Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató"

Átírás

1 Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Tartalomjegyzék 1 MEGJEGYZÉS a.hu domainnel regisztrált ÜGYFELEK számára Bejelentkezés az O365 fiókba Az adminisztrátor felhasználói hitelesítő adatok elérhetősége Bejelentkezés a Microsoft Online Portálra (MOP) FELHASZNÁLÓI PROFILOK LÉTREHOZÁSA AZ O365 SZOLGÁLTATÁSHOZ Domain hozzárendelése az O365 szolgáltatáshoz Szolgáltatásfelhasználói profil létrehozása Az Ön saját külső domainjének használata További O365 licencek vásárlása... 11

2 1 MEGJEGYZÉS A.HU DOMAINNEL REGISZTRÁLT ÜGYFELEK SZÁMÁRA A magyar domainnév-nyilvántartó hatóságok speciális előírásokat alkalmaznak a magyar.hu domain alá tartozó domainnevekre nézve. Egy.HU domainnév regisztrációja 12 napot is igénybe vehet. A regisztráció a magyar nyilvántartó szerv hatáskörébe tartozik; a Telenornak semmilyen befolyása nincs az eljárás gyorsaságára. Ha Ön.HU domainnevet rendelt, az O365 termékét csak korlátozott mértékben tudja majd használni. Javasoljuk, hogy az O365 konfigurációját és használatát csak a domainnév sikeres regisztrációja után kezdje meg. Ha a nyilvántartó regisztrálta az Ön által igényelt domainnevet, Ön erről ben azonnal értesítést kap. A regisztrációig Ön nem fogja tudni használni a domainjét az Office365-tel, vagyis a domainnévregisztráció befejezéséig Ön nem fog tudni létrehozni postafiókokat és felhasználói profilokat.

3 2 BEJELENTKEZÉS AZ O365 FIÓKBA 2.1 AZ ADMINISZTRÁTOR FELHASZNÁLÓI HITELESÍTŐ ADATOK ELÉRHETŐSÉGE Amikor Ön az O365 szolgáltatás megvásárlását követően első ízben jelentkezik be a vezérlőpultba, a nyitóoldalon találni fog egy Microsoft Office 365 részt. A Telenor-vezérlőpult a https://cloud.telenor.hu/cp címen található. Az adminisztrátor felhasználói hitelesítő adatok eléréséhez kattintson a Management (Felügyelet) gombra az O365 részében VAGY a Microsoft Office 365 fülre a főmenüben.

4 A következőket fogja látni: A Microsoft Online portál (MOP) URL-címét, ahol Ön be tud jelentkezni az adminisztrátori fiókjába és később a felhasználói fiókokba is Az Ön adminisztrátori fiókjához tartozó felhasználónevet Az Ön adminisztrátori fiókjához tartozó jelszót (a megjelenítéshez kattintson a Show password *Jelszó megjelenítése+ gombra) A Microsoft Online Service portálon kattintson az OPEN (Megnyitás) gombra, és jelentkezzen be a felhasználói hitelesítő adataival. 2.2 BEJELENTKEZÉS A MICROSOFT ONLINE PORTÁLRA (MOP) Önnek lehetősége van arra is, hogy közvetlenül a Microsoft Online portálra jelentkezzen be. Ehhez látogasson el a https://login.microsoftonline.com címre, és jelentkezzen be a felhasználói hitelesítő adataival. Ugyanezt a módszert használhatja az adminisztrátori fiókkal, valamint bármelyik Ön által létrehozott szolgáltatásfelhasználói profil adataival.

5 3 FELHASZNÁLÓI PROFILOK LÉTREHOZÁSA AZ O365 SZOLGÁLTATÁSHOZ 3.1 DOMAIN HOZZÁRENDELÉSE AZ O365 SZOLGÁLTATÁSHOZ A legfontosabb, hogy egy domain kapcsolódjon az Ön O365 szolgáltatásához. A domainnév (pl. mycompany.hu) az Ön internetes névjegykártyája. Ön a domainnév alapján hozza létre az címeket is. Ha például Ön rendelkezik a mycompany.hu domainnévvel, akkor létre tud hozni az O365 szolgáltatást használókat a domainnevet tartalmazó címekkel (pl. Ön vagy a szolgáltatásunk megvásárlásával egyszerre kérte egy domainnév regisztrálását is, VAGY egy meglévő, más szolgáltatónál hosztolt domainnévhez kapcsolódóan szeretné a szolgáltatásunkat felhasználni. Ha Ön a Telenor felhőszolgáltatással együtt.hu domaint is rendelt, várja meg a domainnév sikeres regisztrációjával kapcsolatos értesítésünket. Egy.HU domainnév regisztrációja akár 12 napot is igénybe vehet. Ha Ön már tájékoztatást kapott a regisztrációs eljárás befejezéséről, a domainnevet automatikusan hozzárendeljük az O365 szolgáltatáshoz, és Ön megkezdheti a szolgáltatásfelhasználói profilok létrehozását. Ha Ön egy meglévő, az Ön tulajdonát képező és más, külső szolgáltatónál hosztolt domainnevet szeretne használni, Önnek külön hozzá kell rendelnie a domainnevet az O365 szolgáltatáshoz. A dokumentum végén talál egy rövid útmutatót ennek végrehajtásáról. 3.2 SZOLGÁLTATÁSFELHASZNÁLÓI PROFIL LÉTREHOZÁSA Szolgáltatásfelhasználó alatt az Ön O365 szolgáltatásának felhasználóit értjük. Az ilyen szolgáltatásfe lhasználók saját címet kapnak (pl. és hozzáférnek az O365 funkcióihoz. A felhasználó által elérhető funkciók körét az határozza meg, hogy Ön milyen típusú O365 licencet vásárol t. Szolgáltatásfelhasználói profil létrehozásakor Ön meghatározza a szolgáltatásfelhasználó címét (az cím egyúttal bejelentkezési névként is szolgál), hozzárendeli a rendelkezésre álló licenceinek egyikét a felhasználóhoz, meghatározza vagy a rendszer segítségével automatikusan létrehozza a felhasználó kezdeti jelszavát. Az O365 termékhez kétféleképpen hozhat létre új szolgáltatásfelhasználói profilt: A Microsoft Online Portál (MOP) segítségével közvetlenül, vagy A Telenor felhőszolgáltatásának vezérlőpultján keresztül.

6 3.2.1 Szolgáltatásfelhasználói profil létrehozása a MOP-on keresztül Jelentkezzen be a Microsoft Online portálra adminisztrátorként. (A felhasználói hitelesítő adatokat az ügyfél vezérlőpultján az Office 365 Management [Felügyelet] alatt találja) Navigáljon a Users and groups (Felhasználók és csoportok) oldalra.

7

8 Itt megtalálja a jelenlegi felhasználók listáját (ez jelenleg csak az Ön adminisztrátor felhasználói profilját tartalmazza). Új felhasználói profil létrehozásához kattintson a pluszjelet ábrázoló ikonra. Bármelyik meglévő felhasználó profilját is szerkesztheti. Ehhez kattintson a felhasználói névre, majd a ceruzaikonra. Az új felhasználó létrehozásának 3 lépése: Új felhasználói adatok megadása o Név, megjelenítendő név, felhasználói név (az utóbbi valójában az az cím, amelyet a felhasználó használni fog) o Ön itt további adatokat (pl. telefonszám, lakcím stb.) is megadhat. Jogosultságok hozzárendelése o Itt állíthatja be, hogy a felhasználó adminisztrátori jogosultságokat kapjon-e vagy sem. Licenc hozzárendelése o Ön akkor tud licencet rendelni a felhasználóhoz, ha Önnek van szabad licence. Utolsó lépésként pedig elküldheti a felhasználói hitelesítő adatokat bármilyen címre.

9 3.2.2 Szolgáltatásfelhasználói profil létrehozása a Telenor felhőszolgáltatás vezérlőpultján Jelentkezzen be a Telenor felhőszolgáltatásának vezérlőpultjának használatához a következő címen: https://cloud.telenor.hu/cp Ugorjon a Microsoft Office 365 Szolgáltatások Kattintson az add new (Új hozzáadása) gombra. Adja meg a megjelenítendő nevet, a bejelentkezési nevet és a jelszót. A felhasználó ezen adatok segítségével jelentkezhet be a vezérlőpult használatához. MEGJEGYZÉS: Önnek létre kell hoznia egy bejelentkezési nevet a meglévő domainnevéhez (pl. mycompany.hu). Kattintson a next (Tovább) gombra. Döntse el, hogy akar-e adminisztrátori jogokat adni a felhasználónak az O365 termékhez. Kattintson a next (Tovább) gombra. Kattintson a next (Tovább) gombra. Ezzel Ön létrehozta az ügyfél számára a vezérlőpulthoz és az O365 szolgáltatás használatához szükséges felhasználói profilokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy Önnek kell tájékoztatni a szolgáltatásfelhasználókat a bejelentkezési adatokról és a [MOP URL-címe] címről, mivel automatikus értesítést nem kapnak.

10 4 AZ ÖN SAJÁT KÜLSŐ DOMAINJÉNEK HASZNÁLATA Ha Ön már rendelkezik saját, külső szolgáltatónál hosztolt domainnel, Ön ezt hozzáadhatja az O365 szolgáltatásához. Ezt manuálisan kell elvégeznie, és előfordulhat, hogy a külső szolgáltató segítsége is szükséges ehhez. Ez a dokumentum nagy vonalakban bemutatja, hogy Ön hogyan tudja hozzáadni a külső szolgáltató által hosztolt domaint a szolgáltatásunkhoz. Saját külső domain hozzáadása az O365 szolgáltatáshoz: Jelentkezzen be a Microsoft Online portálra az adminisztrátori felhasználói névvel és jelszóval. Navigáljon el a beállítások oldalára ( Domains [Tartományok]). Válassza az Add a domain (Domain hozzáadása) lehetőséget. Kattintson a Start now (Indítás most) gombra. Ha nem tudja, hogyan konfigurálhatja az O365 szolgáltatást, javasoljuk, hogy válassza a Let O365 set up and manage DNS settings for you (Engedélyezem, hogy az O365 maga határozza meg a DNSbeállításaimat) lehetőséget. Megjegyzés: Lehetséges az a megoldás, hogy Ön úgy konfigurálja a domaint az O365 szolgáltatás használatához, hogy a webhelyét az aktuális szolgáltatója üzemelteti tovább. Ehhez olvassa el figyelmesen az utasításokat, és kövesse azokat. A saját külső domain hozzáadásához 2 lépés szükséges: 1. Annak igazolása, hogy az adott domainnek Ön a jogosultja Ön köteles igazolni a Microsoftnak, hogy Ön a jogosultja annak a domainnek, amelyet hozzá kíván adni az O365 szolgáltatáshoz. Ennek megfelelően Ön köteles a jelenlegi domainszolgáltatónál létrehozni a szükséges DNS-beállításokat. A beállítások elvégzése után a Microsoft ellenőrzi, hogy az adott beállítás rendelkezésre áll-e. Ha igen, ezzel Ön bizonyította is, hogy jogosult a domain adminisztrációjára. 2. Az Ön domainjéhez tartozó DNS-rekordok frissítése Ha Ön igazolta, hogy jogosult az adott domain adminisztrációjára, a Microsoft átadja Önnek azokat a DNS-beállításokat, amelyeket Önnek létre kell hoznia a szolgáltató oldalán ahhoz, hogy az O365 szolgáltatás az Ön domainje alatti futni tudjon. Megjegyzés: Ha Ön nem tudja, hogyan tud létrehozni DNS-beállításokat a domainjéhez, forduljon a jelenlegi domainszolgáltatójához. Az eljárás segítségével Ön frissíteni tudja a meglévő felhasználók adatait, illetve új felhasználói profilokat is létre tud hozni. De át is ugorhatja ezeket a lépéseket, és a szolgáltatásfelhasználói profilokat a jelen dokumentumban leírtaknak megfelelően egy későbbi időpontban is létrehozhatja.

11 5 TOVÁBBI O365 LICENCEK VÁSÁRLÁSA Minden szolgáltatásfelhasználóhoz egy O365 licencre van szükség. Ön további licencek vásárlásával tudja növelni a szolgáltatásfelhasználók számát. További O365 licencek vásárlása Jelentkezzen be a Telenor felhőszolgáltatásának vezérlőpultjának használatához a következő címen: https://cloud.telenor.hu/cp Ugorjon az Account BUY ADDITIONAL RESOURCES (Ügyfél További erőforrások vásárlása) oldalra. Válassza ki az saját O365 előfizetését. A következő oldalon láthatók az elérhető O365 licencek adatai. A táblázat tartalmazza, hogy Ön milyen típusú licenceket rendelhet hozzá a felhasználókhoz, hogy mennyi az Ön aktuális licenclimitje, és hogy Ön jelenleg hány licencet használ.

12 Ha Ön további licenceket szeretne vásárolni, Önnek hozzá kell adnia a megvásárolni kívánt licencek számát a rendelkezésre álló O365 licencek limitjéhez. Példa: Ha az Ön jelenlegi limitje 10, és 15 további licencet szeretne vásárolni, át kell állítania a limitet 25 -re. A limit módosítását követően kattintson a NEXT (Tovább) gombra a rendelési folyamat folytatásához.

A MOKKA szoftver telepítése és használata

A MOKKA szoftver telepítése és használata A MOKKA szoftver telepítése és használata Windows XP, Vista és Windows 7, 8, 8.1 rendszeren Cégbírósági eljárásokban történő felhasználás esetén 1(38) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető...

Részletesebben

Hálózati használati útmutató

Hálózati használati útmutató Multiprotokoll on-board Ethernet nyomtatószerver Hálózati használati útmutató HL-5250DN HL-5270DN Kérjük, a nyomtató használata előtt gondosan olvassa el a kézikönyvet. A kézikönyvet bármikor megtekintheti

Részletesebben

Gyorsútmutató a szkennelési funkciók beállításához. Szkennelés e-mailbe beállítása

Gyorsútmutató a szkennelési funkciók beállításához. Szkennelés e-mailbe beállítása Gyorsútmutató a szkennelési funkciók beállításához XE3024HU0-2 Jelen útmutató a következőkhöz tartalmaz információkat: Szkennelés e-mailbe beállítása a következő oldalon: 1 A szkennelés postafiókba funkció

Részletesebben

VPOP3 Az Ön elektronikus postaládája. Bevezető útmutató

VPOP3 Az Ön elektronikus postaládája. Bevezető útmutató VPOP3 Az Ön elektronikus postaládája Bevezető útmutató A szerzői jogok védelme Ez a kézikönyv a Paul Smith Computer Services tulajdonát képezi, bárminemű másolása, terjesztése, felhasználása kizárólag

Részletesebben

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Fontos Amennyiben egy eszköz interneten keresztüli elérését lehetővé teszi, az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében: előtte az alapértelmezett

Részletesebben

Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója

Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 2003 operációs rendszeren 1(25)

Részletesebben

Felhasználói segédlet az oktatas.hu oldalon elérhető Saját oldal és a szervező alkalmazás felületeinek és funkcióinak használatához

Felhasználói segédlet az oktatas.hu oldalon elérhető Saját oldal és a szervező alkalmazás felületeinek és funkcióinak használatához Felhasználói segédlet az oktatas.hu oldalon elérhető Saját oldal és a szervező alkalmazás felületeinek és funkcióinak használatához Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 I. Pedagógus és szakértő felhasználók

Részletesebben

T-Mobile Communication Center Termékismertetô

T-Mobile Communication Center Termékismertetô T-Mobile Communication Center Termékismertetô Márkajelek! A T-Mobile és a T-Mobile Communication Center a Deutsche Telekom Csoport bejegyzett márkajelei.! A Windows 98SE, a Windows 2000 és a Windows XP

Részletesebben

A NETELLER-számla használata

A NETELLER-számla használata A NETELLER-számla használata Köszönjük, hogy érdeklődik a NETELLER-számla iránt! Ez az útmutató a NETELLER-számla leghasznosabb és legnépszerűbb funkcióinak használatához nyújt segítséget. Megpróbáltunk

Részletesebben

Kaspersky Anti-Virus Felhasználói útmutató

Kaspersky Anti-Virus Felhasználói útmutató Kaspersky Anti-Virus Felhasználói útmutató A L K A L M A Z Á S V E R Z I Ó J A : 1 5. 0 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában,

Részletesebben

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

Biztonsági mentési szoftver. WD SmartWare Felhasználói útmutató 2.4.x verzió. szoftver. WD SmartWare szoftver használati útmutató, 2.4.

Biztonsági mentési szoftver. WD SmartWare Felhasználói útmutató 2.4.x verzió. szoftver. WD SmartWare szoftver használati útmutató, 2.4. WD SmartWare Felhasználói útmutató 2.4.x verzió szoftver WD SmartWare szoftver használati útmutató, 2.4.x verzió Biztonsági mentési szoftver WD szerviz és támogatás Ha bármilyen problémája támad, kérjük,

Részletesebben

Médiatár. Részletes felhasználói kézikönyv

Médiatár. Részletes felhasználói kézikönyv Médiatár Részletes felhasználói kézikönyv 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1. Áttekintés... 4 Fôbb jellemzôk áttekintése... 5 Médiatár teljes funkcionalitásához szükséges alaplépések összefoglalása...

Részletesebben

Ügyfélkapu. etananyag

Ügyfélkapu. etananyag Ügyfélkapu etananyag 1. Bevezető Az Ügyfélkapu a magyar kormányzat elektronikus azonosító- és ügyfélbeléptető rendszere. Biztosítja, hogy használói a személyazonosság igazolása mellett egyszeri belépéssel

Részletesebben

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató Bosch Video Management System hu Kezelési útmutató Bosch Video Management System Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 A súgó használata 10 1.1 Információ-keresés 10 1.2 A súgótéma kinyomtatása 11 2

Részletesebben

ESET NOD32 Antivirus. telepítési útmutató. we protect your digital worlds

ESET NOD32 Antivirus. telepítési útmutató. we protect your digital worlds ESET NOD32 Antivirus telepítési útmutató we protect your digital worlds 1. ESET NOD32 Antivirus A sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus egy gyors és hatékony vírusirtó. Az AV-Comparatives víruslaboratórium

Részletesebben

Lotus Notes alkalmazás beállítása tanúsítványok használatához

Lotus Notes alkalmazás beállítása tanúsítványok használatához Lotus Notes alkalmazás beállítása tanúsítványok használatához Windows tanúsítványtárban és kriptográfia eszközökön található tanúsítványok esetén 1(18) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető...

Részletesebben

Közbeszerzés Felhasználói kézikönyv az Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázói részére. 13.111 verzió. 2013 május

Közbeszerzés Felhasználói kézikönyv az Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázói részére. 13.111 verzió. 2013 május Közbeszerzés Felhasználói kézikönyv az Új Magyarország Fejlesztési Terv Pályázói részére 13.111 verzió 2013 május 2 TARTALOMJEGYZÉK BEVEZETÉS... 5 KÖZBESZERZÉS MODUL... 6 1. ELÉRÉSI ÚTVONAL, BEJELENTKEZÉS,

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 Felhasználói útmutató (5.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

Részletesebben

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181 123Szamla.hu Használati Útmutató Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15 Tartalom Szolgáltatói adatok... 4 Kiállítható számlák... 4 Regisztráció... 4 A vállalkozás adatainak beállítása... 5 Logó

Részletesebben

Üdvözöljük a Vodafone MobilTárca szolgáltatásánál!

Üdvözöljük a Vodafone MobilTárca szolgáltatásánál! Üdvözöljük a Vodafone MobilTárca szolgáltatásánál! Köszönjük, hogy a Vodafone NFC alapú mobilfizetési és törzsvásárlói szolgáltatásának kipróbálása mellett döntött - higgye el, nem fog csalódni, a Vodafone

Részletesebben

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18.

MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A MOL NYRT. VIRTUÁLIS KÁRTYA KÖZPONT SZOLGÁLTATÁSÁHOZ MOL Nyrt. Termékelőállítás és Kereskedelem H-1117 Budapest, Október huszonharmadika u. 18. - 1 - Tartalomjegyzék 1. Általános

Részletesebben

ESET SMART SECURITY 5

ESET SMART SECURITY 5 ESET SMART SECURITY 5 Felhasználói útmutató (5.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET SMART SECURITY

Részletesebben

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató A L K A L M A Z Á S V E R Z I Ó J A : 1 5. 0 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában,

Részletesebben

Az első lépés a cégregisztráció, erről olvasd el külön Súgólapunkat. Ha még nem tetted, regisztrálj most (kattints a képre):

Az első lépés a cégregisztráció, erről olvasd el külön Súgólapunkat. Ha még nem tetted, regisztrálj most (kattints a képre): Cég felvitele 1. Cég regisztrációja és alapbeállítások Az első lépés a cégregisztráció, erről olvasd el külön Súgólapunkat. Ha még nem tetted, regisztrálj most (kattints a képre): A cégregisztrációt követően

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP LASERJET 4345MFP http://hu.yourpdfguides.com/dref/911588

Az Ön kézikönyve HP LASERJET 4345MFP http://hu.yourpdfguides.com/dref/911588 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer

Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer Elektronikus Közúti Áruforgalom Ellenőrző Rendszer EKÁER WEB felhasználói kézikönyv Érvényes: 2015. március 1-től Tartalom I. A dokumentum célja... 3 II. Fogalomtár... 3 III. Regisztráció... 4 1. Bejelentésre

Részletesebben

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antivirus telepítési útmutató A telepítési útmutatóból megismerheti a szoftver újdonságait, és segítséget kap a telepítéshez. Az egyes funkciókat részletesen a szoftverhez tartozó kézikönyvbôl

Részletesebben

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 2 2. Az alkalmazás letöltése, belépés és regisztráció:... 2 3. A kamerakezelő

Részletesebben