J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának június 30. napján 9 óra 32 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre nem jelezte: Tanácskozási joggal részt vettek: Az ülést vezeti: Fuchs Gyula elnök dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza képviselő Mizák Zoltán képviselő Bíró Imre nem képviselő bizottsági tag Mikó Imréné nem képviselő bizottsági tag Egresi Antal képviselő Tüskés Beáta nem képviselő bizottsági tag dr. Laza Margit jegyző Kisné Stark Viola osztályvezető Szegény Ákos osztályvezető dr. Dallos Andrea jogász Horváth Enikő osztályvezető helyettes Szénási István kertészeti és mélyépítési előadó Jeszenszky Rózsa sport referens Tüskés Józsefné képviselő Kincses Péter ügyvezető igazgató Farkas Kálmán meghatalmazott (SSC Kft.) Fuchs Gyula a Bizottság elnöke Fuchs Gyula köszönti a megjelenteket. Utalás a Bizottság határozatképességére: Fuchs Gyula a Bizottság elnöke megállapítja, hogy a Bizottság 5 fővel határozatképes. Fuchs Gyula javaslat, észrevétel hiányában szavazásra teszi fel a meghívóban szereplő napirendi pontokat: 1. Beszámoló a Soroksári Sport Club Kft évi munkájáról (22.) Előterjesztő: Szűcs Mihály Pál ügyvezető igazgató 2. Beszámoló a Soroksári Sportcsarnok NKft. munkájáról (23.) Előterjesztő: Kincses Péter ügyvezető igazgató 3. Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötésére (5.) Előterjesztő: dr. Laza Margit jegyző 4. Tájékoztató a jogszabályváltozásokról (20.) Előterjesztő: dr. Laza Margit jegyző 5. Javaslat Energiatakarékos karácsony! - fenntartható karácsonyi fénydekorációs termékek beszerzésére kiírt pályázaton való részvételre (11.) 6. Javaslat parkok és fasorok, játszóterek karbantartása, önkormányzati tulajdonú bel-és külterületek kaszálása szolgáltatás biztosításához szükséges előzetes kötelezettségvállalásra (12.) 7. Javaslat a XX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság laktanya felújításának támogatására (4.)

2 2 8. Javaslat alapítványok és társadalmi szervezetek támogatására (3.) 9. Önálló képviselői indítvány (9.) Előterjesztő: Fuchs Gyula képviselő 10. Javaslat az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/2015.(II.25.) önkormányzati rendelet módosítására (2.) 11. Egyebek A Bizottság 5 igen szavazat, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 72/2015.(VI.30.) határozata a június 30-ai ülés napirendi pontjainak elfogadásáról A Bizottság a június 30. napi ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Beszámoló a Soroksári Sport Club Kft évi munkájáról (22.) 2. Beszámoló a Soroksári Sportcsarnok NKft. munkájáról (23.) 3. Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötésére (5.) 4. Tájékoztató a jogszabályváltozásokról (20.) 5. Javaslat Energiatakarékos karácsony! - fenntartható karácsonyi fénydekorációs termékek beszerzésére kiírt pályázaton való részvételre (11.) 6. Javaslat parkok és fasorok, játszóterek karbantartása, önkormányzati tulajdonú bel-és külterületek kaszálása szolgáltatás biztosításához szükséges előzetes kötelezettségvállalásra (12.) 7. Javaslat a XX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság laktanya felújításának támogatására (4.) 8. Javaslat alapítványok és társadalmi szervezetek támogatására (3.) 9. Önálló képviselői indítvány (9.) 10. Javaslat az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/2015.(II.25.) önkormányzati rendelet módosítására (2.) 11. Egyebek A Bizottság rátér a napirendi pontok tárgyalására. 1. NAPIRENDI PONT: Beszámoló a Soroksári Sport Club Kft évi munkájáról (22.) Előterjesztő: Szűcs Mihály Pál ügyvezető igazgató Farkas Kálmán kiegészítést nem kíván tenni. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslatot. A Bizottság 3 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 73/2015.(VI.30.) határozata a Soroksári Sport Club Kft évi beszámolójának elfogadásáról A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy fogadja el a Soroksári Sport Club Kft évi beszámolóját. 2. NAPIRENDI PONT: Beszámoló a Soroksári Sportcsarnok NKft. munkájáról (23.)

3 3 Előterjesztő: Kincses Péter ügyvezető igazgató Kincses Péter nem kíván kiegészítést tenni. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. pontját. A Bizottság 3 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 74/2015.(VI.30.) határozata a Soroksári Sportcsarnok Nonprofit Kft évi munkájáról készült beszámoló elfogadásáról A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy fogadja el a Soroksári Sportcsarnok Nonprofit Kft évi munkájáról készült beszámolót. 3. NAPIRENDI PONT: Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötésére (5.) Előterjesztő: dr. Laza Margit jegyző Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslatot, az előterjesztés szöveges részében jelzett összeg szerepeltetésével. A Bizottság 3 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 75/2015.(VI.30.) határozata szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötéséről A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy kösse meg a Soroksár Sport Club Kft.-vel a határozat 1. mellékletét képező szponzorálási szerződést egyszeri ,- Ft + ÁFA összegű szponzori díj kikötésével. A Képviselő-testület a Polgármestert kérje fel a Soroksár Sport Club Kft. értesítésére és hatalmazza fel a szerződés aláírására arra az esetre kiterjedően is, ha a felek annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérnek. A Képviselő-testület a szponzori díj összegét a évi költségvetés Céltartalék - Költségvetési maradvány sora terhére biztosítsa. 4. NAPIRENDI PONT: Tájékoztató a jogszabályváltozásokról (20.) Előterjesztő: dr. Laza Margit jegyző Fuchs Gyula megköszöni a tájékoztatót. 5. NAPIRENDI PONT: Javaslat Energiatakarékos karácsony! - fenntartható karácsonyi fénydekorációs termékek beszerzésére kiírt pályázaton való részvételre (11.) Kisné Stark Viola ismerteti az előterjesztés lényegét, amely szerint egy cég megjelentetett egy pályázatot, amelyen részt vehet az Önkormányzat. Energiatakarékos karácsonyi világítási

4 4 szerelvényeket lehet vásárolni. A költségvetésben erre biztosított a pénzösszeg. A IV. sz. határozati javaslatban (a, b, c, pontok tekintetében) szükséges arról dönteni, hogy hogyan kívánja az Önkormányzat a megtakarítást illetve a pályázatot megkapni összegszerűen. Fuchs Gyula elmondja, a visszafinanszírozást nem látja tisztán, mi ebből az előnye az Önkormányzatnak. Kisné Stark Viola válasza, hogy jelen pillanatban 1,6 millió Ft az, az összeg, amit az Önkormányzat kifizet az ELMÜ-nek arra az időszakra, amíg a díszkivilágítás zajlik a kerületben karácsonykor a most meglévő szerelvényekkel. Ha ezek egy részét cseréli le az Önkormányzat energiatakarékosra (amennyi belefér a 2,5 millió Ft-ba), annak az energiadíját téríti meg a cég évenként, vagy 3 év után a 3 évi megtakarítást egy összegben, vagy 3 év után a megtakarítás további karácsonyi dekorációs elemek beszerzésére fordítható. Mizák Zoltán a határozati javaslat IV. pontjának a, verzióját, azaz az MK elszámolása alapján évenkénti visszatérítéssel javasolja elfogadni a Bizottságnak. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel Mizák Zoltán fenti javaslatát. A Bizottság 5 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 76/2015.(VI.30.) határozata az Energiatakarékos karácsony! - fenntartható karácsonyi fénydekorációs termékek beszerzésére kiírt pályázaton való részvétellel kapcsolatos előterjesztés IV. a, pontjáról szóló döntésről A Bizottság úgy dönt, hogy az Energiatakarékos karácsony! - fenntartható karácsonyi fénydekorációs termékek beszerzésére kiírt pályázaton való részvétellel kapcsolatos előterjesztés határozati javaslatának IV. a, pontját, azaz az MK elszámolása alapján évenkénti visszatérítéssel javasolja elfogadásra a Képviselő-testületnek. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II., III., IV. a, és V. pontjait. Bizottságának 77/2015.(VI.30.) határozata az Energiatakarékos karácsony! - fenntartható karácsonyi fénydekorációs termékek beszerzésére kiírt pályázaton való részvétellel kapcsolatos döntéséről A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy I. Energiatakarékos karácsony! - fenntartható karácsonyi fénydekorációs termékek beszerzésére kiírt pályázaton részt vegyen a Budapest, XXIII. kerület Hősök tere karácsonyi díszvilágításának bővítésével. II. Biztosítsa a pályázathoz szükséges bruttó ,- Ft önerőt, Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata évi költségvetése Polgármesteri Kabinet 455 kód Felhalmozási kiadások Kisértékű TE vásárlás Díszkivilágítás bővítése sor terhére. III. Az alábbi nyilatkozatot tegye: - pályázata kedvező elbírálása esetén, szerződést köt a kedvezmény nyújtójával (MK Hungaria Kft-vel).

5 5 - a benyújtott pályázatban meghatározott önerő bruttó összegével rendelkezik. - az önerő megfizetését a sikeres pályázat kiértesítésétől és a díjbekérő kiállításának dátumától számított 5 napon belül utalja. Az utalás határidőre történő elmaradása a szerződéstől való elállást vonja maga után. - a díszvilágítási eszközöket a pályázati nyilatkozatban megjelölt helyszíneken üzembe helyezi, legalább 3 évig üzemelteti. - vállalja, hogy a pályázati dekorációs elemek felhasználását adott év december 31-ig fotókkal bizonyítja. IV. A megtakarításhoz az alábbiak szerint kívánjon hozzájutni: a, az MK elszámolása alapján évenkénti visszatérítéssel. V. Kérje fel Geiger Ferenc polgármestert a pályázathoz szükséges dokumentumok előkészítésére, valamint a pályázat benyújtására. 6. NAPIRENDI PONT: Javaslat parkok és fasorok, játszóterek karbantartása, önkormányzati tulajdonú bel-és külterületek kaszálása szolgáltatás biztosításához szükséges előzetes kötelezettségvállalásra (12.) Fuchs Gyula elmondja, az évenkénti eft, amibe a parkfenntartás, gondozás, egyebek kerülnek, az, az eddigi gyakorlat. Kérdése, hogy egészen biztos-e, hogy ennél soha nem lehet olcsóbb. Kisné Stark Viola válaszolja, ezért kerül kiírásra közbeszerzési eljárás. Fuchs Gyula hozzáfűzi, hogy igen, a pályázat ki van írva, de hosszú idő óta egy cég nyeri el. Kisné Stark Viola válasza szerint, nem így van. Ki volt írva a közbeszerzési eljárás, de ez egy tíz évre szóló szerződés volt, mely ez év december 31.-ével jár le. Ezért végzi egy cég a munkálatokat. Fuchs Gyula további kérdése, miért köt az Önkormányzat ilyen hosszú időre szóló szerződést, hiszen lehet, hogy valaki kevesebbért is elvégezné. Kisné Stark Viola válaszolja, most dönt a Képviselő-testület arról, hogy a következő beszerzési eljárás hány évre folytatódjon le. Fuchs Gyula kérdése, miért teszi nyilvánossá az Önkormányzat, hogy mekkora az, az összeg, amit egy évben itt el lehet érni. Kisné Stark Viola válasza szerint, mert a közbeszerzési törvény ezt írja elő. Meg kell határozni a becsült költséget, és ez alapján tudja az Önkormányzat meghatározni, hogy melyik eljárási rendben kell lefolytatni. Fuchs Gyula véleménye szerint a törvény ostoba, mert ily módon sokkal több pénz megy el a különböző beruházásokra, mint az szükséges lenne. Mizák Zoltán kérdése az, miért indokolt ez a hosszú intervallum. Eddig tíz év volt, most öt év a javasolt. A mai gazdasági helyzetben nem biztos, hogy pozitív. Személy szerint egy évet tartana elfogadhatónak.

6 6 Kisné Stark Viola elmondja, hogy ez szakmailag nem igazán elfogadható, mert már januárbanfebruárban olyan munkálatok vannak, mint pld. a gallyazás, ami vegetációhoz kötődik. Az, hogy minden év szeptemberében lefolytatásra kerüljön egy új eljárás, nem fogja biztossá tenni azt, hogy január elsején lesz szerződés, és idejében el tudják végezni a szükséges munkálatokat. Három vagy öt évben gondolkodik az Önkormányzat. Az évenkénti nehezen lebonyolítható, de természetesen dönthet így a Képviselő-testület. Az összeg miatt az eljárás nyílt, bárki jelentkezhet. Fuchs Gyula javasolja, hogy a Bizottság ebben a kérdésben ne éljen javaslattal a Képviselő-testület felé, ezért szavazásra teszi fel az említett javaslatát. Bizottságának 78/2015.(VI.30.) határozata az Önkormányzat által fenntartott parkok és fasorok, játszószerek karbantartása, önkormányzati tulajdonú bel-és külterjes területek kaszálása szolgáltatás biztosításához szükséges előzetes kötelezettségvállalásáról A Bizottság úgy dönt, hogy nem él javaslattal a Képviselő-testület felé. 7. NAPIRENDI PONT: Javaslat a XX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság laktanya felújításának támogatására (4.) Fuchs Gyula elmondja, Önkormányzatunk évről-évre, rendszeresen támogatja a közös Tűzoltóparancsnokságot is, ami üdvös dolog. Szolgálatukra azonban ne legyen szükség. Támogatás címén ,- Ft + ÁFA összeget kér a Tűzoltóparancsnokság, a laktanya felújítási munkálataira. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II. pontjait. Bizottságának 79/2015.(VI.30.) határozata a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség XX. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság laktanya felújításának évi támogatására A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy I évben a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség XX. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokságot Ft + Áfa, azaz egymillió forint + Áfa összeggel támogassa, melyet az alábbi célra használhat fel: laktanya felújítási munkálatok. A támogatás forrása az Önkormányzat évi költségvetésének Költségvetési maradvány sora. II. hatalmazza fel a Polgármestert az érintett értesítésére, továbbá a támogatási szerződés megkötésére. 8. NAPIRENDI PONT: Javaslat alapítványok és társadalmi szervezetek támogatására (3.)

7 7 Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában javasolja, hogy a Bizottság ne éljen javaslattal a Képviselő-testület felé. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel azt a javaslatát, mely szerint az előterjesztéssel kapcsolatban a Bizottság ne éljen javaslattal. Bizottságának 80/2015.(VI.30.) határozata a Javaslat alapítványok és társadalmi szervezetek támogatására című előterjesztés vonatkozásában A Bizottság úgy dönt, hogy nem él javaslattal a Képviselő-testület felé. 9. NAPIRENDI PONT: Önálló képviselői indítvány (9.) Előterjesztő: Fuchs Gyula képviselő Fuchs Gyula, jelen esetben, mint előterjesztő elmondja, hogy néhány évvel ezelőtt Soroksár Önkormányzata finanszírozásában német-, és angol nyelvoktatás, valamint informatikai ismeretek oktatása is folyt. Hogy mikor és miért szűnt meg, pontosan nem tudja, de valószínűleg anyagi forrás hiányában. Az Itthon Vagyunk Egyesület frakció úgy vélte, kerüljenek újra beindításra ezen tanfolyamok, amelyeknek anno nagy sikere volt. Előzetes tájékozódása során tapasztalta, most is nagyon lelkes a fogadtatás. Egyébként az Itthon Vagyunk Egyesület választási programjai között is szerepel. A költségigénye még nem tudott, valamint szervezés kérdése a hely is. További egyeztetéseket szükséges folytatni ezzel kapcsolatban. dr. Laza Margit hozzáfűzi, hogy összeget célszerű meghatározni a szervezés elkezdése érdekében. Tüskés Józsefné javaslatára, Fuchs Gyula szavazásra teszi fel az ,- Ft-os összeg biztosítását, az Önkormányzat évi költségvetésének költségvetési maradvány sora terhére. Bizottságának 81/2015.(VI.30.) határozata az ingyenes informatikai és nyelvi képzés megvalósításával kapcsolatos költség összegéről A Bizottság úgy dönt, hogy az ingyenes informatikai és nyelvi képzés megvalósításával kapcsolatosan ,- Ft-os összeg biztosítását javasolja a Képviselő-testületnek, az Önkormányzat évi költségvetésének költségvetési maradvány sora terhére. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II., III. pontjait úgy, hogy a II. pont a 81/2015.(VI.30.) határozat szerinti összeget és forráshelyet tartalmazza. Bizottságának 82/2015.(VI.30.) határozata az ingyenes informatikai és nyelvi képzés megvalósításával kapcsolatos döntéséről

8 8 A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek, hogy I. támogassa a kerület lakossága, valamint a kerületi közalkalmazottak és közszolgálati dolgozók részére ingyenes német és angol nyelvi képzés, továbbá az ingyenes informatikai képzés beindítását kezdő és haladó szintű csoportok indításával. II. III. az ingyenes nyelvi és informatikai képzés költségeit ,- Ft összegben biztosítsa az Önkormányzat évi költségvetésének költségvetési maradvány sora terhére. kérje fel a polgármestert, hogy gondoskodjon a képzés lehetőségének széleskörű meghirdetéséről, a képzések megszervezéséről, továbbá a csoportok - legkorábban október 1. napjával történő beindítása érdekében szükséges intézkedések megtételéről. 10. NAPIRENDI PONT: Javaslat az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/2015.(II.25.) önkormányzati rendelet módosítására (2.) Horváth Enikő kiegészítést nem kíván tenni. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a rendelet-tervezet elfogadását. A Bizottság 3 igen szavazat, 0 nem szavazat, 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 83/2015.(VI.30.) határozata az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/2015.(II.25.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló rendelet-tervezet elfogadásáról A Bizottság minősített többség hiányában elutasítja az előterjesztés mellékletét képező rendelettervezet elfogadását. 11. NAPIRENDI PONT: Egyebek dr. Laza Margit elmondja, hogy a T. Bizottság szavazott a Soroksári Sport Club Kft. beszámolójáról. A Soroksári Sport Club Kft. anyagában az elfogadáshoz minősített többségű szavazás volt megjelölve, amely helytelen. Egyszerű többség szükséges az elfogadáshoz. Időközben megnézte a Szervezeti és Működési Szabályzat vonatkozó rendelkezését. Nem kell újra szavazni, csak ennek megfelelően a megállapítás kerüljön módosításra. Fuchs Gyula megállapítja, hogy dr. Laza Margit által tett jogszerű ismertetésnek megfelelően, az említett Soroksári Sport Club Kft. beszámolója (1. napirendi pont) 3 igen 2 tartózkodás ellenében elfogadásra javasolt a Képviselő-testület felé, mivel a beszámoló nem minősített szótöbbséget igényel. Horváth Enikő tájékoztatja a Bizottságot az Önkormányzat bankszámla egyenlegéről, és a lekötött pénzösszegről. A Bizottság elnöke megköszöni a részvételt, az ülést 10 óra 06 perckor bezárja.

9 9 K.m.f. A jegyzőkönyvet elolvasás után jóváhagyólag aláírom: Fuchs Gyula bizottság elnöke Mizák Zoltán bizottsági tag A jegyzőkönyvet készítette: Putirka Zoltánné bizottsági titkár

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. április 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. január 13. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. január 14. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. január 17. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. február 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 9. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. május 6. napján 16. óra 00. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. október 7. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. április 5. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. november 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. április 6. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. március 11. napján 13.40 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. május 31. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. november 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2018. május 9. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. március 9. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2019. január 16-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 3. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 30. napján 13.35 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. november 4. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2015. április 8. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. március 12. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2014. augusztus 13-án (szerda) a Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. április 8. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. december 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. április 5-én 14.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. június 28. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. január 12. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. november 29. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. szeptember 7. napján 15 óra 58 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. július 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 29. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. február 10. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Klebelsberg Központ Dél-Pesti Tankerület vezetője. KKÉT képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Klebelsberg Központ Dél-Pesti Tankerület vezetője. KKÉT képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. október 03. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 2. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. november 30-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. május 29. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2014. április 8-án 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 3. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TATÓ Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. szeptember 05. napján 11.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. május 30. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. szeptember 8. napján 11.00 órakor a

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. október 31-én 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. február 6. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. február 10. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. február 9. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y VI./2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V B o r d á n y Önkormányzati Képviselő- testületének 2016. június 7-én megtartott rendkívüli üléséről. I. N A P I R E N D 1./ Döntés a Terület- és Településfejlesztési Operatív

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. április 9. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2014. november 19. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Tanácstermében

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről. 1-7/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2017. június 14-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés helye: Bősárkányi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. március 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. április 7. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. V Ó M E G H Í

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. V Ó M E G H Í BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. M E G H Í V Ó Bögöt Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 15:0 a Bögöt Község Önkormányzata hivatalos helyiségében ülést tart, amelyre

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötésére. Pénzügyi Bizottság

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötésére. Pénzügyi Bizottság 1 Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának J E G Y Z Ő J E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről 3. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2017. május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 7-10/2017. (V.29.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2015. október 8-án 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 8/2018. 8.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2014. november 17. napján 16.00 órakor a

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 81-11/2016. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 13. napján 9 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Dr. Tankó Károly polgármester

Jegyzőkönyv. Jelen vannak: Dr. Tankó Károly polgármester Jegyzőkönyv Készült: Csabdi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 14-én 17.00 órakor kezdődő, rendkívüli nyilvános ülésén, a Körjegyzőség Csabdi Kirendeltségének Hivatal hivatalos helyiségében,

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Pintér Ádám, Tolonics Gyula és Magyar Judit képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Pintér Ádám, Tolonics Gyula és Magyar Judit képviselők Szám: 12/2016. JEGYZŐKÖNYV Készült Szentendre Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 29-én (hétfőn) 17.00 órai kezdettel a Városháza Dísztermében tartott rendkívüli üléséről Jelen lévő

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. május 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 15/I/2007. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. október 24-én 16 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-2/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 13. napján 17 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község

Részletesebben

Javaslat kötelezettség vállalásokra - megkötendő vállalkozási szerződések díjaira. Pénzügyi Osztály

Javaslat kötelezettség vállalásokra - megkötendő vállalkozási szerződések díjaira. Pénzügyi Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kötelezettség vállalásokra - megkötendő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. február 11. napján 13.50 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Javaslat a Táncsics Művelődési Ház Wi-Fi hálózatának kialakítására. polgármester. informatikus

Javaslat a Táncsics Művelődési Ház Wi-Fi hálózatának kialakítására. polgármester. informatikus Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Táncsics Művelődési Ház Wi-Fi hálózatának

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Humán közszolgáltatási Osztály 1239 Budapest, Hősök tere 12. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel

Részletesebben

Szám: 175-5/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 175-5/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 175-5/2015. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u.

Részletesebben

Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) elfogadására

Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) elfogadására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35.

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. május 29-i rendkívüli üléséről. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. Jelen vannak: Dömsödi Gábor polgármester,

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 1. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2016. november 29-én (kedd) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Rendelet: 7.;

JEGYZŐKÖNYV. a június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Rendelet: 7.; AKA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 6/2017. Ikt. Szám: 509-6/2017/A. JEGYZŐKÖNYV a 2017. június 28-án tartott rendes nyílt testületi üléséről. Határozat: 37.; 38.; 39.; 40.; 41.; 42.;

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 72/2017. (VIII. 02.) HATÁROZATA

JEGYZŐKÖNYV BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ- TESTÜLETÉNEK 72/2017. (VIII. 02.) HATÁROZATA BALATONRENDES KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8255 Balatonrendes, Fő u. 1. Szám: 212-10/2017/K. JEGYZŐKÖNYV Készült: Balatonrendes Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. augusztus 2. napján

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1. Víziközmű-rendszerre vonatkozó Gördülő Fejlesztési Terv jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1. Víziközmű-rendszerre vonatkozó Gördülő Fejlesztési Terv jóváhagyásáról ABOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. szeptember 25. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatal Abodi Kirendeltségén (3753 Abod, Magyar út 42.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év november hó 02. napján 15 óra 00 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről 4. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület október 10-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 11-12 /(X.10.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben