Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató"

Átírás

1 Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Tartalomjegyzék 1 MEGJEGYZÉS a.hu domainnel regisztrált ÜGYFELEK számára Bejelentkezés az O365 fiókba Az adminisztrátor felhasználói hitelesítő adatok elérhetősége Bejelentkezés a Microsoft Online Portálra (MOP) FELHASZNÁLÓI PROFILOK LÉTREHOZÁSA AZ O365 SZOLGÁLTATÁSHOZ Domain hozzárendelése az O365 szolgáltatáshoz Szolgáltatásfelhasználói profil létrehozása Az Ön saját külső domainjének használata További O365 licencek vásárlása... 11

2 1 MEGJEGYZÉS A.HU DOMAINNEL REGISZTRÁLT ÜGYFELEK SZÁMÁRA A magyar domainnév-nyilvántartó hatóságok speciális előírásokat alkalmaznak a magyar.hu domain alá tartozó domainnevekre nézve. Egy.HU domainnév regisztrációja 12 napot is igénybe vehet. A regisztráció a magyar nyilvántartó szerv hatáskörébe tartozik; a Telenornak semmilyen befolyása nincs az eljárás gyorsaságára. Ha Ön.HU domainnevet rendelt, az O365 termékét csak korlátozott mértékben tudja majd használni. Javasoljuk, hogy az O365 konfigurációját és használatát csak a domainnév sikeres regisztrációja után kezdje meg. Ha a nyilvántartó regisztrálta az Ön által igényelt domainnevet, Ön erről ben azonnal értesítést kap. A regisztrációig Ön nem fogja tudni használni a domainjét az Office365-tel, vagyis a domainnévregisztráció befejezéséig Ön nem fog tudni létrehozni postafiókokat és felhasználói profilokat.

3 2 BEJELENTKEZÉS AZ O365 FIÓKBA 2.1 AZ ADMINISZTRÁTOR FELHASZNÁLÓI HITELESÍTŐ ADATOK ELÉRHETŐSÉGE Amikor Ön az O365 szolgáltatás megvásárlását követően első ízben jelentkezik be a vezérlőpultba, a nyitóoldalon találni fog egy Microsoft Office 365 részt. A Telenor-vezérlőpult a címen található. Az adminisztrátor felhasználói hitelesítő adatok eléréséhez kattintson a Management (Felügyelet) gombra az O365 részében VAGY a Microsoft Office 365 fülre a főmenüben.

4 A következőket fogja látni: A Microsoft Online portál (MOP) URL-címét, ahol Ön be tud jelentkezni az adminisztrátori fiókjába és később a felhasználói fiókokba is Az Ön adminisztrátori fiókjához tartozó felhasználónevet Az Ön adminisztrátori fiókjához tartozó jelszót (a megjelenítéshez kattintson a Show password *Jelszó megjelenítése+ gombra) A Microsoft Online Service portálon kattintson az OPEN (Megnyitás) gombra, és jelentkezzen be a felhasználói hitelesítő adataival. 2.2 BEJELENTKEZÉS A MICROSOFT ONLINE PORTÁLRA (MOP) Önnek lehetősége van arra is, hogy közvetlenül a Microsoft Online portálra jelentkezzen be. Ehhez látogasson el a címre, és jelentkezzen be a felhasználói hitelesítő adataival. Ugyanezt a módszert használhatja az adminisztrátori fiókkal, valamint bármelyik Ön által létrehozott szolgáltatásfelhasználói profil adataival.

5 3 FELHASZNÁLÓI PROFILOK LÉTREHOZÁSA AZ O365 SZOLGÁLTATÁSHOZ 3.1 DOMAIN HOZZÁRENDELÉSE AZ O365 SZOLGÁLTATÁSHOZ A legfontosabb, hogy egy domain kapcsolódjon az Ön O365 szolgáltatásához. A domainnév (pl. mycompany.hu) az Ön internetes névjegykártyája. Ön a domainnév alapján hozza létre az címeket is. Ha például Ön rendelkezik a mycompany.hu domainnévvel, akkor létre tud hozni az O365 szolgáltatást használókat a domainnevet tartalmazó címekkel (pl. support@mycompany.hu, felhasználó_neve@mycompany.hu). Ön vagy a szolgáltatásunk megvásárlásával egyszerre kérte egy domainnév regisztrálását is, VAGY egy meglévő, más szolgáltatónál hosztolt domainnévhez kapcsolódóan szeretné a szolgáltatásunkat felhasználni. Ha Ön a Telenor felhőszolgáltatással együtt.hu domaint is rendelt, várja meg a domainnév sikeres regisztrációjával kapcsolatos értesítésünket. Egy.HU domainnév regisztrációja akár 12 napot is igénybe vehet. Ha Ön már tájékoztatást kapott a regisztrációs eljárás befejezéséről, a domainnevet automatikusan hozzárendeljük az O365 szolgáltatáshoz, és Ön megkezdheti a szolgáltatásfelhasználói profilok létrehozását. Ha Ön egy meglévő, az Ön tulajdonát képező és más, külső szolgáltatónál hosztolt domainnevet szeretne használni, Önnek külön hozzá kell rendelnie a domainnevet az O365 szolgáltatáshoz. A dokumentum végén talál egy rövid útmutatót ennek végrehajtásáról. 3.2 SZOLGÁLTATÁSFELHASZNÁLÓI PROFIL LÉTREHOZÁSA Szolgáltatásfelhasználó alatt az Ön O365 szolgáltatásának felhasználóit értjük. Az ilyen szolgáltatásfe lhasználók saját címet kapnak (pl. felhasználónév@mycompany.hu), és hozzáférnek az O365 funkcióihoz. A felhasználó által elérhető funkciók körét az határozza meg, hogy Ön milyen típusú O365 licencet vásárol t. Szolgáltatásfelhasználói profil létrehozásakor Ön meghatározza a szolgáltatásfelhasználó címét (az cím egyúttal bejelentkezési névként is szolgál), hozzárendeli a rendelkezésre álló licenceinek egyikét a felhasználóhoz, meghatározza vagy a rendszer segítségével automatikusan létrehozza a felhasználó kezdeti jelszavát. Az O365 termékhez kétféleképpen hozhat létre új szolgáltatásfelhasználói profilt: A Microsoft Online Portál (MOP) segítségével közvetlenül, vagy A Telenor felhőszolgáltatásának vezérlőpultján keresztül.

6 3.2.1 Szolgáltatásfelhasználói profil létrehozása a MOP-on keresztül Jelentkezzen be a Microsoft Online portálra adminisztrátorként. (A felhasználói hitelesítő adatokat az ügyfél vezérlőpultján az Office 365 Management [Felügyelet] alatt találja) Navigáljon a Users and groups (Felhasználók és csoportok) oldalra.

7

8 Itt megtalálja a jelenlegi felhasználók listáját (ez jelenleg csak az Ön adminisztrátor felhasználói profilját tartalmazza). Új felhasználói profil létrehozásához kattintson a pluszjelet ábrázoló ikonra. Bármelyik meglévő felhasználó profilját is szerkesztheti. Ehhez kattintson a felhasználói névre, majd a ceruzaikonra. Az új felhasználó létrehozásának 3 lépése: Új felhasználói adatok megadása o Név, megjelenítendő név, felhasználói név (az utóbbi valójában az az cím, amelyet a felhasználó használni fog) o Ön itt további adatokat (pl. telefonszám, lakcím stb.) is megadhat. Jogosultságok hozzárendelése o Itt állíthatja be, hogy a felhasználó adminisztrátori jogosultságokat kapjon-e vagy sem. Licenc hozzárendelése o Ön akkor tud licencet rendelni a felhasználóhoz, ha Önnek van szabad licence. Utolsó lépésként pedig elküldheti a felhasználói hitelesítő adatokat bármilyen címre.

9 3.2.2 Szolgáltatásfelhasználói profil létrehozása a Telenor felhőszolgáltatás vezérlőpultján Jelentkezzen be a Telenor felhőszolgáltatásának vezérlőpultjának használatához a következő címen: Ugorjon a Microsoft Office 365 Szolgáltatások Kattintson az add new (Új hozzáadása) gombra. Adja meg a megjelenítendő nevet, a bejelentkezési nevet és a jelszót. A felhasználó ezen adatok segítségével jelentkezhet be a vezérlőpult használatához. MEGJEGYZÉS: Önnek létre kell hoznia egy bejelentkezési nevet a meglévő domainnevéhez (pl. mycompany.hu). Kattintson a next (Tovább) gombra. Döntse el, hogy akar-e adminisztrátori jogokat adni a felhasználónak az O365 termékhez. Kattintson a next (Tovább) gombra. Kattintson a next (Tovább) gombra. Ezzel Ön létrehozta az ügyfél számára a vezérlőpulthoz és az O365 szolgáltatás használatához szükséges felhasználói profilokat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy Önnek kell tájékoztatni a szolgáltatásfelhasználókat a bejelentkezési adatokról és a [MOP URL-címe] címről, mivel automatikus értesítést nem kapnak.

10 4 AZ ÖN SAJÁT KÜLSŐ DOMAINJÉNEK HASZNÁLATA Ha Ön már rendelkezik saját, külső szolgáltatónál hosztolt domainnel, Ön ezt hozzáadhatja az O365 szolgáltatásához. Ezt manuálisan kell elvégeznie, és előfordulhat, hogy a külső szolgáltató segítsége is szükséges ehhez. Ez a dokumentum nagy vonalakban bemutatja, hogy Ön hogyan tudja hozzáadni a külső szolgáltató által hosztolt domaint a szolgáltatásunkhoz. Saját külső domain hozzáadása az O365 szolgáltatáshoz: Jelentkezzen be a Microsoft Online portálra az adminisztrátori felhasználói névvel és jelszóval. Navigáljon el a beállítások oldalára ( Domains [Tartományok]). Válassza az Add a domain (Domain hozzáadása) lehetőséget. Kattintson a Start now (Indítás most) gombra. Ha nem tudja, hogyan konfigurálhatja az O365 szolgáltatást, javasoljuk, hogy válassza a Let O365 set up and manage DNS settings for you (Engedélyezem, hogy az O365 maga határozza meg a DNSbeállításaimat) lehetőséget. Megjegyzés: Lehetséges az a megoldás, hogy Ön úgy konfigurálja a domaint az O365 szolgáltatás használatához, hogy a webhelyét az aktuális szolgáltatója üzemelteti tovább. Ehhez olvassa el figyelmesen az utasításokat, és kövesse azokat. A saját külső domain hozzáadásához 2 lépés szükséges: 1. Annak igazolása, hogy az adott domainnek Ön a jogosultja Ön köteles igazolni a Microsoftnak, hogy Ön a jogosultja annak a domainnek, amelyet hozzá kíván adni az O365 szolgáltatáshoz. Ennek megfelelően Ön köteles a jelenlegi domainszolgáltatónál létrehozni a szükséges DNS-beállításokat. A beállítások elvégzése után a Microsoft ellenőrzi, hogy az adott beállítás rendelkezésre áll-e. Ha igen, ezzel Ön bizonyította is, hogy jogosult a domain adminisztrációjára. 2. Az Ön domainjéhez tartozó DNS-rekordok frissítése Ha Ön igazolta, hogy jogosult az adott domain adminisztrációjára, a Microsoft átadja Önnek azokat a DNS-beállításokat, amelyeket Önnek létre kell hoznia a szolgáltató oldalán ahhoz, hogy az O365 szolgáltatás az Ön domainje alatti futni tudjon. Megjegyzés: Ha Ön nem tudja, hogyan tud létrehozni DNS-beállításokat a domainjéhez, forduljon a jelenlegi domainszolgáltatójához. Az eljárás segítségével Ön frissíteni tudja a meglévő felhasználók adatait, illetve új felhasználói profilokat is létre tud hozni. De át is ugorhatja ezeket a lépéseket, és a szolgáltatásfelhasználói profilokat a jelen dokumentumban leírtaknak megfelelően egy későbbi időpontban is létrehozhatja.

11 5 TOVÁBBI O365 LICENCEK VÁSÁRLÁSA Minden szolgáltatásfelhasználóhoz egy O365 licencre van szükség. Ön további licencek vásárlásával tudja növelni a szolgáltatásfelhasználók számát. További O365 licencek vásárlása Jelentkezzen be a Telenor felhőszolgáltatásának vezérlőpultjának használatához a következő címen: Ugorjon az Account BUY ADDITIONAL RESOURCES (Ügyfél További erőforrások vásárlása) oldalra. Válassza ki az saját O365 előfizetését. A következő oldalon láthatók az elérhető O365 licencek adatai. A táblázat tartalmazza, hogy Ön milyen típusú licenceket rendelhet hozzá a felhasználókhoz, hogy mennyi az Ön aktuális licenclimitje, és hogy Ön jelenleg hány licencet használ.

12 Ha Ön további licenceket szeretne vásárolni, Önnek hozzá kell adnia a megvásárolni kívánt licencek számát a rendelkezésre álló O365 licencek limitjéhez. Példa: Ha az Ön jelenlegi limitje 10, és 15 további licencet szeretne vásárolni, át kell állítania a limitet 25 -re. A limit módosítását követően kattintson a NEXT (Tovább) gombra a rendelési folyamat folytatásához.

Mozo mobileszköz menedzsment eszköz telepítése

Mozo mobileszköz menedzsment eszköz telepítése Mozo mobileszköz menedzsment eszköz telepítése 1. Szolgáltatás aktiválása... 2 2. Adminisztrátor létrehozása... 3 Az adminisztrátor rendelkezésére álló lehetőségek... 4 További szolgáltatásfelhasználók

Részletesebben

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Rendszerkövetelmények: Operációs rendszer: amennyiben Ön Windows 7 operációs rendszerrel szeretné a programot használni, kérjük,

Részletesebben

Regisztráció Regisztráció WINTAX programrendszer regisztrációja

Regisztráció Regisztráció WINTAX programrendszer regisztrációja Regisztráció 2019 WINTAX programrendszer regisztrációja Regisztrációs folyamat három lépésben összefoglalva Az első lépés, hogy a 2019-es vagy a 2018-as megrendelésben megadott regisztrációra jogosult

Részletesebben

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára Norton Family TM Getting Started 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára A Norton Family használatához először szokásos felhasználói fiókokat kell létrehozni a gyereknek minden általa használt

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Kezdő lépések Microsoft Outlook

Kezdő lépések Microsoft Outlook Kezdő lépések Microsoft Outlook A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója 1 Tartalom Áttekintés... 3 MAPI mailbox konfiguráció

Részletesebben

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Frissítve 2017. márciusban Tartalom Regisztráció... 2 E-mail-címének aktiválása... 9 Mobiltelefonszámának aktiválása... 9 Elfelejtette a felhasználói

Részletesebben

Okostelefon használati útmutató

Okostelefon használati útmutató TRIGO IT Core 2014 AD and Office 365 Migration Project Okostelefon használati útmutató Tartalomjegyzék 1. A jelen dokumentum célja... 1 2. A Microsoft Exchange e-mail szolgáltatás beállítása Apple iphone,

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések

Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak (P1 csomag) 1. útmutató Saját Office 365-fiók regisztrálása és az első lépések Microsoft Office 365 szakembereknek és kisvállalatoknak 1 1. útmutató:

Részletesebben

A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása

A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása A Microsoft Outlook 2003 levelezés beállítása 1. Program megnyitása Nyissa meg a Microsoft Outlook 2003-at, mely általában a Start menü Minden program/programok menü Microsoft Office menü listájában megtalálható.

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken Protection Service for Business Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

A AVIEXTRAS TOOLBOX TELEPÍTÉSE

A AVIEXTRAS TOOLBOX TELEPÍTÉSE A AVIEXTRAS TOOLBOX TELEPÍTÉSE Mielőtt letölti a telepítőprogramot a Letöltések oldalról, kérjük győződjön meg arról, hogy számítógépe megfelel a minimális rendszerkövetelményeknek (operációs rendszer,

Részletesebben

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása

HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása Felhasználói segédlet v1.1 2017. 02. 15 HU Tartalomjegyzék 1. A HIK-CONNECT szolgáltatásról... 3 2. A HIK-CONNECT szolgáltatás beállítása (PORT TOVÁBBÍTÁS nélkül)...

Részletesebben

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Első lépések:... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési kulcs... 4 Felhasználói adatok... 5 Telepítő csomagok

Részletesebben

A P4P.Kvazar.Cloud Marketplace használata

A P4P.Kvazar.Cloud Marketplace használata A P4P.Kvazar.Cloud Marketplace használata Microsoft CSP ügyintézés önkiszolgáló módon A p4p.kvazar.cloud fő szolgáltatásai: 1. Termék és szolgáltatás katalógus a. Leírások, technikai adatok böngészése

Részletesebben

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez

CareLink Personal telepítési útmutató. Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez CareLink Personal telepítési útmutató Első lépések a CareLink Personal adatfeltöltéshez A CareLink USB illesztőprogram telepítése A CareLink USB illesztőprogramot telepíteni kell. Ez az illesztőprogram

Részletesebben

VisualBaker Telepítési útmutató

VisualBaker Telepítési útmutató VisualBaker Telepítési útmutató Office Hungary Bt web: www.visualbaker.hu e-mail: info@visualbaker.hu Tartalomjegyzék: Telepítési útmutató... 1 Tartalomjegyzék:... 2 Első lépések:... 3 Telepítési kulcs...

Részletesebben

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0

E-mail beállítása Outlook kliensen. Magyar verzió 1.0 E-mail beállítása Outlook kliensen Magyar verzió 1.0 1 Tartalom Általános info... 3 MAPI postafiók bállítása Outlook 2010-ben, Autodiscovery szolgáltatással... 4 MAPI postafiók kézi bállítása Outlook 2010-ben...

Részletesebben

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu

Regisztrációs és felhasználói beállítások www.d-lab.hu Determination Laboratory Consulting Kft. Adószám: 11708379-2-02 Cg.: 02-09-075186 Baranya H-7771 Palkonya Fő utca 109. www.d-lab.hu info@d-lab.hu Mobitel: +36 30 445 8932 Regisztrációs és felhasználói

Részletesebben

A Mozilla Thunderbird levelezés beállítása

A Mozilla Thunderbird levelezés beállítása A Mozilla Thunderbird levelezés beállítása 1. Program Megnyitás Nyissa meg a Mozilla Thunderbird-öt, mely általában a Start menü Minden program/programok menü Mozilla Thunderbird menüben megtalálható.

Részletesebben

Az Evolution levelezés beállítása

Az Evolution levelezés beállítása Az Evolution levelezés beállítása 1. Program megnyitása Nyissa meg az Evolution-t. Amennyiben a telepítést követő első indításkor a program felajánlja az új postafiók készítését, válassza a Nem lehetőséget.

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ

ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ ÚTMUTATÓ A MUSIC DÍJCSOMAG ÉS A MUSIC OPCIÓ MEGRENDELÉSÉHEZ, ILLETVE AKTIVÁLÁSÁHOZ A Magyar Telekom által kínált Music díjcsomagok és Music opció hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz,

Részletesebben

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató

AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató AP Wilson Kártyabirtokos használati útmutató www.apwilson.com RHA_APW Kártyabirtokos használati útmutató_20160916 1 Tartalom 1 Plasztikkártya... 3 1.1 Belépés... 3 1.2 Kártyaaktiválás... 4 1.3. Főmenü

Részletesebben

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról

PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról PTE-PROXY VPN használata, könyvtári adatbázisok elérhetősége távolról Az Informatikai Igazgatóság minden aktív egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkező egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy

Részletesebben

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken F-Secure Biztonsági megoldás Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business az első lépések Ez az útmutató ismerteti a PSB Mobile Security telepítését és konfigurálását Android-eszközökön.

Részletesebben

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön

Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Ingyenes DDNS beállítása MAZi DVR/NVR/IP eszközökön Fontos Amennyiben egy eszköz interneten keresztüli elérését lehetővé teszi, az illetéktelen hozzáférés megakadályozása érdekében: előtte az alapértelmezett

Részletesebben

Használati útmutató a Székács Elemér Szakközépiskola WLAN hálózatához

Használati útmutató a Székács Elemér Szakközépiskola WLAN hálózatához Használati útmutató a Székács Elemér Szakközépiskola WLAN hálózatához Készítette: Szentgyörgyi Attila Turcsányi Tamás Web: http://www.wyonair.com E-mail: 2008. november 8. TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Kézikönyv online bérletvásárláshoz

Kézikönyv online bérletvásárláshoz 1 Kézikönyv online bérletvásárláshoz REGISZTRÁCIÓ A regisztrációhoz létre kell hoznia egy felhasználói profilt. 1. A kezdőlapon kattintson a Regisztráció gombra. 2. Kérjük, írja be az összes kért adatot.

Részletesebben

Az RDC támogatási webhely elérése

Az RDC támogatási webhely elérése Az RDC támogatási webhely elérése Az RDC elérésével kapcsolatos információk és támogatás az RDC támogatási webhelyén érhető el: http://rdcsupport.biogenidec.com A webhely tartalma: 1) Hírek Az RDC honlappal

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató B verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Windows Vista Telepítési útmutató

Windows Vista Telepítési útmutató Windows Vista Telepítési útmutató A számítógép használata előtt be kell állítania a hardvert és telepíteni kell az illesztőprogramot. A megfelelő beállítás és telepítés érdekében olvassa el a Gyorstelepítési

Részletesebben

WIFI elérés beállítása Windows XP tanúsítvánnyal

WIFI elérés beállítása Windows XP tanúsítvánnyal WIFI elérés beállítása Windows XP tanúsítvánnyal Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központ Készítette: Jászberényi József, 2011 1/24 A PÁGISZ WIFI hálózathoz kétféle

Részletesebben

web works hungary Rövid technikai tájékoztató a webhosting szolgáltatásról. (PLESK - 195.70.38.53 szerver)

web works hungary Rövid technikai tájékoztató a webhosting szolgáltatásról. (PLESK - 195.70.38.53 szerver) web works hungary Rövid technikai tájékoztató a webhosting szolgáltatásról. (PLESK - 195.70.38.53 szerver) Vezérlőpult A webhosting szolgáltatáshoz a világ egyik vezető vezérlőpultját biztosítjuk. A vezérlőpult

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

SDX Professional 1.0 Telepítési leírás

SDX Professional 1.0 Telepítési leírás SDX Professional 1.0 Telepítési leírás Készült: 2003. július 21. Utolsó módosítás időpontja: 2004. szeptember 22. E-Group Magyarország Rt. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés...3 2. Hardver és szoftver követelmények...3

Részletesebben

Virtualoso Meeting Telefonkonferencia Használati Útmutató Belépés a Virtualoso Portal felületére

Virtualoso Meeting Telefonkonferencia Használati Útmutató Belépés a Virtualoso Portal felületére Virtualoso Meeting Telefonkonferencia Használati Útmutató Belépés a Virtualoso Portal felületére Az alábbi oldalakon szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a Virtualoso Meeting szolgáltatás Telefonkonferencia

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2017_170501 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet

DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet DMS ONE Zrt. Oktatási Portál Felhasználói Segédlet Tartalomjegyzék Bejelentkezés és regisztráció... 2 A Portál bemutatása... 4 ASP 2.0 Iratkezelő Szakrendszer kurzus bemutatása... 5 Navigáció a kurzuson

Részletesebben

Útmutató az ActiveX valamit az Internet Explorer egyéb beállításaihoz. Windows 7, 8, 8.1 és 10 operációs rendszerekhez

Útmutató az ActiveX valamit az Internet Explorer egyéb beállításaihoz. Windows 7, 8, 8.1 és 10 operációs rendszerekhez Útmutató az ActiveX valamit az Internet Explorer egyéb beállításaihoz Windows 7, 8, 8.1 és 10 operációs rendszerekhez 1 Tartalomjegyzék 1 Bevezető... 3 2 Támogatott operációs rendszerek és internet böngészők...

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató 0 verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Az ActiveX beállítása

Az ActiveX beállítása Az ActiveX beállítása Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(9) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. Operációs rendszer követelmények... 3 4. Az ActiveX-ről...

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás

Knowledge Challenge Rendszer Használata. Keresés. Regisztráció. Belépés. Vásárlás. Fizetés. Végrehajtás. Létrehozás Knowledge Challenge Rendszer Használata Keresés A WebShop-ban előzetes regisztráció, vagy belépés nélkül is lehetőség nyílik az ott elérhető információk megtekintésére, a feltöltött termékek közötti keresésre,

Részletesebben

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére

CitiManager: Migrációs gyors útmutató kártyabirtokosok részére Ez a Gyors útmutató az alábbiakban segít: 1. Regisztráció a CitiManager portálra a) Csak már meglévő online kivonatos kártyabirtokosok részére b) Csak papír alapú kivonatos kártyabirtokosok részére 2.

Részletesebben

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban

Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Apple ID készítése és vásárlás az AppStore áruházban Ahhoz, hogy bármilyen ios-t használó eszközt tudjunk, rendeltetésszerűen használni szükségünk van egy úgynevezett Apple ID-re. Ennek segítségével jogosultságot

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank Felhasználói kézikönyv ÜFT szolgáltatás Magyar Nemzeti Bank TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. FOGALOMTÁR... 3 3. KÉSZPÉNZÁLLÁTÁSI ÜTF (KÜFT) MODUL... 3 3.1. A KÜFT MODUL FUNKCIÓI... 3 3.1.1. Pénzintézet

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

MINECRAFT OKTATÁSI VÁLTOZAT BESZERZÉSE ÉS BEÜZEMELÉSE

MINECRAFT OKTATÁSI VÁLTOZAT BESZERZÉSE ÉS BEÜZEMELÉSE MINECRAFT OKTATÁSI VÁLTOZAT BESZERZÉSE ÉS BEÜZEMELÉSE RIDEG MÁRTON MARTON.RIDEG@HOTMAIL.COM NAPIREND Szükséges összetevők Recept-variációk különféle ízlésekhez Munkafázisok saját Office 365 nélkül Munkafázisok

Részletesebben

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás Támogatói Okirat felhasználás és elszámolás benyújtási segédlete

Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás Támogatói Okirat felhasználás és elszámolás benyújtási segédlete Elektromos gépkocsi vásárlás támogatása Pályázati kiírás Támogatói Okirat felhasználás és elszámolás benyújtási segédlete Az e-mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft által visszaigazolt kereskedői regisztráció

Részletesebben

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál 1. Regisztráció és belépés felhasználói kézikönyv 1. A Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál internetes elérhetősége: http://tvp.nki.gov.hu/ Támogatott

Részletesebben

A The Bat levelezés beállítása

A The Bat levelezés beállítása A The Bat levelezés beállítása 1. Program megnyitása Nyissa meg a The Bat-et, mely általában a Start menü Minden program/programok listájában megtalálható. Amennyiben a telepítést követő első indításkor

Részletesebben

T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel

T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra. Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel T-Online-os Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra Ha az ügyfél még nem rendelkezik saját domain névvel Fontos megjegyzések A lépéseken sorban végighaladva postafiókunk teljes

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

NAV Online Számla ÉLES rendszerébe történő regisztráció

NAV Online Számla ÉLES rendszerébe történő regisztráció NAV Online Számla ÉLES rendszerébe történő regisztráció A számlázó programokkal szembeni követelmények 2018. július 1-től változnak. 2018. július 1-től azokról a számlákról kell kötelezően a NAV Online

Részletesebben

ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE

ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE SZE INFORMATIKAI KÉPZÉS 1 SZE SPECIFIKUS IT ISMERETEK ALKALMAZÁSOK ISMERTETÉSE A feladat megoldása során valamely Windows Operációs rendszer használata a javasolt. Ebben a feladatban a következőket fogjuk

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára

Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára Windows operációs rendszeren Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára A termék értékesítésének befejezése miatt a dokumentáció nem kerül frissítésre a továbbiakban. A termék nem támogatja az SHA-256 kriptográfiai

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Függelék Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2

Részletesebben

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS

ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS ŠKODA CONNECT REGISZTRÁCIÓ & AKTIVÁLÁS Connect Portál A ŠKODA Connect online szolgáltatások használata a felhasználó és gépjárműve előzetes regisztrációját igényli a Connect Portálon, valamint az online

Részletesebben

Projektmenedzsment tréning

Projektmenedzsment tréning Projektmenedzsment tréning Komplex szervezetfejlesztési projekt megvalósítása Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalánál ÁROP-1.A.2/B-2008-0020 2010.10.20. Tematika Projektek Projektcsapat összeállítása

Részletesebben

Új Magyarország Fejlesztési Terv Tájékoztató A ZMNE-n bevezetett wifi szolgáltatásról KMOP-4.2.1/B-2008-0016

Új Magyarország Fejlesztési Terv Tájékoztató A ZMNE-n bevezetett wifi szolgáltatásról KMOP-4.2.1/B-2008-0016 Új Magyarország Fejlesztési Terv Tájékoztató A ZMNE-n bevezetett wifi szolgáltatásról KMOP-4.2.1/B-2008-0016 Tájékoztató A ZMNE Egyetemi Informatikai Szolgáltató Központ (EISZK) a 2010/2011-es tanévtől

Részletesebben

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás)

epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) epos - Felhasználói leírás (MOBIL egyenleg feltöltés, Web áruházban történő vásárlás) Verzió: 2.1.0 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. epos - MOBIL egyenleg feltöltés... 4 2.1. Az epos MOBIL egyenleg

Részletesebben

Útmutató a regisztrációhoz Szállító-Menedzsment Portál

Útmutató a regisztrációhoz Szállító-Menedzsment Portál Útmutató a regisztrációhoz Szállító-Menedzsment Portál 1.0 verzió Utolsó módosítás 2011 augusztus 29. Státus: kész Titoktartási figyelmeztetés: nincs Kiadási információ Kiadja: Deutsche Telekom AG Dreizehnmorgenweg

Részletesebben

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval

TESZTELÉSI SEGÉDLET. regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval AZ ELSŐ ONLINE HACCP NAPLÓZÁSI RENDSZER TESZTELÉSI SEGÉDLET regisztráció I első naplóváz elkészítése I első napló kitöltése I applikáció letöltése I naplózás applikációval Regisztráció Regisztrációs folyamat

Részletesebben

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 NOVELL GYORSKALAUZ KÁRTYA A SUSE Linux Enterprise Desktop 11 új verziójának telepítéséhez a következő műveletsorokat kell végrehajtani. A jelen dokumentum áttekintést

Részletesebben

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat A Geo5 szoftvert (1. házi feladathoz opcióként, 2. házi feladathoz kötelezően) online felületen keresztül, távoli asztal kapcsolattal lehet használni. Az ehhez

Részletesebben

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez

ÚTMUTATÓ. az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez ÚTMUTATÓ az MTA Akadémiai Adattárba (AAT) való regisztrációhoz és adatkitöltéshez, adatfrissítéshez Amennyiben Ön már rendelkezik az Akadémiai Adattárba szóló regisztrációval, a pályázat benyújtásához

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Titkositott.email - MS Outlook levelező www.titkositott.email 2 Bevezető MS Outlook levelező beállítása A felhasználói kézikönyv abban segít, hogy a titkositott.email weboldalon

Részletesebben

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont

Oktatás. WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken. SZTE Egyetemi Számítóközpont Oktatás WiFi hálózati kapcsolat beállítása Windows XP és Windows 7-es számítógépeken SZTE Egyetemi Számítóközpont WLAN kapcsolat beállítása 1 Tartalom Windows XP... 2 Tanúsítvány telepítése... 2 WPA2 védett

Részletesebben

Útmutató az Elektronikus fizetési meghagyás használatához

Útmutató az Elektronikus fizetési meghagyás használatához Útmutató az Elektronikus fizetési meghagyás használatához Fizetési meghagyás online igénylése 1(13) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. A MOKK E-Fizetési meghagyás kezelésének

Részletesebben

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00

Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 Euro-eBank Ügyfélprogram (ÜP) Felhasználói Leírás v. 3.00 1 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. Program indítása:... 3 3. A program üzemmódjai:... 4 4. Számlaegyenleg lekérdezése:... 4 5. Számlakivonatok

Részletesebben

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás.

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás. business.mellow.hu Előfizetés Mellow hirdetőknek Üdvözöljük a Mellow-n! A hirdetői oldal eléréséhez látogasson el a business.mellow.hu-ra! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Előfizetés

Részletesebben

National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet

National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet 1 NI LabVIEW gyakorlati szeminárium Szoftver telepítési segédlet Tartalom 1. opció: Letöltés és telepítés az ni.com

Részletesebben

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz A navigációs rendszer térképeit a Renault Media Nav Evolution

Részletesebben

Telepítési útmutató. web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu

Telepítési útmutató. web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Telepítési útmutató... 1 Tartalomjegyzék:... 2 Első lépések:... 3 Konzol oldal telepítése... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

Rendszergazda Debrecenben

Rendszergazda Debrecenben LEVELEZŐKLIENS BEÁLLÍTÁSA A levelezés kényelmesen kliensprogramokkal is elérhető, és használható. Ezen útmutató beállítási segítséget nyújt, két konkrét klienssel bemutatva képernyőképekkel. Természetesen

Részletesebben

Beállítási útmutató Szkennelés

Beállítási útmutató Szkennelés Beállítási útmutató Szkennelés WorkCentre M123/M128 WorkCentre Pro 123/128 701P42171_HU 2004. Minden jog fenntartva. A szerzői jogvédelem a védett anyag és információ minden formájára és tartalmára kiterjed

Részletesebben

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása Szolgáltatás aktiválása Windows 7 Az eduroam szolgáltatás igénybevételéhez a SZIE felhasználóknak előbb a https://joker.szie.hu oldalon aktiválniuk kell a szolgáltatást. Ezt a bejelentkezést követően a

Részletesebben

Guarding Vision Beállítása

Guarding Vision Beállítása Guarding Vision Beállítása Rögzítő beállítása: 1. Beállítások Hálózat Platform-hozzáférés. 1. Engedélyezze a platform hozzáférést 2. Ha a Server Address mezőben más cím olvasható, az Egyedi (Custom) engedélyezése

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva.

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. Tartalom 1. BEVEZETÉS...1 2. A MODEM SETUP FOR NOKIA 6510 TELEPÍTÉSE...1 3.

Részletesebben

Fábián - Alkatrész Webáruház

Fábián - Alkatrész Webáruház www.alkatreszonline.hu Copyright Fábián Kft. 2014 WWW.ALKATRESZONLINE.HU Csak 3 egyszerű lépés a megbízható alkatrészekhez 1 2 3 ALKATRÉSZ BÖNGÉSZÉS TERMÉK KIVÁLASZTÁSA MEGRENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS Tartalomjegyzék:

Részletesebben

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz

ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz TL280(R) ConnectAlarm alkalmazás Központ/modul programozási segédlet V1.2 TL280 (R) v.4.x modulokhoz Jelen leírás csak a DSC NEO központok és TL280(R) kommunikátor beállításait tartalmazza a ConnectAlarm

Részletesebben

Wi-Fi Direct útmutató

Wi-Fi Direct útmutató Wi-Fi Direct útmutató Egyszerű beállítás a Wi-Fi Direct használatával Hibaelhárítás Tartalomjegyzék A kézikönyv használata... 2 A kézikönyvben használt szimbólumok... 2 Jogi nyilatkozat... 2 1. Egyszerű

Részletesebben

Levelezési beállítások

Levelezési beállítások Levelezési beállítások Tartalomjegyzék 1 2 2.1 2.2 2.3 2.4 3 Általános információk...2 Beállítások Windows alatt...2 Thunderbird beállítások...2 Microsoft Outlook 2010 beállítások...6 Androidos beállítások...10

Részletesebben

A CCL program használatbavétele

A CCL program használatbavétele A CCL program használatbavétele Tartalomjegyzék 1.1 Hardver és szoftverkövetelmények... 2 1.2 CCL program telepítése hálózatba. Telepítés szerver számítógépre... 2 1.3 Cégek... 6 1.3.1 Egy céges felhasználás....

Részletesebben

1. Létező postafiók megadása

1. Létező postafiók megadása A Microsoft Office Outlook (korábban Microsoft Outlook) egy személyesinformáció-kezelő és e-mail ügyfél program a Microsoft-tól, valamint része a Microsoft Office irodai alkalmazáscsomagnak Habár leginkább

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: www.govcenter.hu/pbr Felhasználói funkciók: 1. Regisztráció Új felhasználói fiókot az oldalsó menüben a [Regisztráció]-ra

Részletesebben

Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez

Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez Gyakorlati útmutató az online jogi továbbképzéshez Az e-learning keretrendszert az alábbi linken érheti el: http://mmk.webuni.hu/ (Amennyiben még nem jelentkezett a továbbképzésre, az alábbi linken található

Részletesebben

Testnevelési Egyetem VPN beállítása és használata

Testnevelési Egyetem VPN beállítása és használata Testnevelési Egyetem VPN beállítása és használata Tartalom 1. Figyelmeztetés!... 2 2. Hogyan működik a VPN?... 2 3. Beállítás... 3 3.1 Tudnivalók a beállítás előtt... 3 4. Használat... 7 5. Igénylés...

Részletesebben

A regisztráció a NAV erre a célra létrehozott weboldalán, a ttps://onlineszamla.nav.gov.hu oldalon lehetséges. Kattintson a Regisztráció gombra!

A regisztráció a NAV erre a célra létrehozott weboldalán, a ttps://onlineszamla.nav.gov.hu oldalon lehetséges. Kattintson a Regisztráció gombra! 1. Regisztráció A regisztráció a NAV erre a célra létrehozott weboldalán, a ttps://onlineszamla.nav.gov.hu oldalon lehetséges. Kattintson a Regisztráció gombra! Amennyiben a regisztrációval kapcsolatosan

Részletesebben

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás

MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás MOBILTELEFONON keresztüli internet telefonálás A FRING egy olyan alkalmazás, aminek segítségével hívásokat tud kezdeményezni a FONIO, az internet telefon szolgáltatást felhasználva. Igen költségkímélő,

Részletesebben

WIFI elérés beállítása Windows 7 Felhasználó azonosítással

WIFI elérés beállítása Windows 7 Felhasználó azonosítással WIFI elérés beállítása Windows 7 Felhasználó azonosítással Pattantyús-Ábrahám Géza Ipari Szakközépiskola és Általános Művelődési Központ Készítette: Jászberényi József, 2011 1/14 A PÁGISZ WIFI hálózathoz

Részletesebben

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz

Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt.  postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. E-mail postafiók beállításai az e-szignó archívum szolgáltatáshoz Felhasználói útmutató ver. 2.0 Budapest, 2018. január 26. Tartalomjegyzék 1 Bevezető... 3 2 E-mail

Részletesebben

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet.

Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Csavarhat webáruház Részletes útmutató a webáruház használatához Kérjük, hogy mielőtt elkezdené használni a Csavarhat webáruházat, gondosan olvassa végig ezt a segédletet. Cégeknek, kis- és nagykereskedőknek,

Részletesebben