VIORA. A Viora cég piacvezetô az orvosi és szépségipari. berendezések fejlesztésében az. egész világon. A biztonságos és hatékony

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VIORA. A Viora cég piacvezetô az orvosi és szépségipari. berendezések fejlesztésében az. egész világon. A biztonságos és hatékony"

Átírás

1

2 VIORA A Viora cég piacvezetô az orvosi és szépségipari berendezések fejlesztésében az egész világon. A biztonságos és hatékony szépségmegôrzô megoldások kutatásának és felfedezésének elkötelezettje. A legmagasabb színvonalú, professzionális szintû készülékeit úgy fejlesztette ki, hogy az egyaránt szolgálja a szépülni és épülni vágyó páciensek eltérô igényeit és a készülékek kezelôinek üzleti érdekeit. A Viora széles körû alkalmazási területekre kínál hosszú távú megoldást ideértve a testkontúrt, a cellulit csökkentést, bôrfeszesítô eljárásokat, fényterápiás és bôrfi atalító kezeléseket. Minden egyes terméket a cég orvosi mûszerfejlesztô csapata tervezi szoros együttmûködésben a szépségiparban aktívan tevékenykedô szakemberekbôl, plasztikai sebészekbôl és bôrgyógyászokból álló tanácsadói testülettel. A Viora termékei klinikailag tesztelt és világszerte elismert és jóváhagyott termékek.

3 Tapasztalja meg a Pristine erejét! PRISTINE A precíziós gyémánt mélyhámlasztó rendszer Csúcsminôségû, egész testre használható, lézervágású, valódi gyémántból készült kezelôfejes mikrodermabrázió Pristine gyémántfejes mikrodermabráziós rendszer A Pristine olyan fejlett technológiájú hámlasztást nyújt, mely arc- és testkezelésre egyaránt alkalmas, hatásfoka rendkívüli, ezért az eredmények azonnal láthatóvá és érezhetôvé válnak már az elsô kezelés után. A Pristine-t arra fejlesztették ki, hogy a bôr általános megjelenését és minôségét javítsa azáltal, hogy eltávolítja az elhalt sejteket a bôr felszínérôl, így bôrproblémák széles skálája kezelhetô a túlzott napozás okozta bôr elöregedésétôl egészen a fi atal korban gyakori pattanásos bôrfelületig, a sebhelyektôl a striákig. Rangos díjjal kitüntetett termék! A áprilisában megrendezett párizsi Les Nouvelles Esthetique kiállításán, a világ vezetô kozmetikusai, bôrápolási termékeket gyártó és forgalmazó cégei, és kiváló bôrgyógyászai együttesen úgy döntöttek, hogy a Pristine kapja a minden évben csak egyszer és csupán egyetlen készüléknek oda ítélhetô kitüntetést, a H. Pierantoni Innovációs Díjat. Alkalmazási területek: Ráncosodásra hajlamos bôr a testen és az arcon egyaránt beleértve az érzékeny területeket is Pattanásos vagy akne utáni hegesedô bôr Zsíros bôr Pangásos bôr (kitágult pórusok és májfoltok) zárt és nyílt comedo Szôrtüszôgyulladás Hiperpigmentáció Nap okozta bôrkárosodás Fakó, petyhüdt arcbôr Eltûnteti, halványítja az alábbi bôrhibákat: Mikroráncok Szarkalábak Striák Narancsbôr A Pristine kivitelezése gyakorlott szakemberek tapasztalatai alapján egyesíti az összes eszközt, melyet a professzionális mikrodermabrázió kínálhat: a fejek legnagyobb választéka, páratlan hámlasztási hatékonyság, a kezelések kivételes pontossága, valamint a készülék könnyû használata. A Pristine-nel való kezelés tiszta és higiénikus, mellôzi a kristályos mikrodermabrázió esetén az eldobandó kristályokkal járó fáradságot és környezetszennyezést. A lehetô legmagasabb minôségû tartozékokból álló készülék nemcsak kényelmes és egyszerû használatot, hanem csúcsminôségû motorja egyedülállóan csendes mûködést is kínál. Vákuum erejét tekintve az élvonalon jár, a kezelôfej pedig az ergonómiai élmény mellett rendkívül könnyen kezelhetô. A Pristine rendszer ötvöz minden olyan mikrodermabráziós elônyt egyetlen, de minden részletre kiterjedô készülékben, mely a látványos eredményeket garantálva mind a kezelô mind pedig a megszépülni vágyó személy megelégedésére szolgál.

4 Söpörje le az elhalt sejteket és fedezze fel a friss, tiszta és fi atal bôr felemelô érzését! Egyetlen professzionális szépségszalon sem teljes a Pristine nélkül. A leggyakoribb kérdések: Mi a gyémántfejes mikrodermabrázió? Egy biztonságos és kíméletes bôrfelület-javító eljárás, mely mélyen kitisztítja és stimulálja a bôrt. Sûrûn rakott lézer vágású gyémánt darabok használata segítségével eltávolítja az elhalt sejteket és elôsegíti az egészséges új sejtek termelôdését a simább, ragyogóbb és hibátlan arcbôrért. Hogyan mûködik a kezelés? Az egyedülálló gyémántfej gyengéden ledörzsöli a bôr felsô epidermikus rétegét, miközben a vákuumszabályozó stimulálja a kollagén és elasztin termelést. A vákuum és a nyomás kombinációja biztosítja a gyémántfejes hámlasztás egyenletességét és lehetôvé teszi a bôrtípusnak megfelelô egyénre szabott hámlasztó kezeléseket. Milyen érzés a kezelés? A kezelés kíméletes, lényegében fájdalommentes, és nincs szükség regenerálódási idôre. Dôljön hátra, engedje el magát és évezze a kényeztetést! Mennyi ideig tart egy kezelés? Egy arckezelés átlagosan várhatóan percet vesz igénybe, de a kezelési idô az arcon illetve a különbözô testtájékon levô bôr kondíciójának függvénye. Nehezebb zónák vagy nagy felületek kezelése viszont ennél hosszabb ideig is eltarthat. Mikor fogom látni az eredményt? Már a legelsô kezelés után is látható és érezhetô a bôr szerkezetének és megjelenésének javulása. Azonban mindenre kiterjedô és fokozatos javulás rendszeres kezelések után észlelhetô. A Pristine elônyei: A kezelés biztonságos, nincs semmilyen káros egészségügyi hatása. Érzékeny területekre is alkalmazható -szem, száj és orr környéke- mert nem kell attól félni, hogy meglazult kristályszemek kerülnek a légutakba. A 13 gyémántfej mérete, alakja és felülete azért különbözik, hogy az eltérô igényeket tudja kiszolgálni. Felülmúlhatatlan pontosság - a speciális fejet úgy alakították ki, hogy a nehezen elérhetô területek is kezelhetôk legyenek. Megbízható, mert nem kell számolnunk eltömôdéssel, mely a készülék teljesítményét gátolná. Higiénia és sterilitás: a kezelt személyen, a ruhán, vagy a közvetlen környezeten semmilyen leváló kristályszem nem marad. A gyémánt fejek 100%-ban hipoallergének, nem okoz bôrirritációt. A gyémánt örök, az idô vasfoga nem fog az Ön új mikrodermabráziós készülékén! A legjobb befektetés A Pristine-t úgy alakították ki, hogy az a lehetô legkevesebb költséggel legyen fenntartható a mûködését és a fogyóeszközigényét tekintve. Nem kell költenie eldobható kristályokra Garantáltan minimális a regenerálódási idô Nem kíván folyamatos szervízelést illetve kar- bantartást Idôhatékony Sok új érdeklôdô fi gyelmét felkeltheti a teljes testre alkalmazható mikrodermabráziós kezelések választékával.

5 INFUSION Tegye egészségessé és fiatalossá bôrét az újhullámos, szúrásmentes mezoterápiás rendszerünk segítségével! Itt az alkalom, hogy megmutassa a bôrében rejlô lehetôségeket! Az Infusiont arra tervezték, hogy tökéletes és kíméletes megoldást nyújtson a kozmetikai megoldások széles körében és a választható alkalmazási területek tárházát nyújtsa: Bôrfi atalítás, ránctalanítás Kollagén újra termelôdés Bôrhidratálás Bôrfeszesítés és tonizálás Testformázás és cellulit csökkentés Striák, terhességi csíkok eltûntetése INFUSION Olyan egyedülálló, fájdalommentes, tût nélkülözô szépségipari eljárás, mely során alapvetô vitaminok, ásványok és komplex aminosavak jutnak a bôrbe. A tradicionális mezoterápia összes elônyét élvezheti, de egyetlen kockázatával sem kell számolnia. Látványosan revitalizál gazdag hatóanyag tartalmú oldataival; az A tûmentes mezoterápia mûködése: Az Infusion készülék ionhulláma növeli a bôr átjárhatóságát, biztonságos bejutást garantálva ezáltal a természetes, gyógyító összetevôknek. A pontosan beállított impulzus hullámok ideiglenesen megnyitják a mikrocsatornákat a sejt hártyán keresztül, így a hatóanyagok könnyen átjutnak a szarurétegen anélkül, hogy meg kellene azt szúrni. Az ionhullám hatás: Az ionhullám a sejttel kapcsolatba lépve a zsír kettôs rétegében szerkezeti átalakulást kezdeményez, mely a sejthártyán mikropórus-képzôdést idéz elô. Mint a sejtek kapuinak ôrzôi, a mikrocsatornák lehetôvé teszik a természetes tápláló összetevôk és kivonatok bejutását. A mikrocsatornák rövid életûek és a hatóanyagok áthaladása után hamarosan vissza is záródnak. Infusion ionoldatok Minden természetes a Viora oldataiban: a legtisztább, legjobb minôségû alapanyagok maximalizálják a sejtben történô felszívódást és biztosítják a hatékony és biztonságos bejutást. Tudományos vizsgálatokra támaszkodik a kívánt hatás elérésében, az ionoldat és a készülék közötti kölcsönhatás határozza meg a bejutás mélységét és biztosítja az megfelelô átjárhatóságot. Minden egyes oldat különleges szérumok, proteinek és gyógyító hatóanyagok keveréke, és tökéletesen illeszkedik az adott alkalmazási területhez. Az optimális eredmények eléréséhez használja a készülékkel az egyedülálló Infusion oldatokat! eredmény rugalmas, felfrissült és ragyogó bôr. A régóta megalapozott úgynevezett elektroporézis tudományát felhasználva a készülék elektromos áram segítségével a hatóanyagok sejteken való átjutását illetve felszívódását maximalizálja, így teszi szebbé a bôrt az arcon és a test teljes felületén.

6 Bôvítse szolgáltatásait az Infusionnal Az Infusion a legjobb minôségû szépségipari készülék lesz az ön szalonjában. Használható önmagában vagy más kezelések, mint például a feszesítés vagy a radír tökéletes kiegészítéseként. Optimális választás, ha egy kényelmes és egyszerû megoldást keres vendégei bôrápolási problémáira. GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK Hogyan mûködik? Biztonságosan és hatékonyan juttatja el az erre kialakított ion oldatot az epidermisbe a bôr minimális sérülése nélkül. Az oldat infúziója egy speciális kezelôfejjel történik, amit a kezelô személy a kezelt bôrfelületen körkörös masszázs mozdulatokkal juttat be. A kezelôfej speciálisan kialakított ionhullámokat bocsát ki, mely a szarurétegen keresztül közvetlenül a mélyebb rétegekbe szállítja a bôrtápláló szereket. Mennyi ideig tart egy alkalom? 5-tôl 30 percig terjedô kezelési idô a kezelt területtôl és tünetektôl függôen változik. Az optimális eredmények eléréséhez 6 és 8 kezeléssorozat ajánlott. Van-e bármilyen mellékhatása? Nincs semmilyen mellékhatása. Ha várandós vagy kezelt beteg érkezik a szalonba, minden esetben tanácsos kezelôorvosa véleményét kikérni. Mikor lehet látni az eredményeket? Már a legelsô kezelés után is, a bôr felszíne Az Infusion elônyei: Ionhullám: a csúcstechnológia garantálja a hatóanyag mélyre jutását bármilyen sérülés vagy fertôzés kockázata nélkül. Azonnal látható eredmények: az ion oldat maximális felszívódásának hatását a vendég is látja és érzi. Nincsenek tûk, a vendég biztonságos és fájdalommentes kezelésben részesül sebképzôdés, ödéma, fertôzés kialakulása nélkül. azonnal felderül, kisimulnak az egyenetlen- Okos és ergonómiai szempontból él- Specifikációk: Energiaforrás: bipoláris kiegyensúlyozott teljesítmény (szabadalmazott hullám forma) ségek. Bôre rugalmasnak, felfrissültnek és tagadhatatlanul ragyogóbbnak érzôdik, mely hihetetlen magabiztosságot kölcsönöz. vezetes kivitel: könnyen használható, a kezelônek egyértelmû instrukciók használatával kényelmes kezelést nyújt. Kompaktság és pehelysúly jel- Teljesítmény impedancia: Kimenet: 10 kilo Ohm 2 független kimenet: - 1 arckezelôfej - 1 testkezelôfej lemzi a készüléket: könnyen szállítható, hogy a kezelés minél rugalmasabb Áram teljesítmény beállítása: lineáris, 0-tól a maximumig Elektromos áram: 220 V, 50 c/s vagy 110 V, 60 c/s-50 V/A Test kezelôfej átmérôje: 60 mm Arc kezelôfej átmérôje: 28 mm Méret: 35 cm (hosszú) x 27 cm (széles) x 24 cm (magas) Súly: 5 kg/11 lbs lehessen.

7 TRIOS Sima, ragyogó bôr egy villanás alatt A csúcstechnológiás fototerápia új megvilágításba helyezi a dolgokat Többre képes A Trios a szépségipar elsô számú fototerápiás szôrtelenítô eljárását kínálja Önnek, mely ezenkívül bôrfi atalításra és pórustisztításra is használható. Trios egy olyan sokoldalú rendszer, melynek segítségével bôvítheti testkezelési lehetôségeit több vendéget csalogatva szalonjába az alábbi alkalmazási területekre nyújtva látványos eredményeket: Tartós szôrtelenítés Rejuvenáció Ráncfeltöltés Szöveti struktúrajavítás Bôr pigmentációk kezelése Pattanásos, illetve aknés bôr kezelése Az egész úgy kezdôdött A világ IPL iparának szívében egy izraeli kutató és fejlesztô csapat 2 évtizedes IPL technikára épülô mérnöki tapasztalattal megalkotta a Triost. A Trios olyan fototerápiás rendszer, mely nemcsak a tartós szôrtelenítésre nyújt kiváló megoldást, hanem a bôrfi atalításban és az aknékezelésben is élen jár. Térjünk a lényegre A Trios egy úgynevezett szelektív fototermolízis nevû folyamaton alapulva pulzáló fényenergiát bocsát ki rövid villanásokban. A kívánt területen a chromophorok (fényre érzékeny sejtek) által kibocsátott és elnyelt fény elôsegíti egy bizonyos biológiai folyamat beindulását, mellyel elérhetjük a kívánt hatást.

8 SZÔRTELENÍTÉS A Trios elônyei BÔRFIATALÍTÁS AKNÉKEZELÉS A Triost arra fejlesztették ki, hogy a szalonok rendelkezzenek egy olyan géppel, mely egyszerre és ugyanolyan szinten nyújt vitathatatlan teljesítményt, hatékonyságot és biztonságot is. Ezért a Trios-szal való munka egyedülálló elônyöket rejt magában: A hatékonyság és a maximálisan elérhetô eredmények érdekében a tényleges teljesítmény 22 J/cm 2 a bôrön A vendég egyedi igényeinek megfelelôen alakítható maximális pontossággal a program Maximálisan megbízható termék, legjobb minôségi szintnek megfelelôen gyártva, beszerelése és karbantartása minimális fi - gyelmet igényel. Az elsô kezelés után már látványos eredmények. Fájdalommentes kezelés. Digitális, felhasználó barát kijelzô. Egyedülálló, ergonomikus kezelôfej kivitelezés. Hordozható készülék az Ön maximális rugalmasságáért. A profitot hozó recept Nagyobb kiterjedésben kezeli a bôrt. (7.5 cm ) Kevesebb kezelési idôt igényel. Pontosabb és hatékonyabb. Kevesebb pulzálást igényel kezelésenként. Hosszú életû lámpa ( villanásig) Költséghatékony Nagy intenzitás Gyorsabb kezelési idô Több kezelést tud elvégezni egy nap Többrétû alkalmazások: Több vendéget vonz A már meglévô vendégeknek több kezelést nyújt Mûszaki specifikációk: Energiasûrûség: Hullámhossztartomány: Villanásidô: Villanások intenzitása: Célterület mérete: Méret: Súly: 2 mûködô kezelôfej Hr 22 J/cm-ig SR 12 J/cm-ig AC 6 J/cm-ig HR: 630 nm SR: 540 nm AC: 400 nm 25 msec 0,25 Hz (minden 3. másodpercben) 15 x 50 mm 45 cm (H) x 38 cm (Sz) x 27 cm (M) 17 kg/37 lbs Elektromos feltételek: 220V/ 50 Hz vagy 110V/ 60 Hz 800 V/A

9 Új dimenzió a szépségipari kezelésekben Reaction. A rádiófrekvencia újradefiniálása. A bôrfeszesítés és testformázás érdekében használt rádiófrekvenciás kezelések teljesen új dimenzióját nyitja meg a Reaction. Túlszárnyalva az egyszeres frekvenciát használó készülékek határait a Reaction multifrekvencia váltakozással és vákuumterápiával nyújt professzionális szintû szépségipari élményt, eddig még példa nélküli pontossággal dolgozik és azonnal látványos eredményeket kínál. A CORE TECHNOLÓGIA Többszörös frekvencia és vákuumterápia. CORE: (Channeled Optimal RF Energy) jelentése csatornákra optimalizált rádiófrekvenciás energia, szabadalmazott szépségipari technológia. Egy olyan többszörös rádiófrekvenciát alkalmazó kezelés, melyben 3 különálló rádiófrekvenciás csatornán és egy negyedik dimenzióban, többcsatornás módban mûködik, mely egyetlen pulzálás alatt mindhárom frekvencián bocsát ki hullámokat. A következô szépségipari dimenzió átlépése. Mindegyik frekvenciacsatorna pontosan célozza meg a kívánt bejutás mélységét. A negyedik dimenzió, az úgynevezett több csatornás mód, az összes bôrrétegen áthatolva ezzel egyidejûleg a középsô rétegektôl kezdve a mélyrétegekig kezeli a teljes régiót. Ez teszi lehetôvé, hogy a több dimenziós kezelés segítségével a zsírbontás, testformázás és a bôrfeszesítés rendkívül hatékony legyen. Az eredmények optimalizálása a csatorna módok szabad választásával érhetô el a kezelt területeknek megfelelôen, így tudjuk biztosítani a vendég biztonságát és kényelmét is. Ráadásként az egyedülálló vákuumterápia lehetôséggel a bôrt pontosan a két rádiófrekvenciás elektróda közé tudjuk helyezni növelve a kezelés intenzitását és a mélyebb bejutást garantálva ezáltal nagyobb felületek esetén is. Bôrfeszesítés Reaction bôrfeszesítô kezelései a legbiztonságosabb és leghatékonyabb eredményt nyújtják, a frekvenciaigény kiegyensúlyozásával, intenzitással és beépített bôrhûsítô rendszer segítségével. A vékonyabb, érzékenyebb szélsô területek, valamint a homlok kezelése is magasabb frekvenciával, de minimális kellemetlenségekkel megoldható, míg a vastagabb régiók, mint az orcák, vagy a hasi illetve háti szakasz alacsonyabb frekvencián vagy több csatornás módban kezelendô. A Reaction a szövetrostok gyors összehúzódásával azonnal látványosan simább és feszesebb lesz a bôr. Ugyanakkor elôidézi a természetes kollagén újratermelôdést, mely a ránctalanításban segít. Új testbeszéd Feszes Stimulálja a kollagént és elasztint, ezáltal feszesítve az arcon és az egész testen levô bôrt. Sima Elôsegíti a lipolysist, a zsírégetést és megerôsíti a bôr szerkezetét a cellulit elleni harcban. Karcsú Csökkenti a térfogatot, a kar, a has és a comb kontúrjait tonizálja. A CORE TECHNOLÓGIA

10 Cellulitkezelés és térfogatcsökkentés A bôr alatti szöveti rétegek felmelegítése a kollagén rostok termelôdését segíti elô, ami erôsíti a bôrt a zsírsejtek támadásai ellen és stimulálja a lipolysist, így a zsírsejtek összezsugorodnak, ezzel indítja be ugyanakkor a vérkeringést a kezelt területen. A Reaction 4. dimenziója, a több csatornás mód erôsebb és pontosabb hôhatást tud kifejteni a testen. A többszörös frekvenciák kombinálása a vákuumterápiával fokozza a kezelés intenzitását és lehetôvé teszi a mélyebb szövetek érintettségét, így lesz hatékony a cellulitkezelésben, a térfogatcsökkentésben és a bôrfeszesítésben egyaránt. Többszörös frekvenciák. Többszörös lehetôségek üzletének felvirágoztatására A Reaction fejlett megoldást nyújt a technológia és az üzlet tekintetében is. Irányadó árkonstrukciókat és üzleti modelleket is kínálunk, hogy széles körben tudja alkalmazni a készülékben rejlô lehetôségeket. A rendszer könnyen hordozható és konfi gurálható egy asztali gép segítségével. Reaction kezelôfejek. A Reaction szépségipari berendezés 3 egymással könnyen cserélhetô kezelôfejet tartalmaz: az F-contourt, mely az arc kontúrjáért, a B-countourt, mely a test kontúrjáért és a Skin tighteninget, mely a bôrfeszesítésért felelôs. A három kezelés kombinációja olyan rugalmasságot ad a kezelônek, hogy eddig elképzelhetetlen kezelések is egyszerûen elvégezhetôvé válnak. A Reaction felhasználó barát és ergonómiai berendezés, mely lehetôvé teszi a kezelések paramétereinek módosítását is. Specifikációk: Skin tightening B contour F Contour Rádiófrekvenciás teljesítmény 125 J/cm/3 50 W 8.5 W Rádiófrekvenciás mód1 800 khz 800 khz 800 khz Rádiófrekvenciás mód 2 1,7 MHz 1,7 MHz 1,7 MHz Rádiófrekvenciás mód 3 2,45 MHz 2,45 MHz 2,45 MHz Rádiófrekvenciás mód4 800 khz, 1,7 MHz, 2,45 MHz 800 khz, 1,7 MHz, 2,45 MHz 800 khz, 1,7 MHz, 2,45 MHz Vákuum NON Pulzáló Pulzáló Kezelési terület: 8 mm x 8 mm 35 mm x 30 mm 15 mm x 10 mm Súly: 17 kg - készülék 19 kg - gurulós állvány Méret: (MxSzxH) 40 x 35 x40 Elektromos feltételek: VAC; 50/60 Hz; egy fázisú A Reaction. Ettôl lesz minden más. Szabadalmaztatott CORE technológia a több csatornás rádiófrekvencia Arc- és testkezelés bôrfeszesítô, alakformáló és térfogatcsökkentô hatással Klinikailag igazolt, azonnali, látványos eredmények Biztonságos, hatékony, kíméletes kezelések Rövid kezelési idô Felhasználó barát komputerizált vezérlô egység Egyedülálló, hordozható desktop verzió

11 2100 Gödöllô, Hunyadi J. utca 3. Tel.: +36 (28) Fax: +36 (28)

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

A 4 FEJES EMOTION RF4

A 4 FEJES EMOTION RF4 EURÓPÁBAN ELSÔKÉNT MAGYARORSZÁGON A RÁDIÓFREKVENCIÁS CSÚCSKÉSZÜLÉK A 4 FEJES TÖBB PÓLUS, KOMBINÁLT ERÔTÉR, FOKOZOTT HATÉKONYSÁG 1 Innováció A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék

3 in 1 Mikrodermabráziós készülék AB-203 3 in 1 Mikrodermabráziós készülék (Ultrahang, gyémántfejes csiszoló, hideg-meleg vasaló) Fontos megjegyzés: 1) Kérjük olvassa el a használati utasítást mielőtt használni kezdi a készüléket. 2) Ne

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr!

Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr! Tisztelt Doktor nő/ Doktor úr! Az YCellbio árai a következők: -1db-os Kit (tartalmaz minden eszközt a folyamathoz): 19.995ft+Áfa -2db-os Kit: 34.995ft+Áfa -3db-os Kit: 49.995ft+Áfa Könnyű kivitelezés Körülbelül

Részletesebben

Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF

Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Speed Cryo Cryo Cavitation Multi-polar RF Speed Cryo Speed Cryo Cryolipolisis Cavitation RF slimming Gyors Hatékony Esztétikus Megbízható Professzionális Kezelési

Részletesebben

VIRIDEX RF. SalonTech

VIRIDEX RF. SalonTech VIRIDEX RF SalonTech Viridex RF A Viridex RF működésének alapja a vékony tű legvége által 4 Mhz-es rezgésekkel átadott rádiófrekvenciás hőenergia. Az előidézett termo koagulációnak köszönhetően kíméletesen

Részletesebben

exilis - HOZD MAGAD FORMÁDBA! JÖVŐJE

exilis - HOZD MAGAD FORMÁDBA! JÖVŐJE BTL ORVOS-ESZTÉTIKA exilis - HOZD MAGAD FORMÁDBA! Hárman párban: a rádiófrekvencia, az ultrahang és a hűtés egyetlen kezelőfejben, egyszerre működtetve és az eredmény? Egy gyors, hatékony, fájdalommentes

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System

Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System www.loridacosmetic.com Phone:0036308500312 E-mail: loridacosmetic@gmail.com Electric Derma Pen Electric Derma Pen Skin Rejuvenation System Microwave permeate RF+Vacuum Microcurrent therapy Quantum icebound

Részletesebben

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml

ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml MARKETING ANYAG ACTI RIDES FLASH - GÖRGŐS RÁNCSIMÍTÓ SZÉRUM, 6 ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: VITALITÁS Elérhető: 2010 Május 1 Élvezze a MÉG FIATALOSABB ARCBöRT, AZ ACTI-RIDES FLASH AZONNALI RÁNCELTÜNTETö KEZELÉSSEL

Részletesebben

FEJLÔDÉS ÉS FORRADALOM

FEJLÔDÉS ÉS FORRADALOM UNIONMED ZRT 2007- ICOONE - EMOTION - IATRY - DOCTOR LIFE - WATERVIS - KOLIBRI SZÉPSÉGHÁZ - KLINIKA SANTEMED CLINIQUE DE BEAUTÈ ZRT 2001-2007 LPG - POLLOGEN - ALGOTHERM - SORISA - MBE - SANTEMED SZÉPSÉGHÁZ

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei

BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM Kezelés eredményei 01 BYAS BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM BIONIC YOUTH ACTIVATING SYSTEM BYAS úttörő a Natural Face Contouring TM és Natural Body Forming TM. Terén a

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot.

Az ALPINION Crystal Signature technológia a mély struktúrák részletes képeivel növeli a klinikai pontosságot és hatékonyságot. Az ALPINION E-CUBE sorozat megváltoztatja a diagnosztikai ultrahang területét, egyedi és megbízható technológiai áttörései révén maximális eredményességet tesz lehetővé. Az E-CUBE 9 az integrált ALPINION

Részletesebben

NÉHÁNY SZÓ AZ AKUPUNKTÚRÁRÓL

NÉHÁNY SZÓ AZ AKUPUNKTÚRÁRÓL NÉHÁNY SZÓ AZ AKUPUNKTÚRÁRÓL Az akupunktúra - amely a több ezer éves hagyományos kínai orvoslás egyik ága - olyan gyógymód, mely a bőrre ható ingerekkel igyekszik befolyásolni a szervezet általános állapotát.

Részletesebben

GUINOT. A világ vezető professzionális kozmetikai cége TRAINING CENTRE

GUINOT. A világ vezető professzionális kozmetikai cége TRAINING CENTRE GUINOT A világ vezető professzionális kozmetikai cége CÉGTÖRTÉNET 1963 : René GUINOT létrehozta a Guinot laboratoriumot és megalkotta az első galván áramot használó bőrápoló készüléket. 1972: Jean Daniel

Részletesebben

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára.

Soleoline, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. HU Soleo Sono, egy egész sor új lehetőség az Ön praxisa számára. A legmodernebb technológia 40 év tapasztalatával összekötve, mely az elektro- és ultrahangterápiát új alapokra helyezi. A nagyméretű színes

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés

ageloc edition Egy lenyűgöző előrelépés ageloc edition NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM II Egy lenyűgöző előrelépés Köszöntse otthonában a fiatalító kozmetikai kezelések luxus élményét az ageloc Edition Nu Skin Galvanic Spa System II-vel! A speciális

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

SONOPULS 490B ÚJ MODELL

SONOPULS 490B ÚJ MODELL SONOPULS 490B ÚJ MODELL A Sonopuls 490-es készülék a 4-es széria ultrahang készüléke. Kiválaszthatja segítségével a kórtanhoz illeszkedő helyes alkalmazást. Nagy és kis multifrekvenciás ultrahangfejei

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer

Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Korszerű vérvételi eszközök - gyorsabb, könnyebb és biztonságosabb módszer Gyors Könnyű Biztonságos Accu-Chek ujjbegyszúró rendszerek elleni harcban Partner a cukorbetegség 10 éve Magyarországon Accu-Chek

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással.

Nagyszerű képminőség. Az SCI tisztább képet ad a többszögű összetett nyaláb kivetítés által növelt kontraszt felbontással. All- in-one Nagyszerű képminőség Az E-CUBE 7 jelenti a következő mérföldkövet az E-Cube sorozat fejlődésében, beépített képalkotó technológiája a képek egységességével, nagy felbontással és vizsgálati

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

Hatékony bőrfiatalító gépi eljárások

Hatékony bőrfiatalító gépi eljárások Hatékony bőrfiatalító gépi eljárások (k.anico) Tartalomjegyzék: Bevezetés Ultrahang Iontoforézis Arcvasaló Mikrodermabrázió Elektromos face lifting Lézer és IPL Mezoterápia Tripoláris rádiofrekvencia Thermage

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

A cellulit és okai...2. A TechniSPA kezelés hatásai...3. Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5. Mozdulatok a kezelőfejjel...

A cellulit és okai...2. A TechniSPA kezelés hatásai...3. Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5. Mozdulatok a kezelőfejjel... VÁKUUMOS CELLULITKEZELÉS TECHNISPA VÁKUUMOS CELLULITKEZELÉS TARTALOM A cellulit és okai...2 A TechniSPA kezelés hatásai...3 Biológiai és izom hatás...4 Szuper stimuláció és ellenjavallatok...5 A TechniSPA

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát!

Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Próbálja ki az új ActiveBio + gyógylámpát! Nagyon magas, 99% feletti polarizációs fok Nagy fényintenzitás Nagy kilépő fénysugár Könnyű kezelhetőség Tetszés szerinti magasságban és szögben állítható állvány

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Kozmetikus szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 55 15 02 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai és

Részletesebben

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2013 március CELLULIT A kialakult cellulitnak három formáját különböztetjük meg. Ezek a vizes cellulit, a zsíros

Részletesebben

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért

5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért 5 éves kutatómunka, 3 szabadalmazott aktív tengeri hatóanyag az idő jelei ellen, a szépség megőrzéséért Engedd el a múltat, legyen tiéd a szépség örökké! A THALION Laboratórium kutatóinak az élet eredetének

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása

H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása H4501 Ultrahangos és Nagyfrekvenciás (VIO) kombinált (2 az 1-ben) professzionális készülék használati utasítása A készülék kozmetikai szalonok szolgáltatását bővítendő, szakmai felkészültséget igénylő

Részletesebben

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata

Leica ST5020. Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 Többfunkciós Festőautomata Leica ST5020 többfunkciós Festőautomata páratlan rugalmassággal a jobb eredmények eléréséért A Leica ST5020 többfunkciós festőautomata bevezetésével egy új teljesítményszint

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is)

Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is) Elérhető fizi(k)óterápiás lehetőségek az atlétikában (is) Igaz Bálint Magyar Atlétikai Szövetség MASZ Sportegészségügyi konferencia 2017.11.18. Budapest A következő lehetőségek és elérhetőségek állnak

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

12LL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

12LL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 12 fejes Lipo Lézer többpólusú Vákuum-görgős Ultrahangos Kavitációs Spa Rendszer 12LL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Figyelmeztetés Köszönjük, hogy cégünk termékét használja. Annak érdekében, hogy tökéletes hatást

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

omni Miért kellene választania? Legyen Öné az összes! Különbözô megoldások egyedülálló kombinációja egy berendezésben 4 PROFESSZIONÁLIS TECHNOLÓGIA

omni Miért kellene választania? Legyen Öné az összes! Különbözô megoldások egyedülálló kombinációja egy berendezésben 4 PROFESSZIONÁLIS TECHNOLÓGIA omni Miért kellene választania? Legyen Öné az összes! Különbözô megoldások egyedülálló kombinációja egy berendezésben Négy erôs technológia egy, tovább bôvíthetô gépen: az OmniMax átfogó esztétikai megoldást

Részletesebben

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban.

Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. Szabványos megoldások Horizontális páternoszter rendszerek Kardex Remstar Horizontal: gyors komissiózás és készenlétbe helyezés horizontális irányban. 20 21 Kardex Remstar Horizontal Kardex Remstar Horizontal:

Részletesebben

A sorozat tagjai az E-Cube 7, az E-Cube 9 az E-Cube 15 és az E-Cube Inno.

A sorozat tagjai az E-Cube 7, az E-Cube 9 az E-Cube 15 és az E-Cube Inno. Cégünk kínálata ismét új termékcsaláddal bővült. Az ALPINION ultrahang diagnosztikai készülékek a koreai gyártó E-Cube terméksorozata. A készülékek méltó versenytársai a hasonló kategóriájú készülékeknek.

Részletesebben

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás

EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ. ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás EGY RENDSZER A MAGAS PÁRÁSÍTÁSI TELJESÍTMÉNYHEZ ML Princess, ML Solo, ML Flex levegő párásítás AZ ÖN ELŐNYEI ML PRINCESS, ML SOLO, ML FLEX LEVEGŐ PÁRÁSÍTÁS Ha több kell Az ML-rendszerek magas párásítási

Részletesebben

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás

Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Ózon fertőtlenítéshez és oxidációhoz ProMinent Környezetbarát ózon előállítás és adagolás Printed in Germany, PT PM 020 07/08 H MT18 A 01 07/08 H Ózon előállítás és adagolás OZONFILT OZVa ózonberendezések

Részletesebben

PenCure Nagy teljesítményű, párhuzamos sugarú, polimerizációs lámpa

PenCure Nagy teljesítményű, párhuzamos sugarú, polimerizációs lámpa PenCure Nagy teljesítményű, párhuzamos sugarú, polimerizációs lámpa Thinking ahead. Focused on life. Thinking ahead. Focused on life. Az ultra kék LED fényt tartalmazó erősen koncentrált, párhuzamos fénysugarak

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

KAVITÁCIÓ + DERMO HEALTH

KAVITÁCIÓ + DERMO HEALTH Új A T Ö K É L E T E S K O M B I N Á C I Ó KAVITÁCIÓ + DERMO HEALTH EGYSZERŰ: AZ ELSŐ ELJÁRÁS ELPUSZTÍTJA A ZSÍRSEJTET, A MÁSODIK PEDIG ELTÁVOLÍTJA AZT. AZ ÚJ SCULPTOR 301 A TESTSZOBRÁSZ. A TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ.

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok

Átfogó termékkínálat. FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban. Tartós hatékonyság Forgó kézidarabok Átfogó termékkínálat Kezelőegységek Kézidarabok Lézer Higiénia 3D- és Panoráma röntgenek Intraorális röntgenek Intraorális szenzorok Foszforlemez szkenner FONA, a legizgalmasabb új márka a fogászatban

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

BNM Áttörés a gyógyászatban!

BNM Áttörés a gyógyászatban! BNM Áttörés a gyógyászatban! Új generáció a komplementer gyógytermékek piacán! Cégünk olyan szemléletmóddal közelíti meg az egészségmegőrzést és a betegségmegelőzést, amelynek középpontjában az egész ember

Részletesebben

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november

AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2016 november AGE SUMMUM ÖREGEDÉSGÁTLÓ, IMMUNMŰKÖDÉST FOKOZÓ KRÉM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2016 november Az öregedés látható jelei Idővel az arcon megmutatkoznak az öregedés jelei A bőr minősége és kondíciója

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Ráncok Sötét Karikák Puffadtság A szem megmutatja Az öregedés jeleit: ráncok és szarkalábak A fáradtság jeleit: sötét karikák és duzzanat A szemkontúr: egy érzékeny

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER)

H2201 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) H220 HIDROABRÁZIÓS KÉSZÜLÉK KEZELÉSI UTASÍTÁSA (ULTRAHANGOS PEELING v. SKINSCRUBBER) A készülék működési elve: A magas ferkvenciás rezgéseket az ultrahangos fej pengéje segítségével a bőr felületére vezetve,

Részletesebben

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás.

vágás. Tökéletes Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Az igazi kertészkedés. Az igazi lazítás. Tökéletes vágás. Make it your home. Tegye lakhelyét otthonosabbá az új Rotak fűnyírókkal. Törekedjen egy lépésben a tökéletességre a Bosch új Rotak fűnyíróival.

Részletesebben

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec

Modern technológia. a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez. Marantec Marantec Modern technológia a biztonnságos és kényelmes kapuműködtetéshez A Marantec motorok biztonságos és megfelelő működését további termékek támogatják - távirányítók, fotocellák, proximity kártyák

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

Garázsajtó nyitó R-1350 G

Garázsajtó nyitó R-1350 G Garázsajtó nyitó R-13 G Mûszaki adatok: Húzóerô: 1100 N/R-13G Vezérlô: CPU Vezérlési módszer: impulzus indukció Motor: 24 V Világítás: 1 25 W, E14 Ajtó sebessége: 11 cm/mp Biztosíték típusa: teljesítmény

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot,

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.varta-automotive.com ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com A DYNAMIC TRIO. KIMAGASLÓ TECHNIKA MINDEN FELHASZNÁLÁSRA. A Dynamic Trio-val minden felhasználásra a testreszabott

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával.

Carestream DRX-1 Rendszer. Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. Carestream DRX-1 Rendszer Könnyű és gyors lépés a DR rendszerek felé a világ első vezeték nélküli kazetta méretű detektorával. A hagyományos 35x43 cm méretű röntgenkazettával megegyező méretével a DRX-1

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

FOREO. LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK!

FOREO. LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK! FOREO LUNA play A LEGKISEBB INNOVATÍV ARCTISZTÍTÓ KÉSZÜLÉK! TELJES KÖRŰ HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELSŐ LÉPÉSEK Gratulálunk, a LUNA play T-Sonic arctisztító készülék megvásárlásával megtette az igazi arctisztítás

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben