44. Filatéliai gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "44. Filatéliai gyorsárverés"

Átírás

1 44. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban december 31-én 9:00-13:00-ig és Január 5-7. között Ajánlattételi határidő: január 7. szerda! - interneten óráig! - egyéb elérhetőségeinken óráig Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők JANUÁR 8. CSÜTÖRTÖK órától! Maradékeladás: január 13. kedd 8.00 óráig Fizetési határidő: január 21. szerda ig!!! Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. fszt.1. Tel: info@fodoraukcio.hu Vásárlói jutalék: 20% Nyitva tartás: hétfő péntek kedd tétel.

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 20 % Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható.

3 Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot. Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) info@fodoraukcio.hu címre Bankszámlaszámunk: Forint számla: K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Deviza számla ( ): K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk.

4 A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk. Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Árveréseken használt jelölések, rövidítések: postatiszta falcos gumi nélküli vágott bélyegzett levél levél kivágás légiposta szakirodalom Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 500Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, január 7. Fodor Aukciósház Kft.

6 Tartalomjegyzék Berakók, albumok, kellékek Szakirodalom, katalógusok Albánia Ausztria Osztrák posta Kréta Belgium Finnország, Feröer, Aland Fiume Franciaország Franciaország gyarmatai, területei Görögország Horvátország Jugoszlávia Liechtenstein Monaco Nagy-Britannia Nagy-Britannia gyarmatai, területei Németország tételek, gyűjtemények Német Birodalom (Deutsches Reich) Német gyarmatok és külföldi posták Danzig Németország / megszállt területek II. vh Németország / háború utáni megszállás Németország brit-amerikai zóna Németország szovjet zóna NDK NSZK / Berlin NSZK Olaszország Olasz gyarmatok és megszállási területek Oroszország és területei Szovjetunió Románia Spanyolország Svájc Svédország Törökország Triest

7 Kínai tételek, gyűjtemények Kínai Köztársaság (Tajvan) Kínai Népköztársaság Egyéb kínai kiadások (Hongkong, Kiautschou, Makaó, Mandzsukuó, Tibet, klf. külföldi posták, magánposták) Afrika Ausztrália Ausztrál Antarktisz, területek Ázsia Észak-Amerika Ezsüt- és aranyfóliás bélyegek Külföldi céglyukas bélyegek és küldemények Külföldi tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Külföldi tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Magyar tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar teljes ívek, összefüggések Magyar tévnyomatok, különlegességek es kiadás as kiadás es kiadás as kiadás es kiadás es kiadás Kőnyomat Réznyomat Hírlap- és hírlapilleték bélyegek Újnyomatok Távírda Levélborítékrajzú kiadások Korona-fillér kiadások Osztrák-magyar tábori posta (K.u.K. Feldpost) Bosznia - Hercegovina Magyar Tanácsköztársaság I. vh. utáni megszállások és helyi kiadások Koronainfláció kiadások és küldemények Pengő-fillér kiadások és küldemények Inflációs kiadások és küldemények Forint - fillér kiadások és küldemények Portóbélyegek, portós küldemények Vágott bélyegek Céglyukas bélyegek és küldemények

8 Magyar légiposta küldemények Okmánybélyegek Városi illetékbélyegek Parafilatélia. levélzárók Magánkiadások. emlékívek Papírrégiségek, érdekességek Póttételek

9 Berakók, albumok, kellékek 1. Gobát album: "Magyar megszállt területek, Nemzeti Kormány és Nyugat-Magyarország bélyegei" (34 lapos, újszerű állapot) db kisméretű (12 17cm) 4 lapos postai ajándék berakó, piros műanyag fedélben db A/5 méretű postai ajándék berakó, 4 oldalas ill. lapos kihajthajtó, piros fedélben, újszerű állapotban db LINDNER falzlos albumlap 3-4 féle osztású, levelek részére fehér lapos, A/4 méretű ABRIA berakó, újszerű állapotban fehér lapos(pergamen csíkos) közepes berakó + 4 oldalas zsebberakó, használt állapotban fehér lapos A4-es ABRIA berakó, piros borítóban használt állapotban fekete lapos A4-es berakó, használt állapotban fekete lapos A5-ös berakó, lilásbarna borítóban, használt állapotban fekete lapos közepes MFV berakó piros borítóban, használt állapotban fekete lapos A4-es KLASER jóminőségű berakó, lilásbarna borítóban használt állapotban fekete lapos A5-ös berakó, szürke borítóban, használt állapotban fekete lapos A4-es magyar bélyegberakó, fekete borítóban használt állapotban fekete lapos közepes berakó, barna borítóban, használt, de megkímélt állapotban fekete lapos A4-es berakó, kék borítóban, használt de megkímélt állapotban fekete lapos A4-es magyar bélyegberakó, sötétzöld borítóban használt állapotban fekete lapos A4-es berakó, szürke borítóban használt, de megkímélt állapotban(kijáró elválasztó lapok) fekete lapos A4-es berakó, barna borítóban használt, de megkímélt állapotban fekete és fehér, többnyire VISIR, LEUCHTTURM és HAGNER márkájú A4 berakólap(különböző osztású) gyűrűs borítóban, használt állapotban átlátszó lapos A4-es egyéni készítésű berakó(íveknek, kisíveknek, blokkoknak) zöldeskék borítóban, használt állapotban fekete lapos A/4 méretű FILUX berakó szürkefedélben, használt állapotban (1-1 csík pengével bevágva) fekete lapos A/4 méretű lengyel berakó használt állapotban (1-1 csík pengével bevágva) fekete lapos A/4 méretű FILUX berakó szürkefedélben, használt állapotban (1-1 csík pengével bevágva) fekete lapos A4-es berakó, barna borítóban, használt, de újszerű állapotban fekete lapos A/4 méretű lengyel berakó szürke fedélben, jó állapotban Németország/NDK LINDNER előnyomott falcmentes albumlapok, újszerű állapotban db kisméretű (12 17cm) 4 lapos postai ajándék berakó, piros műanyag fedélben kettős osztású, fekete lapos, A/4-es méretű "Palma" berakó, újszerű állapotban db jó állapotú használt fekete stecklap, többsége 3-as és 4-es osztású LIDNER előnyomott, falcmentes bélyegalbum kék borítóban, újszerű állapotban Magyarország Állami nyomda Bp. előnyomott falcmentes albumlapok, kék színű borítoval, újszerű állapotban Magyarország Állami nyomda Bp. előnyomott falcmentes albumlapok, kék színű borítoval, újszerű állapotban fehér lapos A4/ABRIA rugós berakó, piros borítóban, használt állapotban fekete lapos közepes berakó barna borítóban, tokkal használt, de megkímélt állapotban fekete lapos közepes berakó fekete borítóban, tokkal használt, de megkímélt állapotban...500

10 átlátszó lapos(24 férőhelyes, középen fekete lappal elválasztott) FDC és levél berakó, halvány sárgás-barna színű borítóban, használt állapotban átlátszó lapos, 40 férőhelyes (középen fekete lappal elválasztott) levél és FDC berakó, bézs borítóban, használt állapotban fehér lapos masszív német A4 berakó barna borítóban, újszerű állapotban átlátszó lapos, 50 férőhelyes (középen fehér lappal elválasztott) levél és FDC ABRIA berakó, kék borítóban használt állapotban fekete lapos közepes berakó, világos barna borítóban, használt állapotban fehér lapos közepes berakó kék borítóban, használt állapotban víztiszta berakólap (oldalankét osztott, középen barna műanyag lappal elválasztott, 120 férőhelyes) barna gyűrűs SAFE borítóban, FDC, blokk és levél tárolásához, használt de megkímélt állapotban fehér lapos(középen oszott, pergamencsíkos) A4 berakó, sötétzöld borítóban, használt állapotban átlátszó Leuchtturm berakólap (21 db 7-es osztású és 4 db 2-es osztású), sötétzöld gyűrűs borítóban, használt állapotban lapos (100 férőhelyes) LEUCTTURM FDC berakó ( mm) újszerű állapotban, tokban fehér lapos A/5 méretű berakó, piros fedélben, MAGYAR POSTA felirattal, postakürt emblémával, újszerű állapotban fehér lapos A/5 méretű berakó, piros fedélben, MAGYAR POSTA felirattal, postakürt emblémával, újszerű állapotban fehér lapos A/5 méretű berakó, piros fedélben, MAGYAR POSTA felirattal, postakürt emblémával, újszerű állapotban fehér lapos A/5 méretű berakó, piros fedélben, MAGYAR POSTA felirattal, postakürt emblémával, újszerű állapotban fehér lapos A/5 méretű berakó, piros fedélben, MAGYAR POSTA felirattal, postakürt emblémával, újszerű állapotban fehér lapos A/5 méretű berakó, piros fedélben, MAGYAR POSTA felirattal, postakürt emblémával, újszerű állapotban db 5 fehér lapos A/5 méretű berakó, piros fedélben, postakürt emblémával, használt állapotban NDK Falcmentes előnyomott "KRÜGER"albumlapok fekete "KRÜGER" rugós borítóban, használt de újszerű állapotban Szakirodalom, katalógusok 54. Simády: A magyar díjjegyes postai nyomtatványok katalógusa ( ). Második, bővített kiadás új állapotban (Ritka!) Lengyel speciál katalógus (lengyel nyelvű) 2. kötet Nettó osztrák katalógus (Németo, Ausztria, Svájc, CEPT) Magyar megszállási bélyegkiadások katalógusa , Cristopher E. Brainard, fénymásolat, angol nyelven Yvert et Tellier, Franciao. (speciál katalógus) Magyar emlékív katalógus, hagyományos és magánkiadások, Leitold László Magyar emlékív katalógus, hagyományos és magánkiadások, Leitold László

11 Albánia klf kpl sor, madarak, szárnyasok témában (Mi , , , , ; 70 ) Liliomok és tulipánok sor, ujjnyomos (Mi , ; 17 ) Madarak kisívben (Mi ; 25 ) Ausztria Kr TRIESTE bélyegzéssel és látványos papírránccal (Mi 5X, Type III; 15 ) Kr világos-szürke újságbélyeg "ZOLKIE" vonalbélyegzéssel, teljes szélekkel, felül enyhe bevágás a képbe (Mi 23a; 200 ) Kr piros (Mi 37 II. A; 20 ) db 5 Kr-os bélyeg gyűszűbélyegzésekkel (Mi 37 I., 37 II.(4x)2,5 ) Kr barna kivágáson "TRIEST" ovális bélyegzéssel (Mi 39 I. min 8 ) db osztrák díjjegyes, közte cseh és olasz kétnyelvűek Légiposta sor, 2 klf papíron (Mi ya**, xa; 60 ) Árvízsegély sor (Mi ; 32 ) Légiposta hiányos sor, betapadások (Mi , ; 29 ) Kisegítő kiadás 3 klf értéke (Mi 668 Ia, 669x, 671x; 22 ) Renner sor (772A-775A; 24 ) Tájkép sor (Mi ; 110 ) "80 éves a Művész ház" kpl sor (Mi ; 50 ) / Népviselet hiányos sor (Mi (hiány: 908, 911, 926), ; 178 ) "Boldog gyermekkor", gyermekjóléti feláras sor (Mi ; 80 ) UNICEF 1 S (Mi 933; 16 ) Hadifogoly sor (Mi ; 45 ) UPU sor (Mi ; 20 ) éves az UPU sor (Mi ; 20 ) Madarak bélyegpár (Mi ; 18 ) Szirti sas 20 S (Mi 968y; 12 ) Osztrák katolikus nap (Mi 977; 14 ) Bélyegnap (Mi 972; 25 ) Olimpia játékok Oslóban és Helsinkiben (Mi 969; 25 ) éves a Linzi állami színház (Mi 988; 20 ) db önálló réznyomatos kiadás (Mi 995, 996, 997, 1007, 1010, 1022, 1025, 1026; 107 ) éves az Osztrák Köztársaság (Mi ; 60 ) éves a Köztársaság sor, 1 S értéken apró betapadás (Mi ; 60 ) Mozart 2.40 S nyolcastömbben (Mi 1024(8x); 48 ) klf forgalmi sor (Mi , ; 25,5 ) Nemzetközi bélyegkiállítás Prágában sor (Mi ; 14 ) Nemzetközi bélyegkiállítás Prágában sor (Mi ; 35 ) Prágai bélyegkiállítás fogazott és vágott blokk, apró betapadás, átlagminőség (Mi Bl 18 A-B; 78 ) Vadállatok és rovarok sor (Mi , ; 23 )...600

12 Havasi Gyopár szövetbélyeg FDC (Mi 2538 FDC; 10 ) Osztrák posta Kréta Mi sor, a záró használatlan erősebb falcmaradvány (Mi 56 ) Mi x+y - 22 komplett vegyes sor 7 érték, Mi 20y és 21 falcos, a záró gumi nélküli, nincs számolva Belgium C rózsa-kármin "96" luxus szám helységbélyegzéssel (Mi 5By; 120 ) Vasúti bélyegek Kpl sor, ebből 5 érték vasúti bélyegzéssel (Mi 1-6; 113,6 ) Vasúti bélyegek 1882/94. Kpl sor, ebből 6 érték vasúti bélyegzéssel, közte 2 Fr záróérték is! (Mi 7-14; 100,7 ) Vasúti bélyegek 1915/ db Kpl sor és önálló kiadás (Mi 58-77, 78; 60,5 ) Belgium Vasúti csomagbélyegek (Mi 278A-249A; 200, ebből Mi 290A, 291A, 293A bélyegeken alig látható betapadás) Finnország, Feröer, Aland 106. Aland címzettlen FDC (Mi 1-3, 8-9; 2,7 ) Csehország, katonai repülőnap, légiparádé képeslap Fiume Olasz díjjegyes levelezőlap "fiume" fekete felülnyomással és két különféle bélyegzéssel FIUME és SUSAK, használatlan Kiáltvány Olaszországhoz való csatlakozásának tanulmányozására kpl sor (Mi 50-61; 100 ) C díjjegyes levelezőlap Fiume bélyegzéssel, használatlan (P8) Franciaország Híres személyes sor (Mi ; 45 ) Éves a Francia bélyeg, kiállítás "CITEX" blokk (Mi Bl 4; 40 ) Híres személyes sor (Mi ; 130 ) Művészet-festmény 55 db nagyalakú képes bélyeg, teljes évfolyam (hiánytalan) közte néhány többletpéldány (Mi 68,4 ) Franciaország db bélyegfüzet (86 ) Bélyegkiállítás "Philatec" reklámszemszelvényes bélyeg, ívszéli jelzéssel (1480; 22 ) db vöröskereszt bélyegfüzet (Mi MF , ; 12 ) Légiposta (nominal 7,62 ); (Mi 3441; 18 ) Franciaország gyarmatai, területei 118. Francia posta Marokkóban/Tanger Árvíz sor "Tanger" piros és kék színű felülnyomással (Mi 19-28; 40 ) Görögország Kis összeállítás bélyeg újdonságokból (20,8 NOMINAL) Horvátország 120. Horvátország Usztasa fiatalság bélyegpár kisívben, átlagminőségben (Mi 91-92; 86 )

13 Jugoszlávia sakkvilágbajnokok kisív (Mi , , ; 22 ), postatiszta Liechtenstein II. Franz Josef herceg 5Fr bélyeg 4-es kisívben (falcos, a bélyegek postatiszták) (bélyegár: 120 ) Monaco 123. Monaco Kis összeállítás stecklapon, közte portók (Mi kb 50 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 31 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 31,7 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 46,3 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 79,1 ) Nyári olimpiai játékok Münchenben sor + sor négyestömbben (Mi (2x); 22,5 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 55,8 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 60,3 ) éves az impresszionizmus festmény sor (Mi ; 24 ) Nagy-Britannia Brit posta külföldön. Marokkó, francia pénznem Mi sor, az első érték falcos Mi 214 a+b VI. György 10 shillingesek eltérő színben (Mi 55 ) Koronázás Mi ívsarki párokban (Mi 32 ) Erzsébet Királynő koronázási sor (274-77; 16 ) Nagy-Britannia gyarmatai, területei 137. kb db klasszikus Viktória bélyeg, színes bélyegzések, extra ívszéli darabok, kézi érvénytelenítések, szolgálati bélyegek: India, Trinidad és Tobago, Bermuda, Jamaica, Malajzia, Ausztrál elődállamok/queensland, New South Wales, South Australien, átlag minőségben (Mi 130,8 ) Délnyugat - Afrika Mi koronázási sor (8 pár), a párok búr-angol szövegű bélyegekkel (Mi 24 ) Kajmán szigetek Mi 169 Z ITU sor, az első érték fordított vízjellel (Mi 67 ) Rodézia Madarak sor (108-13; 32 ) Németország tételek, gyűjtemények 141. Német Birodalom Átnézetlen kis összeállítás zsebberakóban, benne több jobb érték, bélyegfüzet összefüggés vegyes minőségben: betapadások, gumihibák (Mi kb 2.000, garancia nélkül) Németország/Magán városi kiadások kb db bélyeg, közte vasúti kiadás: Berlin, Hamburg, Hammonia, Lübeck, Brandenburg + 2 db Birodalmi távirdabélyeg, kis zsebberakóban magas Mi katalógus értékben Németország kb Kis összeállítás zsebberakóban, benne Bohémia és Morvaország, kevés ónémet, I. és II. világháborús megszállások (Danzig, Generalgouvernement) Németország kb db küldemény és kivágás, közte nyomtatványok, inflációsak, díjjegyesek, ónémet, német birodalom, klf zónák, vegyes minőségben

14 145. Német Birodalom kb Előnyomott kis bélyegfüzet, beragasztva inflációs kiadások és 19 db elcsatolt területek német gyarmati levélzáró sor Németország/Megszállt területek a II. világháborúban/ukrajna, NSZK, NDK kb Hitler fejes hiányos forgalmi sor "UKRAINE" fekete felülnyomással, "Rózsák" bélyegfüzet és néhány bélyegfüzet összefüggés (Mi kb 100 ) NSZK/NDK FDC és küldemény tétel, 50 átlátszó lapos(100 férőhelyes, középen fekete lappal elválasztott) FDC berakóban 58 db (Mi kb ) NDK FDC gyűjtemény levél berakóban, kemény kötésű barna borítóban (Mi FDC 571 ) NDK kb kis összeállítás berakólapokon, kpl sorok, önálló kiadások, betapadások (Mi 118 ) NDK, NSZK nagy blokk tétel kb db blokk, kisív, emlékív és bélyegösszefüggés, sok érdekes motívummal: állat világ- növény fauna, közlekedés, repüléstörténet, postatörténet, híres személyek, vegyes minőségben, több száz Mi értékben NSZK Használt "Internationaler Antwortschein" 60 Pf coupon (IAS 4; min 18 ) NSZK kb db cserefüzet klf bélyegekkel Német Birodalom (Deutsches Reich) Nothilfe sor (Mi ; 100 ), használt db jobb használt bélyeg, közte , Zeppelin (423 foghibás) (Mi 234 ) Nyári olimpiai játékok 4 klf bélyegfüzet összefüggés alkalmi bélyegzéssel kivágásokon (Mi W 108, 110, SK 27-28; 150 ) Winterhilfe (hajók) sor (Mi ; 25 ) Postás bajtársiasság sor (Mi ; 40 ) Német Derby (Mi 746; 26 ) Német Derby (Mi 779; 17 ) Hitler 54-ik születésnapja sor (Mi ; 14 ) Német gyarmatok és külföldi posták 162. Guinea, Kelet-Afrika, Dél-Nyugat-Afrika, Kamerun, Mariana-szigetek, Szamoa, Togo Kis összeállítás stecklapon (Mi 56,2 ) Togo kb Pf-es összefüggő bélyegpár levélkivágáson, LOME bélyegzéssel (Mi 7(2x), levél ár 160 ) Danzig "DAPOSTA" Mi Bl. 2 emlékbélyegzős légiposta blokk Németország / megszállt területek II. vh Generalgouvernement Kopernikusz kisív, saroktörés, apró gumihibák (Mi 104; 25 ) Generalgouvernement db cenzúrás küldemény, ebből kettő ajánlott, vegyes minőségben Németország / háború utáni megszállás Bélyegkiállítás Berlin, fogazott és vágott blokk kivágás, három érték összefüggő csíkban ( A-B; min. 96 ) Németország brit-amerikai zóna Hannoveri vásár, Goethe (Mi , ; 56 ) használt sorok

15 Németország szovjet zóna 169. Nyugat-Szászország Forgalmi bélyegek füzetbélyeg összefüggésben (Mi Special Hz 10, 11, W Zd 13-16, S Zd3-6; 360 ) Türingia Német Weimari Nemzeti Színház újjáépítése, 2 db kpl sor, apró betapadások (Mi 107 A X-111 AX, B B; 90 ) NDK éve született Ernst Thälmann blokk (Mi Bl 14; 12 ) Mi , sorok kivágáson (40 ) UPU kongresszus Hamburg hivatalos feketenyomat ív NSZK / Berlin Forgalmi sor (Mi Elnökválasztás alkalmi emléklapon, első napi bélyegzéssel (Mi 118; FDC 60 ) NSZK Mi 115 és 116 (UPU) (Mi 115 ) jobb használt önálló bélyeg (Mi 147, 150, 152, 155, 162, 166; 85 ) Olaszország 178. Csomag bélyeg I Umberto bélyegsor 3 értéke (Mi3-5; 45 ) éves az Olasz Királyság sor (Mi ; 95 ) Szent Márkus Templom bélyegpár postatisztán(erezett, enyhén besárgult gumi) + pecsételve (Mi (2x); 115 ) Giuseppe Mazzini sor, apró betapadások (Mi ;60 ) Szent év 1925 sor (Mi ; 130 ) Légiposta értékek, "10 éves a felvonulás Rómában" sorból, szokásos gumiminőségben (Mi ; 17,5 ) Két jobb érték a "10 éves a felvonulás Rómában" sorból, 2.75 L "Gondoskodás szimbolikája"(perfinnel), 2.50 L "Mussolini fasiszta ideája"(mi 429, 434; 157 ) Zeppelin sor, enyhén besárgult gumi (Mi ; 130 ) Futball világbajnokság Olaszországban hiányos sor (Mi , , 487; 254,4 ) Első repülés Róma és Buenos Aires között sor, apró betapadások, enyhén besárgult gumi (Mi ; 45 ) Futball világbajnokság Olaszországban hiányos sor, 5 L enyhén besárgult gumi (Mi 481, ; 350 **ár) Légiposta kpl sor, enyhén matt, sárgás gumi (Mi ; 60 ) as forradalom 100-ik évfordulója, légiposta értéke, rozsdafolt (Mi 760; 150 ) Európai dohány konferencia, Rómában sor (Mi ; 30 ) Giuseppe Verdi sor (Mi ; 25 ) Nemzetközi gimnasztika világbajnokság Firenzében sor (Mi ; 120 ) Vatikáni festmények kpl forgalmi sor, átlagos gumiminőségben (Mi ; 15 ) Katonai posta/nemzeti gárda számára Forgalmi bélyegek "G.N.R" fekete felülnyomással 9 klf érték, apró gumihibák és betapadások (Mi 1-6I., 8I., 36, 39I.; 38 )

16 196. kb Aj. értéklevél romos állapotban 1,10 L Emanuel forgalmi bélyegekkel bérmentesítve Pestre (Mi 19(3x), 26) Olasz gyarmatok és megszállási területek 197. Megszállt területek, Kelet és külföldi posták/velence, Trento, Albánia, Dalmácia, Montenegró, Fiume, Szomália kb Kis összeállítás közepes stecklapon, vegyes minőségben (Mi kb 85 ) Kelet-Afrika/Eritrea db bélyeg stecklapon (Mi 28,3 ) Oroszország és területei Készpénz bérmentesítésű Pénzeslevél Münchenbe, hátoldalán 5 db ép piros viaszpecséttel Szovjetunió Éves a Szovjet bélyegkiadás sor, gumihibák, 60 K-en törés (Mi A; 15 ).300 Románia Cuza 5 és 20 Par (Mi I, II; 14 ) éves született I. Károly király első blokk, postatisztán és bélyegzetten, sarok törések (Mi Bl 3 2x); 21 ) db blokk (Mi Bl ; 70 ) Római Olimpia blokkpár (Mi Bl ; 55 ) Római Olimpia blokkpár (Mi Bl ; 55 ) Spanyolország Fermín Salvoches 60 C (Mi 691; 55 ) Híres spanyolok (III.) M.F. Carbo (festő) (Mi 35 ) Madridi bélyegkiállítás vágott blokk pár + sor Mi Bl (Mi 81 ) Velázquez blokksor (Mi Bl 15-18; 32 ) Svájc UPU sor (Mi 71-73; 45 ) UPU 5 C, apró betapadás, 10 C javított gumi, 25 C apró rozsdafoltok (Mi 71 I, II; 91 *ár) "Pro Juventute" sor (Mi ; 45 ) "Pro Juventute" sor, 7 1/2 értéken apró betapadás (Mi ; 40 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 85 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 95 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 32 ) Kis összeállítás közepes stecklapon, csak sorok és bélyegpárok (Mi 54,1 ) Négy postatiszta légiposta bélyeg (Mi 438, 470, 479, 585; 76 ) klf "Pro Juventute" sor (Mi , , ; 33 ) klf "Pro Patria" és 3 klf "Pro Juventute" kpl sor (Mi , , , , ; 46,5 ) klf kpl sor bélyegpár és önálló kiadás (Mi , , , , 585, , ; 31,8 ) db postatiszta blokk (Mi Bl. 16, 17, 19, 20, 22; 73,50 ) db postatiszta légi kisív (Mi 1196, 1369; 762 )

17 UPU 10 Rp válaszos díjjegyes levelezőlap válaszlapja Ala-St. Gallen R! Svédország Ö narancs (Mi 10a; 32 ) /77. 6 db forgalmi bélyeg (Mi A 17, 23, B 18, 19, 21, 25; 48,2 ); 48,2 ) Portó 1874/77. 3 Ö rózsaszín (Mi 2A; 32 ) Kr kék és barna (Mi 27; 17 ) Törökország UPU 20 Pa használt díjjegyes levelezőlap (P 25) Triest 231. A. Zóna Légiposta L önálló kiadás (Mi 174; 26 ) Kínai tételek, gyűjtemények as évek elejétől napjainkig több mint 1000db bélyeg Évszám nélküli Kínai emlékív klf. Kína az 1950-es évekig db Kína, Mandzsúriával, sokféle Kínai Köztársaság (Tajvan) "Egy éves az Ázsiai-Óceán Postaunió" AOPU sor, 2$ értéken rozsdapötty (Mi ; 30 ) Kaktuszok sor (Mi ; 40 ) éves a Kínai bélyegkiadás blokk (Mi Bl 14; 25 ) Kínai Népköztársaság Sertésállomány fejlesztés sor (Mi ; 450 ) Egyéb kínai kiadások (Hongkong, Kiautschou, Makaó, Mandzsukuó, Tibet, klf. külföldi posták, magánposták) különböző Mandzsúria Német Posta külföldön/kína db forgalmi bélyeg (Mi 15-18, 30-31, 38-40, 42; 22,3 ) Német gyarmatok és külföldi posták/kiautschou Kis összeállítás stecklapon, közte 1/2$ (Mi 34 I A; 80 ), (96,2 ) Makaó Virágok (Mi ; 100 ) Afrika 244. Líbia Forgalmi 50 M fekete felülnyomással (Mi 10; 20 ) Guinea Madarak sor (149-63; 30 ) Etiópia 1962/67. 2 klf madár sor, ujjnyomok (425-29, ; 29 ) Lesotho Madarak sor (105-11; 39 ) Afrika/Tanzánia Nemzetközi ifjúsági nap kpl sor összefüggésekben, ebből kettő ívközéprészes üres mezős bélyeggel (Mi ; 16 ) Ausztrália Ausztrál Antarktisz, területek 249. Samoa Sisifo Madarak sor (Mi ; 48 ) Ázsia 250. Észak-Korea Énekes madarak sor (Mi A ; 24 ) Észak-Korea Gázlómadarak sor, átlag gumi minőségben (Mi ; 28 )

18 252. Észak-Korea Vadkacsák sor (Mi A ; 22 ) Észak-Korea Madarak sor (Mi A ; 17 ) Dél-Korea "Park Chung" bélyeg + blokk (Mi 587, Bl 257; 115 ) Észak-Korea Ragadozó madarak sor (Mi ; 19 ) Burma Őshonos madarak kpl sor (Mi ; 65 ) Észak-Amerika 257. Kanada Quebec megalapításának 300 éves évfordulója 1 C kékeszöld, összefüggő párban (Mi 85(2x); 80 ) USA Madarak 50-es teljes ívben, védő mappában (Mi 1532 A-1581 A; 42 ) Ezsüt- és aranyfóliás bélyegek 259. Sharjah (Fantázia kiadás) Évszám nélkül, Aranyfóliás blokk és bélyeg(vágva és fogazva) "Nasser" Staffa/Skócia magánposta, évszám nélkül 23 KT/Aranyfóliás nagyalakú bélyeg, "ENSZ zászló és Vörösbegyű kékmadár bélyegpár" Ajman Aranyfóliás blokksor + FDC, "Téli olimpiai játékok Grenobleban" (Mi Bl 27-31; 30 +FDC) Sharjah Aranyfóliás blokk és bélyeg, "Nyári olimpiai játékok, Mexikóváros, dobogósok"(mi 525 B, Bl 46 A; 33 ) Sharjah Aranyfóliás bélyeg,"nyári olimpiai játékok, Mexikóváros, vitorlások"(mi 526 A; 10 ) Mali Aranyfóliás bélyeg, "Apollo 8" Fr (Mi 204; 30 ) Burkina Faso/Felső-Volta Köztársaság Aranyfóliás bélyeg, "Apollo 8" (Mi 267; 30 ) Sharjah Aranyfóliás bélyeg, "Apollo 11" (Mi 561 A; 9 ) Fujeira Aranyfóliás bélyeg, "Gamal Abd El Nasser" (Mi 558 A; 12 ) Sharjah Aranyfóliás blokk és bélyeg, "Űrkutatás története" (Mi Bl A 69 B, 70 B, 706 A-B, 707 A; 49 ) Mali Aranyfóliás bélyeg, Nasser Fr (Mi 251; 14 ) Sharjah Arany és ezüstfóliás blokk és bélyeg, "Beethoven" (Mi 719 A, 720 A-B, Bl 72 B; 44 ) Sharjah Aranyfóliás bélyeg, "Mozart" (Mi 733 A-B; 21 ) Fujeira/félhivatalos kiadás Aranyfóliás bélyeg, "EXPO 1970 Osaka" sor (Mi A; 36 **ár) Fujeira Arany és ezüstfóliás bélyeg, "Dürer" (Mi A; 24 ) Kamerun Aranyfóliás bélyeg, Filatéliai kiállítás Kamerunban 250 Fr (Mi 670; 6,5 ) Fujeira Ezüstfóliás bélyeg, "Nyári olimpiai játékok 1972, München" (Mi 754 A; 12 ) Fujeira Ezüstfóliás bélyeg, "Nyári olimpiai játékok 1972, München" (Mi 754 A; 12 ) Sharjah Arany és ezüstfóliás blokk és bélyeg, "Nyári olimpiai játékok 1972, München" (Mi 851 A, 852 A, Bl 91 B; 40 ) Ras Al Khaimah Aranyfóliás blokk "Téli olimpiai játékok Sapporoban" (Mi Bl B 109; 22 ) Ras Al Khaimah Ezüstfóliás blokk, "Európai futball játékok" (Mi Bl A 132; 25 ) 800

19 280. Ras Al Khaimah Arany és ezüstfóliás blokk és bélyeg pár "Téli olimpiai játékok Sapporoban" (Mi A 6136 A, B 613 A, Bl E 110, F 110; 86 ) Sharjah Ezüstfóliás blokk és bélyeg, "Apollo 16" (Mi 1057 A, Bl 131 B; 22 ) Bhután Aranyfóliás blokk, "Jigme Dorji Wangchuk király" (Mi Bl 60; 25 ) Egyenlítői-Guinea Aranyfóliás blokksor, "Labdarugó világbajnokság, Németország" (Mi Bl , 119; 22.5 ) Egyenlítői-Guinea Aranyfóliás blokksor, "Győztesek futball világbajnokságon" fekete felülnyomással (Mi Bl ; 50 ) Khmer Köztársaság/Kambodzsa Aranyfóliás bélyeg, "100 éves az UPU" (Mi 405; 20 ) Egyenlítői-Guinea Aranyfóliás blokksor, "Téli olimpiai játékok 1976, Innsbruck" (Mi Bl ; 22,5 ) Comore-szigetek Aranyfóliás blokk, II. James Cook Fr (Mi Bl 225 A; 15 ) Togo Aranyfóliás Blokk, légiposta "200 éves a francia forradalom" Fr (Mi Bl 344 A; 20 ) Togo Aranyfóliás Blokk, "200 éves a francia forradalom" Fr (Mi Bl 345 A; 11 ) Guyana Arany és ezüstfóliás bélyeg, Nemzetközi bélyegkiállítás "GENOVA '92" bélyegpár 600 Fr (Mi BA; 26 ) Oman Aranyfóliás blokk, "Qaboos Bin Said Bin Taimur szultán" (Mi Bl 17; 13 ) Csád Arany és ezüstfóliás blokkpár, "ásványok" (Mi Bl A; 24 ) Külföldi céglyukas bélyegek és küldemények 293. Vegyes világ szép tétel, 689db benne kivágások is régi és új, jobbakkal! USA C levél céglyukasztással, Németországba küldve Külföldi tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron 295. Afrika/Csád és Dahomey Kis összeállítás közepes stecklapon, csak sorok és önálló kiadások (Mi 43,2 ) Dél-Afrika(RSA) klf kpl kiadás (Mi , , , , ; 28,2 ) különböző Albánia Albánia klf (5 db) kpl falcos Sport sor, közte 3 db vágott, (Mi A, B, , B, ; 97 **ár) Anglia db klasszikus bélyeg (Mi kb 150 ) Ascension-sziget db klf bélyeg, főleg a kisebb értékek közül, néhány bélyeg újragumizva (Mi A 39, 41,43a, 44a, 46, 47, 48, 49, 66; 155,2 ) Ausztrál államok/dél-ausztrália Viktória 6 P ibolyakék, szép friss szín, bal oldalon és lent képbevágva, enyhe papírelvékonyodás, szép vízjeles db, garancia nélkül (Mi 6; 240 ) Ausztria/Lombardia és Velence C teljes szélekkel, zöldeskék színben, "PADOVA" részbélyegzéssel, kis papírelvékonyodás (Mi 5Xc; 55 ) Ausztria/Lombardia és Velence db bélyeg vegyes minőségben (Mi 35 ) Ausztria Kis klasszikus összeállítás, vegyes minőségben (Mi 230 ) Ausztria 1854/63. 3 Kr "Radnitzky" díjjegyes próbanyomat 3 klf színben: ezüst, arany, kék, kartonpapíron (Ferchenbauer 2000, kb 300 ) Ausztria/Lombardia és Velence és 15 Kr + 5 So vegyes minőségben (Mi 24a, 28a, Lombardia Mi 16; 168 )

20 307. Ausztria db Hírlapbélyeg, közte szép bélyegzésekkel (Mi min. 30 ) Ausztria Kpl sor többletpéldányokkal, 25 Kr szürkéslila törött, 50 Kr "PEST" bélyegzéssel, garancia nélkül (Mi 35 I, II.(2x), 36 I.a(3x), 37II., 38 I.a,b, 40I.b,e, 41II.; 309,5 ) Ausztria Átnézetlen 17 db Merkúr fejes újságbélyeg(többségében magyar érkezési bélyegzésekkel, szín és típusváltozatokkal) + 4 db címeres hírlapilleték bélyeg 1-és 2 Kr(színváltozatokkal és piros bélyegzéssel) magas Mi katalógus értékben Ausztria kb db klf újnyomat 10 kr (13 1/2 fog), 3 klf Merkúr újságbélyeg (Ferchenbauer, min 50 ) Ausztria kb db kivágás, klf osztrák címeres motívummal, vasúti és hajózási vonatkozással (DDSG, SBH, EBH) Ausztira UNO 2.40 S ívszéli tízes tömbben (Mi 1025(10x); 130 ) Ázsiai összeállítás kb Szépen kezelt 8 lapos A4-es FILUX berakóban, Burma, India, Indonézia, Kambodzsa, Fülöp-Szigetek, Sziám- és Thaiföld (Mi kb 250 ) különböző Balti - államok Belgium Antwerpeni Rubens ház felújítása kpl sor emléklapon, alkalmi első napi bélyegzéssel, emléklap oldalszegélyén törések, beszakadások (Mi ; 38 ) Belgium Béke harang "PAX" felirattal blokk (Mi Bl 28; 8,5 ) Belgium db klf kpl nagyalakú képes bélyeg sor, pár és önálló kiadás (Mi , 2073, , , , 2448, ; 36,5 ) Belgium Nemzetközi bélyegkiállítás "BELGICA 82' sor + blokk (Mi , Bl 53; 12 ) különböző Bulgária klf. Görög + 24 klf. Török Bulgária db klf hibás forgalmi bélyeg, garancia nélkül (Mi 630 ) Ceylon (Srí Lanka) és Burma kb Kis összeállítás A4-es berakólapon, klasszikusokkal Chile Távírda sor, záróérték nélkül (Mi 1-3; 11 ) Ciprus Ciprusi kultúrtörténet képekben kpl sor (Mi ; 25 ) Csehszlovákia Bélyegkiállítás Prágában 30 és 60 H érték kisívben (2db), átlag minőségben (Mi (2x); 60 ) Dánia 1854/58. 4 S forgalmi bélyeg 3 db (Mi 4(2x, 7; 28 ) Egyiptom kb Kis összeállítás közepes stecklapon (Mi kb 40 ) Egyiptom db klasszikus bélyeg, közte egy portó, legolcsóbb típusokkal számolva (Mi 38,9 ) Észtország /2 M függőleges normál és középen fogazatlan párban(falcos) + vágott négyestömbben, kisebb gumihibák (Mi 29 A(2x), 29 B(4x), 29 A Uw.; 70 ) Fidzsi-szigetek P kék, foghibák (Mi 1; 75 *ár) különböző Francia, Angol - Amerikai - Zóna Németországan Franciaország kb db klasszikus okmánybélyeg és szignetta, vegyes minőségben Franciaország kb db forgalmi bélyeg, közte (Mi 65 I.típ., 75b; 65, szép állapotban), 2 db portó + 2 db gyarmati bélyeg, vegyes minőségben (Mi min 100 ) Franciaország Légiposta sor záróérték nélkül, 3,50 Fr falcos (Mi 305b**, 306-9**; 310*; 255 **ár) Franciaország Bélyegkiállítás emléknyomat "Napóleon"...500

43. Filatéliai gyorsárverés

43. Filatéliai gyorsárverés 43. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. december 5. és 10.

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6. WIPO Szerzői Jogi Szerződés (2004. évi XLIX. törvény a Szellemi Tulajdon Világszervezete 1996. december 20-án, Genfben aláírt Szerzői Jogi Szerződésének, valamint Előadásokról és a Hangfelvételekről szóló

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1. Az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek védelméről szóló Római Egyezmény (1998. évi XLIV. törvény az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek

Részletesebben

57. Numizmatikai gyorsárverés

57. Numizmatikai gyorsárverés 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 4-5-6-án, nyitvatartási

Részletesebben

63. Filatéliai gyorsárverés

63. Filatéliai gyorsárverés 63. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanharmadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. június 13-14-15-én nyitvatartási

Részletesebben

Az Emberi Jogok Nemzetközi Egyezségokmányai és a Fakultatív Jegyzőkönyvek megerősítésének helyzete

Az Emberi Jogok Nemzetközi Egyezségokmányai és a Fakultatív Jegyzőkönyvek megerősítésének helyzete Az Emberi Jogok i és a Jegyzőkönyvek megerősítésének helyzete Tagállam Első Afganisztán 1983.01.24.a 1983.01.24.a Albánia 1991.10.04.a 1991.10.04.a 10.04.a 10.17.a Algéria 1989.09.12. 1989.09.12. 1989.09.12.a

Részletesebben

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK EXIMBANK ZRT. 2016. OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK Hatályos 2016. október 21. 2016. október 21-től hatályos országkockázati besorolás és kockázatvállalási

Részletesebben

45. Filatéliai gyorsárverés

45. Filatéliai gyorsárverés 45. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. január 30. - február 4. között! Ajánlattételi

Részletesebben

61. Filatélia gyorsárverés

61. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanegyedik árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 18-19-20-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: 2016.

Részletesebben

42. Filatéliai gyorsárverés

42. Filatéliai gyorsárverés 42. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. november 7. és 12.

Részletesebben

41. Filatéliai gyorsárverés

41. Filatéliai gyorsárverés 41. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. október 17. és 22.

Részletesebben

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés 50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 29, június 1-2-3-án.

Részletesebben

Nagykövetségek March 13.

Nagykövetségek March 13. Nagykövetségek 2007. March 13. Albánia Albán Köztársaság Magyarországi Nagykövetsége Cím: 1026 Budapest, Gábor Áron u. 55. Telefon: +31 1 326 8905 Algéria Algériai Demokratikus Népi Köztársaság Magyarországi

Részletesebben

48. Filatéliai gyorsárverés

48. Filatéliai gyorsárverés Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Fodor Aukciósház Kft. csapata! 48. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennyolcadik filatéliai árverésének anyagát! KIVÉTELESEN CSÜTÖRTÖKÖN

Részletesebben

40. Filatéliai gyorsárverés

40. Filatéliai gyorsárverés 40. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. szeptember 26. és október

Részletesebben

MEHIB ZRT JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2019. JANUÁR 15-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2019. január 15. 2019. január 15-től hatályos országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok

Részletesebben

60. Filatéliai gyorsárverés

60. Filatéliai gyorsárverés 60. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. március 21-22-23-án, nyitvatartási időben.

Részletesebben

Belföldi EMS Gyorsposta

Belföldi EMS Gyorsposta Belföldi EMS Gyorsposta Az EU területére megállapított zónadíjak ÁFA-t tartalmaznak. Az EMS küldemények EU-n kívüli szállításának díja csak a belföldi szakaszra vonatkozólag tartalmaz ÁFA-t. A táblázatban

Részletesebben

17. Filatéliai gyorsárverés

17. Filatéliai gyorsárverés 17. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 24-29. között.

Részletesebben

jacsa.net VOIP nemzetközi percdíjak

jacsa.net VOIP nemzetközi percdíjak Cél Telefonszám kezdete Bruttó percdíj (Ft) Afganisztán 93* 99,06 Albánia 355* 99,06 Albánia mobil 3556* 406,4 Albánia prémium 35542* 406,4 Algéria 213* 38,1 Algéria mobil 2135* 406,4 Algéria mobil 2136*

Részletesebben

36. Filatéliai gyorsárverés

36. Filatéliai gyorsárverés 36. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.július 4-9. között.

Részletesebben

38. Filatéliai gyorsárverés

38. Filatéliai gyorsárverés 38. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincnyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.augusztus 15-20.

Részletesebben

55. Filatéliai gyorsárverés

55. Filatéliai gyorsárverés 55. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. október 26-27-28-án. Ajánlattételi

Részletesebben

37. Filatéliai gyorsárverés

37. Filatéliai gyorsárverés 37. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.július 25-30. között.

Részletesebben

DPD Express szolgáltatás

DPD Express szolgáltatás DPD Express szolgáltatás A DPD Express nemzetközi szolgáltatásával rendkívül gyors, megbízható és gazdaságos légi szállítást kínálunk ügyfeleinknek világszerte, köszönhetıen a DPD partner vállalatainak,

Részletesebben

31. Filatéliai gyorsárverés

31. Filatéliai gyorsárverés 31. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. március 14-19. között.

Részletesebben

52. Filatéliai gyorsárverés

52. Filatéliai gyorsárverés 52. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. július 27-28-29. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

49. Filatéliai gyorsárverés

49. Filatéliai gyorsárverés 49. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 4-5-6-án. Ajánlattételi

Részletesebben

35. Filatéliai gyorsárverés

35. Filatéliai gyorsárverés 35. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. június 16-18. között.

Részletesebben

Szent István Egyetem Gödöllő. 3/2005.sz. Rektori Utasítás az egyetemi alkalmazottak és hallgatók külföldi utazásának ügyintézéséről és napidíjáról

Szent István Egyetem Gödöllő. 3/2005.sz. Rektori Utasítás az egyetemi alkalmazottak és hallgatók külföldi utazásának ügyintézéséről és napidíjáról Szent István Egyetem Gödöllő 3/2005.sz. Rektori Utasítás az egyetemi alkalmazottak és hallgatók külföldi utazásának ügyintézéséről és napidíjáról Gödöllő, 2005. november 1. A Szent István Egyetem alkalmazottainak

Részletesebben

29. Filatéliai gyorsárverés

29. Filatéliai gyorsárverés 29. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. január 31. és február

Részletesebben

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország Európa 1930 SW SU GE CS CH LI YU ES CS Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország YU Finnország Franciaország Görögország Hollandia Írország Izland Jugoszlávia

Részletesebben

22. Filatéliai gyorsárverés

22. Filatéliai gyorsárverés 22. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. aug. 29 - szept.

Részletesebben

Felnőttkori túlsúly és elhízás globális előfordulása régiónként

Felnőttkori túlsúly és elhízás globális előfordulása régiónként Felnőttkori túlsúly és elhízás globá előfordulása régiónként Férfiak Európai Régió Albánia 2008-9 Nemzeti 10302 15-49 44.8 8.5 29.6 9.7 DHS Örményország 2005 Nemzeti 6016 15-49 26.9 15.5 DHS Ausztria 2005/6

Részletesebben

53. Filatéliai gyorsárverés

53. Filatéliai gyorsárverés 53. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. augusztus 31-én, valamint szeptember

Részletesebben

MAGYARORSZÁG -ajánlat készült: 2014 március 10.- H Zóna 1-3

MAGYARORSZÁG -ajánlat készült: 2014 március 10.- H Zóna 1-3 1.000-2.000 2.000-3.000 3.000-4.000 4.000-5.000 5.000-10.000 10.000 HUF felett, HUF között HUF között HUF között HUF között HUF között 30 kg alatt 30 kg felett 0 HUF 0 HUF 0 HUF 0 HUF 0 HUF 0 HUF 0 HUF

Részletesebben

23. Filatéliai gyorsárverés

23. Filatéliai gyorsárverés 23. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. szeptember 19-25.

Részletesebben

51. Filatéliai gyorsárverés

51. Filatéliai gyorsárverés 51. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. június 29-30, július 1-2-án. Ajánlattételi

Részletesebben

79. Ajánlatunk árverés tételei

79. Ajánlatunk árverés tételei 79. Ajánlatunk árverés tételei 90000. 1966 Winston Churshill sor + blokk Mi 91-98 + 2...4 000 90003. 1967 Nyári olimpia sor + blokk Mi 175-182...2 400 90006. 1967 Nyári olimpia, Mexikó ívsarki vágott sor

Részletesebben

33. Filatéliai gyorsárverés

33. Filatéliai gyorsárverés 33. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 25-30. között.

Részletesebben

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 FELSŐOKTATÁSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK 1. Projektmenedzsment és megvalósítás Hozzájárulás a koordinátor intézmény tevékenységeihez 500 euró havonta Hozzájárulás a partner

Részletesebben

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA202 SZAKKÉPZÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA202 SZAKKÉPZÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA202 SZAKKÉPZÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK 1. Projektmenedzsment és megvalósítás Hozzájárulás a koordinátor intézmény tevékenységeihez 500 euró havonta Hozzájárulás a partner

Részletesebben

47. Filatéliai gyorsárverés

47. Filatéliai gyorsárverés 47. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. március 13. - március 18. között!

Részletesebben

14. Filatéliai gyorsárverés

14. Filatéliai gyorsárverés 14. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 5 10. között.

Részletesebben

GDA légi export díjak 2018 /HUF/ * A GDA boríték használata esetén a fuvardíjat nem befolyásolja a csomag súlya. Érvényes 2018.

GDA légi export díjak 2018 /HUF/ * A GDA boríték használata esetén a fuvardíjat nem befolyásolja a csomag súlya. Érvényes 2018. GDA légi export díjak 2018 /HUF/ * A GDA boríték használata esetén a fuvardíjat nem befolyásolja a csomag súlya. Érvényes 2018. december 31-ig AFGANISZTÁN 17573 17573 21575 26155 30504 35352 39894 43896

Részletesebben

54. Filatéliai gyorsárverés

54. Filatéliai gyorsárverés 54. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. szeptember 28-29-30-án. Ajánlattételi

Részletesebben

Az irodalmi és a művészeti művek védelméről szóló Berni Egyezményben részes országok listája

Az irodalmi és a művészeti művek védelméről szóló Berni Egyezményben részes országok listája Az irodalmi és a művészeti művek védelméről szóló Berni Egyezményben részes országok listája A következő felsorolás tartalmazza azoknak az országoknak a nevét, amelyek részesei az irodalmi és a művészeti

Részletesebben

MEHIB ZRT. 2014. I. FÉLÉVRE ÉRVÉNYES ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT. 2014. I. FÉLÉVRE ÉRVÉNYES ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2014. I. FÉLÉVRE ÉRVÉNYES ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2014. január 1-től 2014. I. félévre vonatkozó országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok (táblázatban

Részletesebben

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 KÖZNEVELÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK

ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 KÖZNEVELÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK ALKALMAZANDÓ TÁMOGATÁSI RÁTÁK KA2 KÖZNEVELÉSI STRATÉGIAI PARTNERSÉGEK 1. Projektmenedzsment és megvalósítás Hozzájárulás a koordinátor intézmény tevékenységeihez 500 euró havonta Hozzájárulás a partner

Részletesebben

A vásárlói jutalék 22% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

A vásárlói jutalék 22% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 29. Nagyaukció filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2018 május 7-19 között. AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

40. Numizmatikai gyorsárverés

40. Numizmatikai gyorsárverés 40. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2015. Január 19-21. között

Részletesebben

Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról

Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2016. április 1- től az ÁSZF 12.1.1

Részletesebben

13. Filatéliai gyorsárverés

13. Filatéliai gyorsárverés 13. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. március 8-13. között.

Részletesebben

5. Filatéliai gyorsárverés

5. Filatéliai gyorsárverés 5. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. július 10-18. között. Ajánlattételi

Részletesebben

2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.:

2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.: 2018/149 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ 2018. 08. 03. 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf. 166. Tel.: +36 1 882 85 00 kapcsolat@kt.hu www.kozbeszerzes.hu A Közbeszerzési Hatóság Elnökének tájékoztatója a Kbt. 62. (1)

Részletesebben

Stratégiai partnerségek Felnőtt tanulás III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK

Stratégiai partnerségek Felnőtt tanulás III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK Ez a Melléklet kiegészíti a Támogatási Szerződésben Projektre nyújtandó támogatás különböző költségvetési kategóriák

Részletesebben

32. Filatéliai gyorsárverés

32. Filatéliai gyorsárverés 32. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminckettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 4-9. között.

Részletesebben

20. Filatéliai gyorsárverés

20. Filatéliai gyorsárverés 20. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 18-24. között. Ajánlattételi

Részletesebben

19. Filatéliai gyorsárverés

19. Filatéliai gyorsárverés 19. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. június 27 - július

Részletesebben

57. Filatéliai gyorsárverés

57. Filatéliai gyorsárverés 57. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban december 11-12-14-15-16-án. Ajánlattételi

Részletesebben

16. Filatéliai gyorsárverés

16. Filatéliai gyorsárverés 16. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 3-8. között.

Részletesebben

15. Filatéliai gyorsárverés

15. Filatéliai gyorsárverés 15. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 19 24. között.

Részletesebben

26. Filatéliai gyorsárverés

26. Filatéliai gyorsárverés 26. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. november 22-27. között.

Részletesebben

HATÁRON ÁTLÉPŐ GÉPJÁRMŰVEK FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK IGAZOLÁSA

HATÁRON ÁTLÉPŐ GÉPJÁRMŰVEK FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK IGAZOLÁSA HATÁRON ÁTLÉPŐ GÉPJÁRMŰVEK FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK IGAZOLÁSA A PSZÁF tájékoztatója a Magyar Köztársaság területére belépő külföldi telephelyű gépjárművek, valamint a magyar forgalmi rendszámú

Részletesebben

24. Filatéliai gyorsárverés

24. Filatéliai gyorsárverés 24. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. október 11-16. között.

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

Életminőség 28 NEMZETKÖZI RANGSOROK

Életminőség 28 NEMZETKÖZI RANGSOROK 28 NEMZETKÖZI RANGSOROK Életminőség Társadalmi fejlettség mutatószáma a Legmagasabb, 2011 1 Norvégia 94,3 2 Ausztrália 92,9 3 Hollandia 91,0 Egyesült Államok 91,0 5 Kanada 90,8 Írország 90,8 Új-Zéland

Részletesebben

27. Filatéliai gyorsárverés

27. Filatéliai gyorsárverés 27. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. december 13-18. között.

Részletesebben

NeoPhone a NetTelefon

NeoPhone a NetTelefon NeoPhone a NetTelefon NeoPhone VoIPer árlista Forgalmi díjak (Ft/perc) Nappali időszak Kedvezményes időszak Nettó Bruttó Nettó Bruttó NeoPhone hálózaton belüli hívások 0,00 0,00 0,00 0,00 NeoPhone hálózaton

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának és helytıl független telefon szolgáltatásának alap és kiegészítı szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat

Részletesebben

28. Filatéliai gyorsárverés

28. Filatéliai gyorsárverés 28. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. január 10-15. között.

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának és helytől független telefon szolgáltatásának alap és kiegészítő szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának alap és kiegészítő szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat lakossági ügyfeleinknek ajánljuk. 1.1.

Részletesebben

Magyar joganyagok - PSZÁF tájékoztató - a Magyarország területére belépő külföldi t 2. oldal Norvégia Olaszország (Vatikán és San Marino) Portugália R

Magyar joganyagok - PSZÁF tájékoztató - a Magyarország területére belépő külföldi t 2. oldal Norvégia Olaszország (Vatikán és San Marino) Portugália R Magyar joganyagok - PSZÁF tájékoztató - a Magyarország területére belépő külföldi t 1. oldal PSZÁF tájékoztató a Magyarország területére belépő külföldi telephelyű, valamint a magyar forgalmi rendszámú

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 244. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 február 16-19. között.

Részletesebben

10. Filatéliai gyorsárverés

10. Filatéliai gyorsárverés Minden kedves Ügyfelünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk! 10. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizedik filatéliai árverésének anyagát! Az

Részletesebben

83. Filatélia és képeslap gyorsárverés

83. Filatélia és képeslap gyorsárverés 83. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanharmadik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. január 15-16-17-én

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 246. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 március 16-19. között.

Részletesebben

MEHIB ZRT. 2015. OKTÓBER 9-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT. 2015. OKTÓBER 9-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2015. OKTÓBER 9-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2015. október 9-től 2015. október 9-től hatályos országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok

Részletesebben

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI 1. Észak-Európa Norvégia Oslo Svédország Stockholm Finnország Helsinki Dánia Koppenhága Izland Reykjavík 2. Nyugat-Európa Nagy-Britannia vagy Egyesült Királyság, United Kingdom

Részletesebben

30. Filatéliai gyorsárverés

30. Filatéliai gyorsárverés 30. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. február 26. között.

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 237. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. október 27-30. között.

Részletesebben

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017

ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 ÁR- ÉS ZÓNA- TÁBLÁZAT 2017 2 DHL GLOBALMAIL BUSINESS HOGYAN MŰKÖDIK? JELLEMZŐK Tegye borítékba, és címezze meg a leveleket. Csomagolja be a leveleket a DHL-től kapott dobozba vagy zsákba. Töltse ki a légi

Részletesebben

6. Filatéliai gyorsárverés

6. Filatéliai gyorsárverés 6. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. augusztus 22-29. között.

Részletesebben

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( )

1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országokban ( ) 1. táblázat - A világ tűzeseteinek összesített adatai az országok (1993-2007) Év Országok Összes lakosság /milliárd fő/ Tűzesetek /millió db/ Tűzesetben elhunytak /ezer fő/ 1000 lakosra jutó tűzesetek

Részletesebben

12. Filatéliai gyorsárverés

12. Filatéliai gyorsárverés 12. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. február 8-13. között.

Részletesebben

A világnépesség térbeli eloszlása, a népsûrûség

A világnépesség térbeli eloszlása, a népsûrûség A világn gnépesség g térbeli t eloszlása, sa, a népsûrûség 60 30 0 Fõ/km 2 < 1 30 1-10 11-25 26-50 51-100 101-200 > 200 A világn gnépesség g rasszok, nyelvek és s vallások szerinti megoszlása sa Rassz

Részletesebben

Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról

Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2014.

Részletesebben

18. Képeslap gyorsárverés

18. Képeslap gyorsárverés 18. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon június 1-10. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

Nemzetközi turizmus Szerkezet (1) Világ (2004): 763,2 mil. turista Európa 431,3 mil. Ázsia és Csendes Óceán 151,2 mil. Amerika 127,7 mil. Közel-Kelet Kelet 22 mil. Afrika 18,2 mil. Ismeretlen 12,8 mil.

Részletesebben

EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Szerződésszám: VNM/2015/xxx/1 EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: X. Y. Kft. Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám: Bankszámlaszám: a továbbiakban: Előfizető és VNM Távközlési Zártkörűen

Részletesebben

3. sz. MELLÉKLET Összes alkoholfogyasztás per fő (15 év felettiek) tiszta alkoholt számítva literben

3. sz. MELLÉKLET Összes alkoholfogyasztás per fő (15 év felettiek) tiszta alkoholt számítva literben 3. sz. MELLÉKLET Összes alkoholfogyasztás per fő (15 év felettiek) tiszta alkoholt számítva literben Ország Össz. Ország Össz. Ország Össz. Ország Össz. Irán 0.00 Brunei Darussalam 0.49 Kiribati 1.66 Jamaica

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 250. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 május 18-21-ig. AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

Nemzetközi kreditmobilitás a partnerországok felsőoktatási intézményeivel. Education and Culture Erasmus+

Nemzetközi kreditmobilitás a partnerországok felsőoktatási intézményeivel. Education and Culture Erasmus+ Nemzetközi kreditmobilitás a partnerországok felsőoktatási intézményeivel Education and Culture Erasmus+ Miről szól a nemzetközi kreditmobilitás? Erasmus nemzetközi kinyitása Rövid-időtartamú mobilitás

Részletesebben

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines

Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines Utolsó aktualizáció: 14.04.2019 Poggyász: méret- és súlykorlátozások - United Airlines United Airlines Nézd meg a United Airlines poggyász-szabályzatát. Ne feledd, hogy minden szolgáltató csomagszabályzata

Részletesebben

72. Filatélia gyorsárverés

72. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenkettedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. február 20-21-22-én, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 245. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 március 3-5. között.

Részletesebben

73. Filatélia gyorsárverés

73. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenharmadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. március 6-7-8-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT

SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT SZÁLLÍTÁSI SZABÁLYZAT A DHANVANTARI Kft. a logisztikai szolgáltatást szerződött partnerei útján látja el. A termékek központi raktározása M5-Gyál Business Parkban (cím: 2360 Gyál, Bem J. u. 32.), az AUTÓKER

Részletesebben

Külképviseleti választás 2. forduló. (Végleges adatok alapján) 1. A külképviseleteken 2. fordulóban szavazó választópolgárok száma

Külképviseleti választás 2. forduló. (Végleges adatok alapján) 1. A külképviseleteken 2. fordulóban szavazó választópolgárok száma Külképviseleti választás 2. (Végleges adatok alapján) 1. A külképviseleteken 2. ban szavazó választópolgárok száma 2. külképviseleti Település Ország névjegyzéki létszám (fő) 1 Abu Dhabi Egyesült Arab

Részletesebben