J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának március 12. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását előre nem jelezte: Tanácskozási joggal részt vettek: Az ülést vezeti: Fuchs Gyula elnök Mikó Imre képviselő Zöld Jánosné nem képviselő bizottsági tag Lengyel Zsuzsánna nem képviselő bizottsági tag Gordos László nem képviselő bizottsági tag Kiss Jenő képviselő Kovács Attila Lajos képviselő Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző Lentiné Györky Erika aljegyző Polonkai Zoltánné osztályvezető dr. Dániel Károly osztályvezető, jogtanácsos Szegény Ákos osztályvezető Kovátsné dr. Prohászka Beáta jogász Jeszenszky Rózsa sport referens Farkas Kálmán ügyvezető Weinmann Antal Soroksári Német Kisebbségi Önkormányzat elnöke Martonné Bieber Márta Fuchs Gyula a Bizottság elnöke Utalás a Bizottság határozatképességére: Fuchs Gyula a Bizottság elnöke megállapítja, hogy a Bizottság 4 fővel határozatképes. Fuchs Gyula tájékoztatja a Bizottságot, hogy a meghívó eredetileg hat napirendi pontot tartalmaz, nem szerepel a meghívóban a Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolója című előterjesztés, ezért sürgősségi indítványként 1. napirendi pontként javasolja felvenni a tárgyalandó napirendi pontok közé. A többi napirendi pont sorrendje változatlan marad. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel, hogy a meghívóban nem szereplő Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolója című előterjesztés sürgősségi indítványként 1. napirendi pontként kerüljön felvételre. A Bizottság 4 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 28/2014.(III.12.) PB határozata a meghívóban nem szereplő Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolója című előterjesztés sürgősségi indítványként 1. napirendi pontként történő felvételéről A Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban nem szereplő Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolója című előterjesztés sürgősségi indítványként 1. napirendi pontként kerül felvételre.

2 2 Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a fentiek szerint módosított napirendi pontokat. 1. Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolója (16) Előterjesztő: Farkas Kálmán ügyvezető 2. Tájékoztató a évben megalkotott rendeletek hatályosulásának felülvizsgálatáról (11) Előterjesztő: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző 3. Beszámoló a Soroksári Polgárőrség Egyesület évben végzett munkájáról (14) Előterjesztő: Varga Szimeon elnök 4. Beszámoló a civil szervezetek támogatásáról (9) 5. Javaslat iskolai alapítványok részére nyújtandó támogatásra (8) 6. Javaslat közalkalmazotti munkáltatói kölcsönkeret felhasználására (10) Előterjesztő: Szegény Ákos osztályvezető 7. Egyebek A Bizottság 4 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 29/2014.(III.12.) PB határozata a március 12-ei ülés napirendi pontjainak elfogadásáról A Bizottság a március 12. napi ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolója (16) 2. Tájékoztató a évben megalkotott rendeletek hatályosulásának felülvizsgálatáról (11) 3. Beszámoló a Soroksári Polgárőrség Egyesület évben végzett munkájáról (14) 4. Beszámoló a civil szervezetek támogatásáról (9) 5. Javaslat iskolai alapítványok részére nyújtandó támogatásra (8) 6. Javaslat közalkalmazotti munkáltatói kölcsönkeret felhasználására (10) 7. Egyebek A Bizottság rátér a napirendi pontok tárgyalására. 1. NAPIRENDI PONT: Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolója (16) Előterjesztő: Farkas Kálmán ügyvezető Farkas Kálmán kiegészítésként annyit kíván előadni, hogy időközben több felújítás is befejeződött, pld. elkészült a nagy parkoló felújítása és a műfüves pálya is. Jelen pillanatban az öltöző részleg első részének a külső szigetelési munkálatai vannak folyamatban. Fuchs Gyula elmondja, hogy a kapott pénzügyi támogatás elszámolása is szerepel az anyagban. A beszámolót egyébként alaposnak, teljesnek és kielégítőnek találja. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolójának elfogadását. A Bizottság 4 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi

3 3 Bizottságának 30/2014.(III.12.) PB határozata a Soroksári Sport Club Kft évi beszámolójának elfogadásáról A Bizottság elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek a Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolóját. 2. NAPIRENDI PONT: Tájékoztató a évben megalkotott rendeletek hatályosulásának felülvizsgálatáról (11) Előterjesztő: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző Fuchs Gyula a Bizottság nevében megköszöni a tájékoztatót. 3. NAPIRENDI PONT: Beszámoló a Soroksári Polgárőrség Egyesület évben végzett munkájáról (14) Előterjesztő: Varga Szimeon elnök 16. óra 06. perckor megérkezik Gordos László bizottsági tag. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. pontját. A Bizottság 5 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 31/2014.(III.12.) PB határozata a Soroksári Polgárőrség Egyesület évben végzett munkájáról készült beszámoló elfogadásáról A Bizottság elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek a Soroksári Polgárőrség Egyesület évben végzett munkájáról szóló beszámolót. 4. NAPIRENDI PONT: Beszámoló a civil szervezetek támogatásáról (9) Fuchs Gyula elmondja, hogy az előterjesztés tartalma szerint a civil szervezetek zöme határidőre és pontosan elszámolt a támogatás összegével. A Képviselő-testület minden évben három civil szervezetet jelöl ki külön ellenőrzésre, ez most is megtörtént. Az ellenőrzött három szervezetnél nem volt semmiféle probléma. Az előterjesztés szerint, a jogszabályi felhatalmazás alapján valamennyi támogatott civil szervezet és egyház számláinak ellenőrzése is megtörtént. A támogatási szerződésekben jelzett határidőre minden szervezet hiánytalanul elszámolt, kivéve a Soroksári Svábok Független Egyesülete, ezért hiánypótlásra lett felszólítva, de nem sikerült maradéktalanul eleget tenni a hiánypótlási felhívásnak. Fuchs Gyula ismerteti továbbá, hogy az előterjesztés szerint a Polgármesteri Hivatal március 4-én vette kézhez az egyesület levelét, amelyben a korábban jegyzőkönyvbe foglalt észrevételekre reflektált, új számlaösszesítőt is benyújtva. A Hivatal álláspontja szerint a kifogások érdemben nem kerültek orvoslásra, ezért kéri a Képviselő-testületet, hogy az egyesület pénzügyi elszámolásával kapcsolatban dönteni szíveskedjék.

4 4 Mikó Imre sajnálatosnak tartja, hogy a Hivatal az előterjesztésben nem említette meg azt a technikai problémát, mely szerint a Soroksári Svábok Független Egyesületének első számlája február 3-án kelt, amikor még meg sem kapta a pénzt. Polonkai Zoltánné válaszolja, hogy megelőlegezheti, nincs kizárva a szerződésben. A nyílt ülésen megjelenő Martonné Bieber Márta soroksári lakos jelezte, hogy a tárgyalt napirendi pont kapcsán a Soroksári Svábok Független Egyesületének elszámolásával kapcsolatban szeretne kérdéseket feltenni. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel, hogy a Bizottság hozzászólási jogot biztosítson Martonné Bieber Márta asszony részére. A Bizottság 5 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 32/2014.(III.12.) PB határozata Martonné Bieber Márta soroksári lakos részére hozzászólási jog biztosításának elfogadásáról A Bizottság úgy dönt, hogy hozzászólási jogot biztosít Martonné Bieber Márta soroksári lakos részére. Martonné Bieber Márta elmondja, hogy kérdéseket kíván előterjeszteni a Bp. XXIII. ker. Soroksár Önkormányzatának március 18-ai Képviselő-testületi, illetve a március 12-ei Pénzügyi bizottsági anyagának 9. napirendi pontjához, azaz Beszámoló a civil szervezetek támogatásáról, különös tekintettel a Soroksári Svábok Független Egyesületének beszámolójára, melyben hagyományőrző zarándokut szervezése címszó alatt ,- Ft közpénzt vettek fel. A nyomtatott formában lévő kérdések felolvasásra kerültek, mely jelen jegyzőkönyv mellékletét képezi. Martonné Bieber Márta kérdéseire írásban kéri a válaszokat a Polgármesteri Hivatal részéről. Szimoncsikné dr. Laza Margit elmondja, hogy a kérdések nagy részére nem tud válaszolni a Hivatal, az egyesület elnöke tudna választ adni. Martonné Bieber Márta kérdezi, hogy amikor bármelyik civil szervezet elszámol, nem kérdeznek-e rá, hogy pld. miért kell decemberben újabb nyomtató patront vásárolni, amikor augusztusban már vettek. Esetleg olyan sokat nyomtatnak? Szimoncsikné dr. Laza Margit válaszolja, hogy ha aránytalan, akkor rákérdez a Hivatal. Eddig még nem fordult elő, hogy tételenként kellett volna kifogásolni, ezt az egy alkalmat kivéve. Figyelmébe ajánlja, hogy van egy helyi rendelet, amely szabályozza, hogy milyen költségeket lehet elszámolni. Martonné Bieber Márta elmondja, hogy a szóban forgó esetben sokkal komolyabb problémák vannak, mint az, hogy véletlenül rosszul számolt vagy rossz sorba írt valamint. Fuchs Gyula hozzáfűzi, úgy emlékszik, kimondottan olyan számlákat lehet benyújtani, amire a szervezet kérte az összeget. Ha az említett civil szervezet hagyományőrző zarándokutak szervezésére igényelte az összeget, akkor nem érti, hogyan férnek bele olyan dolgok, amelyekről a számlák szólnak. Visszautal a szervezet egy tavalyi évi elszámolására egy video kamera kapcsán. Úgy véli sok tételben kilóg a lóláb.

5 5 Weinmann Antal, mint a Soroksári Német Kisebbségi Önkormányzat elnöke is észrevételt kíván tenni az üggyel kapcsolatban. Elmondja, hogy most szembesült azzal, hogy a Soroksári Svábok Független Egyesületének vezetője, zarándokut kapcsán szintén kért a nagy önkormányzattól segítséget. Ugyanerre a célra a Német Kisebbségi Önkormányzattól is megkéri, és a Német Kisebbségi Önkormányzat ki is fizeti a szervezet részére a kért összeget, amely igen jelentős. Megdöbbentő számára, hogy mindkét önkormányzattól megigénylik, és egészen más számlákkal fedezik le. Tapasztalata szerint rendőrségi feljelentés, NAV vizsgálat az, ami tehető ebben az esetben. Mikó Imre kéri Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző asszonyt, tegye lehetővé, hogy a Martonné Bieber Márta asszony által felolvasott kérdéseket a Képviselő-testületi ülésen minden képviselő megkaphassa. Szimoncsikné dr. Laza Margit válaszolja, hogy képviselői indítvány formájában van rá lehetőség. Mikó Imre kéri továbbá a Jegyző Asszonytól, hogy tegye lehetővé a Polgármesteri Hivatalba március 4-én érkezett levél, annak második összesítőjével együtt történő megtekintését a Képviselő-testület tagjai számára. Mikó Imre felveti annak lehetőségét a Jegyző Asszony felé, hogy vizsgálja meg a Hivatal, hogyan lehetne megoldani, hogy a civil szervezetek a bírósági beszámoló után, azaz május 31-e után, tehát már június 1-jén vagy 5-én utalásban részesülhessenek. Nagy segítség lenne a civil szervezeteknek. Szimoncsikné dr. Laza Margit válaszában elmondja, hogy a támogatás üzleti évre kerül kifizetésre, ez azt jelenti, hogy a pénzügyi évben keletkezett számlák elszámolhatók. Polonkai Zoltánné hozzáteszi, a lényeg az, hogy december 31-éig kiállított számlákkal lehet elszámolni, tehát nincs a kezdete meghatározva. Szimoncsikné dr. Laza Margit elmondja, a támogatás menetét annyiban javítaná ki, hogy a május havi testületi ülésen kerül kiírásra, június 15-éig nyújtható be, és a júliusi testületi ülésen születik döntés. A Civil rendelet szabályozza mindezt. Mikó Imre szerint ez késő, megoldást szeretne találni arra, hogy a civil szervezetek a legkorábbi időpontban kapják meg a támogatást. Országos szinten is gondot jelent. Szimoncsikné dr. Laza Margit hozzáfűzi, ez már megtárgyalásra került 2012-ben is, akkor is azon álláspont alakult ki, hogy nem lehet más megoldást találni. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a 1. sz. határozati javaslat II., III. pontjait úgy, hogy a II. pontban ,- Ft összeg szerepeljen. A Bizottság 5 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 33/2014.(III.12.) PB határozata a Soroksári Svábok Független Egyesületének az 318/2013. (VII.02.) Ök. határozattal biztosított támogatás felhasználásáról szóló pénzügyi elszámolásával kapcsolatos döntéséről A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy

6 6 II. a Soroksári Svábok Független Egyesületének a 318/2013. (VII.02.) Ök. határozattal biztosított támogatás felhasználásáról szóló pénzügyi elszámolását ne fogadja el, és az egyesületet a Támogatási szerződésben megfogalmazott céloknak nem megfelelően felhasznált ,- Ft visszafizetésére kötelezze. III. kérje fel a polgármestert az egyesület felszólítására és a szükséges további intézkedések megtételére. 16. óra 38. perckor Lengyel Zsuzsánna távozik a bizottsági ülésről. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a 2. sz. határozati javaslat I. pontját azzal a kiegészítéssel, hogy kivéve a Soroksári Svábok Független Egyesületének elszámolását. A Bizottság 4 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 34/2014.(III.12.) PB határozata a civil szervezetek évi támogatásáról szóló beszámoló elfogadásáról A Bizottság elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek a civil szervezetek évi támogatásáról szóló beszámolót, kivéve a Soroksári Svábok Független Egyesületének elszámolását. 5. NAPIRENDI PONT: Javaslat iskolai alapítványok részére nyújtandó támogatásra (8) Fuchs Gyula az előterjesztéssel kapcsolatban elmondja, hogy ezt a fajta támogatást mindenképpen üdvözli. Három iskola alapítványának támogatásáról van szó. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában a határozati javaslat I., II., III., IV. pontjait teszi fel szavazásra. A Bizottság 4 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 35/2014.(III.12.) PB határozata iskolai alapítványok részére támogatás biztosításáról A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy I. a évi költségvetése nemzetközi kapcsolatok sora terhére a Tegyünk, hogy léphessünk Alapítványt ,- Ft-tal, azaz kettőszázezer forinttal támogassa. II a évi költségvetése nemzetközi kapcsolatok sora terhére a Páneurópa Iskoláért Alapítványt ,- Ft-tal, azaz kettőszázezer forinttal támogassa. III. a évi költségvetése nemzetközi kapcsolatok sora terhére a Török Flóris Alapítványt ,- Ft-tal, azaz kettőszázezer forinttal támogassa. IV. kérje fel a Polgármestert az iskolai alapítványokkal a jelen határozat 1-3. mellékletében szereplő támogatási szerződések megkötésére.

7 6. NAPIRENDI PONT: Javaslat közalkalmazotti munkáltatói kölcsönkeret felhasználására (10) Előterjesztő: Szegény Ákos osztályvezető 7 Fuchs Gyula ismerteti az előterjesztés lényegét, mely szerint hárman igényeltek kölcsönt, nincs kizáró ok, ami miatt ne kaphatnák meg. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában egyben teszi fel szavazásra a határozati javaslatok 1., 2., 3. pontjait a három igénylő személy kéréséről, de határozatok külön születnek az érintettek számára. A Bizottság 4 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 36/2014.(III.12.) PB határozata a közalkalmazotti munkáltatói kölcsönkeret felhasználásáról A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy mindhárom kérelmezőt az általunk igényelt összegben lakáscélú támogatásban részesítse. 7. NAPIRENDI PONT: Egyebek Polonkai Zoltánné tájékoztatja a Bizottságot a bankszámlán lévő, valamint a lekötött forint összegekről. Mikó Imre kéri a Jegyző Asszony írásos állásfoglalását a háromtagú frakció működésével kapcsolatban. Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző asszony válaszában kifejti, hogy a frakciók működésével kapcsolatban vannak képviselő-testületi határozatok, talán 2007-ről, amelyek hatályban vannak. Álláspontja szerint ezek a határozatok a független frakcióra is érvényesek. Mikó Imre elfogadja a választ, de írásban is szeretné kérni a Jegyző Asszony által elmondottakat. A Bizottság elnöke megköszöni a részvételt, az ülést 16. óra 46. perckor bezárja. K.m.f. A jegyzőkönyvet elolvasás után jóváhagyólag aláírom: Fuchs Gyula elnök Zöld Jánosné bizottsági tag A jegyzőkönyvet készítette: Putirka Zoltánné titkár

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. március 9. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. január 17. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. január 14. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. április 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. február 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. október 7. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. április 5-én 14.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2018. május 9. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Az előterjesztés előzetesen egyeztetve: Polonkai Zoltánné Pénzügyi osztályvezető. Vittmanné Gerencsér Judit Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Az előterjesztés előzetesen egyeztetve: Polonkai Zoltánné Pénzügyi osztályvezető. Vittmanné Gerencsér Judit Szervezési és Ügyviteli osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Hősök tere 12. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Beszámoló a civil szervezetek támogatásának elszámolásáról Előterjesztő:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. május 31. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. január 13. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. április 6. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. március 11. napján 13.40 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 9. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. február 9. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. február 10. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 30. napján 9 óra 32 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. április 9. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 30. napján 13.35 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2019. január 16-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. november 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. május 30. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. április 8. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. április 5. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. november 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. június 28. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 2. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. május 6. napján 16. óra 00. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2014. augusztus 13-án (szerda) a Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. november 30-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2015. április 8. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 15/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30- án 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2018. november 5-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 10-12/2018.(XI.05.) számú határozatokat 1 Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. szeptember 7. napján 15 óra 58 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. május 29. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét.

JEGYZŐKÖNYV. Kovács Csaba Károly polgármester: az aljegyző asszony által tett észrevétel alapján javasolja elfogadásra a napirendek sorrendjét. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Iktatószám: Krs/380-6/2018. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonhenye Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. május 22. napján 13:00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. február 6. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan

Határozatok: - 41/2013. (IV. 4.) számú határozat: Simon János és Czibere József kérelme a művelődési ház bérlésére vonatkozóan Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013.április 4.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. könyve c. határozatok:41/2013. (IV. 4.) számú határozat d. rendeletek:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. szeptember 8. napján 11.00 órakor a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35.

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. május 29-i rendkívüli üléséről. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. Jelen vannak: Dömsödi Gábor polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. november 4. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. október 31-én 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2012. április 2. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 2-án 9.00 órai

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Páneurópa Általános Iskola

JEGYZŐKÖNYV. Páneurópa Általános Iskola JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottság 2014. március 11. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XV. kerületi Önkormányzat Közoktatási, Közművelődési, Egészségügyi és Sport Bizottsága Pénzügyi és Jogi Bizottsága Ülés száma: KKESB112-16/2012. PJB 118-21/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Uraiújfalu, Vasegerszeg,Nagygeresd, Nemesládony, Simaság és Vámoscsalád községek képviselő-testületeinek 2014. december 18-án 17 óra 30 perckor az Uraiújfalui Közös Önkormányzati Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Jóléti és Ügyrendi Bizottságának 2015. június 9-én (kedden) 15.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2011. július 12. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 12-én 18.00 órai

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2010. november 11-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Készült: Nógrádszakál Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott ülésről.

5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Készült: Nógrádszakál Községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott ülésről. 5. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: 2015. május 26-án megtartott ülésről. Jelen vannak: Radvánszky Judit Hódosi Tamás Oláh Ernő Kereszti Márta Valach Jánosné Molnár Lászlóné Németh Klaudia Tóth Szabolcs

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. november 11 - i. RENDKÍVÜLI üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. november 11 - i RENDKÍVÜLI üléséről Önkormányzati rendelet: - Határozat: 118-119 /2013. (11.11.) 2 J E G Y Z Ő K

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Rendelet: 7.;

JEGYZŐKÖNYV. a június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Rendelet: 7.; AKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 6/2017. Ikt. Szám: 509-6/2017/A. JEGYZŐKÖNYV a 2017. június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Határozat: 37.; 38.; 39.; 40.; 41.; 42.;

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2014. november 17. napján 16.00 órakor a

Részletesebben

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE KARDOSKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2017. DECEMBER 28. NAPJÁN TARTOTT RENDKÍVÜLI, NYÍLT KÉPVISELŐ- TESTÜLETI ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE 16/2017. ÖKÜ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kardoskút Község Önkormányzata

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld községek képviselő-testületeinek április 11 -i nyilvános együttes ülésén. 1 ÁBRAHÁMHEGY- BALATONRENDES -SALFÖLD KÖZSÉGEK KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI -------------------------------------------------------- Ikt.szám: 620-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 82-18/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17. napján

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 21.-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:64-67/2013. (VI. 21.) számú határozatok d.

Részletesebben

Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv december 16.

Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv december 16. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottsága I/2-48/2009. Lajosmizse Város Önkormányzat Ügyrendi Bizottságának üléséről készült jegyzőkönyv 2009. december 16. Az ülésen hozott határozatok száma és

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről 3. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2017. május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 7-10/2017. (V.29.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. február 10. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének február 11-én órakor tartott ülésén. TAPOLCAFŐI VÁROSRÉSZ ÖNKORMÁNYZATA Szám: 1/22-2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolcafői Városrész Önkormányzata Testületének 2015. február 11-én 17.00 órakor tartott ülésén. Jelen vannak:, Patyi

Részletesebben

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. szeptember 05. napján 11.00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. június 4. napján 16. óra 09. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte:

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2015. október 8-án 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 3/2015 OKSB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2015. március 24-én, (kedden) 15:00 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doba Községi Önkormányzat képviselő-testülete 8482 Doba, Kossuth u. 10. Szám: D- 17-5 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Doba Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. május 30-án 17 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 15-én 12:00 órakor megtartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság május 15-én 12:00 órakor megtartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzatának Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottsága Jegyzőkönyv készült a Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2019. május 15-én 12:00

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2017. november 24.-én 14 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA

JEGYZŐKÖNYV. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 42/2017.(III.27.) HATÁROZATA Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-6/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. március 27-én, 17

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2015. év május hó 12. napján 8 óra 02 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Szám: IV.128-9/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Szekszárdi Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. szeptember 9-én (szerdán) 9 órakor a Babits Mihály Kulturális Központ Palánk termében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV január 27-én megtartott. Készült

JEGYZŐKÖNYV január 27-én megtartott. Készült JEGYZŐKÖNYV Készült FELSŐNÁNA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE, KÉTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE, MURGA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE, ÉS ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Szám:.. N é m e t b á n y a

Szám:.. N é m e t b á n y a Szám:.. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 31. napján 18.15 órakor megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község Önkormányzat

Részletesebben

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Óbudavár Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 22-én 9.00 órakor megtartott nyilvános üléséről

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Óbudavár Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 22-én 9.00 órakor megtartott nyilvános üléséről 1 ÓBUDAVÁR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 8272 Óbudavár, Fő u. 18/I. Szám: OB/71-2/2018. 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Óbudavár Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2018. május 22-én 9.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNYV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2015. (I.27.) számú határozata a 2015. január 27-i együttes ülés jegyzőkönyv hitelesítőiről JEGYZŐKÖNYV Készült: Helye: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete, Gyúró Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 27-i együttes üléséről

Részletesebben

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 8/2018. 8.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 3. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának. Turisztikai, Kulturális, Sport Bizottsága

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának. Turisztikai, Kulturális, Sport Bizottsága Ügyiratszám: 985-8/2018. Jóváhagyta: Varga Imre humán-közszolgáltatási irodavezető-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Turisztikai, Kulturális, Sport Bizottsága 2018.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Alsómocsolád, Gerényes, Kisvaszar, Köblény és Szalatnak Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2011. november 9-én megtartott együttes üléséről Az ülés helye: Alsómocsolád Faluház,

Részletesebben