V-osztály egyterű limuzin

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "V-osztály egyterű limuzin"

Átírás

1 V-osztály egyterű limuzin

2 2 V-osztály. Életnagyságban. Szálljon be, és minden kilométert élvezni fog a V-osztályban, amely olyan sokoldalú, mint az Ön élete, és olyan nagyszerű, mint az álmai! A gépkocsi karakteres designját a legapróbb részletekig igényei szerint alakíthatja. Dinamikus, ugyanakkor kényelmes vezetési élmény kap, kedvező fogyasztással és a Mercedes-Benz járművekre jellemző kényelmi és biztonsági színvonalon. Így a családok és az üzletemberek még kellemesebben utazhatnak, az aktív pihenés hívei minden pillanatot még intenzívebben élhetnek át, és a pihenni igyekvő igyekvő turisták minden eddiginél kényelmesebben érhetik el úti céljukat. Ez a V-osztály: a nagyszerűt még jobbá teszi!

3 3 A nagyságnak számos oldala van. Sokoldalú lehetőségek. 4 Mercedes-Benz V 250 d kavanszitkék metál EXCLUSIVE kivitelváltozat, AMG Line felszereltséggel, 19"-os, 7 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, AVANTGARDE Belső Design csomag, selyemfényű bézs nappabőr kárpitozás, szálcsiszolt alumíniumoptikás díszítőelemek 12 Mercedes-Benz V 250 d fényes ezüstmetál EXCLUSIVE kivitelváltozat, AMG Line felszereltséggel, 19"-os, 7 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, AVANTGARDE Belső Design csomag, gesztenyeszínű nappabőr kárpitozás, szálcsiszolt alumíniumoptikás díszítőelemek 14 Mercedes-Benz V 220 d fényes ezüstmetál AMG Line felszereltségi csomag, 19"-os, 7 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, Belső Design csomag, fekete Lugano bőr kárpitozás, karbonoptikás díszítőelemek 16 Mercedes-Benz V 220 d 4MATIC fényes ezüstmetál (18 o. V 220 d) AVANTGARDE kivitelváltozat, 18 colos, 5 duplaküllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák, AVANTGARDE Külső Sport csomag, AVANTGARDE Belső Design csomag, fekete nappabőr kárpitozás, matt antracit, hullámmintás díszítőelemek 24 Mercedes me 28 Szerviz- és pénzügyi szolgáltatások Részletes információk a fogyasztási adatokról a Műszaki adatok fejezetben találhatók. Az illusztrációkon olyan tartozékok és extrák/felszereltségek is láthatóak, amelyek a szériafelszereltséghez hozzáadhatók, ill. abból elhagyhatók. 32 Motorok 34 Váltó és futómű 35 4MATIC összkerékhajtás 36 Mercedes-Benz Intelligent Drive 37 Integrált biztonsági koncepció 38 Asszisztensrendszerek 40 Multimédia-rendszerek 42 Utastér 44 Üléskoncepció 46 Felszereltségek 48 Szériafelszereltség 50 AVANTGARDE kivitelváltozat 52 EXCLUSIVE kivitelváltozat 54 AMG Line 56 Csomagok 62 Extrafelszereltségek 63 Gyári segédeszközök mozgássérültek részére 64 Eredeti Tartozékok 65 Kerekek 66 Kárpitok és díszítőelemek 67 Fényezések 68 Méretek és műszaki adatok

4 4 Nagyszerű. Egyedülálló. A V-osztály modelljeit az élet örömeihez és kihívásaihoz fejlesztettük ki. Erőteljes, összetéveszthetetlen formáival valódi vizuális élmény különösen az EXCLUSIVE kivitelváltozatban, valamint az extraként rendelhető AMG Line vagy az extraként rendelhető Night csomag felszereltségekkel. Belül is megmutatja nagyságát: variálható térkoncepciójával, intelligens asszisztens- és biztonsági rendszereivel, valamint kitűnően összekapcsolt multimédia-rendszereivel, amelyek a Mercedes me connect szolgáltatásokkal egyszerűbbé és kényelmesebbé teszik az Ön személyes mobi litását, egyedülállónak számít a kategóriájában. Nagy teljesítményű meghajtása dinamikus vezetési élményével elkápráztatja el, és megbízható társat kínál az élet újabb örömeihez és kihívásaihoz.

5 5

6 6

7 7 Ez igen! A V-osztály igényes utastere újabb kedvenc hellyel gazdagítja az életét. Élvezze az exkluzív műszerfal letisztult designját és formavilágát, első osztályú anyagok választékával! A panoráma-tolótető 1 még több fénnyel és levegővel kényezteti. Az alkalomhoz illő italokat egyszerűen előveheti a két temperálható dupla pohártar tóból vagy a hűtőrekeszből 2. Ha pedig éppen estefelé kel útra, az Ambiente megvilágítás hangulatos fénye páratlanul kellemes atmoszférát teremt. 1 A panoráma-tolótető extraként rendelhető a V-osztályhoz és a V-osztály AVANTGARDE kivitelhez, valamint szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén. 2 Az integrált hűtőrekesszel rendelkező középkonzol extraként rendelhető a V-osztályhoz és a V-osztály AVANTGARDE kivitelhez, valamint szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén.

8 8 A praktikus autók ilyen szépek is lehetnek! Akárhonnan is nézzük, a V-osztály minden tekintetben tökéletesre sikerült. Formái a Mercedes-Benz személygépkocsikhoz méltóan harmonikusak és összetéveszthetetlenek: a dinamikus kialakítású hűtőráccsal díszített, markáns orrtól kezdve az oldalfelületek dinamikus vonalvezetésén át a funkcionális hátsó részig és a szépen formázott hátsó lámpákig. Még többet szeretne? Hat vonzó design- és kivitelváltozatot, valamint designcsomagot állítottunk össze Önnek, például a V-osztály EXCLUSIVE és az extraként rendelhető AMG Line kiviteleket vagy az extraként rendelhető Night csomagot. Ezekkel a V-osztály még exkluzívabb és még sportosabb lehet, és még inkább kifejezheti az Ön stílusát.

9 9

10 10

11 11 Kitágul a tér. A mindennapok apró örömeihez és a szabadidő eltöltéséhez a V-osztály bőséges helykínálata szinte mindenre készen áll, amit el kell vinni. A nagyvonalú és rugalmasan variálható utastér számos nagyszerű ötletet kínál. Ilyen például a külön nyitható hátsó ablak 1. Helytakarékos nyitásának és a kívánságra rendelhető 2 bevásárlódobozzal létrehozható csomagtérfelosztásnak köszönhetően a V-osztály modelljeivel a be- és kipakolás valóban gyerekjáték lesz. Az extraként rendelhető elektromos EASY-PACK csomagtérajtó 3 automatikus nyitása és zárása egyszerűen, gombnyomásra történik. Számos üléselrendezési és beállítási lehetőségével a V-osztály legalább olyan sokszínű, mint gyermekei kívánságai. 1 A külön nyitható hátsó ablak extra a V-osztályhoz, valamint szériafelszereltség a V-osztály AVANTGARDE és a V-osztály EXCLUSIVE változathoz. 2 A bevásárlódobozok a hosszú és az extra hosszú változathoz rendelhetők. 3 Az EASY-PACK csomagtérajtó extra a V-osztályhoz és a V-osztály AVANTGARDE változathoz, valamint szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén.

12 12 Csoda. Szép. Tér. A V-osztály dinamikus, reprezentatív karaktere biztosan el fogja kápráztatni utasait. Az utastér már beszálláskor lenyűgözően hat az extraként rendelhető AVANTGARDE Belső Design csomag 1 exkluzív nappabőr kárpitozásával gesztenye, fekete vagy selyemfényű bézs színben és szálcsiszolt alumíniumoptikás díszítőelemeivel. Az elegáns és nagyvonalú belső a panoráma-tolótető 1 világos és barátságos fényében még kellemesebb hangulatot teremt. Az üléskoncepció ugyanakkor átgondolt sokoldalúságával nyűgöz le: a 6 ülésestől az egyterű limuzinig, akár 8 személy számára. 2 1 Az AVANTGARDE Belső Design csomag extra a V-osztály és a V-osztály AVANTGARDE számára, valamint szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén. 2 A felszereltség-változattól függően 8 ülőhely áll rendelkezésre, pl. 3-as üléspad a 2. hátsó üléssorban. Az itt bemutatott üléselrendezés hátul 4 különálló ülésből áll. További információkkal az Ön Mercedes-Benz értékesítője áll rendelkezésére.

13 13

14 14

15 15 Ahol a sport élvezetté válik. Az erő és a menetkényelem tökéletes kombinációja kifinomult sportossággal párosul. El fogja kápráztatni, milyen erőteljesen és dinamikusan utazhat a V-osztállyal. A hajtáslánc és a futómű lenyűgöző egyensúlyt teremt az energikus hatékonyság és a kényelem között. A tágas belső tér ellenére a V-osztály szűk helyen is kitűnően manőverezhető az utakon, és kis fordulókörével is meggyőző. A sportfelszerelésekhez variálható, nagyvonalú és praktikus térkínálatával a V-osztály ideális választás a sportos csúcsteljesítményekhez.

16 16 Ma lehet eső, vihar vagy hó. Nagyvárosi dzsungel vagy természetes környezet? A V-osztály a 4MATIC 1 állandó összkerékhajtással mindkettőre felkészült! A 4ETS elektronikus vonóerő-szabályzó rendszernek köszönhetően nedves és csúszós, valamint jeges és havas úton egyaránt segíti Önt a továbbjutásban. Mint mindig, itt is a biztonság, a kényelem és a dinamika jut a főszerephez. Így Ön és az utasai rossz időjárási és útviszonyok között is biztonságban utazhatnak. Mivel a gépkocsi magassága az összkerékhajtással is 2 méter alatt marad, a V-osztály semmit sem veszít példás mindennapi használhatóságból, és nagyszerűen befér az átlagos méretű garázsokba, parkolóházakba, mélygarázsokba és autómosókba. 1 A 4MATIC állandó összkerékhajtás a V-osztály, a V-osztály AVANTGARDE és a V-osztály EXCLUSIVE számára csak a 7G-TRONIC PLUS esetén rendelhető.

17 17

18 18 Példamutató biztonság. Egy útitárs, akire mindenki szívesen rábízza magát. Asszisztens- és biztonsági rendszereivel az új V-osztály számtalan közlekedési helyzetben segíti Önt, valamint biztonságosabbá, kiegyensúlyozottabbá és magabiztosabbá teszi a célba érést. A Mercedes-Benz Intelligent Drive biztonsági koncepciója olyan modern rendszereket foglal magában, mint az extraként rendelhető DISTRONIC aktív követési távolság tartó asszisztens 1, a LED-es Intelligens Világítási Rendszer 2, az Adaptív fékasszisztens 3, valamint a 2 extraként rendelhető Aktív parkolóasszisztens tolatókamerával vagy a szegmensben egyedülálló, 360 -os látószögű kamerával. Így Ön és az utasai minden kilométert élvezhetnek a V-osztályban, de a közlekedés többi résztvevője is profitálhat a példamutató biztonságosságból. 1 Adaptív fékasszisztenssel. 2 A LED-es Intelligens Világítási Rendszer extra a V-osztályhoz, valamint szériafelszereltség a V-osztály AVANTGARDE és a V-osztály EXCLUSIVE esetén. 3 Az Adaptív fékasszisztens igény szerint külön vagy az extraként rendelhető Vezetői Segédrendszerek csomag részeként áll rendelkezésre.

19 19

20 20 Csökkentett fogyasztás. Megemelt pulzusszám. A V-osztály remekül összekapcsolja a kedvező fogyasztási és kibocsátási értékeket a magas szintű menetkényelemmel és a dinamikus menettulajdonságokkal. Nagy teljesítményű és kis fogyasztású motorjaival utat mutat egy sokat ígérő jövő felé. A motorok szériakivitelben teljesítik az Euro 6c M1 károsanyag-kibocsátási előírás határértékeit.

21 21

22 22 Mercedes-Benz innovatív örökség. A hagyomány kötelez: esetünkben mindenekelőtt az innovációra. Mindig olyan utakon járunk, ahová előttünk még senki sem merészkedett. Mérföldkőről mérföldkőre haladunk. Így jött létre az első gépkocsi gyűrődő zónával, az első ABS, az első dízel személygépkocsi, és valamikor régen az első autó is. De bármilyen örömmel nézünk is vissza, még szívesebben tekintünk előre. Mercedes-Benz Intelligent Drive elképzelésünk a balesetmentes közlekedésről. Intelligens műszaki megoldásokat fejlesztünk, amelyek aktívan támogatják és érezhetően tehermentesítik a vezetőt. A V-osztályhoz kiemelkedően hasznos asszisztensek rendelhetők, amelyek segítenek automatikusan tartani a követési távolságot, szükség esetén fékeznek 1, és figyelmeztethetnek a ráfutásos balesetek kockázatára vagy a holttérben tartózkodó gépkocsikra. A potenciális vészhelyzetek minden korábbinál hamarabb felismerhetők, és így egyre gyakrabban elkerülhetők. BlueEFFICIENCY elképzelésünk a károsanyag-kibocsátás nélküli közlekedésről. A fenntarthatóság komoly vállalás, amit tevékenységünk legapróbb részletéig alkalmazunk is a környezetbarát gyártástól kezdve egészen az alternatív meghajtási koncepciókig. Ennek eredményeként például a V-osztály fedélzetén az ECO Start-Stop funkció is megtalálható. A motorok szériakivitelben teljesítik az Euro 6c M1 károsanyag-kibocsátási előírás határértékeit. Mercedes-Benz Design amikor a formák történelmet írnak. Kiemelkedő érzékünk van a formatervezéshez, az idők szelleméhez és a részletek iránti igényességhez, és ennek köszönhetően mindig a holnap magával ragadó, teljességre törekvő és stílusos designikonjait alkottuk meg. Az elragadtatás hozza létre és vezérli a Mercedes-Benz fejlesztéseit az első ötlettől a designmodelleken át a megvalósult vízióig. Prémium anyagok és jövőbe mutató kezelési koncepciók: a Mercedes-Benz az első külső benyomástól a belső értékekig érzéki tisztasággal és tökéletesre csiszolt formavilággal alkot újat típusról típusra, ugyanakkor megőrzi járművei félreismerhetetlen megjelenését is. Ezért a kiemelkedő minőségű designért nyerte el a V-osztály a kitüntető Red Dot Award díjat. Érzékien dinamikus formái, intelligens csúcstechnikája és értékes megjelenése olyan korszerű és nagyterű limuzinná teszik, amely eleganciájával és sportosságával is elkápráztat. 1 DISTRONIC PLUS COLLISION PREVENTION ASSIST-tel.

23 23

24 24 Egy egész világot tart a kezében. itt minden Ön körül forog. Fedezze fel a szolgáltatások, ajánlatok és újdonságok világát, amelyek magával ragadó módon megkönnyítik és gazdagítják majd életét, és amelyeket kényelmesen, digitálisan érhet el. Így lesz a mi világunkból: az Ön világa.

25 25

26 26 Élete ezzel az összeköttetéssel hihetetlenül leegyszerűsödhet. Valamennyi kapcsolattartási és mobilitási szolgáltatásunk, valamint számos további érdekes ajánlat egy helyen és csak Önnek. Ez a Mercedes me. Jelentkezzen be még ma ingyenesen, és hódítsa meg a Mercedes-Benz világát kényelmesen számítógépéről vagy laptopjáról, vagy akár útközben tableten, okostelefonon vagy okosórán. Mivel pedig élete folyamatosan változik, szolgáltatásainkat is folyamatosan továbbfejlesztjük. Fedezze fel a oldalon! Nem csak online szeretne inspirálódni? A Mercedes me Store-ok világszerte óriási sikernek örvendenek, például Pekingben, Moszkvában és Hamburgban.

27 27 A Mercedes me connect összekapcsolja Önt gépkocsijával és gépkocsiját az egész világgal. Széles körű és kényelmes kapcsolattartási szolgáltatások segítik Önt gépkocsija körül, és gondoskodnak nagyobb biztonságáról, a jobb kapcsolattartásról és nem utolsósorban a még izgalmasabb vezetési élményről. Útközben is jó állandó an kapcsolatban maradni. Az Alapszolgáltatások mellett amelyek egy meghibásodás vagy baleset esetén automatikusan segíthetik Önt a Mercedes me connecthez tartoznak többek között a Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások is, amelyek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a gépkocsi-beállí tásokat okostelefonon keresztül is elvégezhesse. A Mercedes me inspire márkaélményeket és egy inspiráló párbeszéd lehetőségét kínálja Önnek. Szeretnénk, ha ötlete ink részesévé válna, és megtudhatnánk, hogy mi mozgatja Önt, azért, hogy mindig a legjobb megoldásokat kínálhassuk Önnek. Ehhez például egy közösséget, valamint egyre több ajánlatot és élményt találhat itt, amelyek túlmutatnak a gép kocsival kapcsolatos klasszikus témákon, és kiterjednek többek között a rendezvények, az utazás és az életmód területeire is. 1 A rendelkezésre állás függvényében az adott piacon. A Mercedes me move intelligens mobilitási megoldásokhoz nyújt hozzáférést: a car2go világszerte úttörő és piacvezető a Free-floating-Carsharing terén, a moovel mobilitásalkalmazás pedig összekapcsolja a különböző mobilitási szolgáltatók ajánlatait, így megtalálva az optimális utat A-ból B-be. A mytaxi alkalmazással taxit rendelhet, élőben nyomon követheti az érkező gépkocsit, és kényelmesen fizethet. Bármi legyen is az alkalom, a Mercedes-Benz Rent talál az Ön számára megfelelő gépkocsit rövid vagy hosszú távú bérlettel, egy Önhöz közeli Mercedes-Benz partnernél. A Blacklane segítségével limuzint rendelhet sofőrrel, a FlixBus lehetővé teszi a kedvező árú, kényelmes és környezetbarát utazást távolsági buszokon. A Mercedes me assist különösen egyszerűvé teszi gépkocsija karbantartását. Így online, kényelmesen találhat egy közeli Mercedes-Benz partnert, és egyeztethet szervizidőpontot. A digitális szervizinformáció bármikor tájékoztatja Önt az elvégzett karbantartási munkákról. Ezek az adatok már egy nappal a karbantartás után, online rendelkezésére állnak. Az aktuális szervizinformáció mellett a teljes szerviztörténetet, valamint gépkocsija szervizintervallumait is megtekintheti, és szükség esetén ki is nyomtathatja. A Mercedes me finance segítségével többféle módon is el érheti álmai autóját. A Mercedes-Benz Bank/Mercedes-Benz Financial Services Önnel közösen találja meg az optimális finanszírozást, lízing- és biztosítási megoldásokat az Ön igényeihez igazodva. Lízingtermékeink lehetővé teszik, hogy Ön mindig a legújabb típusokkal járjon, és közben maximális rugalmasságot élvezzen. Nem a tulajdon lásért, hanem csak a használatért fizet, így profitálhat a kedvező havidíjakból. Finanszírozási ajánlatainkkal új Mercedes-Benzét úgy fizeti ki, ahogy az a pénzügyi terveihez a legjobban illesz kedik. Ön határozza meg az első részlet mértékét és a szerződés futamideje alapján a havidíjak összegét. Egyéni biztosítási megoldásaink kedvező feltételei egyszerre nyújtanak megbízható védelmet pénztárcájának és autójának. A szerződés megkötése után finanszírozási ajánlatait kényelmesen, online kezelheti.1

28 28 Szolgáltatásunk tökéletesen illik az Ön Mercedeséhez. Egy autónál sokkal többet vásárol meg: valami megfizethetetlent, az exkluzív partneri kapcsolatot a Mercedes-Benzzel. Ez gondtalanságot, biztonságot és függetlenséget jelent Önnek. Más szavakkal: egy Mercedes vezetésének egyedülálló érzését. A legjobbat Mercedesének. Senki sem ismeri Mercedesét jobban, mint tapasztalt specialistáink a Mercedes-Benz szervizekben. Átfogó szolgáltatásaink és a magas minőségre törekvés garantálják, hogy gépkocsija mindig kitűnő állapotban lehessen. Ezért választjuk az ellenőrzött Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészeket és célszerszámokat. A legjobbat Önnek. Gondtalan utazás az első kilométertől. Ezt kínálják Önnek testre szabott szervizszerződéseink, a Mercedes-Benz ServiceCare termékek. Profitálhat a hosszú távú biztonságból a tervezésben, a folyamatos költségellenőrzésből és a rögzített havi részletekből, továbbá a költségek áttekinthetőségéből. Valamint optimális védelmet élvezhet a további szervizköltségek ellen. A legjobbat az Ön mobilitása érdekében. A Mercedes-Benz Mobilo 1 mobilitási megoldással gondtalanul utazhat egész Európában meghibásodás, baleset, kisebb problémák vagy vandalizmus esetén is. Hiszen a Mobilóval többek között helyszíni segítségnyújtást, cseregépkocsit, szervizbe vontatást vagy éjszakai szállást is igénybe vehet. A Mobilo az első forgalomba helyezéstől számított első két évben ingyenes, majd minden karbantartással bármely hivatalos szervizpartnernél akár 30 évig meghosszabbítható. Ha bármikor segítségre van szüksége, egész Európában ingyenesen elérhet bennünket a számon. 1 Az általános szerződési feltételek érvényesek. Az érvényesség időtartama minden hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizben elvégzett karbantartással, mindenkor a következő esedékes karbantartásig meghosszabbodik legfeljebb 30 évig az első forgalomba helyezés után. 2 Külföldről történő hívás esetén roamingköltségek adódhatnak.

29 29

30 30 Milyen lenne az autósport a Mercedes-Benz nélkül? Az első járművet, amely egy autóversenyt megnyert, Daimler-motor hajtott. Az első Mercedes egy versenyautó volt. A legendás ezüstnyilak köré mára igazi mítosz szövődött. A Mercedes-Benz sport iránti elkötelezettsége nagy hagyománnyal rendelkezik. Az autósport máig hozzátartozik a márkához és minden csillagos gépkocsihoz. Ismerkedjen meg a legendával, mintha csak tegnap történt volna: a Mercedes-Benz Múzeumban, Stuttgartban. m TUDJON MEG TÖBBET! Ismerje meg, mi mozgatja a világot több mint 130 éve, és induljon időutazásra az automobil történetén át a Mercedes-Benz Múzeumban! Több mint 1500 kiállítási tárgy vár Önre m 2 -es területen, közöttük olyan egyedi darabokkal, mint a leg régebbi még meglevő Mercedes 1902-ből, vagy a legendás szárnyasajtósok. Üdvözöljük az innovációk világában:

31 31 Milyen lenne az autósport a Mercedes-Benz nélkül? június 3-án a Nürburgringen, a nemzetközi Eifel-futamon született meg az ezüstnyilak legendája, amely napjainkban élőbb, mint valaha: a gyári ezüstnyíl-csapat, a Mercedes-AMG Petronas Motorsport 2017-ben, miután a szezon második felében kiválóan teljesített, egymás után negyedik alkalommal szerezte meg a Forma-1-es konstruktőri és versenyzői győzelmet. Lewis Hamilton Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ autójával már a 2017-es szezon befejezése előtt három futammal biztosította negyedik bajnoki címét a mexikói Autódromo Hermanos Rodríguez pályán. A 2018-as szezonban ismét Lewis Hamilton és Valtteri Bottas indulnak a Mercedes-AMG Petronas Motorsport tagjaként Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power+ autójukkal a bajnoki címért. A sikerek értéke messze túlmutat a versenypályákon: minden egyes megtett méter hozzájárul például a szériagyártásban alkalmazott könnyűszerkezetes anyagok és hibrid technológia továbbfejlesztéséhez. m TUDJON MEG TÖBBET! Élje át a Forma-1 varázsát multimédiás bemutatókkal! Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power+, 2018-as szezon

32 32 Hatékony vezetési élmény. Dinamikus menetteljesítmény és kiemelkedő hatékonyság: a 3 nagy nyomatékú négyhengeres dízelmotor magabiztos menettulajdonságokkal és alacsony fogyasztással kápráztat el. Különösen a nagy vonóerejű, 140 kw 1 (190 LE) teljesítménynyel és 440 Nm maximális forgatónyomatékkal rendelkező V 250 d változat nyújt kiemelkedő vezetési élményt alacsony fogyasztás mellett. Az overtorque-technológia 2 a V 250 d változat esetén rövid ideig további 10 kw (14 LE) teljesítményt és 40 Nm forgatónyomatékot biztosít, ennek köszönhetően 9,1 mp alatt gyorsítja a járművet 0-ról 100 km/h sebességre. MOTORVÁLTOZATOK V 200 d, 100 kw 3 (136 LE) teljesítménnyel és 330 Nm maximális forgatónyomatékkal V 220 d, 120 kw (163 LE) teljesítménnyel és 380 Nm maximális forgatónyomatékkal V 250 d, 140 kw 1 (190 LE) (+10 kw [+14 LE] 1 ) teljesítménnyel és 440 Nm (+40 Nm 2 ) maximális forgatónyomatékkal m TUDJON MEG TÖBBET! A V-osztály minden műszaki adata megtalálható a 70. oldaltól kezdve. 1 A BlueEFFICIENCY csomaggal és a 7G-TRONIC PLUS váltóval rendelkező V 250 d esetében. 2 A teljesítmény és a forgatónyomaték rövid ideig tartó növelése az overtorque-technológiával a DYNAMIC SELECT C, S és M üzemmódjában aktiválódik. 3 A BlueEFFICIENCY csomaggal és a 7G-TRONIC PLUS váltóval rendelkező V 200 d esetében. Részletes információk a fogyasztási adatokról a Műszaki adatok alatt találhatók.

33 33 V 250 d A V 250 d változat 440 Nm maximális forgatónyomatékot ad le 1400 és /perc fordulatszám-tartományban Nm 140 kw Nm 1/perc kw Fordulatszám 1/perc Forgatónyomaték, Nm Teljesítmény, kw

34 34 Nyomatékváltó: komfort-kapcsolóközpont. Akár kényelmesen, akár sportosan kíván autózni, a hatfokozatú kézi kapcsolású váltó és a 7G-TRONIC PLUS hétfokozatú automata váltó 1 mindkét üzemmódban tökéletes megoldás. A 7G-TRONIC PLUS finoman elosztott hét sebességfokozata alacsonyan tartja a fordulatszámot, a zajokat és a fogyasztást. A vezető a DYNAMIC SELECT kapcsoló 2 segítségével 4 menetprogrammal C, E, S és M változtathatja a kapcsolási karakterisztikát. Az előzéseknél rendkívül hasznos az overtorque-technológia 3, amely rövid ideig 10 kw (14 LE) többletteljesítményt és 40 Nm plusz forgatónyomatékot biztosít, miközben az S menetprogramban a váltó csak nagyobb fordulatszámnál kapcsol magasabb fokozatba. Az M üzemmódban pedig a DIRECT SELECT kormánykapcsolófülekkel a vezető maga válthat. 1 2 A 7G-TRONIC PLUS automata váltó extra a V-osztály és a V-osztály AVANTGARDE számára, valamint szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén. A DYNAMIC SELECT kapcsoló a 7G-TRONIC PLUS 3 automata váltónál a szériafelszereltséghez tartozik. Az overtorque-technológia a szériafelszereltséghez tartozik a V 250 d és a V 250 d 4MATIC esetén. A V 250 d változatnál a BlueEFFICIENCY csomaggal és 7G-TRONIC PLUS váltóval. A BlueEFFICIENCY csomaggal és a 7G-TRONIC PLUS váltóval rendelkező V 250 d 4MATIC esetén. Részletes információk a fogyasztási adatokról a Műszaki adatok fejezetben találhatók.

35 35 4MATIC összkerékhajtás: stabilitáskontroll. A 4MATIC 1 állandó összkerékhajtással a V-osztály számára a nehéz útviszonyok sem jelentenek akadályt. A kitűnő vonóerő-átadásnak köszönhetően nő a gépjármű menetdinamikája, és javulnak a menettulajdonságai. A vonóerő az első és a hátsó tengelyen 45 : 55 arányban oszlik meg. Csúszós talajon a nem megfelelően tapadó kerekek a 4ETS elektronikus vonóerő-szabályzó rendszer segítségével lefékezhetők. Ekkor a meghajtó nyomatékot a rendszer a jól tapadó kerekekre irányítja át. Mivel az összkerékhajtás következtében a gépkocsi magassága nem változik, a V-osztály a 4MATIC opcióval is használhatja a megszokott méretű garázsokat, parkolóházakat, mélygarázsokat és autómosókat. 1 Extraként V 200 d 4MATIC, V 220 d 4MATIC és V 250 d 4MATIC változatban rendelhető, csak a 7G-TRONIC PLUS váltóval együtt. A BlueEFFICIENCY csomaggal és a 7G-TRONIC PLUS váltóval rendelkező V 200 d 4MATIC esetén. A BlueEFFICIENCY csomaggal és a 7G-TRONIC PLUS váltóval rendelkező V 220 d 4MATIC esetén. A BlueEFFICIENCY csomaggal és a 7G-TRONIC PLUS váltóval rendelkező V 250 d 4MATIC esetén. Részletes információk a fogyasztási adatokról a Műszaki adatok fejezetben találhatók.

36 36 Mercedes-Benz Intelligent Drive: a látnok. A Mercedes-Benz Intelligent Drive egyet jelent az innovatív vezetői asszisztens- és biztonsági rendszerekkel. Alkalmazásukkal a V-osztály magas szintű menetkényelmet és példamutató biztonsági színvonalat nyújt. A Mercedes-Benz Intelligent Drive legkiemelkedőbb eleme az extraként rendelhető Vezetői Segédrendszerek csomag, amely 4 asszisztens- és biztonsági rendszert kombinál. Ezek támogatják Önt a követési távolság betartásában, a holttérben található gépkocsik észrevételében és a sáv véletlen elhagyásának elkerülésében. Nehéz helyzetekben segíthetnek a balesetek elkerülésében, ill. azok súlyosságának csökkentésében. Ezen túlmenően megrendelhető a Sávtartó csomag is, amely a Holttérfigyelő és a Sávtartó asszisztensből áll. m TUDJON MEG TÖBBET! Mercedes-Benz Intelligent Drive: ezen a néven foglaltuk össze azokat az intelligens műszaki megoldásokat, amelyek aktívan támogatják és tehermentesítik a vezetőt. További információk:

37 37 Integrált biztonsági koncepció: az őrangyal. A V-osztály példamutató biztonsági színvonalát független oldalról is megerősítették: a 2014-es Euro NCAP teszt során kitűnő eredményt ért el, és kiérdemelte a legmagasabb értékelést jelentő 5 csillagot. A V-osztály széles körű biztonsági felszereltsége a Mercedes-Benz integrált biztonsági koncepciójához igazodik, amely 4 fázist foglal magában: biztonságos autózás, megelőző védelem veszély esetén, szükséges védelem baleset esetén, valamint baleset utáni következmények és károk csökkentése. BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉS Számos és magas színvonalú biztonsági és segédrendszer támogatja a vezetőt a biztonságos autózásban, melyek segítenek a veszélyek elkerülésében. A szériafelszereltséghez tartozik az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, amely figyelmezteti a vezetőt, ha a fáradtság tipikus jeleit észleli. Igény szerint további rendszerek teszik még biztonságosabbá és kényelmesebbé az autózást a V-osztályban. Ilyen például a LED-es Intelligens Világítási Rendszer 1, amely a világítást a fény-, az út- és az időjárási viszonyokhoz igazítva javítja a látási viszonyokat. VESZÉLY ESETÉN A V-osztály példaértékű biztonsági felszereléseket kínál, amelyek veszély esetén megelőző védelmi intézkedéseket képesek tenni. Ezek közé tartozik például a kívánságra rendelhető megelőző utasvédelmi rendszer, a PRE-SAFE, amely idejekorán felismeri a kritikus közlekedési helyzeteket, és megelőző védelmi intézkedéseket tesz az utasok védelme érdekében. Ilyen intézkedés többek között az első biztonsági övek visszaállítható megfeszítése, az esetlegesen nyitott ablakok és tetőrendszerek zárása, valamint elektromos ülésállítás esetén az első utasülés beállítása biztonságos helyzetbe baleset esetére. BALESET ESETÉN A V-osztály széles körű felszereltsége, amelynek elemei a légzsákok és további visszatartó rendszerek, példamutató védelmet nyújt baleset esetén. A szériafelszereltséghez tartoznak a légzsákok, valamint a függönylégzsákok és felsőtest-medence-oldallégzsákok a vezető és az első utas részére. Az extraként rendelhető hátsó függönylégzsákok 2 kiterjesztik a légzsákvédelmet az utastérre is. Az ISOFIX gyermekülés-rögzítés lehetővé teszi a megfelelő gyermekülések kényelmes rögzítését a különálló üléseken hátul, ill. a 3-as üléspad két külső ülőhelyén. 1 A LED-es Intelligens Világítási Rendszer extra a V-osztály, valamint szériafelszereltség a V-osztály AVANTGARDE és a V-osztály EXCLUSIVE esetén. 2 Csak a hosszú változatnál. BALESET UTÁN Az azonnali és megfelelő mentési intézkedések rendkívül fontosak a balesetek után. A V-osztályban különböző, a baleset típusától és súlyosságától függő mechanizmusok enyhíthetik a baleset következményeit és teszik lehetővé a gyors mentést. Ezek közé tartozik például a vészvillogó és az ütközéskor aktiválódó szükségvilágítás bekapcsolása, valamint az automatikus motorleállítás és az ajtók kireteszelése. m BIZTOS, AMI BIZTOS A Mercedes-Benz TechCenterben szinte minden biztonsági technológiáról talál tájékoztató animációs filmeket:

38 38 Stresszcsökkentő segédrendszerek. 1 2 A V-osztállyal élvezet utazni. Vannak azonban közlekedési helyzetek, amikor jól jöhet a segítség. Ezért a V-osztályhoz asszisztensrendszerek széles körű választéka rendelhető, amelyek tehermentesítik és kritikus helyzetekben támogatják a vezetőt az autópályán és az országúton éppúgy, mint a városi forgalomban. Ha kívánja, a V-osztály akár a be- és kiállásban is segíthet. A SEGÉDRENDSZEREK 3 1 A DISTRONIC aktív követési távolság tartó asszisztens önállóan képes tartani a követési távolságot a gépkocsi előtt haladó jármű mögött. 2 A Holttérfigyelő asszisztens segíthet a balesetek elkerülésében sávváltáskor például az autópályán. 3 A Sávtartó asszisztens segít a sáv véletlen elhagyásából eredő balesetek elkerülésében. 4 A szériafelszereltséghez tartozó Oldalszélasszisztens segít megakadályozni a sávból történő kitérést oldalirányú széllökések esetén. 5 A Táblafelismerő asszisztens 1 a felismert sebességkorlátozások, behajtási és előzési tilalmak, valamint azok végének folyamatos kijelzésével támogatja a vezetőt. 6 Az Aktív parkolóasszisztens a parkolóhely-keresésben és a be- és kiállás során segít. 7 A tolatókamera fotorealisztikusan megmutatja a gépkocsi hátsó részének közvetlen környezetét a Média Kijelzőn. Az Adaptív fékasszisztens kombinálja a követési távolság és ütközésfigyelmeztetést a BAS PRO fékaszszisztenssel Ábra nélkül 1 A COMAND Online multimédia-rendszerhez tartozik. m TUDJON MEG TÖBBET! Mercedes-Benz Intelligent Drive: ezen a néven foglal tuk össze azokat az intelligens műszaki megoldásokat, amelyek aktívan támogatják és tehermen tesítik a vezetőt. További információk:

39

40 40 Infotainment-művész. A COMAND Online 1 multimédia-rendszer minden igényt kielégít a gépkocsiban a tájékozódás, informálódás, szórakozás, navigáció és kommunikáció terén. A gyors merevlemezes, igényes, domborzati 3D-s térképmegjelenítést biztosító navigáció figyelembe veszi a Live Traffic Information 2 (valós idejű közlekedési információk, országspecifikus) adatait, és így dinamikus közlekedést tesz lehetővé, amelynek segítségével elkerülhetők a közlekedési dugók, és csökkenthető a menetidő. Szintén a felszereltséghez tartozik egy ragyogó Média Kijelző, egy internetböngésző, egy integrált 80 GB-os merevlemez és egy DVD-lejátszó. A multimédia-rendszer innovatívan kezelhető a kontrollerrel ellátott ergonomikus érintőpaddal, továbbá a LINGUATRONIC hangvezérlés alkalmazásával hangutasításokkal is. A Remote Online azt is lehetővé teszi, hogy Ön távolról, okostelefonon keresztül kapcsolatba lépjen a gépkocsival, és lekérdezze például a kilométeróra állását vagy az üzemanyagszintet. TOVÁBBI INFOTAINMENT-LEHETŐSÉGEK A V-OSZTÁLYÁHOZ: Az Audio 20 USB (széria) innovatív lehetőségeket kínál a gépkocsiban a tájékozódás, informálódás, szórakozás és kommunikáció terén. Az Audio 20 CD (extra) különböző kezelőszervek segítségével kezelhető, és CD-lejátszóval rendelkezik. A Garmin MAP PILOT (extra) az Audio 20 CD-t teljes értékű navigációs rendszerré alakítja, 3D-s térkép-megjelenítéssel. A digitális rádió (extra) elkápráztatja nagy programválasztékával, jó vételi tulajdonságaival és impozáns hangzásképével. 1 A COMAND Online extraként rendelhető a V-osztályhoz és a V-osztály AVANTGARDE kivitelhez. A V-osztály EXCLUSIVE esetén a szériafelszereltséghez tartozik. A COMAND Online valamennyi funkciójának használatához Bluetooth -képes mobiltelefon, ill. okostelefon szükséges, adatforgalommal. 2 Kiegészítésként a COMAND Online esetében az első 3 évben ingyenes.

41 41 Burmester térhatású hangszórórendszer: hangzástér. A Burmester térhatású hangszórórendszer 1 tökéletesen hangolt erősítő- és hangszórórendszerével magával ragadó térbeli hangzást varázsol a gépkocsiba. A 15 hangszóró (hattal több, mint a szériafelszereltséghez tartozó Audio 20 USB esetében) és a bassreflexbox együttesen 640 wattos hangzásélményt teremt. A többcsatornás térhangzás-technológiának köszönhetően minden ülőhelyen impozáns hangzás élvezhető. A Burmester logó a kiváló minőségű Burmester térhatású hangrendszert jelöli. Azért, hogy útitársaival is tökéletesen érthessék egymást, a Beszédhang-erősítés 2 a vezető és az első utas szavait a tetőpanelbe épített mikrofon segítségével egyszerűen átviszi a hátsó hangszórókra. Műszerfal-hangszóró Magassugárzó Mély-/középsugárzó Középsugárzó Mélysugárzó Surround-hangszóró 1 Szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén, valamint extraként rendelhető a V-osztályhoz és a V-osztály AVANTGARDE-hoz. 2 Csak a Burmester térhatású hangszórórendszerrel és a COMAND Online opcióval együtt rendelhető. A tökéletesen a gépkocsihoz hangolt 15 hangszóró, valamint a bassreflexbox első osztályú hangzásélményről gondoskodik.

42 42 A tér csodája. Nyolc személy és a csomagok? A V-osztály modelljeiben mindenkinek és mindennek bőven jut hely! Ha különösen nagy raktérre van szükség, a hátsó ülések teljesen ki is vehetők. 2,88 m maximális raktérhosszának köszönhetően az extra hosszú változatban (hosszú változat: 2,65 m, kompakt változat: 2,41 m) nagyméretű tárgyak is elhelyezhetők. Teljesen kiszerelt ülésekkel hátul akár 5010 l (hosszú változat: 4630 l, kompakt változat: 4200 l) áll rendelkezésére a csomagok és a szabadidő-felszerelés szállítására.

43 43 FEKHELY CSOMAG 1 3-as üléspad komfortfekhelyként a 2. hátsó üléssorban, 2 fiókkal és ágyhosszabbítással Különálló ülés az 1. sorban, bal oldalon a hosszú változatnál szériafelszereltségként, extraként különálló ülés az 1. sorban, jobb oldalon a hosszú változathoz Sötétre színezett üveg az oldalablakokon hátul és a hátsó ablakon ASZTAL CSOMAG Lehajtható asztal Az oldalfalra helyezhető pohártartó 12 V-os csatlakozóaljzat hátul Hálók a különálló hátsó ülések háttámláin 1 Nem rendelhető az extra hosszú változathoz.

44 44 Szabad helyválasztás. A V-osztály tökéletes választás az Ön feladataihoz: mindkét hátsó üléssorában a legsokoldalúbb változatokban kombinálhatók a különálló ülések, valamint a 2-es, ill. 3-as üléspadok. Szériafelszereltségként hátul négy kényelmes, különálló ülés található. Kívánságra már a kompakt járműhosszba is két 3-as üléspad építhető be, ami a V-osztályt 8 ülésessé teszi.

45 Ha 7 ülés elegendő, az 1. hátsó üléssor egy 2-es üléspaddal vagy 2 különálló üléssel szerelhető fel. Az olyan praktikus részletek, mint az üléssín-rendszer amelyen az ülőpadok és az ülések hosszirányban eltolhatók vagy a szemközti elrendezés opció, a legkifinomultabb egyéni kényelmi igényeket is teljesítik. 45

46 46 Komfortzóna. A V-osztály vezetője és első utasa ergonomikus komfortülésekben foglalhat helyet. Kívánságra az ülések és a fejtámlák fokozatmentes elektromos állítása 1 is növelheti a kényelmet. Ugyancsak komfortos megoldás a praktikus memóriafunkció, amellyel három személy számára tárolhatók az ülés- és fejtámla-beállítások. Vezető- vagy utascsere esetén a saját beállítások gombnyomásra gyorsan visszaállíthatók. Az ülések hidegben és hőségben is kényelmesek maradnak. Az extraként rendelhető ülésfűtés 1 kellemesen temperálja az üléseket. Az ülésklimatizálás pedig az első üléseken 1, ill. a hátsó különálló üléseken 1 növeli a klímakomfortot, valamint a vezető és az utasok kellemes közérzetét. 1 Extraként rendelhető a V-osztályhoz és a V-osztály AVANTGARDE kivitelhez, valamint szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén.

47 47 Levegős és világos környezet. Az igényes panoráma-tolótető 1 nagy üvegfelületei sok fényt engednek az utastérbe, így világos és barátságos környezetet teremtenek. A tolótető első része elektromosan nyitható, és ezáltal további szellőztetési lehetőséget kínál. Egy kétrészes elektromos roló kényelmesen kezelhető védelmet kínál az erős napfény ellen. A panorámatolótető mérete 1900 mm x 1120 mm, több mint 2 m 2 -es üvegfelülettel. 1 A panoráma-tolótető extraként rendelhető a V-osztály hosszú változatához és a V-osztály AVANTGARDE-hoz. A V-osztály EXCLUSIVE felszereltségéhez tartozik.

48 48

49 49 Szériafelszereltség. Igényes anyagok, letisztult formavilág és design: a V-osztály a kényelmet, a variálhatóságot és a biztonságot szolgáló, széles körű alapfelszereltségével azonnal magával ragad. Az ábrán látható 43,2 cm-es (17'') acél keréktárcsák szériakivitelben állnak rendelkezésre a V 250 d számára és a 4MATIC összkerékhajtás esetén, valamint extraként rendelhetők a V-osztály összes többi modelljéhez. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI 40,6 cm-es (16") acél keréktárcsák kerékdísztárcsával (RS3), 195/65 R16-os abroncsokkal Fényes ezüst 2 lamellás hűtődíszrács Nappali menetfény fényasszisztens Hővédő üvegezés körben Reflexiós fényszóró nappali menetfénnyel Adaptív féklámpa AZ UTASTÉR KIEMELKEDŐ ELEMEI Santiago szövet bevonatú komfortülések a vezető és az első utas részére 4 különálló ülés hátul (kívánságra elhagyható) Fényes fekete zongoralakk-hatású díszítőelemek Audio 20 USB, nagy, 17,8 cm-es (7") képátlójú Média Kijelzővel Félautomatikusan szabályozott TEMPMATIC klímaberendezés Elektromos rögzítőfék ATTENTION ASSIST Oldalszélasszisztens Légzsákok, felsőtest-medence-oldallégzsákok és függönylégzsákok a vezető és az első utas részére Vezetősín-rendszer gyorsrögzítővel a hátsó ülések be- és kiszereléséhez

50 50 AVANTGARDE kivitelváltozat. Esztétikus megjelenés és exkluzív design. Könnyű lelkesedni a V-osztály AVANTGARDE szériafelszereltségéért. Kívánságra pedig számos további felszereltségi lehetőség áll rendelkezésére az Ön egyéni igényei szerint, a legkisebb részletekig. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI 43,2 cm-es (17"), 5 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák, 225/55 R17-es abroncsokkal LED-es Intelligens Világítási Rendszer Külön nyitható hátsó ablak Ablakdíszléc és króm díszítőelem a gépkocsi hátsó részén Második bal oldali tolóajtó AGILITY CONTROL futómű, szelektív lengéscsillapító rendszerrel AZ UTASTÉR KIEMELKEDŐ ELEMEI Lugano bőr komfortülések Fényes sötétbarna kőrisfa hatású díszítőelemek, hátul is Nappabőr multifunkciós kormány krómbetéttel és nappabőr váltókar Ambiente megvilágítás Lámpa a hátsó kapaszkodóban, olvasólámpával

51 51

52 52

53 53 EXCLUSIVE kivitelváltozat. Ez a kivitelváltozat izgalmasan újraértelmezi a luxust: a panoráma-tolótető a közepes méretű kishaszonjárművek szegmensében egyedülálló módon nagyvonalú, fényben úszó környezetet teremt. A hűtőrekesszel felszerelt, nagyméretű középkonzol és a termo-pohártartók praktikus kényelmet kínálnak. Exkluzív, szálcsiszolt alumíniumoptikás díszítőelemek és krómozott szellőzőfúvókák teszik teljessé az utastérdesignt. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI AVANTGARDE Külső Sport csomag Panoráma-tolótető Parkoló csomag 360 -os kamerával 48,3 cm-es (19"), 16 küllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák AZ UTASTÉR KIEMELKEDŐ ELEMEI Szálcsiszolt alumíniumoptikás díszítőelemek Szellőzőfúvókák: krómezüst fúvókagyűrűk és keresztek Fekete vagy porcelán DINAMICA tetőkárpit AVANTGARDE Belső Design csomag Elektromosan állítható vezetőülés és első utasülés memóriafunkcióval Ülésklimatizálás a vezető és az első utas részére, ülésfűtéssel és -szellőzéssel Ülésklimatizálás a hátsó ülésen Középkonzol hűtőrekesszel

54 54

55 55 AMG Line 1. Az AMG felszereltségre jellemző elemek és az igényes részletek kombinációja fokozza a gépkocsi sportosságát és egyediségét. A felszereltség külső elemeihez többek között a 48,3 cm-es (19") AMG könnyűfém kerekek, az AMG kilépőél, valamint az AMG első lökhárító, a króm rakodó perem-védővel ellátott AMG hátsó lökhárító és az AMG küszöbburkolatok tartoznak. A sportfutóműnek és a 43,2 cm-es (17") fékberendezésnek köszönhetően a gépkocsi sportosabb menettulajdonságokat vehet fel. Az utasteret sportpedálok, karbonoptikás díszítőelemek és további exkluzív felszereltségi jellemzők teszik még értékesebbé. A KÜLSŐ MEGJELENÉS KIEMELKEDŐ ELEMEI AMG első lökhárító AMG hátsó lökhárító, króm rakodóperem-védővel 2 AMG küszöbburkolatok AMG légterelő 48,3 cm-es (19"), 7 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák 3 Sportfutómű, alternatívaként AGILITY CONTROL futómű 43,2 cm-es (17") fékberendezés, féknyergek Mercedes-Benz felirattal AZ UTASTÉR KIEMELKEDŐ ELEMEI Karbonoptikás díszítőelemek Szellőzőfúvókák: krómezüst fúvókagyűrűk és keresztek Fekete tetőkárpit Sportpedálok, szálcsiszolt alumínium, fekete gumibetétekkel 1 Az AMG Line extraként rendelhető a V-osztályhoz, a V-osztály AVANTGARDE és a V-osztály EXCLUSIVE kivitelváltozathoz. A V-osztályhoz csak bal oldali tolóajtóval, külön nyitható hátsó ablakkal, bőrbevonatú kormánnyal és metálfényezéssel rendelhető. 2 Az AMG hátsó lökhárító a kompakt járműhosszhoz nem áll rendelkezésre. 3 Külön felszereltségként is rendelkezésre áll.

56 56 Night csomag. A Night csomag fekete designelemekkel teszi még értékesebbé a külső megjelenést, és különösen markáns karaktert kölcsönöz a gépkocsinak. A 45,7 cm-es (18"), 10 duplaküllős feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák mellett a hűtőrács lamellái és a külső visszapillantó tükrök burkolatai is magasfényű feketére fényezettek. További felszereltségi jellemzők a színezett üvegezés hátul fekete üveggel, valamint a fekete ablakperemdíszlécek. Az AVANTGARDE Külső Sport csomaggal vagy az AMG Line-nal együtt az első lökhárító díszítőelemei feketék, és még határozottabbá teszik a sportos megjelenést.

57 57 A NIGHT CSOMAG ELEMEI: 45,7 cm-es (18"), 10 küllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák Magasfényű feketére fényezett külső visszapillantó tükrök, obszidiánfekete metál fényezés esetén a gépkocsi színére fényezve Hűtőrács integrált Mercedes csillaggal és 2 krómbetétes, magasfényű fekete lamellával Színezett üvegezés hátul, fekete üveg Magasfényű fekete ablakperem-díszlécek, csak V-osztály AVANTGARDE és V-osztály EXCLUSIVE esetén Első lökhárító fekete díszítőelemekkel, csak AVANTGARDE Külső Sport csomag esetén, szériafelszereltségként a V-osztály EXCLUSIVE számára AMG első lökhárító, fekete díszítőelemekkel, csak AMG Line esetén EXTRAKÉNT: Fekete hosszanti tetősínek Eloxált hosszanti tetősínek 48,3 cm (19"), 5 duplaküllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák 48,3 cm (19"), 7 duplaküllős, feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák 45,7 cm (18"), 5 duplaküllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák A Night csomag extraként rendelhető a V-osztály, a V-osztály AVANTGARDE és a V-osztály EXCLUSIVE változatok esetén.

58 58 Külső Sport csomag és Belső Design csomag. A V-osztály még egyedibbé és sportosabbá tehető az extra Külső Sport csomag vagy a Belső Design csomag megrendelésével. A Külső Sport csomag például a 43,2 cm-es (17") könnyűfém keréktárcsákkal és a sportfutóművel teszi tökéletessé a V-osztály sportos karakterét. A Belső Design csomaggal még értékesebbé válik az utastér. A csomag többek között Lugano bőr komfortüléseivel és díszítőelemeivel egyéni és sportos jegyeket kölcsönöz a gépkocsinak. A KÜLSŐ SPORT CSOMAGHOZ TARTOZNAK: 43,2 cm-es (17"), 20 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák 225/55 R17-es abroncsokkal Mercedes-Benz feliratos féknyergek Sportfutómű Extraként: AGILITY CONTROL futómű

59 59 A BELSŐ DESIGN CSOMAG TARTALMÁNAK ÁTTEKINTÉSE: Lugano bőr komfortülések fekete vagy kristályszürke színben Nappabőr kormány és váltókar Matt antracit hullámmintás díszítőelemek Extraként: fényes fekete zongoralakk-hatású díszítőelemek Szálcsiszolt alumínium sportpedálok

60 60 AVANTGARDE Külső Sport csomag és AVANTGARDE Belső Design csomag. A V-osztály AVANTGARDE kivitel exkluzivitása és dinamizmusa az extraként rendelhető csomagokkal tovább növelhető. Az AVANTGARDE Külső Sport csomag 1 a 45,7 cm-es (18") könnyűfém keréktárcsákkal, a sportfutóművel és a nagyméretű fékberendezéssel megjelenésében és menetdinamikájában is fokozott sportosságot sugároz. Az AVANTGARDE Belső Design csomag 1 olyan exkluzív felszereltségekkel kápráztat el, mint a prémium nappabőr komfortülések, továbbá a bőrhatású, díszítővarrásos műszerfal-felsőrész. AZ AVANTGARDE KÜLSŐ SPORT CSOMAGHOZ TARTOZNAK: 45,7 cm-es (18"), 5 duplaküllős, tremolitszürkére fényezett könnyűfém keréktárcsák, 245/45 R18-as abroncsokkal 43,2 cm-es (17") fékberendezés az első tengelyen Mercedes-Benz feliratos féknyergek Sportfutómű Extraként: AGILITY CONTROL futómű Króm díszléc a lökhárítón 1 Szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén.

61 61 AZ AVANTGARDE BELSŐ DESIGN CSOMAG ÁTTEKINTÉSE: Fekete, gesztenyeszínű vagy selyemfényű bézs nappabőr komfortülések, díszvarrással Bőrbevonatú kartámaszok és ajtóburkolat Bőrhatású műszerfal-felsőrész díszvarrással Nappabőr multifunkciós kormány krómbetéttel és nappabőr váltókar Fényes sötétantracit ébenfa hatású díszítőelemek Extraként: matt antracit hullámmintás díszítőelemek Extraként: fényes, sötétbarna kőris hatású díszítőelemek

62 62 Extrafelszereltségek. Élvezze az extrákat útközben! A nagyobb kényelmet, biztonságot és variálhatóságot nyújtó extrafelszereltségekkel a V-osztály egyéni igényeinek és preferenciáinak megfelelően finomítható A panoráma-tolótető 1 sok fényt és levegőt enged az utastérbe, és így világos és barátságos környezetről gondoskodik. 2 Az integrált hűtőrekesszel rendelkező középkonzol 2 két temperálható, dupla pohártartóval, multimédia box-szal, kartámasszal és különböző tárolóhelyekkel hangsúlyozza a gépkocsi prémium kialakítású belső terét. 3 A tetőkeretre felszerelhető tartó a különböző Mercedes-Benz szállítási megoldások gyors és rugalmas rögzítésére szolgál. 4 Kiemelkedő előkészítés tablet PC-k használatára a hátsó ülésen: a Szórakoztatóelektronika és komfortfelszereltségek előkészítéshez tartozik egy az áramellátást szolgáló USB-csatlakozó. 5 A Belső világítás csomag különböző világítási funkciókkal teszi még értékesebbé az utastér megjelenését sötétben. 6 A Tükör csomag automatikusan sötétedő tükrökkel és környezetmegvilágítással gondoskodik a nagyobb kényelemről. Az EASY-PACK csomagtérajtó 3 egész egyszerűen, gombnyomásra, automatikusan nyílik és záródik Ábra nélkül. Az elektromosan állítható vezetőülés kényelmes beállítási lehetőségeket és praktikus memóriafunkciót kínál 4 Ábra nélkül A Media Interface kábelkészlet segítségével a hordozható eszközök integrálhatók a gépkocsi kezelés- és kijelzési koncepciójába Ábra nélkül A 3 színben és 5 fényerősséggel beállítható Ambiente megvilágítás, amely választhatóan a vezetőtérben és hátul, ill. csak a vezetőtérben áll rendelkezésre, kellemes hangulatvilágítást ad Ábra nélkül A panoráma-tolótető extra a V-osztály és a V-osztály AVANTGARDE számára, valamint szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén. Az integrált hűtőrekesszel rendelkező középkonzol 2 extra a V-osztály és a V-osztály AVANTGARDE számára, valamint szériafelszereltség a V-osztály 3 EXCLUSIVE esetén. Az EASY-PACK csomagtérajtó extra a V-osztály és a V-osztály AVANTGARDE 4 számára, valamint szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE esetén. A felszereltségek körébe tartozik egy elektromos állítású első utasülés is.

63 63 Gyári segédeszközök mozgássérültek részére. Önállóan eljutni az irodába, vagy akár vásárolni és barátokat meglátogatni a Mercedes-Benz segédeszközök és ülésmódosítások a fogyatékkal élő emberek számára is lehetővé teszik mindezt. Legyen szó kormányforgató gombról, pedálmagasítóról vagy kézi kezelőszervekről, a Mercedes-Benz egyéni kívánságai szerint szereli fel gépkocsiját. Ezen túlmenően az irányjelzőt, a kürtöt, a világítást és a további funkciókat a MFD TOUCH multifunkciós forgatógomb segítségével könnyedén, egy kézzel is kezelheti. A Mercedes-Benz gyári segédeszközök választásának előnye, hogy teljes garanciát nyújt a gépkocsira, és nem igényel utólagos átépítést. A V-OSZTÁLYHOZ A KÖVETKEZŐ SEGÉDESZKÖZÖK ÁLLNAK RENDELKEZÉSRE: 1 MFD TOUCH multifunkciós forgatógomb 2 Easy Speed kézi kezelőszerv Kormányforgató gomb Ábra nélkül Kombinált kapcsolókar/tempomat kar, mechanikus, a jobb oldalon Ábra nélkül Classic kézi kezelőszerv Ábra nélkül Pedálburkolat Ábra nélkül Gázpedál-áthelyezés balra, elektromos Ábra nélkül Pedálmagasítók Ábra nélkül Ülésáthelyezés hátra, kb. 50 mm-rel Ábra nélkül Mérték utáni ülések Ábra nélkül 1 2 m TUDJON MEG TÖBBET! További információk a Segédeszközök és ülésmódosítások közvetlenül a gyártól prospektusban találhatók.

64 Eredeti Tartozékok. A Mercedes-Benz tartozékötleteivel még egyénibb módon a kívánságaihoz igazíthatja a V-osztály felszereltségét. A Mercedes-Benz Eredeti Tartozékok optimálisan illeszkednek az Ön gépkocsijához, és teljesítik a magas minőségi és biztonsági követelményeket. 1 Hátsó kerékpártartó a csomagtérajtón. A csomagtérajtóra történő biztonságos, egyszerű és saját kezű felszereléshez optimalizálva. 70 kg maximális terhelésével 4 darab szinte minden típusú és méretű kerékpár vagy 2 E-Bike (pedelec) szállítására alkalmas. Zárható. 2 CLASSIC ripsz lábtérszőnyegek. Hosszú élettartamú, rendkívül ellenálló tűnemez szőnyegek hímzett Mercedes-Benz emblémával. 3 CLASSIC peremes gumiszőnyeg. Robusztus, lemosható műanyagból, a legnagyobb igénybevételre. Teljesen lefedi a lábteret. A megemelt szegély és a felület kialakítása távol tartja a szennyeződést és a vizet. 4 Stílus & utazás felszereltség ruhaakasztó. Az elegáns és egyben praktikus ruhaakasztó segítségével gyűrődés nélkül szállíthatja ruháit. A vezető, ill. az első utas fejtámlájára egyszerűen felszerelhető. További fejtámlaelemek lehajtható asztal, univerzális akasztó, tablet PC tartó rendelhetők. 5 Mercedes-Benz Tetőbox 400, kb. 400 l térfogattal. Fogantyúval a könnyű nyitás és zárás érdekében. Matt ezüst és fekete metál színben kapható. Maximális terhelhetősége 75 kg. 6 Lapos csomagtérbetét. A tiszta megoldás szennyeződések és karcok ellen a csomagtérben. Könnyű, erős műanyagból. A képeken olyan tartozékok is szerepelhetnek, amelyek nem rendelhetők valamennyi országban.

65 65 RK2 RK5 RL5 RK8 RA9 RK4 RL9 RL8 RL3 RK3 Kerekek. A V-osztály mindig vonzó kerekeken gördül. Különösen a nagyméretű könnyűfém kerekek kölcsönöznek a gépjárműnek egyéni megjelenést, és hangsúlyozzák sportos karakterét. Az acél keréktárcsák külső megjelenését szériafelszereltségként dísztárcsa teszi értékesebbé. m TOVÁBBI KEREKEK A Mercedes-Benz Eredeti Tartozékokról a honlapon vagy közvetlenül Mercedes-Benz partnerénél kaphat Információt. RK2 45,7 cm-es (18"), 10 duplaküllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák 245/45 R18-as abroncsokkal (extra) RK4 48,3 cm-es (19"), 7 duplaküllős, feketére fényezett és polírozott AMG könnyűfém keréktárcsák 245/45 R19-es abroncsokkal (extra, az AMG Line része) RK5 48,3 cm-es (19"), 5 duplaküllős, tremolitszürkére fényezett könnyűfém keréktárcsák 245/45 R19-es abroncsokkal (extra) RL9 45,7 cm-es (18"), 5 duplaküllős, tremolitszürkére fényezett könnyűfém keréktárcsák 245/45 R18-as abroncsokkal (extra, az AVANTGARDE Külső Sport csomag része) RL5 40,6 cm-es (16"), 10 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák 195/65 R16-os abroncsokkal (extra) RL8 43,2 cm-es (17"), 5 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém eréktárcsák 225/55 R17-es abroncsokkal (extra, széria a V-osztály AVANTGARDE esetén) RK8 43,2 cm-es (17"), 20 küllős, vanádiumezüstre fényezett könnyűfém keréktárcsák 225/55 R17-es abroncsokkal (extra, a Külső Sport csomag része) RL3 48,3 cm-es (19"), 5 duplaküllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák 245/45 R19-es abroncsokkal (extra) RA9 45,7 cm-es (18"), 5 duplaküllős, tremolitszürkére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák 245/45 R18-as abroncsokkal (extra) RK3 48,3 cm-es (19"), 16 küllős, feketére fényezett és polírozott könnyűfém keréktárcsák 245/45 R19-es abroncsokkal (extra, széria a V-osztály EXCLUSIVE esetén)

66 66 Kárpit és díszítőelemek. Szériafelszereltség Belső Design csomag V-osztály AVANTGARDE AVANTGARDE Belső Design csomag V-osztály EXCLUSIVE VY4 VX7 VX7 VY7 VY7 VY5 VX8 VX8 VY9 VY9 Kárpitozások VY4 VY5 VX7 VX8 VX9 VY7 VY8 VY9 fekete Santiago szövet kristályszürke Santiago szövet 1 fekete Lugano bőr kristályszürke Lugano bőr selyemfényű bézs Lugano bőr fekete nappabőr gesztenyeszínű nappabőr selyemfényű bézs nappabőr FH0 FH7 VX9 FH8 VY8 FH9 VY8 FH8 Díszítőelemek FH0 FH7 FH8 FH9 FB1 FB2 fényes fekete zongoralakk-hatású matt antracit hullámmintás fényes sötétbarna kőris fényes sötét antracit ébenfa karbonoptikás (AMG Line) 2 szálcsiszolt alumíniumoptikás díszítőelemek AMG Line FH7 1 FH8 1 FH0 1 FH8 1 FH7 1 FH9 1 FH7 1 FH8 1 FH9 FB2 1 Extraként felár nélkül rendelhető. 2 Alternatívaként minden más, a V-osztályhoz rendelhető díszítőelem és kárpit. Az esetleges felárral kapcsolatban, kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez! FB1 2

67 67 Fényezések. Uni-fényezések Metálfényezések Uni-fényezések jupitervörös navy-kék gránitzöld kavicsszürke sarki fehér Metálfényezések kavanszitkék kovaszürke dolomitbarna hegyikristály-fehér obszidiánfekete fényes ezüst indiumszürke Szériafelszereltség a V-osztály EXCLUSIVE számára, egyéb esetben extrafelszereltség. 9134

68 68 Méretek. Kompakt változat (2057 behajtott tükrökkel) H H max. kb Minden adat mm-ben. A megadott értékek középértékek, és szériafelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban. 1 A gépkocsi magassága az extra felszereltségként kapható hosszanti tetőrudakkal szerelve 48 mm-rel nagyobb. 2 Belső magasság. 3 Terheletlenül. 4 Az utastér maximális szélessége (a padlón mérve). 5 Szabad tér a kerékjárati ívek között. 6 A méret a padlón mérve.

69 69 Hosszú változat Extra hosszú változat

V-osztály egyterű limuzin

V-osztály egyterű limuzin V-osztály egyterű limuzin 2 A V-osztály. Életnagyságban. Szálljon be, és a V-osztályban minden kilométert élvezni fog! Olyan sokoldalú, mint az Ön élete, és olyan nagyszerű, mint az álmai! Karakteres designnal,

Részletesebben

Marco Polo szabadidő- és lakóautók

Marco Polo szabadidő- és lakóautók Marco Polo szabadidő- és lakóautók 2 Rendkívüli szabadidő. A végtelen tengerparti utak jobban elkápráztatják, mint a városi forgalom. A meleg vizes források pedig izgalmasabbak, mint a termálfürdő. A valódi

Részletesebben

Nagyszerű. Egyedülálló.

Nagyszerű. Egyedülálló. V-osztály. Nagyszerű. Egyedülálló. Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader

Motor GL 350 BlueTEC 4MATIC Offroader Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok 22683470,00 HUF 1127760,00 HUF Szín Obszidiánfekete metálfényezés 351790,00 HUF Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

V-osztály. Típus Tengelytáv Járműhossz Teljesítmény Motorkód Gyártási kód Jármű alapár ( ÁFÁ-val )

V-osztály. Típus Tengelytáv Járműhossz Teljesítmény Motorkód Gyártási kód Jármű alapár ( ÁFÁ-val ) V-osztály A "MobiloVan" az Ön segítségére siet, ha a garanciaidőn belül váratlan technikai problémák lépnének fel, ezzel biztosítva gépjárművének optimális kihasználtságát. Típus Tengelytáv Járműhossz

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

GLC-Coupé szériafelszereltségei

GLC-Coupé szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás KIVITEL Széria külső kivitel P76 Széria belső kivitel P75 AMG Mercedes-AMG külső kivitel P31 Mercedes-AMG belső

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

G-osztály extrafelszereltségei

G-osztály extrafelszereltségei D06 Alcantara antracit tetőtér borítás - - - - S D27 Elektromos toló és billenő tető - - S S DN1 Csomagháló - - - - EH2 Komfort-Telefon EH3 Média-csatlakozó - - EM7 Hátsó szórakoztató rendszer - - - -

Részletesebben

C-osztály kombi szériafelszereltsége

C-osztály kombi szériafelszereltsége C-osztály kombi szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás CLASSIC (alapfelszereltség) Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

A CLS új generációja. Tehetség és forma. CLS-osztály. Coupé. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Csak a másként gondolkodók álmodtak valaha egy négyajtós coupéról, kényelmes hátsó ülésekkel: a Mercedes-Benz mérnökei. A CLS-sel az első ilyen

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

B-osztály Á R L I S T A

B-osztály Á R L I S T A B-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól B-osztály árlista 1 B-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 20% Havi

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. GLE. Coupé. Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt. Kifinomult sportosság és stílus. Ismerkedjen meg az autók világának legjobbjával egy új, magával ragadó formában: az új GLE Coupéban egyesül a Mercedes-Benz

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től hosszú hosszú 4MATIC hosszú 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Csomagok Exkluzív csomag P34 Kiegészítők Kipufogórendszer nem látható végekkel

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége

E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége E-osztály limuzin és kombi (W/S212) szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás BELSŐ Design Küszöblécek elöl és hátul, elöl rozsdamentes

Részletesebben

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze.

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. X-osztály 2 Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. Magabiztosan dacol a természeti erőkkel, markáns formavilága vonzza a tekinteteket. Olyan robusztus és erőteljes, hogy nehéz terepen is magabiztosan

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

C - osztály limuzin szériafelszereltsége

C - osztály limuzin szériafelszereltsége C - osztály limuzin szériafelszereltsége SZERVIZ, GARANCIA ISP - Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Szériakivitel Multifunkciós kormánykerék (4-gombos funkcióvezérlővel)

Részletesebben

CLS-osztály. Shooting Brake.

CLS-osztály. Shooting Brake. CLS-osztály. Shooting Brake. A CLS új generációja. Tehetség és forma. Vannak olyan személyiségek, akik egy egész generációt inspirálnak. Mert másképp közelítenek a dolgokhoz. Mert kiemelkednek a tömegből.

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

CLA-osztály. Shooting Brake.

CLA-osztály. Shooting Brake. CLA-osztály. Shooting Brake. Nagyvárosi vadász. Az új CLA Shooting Brake. Kalandos az élet a nagyvárosban: a házak az ég felé törnek, és reggelre új negyedek születnek, készen arra, hogy meghódítsák őket.

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. C-osztály. Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis. Magabiztos könnyedség, egyben a fejlődés mintaképe. Aerodinamikája elegánsan kitér a légellenállás elől. Kívánságra teljesen automatikus légrugózással,

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Mercedes- Á R L I S T A Érvényes: 2014. november 18-tól Mercedes- árlista 1 Mercedes- alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

C-osztály T-modell extrafelszereltségei

C-osztály T-modell extrafelszereltségei Kód Megnevezés 040U fekete - - 149U polárfehér fényezés 197U obszidián-fekete metálfényezés 312 420,- 623U elefántcsont fényezés - - - 755U tenorit-szürke metálfényezés - - 312 420,- 775U iridium-ezüst

Részletesebben

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B.

Termékinformáció. Termékinformáció OPEL AGILA-B. Termékinformáció Termékinformáció OPEL AGILA-B 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem Díszléc készlet - fekete Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől

Részletesebben

Az első autó hét trónnal.

Az első autó hét trónnal. R-osztály. Az első autó hét trónnal. Foglaljon helyet a világ legkisebb királyságában vagy a legtágasabb gépkocsiban, amit valaha építettünk. Az új R-osztály. Fejedelmi útitárs, hét ülőhellyel. Az egész

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Motor GLC 250 d 4MATIC

Motor GLC 250 d 4MATIC Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor GLC 250 d 4MATIC Egyedi modellek & csomagok Szín Selenit-szürke metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 50,8 cm (20") Kárpitozás

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

ALPINA B7 L. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B7 L

ALPINA B7 L. Széria felszereltség. 1/ 5.oldal. 2007.03.01 www.ap-trade.eu ALPINA B7 L ALPINA B7 L 1/ 5.oldal Széria felszereltség ALPINA CLASSIC könnyűfém keréktárcsák elől 245/35 ZR 21, hátul 285/30 ZR 21 Michelin Pilot Sport 2 gumiabroncsokkal ALPINA Nasca bőrkárpitozás ALPINA emblémával

Részletesebben

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1.

Mercedes-Benz Hungária Kft. 1133 Budapest Kárpát utca 21. Az ár- és szériafelszereltség változtatásának jogát fenntartjuk. 2008.04.21. 1. T í p u s Gyártási kód kw / LE Forint árak (20% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen B 180 CDI 245.207 80 / 109 6 295 000,- 743 000,- 7 038 000,- B 200 CDI 245.208 103 / 140 7 034 000,- 743 000,- 7 777

Részletesebben

Hívogatóan távolságtartó.

Hívogatóan távolságtartó. E - osztály Isten hozta otthon! Az E - osztály évtizedek óta egyet jelent a komforttal és a biztonsággal. Ráadásul újra és újra megújítja önmagát. Ma már több, mint 70 érzékelő gondoskodik róla, hogy

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle A GLA. Szabadság mindenek felett. Egyre erősebb karakter. A kíváncsiság és a kalandvágy a szó szoros értelmében a GLA arcára van írva. Markáns hűtőrácsának és feltűnő lökhárítójának

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kivitel: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO071421 2014. július Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Egyes ülés az elsı sorban, jobboldalon. 225/60 R16 gumiabroncsokkal)

Egyes ülés az elsı sorban, jobboldalon. 225/60 R16 gumiabroncsokkal) Auto-2-Tempo Kft. Komissziószám: 5858320098 Egyedi ár: 7 150 000 Ft cubanitezüst metál Hıvédı üvegezés fényszőrı csíkkal Széles keresztmetszető gumiabroncsok 205/65 R16 Deréktámasz utas Pompadourtáska

Részletesebben

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central

ABT A6 SEDAN / Avant. East European Central ABT A6 SEDAN / Avant East European Central 300 LE, 600 NM ABT AS6 Az ABT AS6. Csúcsteljesítmény a legfelso kategóriában. Már a futószalagról legördülve is igen mély benyomást kelt az Audi A6. Grandiózus,

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! A-osztály. Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes! Mellette vagy ellene, a mindegy nem választható. Külseje kilóg a sorból, belső tere stílusikon. Elkergeti az unalmat az utcából. Közben pedig

Részletesebben

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK

PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK PEUGEOT TRAVELLER TARTOZÉKOK A kiadvány tájékoztató jellegű, és szerepelhetnek benne olyan járműtartozékok is, melyeket a Peugeot jelenleg Magyarországon nem forgalmaz. 2 VÁLASSZA A PEUGEOT MINŐSÉGET!

Részletesebben

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle T-Modell Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: az új GLC-vel. Haladóbb és sportosabb mint valaha, közben szinte hangtalan és hatékony

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

GLE SUV extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től

GLE SUV extrafelszereltségei ( ) Érvényes: február 1-től 040U fekete fényezés 149U polár fehér 197U obszidián-fekete metálfényezés 351 790,- 755U tenorit-szürke metálfényezés 351 790,- 775U iridium-ezüst metálfényezés 351 790,- 792U palládium-ezüst metálfényezés

Részletesebben

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft)

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Voyager Kód Modell Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Dízel 404.O42.3 Voyager 2.8 D 177 LE 2776 130/177 9 444 882

Részletesebben

Az A - osztály új generációja

Az A - osztály új generációja Az A - osztály új generációja 2 Külső megjelenés A megbízhatóság az első pillantásra felismerhető. Minőség a legapróbb részletekig. A legnagyobb mérnöki teljesítmény, ha sikerül hidat építeni az érzelem

Részletesebben

GLC Sport Utility Vehicle

GLC Sport Utility Vehicle GLC Sport Utility Vehicle A GLC. Magasabbra. Előbbre. Éljen át minden utat egy egészen új színvonalon: a GLC-vel. Progresszív és sportos, miközben szinte hangtalan és meglepően hatékony: a kategória egyik

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA

TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 0 1 TIPPMIX NYEREMÉNYJÁTÉK NYEREMÉNYEINEK RÉSZLETES LEÍRÁSA 3 1 MILLIÓ FORINT PÉNZNYEREMÉNY A nyereményjáték végén a teljes időszak alatt feltöltött, a feltételeknek megfelelő szelvényszámokból kerül kisorsolásra

Részletesebben