

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE315

Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE315 Speciális fűtőkazán ventilátoros olaj-/ gázüzemű égővel 6 70 88 48 (05/08) HU Szerelési és karbantartási utasítás Logano GE5 Cserekazán Logano G05, G5, SE45, SK45 típusokhoz Szerelés és karbantartás előtt

Részletesebben

FELSŐMARÓGÉP ELEKTRONIKUS FELSŐMARÓGÉP 3612 3612C. Használati utasítás

FELSŐMARÓGÉP ELEKTRONIKUS FELSŐMARÓGÉP 3612 3612C. Használati utasítás MAKITA FELSŐMARÓGÉP ELEKTRONIKUS FELSŐMARÓGÉP 3612 3612C Használati utasítás A jelen használati útmutatóban szereplő tartozékok nem feltétlenül leszállított tartozékok! A leszállított tartozékokról kérem

Részletesebben

Bartscher Sushi Bar 5x 1/2 GN

Bartscher Sushi Bar 5x 1/2 GN Bartscher Sushi Bar 5x 1/2 GN 110.135G V1/1012 H A használati útmutató mindig legyen kéz alatt! 1. Általános információ... 210 1.1 Használati útmutatóval kapcsolatos információk... 210 1.2 A szimbólumok

Részletesebben

OLEO-MAC SH 400 ágaprító Használati útmutató

OLEO-MAC SH 400 ágaprító Használati útmutató OLEO-MAC SH 400 ágaprító Használati útmutató A készülék szériaszáma: HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELŐSZÓ Tisztelt Hölgyem/Uram, Szeretnénk megköszönni Önnek, hogy megvásárolta cégünk ágaprító készülékét. A használati

Részletesebben

POW63172 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POW63172 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

6 A BERENDEZÉSSEL KAPCSOLATOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 6 7 ÖSSZESZERELÉS... 7

6 A BERENDEZÉSSEL KAPCSOLATOS BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK... 6 7 ÖSSZESZERELÉS... 7 1 ALKALMAZÁS... 3 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK SZERSZÁMGÉPEKHEZ... 4 5.1 Munkakörnyezet... 4 5.2 Elektromos biztonság... 4 5.3 Személyi

Részletesebben

GYORSDARABOLÓ 2414NB. Használati utasítás

GYORSDARABOLÓ 2414NB. Használati utasítás MAKITA GYORSDARABOLÓ 2414NB Használati utasítás (1) Biztonsági védőburkolat (2) Tengelyrögzítő (3) Dugókulcs (4) Daraboló köszörűkorong (5) Belső illesztőperem (6) Tömítőgyűrű (7) Tengely (8) Gyűrű (9)

Részletesebben

Használati és karbantartási útmutató

Használati és karbantartási útmutató Használati és karbantartási útmutató XR, 1.911 típusú aktív kerekesszék Meyra-Ortopedia Kft. 1121 Budapest, Szanatórium u. 19. Szerviz: 1044 Budapest, Megyeri út 205/B. Internet: www.meyra.hu, e-mail:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LEMEZHENGERÍTŐ SRG - 1300/1,5

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LEMEZHENGERÍTŐ SRG - 1300/1,5 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ LEMEZHENGERÍTŐ SRG - 1300/1,5 SRG50 Tisztelt vásárló, köszönjük, hogy a KH Trading s.r.o. cég termékét választotta. Cégünk kész Önnek szolgálatait felajánlani a termék megvétele előtt,

Részletesebben

POWX340 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX340 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

FAAC / 770 föld alatti nyitó

FAAC / 770 föld alatti nyitó 1.oldal Tel: (06 1) 3904170, Fax: (06 1) 3904173, E-mail: masco@masco.hu, www.masco.hu 2.oldal FONTOS FIGYELMEZTETÉSEK A TELEPÍTÉSHEZ Általános biztonsági szabályok 1. Figyelem! A FAAC erősen ajánlja az

Részletesebben

SEKCIONÁLT KAPUK. Serelési útmutató

SEKCIONÁLT KAPUK. Serelési útmutató Damjanichova 3138, 945 01 Komárno, tel. 035/ 7731 094, 7731 095, 7731 085, fax 035/ 7731 770 Mobil: 0905 831 686, 0903 253 906 Email: taolymp@taolymp.sk www.taolymp.sk SEKCIONÁLT KAPUK OLYMPS DOOR Serelési

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Használati útmutató. Szerelés Működés Karbantartás Átvizsgálás. ZIMM emelő hajtóművek Z-5 - Z-1000 GSZ-2 - GSZ-100 2016-04 1.

Tartalomjegyzék. Használati útmutató. Szerelés Működés Karbantartás Átvizsgálás. ZIMM emelő hajtóművek Z-5 - Z-1000 GSZ-2 - GSZ-100 2016-04 1. Tartalomjegyzék Használati útmutató Szerelés Működés Karbantartás Átvizsgálás ZIMM emelő hajtóművek Z-5 - Z-1000 GSZ-2 - GSZ-100 2016-04 1.2 HU Eredeti használati útmutató Kiadó ZIMM Maschinenelemente

Részletesebben

Formaroll MEC 1000 - MEC 4000

Formaroll MEC 1000 - MEC 4000 Formaroll MEC 1000 - MEC 4000 hu Szerelési és használati útmutató Redőny és napellenzőmozgatás mechanikus végkikapcsolással Fontos információk a szerelő / a villamos szakember / a felhasználó számára Kérjük

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ROZSDAMENTES ACÉL BURKOLATÚ HŰTŐ-ÉS FAGYASZTÓ SZEKRÉNYEK. Típus: MBF8113, MBF8114, MBF8116, MBF8117

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ROZSDAMENTES ACÉL BURKOLATÚ HŰTŐ-ÉS FAGYASZTÓ SZEKRÉNYEK. Típus: MBF8113, MBF8114, MBF8116, MBF8117 . HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ROZSDAMENTES ACÉL BURKOLATÚ HŰTŐ-ÉS FAGYASZTÓ SZEKRÉNYEK Típus: MBF8113, MBF8114, MBF8116, MBF8117 Olvassa el, és a készülék közelében őrizze meg jelen használati útmutatót. Importálja

Részletesebben

KÖRFŰRÉSZ. 190 mm 5704R. Használati utasítás

KÖRFŰRÉSZ. 190 mm 5704R. Használati utasítás MAKITA KÖRFŰRÉSZ 190 mm 5704R Használati utasítás A jelen használati útmutatóban szereplő tartozékok nem feltétlenül leszállított tartozékok! A leszállított tartozékokról kérem érdeklődjön viszonteladóinknál!

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Termék: S150 ELEKTROMOS SZENNYVÍZLEFOLYÓ TISZTÍTÓ EPC02150

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Termék: S150 ELEKTROMOS SZENNYVÍZLEFOLYÓ TISZTÍTÓ EPC02150 GARANCIALEVÉL??? 1. A KH Trading által forgalmazott termékekre az eladás napjától számítva 24 hónap garanciát nyújtunk a polgári törvénykönyv értelmében, vagy 6 hónapot a kereskedelmi törvénykönyv értelmében,

Részletesebben

Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató

Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató Kiromed Delta Gravitációs gerincnyújtó készülék Használati utasítás Összeszerelési útmutató A termék kivitele a képen látható eszköztől részleteiben eltérhet, a változás jogát fenntartjuk. 1 SN: Kiadás

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VQA MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ 1 800 W VQA110

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ VQA MAGASNYOMÁSÚ MOSÓ 1 800 W VQA110 KH TRADING, Kft. Pf. 142 Tel.: 06/40/900-800 Fax: 06/1/99-999-77 1506 Budapest (csak egy helyi hívás díját fizeti) Nyitvatartási idő: INTERNET: www.uni-max.hu Hétfő - péntek: 8:00-17:00 ertekesites@uni-max.hu

Részletesebben

POW2085 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POW2085 HU 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 ALKALMAZÁS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 3 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

4 2 3 8 A B FZP 6005-E

4 2 3 8 A B FZP 6005-E FZP 6005-E 3 4 2 3 8 A B FZP 6005-E 5 4 2 1 A 5 A B 8 6 6 7 22 FZP 6005-E 7 8 27 9 30 0 15 0 0 0 8 10 B 9 A 11 A FZP 6005-E 9 12 28 17 13 31 32 19 29 30 10 14 A B 34 15 16 37 32 38 0,6 mm 35 36 FZP 6005-E

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 104915 V1/0315 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Tartalom 1. Biztonság... 184 1.1 Biztonsági előírások... 184 1.2 A szimbólumok magyarázata... 185 1.3 Veszélyforrások... 186 1.4 Rendeltetésszerű

Részletesebben

POWX1186 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 JAVASLATOK... 4 6 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX1186 HU 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 JAVASLATOK... 4 6 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 3 2 LEÍRÁS... 3 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 3 4 JELZÉSEK... 3 5 JAVASLATOK... 4 6 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 4 6.1 Munkakörnyezet... 4 6.2 Elektromos biztonság... 4 6.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ROAD

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ROAD HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ROAD Tisztelt Vásárlónk, köszönjük, hogy éppen a KELLYS kerékpárt választotta. Hogy elégedett legyen kerékpárunkkal és biztonságosan tudja használni, kérem olvassa el a következő használati

Részletesebben

Használati útmutató XXL LED-ES MUNKALÁMPA. Felhasználóbarát útmutató ID: #05002

Használati útmutató XXL LED-ES MUNKALÁMPA. Felhasználóbarát útmutató ID: #05002 NÉMETORSZÁGBAN GYÁRTVA Használati útmutató XXL LED-ES MUNKALÁMPA myhansecontrol.com myhansecontrol.com Felhasználóbarát útmutató ID: #05002 QR kódokkal gyorsan és egyszerűen célba érni Függetlenül attól,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GARANCIAKÁRTYA

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ GARANCIAKÁRTYA Termék: GARANCIAKÁRTYA??? 1. A KH Trading gépeire és szerszámaira a Polgári Törvénykönyv előírásainak megfelelő, a vásárlás dátumától számított 6/24 hónap időtartamú jótállás jár (a jótállási igény bejelentésekor

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS PORELSZÍVÁSSAL. Használati utasítás HR2432

FÚRÓKALAPÁCS PORELSZÍVÁSSAL. Használati utasítás HR2432 FÚRÓKALAPÁCS PORELSZÍVÁSSAL Használati utasítás HR2432 2 3 Szimbólumok Az alábbiakban a géppel kapcsolatosan használt szimbólumokat soroljuk fel. Gondoskodjon arról, hogy a gép használatba vétele előtt

Részletesebben

jelöl, amelyet ha nem kerülnek el, halálhoz jelöl, amelyet ha nem kerülnek el súlyos akár halálos sérülésekhez vezethet.

jelöl, amelyet ha nem kerülnek el, halálhoz jelöl, amelyet ha nem kerülnek el súlyos akár halálos sérülésekhez vezethet. Általános tudnivalók HU Általános tudnivalók Olvassa el és őrizze meg a használati útmutatót A használati útmutató hozzátartozik a LED mennyezeti lámpához. Fontos tudnivalókat tartalmaz a használattal

Részletesebben

Termék: HYPRO 6 HIDRAULIKUS KÉZI LYUKASZTÓ TPA8 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ EREDETI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FORDÍTÁSA GARANCIALEVÉL

Termék: HYPRO 6 HIDRAULIKUS KÉZI LYUKASZTÓ TPA8 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ EREDETI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ FORDÍTÁSA GARANCIALEVÉL GARANCIALEVÉL 1. Az által forgalmazott termékekre, az eladás napjától számítva: a Polgári Törvénykönyv rendelkezései alap- ján 24 hónap; a Kereskedelmi Törvénykönyv GARANCIALEVÉL rendelkezései alapján

Részletesebben

RUPES ER03TE ER05TE Körpályás csiszológép porelszívóval

RUPES ER03TE ER05TE Körpályás csiszológép porelszívóval RUPES ER03TE ER05TE Körpályás csiszológép porelszívóval (A GARANCIÁRA VONATKOZÓ RÉSZ) Szerszámgép Forgalmazó Név Cím Kelt CSAK PONTOSAN KITÖLTÖTT GARANCIALEVÉL JOGOSÍT FEL AZ ESETLEGES GARANCIÁRA! KEZELÉSI

Részletesebben

Váltókerekek felhelyezése

Váltókerekek felhelyezése Meghajtás és a váltókerekek Váltókerekek felhelyezése Ki-be kapcsolókar, előtolás / menetvágáshoz. A gép hátsó része a motorral. A gép faládában lapra szerelve, a tokmány felszerelése nélkül kerül az üzletbe.

Részletesebben

POWX720 HU 1 BERENDEZÉS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK...

POWX720 HU 1 BERENDEZÉS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 1 BERENDEZÉS... 2 2 LEÍRÁS (A. ÁBRA)... 2 3 CSOMAGOLÁS TARTALMA... 2 4 JELZÉSEK... 2 5 ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI SZABÁLYOK... 3 5.1 Munkakörnyezet... 3 5.2 Elektromos biztonság... 3 5.3 Személyi biztonság...

Részletesebben

Ez a termék, amennyiben az alábbi útmutatók és a beszerelési előírások alapján szerelik, megfelel az EN 12453 és EN 13241-1 szabványoknak.

Ez a termék, amennyiben az alábbi útmutatók és a beszerelési előírások alapján szerelik, megfelel az EN 12453 és EN 13241-1 szabványoknak. Kertkapu motor Szárnyas kapuhoz IXENGO L Ixengo L Általános bemutatás Ez a termék, amennyiben az alábbi útmutatók és a beszerelési előírások alapján szerelik, megfelel az EN 12453 és EN 13241-1 szabványoknak.

Részletesebben

KOSÁRLABDA PALÁNK. Termék száma: 1157

KOSÁRLABDA PALÁNK. Termék száma: 1157 KOSÁRLABDA PALÁNK Termék száma: 1157 FONTOS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK Az összeszerelő személynek és a rendszer felhasználójának kötelező a biztonsági és szerelési utasításokat elolvasnia, megértenie

Részletesebben

PROTECO MOVER (MEKO DESIGN) KAPUMOZGATÓ MOTOR TOLÓ- ÉS ÚSZÓKAPUKHOZ

PROTECO MOVER (MEKO DESIGN) KAPUMOZGATÓ MOTOR TOLÓ- ÉS ÚSZÓKAPUKHOZ PROTECO MOVER (MEKO DESIGN) KAPUMOZGATÓ MOTOR TOLÓ- ÉS ÚSZÓKAPUKHOZ TERMÉK LEÍRÁSA ÉS FELHASZNÁLÁSI TERÜLETE PROTECO MOVER (MEKO DESIGN) elektromechanikus motor lakó és kereskedelmi ingatlanok fogasléces

Részletesebben

IF-91. Original-Gebrauchsanleitung V1/1115

IF-91. Original-Gebrauchsanleitung V1/1115 IF-91 300324 Original-Gebrauchsanleitung V1/1115 H MAGYAR Tartalom 1. Biztonság... 184 1.1 Biztonsági előírások... 184 1.2 A szimbólumok magyarázata... 187 1.3 Rendeltetésszerű használat... 188 2. Általános

Részletesebben

Pila kotoučová / CZ Píla kotúčová / SK Kézi körfűrész / HU Návod k použití Návod na použitie Használati utasítás

Pila kotoučová / CZ Píla kotúčová / SK Kézi körfűrész / HU Návod k použití Návod na použitie Használati utasítás Pila kotoučová / CZ Píla kotúčová / SK / HU Návod k použití Návod na použitie Használati utasítás Bevezetés Tisztelt Vásárló, Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával, és EXTOL termékünket választotta.

Részletesebben

HYUNDAI BARKÁCS FÚRÓ- MARÓGÉP

HYUNDAI BARKÁCS FÚRÓ- MARÓGÉP HYUNDAI BARKÁCS FÚRÓ- MARÓGÉP HYD- DM130 Eredeti használati útmutató Hálózati feszültség Hálózati frekvencia Motor teljesítmény A főorsó 12 mm A főorsó sebességeinek száma A főorsó üresjárati sebessége

Részletesebben

Elektromos damilos fűkasza HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Elektromos damilos fűkasza HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ EN Tartalom 51 HU Elektromos damilos fűkasza Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a damilos fűnyírót. Mielőtt használni kezdi, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót és őrizze meg a későbbiekre.

Részletesebben

Használati útmutató. Kapufallal kiegészítheto futballkapu. Felhasználóbarát útmutató ID: #05002

Használati útmutató. Kapufallal kiegészítheto futballkapu. Felhasználóbarát útmutató ID: #05002 NÉMETORSZÁGBAN GYÁRTVA Használati útmutató Gyors Kapufallal kiegészítheto futballkapu 50 50 25 10 25 myhansecontrol.com myhansecontrol.com Felhasználóbarát útmutató ID: #05002 Tartalom Áttekintés...3 Felállítás...4

Részletesebben

Boiler Elektro Beszerelési utasítás

Boiler Elektro Beszerelési utasítás Boiler Elektro. oldal Boiler Elektro (elektromos bojler) Tartalomjegyzék Alkalmazott szimbólumok... Modell... 4 Helykiválasztás és beszerelés... Vízbekötés... 3 A biztonsági/leeresztőszelep beszerelése...

Részletesebben

Kezelési utasítás és alkatrészlista

Kezelési utasítás és alkatrészlista Kezelési utasítás és alkatrészlista Köszönjük, hogy az általunk forgalmazott, Benincá terméket választotta. A Benincá cég kínálatában található összes termék 20 éves gyártási tapasztalat, folyamatos fejlesztés,

Részletesebben

PROMETHEUS hordozható csempekandalló

PROMETHEUS hordozható csempekandalló KEZELÉSI, KARBANTARTÁSI UTASÍTÁS PROMETHEUS hordozható csempekandalló Prometheus 3 Előszó Tisztelt Vásárló! Köszönjük megtisztelő bizalmát, hogy a MULLIT Kft. termékét választotta. A PROMETHEUS1, PROMETHEUS2

Részletesebben

GARDENA Csendes aprító Cikksz.:3988 Vevőtájékoztató

GARDENA Csendes aprító Cikksz.:3988 Vevőtájékoztató GARDENA Csendes aprító Cikksz.:3988 LH 2500 Vevőtájékoztató Üdvözöljük a GARDENA kertben Kérjük, gondosan olvassa el ezt a vevőtájékoztatót és tartsa be utasításait. A vevőtájékoztató segítségével ismerkedjen

Részletesebben

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120

Bartscher GmbH Franz-Kleine-Straße 28 D-33154 Salzkotten Tel.: +49 (0) 5258 971-0 Németország Fax: +49 (0) 5258 971-120 A120406 V5/0713 H MAGYAR Az eredeti használati utasítás fordítása Használat előtt olvassa el a használati útmutatót, és tartsa kéznél a készülék mellett! 1. Általános információ... 184 1.1 Használati útmutatóval

Részletesebben

FZV 4001-E 3 4 FZV 4001 E 5 6 FZV 4001 E 7 Tartalom 45 HU TARTALOM Gyeplazító HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Köszönjük, hogy cégünk kerti gyeplazítójának megvásárlása mellett döntött. Mielőtt használatba venné, kérjük,

Részletesebben

F50, F80, F120. ZÁRTRENDSZERŰ KÉT TARTÁLYOS LAPOS FORRÓVÍZTÁROLÓK Függőlegesen és vízszintesen egyaránt felszerelhetők

F50, F80, F120. ZÁRTRENDSZERŰ KÉT TARTÁLYOS LAPOS FORRÓVÍZTÁROLÓK Függőlegesen és vízszintesen egyaránt felszerelhetők F50, F80, F120 ZÁRTRENDSZERŰ KÉT TARTÁLYOS LAPOS FORRÓVÍZTÁROLÓK Függőlegesen és vízszintesen egyaránt felszerelhetők Felszerelési és használati útmutató 1221113907/01 www.hajdurt.hu 1 Tisztelt Vásárlónk!

Részletesebben

LIEBHERR ENERGIATAKARÉKOS BORKLÍMA SZEKRÉNYEK WK TÍPUSOK BEÉPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS

LIEBHERR ENERGIATAKARÉKOS BORKLÍMA SZEKRÉNYEK WK TÍPUSOK BEÉPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS LIEBHERR ENERGIATAKARÉKOS BORKLÍMA SZEKRÉNYEK WK TÍPUSOK BEÉPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI UTASÍTÁS Importálja: ASSUR Kft 1117 Budapest, Budafoki út 183. Tel: 481-95-95, fax : 481-95-99 e-mail:assur@assur.hu web-site:www.assur.hu

Részletesebben

Szerelési és karbantartási utasítás

Szerelési és karbantartási utasítás Szerelési és karbantartási utasítás Síkkollektor 6706098-00.ST Logasol SKN.0 Tetőre szerelés Szakemberek számára Figyelmesen olvassa el a szerelés és karbantartás előtt! 6 70 68 98 (0/05) HU Tartalomjegyzék

Részletesebben

K E Z E L É S I K É Z I K Ö N Y V

K E Z E L É S I K É Z I K Ö N Y V TELEPÍTÉSI, HASZNÁLATI, ÁPOLÁSI ÉS KARBANTARTÁSI INFORMÁCIÓK KÓD: 9L1271 K E Z E L É S I K É Z I K Ö N Y V ELECTROLUX KÉSZÜLÉK CSALÁD AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ JÉGKÁSA KÉSZÍTŐ BERENDEZÉS ELECTROLUX LEHEL Kft.

Részletesebben

Használati útmutató Kerti aprító. GH 2000 Cikksz. 3984 GH 2300 Cikksz. 3984-44 GH 2500 Cikksz. 3986

Használati útmutató Kerti aprító. GH 2000 Cikksz. 3984 GH 2300 Cikksz. 3984-44 GH 2500 Cikksz. 3986 Használati útmutató Kerti aprító GH 2000 Cikksz. 3984 GH 2300 Cikksz. 3984-44 GH 2500 Cikksz. 3986 GARDENA kerti aprítók GH 2000 / GH 2300 / GH 2500 Üdvözöljük a GARDENA kertben Kérjük, gondosan olvassa

Részletesebben

BONTÓKALAPÁCS HM1202 HM1202C Kezelési utasítás

BONTÓKALAPÁCS HM1202 HM1202C Kezelési utasítás MAKITA BONTÓKALAPÁCS HM1202 HM1202C Kezelési utasítás Magyarázatok az ábrák számozott részleteihez (1) Vésőszár-kenőzsír (2) Vésőszár befogó része (3) Vésőszár (4) Szerszámbefogó burkolata (5) Váltógyűrű

Részletesebben

WA mérés alatt. mérés alatt

WA mérés alatt. mérés alatt GARDENA RM 380 akkumulátoros fűnyíró Cikksz. 4040 Vevőtájékoztató Tartsa be a készüléken levő biztonsági utasításokat!! Figyelem! Üzembe helyezés előtt olvassa el a vevőtájékoztatót! Az idegen személyeket

Részletesebben

POLÍROZÓGÉP 9227CB. Használati utasítás

POLÍROZÓGÉP 9227CB. Használati utasítás MAKITA POLÍROZÓGÉP 9227CB Használati utasítás Magyarázatok az ábrák számozott részleteihez (1) Kidudorodás a hurkos fogantyún (2) Ehhez illeszkedő furat a fogaskerékházon (3) Tengelyrögzítő (4) Hurkos

Részletesebben

Előszó. Megjegyzés /Figyelem /Vigyázat. MEGJEGYZÉS = Fontos tájékoztató a. FIGYELEM = Ezt a jelzést olyan helyeken találja,

Előszó. Megjegyzés /Figyelem /Vigyázat. MEGJEGYZÉS = Fontos tájékoztató a. FIGYELEM = Ezt a jelzést olyan helyeken találja, Előszó Köszönjük, hogy a KEEWAY termékét választotta. A motorozás egy nagyon izgalmas sport, de mielőtt útra kelne, kérjük tanulmányozza figyelmesen ezt az útmutatót. Ez az útmutató leírja a jármű helyes

Részletesebben