Ismét elámulunk. FELTŰNŐ MINDEN FORMÁBAN.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ismét elámulunk. FELTŰNŐ MINDEN FORMÁBAN."

Átírás

1 SL Roadster

2 Ismét elámulunk. SL aligha van még két olyan kezdőbetű, amely nagyobb eufóriát okozna. Engedje, hogy megfertőzze az ikonikus design, amely a modern luxust és sportosságot a szabad ég alatt ünnepli! A legendás sportkocsihagyományt a legújabb futóműtechnikával dinamikusan áthelyezve a mába: íme, az SL. FELTŰNŐ MINDEN FORMÁBAN. Ismerkedjen meg az SL-lel fantasztikus HD-minőségben! Az ipad -re letölthető Mercedes-Benz katalógus alkalmazás, valamint az iphone -ra letölthető Mercedes-Benz Guides Digitális Kezelési Utasítás számos filmet és további kiegészítő anyagokat tartalmaz, és ingyenesen elérhető az itunes Store áruházban.

3 Egy ikon legszebb oldalai. 2 Mercedes-Benz SL 500 Briliánskék metál AMG Line kivitelváltozat, AMG sokküllős, könnyűfém keréktárcsák, porcelánszínű/fekete, exkluzív nappabőr kárpitozás, fényes fekete kőris díszítőelemek 14 Mercedes-Benz SL 400 Szelenitszürke metál 5 küllős, könnyűfém keréktárcsák, fekete, exkluzív nappabőr kárpitozás, világos, karboncsiszolású alumíniumoptikás díszítőelemek 56 Mercedes-AMG SL 63 designo fényes gyémántfehér AMG külső karbon csomag, matt feketére fényezett és polírozott peremű AMG keresztküllős, kovácsolt keréktárcsák, fekete, exkluzív nappabőr kárpitozás, AMG karbonoptikás díszítőelemek 66 Mercedes-AMG SL 65 Briliánskék metál Polírozott AMG 10 küllős, kovácsolt keréktárcsák, gyömbérbézs/eszpresszóbarna, exkluzív nappabőr kárpitozás, AMG karbonoptikás díszítőelemek Egy ikon innovatív oldalai. 24 Mercedes-Benz Intelligent Drive 26 Mercedes me connect 30 Szolgáltatások 34 Motorok 35 9G-TRONIC automata váltó 36 ABC Active Body Control futómű 37 DYNAMIC SELECT menetprogramok 38 LED-es Intelligens Világítási Rendszer 39 Vezetői Segédrendszerek PLUS Csomag 40 Open-Air kényelem 42 Utastéri kényelem 43 Üléskomfort 44 Utastér 46 Infotainment és multimédia 48 Felszereltségi csomagok és tartozékok 54 Kerekek 56 Mercedes-AMG modellek 76 Műszaki adatok, méretek, kárpitok, díszítőelemek és fényezések Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét.

4

5 Mintha egy másik bolygóról érkezett volna. Az egyedülállóan markáns arcél a legszebb emlékeket idézi fel a roadsterek rajongóiban. A meredeken álló hűtőrács modern panamericana-design interpretációban elegánsan utal az évszázad sportautójára. Igényesen lép fel krómozott, gyémántmintázatú hűtőrácsával, amelyet az újonnan kialakított, teljesen LED-es fényszórók kereteznek.

6

7 A tökéletes testbeszéd. A Mercedes a roadsterek között olyan magabiztossággal kápráztat el, amit nem kell bizonygatni. Időtlen sziluett, elegancia annak legtisztább, ugyanakkor legsportosabb formájában. Rendkívül progresszív, amikor az SL a kívánságra rendelhető AMG Line felszereltséggel megjelenik.

8

9 Nyílt titok. Az SL nem rejti el erősségeit. Az elinduláskor megkezdett nyitási, ill. zárási folyamat minden tetőváltozatnál akár 40 km/óra sebességig befejezhető. Így az SL a horizontot végtelen éggé változtatja. A mindennapok ilyenkor messze látótávolságon kívül kerülnek. A teljesen elektromos csomagtartóelválasztás pedig még a csomagjaira is vigyáz. Az SL a kívánságra rendelhető AIRSCARF fejtérfűtésnek és az elektromos szélfogónak köszönhetően még a kabriószezonon kívül is a nyitott vezetés élvezetét nyújtja.

10 Kitágítja a horizontot és a pupillákat. Energia, annak legizgalmasabb formájában. Az újonnan kialakított, széles far, a beépített kipufogóvégcsövekkel és diffúzorral a hátsó lökhárítóban maga a tiszta dinamika. Ezenfelül a nagyméretű, sokküllős AMG könnyűfém kerekek ugyancsak erőt sugároznak.

11

12

13 Egy sportosan exkluzív környezet: Az SL vezetőfülkéje egyedülálló térérzettel, magas szintű üléskényelemmel kápráztat el, és pazarlóan bánik a válogatott anyagokkal. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív designo programból, az elegáns exkluzív nappabőrtől az igényes kidolgozású alumíniumoptikás, fa vagy karbonoptikás díszítőelemekig.

14 Újból feltalálja magát. Mint az első alkalommal. A hagyomány izgalmas újraértelmezése és az innovációk következetes továbbgondolása. Az SL mindig is a nagy hajtóerő, a szenvedély kifejezése volt, és az is marad. Az egyedülálló vezetési élményt és a legmagasabb színvonalat szolgálja a biztonság és a kényelem terén a Mercedes-Benz Intelligent Drive, amely megmutatja, miként képzeljük el az autonóm és balesetmentes autózást.

15

16

17 A mítosz feltárja valódi arcát. Micsoda látvány szériafelszereltségként a kifejező AMG Stylinggal. A két powerdome a motorháztetőn az alatta rejlő erőről tanúskodik. A V6-os biturbó motor még nagyobb teljesítményt produkál, öt másodpercre sincs szüksége a 100 km/óra eléréséhez. Minden dolgok mértéke: a V8-as, 335 kw (455 LE) teljesítménnyel és 700 Nm maximális forgatónyomatékkal és összetéveszthetetlenül telt hangzással.

18 Az utak legendássá válnak vele. Ünnepeljen minden kanyart, élvezze az emelkedő, kacskaringós tengerparti utakat és minden méter sima aszfaltot a városban. Az opcionálisan rendelhető ABC Active Body Control futómű magával ragadó agilitást, kanyardinamikát vagy éppen kiegyensúlyozott sétakocsikázást tud Önnek nyújtani. Az öt DYNAMIC SELECT menetprogram még egyénibb élményt kínál. Kényelmesen vagy akár rendkívül sportosan: csak Önön múlik, hogyan kíván emlékezni az SL-lel megtett utakra.

19

20

21 Úgy húz el, mint egy álom. Visszakapcsolni, felkapcsolni, kigyorsítani. Önnek csak arra marad ideje, hogy lélegzetet vegyen. A 9G-TRONIC automata váltó egy másodpercet sem pihen. Gyorsan, precízen és vonóerő-megszakítás nélkül viszi át az SL teljesítményét. És olyan lágyan, hogy szinte észre sem veszi.

22 Olvasott a dinamikáról és erőről, és arról, milyen magabiztossággal nyújt az SL tiszta vezetési élvezetet. Itt láthatja a teljesítmény ergonómiáját, és ezáltal mindent intenzívebben élhet át: magas oldalpárnákkal ellátott sportülések és jó fogású, kapcsolófülekkel rendelkező, multifunkciós sportkormány. Ujjai irányítják a hajtóerőt, szenvedélye mutatja az utat.

23

24 A történetet Ön folytatja.

25

26 Mercedes-Benz Intelligent Drive utat mutat a balesetmentes és autonóm autózás felé. A Mercedes-Benz a világ első autógyártójaként fejlesztette ki az Integrált biztonsági koncepciót a biztonságos vezetés, a veszélyekre való megfelelő reagálás, a balesetek elkerülése és azok következményeinek csökkentése érdekében. Egy Mercedes utasai számára éppúgy, mint a közlekedés többi résztvevőjének. Ennek az Integrált biztonsági koncepciónak a része a Mercedes-Benz Intelligent Drive, amely a világ egyik legintelligensebb járművévé, egy szinte Önnel együtt gondolkodó partnerré avatja Mercedes gépkocsiját. A Mercedes-Benz Intelligent Drive asszisztensrendszerei képesek a veszélyek felismerésére, a megfelelő időben történő figyelmeztetésre, sőt vész helyzetben önálló fékezéssel is be tudnak avatkozni. Ennek köszönhetően elkerülhetők a balesetek vagy mérsékelhetők azok következményei. Veszély esetén az utasok szüksé gesnek megfelelő védelme érdekében, az adott modelltől függően, olyan kiegészítő, a megelőzést szolgáló védőintézkedések lépnek működésbe, mint a PRE-SAFE. Immár számos Mercedes-Benz gépkocsi kínálja az opciós Vezetői Segédrendszerek csomagot. Ennek legfontosabb funkciói közé tartozik a részben automatizált közlekedés autópályán, országúton és a városi közlekedés során. A Vezetői Segédrendszerek csomag akkor is segíti Önt, amikor többsávos úton sávot szeretne váltani, például előzésnél. Ennek eredménye a vezető tehermentesítése, ugyanis a menet közbeni normál üzemmódban nem kell sem fékeznie, sem gázt adnia. Ezenfelül a kormányzásnál is hatékony segítséget kap, akár kanyarokban haladva is. A biztonság, a komfort és a vezető tehermentesítése soha nem látott mértékben egészíti ki egymást. Az érzékelők, valamint a biztonsági és asszisztensrendszerek intelligens és jövőbe mutató együttműködése fontos mérföldkövet jelent az autonóm és balesetmentes autózás felé vezető úton, de egyszersmind izgalmasan új vezetési élményt is teremt.

27 m TUDJON MEG TÖBBET! A Mercedes-Benz Intelligent Drive-val kapcsolatos valamennyi információt megtalálja a oldalon.

28 Egy egész világot tart a kezében. itt minden Ön körül forog. Fedezze fel a szolgáltatások, ajánlatok és újdonságok világát, amelyek magával ragadó módon megkönnyítik és gazdagítják majd életét, és amelyeket kényelmesen, digitálisan érhet el. Így lesz a mi világunkból az Ön világa.

29

30 Élete ezzel az összeköttetéssel hihetetlenül leegyszerűsödhet. Valamennyi kapcsolattartási és mobilitási szolgáltatásunk, valamint számos további érdekes ajánlat egy helyen és csak Önnek. Ez a Mercedes me. Jelentkezzen be még ma ingyenesen, és hódítsa meg a Mercedes-Benz világát kényelmesen számítógépéről vagy laptopjáról, vagy akár útközben tableten, okostelefonon vagy okosórán. Mivel pedig élete folyamatosan változik, szolgáltatásainkat is folyamatosan továbbfejlesztjük. Merüljön el benne: Nem csak online szeretne inspirálódni? A Mercedes me Store-ok világszerte óriási sikernek örvendenek, például Pekingben, Moszkvában és Hamburgban.

31 A Mercedes me connect összekapcsolja Önt gépkocsijával és gépkocsiját az egész világgal. Széles körű és kényelmes kapcsolattartási szolgáltatások segítik Önt gépkocsija körül, és gondoskodnak nagyobb biztonságáról, a jobb kapcsolattartásról és nem utolsósorban a még izgalmasabb vezetési élményről. Útközben is jó állandóan kapcsolatban maradni. Az Alapszolgáltatások mellett amelyek egy meghibásodás vagy baleset esetén automatikusan segíthetik Önt a Mercedes me connecthez tartoznak többek között a Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások is, amelyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a gépkocsibeállításokat okostelefonon keresztül is elvégezhesse. A Mercedes me inspire márkaélményeket és egy inspiráló párbeszéd lehetőségét kínálja Önnek. Szeretnénk, ha ötleteink részesévé válna, és megtudhatnánk, hogy mi mozgatja Önt, azért, hogy mindig a legjobb megoldásokat kínálhassuk Önnek. Ehhez például egy közösséget, valamint egyre több ajánlatot és élményt találhat itt, amelyek túlmutatnak a gépkocsival kapcsolatos klasszikus témákon, és kiterjednek többek között a rendezvények, az utazás és az életmód területeire is. 1 A rendelkezésre állás függvényében az adott piacon. A Mercedes me move intelligens mobilitási megoldásokhoz nyújt hozzáférést: a car2go világszerte úttörő és piacvezető a Free-floating-Carsharing terén, a moovel mobilitásalkalmazás összekapcsolja a különböző mobilitási szolgáltatók ajánlatait, így megtalálva az optimális utat A-ból B-be. A mytaxi alkalmazással taxit rendelhet, élőben nyomon követheti az érkező gépkocsit, és kényelmesen fizethet. Bármi legyen is az alkalom, a Mercedes-Benz Rent talál az Ön számára megfelelő gépkocsit rövid vagy hosszú távú bérlettel, egy Önhöz közeli Mercedes-Benz partnernél. A Blacklane segítségével limuzint rendelhet sofőrrel, a FlixBus lehetővé teszi a kedvező árú, kényelmes és környezetbarát utazást távolsági buszokon. A Mercedes me assist különösen egyszerűvé teszi gépkocsija karbantartását. Így online, kényelmesen találhat egy közeli Mercedes-Benz partnert, és egyeztethet szervi zidőpontot. A digitális szervizinformáció tájékoztatja Önt az elvégzett karbantartási munkákról. Ezek az adatok már egy nappal a karbantartás után, online rendelkezé sére áll hatnak. Az aktuális szervizinformáció mellett a teljes szerviztörténetet, valamint gépkocsija szervizintervallumait is megtekintheti, és szükség esetén kinyomtathatja. A Mercedes me finance segítségével többféle módon is elérheti álmai autóját. A Mercedes-Benz Bank/ Mercedes-Benz Financial Services Önnel közösen találja meg az optimális finanszírozást, lízing és biztosítási megoldásokat az Ön igényeihez igazodva. Lízingtermékeink lehetővé teszik, hogy Ön mindig a legújabb típu sokkal járjon, és közben maximális rugalmasságot élvezzen. Nem a tulajdonlásért, hanem csak a használatért fizet, így profitálhat a kedvező havidíjakból. Finanszírozási ajánlatainkkal új Mercedes-Benzét úgy fizeti ki, ahogy az a pénzügyi terveihez a legjobban illeszkedik. Ön határozza meg az első részlet mértékét és a szerződés futamideje alapján a havidíjak összegét. Egyéni biztosítási megoldásaink kedvező feltételei egyszerre nyújtanak megbízható védelmet pénztárcájának és autójának. A szerződés megkötése után finanszírozási ajánlatait kényelmesen, online kezelheti.1 Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatások rendelkezésre állása országonként eltérő lehet. A Magyarországon elérhető szolgáltatások köréről érdeklődjön a hivatalos Mercedes-Benz márkaképviseleteknél.

32 Szolgáltatásaink: tökéletesen illeszkednek Mercedeséhez. Ön nemcsak egy gépkocsit vásárol meg, hanem valami megfizethetetlent is az exkluzív partneri kapcsolatot a Mercedes-Benzzel. Ez gondtalanságot, biztonságot és függetlenséget nyújt Önnek. Más szavakkal: az érzést, hogy egy Mercedest vezet. A legjobbat Mercedesének. Senki sem ismeri Mercedesét jobban, mint a Mercedes-Benz szervizek tapasztalt specialistái. A szolgáltatások széles körű kínálata és magas minősége garantálja, hogy gépkocsija mindig csúcsformában lesz. Ezért dolgozunk ellenőrzött Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekkel és célszerszámokkal. A legjobbat az Ön számára. Gondtalan autózás az első kilométertől kezdve. Ezt kínálják Önnek a testre szabott Mercedes-Benz Szervizszerződések. Egy szervizszerződés hosszú távú tervezhetőséget, a költségek folyamatos ellenőrizhetőségét és áttekinthetőségét nyújtja Önnek. Valamint optimális biztosítékot a további szervizköltségek ellen. Mobilitás terén is a legjobb. A Mercedes-Benz Mobilo 1 mobilitási megoldásával gondtalanul autózhat egész Európában meghibásodás, baleset, kisebb problémák vagy vandalizmus esetén is, mivel a Mobilóval többek között igényt tarthat helyszíni segélynyújtásra, cseregépkocsira, bevontatásra vagy éjszakai szállásra is szállodában. A Mobilo az első forgalomba helyezés utáni két évben ingyenesen áll rendelkezésére, azután hivatalos szervizpartnerénél minden karbantartással akár 30 évig meghosszabbítható. Ha bármikor segítségre van szüksége, egész Európában ingyenesen elérhet bennünket a telefonszámon. m TUDJON MEG TÖBBET! A Mercedes-Benz Szervizszerződésekről minden információ megtalálható a oldalon vagy kérjen egyéni ajánlatot Mercedes-Benz partnerétől. 1 Az Általános Szerződési Feltételek érvényesek. Az érvényesség határideje minden hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizben elvégzett karbantartással meghosszabbodik a következő esedékes szervizig legfeljebb 30 évvel az első forgalomba helyezés utánig. 2 Külföldről telefonálva roamingköltségek léphetnek fel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szolgáltatások rendelkezésre állása országonként eltérő lehet. A Magyarországon elérhető szolgáltatások köréről érdeklődjön a hivatalos Mercedes-Benz márkaképviseleteknél.

33

34 Milyen lenne az autósport a Mercedes-Benz nélkül? Az első járművet, amely megnyert egy autóversenyt, Daimler-motor hajtotta. Az első Mercedes egy versenyautó volt. A legendás ezüstnyilak köré mára igazi mítosz szövődött. A Mercedes-Benz sport iránti elkötelezettsége nagy hagyománnyal rendelkezik. Az autósport máig hozzátartozik a márkához és minden csillagos gépkocsihoz. Ismerkedjen meg a legendával, amely mintha csak tegnap történt volna: a Mercedes-Benz Múzeumban, Stuttgartban. m TUDJON MEG TÖBBET! Ismerje meg, mi mozgatja a világot több mint 130 éve, és induljon időutazásra az automobil történetén át a Mercedes-Benz Múzeumban! Több mint 1500 kiállítási tárgy vár Önre m 2 -es területen, közöttük olyan egyedi darabokkal, mint a legrégebbi még meglevő Mercedes 1902-ből, vagy a legendás szárnyasajtósok. Üdvözöljük az innovációk világában:

35 Mi lenne a Mercedes-Benzzel az autósport nélkül? június 3-án a Nürburgringen, a nemzetközi Eifelrennen során megszületett az ezüstnyilak mítosza. A mítosz ma élőbb, mint valaha: 2016-ban a Mercedes-AMG Petronas Motorsport gyári ezüstnyíl-csapata sorozatban harmadszor, történelmi, 21-ből 19 nagydíjgyőzelemmel nyerte meg a Forma-1 konstruktőri és egyéni világbajnokságot. Nico Rosberg a sivatagi metropoliszban, Abu-Dzabiban látványos végjátékban szerezte meg első világbajnoki címét Mercedes-Benz F1 W07 hibridjében. E sikerek értéke messze túlmutat a versenypályán: minden, a pályán megtett kilométer hozzájárul például a könnyűszerkezetes anyagok és a hibrid technológia továbbfejlesztéséhez, hogy az megfelelő legyen a sorozatgyártáshoz. m TUDJON MEG TÖBBET! Ismerkedjen meg a Forma-1 varázslatos világával a multimédián keresztül! Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+, 2017-es szezon.

36 Magával ragadó teljesítmény. Az SL motorjai vonóerejükkel és futáskultúrájukkal győzik meg, és intenzív érzelmeket váltanak ki. Az SL 400 hathengeres benzinmotorja 270 kw (367 LE) teljesítményt és 500 Nm maximális forgatónyomatékot ad le az erőteljes gyorsítás érdekében, már alacsony fordulatszámoknál is. A következetes könnyűszerkezetes építési mód, a turbófeltöltés, a sugárral irányított, precíz piezo-befecskendezőfúvókákat alkalmazó közvetlen befecskendezés, valamint az állítható szívó- és kipufogóoldali vezérműtengelyek alacsony fogyasztásról és még nagyobb teljesítményről gondoskodnak. Az SL kw (455 LE) teljesítményt és 700 Nm maximális forgatónyomatékot bocsát rendelkezésre. A biturbó feltöltés a töltőlevegőhűtéssel hatalmas nyomatéktartalékokat kínál. Magabiztosság minden pillanatban. SL Nm 270 kw Mindkét motor szériafelszereltségként ECO Start-Stop funkcióval van ellátva, amelynek segítségével a közlekedési lámpáknál vagy a forgalmi dugókban üzemanyag takarítható meg, és ezáltal tehermentesíthető a környezet kompromiszszumok nélkül a futáskultúra és a dinamika terén. Nm f/perc 2500 Fordulatszám, f/perc Forgatónyomaték, Nm Teljesítmény, kw kw

37 Kapcsolóközpont a legforróbb érzésekhez. 9G-TRONIC. Az SL abból a könnyedségből él, ahogyan az erőt játszva átviszi az útra. Ezt a 9G-TRONIC automata váltóval különösen elegáns módon teszi. Kilenc előremeneti fokozatával a 9G-TRONIC egészen új színvonalú hatékonyságot, kényelmet és dinamikát tesz lehetővé. A prémium szegmensben ez a világon az első kilencfokozatú automata váltó hidrodinamikus nyomatékváltóval. A széles áttételtartomány lehetőséget ad a fordulatszámszint csökkentésére. Változatlanul jó menetteljesítmények mellett ezáltal nő a kényelem és csökken a zajszint. A gyorsabb sebességváltások még spontánabb reagálást és nagyobb fürgeséget biztosítanak. A 9G-TRONIC ezzel egyidejűleg lágy, alig észrevehető kapcsolásokkal nyűgöz le. Mivel a 9G-TRONIC egyes sebességi fokozatokat képes átugrani, lehetséges a többszörös visszakapcsolás az erőteljes kigyorsítások érdekében. HAJTÓMŰTECHNIKÁK A középkonzolon található, ergonomikus DIRECT SELECT választókarral lehet az R, az N és a D állás közül választani. A parkolóállásba a P gombbal lehet kapcsolni, amely a választókar előtt található a középkonzolon. A sebességkorlátozóval ellátott TEMPOMAT nyugodt és üzemanyag-takarékos autózást tesz lehetővé, különösen hosszú utakon. A kívánt utazási sebesség mellett az egyéni legnagyobb sebesség is megadható, hogy például a sebességkorlátozásokat biztonságosan betarthassa.

38 A mesterfutómű. Kiváló reagálóképességgel. Fokozott menetkényelem, egyidejűleg optimalizált menetdinamika ezt a feladatot az opcionálisan rendelhető ABC Active Body Control futómű egy fortélynak köszönhetően oldja meg, ugyanis négy aktív hidraulikus rugóstaggal rendelkezik. Ennek eredménye a korlátozott bólintás elinduláskor és fékezéskor, valamint a kisebb oldaldőlés kanyarvételkor. Másként fogalmazva: az SL úgy fekszik az úton, mintha odaragasztották volna. A hatékony lengéscsillapításnak köszönhetően pedig a sportos hangolás mellett is élvezheti a magas szintű menetkényelmet. Nagy sebességnél a karosszéria automatikus leültetése gondoskodik a nagyobb menetstabilitásról. Egyedülálló vezetési élményt kínál a Curve beállítás. Megfordítja a természetes oldaldőlést, mint a carvingnál, azaz az SL elegánsan bedől a kanyarba. Országúton és autópályán az aktív kanyardőlés-technika egyedülálló vezetési élményt és nagyobb kényelmet nyújt. Így igazi öröm a vezetés!

39 DYNAMIC SELECT. A név maga a program. A kényelmes, sportos, különösen sportos, hatékony vagy egészen egyéni menettulajdonságok a középkonzolon található DYNAMIC SELECT segítségével gombnyomásra előhívhatók. Ehhez a kiválasztott menetprogramhoz igazodnak az olyan paraméterek, mint a motor, a sebességváltó, a futómű és a kormánymű karakterisztikája. Az alapbeállítás a kiegyensúlyozott és fogyasztásra optimalizált Comfort üzemmód. Nagyobb agilitást és dinamikát kínál a Sport menetprogram, progresszívabb kormányjelleggörbével, sportosan feszes futóműhangolással, spontán gázreakcióval és módosított kapcsolási pontokkal. A Sport+ üzemmódban a sportosság még tovább növelhető. A futómű és a hajtáslánc összehangolása ennek köszönhetően még dinamikusabb lesz. Az ECO Start-Stop funkció ki van iktatva. Az Eco menetprogramot a lehető legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztás elérésére alakítottuk ki. Ezt szolgálják a módosítások a gázpedál-jelleggörbében és a kapcsolási pontokon is. Ezenkívül a rendszer az olyan felszereltségek, mint az ülésfűtés, a hátsóablak-fűtés vagy a klímaberendezés teljesítményét is ehhez igazítja. Az Individual menetprogram lehetővé teszi a különböző paraméterek még személyesebb beállítását. FUTÓMŰ ÉS KORMÁNYZÁS A nagyobb vezetési élményről és a megnövelt kényelemről az elektronikusan szabályozott, ADS Adaptív lengéscsillapító rendszerrel ellátott futómű gondoskodik. Annak érdekében, hogy a csillapítás erejét minden keréken a lehető legjobban a pillanatnyi sebességhez és az útfelület állapotához igazíthassa, folyamatosan és fokozatmentesen módosítja a karakterisztikáját. A sebességtől függő szervokormány kényelmét a direktkormányzás a kormányelfordítási szögtől függő változó áttétellel egészíti ki. Ez például kanyargós utakon élénk reakciókhoz vezet, egyenes vonalú haladáskor pedig növeli az iránytartást. Ezen túlmenően csökkenti a szükséges kormánymozdulatokat és erőszükségletet parkoláskor és manőverezéskor.

40 Amikor még a fény is felülmúlja önmagát. Az újonnan kialakított, dinamikus, teljesen LED-es fényszórók szépséget és intelligenciát sugároznak. Rendkívüli nappali és éjjeli megjelenéssel és úgy, ahogyan azt egy Mercedes-Benztől elvárhatja: rafinált és hatékony technológiával. A LED-es Intelligens Világítási Rendszer rendkívül alacsony energiafogyasztásával és hosszú élettartamával győz meg, de mindenekelőtt még jobb megvilágítást és még nagyobb biztonságot nyújt. Bekanyarodáskor a bekanyarodássegítő világítás jobb oldalsó megvilágítással növeli a biztonságot a kereszteződésekben. Az aktív kanyarvilágítás a kanyarokban fokozza a biztonságot. Annak érdekében, hogy országúton és autópályán a lehető legjobbak legyenek a látási viszonyok, a tompított fényszóró automatikusan alkalmazkodik a fény- és útviszonyokhoz. LED-ES INTELLIGENS VILÁGÍTÁSI RENDSZER A LED-es Intelligens Világítási Rendszer részletesen: 1 Országúton lényegesen jobban megvilágítja a bal oldali útpadkát, különösen bekapcsolt ködlámpánál. 2 Autópályán akár 60 százalékkal is meg tudja növelni a látótávolságot. 3 Az aktív kanyarvilágítás a kanyarokban növeli a biztonságot. 4 A bekanyarodássegítő világítás a kanyar oldalán bekapcsolt kiegészítő világítással javítja az útfelület megvilágítását. A kibővített ködfényszóró funkció csökkenti a köd által visszavert fény miatti önvakító hatást. TÖBB FÉNYT! Az Adaptív távfényasszisztens Plus lehetővé teszi a vezetést folyamatosan bekapcsolt távolsági fénnyel a közlekedés többi résztvevőjének vakítása nélkül. A vezető számára így mindig a fényszórók lehető legnagyobb vetítési távolsága áll rendelkezésre. A funkció 30 km/órától aktív közvilágítás nélküli utakon. A LED-es hátsó lámpák hozzájárulnak az autó markáns megjelenéséhez is, és gyors reagálásukkal növelik a biztonságot.

41 Vezetői Segédrendszerek PLUS Csomag. Veszélyek mínusz. Beavatkozik, ha szükséges. Visszafogja magát, ha lehetséges. Ez a magabiztosság az opcionálisan rendelhető Vezetői Segédrendszerek PLUS Csomag része. Kombinálja a biztonsági és asszisztensrendszereket, amelyek tehermentesítik a vezetőt, csökkentik a baleseti kockázatokat, és javítják az utasok, valamint a közlekedés többi résztvevőjének védelmét: A DISTRONIC követésitávolság-tartó asszisztens kormányzásasszisztenssel támogatja a vezetőt a biztonságos követési távolság tartásában és a sáv közepén maradásban. A kereszteződés-funkcióval rendelkező Aktív fékasszisztens különösen a közúti forgalomban csökkentheti a ráfutásos és a kereszteződésben bekövetkező balesetek, valamint a gyalogosgázolások kockázatát. Az Aktív sávtartó asszisztens akkor segít, ha a gépkocsi véletlenül elhagyná a sávot. A vezetőt a kormány pulzáló rezgésével figyelmezteti, és ha az nem reagál, a második lépésben egyoldalú fékezésekkel képes a gépkocsit visszavezetni a sávba. Végül a PRE-SAFE PLUS egy fenyegető hátsó ütközés esetén működésbe lépő intézkedésekkel bővíti ki a PRE-SAFE megelőző utasvédelmi rendszert.

42 Tiszta kabrioérzés. Egy leheletnyi praktikus fortéllyal. Az SL-lel akkor is élvezetes szabad ég alatt autózni, ha éppen elbújik a nap. A nyitott tetővel való autózást alacsony hőmérsékleteknél is komfortossá teszi az opcionálisan rendelhető AIRSCARF fejtérfűtés (szériafelszereltség a Mercedes-AMG SL 65-ben). A fejtámlákban található, állítható levegőfúvókákon keresztül kiáramló, kellemesen meleg levegő láthatatlan sálként terül a vezető és az utas nyakára és vállaira. A kívánt hőmérséklet három fokozatban állítható. A felmelegítendő levegő lamellákon áramlik keresztül, és egy fűtőelem melegíti fel. Egy ventilátor gondoskodik ezt követően a szükséges kiáramlási sebességről. Ez automatikusan igazodik a haladási sebességhez. Az opcionálisan rendelhető elektromos szélfogó gombnyomásra védelmet nyújt a huzat ellen: a vezető vagy az utas egy gomb megnyomásával kényelmesen kitolhatja és behúzhatja menet közben. Behúzott állapotban teljesen eltűnik a hátsó tér kárpitjában. A szélfogóhoz tartozó, a középkonzolon, a kartámasz alatt található gomb megnyomásakor egy villanymotor egy trapézformájú keretet hajtogat ki. A keretre egy finom szövésű háló feszül ki, amely védi az utasokat a huzattól. Az automatikus csomagtér-leválasztással az SL bebizonyítja, hogy még egy legenda is újra és újra kitalálhatja önmagát. Az elválasztó a csomagtér és a variotető között eddig csak kézzel volt nyitható vagy zárható, mostantól azonban ez a folyamat automatikusan működik. Ha az elválasztó a nagyobb csomagtér eléréséhez a felső helyzetben található, a tető nyitásakor automatikusan lehúzódik a manuális zárás szükségtelenné válik. Fordított esetben az automatikus csomagtér-leválasztás ismét a felső helyzetbe áll, amikor kinyitják a csomagtérfedelet. A rendszer rendkívül biztonságosan működik: ha nem elegendő a hely egy akadály vagy a csomagok miatt, a folyamat magától megszakad. Ebben az esetben a vezető a következő figyelmeztetést kapja a kombinált műszeregységtől: Csukja be a csomagtér-elválasztót. Praktikus: a csomagtartó-elválasztó automatikus nyitása a berakodássegítő állásban lehetővé teszi a csomagtér megrakodását, anélkül, hogy a csomagokat le kellene tenni.

43 VARIOTETŐ Az SL összekapcsolja egy roadster vezetésének összehasonlíthatatlan élvezetét egy coupé mindennapi használatra való alkalmasságával és magas szintű zajkomfortjával. Egy gombnyomás, és az összecsukható variotető 20 másodpercnél rövidebb idő alatt kinyílik és záródik. Az elinduláskor megkezdett folyamat minden tetőváltozatnál akár 40 km/óra sebességig befejezhető.

44 Mindig a legközelebb az éghez. Open-air érzés csukott tetővel is: ezt nyújtja kívánságra a MAGIC SKY CONTROL, gombnyomásra. A panorámavariotető elektrokromatikus üvege néhány másodpercen belül színeződik sötétről átlátszóra, vagy fordítva. Színezett állapotban az utastér felmelegedése jelentős mértékben csökken. A MAGIC SKY CONTROL egy a tetőpanelre szerelt kapcsolóval kezelhető. Elektromos feszültség hatására az üvegben található részecskék úgy rendeződnek el, hogy a világítás áthatolhasson az üvegen. Az utasok élvezhetik a szabad kilátást az égre és a rendkívül világos, barátságos atmoszférát az utastérben. Kikapcsolt állapotban az üveg elsötétedik. A részecskék véletlenszerűen rendeződnek el, és messzemenően blokkolják a fénysugarakat. TÉRKÍNÁLAT Az opcionálisan rendelhető panoráma-variotető, rolóval (széria a Mercedes-AMG SL 65-nél), összekapcsolja a roadsterből nyíló nagyszerű kilátást egy coupé magas szintű zajkomfortjával. Egy a tetőegységben található nagyméretű üvegelem gondoskodik a felfelé nyíló szabad kilátásról. A hozzá tartozó roló manuálisan kezelhető, és véd a zavaró napsugárzástól.

45 A legjobb helyek. A kívánságra rendelhető Aktív multikontúrülés csomaggal a vezető és az utas különösen exkluzív kényelmet élvezhet. A masszázs- és menetdinamikai funkcióval ellátott aktív multikontúrülések felfújható légkamrákkal gondoskodnak a lehető legjobb üléskényelemről és a kitűnő oldaltartásról. Az ülések a különböző légkamrákkal egyénileg beállíthatók az ülőpárna hosszától az oldalpárnákon át a támla ívének helyzetéig és íveltségéig. A deréktámasz ezen túlmenően megtámasztja a deréktáji csigolyákat. A támlák oldalpárnái menet közben automatikusan és dinamikusan igazodnak a mozgáshoz, hogy kanyargós utakon és sportos vezetésnél még jobb tartást adjanak. A masszázsfunkció négy választható fokozatával különösen hosszabb utakon biztosít nyugodt utazást. ÜLÉSKÉNYELEM Hideg napokon az ülésfűtés a vezető és az első utas részére (opcionálisan rendelhető az SL 400-hoz) rövid időn belül gondoskodik a kellemes melegről. Gombnyomásra minden ülés egyénileg, három fokozatban fűthető. Az opcionálisan rendelhető ülésklimatizálás a forró napokon aktív szellőzéssel gyorsan kellemes hőmérsékletre hűti az ülések felületét, és kiegyensúlyozott ülésklímát teremt. A kapcsolható ülésfűtés a hideg évszakban kívánság szerint gondoskodik a kellemesen meleg ülésekről.

46 A jó ízlést és a napot tükrözi vissza. Az utasteret precízen a vezető és az utas ergonómiájához igazítottuk. De ha valaki egy SL-t vezet, akkor kimondottan esztétikus környezetet vár el. Az SL 500-ban már gyárilag bőrkárpitozás található, különböző színekben és alumíniumoptikás vagy nemes fa díszítőelemekkel kiegészítve. A válogatott bőrváltozatok, hossz- vagy keresztirányú bordázattal, igényes díszítőelemekkel kombinálva, kívánságra a legmagasabb igényeket is kielégítik. Mint a kristályszürke/ fekete bőrkárpitozás fényes fekete kőris díszítőelemekkel, ill. a nyeregbarna/fekete vagy porcelánszínű/fekete, exkluzív nappabőr világos, karboncsiszolású alumíniumoptikás vagy világosbarna, selyemfényű nyárfa díszítőelemekkel. Magukra vonzzák a pillantásokat, és a magas szintű utaskényelem érdekében visszaverik a napfényt. AZ UTASTÉR KIEMELT JELLEMZŐI Bőrkárpitozás négy színben (széria az SL 500-hoz) Alul egyenes karimájú, nappabőr multifunkciós sportkormány, nappabőr légzsákburkolattal (széria) Világos, karboncsiszolású alumíniumoptikás díszítőelemek, felár nélkül opcionálisan, ezen túlmenően a V8-as motoroktól kezdve a fa díszítőelemek is felár nélkül opcionálisan rendelhetők. DIRECT SELECT választókar és DIRECT SELECT kormánykapcsolófülek a 9G-TRONIC-hoz, valamint DYNAMIC SELECT, öt menetprogrammal (széria) Automatikus csomagtér-leválasztás (széria)

47

48 Izgalmas kompozíció. SL és Bang & Olufsen, egy nemes kapcsolat. Az opcionálisan rendelhető Bang & Olufsen BeoSound AMG high-end térhatású hangszórórendszert széria a Mercedes-AMG SL 65-ben speciálisan az SL-hez fejlesztettük ki. A tizenkét nagy teljesítményű hangszóró, az ICEpower erősítő, DSP-vel és 1020 watt összteljesítménnyel, testre szabott akusztikát alkot. Innovatív megoldások teszik lehetővé a tiszta és precíz hangzást. A DSP digitális hangprocesszor segítségével különböző hangzások állíthatók be, a magassugárzók Acoustic Lens technológiája pedig egy tipikus virtuális színpadot teremt az utasok előtt. A megvilágított magassugárzók és az igényes alumínium hangszórórácsok esztétikus designja teszi teljessé az élményt. AZ INFOTAINMENT KIEMELT JELLEMZŐI Az opcionálisan rendelhető Harman Kardon Logic 7 térhatású hangszórórendszer 600 W összteljesítménnyel és 11 nagy teljesítményű hangszóróval gondoskodik az összetéveszthetetlenül autentikus térhangzásról. Az utasok minden ülőhelyen elkápráztató 360 -os hangzásélményt élvezhetnek sztereóés 5.1-es többcsatornás felvételeknél egyaránt. Hangszóró első basszussal az SL-ben mindhárom megrendelhető hangszórórendszer első basszus technológiával rendelkezik. A szériafelszereltséghez tartozó, összesen nyolc hangszórót alkalmazó hangszórórendszer a nyitott tetős autózásnál is briliáns és kiegyensúlyozott hangzást biztosít. A mélysugárzók be vannak építve a karosszériába, és a hossztartókat rezonátorként használják az első osztályú basszus hangzás eléréséhez.

49 Úton egy összekapcsolt világban. Navigáció, telefon, audió, videó, internet a COMAND Online kezelő- és kijelzőrendszerrel (opcionálisan rendelhető az SL 400-hoz) a vezető mindezeket és számos további funkciót szem előtt és kézben tarthat. A kép nagy felbontásban és színesben, egy 17,8 cm-es médiakijelzőn jelenik meg. A kezelés egyszerű és intuitív. A gyors, valósághű domborzati térkép-megjelenítéssel rendelkező, merevlemezes navigáció segítségével könnyedén célba ér. Egy megfelelő mobiltelefonnal kombinálva lehetőség van álló helyzetben internetes oldalak lehívására és menet közben Mercedes-Benz alkalmazások, mint például különleges úti cél keresése, időjárás vagy internetes rádió, szabad felhasználására. TOVÁBBI KIEMELT JELLEMZŐK A Live Traffic Information 1 (a COMAND Online része) használatával aktuális és pontos közlekedési információkat kaphat az optimalizált dinamikus úti célra vezetés és a precízen kiszámított érkezési időpontok érdekében. Az adatátvitel egy kommunikációs modul segítségével, mobil internetkapcsolaton keresztül történik. Univerzális telefoncsomag a kartámaszban elhelyezett univerzális okostelefon-tartóval az okostelefonok kívánságra kényelmesen összekapcsolhatók a gépkocsi kihangosítójával. Az okostelefont ehhez egyszerűen csak be kell helyezni a tartóba. A rendelhető hangulatvilágítás, amely napvörös, sarki kék és sarki fehér színt ad a középkonzolnak, a kartámaszoknak és a lábtereknek, különleges hangulatot teremt. 1 Három hónapig költségmentes; a teljes, hároméves költségmentes időszak csak egy Mercedes me felhasználói fiók létrehozásával, valamint az általános és speciális felhasználási feltételek elfogadását követően áll rendelkezésre.

50 Az AMG Line. A sportos külső. Egy SL-ben már alapkivitelben is dinamikusan élvezheti az élet napos oldalát az AMG Stylingnak köszönhetően. Az opcionálisan rendelhető AMG Line kivitellel az SL még sportosabb oldaláról mutatkozik meg. m TISZTÁN AMG Ismerkedjen meg az AMG magával ragadó világával az 56. oldaltól! AZ AMG STYLING KÜLSŐ KIEMELT JELLEMZŐI (SZÉRIA) AMG-specifikus első lökhárító A-szárny designnal Króm, gyémántmintázatú hűtőrács, matt irídiumezüst lamellával és magasfényű, krómozott betéttel AMG-specifikus, diffúzorhatású hátsó lökhárító, a gépkocsi színére fényezve, oldalsó levegőkiömlőkkel AMG-specifikus oldalsó küszöbborítás AZ AMG LINE KÜLSŐ KIEMELT JELLEMZŐI 48,3 cm-es (19") titánszürkére fényezett és polírozott, 5 küllős AMG könnyűfém keréktárcsák Perforált féktárcsák elöl és hátul, szürkére fényezett és Mercedes-Benz feliratos féknyergek elöl és plakettek hátul Sportfutómű, feszesebb beállítású rugózással és csillapítással, valamint 10 mm-es leültetés Sportos motorhang, beállítható a menetprogramokkal a V6-os motorhoz

51 Teljesítményorientált: így mutatkozik be az SL az AMG Line belső felszereltséggel. Ennek fő elemei a különféle bőrkivitelű, specifikus hosszanti bordákkal rendelkező, sportos ülések és a jó fogású, alul egyenes karimájú, 3 küllős, nappabőr multifunkciós sportkormány. AZ AMG LINE UTASTÉR KIEMELT JELLEMZŐI 3 küllős, nappabőr multifunkciós sportkormány, szürke díszvarrással Specifikus hosszanti bordákkal rendelkező, bőr, nappabőr vagy exkluzív nappabőr kárpitozású, perforált, fekete ülések, designo platinafehér gyöngyház díszcsíkkal az ajtók kartámaszain, a középkonzolon, az oldalpárnákon és a fejtámlákon Világos vagy sötét, szálcsiszolt alumíniumoptikás díszítőelemek Kombinált műszeregység kockás zászló designnal Fekete tetőkárpit Fekete DINAMICA tetőkárpit (csak az exkluzív nappabőrrel együtt rendelhető, nem rendelhető gyömbérbézs/eszpresszóbarna kárpittal együtt) AMG velúrszőnyegek, AMG felirattal

52 Az AMG Night csomag. Stílusos feketében. Az AMG Stylingra épülve az SL a kívánságra rendelhető, markáns, magasfényű fekete designelemekkel kompromiszszumot nem ismerő és még kifejezőbb lehet. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELT JELLEMZŐI 48,3 cm-es (19") magasfényű feketére fényezett és polírozott, 7 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák 48,3 cm-es (19") magasfényű feketére fényezett és polírozott, sokküllős AMG könnyűfém keréktárcsák (opcionális) Magasfényű fekete első légterelő perem Magasfényű fekete burkolat a visszapillantó tükrökön Magasfényű fekete diffúzorbetét a hátsó lökhárítóban

53 A designo varázsa. Ha Ön az exkluzivitást keresi, a kívánságra rendelhető designo program teljesíti igényeit. A kárpitozások kifinomult választéka, mint például a designo exkluzív bőr vagy a gondosan készített fekete zongoralakk díszítőelemek teszik teljessé a sportos környezetet az SL-ben. A designo KIEMELT JELLEMZŐI designo fényezések három színben rendelhetők Kilenc designo kárpitszínből választhat, például platinafehér/fekete designo exkluzív bőr, fekete bőr tetőkárpittal A designo tetőkárpitok hat különböző színben és anyagból rendelhetők designo pezsgőfehér zongoralakk, fekete zongoralakk vagy designo natúr bambusz díszítőelemek designo piros vagy ezüst biztonsági övek

54 Opcionális felszereltségek. Akár finom részletek, egyedülálló atmoszféra vagy rafinált műszaki megoldások a lehetőségek szinte korlátlanok. Nézzen körül itt a katalógusban, az árlistában vagy a oldalain! Alakítsa az SL-t egészen saját kívánságai szerint! A KIEMELT JELLEMZŐK ÁTTEKINTÉSE A fűtött MAGIC VISION CONTROL adaptív ablaktörlőrendszer a lehető legjobb kilátást biztosítja az ablaktörlés során a vezető számára. Az ablakmosó folyadékot közvetlenül az ablaktörlőlapátok elé fecskendezi, és késedelem nélkül letörli. A fűtés hatékonyan csökkenti a jegesedés veszélyét. Fa-bőr multifunkciós kormány. A KEYLESS-GO komfortcsomaggal, beleértve a csomagtartófedél távirányítású nyitását is, a gépkocsi kényelmesen nyitható, indítható és zárható ehhez mindössze az szükséges, hogy Önnél legyen az elektronikus kulcs. A HANDS-FREE ACCESS funkció lehetővé teszi a csomagtér érintés nélküli és teljesen automatikus nyitását és zárását. A tolatva parkolás és manőverezés a tolatókamerával lényegesen egyszerűbb és biztonságosabb. Ez a hátramenet kapcsolásakor automatikusan bekapcsol, és a médiakijelzőn dinamikus segédvonalakkal jeleníti meg a vezető számára a gépkocsi mögötti területet.

55 Eredeti Tartozékok. Hogyan lehet egy ikont még nemesebbé tenni? Az Eredeti Tartozékok széles körű választékával. Minden tartozékot a Mercedes-Benz magas minőségi követelményeinek megfelelően fejlesztettünk ki az SL-hez. Fedezze fel a teljes kínálatot a oldalon! A KIEMELT JELLEMZŐK ÁTTEKINTÉSE Feketére fényezett és polírozott, 5 küllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal, hátul opcionálisan 285/30 R 19-es abroncsokkal 5 küllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/40 R 18-as abroncsokkal, hátul opcionálisan selyemfényű matt ezüstre fényezett és polírozott, 285/35 R 18-as abroncsokkal Lapos csomagtérbetét, ütésálló polipropilénből, csúszásgátló bevonattal; alkalmas élelmiszer tárolására

56 Kerekek. SZÉRIA- ÉS OPCIONÁLIS FELSZERELTSÉGEK Az SL alatt az utak legendássá válnak. A megfelelő fellépés érdekében keréktárcsák széles választékát állítottuk össze Önnek. A stílusosan elegánstól a rendkívül sportosig annak érdekében, hogy minden úton a legjobb benyomást hagyhassa maga után. 40R Vanádiumezüstre fényezett, sokküllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/40 R 18-as abroncsokkal (széria az SL 400-asnál) R70 Vanádiumezüstre fényezett, 5 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/40 R 18-as abroncsokkal elöl és 285/35 18-as abroncsokkal hátul (széria az SL 500-asnál; opcionális az SL 400-ashoz) R82 Magasfényű feketére fényezett és polírozott, 5 küllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R as R97 Magasfényű feketére fényezett és polírozott, 10 küllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R as abroncsokkal hátul (opcionális az SL 400-ashoz és SL 500-ashoz) 11R Vanádiumezüstre fényezett és polírozott, sokküllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 19-es abroncsokkal hátul (gyári tartozék-kerék az SL 400-ashoz és SL 500-ashoz) 752 Titánszürkére fényezett és polírozott AMG 5 küllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 19-es abroncsokkal hátul (opcionális az SL 400-ashoz és SL 500-ashoz; az AMG Line része) 785 Titánszürkére fényezett és polírozott AMG 7 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 19-es abroncsokkal hátul (opcionális az SL 400-ashoz és SL 500-ashoz) abroncsokkal hátul (opcionális az SL 400-ashoz és SL 500-ashoz)

57 662 Magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG 7 duplaküllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 19-es abroncsokkal hátul (opcionális az SL 400-ashoz és SL 500-ashoz; az AMG Night csomag része az SL 400 és SL 500 típusoknál) 606 Magasfényű feketére fényezett és polírozott AMG sokküllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 19-es abroncsokkal hátul (opcionális az SL 400-ashoz és SL 500-ashoz; opcionális az AMG Night csomagban az SL 400 és SL 500 típusokhoz) 657 Titánszürkére fényezett és polírozott felületű AMG keresztküllős, kovácsolt keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 20-as abroncsokkal hátul (felár nélküli opcionális felszereltség a Mercedes-AMG SL 65-höz; opcionális a Mercedes-AMG SL 63-hoz) m TOVÁBBI KEREKEK találhatók tartozékkínálatunkban. Információk a Mercedes-Benz Eredeti Tartozékokról a honlapon, vagy közvetlenül Mercedes-Benz partnerénél találhatók. 788 Titánszürkére fényezett és polírozott AMG sokküllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 19-es abroncsokkal hátul (opcionális az SL 400-ashoz és SL 500-ashoz) 799 Titánszürkére fényezett és polírozott AMG 10 küllős, könnyűfém keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 19-es abroncsokkal hátul (széria a Mercedes-AMG SL 63-nál) 659 Polírozott AMG 10 küllős, kovácsolt keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 20-as abroncsokkal hátul (széria a Mercedes-AMG SL 65-nél) 658 Matt feketére fényezett és polírozott peremű AMG keresztküllős, kovácsolt keréktárcsák, 255/35 R 19-es abroncsokkal elöl és 285/30 R 20-as abroncsokkal hátul (felár nélküli opcionális felszereltség a Mercedes-AMG SL 65-höz; opcionális a Mercedes-AMG SL 63-hoz)

58 Mindig a csúcson. A Mercedes-AMG SL 63 és a Mercedes-AMG SL 65. A Mercedes-AMG nem csak nagy teljesítményű gépkocsik és sportautók gyártója, a Mercedes-AMG egy ígéret. Annak ígérete, hogy mindent beleadunk, és egy lépéssel mindig továbbmegyünk. Így teremtünk rendkívüli automobilokat rendkívüli embereknek. A Mercedes-AMG SL 63-mal és SL 65-tel ismét hangsúlyozzuk arra irányuló törekvésünket, hogy mindent kihozzunk minden pillanatból, minden méterből. Engedje, hogy magával ragadja a magabiztos erőkifejtés, a rendkívüli menetdinamika és a telivér sportkocsik szépsége és eleganciája, amelyek már álló helyzetben is félreérthetetlenné teszik, mire teremtettek: Driving Performance. Üdvözöljük az AMG világában!

59

60 DINAMIKA

61 Erő és kontroll. A Mercedes-AMG SL 63 szabadjára engedve megmutatja, mihez ért a legjobban: viharos lelkesedést kiváltani. A mindössze 256 kilogrammos, teljesen alumínium karosszériával erőteljes 430 kw (585 LE) áll szemben ideális előfeltételek az első osztályú teljesítményleadáshoz, impozáns hatékonyság mellett. Az AMG 5,5 literes V8-as biturbó motor 4,1 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/órára. Az optimális erőátvitelt az AMG SPEEDSHIFT MCT 7 fokozatú sportváltó közbenső gázadási funkcióval biztosítja, az Active Body Control AMG sportfutóművel együtt. Gyors sebességváltást garantál, és a különböző menetprogramok választásával a sportosság és a kényelem széles választékát nyújtja. Tökéletesen ehhez hangoltuk a zárható hátsó differenciálművet, amely különösen kanyarból történő kigyorsítás esetén még nagyobb vonóerőt biztosít. Ez a Mercedes-AMG SL 63: olyan precíz és lényegre törő, mint Ön.

62

63 Egyedülálló és vagány. Elnyújtott motorháztető, messze hátra helyezett utastér, nagy tengelytáv a Mercedes-AMG SL 63 sziluettje következetesen tükrözi vissza az AMG formanyelvét. Tipikus elemek: sportos küszöbburkolatok, matt feketére fényezett, polírozott AMG keresztküllős, kovácsolt keréktárcsák, AMG nagy teljesítményű kompozitfékrendszer, perforált és levegőhűtésű féktárcsák. Markáns részlet: az ezüstre krómozott V8-BITURBO felirat a levegőkiömlők közepén. A Mercedes-AMG SL 63 magáért beszél!

64 TÖKÉLETESSÉG

65 Méretre szabva. Az utastér éppolyan dinamikus és elegáns, mint a külső megjelenés. A pontosan formált, nappabőrrel bevont AMG sportülések úgy simulnak testéhez, mint egy méretre készült öltöny, és gondoskodnak a tökéletes oldaltartásról. Az AMG kombinált műszer a műszerfalon minden fontos információt egyetlen pillantás alatt megmutat. Az AMG DYNAMIC SELECT kontrollert magába foglaló AMG DRIVE UNIT öt menetprogram között teszi lehetővé a választást, beleértve a Race Start funkciót is. Amikor pedig ráteszi a kezét az alumínium kapcsolófülekkel ellátott AMG Performance kormányra, már nem lehet kétsége: a Mercedes-AMG SL 63-at mintha Önnek teremtették volna.

66 Karakteres típus. A Mercedes-AMG SL 63 valódi jelenség. Az erő és az elhivatottság az arcára van írva. Ezt a benyomást erősítik a markáns powerdome-ok a motorháztetőn, a messze kifelé húzott fényszóróházak és a krómezüst duplalamellás hűtőrács. Szembetűnő a magasfényű fekete, A-szárnnyal és nagy légbeömlőkkel ellátott első lökhárító erőteljes stílusa. Az AMG-re jellemző meredek kilépőél a nagy diffúzorral és oldalsó levegőkiömlőkkel ellátott hátsó lökhárítóval tökéletes lezárást alkot. A gázpedálra lépve a krómozott kettős végcsővel rendelkező AMG sport kipufogórendszerből előtör a mély AMG nyolchengeres hang. Olyan félreérthetetlen, mint Ön.

67

68 Vezető erő. A Mercedes-AMG SL 65 kifejező fellépésével és kimagasló teljesítményével győz meg. Karakteres elemek a magasfényű krómbetétek a hűtőrácson, az első légterelő peremen, a hűtőlevegő-beömlők bordáin és a küszöbborításokon, valamint a hátsó lökhárító díszlécén. A hosszan elnyúló motorháztető alatt egy V12-es, 6,0 literes AMG biturbó motor dolgozik, amely az AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC váltóval kombinálva rendkívüli teljesítményt nyújt, egy hidraulikus nyomatékváltó kényelmét egy sportváltó gyorsaságával ötvözve. Az eredmény kitűnő menetdinamika, magával ragadó gyorsulás és kifinomult futás, az AMG-re jellemző, határozott V12-es hang mellett.

69 V12

70

71 Erő és elegancia. A Mercedes-AMG SL 65 egy élsportoló tipikus jellemzőit mutatja. Precízen formált felületek, küszöbborítás fényesre krómozott betétekkel, megnagyobbított levegőkiömlők az első sárvédőkön, V12-BITURBO felirattal és markáns far, nagy diffúzorral, AMG sport kipufogórendszer és krómozott kettős végcsövek, AMG V12-designban. Egy automobil, amely azoknak készült, akik tudják, mit akarnak.

72

73 Forma és funkció. A Mercedes-AMG SL 65 minden részlete stílusos esztétikumot és sportos funkcionalitást képvisel. A nappabőrrel bevont sportülések, amelyekhez AMG-specifikus rombuszminta, dombornyomott AMG címer, AIRSCARF fejtérfűtés és ülésklimatizálás tartozik, tökéletes oldaltartást biztosítanak. A legmagasabb szintű sportosságot ígéri az ezüstszínű alumínium kapcsolófülekkel rendelkező, alul egyenes karimájú AMG Performance kormány és az AMG kombinált műszer AMG főmenüvel, RACETIMER-rel és 360 km/órás skálával. Zene füleinek: a Bang & Olufsen BeoSound AMG high-end térhatású hangszórórendszer. Fénypont: a polírozott AMG 10 küllős, kovácsolt keréktárcsák. Miért is keresne tovább? Megérkezett.

74 Motorok. A Mercedes-AMG SL 63-ban egy az AMG One Man One Engine filozófia szerint készült AMG V8-as biturbó motor dolgozik, amelynek hengerűrtartalma 5,5 liter. Olyan high-tech részegységeket tartalmaz, mint a közvetlen benzinbefecskendezés, piezo befecskendezőfúvókákkal, bar közötti, teljes mértékben változtatható befecskendezési nyomással. Az erőteljes nyomatékgörbén f/perc között akár 900 Nm áll rendelkezésre. A maximális teljesítmény 430 kw (585 LE). A Mercedes-AMG SL 63 4,1 másodperc alatt teljesíti a sprintet 0-ról 100 km/órára. A Mercedes-AMG SL 65-öt egy V12-es, 6,0 literes AMG biturbó motor hajtja, amely 463 kw (630 LE) teljesítménnyel és 1000 Nm nyomatékkal f/perc között kimagasló teljesítményt nyújt.

75 73 Fékberendezés. Kitűnő lassulási értékeket ér el az opcionálisan rendelhető AMG nagy teljesítményű kerámia kompozit-fékrendszer, perforált és belső levegőhűtésű féktárcsákkal, AMG Carbon Ceramic felirattal a bronzszínű féknyergeken. Keményebb, és kb. 40 százalékkal alacsonyabb a tömege. A legnagyobb igénybevétel, mint például a versenypályán való használat során is tartósan magas marad a fékteljesítmény.

76

77 A szenvedély csak növekszik, ha megosztjuk: az AMG Private Lounge az AMG világa körül alakult közösségünk. Az AMG ügyfelek ennek keretében első osztályú rendezvényeken találkozhatnak, és online felületeken vitathatják meg az Affalterbachból érkező legújabb fejlesztéseket. Profitálhatnak továbbá a különleges ajánlatokból és az AMG-főhadiszállással fennálló közvetlen kapcsolatból is: Az AMG Driving Academy egyet jelent az egyedülálló csapatszellemmel: élje át a teljesítményt hasonló érdeklődésűekkel, és javítsa vezetési tudását a versenypályán és életmódrendezvényeken, lélegzetelállító helyszíneken világszerte! Váljon a World s Fastest Family a világ leggyorsabb családjának tagjává: Még többet szeretne? A Mercedes-AMG Motorsport a Customer Racing programmal ideális platformot kínál a profeszszionális autósporthoz és a Mercedes-AMG GT3-mal egy kimondottan erre a célra alkotott versenyautót. Egy teljesen integrált szolgáltatáscsomag az autósport élvezetét a legmagasabb színvonalon teszi lehetővé az Ön számára: Az AMG Performance Studióban olyan automobilokat gyártunk, amelyek tökéletesen az Ön igényeire vannak szabva. Szakértőink kreativitásának ebben semmi sem szab határokat: a speciális műszaki összetevőktől az extravagáns fényezéseken át az exkluzív belső felszereltségig egyedi darabok jönnek létre a legmagasabb szintű kézműves precizitással. Lépjen be az AMG világába! Élje át a driving performance-t! Mi nem csak autókat gyártunk. Álmokat váltunk valóra.

78 Műszaki adatok. SL 400 SL 500 Hengerelrendezés/-szám V/6 V/8 Hengerűrtartalom (cm 3 ) Névleges teljesítmény 1 (kw (LE) 1/percnél) 270 (367)/ (455)/5250 Névleges forgatónyomaték 1 (Nm 1/percnél) 500/ / Váltók 9G-TRONIC 9G-TRONIC Gyorsulás km/órára (s) 4,9 4,3 Legnagyobb sebesség (km/óra) Abroncsok/kerekek elöl, hátul 255/40 R 18, 255/40 R /40 R 18, 285/35 R 18 Üzemanyag szuper plusz benzin szuperbenzin Üzemanyag-fogyasztás 4 (l/100 km) városban országúton kombinált 10,8 10,5 6,1 6,0 7,9 7,7 12,6 12,4 7,2 7,0 9,2 9,0 CO 2 - kibocsátás 4 kombinált (g/km) Károsanyag-kibocsátási osztály 5 /Hatékonysági osztály 6 Euro 6/D Euro 6/E Üzemanyagtartály-térfogat (opcionális)/ebből tartalék (l) 65 (75)/8,0 65 (75)/8,0 Csomagtartó-térfogat (l) zárt tetővel nyitott tetővel Fordulókör (m) 11,04 11,04 Saját tömeg 7 /hasznos terhelés (kg) 1735/ /380 Megengedett össztömeg (kg) Hossz 8 /szélesség tükrökkel együtt 8 (mm) 4631/ /2099 Tengelytáv 8 (mm) Nyomtáv elöl 8 /hátul 8 (mm) 1597/ /1600 A legjobbat a motornak: Mercedes-Benz Eredeti Motorolajok. 1 A névleges teljesítményre és a névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok meghatározása az (EK) 595/2009 sz. rendelet jelenleg érvényes kiadása szerint történt. 2 Elektronikusan leszabályozva. 3 AMG Driverʼs csomag (opcionális). 4 Az üzemanyag-fogyasztásra és a CO 2-kibocsátásra vonatkozóan megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak (Pkw-EnVKV 2. 5, 6, 6a pontjai, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Az értékek a kerekektől/

79 Mercedes-AMG SL 63 Mercedes-AMG SL 65 Hengerelrendezés/-szám V/8 V/12 Hengerűrtartalom (cm 3 ) Névleges teljesítmény 1 (kw (LE) 1/percnél) 430 (585)/ (630)/ Névleges forgatónyomaték 1 (Nm 1/percnél) 900/ / Váltók AMG SPEEDSHIFT MCT hétfokozatú sportváltó AMG SPEEDSHIFT PLUS 7G-TRONIC Gyorsulás km/órára (s) 4,1 4,0 Legnagyobb sebesség (km/óra) 250 2, 300 2, , 300 2, 3 Abroncsok/kerekek elöl, hátul 255/35 R 19, 285/30 R /35 R 19, 285/30 R 20 Üzemanyag szuper plusz benzin szuper plusz benzin Üzemanyag-fogyasztás 4 (l/100 km) városban országúton kombinált 14,2 14,0 7,7 7,5 10,1 9,8 17,4 17,0 8,8 8,4 11,9 11,6 CO 2 - kibocsátás 4 kombinált (g/km) Károsanyag-kibocsátási osztály 5 /Hatékonysági osztály 6 Euro 6/F Euro 6/G Üzemanyagtartály-térfogat, ebből tartalék (l) 75/14,0 75/14,0 Csomagtartó-térfogat (l) zárt tetővel nyitott tetővel Fordulókör (m) 11,04 11,04 Saját tömeg 7 /hasznos terhelés (kg) 1845/ /260 Megengedett össztömeg (kg) Hossz 8 /szélesség tükrökkel együtt 8 (mm) 4640/ /2099 Tengelytáv 8 (mm) Nyomtáv elöl 8 /hátul 8 (mm) 1621/ / gumiabroncsoktól függően változnak. Csak az Európai Unión belül érvényes. Országspecifikus eltérések lehetségesek. Meghatározása a mért CO 2-kibocsátás 7 alapján, a gépkocsi tömegének figyelembevételével történt. A saját tömegre vonatkozó adatok meghatározása a 92/21/EK irányelv jelenleg érvényes kiadásának megfelelően történt (a gépkocsi menetkész állapotában, 90%-ban feltöltött üzemanyagtartállyal, vezetővel (68 kg) és csomaggal (7 kg)), szériafelszereltségű gépkocsiknál. Az opcionális felszereltségek és tartozékok rendszerint megnövelik ezt az értéket, a hasznos terhelés 8 ennek megfelelően csökken. A megadott méretek középértékek. Szériafelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban. További műszaki adatok a weboldalon találhatók.

80 Méretek Minden adat milliméterben. A megadott méretek középértékek. Alapfelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban.

81 Bőr/szövet Bőr Kárpit és díszítőelemek. Kárpitozások 201 fekete 1, gyömbérbézs/eszpresszóbarna 1, bengálvörös/fekete 1, fekete 1, kristályszürke/fekete 1, fekete 1, gyömbérbézs/eszpresszóbarna 1, bengálvörös/fekete 1, fekete nyeregbarna/fekete porcelánszínű/fekete 1, fekete 801 fekete 1, gyömbérbézs/eszpresszóbarna 1, bengálvörös/fekete 1, fekete nyeregbarna/fekete porcelánszínű/fekete 1, 4 X10 designo homok/fekete 1, 7 X17 designo klasszikus vörös/fekete 1, 7 X18 designo Toszkána-bézs gyöngyház/fekete 1, 7 X24 designo szienabarna/fekete 1, 7 X26 designo titánszürke gyöngyház/fekete 1, 7 X30 designo platinafehér/fekete 1, 7 X34 designo gyömbérbézs/titánszürke gyöngyház 1, 7 X35 designo világosbarna/fekete 1, 7 X46 designo mélyfehér/fekete 1, 7 Díszítőelemek 739 világos, szálcsiszolt alumíniumoptikás 729 világosbarna selyemfényű nyárfa fényes barna diófagyökér fényes fekete kőris 1 H42 világos, karboncsiszolású alumíniumoptikás 1 1, 4, 6 H73 AMG Carbon H76 sötét, szálcsiszolt alumíniumoptikás 1, 5 W26 designo natúr bambusz 1 W69 designo fekete zongoralakk 1 W70 designo pezsgőfehér zongoralakk Opcionális felszereltség. Szériafelszereltség az SL 500-nál, opcionális felszereltség az SL 400-hoz. Az AMG Line része az SL és SL 500 típusoknál. Szériafelszereltség a Mercedes-AMG SL 63-nál. Opcionális felszereltség az SL 400 és SL 500 típusokhoz, 6 7 AMG Line esetén. Szériafelszereltség a Mercedes-AMG SL 65-nél. A nappabőr, ill. exkluzív nappabőr kivitel alapján.

82 nappabőr/exkluzív nappabőr designo bőr/designo exkluzív bőr Díszítőelemek designo díszítőelemek

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív SL Roadster Ismét elámulunk. Az egyedülállóan markáns arcél a roadster-rajongóknál a legszebb emlékeket idézi. SL aligha van még két kezdőbetű, amely nagyobb eufóriát okozna. Engedje, hogy megfertőzze

Részletesebben

ter SL Roads Roadster SL

ter SL Roads Roadster SL SL Roadster Ismét ámulatba ejt. SL aligha van még két kezdőbetű, amely nagyobb eufóriát okozna. Engedje, hogy megfertőzze az ikonikus design, amely a modern luxust és sportosságot a szabad ég alatt ünnepli!

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. S-osztály. Coupé. Az új S-osztály Coupé. Gran Performer. Minden itt kezdődik: olyan formanyelvvel, amitől eláll a szavunk. Meghajlunk a nagy coupékra jellemző arányok, a sportos, powerdome-okkal ellátott,

Részletesebben

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. C-osztály Coupé Azonnal elcsábít. A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik. A környezet a hátterévé válik.

Részletesebben

ter SLC C Roads Roadster SL

ter SLC C Roads Roadster SL SLC Roadster Ámulatba ejt. Az SLC. A város ritmusa felgyorsul. Kifejező design. Maximális teljesítmény. Lélegzetelállító motorhang. Vibrál a levegő. Minden adott a még intenzívebb vezetési élményhez: nyitott

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

SLK szériafelszereltsége

SLK szériafelszereltsége Hajtás; futómű SLK szériafelszereltsége Kód SLK 250 CDI SLK 200 SLK 250 SLK 350 6-fokozatú mechanikus sebességváltó * - A 6 fokozatú manuális sebességváltó az SLK 250 CDI-hez előreláthatólag 2012 2. negyedévétől

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

ály limuzin A-osztály limuzin A-oszt

ály limuzin A-osztály limuzin A-oszt A-osztály limuzin Készen egy új generációra. Már álló helyzetben is tökéletes a megjelenése. Nulláról százra gyorsulva pedig még jobb benyomást kelt, és azonnal új mércét állít. Merészen továbbhalad, ahol

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d

SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d SLC SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d SLC 180 SLC 200 SLC 300 Megnevezés Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG "styling" csomag:

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

S-osztály Cabriolet és Coupé

S-osztály Cabriolet és Coupé S-osztály Cabriolet és Coupé Egy futó pillantás, egy csábító gondolat, és a következő másodpercben már magával ragadták Önt és érzéseit. Szerencsére még léteznek az életünket szinte hihetetlen módon gazdagító

Részletesebben

SL Roadster árlista Érvényes: tól

SL Roadster árlista Érvényes: tól árlista SL árlista 1 alapárak: Példa a finanszírozásra* T í p u s Gyártási kód Teljesítmény kw / LE Hengerűrtartalom (cm 3 ) Hengerelrendezés / szám Fogyasztás kombinált (L/100km) CO 2 kib. kombinált (g/km)

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

GLC-Coupé szériafelszereltségei

GLC-Coupé szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás KIVITEL Széria külső kivitel P76 Széria belső kivitel P75 AMG Mercedes-AMG külső kivitel P31 Mercedes-AMG belső

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

A LEGENDA V I S S Z A T É R

A LEGENDA V I S S Z A T É R A LEG 2 ENDA VISSZATÉR 3 4 AUT ÉREZZE AZ ÓT! 5 A LÉ 6 2000GT 1967 A40 1978 LEKKészüljön fel, mert egy legenda visszatér. Több mint 50 évnyi, gazdag múltjára alapozva az új Toyota GR Supra a márka eddigi

Részletesebben

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle A GLC. Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: a GLC-vel. Progresszív és sportos, miközben szinte hangtalan és meglepően hatékony: a kategória egyik

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

Mennyit ér a szabadsága?

Mennyit ér a szabadsága? S-osztály cabriolet Mennyit ér a szabadsága? Az új S-osztály cabriolet bebizonyítja: a legtöbbet. Egy Mercedes, amely felbecsülhetetlenül kifinomulttá teszi az autózást. Olyan stílusos, olyan luxust kínál,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata

Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Mercedes-AMG C 43 4MATIC Coupé Sportos taggal bővült a C-osztály kínálata Sajtóinformáció 2016. február 24. Affalterbach. A Mercedes-AMG az új C 43 4MATIC Coupé modellel bővítette a C-osztály kínálatát.

Részletesebben

C-osztály limuzin és T-modell

C-osztály limuzin és T-modell C-osztály limuzin és T-modell A C-osztály. A legjobbnak nincs alternatívája. Olyan limuzint építettünk, mely formanyelvével, lendületes, precíz vonalaival a kifinomult sportosságot testesíti meg. A T-modellel

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle Kalandozások a GLA-val. A technológia fejlődése meghatározza azt, hogy hogyan kommunikálunk, sőt, azt is, hogyan utazunk. Biztonságban és szabadnak érezzük magunkat. A városok

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltsége

SL-osztály extrafelszereltsége 040U fekete 590U tűzopál 183U magnetit-fekete metálfényezés - - 197U obszidián-fekete metálfényezés - 526U dolomit-barna metálfényezés - előreláthatólag 2012. 3. negyedévétől rendelhető 755U tenorit-szürke

Részletesebben

Egy sportkupé és a G-osztály találkozása

Egy sportkupé és a G-osztály találkozása Világpremier: Mercedes-Benz GLC Egy sportkupé és a G-osztály találkozása Sajtóinformáció 2016. március 23. Stuttgart. A GLC dinamizmust kifejező megjelenése a figyelem központjában volt a 2015-ös Sanghaji

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

SL-osztály Á R L I S T A

SL-osztály Á R L I S T A SL-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól SL-osztály felszereltségei 1 SL-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

GLC Sport Utility Vehicle és Coupé

GLC Sport Utility Vehicle és Coupé GLC Sport Utility Vehicle és Coupé Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egészen új színvonalon: a GLC-vel és a GLC Coupéval. Progresszív és sportos, miközben szinte hangtalan és meglepően hatékony.

Részletesebben

G-osztály extrafelszereltségei

G-osztály extrafelszereltségei D06 Alcantara antracit tetőtér borítás - - - - S D27 Elektromos toló és billenő tető - - S S DN1 Csomagháló - - - - EH2 Komfort-Telefon EH3 Média-csatlakozó - - EM7 Hátsó szórakoztató rendszer - - - -

Részletesebben

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége

CL Coupé (C216) szériafelszereltsége CL Coupé (C216) szériafelszereltsége Szerviz, garancia ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Belső Tároló helyek Tároló rekesz a középkonzolban és a hátsó kartámaszban

Részletesebben

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO Öt év várakozás után 2015-ben érkezik az egyik leginkább várt kompakt szegmens sportmodell, az új Honda Civic Type R. A korábbi rendkívül sportos Type R modellek karakterét követve, illetve a modell összteljesítményét

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé.

CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé. CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake és a CLA Coupé. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek és reggelre új negyedek születnek, készen arra,

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central ABT A6 SEDAN / Avant East European Central 300 LE, 600 NM ABT AS6 Az ABT AS6. Csúcsteljesítmény a legfelso kategóriában. Már a futószalagról legördülve is igen mély benyomást kelt az Audi A6. Grandiózus,

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

ABT Q7. East European Central

ABT Q7. East European Central ABT Q7 East European Central ABT BR könnyűfém keréktárcsa. Gyémánttal megmunkált vagy magasfényű polírozással, választható rejtett szeleppel, súlycsökkentett és tökéletes kezelhetőség. AZ ABT AS7. Kivételes

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle A GLA. Szabadság mindenek felett. Egyre erősebb karakter. A kíváncsiság és a kalandvágy a szó szoros értelmében a GLA arcára van írva. Markáns hűtőrácsának és feltűnő lökhárítójának

Részletesebben

V-osztály egyterű limuzin

V-osztály egyterű limuzin V-osztály egyterű limuzin 2 V-osztály. Életnagyságban. Szálljon be, és minden kilométert élvezni fog a V-osztályban, amely olyan sokoldalú, mint az Ön élete, és olyan nagyszerű, mint az álmai! A gépkocsi

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti

Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti OPEL OPC Astra Lerövidíti az egyeneseket, és kiegyenesíti a kanyarokat. Az Astra csúcsváltozatának számító új Opel OPC Astra vérbeli sportkocsi. A nagy teljesítményről a 2 literes turbómotor gondoskodik,

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakok lehúzva, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése vagyok.

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új GLA. Az életrevaló. GLA-osztály. Az új GLA. Az életrevaló. Az új GLA már az első pillantásra lehetőségek végtelen sorát nyitja meg. Kezdjük az egyaránt izmos és áramvonalas design lendületességével, hiszen ezzel egy egész

Részletesebben

S-osztály Coupé / Cabrio Á R L I S T A

S-osztály Coupé / Cabrio Á R L I S T A S-osztály Coupé / Cabrio Á R L I S T A S-osztály Coupé, Cabrio 1 S-osztály Coupé / Cabrio Á R L I S T A Típus S 450 4M Coupé S 560 Coupé S 560 4M Coupé S 560 Cabrio Gyártási kód Teljesítmény kw / LE 63

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC - osztály 2 Design Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez. Az új CLC sportcoupé. A mozgás nem csak látható, hanem átélhető, és mindenek előtt meg is tapasztalható : a CLC - vel. A Mercedes -

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

NISSAN MICRA Modellév 2018

NISSAN MICRA Modellév 2018 NISSAN MICRA Modellév 2018 Intelligens 360 fokos parkolókamera Az Intelligens 360 fokos parkolókamerarendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, valamint

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

GLE-Coupé extrafelszereltségei

GLE-Coupé extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 149U polár fehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 796U citrin-barna metálfényezés 351 790,- 799U designo "fényes" gyémántfehér

Részletesebben

Mercedes-AMG GT és GT Roadster

Mercedes-AMG GT és GT Roadster Mercedes-AMG GT és GT Roadster Született autóversenyzők. Hans Werner Aufrecht és Erhard Melcher 1967-ben a győzelem hitével tették le az AMG alapkövét. Közös munkával egyre növelték a motorok teljesítményét,

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

A vadonatúj 7-es BMW technológiai

A vadonatúj 7-es BMW technológiai A vadonatúj 7-es BMW technológiai innovációi Tartalomjegyzék 1. Áttekintő...... 2 2. A BMW 7-es sorozat új modellgenerációjának technológiai innovációi (Röviden)..... 5 3. A BMW 7-es sorozat új modellgenerációjának

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

CL-osztály extrafelszereltségei

CL-osztály extrafelszereltségei 032U designo mystic-kék 1 120 140,- 033U designo mokka-fekete 820 420,- 037U designo mystic-vörös 1 120 140,- 039U designo mauritius-kék 820 420,- 041U designo grafit 820 420,- 044U designo magno alanit-szürke

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze.

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. X-osztály 2 Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. Magabiztosan dacol a természeti erőkkel, markáns formavilága vonzza a tekinteteket. Olyan robusztus és erőteljes, hogy nehéz terepen is magabiztosan

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben