J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának április 8. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte: Tanácskozási joggal részt vettek: Az ülést vezeti: Fuchs Gyula elnök dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza képviselő Bíró Imre nem képviselő bizottsági tag Mikó Imréné nem képviselő bizottsági tag Tüskés Beáta nem képviselő bizottsági tag Mizák Zoltán képviselő Egresi Antal képviselő dr. Laza Margit jegyző Polonkai Zoltánné osztályvezető Marótiné Sipos Ildikó osztályvezető Kisné Stark Viola osztályvezető dr. Balázs Orsolya osztályvezető Szegény Ákos osztályvezető Szalontai Lázár Krisztina osztályvezető helyettes Beszené Uhrin Gyöngyi belső ellenőrzési vezető Széplakiné Ignácz Liselotte ügyintéző Tüskés Józsefné képviselő nem bizottsági tag Sasvári Ilona ügyvezető Tamási Ferenc ügyvezető Véghné Pénzes Gabriella könyvelő Mészáros Glória Fuchs Gyula a Bizottság elnöke Fuchs Gyula köszönti a megjelenteket. Utalás a Bizottság határozatképességére: Fuchs Gyula a Bizottság elnöke megállapítja, hogy a Bizottság 5 fővel határozatképes. Mizák Zoltán a jegyzőköny állandó második aláírójának távolmaradása miatt Fuchs Gyula a Pénzügyi Bizottság mai napi jegyzőkönyvének ideiglenes második aláírójaként dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza képviselő asszonyt javasolja. dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza elfogadja a jelölést, bejelenti személyes érintettségét, és hozzájárul jelölésének nyílt ülésen történő tárgyalásához. Fuchs Gyula további javaslat hiányában szavazásra teszi fel a javaslatot, mely szerint a mai napi jegyzőkönyv ideiglenes második aláírójának személyére vonatkozó tárgyalás során érintettsége miatt a Bizottság kizárja a szavazásból dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujzát. A Bizottság 1 igen szavazat, 3 nem szavazat és 1 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi határozatot hozta:

2 2 Bizottságának 33/2015.(IV.8.) határozata dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza szavazásból való kizárásáról A Pénzügyi Bizottság a jegyzőkönyv ideiglenes második aláírójának személyére vonatkozó tárgyalás során érintettsége miatt nem zárja ki a szavazásból dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza bizottsági tagot. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a javaslatot, mely szerint a Pénzügyi Bizottság április 8-ai jegyzőkönyvének ideiglenes második aláírója dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza képviselő bizottsági tag legyen. A Bizottság 4 igen szavazat, 0 nem szavazat és 1 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi határozatot hozta: Bizottságának 34/2015.(IV.8.) határozata a április 8-ai ülésről készült jegyzőkönyv ideiglenes második aláírójáról A Pénzügyi Bizottság a április 8-ai ülésről készült jegyzőkönyv ideiglenes második aláírójának dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza bizottsági tagot választja meg. Fuchs Gyula a Javaslat helyi támogatás iránti kérelmek elbírálására című előterjesztés kapcsán a kérelmezők személyes adatainak nyilvánosságra kerülésének elkerülése érdekében javasolja, hogy az előterjesztést a Mötv. 46. (2) bekezdés c) pontja alapján (az Önkormányzat által kiírt pályázat elbírálása) zárt ülésen tárgyalja a Bizottság. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel, hogy a Javaslat helyi támogatás iránti kérelmek elbírálására című előterjesztés zárt ülés keretében kerüljön megtárgyalásra. A Bizottság 4 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 1 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 35/2015.(IV.8.) határozata zárt ülés elrendeléséről A Bizottság úgy dönt, hogy a Javaslat helyi támogatás iránti kérelmek elbírálására című előterjesztést zárt ülés keretében tárgyalja meg. Fuchs Gyula javaslatot tesz továbbá a napirendi pontok sorrendjének módosítására oly módon, hogy a meghívóban szereplő 1., 2. napirendi pont változatlan, 3. legyen a 9-es, 4. legyen a 10-es, 5. legyen a 11-es, 6. legyen a 4-es, 7. legyen a 3-as, 8. legyen az 5-ös, 9. legyen a 6-os, 10. legyen a 7-es, 11. legyen a 8-as napirendi pont, míg a 12. napirendi pont változatlan. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel, a fentiek szerinti módosító javaslatát a meghívóban szereplő napirendi pontok sorrendjére vonatkozóan. Bizottságának 36/2015.(IV.8.) határozata a meghívóban szereplő napirendi pontok sorrendjére vonatkozóan A Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő 1., 2. napirendi pont változatlan, 3. legyen a 9-es, 4. legyen a 10-es, 5. legyen a 11-es, 6. legyen a 4-es, 7. legyen a 3-as, 8. legyen az 5-ös, 9. legyen a

3 3 6-os, 10. legyen a 7-es, 11. legyen a 8-as napirendi pontként tárgyalva, míg a 12. napirendi pont változatlan marad. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a fentiek szerint módosított napirendi pontokat. 1. Beszámoló a Galéria 13 Soroksár Kulturális Szolgáltató Nonprofit Kft. gazdálkodásáról, javaslat a közhasznúsági jelentés elfogadására (19.) Előterjesztő: Sasvári Ilona ügyvezető 2. Beszámoló a Soroksári Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft évi gazdálkodásáról, javaslat a közhasznúsági jelentés elfogadására (20.) Előterjesztő: Tamási Ferenc ügyvezető 3. Javaslat a Heim Pál Gyermekkórház részére nyújtott támogatásra (24.) 4. Javaslat a katasztrófavédelem támogatására (25.) 5. Javaslat helyi támogatás iránti kérelmek elbírálására (27.) (zárt ülés) Előterjesztő: Marótiné Sipos Ildikó osztályvezető 6. Javaslat az Önkormányzat évi költségvetési maradvány elfogadására (6.) 7. Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának évi gazdálkodásának zárszámadásáról szóló rendelet megalkotására (5.) 8. Javaslat gazdasági program elfogadására (7.) 9. Javaslat rendezési terv végrehajtására és kötelezettség vállalására (15.) Előterjesztő: dr. Balázs Orsolya osztályvezető 10. Tájékoztató a belső kontrollrendszer működéséről és javaslat a évi éves ellenőrzési jelentés, illetve összefoglaló éves ellenőrzési jelentés jóváhagyására (17.) dr. Laza Margit jegyző 11. Javaslat a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet részére nyújtandó támogatási igény elbírálására (23.) 12. Egyebek A Bizottság 5 igen szavazat, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 37/2015.(IV.8.) határozata a április 8-ai ülés napirendi pontjainak elfogadásáról A Bizottság a április 8. napi ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Beszámoló a Galéria 13 Soroksár Kulturális Szolgáltató Nonprofit Kft. gazdálkodásáról, javaslat a közhasznúsági jelentés elfogadására (19.) 2. Beszámoló a Soroksári Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft évi gazdálkodásáról, javaslat a közhasznúsági jelentés elfogadására (20.) 3. Javaslat a Heim Pál Gyermekkórház részére nyújtott támogatásra (24.) 4. Javaslat a katasztrófavédelem támogatására (25.) 5. Javaslat helyi támogatás iránti kérelmek elbírálására (27.) (zárt ülés) 6. Javaslat az Önkormányzat évi költségvetési maradvány elfogadására (6.) 7. Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának évi gazdálkodásának zárszámadásáról szóló rendelet megalkotására (5.)

4 4 8. Javaslat gazdasági program elfogadására (7.) 9. Javaslat rendezési terv végrehajtására és kötelezettség vállalására (15.) 10. Tájékoztató a belső kontrollrendszer működéséről és javaslat a évi éves ellenőrzési jelentés, illetve összefoglaló éves ellenőrzési jelentés jóváhagyására (17.) 11. Javaslat a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet részére nyújtandó támogatási igény elbírálására (23.) 12. Egyebek A Bizottság rátér a napirendi pontok tárgyalására. 1. NAPIRENDI PONT: Beszámoló a Galéria 13 Soroksár Kulturális Szolgáltató Nonprofit Kft. gazdálkodásáról, javaslat a közhasznúsági jelentés elfogadására (19.) Előterjesztő: Sasvári Ilona ügyvezető Sasvári Ilona nem kíván kiegészítést tenni. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a beszámoló és a közhasznúsági jelentés elfogadását. Bizottságának 38/2015.(IV.8.) határozata a Galéria 13 Soroksár Kulturális Szolgáltató Nonprofit Kft. gazdálkodásáról szóló beszámoló, és javaslat a közhasznúsági jelentés elfogadásáról A Bizottság elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek a Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft évi működéséről készült beszámolót. 2. NAPIRENDI PONT: Beszámoló a Soroksári Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft évi gazdálkodásáról, javaslat a közhasznúsági jelentés elfogadására (20.) Előterjesztő: Tamási Ferenc ügyvezető Tamási Ferenc nem kíván kiegészítést tenni. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a beszámoló és a közhasznúsági jelentés elfogadását. Bizottságának 39/2015.(IV.8.) határozata a Soroksári Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft évi gazdálkodásáról szóló beszámoló, és a javaslat a közhasznúsági jelentés elfogadásáról A Bizottság elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek a Soroksári Szociális Foglalkoztató Nonprofit Kft. gazdálkodásáról készült beszámolót és közhasznúsági jelentést.

5 5 3. NAPIRENDI PONT: Javaslat a Heim Pál Gyermekkórház részére nyújtott támogatásra (24.) Szegény Ákos az előterjesztéssel kapcsolatban elmondja, hogy és évben a Képviselőtestület ,- Ft összegű támogatást nyújtott a Heim Pál Gyermekkórház részére. A Kórház Főigazgató Asszonya levélben tájékoztatást adott arról, hogy a kijáró ügyeletben ellátó autó elhasználódott, kérte a Polgármester Urat, hogy amennyiben lehetséges az Önkormányzat járuljon hozzá egy új autó megvásárlásához. A Képviselő-testületi ülésen jelen lesz a Kórház illetékese. dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza tájékoztatja a Pénzügyi Bizottságot, hogy a Szociális Bizottság ülésén olyan döntés született, hogy a nem él javaslattal a Képviselő-testület felé. Fuchs Gyula további javaslat hiányában szavazásra teszi fel, hogy a Pénzügyi Bizottság az előterjesztéssel kapcsolatban nem foglal állás. Bizottságának 40/2015.(IV.8.) határozata a Heim Pál Gyermekkórház részére autóvásárláshoz nyújtott támogatás biztosításáról A Bizottság úgy dönt, hogy az előterjesztéssel kapcsolatban nem foglal állást. 4. NAPIRENDI PONT: Javaslat a katasztrófavédelem támogatására (25.) Szegény Ákos kiegészítést nem kíván tenni, Fuchs Gyula kérdésére azonban válaszolja, hogy ,- Ft összegű támogatást kérnek, elsősorban eszközbeszerzésre. Mikó Imréné kérdezi, hogy más Önkormányzattól is kér-e a katasztrófavédelem. Szegény Ákos válaszolja, vélelmezi, hogy igen. Mikó Imréné hozzáfűzi, hogy a Fővárosnak kellene állnia. Tüskés Józsefné elmondja, az érintettek meghívást kaptak a Képviselő-testületi ülésre, ott lehet hozzájuk kérdést intézni. Fuchs Gyula az elhangzottak alapján javasolja, hogy a Bizottság ne foglaljon állást ezzel az előterjesztéssel kapcsolatban. Fuchs Gyula további javaslat hiányában szavazásra teszi fel, hogy a Pénzügyi Bizottság az előterjesztéssel kapcsolatban nem foglal állás.

6 6 Bizottságának 41/2015.(IV.8.) határozata a Készenléti Egészségügyi Szolgálat részére nyújtott támogatásról A Bizottság úgy dönt, hogy az előterjesztéssel kapcsolatban nem foglal állást. A Bizottság elnöke felkéri a jelenlévőket, hogy a zárt ülésen részt venni jogosultak kivételével hagyják el a helyiséget. A hallgatóság és a Polgármesteri Hivatal azon köztisztviselői, akik a zárt ülésen való részvételre nem jogosultak, elhagyják a termet. ZÁRT ÜLÉS 6. NAPIRENDI PONT: Javaslat az Önkormányzat évi költségvetési maradvány elfogadására (6.) Az előterjesztés készítője Polonkai Zoltánné nem kíván kiegészítést tenni, hozzáfűzi, a számok magukért beszélnek. Mikó Imréné a Tűzvirág Kft. kifizetéseire kérdez rá, melyre Polonkai Zoltánné válaszolja, hogy idei fizetésű a számla, de a tavalyi évet terheli a költségvetési része, ezért kell pénzmaradványként hozni. Fuchs Gyula további kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslatot. A Bizottság 3 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 43/2015.(IV.8.) határozata az Önkormányzat évi költségvetési maradványának elfogadásáról A Bizottság minősített többség hiányában elutasítja azt a javaslatot, mely szerint A Képviselő-testület úgy dönt, hogy I. az Önkormányzat 2014 évi költségvetési maradványának összegét Ft-ban állapítja meg. 7. NAPIRENDI PONT: Javaslat Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának évi gazdálkodásának zárszámadásáról szóló rendelet megalkotására (5.) Polonkai Zoltánné kiegészítést nem kíván tenni. Kérdés, hozzászólás hiányában Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a zárszámadási rendelet-tervezet elfogadását. A Bizottság 3 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi

7 7 Bizottságának 44/2015.(IV.8.) határozata a zárszámadási rendelet-tervezet elfogadásáról A Bizottság minősített többség hiányában elutasítja a zárszámadási rendelet-tervezet elfogadásáról szóló javaslatot. 8. NAPIRENDI PONT: Javaslat gazdasági program elfogadására (7.) Fuchs Gyula örömére szolgál a évi gazdasági program keretein belül a tervezett fejlesztések, utal többek között a Galambos János Alapfokú Művészetoktatási Intézet tetőfelújítására, a Délitemető hasznosítására, a Molnár-sziget parti sáv létesítésére. Kérdés, hozzászólás hiányában Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II. pontjait. Bizottságának 45/2015.(IV.8.) határozata az Önkormányzat évekre vonatkozó gazdasági programjának elfogadásáról A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy I. a jelen határozat melléklete szerinti tartalommal fogadja el az Önkormányzat évekre vonatkozó gazdasági programját. II. kérje fel a Polgármestert a Gazdasági Program aláírására. 9. NAPIRENDI PONT: Javaslat rendezési terv végrehajtására és kötelezettség vállalására (15.) Előterjesztő: dr. Balázs Orsolya osztályvezető dr. Balázs Orsolya összefoglalja az előterjesztésben foglaltakat, eszerint az Orbánhegy és környékére vonatkozó Szabályozási Terv végrehajtása érdekében és évben 23 ingatlant vont az Önkormányzat rendezés alá azért, hogy a csatornázás megvalósulhasson. A II. ütemben ingatlan lenne érintett. A szabályozási terv szerinti közterületek kialakításának költségére vonatkozóan egy előzetes költségbecslést készített a Hivatal, szakértő (földmérő) bevonásával. Hangsúlyozni szeretné, ez egy becsült költség, amely kb millió Ft. Az eljárás jelen szakaszában pontos költség nem állapítható meg. Fuchs Gyula hozzáfűzi, hogy várhatóan bírósághoz kell fordulni a Hivatalnak a kisajátítások kapcsán. dr. Balázs Orsolya elmondja, hogy az első ütemből többségében telekalakítással egybekötött adásvétellel kerültek a közterületek önkormányzati tulajdonba, 6 ingatlan esetében megindította az Önkormányzat a bírósági eljárást is, mely tekintetében még nem volt tárgyalás. A Kormányhivatal szakértője jóval magasabb m 2 árat állapított meg, ennek az értéknek a megállapítását próbálja megdönteni Hivatalunk a perben, de ilyen ügyre vonatkozóan még nem volt precedens a bírósági gyakorlatban. Mikó Imréné kérdezni, nem lenne-e jobb ezzel a 6 tulajdonossal megegyezni oly módon, hogy valamivel többet ajánlj az Önkormányzat.

8 8 dr. Balázs Orsolya válasza szerint a bírósági eljárásban a peres felek bármikor köthetnek egyezséget, egyenlőre még nem tart ott az eljárás, csak a tárgyalás időpontja van kitűzve. Mikó Imréné véleménye szerint jobban járna az Önkormányzat, ha megemelné a vételi árat, mint pereskedni, és a Kormányhivatal által becsült magasabb összeget kifizetni. Talán elfogadnák a tulajdonosok. Tüskés Józsefné hozzászólásában elmondja, szeretné, ha a Bizottság támogatná a javaslatot, egyúttal megköszöni az osztályvezető asszony és munkatársai munkáját, mert jelentős munkát végeztek. Az utcák nagy része ki van nyitva Orbánhegyen, így lehetőség nyílik csatornázni, utakat építeni. Mivel az előterjesztés elég átfogó, sok ingatlant érint, Fuchs Gyula javasolja, hogy a Bizottság ne éljen javaslattal a Képviselő-testület felé. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel, hogy a Bizottság ne éljen javaslattal a Képviselő-testület felé. Bizottságának 46/2015.(IV.8.) határozata a Budapest XXIII. kerület Orbánhegy /1,196568/5, , , /1,196564/3, , , , , , , , , , /2, /2, /4, /2 hrsz.-ú ingatlanok szabályozásáról és a /5 hrsz.-ú ingatlan megvásárlásáról A Bizottság úgy dönt, hogy nem él javaslattal a Képviselő-testület felé. 10. NAPIRENDI PONT: Tájékoztató a belső kontrollrendszer működéséről és javaslat a évi éves ellenőrzési jelentés, illetve összefoglaló éves ellenőrzési jelentés jóváhagyására (17.) dr. Laza Margit jegyző Beszené Uhrin Gyöngyi ismerteti az előterjesztés tartalmát, mely szerint a lefolytatott ellenőrzéseket tartalmazza, valamennyi javaslattal együtt. Fuchs Gyula megköszöni a tájékoztatót. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel az 1. sz. határozati javaslat I. pontját. Bizottságának 47/2015.(IV.8.) határozata a Polgármesteri Hivatal Belső Ellenőrzési Egysége évi éves ellenőrzési jelentésének jóváhagyásáról A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy hagyja jóvá a Polgármesteri Hivatal Belső Ellenőrzési Egysége által elkészített évi éves ellenőrzési jelentést a melléklet szerint. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a 2. sz. határozati javaslat I. pontját.

9 9 Bizottságának 48/2015.(IV.8.) határozata az Egészségügyi és Szociális Intézmény évi összefoglaló éves ellenőrzési jelentésének jóváhagyásáról A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy hagyja jóvá az Egészségügyi és Szociális Intézmény évi összefoglaló éves ellenőrzési jelentését a melléklet szerint. 11. NAPIRENDI PONT: Javaslat a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet részére nyújtandó támogatási igény elbírálására (23.) Szegény Ákos kiegészítést nem kíván tenni, az előterjesztéssel kapcsolatban elmondja, a Dél-pesti Kórház főigazgatója levelet intézett a Polgármester Úrhoz, melyben két beruházás valamelyikének megvalósításához támogatás biztosítását kéri. Az egyik a kardiológiai osztály bővítése, vizesblokk kialakítása, a másik a központi betegfelvételi és regisztrációs helyiség korszerűsítése. A kardiológiai osztály bővítésének költsége e Ft, a betegfelvételi iroda és váróterem korszerűsítésének költsége e Ft. dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza tájékoztatásul elmondja, hogy a Szociális Bizottság nem élt javaslattal, tekintettel arra, hogy nagy horderejű döntésről van szó. Fuchs Gyula javasolja, hogy az előterjesztéssel kapcsolatban a Bizottság ne éljen javaslattal. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel, hogy az előterjesztéssel kapcsolatban a Bizottság ne éljen javaslattal. Bizottságának 49/2015.(IV.8.) határozata a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet részére nyújtandó támogatási igény elbírálásáról A Bizottság úgy dönt, hogy nem él javaslattal a Képviselő-testület felé. 12. NAPIRENDI PONT: Egyebek Mikó Imréné szeretettel meghív mindenkit jövő hét szombaton 16 órára az Otthon Közösségi Házba, ahol egy jótékonysági rendezvény lesz (Verdi sorozat 6. része), a Nagyboldog Asszony főplébánia részére új harang beszerzésére. Az első ilyen rendezvény, amelyen elkezdődik a gyűjtés, jelentős összegre millió Ft-ra lesz majd szükség. Kb. másfél órás ingyenes műsor lesz, de az adakozást szívesen veszik. Fuchs Gyula elmondja, arról van szó, hogy 1944-ben a németek leszerelték a 11 mázsás nagyharangot, ledobták az ablakon a kövezetre, ahol természetesen darabokra tört, és elszállították az anyagát háborús célokra. 70 éven nincs nagyharang, a plébános úr szeretné a nagyharangot újra

10 10 öntetni és helyre állítani. Az összeget jó lenne lakossági gyűjtésből megszerezni, hogy mindenki érezze, hogy pici része van ebben a dologban. Polonkai Zoltánné tájékoztatja a Bizottságot az Önkormányzat bankszámla egyenlegéről, és a lekötött pénzösszegről. Fuchs Gyula kérdezi, rendben befolytak-e a helyi adóbevételek, melyre Polonkai Zoltánné válaszolja, hogy igen. A Bizottság elnöke megköszöni a részvételt, az ülést 16. óra 54. perckor bezárja. K.m.f. A jegyzőkönyvet elolvasás után jóváhagyólag aláírom: Fuchs Gyula elnök dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza bizottsági tag A jegyzőkönyvet készítette: Putirka Zoltánné bizottsági titkár

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. április 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. április 8. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. február 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. április 6. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. április 5. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. január 17. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. október 7. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. január 14. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. május 31. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 9. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. április 9. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2018. május 9. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. január 13. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2014. augusztus 13-án (szerda) a Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 30. napján 13.35 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. november 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. május 6. napján 16. óra 00. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. április 5-én 14.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. március 11. napján 13.40 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. november 4. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. november 30-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. október 31-én 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. február 10. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 2. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. február 9. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. november 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 3. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. március 9. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 30. napján 9 óra 32 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. szeptember 7. napján 15 óra 58 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. február 6. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. december 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. november 29. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 59-3/2017/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2019. január 16-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. február 11. napján 13.50 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. február 10. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2017. november 8. 8.30

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. október 7. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. március 12. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. március 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2015. október 8-án 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év november hó 02. napján 15 óra 00 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2018. november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 10-12/2018.(XI.05.) számú határozatokat 1 Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-6/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 12-én 11:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. május 30. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. szeptember 8. napján 11.00 órakor a

Részletesebben

Szám: 9-3/2014. N é m e t b á n y a

Szám: 9-3/2014. N é m e t b á n y a Szám: 9-3/2014. N é m e t b á n y a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 28. napján 8 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. május 29. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2014. április 8-án 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-10//2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 03-án 14.30 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2014. november 17. napján 16.00 órakor a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Klebelsberg Központ Dél-Pesti Tankerület vezetője. KKÉT képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Klebelsberg Központ Dél-Pesti Tankerület vezetője. KKÉT képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. október 03. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Képviselő-testülete 3-6/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. szeptember 29-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. június 4. napján 16. óra 09. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Kettinger János polgármester (14:00) Kiss Sándorné alpolgármester (14:20) Vargáné Molnár Márta képviselő (14:00)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Kettinger János polgármester (14:00) Kiss Sándorné alpolgármester (14:20) Vargáné Molnár Márta képviselő (14:00) Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én 14.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 1. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35.

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. május 29-i rendkívüli üléséről. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. Jelen vannak: Dömsödi Gábor polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. június 28. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. május 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) elfogadására

Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) elfogadására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési

Részletesebben

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén.

Jegyző könyv. Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 29- én órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jegyző könyv Készült Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. május 29- én 16 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt ülésén. A Képviselőtestületi ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Szabó István Balázs képviselő (7 fő) Kerekesné Molnár Krisztina pénzügyi elődadó I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 16-án 15.30 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

Szavazásra teszi fel Gedő Györgyné jegyzőkönyv-hitelesítővé történő megválasztását.

Szavazásra teszi fel Gedő Györgyné jegyzőkönyv-hitelesítővé történő megválasztását. JEGYZŐKÖNYV Készült a Józsefvárosi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. január 11. (csütörtök) napján 16:30 órakor a 1082 Budapest, Vajdahunyad utca l./b Nemzetiségi Önkormányzatok irodájában

Részletesebben

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására

Javaslat kisajátítási eljárások megindítására és ingatlan megvásárlására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kisajátítási eljárások megindítására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság május 24-én megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság május 24-én megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Pénzügyi Bizottság 2017. május 24-én megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 19-24/2017. (V.24.) számú PÜB határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Pénzügyi Bizottság 2017. május 24-án

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 29. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 11/ sz. Jegyzőkönyv

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 11/ sz. Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 11/2017. 11.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörög Község Polgármesteri Hivatal (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) hivatalos helyiségében 2017. szeptember

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

BUDAPESTFŐVÁROSt.KERbt~~~AIÖNkORMÁNYZAT

BUDAPESTFŐVÁROSt.KERbt~~~AIÖNkORMÁNYZAT 1 ~--..._..--... ~ "-"'---- '- -'"' '~""""'- '~ -,---\ i IK '1, r ~, ~ ~ "'., '1 --y -,.; 1' 'E l ~ '. ~ 4. i"\ l. /\ ;) f\.1~ ;~,>J l:t v. : l! t r"'"-'.--.vn...i4.

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. szeptember 05. napján 11.00 órakor

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Pénzügyi Bizottsága által 2016. május 19-én 17.00 órai kezdettel megtartott üléséről Jelen vannak: Mellékelt jelenléti ív szerint Helye: Önkormányzat hivatalának tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. január 16-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett, Bagi Zsolt, Dr.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 15/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30- án 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

Szám:.. N é m e t b á n y a

Szám:.. N é m e t b á n y a Szám:.. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 31. napján 18.15 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 875-3/2015. JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 12. napján 16,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta.

ÖSSZEFOGLALÓ. Megállapítja, hogy a Bizottság egybehangzó 4 igen szavazattal az előterjesztések zárt ülésen történő tárgyalását elfogadta. 03-3/15-26/2016. ÖSSZEFOGLALÓ Készült a Pénzügyi és Gazdasági Bizottság 2016. szeptember 15-ei, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Jelen vannak: dr. Csizmadia

Részletesebben

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA XIX. Iktatószám: 5-10/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA 2014. szeptember 8-i s o r o s, n y í l t üléséről 220/2014.(IX.8.)

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét.

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-6/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. május 22. napján 13:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Jegyzőkönyv Képviselő-testületi ülésről 2016. 06. 08. Jegyzőkönyvet készítette: Marosi Magdolna jegyzőkönyv-vezető Iktatószám: 338-21/2016. Jegyzőkönyv Inárcs Nagyközségi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 22-én megtartott alakuló üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 22-én megtartott alakuló üléséről. Határozat száma: Tárgya: 112/2014.( X.22.) Szavazatszámláló Bizottság választása titkos

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben