GLC Sport Utility Vehicle és Coupé

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GLC Sport Utility Vehicle és Coupé"

Átírás

1 GLC Sport Utility Vehicle és Coupé

2 Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egészen új színvonalon: a GLC-vel és a GLC Coupéval. Progresszív és sportos, miközben szinte hangtalan és meglepően hatékony. Igény szerint rendelhető például Plug-in Hybrid meghajtással és AIR BODY CONTROL légrugózással vagy DYNAMIC BODY CONTROL-lal a GLC Coupé esetén. Szálljon be! Az elegáns, egyúttal tágas utastér már várja Önt. Íme a GLC és a GLC Coupé. Minden terepen elemükben vannak. MINDEN FORMÁTUMBAN ELEMÜKBEN VANNAK. Ismerkedjen meg a két GLC-modellel fantasztikus HD-minőségben! Az ipad -re letölthető Mercedes-Benz katalógus alkalmazás, valamint az iphone -ra letölthető Mercedes-Benz Guides Digitális Kezelési Utasítás számos filmet és további kiegészítő anyagokat tartalmaz, és ingyenesen elérhető az itunes Store áruházban.

3 Minden szempontból elemükben vannak. Minden kilométeren elemükben vannak. 2 Mercedes-Benz GLC 250 d 4MATIC gyémántezüst metál AMG Line Külső és Belső csomag, sokküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, ARTICO műbőr/mikroszálas DINAMICA kárpitozás, zongoralakk-hatású fekete/világos, szálcsiszolt alumínium díszítőelemek 8 Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC designo fényes gyémántfehér EXCLUSIVE kivitelváltozat Külső csomag designo utastérrel, 5 küllős könnyűfém keréktárcsák, kétszínű, platinafehér gyöngy/fekete designo nappabőr kárpitozás, nyílt pórusú, fekete kőris/világos, szálcsiszolt alumínium díszítőelemek 14 Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC szelenitszürke metál EXCLUSIVE kivitelváltozat EXCLUSIVE Külső és Belső csomaggal, 5 küllős könnyűfém keréktárcsák, nyeregbarna/ fekete bőrkárpitozás, nyílt pórusú, barna kőris díszítőelemek 20 Mercedes-Benz GLC 250 4MATIC Coupé gyémántezüst metál AMG Line Külső és Belső csomag, sokküllős, titánszürkére fényezett és polírozott AMG könnyűfém kerék tárcsák, áfonyavörös/fekete kétszínű bőrkárpitozás, AMG karbon/ világos szálcsiszolt alumínium díszítőelemek 32 Mercedes-Benz GLC 350 e 4MATIC Coupé designo fényes gyémántfehér Széria külső felszereltség, Night csomag, 5 küllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, kétszínű, platinafehér gyöngy/fekete designo nappabőr kárpitozás, nyílt pórusú, fekete kőris/világos, szálcsiszolt alumínium díszítőelemek 76 Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC 78 Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé obszidiánfekete metál AMG Night csomag, 5 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, fekete bőrkárpitozás piros díszvarrással, AMG karbon/világos, szálcsiszolt alumínium díszítőelem 82 Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ 86 Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé designo fényes gyémántfehér AMG Night csomag, keresztküllős AMG kovácsolt keréktárcsák, fekete nappabőr kárpitozás, karbon/világos, szálcsiszolt alumínium AMG díszítőelemek 38 Mercedes-Benz Intelligent Drive 40 Mercedes me 44 Szolgáltatások 48 Motorok, 9G-TRONIC és 4MATIC 49 Plug-in Hybrid 50 AIR BODY CONTROL 51 DYNAMIC BODY CONTROL 52 DYNAMIC SELECT, Offroad technikai csomag 54 LED-es Intelligens Világítási Rendszer 55 Burmester térhatású hangszórórendszer 56 Tolatókamera os látószögű kamera 58 Ülések és a belső tér kényelme 60 Felszereltségek, csomagok és tartozékok 70 Kerekek 74 Mercedes-AMG modellek 98 Műszaki adatok 103 Kárpitok és fényezések Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét.

4 SUV. Még sohasem hangzott ilyen szépen ez a három betű. Magabiztosságot és erőt sugároz, anélkül, hogy tolakodónak tűnne. Büszkén és öntudatosan megadja az irányt, de a megfelelő pillanatban visszafogottnak mutatkozik. Ez a modern luxus magas művészete. És ezt a formanyelvet beszéli a GLC. A függőleges, nagy kifejezőerejű gépkocsiorr és a háromdimenziós kialakítású hűtőrács lendületes egyéniséget sejtetnek. A gépkocsioldal pontos karaktervonalai és izmos felületei utánozhatatlan érzéki tisztaságot teremtenek, amely az új Mercedes-Benz design jellemző vonása.

5

6 A JÖVŐ FÉNYÉBEN Igény szerint rendelkezésére áll a LED-es Intelligens Világítási Rendszer is. A tisztán megrajzolt kontúrok és a háromdimenziós designnal, igényesen kialakított részletek összetéveszthetetlen arculatot adnak a gépkocsinak. Az itt alkalmazott LED-ek sokkal hosszabb élettartamúak és hatékonyabbak, mint a hagyományos világítótestek. A világítás karakteres eleme az ún. fáklya, amely irányjelző, helyzetjelző világítás és nappalimenetfény-funkciót lát el. A világítás a belső kontúrt követi, ami nappal és éjszaka egyaránt megteremti a markáns, rendkívül igényes Mercedes-Benz designt.

7

8 Hozza ki a legjobbat minden útból! A középkonzolon található DYNAMIC SELECT kontrollerrel öt különböző menetprogram közül választhat: Comfort, ECO, Individual, Sport, Sport+. Ezek a felszereltségtől függően például a hajtást, a futóművet és a kormányzást befolyásolják. Így a vezetési élmény optimálisan igazodik az Ön személyes igényeihez vagy a külső feltételekhez.

9 Város. Vidék. Bármi.

10

11 Úton egy jobb világ felé: a GLC 350 e 4MATIC. Megelőzi kortársait: a GLC 350 e 4MATIC Plug-in Hybriddel. A négyhengeres benzinmotorból és a hibridmodulból álló hajtáskombináció akár 135 km/órás sebességig is lehetővé teszi a tisztán elektromos autózást. Így akár 34 km-es hatótávolság is elérhető, miközben Önnek nem lesz más kísérője, mint csupán a halk szélzaj, valamint az a jó érzés, hogy helyi üzemanyag-fogyasztás és károsanyag-kibocsátás nélkül autózik. Fantasztikus élmény, a GLC 350 e 4MATIC előadásában.

12 Csupán egy irányt ismer: előre. OLDALSZÉLASSZISZTENS A hirtelen széllökések, különösen nagy sebességeknél, kitéríthetik a sávjából a gépkocsit. A GLC szériakivitelben rendelkezésre álló oldalszélasszisztense azonban ellenáll. Az ESP menetstabilizáló program részét képezi, 80 km/óra sebességtől egyenes haladásnál és kis ívű kanyaroknál aktív. Az oldalszél irányától és intenzitásától függően a szélfújás felőli oldalon végzett fékbeavatkozásokkal tudja támogatni a vezetőt. Ezzel minimálisra csökkenti az oldalszél hatását a gépkocsira, és fokozza a közlekedésbiztonságot.

13

14

15 Megemelt üléshelyzet. Még több csillogás. Erősebb fény. Még nagyobb színmélység. Még több elegancia és igényesség. Ezt adja az elegáns designo fényes gyémántfehér fényezésű GLC. Ennél a fényezésnél az első, színt adó réteget egy gyöngyhatású második réteggel kombináljuk, majd egy réteg színtelen lakkozással tesszük teljessé a háromrétegű designo fényezést. A designo fényes gyémántfehér remekül illik az elegáns designo kétszínű, platinafehér gyöngy/fekete utastérhez. És ez csak egy a számos szín- és anyagvariáció közül, amelyek kategóriájának legegyedibb SUV-jévé teszik a GLC-t.

16 A vezetés tiszta öröme. Élvezzen minden métert a tengerszint fölött az AIR BODY CONTROL-lal. Az opcionálisan rendelhető légrugózás, amely folyamatosan állítható csillapítással rendelkezik, a mérnöki művészet minden eszközét felvonultatja az utasok számára. A dinamikus vezetési élmény érdekében érezhetően csökken az alulkormányozottság, továbbá sokkal kevésbé észlelhetők az úttest egyenetlenségei. Az automatikus szintszabályozás, a sebességtől függően, még nagyobb stabilitást és kisebb fogyasztást tesz lehetővé. Kavicsos utakon és nagy terhelésnél a gépkocsi magassága ezen túlmenően manuálisan is beállítható a szintszabályozó kapcsoló segítségével. Nyugodtan indulni még nyugodtabban megérkezni: az AIR BODY CONTROL légrugózással felszerelt GLC-vel biztosan így lesz.

17

18 A GLC belső tere rendkívüli igényességet sugároz. Ennek titka a felületek kialakítása: az olyan anyagok, mint például a nyílt pórusú fa, a csiszolt alumínium vagy a perforált bőr, testközelbe hozzák a modern luxust.

19 ÉRINTŐPAD: INTUITÍVEN INNOVATÍV A gesztusok a kommunikáció legelső formái. Rövidek és egyértelműek, ami rendkívül fontos az autózás során is, hiszen Önnek útközben csupán egy dologra kell összpontosítania, és ez a közlekedés. A multitouch-érzékelésű érintőpadnak (a felszereltségtől függően opcionálisan) csak egy-két ujjmozdulatra rövid törlő mozdulat vagy az ujjak széthúzása van szüksége, és már érti is, hogy Ön mit szeretne. Sőt még a kézzel írt betűket vagy számokat is képes felismerni. Így aztán az Infotainment-rendszer összes funkcióját kezelheti kézmozdulatokkal. Egy egyedülálló, tapintható élmény, amely tökéletesen példázza a GLC jövőbe mutató ergonómiáját.

20 57 mm-rel több hely a lábaknak. Lehet szó egy nagy utazásról a családdal vagy egy kalandról a barátokkal, a GLC nagy szabadságot biztosít. Előző generációs modelljéhez, a GLK-hoz viszonyítva jól érzékelhetően nagyobb teret és még több variálási lehetőséget kínál.

21 4,66 m-rel nagyobb szabad tér.

22 Karakterszínész egy statisztákkal teli világban. Esztétikum, még sportosabb megjelenés, még izgalmasabb vezetési élmény: a GLC Coupé az autózás legérdekesebb részleteiből új, egyedülálló jelenséget formál. A Mercedes-Benz első, ún. Midsize Sport Utility Coupéjaként az SUV- és coupéelemek kombinációjával és fantasztikus menetdinamikájával kápráztat el.

23

24

25 Kövesse az ideális ívet a tekintetével. A GLC Coupé sportos sziluettjét dinamika és elegancia jellemzi. Ezen túlmenően a karosszéria széles vállrésze, a nyújtott arányok, valamint a vízszintesen elhelyezett hátsó lámpák öntudatos, progresszív megjelenést kölcsönöznek a gépkocsinak. Az opcionálisan rendelhető, sportosan exkluzív AMG Line pedig még markánsabbá teszi a jármű designját. Itt minden vonal és minden részlet előrelendül.

26

27 Magával ragad és előrevisz. És automatikusan lefékez. Semmi sem vonzóbb az intelligenciánál. Így aztán a GLC Coupé az innovatív vezetéstámogató asszisztensrendszerek nagyon széles körű választékát nyújtja Önnek. Például már szériakivitelben megtalálható a fedélzeten az Aktív fékasszisztens, amely képes figyelmeztetni a ráfutásos balesetekre, és szükség esetén akár önállóan is tud fékezni. Ezenkívül megrendelheti a Vezetői Segédrendszerek PLUS csomagot is, amely több rendszer felhasználásával egy egyedülálló, teljes körű védelmi rendszert hoz létre. Ezt tanúsítja, hogy még a kereszteződésben átkelő gyalogosokat is képes felismerni és védeni.

28 Semmivel sem hasonlítható össze, de mindenhez kapcsolódik.

29 Az Ön zenéje, az Ön barátai és ismerősei, az Ön kedvenc helyei: mindazt, ami életét egyedülállóvá teszi, tökéletesen integrálhatja a GLC Coupéba. És ráadásul olyan lenyűgöző technikával és intuitív kezelhetőséggel, mint soha korábban. Az opcionálisan rendelhető Távoli eléréssel biztosított szolgáltatásokkal minden helyről és minden időpontban, akár okostelefonján is hozzáférhet számos gépkocsi-információhoz.

30

31 Dinamika: erős akarattal. Merészség, lendület és kíváncsiság hajtják a GLC Coupét, és még előbbre viszik az olyan innovatív műszaki megoldások, mint a 4MATIC összkerékhajtás, a 9G-TRONIC automata váltó és az AIR BODY CONTROL légrugózás. A menetdinamika kiemelkedő eleme a DYNAMIC BODY CONTROL futómű, amely rendkívül egyéni beállításokat tesz lehetővé a magával ragadó sportosság vagy a kellemes kényelem érdekében.

32 Felvillanyozza az utakat. A GLC 350 e 4MATIC Coupé Plug-in Hybrid meghajtási rendszere nemcsak gyors, takarékos és kifinomult, hanem egészen új, magával ragadó vezetési élményt is nyújt. Késedelem nélkül gyorsít, hangtalanul indul, és helyi károsanyag-kibocsátás nélkül, tisztán elektromos üzemben dolgozik. A rendszerteljesítmény ennél a típusnál 235 kw (320 LE), a rendszerforgatónyomaték pedig 560 Nm.

33

34 Elegáns függetlenség.

35

36

37 Egyéniség, minőség és modernség. Utastér a legjobb anyagokból. Amikor egy Mercedes-Benz ajtaja becsukódik, az mindig is azt jelentette, hogy valami egészen különleges történik. Egyetlen más autónál sem érezhető ilyen közvetlenül a legmagasabb minőség. Figyelje meg az elegáns átmeneteket, a kárpit finom varrását, az exkluzív díszítőelemeket, az igényes színvilágot és a nagyméretű kijelzőket. Milyen más közepes méretű SUV nyújt ekkora teret, hogy Ön jól érezze magát?

38

39 Nem mindennapi, de kitűnő a mindennapi használatra. A vállizmok markáns játékával, a sportos tetővonallal és hatásos sziluettjével a GLC Coupé öntudatos eleganciát képvisel. A design tiszta dinamizmust testesít meg, mögötte pedig még sokkal több rejlik: ismerkedjen meg a hagyományos sportcoupékhoz képest sokkal nagyobb térrel és rugalmassággal! A hátsó üléstámlák lehajtásával a csomagtartó térfogata akár 1400 literre is megnövelhető.

40 Mercedes-Benz Intelligent Drive utat mutat a balesetmentes és autonóm autózás felé. A Mercedes-Benz a világ első autógyártójaként fejlesztette ki az Integrált biztonsági koncepciót a biztonságos vezetés, a veszélyekre való megfelelő reagálás, a balesetek elkerülése és azok következményeinek csökkentése érdekében. Egy Mercedes utasai számára éppúgy, mint a közlekedés többi résztvevőjének. Ennek az Integrált biztonsági koncepciónak a része a Mercedes-Benz Intelligent Drive, amely a világ egyik legintelligensebb járművévé, egy szinte Önnel együtt gondolkodó partnerré avatja Mercedes gépkocsiját. A Mercedes-Benz Intelligent Drive asszisztensrendszerei képesek a veszélyek felismerésére, a megfelelő időben történő figyelmeztetésre, sőt vész helyzetben önálló fékezéssel is be tudnak avatkozni. Ennek köszönhetően elkerülhetők a balesetek vagy mérsékelhetők azok következményei. Veszély esetén az utasok szüksé gesnek megfelelő védelme érdekében, az adott modelltől függően, olyan kiegészítő, a megelőzést szolgáló védőintézkedések lépnek működésbe, mint a PRE-SAFE. Immár számos Mercedes-Benz gépkocsi kínálja az opciós Vezetői Segédrendszerek csomagot. Ennek legfontosabb funkciói közé tartozik a részben automatizált közlekedés autópályán, országúton és a városi közlekedés során. A Vezetői Segédrendszerek csomag akkor is segíti Önt, amikor többsávos úton sávot szeretne váltani, például előzésnél. Ennek eredménye a vezető tehermentesítése, ugyanis a menet közbeni normál üzemmódban nem kell sem fékeznie, sem gázt adnia. Ezenfelül a kormányzásnál is hatékony segítséget kap, akár kanyarokban haladva is. A biztonság, a komfort és a vezető tehermentesítése soha nem látott mértékben egészíti ki egymást. Az érzékelők, valamint a biztonsági és asszisztensrendszerek intelligens és jövőbe mutató együttműködése fontos mérföldkövet jelent az autonóm és balesetmentes autózás felé vezető úton, de egyszersmind izgalmasan új vezetési élményt is teremt.

41 m TUDJON MEG TÖBBET! A Mercedes-Benz Intelligent Drive-val kapcsolatos valamennyi információt megtalálja a oldalon.

42 Egy egész világot tart a kezében. itt minden Ön körül forog. Fedezze fel a szolgáltatások, ajánlatok és újdonságok világát, amelyek magával ragadó módon megkönnyítik és gazdagítják majd életét, és amelyeket kényelmesen, digitálisan érhet el. Így lesz a mi világunkból az Ön világa.

43

44 Élete ezzel az összeköttetéssel hihetetlenül leegyszerűsödhet. Valamennyi kapcsolattartási és mobilitási szolgáltatásunk, valamint számos további érdekes ajánlat egy helyen és csak Önnek. Ez a Mercedes me. Jelentkezzen be még ma ingyenesen, és hódítsa meg a Mercedes-Benz világát kényelmesen számítógépéről vagy laptopjáról, vagy akár útközben tableten, okostelefonon vagy okosórán. Mivel pedig élete folyamatosan változik, szolgáltatásainkat is folyamatosan továbbfejlesztjük. Merüljön el benne: Nem csak online szeretne inspirálódni? A Mercedes me Store-ok világszerte óriási sikernek örvendenek, például Pekingben, Moszkvában és Hamburgban.

45 A Mercedes me connect összekapcsolja Önt gépkocsijával és gépkocsiját az egész világgal. Széles körű és kényelmes kapcsolattartási szolgáltatások segítik Önt gépkocsija körül, és gondoskodnak nagyobb biztonságáról, a jobb kapcsolattartásról és nem utolsósorban a még izgalmasabb vezetési élményről. Útközben is jó állandóan kapcsolatban maradni. Az Alapszolgáltatások mellett amelyek egy meghibásodás vagy baleset esetén automatikusan segíthetik Önt a Mercedes me connecthez tartoznak többek között a Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások is, amelyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a gépkocsibeállításokat okostelefonon keresztül is elvégezhesse. A Mercedes me inspire márkaélményeket és egy inspiráló párbeszéd lehetőségét kínálja Önnek. Szeretnénk, ha ötleteink részesévé válna, és megtudhatnánk, hogy mi mozgatja Önt, azért, hogy mindig a legjobb megoldásokat kínálhassuk Önnek. Ehhez például egy közösséget, valamint egyre több ajánlatot és élményt találhat itt, amelyek túlmutatnak a gépkocsival kapcsolatos klasszikus témákon, és kiterjednek többek között a rendezvények, az utazás és az életmód területeire is. 1 A rendelkezésre állás függvényében az adott piacon. A Mercedes me move intelligens mobilitási megoldásokhoz nyújt hozzáférést: a car2go világszerte úttörő és piacvezető a Free-floating-Carsharing terén, a moovel mobilitásalkalmazás összekapcsolja a különböző mobilitási szolgáltatók ajánlatait, így megtalálva az optimális utat A-ból B-be. A mytaxi alkalmazással taxit rendelhet, élőben nyomon követheti az érkező gépkocsit, és kényelmesen fizethet. Bármi legyen is az alkalom, a Mercedes-Benz Rent talál az Ön számára megfelelő gépkocsit rövid vagy hosszú távú bérlettel, egy Önhöz közeli Mercedes-Benz partnernél. A Blacklane segítségével limuzint rendelhet sofőrrel, a FlixBus lehetővé teszi a kedvező árú, kényelmes és környezetbarát utazást távolsági buszokon. A Mercedes me assist különösen egyszerűvé teszi gépkocsija karbantartását. Így online, kényelmesen találhat egy közeli Mercedes-Benz partnert, és egyeztethet szervi zidőpontot. A digitális szervizinformáció tájékoztatja Önt az elvégzett karbantartási munkákról. Ezek az adatok már egy nappal a karbantartás után, online rendelkezé sére áll hatnak. Az aktuális szervizinformáció mellett a teljes szerviztörténetet, valamint gépkocsija szervizintervallumait is megtekintheti, és szükség esetén kinyomtathatja. A Mercedes me finance segítségével többféle módon is elérheti álmai autóját. A Mercedes-Benz Bank/ Mercedes-Benz Financial Services Önnel közösen találja meg az optimális finanszírozást, lízing és biztosítási megoldásokat az Ön igényeihez igazodva. Lízingtermékeink lehetővé teszik, hogy Ön mindig a legújabb típu sokkal járjon, és közben maximális rugalmasságot élvezzen. Nem a tulajdonlásért, hanem csak a használatért fizet, így profitálhat a kedvező havidíjakból. Finanszírozási ajánlatainkkal új Mercedes-Benzét úgy fizeti ki, ahogy az a pénzügyi terveihez a legjobban illeszkedik. Ön határozza meg az első részlet mértékét és a szerződés futamideje alapján a havidíjak összegét. Egyéni biztosítási megoldásaink kedvező feltételei egyszerre nyújtanak megbízható védelmet pénztárcájának és autójának. A szerződés megkötése után finanszírozási ajánlatait kényelmesen, online kezelheti.1 Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatások rendelkezésre állása országonként eltérő lehet. A Magyarországon elérhető szolgáltatások köréről érdeklődjön a hivatalos Mercedes-Benz márkaképviseleteknél.

46 Szolgáltatásaink: tökéletesen illeszkednek Mercedeséhez. Ön nemcsak egy gépkocsit vásárol meg, hanem valami megfizethetetlent is az exkluzív partneri kapcsolatot a Mercedes-Benzzel. Ez gondtalanságot, biztonságot és függetlenséget nyújt Önnek. Más szavakkal: az érzést, hogy egy Mercedest vezet. A legjobbat Mercedesének. Senki sem ismeri Mercedesét jobban, mint a Mercedes-Benz szervizek tapasztalt specialistái. A szolgáltatások széles körű kínálata és magas minősége garantálja, hogy gépkocsija mindig csúcsformában lesz. Ezért dolgozunk ellenőrzött Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és célszerszámokkal. A legjobbat az Ön számára. Gondtalan autózás az első kilométertől kezdve. Ezt kínálják Önnek a testre szabott Mercedes-Benz Szervizszerződések. Egy szervizszerződés hosszú távú tervezhetőséget, a költségek folyamatos ellenőrizhetőségét és áttekinthetőségét nyújtja Önnek. Valamint optimális biztosítékot a további szervizköltségek ellen. Mobilitás terén is a legjobb. A Mercedes-Benz Mobilo 1 mobilitási megoldásával gondtalanul autózhat egész Európában meghibásodás, baleset, kisebb problémák vagy vandalizmus esetén is, mivel a Mobilóval többek között igényt tarthat helyszíni segélynyújtásra, cseregépkocsira, bevontatásra vagy éjszakai szállásra is szállodában. A Mobilo az első forgalomba helyezés utáni két évben ingyenesen áll rendelkezésére, azután hivatalos szervizpartnerénél minden karbantartással akár 30 évig meghosszabbítható. Ha bármikor segítségre van szüksége, egész Európában ingyenesen elérhet bennünket a telefonszámon. m TUDJON MEG TÖBBET! A Mercedes-Benz Szervizszerződésekről minden információ megtalálható a oldalon vagy kérjen egyéni ajánlatot Mercedes-Benz partnerétől. 1 Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek. Az érvényesség határideje minden hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizben elvégzett karbantartással meghosszabbodik a következő esedékes szervizig legfeljebb 30 évvel az első forgalomba helyezés utánig. 2 Külföldről telefonálva roamingköltségek léphetnek fel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatások rendelkezésre állása országonként eltérő lehet. A Magyarországon elérhető szolgáltatások köréről érdeklődjön a hivatalos Mercedes-Benz márkaképviseleteknél.

47

48 Milyen lenne az autósport a Mercedes-Benz nélkül? Az első járművet, amely megnyert egy autóversenyt, egy Daimler-motor hajtotta. Az első Mercedes egy versenyautó volt. A legendás ezüstnyilak köré mára igazi mítosz szövődött. A Mercedes-Benz sport iránti elkötelezettsége nagy hagyománnyal rendelkezik. Az autósport máig hozzátartozik a márkához és minden csillagos gépkocsihoz. Ismerkedjen meg a legendával, amely mintha csak tegnap történt volna: a Mercedes-Benz Múzeumban, Stuttgartban. m TUDJON MEG TÖBBET! Ismerje meg, mi mozgatja a világot több mint 130 éve, és induljon időutazásra az automobil történetén át a Mercedes-Benz Múzeumban! Több mint 1500 kiállítási tárgy vár Önre m 2 -es területen, közöttük olyan egyedi darabokkal, mint a legrégebbi még meglevő Mercedes 1902-ből, vagy a legendás szárnyasajtósok. Üdvözöljük az innovációk világában:

49 Mi lenne a Mercedes-Benzzel az autósport nélkül? június 3-án a Nürburgringen, a nemzetközi Eifelrennen során megszületett az ezüstnyilak mítosza. A mítosz ma élőbb, mint valaha: 2016-ban a Mercedes-AMG Petronas Motorsport gyári ezüstnyíl-csapata sorozatban harmadszor, történelmi, 21-ből 19 nagydíjgyőzelemmel nyerte meg a Forma-1 konstruktőri és egyéni világbajnokságot. Nico Rosberg a sivatagi metropoliszban, Abu-Dzabiban látványos végjátékban szerezte meg első világbajnoki címét Mercedes-Benz F1 W07 hibridjében. E sikerek értéke messze túlmutat a versenypályán: minden, a pályán megtett kilométer hozzájárul például a könnyűszerkezetes anyagok és a hibrid technológia továbbfejlesztéséhez, hogy az megfelelő legyen a sorozatgyártáshoz. m TUDJON MEG TÖBBET! Ismerkedjen meg a Forma-1 varázslatos világával a multimédián keresztül! Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+, 2017-es szezon.

50 Erő. És annak legintelligensebb megvalósítása. Több meghajtási változat, három különböző üzemanyag, egy közös cél: megőrizni egy Mercedes-Benz egyedülállóan magas szintű menetkomfortját meglepően alacsony fogyasztási és károsanyagkibocsátási értékekkel. Erre egy egész innovációs csomag teremt lehetőséget, amelynek technológiai csúcsát egy új sebességváltó-hajtáslánc jelenti: a 9G-TRONIC és a 4MATIC. Minden motorhoz már szériafelszereltségként a 9G-TRONIC automata váltó tartozik (7G-TRONIC PLUS a GLC 350 e 4MATIC és a GLC 350 e 4MATIC Coupé esetén). Ez a sebességváltó mérföldkövet jelent a sebességváltó-technológia terén. Kilenc előremeneti fokozatával a hatékonyság, a kényelem és a dinamika egészen új szintjét teszi lehetővé. Még gyorsabb sebességváltással és lágyabb kapcsolásokkal kápráztatja el Önt, egyúttal elősegíti az üzemanyag-fogyasztás csökkentését is. Kiemelkedik a 9G-TRONIC és a 4MATIC összkerékhajtás kombinációja is. A kompakt és nagyszámú könnyűszerkezetes megoldást alkalmazó építési mód hozzájárul a károsanyag-kibocsátás csökkentéséhez, ami nem megy a menetkomfort, -dinamika vagy -biztonság rovására. A MOTORVÁLASZTÉK Dízel: GLC 220 d 4MATIC és GLC 220 d 4MATIC Coupé, 125 kw (170 LE) teljesítménnyel GLC 250 d 4MATIC és GLC 250 d 4MATIC Coupé, 150 kw (204 LE) teljesítménnyel GLC 350 d 4MATIC és GLC 350 d 4MATIC Coupé, 190 kw (258 LE) teljesítménnyel Benzin: GLC 250 4MATIC és GLC 250 4MATIC Coupé, 155 kw (211 LE) teljesítménnyel GLC 300 4MATIC und GLC 300 4MATIC Coupé, 180 kw (245 LE) teljesítménnyel GLC 350 e 4MATIC és GLC 350 e 4MATIC Coupé, benzinmotor 155 kw (211 LE), elektromotor 85 kw (116 LE) teljesítménnyel, rendszerteljesítmény: 235 kw (320 LE)

51 GLC 350 e 4MATIC A Plug-in Hybrid technológia egy Wallbox segítségével gyors külső feltöltést tesz lehetővé 20-ról 100%-ra 1, mindössze két óra alatt, normál csatlakozóaljzattal bő négy óra alatt. 1 Négyhengeres benzinmotor. 2 Energia-visszanyerő fékrendszer. 3 Elektromotor. 4 Lítium-ion nagyfeszültségű akkumulátor. 5 Töltő csatlakozóalj % töltési idő, áramforrástól függően 2,0 és 4,1 óra között (400 V/32 A230 V/8 A). GLC 350 e 4MATIC Plug-in Hybrid technológiával. A GLC 350 e 4MATIC a legtöbbet hozza ki minden meghajtási módból: erőt, nyugalmat és rendkívüli hatékonyságot. A meghajtóegység egy 155 kw-os (211 LE), 350 Nm maximális forgatónyomatékot leadó négyhengeres belső égésű motorból, valamint egy 85 kw-os (116 LE), 340 Nm maximális forgatónyomatékkal rendelkező hibridmodulból áll. Tisztán elektromos üzemben 135 km/óra legnagyobb sebesség és akár 34 km-es hatótávolság érhető el. Nagyobb sebességeknél vagy meredek emelkedőkön a GLC teljesen automatikusan átkapcsol a belső égésű motorral való üzemelésre. A GLC 350 e 4MATIC-ban alkalmazott Plug-in Hybrid technológiával az energia-visszanyerést kiegészítve csatlakozóaljzatról is fel lehet tölteni a gépkocsi akkumulátorát. A nagyméretű akkumulátornak köszönhetően hosszabb utakat tehet meg teljesen elektromos hajtással, teljes mértékben helyi károsanyag-kibocsátás nélkül. HIBRIDJE SOK MINDENKINEK LEHET. DE INTELLIGENS HIBRIDJE CSAK EGYNEK. Az Intelligent HYBRID a Mercedes-Benz hibrid gépkocsik előrelátó üzemeltetési stratégiája, amelyet az elektromos hajtás lehető leghatékonyabb alkalmazása érdekében fejlesztettünk ki. A felszereltségtől függően a következő funkciókat tartalmazza: radarérzékelőkkel támogatott energia-visszanyerés, amely a követésitávolság-tartó asszisztens adatait használja az energiavisszanyerés és a vitorlázás funkció lehető legjobb alkalmazása érdekében. Emellett az előrelátó fokozatváltási stratégia is felhasználja a rendszer adatait a fokozatválasztáshoz. Az útszakaszalapú üzemeltetési stratégia a navigációs rendszer adatainak segítségével optimalizálja a hibrid hajtás üzemmódjait, hogy a lehető legjobban fel lehessen használni az akkumulátortöltést. Az ECO asszisztens jó visszajelzést biztosító gázpedállal támogatja a hatékony vezetési stílust.

52 Levegős komfort. Az AIR BODY CONTROL. A GLC és a GLC Coupé az igény szerint rendelhető AIR BODY CONTROL légrugózással a felhők feletti suhanás élményét nyújtja a gépkocsi utasainak. Ezenfelül terhelt gépkocsinál is kiváló menetkomfortot biztosít. Az automatikus szintszabályozásnak köszönhetően, az aktuális sebességtől függően, csökkenhet az üzemanyag-fogyasztás, továbbá javulhat a közlekedésbiztonság. Emellett rossz útviszonyok vagy akadályt jelentő feljárók esetén a járműszintkapcsolóval megnövelhető a gépkocsi hasmagassága. Az AIR BODY CONTROL elősegíti a dinamikus vezetési stílust is, és ez nem megy a kényelem rovására. Így például kitérő manővereknél teljesen automatikus beállítja a megfelelő rugó- és csillapítóerőt. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a gépkocsi kritikus helyzetekben is nyugodt és irányítható maradjon. Az első és a hátsó tengely lengéscsillapítói folyamatosan, a légrugók három fokozatban állíthatók. A DYNAMIC SELECT kontrollerrel a kényelmestől a sportos beállításig terjedően egészen különböző menetkarakterisztikák közül választhat. Az AIR BODY CONTROL légrugózásnak van egy nagyon kellemes mellékhatása, mégpedig az, hogy álló helyzetben Ön 40 mm-rel csökkentheti gépkocsija szintjét a hátsó részen, hogy így megkönnyítse a be- és kirakodást. A járműszintet csökkentő kapcsoló a csomagtér bal oldalán, az oldalfalon található. FUTÓMŰ ÉS KORMÁNYZÁS A GLC-nél a szériafelszereltséghez tartozó, a GLC Coupénál pedig opcionálisan rendelhető AGILITY CONTROL futómű szelektív lengéscsillapító rendszerével a gördülési tulajdonságokat, a csillapító hatást és a stabilizálást az útburkolat minőségéhez megfelelően optimalizálva kiegyensúlyozott menetkényelmet tesz lehetővé. A sebességfüggő szervokormány által biztosított komfortot a közvetlen kormányzás egy kormányelfordítási szögtől függő, változó áttétellel egészíti ki. Ennek köszönhetően a gépkocsi például kanyargós útszakaszokon agilisabban reagál, egyenes haladásnál pedig jobb lesz az iránytartása.

53 Gyorsabban jut a kényelemből a sportig: DYNAMIC BODY CONTROL. Kizárólag a GLC Coupéhoz rendelhető a DYNAMIC BODY CONTROL állítható acélrugózású futómű, amely a szériafelszereltséghez tartozó sportfutóműre épül. A DYNAMIC SELECT kapcsolóval jól észlelhetően módosíthatók a csillapítási tulajdonságok. Tág beállítási lehetőségeket kínál a kényelmes, a sportos és a nagyon sportos beállítások között. A vezető három fokozat, a Comfort, a Sport és a Sport+ közül választhat. A Sport és a Sport+ fokozatban nagyobb lesz a lengéscsillapítók csillapító hatása. A keményebb futóműhangolás dinamikusabb vezetési stílust tesz lehetővé, miközben továbbra is magas fokú marad a komfort, akár hosszú utakon is. Mivel a lengéscsillapító rendszer fokozatmentesen működik, és minden kerék csillapítását külön-külön szabályozza, javul a közlekedésbiztonság és a gördülési kényelem. TOVÁBBI FUTÓMŰRENDSZEREK A GLC-hez a sportfutómű külön rendelhető, ez a GLC Coupéban a szériakivitel része. A rugózás és a csillapítás keményebb kialakítása lehetővé teszi a sportosabb vezetési stílust a vezetési komfort nagyobb csökkenése nélkül. Ezen túlmenően a különösen közvetlen kormánymű gondoskodik a nagyobb agilitásról.

54

55 Érzelmek, gombnyomásra. A középkonzolban található DYNAMIC SELECT kontrollerrel lehívhatja a gépkocsi komfortos, sportos vagy teljesen egyedi beállítását. A Comfort menetprogram kifejezetten kiegyensúlyozott autózást tesz lehetővé. Az ECO minden paramétert a kisebb üzemanyag-fogyasztás elérését megcélozva állít be, és a multifunkciós kijelző ECO kijelzése is elősegíti a hatékony vezetési stílust. A motorváltozattól függően a vitorlázás funkció is aktiválható. A Sport még nagyobb mértékű futómű-leültetéssel, sportosan kemény lengéscsillapító-beállítással (ezek az opcionálisan rendelhető AIR BODY CONTROL esetén), valamint közvetlenebb kormányzásérzettel és módosított kapcsolási pontokkal tűnik ki. A Sport+ esetén a gépkocsi fokozatváltása és csillapítása rendkívül sportos jellegű. Az Individual menetprogrammal pedig a kormányzástól a hajtásláncon keresztül egészen a futóműig teljesen igény szerint állíthatja az egyes paramétereket. A választott menetprogramot a médiakijelzőn láthatja, és már ez a lenyűgöző megjelenítés is élményszámba megy. A GLC-hez opcionálisan rendelhető Offroad technikai csomaggal együtt a DYNAMIC SELECT akár öt további előre beállított menetprogrammal gondoskodik a még jobb terepjáró képességről. Ezek a Downhill Speed Regulation, azaz a lejtmenetvezérlés, ill. az Offroad-kapcsolóblokk, a kontroller és az érintőpad segítségével kezelhetők. Az offroad beállítások lehetővé teszik az optimális gépkocsikonfigurációt még optimálisnak nem mondható külső körülmények között is. A választható programok: Csúszós út, Offroad, Utánfutó, Emelkedő, valamint az AIR BODY CONTROL-nál az úgynevezett Kiszabadítás arra az esetre, ha a gépkocsi például mély sárba ragadna.

56 Tiszta intelligenciát sugároz. Az opcionálisan rendelhető, összetéveszthetetlen megjelenésű, nagyon csekély energiafogyasztású LED-es Intelligens Világítási Rendszer hosszú élettartamával tartós megoldást jelent. Mindenekelőtt azonban még jobb látási viszonyokat és fokozottabb biztonságot teremt. A tompított fényszóró bekanyarodásnál és a kanyarokban automatikusan igazodik a fényviszonyokhoz és a közlekedési körülményekhez. A Coming Home funkció pedig kék színű LED-es üdvözlőfénnyel köszönti Önt a gépkocsi távirányítóval történő nyitásakor. Az opcionálisan rendelhető Adaptív távfényasszisztens Plus úgy osztja el a fényt, hogy elkerülhető legyen a szembejövők vakítása, miközben mindenkor tökéletes marad az úttest megvilágítása. LED-ES INTELLIGENS VILÁGÍTÁSI RENDSZER Néhány konkrét tudnivaló a LED-es Intelligens Világítási Rendszerről: 1 Országúton az úttest bal oldali széle lényegesen jobb megvilágítást kap, különösen akkor, ha be van kapcsolva a hátsó ködlámpa. 2 Autópályán akár 60 százalékkal is megnőhet a látótávolság. 3 Az Aktív kanyarfény biztonságosabbá teszi a kanyarvételeket. 4 A bekanyarodássegítő világítás a jobb oldalsó megvilágításnak köszönhetően fokozza a biztonságot, amikor járművével kereszteződésekben kanyarodik. A kibővített ködfényszóró-funkció csökkenti a köd által visszavert fény miatti önvakító hatást. Ezt kiegészítve kívánságra rendelkezésre áll az Adaptív távfényasszisztens Plus is, amely bekapcsolt távolsági fényszórónál biztosítja a fényszórók lehető legjobb vetítési távolságát, miközben azok nem vakítják a szembejövő járművek vezetőit. TÖBB FÉNYT! Az opcionálisan rendelhető Adaptív távfényasszisztens Plus lehetővé teszi a vezetést folyamatosan bekapcsolt távolsági fénnyel a közlekedés többi résztvevőjének vakítása nélkül. A vezető számára így mindig a fényszórók lehető legnagyobb vetítési távolsága áll rendelkezésre. A funkció 30 km/óra sebességtől aktív közvilágítás nélküli utakon.

57 Minden információ szem előtt. Élmény a fülnek. Az opcionálisan rendelhető Head-up kijelző megjeleníti a legfontosabb információkat, így a vezetőnek nem kell levennie szemét az útról. Egy virtuális, kb. 21 x 7 centiméteres képet vetít a vezető látóterébe, és ezt ő úgy érzékeli, mintha a kép kb. két méterrel előtte, a motorháztető felett lebegne. A kijelzés nagy felbontásban és színesen jelenik meg. Láthatók például, a felszereltségtől függően, a navigációs utasítások, a sebesség, a sebességkorlátozások vagy a TEMPOMAT, illetve a DISTRONIC követésitávolságtartó asszisztens beállításai. Minden információ a szemnek, fantasztikus hangzás a fülnek. Ismerkedjen meg az opcionálisan rendelhető Burmester térhatású hangrendszerrel. A rendkívüli hangzásélményt 13 nagy teljesítményű hangszóró, egy 9 csatornás DSPerősítő és az 590 wattos kimenőteljesítmény produkálja. A tökéletesen összehangolt elektronikai és akusztikai elemek koncertteremmé varázsolják autója belső terét. A surroundfunkció térbeli hangzásélményt teremt az utasoknak az első és a hátsó ülőhelyeken egyaránt.

58 Tolatva parkolni. Előre gondolkodni. A GLC Coupé esetén a szériafelszereltséghez tartozó, a GLC-nél pedig opcionálisan rendelhető tolatókamerával lényegesen egyszerűbb és biztonságosabb a hátrafelé parkolás és manőverezés. A kamera a multimédia-rendszer kijelzőjén megjeleníti a vezető számára a gépkocsi mögötti területet, és dinamikus segédvonalak adnak világos iránymutatást a manőverezéshez. A kormányelfordulástól függően vizuális formában megjelenítik a tolatás útvonalát és a gépkocsi szélességét, valamint a különböző tárgyak távolságát a gépkocsi hátuljától. A parkolóhelyről hátramenetben, például egy kocsibejáróból történő kiálláskor át lehet váltani egy 180 -os nagy látószögű nézetre, hogy így korábban felismerhetők legyenek a közeledő gyalogosok vagy járművek. Egy a Mercedes csillag alá beépített, hátramenetbe kapcsoláskor automatikusan kinyíló fedél védi a kamerát a szennyeződéstől. MULTIMÉDIA A GLC-BEN ÉS A GLC COUPÉBAN Navigáció, telefon, audió, videó, internet: mindezt kínálja az opcionálisan rendelhető COMAND Online kezelő- és kijelzőrendszer. Az információk nagy felbontásban, színesen jelennek meg egy 21,3 centiméteres (8,4") központi kijelzőn. Kezelése az új érintőpaddal egyszerű és intuitív. Felhasználóbarát navigáció, pontos térképadatok és kitűnő célravezetés: az opcionális rendelhető Garmin MAP PILOT egy Garmin navigációs rendszer minden előnyét átülteti az Audio 20 CD-re, amely kívánságra érintőpaddal is rendelhető. A GLC Coupé számára a szériafelszereltséghez tartozó, 17,8 cm-es (7 colos) kijelzővel felszerelt Audio 20 CD multimédia-rendszer internetkapcsolattal rendelkezik, és lehetővé teszi a mobil eszközökhöz való kapcsolódást Bluetooth segítségével. Opcionálisan navigáció-előkészítéssel, valamint kívánságra érintőpaddal is rendelhető.

59 Még többet megmutat a világból. A 360 -os látószögű kamera négy összekapcsolt, a közeli tartományt érzékelő kamera segítségével valósághű körpanorámával könnyíti meg a parkolást és a manőverezést. A gépkocsit és környezetét madártávlatból is megjelenítheti az opcionálisan rendelhető COMAND Online kezelő- és kijelzőrendszeren. A rendszer az ablakok alsó széle alatt levő akadályokat is láthatóvá teszi, ami például járdaszegély megközelítésekor lehet hasznos. Egy kamera a gépkocsiorr középső részén, a hűtőrácsban, egy-egy a külső visszapillantó tükrökben, egy további pedig a csomagtérajtóban középen található. A különböző nézetekben kiegészítő segédvonalak is megjeleníthetők, amelyek megkönnyítik a beállást a parkolóhelyre. Ezenfelül a bekormányzásnál látható az a terület is, ahol a gépkocsi a bekormányzás után haladni fog. A nézetek automatikusan átkapcsolódnak például az előremeneti és hátrameneti fokozat közötti váltáskor, és külön-külön is kiválaszthatók.

60 Megemelt üléshelyzet. A megemelt üléshelyzet egyet jelent az SUV varázsával, egyszersmind rendkívül magabiztos vezetési érzetet nyújt. A GLC Coupéban egyedülálló élményként ebből a pozícióból élheti át egy sportcoupé menetdinamikáját és agilitását. Az első ülések ehhez három változatban rendelhetők. Szériafelszereltségként az ülések exkluzív ülésgrafikával, vízszintes steppeléssel és ARTICO műbőr kárpitozással rendelkeznek. Az EXCLUSIVE kivitelváltozat Belső csomagnál a fekete vagy a fekete/ eszpresszóbarna ARTICO műbőr/grenoble szövet elegáns kombinációja is rendelhető (ld. az ábrán). Az AMG Line Belső csomag sportüléseket tartalmaz, ARTICO műbőr/dinamica mikroszálas kárpittal, szürke díszvarrással. Sportos környezet, még a hátsó üléseken is: a két külső hátsó ülés különálló üléskontúrokkal rendelkezik, és kitűnő oldaltartást nyújt az utasoknak a sportos vezetési stílus esetén. ÜLÉSKOMFORT-VÁLTOZATOK A GLC-BEN ÉS A GLC COUPÉBAN Az Üléskomfort csomag számos elektromos és mechanikus beállítási lehetőséget, valamint egy elektropneumatikus, négy irányban állítható deréktámaszt tartalmaz, így lehetőséget biztosít az ülés helyzetének egyedi és ergonomikus beállítására. Ez mindenekelőtt hosszú utakon növeli a vezető és az első utas kényelmét. A forró napokon az Ülésklimatizálás az aktív szellőzés alkalmazásával gyorsan kellemes hőmérsékletre hűti az első ülések felületét, és kiegyensúlyozott ülésklímát teremt. Hideg időben pedig a kapcsolható ülésfűtés gondoskodik az igény szerinti kellemes melegről.

61 Különleges hangulatú klíma. A SUV-nél opcionálisan rendelhető, nagy üvegfelületű panorámatolótető különösen világos és barátságos környezetet teremt az utastérben. Hátul egy rögzített üvegtetőből, elöl pedig egy elektromosan működtethető üveg tolótetőből áll. Ha erős a napsugárzás, a két elektromos napfényvédő roló leárnyékolja a belső teret. Az üveg tolótető kiemelt helyzetében három fokozattal automatikusan igazodik az adott menetsebességhez. Az üvegtető nagy sebességeknél a felnyitott helyzetből lesüllyed, így csökkentve a zajszintet és a léghuzatot a belső térben, majd kis sebesség esetén újra kiemelkedik. Az opcionálisan rendelhető AIR-BALANCE csomag teljesen egyedi illatosításra ad lehetőséget a GLC-ben és a GLC Coupéban. Különféle remek illatok közül választhat, személyes preferenciái és hangulata szerint. Ezenfelül ionizálással, valamint a külső és a belső levegő optimalizált szűrésével is javítható a levegőminőség. NAGYSZERŰ RAKODÓTÉR A GLC Coupénál a szériafelszereltséghez tartozó, a GLC-nél pedig opcionálisan rendelhető EASY-PACK csomagtérajtó gombnyomással nyitható és zárható, és így biztosítja a csomagtér kényelmes be- és kirakodását. A GLC csomagtere a legtágasabbak közé tartozik a szegmensben. Ha a hátsó üléstámlákat teljesen lehajtják, 1600 literes maximális csomagtartó-térfogat áll rendelkezésre a pakoláshoz. A csomagtérajtó nagyobb szögben nyitható, a csomagtér szélessége is nagyobb, így könnyebb lesz a be- és kirakodás. A csomagtér kényelmesebb használata érdekében az oldalburkolat bal és jobb oldalán multifunkciós rögzítősínek találhatók. A felszereltségtől függően itt kaptak helyet a kapcsolók a hátsóülés-háttámlák reteszelésoldásához és a csomagtérperem-lesülylyesztéshez, valamint a táskaakasztó és a 12 V-os csatlakozóaljzat. A maximális csomagtartótérfogat a GLC Coupé esetén, a hátsó üléstámlákat teljesen lehajtva, 1400 liter.

62 A szériafelszereltség. Ebben a kategóriában egyedülállóan átfogó biztonsági felszereltség, továbbá komfortfelszereltségek, amelyek minden utat egy kicsit kellemesebbé tesznek, valamint egy sor hasznos, magas színvonalon kidolgozott részlet: mindezt már szériakivitelben tartalmazza a GLC, hogy Ön napról napra részese lehessen egy biztonságos, izgalmas és fényűző vezetési élménynek. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI A GLC-BEN Első lökhárító, a gépkocsi színére fényezve, matt irídiumezüst optikai aláfutásgátlóval Matt irídiumezüst, kétlamellás hűtőrács Fekete ablakkeretek Hátsó lökhárító, a gépkocsi színére fényezve, matt irídiumezüst optikai aláfutásgátlóval 10 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/65 R 17-es abroncsokkal (GLC 350 e 4MATIC esetén 235/60 R 18-as abroncsokkal) AZ UTASTÉR KIEMELKEDŐ ELEMEI A GLC-BEN Fekete Aberdeen szövetkárpitozású ülések 3 küllős, fekete bőr, multifunkciós kormány Fekete bevonatú műszerfal, fekete gyűrűkkel a légbeömlőknél Kombinált műszeregység, 13,97 centiméteres (5,5 colos) multifunkciós kijelzővel Fekete zongoralakk-hatású díszítőelemek Kristályszürke szövet tetőkárpit

63 A szériafelszereltség. Ha a GLC Coupé mellett dönt, még szélesebb körű szériafelszereltség várja. Így ez az SUV, sok részlettel gazdagítva, még exkluzívabb lesz. A kiemelkedő elemek közé tartozik a KEYLESS-GO indításfunkció komfortnyitással, továbbá a sportfutómű, amely különösen élvezetessé teszi a vezetést. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI A GLC COUPÉBAN Hűtőrács, matt irídiumezüstre fényezett és krómbetétes lamellával Fekete pinekkel díszített gyémántmintázatú hűtőrács Külső Króm csomag: polírozott alumínium ablakkeretek; krómozott optikai aláfutásgátló elöl és hátul; rozsdamentes acél kipufogóvégek (benzinmotorok), ill. díszítőelem-funkciót betöltő két kipufogóvég-optika (dízelmotorok) 10 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/60 R 18-as abroncsokkal LED-es hátsó lámpák Sportfutómű, sportos hangolású lengéscsillapítással AZ UTASTÉR KIEMELKEDŐ ELEMEI A GLC COUPÉBAN Exkluzív ülésgrafikával, vízszintes steppeléssel és ARTICO műbőr kárpitozással ellátott ülések 3 küllős, fekete bőr, multifunkciós kormány Fekete bevonatú műszerfal, fekete fúvókagyűrűkkel KEYLESS-GO indításfunkció, komfortnyitással és -zárással Kombinált műszeregység, 13,97 centiméteres (5,5 colos) multifunkciós kijelzővel Fekete zongoralakk-hatású díszítőelemek Kristályszürke szövet tetőkárpit

64 Az EXCLUSIVE kivitelváltozat Külső és Belső csomag. Ragyogó fellépés: az EXCLUSIVE kivitelváltozat számos krómozott elemével, a finom műbőrrel és elegáns struktúrájú fa díszítőelemeivel a korszerű luxus különleges érzetét kelti. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI A GLC-BEN Matt irídiumezüst, kétlamellás hűtőrács, krómbetétekkel Krómozott optikai aláfutásgátló elöl és hátul Polírozott alumínium ablakkeretek és ablakdíszlécek Polírozott alumínium tetőkeret 5 küllős, vanádiumezüstre fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/60 R 18-as abroncsokkal Kipufogórendszer két látható, a lökhárítóba integrált, rozsdamentes acél kipufogóvéggel, ill. díszítőelem-funkciót betöltő két kipufogóvég-optikával (a dízelmotoroknál) AZ UTASTÉR KIEMELKEDŐ ELEMEI A GLC-BEN ÉS A GLC COUPÉBAN Fekete vagy fekete/eszpresszóbarna ARTICO műbőr/grenoble szövetkárpitozású ülések, exkluzív ülésgrafikával 3 küllős, fekete vagy eszpresszóbarna bőr, multifunkciós kormány ARTICO műbőr bevonatú műszerfal-felsőrész és ablakperemek, díszvarrással Belső világítás csomag Fényes barna, vonalas struktúrájú hársfa díszítőelemek Kristályszürke, fekete vagy porcelán szövet tetőkárpit

65 Az OFF-ROAD kivitelváltozat Külső csomag. Ahogy valaha elkezdődött: az OFF-ROAD kivitelváltozat markáns designelemei kalandvágyat ébresztenek, és emlékeztetnek arra, hogy a Mercedes-Benz legendásan jó terepen. A GLC-hez opcionálisan rendelhető Offroad technikai csomag tökéletes kiegészítő, ha igazi terepautózásról van szó. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI A GLC-BEN Nagyobb terepszöget biztosító első lökhárító Matt irídiumezüst, kétlamellás hűtőrács, krómbetétekkel Krómozott optikai aláfutásgátló elöl és hátul Polírozott alumínium ablakkeretek és ablakdíszlécek Polírozott alumínium tetőkeret 5 küllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/60 R 18-as abroncsokkal Kipufogórendszer két látható, a lökhárítóba integrált, rozsdamentes acél kipufogóvéggel, ill. díszítőelem-funkciót betöltő két kipufogóvég-optikával (a dízelmotoroknál)

66

67 Az AMG Line Külső és Belső csomag. Az AMG Line Külső és Belső csomag igény szerint rendelhető összetevőivel jó adag sportosságot kölcsönözhet gépkocsijának. A csomag designelemei kiemelik, hogy járműve a nagy teljesítményű szegmensbe tartozik. Kitűnnek továbbá az autósportból átvett exkluzív elemek és a legmodernebb technikai megoldások. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI AMG Styling, tartalma: AMG első és hátsó lökhárító Polírozott alumínium ablakkeretek és ablakdíszlécek 5 duplaküllős, titánszürkére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal a GLC számára vagy 235/55 R 19-es abroncsokkal elöl és 255/50 R 19-es abroncsokkal hátul a GLC Coupé számára 1 Perforált első féktárcsák és Mercedes-Benz feliratos első féknyergek Egylamellás, gyémántmintázatú hűtőrács, króm pinekkel 2 AZ UTASTÉR KIEMELKEDŐ ELEMEI Ülések 3, ill. sportülések 2, exkluzív ülésgrafikával, ARTICO műbőr/dinamica mikroszálas kárpittal és szürke díszvarrással 3 küllős, alul egyenes karimájú, a fogási területen mélyen dombornyomott, fekete, bőr, multifunkciós sportkormány Fekete szövet tetőkárpit és Belső világítás csomag Szálcsiszolt rozsdamentes acél AMG sportpedálok, fekete gumibetétekkel 1 Opcionálisan 5 duplaküllős, magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal a GLC számára vagy 235/55 R 19-es abroncsokkal elöl és 255/50 R 19-es abroncsokkal hátul a GLC Coupé számára, felár nélkül rendelhetők. 2 Csak a GLC Coupéhoz rendelhető. 3 Csak a GLC-hez rendelhető. m TISZTÁN AMG Ismerkedjen meg az AMG varázslatos világával a 74. oldaltól!

68 designo. Akár elegáns fekete vagy nemes platinafehér/fekete színben: a designo felszereltségi csomagok izgalmasan exkluzív hellyé varázsolják a GLC vagy a GLC Coupé belső terét. Az utánozhatatlanul kiváló nappabőr, a számos különleges díszítőelem és rendkívüli részlet a kézműves mestermunka igényességével kényezteti az utasokat. KÉTSZÍNŰ, PLATINAFEHÉR GYÖNGY/FEKETE UTASTÉR Platinafehér gyöngy/fekete designo nappabőr ülések, rombuszmintával, fehér díszvarrásokkal és designo plakettel az üléstámlákon 3 küllős, alul egyenes karimájú és a fogási területen mélyen dombornyomott, fekete, bőr, multifunkciós sportkormány Fekete ARTICO műbőr bevonatú műszerfal-felsőrész/ablakperemek Platinafehér gyöngy ajtóközépkárpitok, rombuszmintával és díszvarrással Nyílt pórusú, fekete kőris/világos, szálcsiszolt alumínium díszítőelemek FEKETE UTASTÉR Fekete designo nappabőr ülések, rombuszmintával, kristályszürke díszítővarrásokkal és designo plakettel az üléstámlákon 3 küllős, fekete bőr, multifunkciós kormány Fekete ARTICO műbőr bevonatú műszerfal-felsőrész/ablakperemek Fekete, rombuszmintás ajtóközépkárpitok, kristályszürke díszvarrással Fényes barna, vonalas struktúrájú hársfa díszítőelemek

69 A Night csomag. Az opcionálisan rendelhető Night csomag számos fekete designeleme kihangsúlyozza a GLC és a GLC Coupé sportos és erőteljes karakterét. Akár a keréktárcsákról, a díszlécekről vagy az üvegekről van szó, itt minden egy kissé markánsabban hat. Az ábrán bemutatott briliánskék metál GLC 250 4MATIC Coupé gépkocsin a Night csomag látható (amelynek alapját az AMG Line Külső csomag képezi), opcionálisan rendelhető AMG sokküllős, könnyűfém keréktárcsákkal (93R), 255/45 R 20-as abroncsokkal elöl és 285/40 R 20-as abroncsokkal hátul. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI A GLC-BEN ÉS A GLC COUPÉBAN Hűtőrács, integrált Mercedes csillaggal és két lamellával a GLC vagy egy lamellával a GLC Coupé esetén, magasfényű fekete színben, krómbetétekkel Feketére fényezett optikai aláfutásgátló elöl és hátul A külső visszapillantó tükrök burkolatai magasfényű feketére fényezve Magasfényű fekete ablakdíszlécek és ablakkeretek Sötétre színezett hővédő üvegek a B-oszloptól hátrafelé 5 küllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (R39) az EXCLUSIVE kivitelváltozat esetén a GLC-nél, vagy a szériafelszereltséggel a GLC Coupénál 5 duplaküllős, magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (99R) az AMG Line esetén a GLC-nél vagy 235/55 R 19-es abroncsokkal elöl és 255/50 R 19-es abroncsokkal hátul (RTB) az AMG Line esetén a GLC Coupénál

70 Opcionális felszereltségek. Legyen szó finom részletekről, egy különleges atmoszféra megteremtéséről vagy ötletes műszaki megoldásokról, a lehetőségek szinte határtalanok. Böngésszen katalógusunkból, az árlistán vagy a oldalon! Alakítsa GLC-t vagy GLC Coupé autóját teljesen egyéni kívánságai szerint! 1 A LED-es nagy teljesítményű fényszórók, a markáns megjelenés mellett, a széles fényeloszlásnak köszönhetően nagyobb éjszakai biztonságot, a nappali fényhez hasonló színt és alacsonyabb energiafogyasztást nyújtanak. A LED-es hátsó lámpák még jobb megjelenést biztosítanak, és javítják a láthatóságot. 2 A LED-es Intelligens Világítási Rendszer automatikusan igazodik a fényviszonyokhoz és a közlekedési körülményekhez, hogy a vezető a lehető legjobban láthasson országúton és autópályán, vagy akár kanyarodás közben. A markáns hatás mellett a LED-es technika nagyobb fényerőssége és kisebb mértékű vakító hatása is meggyőző. 3 Jóleső, közvetett világításával a hangulatvilágítás egyedülállóan kellemes atmoszférát teremt. A kívánságának megfelelő hangulathoz három különböző szín és öt fényerősség-fokozat közül választhat. 4 A Park-Pilot megkönnyíti a parkolóhely-keresést, továbbá a hosszirányú és keresztirányú parkolóhelyekre történő beparkolást és a hosszirányú parkolóhelyekről való kiállást. Irányítja a gépkocsit, és segíti a vezetőt a parkolóhelyre való beállásnál, valamint a kormányzás, ill. a fékezés folyamatában.

71 Eredeti Tartozékok. Amilyen változatosak az Ön utazásai, épp olyan nagy az Eredeti Tartozékok kínálata. Minden tartozékot a Mercedes-Benz magas minőségi követelményeinek megfelelően, kimondottan a GLC Coupéhoz fejlesztettünk ki. Ismerkedjen meg a teljes választékkal a oldalon! 1 5 duplaküllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal. 2 6 küllős könnyűfém keréktárcsák, feketére fényezett és polírozott kivitelben, 235/55 R 19-es abroncsokkal. 3 Pontosan GLC Coupéja karosszériájához illeszkedő alumíniumtartó, számos Mercedes-Benz szállítási megoldás alapjaként, síléc- és snowboardtartó, kerékpártartó vagy tetődobozok számára. Ütközési teszttel ellenőrizve. Zárható. Dachbox 450: Az Ön Mercedes-Benzéhez illeszkedő, áramvonalas designnal, rendkívül hosszú élettartamú anyagból. Optimálisan, gyorsan rögzíthető az alaptartón. Mindkét oldalról nyitható, így rendkívül kényelmes be- és kirakodást biztosít. Mindkét oldalról zárható. Térfogata kb. 450 liter. Maximális terhelhetősége 75 kilogramm (vegye figyelembe ehhez gépkocsijánál a tető megengedett legnagyobb terhelhetőségét). 4 LED-projektor Mercedes csillag, kétrészes készlet. Az oldalajtókba beépített kiszállást segítő világításhoz. 5 Megvilágított Mercedes csillag. A Mercedes gépkocsija hűtőmaszkján látható központi csillag fényvezetős és LED-es technikát alkalmazva a távirányítóval történő nyitáskor, valamint az ajtó és a csomagtérajtó nyitásakor világít. Csak leállított motornál működik. Nem rendelhető a DISTRONIC követésitávolság-tartó asszisztens esetén.

72 Kerekek, GLC. SZÉRIA- ÉS OPCIONÁLIS FELSZERELTSÉGEK A kerekek nélkülözhetetlenek, már tisztán elméleti okokból is. De sokan érzelmi alapon is úgy gondolják, hogy semmi sem olyan fontos az egyedi álomautó megjelenésében, mint a keréktárcsák megválasztása. Mi tökéletesen megértjük ezt, ezért szeretnénk bőséges kínálatunkkal annyira megnehezíteni a döntését, amennyire csak lehet. m TOVÁBBI KEREKEK találhatók tartozékkínálatunkban a oldalon 25R 10 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/65 R 17-es abroncsokkal (szériafelszereltség a GLC 220 d 4MATIC, a GLC 250 d 4MATIC, a GLC 350 d 4MATIC, a GLC 250 4MATIC és a GLC 300 4MATIC esetén) R04 5 duplaküllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/65 R 17-es abroncsokkal (opcionális) R41 10 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/60 R 18-as abroncsokkal (opcionális; szériafelszereltség a GLC 350 e 4MATIC esetén) R96 5 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/60 R 18-as abroncsokkal (opcionális; az EXCLUSIVE Külső csomag része) R31 5 küllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/60 R 18-as abroncsokkal (opcionális; az OFF-ROAD kivitelváltozat része) R26 10 küllős, matt Himalája-szürkére fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (opcionális) 75R Sokküllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (opcionális) R39 5 küllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (a Night csomag része az EXCLUSIVE kivitelváltozat Külső csomagnál, az AMG Line esetén nem áll rendelkezésre); opcionálisan rendelhető tremolitszürkére fényezett és polírozott kivitelben (48R) 41R 5 duplaküllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 255/45 R 20-as abroncsokkal (opcionális) R61 5 küllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 255/45 R 20-as abroncsokkal (opcionális) GYÁRI TARTOZÉKOK 29R 5 küllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 255/45 R 20-as abroncsokkal (opcionális) vagy Mercedes-Benz partnerénél.

73 AMG duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, RVA 10 küllős, titánszürkére fényezett és polírozott RZS 5 duplaküllős, titánszürkére fényezett és polírozott RWB 5 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, matt titánszürkére fényezett és polírozott kivitelben, 235/55 R 19-es abroncsokkal (az AMG Line Külső csomag része) 99R 5 duplaküllős, magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (opcionális és a Night csomag része az AMG Line Külső csomag esetén) RTB 5 duplaküllős, magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (első tengely) és 255/50 R 19-es abroncsokkal (hátsó tengely) (szériafelszereltség a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC-hoz) AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (első tengely) és 255/50 R 19-es abroncsokkal (hátsó tengely) (szériafelszereltség a Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ esetén) 688 AMG sokküllős könnyűfém keréktárcsák, titánszürkére fényezett és polírozott vagy magasfényű feketére fényezett és polírozott kivitelben (698), 255/45 R 20-as abroncsokkal (opcionális az AMG Line Külső csomag esetén) 93R Sokküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, magasfényű feketére fényezett és polírozott vagy titánszürkére fényezett és polírozott kivitelben (92R), 255/45 R 20-as abroncsokkal (első tengely) és 285/40 R 20-as abroncsokkal (hátsó tengely) (opcionális a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC-hoz) AMG könnyűfém keréktárcsák, 265/45 R 20-as (első tengely) és 295/40 R 20-as (hátsó tengely) abroncsokkal (opcionális a Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ számára, szériafelszereltség a Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ számára); opcionálisan rendelhető a Mercedes-AMG GLC 63/63 S 4MATIC+ számára matt feketére fényezett és polírozott változatban (RZT) duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, titánszürkére fényezett és polírozott vagy magasfényű feketére fényezett és polírozott kivitelben (684), 255/40 R 21-es abroncsokkal (első tengely) és 285/35 R 21-es abroncsokkal (hátsó tengely) (opcionális a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC-hoz) feketére fényezett és polírozott keréktárcsaperemmel rendelkező vagy titánszürkére fényezett és polírozott kivitelben (RWA), 265/40 R 21-es (első tengely) és 295/35 R 21-es (hátsó tengely) abroncsokkal (opcionális a Mercedes-AMG GLC 63/63 S 4MATIC+ számára) RWD Keresztküllős AMG kovácsolt kerekek, titánszürkére fényezett és polírozott vagy matt feketére fényezett és polírozott keréktárcsaperemmel rendelkező kivitelben (RWE), 265/40 R 21-es (első tengely) és 295/35 R 21-es (hátsó tengely) abroncsokkal (opcionális a Mercedes-AMG GLC 63/63 S 4MATIC+ számára)

74 Kerekek, GLC Coupé. SZÉRIA- ÉS OPCIONÁLIS FELSZERELTSÉGEK A kerekek nélkülözhetetlenek, már tisztán elméleti okokból is. De sokan érzelmi alapon is úgy gondolják, hogy semmi sem olyan fontos az egyedi álomautó megjelenésében, mint a keréktárcsák megválasztása. Mi tökéletesen megértjük ezt, ezért szeretnénk bőséges kínálatunkkal annyira megnehezíteni a döntését, amennyire csak lehet. R41 10 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/60 R 18-as abroncsokkal R96 5 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/60 R 18-as abroncsokkal (opcionális) 82R 5 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/60 R 18-as abroncsokkal (opcionális) R26 10 küllős, matt Himalája-szürkére fényezett könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (opcionális) 48R 5 küllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (opcionális) 75R Sokküllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (opcionális) 27R 10 küllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (opcionális) R39 5 küllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (opcionális; a Night csomag része a széria külső felszereltség esetén) R61 5 küllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 255/45 R 20-as abroncsokkal (opcionális) 29R 5 küllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 255/45 R 20-as abroncsokkal (tartozék keréktárcsa gyárilag, opcionális; az AMG Line Külső csomag esetén) R33 5 duplaküllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, 255/45 R 20-as abroncsokkal (opcionális) m TOVÁBBI KEREKEK találhatók tartozékkínálatunkban a oldalon vagy Mercedes-Benz partnerénél.

75 AMG RTA 5 duplaküllős, titánszürkére fényezett és polírozott 92R Sokküllős, titánszürkére fényezett és polírozott RZT Matt feketére fényezett és polírozott AMG 5 dupla- RWA 5 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, ti- AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (első tengely) és 255/50 R 19-es AMG könnyűfém keréktárcsák 255/45 R 20-as abroncsokkal (első tengely) és 285/40 R 20-as küllős könnyűfém keréktárcsák, 265/45 R 20-as (első tengely) és 295/40 R 20-as (hátsó tengely) tánszürkére fényezett és polírozott vagy matt feketére fényezett és polírozott keréktárcsaperemmel abroncsokkal (hátsó tengely) (opcionális; az AMG Line Külső csomag része) RTB 5 duplaküllős, magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (első tengely) és 255/50 R 19-es abroncsokkal (hátsó tengely) (opcionális; a Night csomag része az AMG Line Külső csomag esetén; széria a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupénál) RVA 10 küllős, titánszürkére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, 235/55 R 19-es abroncsokkal (első tengely) és 255/50 R 19-es abroncsokkal (hátsó tengely) (szériafelszereltség a Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé számára) abroncsokkal (hátsó tengely) (opcionális; csak az AMG Line Külső csomagnál, valamint a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupéhoz) 93R Sokküllős, magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, 255/45 R 20-as abroncsokkal (első tengely) és 285/40 R 20-as abroncsokkal (hátsó tengely) (opcionális; csak az AMG Line Külső csomagnál, valamint a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupéhoz) (opcionális a Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupéhoz és a Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupéhoz); opcionális a Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ számára, szériafelszereltség a Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupéhoz titánszürkére fényezett és polírozott kivitelben (RZS) duplaküllős, magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák, 255/40 R 21-es abroncsokkal (első tengely) és 285/35 R 21-es abroncsokkal (hátsó tengely) (opcionális a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupéhoz; 650-es kóddal titánszürke fényezéssel is rendelhető) rendelkező kivitellel (RWB), 265/40 R 21-es (első tengely) és 295/35 R 21-es (hátsó tengely) abroncsokkal (opcionális a Mercedes-AMG GLC 63/63 S 4MATIC+ Coupé számára) RWE Keresztküllős AMG kovácsolt kerekek, matt feketére fényezett és polírozott keréktárcsaperemmel rendelkező vagy titánszürkére fényezett és polírozott kivitelben (RWD), 265/40 R 21-es (első tengely) és 295/35 R 21-es (hátsó tengely) abroncsokkal (opcionális a Mercedes-AMG GLC 63/63 S 4MATIC+ Coupéhoz)

76 Négy lélek, egy szívvel. Az új Mercedes-AMG GLC. A Mercedes-AMG nem csak nagy teljesítményű gépkocsik gyártója: az AMG egy ígéret. Annak ígérete, hogy mindig egy lépéssel továbbmegyünk. Sokat elvárni és mindent beleadni: így teremtünk rendkívüli autókat, rendkívüli embereknek. Ismerkedjen meg a fékezhetetlen dinamikájú SUV-típuscsoporttal: Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC, Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé, új Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+, új Mercedes-AMG GLC 63 4MATIC+ Coupé. Üdvözöljük az AMG világában!

77

78 Vége a hétköznapoknak, jöhet a kikapcsolódás. Megkezdődik a nap utolsó sprintje. A V6-os biturbo motor összetéveszthetetlen, mély hangjával üdvözli Önt. A Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC 270 kw (367 LE) teljesítményével kijelöli az utat magának. Az AMG Performance 4MATIC összkerékhajtás-rendszer a motor vonóerejének 31 százalékát az első tengelyre, 69 százalékát pedig a hátsó tengelyre juttatja, és így gondoskodik az optimális erőátadásról. A markáns gépkocsiorr, amelyet a króm pinekkel ellátott, gyémántmintázatú hűtőrács és a nagyméretű hűtőlevegő-nyílásokat magában foglaló A-szány designos lökhárító díszít, mindenhol utat tör magának.

79 43 SUV

80 43 COUPÉ

81 Meggyőző teljesítmény. Összetéveszthetetlen sziluett. Ellenállhatatlan sportosság. Így lehet a legjobban megragadni a Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC Coupé lényegét. Motorjának teljesítménye szintén 270 kw (367 LE), amelynek elegendő 4,9 másodperc, és a gépkocsi már elérte a 0-ról a 100 km/óra sebességet. Ezt az erőt tökéletesen viszi át az utakra a 9G-TRONIC, a prémium szegmensben világszerte első 9 fokozatú automata sebességváltó hidrodinamikus nyomatékváltóval. Az AMG DYNAMIC SELECT öt menetprogramja páratlan menetdinamikát biztosít, legyen a vezetési stílusa kényelmes és hatékony, sportos vagy akár teljesen egyedi.

82 Ideális teljesítmény minden helyzetre. A terepen SUV. Az országúton sportautó. A Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC és a Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ minden tekintetben káprázatosak. Semmi esetre sem konformisták, mégis csaknem minden terephez jól alkalmazkodnak. Az AIR BODY CONTROL-ra épülő AMG sportfutómű szinte minden talajon a legnagyobb gördülési kényelmet tudja biztosítani.

83

84 Minden közlekedési lámpa: egy új indítási helyzet. Az első benyomás nem csapja be: a Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ megjelenése azonnal elárulja hogy az autósportra termett. Arculatának karakterisztikus eleme a 15 függőleges lamellával rendelkező, markáns AMG Panamericana hűtőrács. Emögött pedig fékezhetetlen erő rejlik: egy 375 kw (510 LE) teljesítményt és 700 Nm forgatónyomatékot produkáló, 4,0 literes V8-as biturbo motor, amely az AMG-re jellemző erőteljes hanggal ejt ámulatba. A hajtóművet az új fejlesztésű AMG Performance 4MATIC+ intelligens összkerékhajtás-rendszer segíti, és így a gépkocsi az autóversenyzés szintjére emelkedve mindössze 3,8 másodperc alatt képes 0-ról 100 km/órára gyorsulni. 63 SUV

85

86 Izmos felépítés. Kényelmes kivitel. Az autósport inspirálta a Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ belső terét is. Kényelmesek, és mégis sportosak: az AMG sportülések. Az opcionálisan rendelhető AMG Performance ülések optimális oldalirányú megtámasztást biztosítanak, a nappabőr/dinamica mikroszálas AMG Performance kormánykerék pedig tökéletesen tapad a kézbe. Most már csak be kell csatolnia a kristályszürke biztonsági öveket, és fel kell vennie az indítási helyzetet. Markáns gépkocsiorr első légterelővel, magasfényű fekete betétekkel díszített AMG küszöbborítások: mindez arra vár, hogy Ön megkezdje a rekordidők vadászatát.

87

88 Erőteljes design. Sportos fellépés. A Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ Coupé külsejére a rendkívül markáns esztétikum jellemző. Az izmos vállrészek és az erőteljes vonalak látványa megdobogtatja a szívét. A gépkocsi erőt sugárzó megjelenését tovább fokozzák a markáns hátsó világítótestek, valamint a fekete diffúzorral és diffúzorbetéttel ellátott AMG hátsó lökhárító. A farrész további meghatározó eleme a két fekete, krómozott kettős kipufogóvégcsővel rendelkező AMG sport-kipufogórendszer. A V8-as motor impozáns hangja pedig tökéletes aláfestést nyújt a SUV Coupé káprázatos egyéniségéhez.

89 63 COUPÉ

90

91 Alig fékezhető már álló helyzetben is. A legkiválóbb performance elérése a célunk: ez a génjeinkben van. Ennek érdekében olyan hajtóműtechnikákat fejlesztünk ki, amelyek minden közlekedési helyzetben meg tudják mutatni technikai fölényüket. Ilyen például a Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ nagy teljesítményű V8-as biturbo motorja. Csupa erő: a motor 375 kw (510 LE) teljesítményt és 700 Nm forgatónyomatékot bocsát rendelkezésre. Elég 3,8 másodperc, és a sebességmérő már 100 km/órát mutat. Ezt a koncentrált erőt bizony meg is kell szelídíteni, ami az AMG Performance 4MATIC+ intelligens összkerékhajtás feladata. A Mercedes-AMG SUV-kben először itt alkalmazott teljesen variálható összkerékhajtás-rendszer folyamatosan változó nyomatékeloszlást biztosít az első és a hátsó tengelyen. Ezzel a gépkocsi hajtása a hajtásorientált összkerékhajtástól a tisztán hátsókerékhajtásig változik. Üdvözöljük a határtartományban!

92 Race Utility Vehicles. Konfiguráció ízlés szerint: választhatja a Comfort üzemmód kényelmét, a Sport és a Sport+ jól érzékelhetően feszesebb beállítását vagy az Individual által kínált teljesen egyéni beállítást. Az AIR BODY CONTROL-ra épülő AMG sportfutóművet az AMG DYNAMIC SELECT kapcsolóval teljes mértékben személyes vezetési stílusához igazíthatja. Az S-Modellben exkluzívan rendelkezésre álló RACE menetprogram pedig tökéletes autósportélményt fog teremteni Önnek. A lerövidített kapcsolási időket biztosító és közbenső gázadási funkcióval rendelkező AMG SPEEDSHIFT MCT 9 fokozatú sportváltót is a magas szintű menetdinamikához alakítottuk ki. Bármelyik menetprogramot választja, nyugodtan rábízhatja magát az elektronikusan szabályozott AMG zárható hátsótengely-differenciálműre.

93

94 GLC 43 Erőgép. Tartani a sebességet. Rövid lassítás. Intenzív gyorsítás: egy Mercedes-AMG hajtóművének minden kívánságot teljesítenie kell, ráadásul a legtökéletesebben. A 3,0 literes V6-os biturbo motor továbbfejlesztésével sikerült fokozni a teljesítményt. Így ez a nagy telje sítményű hajtómű 270 kw (367 LE) teljesítményt és forgatónyomatékot bocsát rendelkezésre. A 4MATIC állandó összkerékhajtás kitűnő menettulajdonságokat tesz lehetővé bármilyen talajon. Lehet terep vagy szilárd útburkolatú út, nedves idő, vagy akár jég és hó: a 4MATIC optimalizálja az erőátadást, a menetdinamikát és a menetstabilitást.

95

96 A csúcsteljesítmény elve.

97 Az autósport rajongói alkották. A jól bevált One Man One Engine filozófiát követve, Affalterbachban kézzel készítjük. Csúcsteljesítményre készen: íme a 375 kw (510 LE) teljesítményt és 700 Nm forgatónyomatékot nyújtó AMG 4,0 literes V8-as biturbo motor a Mercedes-AMG GLC 63 S 4MATIC+ gépkocsiban, amely szoros rokonságban áll a Mercedes-AMG GT sportautó motorjával. A két turbófeltöltőt a hengersorok közé építettük be, így a motor kompaktabb lett, és mélyebbre tudtuk helyezni a motorházban. Ennek köszönhetően mélyebbre helyeződött a súlypont is, és növekedett az autó reagálóképessége. Ennek a hatalmas erőnek a kontroll alatt tartása érdekében a 4MATIC+ intelligens összkerékhajtás-rendszert társítottuk a motorhoz. A teljesen variálható nyomatékeloszlás az első és a hátsó tengelyen nemcsak energikusabb gyorsításokat tesz lehetővé, hanem szinte minden talajon garantálja a legmagasabb szintű menetstabilitást és -biztonságot is. GLC 63

98

99 A szenvedély csak növekszik, ha megosztjuk: ezért hoztuk létre az AMG Private Lounge közösséget az AMG rajongói számára. Az AMG-ügyfelek ennek keretében első osztályú rendezvényeken találkozhatnak, és online felületeken vitathatják meg az Affalterbachból érkező legújabb fejlesztéseket. Sőt, profitálhatnak is a különleges ajánlatokból és az AMGfőhadiszállással fennálló közvetlen kapcsolatból: Az AMG Driving Academy-hez csatlakozva remek csapatszellem részese lehet: élje át a teljesítményt hasonló érdeklődésűekkel, és javítsa vezetési tudását a versenypályán és életmódrendezvényeken, lélegzetelállító helyszíneken világszerte. Váljon a World s Fastest Family a világ leggyorsabb családjának tagjává: Még többet szeretne? A Mercedes-AMG Motorsport a Customer Racing programmal ideális platformot kínál a professzionális autósporthoz és a Mercedes-AMG GT3-mal egy kimondottan erre a célra alkotott versenyautót. Egy teljesen integrált szolgáltatáscsomag a legmagasabb színvonalon teszi lehetővé az autósport élvezetét: Az AMG Performance Studió-ban olyan autókat gyártunk, amelyeket tökéletesen az Ön igényeire szabtunk. Szakértőink kreativitása határtalan teret kap, így a speciális műszaki összetevőktől az extravagáns fényezéseken át az exkluzív belső felszereltségig a legmagasabb szintű kézműves precizitással egyedi darabok jönnek létre. Lépjen be az AMG világába! Élje át a driving performance-t! Mi nem csak autókat gyártunk. Álmokat váltunk valóra.

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle A GLC. Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: a GLC-vel. Progresszív és sportos, miközben szinte hangtalan és meglepően hatékony: a kategória egyik

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle A GLA. Szabadság mindenek felett. Egyre erősebb karakter. A kíváncsiság és a kalandvágy a szó szoros értelmében a GLA arcára van írva. Markáns hűtőrácsának és feltűnő lökhárítójának

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

GLC-Coupé szériafelszereltségei

GLC-Coupé szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás KIVITEL Széria külső kivitel P76 Széria belső kivitel P75 AMG Mercedes-AMG külső kivitel P31 Mercedes-AMG belső

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

Egy sportkupé és a G-osztály találkozása

Egy sportkupé és a G-osztály találkozása Világpremier: Mercedes-Benz GLC Egy sportkupé és a G-osztály találkozása Sajtóinformáció 2016. március 23. Stuttgart. A GLC dinamizmust kifejező megjelenése a figyelem központjában volt a 2015-ös Sanghaji

Részletesebben

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Sajtóinformáció 2016. február 24. Affalterbach. A Mercedes-AMG az új C 43 4MATIC Coupé modellel bővítette a C-osztály kínálatát.

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

C-osztály limuzin és T-modell

C-osztály limuzin és T-modell C-osztály limuzin és T-modell A C-osztály. A legjobbnak nincs alternatívája. Olyan limuzint építettünk, mely formanyelvével, lendületes, precíz vonalaival a kifinomult sportosságot testesíti meg. A T-modellel

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

ály limuzin A-osztály limuzin A-oszt

ály limuzin A-osztály limuzin A-oszt A-osztály limuzin Készen egy új generációra. Már álló helyzetben is tökéletes a megjelenése. Nulláról százra gyorsulva pedig még jobb benyomást kelt, és azonnal új mércét állít. Merészen továbbhalad, ahol

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

C Coupé GLC Coupé GL

C Coupé GLC Coupé GL GLC Coupé Mi jut eszébe a Mercedes-Benzről? Az első autó. A csillag. Óriási menetkényelem és olyan biztonsági felszereltség, melyet egyetlen hasonló automobil sem kínál. A Mercedes azonban többet jelent:

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Kalandozások a GLA-val. A technológia fejlődése meghatározza azt, hogy hogyan kommunikálunk, sőt, azt is, hogyan utazunk. Biztonságban és szabadnak érezzük magunkat. A városok

Részletesebben

C-osztály T-modell extrafelszereltségei

C-osztály T-modell extrafelszereltségei Kód Megnevezés 040U fekete - - 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 623U elefántcsont fényezés - - - 755U tenorit-szürke metálfényezés - - 312 420,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

Ismét elámulunk. FELTŰNŐ MINDEN FORMÁBAN.

Ismét elámulunk. FELTŰNŐ MINDEN FORMÁBAN. SL Roadster Ismét elámulunk. SL aligha van még két olyan kezdőbetű, amely nagyobb eufóriát okozna. Engedje, hogy megfertőzze az ikonikus design, amely a modern luxust és sportosságot a szabad ég alatt

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

GLE SUV extrafelszereltségei

GLE SUV extrafelszereltségei (807+057) 040U fekete fényezés 149U polár fehér 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 796U citrin-barna metálfényezés 351 790,- 799U designo "fényes"

Részletesebben

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central ABT A6 SEDAN / Avant East European Central 300 LE, 600 NM ABT AS6 Az ABT AS6. Csúcsteljesítmény a legfelso kategóriában. Már a futószalagról legördülve is igen mély benyomást kelt az Audi A6. Grandiózus,

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től hosszú hosszú 4MATIC hosszú 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Csomagok Exkluzív csomag P34 Kiegészítők Kipufogórendszer nem látható végekkel

Részletesebben

V-osztály egyterű limuzin

V-osztály egyterű limuzin V-osztály egyterű limuzin 2 V-osztály. Életnagyságban. Szálljon be, és minden kilométert élvezni fog a V-osztályban, amely olyan sokoldalú, mint az Ön élete, és olyan nagyszerű, mint az álmai! A gépkocsi

Részletesebben

GLE-Coupé extrafelszereltségei

GLE-Coupé extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 149U polár fehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 796U citrin-barna metálfényezés 351 790,- 799U designo "fényes" gyémántfehér

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

Intelligens mestermű.

Intelligens mestermű. E-osztály T-modell Intelligens mestermű. Az új E-osztály T-modell megérkezett. Minden pillanatban olyan figyelmet keltve, mint korábban egyetlen más sorozatgyártású gépkocsi sem. Az új, extraként rendelhető

Részletesebben

C-osztály Coupé extrafelszereltségei (806) Érvényes: február 1-től

C-osztály Coupé extrafelszereltségei (806) Érvényes: február 1-től d 040U fekete - - 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 297U designo selenit-szürke magnó fényezés 792 480,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 312 420,- 796U citrinbarna

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

ABT golf V, golf V variant, golf V gti

ABT golf V, golf V variant, golf V gti ABT golf V, golf V variant, golf V gti East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

Munkahely megvilágító lámpára vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek

Munkahely megvilágító lámpára vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek Ködfényszóróra vonatkozó üzemeltetési műszaki feltételek Ködfényszóróval minden gépjárművet, mezőgazdasági vontatót és lassú járművet fel szabad szerelni. A járműre felszerelhető ködfényszórók száma: 2

Részletesebben

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 2016 LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 modellek 2016 A LADA márkanévhez mindenkinek fűződik egy kedves élménye. Egyegy családi kirándulás alkalmával gyerekként ültünk az ezerkettesünk hátsó ülésén, néhányan

Részletesebben

GLC-osztály extrafelszereltsége

GLC-osztály extrafelszereltsége i 040U fekete 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 271U designo citrinbarna metálfényezés 792 480,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 312 420,- 775U iridium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Mercedes- Á R L I S T A Érvényes: 2014. november 18-tól Mercedes- árlista 1 Mercedes- alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

GLS-osztály extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től GLS 350 d GLS 400 GLS 500 040U Fekete uni fényezés 149U Polárfehér uni fényezés 197U Obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U Tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U Iridium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

ter SLC C Roads Roadster SL

ter SLC C Roads Roadster SL SLC Roadster Ámulatba ejt. Az SLC. A város ritmusa felgyorsul. Kifejező design. Maximális teljesítmény. Lélegzetelállító motorhang. Vibrál a levegő. Minden adott a még intenzívebb vezetési élményhez: nyitott

Részletesebben

S-osztály Cabriolet és Coupé

S-osztály Cabriolet és Coupé S-osztály Cabriolet és Coupé Egy futó pillantás, egy csábító gondolat, és a következő másodpercben már magával ragadták Önt és érzéseit. Szerencsére még léteznek az életünket szinte hihetetlen módon gazdagító

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

GLE SUV extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

GLE SUV extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től 040U fekete fényezés 149U polár fehér 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 792U palládium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

Nagyszerű. Egyedülálló.

Nagyszerű. Egyedülálló. V-osztály. Nagyszerű. Egyedülálló. Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik

Részletesebben

GLS extrafelszereltségei ( ) Érvényes: január 17-től

GLS extrafelszereltségei ( ) Érvényes: január 17-től 040U Fekete uni fényezés 149U Polárfehér uni fényezés 197U Obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 775U Iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 796U Citrin-barna metálfényezés 351 790,- 799U designo "fényes"

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból.

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. Új Prius DINAMIKUS, KIFINOMULT, HATÉKONY Ahogyan az első Prius újraírta az autóipari szabályokat 1997-ben, úgy emeli a vadonatúj modell az úttörő Hybrid technológiát új csúcsokra:

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

A HIBRID TECHNIKA CSÚCSA ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET!

A HIBRID TECHNIKA CSÚCSA ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET! A HIBRID TECHNIKA CSÚCSA ISMERJE MEG A RÉSZLETEKET! ÁTGONDOLT MŰSZAKI MEGOLDÁSOK A Honda első gyártóként mutatott be hibrideket Európában, és azóta is élen jár a fejlesztésekben 1999 óta milliónyi benzines-elektromos

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1.

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1. T í p u s Gyártási kód kw / LE Forint árak (20% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen B 180 CDI 245.207 80 / 109 6 295 000,- 743 000,- 7 038 000,- B 200 CDI 245.208 103 / 140 7 034 000,- 743 000,- 7 777

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

A vadonatúj 7-es BMW technológiai

A vadonatúj 7-es BMW technológiai A vadonatúj 7-es BMW technológiai innovációi Tartalomjegyzék 1. Áttekintő...... 2 2. A BMW 7-es sorozat új modellgenerációjának technológiai innovációi (Röviden)..... 5 3. A BMW 7-es sorozat új modellgenerációjának

Részletesebben

Marco Polo szabadidő- és lakóautók

Marco Polo szabadidő- és lakóautók Marco Polo szabadidő- és lakóautók 2 Rendkívüli szabadidő. A végtelen tengerparti utak jobban elkápráztatják, mint a városi forgalom. A meleg vizes források pedig izgalmasabbak, mint a termálfürdő. A valódi

Részletesebben

SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d

SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d SLC SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d SLC 180 SLC 200 SLC 300 Megnevezés Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG "styling" csomag:

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé.

CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé. CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake és a CLA Coupé. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek és reggelre új negyedek születnek, készen arra,

Részletesebben

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben