J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának január 11. napján 16 óra 05 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Tanácskozási joggal részt vettek: Az ülést vezeti: Fuchs Gyula elnök dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza képviselő Mizák Zoltán képviselő Egresi Antal képviselő Tüskés Beáta nem képviselő bizottsági tag Mikó Imréné nem képviselő bizottsági tag Bíró Imre nem képviselő bizottsági tag dr. Dallos Andrea osztályvezető helyettes jogász Polonkai Zoltánné osztályvezető Vizúr Judit osztályvezető helyettes Sedlák Tibor osztályvezető Szénási István kertészeti és mélyépítési előadó Kincses Péter ügyvezető Szűcs Mihály ügyvezető Fuchs Gyula a Bizottság elnöke Fuchs Gyula a Bizottság elnöke köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Bizottság 7 fővel határozatképes. Fuchs Gyula javaslat, észrevétel hiányában szavazásra teszi fel a meghívóban szereplő napirendi pontokat: 1. Tájékoztató a jogszabályváltozásokról (19.) Előterjesztő: dr. Laza Margit jegyző 2. Javaslat a Soroksári Sportcsarnok NKft.-vel és a Soroksári Sport Club Kft.-vel történő megállapodások megkötésére (3.) 3. Javaslat kiemelt fejlesztési területté nyilvánítással kapcsolatos döntések meghozatalára (6.) 4. Javaslat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. által forgalmazott zöldhulladékgyűjtő zsák kedvezményes megvásárlásának támogatására (8.) Előterjesztő: Kisné Stark Viola osztályvezető 5. Javaslat nyilvános illemhely létesítésére (9.) 6. Javaslat Bolgár ivókút létesítésére (10.) 7. Javaslat a Szemétkommandó létrehozására, működésének lehetőségeire és feltételeire (11.) 8. Javaslat a évi forrásmegosztás véleményezésére (KIOSZTÓS) (1.) 9. Javaslat az Önkormányzat tárgyévi saját bevételeinek és a Magyarország gazdasági stabilitásairól szóló évi CXCIV. törvény 3. (1) bekezdése szerinti adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek a költségvetési évet követő három évre várható összegének megállapításáról (2.)

2 2 10. Egyebek A Bizottság 7 igen szavazat, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 1/2017.(I.11.) határozata a január 11-ei ülés napirendi pontjainak elfogadásáról A Bizottság a január 11. napi ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Tájékoztató a jogszabályváltozásokról (19.) 2. Javaslat a Soroksári Sportcsarnok NKft.-vel és a Soroksári Sport Club Kft.-vel történő megállapodások megkötésére (3.) 3. Javaslat kiemelt fejlesztési területté nyilvánítással kapcsolatos döntések meghozatalára (6.) 4. Javaslat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. által forgalmazott zöldhulladékgyűjtő zsák kedvezményes megvásárlásának támogatására (8.) 5. Javaslat nyilvános illemhely létesítésére (9.) 6. Javaslat Bolgár ivókút létesítésére (10.) 7. Javaslat a Szemétkommandó létrehozására, működésének lehetőségeire és feltételeire (11.) 8. Javaslat a évi forrásmegosztás véleményezésére (KIOSZTÓS) (1.) 9. Javaslat az Önkormányzat tárgyévi saját bevételeinek és a Magyarország gazdasági stabilitásairól szóló évi CXCIV. törvény 3. (1) bekezdése szerinti adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek a költségvetési évet követő három évre várható összegének megállapításáról (2.) 10. Egyebek A Bizottság rátér a napirendi pontok tárgyalására. 1. NAPIRENDI PONT: Tájékoztató a jogszabályváltozásokról (19.) Előterjesztő: dr. Laza Margit jegyző Kérdés hiányában Fuchs Gyula megköszöni a tájékoztatót. 2. NAPIRENDI PONT: Javaslat a Soroksári Sportcsarnok NKft.-vel és a Soroksári Sport Club Kft.-vel történő megállapodások megkötésére (3.) Fuchs Gyula elmondja, az összegek jórésze a tavalyival megegyezik, de a szponzorációs támogatási összeg másfélszeresével lett nagyobb. Mi ennek az oka? Szűcs Mihály válasza szerint, azáltal, hogy a csapat másodosztályban szerepel, bizonyos licenc előírásoknak meg kell felelni. Ahhoz, hogy az MLSZ-től a normatív támogatásokat megkapják, önrészre van szükség. Hiába 100 %-osan önkormányzati tulajdonú a Kft., gyakorlatilag ugyanabból a kasszából jön a pénz, mégis, amíg a gyereknek nem az a neve, hogy támogatás, hanem pld. ifjúsági támogatás, azt nem fogadja el az MLSZ. Gazdaságilag és felhasználás szempontjából minden ugyanúgy fog működni. Fuchs Gyula kérdezi: mire fordítódik a havi 1,5 millió Ft ÁFÁ-val?

3 3 Szűcs Mihály válaszolja, ugyanarra. A működésükre. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II., III., IV., V. pontjait. A Bizottság 5 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 2/2017.(I.11.) határozata egyes szerződések Soroksári Sportcsarnok NKft.-vel és Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötéséről I. a Soroksári Sportcsarnok Kft. tevékenységét a évben ,- Ft összeggel támogassa, amely összeg erejéig vállaljon kötelezettséget a évi költségvetés terhére, és kösse meg a Soroksári Sportcsarnok Kft.-vel a határozat 1. számú mellékletét képező szerződésmódosítást. A Képviselő-testület kérje fel a Polgármestert a Soroksári Sportcsarnok Kft. értesítésére és hatalmazza fel a szerződés aláírására arra az esetre kiterjedően is, ha a felek annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérnek. II. III. IV. a Soroksár Sport Club Kft. utánpótlás-nevelési tevékenységét évben ,- Ft összeggel támogassa, amely összeg erejéig vállaljon kötelezettséget a évi költségvetés terhére, és kösse meg a Soroksár Sport Club Kft.-vel a határozat 2. számú mellékletét képező támogatási szerződést. A Képviselő-testület kérje fel a Polgármestert a Soroksár Sport Club Kft. értesítésére és hatalmazza fel a szerződés aláírására arra az esetre kiterjedően is, ha a felek annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérnek. kösse meg a Soroksár Sport Club Kft.-vel a határozat 3. számú mellékletét képező, csekély összegű támogatás nyújtására irányuló megállapodást azzal, hogy a Képviselő-testület a pénzbeli támogatás összegét ,- Ft-ban, az ingyenes használati jog értékét ,- Ft-ban, a támogatás támogatástartalmát pedig ezek összegében, azaz ,- Ft-ban határozza meg, továbbá a pénzbeli támogatás ,- Ft összege erejéig vállaljon kötelezettséget a évi költségvetés terhére. A Képviselő-testület kérje fel a Polgármestert a Soroksár Sport Club Kft. értesítésére és hatalmazza fel a szerződés aláírására arra az esetre kiterjedően is, ha a felek annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérnek. kösse meg a Soroksár Sport Club Kft.-vel a határozat 4. számú mellékletét képező szponzorálási szerződést havi ,- Ft + áfa összegű szponzori díj kikötésével, amely összeg erejéig vállaljon kötelezettséget a évi költségvetés terhére. A Képviselő-testület kérje fel a Polgármestert a Soroksár Sport Club Kft. értesítésére és hatalmazza fel a szerződés aláírására arra az esetre kiterjedően is, ha a felek annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérnek. V. kérje fel a Polgármestert, hogy gondoskodjon a határozat I.-IV. pontjaiban szereplő kötelezettségvállalások évi költségvetésben való szerepeltetéséről. 3. NAPIRENDI PONT: Javaslat kiemelt fejlesztési területté nyilvánítással kapcsolatos döntések meghozatalára (6.)

4 4 Fuchs Gyula röviden ismerteti az előterjesztés lényegét, amely szerint a Dél-budapesti kerékpárút kiépítésével kapcsolatosan az első szakasz az a kisajátítások költsége, továbbá a KVSZ módosításának költsége, amely eléri a ,- Ft-ot. Az előterjesztő kéri a Képviselő-testület ezirányú támogatását. Kérdés, hozzászólás hiányában Fuchs Gyula szavazásra teszi fel az 1. sz. határozati javaslat I., II. pontjait. A Bizottság 6 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 1 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 3/2017.(I.11.) határozata a Dél-budapesti kerékpárosbarát fejlesztésekkel kapcsolatos beruházással érintett soroksári területek kiemelt fejlesztési területté nyilvánításáról I. a Dél-budapesti kerékpárosbarát fejlesztésekkel kapcsolatos beruházással érintett soroksári területeket kiemelt fejlesztési területté nyilvánítsa. II. a Dél-budapesti kerékpárosbarát fejlesztésekkel kapcsolatos beruházás megvalósításához szükséges Budapest XXIII. kerületi Városrendezési és Építési Szabályzat (KVSZ) módosítását támogassa. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a 2. sz. határozati javaslat I., II. pontjait. A Bizottság 6 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 1 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 4/2017.(I.11.) határozata a Dél-budapesti kerékpárosbarát fejlesztésekkel kapcsolatos KVSZ módosításhoz, valamint a KÉSZ 1.b, 1.c, 3.b, 3.a és 2.a ütemeinek elkészítéséhez szükséges költségek fedezetvállalásáról I. biztosítsa a Dél-budapesti kerékpárosbarát fejlesztésekkel kapcsolatos KVSZ módosításhoz, valamint a KÉSZ 1.b, 1.c, 3.b, 3.a és 2.a ütemeinek elkészítéséhez szükséges költségeket a évi költségvetés terhére Ft + ÁFA, azaz Br Ft összegben. II. kérje fel a Polgármestert, hogy gondoskodjon az I. pontban meghatározott összegnek az Önkormányzat évi költségvetésében való szerepeltetéséről. 4. NAPIRENDI PONT: Javaslat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. által forgalmazott zöldhulladékgyűjtő zsák kedvezményes megvásárlásának támogatására (8.) Előterjesztő: Kisné Stark Viola osztályvezető dr. Bajuszné Veigli Katalin szerint nem kérdés, hogy erre szükség van, egyre nagyobb az igény. Támogatja a javaslatot. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II., IV. pontjait. A Bizottság 7 igen szavazat, 0 nem szavazat, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi

5 5 Bizottságának 5/2017.(I.11.) határozata a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. által forgalmazott zöldhulladékgyűjtő zsák kedvezményes megvásárlásának támogatásáról szóló döntéséről I évben Ft támogatást biztosítson a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. által forgalmazott zöldhulladékgyűjtő zsák (továbbiakban: lombzsák) kedvezményes 120.-Ft-os áron történő megvásárlására az állandó soroksári lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkezők (a továbbiakban együtt: kerületi lakosok) számára. A kerületi lakosok havonta legfeljebb 20 db lombzsákot vásárolhatnak kedvezményes áron. A nem kerületi lakosok a lombzsákot 100%-os áron vásárolhatják meg. II. a lombzsák kedvezményes áron történő megvásárlásához a támogatás pénzügyi fedezetétét az Önkormányzat évi költségvetésének dologi kiadása egyéb üzemeltetési anyag során biztosítsa. IV. kérje fel a Polgármestert a szükséges intézkedés megtételére. 5. NAPIRENDI PONT: Javaslat nyilvános illemhely létesítésére (9.) Fuchs Gyula elmondja, számára a költségek nagyon magasak, mindamellet egy nyilvános illemhelyre nem most, hanem már évekkel korábban szükség lett volna. Szénási István hozzáfűzi, ezek becsült költségek, amelyek lehet, hogy 1-2 millió Ft-tal kevesebbek lesznek. Igazából akkor lehet pontos összeget tudni, ha a Képviselő-testület úgy dönt, hogy szükség van rá, és elkezdődik a terveztetés. Alapvetően a cégektől kapott adatok alapján kerültek megbecsülésre. Terveztetni, engedélyeztetni kell, ha ezek megvannak, meg kell fizetni a járulékos költségeket pld. Vízművek felé. Meg kell építeni az új vízmérő órát, az új elektromosmérő lehetőségét. Nem egy lakossági szolgáltató az Önkormányzat, hanem közüzem. Mizák Zoltán kérdezi: mekkora terület alapozásáról vagy járdafelület kiépítéséről van szó? Szénási István válaszolja, attól függ, melyik gépészeti berendezés kerül kiválasztásra vagy m 2 alapozás. Ki kell építeni a szükséges közműveket, a kerekesszékkel történő megközelítést két oldalra. Még a hely sem teljesen biztos, mert a tegnapi nap folyamán derült ki, hogy ahová eredetileg tervezésre került, ahol régen is volt, oda pillanatnyilag nem, csak valamivel feljebb lehetne megépíteni méter járdát kellene építeni ahhoz, hogy a két szilárdburkolatot (az iskola és a Roza-Porta felé) elérje. Mizák Zoltán kérdése, hogy a 17 millió Ft-ban minden benne van, a felépítmény is? Szénási István válaszolja, hogy a felépítmény nincs benne. A 17 millió Ft-ban benne van az összes közmű. Oda kell vinni a vizet, lehet, hogy a Hősök tere túloldaláról. Át kell jönni az út alatt. Ki kell építeni az elektromos hálózatot, a csatornát, amelyet nem lehet tudni, honnan kell vinni. Valószínűleg a Hősök teréről, amely közel 30 méter, nincs még pontos adat. Tervezés, helyszínrajz szükséges. Ez a maximális becsült költség. Egresi Antal kérdezi, a zeneiskola honnan kapja a vizet? Szénási István válasza szerint, valószínűleg a Templom utca felől. A víz úgy van megoldva a Hősök terén, hogy a Hősök tere 13. sz. előtt a járdában megy a cső. A kertészeti hálózat öntözése is úgy jön át az út alatt erre az oldalra. Vízhálózat csak ott van.

6 6 Vizúr Judit annyi kiegészítést kíván tenni, hogy mind az általános-, mind a zeneiskola egy ingatlanon van. Egy vízóraaknával rendelkeznek, a Hősök tere felől, a gazdasági bejáratnál. Egresi Antal szerint, onnan kaphatnánk vizet. Nem kellene átfúrni a másik oldalról, ha itt a víz. Szénási István hozzáteszi, onnan kell rákötni, ahonnan a Vízművek megmondja. Egresi Antal véleménye az, tulajdonképpen a víz ezen oldalon van, mert az iskolához eljön. Elég nagy átmérővel kell hogy rendelkezzen, mert elég nagy ingatlanról van szó. Mielőtt bemegy az ingatlan területére, onnan, ezt a kis mennyiségű vizet nem létezik, hogy nem lehetne bekötni. Már nem is kell az út alatt átfúrni. Mizák Zoltán elfogadja az érvelést, elfogadja, hogy tényleg csak egy terv után látható a végleges költség, és hogy létjogosultsága van az illemhely megépítésének. Kérdezi, a két típusú felépítmény között, milyen differenciák vannak, mert árban bőséges? Szénási István válaszolja, ezeket csak a képeken látta, nem ismeri. Amilyen anyagot kapott a Hivatal a két gyártótól, azok kerültek bemutatásra. Mikó Imréné kifejti, ő maga az illemhelyeket nem szereti, főleg egy ilyen szép téren, mint amilyen itt a Hősök tere is. Lehet az elején tisztántartani, de ismerve az embereket idővel nyitva marad az ajtó, kellemetlen szag lesz, nem lesz takarítva, nincs egy WC-s néni, aki felügyel. Nem lehetne az egész illemhelyet a föld alá eltüntetni, úgy, mint Erzsébeten van? Azt kiszámolni, kikalkulálni? Még ha nagyobb is lenne a költsége, de a föld alatt lenne, higiénikusabb lenne, nem lenne elrondítva ez a szép tér. A Zenepavilon is közel van. Szénási István válaszolja, az anyagnak van egy része, amely 2 millió Ft üzemeltetési költséget tartalmaz. A két gyártó egyébként nem vállal üzemeltetést, a Fővárosi Csatornázási Művek viszont igen. Van egy olyan részlegük, akik minden nap kijönnek, takarítanak stb. Több ilyen már van Budapesten. Mikó Imréné elmondja, elment, megnézett egyet, de neki nem tetszik. Szénási István elmondja, a pontos pozícióját is meg kellene határozni, mivel az eredeti elképzelés helyén a szabályozás nem teszi lehetővé. Vizúr Judit megjegyezni kívánja, a helyi építési szabályzat pontosan meghatározza az építési helyet ezen a területen, amely a honlapon is megtekinthető. dr. Bajuszné Veigli Katalin felvetése, hogy máshová el lehetne-e helyezni, pld. a tér másik oldalára, melyre Vizúr Judit válaszolja, meg tudja mutatni, hogy a KVSZ szerint hová lehet épületet elhelyezni. Fuchs Gyula összegzésként elmondja, talán egyezségre tudott jutni a Bizottság a tekintetben, hogy a nyilvános illemhelyre szükség lenne. A földalatti kivitel viszont számos plusz költséggel járna. Mizák Zoltán javasolja, ne foglaljon állást a Bizottság. dr. Bajuszné Veigli Katalin megerősíti sokuk véleményét, amely szerint szükség van a nyilvános illemhelyre, de nem ennyiért, és nem éppen ilyenre.

7 Fuchs Gyula szavazásra teszi fel azt a javaslatot, hogy a Bizottság ne foglaljon állást. 7 A Bizottság 7 igen szavazat, 0 nem szavazat, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 6/2017.(I.11.) határozata a Hősök terén nyilvános illemhely létesítésével kapcsolatosan A Bizottság úgy dönt, nem él javaslattal a Képviselő-testület felé a Javaslat nyilvános illemhely létesítésére című előterjesztéssel kapcsolatban. 6. NAPIRENDI PONT: Javaslat Bolgár ivókút létesítésére (10.) Fuchs Gyula elmondja, a Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat elnök asszonya kéréssel fordult a Hivatal felé, mely szerint 10 éves lesz júliusban Tvarditsa és Soroksár testvérvárosi kapcsolata. Ennek szeretnének méltó emléket állítani egy ivókút létrehozásával, amit Bulgáriából szállítanának ide, több száz rózsatő kíséretében. A tegnapi napig tévedésben volt, mert úgy emlékezett, hogy a testvérváros ajándékként küldi Soroksárra, de a novemberi előterjesztést újra átolvasta, és valóban nincs szó ajándékról. De ez az ivókút nem csak a testvérvárosi kapcsolatot jelképezné, hanem a valamikor Soroksáron tevékenykedő, bolgár kertészeknek is emléket állítana. A maga részéről javasolni fogja a létesítést. dr. Bajuszné Veigli Katalin az ivókút létesítését támogatja, de két kérdése van. Mennyibe kerülne ez valójában? Szénási István válasza szerint az eredeti testületi anyagban 3,5 millió Ft-ot kért a Bolgár Önkormányzat, a Hivatal szakmai anyaga 1,5 millió Ft + ÁFÁ-t irányoz elő + a 3,5 millió Ft + ÁFÁt. dr. Bujuszné Veigli Katalin kérdezi: garantált, hogy a kutat a testvérvárostól kapjuk ingyen? Fuchs Gyula válaszolja, nem, mert nem a testvérváros kéri, hanem a Bolgár Nemzetiségi Önkormányzat elnök asszonya. dr. Bajuszné Veigli Katalin kérdezi: kezdetben arról volt szó, hogy az épülő Rendőrkapitányság közelében állítják fel, miért esett a választás a Hősök tere 13. sz. alá, oda, ahol már egyébként eléggé zsúfolt a térnek ez a része? Szénási István válasza szerint, az idén lesz 10 éves a testvérvárosi kapcsolat, ezért szeretnék, ha az idén megvalósulna, viszont a Rendőrkapitányság várható befejezésének időpontja év. Fuchs Gyula megjegyezni kívánja, semmiféle hátránya nem származik ebből a Református Egyháznak, illetve templomnak, tehát nem takarja. A térből nem foglal el hatalmas területet. A rózsák ellen van inkább kifogása, amely az egységes a zöldfelületet megbontja. Mizák Zoltán támogatja az előterjesztést, az elmondottak alapján nagyon dekoratívnak tűnik, főleg a rózsákkal.

8 8 Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. II. pontjait. A Bizottság 7 igen szavazat, 0 nem szavazat, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 7/2017.(I.11.) határozata a Budapest XXIII. kerület Hősök terén bolgár ivókút létesítésére I. a Hősök tere 13. szám előtti parktest területén bolgár ivókutat létesítsen, az ivókút költségét Ft + ÁFA, a megvalósításához szükséges költségeket (alapozás, vízbekötés és kertészeti költségek) Ft + ÁFA, összesen Ft + ÁFA összegben biztosítsa az Önkormányzat évi költségvetése terhére. II. kérje fel a Polgármestert az ivókút létesítése érdekében szükséges intézkedések megtételére, valamint az I. pontban meghatározott összegnek az Önkormányzat évi költségvetésébe történő betervezésére. 7. NAPIRENDI PONT: Javaslat a Szemétkommandó létrehozására, működésének lehetőségeire és feltételeire (11.) Mizák Zoltán szerencsésebbnek tartotta volna külön venni a két anyagot, nem a Szemétkommandóra rakni mindent, mert ez egy nagyon összetett, összegyúrt anyag. Szó van a bizonyos Szemétkommandóról, és az úgymond sasszem szolgálatról. Azt már tudja, hogy szükséges a 6 fő, ugyanakkor óriási az összeg, ami erre vonatkozóan az előterjesztésben szerepel. Elmondja, azt is tudja, hogy évente kb. 35 millió Ft-ba kerül a szemételszállítás, viszont egy ilyen külön célcsoport létrehozásának bekerülési összege jóval magasabb ennél. Ha a 6 fővel mindenképpen növelni kell a meglévő létszámot, akkor érdemes lenne abban gondolkodni, hogy összegyúrni a rendészeti szolgálattal. Az előterjesztésben felsorolásra kerültek bizonyos technikai felszerelések. Össze lehetne hozni a jelenlegi állománnyal, egy olyan csoportot, ahol az éjszakai járőr, éjjellátó készülékkel van felszerelve, egyéb technikai segítsége van, amivel piszkálni lehet a szemétlerakási pontokat. Tehát ezen a téren mindenképpen eredményt kellene elérni. Ha a szemétkommandó nem is alakul meg, de oda kell hatni ezekre a dolgokra. Sedlák Tibor elmondja, amennyiben úgy dönt a Képviselő-testület, hogy nem hozza létre a szemétkommandót, akkor a másik határozati javaslatban az szerepel, hogy a meglévő állományt célirányosan azokra a területekre kísérelik meg irányítani, ahol jelen állás szerint a szemételhelyezés jelentős. Új kamerák lesznek a Temető soron, az M51-es másik oldalán, illetve további olyan helyeken, ahol jelentős volt a szemétlerakás. Amennyiben elfogadásra kerül a további 6 fő alkalmazása, ezeket a területeket a kollégák kiemelten fogják tudni kezelni. A technikai felszereléseket is szívesen fogadnák, amennyiben a Testület így döntene, mert a meglévő állomány is hasznát venné. Mizák Zoltán hozzáfűzi, a mobil kamera igen drága, de ez is kell. Telefon alap, éjjellátó készülékből nem 5 db, de legalább 1-2 db, esetleg adó-vevő készülékek szükségességét látja. Mizák Zoltán Sedlák Tibor felé azon kérését tolmácsolja, hogy a Képviselő-testületi ülésre a szükséges technikai felszerelésekről össze kellene állítani egy új csomagot az elhangzottak tükrében. dr. Bajuszné Veigli Katalin hozzászólása szerint a 6 fő felvétele részéről elfogadható, akik a kamerát kezelik majd. A másik, ilyen költségek mellett erősen megfontolandó.

9 9 Mizák Zoltán véleménye az, hogy az ösztönző összeg is maradjon benne a szemétlerakással kapcsolatban. A szemetelőkre igenis, mint a vérebek menjenek rá. Sedlák Tibor részletezi, hogyan, mi módon, milyen feltételek teljesülése esetén történne a jutalmazás. Fuchs Gyula nincs ellene, de szerinte ezt még át kellene gondolni, mivel a kollégák között esetleg feszültségforrást eredményezhet. Egresi Antal képviselő, bizottsági tag 16 óra 57 perckor elhagyja az üléstermet. Mikó Imréné helyesebbnek tartaná, mind a 12 ember felvételét, mert amióta a rendészek a Nyír utcában a szelektív hulladékgyűjtő környékén állnak lényegesen kevesebb a szemétlerakás. Ugyanezt érzik a Temető soron is. Az emberek szokásait nehezen lehet megváltoztatni, akkor lehet majd, ha egyre sűrűbben látják azt, hogy vannak ott ellenőrök, akik megbüntetik. Valóban sok 12 ember vonatkozásában a költség, de 12 embernek állást adna az Önkormányzat, és végre valahára Soroksár talán tisztább lenne, mert azt lehet mondani, hogy a környékről sajnos Soroksárra hozzák a szemetet. Ezt a javaslatot ő sokkal fontosabbnak tartja, mint bármi mást, amiről most a Bizottság szavazott. Fuchs Gyula javasolja, hogy a Bizottság ne éljen javaslattal a Képviselő-testület felé. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel fenti javaslatát. A Bizottság 6 igen szavazat, 0 nem szavazat, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 8/2017.(I.11.) határozata a Javaslat a Szemétkommandó létrehozására, működésének lehetőségeire és feltételeire című előterjesztéssel kapcsolatban A Bizottság úgy dönt, nem él javaslattal a Képviselő-testület felé a Javaslat a Szemétkommandó létrehozására, működésének lehetőségeire és feltételeire című előterjesztéssel kapcsolatban. 8. NAPIRENDI PONT: Javaslat a évi forrásmegosztás véleményezésére (KIOSZTÓS) (1.) Fuchs Gyula azt vonja le az előterjesztésből, hogy jól jön ki a kerület a forrásmegosztásból. Polonkai Zoltánné elmondja, összességében 15 millió Ft-al kap többet az Önkormányzat. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. és III. pontját. A Bizottság 6 igen szavazat, 0 nem szavazat, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi

10 10 Bizottságának 9/2017.(I.11.) határozata a Fővárosi Önkormányzat és a kerületi önkormányzatokat osztottan megillető bevételek évi megosztásáról szóló rendelettervezet véleményezéséről I. a Fővárosi Önkormányzat és a kerületi önkormányzatokat osztottan megillető bevételek évi megosztásáról szóló rendelettervezetet támogassa. III. kérje fel a Polgármestert, hogy a Képviselő-testület döntéséről, a testületi ülést követően haladéktalanul értesítse Tarlós István főpolgármester urat. 9. NAPIRENDI PONT: Javaslat az Önkormányzat tárgyévi saját bevételeinek és a Magyarország gazdasági stabilitásairól szóló évi CXCIV. törvény 3. (1) bekezdése szerinti adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek a költségvetési évet követő három évre várható összegének megállapításáról (2.) Kérdés, hozzászólás hiányában Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslatot. A Bizottság 6 igen szavazat, 0 nem szavazat, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 10/2017.(I.11.) határozata az Önkormányzat tárgyévi saját bevételeinek és a Magyarország gazdasági stabilitásairól szóló évi CXCIV. törvény 3. (1) bekezdése szerinti adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek a költségvetési évet követő három évre várható összegének megállapításáról Budapest Főváros XXIII. Kerület Soroksár Önkormányzatának tárgyévi saját bevételeinek és a Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló évi CXCIV. törvény 3. (1) bekezdése szerinti adósággot keletkeztető ügyleteiből származó fizetési kötelezettségeinek a jelen költségvetési évet követő három évre várható összegét jelen határozat 1. sz. mellékletben foglaltak szerint állapítsa meg. 10. NAPIRENDI PONT: Egyebek Polonkai Zoltánné tájékoztatást ad a Bizottság részére az Önkormányzat december 31-ei, valamint a mai napi bankszámla egyenlegéről és a lekötött pénzösszegéről. Mikó Imréné elmondja, egyes civil Egyesületek vezetői jelezték felé, hogy szeretnék elkészíteni a beszámolót, de nem tudnak belépni a számítógép rendszerbe, mert PDF formátumban van megszerkesztve a honlapon, azt át kell konvertálni Word-be, és ekkor tudnak csak belépni. Arra szeretné kérni a honlap szerkesztőit, hogy rakják át Word formátumba az elszámoláshoz szükséges táblázatot, mert nem mindenki tudja az átkonvertálást. Mikó Imréné további felvetése, hogy két ismerőse szólt, nem kapták meg az Önkormányzattól a ,- Ft-os utalványt, holott már régen elmúltak 75 évesek. Olvasták az újságban, hogy 1300 nyugdíjas kapott, viszont az egyik illető úgy tudja, év feletti nyugdíjas van Soroksáron. Létezik-e az, hogy azért nem kapták meg, mert éppen kórházban voltak és nem kapták meg azt az értesítőt, amit vissza kellett küldeni, vagy rossz a nyilvántartás?

11 11 A két hölgy másik kérdése, ha tudják igazolni, hogy ők nem voltak betegek, otthon voltak, csak nem kaptak még értesítőt sem, létezik-e az a lehetőség az Önkormányzat felől, hogy ha valaki még jelentkezik, aki novemberig töltötte be a 75. évét, az megkapja utólag az utalványt? Mindkettőjük kérése az volt még, hogy az elkövetkező években másképpen kellene értesíteni az embereket, változtatásra lenne szükség. Mikó Imréné kifejti, aki ezt mondta, az egy ismert ember, nem szorul rá a ,- Ft-ra, de attól tart, hogy esetleg vannak olyan nyugdíjasok, akik rászorultak volna, de nem kapták meg. Mikó Imréné ezekre vonatkozóan választ vár. A Bizottság elnöke megköszöni a részvételt, az ülést 17 óra 08 perckor bezárja. K.m.f. A jegyzőkönyvet elolvasás után jóváhagyólag aláírom: Fuchs Gyula bizottság elnöke Bíró Imre bizottsági tag A jegyzőkönyvet készítette: Putirka Zoltánné bizottsági titkár

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. január 17. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. január 13. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. január 14. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. február 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. április 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. november 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. április 6. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 30. napján 9 óra 32 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 9. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. október 7. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. május 6. napján 16. óra 00. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. április 5. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. november 4. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2019. január 16-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. november 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. március 9. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 30. napján 13.35 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. november 29. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2018. május 9. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 3. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. április 5-én 14.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. január 12. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. november 30-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. március 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. március 12. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. május 31. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. szeptember 7. napján 15 óra 58 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. március 11. napján 13.40 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2015. április 8. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2014. augusztus 13-án (szerda) a Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 2. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. december 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. május 30. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. február 10. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. október 31-én 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. július 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 29. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. február 10. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. április 8. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Javaslat a Táncsics Művelődési Ház Wi-Fi hálózatának kialakítására. polgármester. informatikus

Javaslat a Táncsics Művelődési Ház Wi-Fi hálózatának kialakítására. polgármester. informatikus Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Táncsics Művelődési Ház Wi-Fi hálózatának

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2014. április 8-án 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2016. november 29-én (kedd) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. február 6. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2015. október 8-án 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. szeptember 8. napján 11.00 órakor a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2012. április 2. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 2-án 9.00 órai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2014. november 19. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Tanácstermében

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 11-12 /(X.10.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. október 7. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. február 9. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. június 28. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről 3. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2017. május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 7-10/2017. (V.29.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. május 29. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. május 31. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Dr. Bajuszné Veigli Katalin képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Dr. Bajuszné Veigli Katalin képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2014. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 1. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. április 23.-án (csütörtökön) 17 órakor Beleg Község Önkormányzata hivatali helyiségében megtartott nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. április 7. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. szeptember 05. napján 11.00 órakor

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY- BALATONRENDES -SALFÖLD KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI -------------------------------------------------------- Ikt.szám: 620-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. október 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. október 29-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. november 30. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2014. november 17. napján 16.00 órakor a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 15/2012. TERKA J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2012. december 10. napján 14:30 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét.

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-6/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. május 22. napján 13:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 13-án megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. szeptember 13-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 74/2017.(IX.13.) 75/2017.(IX.13.) 76/2017.(IX.13.) 77/2017.(IX.13.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év november hó 02. napján 15 óra 00 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 15/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30- án 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2015. április 7-én 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. február 7. napján 16 óra 08 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V készült 2015. április 14-én (kedd) 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott nyílt üléséről Jelen vannak: Geiger Ferenc, Weinmann

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3/2013./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2013. január 31-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról SZAKÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 12. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV BALATONHENYE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 19/2015. (IV. 02.) HATÁROZATA

JEGYZŐKÖNYV BALATONHENYE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 19/2015. (IV. 02.) HATÁROZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 1038-3 /2015. JEGYZŐKÖNYV Készlüt: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 02-án 15:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága december 16-i soron következő ülésének jegyzőkönyve

Püspökladány Város Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága december 16-i soron következő ülésének jegyzőkönyve Püspökladány Város Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2015. december 16-i soron következő ülésének jegyzőkönyve 40/2015. (XII. 16.) pénzügyi és ügyrendi bizottsági határozat Püspökladány Város

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. február 11. napján 13.50 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. február 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. február 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötésére. Pénzügyi Bizottság

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötésére. Pénzügyi Bizottság 1 Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának J E G Y Z Ő J E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. május 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PÁTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Iktatószám: -2/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzat Jóléti, Ügyrendi és Sport Bizottságának 2017. május 23-án (kedden) 13:00 órai kezdettel megtartott nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2015. január 15-én (csütörtökön) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Hősök tere 12.) megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2008/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14.00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület február 15-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület február 15-én megtartott rendes nyilvános üléséről 1. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2018. február 15-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 1-3/2018.(II.15.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. május 30. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án 15.30 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. április 9. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

a Csörögi Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete január 30. napján megtartott rendes nyilvános üléséről

a Csörögi Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete január 30. napján megtartott rendes nyilvános üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Csörögi Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 30. napján megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 1-2 /2017.(I.30.) számú határozatokat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2017. november 8. 8.30

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 15-én 12:00 órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 15-én 12:00 órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2019. május 15-én 12:00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2017. január 10-én (kedd) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben