J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának július 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte: Tanácskozási joggal részt vettek: Az ülést vezeti: Fuchs Gyula elnök dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza képviselő Mizák Zoltán képviselő Bíró Imre nem képviselő bizottsági tag Tüskés Beáta nem képviselő bizottsági tag Mikó Imréné nem képviselő bizottsági tag Egresi Antal képviselő dr. Veres Anikó aljegyző helyett Kovátsné dr. Prohászka Beáta osztályvezető helyettes, jogász Polonkai Zoltánné osztályvezető Kisné Stark Viola osztályvezető Szárazné Torkos Mariann osztályvezető Dr. Spiegler Tamás LL.M osztályvezető dr. Dallos Andrea osztályvezető helyettes, jogtanácsos Tóth András mb. főépítész Jeszenszky Rózsa sport és civil referens Kincses Péter ügyvezető igazgató Tüskés Józsefné képviselő Fuchs Gyula a Bizottság elnöke Fuchs Gyula a Bizottság elnöke köszönti a megjelenteket, megállapítja, hogy a Bizottság 5 fővel határozatképes. Fuchs Gyula javaslat, észrevétel hiányában szavazásra teszi fel a meghívóban szereplő alábbi napirendi pontokat: 1. Beszámoló a Soroksári Sport Club Kft-nek juttatott támogatás, valamint de minimis támogatás felhasználásáról, valamint a évi szakmai tevékenységéről és vagyonkezeléséről (20.) Előterjesztő: Dragóner Attila ügyvezető igazgató 2. Beszámoló a Soroksári Sportcsarnok NKft-nek juttatott támogatás felhasználásáról, valamint a évi szakmai tevékenységéről és vagyonkezeléséről (21.) Előterjesztő: Kincses Péter ügyvezető igazgató 3. Tájékoztató a jogszabályváltozásokról (19.) Előterjesztő: dr. Veres Anikó aljegyző 4. Javaslat az óvodapedagógusok kötelező továbbképzés szervezésének és finanszírozásának engedélyezésére (9.) 5. Javaslat a Budapest XXIII /112 helyrajzi számú (természetben: 1237 Budapest, Pistahegyi köz 1. szám alatt található) óvodára vonatkozó kötelezettségvállalásra és beruházási megállapodás megkötésére (11.) 6. Javaslat külön szintű közúti-vasúti aluljáró engedélyezési terveinek átdolgozásával kapcsolatos költségek biztosítására (5.)

2 2 Előterjesztő: Orbán Gyöngyi alpolgármester 7. Javaslat a Budapest XXIII /3 és /4 hrsz.-ú Molnár-szigeten található Tündérkert működtetéséhez kapcsolódó döntések hatályon kívül helyezésére és kapcsolódó döntések meghozatalára (12.) 8. Javaslat a Budapest, XXIII. kerület Táncsics Mihály utca 104. szám alatti épület kazáncseréjére (7.) 9. Javaslat Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatására kiírt pályázaton való részvételre (8.) 10. Javaslat civil szervezetek támogatására (4.) 11. Javaslat az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet módosítására (1.) 12. Egyebek A Bizottság 5 igen szavazat, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 63/2018.(VII.4.) határozata a július 4-ei ülés napirendi pontjainak elfogadásáról A Bizottság a július 4. napi ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Beszámoló a Soroksári Sport Club Kft-nek juttatott támogatás, valamint de minimis támogatás felhasználásáról, valamint a évi szakmai tevékenységéről és vagyonkezeléséről (20.) Előterjesztő: Dragóner Attila ügyvezető igazgató 2. Beszámoló a Soroksári Sportcsarnok NKft-nek juttatott támogatás felhasználásáról, valamint a évi szakmai tevékenységéről és vagyonkezeléséről (21.) Előterjesztő: Kincses Péter ügyvezető igazgató 3. Tájékoztató a jogszabályváltozásokról (19.) Előterjesztő: dr. Veres Anikó aljegyző 4. Javaslat az óvodapedagógusok kötelező továbbképzés szervezésének és finanszírozásának engedélyezésére (9.) 5. Javaslat a Budapest XXIII /112 helyrajzi számú (természetben: 1237 Budapest, Pistahegyi köz 1. szám alatt található) óvodára vonatkozó kötelezettségvállalásra és beruházási megállapodás megkötésére (11.) 6. Javaslat külön szintű közúti-vasúti aluljáró engedélyezési terveinek átdolgozásával kapcsolatos költségek biztosítására (5.) Előterjesztő: Orbán Gyöngyi alpolgármester 7. Javaslat a Budapest XXIII /3 és /4 hrsz.-ú Molnár-szigeten található Tündérkert működtetéséhez kapcsolódó döntések hatályon kívül helyezésére és kapcsolódó döntések meghozatalára (12.) 8. Javaslat a Budapest, XXIII. kerület Táncsics Mihály utca 104. szám alatti épület kazáncseréjére (7.) 9. Javaslat Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatására kiírt pályázaton való részvételre (8.)

3 3 10. Javaslat civil szervezetek támogatására (4.) 11. Javaslat az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet módosítására (1.) 12. Egyebek A Bizottság rátér a napirendi pontok tárgyalására. 1. NAPIRENDI PONT: Beszámoló a Soroksári Sport Club Kft-nek juttatott támogatás, valamint de minimis támogatás felhasználásáról, valamint a évi szakmai tevékenységéről és vagyonkezeléséről (20.) Előterjesztő: Dragóner Attila ügyvezető igazgató Fuchs Gyula: áttekintettem, és igen részletes, alapos beszámolót láthatunk pénzügyi és szakmai tekintetben egyaránt. dr. Bajuszné Veigli Katalin: csatlakozom az Elnök Úr imént elhangzott véleményéhez, abszolút részletes és pontos beszámolót kaptunk. Köszönjük szépen. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslatot. A Bizottság 5 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 64/2018.(VII.4.) határozata a Soroksár Sport Club Kft évi beszámolójának elfogadásáról fogadja el a Soroksár Sport Club Kft évi szakmai beszámolóját. 2. NAPIRENDI PONT: Beszámoló a Soroksári Sportcsarnok NKft-nek juttatott támogatás felhasználásáról, valamint a évi szakmai tevékenységéről és vagyonkezeléséről (21.) Előterjesztő: Kincses Péter ügyvezető igazgató Fuchs Gyula: szintén hasonló felkészültséggel elkészített anyag van előttünk, ahol a szakmai és anyagi beszámoló is elfogadható. dr. Bajuszné Veigli Katalin: szeretném megköszönni ezt a beszámolót, ami ugyanolyan precíz, pontos, mindenre kitérő, mint az iménti. Köszönjük szépen a munkájukat. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. pontját. A Bizottság 5 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 65/2018.(VII.4.) határozata a Soroksári Sportcsarnok Nonprofit Kft évi

4 4 szakmai tevékenységéről, valamint a évben juttatott támogatás felhasználásáról készült beszámoló elfogadásáról fogadja el a Soroksári Sportcsarnok Nonprofit Kft évi szakmai tevékenységéről, valamint a évben juttatott támogatás felhasználásáról készült beszámolót. 3. NAPIRENDI PONT: Tájékoztató a jogszabályváltozásokról (19.) Előterjesztő: dr. Veres Anikó aljegyző Fuchs Gyula kérdés hiányában megköszöni a tájékoztatót. 4. NAPIRENDI PONT: Javaslat az óvodapedagógusok kötelező továbbképzés szervezésének és finanszírozásának engedélyezésére (9.) Fuchs Gyula: arról van szó, szükség van az óvodapedagógusok továbbképzésére, amelyet házon belül is el tudnak végezni, amennyiben a Képviselő-testület biztosítja az összeget. Szárazné Torkos Mariann: a kötelező óvodapedagógus-képzéseknek a Pedagógiai Oktatási Központ által felkínált képzései nem biztosítanak olyan körű lehetőséget, mint az a cég, amely megkereséssel fordult a Hivatal felé. Örült mind a három óvodavezető, hogy rész vehetnek egy ilyen képzésen, amennyiben a Képviselő-testület támogatja, és a költségvetésben rendelkezésre áll az előterjesztésben szerepeltetett összeg. Előnye, hogy helyben biztosítaná ez az Alapítvány az oktatást, a kerület óvodáinak sajátosságaira szabva történne a képzés. dr. Bajuszné Veigli Katalin: egyetértek ezzel az előterjesztéssel, hogy támogassuk ezt, az amúgy is kötelező továbbképzést. Örömmel vettem, hogy erre felfigyeltek, és kérem a Bizottságot, hogy elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II., III., IV. pontjait. Bizottságának 66/2018.(VII.4.) határozata az óvodapedagógusok kötelező továbbképzése finanszírozásáról I. az I. sz. Összevont Óvoda kérelmére ,- Ft összegben biztosítsa az intézményvezető június 14. napján kelt kérelmében megjelölt továbbképzések fedezetét az Önkormányzat költségvetésének intézményi céltartalék egyéb sora terhére. II. a II. sz. Napsugár Óvoda kérelmére ,- Ft összegben biztosítsa az intézményvezető június 8. napján kelt kérelmében megjelölt továbbképzések fedezetét az Önkormányzat költségvetésének intézményi céltartalék egyéb sora terhére. III. a III. sz. Összevont Óvoda kérelmére ,- Ft összegben biztosítsa az intézményvezető június 10. napján kelt kérelmében megjelölt továbbképzések fedezetét az Önkormányzat költségvetésének intézményi céltartalék egyéb sora terhére. IV. kérje fel a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére.

5 5 5. NAPIRENDI PONT: Javaslat a Budapest XXIII /112 helyrajzi számú (természetben: 1237 Budapest, Pistahegyi köz 1. szám alatt található) óvodára vonatkozó kötelezettségvállalásra és beruházási megállapodás megkötésére (11.) Fuchs Gyula: úgy néz ki, négy év után sikerült megszerezni a tulajdonosi hozzájárulást a Fővárosi Önkormányzattól, és így bátran költhetjük rá a pénzünket. Az előterjesztésben részletesen le van írva, hogy milyen külső-belső munkálatok valósulnának meg, összesen ,- Ft + ÁFA összegben. Fuchs Gyula észrevételezi, hogy a határozati javaslatban ,- Ft nettó összeg szerepel. Kisné Stark Viola elmondja, valóban így van írva, de kéri, hogy azzal a kiegészítéssel kerüljön szavazásra, hogy a várható költség ,- Ft + ÁFA. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel az 1. sz. határozati javaslatot azzal a kiegészítéssel, hogy ,- Ft + ÁFA. Bizottságának 67/2018.(VII.4.) határozata a Budapest XXIII /112 helyrajzi számú (természetben: 1237 Budapest, Pistahegyi köz 1. szám alatt található) óvodára vonatkozó beruházás költségeinek vállalásáról vállaljon kötelezettséget a Budapest XXIII /112 helyrajzi számú (természetben: 1237 Budapest, Pistahegyi köz 1. szám alatt található) óvodában tervezett korszerűsítési beruházás várható ,- Ft + ÁFA költségére az Önkormányzat évi költségvetésének függvényében. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a 2. sz. határozati javaslat "A" változatát. Bizottságának 68/2018.(VII.4.) határozata a Budapest XXIII /112 helyrajzi számú (természetben: 1237 Budapest, Pistahegyi köz 1. szám alatt található) óvodára vonatkozó beruházási megállapodás megkötéséről I. kösse meg a határozat melléklete szerinti beruházási megállapodást Budapest Főváros Önkormányzatával a Budapest XXIII /112 helyrajzi számú (természetben: 1237 Budapest, Pistahegyi köz 1. szám alatt található) óvodában tervezett korszerűsítési beruházások elszámolása érdekében. II. kérje fel a polgármestert a megállapodás megkötésére azzal, hogy a szerződés aláírásakor az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérhet. 6. NAPIRENDI PONT: Javaslat külön szintű közúti-vasúti aluljáró engedélyezési terveinek átdolgozásával kapcsolatos költségek biztosítására (5.)

6 6 Előterjesztő: Orbán Gyöngyi alpolgármester Fuchs Gyula: érdekes előterjesztés abból a szempontból, hogy egyszer már kifizettünk a tervezés költségeire millió Ft + ÁFÁ-t. Úgy tudom, hogy a túloldalon az egyik háztulajdonos nehezményezte, hogy a körforgalom a kertje alatt valósulna meg. Talán ezt figyelembe véve lesz átterveztetve? Tóth András: ez az egyik ok, de ami inkább jelentősebb az a Budapest Közút Zrt.-vel történt egyeztetésnek az eredménye, ugyanis ők kértek olyan jelentős módosításokat a terven, ami gyakorlatilag az összes szakági tervek átdolgozását is jelenti. Fuchs Gyula: nem kívánok kötözködni, de felvetődik bennem a kérdés, hogy a tervező cég nem járta körbe a különböző szakhatóságokat, hogy esetleg nekik milyen elvárásaik vannak ezzel kapcsolatban? Tóth András: a megvalósíthatósági tanulmánytervet is leegyeztettük ugyanezzel a Közút Zrt.-vel. Koncepcionális vita valóban volt akkor is, de igazából nem mondták azt, hogy ez így ebben a formájában nem jó, vagy, hogy konkrétan mit kell átterveztetni. Ezért haladt tovább a tervezés. Most, amikor az engedélyezési tervhez mindenképpen szükséges az ő hozzájárulásuk, gyakorlatilag csak feltételekkel járulnak hozzá a tervekhez. Úgy néz ki, sikerült egy olyan kompromisszumos tervet összeállítani, ami nekik is megfelelő. Fuchs Gyula: reméljük, miután elkészül ez az újabb terv nem találnak ki még valamit. dr. Bajuszné Veigli Katalin: egy beruházás esetén, főleg, ha az egy nagyobb beruházás számos esetben tapasztaljuk, hogy olyan előre nem látható körülmények adódnak, mint jelen esetben is. Sajnos ezeket be kell kalkulálni, ha tenni akarunk valamit. Javaslom az előterjesztést elfogadásra. Fuchs Gyula további kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II. pontjait. Bizottságának 69/2018.(VII.4.) határozata a külön szintű közúti-vasúti aluljáró engedélyezési terveinek átdolgozásával kapcsolatos pénzügyi fedezet biztosításáról I. a Soroksár központjában a Vecsés úttól északra m-re tervezett külön szintű közútivasúti aluljáró engedélyezési terveinek átdolgozását támogassa. II. az engedélyezési tervek elkészítéséhez szükséges ,- +Áfa összegű többletköltséget az Önkormányzat évi költségvetésének céltartalék költségvetési maradvány sora terhére biztosítsa. 7. NAPIRENDI PONT: Javaslat a Budapest XXIII /3 és /4 hrsz.-ú Molnár-szigeten található Tündérkert működtetéséhez kapcsolódó döntések hatályon kívül helyezésére és kapcsolódó döntések meghozatalára (12.)

7 7 Dr. Spiegler Tamás: az előterjesztés arról szól, hogy a molnár-szigeti Tündérkert működtetése kerülne vissza az Önkormányzathoz, azon belül a Polgármesteri Hivatalhoz, azon belül a Vagyonkezelési Osztályhoz. Ennek három okát jelöltünk meg az előterjesztésben. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II., III., IV., V., VI. pontjait. Bizottságának 70/2018.(VII.4.) határozata a Budapest XXIII /3 és /4 hrsz.-ú Molnár-szigeten található Tündérkert működtetéséhez kapcsolódó döntések meghozataláról I. a Táncsics Mihály Művelődési Ház engedélyezett létszámát szeptember 1-jével egy fő művelődésszervezői álláshellyel csökkentse. II. a Táncsics Mihály Művelődési Ház engedélyezett létszámát szeptember 1-jével egy fő gondnoki álláshellyel csökkentse, azzal, hogy a személyi juttatás és járulék előirányzat átcsoportosításról az alkalmazás megszűnését követően intézkedik. III. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztályának létszámát szeptember 1. napjától 1 fő adminisztrátor és 1 fő gondnok álláshellyel emelje meg. IV. kérje fel a Polgármestert és a Jegyzőt a változások átvezetésére a Polgármesteri Hivatal és a Táncsics Mihály Művelődési Ház Szervezeti és Működési Szabályzataiban. V. kérje fel a Polgármestert a Táncsics Mihály Művelődési Ház Alapító Okiratának módosításáról szóló előterjesztés benyújtására. VI. kérje fel a Polgármestert és a Jegyzőt a szükséges munkaügyi intézkedések megtételére és a változások átvezetésére a Képviselő-testület Szervezeti és Működéséről szóló rendelet, valamint a évi költségvetésről szóló rendelet következő módosításakor. 8. NAPIRENDI PONT: Javaslat a Budapest, XXIII. kerület Táncsics Mihály utca 104. szám alatti épület kazáncseréjére (7.) Fuchs Gyula: sok hezitálni való nincsen, a kazán megérett a cserére, az SZTK nem maradhat fűtetlenül. Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II. pontjait. Bizottságának 71/2018.(VII.4.) határozata a Budapest, XXIII. kerület Táncsics Mihály utca 104. szám alatti épület kazáncseréjével kapcsolatos döntéséről I. a Budapest, XXIII. kerület Táncsics Mihály utca 104. szám alatti épület kazáncseréjét valósítsa meg, a szükséges költséget ,-Ft + ÁFA összegben biztosítsa Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata évi költségvetése - Tartalékok évi költségvetési maradvány sora terhére. II. kérje fel a Polgármestert a kazáncsere érdekében szükséges intézkedések megtételére.

8 8 9. NAPIRENDI PONT: Javaslat Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatására kiírt pályázaton való részvételre (8.) Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., II., III., IV. pontjait. Bizottságának 72/2018.(VII.4.) határozata az Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatására kiírt pályázaton való részvétellel kapcsolatos döntéséről I. Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatására kiírt pályázaton vegyen részt a Budapest XXIII. kerület Grassalkovich út 279. szám alatti (hrsz: /1) II. számú Napsugár Óvoda működő konyhájának korszerűsítése-fejlesztésével. II. Biztosítsa a pályázathoz szükséges bruttó ,- Ft önerőt, Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata évi költségvetése EU-s Hazai pályázatok előkészítése és önerő biztosítása sora terhére. III. Nyertes pályázat esetén a Budapest XXIII. kerület Grassalkovich út 279. szám alatti (hrsz: /1) II. számú Napsugár Óvoda működő konyhájának korszerűsítés-fejlesztésének megvalósítása és a finanszírozás, tervezetten május-augusztus hónapban történjen meg. IV. az alábbi nyilatkozatot tegye: - A beruházás megvalósításával vállalja az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal előírásainak betartását, valamint a HACCP rendszer előírásainak megfelelő konyha kialakítását. - A közétkeztetési feladat-ellátás során a környezetvédelmi szempontokat érvényesíti, ennek keretében gondoskodik legalább a sütőzsiradék külön gyűjtéséről és elszállításáról, a veszélyes hulladék megfelelő kezeléséről, illetve ahol a hulladékkezelési közszolgáltatás ezt lehetővé teszi a szelektív hulladékgyűjtésről, valamint a korszerű táplálkozást segítő technológia fejlesztéséről. - A Költségvetési törvény 2. melléklet III. 5. pont szerinti Intézményi gyermekétkeztetés támogatása jogcímen támogatásban részesül. - Az Áht. 50. (4) bekezdése szerint nincs köztartozása. - Az önkormányzat nem áll adósságrendezési eljárás alatt. - Az Ávr. 75. (2) a-h) pontja szerint: a) a támogatási igényben foglalt adatok, információk és dokumentumok teljeskörűek, valósak és hitelesek, b) nem áll jogerős végzéssel elrendelt végelszámolás, felszámolás alatt, ellene jogerős végzéssel elrendelt csődeljárás vagy egyéb, a megszüntetésére irányuló, jogszabályban meghatározott eljárás nincs folyamatban, c) a saját forrás rendelkezésre áll, d) megfelel az Áht. 48/B. -ában és 50. -ában meghatározott követelményeknek, kivéve, ha erről a Kormány az Áht. 50. (2) bekezdése szerint egyedi határozatban döntött,

9 9 e) nem áll fenn harmadik személy irányában olyan kötelezettsége, amely a költségvetési támogatás céljának megvalósulását meghiúsíthatja, f) - a biztosítékmentesség kivételével - a támogató által előírt biztosítékokat rendelkezésre bocsátja legkésőbb a 85. (3) bekezdésében meghatározott időpontig, g) a költségvetési támogatás tekintetében adólevonási joggal nem rendelkezik, h) a támogatott tevékenység építésügyi hatósági engedélyhez nem kötött. - A támogatásból finanszírozott beruházás során felmerült kiadásainkkal kapcsolatban Önkormányzatunkat adólevonási jog nem illeti meg, a pályázat elbírálása és az elszámolás során a pályázatban szereplő beruházás ÁFA-val növelt (bruttó) értéke kerül figyelembevételre. - A Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi C. törvény 3. melléklet II. 9. pontja szerinti A gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések támogatása jogcímen támogatásban nem részesült. - A Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi C. törvény 3. melléklet II. 7. pontja szerinti Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatása jogcímen támogatásban nem részesült. - A Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi C. törvény 3. melléklet II. 6. pontja szerinti Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatása jogcímen támogatásban nem részesült. - A kérelemben rögzített célok tekintetében az európai unió által társfinanszírozott, illetve más hazai támogatási rendszer keretében támogatásban nem részesült. 10. NAPIRENDI PONT: Javaslat civil szervezetek támogatására (4.) Fuchs Gyula javasolja a Bizottság részére, hogy ne foglaljon állást az előterjesztéssel kapcsolatban. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel fenti javaslatát. Bizottságának 73/2018.(VII.4.) határozata civil szervezetek évi támogatásáról A Bizottság úgy dönt, nem foglal állást a civil szervezetek támogatásáról szóló előterjesztés tekintetében. 11. NAPIRENDI PONT: Javaslat az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet módosítására (1.)

10 10 Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló rendelet-tervezet elfogadását. A Bizottság 4 igen szavazat, 1 nem szavazat, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 74/2018.(VII.4.) határozata az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet módosításáról A Bizottság javasolja a Képviselő-testületnek az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 8/2018.(II.23.) önkormányzati rendelet módosításáról szóló rendelet-tervezet elfogadását. 12. NAPIRENDI PONT: Egyebek Polonkai Zoltánné tájékoztatást ad a Bizottság részére az Önkormányzat mai napi bankszámla egyenlegéről és a lekötött pénzösszegéről. A Bizottság elnöke megköszöni a megjelenést, az ülést 16 óra 28 perckor bezárja. K.m.f. A jegyzőkönyvet elolvasás után jóváhagyólag aláírom: Fuchs Gyula bizottsági elnök Bíró Imre bizottsági tag A jegyzőkönyvet készítette: Nagy Erika bizottsági titkár

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. április 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. január 17. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. május 6. napján 16. óra 00. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. január 14. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Javaslat Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatására kiírt pályázaton való részvételre. Beruházási Osztály

Javaslat Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatására kiírt pályázaton való részvételre. Beruházási Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat Önkormányzati étkeztetési fejlesztések támogatására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2018. május 9. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. február 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. október 7. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 9. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. január 13. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2019. január 16-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. október 31-én 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 30. napján 9 óra 32 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. április 5. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. március 11. napján 13.40 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. május 31. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. november 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. november 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. április 5-én 14.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. május 30. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. február 6. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. április 6. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 3. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. szeptember 7. napján 15 óra 58 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Klebelsberg Központ Dél-Pesti Tankerület vezetője. KKÉT képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Klebelsberg Központ Dél-Pesti Tankerület vezetője. KKÉT képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. október 03. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. november 29. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2014. augusztus 13-án (szerda) a Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. március 9. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2015. október 8-án 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. április 8. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. november 30-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 185003 és 184939 hrsz.-ú (természetben: 1239 Budapest,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2015. április 8. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. február 9. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. május 29. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. november 4. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. szeptember 05. napján 11.00 órakor

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 30. napján 13.35 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2016. november 29-én (kedd) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2014. április 8-án 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. február 11. napján 13.50 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 2. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály

Vittmanné Gerencsér Judit osztályvezető Szervezési és Ügyviteli Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. január 12. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év november hó 02. napján 15 óra 00 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T EDELÉNY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. augusztus 28-án a Művelődési Központban (Edelény, Borsodi út 9.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata

Részletesebben

NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET. 2014.február 11. megtartott rendkívüli testületi ülésének

NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET. 2014.február 11. megtartott rendkívüli testületi ülésének NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2014.február 11. megtartott rendkívüli testületi ülésének a.,) jegyzőkönyve b.,) határozata c.,) előterjesztése d.,) tárgysorozata TÁRGYSOROZATA 1., /Nyírgelse

Részletesebben

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető

TUNYOGINÉ DR GÁLIK ÁGNES aljegyző JUHÁSZNÉ GAJZINGER ÁGNES pénzügyi osztályvezető IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 15. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. december 15. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 29. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. március 12. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. május 30. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének június 14-én tartott nyilvános üléséről. 1-7/2017. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2017. június 14-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés helye: Bősárkányi Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. október 7. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Javaslat a 2015/2016. nevelési évben indítható óvodai csoportok számának engedélyezésére. Szegény Ákos Humán közszolgáltatási osztályvezető

Javaslat a 2015/2016. nevelési évben indítható óvodai csoportok számának engedélyezésére. Szegény Ákos Humán közszolgáltatási osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Humán-közszolgáltatási Osztály 1239 Budapest, Hősök tere 12. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 2015/2016. nevelési évben indítható

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. december 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 29-én 08:00 órakor megtartott nyilvános rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Kékkút Község Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. június 28. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 27-én

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2016. augusztus 30. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2016. augusztus 30 -án 15.00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. szeptember 27-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy a 7 fős testület 6 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy a 7 fős testület 6 tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. július 26.-án, az önkormányzat házasságkötő termében 10 órai kezdettel megtartott, soron kívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

Javaslat a Táncsics Művelődési Ház Wi-Fi hálózatának kialakítására. polgármester. informatikus

Javaslat a Táncsics Művelődési Ház Wi-Fi hálózatának kialakítására. polgármester. informatikus Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Táncsics Művelődési Ház Wi-Fi hálózatának

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testülete 15/I/2007. J e g y z ő k ö n y v Készült Kiskunmajsa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. október 24-én 16 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. február 10. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. február 10. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének

EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének EDELÉNY VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. március 31-én megtartott rendkívüli ülésének a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ Helyi Építési Szabályzat

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében július 23-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében július 23-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 23-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 1. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 8-án megtartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének január 8-án megtartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 8-án megtartott üléséről. Határozat száma: 1/2015.(I.08.) 2/2015.(I.08.) 3/2015.(I.08.) Tárgya: Hulladékgazdálkodási közszolgáltatási

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben

8/2013. Kishartyán Községi Önkormányzat május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyve

8/2013. Kishartyán Községi Önkormányzat május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 8/2013. Kishartyán Községi Önkormányzat 2013. május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 1 Jegyzőkönyv Készült: Kishartyán Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 31-én 16.30 órakor megtartott

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 26-án megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 7-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 26-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

2015. j ú n i u s 15.

2015. j ú n i u s 15. Veresegyház Város Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P é n z ü g y i B i z o t t s á g i é s Ü g y r e n d i, J o g i é s K ö z b i z t o n s á g i B i z o t t s á g i v a l a m i n t S z o c i á l i

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T ABOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. április 8. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Humán közszolgáltatási Osztály 1239 Budapest, Hősök tere 12. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Balzsay Károly. Galéria 13 Soroksár Kulturális Szolgáltató NKft. Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Balzsay Károly. Galéria 13 Soroksár Kulturális Szolgáltató NKft. Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2019. április 30. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. május 31. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 1. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 18/2014.(IV.01.) önkormányzati határozat 19/2014.(IV.01.)

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés a Monor és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás társulási megállapodás módosításáról.

1. napirendi pont: Döntés a Monor és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás társulási megállapodás módosításáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-én, 8.00 órakor kezdődő ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben