J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának november 19. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Tanácskozási joggal részt vettek: Az ülést vezeti: Fuchs Gyula elnök Egresi Antal képviselő dr. Bajuszné Veigli Katalin Lujza képviselő Mizák Zoltán képviselő Bíró Imre nem képviselő bizottsági tag Mikó Imréné nem képviselő bizottsági tag Tüskés Beáta nem képviselő bizottsági tag Weinmann Antal alpolgármester dr. Laza Margit jegyző Kovátsné dr. Prohászka Beáta jogász Polonkai Zoltánné osztályvezető Marótiné Sipos Ildikó osztályvezető Kisné Stark Viola osztályvezető Szegény Ákos osztályvezető Tóth András mb. főépítész Babócsi Beáta osztályvezető helyettes Belinszki Beáta pénzügyi-gazdasági ügyintéző Schuszterné Busi Mária gazdasági főmunkatárs Tüskés Józsefné képviselő Mikó Imre képviselő dr. Kolosi Ferenc képviselő Farkas Kálmán ügyvezető Fuchs Gyula a Bizottság elnöke Fuchs Gyula köszönti a megjelenteket, és bemutatja a Pénzügyi Bizottság tagjait. Utalás a Bizottság határozatképességére: Fuchs Gyula a Bizottság elnöke megállapítja, hogy a Bizottság 7 fővel határozatképes. Fuchs Gyula észrevétel hiányában szavazásra teszi fel a meghívóban szereplő alábbi napirendi pontokat. 1. Javaslat a helyi adókról szóló 5/2011.(II.25.) önkormányzati rendelet módosítására (5) Előterjesztő: dr. Laza Margit jegyző 2. Javaslat idegenforgalmi adó beszedésének átengedéséről szóló döntés meghozatalára (8) Előterjesztő: Marótiné Sipos Ildikó osztályvezető 3. Javaslat közalkalmazottak jutalmazására (12) 4. Javaslat a kerületi Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) módosításával kapcsolatos döntések meghozatalára (10) 5. Javaslat megállapodás megkötésére a Molnár utca sz. alatti ingatlan ellátására kiépített kábelhálózat tulajdonjogának térítésmentes átadására vonatkozóan (16)

2 2 6. Javaslat a Soroksár Sport Club Kft-vel kötendő támogatási megállapodás megkötésére KIOSZTÓS (13) 7. Javaslat az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/2014.(II.14.) önkormányzati rendelet módosítására (6) 8. Tájékoztató az Önkormányzat háromnegyed éves gazdálkodásának helyzetéről (7) 9. Egyebek A Bizottság 7 igen szavazat, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 107/2014.(XI.19.) határozata a november 19-ei ülés napirendi pontjainak elfogadásáról A Bizottság a november 19. napi ülésének napirendjét az alábbiak szerint fogadja el: 1. Javaslat a helyi adókról szóló 5/2011.(II.25.) önkormányzati rendelet módosítására (5) 2. Javaslat idegenforgalmi adó beszedésének átengedéséről szóló döntés meghozatalára (8) 3. Javaslat közalkalmazottak jutalmazására (12) 4. Javaslat a kerületi Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) módosításával kapcsolatos döntések meghozatalára (10) 5. Javaslat megállapodás megkötésére a Molnár utca sz. alatti ingatlan ellátására kiépített kábelhálózat tulajdonjogának térítésmentes átadására vonatkozóan (16) 6. Javaslat a Soroksár Sport Club Kft-vel kötendő támogatási megállapodás megkötésére KIOSZTÓS (13) 7. Javaslat az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/2014.(II.14.) önkormányzati rendelet módosítására (6) 8. Tájékoztató az Önkormányzat háromnegyed éves gazdálkodásának helyzetéről (7) 9. Egyebek A Bizottság rátér a napirendi pontok tárgyalására. 1. NAPIRENDI PONT: Javaslat a helyi adókról szóló 5/2011.(II.25.) önkormányzati rendelet módosítására (5) Előterjesztő: dr. Laza Margit Jegyző Marótiné Sipos Ildikó az előterjesztés készítője kiegészítésként elmondja, hogy a könnyebb áttekinthetőség érdekében egy színes változatot készített, amelyet kiosztott az érintetteknek. A Képviselő-testületi ülésen is megkapják a képviselők, mert a Gazdasági bizottsági ülésen nem volt egyértelmű a táblázat. A kiosztott táblázatban színesben látható, ami a szöveges előterjesztés utolsó előtti mondatában van, mely szerint két javaslattal élt a Hivatal, egy A és egy B variációval. Az A variáció szerint 5,7 millió Ft lenne a bevételi veszteség, amennyiben 10%-ban és 50%-ban kerülne csökkentésre a telekadó mértéke, míg a B variáció esetén 13,1 millió Ft lenne a bevétel kiesés, ha 30%-ban és 70%-ban lenne adómérték csökkentés. A Kormányhivatal valamennyi települési Önkormányzat részére körlevelet juttatott el, melyben tájékoztatást adott, hogy sok olyan Kúriai döntés született, melyben azon Önkormányzatok, amelyeknél a telekadó mértékében egy mérték szerepelt vesztesek lettek a perekben. Az 1. sz. mellékletben látható, hogy mely budapesti kerületek adóztatnak egyféle adómértékkel. A körlevél mindenkire vonatkozik, aki egy mértékkel tartja nyilván a telekadóját. Önkormányzatunk kevesebb

3 3 mértéket állapítana meg az útnak, a csatornának és az ároknak. Ezek valóban értékcsökkent telkek akár külterületen, akár belterületen vannak, ezért készült a két variációs lehetőség. Fuchs Gyula véleménye, hogy a külterületi használhatatlan (pld. csatorna) telkek utáni adót meg is szüntetné. dr. Bajuszné Veigli Katalin javasolja, hogy a Bizottság ne foglaljon állást az előterjesztéssel kapcsolatban, a Képviselő-testület döntsön. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel, hogy a Bizottság ne foglaljon állást az előterjesztéssel kapcsolatban, a Képviselő-testület döntsön. A Bizottság 7 igen szavazattal, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 108/2014.(XI.19.) határozata a helyi adókról szóló 5/2011. (II.25.) önkormányzati rendeletének módosításáról A Bizottság úgy határoz, hogy nem foglal állást az előterjesztéssel kapcsolatban, a Képviselő-testület döntsön. 2. NAPIRENDI PONT: Javaslat idegenforgalmi adó beszedésének átengedéséről szóló döntés meghozatalára (8) Előterjesztő: Marótiné Sipos Ildikó osztályvezető Fuchs Gyula elmondja, hogy évente találkozik a Bizottság ezzel az anyaggal. Rendszeresen olyan javaslattal él a Bizottság, hogy ne Soroksár szedje be az idegenforgalmi adót, hiszen többet kap vissza az Önkormányzat a fővárostól, mint amennyit saját jogon beszedhetett volna. Mikó Imréné kérdezi, hogy a Nagykőrösi út 343. sz. alatti 40 férőhelyes panzióban, ahol tudva levő, hogy jóval többen vannak bejelentve, ők fizetnek-e idegenforgalmi adót. Marótiné Sipos Ildikó válasza, hogy nem tudja megmondani, mivel nem jogosult a kerület az idegenforgalmi adó beszedésére. dr. Laza Margit hozzáfűzi, hogy ahol lakóhely van, ott nem lehet idegenforgalmi adót kérni. Mikó Imréné véleménye szerint, egy 40 fős panzió nem lehet állandó lakóhely, azért panzió, mert ott átmenetileg tartózkodnak emberek, de nem állandó jelleggel. Kérdezi, nem tudná-e lelevelezni valaki a fővárossal, hogy az ott lakók fizetnek-e, vagy csak úgy ott vannak. Marótiné Sipos Ildikó válasza, hogy nem tudja lehet-e ilyen kérdésben levelet írni, mert nem volt még ilyen kérés. Mikó Imréné, dr. Laza Margit felé is felteszi kérdését, aki azt válaszolja, hogy ezek egyedi hatósági ügyek, és nem valószínű, hogy a főváros tájékoztatást fog adni, hogy az adott személyek fizetnek e egyátalán. Közérdekű adat igényléssel élhet Ön, mint magyar állampolgár. Az info törvényre hivatkozással, ezen közérdekű adatok közlését kérheti a Fővárosi Önkormányzattól. Mikó Imréné megköszöni a választ.

4 4 Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I., és II. pontjait. A Bizottság 7 igen szavazat, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 109/2014.(XI.19.) határozata a fővárosi önkormányzat által bevezetendő idegenforgalmi adóhoz kapcsolódó előzetes beleegyezésről I. adja beleegyezését ahhoz, hogy az idegenforgalmi adót Bp. Főv. XXIII. kerület illetékességi területén Budapest Főváros Közgyűlése évben bevezesse. II. kérje fel a Polgármestert, hogy a Fővárosi Önkormányzatot értesítse a Képviselő-testület döntéséről. 3. NAPIRENDI PONT: Javaslat közalkalmazottak jutalmazására (12) Az előterjesztés készítője Schuszterné Busi Mária röviden ismerteti az előterjesztésben foglaltakat, e szerint minden év végén a közalkalmazottak jutalmazásban részesülnek, átlagosan ,- Ft/fő összegben. Egresi Antal kérdése, hogy mekkora összegről van szó az intézményvezetők jutalmazásával együtt. Schuszterné Busi Mária válasza szerint az intézményvezetők jutalma még egyeztetés alatt áll. Egresi Antal azon kérdésére, hogy erről nem kell-e döntenie a Képviselő-testületnek, Schuszterné Busi Mária válasza, hogy a költségvetés céltartalékában minden évben betervezésre kerül. Egresi Antal kérdése, hogy hány vezetőt érint. Schuszterné Busi Mária nem tudja, mert ez munkáltatói döntés kérdése. Az intézményvezetők munkáltatója a Polgármester úr. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I/1., és I/2. pontjait. A Bizottság 7 igen szavazat, 0 nem szavazat és 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 110/2014.(XI.19.) határozata a közalkalmazottak jutalmazásáról I/l ,- Ft/fő átlagjutalom kifizetését biztosítsa az önkormányzati fenntartású kerületi óvodákban, a Soroksári Intézményellátó Központban, az Egészségügyi és Szociális Intézményben és a Táncsics Mihály Művelődési Házban dolgozó közalkalmazottak részére. I/2. kérje fel a Polgármestert az intézményvezetők értesítésére, a módosítandó költségvetési rendelettervezet beterjesztésére, továbbá a jutalom kifizetése érdekében szükséges intézkedések megtételére.

5 5 4. NAPIRENDI PONT: Javaslat a kerületi Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) módosításával kapcsolatos döntések meghozatalára (10) Tóth András főépítész az előterjesztés készítője elmondja, jogszabályi kötelezettség, hogy a kerület Integrált Városfejlesztési Stratégiáját (továbbiakban IVS) négyévente felül kell vizsgálni, és a Képviselő-testületnek döntést kell hoznia, hogy változatlan formában alkalmazza, vagy módosítja, vagy újat készít. Időszerű a felülvizsgálat, ugyanis és években készült az IVS anyaga. A Belügyminisztérium tájékoztatása alapján, az előterjesztés szerinti pályázati forrás lehetőséget biztosít a meglévő IVS felülvizsgálatára. Összefoglalja továbbá a határozati javaslatok lényegét. Hozzászólás hiányában Fuchs Gyula szavazásra teszi fel az 1. sz. határozati javaslat II., és IV. pontjait. Bizottságának 111/2014.(XI.19.) határozata a kerületi Integrált Városfejlesztési Stratégia felülvizsgálatával kapcsolatos döntéséről II. a 212/2012.(V.08.) számú határozatával elfogadott kerületi Integrált Városfejlesztési Stratégiát a Fenntartható településfejlesztés a kis- és középvárosokban Integrált Településfejlesztési Stratégiák kidolgozása című projektben való részvétel útján, a Belügyminisztériummal való együttműködés keretében módosítsa. IV. kérje fel a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a 2. sz. határozati javaslatot. Bizottságának 112/2014.(XI.19.) határozata a kerületi Integrált Városfejlesztési Stratégia felülvizsgálatával összefüggő együttműködési megállapodás aláírásával kapcsolatos döntéséről hatalmazza fel a polgármestert a Belügyminisztérium és az Önkormányzat közötti, a kerületi Integrált Városfejlesztési Stratégia felülvizsgálatával kapcsolatos Együttműködési Megállapodás aláírására azzal, hogy annak tartalmától az Önkormányzat érdekét nem sértve eltérhet. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a 3. sz. határozati javaslat I. és II. pontjait. Bizottságának 113/2014.(XI.19.) határozata a Fenntartható településfejlesztés a kis- és középvárosokban Integrált Településfejlesztési Stratégiák kidolgozása című projekt keretében városi koordinátor személyének kijelöléséről

6 6 I. a Fenntartható településfejlesztés a kis- és középvárosokban Integrált Településfejlesztési Stratégiák kidolgozása című projekt keretében városi koordinátornak a kerületi főépítészt jelölje ki. II. kérje fel a polgármestert, hogy a Belügyminisztériumot értesítse a Képviselő-testület döntéséről. 5. NAPIRENDI PONT: Javaslat megállapodás megkötésére a Molnár utca sz. alatti ingatlan ellátására kiépített kábelhálózat tulajdonjogának térítésmentes átadására vonatkozóan (16) Kisné Stark Viola az előterjesztéssel kapcsolatban elmondja, hogy a Molnár-szigeti volt napközis tábor területén lebonyolított rendezvények áramellátása az elmúlt években ideiglenes árammal, meglévő földkábelen keresztül történt. Egy végleges rendszer kerül kiépítésre, ezért az ideiglenes kábelrendszernek az ELMÜ részére átadásra kell kerülnie. Közkábel lép be. Fuchs Gyula elmondja, az fogalmazódik meg benne, hogy az Önkormányzat költött valamire, amit aztán térítésmentesen átad egy idegen társaságnak, növelve ezzel annak vagyonát. Kisné Stark Viola elmondja, hogy nem jelentős ennek, az eddig magánhálózatnak számított hálózatnak az értéke, mostani áron kb ,- Ft + ÁFA. Ez a 80-as, 90-es években került kiépítésre. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. és II. pontjait. Bizottságának 114/2014.(XI.19.) határozata megállapodás megkötéséről a Molnár utca sz. alatti ingatlant ellátó csatlakozó földkábel tulajdonjogának térítésmentes átadására vonatkozóan I. kösse meg a jelen határozat mellékletét képező Közcélú hálózat átadás-átvételéről szóló Megállapodást az ELMŰ Hálózati Kft.-vel az Önkormányzat tulajdonában lévő Molnár u (186681/4 hrsz.) szám alatti ingatlan ellátására kiépített közcélú hálózat térítésmentes átadására vonatkozóan. II. hatalmazza fel Geiger Ferenc polgármestert a megállapodás aláírására. Fuchs Gyula a kiosztós anyag átolvasása érdekében 5 perc szünetet rendel el. 6. NAPIRENDI PONT: Javaslat a Soroksár Sport Club Kft-vel kötendő támogatási megállapodás megkötésére KIOSZTÓS (13) Egresi Antal kérdése, jól értelmezi-e, hogy ez egy visszamenőleges hatályú szerződés módosítás vagy szerződés kötés lenne. dr. Laza Margit válasza, igen.

7 7 Egresi Antal kérdezi, jól látja-e, hogy a támogatási szerződésben foglalt összeg az ÁFA nélküli, ugyanakkor a szponzori ÁFÁ-val növelt összeg. Polonkai Zoltánné hozzáfűzi, hogy a II. pontba nincs összeg írva, az Önkormányzat javasolja a bruttó 12 millió Ft-ot, a Képviselő-testület dönthet másképp. Egresi Antal kérdést intéz a Soroksár Sport Club Kft. megjelent ügyvezetőjéhez Farkas Kálmánhoz, mely szerint, hogyan gondolja a támogatási vagy a szponzori összeget. Farkas Kálmán úgy véli, a fejlődésből adódó adminisztratív probléma miatt a Sport Club rosszabbul nem szeretne járni a pénzügyi támogatás terén. Azzal, hogy egy osztállyal feljebb lépett, egy profi Club lett, ez a sportolóknak, a gyerekeknek húzóerő. Úgy gondolja, a Sport Club részére az lenne a kedvező megoldás, ha ugyanazt a támogatást kapná, mint amit erre a célra a Képviselő-testület biztosított. Mivel a Sport Clubnak is ÁFÁ-san kell leszámláznia, megköszönné, ha az ÁFÁ-t is megkapná a Sport Club. dr. Kolosi Ferenc kérdezi, hogy a szponzorálási szerződésben említett sportolók mezén, háttérplakátokon stb. megjelelő logót és/vagy egyéb megjelölést érinti-e az új reklámadó. Farkas Kálmán válasza szerint nem érinti, nem kell reklámadót fizetni. dr. Kolosi Ferenc észrevétele szerint, mind a Támogatási szerződésben, mind pedig a Szponzorálási szerződésben a Volksbank szerepel, amely már nincs. dr. Laza Margit válaszolja, hogy javításra fog kerülni. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a határozati javaslat I. pontját úgy, hogy abban ,- Ft összeg szerepeljen, és II. pontját akként, hogy 12 millió Ft + ÁFA szerepeljen, azzal a kiegészítéssel, hogy az ÁFA összege a lekötött pénzeszköz fel nem osztott sora terhére kerüljön biztosításra. A Bizottság 5 igen szavazat, 1 nem szavazat, 1 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 115/2014.(XI.19.) határozata egyes szerződések Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötéséről I. a Soroksár Sport Club Kft. által a január 24. napján létrejött, a sportfeladatok ellátásáról és támogatásáról szóló megállapodás megszűnése miatt visszafizetendő ,- Ft összegnek az Önkormányzat számláján való jóváírását követően a Soroksár Sport Club Kft. utánpótlás-nevelési tevékenységét június 29. és december 31. napja között ,- Ft összeggel támogassa a évi költségvetés Egyéb működési célú támogatások államháztartások kívülre - Soroksári Sport Club Kft. sora terhére és kösse meg a Soroksár Sport Club Kft.-vel a határozat 1. mellékletét képező támogatási szerződést. A Képviselő-testület kérje fel a Polgármestert a Soroksár Sport Club Kft. értesítésére és hatalmazza fel a szerződés aláírására arra az esetre kiterjedően is, ha a felek annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérnek. II. a Soroksár Sport Club Kft. által a január 24. napján létrejött, a sportfeladatok ellátásáról és támogatásáról szóló megállapodás megszűnése miatt visszafizetendő ,- Ft összegnek az Önkormányzat számláján való jóváírását követően kösse meg a Soroksár Sport Club Kft.-vel a határozat 2. mellékletét képező szponzorálási szerződést egyszeri 12 millió Ft + ÁFA összegű szponzori díj kikötésével. A Képviselő-testület kérje fel a Polgármestert a Soroksár Sport

8 8 Club Kft. értesítésére és hatalmazza fel a szerződés aláírására arra az esetre kiterjedően is, ha a felek annak tartalmától az Önkormányzat érdekeit nem sértő módon eltérnek. A Képviselő-testület a szponzori díj összegét a évi költségvetés Egyéb működési célú támogatások államháztartások kívülre - Soroksári Sport Club Kft. sora terhére, míg az ÁFA összegét a lekötött pénzeszköz fel nem osztott sora terhére biztosítsa. 7. NAPIRENDI PONT: Javaslat az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/2014.(II.14.) önkormányzati rendelet módosítására (6) Fuchs Gyula kérdés, hozzászólás hiányában szavazásra teszi fel a rendelet-tervezet elfogadását. A Bizottság 5 igen szavazat, 0 nem szavazat, 2 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 116/2014.(XI.19.) határozata az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/2014.(II.14.) önkormányzati rendelet módosításáról A Bizottság elfogadásra javasolja a Képviselő-testületnek az Önkormányzat évi költségvetéséről szóló 3/2014.(II.14.) önkormányzati rendeletet módosító rendelet-tervezetet. 8. NAPIRENDI PONT: Tájékoztató az Önkormányzat háromnegyed éves gazdálkodásának helyzetéről (7) Polonkai Zoltánné nem kíván kiegészítést tenni. Fuchs Gyula kérdés hiányában, megköszöni a tájékoztatót. 9. NAPIRENDI PONT: Egyebek Polonkai Zoltánné tájékoztatja a Bizottságot az Önkormányzat bankszámla egyenlegéről, és a lekötött összegről. Mikó Imréné az ESTV-vel kapcsolatosan mondja el, hogy valószínűleg sokan tudják, két hétig csak a monitort lehetett látni, az ESTV-nek nem volt adása. Ebben az esetben az Önkormányzat kifizeti az ESTV-nek járó költségeket a közvetítéssel kapcsolatban? dr. Laza Margit válasza, ha teljesültek a szerződésben vállalt kötelmek igen, ha nem teljesültek, akkor nem. Mikó Imréné az ESTV-vel kapcsolatban elmondja továbbá, hogy riportjai nem fejeződnek be. A riportalany utolsó mondata nem fejeződik be, mert vagy reklám jön, vagy egy másik riportot kezdenek el vetíteni. Tehát egyszerűen technikailag nem tudják megoldani már négy éve, amiért az Önkormányzat kemény pénzt fizet, hogy magát a riportot normálisan levetítsék. Szintén az ESTVvel kapcsolatosan mondja el, hogy az elmúlt szombaton volt egy nagyon szép rendezvény a Fatimai templomban, ahol Soroksár kórusai szerepeltek, amiről tudomása szerint értesítették az ESTV-t, hogy

9 9 jöjjön ki. Nem volt ott csak a Soroksári Hírlap munkatársa, senki más, aki esetleg a lakosságot erről tudta volna értesíteni, tájékoztatni. A következő nap a református templomban volt egy hálaadó istentisztelet, ahol átadták, azt a köztéri szobrot, amit az Önkormányzat finanszírozott. A tisztelendő úr értesítette az ESTV-t és a Soroksári Hírlapot is a rendezvényről, de senki nem vett részt. Véleménye szerint ezek közérdekű dolgok, amelyekről a lakosságot igenis tájékoztatni kellene. Mindkét esemény színvonalas volt, és a lakosságot érinti. Írásbeli választ kér, hogy a szobor átadásán miért nem volt ott az ESTV illetve a Soroksári Hírlap sem. dr. Laza Margit kérdezi Mikó Imrénétől, hogy kitől szeretne választ kapni, aki azt válaszolja, fogalma sincs. dr. Laza Margit javasolja, hogy meg kellene keresnie a két média szolgáltatót, hiszen ezekre ők tudnak válaszolni. Mikó Imréné elmondja, hogy az Önkormányzat van szerződésben a média szolgáltatókkal. dr. Laza Margit válaszolja, hogy ezek nem szerződéses feltételek. Ők döntik el, hogy melyik rendezvényre jönnek el, és melyikre nem. Mikó Imréné véleménye szerint, ha az Önkormányzat bízza meg, és fizeti az ESTV szerkesztőségét, és a Soroksári Hírlap szerkesztőségét, hogy a soroksári eseményekről tájékoztassa a lakosságot, és egy ilyen szerződés fennáll, akkor ne régi riportokat ismételjenek sorozatosan, hiszen Soroksáron igen sok rendezvény van. Kötelességük lenne elmenni, ha már egyszer Soroksár fizet nem kevés pénzt munkájukért, főleg úgy, hogy csak egy órát tesznek be, és azt rendszeres ismétlik. dr. Bajuszné Veigli Katalin elmondja, hogy a Soroksári Hírlap szerkesztő asszonyát felhívta telefonon, és kérdésére, hogy miért nem volt ott újságíró a soroksári ünnepségen, azt a választ kapta, hogy nem sokkal a rendezvény előtt kapott egy telefonhívást, az erre a feladatra kijelölt kolléganőtől, aki rosszul lét miatt nem tudott részt venni a rendezvényen. Ígéretet tett a szerkesztő asszony, hogy pótolni fogja a mulasztást. Nem tudott más kolléganőt kiküldeni. Mikó Imréné köszöni a tájékoztatást, de továbbra is nemtetszését fejezi ki, hogy az ESTV soha nincs ott, amikor valamilyen színvonalas rendezvény van. Tudja, hogy értesítést küldenek nekik. Fuchs Gyula tájékoztatja a tisztelt Bizottságot, hogy elnökhelyettes, és a jegyzőkönyvek állandó második aláírójának személyét kell megválasztani. Fuchs Gyula elnökhelyettesnek Egresi Antal képviselő urat javasolja. Egresi Antal elfogadja a jelölést, bejelenti érintettségét, és hozzájárul jelölésének nyílt ülésen történő tárgyalásához. Fuchs Gyula további javaslat hiányában, szavazásra teszi fel, hogy az elnökhelyettes megválasztása során érintettsége miatt kizárja a szavazásból Egresi Antalt. A Bizottság 0 igen szavazat, 7 nem szavazat, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 117/2014.(XI.19.) határozata elnökhelyettes választás során történő szavazásból való kizárásról

10 10 A Bizottság úgy dönt, hogy az elnökhelyettes választás során érintettsége miatt nem zárja ki a szavazásból Egresi Antal bizottsági tagot. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a javaslatot, mely szerint a Pénzügyi Bizottság elnökhelyettesének Egresi Antal bizottsági tagot választja meg a Bizottság. Bizottságának 118/2014.(XI.19.) határozata a Pénzügyi Bizottság elnökhelyettesének választásáról A Bizottság úgy dönt, hogy a Pénzügyi Bizottság elnökhelyettesének Egresi Antal bizottsági tagot választja. dr. Bajuszné Veigli Katalin javaslatot tesz a jegyzőkönyvek állandó második aláírójának személyére. Mizák Zoltán bizottsági tagot javasolja. Mizák Zoltán elfogadja a jelölést, bejelenti érintettségét, és hozzájárul jelölésének nyílt ülésen történő tárgyalásához. Fuchs Gyula további javaslat hiányában, szavazásra teszi fel, hogy a jegyzőkönyvek állandó második aláírójának megválasztása során érintettsége miatt kizárja a szavazásból Mizák Zoltánt. A Bizottság 0 igen szavazat, 7 nem szavazat, 0 tartózkodás mellett saját hatáskörében az alábbi Bizottságának 119/2014.(XI.19.) határozata a jegyzőkönyvek állandó második aláírójának választása során történő szavazásból való kizárásról A Bizottság úgy dönt, hogy a jegyzőkönyvek állandó második aláírójának választás során érintettsége miatt nem zárja ki a szavazásból Mizák Zoltán bizottsági tagot. Fuchs Gyula szavazásra teszi fel a javaslatot, mely szerint a Pénzügyi Bizottság jegyzőkönyveinek állandó második aláírójának Mizák Zoltán bizottsági tagot választja meg. Akadályoztatása esetén a Bizottság külön határozattal dönt az aláíró személyéről. Bizottságának 120/2014.(XI.19.) határozata a Pénzügyi Bizottság jegyzőkönyveinek állandó második aláírójának választásáról A Bizottság úgy dönt, hogy a Pénzügyi Bizottság jegyzőkönyveinek állandó második aláírójának Mizák Zoltán bizottsági tagot választja. Akadályoztatása esetén a Bizottság külön határozattal dönt az aláíró személyéről. A Bizottság elnöke megköszöni a részvételt, az ülést 16. óra 52. perckor bezárja.

11 11 K.m.f. A jegyzőkönyvet elolvasás után jóváhagyólag aláírom: Fuchs Gyula elnök Mizák Zoltán bizottsági tag A jegyzőkönyvet készítette: Putirka Zoltánné titkár

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. április 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. szeptember 9. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. november 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. január 17. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. január 14. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. január 13. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. február 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. október 31. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. november 4. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. október 7. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2014. november 17. napján 16.00 órakor a

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. május 6. napján 16. óra 00. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Mikó Imre. Balzsay Károly. Magyar Jánosné. országos szakmai szervezet képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. február 10. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. szeptember 7. napján 15 óra 58 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Tamási Benjamin külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. március 11. napján 13.40 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár

Jegyzőkönyv. A jegyzőkönyvet vezeti: Szalontainé Lázár Krisztina bizottsági titkár Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. június 28-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 30. napján 9 óra 32 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2018. május 9. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. június 2. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. június 3. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. november 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 2. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Sinkovics Krisztián Ádám képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2016. november 30-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2019. január 16-án 14.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. április 6. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. június 29. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) elfogadására

Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) elfogadására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2017. május 31. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2015. április 8. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. október 31-én 9.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. március 12. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. március 9. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. április 8. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné. Galéria 13 Kulturális Szolgáltató NKft. Klebelsberg Központ Dél-Pesti tankerület igazgatója. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. április 3. napján 11.10 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. november 30. napján 13.35 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Fuchsné Rizmayer Mária külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2014. április 8-án 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. június 4. napján 16. óra 09. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Távolmaradását előre jelezte:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. november 29. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2016. november 29-én (kedd) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Soroksári Intézményellátó Központ Táncsics Mihály Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. február 9. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám Tüskés Józsefné JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év november hó 02. napján 15 óra 00 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Kiss Jenő elnök Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2017. április 5-én 14.35 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2017. április 5. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. február 6. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly

JEGYZŐKÖNYV. Mizák Zoltán Balzsay Károly JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2018. május 29. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes.

JEGYZŐKÖNYV. Utalás a bizottság határozatképességére: A Bizottság elnöke megállapította, hogy a bizottság 6 fővel határozatképes. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. szeptember 8. napján 11.00 órakor a

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Magyar Jánosné Balzsay Károly. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. január 12. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. február 10. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. október 7. napján 16 óra 02 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2018. július 4. napján 16 óra 03 perckor a Városháza Nagytermében megtartott rendes nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. december 2. napján 16 óra 00 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2014. augusztus 13-án (szerda) a Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162.) megtartott

Részletesebben

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály Budapest, Grassalkovich út 170. Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ - TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a 185003 és 184939 hrsz.-ú (természetben: 1239 Budapest,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Liptákné Kovács Magdolna külső bizottsági tag Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2015. október 8-án 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti üléstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics Mihály Művelődési Ház Soroksári Intézményellátó Központ JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2016. június 28. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. szeptember 05. napján 11.00 órakor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. február 10. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötésére. Pénzügyi Bizottság

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel történő megkötésére. Pénzügyi Bizottság 1 Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának J E G Y Z Ő J E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat szponzorálási szerződés Soroksár Sport Club Kft.-vel

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház

JEGYZŐKÖNYV. Meghívottak: Páneurópa Általános Iskola. Táncsics M. Művelődési Ház JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. május 30. napján 11.05 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Dr. Bajuszné Veigli Katalin képviselő

Jegyzőkönyv. Távolmaradását előre jelezte: Dr. Bajuszné Veigli Katalin képviselő Jegyzőkönyv mely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata Jogi és Ügyrendi Bizottságának 2014. február 11-én 13.30 órakor a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 162. sz. alatti

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv a Képviselő-testület május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről 3. Jegyzőkönyv a Képviselő-testület 2017. május 29.-én megtartott rendes nyilvános üléséről Tartalmazza: 7-10/2017. (V.29.) számú határozatokat Jegyzőkönyv Készült: Csörög Települési Roma Nemzetiségi Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Bizottságának 2014. április 9. napján 16. óra 02. perckor a Városháza Tanácstermében megtartott rendes nyílt üléséről Az ülésen megjelentek: Később érkezett: Távolmaradását

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest Főváros Önkormányzat városrehabilitációs

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2015. március 11. napján 16. óra 01. perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

H O M O K B Ö D Ö G E

H O M O K B Ö D Ö G E Szám: 327-7/2013. H O M O K B Ö D Ö G E Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 22. napján 19 órakor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv 2 Homokbödöge Község Önkormányzat

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 59-3/2017/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2016. május 4. napján 13.35 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 82-13/2016. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestület Szociális és Egészségügyi Bizottság 2015. február 11. napján 13.50 órakor a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Javaslat parkoló céljára tett felajánlás elfogadására

Javaslat parkoló céljára tett felajánlás elfogadására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat parkoló céljára tett felajánlás elfogadására

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető

Szervezési és Ügyviteli osztályvezető Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának POLGÁRMESTERE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Képviselő-testület 2017. évi munkatervének elfogadására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 1. napján 16 óra 04 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Polgármestere 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a helyrajzi számú, természetben a Budapest XXIII.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének december 03-án órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-10//2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. december 03-án 14.30 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Hegedűsné Szambanisz Zója Kiriosz Judit

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: a Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Hegedűsné Szambanisz Zója Kiriosz Judit Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK: 80. /2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 4. napján 09.00

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2009/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2009. június 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.sz.: 33-80/2014. NÓGRÁD MEGYEI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.sz.: 33-80/2014. NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Roma Nemzetiségi Önkormányzat 2014. november 20-án, Salgótarjánban, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében megtartott ülésén.

Részletesebben

Szám: 9-3/2014. N é m e t b á n y a

Szám: 9-3/2014. N é m e t b á n y a Szám: 9-3/2014. N é m e t b á n y a Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 28. napján 8 óra 30 perckor megtartott képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya

Részletesebben

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat soroksári sváb tájházzal kapcsolatos döntések meghozatalára

KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS. Javaslat soroksári sváb tájházzal kapcsolatos döntések meghozatalára Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162 KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat soroksári sváb tájházzal kapcsolatos döntések

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XXIII. ker. Soroksár Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi Bizottságának 2016. június 29. napján 16 óra 01 perckor a Városháza Nagytermében megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft.

JEGYZŐKÖNYV. Galéria 13 Soroksár Nonprofit Kft. JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2015. április 7. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Makkos Dóra képviselő (6 fő) Kelemen Dóra aljegyző (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 15/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 30- án 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.

RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur. Szám: 600/14/2015. RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT 2465 Ráckeresztúr, Hősök tere 20. Tel: 06\25-517-902; Fax: 06\25-517-901 E-mail: racker.ph@rackeresztur.hu JEGYZŐKÖNYV 2015. július 22. napján 18:00

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2016. augusztus 30. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2016. augusztus 30 -án 15.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Szociális Bizottság 2017. június 20-án megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 30-34/2017. (VI.20.) számú Szociális Bizottsági határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Szociális Bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottságának 2015. január 15-én (csütörtökön) a Polgármesteri Hivatal Nagytanácstermében (1239 Budapest, Hősök tere 12.) megtartott

Részletesebben

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről

Összefoglaló. a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről 03-3/63-5/2015. Összefoglaló a Városfejlesztési és Kommunális Bizottság 2015. február 24-én, a Városháza I. emelet 126. számú helyiségében megtartott rendes üléséről Jelen vannak: Oszoli Dénes a Bizottság

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona Mizák Zoltán Sinkovics Krisztián Ádám JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete Gazdasági és Közbeszerzési Bizottságának 2016. év május hó 3. napján 15 óra 30 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez TÁRGYMUTATÓ Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez 161/2014.(X.21.) sz. önk.hat. 18/2014.(X.29.) önk.rend. 162/2014.(X.21.) sz. önk.hat. Napirendek

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Klebelsberg Központ Dél-Pesti Tankerület vezetője. KKÉT képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Klebelsberg Központ Dél-Pesti Tankerület vezetője. KKÉT képviselője JEGYZŐKÖNYV amely készült a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselőtestületének az Oktatási, Közművelődési Ifjúsági és Sport Bizottsága 2017. október 03. napján 11.00 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y ZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről J E G Y ZŐKÖNYV a Pénzügyi Bizottság 2016. március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza: 10-14/2016.(III.22.) számú PÜB határozatokat J E G Y ZŐKÖNYV Készült: a Pénzügyi Bizottság 2016.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. > :'.! :.' ;. : ' : ~ ; \' ::~-l. ;( Előterjesztő: dr. Pap Sándor alpolgámiester. T

JEGYZŐKÖNYV. > :'.! :.' ;. : ' : ~ ; \' ::~-l. ;( Előterjesztő: dr. Pap Sándor alpolgámiester. T BUAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV Készült a Pénzügyi Bizottság 2012. december ll-én megtartott ülésén, a Budapest Főváros X. kerület

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/12/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere

J E G Y ZŐKÖNYV. HVB. elnök Alapszolgáltatási Központ vezetője. Jászszentlászló polgármestere J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2014. október 21-én 14 30 órai kezdettel megtartott a l a k u l ó képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Móricgát Faluház

Részletesebben

Szavazásra teszi fel Gedő Györgyné jegyzőkönyv-hitelesítővé történő megválasztását.

Szavazásra teszi fel Gedő Györgyné jegyzőkönyv-hitelesítővé történő megválasztását. JEGYZŐKÖNYV Készült a Józsefvárosi Szlovák Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. január 11. (csütörtök) napján 16:30 órakor a 1082 Budapest, Vajdahunyad utca l./b Nemzetiségi Önkormányzatok irodájában

Részletesebben