45. Filatéliai gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "45. Filatéliai gyorsárverés"

Átírás

1 45. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban január február 4. között! Ajánlattételi határidő: február 4. szerda! - interneten óráig! - egyéb elérhetőségeinken óráig Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők FEBRUÁR 5. CSÜTÖRTÖK órától! Maradékeladás: február 10. kedd 8.00 óráig Fizetési határidő: február 19. csütörtök ig!!! Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. fszt.1. Tel: info@fodoraukcio.hu Vásárlói jutalék: 20% Nyitva tartás: hétfő péntek kedd tétel 574.tétel.

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 20 % Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható.

3 Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot. Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) info@fodoraukcio.hu címre Bankszámlaszámunk: Forint számla: K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Deviza számla ( ): K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk.

4 A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk. Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Árveréseken használt jelölések, rövidítések: postatiszta falcos gumi nélküli vágott bélyegzett levél levél kivágás légiposta szakirodalom Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 500Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, január 7. Fodor Aukciósház Kft.

6 Tartalomjegyzék Berakók, albumok, kellékek Szakirodalom, katalógusok Albánia Ausztria Osztrák posta Kréta Belgium Bulgária Ciprus Csehszlovákia Dánia Finnország, Feröer, Aland Fiume Franciaország Gibraltár Görögország Izland Jugoszlávia Liechtenstein Luxemburg Málta Monaco Nagy-Britannia Nagy-Britannia gyarmatai, területei Németország tételek, gyűjtemények Ónémet államok Német Birodalom (Deutsches Reich) Német gyarmatok és külföldi posták Saargebiet (Saarland) Németország / megszállt területek II. vh Németország / háború utáni megszállás Németország brit-amerikai zóna Németország francia zóna Németország szovjet zóna NDK NSZK / Berlin NSZK Olaszország Olasz gyarmatok és megszállási területek

7 Szovjetunió Portugália Portugál gyarmatok Románia San Marino Spanyolország Svájc Szlovákia Törökország Kínai tételek, gyűjtemények Kínai Császárság és Köztársaság Kínai Köztársaság (Tajvan) Kínai Népköztársaság Egyéb kínai kiadások (Hongkong, Kiautschou, Makaó, Mandzsukuó, Tibet, klf. külföldi posták, magánposták) Afrika Ausztrália Ausztrál Antarktisz, területek Ázsia Észak-Amerika Ezüst- és aranyfóliás bélyegek Külföldi céglyukas bélyegek és küldemények Külföldi Légiposta és Zeppelin küldemények Külföldi tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Külföldi tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Magyar tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar teljes ívek, összefüggések Magyar tévnyomatok, különlegességek Magyar bélyeg előtti levelek, ex offo es kiadás as kiadás es kiadás as kiadás es kiadás es kiadás Kőnyomat Réznyomat Hírlap- és hírlapilleték bélyegek Újnyomatok Levélborítékrajzú kiadások Korona-fillér kiadások

8 Osztrák-magyar tábori posta (K.u.K. Feldpost) Bosznia-Hercegovina Magyar Tanácsköztársaság I. vh. utáni megszállások és helyi kiadások Koronainfláció kiadások és küldemények Pengő-fillér kiadások és küldemények Inflációs kiadások és küldemények Forint-fillér kiadások és küldemények Portóbélyegek, portós küldemények Vágott bélyegek Céglyukas bélyegek és küldemények Magyar légiposta küldemények Okmánybélyegek, okmánybélyeges iratok Parafilatélia, levélzárók Magánkiadások, emlékívek Papírrégiségek, érdekességek

9 Berakók, albumok, kellékek 1. 2 db A4 rugós berakó, az egyik Schaubek 20 db A4 berakólappal, a lapok többsége II. osztályú db közepes berakó, közte Schaubek és magyar Bélyegalbum (15, 12 és 10 laposak), használt állapotban db kisméretű (12 17cm) 4 lapos postai ajándék berakó, piros műanyag fedélben db 5 fehér lapos A/5 méretű berakó, piros fedélben, postakürt emblémával, használt állapotban db zsebberakó, közte 20 lapos(40 férőhelyes) házi készítésű blokkberakó, 2, 4 oldalas valamint egy négylapos db A/5 méretű postai ajándék berakó, 4 oldalas ill. lapos kihajthajtó, piros fedélben, újszerű állapotban db A/5 méretű filázott cserefüzet, darabonként 1000 bélyeg férőhellyel db kis és közepes berakó, közte 2 db Schaubek, levél és blokkberakó kék átlátszó lapos közepes MINOL blokk berakó, kék borítóban, szép állapotban lapos (pergamen csíkos, középen osztott) A4 rendező berakó, használt, de megkímélt állapoban fehér lapos A4-es ABRIA berakó, piros borítóban használt állapotban fehér lapos A/4 méretű berakó, Philatelica Hungarica, pergamencsíkos lapokkal, kék borítóban fekete lapos A/4 méretű berakó narancs színű fedélben, használt állapotban fekete lapos A4-es berakó, lilásbarna borítóban, újszerű állapotban fekete lapos A/4 méretű berakó használt, de megkímélt állapotban, szürkés fedélben fekete lapos A/4 méretű berakó világosbarna fedélben, használt állapotban fekete lapos A4-es magyar bélyegberakó, sötétzöld borítóban használt állapotban fekete lapos közepes berakó, barna borítóban, használt, de megkímélt állapotban fekete lapos A4-es berakó, kék borítóban, használt de megkímélt állapotban fehér lapos közepes berakó kék borítóban, használt állapotban fehér lapos A4-es berakó, kemény fedeles borítóval, használt állapotban fekete lapos A/4 méretű berakó, használt állapotban (elvetemedett berakó) fekete lapos A/4 méretű FILUX berakó feketevörös fedélben, használt állapotban fekete lapos nagyméretű berakó kék fedélben, használt állapotban fehér lapos, A/4 méretű berakó, kék fedélben, újszerű állapotban fehér lapos(középen oszott, pergamencsíkos) A4 berakó, sötétzöld borítóban, használt állapotban fehér lapos A4 berakó kék borítóban, használt állapotban kettős osztású, fekete lapos, A/4-es méretű "Palma" berakó, újszerű állapotban fekete lapos A/4 méretű lengyel berakó, piros borítóban, újszerű állapotban fekete lapos Leuchtturm berakó A/4 méretben, kék fedélben alig használt állapotban fekete lapos A/4 méretű svájci berakó, bordó fedélben alig használt állapotban fekete lapos A4-es FILUX berakó, sötétzöld borítóban, használt állapotban fehér lapos A4-es ABRIA berakó, kék borítóban, újszerű állapotban fehér lapos A4-es berakó, piros borítóban, használt de megkímélt állapotban db MABÉOSZ kétlapos berakó, közte 3db "MABÉOSZ VIII. Küldött Közgyűlés" feliratú melyet a Bélyegnapi ajándék ("Köcsög") blokkhoz használtak

10 fehér lapos(pergamen csíkos) A4 berakó, bordó színű borítóban, használt, de megkímélt állapotban db LINDNER falzlos albumlap 3-4 féle osztású, levelek részére átlátszó lapos levél és FDC berakó, barna borítóban használt állapotban, de megkímélt állapotban átlátszó lapos levél és FDC berakó, barna borítóban használt állapotban, de megkímélt állapotban lapos MFV levélberakó, használt állapotban k. Universal Briefmarken Album - Europa német kiadású előnyomott album (220 lap, használt minőség, sérült gerinc) Vegyes világ 1900-as évek eleje régi használatlan bélyegalbum Monaco Előnyomott LINDNER albumlapok Szakirodalom, katalógusok 44. Régi Tolnai üres bélyegalbum TURUL Bélyegárjegyzék, mindkettő használt, sérült gerinc Simády: A magyar díjjegyes postai nyomtatványok katalógusa ( ). Második, bővített kiadás új állapotban (Ritka!) Magyar Bélyegek Katalógusa használt állapotban db filatelista szakirodalom: 5 világrész sportbélyegei, A bélyegek világa, Bélyeglexikon, A bélyeggyűjtés kézikönyve Madarász Gyula Osztrák posta és Magyarország bélyegei, Bélyegkatalógus, használt Philatelica 71/1 száma, benne A magyarországi és az erdélyi postaigazgatás XVI-XVII. sz., Színes számú kr bélyegekről tanulmány Surányi, Harmath, Baranya megye a bélyegek világában, használt A magyar bélyegek monográfiája VII. kötet új állapotban Magyar bélyegek kézikönyve használt állapotban Simády: Magyar díjjegyes postai nyomtatványok katalógusa, 1. sz. pótlás Csehszlovák special katalógus, csehszlovák POFIS kiadás, használt Sipos Józsefné: Az évi első magyar bélyegkiadás, Dr. Nagy Ferenc: Magyar postaigazgatás Havasalföldön és a soldos bélyegkiadás Alföldi - Tálas: Die ungarische LUFTPOST HANDBUCH und KATALOG, BAND db teljes évfolyam Bélyegvilág - Filatéliai Szemle Sieger Verlag. Zeppelin Post Katalog Csehszlovák special katalógus , POFIS Prágai kiadás, használt de megkímélt állapotban Svájc és Liechtenstein SPECIAL Michel katalógus, használt Magyar emlékív katalógus, hagyományos és magánkiadások, Leitold László Magyar emlékív katalógus, hagyományos és magánkiadások, Leitold László Albánia klf kpl sor, madarak, szárnyasok témában (Mi , , , , ; 70 ) Liliomok és tulipánok sor, ujjnyomos (Mi , ; 17 ) Madarak kisívben (Mi ; 25 )...500

11 Ausztria Kr zöld szép "WIEN" bélyegzéssel, kis papírelvékonyodás (Mi 12 II; 180 ) Hírlapbélyeg kék színben (Mi 16; 700 ) "LEOBEN" Kr sárga részbélyegzéssel, intenzív szín (Mi 24; 120 ) db 5 Kr-os bélyeg gyűszűbélyegzésekkel (Mi 37 I., 37 II.(4x)2,5 ) Légiposta sor, 2 klf papíron (Mi ya**, xa; 60 ) WIPA (Mi 555 A; 320 ) Dollfuß szép átlagminőségben, enyhe gumitörés (Mi 588; ) Renner sor (772A-775A; 24 ) "80 éves a művész ház", Bécs kpl sor, 30 g bélyegzés és gumi nélküli (Mi ; 50 ) UNICEF (Mi 933; 16 ) UPU Adressenzettel fehér papíron (y; 100 ) UPU Adressenzettel sorszámozott (z; 140 ) éves a Linzi állami színház (Mi 988; 20 ) Mozart 2.40 S nyolcastömbben (Mi 1024(8x); 48 ) db osztrák díjjegyes, közte cseh és olasz kétnyelvűek kb db klf levél, közte megíratlan bélyeges levlapok, alkalmi bélyegzéssel, díjjegyesek, díjjegyes válaszlap, cenzúrázott + egy 1965-ös WIPA blokk H díjjegyes levelezőlap, légiposta sorral bérmentesítve Wien-Lemberg ()225-27x; 100 ) db osztrák klasszikus levél k. 15Kr + hátoldali 10Kr bérment. ajl. levél "NEUPAKA" - Pest (A hátoldali 10kr bélyeg felbontásnál elvágva) klf küldemény, közte két légi levelezőlap, alkalmi bélyegzésekkel Osztrák posta Kréta Forgalmi sor fekete "CENTIMES" felülnyomással (Mi 14-15, 16a*; 56 ) Forgalmi Ferenc József sor, 1 Fr értéken a bélyegzés alig látható (Mi 17-19, 20y, 20x*, 21*, 22; 162,7 ) Belgium 88. Vasúti bélyegek Kpl sor, ebből 5 érték vasúti bélyegzéssel (Mi 1-6; 113,6 ) Téli segély blokkpár (Mi Bl 9 A-B; 34 ) Béke harang "PAX" felirattal blokk (Mi Bl 28; 8,5 ) Bulgária Európai építészet örökségének megőrzése blokk (12 db), (Mi Bl 80(12x); 48 ) Konferencia a biztonsági és együttműködési szervezet Európán "KSZE" blokk (6 db), azonos sorszámmal(mi Bl 100(6x); 90 ) éves az Európa Duna bizottság blokk (5 db), (Mi Bl 112(5x); 75 ) éves a biztonsági és együttműködési konferencia Európában blokk (4 db), (Mi Bl 126(4x); 40 ) klf bélyegfüzet (Mi 3713, A; 30 )

12 Ciprus Ciprusi művészet a különböző korokban kpl sor(10x) négyestömbökben és összefüggésekben (Mi (10x); 200 ) Ciprusi műkincsek kpl sor(10x) négyes és hatostömbökben (Mi (10x); 120 ) Új archeológiai múzeum Ciprusban 10 db blokk (Mi Bl 13; 180 ) Új archeológiai múzeum Ciprusban 10 db blokk (Mi Bl 13; 180 ) Csehszlovákia Nemzetközi bélyegkiállítás Prágában sor (Mi ; 14 ) Nemzetközi bélyegkiállítás Prágában sor (Mi ; 35 ) Bélyegkiállítás Prágában kisív és blokk ( , Bl 18 A; 48 ) Nemzetközi bélyegkiállítás Prágában 1968 vágott fekete nyomat, sorszámozott kartonpapíron, csak db! (1744) FIP "Rózsafüzér ünnepe" kisív (1805; 25 ) FIP "Rózsafüzér ünnepe" kisív. ujjlenyomat (1805; 25 ) FIP "Rózsafüzér ünnepe" vágott fekete nyomat, sorszámozott kartonpapíron, csak db! (1805) as évek 3 db magyar díjjegyes boríték 35 f és 15 f(2x) Csehszlovákiában felhasználva, csehszlovák bélyegekkel kiegészítve, közte expressz és levélzáróval db díjkiegészített, díjjegyes levelezőlap, az egyik képes és légiposta, valamint 2db expressz kb db küldemény, közte képeslap, légiposták, ajánlottak, expressz Aj. légiposta levél H forgalmi + légiposta 100 H bérmentesítéssel (Mi 200) Sangerberg-Wien Aj. expressz légiposta levél x60 H forgalmi + légiposta sor bérmentesítéssel (Mi ) Královské Vinohrady-Wien db jobb küldemény: Aj. küldemények, légiposták, ívközéprészes és fordított párral bérmentesítettek, magyar díjjegyes-csehszlovák vegyes bérmentesítés, tengerentúli küldemények, expressz, portozott küldemények Légiposta képes levelezőlap 10+20(2x) H forgalmi + légiposta 100 H bérmentesítéssel (Mi 200) Teplitz-Wien Aj. légiposta köznapi levél 25 H (2x)+5 H hatostömbben forgalmi + légiposta sor bérmentesítéssel (Mi )Ustin.Laben Aussig-Budapest Aj. légiposta nyomtatvány 20 H forgalmi + légiposta 50 H bérmentesítéssel (Mi 199) Prága-Budapest Aj. légiposta képeslap Prága látképével, vegyes bérmentesítéssel + légiposta 50 H bélyeggel(mi 199) Légiposta levél H forgalmi + légiposta 100 H bérmentesítéssel (Mi 200) Prága-Mária-fürdő(Csehország) Légiposta levél 30 H forgalmi + légiposta 100 H bérmentesítéssel (Mi 200), alkalmi cseh és német piros bélyegzésekkel Prága-München Légiposta képes levelezőlap 1,20 K forgalmi + légiposta 50 H bérmentesítéssel (Mi 199), alkalmi piros bélyegzésekkel Prága-Chemnitz Légiposta képes levelezőlap 1,20 K forgalmi + légiposta 50 H bérmentesítéssel (Mi 199) Prága-Wien Légiposta köznapi levél légiposta 100 H négyestömbbel bérmentesítéssel (Mi 200(4x)), visszaküldve a feladónak, Prága-Párizs

13 Aj. légiposta levél légiposta 50 H (3x) egyes több bérmentesítéssel (Mi 199(3x)) Pozsony-Brno Légiposta levél légiposta 1+2 Kc ívszéli bélyegekkel bérmentesítve (Mi ) Pozsony-Budapest Aj. Légiposta levél Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (304, 305, 307) Uherské Hradisté-Lettország Aj. légiposta levél Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (308-09) Pozsony-Budapest Aj. légiposta levél, nyomtatvánnyal 4+5Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (307-08) Prága-Budapest Aj. légiposta levél 10 Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (309) Brno-Wien Aj. légiposta levél 50 H Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve ( ) Lieberec-Budapest Légiposta levél 10 Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (309) Pozsony-Budapest /38. 2 db expressz levél, az egyik ajánlott Aj. légiposta levél Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (303-08) Pozsony-Wien Aj. légiposta levél 20 Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (310) Brno-Buenos Aires Aj. légiposta levél 50 H Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (303, 305, ) Gablonz-Chile Légiposta levelezőlap 3 Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (306) Prága-Nagybritannia Aj. légiposta levél 10 Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (309) Brno-Bremen Légiposta levél 50 H +1+2 Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (303-05) Brno-Budapest Légiposta levél 50 H, 2+3 Kc légiposta bélyeggel bérmentesítve (303, ) Marienbad-Wien Pénzutalvány 222 Kc-ról 50 H + 1,50 Kc bérmentesítéssel Bes-Duna-Szerdahely es évek 5 db pénzreform levél Dánia klf kpl légiposta kiadás, közte 1934 Légiposta sor (Mi , 388(x); 44,2 ) Finnország, Feröer, Aland 141. Feröer Tájképek kpl sor(9x) négyestömbben (Mi 7-20(9x); 108 ) Feröer Halászhajók kpl sor(10x) négyes és hatostömbben (Mi 24-27(10x); 100 ) Újság címszalag 2 K előnyomott nyomtatátványon "HAMINA" Luxus bélyegzéssel Lipcsébe Aland címzettlen FDC (Mi 1-3, 8-9; 2,7 ) Csehország, katonai repülőnap, légiparádé képeslap Fiume Kiáltvány Olaszországhoz való csatlakozásának tanulmányozására kpl sor (Mi 50-61; 100 ) Franciaország C Allegória (Mi 70; 240 )

14 C Allegória (Mi 82; 32 ) Vöröskereszt C apró rozsdafolt (Mi 136; 300 ) Személyiségek sor, két értéke üres mezővel (Mi ; 80 **ár) Rozier (Mi 318; 28 ) Szamothrakéi Niké, Louvre bélyegpár, apró betapadások, a 30 C értéken kis papírelvékonyodás (Mi ; 250 ) Híres személyek sor (Mi ; 130 ) Tájképek hiányos sor (Mi 1233*, 1234**; 28 ) Portó sor (Mi 93-97; 70 ) Művészet-festmény 55 db nagyalakú képes bélyeg, teljes évfolyam (hiánytalan) közte néhány többletpéldány (Mi 68,4 ) Bélyegkiállítás "Philatec" reklámszemszelvényes bélyeg, ívszéli jelzéssel (1480; 22 ) Légiposta (nominal 7,62 ); (Mi 3441; 18 ) C Díjjegyes illusztrált Távírda lap Párizs Philatec Nemz. Bélyegkiállítás kisív FDC (** ár 180 ) Philatec Nemz. Bélyegkiállítás kisív FDC (** ár 180 ) Gibraltár éves a távközlési egyesület bélyegpár, az első érték fordított vízjellel (Mi 169 Z, 170; 62 ) Görögország Bélyegnap, Hermész fej blokk (8 db), (Mi Bl 8(8x); 96 ) Bélyegnap, Hermész fej blokk (6 db), (Mi Bl 8(6x); 72 ) Bélyegnap, Hermész fej blokk (6 db), (Mi Bl 8(6x); 72 ) Európai Közlekedési Miniszterek Konferenciája blokk (14x), (Mi Bl 10(14x); 168 ) Kis összeállítás bélyeg újdonságokból (20,8 NOMINAL) Izland Európa: Csillagászat 105 Kr bélyegfüzet összefüggés (Mi 1244; 20 ) Jugoszlávia Duna-bizottság találkozó Belgrádban, ujjlenyomat (Mi ; 20 ) Liechtenstein II Johann herceg 85. születésnapja sor (Mi 72-74; 40 ) Kormányzati épület 1 1/2 Fr (Mi 71; 80 ) I. Ferenc és Elza herceg pár, forgalmi emléksor záróértéke, apró betapadás (Mi 1074; 80 falcos ár) Tájkép sor három jobb értéke 25 és 40 Rp kivágáson + 1,50 Fr (Mi 98, 101, 106; 102 ) Munkahelyteremtés sor, 10 Rp apró gumihiba (Mi ; 16 ) Madarak, légiposta sor (Mi ; 42 ) Tisztelgés II Ferenc József hercegség előtt postatiszta és használt sor (Mi (2x); 16 ) Előmozdítása a hazai mezőgazdasági termékeknek kpl sor (Mi ; 32 )

15 Festmény sor (Mi 306-8; 18 ) Sport I. sor (Mi ; 45 ) Sport II. sor (Mi ; 30 ) Sport III. sor (Mi ; 20 ) Sport IV. sor (Mi ; 35 ) Sport V. sor (Mi ; 22 ) Luxemburg Luxemburg hercege forgalmi csonka bélyegsor összefüggésekben, ívösszegzési számokkal, fluoreszkáló(kpl kiadás) papíron (Mi yb (17x); 68 ) Luxemburg hercege forgalmi kpl sor 10-es és 8-as összefüggésekben, ívösszegzési számokkal, normál papíron (Mi x(18x); 36 ) Luxemburg hercege forgalmi értékek összefüggésekben és darabokban, ívösszegzési számokkal, normál, foszforeszkáló + fluoreszkáló farostos papíron (Mi ya(5X), 727ya(5x); ya(4x), 1150(6x), 1263(3x), 1283(4x); 58 ) Luxemburg hercege forgalmi kpl sor 10-es és 8-as összefüggésekben, ívösszegzési számokkal, normál papíron (Mi x(18x); 18 ) Luxemburg hercege forgalmi értékek 10-es összefüggésben és darabokban, ívösszegzési számokkal, foszforeszkáló farostos papíron (Mi 727ya(17x), 899ya(13x), 829ya(8x), 830ya(8x), 831ya(2x); 61,6 ) Luxemburg hercege forgalmi értékek 10-es összefüggésekben, ívösszegzési számokkal, foszforeszkáló farostos papíron (Mi ya(10x); 45 ) Luxemburg hercege forgalmi kpl sor 10-es és 8-as összefüggésekben, ívösszegzési számokkal, normál papíron (Mi x(18x); 45 ) Luxemburg hercege forgalmi kpl sor 10-es összefüggésekben, ívösszegzési számokkal, Foszforeszkáló farostos papíron (Mi ya(10x); 30 ) Luxemburg hercege forgalmi értékek 10-es és 8-as összefüggésekben, ívösszegzési számokkal, normál farostos papíron (Mi 920z(10x)-21z(9x); 47,5 ) Luxemburg hercege forgalmi 10 F. 10-es és 4-es összefüggésben, ívösszegzési számokkal, normál és foszforeszkáló farostos papíron (Mi 899ya(10x)899z(18x); 34 ) Luxemburg hercege forgalmi 7 és 16 F, 10-es összefüggésben és darabokban, ívösszegzési számokkal, normál, fluoreszkáló + foszforeszkáló farostos papíron (Mi 1051ya(17x), 1051z(10x), 1080x(14x), 1080xb(4x); 59,7 ) Málta Máltai történelem kpl sor(10x) egy érték kivételével tízes tömbökben (Mi w(10x); 260 ) Máltai történelem bélyegpár (10x) tízes tömbben (Mi w(10x); 10 ) Kortárs művészet (10x) négyes és hatostömbben (Mi (10x); 250 ) Monaco Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 31,8 )

16 Nagy-Britannia Viktória 2/6 Sh csomagbélyegzéssel (Mi 82 x; 80 ) Viktória 5 Sh, szép, tiszta egykörös bélyegzéssel (Mi 83 ax; 120 ) VII. Edward 2/6 Sh, csomagbélyegzéssel (Mi 115 A; 80 ) /41. György 10 Sh forgalmi bélyeg kétféle színben (Mi 214, 229; 30 ) II. Erzsébet Koronázási sor összefüggő ívsarki párokban, rozsdapöttyös (Mi (2x); 32 ) Nagy-Britannia gyarmatai, területei 203. kb db klasszikus Viktória bélyeg, színes bélyegzések, extra ívszéli darabok, kézi érvénytelenítések, szolgálati bélyegek: India, Trinidad és Tobago, Bermuda, Jamaica, Malajzia, Ausztrál elődállamok/queensland, New South Wales, South Australien, szép átlag minőségben (Mi 130,8 ) Angol posta Törökországban VII. Edward forgalmi bélyegek, fekete értékszám felülnyomással kpl sor (Mi 26-31; 90 ) Brit Posta külföldön/marokkó Angol forgalmi bélyegek fekete felülnyomással, kpl sor a kezdőérték postatiszta, kis betapadás (Mi ; 16 ) Új-Zéland V. György tengernagy egyenruhában bélyegpár (Mi ; 140 ) Délnyugat-Afrika Vi. György koronázási sor 8 értéke összefüggő párban, búr és angol felirattal (Mi ; 12 ) Új-Zéland Forgalmi sor, 1/2 és a 2 P minimális gumihibával (Mi ; 100 ) Németország tételek, gyűjtemények 209. Német Birodalom Átnézetlen kis összeállítás zsebberakóban, benne több jobb érték, bélyegfüzet összefüggés vegyes minőségben: betapadások, gumihibák (Mi kb 2.000, garancia nélkül) kb Kis összeállítás 4 lapos A4 berakóban kb 400 db bélyeg, NSZK, NDK, közte kevés Német Birodalom Németország kb db küldemény és kivágás, közte nyomtatványok, inflációsak, díjjegyesek, ónémet, német birodalom, klf zónák, vegyes minőségben Kis összeállítás hagyatékból 11 db steklapon, ónémet, német birodalom, I. és II. világháborús klf megszállások, külföldi posták, Danzig, NSZK, NDK vegyes minőségben, garancia nélkül Mi kb 500. Érdemes megnézni! Német Birodalom, Tábori Posta és Német Brit-amerikai zóna db klf küldemény, közte egy képeslap alkalmi 1936-os Berlini Olimpia bélyegzéssel Zeppelin motívum tétel db Német Birodalom és NSZK borítékok és levlapok főleg alkalmi bélyegzésekkel közte fényképek, klf reprodukciók Bohémia és Morvaország db klf "Hitler" motívum kpl sor és bélyegpár Németország/Amerikai, Angol és Francia zóna kb Kis összeállítás 6 db közepes stecklapon, garancia nélkül (Mi kb ) NDK kb Postatiszta gyűjtemény, előnyomott falcmentes illusztrált német nyelvű albumlapokon, 24 db mappában (klf motívumok) és 4 db dísztokban (Mi kb ) Ónémet államok 218. Szászország Ngr (Mi 4; 15 ) Szászország Ngr távolsági levélen "ZITTAU-REICHENBERG" (Mi 9 I; 12 )

17 220. Szászország Ngr távolsági levélen "ZITTAU-REICHENBERG" (Mi 9 I; 12 ) Bajorország Kr (Mi 8; 30 ) Bajorország Kr (Mi 14a; 80 ) Német Birodalom (Deutsches Reich) Pf bélyeg balra tolódott értékszámmal Népviselet sor, a 40 Pf érték falcos (Mi ; 65 kpl bélyegzett ár) Nyári olimpiai játékok 4 klf bélyegfüzet összefüggés alkalmi bélyegzéssel kivágásokon (Mi W 108, 110, SK 27-28; 150 ) Nyári olimpia játékok Berlinben blokkpár, átlagminőség, gumitörések (Mi Bl 5,6; 300 ) Hitler 48. születésnapja blokk (Mi Bl 7; 70 ) Német Derby (Mi 746; 26 ) Téli segély bélyeg sor (Mi ; 19 ) Német Derby (Mi 779; 17 ) db tábori Posta levelezőlap "PIRNA" és "K.D.FELDPOSEXP./76 reserve" Légiposta levél vegyes bérmentesítéssel, közte 10 f Nothilfe füzetbélyeg összefüggéssel(mi X+399y(2x)), alkalmi első repülés BERLI-PRAG-WIEN Légiposta levelezőlap légiposta bélyegekkel 5 Pf függőleges hármascsíkkal +10 Pf bérmentesítve (Mi 378(3x),379) db képeslap Budapestre, mindkettő 12 Pf bérmentesítéssel, céglyukasztással (Mi 469, 487) Levelezőlap 6 Pf Nürnbergi Birodalmi nap bélyeggel bérmentesítve + "THÜRINGENFAHRT" N.S.D.A.P. alkalmi bélyegzéssel (Mi 586) Légiposta levelezőlap vegyes bérmentesítéssel (Német Birodalom és Csehszlovák) alkalmi bélyegzéssel Német gyarmatok és külföldi posták 237. Dél-nyugat Afrika Gyarmati bélyegeket ábrázoló képeslap 5 Pf bérmentesítéssel és lila színű katonai szolgálati bélyegzéssel SWAKOPMUND-Drezd Saargebiet (Saarland) 238. Saargebiet Nemzeti segély: Festmények III. (Mi ; 273 ), Mi 147 ujjnyom, 148 betapadás, 150 igen pici betapadás, ezek * -os (falcos) áron számolva! Árvízi segély (Mi ; 55 ) Légiposta üres mezővel (Mi ; 200 ) Újjáépítés (Mi ; 45 ) (10c gumi nélkül) A ló napja sor (Mi ; 35 ) Forgalmi sor (Mi ; 130 ) (1f falcos, 60f kis gumihiba) Segélybélyeg sor (Mi ; 110 ) Bélyegnap (Mi 291; 85 ) Európa Tanács sor (Mi ; 220 ) Európa Tanács (Mi 297; 45 ) Segélybélyeg sor (Mi ; 75 ) Vöröskereszt (Mi 292; 34 ) klf. egyázi vonatkozású sor (Mi , ; 30 )

18 Segélybélyeg sor (Mi ; 65 ) Vöröskereszt (Mi 304; 24 ) db Bélyegnapi bélyeg (Mi 305, 316, 342, 349, 361; 49 ) Segélybélyeg sor üres mezővel (Mi ) Tájképek (Mi ; 45 ) db Segélybélyeg sor (Mi , , , ; 21,70 ) Forgalmi sor (Mi ; 25 ) Forgalmi sor (Mi ; 55 ) Németország / megszállt területek II. vh Bohémia és Morvaország db klf küldemény, közte vegyes bérmentesítések, portós, ajánlottak, légiposták, expressz és cenzúrázottak Németország / háború utáni megszállás Bélyegkiállítás Berlin, fogazott és vágott blokk kivágás, három érték összefüggő csíkban ( A-B; min. 96 ) Németország brit-amerikai zóna 261. Német kiadás Forgalmi sor, (Mi 16-35; 55 ) Német kiadás Forgalmi sor, (Mi 16-35; 55 ) klf érték "SCHLEGEL" vizsgálójellel (Mi I.- 53, 63, 66, 67, 68, II.-58, 63, 68; 51 ) klf kpl kiadás, bélyegpár és sor (Mi , , ; 51 ) Épületek forgalmi kpl sor (Mi wg, I. wg; 280 ) Épületek 80 Pf 14 fogazattal (Mi 94 eg; 120 ) Goethe sor (Mi ; 42 ) Németország francia zóna Címerek és Művészek kpl sor + 5 klf érték ívközéprészes párokban (Mi 1, 3, 4, 6, 9), és 10 Pf üresmezős bélyeg (Mi 5); (Mi 1-13; min 35 ) Rheinland-Pfalz éves a német bélyegpár, az egyik alkalmi bélyegzéssel (Mi 49-50; 50 ) Újjáépítés sor Freiburg és Breisgau kpl sor (Mi 38-41; 70 ) Németország szovjet zóna 271. Türingia Német Weimari Nemzeti Színház újjáépítése, 2 db kpl sor, apró betapadások (Mi 107 A X-111 AX, B B; 90 ) Postatiszta összeállítás + többletpéldányként 2 db falcos bélyeg (Mi 43,1 ) Goethe 50 Pf, blokkból kitépett bélyeg, apró gumihiba, alig látható leheletnyi betapadások (Mi 239; 150 ) NDK Brandenburgi kapu Berlin, postások közt földgömb bélyegpár levelezőlapon, alkalmi bélyegzéssel (Mi ; 65, Mi Special levél ár 90 ) Német Bélyegkiállítás Lipcsében, "DEBRIA" blokk, szép alkalmi bélyegzéssel (Mi Bl 7; 140 ) Mi , sorok kivágáson (40 ) "Világ Ifjúsági Találkozó a békéért" VIT 30 Pf bélyeg, erre az alkalomra kiadott alkalmi képeslapon (Mi 291; Special 140 )

19 NSZK / Berlin Berlini épületek kpl sor (42-60; 50 ) Forgalmi sor (Mi 42-60) Berlini Filharmonikusok záróértéke (Mi 73; 90 ) Elnökválasztás alkalmi emléklapon, első napi bélyegzéssel (Mi 118; FDC 60 ) NSZK "Johann Sebastian Bach" évforduló bélyegpár (Mi ; 100 ) Forgalmi sor + 1 db összefüggés (Mi ; 60 ) Olaszország Két jobb érték a "10 éves a felvonulás Rómában" sorból, 2.75 L "Gondoskodás szimbolikája"(perfinnel), 2.50 L "Mussolini fasiszta ideája"(mi 429, 434; 157 ) Légiposta értékek, "10 éves a felvonulás Rómában" sorból, szokásos gumiminőségben (Mi ; 17,5 ) Olasz gyarmatok és megszállási területek 286. Égei-tenger megszállás , 10, 40, 50 és 20 C "Simi"és "2, 5, 15, 40, 50 "Stampalia" fekete felülnyomással (Mi XII. 4, 5, 8-9, 13, XIII 3, 4, 6, 8-9; 103 ) Égei-tenger megszállás , 25, 40, 50 C "Patmos"és "5, 20, 40"Rodi"fekete felülnyomással (Mi 4,- 7-9 VIII., 5-, 8X, 13X, ; 55 ) Égei-tenger megszállás Forgalmi bélyegpár "EGEO" fekete felülnyomással (Mi 1-2; 50 ) Égei-tenger megszállás 1912/16. 5 és 40 C "Calimno" és "2 C Karki" fekete felülnyomással (Mi 4I., 8I., 3 IV.; 18 ) Égei-tenger megszállás 1916/22. 5 C "Leros", "5(rozsdapöttyös) és 10 C "Lipso" és 2 és 40 C "Nisiros" fekete felülnyomással (Mi 4V., 4 VI., 5 VI., 3 VII., 8VII.; 30 ) Kelet-Afrika/Eritrea db bélyeg stecklapon (Mi 28,3 ) Megszállt területek, Kelet és külföldi posták/velence, Trento, Albánia, Dalmácia, Montenegró, Fiume, Szomália kb Kis összeállítás közepes stecklapon, vegyes minőségben (Mi kb 85 ) Szovjetunió klf kpl sor és önálló kiadás (Mi , , 1675, 1747, 1867, 1955, ; 22,7 ) Futball világbajnokság Svédországban vágott bélyegpár (Mi B; 8 ) Portugália Forgalmi kpl sor (17-24; 750 ) db klf blokk és 6 klf kpl kiadás, sor, bélyegpár és önálló kiadás (Mi 76,60 ) Portugál gyarmatok 297. Azori-szigetek és Madeira db klf blokk és 10 klf kpl kiadás, sor, bélyegpár és önálló kiadás (Mi 69,50 ) Románia db blokk (Mi Bl ; 70 ) Postareform 200 éves jubileuma 1 L + 49 L fekete felülnyomással, átlagminőségben (Mi Bl 25; 25 ) Lenin, Engels, Marx normál + fogazott sor(mi A , B ; 47 )

20 Római Olimpia blokkpár (Mi Bl ; 55 ) Római Olimpia blokkpár (Mi Bl ; 55 ) Duna hajózás blokk (Mi Bl 146; 30 ) Konferencia a biztonsági és együttműködési szervezet Európán "KSZE" Belgrádban blokk (Mi Bl 144; 30 ) Konferencia a biztonsági és együttműködési szervezet Európán "KSZE" Belgrádban blokk (Mi Bl 144; 30 ) Nemzetközi bélyegkiállítás Essenben blokk (6 db), (Mi Bl 155(6x); 48 ) Negyedik Európai Sporttalálkozó Berchtesgadenben blokk (5db), (Mi Bl 160(5x); 50 ) Negyedik Európai Sporttalálkozó Berchtesgadenben blokk (5db), (Mi Bl 160(5x); 50 ) Negyedik Európai Sporttalálkozó Berchtesgadenben blokk (6db), (Mi Bl 160(6x); 60 ) San Marino Vöröskereszt sor utolsó négy értéke + expressz bélyeg, átlagos gumiminőség (Mi 94-98; 49 ) L Portóbélyeg, átlag minőség, erezett gumi (Mi 8; 120 ) Címerek bélyegpár, 1 C falcos (Mi I; 35 ) Spanyolország Fermín Salvoches 60 C (Mi 691; 55 ) Mariano Fortuny Carbó festő, önálló kiadás (Mi 1070; 40 ) Világkiállítás Brüsszelben bélyegpár + Nemzetközi bélyegkiállítás Madridban vágott blokkpár (Mi , Bl 13-14; 61,2 ) Velázquez blokksor (Mi Bl 15-18; 32 ) Velázquez blokk sor, egy blokkon apró gumihiba, betapadás (Mi Bl ; 32 ) Svájc Rp "Ülő Helvécia" rózsaszínű, szép "GENEVE 1857" bélyegzéssel, jelentős mértékben keskenyre, illetve képbevágva (Mi 15 II. 55 ) UPU 5 C, apró betapadás, 10 C javított gumi, 25 C apró rozsdafoltok (Mi 71 I, II; 91 *ár) UPU sor (Mi 71-73; 45 ) "Pro Juventute" sor, 7 1/2 értéken apró betapadás (Mi ; 40 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 85 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 95 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 32 ) Kis összeállítás közepes stecklapon, csak sorok és bélyegpárok (Mi 54,1 ) Négy postatiszta légiposta bélyeg (Mi 438, 470, 479, 585; 76 ) klf "Pro Juventute" sor (Mi , , ; 33 ) klf "Pro Patria" és 3 klf "Pro Juventute" kpl sor (Mi , , , , ; 46,5 ) klf kpl sor bélyegpár és önálló kiadás (Mi , , , , 585, , ; 31,8 ) db postatiszta blokk (Mi Bl. 16, 17, 19, 20, 22; 73,50 )

21 Szlovákia Képeslap "Trencsén Grand Hotel" Trencsénről Németországba, német cenzúrával és többszőrös feljegyzéssekkel (ismeretlen címzett) visszaküldve a feladónak db klf küldemény, közte 6 db cenzúrázott és légiposta, aj., expressz levlapok, díjjegyes és képeslap Cenzúrázott aj. légiposta légiposta levél, légiposta bélyegekkel, piros bélyegzéssel "Pozsony-Svédország" Cenzúrázott aj. légiposta légiposta levél "Moravské Lieskové - Bern" Törökország UPU 20 Pa használt díjjegyes levelezőlap (P 25) Kínai tételek, gyűjtemények 336. Évszám nélküli Kínai emlékív Kína, 610 klf db Mandzsúriával, Hong-Kong-gal Kínai Népköztársaság évszám nélkül, kis összeállítás 10 lapos újszerű közepes Kínai berakóban: 5 db klf kisív, 3 db bélyegpár, 2 db négyestömb és 17 db blokk Mandzsúria, 168db (51 különböző) as évektől napjainkig érdekes, nagy tétel 4750db, Érdemes átnézni! Kis összeállítás 742 db bélyeg Michel katalógus szerint rendezve 10 lapos közepes SCHAUBEK berakóban. Többségi részben Kínai Császárság és Köztársaság, és Kínai Népköztársaság. Kevés Tajvan, Kína Provincia kiadások, Közép- és Észak-Kína, jobb kiadásokkal, kpl sorokkal is! (Mi 660 ) Hongkong db légiposta küldemény, mind II. Erzsébet királynőfejes bélyegekkel bérmentesítve Kínai Köztársaság (Tajvan) kb db küldemény + 1 db kivágás, mind légiposta, közte 1 db nyomtatvány + 1 db FDC Kínai Népköztársaság Kb db modern levél és alkalmi bélyegzés + 6 db jobb kivágás (Mi kb 70 ) Kínai Népköztársaság Legjobb sorok és kiadások későbbi újnyomata, minta jelzéssel díszes Mao Ce-Tung falmentes albumban (Mi katalógus érték eredeti bélyegeknek ) Kínai Császárság és Köztársaság Chang Tso - hin (Mi ; 20 ) Kínai Köztársaság (Tajvan) Kaktuszok sor (Mi ; 40 ) Régi festmények I. (Mi ; 50 ) Régi festmények III. (Mi ; 80 ) éves a Kínai bélyegkiadás blokk (Mi Bl 14; 25 ) Kínai Népköztársaság 351. Kínai bélyegek 190db db "sárkányos" bélyeg Forgalmi darabok (Mi100, 101 (3 ), 103, 104 mindegyik kisebb nagyobb hibával; 560 ) Nemzeti Kongresszus (Mi ; 6 ) Nemzeti Kongresszus (Mi ; 6 )...200

22 Nemzeti Kongresszus (Mi ; 6 ) Szovjet Kiállítás (Mi 258 I.; 10 ) Új alkotmány (Mi ; 7 ) Erősáram (Mi 265; 7 ) Légiposta (Mi ; 17 ) Légiposta (Mi ; 17 ) Népi Felszabadítási Hadsereg (Mi ; 12 ) Népi Felszabadítási Hadsereg (Mi ; 12 ) Atomreaktor (Mi ; 5 ) Gyermeknap (Mi ; 11 ) Huon Han - Ching művei (Mi ; 9 ) Kuan Han-ching művei (Mi ; 9 ) Meteorológia (Mi ; 7,50 ) kis foltokkal Virágok (Mi ; 20 ) Egyetemista mozgalom (Mi ; 80 ) K.N.K. alapítása (Mi ; 10 ) K.N.K. alapítása (Mi ; 10 ) Kínai-szovjet barátság (Mi ; 10 ) Kínai-szovjet barátság (Mi ; 10 ) (részben kivágáson!) Krizantémok (Mi ; 420 ) Lenin (Mi ; 10 ) Magyarország felszabadítása (Mi ; 12 ) (Hungarika!) Magyarország felszabadítása (kivágáson!) (Mi ; 12 ) (Hungarika!) Pekingi pályaudvar (Mi ; 35 ) Szovjet-kínai barátság (Mi ; 120 ) Vietnam alapítása (Mi ; 45 ) Krizantémok 3 klf sor ill. sortöredék, közte egy kpl (Mi 570, 571(2x), 572, 574, 579, , 583(2x); 63,5 ) Kommün (Mi ; 12 ) Ókinai kerámia (Mi ; 390 ) Tenisz V.B. (Mi ; 40 ) kis foltokkal Chen Chi-fo festményei (Mi ; 15 ) Októberi Forradalom (Mi ; 10 ) (gumival!) Színészet 8F (Mi 650; 20 ) Színészet 20F (Mi 652; 20 ) Színészet 22F (Mi 653; 50 ) Színészet 50F (Mi 655; 150 ) Tu Fu költő (Mi ; 6 ) (gumival!) Őszirózsák (Mi ; 120 ) bélyegzett (gumival!) Xinanjiang vízi erőmű sor (Mi ; 550 ) Olajipar két értéke, Japán feletti győzelem sor legjobb értéke, Liu Shaoqi születésnapja kpl sor (Mi 828, 830, 899, ; 51 ) éves a KKP (Mi 988; 100 ) Panda medvék blokk német ismertető lapokon (Mi Bl 35; 4,5 )...400

43. Filatéliai gyorsárverés

43. Filatéliai gyorsárverés 43. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. december 5. és 10.

Részletesebben

63. Filatéliai gyorsárverés

63. Filatéliai gyorsárverés 63. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanharmadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. június 13-14-15-én nyitvatartási

Részletesebben

42. Filatéliai gyorsárverés

42. Filatéliai gyorsárverés 42. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. november 7. és 12.

Részletesebben

48. Filatéliai gyorsárverés

48. Filatéliai gyorsárverés Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Fodor Aukciósház Kft. csapata! 48. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennyolcadik filatéliai árverésének anyagát! KIVÉTELESEN CSÜTÖRTÖKÖN

Részletesebben

44. Filatéliai gyorsárverés

44. Filatéliai gyorsárverés 44. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. december 31-én 9:00-13:00-ig

Részletesebben

57. Numizmatikai gyorsárverés

57. Numizmatikai gyorsárverés 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 4-5-6-án, nyitvatartási

Részletesebben

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés 50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 29, június 1-2-3-án.

Részletesebben

61. Filatélia gyorsárverés

61. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanegyedik árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 18-19-20-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: 2016.

Részletesebben

22. Filatéliai gyorsárverés

22. Filatéliai gyorsárverés 22. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. aug. 29 - szept.

Részletesebben

41. Filatéliai gyorsárverés

41. Filatéliai gyorsárverés 41. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. október 17. és 22.

Részletesebben

31. Filatéliai gyorsárverés

31. Filatéliai gyorsárverés 31. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. március 14-19. között.

Részletesebben

17. Filatéliai gyorsárverés

17. Filatéliai gyorsárverés 17. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 24-29. között.

Részletesebben

40. Filatéliai gyorsárverés

40. Filatéliai gyorsárverés 40. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. szeptember 26. és október

Részletesebben

52. Filatéliai gyorsárverés

52. Filatéliai gyorsárverés 52. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. július 27-28-29. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

53. Filatéliai gyorsárverés

53. Filatéliai gyorsárverés 53. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. augusztus 31-én, valamint szeptember

Részletesebben

49. Filatéliai gyorsárverés

49. Filatéliai gyorsárverés 49. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 4-5-6-án. Ajánlattételi

Részletesebben

60. Filatéliai gyorsárverés

60. Filatéliai gyorsárverés 60. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. március 21-22-23-án, nyitvatartási időben.

Részletesebben

51. Filatéliai gyorsárverés

51. Filatéliai gyorsárverés 51. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. június 29-30, július 1-2-án. Ajánlattételi

Részletesebben

55. Filatéliai gyorsárverés

55. Filatéliai gyorsárverés 55. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. október 26-27-28-án. Ajánlattételi

Részletesebben

29. Filatéliai gyorsárverés

29. Filatéliai gyorsárverés 29. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. január 31. és február

Részletesebben

36. Filatéliai gyorsárverés

36. Filatéliai gyorsárverés 36. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.július 4-9. között.

Részletesebben

27. Filatéliai gyorsárverés

27. Filatéliai gyorsárverés 27. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. december 13-18. között.

Részletesebben

38. Filatéliai gyorsárverés

38. Filatéliai gyorsárverés 38. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincnyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.augusztus 15-20.

Részletesebben

47. Filatéliai gyorsárverés

47. Filatéliai gyorsárverés 47. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. március 13. - március 18. között!

Részletesebben

13. Filatéliai gyorsárverés

13. Filatéliai gyorsárverés 13. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. március 8-13. között.

Részletesebben

20. Filatéliai gyorsárverés

20. Filatéliai gyorsárverés 20. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 18-24. között. Ajánlattételi

Részletesebben

23. Filatéliai gyorsárverés

23. Filatéliai gyorsárverés 23. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. szeptember 19-25.

Részletesebben

14. Filatéliai gyorsárverés

14. Filatéliai gyorsárverés 14. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 5 10. között.

Részletesebben

19. Filatéliai gyorsárverés

19. Filatéliai gyorsárverés 19. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. június 27 - július

Részletesebben

35. Filatéliai gyorsárverés

35. Filatéliai gyorsárverés 35. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. június 16-18. között.

Részletesebben

26. Filatéliai gyorsárverés

26. Filatéliai gyorsárverés 26. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. november 22-27. között.

Részletesebben

37. Filatéliai gyorsárverés

37. Filatéliai gyorsárverés 37. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.július 25-30. között.

Részletesebben

5. Filatéliai gyorsárverés

5. Filatéliai gyorsárverés 5. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. július 10-18. között. Ajánlattételi

Részletesebben

57. Filatéliai gyorsárverés

57. Filatéliai gyorsárverés 57. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban december 11-12-14-15-16-án. Ajánlattételi

Részletesebben

54. Filatéliai gyorsárverés

54. Filatéliai gyorsárverés 54. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. szeptember 28-29-30-án. Ajánlattételi

Részletesebben

33. Filatéliai gyorsárverés

33. Filatéliai gyorsárverés 33. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 25-30. között.

Részletesebben

40. Numizmatikai gyorsárverés

40. Numizmatikai gyorsárverés 40. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2015. Január 19-21. között

Részletesebben

16. Filatéliai gyorsárverés

16. Filatéliai gyorsárverés 16. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 3-8. között.

Részletesebben

28. Filatéliai gyorsárverés

28. Filatéliai gyorsárverés 28. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. január 10-15. között.

Részletesebben

18. Képeslap gyorsárverés

18. Képeslap gyorsárverés 18. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon június 1-10. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

32. Filatéliai gyorsárverés

32. Filatéliai gyorsárverés 32. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminckettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 4-9. között.

Részletesebben

30. Filatéliai gyorsárverés

30. Filatéliai gyorsárverés 30. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. február 26. között.

Részletesebben

24. Filatéliai gyorsárverés

24. Filatéliai gyorsárverés 24. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. október 11-16. között.

Részletesebben

6. Filatéliai gyorsárverés

6. Filatéliai gyorsárverés 6. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. augusztus 22-29. között.

Részletesebben

10. Filatéliai gyorsárverés

10. Filatéliai gyorsárverés Minden kedves Ügyfelünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk! 10. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizedik filatéliai árverésének anyagát! Az

Részletesebben

15. Filatéliai gyorsárverés

15. Filatéliai gyorsárverés 15. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 19 24. között.

Részletesebben

83. Filatélia és képeslap gyorsárverés

83. Filatélia és képeslap gyorsárverés 83. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanharmadik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. január 15-16-17-én

Részletesebben

12. Filatéliai gyorsárverés

12. Filatéliai gyorsárverés 12. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. február 8-13. között.

Részletesebben

Vásárlási feltételek az árveréseken

Vásárlási feltételek az árveréseken Vásárlási feltételek az árveréseken 1. A Műgyűjtők Háza Galéria és Aukciósház 1023 Budapest, Zsigmond tér 13. (továbbiakban: Ház) az árverési tárgyak tulajdonosa(i) vagy eladásra jogosultja(i) (továbbiakban:

Részletesebben

1. Filatéliai gyorsárverés

1. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház első filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. február 28. és március 7. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország Európa 1930 SW SU GE CS CH LI YU ES CS Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország YU Finnország Franciaország Görögország Hollandia Írország Izland Jugoszlávia

Részletesebben

79. Ajánlatunk árverés tételei

79. Ajánlatunk árverés tételei 79. Ajánlatunk árverés tételei 90000. 1966 Winston Churshill sor + blokk Mi 91-98 + 2...4 000 90003. 1967 Nyári olimpia sor + blokk Mi 175-182...2 400 90006. 1967 Nyári olimpia, Mexikó ívsarki vágott sor

Részletesebben

84. Filatélia és képeslap gyorsárverés

84. Filatélia és képeslap gyorsárverés 84. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannegyedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. február

Részletesebben

72. Filatélia gyorsárverés

72. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenkettedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. február 20-21-22-én, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

73. Filatélia gyorsárverés

73. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenharmadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. március 6-7-8-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről -TÁJÉKOZTATÓ a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről Hatályos: 2016. december 12-től A Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

46. Filatéliai gyorsárverés

46. Filatéliai gyorsárverés 46. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. február 20. - február 25. között!

Részletesebben

A vásárlói jutalék 22% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

A vásárlói jutalék 22% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 29. Nagyaukció filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2018 május 7-19 között. AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 250. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 május 18-21-ig. AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

A Posta bérmentesítési jelzései

A Posta bérmentesítési jelzései A Posta bérmentesítési jelzései 1. Készpénzzel történő bérmentesítés jelzése Közvetlen készpénzfizetés jelzése IPH-s postákon: Postabélyeget helyettesítő bérmentesítési jegy (IPH: Integrált Postahálózati

Részletesebben

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 2 DHL GLOBALMAIL BUSINESS HOGYAN MŰKÖDIK? JELLEMZŐK Tegye borítékba, és címezze meg a leveleket. Csomagolja be a leveleket a DHL-től kapott dobozba vagy zsákba. Töltse ki a légi

Részletesebben

98. Filatélia gyorsárverés

98. Filatélia gyorsárverés 98. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvennyolcadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. március 25-26-27-én nyitvatartási

Részletesebben

Levelezési gyorsárverés

Levelezési gyorsárverés 233. Levelezési gyorsárverés Az árverés anyaga megtekinthetõ weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitvatartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. augusztus 26 és szeptember

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 244. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 február 16-19. között.

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT A DHANVANTARI Kft. a logisztikai szolgáltatást szerződött partnerei útján látja el. A termékek központi raktározása M5-Gyál Business Parkban (cím: 2360 Gyál, Bem J. u. 32.), az AUTÓKER

Részletesebben

3A Takarékszövetkezet

3A Takarékszövetkezet Hirdetmény SEPA szolgáltatás díjairól a már nem nyitható lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek részére 3A

Részletesebben

2. Filatéliai gyorsárverés

2. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. március 27. és április 4. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 246. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 március 16-19. között.

Részletesebben

Pillér Takarékszövetkezet

Pillér Takarékszövetkezet Hirdetmény szolgáltatás díjairól forgalmazott és már nem forgalmazott lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk! 263. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban (VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015. november 30 - december

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 242. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 január 12-15. között.

Részletesebben

19. Képeslap gyorsárverés

19. Képeslap gyorsárverés 19. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban július 13-22. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

81. Numizmatikai gyorsárverés

81. Numizmatikai gyorsárverés 81. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. július 2-3-4-én nyitvatartási

Részletesebben

97. Filatélia gyorsárverés

97. Filatélia gyorsárverés 97. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenhetedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. február 11-12-13-án nyitvatartási

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk! 260. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban (VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015. október 12-15-ig.

Részletesebben

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI 1. Észak-Európa Norvégia Oslo Svédország Stockholm Finnország Helsinki Dánia Koppenhága Izland Reykjavík 2. Nyugat-Európa Nagy-Britannia vagy Egyesült Királyság, United Kingdom

Részletesebben

Pillér Takarékszövetkezet

Pillér Takarékszövetkezet Hirdetmény SEPA szolgáltatás díjairól a már nem nyitható lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek részére Pillér

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 239. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. november 25 - december

Részletesebben

Belföldi EMS Gyorsposta

Belföldi EMS Gyorsposta Belföldi EMS Gyorsposta Az EU területére megállapított zónadíjak ÁFA-t tartalmaznak. Az EMS küldemények EU-n kívüli szállításának díja csak a belföldi szakaszra vonatkozólag tartalmaz ÁFA-t. A táblázatban

Részletesebben

91. Filatélia gyorsárverés

91. Filatélia gyorsárverés 91. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenegyedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. augusztus 27-28-29-én nyitvatartási

Részletesebben

99. Filatélia gyorsárverés

99. Filatélia gyorsárverés 99. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenkilencedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. április 29-30-án nyitvatartási

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 240. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. december 10-15. között.

Részletesebben

78. Filatélia gyorsárverés

78. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvennyolcadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. augusztus 14-15-16-án nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

21. Filatéliai gyorsárverés

21. Filatéliai gyorsárverés 21. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. augusztus 8-14. között.

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 245. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 március 3-5. között.

Részletesebben

56. Filatéliai gyorsárverés

56. Filatéliai gyorsárverés 56. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhatodik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. november 13-án, valamint 16-17-18-án.

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 243. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 február 2-5. között.

Részletesebben

1 oldal MBÁ 2014-2015.ÉVI KATALÓGUS: (**) (o) [ ] 1945 793-818 Felszabadulás (I) 5200 5200 819 Bajcsy-Zsilinszky 200 300 25000 820-862 Kisegítő I,

1 oldal MBÁ 2014-2015.ÉVI KATALÓGUS: (**) (o) [ ] 1945 793-818 Felszabadulás (I) 5200 5200 819 Bajcsy-Zsilinszky 200 300 25000 820-862 Kisegítő I, 1 oldal MBÁ 2014-2015.ÉVI KATALÓGUS: (**) (o) [ ] 1945 793-818 Felszabadulás (I) 5200 5200 819 Bajcsy-Zsilinszky 200 300 25000 820-862 Kisegítő I, II, III. 1960 2280 863-866 Béke (I) 500 800 864Tny Tévnyomat:

Részletesebben

58. Numizmatikai gyorsárverés

58. Numizmatikai gyorsárverés 58. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. május 2-4-én, nyitvatartási

Részletesebben

4. Filatéliai gyorsárverés

4. Filatéliai gyorsárverés 4. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. június 5-13. között. Ajánlattételi

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 237. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. október 27-30. között.

Részletesebben

39. Filatéliai gyorsárverés

39. Filatéliai gyorsárverés 39. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminckilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. szeptember 5-10.

Részletesebben

95. Filatélia gyorsárverés

95. Filatélia gyorsárverés 95. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. december 17-18-19-én nyitvatartási

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk! 256. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban (VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015. augusztus 17-19-ig.

Részletesebben

81. Filatélia és képeslap gyorsárverés

81. Filatélia és képeslap gyorsárverés 81. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanegyedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. november

Részletesebben

HATÁRON ÁTLÉPŐ GÉPJÁRMŰVEK FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK IGAZOLÁSA

HATÁRON ÁTLÉPŐ GÉPJÁRMŰVEK FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK IGAZOLÁSA HATÁRON ÁTLÉPŐ GÉPJÁRMŰVEK FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK IGAZOLÁSA A PSZÁF tájékoztatója a Magyar Köztársaság területére belépő külföldi telephelyű gépjárművek, valamint a magyar forgalmi rendszámú

Részletesebben

9. Filatéliai gyorsárverés

9. Filatéliai gyorsárverés Fodor Aukciósház Kft. Tel: +36 1 354-1234 1064 Budapest, Vörösmarty u. 65. Fax: +36 1 354 1235 E-mail: info@fodoraukcio.hu 9. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencedik

Részletesebben

88. Filatélia és képeslap gyorsárverés

88. Filatélia és képeslap gyorsárverés 88. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannyolcadik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. május 22-23-án

Részletesebben

18. Filatéliai gyorsárverés

18. Filatéliai gyorsárverés 18. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. június 7-12. között.

Részletesebben