Mit tehet egy szépségipari vállalkozó, ha szeretné felvirágoztatni az üzletet, szélesebb vendégkört vonzana,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Mit tehet egy szépségipari vállalkozó, ha szeretné felvirágoztatni az üzletet, szélesebb vendégkört vonzana,"

Átírás

1 Mit tehet egy szépségipari vállalkozó, ha szeretné felvirágoztatni az üzletet, szélesebb vendégkört vonzana, és ehhez szívesen támaszkodna a legújabb technológiákra? Segítünk választani a modern technológiák közül, amelyek a legjobbak közé emelik vállalkozását. Szerezzen visszatérő vendégeket, akik szívesen ajánják Önt és cégét a barátaiknak, ismerőseiknek! 1.

2 Arckezelés... 3 Hifu arc és testkezelő gép... 3 Bőrápolás, szőrtelenítés... 7 IPL-E-light-SHR gépek... 7 Extragyors megtérülés, alig 3 hónap alatt! SHR technológia Alakformáló gépek Kavitációs ultrahang... A rádiófrekvenciás zsírbontás... Zsírfagyasztás, kriolipolízis... Lipo lézeres alakformálás Nyomásterápia, nyirokmasszázs

3 HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) arc- és testkezelő gép A HIFU kezelés kiváló hatással regenerálja vendégei bőrét! Ajánlja bizalommal azoknak az ügyfeleknek, akiket zavar a megereszkedett az arc és a nyak vonalán, mert veszített bőrük a rugalmasságából. Akik ráncai megjelentek vagy a kívánatosnál jobban megszaporodtak, esetleg a megereszkedett a bőr a szemhéjon. Akik a megjelenő ráncok ellenére sem kívánnak invazív sebészi eljárást igénybe venni, vagy más egészségi problémák miatt nem vehetnek igénybe sebészi beavatkozást. Rövid idő belül pozitív eredmények vendégének és Önnek is! A teljes hatás elérése 2-3 hónapon belül érhető el. Egyetlen kezelés, a regeneratív folyamatot indítja be. A megereszkedett bőr esetében a látható hatások közé tartozik az emelő és tonizáló hatás. Csökken a bőr lazasága a szemhéjon, s ez nyitottabb és fiatalos megjelenést kölcsönöz. 3.

4 Ezekért az eredményekért szeretik a vendégek, Így lehet észrevenni: - Egyre simább, jobban illeszkedik a bőr a nyak és az arc területein - Jól láthatóan csökkennek a ráncok - Megemelkedik a szemhéj - Sőt a bőrszín is élettelivé válik Azoknál a vendégeknél lehet nagyszerű ez a kezelés: - Akiknek megereszkedett a bőr az arc és a nyak vonalán, - Akiknek ráncai megjelentek, vagy szemhéjuk megereszkedett, - Ennek ellenére nem szeretnének sebészi beavatkozát, vagy nem vehetik igénybe. Lényeges jellemző, hogy ez az eljárás beindítja az új kollagén építést, ami lassítja a bőr öregedését. Ezért lehet érdemes HIFU géppel bővíteni! - Új vendégkört építhet vele, akik hálásak lesznek a látványos és gyors eredményekért! - Gyorsan megtérül, mert a vendégek szeretik! - Már egyszeri kezeléssel is érzékelhető eredmény születik! - Több évig látható hatással működik! - Egyedülállóan hatékony a ránckezelés és a bőrfeszesítés terén, ezért - A kezelések széles körében alkalmazható 4.

5 Hogyan működik? Olvassa el, mi a HIFU gép lelke! A HIFU Liposonic technológia: Magasan fókuszált ultrahang hagyja el a készülék kezelőfejét, amely a megcélzott rétegben a zsírsejtek kiürüléséhez vezet a liposonic kezelés során. A megcélzott zsírszövetbe olyan magas rezgésű energia jut, amely megrezegtetve azt, koagulációs pontokat hoz létre a HIFU energiának köszönhetően. Fokozatosan pásztázza át a kijelölt területet a kezelőfejbe illesztett ultrahang alkotó egység, ezáltal létrehozva a kezelési területen, egy egységes mátrix rácsot, azaz koagulációs pontok tökéletes hálóját. A zsírréteg több dimenzióban kezd el vékonyodni, a rácsszerkezet alapját követve. Liposonic alkalmazási területek: - zsírpárnák csökkenése - alhasi terület vékonyítása - kar megereszkedett bőrének feszesítése - testkontúrok javítása - térdek belső felén található zsírréteg A fókuszált ultrahangot a transducer (jelátalakító patron) hozza létre. Több jelátalakító patronra van szükség, mert a mélységi behatolás szabályozott Lehet 1, , mm. A transducerek a kezelendő területnek megfelelő mélység szerint cserélhetők a kezelőfejen. - A szem környékén a 1.5 mm mély termikus hatás kívánatos: feszesíti és eltávolítja a ráncokat - 3,0 mm mély hatás termikus koaguláció: összehúzódás SMAS facelift, növeli a szöveti feszültséget - 4, 5 mm mélységű termikus koaguláció: összehúzódás SMAS arcplasztika, nő a szöveti feszültség - 8,0 mm mélységű termikus koaguláció: a karok, combok és térd körüli terület kezeléséhez - 13,00 mm mélységű termikus koaguláció: a fenék és a has kezeléséhez 5.

6 Néhány részlet a használathoz A transducerek élettartama 5ezer vagy 10ezer lövés. Összehasonlításként egy HIFU arc-nyak kezeléshez 250 lövés szükséges, a teljes arcra kb. 600 lövés, a nyak és toka lövést kér, a dekoltázs lövéssel tartható karban, a kezelt személy bőrének állapotától függően. A kezelések után a jelátalakító patronokat célszerű pihentetni percig. Egy kezelés percig tart, a kezelés alatt ultrahangos gél használata javasolt. Általában egyetlen kezelés szükséges, de a kívánt eredmény érdekében megismételhető. Évente egyetlen felújító kezelés ajánlott. A fájdalomról A HIFU kezelés fájdalommentes, bár lehet némi kényelmetlenséggel számolni, miközben az energia átadására kerül sor, de ez csak átmeneti jellegű, és jelzi a kollagén-építési folyamat kezdeményezését. A komfort küszöbértékek eltérőek, ezért az értékeket minden vendég számára a legkellemesebb fokozatra kell állítani. HIFU és Liposonic ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! 6.

7 IPL E-light SHR gépek Az általunk ajánlott elektrokozmetikai gépek professzionális használatra alkalmas berendezések, amelyek képesek igazi értékkel, látványos eredményekkel bíró kezelések folytatására. Ilyen vendégkörnek ajánjuk ezeket a gépeket: - Akiket zavar pigmentfoltjuk, ami a korral jár vagy leégésből maradt vissza - Vaszkuláris elváltozástól szeretnének szabadulni, pl. vörös arc vagy piros kapillárisok - Aknés problémáik vannak vagy voltak, ami miatt hegek maradtak vissza - Bőrfiatalításara vágyó vendégeknek - Illetve szívesen szabadulnának szőrzetüktől kényes vagy épp látható helyeken Ezek a profi gépek néhány feltétel teljesülése esetén hozzák az optimális eredményeket. Olvassa el, hogyan biztosítja a készülék az optimális hatást, ezzel vendégének elégedettségét! IPL E-light SHR gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! 7.

8 Megfelelő energia továbbbítása a kezelés során Az eredmény eléréhez megfelelő energiát kell közölni a bőrfelületen. Minél nagyobb ez az energia, annál hatékonyabb a kezelés. Az közölt energiát befolyásoják a lámpa erőssége, élettartama, a kezelőfejen lévő nyílásméret nagysága. Az optimális kezelőfej Lényeges paraméter a kezelőfejen lévő nyílás mérete a hatékony kezelés eléréséhez: Az eredmények is megfelelőek lesznek a nagyobb nyílásméretű kezelőfej használatával, mivel a fény egyenletesebb oszlik el a kezelt területen. A kezelőfej áthelyezése miatt annál kisebb az esélye annak, hogy kihagyunk területeket, minél nagyobb a kezelőfej. További előnyt jelenthet a nagyobb nyílásméretű kezelőfej, mivel a fényenergia mélyebbre tud hatolni a bőrben. Ha túl nagy a kezelőnyílás a gép energiájához, eredménytelen lesz a kezelés. Ez eredménytelen kezelést hoz létre, mert a fényenergia szétszóródását okozhatja. Sokkal több villantásra lesz szükség ugyanannak a területnek a lefedéséhez, ha túl kicsi a kezelőfej ugyanis, minél kisebb, annál valószínűbb, hogy a kezelés során kihagy területeket. Általában a készülékek optimális nyílásmérete: 7 x 40 mm Választható fénytartomány A magasabb fényhosszok mélyebben hatolnak a bőrbe, ezért fontos, hogy variálni tudjuk a fénytartományokat. A cserélhető szűrők/kezelőfejek vagy elight esetében az előre programozott gépek biztosítják, hogy a megfelelő fényhosszokat alkalmazzuk a megfelelő kezelésekkor. Villanás hossz A villanás hossza, az az idő, ami alatt pulzus, pulzus-sorozat kerül kibocsátásra és így villanás jön létre. Befolyásolja a gép hatékonyságát a hosszabb pulzusok kibocsájtására alkalmas IPL gép. Ahhoz, hogy rövidebb idő alatt, egy rövidebb pulzus ugyanúgy felmelegítse a célszövetet nagyobb energiát igényel. A szőrtelenítés hosszabb pulzusokkal hatékonyabb, mert a rövid pulzusok csak átmeneti szőrzetcsökkenést eredményeznek. 8.

9 Szabályozható hőmérséklet: A különböző kezelés típusok más és más fokú hűtést igényelnek, ezért fontos a kezelt terület hőmérsékletének szabályozhatósága. Ismétlési ráta: Ahhoz, hogy terápiás fényt bocsátsanak ki magukból, az IPL lámpáknak, nagy energiára van szükségük. Az elektromos töltés tárolására készített eszközt kondenzátornak nevezzük. A lámpa feltöltődik és villan a tárolt elektromos töltés segítségével. A kondenzátoroknak töltődniük kell mielőtt egy újabb kisülés következik. Ismétlési rátának nevezzük azt az időt, ami a lámpák újratöltődéséhez kell. Annál nagyobb az ismétlési ráta, minél rövidebb ez az idő. Annál gyorsabban töltődik újra a lámpa és így több kezelést végezhetünk el rövidebb idő alatt minél több kondenzátor van egy gépben. Általában másodpercben vagy HZ-ben, van megadva az ismétlési ráta. Azért, hogy a gyors villanások között, ne kelljen a bőr hűtésére várni a gyors villanásképességhez, jó hűtőrendszer szükséges. Fényhossz tartományok variálhatósága: 400nm- 1200nm között tud fényhosszokat kiengedni egy IPL lámpa. A különböző kezeléseket, más és más fénytartományban végezzük, amit e-light esetében a készülék beállításaiban tudunk megadni, IPL-nél a szűrők használatával tudunk kiválasztani. Fontos szempont még, hogy hány darab szűrő jár a géphez, és hány darab szűrőt kell külön megvásárolni. Kezelőfejek száma: Különböző számú kezelőfejjel vannak ellátva a különböző IPL gépek. Ha a kezelőfej szűrőrendszerrel van ellátva az a legköltségkímélőbb, mert így könnyen cserélhetjük a nyílásméreteket és a szűrőket kezelésről kezelésre alacsonyabb költséggel, hatékonyabb időkihasználtsággal. Érdemes tudni, hogy a fénytartományokat a kezelőfejek vagy szűrők cseréjével válthatunk-e, valamint, hogy ezek hány villanásra vannak garantálva. Annál jobb egy IPL gép minél több szűrőelemmel van ellátva. 9.

10 Nyílásméretek száma, mérete: A nagyobb területek esetében a nagyobb nyílásméret kevesebb villanást jelent. Kevesebb költséggel és kevesebb idővel jár a kevesebb villanás. Mindenképpen előnyt jelent a több, variálható vagy nagyobb nyílásméret. Kezelőfej és lámpa élettartama, költsége: Egyes gépeknél csak a lámpát kell cserélni, de van amelyiknél a kezelőfejet is, amiben benne van a lámpa is. Ez értelemszerűen megnöveli a költségeket. Az általunk forgalmazott gépeknél csak a lámpát kell cserélni szükség esetén. Extragyors megtérülés, alig 3 hónap alatt! Olvassa el, hogyan térül meg egy nettó kb. 900ezres gép 3 hónap alatt! Példaként tegyük fel, hogy Az ELIHR IPL-E-light készüléket szeretnénk megvenni, melynek ára Ft + ÁFA. A lámpát kell cserélnünk, amelynek ára 85,000 Ft + ÁFA. Ezek élettartama minimum lövés. Ennek megfelelően egy villanás költsége 2,15 Ft. A kar, hónalj, bikinivonal villanás, a hát és a lábak villanás, egy kezelés átlagos villanásszáma 300. Pár villanásra van csak szükség a ránctalanítás és a pigment kezelésére. Számoljunk 300 villanással az egyszerűség érdekében és ezen felül becsüljük meg, hány kezelést végeznénk naponta. A költség/villanás és az átlagos villanásszám szorzata az egy kezelés költsége, ami esetünkben 645 Ft. (2,15 x 300 = 645) A gép napi költségét is ki kell számolnunk. A készülékek élettartama általában 57 év, számoljunk most 5 évvel. Egy évben 260 munkanap van, ezért a gép árát 5x260-al (1300) elosztva megkapjuk a gép napi költségét: / 1300 = 885 Ft / nap A kezelőszemélyzet napi bérét is számításba kell vennünk, de ha magunk végezzük a kezelést, akkor ennek költsége 0 Ft. Nézzük a kezelések árának kalkulálását. A szalonok átlag Ft/villanás árral számolnak amikor kialakítják az árakat. Mi most számoljunk 25 Ft / villanással, így a 300 villanásos kezelés bevétele Ft 10.

11 Naponta csak 2 IPL/E-Light kezelésre érkező vendéggel számoljunk. (vegyük figyelembe hogy az elején csak napi egy-kettő de később, 4-8 is akár). Az első hat hónap átlagát érdemes megbecsülni. Ezekkel az adatokkal már kiszámolható a napi bevétel, a napi profit és a gép gazdaságossága, megtérülési ideje: A: Átlagos napi kezelésszám 2 B: Átlagos bevétel kezelésenként Ft C=AxB: Átlagos bevétel naponta Ft D: Átlagos villanásszám 300 E: Költség / villanás 2,15 Ft F=DxExA: Átlagos kezelési költség Ft G=C-F: Átlagos profit / nap Ft H: Gép élettartama 5 év I: Gép bruttó ára Ft J: Munkanap 260 / év K=I / (HxJ): Gép napi ára 885 Ft M= G-K: Gép gazdaságossága / nap Ft N=I / M: Gép megtérülési ideje 90 nap! Mindössze 3 hónap szükéges, hogy a gép behozza az árát és elkezdjen tiszta hasznot termelni! IPL E-light SHR gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! 11.

12 SHR technológia Az SHR technológiával a nem kívánt szőrszálak eltávolításának leginkább hatékony módját kínálhatja a vendégek számára. A kezelések kényelmesebbek, mint a hagyományos módszerek, a bőr pedig védettebb. Az SHR a lézer technológiát és a pulzáló fény (IPL) módszereinek előnyeit egyesíti. Ez a technológia csak szőrtelenítésre álakalmazható, abban viszont a legjobbak közé tartozik! IPL E-light SHR gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! A tartós szőrtelenítésnek ez a módja szinte teljesen fájdalommentes. Amennyiben olyan testrészen alkalmazzuk, amelyet sok szőr fed, érezhető a fény pulzálása és némi melegség. Az enyhe csípő és kellemetlen érzés, mely a lézer és az IPL kezelés során érzékelhető, az SHR módszer használatánál nem jelentkezik. Az SHR módszerrel a nyugalmi fázisban lévő szőrszálakat is lehet kezelni, valamint alkalmazhatjuk a test minden részén, kivéve a szem közvetlen környékét. A tartós szőrtelenséghez megközelítőleg 8 kezelés szükséges. 12.

13 Az SHR technológia legfontosabb előnyei összegezve: - Gyors és kényelmes kezelést tesz lehetővé - Kisebb fájdalomérzettel, minimális kényelmetlenséggel jár - Szőke szőrszálakon is alkalmazható. - Nyáron a barnult barnább bőrön is alkalmazható. - Gyors, vagyis az adott idő alatt több kezelés végezhető. Gazdaságosabb! Amíg egy hagyományos IPL gép villanásra képes, addig egy SHR gép millió villanásra is alkalmas lehet, így ritkábban kell lámpát cserélni. - Nem szükséges fájdalomcsillapítás! - Fokozatos melegítéssel dolgozik, ezért hatása tökéletesebb. A különleges hatás titka a pont ebben rejlik! Ami a technológiát különlegessé teszi, az a magas pulzus ismétlődés alacsony energia segítségével. Ahelyett, hogy egyszerűen nagy erősséggel levillantanánk a kezelni kívánt szőrszálakat, a technológia a szőrtüszőket fokozatosan melegíti fel úgy, hogy semmilyen kellemetlen érzés nem társul hozzá. Maximum hatékonyságot érhetünk el a bőrfelszín sérülése nélkül. Az SHR technológia ezt a fokozatos kezelési módot kombinálja a hűtő mechanizmussal, így a kezelés valóban kényelmes és maximálisan hatékony. 13.

14 Amennyiben vendégeinek alakformáló kezeléseket illetve szolgáltatásokat szeretne kínálni, ezeket a berendezéseket és technológiákat ajánljuk. Kavitációs ultrahang Az esztétikai gyógyítás egyik rendkívül hatékony vívmánya az ultrahangos kavitáció. A kezelés során nagy teljesítményű ultrahang hullámok a kezelt terület szöveteiben mikrobuborékokat hoznak létre, ezért az eljárás nem igényel fizikai beavatkozást. A mikrobuborékok összeroppanása során nyomásváltozás jön létre, melyek az ott található zsírsejteket szétbontják. A zsírsejtek a nyirokrendszeren keresztül a májba kerülnek, ahol megtörténik a lebontás, majd a vizelettel együtt kiürülnek a szervezetből. Kavitációs gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! A megsemmisült zsírsejtek helyett a kezelt területen újak nem jönnek létre, mivel a zsírsejtek száma a születéskor adott és nem növekszik, ezért a kavitációs zsírbontás tartós eredményt nyújthat. A visszahízás esélye a kezelt területen csökken. A kavitációs készülék frekvenciája eléri a 40KHz-et és célzott hullámot továbbít. 14.

15 Számos vákuum levegő buborék keletkezik a zsírsejteken kívül és belül, mivel az intenzív hanghullám erős vibrációt okoz a zsírsejtek között. Ezek a buborékok a zsírsejtek membránját szétbontják triglicerid glicerinné és a szabad zsírsavvá. Ezután a nyirokrendszeren keresztül kiürül a testből. A kezelés nem kellemetlen, csupán a kavitációra jellemző enyhe ciripelő hang hallható a fülben, esetleg enyhe melegség tapasztalható. A kezelés menete: A kezelendő területet ultrahang géllel kell bekenni a kezelés előtt Enyhe nyomással a kezelőfej lassú mozgatása a kezelt területen Kezelési idő testrészenként perc Így használja ezt a gépet! Egy átlagos kúra 6-8 kezelésből áll, egy-egy kezelés pedig nem haladhatja meg a 40 percet. A kavitációs zsírbontás kizárólag a következő területeken alkalmazható: kar, has, csípő, fenék és comb. Egy kezelés során egy testtájék max percen keresztül kezelhető, így alkalmanként akár két területet is érinthet, pl.: has-csípő, fenék-comb, has-fenék. A felszabadult zsírok és egyéb salakanyagok kiürítése nem kis feladat és időbe telik, ezért az ennél hosszabb időn keresztül tartó beavatkozás már megterhelő lehet a szervezet számára. Kezelés utáni javaslatok Kavitációs kezelések után egy napos szénhidrát és cukormentes diéta, illetve közvetlenül kezelések után 30 perc mozgás ajánlott. Így érhetjük el, hogy a zsírsejtek a nyirokrendszerbe jussanak, onnan pedig a megfelelő kiválasztó szervhez, mely elvégzi a zsírsejtek lebontását. A fokozott folyadékbevitel csak úgy, mint a többi alakformáló kezelésnél, itt is nagyon fontos. Ajánlott mennyiség: 2,5-3 liter naponta! A kavitáció sikerrel és hatékonyan használható lokális zsírbontásra, cellulit enyhítése, illetve csökkentésére, alakformálásra, karcsúsításra, bőrfeszesítésre. A kavitációs zsírbontással igazi HighTech kezeléseket nyújthat vendégeinek, ezzel a legjobbak közé emelheti vállalkozását a környéken, jóhírű, profi imázst építhet számára. Kavitációs gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! 15.

16 A rádiófrekvenciás zsírbontás A rádiófrekvencia kibocsátott elektromágneses hullámokból áll. Azért, hogy energiát és hőt szállítsanak mélyen a bőrbe, ezeket a hullámokat alkalmazzák a testen anélkül, hogy megsértenék a felhámot. A kezelt szöveten gyorsul a bőr anyagcsere folyamata, kiürülnek a felgyülemlett méreganyagok, valamint stimulálhatjuk a lelassult fiziológiai folyamatokat, így az elasztin és a kollagén termelést, ezért a rádiófrekvenciás kezelésekkel számos előnyös biológiai hatást érhetünk el. Áteresztővé válnak a cellák falai és a zsír a kötőszövetekbe távozik, mivel a rádiófrekvencia felmelegíti a felszíni zsírsejteket. A zsír a nyirokkeringésbe kerül, ami az ezt követő időszakban a kiválasztó rendszeren keresztül távozik. A melegítés hatására csökkennek a felszíni zsírpárnák és a narancsbőr a kezelt bőrterületen. Rádiófrekvenciás (RF) gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! Rövid hatékony kezelések, amelyek nem veszik igénybe túlzottan a vendégek idejét Teljes arckezelés (arc, nyak) esetében kb perc. Kúraként javasolt 6-8 kezelés és érdemes egymás után 1-2 hetente végezni. Egy alkalom kb. 20 percet vesz igénybe testtájanként a zsírpárnákat megcélzó, valamint cellulit kezeléseknél. Az emberek, az életkorok és a bőrtípusok között a kezelések száma jelentősen eltérhet. A kezelések száma jelentősen különbözik a túlsúly és a cellulit súlyossági fokai között, általában 6-8 kezelésre van szükség a bőrfeszesítéshez,. A kezelések minimum 1, maximum 2 hetente végzendőek. Több kezelést igényelhet az idősebb és napnak kitett bőr. Ultrahanggél használata kötelező a kezeléshez! 16.

17 Ilyen vendégek számára jelent megoldást! Akik erre vágynak: - Arcfeszesítésre, vagy ránctalanításra, - fenék vagy combfeszesítésre, vagy mellfeszesítésre, - cellulit csökkentésre, illetve a - toka és petyhüdt bőr kezelésére, vagy éppen a - csípő formázására. A Rádiófrekvenciás kezelés legfontosabb előnyei: Fájdalommentes, egyszerű a használata, minden bőrtípusra ajánlott, nincs fizikai beavatkozás, nem jár sebhellyel. Rádiófrekvenciás (RF) gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! Zsírfagyasztás, kriolipolízis Ez a technológia ideális azon zsírrétegek eltávolítására, amelyek szívósan ellenállnak a mozgásnak és a diétának. A fejlett kriolipolízis technológia vagy zsírfagyasztás a megcélzott zsírsejtek lehűtésével a zsírsejteket lebontja, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez annak köszönhető, hogy a zsírsejtek kevésbé ellenállóak a hideggel szemben, mint az azt körülvevő szövetek. Így a sejthalál szelektíven tud megtörténni. A zsírsejtek apoptózison (sejthalálon) mennek keresztül, mely helyi gyulladást generál. Ez a folyamat stimulálja a zsírsejtek természetes lebontását, mely a kezelés után még hónapokig folytatódik. 17.

18 Alig pár kezeléssel megszabíthatja vendégeit a nemkívánt zsírpárnáktól Egy kezelőfej felhelyezése átlagosan 30 percig tart és egy alkalommal 2 kezelőfejnyi terület kezelhető. A kezeléseket havonta lehet ismételni, a kívánt eredmény eléréséig. Átlagosan 2-5 kezelés elegendő,a zsírszövet vastagságától függően. A zsírsejtek kiürülése természetes és folyamatos, az eredmények végleges kialakulása 2-4 hónap múlva történik meg. A kriolipolízis technológia után nem szükséges az egy napos diéta betartása, illetve a kivezető mozgás. Természetesen az eredmények még jobbak lehetnek a kezelések utáni diéta és mozgás alkalmazásával, azonban azok nem alapvetései a technológiának. Az eredmények cserébe viszont hosszabb idő elteltével látszanak csak, nem olyan gyorsan, mint egyéb testkezeléseknél. Az eredmények tartósak, a technológia pedig igazán megfelelő azok számára, akik azoktól a zsírpárnácskáiktól szeretnének megszabadulni, melyektől sem diéta, sem mozgás, sem más technológiával alkalmazásával nem sikerült. Zsírfagyasztó gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! 18.

19 Így történik a kezelés A kezelés úgy kezdődik, hogy egy fagyásgátló STERIL kendőt helyeznek a kezelendő testrészre, amelynek kettős funkciója van. Ez egyrészt védi a bőrt, másrészt biztosítja a megfelelő tapadást. Ezután egy speciális géppel hajtják végre a fagyasztást. A folyamat során a páciens nem érzi a hideget, sem fájdalmat, csupán bizsergést. Az érintett terület a beavatkozást követően kemény tapintású, ez nem annyira meglepő az alacsony hõmérséklet miatt. Miután a lefagyasztott testrész kiolvad, maximum a bőrpírből érzékelhető, hogy a beavatkozás megtörtént. A kezelés területei Zsírfagyasztó gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! 19.

20 Lipo lézeres alakformálás Célirányosan az adott területen Ez a lézeres alakformálás célzottan távolítja el a vendégek testének kívánt részeiről a felesleges zsírpárnákat, ezért egy hatékony, innovatív alakformáló eljárás. Fiatalos megjelenést kölcsönöz a bőrnek, mert a kezelt területen csökkenti a zsírpárnát és feszesíti a bőrt. A bőr alatti területekre behatoló lézersugár, feloldja a zsírsejteket, melyek bekerülve a keringésbe eljutnak a szervezet olyan területeire, ahol energiaként hasznosulhat, ez a non-invazív lézeres alakformálás lényege. A feloldott zsír a szervezetből a természetes élettani folyamatokkal távozik, ezért az eljárás nem jár fájdalommal. Ideiglenes pórus keletkezik a zsírsejten amint a lézer bejut a zsírba. A nyirokrendszer a triglicerideket telítetlen zsírsavvá alakítja ahogy a sejtben található zsír a sejtközi térbe ürül. A falósejteken keresztül az ide érkező anyagok átszűrődnek. A falósejtek képesek lebontani a triglicerideket és a koleszterint, mert enzimeket tartalmaznak. Kiemelten fontos, hogy a lézeres kezelések után a kiszabadult zsír a nyirokcsomókba kerüljön, ahol a triglicerid telítetlen zsírsavvá alakul. Az alacsony szintű lézerek nem a szövetek melegítésén alapulnak, így nem váltanak ki diszkomfort érzést ellentétben más non-invazív eljárásokkal. Lipo lézeres kezeléseknél nincs lábadozási idő, így a páciensek azonnal folytatni tudják napi rutinjukat. Így történik a kezelés alig 30 perc alatt A kezelés fájdalom és mellékhatásmentes és átlagosan 30 perces. Általában a derék, csípő és combok kombinációja a kezelendő célterület. 2-4 hét a javasolt kezelési időszak. Általában 6-8 kezelés javasolt, szükséges kezelésszám függ a zsírpárnák méretétől. 20.

21 A kezelő a kívánt helyre igazítja a kezelőfejet, míg a vendég kényelmesen fekszik. A kezelési időszak alatt ajánlott a fokozott rost és víz bevitel a gyorsabb eredmények érdekében, illetve méregtelenítő lábfürdőt és masszázst közvetlenül a kezelés után. Segíti a kezelés sikerességét az egészséges étkezés, és a rendszeres mozgás. Ajánlott a napi 30 perc séta. A kávé és az alkohol gátolják a nyirokrendszert a zsír eltávolításában. Pár kezelés után érzékelhetők az eredmények. Hosszú távú eredményekre számíthat a lézerrel kezelt vendég ha egészséges étrendet követ és rendszeresen mozog. A kúrában végzett kezelések növelik a hatékonyságot. LIPO lézeres zsírbontó gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! Nyomásterápia, nyirokmasszázs Remek kiegészítő szolgáltatás az alakformáló kezelések mellé Miért? A gépi nyirokmasszázs során a lábakra, karokra és a törzsre helyezett párnákban lévő légkamrák, meghatározott erővel és ritmikussággal keltenek nyomáshullámokat. Egyes készülékeknél a kezelés kiegészítéseként a párnákban lévő infraszálak segítségével, az infraszaunák bőrre és erekre gyakorolt jótékony hatásait is élvezhetjük. A szervezetünket behálózó érrendszerben lévő nyirok (lympha) keringését támogatjuk a hullámmasszázsként ismert gépi nyomásterápia használatával. Az egyik legösszetettebb fiziológiai folyamat a nyirokrendszer működése. Kiemelt jelentőségű a szervezetünk immunitása szempontjából, valamint egyik fő feladata a szövetek közötti folyadék elvezetése. 21.

22 Azonban a nyirokérhálózatunkhoz nem tartozik olyan külön szervünk, amely egyfajta motorként a keringést folyamatosan fenntartaná. A környező izomszövetek mozgása közben létrejövő nyomás (izom-pumpa) és a nyirokerekben lévő billentyűk biztosítják a nyirokerekben a nyirok egyirányú áramlását. Kiemelt fontosságú a nyirokrendszer megfelelő működése ahhoz, hogy az immunrendszerünk megfelelően működjön, hogy a helytelen táplálkozásból, illetve mozgásszegény életmódból adódóan a szervezetben felhalmozódott méreg- és salakanyagok eltávolítását támogassuk, szervibőr- és alakproblémákat hatékonyan kezelhessünk. A nyirokkeringés egy nagyon lassú folyamat, óránként mindössze pár centit halad. Ezért hatásos ez a kezelés a vendégek számára! - Felgyorsítja a méregtelenítési folyamatokat, - erősíti az immunrendszert, - ellazítja a zsírszöveteket és hatékonyan kezeli a cellulit problémákat. - Feszesíti a bőrt. - Csökkenti az izom feszültséget gyorsítja a regenerálódást, - javítja a vénás keringés. - Általánosan javítja az egészségi állapotot, - sőt, pozitív hatása van az alvászavarokra. Nyirokmasszázs gépek ajánlatunkat itt tekintheti meg: KATTINTSON IDE! Ez a KUPON 5% kedvezményt jelent Önnek, amennyiben 30 napon belül vásárol e bemutatóanyag letöltésétől számítva. KATTINTSON IDE! 22.

Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF

Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF Speed Cryo Speed Cryo Cryolipolisis Cavitation RF slimming Gyors Hatékony Esztétikus Megbízható Professzionális Kezelési

Részletesebben

A 4 FEJES EMOTION RF4

A 4 FEJES EMOTION RF4 EURÓPÁBAN ELSÔKÉNT MAGYARORSZÁGON A RÁDIÓFREKVENCIÁS CSÚCSKÉSZÜLÉK A 4 FEJES TÖBB PÓLUS, KOMBINÁLT ERÔTÉR, FOKOZOTT HATÉKONYSÁG 1 Innováció A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

exilis - HOZD MAGAD FORMÁDBA! JÖVŐJE

exilis - HOZD MAGAD FORMÁDBA! JÖVŐJE BTL ORVOS-ESZTÉTIKA exilis - HOZD MAGAD FORMÁDBA! Hárman párban: a rádiófrekvencia, az ultrahang és a hűtés egyetlen kezelőfejben, egyszerre működtetve és az eredmény? Egy gyors, hatékony, fájdalommentes

Részletesebben

VIRIDEX RF. SalonTech

VIRIDEX RF. SalonTech VIRIDEX RF SalonTech Viridex RF A Viridex RF működésének alapja a vékony tű legvége által 4 Mhz-es rezgésekkel átadott rádiófrekvenciás hőenergia. Az előidézett termo koagulációnak köszönhetően kíméletesen

Részletesebben

Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System

Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System www.loridacosmetic.com Phone:0036308500312 E-mail: loridacosmetic@gmail.com Electric Derma Pen Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System Microwave permeate RF+Vacuum Microcurrent therapy Quantum icebound

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei

BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei 01 BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM BYAS úttörő a Natural Face Contouring TM és Natural Body Forming TM. Terén a

Részletesebben

ECHOCELL. Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS!

ECHOCELL. Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! ECHOCELL Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! 1 1.) Mi a kavitáció? 1. Kavitáció fogalma A kavitáció során kavitok, vagy buborékok képződnek

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

ECHOCELL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ECHOCELL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ECHOCELL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. Az Echocell neve és leírása 2. Az Echocell programjai 3. Az Echocell jellemzői és hatásai 4. Alacsony frekvenciájú ultrahang 5. A kavitáció jelensége 6.

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! 1. Kavitáció fogalma

Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! 1. Kavitáció fogalma Ultrahang technológia a non-inváziv zsírcsökkentés és alakformálásra szolgálatában KICSI, DE ERŐS! 1. Kavitáció fogalma 1.) Mi a kavitáció? A kavitáció során kavitok, vagy buborékok képzidnek a folyadékban.

Részletesebben

Mínusz kilók, plusz évek!

Mínusz kilók, plusz évek! DIGITÁLIS ÁLLAPOTFELMÉRÉS Mágneses biorezonanciás állapotfelmérés, mely többszáz paramétert ad magyarázó információval a test bőr alatti fizikai állapotáról. Az eszköz segítségével és a Dr.NONA immunvédelmet,

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

omni Miért kellene választania? Legyen Öné az összes! Különbözô megoldások egyedülálló kombinációja egy berendezésben 4 PROFESSZIONÁLIS TECHNOLÓGIA

omni Miért kellene választania? Legyen Öné az összes! Különbözô megoldások egyedülálló kombinációja egy berendezésben 4 PROFESSZIONÁLIS TECHNOLÓGIA omni Miért kellene választania? Legyen Öné az összes! Különbözô megoldások egyedülálló kombinációja egy berendezésben Négy erôs technológia egy, tovább bôvíthetô gépen: az OmniMax átfogó esztétikai megoldást

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI

KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI KOZMETIKAI KEZELÉSEK ÁRAI OCTO-3MAX 60 perc TISZTÍTÓ KEZELÉSEK: TINI/AKNE 60-90 perc letisztítás, peeling, tonic, gőzös felpuhítás, comedotisztítás, fertőtlenítés, gyulladáscsökkentő pakolás, nappali krém

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

Take Ten Ohjekirja (5)

Take Ten Ohjekirja (5) Ohjekirja 02.03.10 1 (5) A személyre szabott kezelés és megtervezése Néhány esetben a kor előrehaladtával az izomzat gyengül és a megereszkedés az arc bizonyos pontjain is jól látszik. Ha sok mély barázda

Részletesebben

KAVITÁCIÓ + DERMO HEALTH

KAVITÁCIÓ + DERMO HEALTH Új A T Ö K É L E T E S K O M B I N Á C I Ó KAVITÁCIÓ + DERMO HEALTH EGYSZERŰ: AZ ELSŐ ELJÁRÁS ELPUSZTÍTJA A ZSÍRSEJTET, A MÁSODIK PEDIG ELTÁVOLÍTJA AZT. AZ ÚJ SCULPTOR 301 A TESTSZOBRÁSZ. A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ.

Részletesebben

Válts méretet könnyedén L M S

Válts méretet könnyedén L M S Válts méretet könnyedén L M S AZ INFRATRAINER A 21. SZÁZAD EGYIK LEGMODERNEBB, LEGHATÉKONYABB EGÉSZSÉG- MEGŐRZŐ ÉS ALAKFORMÁLÓ WELLNESS GÉPE, MELYET MOST ÖN IS MEGISMERHET MŰKÖDÉSI ELV Az új wellness gép,

Részletesebben

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2013 március CELLULIT A kialakult cellulitnak három formáját különböztetjük meg. Ezek a vizes cellulit, a zsíros

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

ELEKTROKOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK Indirek készülékek fénykezelésekről

ELEKTROKOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK Indirek készülékek fénykezelésekről ELEKTROKOZMETIKAI KÉSZÜLÉKEK Indirek készülékek fénykezelésekről 2 Összeállította: Makrai Ferenc 1 Azokat a kozmetikai eljárásokat, ahol a kezeléshez felhasznált energiát elektromos áram szolgáltatja,

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

Electric Derma Pen. Skin Rejuvenation System. Microwave permeate. RF+Vacuum. Microcurrent therapy. Quantum icebound

Electric Derma Pen. Skin Rejuvenation System. Microwave permeate. RF+Vacuum. Microcurrent therapy. Quantum icebound www.loridacosmetic.com Phone:0036308500312 E-mail: loridacosmetic@gmail.com Electric Derma Pen Microwave permeate Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System Microcurrent therapy RF+Vacuum Quantum icebound

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

60 SECOND TM FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató

60 SECOND TM FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató 60 SECOND TM FACE LIFT Arcfeszesítő Használati útmutató FIGYELMEZTETÉSEK Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg későbbi tanulmányozás céljára. A készüléket 8 év feletti gyermek

Részletesebben

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé.

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé. Test-elemzés Bioelektromos impedancia mérés 5 különböző pályán kerül mérésre (lábtól-lábig, kéztől-kézig, bal kéztől a jobb lábig, jobb kéztől a bal lábig, bal kéztől a bal lábig). Ezzel 100%-os lefedettséget

Részletesebben

A cellulit és okai...2. A TechniSPA kezelés hatásai...3. Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5. Mozdulatok a kezelőfejjel...

A cellulit és okai...2. A TechniSPA kezelés hatásai...3. Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5. Mozdulatok a kezelőfejjel... VÁKUUMOS CELLULITKEZELÉS TECHNISPA VÁKUUMOS CELLULITKEZELÉS TARTALOM A cellulit és okai...2 A TechniSPA kezelés hatásai...3 Biológiai és izom hatás...4 Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5 A TechniSPA

Részletesebben

NÉHÁNY SZÓ AZ AKUPUNKTÚRÁRÓL

NÉHÁNY SZÓ AZ AKUPUNKTÚRÁRÓL NÉHÁNY SZÓ AZ AKUPUNKTÚRÁRÓL Az akupunktúra - amely a több ezer éves hagyományos kínai orvoslás egyik ága - olyan gyógymód, mely a bőrre ható ingerekkel igyekszik befolyásolni a szervezet általános állapotát.

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus 10/07 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/06 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Alternatív diagnosztika és terápia Időtartam

Alternatív diagnosztika és terápia Időtartam Időtartam Aromaterápiás karcsúsító és testkozmetikai kezelés 60 perc 1 alkalom 4.500 Ft 8 alkalmas bérlet 31.500 Ft 10 alkalmas bérlet 37.500 Ft 12 alkalmas bérlet 45.000 Ft BioTorus LT-100 (Pulzáló mágneses

Részletesebben

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.-

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.- ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK ARCTISZTÍTÁS: GRUBER ALAPKEZELÉS 7150.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +3100.- FÉRFI KEZELÉS 6400.- TINI 5280.- GRUBER EXQUISIT ALAPKEZELÉS 8500.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT

Részletesebben

12LL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

12LL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 12 fejes Lipo Lézer többpólusú Vákuum-görgős Ultrahangos Kavitációs Spa Rendszer 12LL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Köszönjük, hogy cégünk termékét használja. Annak érdekében, hogy tökéletes hatást

Részletesebben

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus A /2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát.

KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. KEZELÉSEINK - ÁRAINK Az árak forintban értendőek és tartalmazzák az áfát. Nyitva tartás: H-K-Sze-P: 9-18 SZOLÁRIUM- ZÖLD BIO SZOLÁRIUM Szolárium - 6 perc Szolárium - 6x10 alkalmas bérlet Szolárium - 6x20

Részletesebben

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.-

ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.- ARCKEZELÉSEK ÉS MASSZÁZSOK ARCTISZTÍTÁS: GRUBER ALAPKEZELÉS 5900.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT SZEMKEZELÉS +2750.- FÉRFI KEZELÉS 5200.- TINI 4350.- GRUBER EXQUISIT ALAPKEZELÉS 7100.- ALAPKEZELÉS + EXQUISIT

Részletesebben

Hatékony bőrfiatalító gépi eljárások

Hatékony bőrfiatalító gépi eljárások Hatékony bőrfiatalító gépi eljárások (k.anico) Tartalomjegyzék: Bevezetés Ultrahang Iontoforézis Arcvasaló Mikrodermabrázió Elektromos face lifting Lézer és IPL Mezoterápia Tripoláris rádiofrekvencia Thermage

Részletesebben

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Gyors Könnyű Biztonságos Accu-Chek ujjbegyszúró rendszerek elleni harcban Partner a cukorbetegség 10 éve Magyarországon Accu-Chek

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

LIFT PLUS 60 SECOND FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató

LIFT PLUS 60 SECOND FACE LIFT. Arcfeszesítő Használati útmutató LIFT PLUS TM 60 SECOND FACE LIFT Arcfeszesítő Használati útmutató FIGYELMEZTETÉSEK Kérjük, figyelmesen olvassa el a használati útmutatót és őrizze meg későbbi tanulmányozás céljára. A készüléket 8 év

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára.

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. HU Soleo Sono, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. A legmodernebb technológia 40 év tapasztalatával összekötve, mely az elektro- és ultrahangterápiát új alapokra helyezi. A nagyméretű színes

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása

H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása A készülék kozmetikai szalonok szolgáltatását bővítendő, szakmai felkészültséget igénylő

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Kozmetikus szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 55 15 02 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és

Részletesebben

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954

AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 AKKUTÖLTŐ 24V CTEK XT 14000 N08954 A svéd CTEK MULTI XT 14000 teljesítménye a gyors töltést igénylő, 24V-os rendszerben működő akkumulátoroknál mutatkozik meg igazán: teherautókban, buszokban, nagyobb

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

ES-D1A. Vezeték nélküli mozgásérzékelő. www.etiger.com

ES-D1A. Vezeték nélküli mozgásérzékelő. www.etiger.com ES-D1A Vezeték nélküli mozgásérzékelő www.etiger.com HU A doboz tartalma 1 x PIR Mozgásérzékelő 1 x Konzol 1 x Felhasználói kézikönyv 1. Érzékelő ablak 2. LED jelző 3. Konzol Legelső használat előtt Nyissa

Részletesebben

VIORA. A Viora cég piacvezetô az orvosi és szépségipari. berendezések fejlesztésében az. egész világon. A biztonságos és hatékony

VIORA. A Viora cég piacvezetô az orvosi és szépségipari. berendezések fejlesztésében az. egész világon. A biztonságos és hatékony VIORA A Viora cég piacvezetô az orvosi és szépségipari berendezések fejlesztésében az egész világon. A biztonságos és hatékony szépségmegôrzô megoldások kutatásának és felfedezésének elkötelezettje. A

Részletesebben

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2016 november Az öregedés látható jelei Idővel az arcon megmutatkoznak az öregedés jelei A bőr minősége és kondíciója

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70.

IRODA MASSZÁZS. VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. IRODA MASSZÁZS VITÉZ RENÁTA 1133 Budapest, Pannónia u. 70. Irodai masszázs Az irodai masszázs a leghatékonyabb módja annak, hogy munkatársai mindig frissen, kipihenten dolgozzanak. A kezelést az Ön munkahelyén

Részletesebben

Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr!

Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr! Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr! Az YCellbio árai a következők: -1db-os Kit (tartalmaz minden eszközt a folyamathoz): 19.995ft+Áfa -2db-os Kit: 34.995ft+Áfa -3db-os Kit: 49.995ft+Áfa Könnyű kivitelezés Körülbelül

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

Az eljárás hatására a bőr hidratáltsága fokozódik, csökkennek a ráncok, a szarkalábak, a szemkörnyék bőre évekkel fiatalodik.

Az eljárás hatására a bőr hidratáltsága fokozódik, csökkennek a ráncok, a szarkalábak, a szemkörnyék bőre évekkel fiatalodik. Ismerje meg az intézetünkben alkalmazott esztétikai, kozmetológiai eljárásokat! A hatóanyagokról, a kezelések, kúrák menetéről, hatásairól itt megtudhatja a részleteket. Az önnek legmegfelelőbb kezelések

Részletesebben

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13 FŰTÉS Iroda HŰTÉS Szerverszoba 2012 / 13 EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN Bemutatjuk az új TOSHIBA SHRM rendszert Bemutatjuk az SHRM, Super Heat Recovery Multi rendszert,

Részletesebben

Exkluzív Karácsonyi Arckezelési Ajánlataink. Splendore Oxygénes és hyaluronsavas bőrfeltöltő kezelés

Exkluzív Karácsonyi Arckezelési Ajánlataink. Splendore Oxygénes és hyaluronsavas bőrfeltöltő kezelés AJÁNDÉKOZZON SZÉPSÉGET ÉS EGÉSZSÉGET KARÁCSONYRA! Lepje meg magát vagy szeretteit Ön is a La Splendore esztétikai központ válogatott Prémium arc és testkezelési ajánlataival! Szeretettel étesítenénk Önöket

Részletesebben

Bemutatkozás.

Bemutatkozás. Bemutatkozás A BNM azért jött létre, hogy olyan minőségi egészségmegőrző és gyógyászati termékek gyártására és fejlesztésére koncentráljon, amelyek jól képviselik a cég szemléletmódját az egészségmegőrzés

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK

KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK KÜLÖNLEGES KEZELŐELJÁRÁSOK SZAKMAI INFORMÁCIÓTARTALOMT RÉSZBEN LEÍRTAKRA. 1. Masszázsgolyó: különböző, szárított gyógynövényekkel töltött, stamppel végzett masszázs. A stampeket forró vízbe vagy gőzbe

Részletesebben

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal)

Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Klasszikus arckezelések (Ilcsi és Algotherm kozmetikumokkal) Tini arckezelés (18 év alatt) Méregtelenítő pórustisztító arckezelés Bioptron fényterápiával Gépes ampullás kezelés pakolásokkal Oxigénes energetizáló

Részletesebben

BNM Áttörés a gyógyászatban!

BNM Áttörés a gyógyászatban! BNM Áttörés a gyógyászatban! Új generáció a komplementer gyógytermékek piacán! Cégünk olyan szemléletmóddal közelíti meg az egészségmegőrzést és a betegségmegelőzést, amelynek középpontjában az egész ember

Részletesebben

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer Harmadik generációs infra fűtőfilm forradalmian új fűtési rendszer Figyelmébe ajánljuk a Toma Family Mobil kft. által a magyar piacra bevezetett, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű elektromos

Részletesebben

Hajdúnánás geotermia projekt lehetőség. Előzetes értékelés Hajdúnánás 2011. 09. 02.

Hajdúnánás geotermia projekt lehetőség. Előzetes értékelés Hajdúnánás 2011. 09. 02. Hajdúnánás geotermia projekt lehetőség Előzetes értékelés Hajdúnánás 2011. 09. 02. Hajdúnánástól kapott adatok a 114-es kútról Általános információk Geotermikus adatok Gázösszetétel Hiányzó adatok: Hő

Részletesebben

SZTÓMATERÁPIA. Az eszköz lehet egy vagy kétrészes. Az egyrészes rendszerben a bélsártartó bőrbarát, öntapadós felülettel van ellátva.

SZTÓMATERÁPIA. Az eszköz lehet egy vagy kétrészes. Az egyrészes rendszerben a bélsártartó bőrbarát, öntapadós felülettel van ellátva. ESZKÖZÖK, KELLÉKEK SZTÓMATERÁPIA A sztóma megfelelő ellátásához rendkívűl fontos a megfelelő eszközök kiválasztása. Ennek első követelménye, hogy a bélsártartó zsák a bőr számára legyen kíméletes, az agresszív

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Hungarian. Amit érdemes tudni az ultrahang jelenségről a szép és egészséges bőrért

Hungarian. Amit érdemes tudni az ultrahang jelenségről a szép és egészséges bőrért Hungarian Amit érdemes tudni az ultrahang jelenségről a szép és egészséges bőrért Egyedülálló: ultrahang-chip a fejben a különösen mély és kíméletes tisztításért Emmi Ultrasonic GmbH Gerauer Straße 34

Részletesebben

Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is)

Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is) Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is) Igaz Bálint Magyar Atlétikai Szövetség MASZ Sportegészségügyi konferencia 2017.11.18. Budapest A következő lehetőségek és elérhetőségek állnak

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Pihenjen és szépüljön egyszerre az Avalon Resort & SPA-ban!

Pihenjen és szépüljön egyszerre az Avalon Resort & SPA-ban! Pihenjen és szépüljön egyszerre az Avalon Resort & SPA-ban! H-3519 miskolctapolca, iglói út 15. sales@avalonresort.hu www.avalonresort.hu Pihenjen és szépüljön egyszerre az Avalon Resort & SPA-ban! PIHENÉSSEL

Részletesebben

Méregtelenítés felsőfokon

Méregtelenítés felsőfokon Méregtelenítés felsőfokon Időről-időre hatalmába kerít minket a vágy, hogy megújítsuk környezetünket és mi magunk is egy kicsit f Első lépésként csapunk egy alapos nagytakarítást, kiselejtezzük a megunt

Részletesebben

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A dohányzás emésztőrendszeri ártalmai Étvágytalanság. Ízérzékelés tompul. Emésztési panaszok. Gyakrabban

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

Az elektroporáció és a rádiófrekvencia elvén működő készülékek felsorolása, ismertetése Elektroporáció elve: Ellenjavallatok

Az elektroporáció és a rádiófrekvencia elvén működő készülékek felsorolása, ismertetése Elektroporáció elve: Ellenjavallatok 1. A bőrtípusnak megfelelő kezelési terv elkészítése (öregedő bőr), felhasználható anyagok, készítmények, hatóanyagok. Az elektroporáció és a rádiófrekvencia elvén működő készülékek felsorolása, ismertetése

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

Elso elemzés Example Athletic

Elso elemzés Example Athletic 50 KHz R 520 Xc 69 [Víz és BCM zsír nélkül] A mérés 11.07.2005 Ido 15:20 dátuma: Név: Example Athletic Születési dátum: 22.07.1978 Keresztnév: Kor:: 26 Év Neme: férfi Magasság: 1,70 m Mérés sz.: 1 Számított

Részletesebben

ARCJÓGA 7 NAPOS FIATALÍTÓ TANFOLYAM

ARCJÓGA 7 NAPOS FIATALÍTÓ TANFOLYAM ARCJÓGA 7 NAPOS FIATALÍTÓ TANFOLYAM Koós Viki (2011) - Minden jog fenntartva 1. oldal 7. NAP TOKAGYAKORLAT Sok nő életét megkeseríti a toka. Kinek a túlsúly miatt éktelenkedik az álla alatt, kinek a fogyás

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

ÚJ HYDRA PEELING. Bőrmegújító kezelések. ELÉRHETŐ: 2017 október

ÚJ HYDRA PEELING. Bőrmegújító kezelések. ELÉRHETŐ: 2017 október ÚJ HYDRA Bőrmegújító kezelések ELÉRHETŐ: 2017 október SZÉPSÉGÁPOLÁS HÁMLASZTÁSSAL ELTÜNTETI AZ ÖREGEDÉS LÁTHATÓ JELEIT FELFEDI A TÜNDÖKLŐ BŐRSZÍNT HALVÁNYÍTJA A PIGMENT FOLTOKAT ÉLÉNKÍTI A BŐR TÓNUSÁT

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések

TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék. Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék Használja naponta! Bármikor! Bárhol! Gyakran Ismételt Kérdések 1. Pontosan mi is az a TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék? A TIENS Multifunkcionális TÜSI készülék

Részletesebben

Áttekintés. Technológia Dandelion készülék áttekintés Kezelés előtt. Kezelés folyamata

Áttekintés. Technológia Dandelion készülék áttekintés Kezelés előtt. Kezelés folyamata Dandelion oktatás Áttekintés Technológia Dandelion készülék áttekintés Kezelés előtt Ellenjavallatok Vendégprofil és képek A kezelések számának meghatározása Kezelés előkészítése Kezelés folyamata Általános

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus

52 815 01 0000 00 00 Kozmetikus Kozmetikus z Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/10. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

Szépészetben jelenleg alkalmazott alakformáló kezelések, ezek jövője (előnyei, hátrányuk)

Szépészetben jelenleg alkalmazott alakformáló kezelések, ezek jövője (előnyei, hátrányuk) Szépészetben jelenleg alkalmazott alakformáló kezelések, ezek jövője (előnyei, hátrányuk) Tartalomjegyzék: I. Bevezetés 3.oldal II. Kavitációs Ultrahang 4. oldal III. Mezoterápia 6. oldal i) Tűs mezoterápia

Részletesebben