Marco Polo szabadidő- és lakóautók

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Marco Polo szabadidő- és lakóautók"

Átírás

1 Marco Polo szabadidő- és lakóautók

2 2 Rendkívüli szabadidő. A végtelen tengerparti utak jobban elkápráztatják, mint a városi forgalom. A meleg vizes források pedig izgalmasabbak, mint a termálfürdő. A valódi kalandorok már 3 Marco Polo szabadidő- és lakóautóból választhatnak: ismerkedjen meg a Marco Polo segítségével a világ izgalmas szegleteivel egy kényelmes és sokoldalú gépkocsiban! Élvezze a letisztult formavilágot és designt, a nagyvonalú térkoncepciót és az egyedülálló komfortot! Legyen szó spontán utazásról vagy sportról, a Marco Polo HORIZON és a Marco Polo ACTIVITY tökéletes választás azoknak, akik szívesen utaznak és aktívan töltik szabadidejüket. Mondjon búcsút a mindennapoknak, és adja át magát a kalandvágynak tágas, funkcionális gépkocsikban!

3 3 Az Ön gépjárműve pontosan ilyen. 4 Mercedes-Benz Marco Polo 250 d Dolomitbarna metál 45,7 cm-es (18 col), tremolitszürkére fényezett és polírozott, 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák Mercedes-Benz Marco Polo HORIZON 220 d Brillantezüst metál 48,3 cm-es (19 col), feketére fényezett és polírozott, 16 küllős könnyűfém keréktárcsák Mercedes-Benz Marco Polo ACTIVITY 200 d Indiumszürke metál 43,2 cm-es (17 col) acél keréktárcsák dísztárcsával, 225/55 R17-es abroncsokkal, fekete Santiago szövet kárpitozás 6 Mercedes-Benz Marco Polo 250 d Dolomitbarna metál 45,7 cm-es (18 col), tremolitszürkére fényezett és polírozott, 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, selyemfényű bézs Marco Polo Lugano bőr kárpitozás, fényes fekete zongoralakk-hatású díszítőelemek 10 Mercedes-Benz Marco Polo HORIZON 220 d Brillantezüst metál 48,3 cm-es (19 col), feketére fényezett és polírozott, 16 küllős könnyűfém keréktárcsák, fekete Lugano bőr kárpitozás, fényes fekete zongoralakk-hatású díszítőelemek 14 Mercedes-Benz Marco Polo ACTIVITY 200 d Indiumszürke metál 43,2 cm-es (17 col) acél keréktárcsák dísztárcsával, 225/55 R17-es abroncsokkal, fekete Santiago szövet kárpitozás 18 A felszereltségi lehetőségek áttekintése 20 Mercedes me 28 Integrált biztonsági koncepció 30 Mercedes-Benz Intelligent Drive 31 Segédrendszerek 32 Infotainment 33 Multimédia 34 Motorok 36 Meghajtás, váltó és futómű 38 Szériafelszereltség, Marco Polo 40 Szériafelszereltség, Marco Polo HORIZON 42 Extrafelszereltségek, Marco Polo 44 Extrafelszereltségek, Marco Polo HORIZON 45 Utastér, Marco Polo HORIZON 46 AMG Line 47 Night csomag 48 Design csomagok 50 Szériafelszereltség, Marco Polo ACTIVITY 52 Extrafelszereltségek, Marco Polo ACTIVITY 54 További széria- és extrafelszereltségek 56 Kerekek 57 Eredeti Tartozékok 58 Kárpitok és díszítőelemek 59 Fényezések 60 Méretek, Marco Polo 62 Méretek, Marco Polo HORIZON 64 Méretek, Marco Polo ACTIVITY 66 Műszaki adatok, Marco Polo 68 Műszaki adatok, Marco Polo HORIZON 70 Műszaki adatok, Marco Polo ACTIVITY Az illusztrációkon olyan tartozékok és extra-/felszereltségek is láthatóak, amelyek a szériafelszereltséghez hozzáadhatók, ill. abból elhagyhatók. Részletes információk a fogyasztási adatokról a Műszaki adatok fejezetben találhatók.

4 4 A Marco Polo szabadidő- és lakóautók. Marco Polo. A kempingezők álma. A Marco Polo vonzó megjelenése mindenkit elkápráztat. Az utastér lakóhelyként és hálóhelyként egyaránt rendkívüli és exkluzív kényelmet nyújt utazás közben. Kívánságra széles körű segédrendszerek segítik Önt útközben. Megérkezés után az igényes kempingfelszereltségnek köszönhetően gyorsan otthon érezheti magát. A változatos szórakoztatásról a COMAND Online infotainment rendszer gondoskodik, amely az ergonomikus érintőpaddal, vagy a LINGUATRONIC segítségével hangvezérléssel kényelmesen kezelhető. Kívánságra a hangszórórendszer útközben és megérkezés után is első osztályú hangzásélményt teremt a gépkocsiban. Marco Polo HORIZON. Stílusos kalandor. A Marco Polo HORIZON kellemes utasterében az improvizatív kalandorok stílusosan utazhatnak. Ez a lakóautó egyesíti egy személygépkocsi agilitását és menetkényelmét a kényelmes alvóhellyel akár 5 személy számára. A Marco Polo HORIZON a felszereltségi lehetőségek terén sem ismer határokat: ez ugyanúgy érvényes a kényelemre és a formavilágra, mint a szórakoztatásra, a navigációra és a segédrendsze rekre. Rugalmas üléselrendezési lehetőségeivel akár 7 személyt is befogad, és az átlagos garázsoknak megfelelő, 2 méter alatti magasságával megbízható társat jelent a mindennapokban. Marco Polo ACTIVITY. Egyéni utazóknak. Funkcionális camper vagy tágas szabadidő-autó: a Marco Polo ACTIVITY minden úton elkápráztat. Az utastér néhány mozdulattal kellemes alvó- és lakótérré alakítható, akár 5 személy számára. Az extraként rendelhető, különálló ülésekkel akár heten is utazhatnak a Marco Polo ACTIVTIY modellben. Meghajtási változatai éppolyan sokfélék, mint az utastere: motorizáltságtól függően elsőkerék- 1, hátsókerék- vagy összkerékhajtással áll rendelkezésre. 1 A Marco Polo ACTIVITY elsőkerék-meghajtással 2018/06-tól meghatározott országokban átmenetileg nem rendelhető. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz márkakereskedőjéhez!

5 5

6 6 Kiáltsa ki a függetlenségét! A Marco Polo a tökéletes kompakt lakóautó mindazoknak, akik útközben is hangsúlyt fektetnek a stílusra és a kényelemre. Mindent biztosít, ami a magas színvonalú vezetési élményhez, utazáshoz és alváshoz szükséges: az utastér átgondolt belső kialakítást kínál első osztályú konyhával és szekrényekkel, megemelhető tetővel, tetőággyal és egy komfort-fekhellyé alakítható kétszemélyes üléspaddal, melyen akár 4 személy is kényelmesen aludhat. Igényes felszereltségével és intuitív infotainment-koncepciójával a mindennapok során és útközben ugyanúgy lenyűgöz. Alacsony fogyasztású, ugyanakkor nagyteljesítményű motorválasztékával, valamint külső megjelenésével új mércét állít. Ha ma még nem tudja, hogy holnap merre indul, a Marco Polo segít, hogy szabadon dönthessen!

7 7

8 8

9 9 Csillagos konyha a szabad ég alatt. A Marco Polo az utazás során szinte bárhol második otthont teremt. A modern bútor-koncepciónak, az ülések alatt elhelyezett ruhásszekrénynek és tároló rekeszeknek, valamint jacht hatású padlóburkolatot és zongoralakk-hatású díszítőelemeket is tartalmazó, exkluzív kiegészítőknek köszönhetően Ön mindig stílusosan utazhat. Közismert, hogy az étel otthon ízlik a legjobban, ezért nem hiányozhat a jól felszerelt konyhablokk sem, beépített hűtőszekrénnyel és praktikus fiókokkal, valamint nagyméretű lehajtható asztallal. Mielőtt felfrissülve a következő úti cél felé indulna, elevenítse fel úti élményeit a komfort-fekhelyen vagy a kényelmes tetőágyon, a hangulatvilágítás 1 különleges fényében! 1 Extrafelszereltségként rendelhető.

10 10

11 11 Élje át, amiről mások csak álmodnak! A Marco Polo HORIZON nagy felfedezés mindazoknak, akiket csábítanak a spontán és stílusos kalandok: egy személygépkocsi agilitását és menetkényelmét ötvözve repíti álmai és céljai felé. Kényelmes utastere újra és újra feltöltődésre hívogat. Egy élményekkel teli nap után pedig megemelhető tetővel és tetőággyal, valamint komfort-fekhellyel akár 5 fő számára nyújt pihenést. Az úti célok tükrében egyéni felszereltségi lehetőségeket is kínál: a kényelemtől és designtól a multimédián át az asszisztensrendszerekig. Ráadásul a kiemelkedő komfortnak, a variálható térkoncepciónak és az átlagos garázsokhoz illeszkedő, 2 méter alatti magasságának köszönhetően a Marco Polo HORIZON a mindennapok során éppolyan nagyszerű élményt nyújt, mint szabadidő-autóként.

12 12 Páratlan utazási élmény. A Marco Polo HORIZON vezetője és utasai nem csak a látnivalókat élvezhetik útközben. A letisztult belső kialakítás és formavilág, a prémium minőségű anyagok és a stílusos kialakítású műszerfal már az első pillanatban elkápráztatja. Az exkluzív Design csomagok segítségével az utastér bőr kárpitozással és díszítőelemekkel még kifinomultabbá tehető. Az ergonomikus és könnyen elfordítható komfort-üléseknek köszönhetően a vezető és az első utas stílusos környezetben, kényelmesen beszélgethetnek. Egy élményekben gazdag nap után a komfort-fekhely és a kényelmes tetőágy akár 5 hálóhelyet is biztosítanak, hogy Ön frissen kezdhesse a következő napot hiszen a legjobb kalandokhoz pihenés is kell.

13 13

14 14 Első a szabadidő. Azután a szórakozás. A mindennapoknak vége, kezdődik a szabadidő! A Marco Polo ACTIVITY variálható és gazdaságos szabadidő-autó a családok és a spontán szabadidős tevékenységek számára. A praktikus megemelhető tetőnek és a komfortfekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspadnak köszönhetően pillanatok alatt akár 5 kényelmes hálóhely áll rendelkezésére. A családi szabadidő-autó 2350 mm-es maximális belső magasságával, elfordítható első komfort-üléseivel és lehajtható asztallal mindig kényelmes helyet kínál a piknikhez. Éppen ilyen sokszínűek a Marco Polo ACTIVITY meghajtási változatai is: rendelhető elsőkerék- 1, hátsókerék- vagy összkerékhajtással is. Kiváló fordulékonyság és az átlagos méretű garázsokhoz alkalmas, 2 méter alatti magasságával megbízható társ a mindennapokban is. 1 A Marco Polo ACTIVITY elsőkerék-hajtással 2018/06-tól meghatározott országokban átmenetileg nem rendelhető. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz márkakereskedőjéhez!

15 15

16 16

17 17 Hely az álmoknak. És sok minden másnak. A Marco Polo ACTIVITY nem ismeri az unalmas napokat. A kitűnően variálható utastér funkcionális helykínálattal és számos praktikus tárolási lehetőséggel kápráztat el. Elfordítható komfort-ülések a vezető és az első utas számára, praktikus lehajtható asztal, 12 V-os csatlakozóaljzatok és oldalra nyitható ablak gondoskodnak arról, hogy a felfedezőknek a mindennapoktól távol se kelljen nélkülözniük a kényelmet. Mechanikusan megemelhető tetejének, valamint a kényelmes komfort-fekhelynek köszönhetően amely extraként fekvőbetéttel is rendelhető kellemes, akár 2350 mm-es belső magasságot is élvezhet, ráadásul a Marco Polo ACTIVITY néhány mozdulattal szabadidő-autóvá is alakítható, akár 5 kényelmes hálóhellyel!

18 18 Csillagok az utazás egén: Marco Polo szabadidő- és lakóautók.

19 19 A Marco Polo szabadidő- és lakóautókkal a vezető és az utasok kényelmesen és kipihenten juthatnak el szabadidős és nyaralási úti céljaikhoz. Valamennyi gépkocsi felszereltsége tartalmazza a mechanikusan megemelhető tetőt 2350 mm-es maximális belső magassággal, az elfordítható komfort-üléseket a vezető és az első utas számára, valamint a széles körű légzsákfelszereltséget. Mivel a gépkocsi magassága zárt tetővel a 2 méteres határ alatt marad, az átlagos garázsokban, parkolóházakban, mélygarázsokban és autómosókban problémamentesen használható. A Marco Polo legfontosabb előnyei: Akár 4 kényelmes hálóhely a komfort-fekhelyként funkcionáló kétszemélyes üléspadon, elektropneumatikus háttámlával, ill. a tetőágyon 4 ülőhely szériafelszereltségként, mely extraként akár 6 ülőhelyre bővíthető Konyhablokk 2 gázfőzőlappal, mosogatóval és integrált hűtőszekrénnyel, valamint lehajtható asztallal Sokoldalú tárolási lehetőségek a szekrényekben, fiókokban és a tetődobozban Ivóvíz- és szennyvíztartály Elektromos csatlakozó kívül, valamint 230 V-os és USB-csatlakozóaljzat Széles körű egyéni kialakítási lehetőségek az AMG Line, Night csomag és Belső Design csomag segítségével A Marco Polo HORIZON legfontosabb előnyei: Akár 5 kényelmes hálóhely a komfort-fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspadon, ill. a tetőágyon 5 ülőhely szériafelszereltségként, extraként kibővíthető akár 7 ülőhelyre Sokféle üléselrendezés rendelhető, pl. komfortülések hátul, 4 különálló üléssel 1 2. tolóajtó a vezető oldalán, extraként rendelhető Széles körű egyéni kialakítási lehetőségek az AMG Line, a Night csomag, a Belső Design csomag és a Belső Premium csomag segítségével A Marco Polo ACTIVITY legfontosabb előnyei: Akár 5 kényelmes hálóhely a komfort-fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspadon, ill. a tetőágyon 5 ülőhely szériafelszereltségként, extraként kibővíthető akár 7 ülőhelyre 2. tolóajtó a vezető oldalán, extraként rendelhető Ötféle dízelmotor 3 választható meghajtási változat: elsőkerék- 2, hátsókerék- vagy összkerékhajtás Egyedi kialakítási lehetőségek könnyűfém keréktárcsák széles választékával, krómozott hűtőráccsal és a Belső króm csomaggal 1 2 Ezeknél az üléselrendezés-változatoknál nem alakítható ki a komfort-fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspad a 2. hátsó üléssorban. A Marco Polo ACTIVITY elsőkerék-hajtással 2018/06-tól egyes országokban átmenetileg nem rendelhető. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz márkakereskedőjéhez!

20 20 Világunk az Ön kezében. Itt minden Ön körül forog. Fedezze fel a szolgáltatások, ajánlatok és újdonságok átfogó világát, melyek magával ragadó módon megkönnyítik és gazdagítják az életét! Ráadásul egészen kényelmesen jutnak el Önhöz: digitálisan! Így lesz a mi világunkból az Ön világa. A Mercedes me a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellekhez meghatározott országokban érhető el. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz márkakereskedőjéhez!

21 21

22 22 Összekapcsolt élet elragadóan egyszerűen. Valamennyi kapcsolattartási és mobilitási szolgáltatásunk, valamint számos további lenyűgöző ajánlat egy helyen és csak Önnek ez a Mercedes me. Jelentkezzen be még ma ingyenesen, és csatlakozzon kényelmesen a Mercedes-Benz világához PC-jén vagy laptopján, illetve útközben tableten, okostelefonon vagy okosórán! Mivel az élet állandóan változik, szolgáltatásainkat is folyamatosan fejlesztjük. Fedezze fel most: Az egyéni inspirációt nem csak online szeretné átélni? A Mercedes me Store-ok világszerte elkápráztatják, például Pekingben, Moszkvában és Hamburgban.

23 23 A Mercedes me connect összekapcsolja Önt gépkocsijával, gépkocsiját pedig az egész világgal. Széles körű és kényelmes konnektivitási szolgáltatásaink támogatják Önt és a járművét, gondoskodnak a nagyobb biztonságról, a jobb összekapcsolódásról, és nem utolsósorban a még izgalmasabb vezetési élményről. Nagyszerű érzés menet közben is folyamatos kapcsolatban maradni. A Mercedes me connect Alapszolgáltatásai meghibásodás vagy baleset esetén automatikusan segíthetnek Önnek, és ezen túlmenően élvezheti a távoli eléréssel biztosított szolgáltatások előnyeit is, pl. lehetőség a gépkocsi beállításainak módosítására okostelefonon keresztül és még sok egyéb. A Mercedes me inspire márkaélményeket és az inspiráló párbeszéd lehetőségét kínálja. Szeretnénk, ha részesedhetne ötleteinkből, hogy mindig a legjobb megoldásokat kínálhassuk. Például találhat egy közösséget, valamint a klasszikus autós témakörökön túlmutató számos ajánlatot és élményt, többek között a rendezvények, az utazás és az életmód területéről. 1 A Mercedes me move hozzáférést biztosít az intelligens mobilitási megoldásokhoz: a car2go a Free-floatingCarsharing úttörője és piacvezetője világszerte, a moovel mobilitás-alkalmazás különböző mobilitási szolgáltatók ajánlatait kapcsolja össze és találja meg ezáltal az optimális utat A-ból B-be. A mytaxi-alkalmazással megrendelheti taxiját, élőben követheti, ahogy megérkezik, és kényelmesen fizethet. A Mercedes-Benz Rent gépkocsit kínál Önnek minden alkalomra, rövid vagy hosszú távú bérletként egy Mercedes-Benz partnernél az Ön közelében. A Blacklane segítségével limuzint foglalhat sofőrrel, a FlixBus pedig kedvező áron teszi lehetővé a kényelmes és környezetbarát utazást távolsági buszokkal. A Mercedes me assist rendkívül egyszerűvé teszi gépkocsija karbantartását. Így könnyedén találhat online egy Mercedes-Benz partnert az Ön közelében és egyeztethet szervizidőpontot. A digitális szervizjelentés tájékoztatja Önt az elvégzett karbantartásokról, és már a karbantartást követő napon elérhető online. A legutóbbi szervizjelentés mellett a teljes szerviztörténetet, valamint gépkocsija szervizintervallumait is megtekintheti, és szükség esetén ki is nyomtathatja. z adott piacon való elérhetőségtől függően. A A Mercedes me a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellekhez meghatározott országokban érhető el. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz márkakereskedőjéhez! A Mercedes me finance sokféle utat kínál Önnek álmai autójához. A Mercedes-Benz Bank/Mercedes-Benz Financial Services Önnel együtt megtalálja az optimális lízing-, finanszírozási és biztosítási megoldásokat, az Ön igényeihez igazodva. Lízingtermékeink lehetővé teszik, hogy Ön mindig a legújabb modelleket használhassa, és ennek során maximális rugalmasságot élvezhessen. Hiszen nem a tulajdonszerzésért fizet, hanem csak a használatért, és így élvezheti a vonzó havi részletek előnyeit. Finanszírozási ajánlatainkkal új Mercedes-Benz gépjárművét úgy fizetheti, ahogyan az az Ön személyes pénzügyi terveihez a legjobban illeszkedik: a kívánt havi részle teket a választott kezdő részlet és a szerződés futamideje segítségével Ön határozza meg! Egyéni biztosítási megoldásaink vonzó feltételekkel megbízható védelmet nyújtanak tőkéje és gépkocsija számára egyaránt. A szerződéskötés után finanszírozási szer ződéseit kényelmesen kezelheti online.1

24 24 Szolgáltatásunk: tökéletesen illeszkedik Mercedes-Benz gépjárművéhez. Ön jóval többet vásárol, mint egy autót: megfizethetetlen értéket, exkluzív partneri kapcsolatot a Mercedes-Benz márkával. Ez nyugalmat, biztonságot és függetlenséget jelent az Ön számára. Más szavakkal: azt a jó érzést, hogy egy Mercedes-Benz autóban utazik. A legjobbat az Ön Mercedes-Benz gépjárművének. Senki sem ismeri autóját jobban, mint tapasztalt szakembereink a Mercedes-Benz szervizekben. Az átfogó szolgáltatás-kínálat és a minőség iránti elkötelezettségünk garantálja gépkocsija tökéletes állapotát. Ezért bízunk az ellenőrzött Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészekben és célszerszámokban. A legjobbat Önnek. Gondtalan autózás az első kilométertől kezdve. Ezt kínálják Önnek testre szabott szervizszerződéseink és a Mercedes-Benz ServiceCare termékek. Így Ön mindig élvezheti a hosszú távú tervezhetőség, a folyamatos költségellenőrzés, a fix havi részletek és az áttekinthető költségeknek előnyeit. Ráadásul biztosítjuk az optimális szervizköltségeket is. A legjobbat mobilitásának. A Mercedes-Benz Mobilo 1 mobilitási megoldással gondtalanul utazhat egész Európában meghibásodás, baleset, apróbb problémák vagy rongálás esetén is. Hiszen a Mobilo segítségével többek között igénybe vehet helyszíni segítségnyújtást, cseregépkocsit, vontatást vagy éjszakai szállást szállodában. A Mobilo az első forgalomba helyezés utáni két évben ingyenes és minden, hivatalos szerviz-partnernél végzett karbantartással akár 30 évig meghosszabbítható. Ha bármikor segítségre van szüksége, egész Európában ingyenesen elérhet bennünket a telefonszámon. 1 Általános szerződési feltételeink érvényesek. Az érvényességi időtartam minden, hivatalos Mercedes-Benz márkaszervizben elvégzett karbantartással a következő esedékes karbantartásig meghoszszabbodik legfeljebb az első forgalomba helyezést követő 30 évig. A Marco Polo és a Marco Polo HORIZON esetében a Mercedes-Benz Mobilo jelenleg érvényes kiadása szerinti szolgáltatások és 2 feltételek érvényesek. A Marco Polo ACTIVITY esetében a Mercedes-Benz MobiloVan jelenleg érvényes kiadása szerinti szolgáltatások és feltételek érvényesek. Külföldön történő használat esetén roamingköltségek merülhetnek fel. Egész Európára kiterjedő műszaki segítségnyújtás hotline a Marco Polo ACTIVITY típushoz:

25 25

26 26 Milyen lenne az autósport a Mercedes-Benz nélkül? Az első gépkocsit, amely autóversenyt nyert, egy Daimler motor hajtotta. Az első Mercedes versenyautó volt. A legendás ezüstnyilakból mítosz lett. A Mercedes-Benz elkötelezettsége a sport iránt gazdag hagyományokra tekint vissza. Az autósport máig meghatározza a márkát és minden csillagos gépkocsit. Ismerkedjen meg az egyedülálló történettel, mintha csak tegnap történt volna: a Mercedes-Benz múzeumban, Stuttgartban! m TUDJON MEG TÖBBET! Ismerkedjen meg mindazzal, ami a világot több mint 130 éve mozgatja, és induljon időutazásra az automobil történetében a Mercedes-Benz múzeumban! m 2 -en több mint 1500 kiállítási tárgy vár Önre, közöttük olyan egyedi darabok, mint a legrégebbi, 1902-ből fennmaradt Mercedes, vagy a legendás szárnyas ajtós modell. Üdvözöljük az innovációk világában:

27 27 Milyen lenne a Mercedes-Benz az autósport nélkül? június 3-án a Nemzetközi Eifel-versenyen, a Nürburgringen született az ezüstnyíl legendája, ami ma minden eddiginél elevenebben él: 2017-ben a Mercedes-AMG Petronas Motorsport gyári ezüstnyíl-csapata egy erős második szezont követően zsinórban negyedszerre nyeri meg egymás után a Forma-1 konstruktőri és versenyzői világbajnoki címét. Lewis Hamilton Mercedes-AMG F1 W08 EQ Power+ versenyautójával már a 2017-es szezon vége előtti harmadik versenyen biztosította negyedik egyéni világbajnoki címét a mexikói Autódromo Hermanos Rodríguez pályán. A 2018-as versenyévadban a Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power+ versenyautókban ismét Lewis Hamilton és Valtteri Bottas száll harcba a Mercedes-AMG Petronas Motorsport színeiben a világbajnoki címért. A sikerek értéke messze túlmutat a versenypályán: a versenyeken megtett minden méter tovább segíti a fejlesztést a sorozatgyártás számára, például a könnyűszerkezetes anyagok és a hibrid technológia terén. m TUDJON MEG TÖBBET! Fedezze fel a Forma-1 varázsát a multimédia segítségével! Mercedes-AMG F1 W09 EQ Power+, 2018-as évad

28 28 Marco Polo szabadidő- és lakóautók Integrált biztonsági koncepció Integrált biztonsági koncepció. A Marco Polo szabadidő- és lakóautók átfogó biztonsági felszereltsége példaértékű a szegmensben. A biztonsági felszereltség a Mercedes-Benz integrált biztonsági koncepciójához igazodik, amely 4 fázist foglal magában: biztonságos autózás, megelőző védelem veszély esetén, szükséges védelem baleset esetén, valamint baleset utáni következmények és károk csökkentése. Például a Mercedes me connect Alapszolgáltatások részeként tartalmazza a Mercedes-Benz Segélyhívó rendszert 1. Az utastér magas biztonsági színvonalát a TÜV Rheinland Ellenőrzött utasvédelem 2 tanúsítványa igazolja. BIZTONSÁGOS AUTÓZÁS. A biztonsági és segédrendszerek a biztonságos autózás érdekében támogatják a vezetőt, és segítenek a veszélyek elkerülésében. A rendszerek sokrétűsége és minősége a szabadidő- és lakóautók között példaértékű. A szériafelszereltséghez tartozik az Oldalszélasszisztens és az ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens, amely a fáradtság tipikus jeleinek felismerésekor figyelmezteti a vezetőt. Igény esetén további rendszerek teszik még biztonságosabbá és kényelmesebbé a vezetést. Például a Fékasszisztens, a Holttérfigyelő asszisztens és a Sávtartó asszisztens, amely segíthet megakadályozni a sáv véletlen elhagyását. VESZÉLY ESETÉN. A Marco Polo szabadidő- és lakóautók példaértékű biztonsági felszereltségeket kínálnak, melyek veszély esetén megelőző védelmi intézkedéseket képesek tenni. Például az extraként rendelhető megelőző PRE-SAFE utasvédelmi rendszer a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellekhez, ill. a PRE-SAFE rendszer a Marco Polo ACTIVITY modellhez, amely képes idejekorán felismerni a kritikus közlekedési helyzeteket és megelőző intézkedéseket tesz az utasok védelmében. Az intézkedések közé tartozik a biztonsági övek visszaállítható megfeszítése elöl, valamint az esetlegesen nyitott ablakok bezárása. BALESET ESETÉN. BALESET UTÁN. Az azonnali és megfelelő mentési intézkedések rendkívül fontosak a balesetek után. A Marco Polo szabadidő- és lakóautókban különféle, a baleset típusától és súlyosságától függően működésbe lépő mechanizmusok teszik lehetővé a baleset következményeinek csökkentését és a gyors mentést. A Mercedes-Benz Segélyhívó rendszer 1 gondoskodik a lehető leggyorsabb segítségről a baleset helyszínén. A rendszer a Mercedes me connect Alapszolgáltatások része. A további intézkedések közé tartozik például a vészvillogó és az ütközéskor aktiválódó szükségvilágítás bekapcsolása, valamint az automatikus motorleállítás és az ajtók kireteszelése. A széles körű felszereltség légzsákokkal és további visszatartó rendszerekkel a Marco Polo szabadidő- és lakóautókban példamutató védelmet nyújthat baleset esetén. A szériafelszereltséghez tartoznak az első légzsákok, valamint a függönylégzsákok és a felsőtest-medence-oldallégzsákok a vezető és az első utas számára. Az ISOFIX-gyerekülésrögzítés lehetővé teszi a megfelelő gyermekülések kényelmes rögzítését az üléspadon, ill. a hátsó különálló üléseken. m RENDELKEZÉSÉRE ÁLLUNK Ha útközben segítségre lenne szüksége, a Mercedes-Benz Service24h-t ingyenesen érheti el a vagy alternatívaként a telefonszámon. Az integrált Mercedes-Benz Contact telematikai szolgáltatás egy mobiltelefonhoz kapcsolódva akár automatikusan összekapcsolhatja Önt vevőszolgálatunkkal, valamint képes a szükséges jármű- és helyzetadatok elküldésére. 1 Csak a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellekhez rendelhető. 2 A TÜV Rheinland által meghatározott baleseti folyamat igazolta az utasok védelmét a rakománytól, valamint a beépített bútorok stabilitását. A teszt során a gépjármű szerkezete és az utastér jelentős deformáció nélkül viselte el az 56 km/óra sebességgel történő ütközés során fellépő erőhatásokat. A beépített elemek sértetlenek, a bútorajtók pedig zárva maradtak. További információk a tesztről a mellékelt QR-kód segítségével a TÜV Rheinland online tanúsítvány adatbankjában, a Certipediában találhatók.

29 Marco Polo szabadidő- és lakóautók Integrált biztonsági koncepció 29 Az ábrán kizárólag illusztrációként különböző kioldott légzsákok láthatók, teljesen felfúvódott állapotban.

30 30 Marco Polo szabadidő- és lakóautók Mercedes-Benz Intelligent Drive Mercedes-Benz Intelligent Drive. A látnok. A Mercedes-Benz Intelligent Drive összefogja az innovatív vezetői asszisztens- és biztonsági rendszereket, melyek tehermentesítik és segítik a vezetőt. Főbb funkciói az Aktív parkolásasszisztens 360 -os kamerával 1 és a LED-es Intelligens Világítási Rendszer extrák. INTELLIGENS KÖZLEKEDÉS Az Aktív parkolásasszisztens 360 -os kamerával 1 (extra) átfogóan segíti a parkolóhely-keresést, a parkolást és a manőverezést, és a Média Kijelzőn mutatja a gépkocsi közvetlen környezetét. Az Aktív parkolásasszisztens tolatókamerával (extra) tehermentesíti a vezetőt a parkolóhely-keresésnél, be- és kiálláskor, valamint manőverezéskor. A tolatókamera (extra) fotorealisztikusan jeleníti meg a közvetlenül a gépkocsi mögötti területet, így segíthet a károk elkerülésében parkoláskor és manőverezéskor. A LED-es Intelligens Világítási Rendszer javítja a látási viszonyokat és ezáltal a közlekedésbiztonságot, mivel az útfelület megvilágítását képes automatikusan a különböző közlekedési helyzetekhez igazítani. A Táblafelismerő asszisztens 2 figyelmeztet az észlelt, táblával jelzett sebességkorlátozásokra, valamint a behajtási és előzési tilalomra, és tehermentesíti a vezetőt. m TUDJON MEG TÖBBET! 1 Az Aktív parkolásasszisztens 360 -os kamerával csak a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellekhez rendelhető. 2 A Táblafelismerő asszisztens az extraként rendelhető COMAND Online high-end infotainment rendszer részét képezi, amely extraként rendelhető a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON típusokhoz.

31 Marco Polo szabadidő- és lakóautók Segédrendszerek 31 Segítőkész segédrendszerek. A vezetőtámogató rendszerek közé tartozik az extraként rendelhető aktív követésitávolság-tartó asszisztens, a DISTRONIC 1, mely megtartja a követési távolságot, és tehermentesíti a vezetőt az autópályán vagy gyakori megállással és elindulással járó forgalomban. Az extraként rendelhető Vezetői segédrendszerek csomag kombinálja az Adaptív fékasszisztenst 2, ill. a COLLISION PREVENTION ASSIST 3 segédrendszert, a Holttérfigyelő és Sávtartó asszisztenst, valamint a PRE-SAFE 4 segédrendszert. Ezek a segédrendszerek segítenek a követési távolság tartásában, a vészfékezésben, a járművek felismerésében a holttérben, valamint a sáv akaratlan elhagyásának elkerülésében. Nehéz helyzetekben segíthetnek a balesetek elkerülésében, ill. azok súlyosságának csökkentésében. HASZNOS SEGÍTSÉG A Sávtartó csomag (extra) a Sávtartó asszisztenssel és a Holttérfigyelő asszisztenssel segíti a vezetőt a sávban maradásban, valamint többsávos utakon sávváltáskor. A DISTRONIC 1 aktív követésitávolság-tartó asszisztens (extra) önállóan tartja a követési távolságot. Az Adaptív fékasszisztens 2 (extra a Marco Polo és Marco Polo HORIZON modellekhez) kombinálja a követésitávolság- és ütközésfigyelmeztetést a BAS PRO fékasszisztenssel. A COLLISION PREVENTION ASSIST 3 (extra a Marco Polo ACTIVITY modellhez) kombinálja a követésitávolság- és ütközésfigyelmeztetést a BAS PRO fékasszisztenssel. Az Oldalszélasszisztens (széria) segít elkerülni a nyomvonalról való letérést oldalirányú széllökések esetén. Az ATTENTION ASSIST (széria) számos paraméter segítségével képes a fáradtság tipikus jeleinek felismerésére és a vezető figyelmeztetésére. A PRE-SAFE (extrafelszereltség a Marco Polo és Marco Polo HORIZON modellekhez), ill. a PRE-SAFE rendszer (extrafelszereltség a Marco Polo ACTIVITY modellhez) képes idejekorán felismerni a kritikus közlekedési helyzeteket és megelőző intézkedéseket tenni. 1 A DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens csak a Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellekhez rendelhető. 2 Az Adaptív fékasszisztens kívánságra külön is rendelhető a Marco Polo és Marco Polo HORIZON modellekhez. 3 A COLLISION PREVENTION ASSIST kívánságra külön is rendelhető a Marco Polo ACTIVITY modellhez. 4 A Marco Polo ACTIVITY modellnél a Vezetői segédrendszerek csomag felszereltség a PRE-SAFE segédrendszer helyett a Menetfényasszisztenst tartalmazza.

32 32 Marco Polo és Marco Polo HORIZON Infotainment Infotainment. A legjobb kapcsolatban. A Marco Polo és a Marco Polo HORIZON modellekben a kalandvágyók az infotainment és kommunikáció terén is a legjobbat kapják útközben és megérkezés után is. Az extraként rendelhető COMAND Online high-end infotainment rendszer internet-böngészővel és a Mercedes-Benz alkalmazásokkal, valamint igényes 3D-s térkép-megjelenítéssel megbízhatóan navigálja álmai helyszíneire, a valós idejű 1 közlekedési információk segítségével pedig amikor csak lehetséges közlekedési dugók nélkül. Kezelése is időtakarékos és innovatív: ergonomikus érintőpaddal vagy a LINGUATRONIC segítségével hangvezérléssel. 1 Csak egyes piacokon elérhető. KOMMUNIKÁCIÓS TEHETSÉG Az Audio 20 USB (széria) az információk, a szórakozás és a kommunikáció olyan innovatív lehetőségeit kínálja a gépkocsiban, mint a Bluetooth -kihangosító és az USB-csatlakozó. Az Audio 20 CD érintőpaddal (extra) növeli a kezelési komfortot az innovatív érintőpaddal, és CD-lejátszóval is rendelkezik. A Garmin MAP PILOT (extra) az érintőpaddal rendelkező Audio 20 CD-t teljes értékű navigációs rendszerré alakítja, Live Traffic Information 1 szolgáltatással (közlekedési adatok valós időben) és 3D-s térkép-megjelenítéssel. A hangszórórendszer (extra), amely útközben és megérkezés után is első osztályú hangzásélményt teremt a gépkocsiban, csak a Marco Polo modellhez rendelhető.

33 Marco Polo ACTIVITY Multimédia 33 Multimédia. Közvetlen kapcsolat. A modern audiorendszerek gondoskodnak a legjobb összeköttetésről a Marco Polo ACTIVITY modellben. A Bluetooth csatlakozásnak köszönhetően a gépkocsiban a kéz nélküli funkció segítségével telefonálhat, megjelenítheti az SMS-eket, vagy zenét hallgathat. Az Audio 40 csúcsmodell nagy felbontású, 17,8 cm (7") képátlójú érintőképernyő segítségével intuitív kezelést tesz lehetővé. A gyors merevlemezes navigáció, amelyhez igényes 3D-s domborzati térkép tartozik, együttműködik a Live Traffic Information 1 szolgáltatással, lehetővé téve a közlekedési dugók elkerülését és a menetidő lerövidítését. Az Audio 15 kívánságra a Becker MAP PILOT navigációs modullal is bővíthető, illetve alakítható igényes, intuitíven kezelhető navigációs rendszerré 2D-s és 3D-s térkép-megjelenítéssel. KOMMUNIKÁCIÓS PARTNER Az Audio 10 (extra 2 ) számos értékes információs és kommunikációs funkciót kínál: kihangosító és audiostreaming Bluetooth segítségével, USB- és Aux-incsatlakozó, valamint egy SD memóriakártya-hely. Az Audio 15 (extra) az Audio 10-hez képest ezen kívül nagy felbontású, 14,7 cm (5,8") képátlójú TFT-kijelzővel, valamint egy ipod csatlakozóval is rendelkezik. A Becker MAP PILOT (extra) az Audio 15 rendszert igényes, intuitívan kezelhető navigációs rendszerré bővíti ki. Az Audio 40 (extra) intuitíven kezelhető 17,8 cm-es (7") érintőképernyővel, valamint gyors merevlemezes navigációval és sokoldalú kommunikációs és infotainment lehetőségekkel kápráztat el. 1 Live Traffic Information (közlekedési információk valós időben, országspecifikus). 2 Az Audio 10 Németországban a Marco Polo ACTIVITY modell szériafelszereltségéhez tartozik.

34 34 Marco Polo szabadidő- és lakóautók Motorok Marco Polo 250 d Marco Polo HORIZON 250 d Marco Polo ACTIVITY 250 d Ez a motorváltozat 440 Nm maximális forgatónyomatékkal rendelkezik 1400 és 2400/perc fordulatszám között Nm 140 kw Nm 1/perc kw Fordulatszám 1/perc Forgatónyomaték, Nm Teljesítmény, kw

35 Marco Polo szabadidő- és lakóautók Motorok 35 Motorok. Élményautózás. Az 5 nagy teljesítményű négyhengeres dízelmotor 1 meggyőző menetteljesítménnyel és gazdaságos üzemanyag-fogyasztással teszi élvezetessé az utazást. A BlueEFFICIENCY csomag 2 ECO Start-Stop funkcióval és 12 V 95 Ah-s zselés akkumulátorral a szériafelszereltséghez tartozik. Különösen a 140 kw 3 (190 LE) teljesítménnyel és 440 Nm maximális forgatónyomatékkal rendelkező legkiválóbb motorváltozat nyújt nagyszerű vezetési élményt alacsony fogyasztás mellett. A motorok szériakivitelben teljesítik az Euro 6c M1 előírt határértékeit. 4 A MARCO POLO ÉS A MARCO POLO HORIZON MOTORJAI A MARCO POLO ÉS A MARCO POLO ACTIVITY MOTORJAI 100 kw 5 (136 LE), 330 Nm, 2143 cm 3, hatfokozatú kézi kapcsolású váltó, extraként 7G-TRONIC PLUS 120 kw 6 (163 LE), 380 Nm, 2143 cm 3, hatfokozatú kézi kapcsolású váltó, extraként 7G-TRONIC PLUS 140 kw 3 (190 LE), 440 Nm, rövid ideig, az overtorque technológiával +10 kw (14 LE) és +40 Nm, 2143 cm 3, 7G-TRONIC PLUS 65 kw 1, 7 (88 LE), 230 Nm, 1598 cm 3, hatfokozatú kézi kapcsolású váltó 84 kw 1, 8 (114 LE), 270 Nm, 1598 cm 3, hatfokozatú kézi kapcsolású váltó 100 kw 9 (136 LE), 330 Nm, 2143 cm 3, hatfokozatú kézi kapcsolású váltó, extraként 7G-TRONIC PLUS 120 kw 10 (163 LE), 380 Nm, 2143 cm 3, hatfokozatú kézi kapcsolású váltó, extraként 7G-TRONIC PLUS 140 kw 11 (190 LE), 440 Nm, 2143 cm 3, 7G-TRONIC PLUS m TUDJON MEG TÖBBET! A Marco Polo szabadidő- és lakóautók minden műszaki adata megtalálható a 66. oldaltól. 1 2 A 65 és 84 kw-os motorváltozatok és az elsőkerék-hajtás (Marco Polo ACTIVITY 160 d és 180 d) 2018/06-tól egyes országokban átmenetileg nem rendelhetők. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez! Nem rendelhető a 65 és 84 kw-os motorváltozatokhoz (Marco Polo ACTIVITY 160 d és 180 d). A Marco Polo 250 d és Marco Polo HORIZON 250 d, valamint a Marco Polo 250 d 4MATIC és Marco Polo HORIZON 250 d 4MATIC típusoknál. Csak a 100 kw, 120 kw és 140 kw teljesítményű motorokra érvényes. A Marco Polo 200 d és a Marco Polo HORIZON 200 d típusnál. A Marco Polo 220 d és Marco Polo HORIZON 220 d, valamint a Marco Polo 220 d 4MATIC és Marco Polo HORIZON 220 d 4MATIC típusoknál. A Marco Polo ACTIVITY 160 d változatnál. A Marco Polo ACTIVITY 180 d változatnál. A Marco Polo ACTIVITY 200 d típusnál. A Marco 11 Polo ACTIVITY 220 d és Marco Polo ACTIVITY 220 d 4MATIC típusoknál. A Marco Polo ACTIVITY 250 d és Marco Polo ACTIVITY 250 d 4MATIC típusoknál. Részletes információk a fogyasztási adatokról a Műszaki adatok című fejezetben találhatók.

36 36 Marco Polo szabadidő- és lakóautók Meghajtás, váltó és futómű 1 2 3

37 Marco Polo szabadidő- és lakóautók Meghajtás, váltó és futómű 37 Meghajtás. Profi animátorok. A Marco Polo szabadidő- és lakóautók hajtáslánca tökéletesen az egyéni igényekhez igazítható. A kínálatban elsőkerék- 1, hátsókerék- vagy összkerékhajtás, 2 váltó- és 4 futóműváltozat szerepel. Ha limuzinhoz hasonló menetkényelmet kíván, a kiegyensúlyozott komfort-futómű, a hátsókerék-hajtás és a lágyan kapcsoló 7G-TRONIC PLUS automata váltó 2 a megfelelő választás. A 65 1, 3 és 84 kw-os 1, 4 motorváltozatok, hatfokozatú kézi kapcsolású váltóval, elsőkerék-hajtással 1, és az Alapfutómű Plus-szal különösen gazdaságosak. Nehéz útviszonyok közötti gyakori utazás esetén ajánlott a 4MATIC állandó összkerékhajtás, a nagyobb tapadás és menetstabilitás érdekében. MEGHAJTÁSI VÁLTOZATOK 1 Elsőkerék-hajtás 1 és hatfokozatú kézi kapcsolású váltó a 65 kw-os 1, 3 (88 LE) és 84 kw-os 1, 4 (114 LE) motorváltozatoknál 2 Hátsókerék-hajtás és hatfokozatú kézi kapcsolású váltó, extraként 7G-TRONIC PLUS, a 100 kw-os 5 (136 LE) és 120 kw-os 6 (163 LE) motorváltozatoknál, a 140 kw-os 7 (190 LE) motorváltozatnál a 7G-TRONIC PLUS a szériafelszereltséghez tartozik 3 4MATIC összkerékhajtás és 7G-TRONIC PLUS, extraként a, 120 kw-os 8 (163 LE) és 140 kw-os 9 (190 LE) motorváltozatnál Az ábrákon 1-től 3-ig a különböző hajtásváltozatok sematikus ábrázolása látható. Váltó és futómű. Sportprogram. A Marco Polo szabadidő- és lakóautók növelik az utazási kedvet. A sportos vagy kényelmes hangolású futóművek vagy az AGILITY CONTROL futómű képezik a dinamikus és kényelmes menettulajdonságok alapját. Szériafelszereltségként a sebességek a hatfokozatú kézi kapcsolású váltóval választhatók. A kívánságra rendelhető 7G-TRONIC PLUS automata váltó 2 kitűnő kapcsolási kényelemmel átveszi a sebességváltás feladatát. Ezen túlmenően a hajtáslánc a DYNAMIC SELECT kapcsolóval 3 sportosra, kényelmesre vagy rendkívül hatékonyra állítható be. Ha pedig izgalmas helyekre nehéz útviszonyok mellett is el kíván jutni, az extraként rendelhető 4MATIC állandó összkerékhajtás kitűnő választás. A FUTÓMŰVÁLTOZATOK Az Alapfutómű Plus megbízható menettulajdonságokkal, alacsony utastéri zajszinttel és magabiztos menetdinamikával győz meg (szériafelszereltség a Marco Polo ACTIVITY modellnél). A Komfort-futómű gondoskodik a kellemes menettulajdonságokról alacsony zajszint és egyidejűleg jó menetdinamika mellett (szériafelszereltség a Marco Polo és Marco Polo HORIZON típusoknál, extraként rendelhető a Marco Polo ACTIVITY modellhez). A sportfutómű magas szintű menetdinamikával és agilitással kápráztat el (extraként rendelhető a Marco Polo és Marco Polo HORIZON típusokhoz). Az AGILITY CONTROL futómű szelektív lengéscsillapító rendszerrel összekapcsolja az agilitást a rendkívül magas szintű menetkényelemmel (extraként rendelhető a Marco Polo és Marco Polo HORIZON típusokhoz). m TUDJON MEG TÖBBET! A Marco Polo szabadidő- és lakóautók minden műszaki adata megtalálható a 66. oldaltól. 1 A Marco Polo ACTIVITY elsőkerék-hajtással 2018/06-tól meghatározott országokban átmenetileg nem rendelhető. További információkért, kérjük, forduljon Mercedes-Benz kereskedőjéhez! 2 A 7G-TRONIC PLUS automata váltó motorizáltságtól és váltótól függően szériafelszereltség vagy extraként rendelhető. 3 A Marco Polo ACTIVITY 160 d típusnál. 4 A Marco Polo ACTIVITY 180 d típusnál. 5 A Marco Polo 200 d, Marco Polo HORIZON 200 d és Marco Polo ACTIVITY 200 d típusoknál. 6 A Marco Polo 220 d, Marco Polo HORIZON 220 d és Marco Polo ACTIVITY 220 d típusoknál. 7 A Marco Polo 250 d, Marco Polo HORIZON 250 d és Marco Polo ACTIVITY 250 d típusoknál. 8 A Marco Polo 220 d 4MATIC, Marco Polo HORIZON 220 d 4MATIC és Marco Polo ACTIVITY 220 d 4MATIC típusoknál. 9 A Marco Polo 250 d 4MATIC, Marco Polo HORIZON 250 d 4MATIC és Marco Polo ACTIVITY 250 d 4MATIC típusoknál. Részletes információk a fogyasztási adatokról a Műszaki adatok című fejezetben találhatók.

38 38 Marco Polo Szériafelszereltség Teljes értékű. A Marco Polo szériafelszereltsége. A Marco Polo már a szériafelszereltséggel is első osztályúan felszerelt prémium-lakóautó. Erről az átgondolt és nagyvonalú kemping-felszereltség, a modern és vonzó design, valamint az elegáns és ergonomikusan kialakított utastér gondoskodik. És természetesen példamutató a Mercedes-Benz járművekre jellemző biztonsági felszereltség is. Kompakt méretei és a praktikus, megemelhető tető a mindennapok során is megbízható társsá teszik a Marco Polo modellt. A SZÉRIAFELSZERELTSÉG A KÖZLEKEDÉSHEZ TARTALMAZZA TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐKET: Fedélzeti számítógéppel rendelkező, 3 küllős multifunkciós kormány, amely kellemes tapintásával és ergonómiájával győz meg 40,6 cm-es (16") acél keréktárcsák dísztárcsával, 205/65 R16-os abroncsokkal Légzsákok, felsőtest-medence-oldallégzsákok és függönylégzsákok a vezető és az első utas részére Audio 20 USB ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens Műszerfal és burkolatok fényes fekete zongoralakk-hatású díszítőelemmel ECO Start-Stop funkció Halogén fényszórók reflexiós technikával Menetfényasszisztens, amely a fényviszonyoktól függően automatikusan be-, ill. kikapcsolja a menetfényt TEMPMATIC klímaberendezés félautomata szabályozással: automatikusan szabályozza a kívánt hőmérsékletet a vezető és az első utas számára Komfort-futómű Mercedes me connect Alapszolgáltatások, pl. Mercedes-Benz Segélyhívó rendszer A gépkocsi színére fényezett lökhárítók és kiegészítők

39 Marco Polo Szériafelszereltség 39 A SZÉRIAFELSZERELTSÉG A LAKÓTÉRHEZ TARTALMAZZA TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐKET: Szekrény modul konyhaelemmel és fényes fekete zongoralakk-hatású díszítőelem: 2 önbehúzó felső fiók, egy nagy önbehúzó fiók alul jobbra, alsó szekrény a bal oldalon polccal és tolóajtóval, asztal a szekrénybe integrálva 38 l-es ivóvíztartály, 40 l-es szennyvíztartály 40 l-es, ***-os kompresszoros hűtőszekrény ( 16 C-ig) Oldalra nyitható elektromos ablak hátul jobb oldalon Külső 230 V-os csatlakozóaljzat, valamint zárható frissvíz-betöltőcsonk Jacht-hatású padlóburkolat, mely igényes, kellemes hangulatot biztosít Színezett üvegezés hátul, fekete üveggel védi az utasteret a kíváncsi pillantásoktól és a naptól Komfortülés a vezető és az első utas számára, a magas szintű ergonómia mellett rugalmas, praktikus forgathatóságával nyűgöz le Vezetősín-rendszer, gyorsrögzítővel Tolóablak elöl balra Fekete Marco Polo Santiago szövet, ill. Marco Polo selyemfényű bézs Santiago szövet (felár nélküli extraként) A SZÉRIAFELSZERELTSÉG ALVÁSHOZ TARTALMAZZA TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐKET: Kétszemélyes üléspad, komfort-fekhelyként, ágyhosszabbítással (fekvőfelület kb. 2,03 m x 1,13 m), pneumatikus üléskárpittal és egy fiókkal Mechanikus megemelhető tetővel, ill. tetőággyal 2 személy számára Rolók hátul és egy függöny az első szélvédőnél sötétítéshez és betekintés ellen Az ábrákon látható felszereltségek néhány országban extrafelszereltségek lehetnek.

40 40 Marco Polo HORIZON Szériafelszereltség Teljesen elégedetten autózni. A Marco Polo HORIZON szériafelszereltsége. Prémium szabadidő-autóként a Marco Polo HORIZON már szériafelszereltségként is szinte mindennel rendelkezik, amire Önnek a kényelmes utazáshoz és a mindennapos használathoz szüksége lehet. A kiemelt jellemzők közé tartozik az egyedülálló Mercedes-Benz biztonsági felszereltség, valamint a modern és igényes külső és belső megjelenés. A SZÉRIAFELSZERELTSÉG A KÖZLEKEDÉSHEZ TARTALMAZZA TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐKET: Fedélzeti számítógéppel rendelkező, 3 küllős multifunkciós kormány, amely kellemes tapintásával és ergonómiájával győz meg 40,6 cm-es (16") acél keréktárcsák dísztárcsával, 205/65 R16-os abroncsokkal Légzsákok, felsőtest-medence-oldallégzsákok és függönylégzsákok a vezető és az első utas részére Audio 20 USB ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens Műszerfal és burkolatok fényes fekete zongoralakk-hatású díszítőelemmel ECO Start-Stop funkció Menetfényasszisztens, amely a fényviszonyoktól függően automatikusan be-, ill. kikapcsolja a menetfényt TEMPMATIC klímaberendezés félautomata szabályozással: automatikusan szabályozza a kívánt hőmérsékletet a vezető és az első utas számára Komfort-futómű Mercedes me connect Alapszolgáltatások, pl. Mercedes-Benz Segélyhívó rendszer Tárolóhálók a vezető- és utasülés háttámláin A gépkocsi színére fényezett lökhárítók és szerelvények

41 Marco Polo HORIZON Szériafelszereltség 41 A SZÉRIAFELSZERELTSÉG A LAKÓTÉRHEZ TARTALMAZZA TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐKET: Oldalra nyitható elektromos ablak hátul bal és jobb oldalon az utastérben Elfordítható komfortülés a vezető és az első utas számára Vezetősín-rendszer gyorsrögzítővel Fekete Santiago szövet, ill. kristályszürke Santiago szövet (felár nélküli extraként) A SZÉRIAFELSZERELTSÉG ALVÁSHOZ TARTALMAZZA TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐKET: Komfort-fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspad 3 személy számára, ágyhosszabbítással és kb. 1,93 m x 1,35 m-es fekvőfelülettel Mechanikus megemelhető tetővel, ill. tetőággyal 2 személy számára Sötétítőfüggönyök hátul és a vezetőfülkében, melyekkel az utastér betekintésmentesen besötétíthető Az ábrákon látható felszereltségek néhány országban extrafelszereltségek lehetnek.

42 42 Marco Polo Extrafelszereltségek Így még értékesebb. Válogatás a Marco Polo extrafelszereltségeiből. 1 2 Számos rendelhető extrával fokozhatja a Marco Polo kényelmét útközben, lakóhelyként és alváshoz, és még a megjelenését is egyedibbé teheti. A külön nyitható hátsó ablak, a hangulatvilágítás és a LED-es Intelligens Világítási Rendszer a kompakt lakóautók között csak a Marco Polo típusnál érhető el. 3 4 A KÉNYELMES AUTÓZÁSHOZ ÉS KELLEMES PIHENÉSHEZ RENDELHETŐ EXTRAFELSZERELTSÉGEK TÖBBEK KÖZÖTT AZ ALÁBBIAKAT TARTALMAZZÁK: 1 Az elektromos üveg toló-emelőtető további szellőztetési lehetőséget nyújt, és több fényt enged az utastérbe. 2 A kihúzható napellenző 1 a tolóajtó fölött megnöveli a lakóteret és árnyékot ad. 3 Az EASY-PACK csomagtérajtó kényelmesen gombnyomásra nyílik és csukódik. 4 A külön nyitható hátsó ablak és csomagtérajtó gyors és kényelmes rakodást tesz lehetővé. 5 Az EASY UP megemelhető tető elektromosan nyitható és csukható. 6 A Marco Polo modellhez első ízben rendelhető hangszórórendszer új szintre emeli a hangzásélményt. 7 A hangulatvilágítás a szekrények lábazatánál gondoskodik a kellemes világításról hátul, és különlegesebbé teszi a megjelenést. 8 A vezetőfülkében további hangulatvilágítás közvetett fénnyel kellemes közérzetet teremt a vezető és az első utas számára. 9 Kempingasztal és székek, melyek menet közben helytakarékosan elhelyezhetők az ágyhosszabbítás alatt. 1 A napellenző háza ezüst- vagy antracit színben választható.

43 Marco Polo Extrafelszereltségek Az Aktív parkolásasszisztens 360 -os kamerával megkönnyíti a parkolóhely- keresést, továbbá a hosszirányú és keresztirányú parkolóhelyekre történő beparkolást és az azokról való kiállást is. A tolatókamera hátramenetbe kapcsoláskor láthatóvá teszi a gépjármű mögötti területet. Az AMG Line tipikus AMG elemekkel és igényes részletekkel teszi sportosabbá és egyedibbé a külső megjelenést és az utasteret Ábra nélkül A Night csomag fekete dizájnelemekkel még vonzóbbá teszi a külső megjelenést, és rendkívül kifejező egyéniséget kölcsönöz a gépjárműnek Ábra nélkül A Belső Design csomag többek között elegáns bőr kárpitozással és vonzó díszítőelemekkel teszi még értékesebbé az utasteret, és egyedi, sportos karaktert kölcsönöz neki Ábra nélkül A LED-es Intelligens Világítási Rendszer a világítást a változó fény-, út- és időjárási viszonyokhoz igazítja Ábra nélkül

44 44 Marco Polo HORIZON Extrafelszereltségek Ügyes kísérő. Válogatás a Marco Polo HORIZON extrafelszereltségeiből Egyéni kialakítási lehetőségek széles választéka kínál még nagyobb kényelmet útközben és lakóhelyként a Marco Polo HORIZON típusnak, és még egyedibbé teszi a megjelenését. A kompakt szabadidő-autók szegmensében egyedülálló a külön nyitható hátsó ablak, az Aktív parkolásasszisztens 360 -os kamerával és a LED-es Intelligens Világítási Rendszer. EXTRAFELSZERELTSÉGEK, VÁLOGATÁS: 1 A Belső Design csomag többek között elegáns bőr kárpitozással és vonzó díszítőelemekkel teszi még értékesebbé az utasteret, és egyedi, sportos karaktert kölcsönöz neki. 2 A COMAND Online high-end infotainment rendszer beleértve a valós idejű közlekedési információkat, a Mercedes me connect Alap- és Távoli eléréssel biztosított szolgáltatásokat, valamint a Táblafelismerő asszisztenst navigál és segíti a kommunikációt A vezetőfülkében és hátul vagy csak a vezetőfülkében választható hangulatvilágítás 3 színbeállítással és 5 fényerő-fokozattal teremt kellemes hangulatot. 4 A Belső Premium csomag többek között exkluzív nappabőr felszereltséggel és vonzó díszítőelemekkel teszi értékesebbé az utasteret, és igényes eleganciát kölcsönöz. 5 A LED-es Intelligens Világítási Rendszer a világítást a változó fény-, út- és időjárási viszonyokhoz igazítja. Az AMG Line tipikus AMG elemekkel és igényes részletekkel teszi sportosabbá és egyedibbé a külső megjelenést és az utasteret Ábra nélkül A Night csomag fekete dizájnelemekkel még vonzóbbá teszi a külső megjelenést és rendkívül kifejező egyéniséget kölcsönöz a gépjárműnek Ábra nélkül

45 Marco Polo HORIZON Utastér 45 Kényelmes utazás minden ülésen. A szériafelszereltséghez tartozó, komfort-fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspadon a 2. hátsó üléssorban a Marco Polo HORIZON típusban az utasok kényelmesen utazhatnak. Az üléspad néhány mozdulattal komfort-fekhellyé alakítható akár 3 személy számára. Kiegészítő üléselrendezési lehetőséget kínál például a vonzó komfort-üléselrendezés hátul, 4 különálló üléssel 1. Mivel az ülések a vezetősín-rendszeren hosszirányban eltolhatók, ill. kivehetők, a hátsó tér még rugalmasabban használható. Komfort-fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspad, 2. hátsó üléssor, különálló ülés, 1. hátsó üléssor, bal oldal, különálló ülés, 1. hátsó üléssor, jobb oldal Háromszemélyes üléspad, komfort-fekhelyként, 2. hátsó üléssor, Különálló ülés, 1. hátsó üléssor, bal oldalon, különálló ülés 1. hátsó üléssor, jobb oldalon, különálló ülés 2. hátsó üléssor, bal oldalon, különálló ülés 2. hátsó üléssor, jobb oldalon Háromszemélyes üléspad, komfort-fekhelyként, 2. hátsó üléssor, különálló ülés 1. hátsó üléssor, bal oldalon vagy jobb oldalon Lehajtható asztal, különálló ülés 1. hátsó üléssor, bal oldalon, különálló ülés 1. hátsó üléssor, jobb oldalon, különálló ülés 2. hátsó üléssor, bal oldalon, különálló ülés 2. hátsó üléssor, jobb oldalon 1 Ennél az üléselrendezés-változatnál nem alakítható ki a komfort-fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspad.

46 46 Marco Polo és Marco Polo HORIZON AMG Line AMG Line. A tipikus AMG elemek és igényes részletek kombinációja fokozza a sportosságot és egyediséget. AMG könnyűfém keréktárcsák, AMG spoiler, valamint a sportos kialakítású első és hátsó lökhárító finomítják a külső megjelenést. A sportfutómű és a Mercedes-Benz felirattal ellátott, erős fékberendezés dinamikusabb menettulajdonságokat tesznek lehetővé, és sportos megjelenést kölcsönöznek a gépkocsinak. A sportpedálok és a szénszálas hatású AMG díszítőelemek még különlegesebbé teszik az utasteret. AZ AMG LINE KÜLSŐ MEGJELENÉS ELEMEI: Sportos kialakítású első és hátsó lökhárító Az AMG spoiler javítja az aerodinamikát Feketére fényezett és polírozott, 48,3 cm-es (19") 7 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, 245/45 R19-es abroncsokkal Sportfutómű, alternatívaként AGILITY CONTROL futómű 43,2 cm-es (17") fékberendezés, elöl Mercedes-Benz feliratos féknyergek AZ AMG LINE ELEMEI AZ UTASTÉRBEN: AMG szénszálas hatású díszítőelemek Szellőzőfúvókák krómozott keresztmerevítőkkel és gyűrűvel Selyemfényű bézs tetőkárpit Szálcsiszolt rozsdamentes acél sportpedálok fekete gumibetétekkel

47 Marco Polo és Marco Polo HORIZON Night csomag 47 Night csomag. A Night csomag fekete dizájnelemekkel még vonzóbbá teszi a külső megjelenést, és rendkívül kifejező egyéniséget kölcsönöz a gépjárműnek. A feketére fényezett és polírozott 45,7 cm-es (18") 10 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák mellett a hűtőrács lamellái és a visszapillantó tükrök burkolatai is magasfényű fekete színben rendelhetők. A felszereltség további jellemzője a feketére fényezett, megemelhető tető. Az AMG Line-nal együtt az első lökhárító díszítőelemei szintén feketék, és még jobban kihangsúlyozzák a sportos megjelenés. A NIGHT CSOMAG RÉSZEI: 45,7 cm-es (18") 10 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák Magasfényű feketére fényezett külső visszapillantó tükrök, obszidiánfekete metálfényezésnél a gépkocsi színére fényezve Hűtőrács integrált Mercedes csillaggal és 2 magasfényű fekete krómbetétes lamellával Feketére fényezett, megemelhető tető AMG első lökhárító fekete díszítőelemmel, csak AMG Line esetén EXTRA: Megemelhető tető a gépkocsi színére fényezve Tremolitszürkére fényezett és polírozott 45,7 cm-es (18") könnyűfém kerekek, Tremolitszürkére fényezett és polírozott 48,3 cm-es (19") könnyűfém kerekek,

48 48 Marco Polo és Marco Polo HORIZON Design csomagok Egyéni és igényes. A Belső Design csomag többek között elegáns bőr kárpitozással és vonzó díszítőelemekkel teszi még különlegesebbé az utasteret, és egyéni, sportos karaktert kölcsönöz neki. A csomaghoz tartoznak a Lugano bőr komfort-ülések, valamint a nappabőr kormány és váltókar. A díszítőelemeknél többféle vonzó megjelenésű változat közül lehet választani. A szálcsiszolt alumínium sportpedálok erősítik a Belső Design csomag sportos karakterét. A MARCO POLO BELSŐ DESIGN CSOMAG ELEMEI: Fekete vagy selyemfényű bézs Lugano bőr Bőr kormány és váltókar, ill. bőr kormány a 7G-TRONIC PLUS esetében Szálcsiszolt alumínium sportpedálok Fényes fekete zongoralakk-hatású díszítőelemek vagy fényes sötét antracit ébenfa hatású díszítőelemek A MARCO POLO HORIZON BELSŐ DESIGN CSOMAG ELEMEI: Fekete Lugano bőr Bőr kormány és váltókar, ill. bőr kormány a 7G-TRONIC PLUS esetében Szálcsiszolt alumínium sportpedálok Matt antracit hullámmintás díszítőelemek, alternatívaként fényes fekete zongoralakk-hatású díszítőelemek, fényes sötétbarna kőrisfa hatású díszítőelemek vagy fényes sötét antracit ébenfa hatású díszítőelemek Szénszálas hatású díszítőelemek a kívánságra rendelhető AMG Line esetében

49 Marco Polo HORIZON Belső Premium csomag 49 A Belső Premium csomag többek között exkluzív bőr felszereltséggel és vonzó díszítőelemekkel teszi különlegessé az utasteret és igényes eleganciát kölcsönöz. A csomaghoz tartoznak az exkluzív nappabőr komfort-ülések fekete, gesztenye vagy selyemfényű bézs színválasztékban. A díszítőelemeknél 2 vonzó megjelenésű változat közül lehet választani. A bőr bevonatú műszerfal díszvarrással, valamint a nappabőr kormány és váltókar, továbbá szálcsiszolt alumínium sportpedálok hangsúlyozzák az elegáns megjelenést. A MARCO POLO HORIZON BELSŐ PREMIUM CSOMAG ELEMEI: Hangulatvilágítás elöl és hátul Megvilágított küszöbborítások Bőr bevonatú műszerfal díszítővarrással Fekete gesztenye vagy selyemfényű bézs nappabőr Bőr kormány és váltókar, ill. bőr kormány a 7G-TRONIC PLUS kivitelhez Szálcsiszolt alumínium sportpedálok Fényes sötétbarna kőrisfa hatású vagy fényes sötét antracit ébenfa hatású díszítőelemek Szénszálas hatású díszítőelemek a kívánságra rendelhető AMG Line esetében

50 50 Marco Polo ACTIVITY Szériafelszereltség Végre itt a szabadidő! A Marco Polo ACTIVITY szériafelszereltsége. A Marco Polo ACTIVITY típusban sok mindent megtalál, amire a nyugodt túrákhoz, spontán éjszakázáshoz és a kellemes időtöltéshez szüksége lehet. A SZÉRIAFELSZERELTSÉG A KÖZLEKEDÉSHEZ TARTALMAZZA TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐKET: 40,6 cm-es (16") acél keréktárcsák kerékagy-sapkával, 195/65 R16-os abroncsokkal Légzsákok, felsőtest-medence-oldallégzsákok és függönylégzsákok a vezető és az első utas részére Halogén fényszórók reflexiós technikával Rádió-előkészítés kétutas hangszórókkal Fekete, ill. kristályszürke Santiago szövet (felár nélküli extraként) Hővédő üvegezés körben, mely csökkenti az utastér napsugárzás általi felmelegedését A SZÉRIAFELSZERELTSÉG A LAKÓTÉRHEZ TARTALMAZZA TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐKET: Elfordítható komfortülés a vezető és az első utas számára Funkcionális és robusztus TPO-műanyagpadló, szőnyegpadló, extraként Asztal csomag lehajtható asztallal, 12 V-os csatlakozóaljzat és pohártartó Variálható vezetősín-rendszer a nagy rugalmasság és a jó térkihasználás érdekében Sokoldalú tárolóhelyek és tárolási lehetőségek, pl. az üléspad alatti fiókokban

51 Marco Polo ACTIVITY Szériafelszereltség 51 A SZÉRIAFELSZERELTSÉG ALVÁSHOZ TARTALMAZZA TÖBBEK KÖZÖTT A KÖVETKEZŐKET: Komfort-fekhelyként funkcionáló háromszemélyes üléspad, 3 személy számára, ágyhosszabbítással és kb. 1,93 m x 1,35 m-es fekvőfelülettel Mechanikusan megemelhető tetővel, ill. tetőággyal 2 személy számára Sötétítőfüggönyök hátul és a vezetőfülkében, melyekkel az utastér betekintésmentesen besötétíthető Az ábrákon látható felszereltségek néhány országban extrafelszereltségek lehetnek.

52 52 Marco Polo ACTIVITY Extrafelszereltségek Iránymutatók. Válogatás a Marco Polo ACTIVITY extrafelszereltségeiből. A számos extrafelszereltségnek köszönhetően mint az ezüst- vagy antracit színű házzal rendelhető, kihúzható napellenző vagy a meleglevegős kiegészítő fűtés rádió-távvezérléssel a Marco Polo ACTIVITY modellel könnyen megvalósíthatók az utazási, nyaralási és szabadidős tervek. 1 2 EXTRAFELSZERELTSÉGEK, VÁLOGATÁS: 1 A kihúzható napellenző 1 a tolóajtó fölött megnöveli a lakóteret és árnyékot ad. 2 A LED-es Intelligens Világítási Rendszer a világítást a változó fény-, út- és időjárási viszonyokhoz igazítja. 3 Az Aktív parkolásasszisztens tolatókamerával megkönnyíti a parkolóhelykeresést, továbbá a hosszirányú és keresztirányú parkolóhelyekre történő beparkolást és az azokról való kiállást is. A tolatókamera hátramenetbe kapcsoláskor láthatóvá teszi a gépkocsi mögötti területet. 4 A Tükör csomag magában foglalja az automatikusan sötétedő és elektromosan behajtható külső visszapillantó tükröket. 5 A hűtőrács a kiegészítő króm elemekkel markáns és különleges megjelenést kölcsönöz az autónak. 6 A kapcsolóórával és hőmérséklet-szabályozással ellátott meleglevegős kiegészítő fűtés lehetővé teszi az utastér fűtését a motor működésétől függetlenül. 7 A bőr kormány és váltókar exkluzivitást hoznak az utastérbe, és még értékesebb megjelenést adnak a vezetőfülkének. 1 A napellenző háza választhatóan ezüst- vagy antracit színű.

53 Marco Polo ACTIVITY Extrafelszereltségek 53 3 Az Audio 40 rendszer intuitíven kezelhető 17,8 cm-es (7") érintőképernyővel, valamint vonzó integrált navigációval és sokoldalú kommunikációs és infotainment lehetőségekkel győz meg Ábra nélkül A riasztóberendezés a gépkocsi jogosulatlan kinyitásakor, ill. behatoláskor hang- és fényjelzéssel riaszt Ábra nélkül A Becker MAP PILOT az Audio 15 rendszert igényes, intuitíven kezelhető navigációs rendszerré bővíti ki Ábra nélkül A 12 V-os csatlakozóaljzat a csomagtérben lehetővé teszi elektromos tartozékok, mint pl. beépített hűtődoboz vagy porszívó csatlakoztatását Ábra nélkül Az elektromos üveg toló-emelőtető további szellőztetési lehetőséget nyújt, és több fényt enged az utastérbe Ábra nélkül A napellenző háza ezüst- vagy antracit színben választható Ábra nélkül

54 54 Marco Polo szabadidő- és lakóautók További széria- és extrafelszereltség Szabadság. Utazás. Öröm. További széria- és extrafelszereltségek (kivonat). AUTÓZÁS KÉNYELEM Marco Polo Marco Polo HORIZON Marco Polo ACTIVITY Zárható kesztyűtartó Hangulatvilágítás a vezetőfülkében (1. ábra) Hangulatvilágítás a vezetőfülkében és hátul Hangulatvilágítás, szekrénymodul AMG Line Kiszállás-megvilágítás Külső visszapillantó tükör, fűthető és elektromosan állítható Világos jacht hatású padlóburkolat (4. ábra) Sötét jacht hatású padlóburkolat Mercedes-Benz feliratos féknyergek 1 Színezett üvegezés hátul, fekete üveg Belső Design csomag DYNAMIC SELECT kapcsoló 2 EASY-PACK csomagtérajtó, elektromos Elektromos működtetésű jobb oldali tolóajtó Elektromosan állítható vezetőülés/utasülés Menetfényasszisztens Félautomatikusan szabályozott TEMPMATIC klímaberendezés THERMOTRONIC automata klímaberendezés Kombinált műszer színes kijelzővel Komfort-tetőpanel Bőr kormány és bőr váltókar Állítható dőlésű és magasságú kormány Multifunkciós kormány fedélzeti számítógéppel Marco Polo Marco Polo HORIZON Marco Polo ACTIVITY Belső Premium csomag Bal oldali tolóajtó Külön nyitható hátsó ablak Ülésfűtés a vezető és az első utas számára Külső Sport csomag A gépkocsi színére fényezett lökhárítók és szerelvények TEMPOMAT Szőnyegpadló az utastérben elöl Kiegészítő hőcserélő hátul VEZETÉS BIZTONSÁG ÉS SEGÉDRENDSZEREK DISTRONIC aktív követésitávolság-tartó asszisztens Légzsákok, felsőtest-medence-oldallégzsákok és függönylégzsákok a vezető és az első utas részére Aktív rögzítő a tolóajtóhoz ATTENTION ASSIST Éberségfigyelő asszisztens Marco Polo Marco Polo HORIZON Marco Polo ACTIVITY Adaptív fékasszisztens COLLISION PREVENTION ASSIST

55 Marco Polo szabadidő- és lakóautók További széria- és extrafelszereltség LED-es Intelligens világítási rendszer Aktív parkolásasszisztens 360 -os kamerával Aktív parkolásasszisztens tolatókamerával PRE-SAFE PRE-SAFE rendszer Esőérzékelő Sávtartó asszisztens Holttérfigyelő asszisztens VEZETÉS MULTIMÉDIA Marco Polo Marco Polo HORIZON Marco Polo ACTIVITY Kétutas hangszórók elöl és hátul Audio 10 Audio 15 Audio 20 CD Audio 20 USB Audio 40 Becker MAP PILOT COMAND Online Garmin MAP PILOT Mercedes me connect Alapszolgáltatások Mercedes-Benz Segélyhívó rendszerrel Távoli eléréssel biztosított szolgáltatások Hangszórórendszer LAKÓTÉR/ALVÁS Marco Polo Marco Polo HORIZON Marco Polo ACTIVITY EASY UP megemelhető tető, elektromos Oldalra nyitható ablak hátul, elektromos 3 Kempingasztal és 2 szék Elfordítható komfortülés a vezető és az első utas számára Vezetősín-rendszer, gyorsrögzítővel Szúnyogháló (3. ábra) Tolóablak elöl bal oldalon az oldalfalon Ágybetét Mercedes-Benz felirat a küszöbön, megvilágított (2. ábra) Oldalsó napellenző ezüst- vagy antracit színű házzal 12 V-os csatlakozóaljzat, csomagtartó/ csomagtér Marco Polo 12 V-os csatlakozóaljzatok a hátsó üléssoroknál jobb és bal oldalon 4 Külső elektromos csatlakozó Asztal, lehajtható és beállítható (5. ábra) Meleglevegős kiegészítő fűtés Szériafelszereltség Extrafelszereltség Nem rendelhető Marco Polo HORIZON Marco Polo ACTIVITY 1 2 Csak Külső Sport csomag vagy AMG Line esetén. Szériafelszereltség automata váltóval. 3 4 A Marco Polo modellnél csak jobb oldalt hátul. A Marco Polo modellnél csak egy csatlakozóaljzat jobb oldalon.

56 56 Kerekek RA9 RK8 RK3 RK5 RK4 RL5 RL9 RL8 Kerekek. A Marco Polo szabadidő- és lakóautók mindig vonzó kerekeken gördülnek. Különösen a nagyméretű könnyűfém kerekek kölcsönöznek a gépjárműnek egyéni megjelenést és hangsúlyozzák sportos karakterét. Az acélkerekek megjelenését a szériafelszereltséghez tartozó dísztárcsa teszi még különlegesebbé. m TOVÁBBI INFORMÁCIÓK a kerekekről és a Mercedes-Benz Eredeti Tartozékokról a oldalon vagy közvetlenül Mercedes-Benz partnerénél találhatók. RA9 45,7 cm-es (18") tremolitszürkére fényezett és polírozott, 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 245/45 R18-as abroncsokkal 1 RK4 48,3 cm-es (19") feketére fényezett és polírozott, 7 duplaküllős AMG könnyűfém keréktárcsák, 245/45 R19-es abroncsokkal 1 RK8 43,2 cm-es (17") vanádiumezüstre fényezett 20 küllős könnyűfém keréktárcsák, 225/55 R17-es abroncsokkal RL5 40,6 cm-es (16") vanádiumezüstre fényezett 10 küllős könnyűfém keréktárcsák, 195/65 R16-os abroncsokkal RK3 48,3 cm-es (19") feketére fényezett és polírozott 16 küllős könnyűfém keréktárcsák, 245/45 R19-es abroncsokkal 2 1 Csak a Marco Polo és Marco Polo HORIZON típusokhoz. 2 Mercedes-Benz Eredeti Tartozékként is kapható. RL9 45,7 cm-es (18") tremolitszürkére fényezett 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 245/45 R18-as abroncsokkal RK5 48,3 cm-es (19") tremolitszürkére fényezett 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 245/45 R19-es abroncsokkal RL8 43,2 cm-es (17") vanádiumezüstre fényezett 5 küllős könnyűfém keréktárcsák, 225/55 R17-es abroncsokkal RL3 48,3 cm-es (19") feketére fényezett és polírozott 5 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 245/45 R19-es 1 abroncsokkal RK2 45,7 cm-es (18") feketére fényezett és polírozott 10 duplaküllős könnyűfém keréktárcsák, 245/45 R18-as 2 abroncsokkal

57 Eredeti tartozékok 57 RL3 1 2 RK Eredeti Tartozékok. A Mercedes-Benz Eredeti Tartozékokkal még jobban egyedi kívánságaihoz igazíthatja Marco Polo szabadidő- és lakóautója felszereltségét. A Mercedes-Benz Eredeti Tartozékok optimálisan illeszkednek gépkocsijához, és teljesítik a magas minőségi és biztonsági követelményeket. Az illusztrációkon olyan Eredeti Tartozékok is szerepelhetnek, melyek nem minden országban kaphatók. 1 Peremes gumiszőnyeg. Robusztus, lemosható műanyag a legnagyobb igénybevételekre. Teljesen lefedi a lábteret. A megemelt peremek és a felületkialakítás távol tartják a szennyeződéseket és a vizet. Domború Mercedes-Benz felirattal. 2 CLASSIC gumiszőnyeg. Robusztus, lemosható műanyag, a legnagyobb igénybevételekre. Korszerű design mélyített területekkel és megemelt peremmel. Domború Mercedes-Benz csillaggal. Velúr- és ripsz szőnyegek is rendelhetők. 3 Hűtőszekrény. A műanyag hűtőszekrény 12 V-os csatlakozóval a hosszú utakon is hűt. Hevederek teszik lehetővé a kényelmes hordozást, valamint a biztonságos rögzítést a csomagtérben. Térfogat: 16,5 l. 4 Hátsó kerékpártartó a csomagtérajtón. Igényes kivitel alumíniumból, egyszerűen és biztonságosan felszerelhető a csomagtérajtóra. Akár 4 db, szinte minden típusú és méretű kerékpár (ill. 2 e-bike) számára. A csomagtérajtó felszerelt kerékpártartóval is nyitható (kerékpárok nélkül). Maximális terhelés: 70 kg. Zárható. 5 KIDFIX XP gyermekülés, ISOFIT-tel. Az igényes KIDFIX XP gyermekülés kb. 3,5-12 éves korú (15-től 36 kg-ig) gyermekek számára alkalmas. A szilárd rögzítésről és csatlakozásról hárompontos biztonsági öv és további ISOFIT rögzítők gondoskodnak. A KIDFIX XP ülésmagasítóként történő használatához szükség esetén az ülés támlája levehető.

58 58 Kárpitok és díszítőelemek Kárpit és díszítőelemek. Marco Polo Marco Polo HORIZON Marco Polo ACTIVITY Design csomag Utastér (PX9) 1, 3, 5 Premium csomag Utastér (F3P) 1, 5 VY0 VY4 VY4 VU0 VY7 VY6 VY5 VY5 VX7 VY8 VX7 VX9 VY9 Kárpitozások VY0 VY4 VY5 VY6 VU0 VX7 VX9 VY7 VY8 VY9 fekete Marco Polo Santiago szövet fekete Santiago szövet kristályszürke Santiago szövet 2 selyemfényű bézs Marco Polo Santiago szövet 2 fekete Marco Polo Lugano bőr 3 fekete Lugano bőr 4, 5 selyemfényű bézs Marco Polo Lugano bőr 3 fekete nappabőr 5 gesztenyeszínű nappabőr 5 selyemfényű bézs nappabőr 5 FH0 FB1 FH9 FH0 FH7 FH8 FH0 FH7 FH8 FH8 FH9 FB1 Díszítőelemek FH0 FH7 FH8 FH9 FB1 fényes fekete zongoralakk-hatású matt antracit hullám mintás díszítőelemek 1, 5 fényes sötétbarna kőrisfa hatású díszítőelemek 1, 5 1, 3, 5 fényes sötét antracit ébenfa hatású díszítőelemek AMG szénszálas hatású díszítőelemek 1, 6 FH9 FH9 FB1 FB1 1 Extrafelszereltség. 2 Felár nélküli extra. 3 A Marco Polo modellhez. 4 Extraként rendelhető csak a Marco Polo ACTIVITY modellhez. 5 A Marco Polo HORIZON modellhez. 6 Csak az AMG Line esetében rendelhető.

59 Fényezések 59 Fényezések. Uni-fényezések Metálfényezések Uni fényezések Jupiter-vörös tengerészkék gránitzöld kavicsszürke arktikfehér Metálfényezések kavanszitkék 7368 kovaszürke 8526 dolomitbarna 9134 hegyikristály-fehér 9197 obszidiánfekete 9744 fényes ezüst 9963 indiumszürke Extrafelszereltség. 9134

60 60 Marco Polo Méretek Méretek, Marco Polo. Elölnézet Hátulnézet Oldalnézet nyitott megemelhető tetővel M (2057 behajtott tükröknél) M kb. 521-ig Minden adat mm-ben. A megadott méretek középértékek. Szériafelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban. 1 Belső magasság. 2 Csomagtérszélesség. 3 Csomagtérmélység, a padlón mérve. 4 Az utastér maximális szélessége.

61 Marco Polo Méretek 61 Üléspad ülő helyzetben Üléspad fekvő helyzetben Tetőágy a megemelhető tetőben

62 62 Marco Polo HORIZON Méretek Méretek, Marco Polo HORIZON. Elölnézet Hátulnézet Oldalnézet nyitott megemelhető tetővel M (2057 behajtott tükröknél) M kb. 546-ig Minden adat mm-ben. A megadott méretek középértékek. Szériafelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban. 1 Belső magasság. 2 Csomagtérmélység, a padlón mérve. 3 Az utastér maximális szélessége.

63 Marco Polo HORIZON Méretek 63 Üléspad ülő helyzetben Üléspad fekvő helyzetben Tetőágy a megemelhető tetőben

64 64 Marco Polo ACTIVITY Méretek Méretek, Marco Polo ACTIVITY. Elölnézet Hátulnézet Oldalnézet nyitott megemelhető tetővel M 1928 M kb. 521-ig (2060 behajtott tükröknél) Minden adat mm-ben. A megadott méretek középértékek. Szériafelszereltségű gépkocsikra vonatkoznak, terheletlen állapotban. 1 Belső magasság. 2 Csomagtérmélység, a padlón mérve. 3 Az utastér maximális szélessége.

65 Marco Polo ACTIVITY Méretek 65 Üléspad ülő helyzetben Üléspad fekvő helyzetben Tetőágy a megemelhető tetőben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei felár ellenében S széria - nem CDI CDI 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 183 750,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 183 750,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés

Részletesebben

B-osztály extrafelszereltségei

B-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmosz-fekete metálfényezés 195 580,- 240U Lótusz-kék metálfényezés 195 580,- 589U Jupiter-vörös 650U Zirrus-fehér 696U Éjfekete 761U Polár-ezüst metálfényezés 195 580,- 787U Sziklaszürke metálfényezés

Részletesebben

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia

Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia Örömautózás a legmagasabb szinten: szenvedély, sportosság, intelligencia A Mercedes-Benz E-osztály klasszikus Coupé és négyüléses Cabrio modellje a felső középkategória legbecsesebb járművei közé tartozik.

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. GLE. Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből. Dinamika. Az önmegvalósítás képessége. Az elengedés művészete. Akiben ezek a tulajdonságok egyesülnek, rendkívüli nyugalmat sugároz, tudja

Részletesebben

Nagyszerű. Egyedülálló.

Nagyszerű. Egyedülálló. V-osztály. Nagyszerű. Egyedülálló. Erőteljes orr és egyedülálló formák. A szenvedélyesen, a mindennapok örömeire és kihívásaira tervezett V-osztály jól variálható belső teret kínál, és egyidejűleg gondoskodik

Részletesebben

V-osztály egyterű limuzin

V-osztály egyterű limuzin V-osztály egyterű limuzin 2 V-osztály. Életnagyságban. Szálljon be, és minden kilométert élvezni fog a V-osztályban, amely olyan sokoldalú, mint az Ön élete, és olyan nagyszerű, mint az álmai! A gépkocsi

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S d 4MATIC All-Terrain Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag S S S S S S S 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás S S S S S S S Kivitel Széria külső kivitel P76 S S S S S S S Széria belső

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 162U déltengerkék metálfényezés 219 710,- 191U Kozmoszfekete metálfényezés 219 710,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 662U designo sziklaszürke "MAGNO" előreláthatólag 2013. 1.negyedévétől 699 770,-

Részletesebben

V-osztály egyterű limuzin

V-osztály egyterű limuzin V-osztály egyterű limuzin 2 A V-osztály. Életnagyságban. Szálljon be, és a V-osztályban minden kilométert élvezni fog! Olyan sokoldalú, mint az Ön élete, és olyan nagyszerű, mint az álmai! Karakteres designnal,

Részletesebben

Erősítse fel a napot.

Erősítse fel a napot. SLC Roadster Erő-ütem. A város ritmusa felgyorsulni látszik, hiszen most az új SLC diktálja az ütemet. Az életöröm meghódítja az utcákat: új orral, gyémánt-hűtőráccsal és határozott króm szárnnyal. Minden

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Újra és újra ámulatba ejt.

Újra és újra ámulatba ejt. C-osztály Cabriolet Újra és újra ámulatba ejt. Mennyire lehet intenzív egy autó? Az új C-osztály Cabriolet feszültséggel teli vonalai és izmos felületei a lélegzetelállító stílus bizonyítékai. Ezt csak

Részletesebben

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz. B-osztály. Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával

Részletesebben

C-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell. C-osztály. T-modell. Az új C-osztály T-modell. A legjobbnak nincs alternatívája. A nagyvonalúság akkor teljes, ha mindenben megmutatkozik: egy formavilágban, amely magával ragad, és nem enged el, egy térben,

Részletesebben

Irányt mutat az áramlatoknak.

Irányt mutat az áramlatoknak. CLA-osztály. Irányt mutat az áramlatoknak. Az egyenes út gyakran a leggyorsabb. A megszokott dolgok bizalmat keltenek. De mi hajt előre? A lehető legtovább lovagolni a hullámon? Aki az áramlattal úszik,

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A Á R L I S T A árlista 1 alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Összesen Fogyasztás kombinált (L/100km) CO2 kib. Kombinált (g/km) Finanszírozás***

Részletesebben

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, E-osztály limuzin Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban, amely olyan mértékben segíti, tehermentesíti

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

A Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi.

A Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Vito Tourer A Vito Tourer. Akarja, tudja, teszi. Mindig bevetésre kész szeretne lenni? Nem tud ellenállni az új kihívásoknak? Céltudatosan végzi feladatát? Akkor a Vito Tourer kitűnően illik Önhöz. Hiszen

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra. A-osztály limuzin Gyorsabban A-ból B-be és a világhálóra. Még álló helyzetben is tökéletes megjelenést alkot. Nulláról százra gyorsulása még nagyobb benyomást tesz és azonnal új mértéket szab: az A-osztály

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

A COROLLA ÚJ KORSZAKA

A COROLLA ÚJ KORSZAKA ÚJ ÚJ COROLLA 3 A COROLLA ÚJ KORSZAKA 12 évnyi sikeres szereplés után most búcsút mondunk az Auris névnek. Az Aurist átnevezzük Corollának ezzel is jelezve, hogy új, izgalmas korszak kezdődik a világ

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

GLC-Coupé szériafelszereltségei

GLC-Coupé szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás KIVITEL Széria külső kivitel P76 Széria belső kivitel P75 AMG Mercedes-AMG külső kivitel P31 Mercedes-AMG belső

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése. CLA-osztály. Zabolátlan. A CLA. Felejtse el, ahogyan eddig látta a világot: a CLA szakít a szabályokkal. De nem a jó ízlésével. A markáns hűtőrács, az energiával töltött sziluett és az éles körvonalak

Részletesebben

Minden terepen csúcsformában.

Minden terepen csúcsformában. GLC Coupé Minden terepen csúcsformában. Dinamikus, mint egy coupé, és erőteljes, mint egy SUV. Egyedülállóan hangzik, és vezetni is az. Ismerkedjen meg a modern luxussal, egy új, magával ragadó formában:

Részletesebben

SL-osztály szériafelszereltségei

SL-osztály szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás AMG AMG Külső "V12-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# "V8-BITURBO" felirat az első sárvédőkön 030# AMG

Részletesebben

GLK-osztály extrafelszereltségei

GLK-osztály extrafelszereltségei 4M 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 312 420,- 986U Luzonit-szürke metál 312 420,- 890U cavansit-kék metál 312 420,- 526U dolomitbarna metál 312 420,- 799U gyémántfehér "Fényes" metál 600

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze.

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. X-osztály 2 Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze. Magabiztosan dacol a természeti erőkkel, markáns formavilága vonzza a tekinteteket. Olyan robusztus és erőteljes, hogy nehéz terepen is magabiztosan

Részletesebben

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Fiat Qubo 2 760 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 430 000 2 960 000 2 760 000 Qubo Active 4 180 000 3

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is!

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hajtás / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LE 5 049 000 400 000* 4 649 000 1.6 CRDi LP 2 WD M/T 115 LE 5 749 000

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

SL-osztály extrafelszereltségei

SL-osztály extrafelszereltségei 400 500 Mercedes-AMG 63 Mercedes-AMG 65 040U Fekete 149U Polárfehér 183U magnetit-fekete metálfényezés - - - - 396 240,- 197U obszidián fekete metál - - - - 396 240,- 297U designo szelenit szürke magnó

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

B-osztály Á R L I S T A

B-osztály Á R L I S T A B-osztály Á R L I S T A Érvényes: 2015. február 13-tól B-osztály árlista 1 B-osztály alapárak: T í p u s Gyártási kód kw / LE Nettó árak HUF Forint árak (27% ÁFÁ-val) Regisztrációs adó Induló díj 20% Havi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára.

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Navigation 20 C-osztályhoz, GLK & E-oszályhoz Audio 20 CD készülékkel rendelkezik az Ön Mercedes-Benz

Részletesebben

V-osztály. Típus Tengelytáv Járműhossz Teljesítmény Motorkód Gyártási kód Jármű alapár ( ÁFÁ-val )

V-osztály. Típus Tengelytáv Járműhossz Teljesítmény Motorkód Gyártási kód Jármű alapár ( ÁFÁ-val ) V-osztály A "MobiloVan" az Ön segítségére siet, ha a garanciaidőn belül váratlan technikai problémák lépnének fel, ezzel biztosítva gépjárművének optimális kihasználtságát. Típus Tengelytáv Járműhossz

Részletesebben

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID. S - osztály. Erő Elegancia és gyorsulás harmóniája. Aki igazán sikeres, az minimális energiabefektetéssel képes nagy dolgokat véghezvinni. A jövőben az előrehaladást is így mérjük majd. Az S - osztály

Részletesebben

A-osztály extrafelszereltségei

A-osztály extrafelszereltségei 191U Kozmoszfekete metálfényezés 191 770,- 240U Lótuszkék metálfényezés 191 770,- 490U Sztyeppebarna metálfényezés 191 770,- 589U Jupitervörös 650U Zirrusfehér 696U Éjfekete 761U Polarezüst metálfényezés

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól*

Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Fiat Qubo 3 150 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Qubo 1.4 8V Active 54/73 3 530 000 3 150 000 Qubo Active 4 250 000 3 770 000 Qubo 1.4 8V 54/73 3 800 000 3 390 000 Qubo

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

GLK - osztály extrafelszereltségei

GLK - osztály extrafelszereltségei 040U fekete fényezés 197U obszidiánfekete metál 308 610,- 779U alabandin-szürke metál 308 610,- 890U cavansit-kék metál 308 610,- 497U cuprit-barna metál 308 610,- 799U gyémántfehér "Bright" metál 595

Részletesebben

GLS Sport Utility Vehicle

GLS Sport Utility Vehicle GLS Sport Utility Vehicle A lét új könnyedsége. Az idő múlásával, a sikerrel, a tapasztalattal a célokból nem lesz kevesebb. Csak a hozzájuk vezető út lesz szebb. Magabiztosabb. Biztonságosabb. Minden

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től

S-osztály limuzin, Maybach szériafelszereltségei. Érvényes: től hosszú hosszú 4MATIC hosszú 4MATIC Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás Csomagok Exkluzív csomag P34 Kiegészítők Kipufogórendszer nem látható végekkel

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista

Fiat Doblò Cargo E5+ árlista E5+ árlista Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.3 Mjet E5+ 263.12D.1 zárt furgon dízel 1248 66/90

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

GLA Sport Utility Vehicle

GLA Sport Utility Vehicle GLA Sport Utility Vehicle A GLA. Szabadság mindenek felett. Egyre erősebb karakter. A kíváncsiság és a kalandvágy a szó szoros értelmében a GLA arcára van írva. Markáns hűtőrácsának és feltűnő lökhárítójának

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

A 18/E/2017/SZTE számú Bérleti szerződés új személygépkocsik bérlete és a kapcsolódó flottakezelési szolgáltatás tárgyú eljárás értékelő táblázata Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. Az értékelés szempontja

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is!

Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Hyundai Kona akár már hybrid hajtással is! Life 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LE 5 049 000 400 000* 4 649 000 1.6 CRDi LP 2 WD M/T 115 LE 5 749 000 200 000 5 549 000 Comfort 1.0 T-GDi 2 WD M/T 120 LE 5 399 000

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában.

Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Az Ön közelében vagyunk. Szerte Európában. Baleset esetén ingyenes beszállítás és mentés, valamint csereautó akár 5 napra is. Minden közlekedési baleset (például de nem kizárólag ütközés, borulás, zuhanás,

Részletesebben

OPEL AMPERA.

OPEL AMPERA. OPEL OPEL AMPERA AMPERA 2016 www.myopel.hu Biztonság és Védelem ISOFIX bölcső gyermeküléshez Opel Baby gyermekhordozó (0-13 kg) Vezessen biztonságosabban és nézzen ki jobban! A sárvédőktől a ködlámpákon

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben