43. Filatéliai gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "43. Filatéliai gyorsárverés"

Átírás

1 43. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban december 5. és 10. között. Ajánlattételi határidő: december 10. szerda! - interneten óráig! - egyéb elérhetőségeinken óráig Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők DECEMBER 11. CSÜTÖRTÖK órától! Maradékeladás: december 16. kedd 8.00 óráig Fizetési határidő: december 29. hétfő ig!!! Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. fszt.1. Tel: info@fodoraukcio.hu Vásárlói jutalék: 20% Nyitva tartás: hétfő péntek kedd tétel 1175.tétel.

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 20 % Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható.

3 Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot. Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) info@fodoraukcio.hu címre Bankszámlaszámunk: Forint számla: K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Deviza számla ( ): K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk.

4 A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk. Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Árveréseken használt jelölések, rövidítések: postatiszta falcos gumi nélküli vágott bélyegzett levél levél kivágás légiposta szakirodalom Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 500Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, január 7. Fodor Aukciósház Kft.

6 Tartalomjegyzék Berakók, albumok, kellékek Szakirodalom, katalógusok Ausztria Osztrák posta Levante Osztrák Lombardia és Velence Belgium Ciprus Csehország Csehszlovákia Dánia Észtország Finnország, Feröer, Aland Fiume Franciaország Franciaország gyarmatai, területei Hollandia Holland gyarmatok Horvátország Írország Jugoszlávia Lengyelország Lettország Liechtenstein Luxemburg Monaco Nagy-Britannia Nagy-Britannia gyarmatai, területei Németország tételek, gyűjtemények Ónémet államok Német Birodalom (Deutsches Reich) Német gyarmatok és külföldi posták Danzig Saargebiet Németország / megszállt területek II. vh Németország / háború utáni megszállás Németország brit-amerikai zóna NDK NSZK

7 Olaszország Olasz gyarmatok és megszállási területek Szovjetunió Portugália Románia Spanyolország Svájc Szlovákia Törökország Triest Ukrajna Kínai tételek, gyűjtemények Kínai Császárság és Köztársaság Kínai Köztársaság (Tajvan) Kínai Népköztársaság Egyéb kínai kiadások (Hongkong, Kiautschou, Makaó, Mandzsukuó, Tibet, klf. külföldi posták, magánposták) Tannau - Touwa Afrika Ázsia Észak-Amerika Dél-Amerika Ezüst- és aranyfóliás bélyegek Külföldi céglyukas bélyegek és küldemények Külföldi tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Külföldi tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Magyar tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar teljes ívek, összefüggések Magyar tévnyomatok, különlegességek Magyar bélyeg előtti levelek, ex offo es kiadás as kiadás es kiadás as kiadás es kiadás es kiadás Kőnyomat Réznyomat Hírlap- és hírlapilleték bélyegek Újnyomatok

8 Távírda Levélborítékrajzú kiadások Korona-fillér kiadások Osztrák-magyar tábori posta (K.u.K. Feldpost) Magyar Tanácsköztársaság I. vh. utáni megszállások és helyi kiadások Koronainfláció kiadások és küldemények Pengő-fillér kiadások és küldemények Területváltozások, "Visszatérés", helyi kiadások Inflációs kiadások és küldemények Forint-fillér kiadások és küldemények Portóbélyegek, portós küldemények Vágott bélyegek Céglyukas bélyegek és küldemények Magyar légiposta küldemények Okmánybélyegek, okmánybélyeges iratok Városi illetékbélyegek Parafilatélia, levélzárók Magánkiadások, emlékívek Papírrégiségek, érdekességek Póttételek

9 Berakók, albumok, kellékek M.F.V. előnyomott album ( old) nagyrészt filázva, műanyag fedélben Magyarország Előnyomott albumlapok, piros színű mappában Monaco Előnyomott LINDNER albumlapok Szovjet zóna Előnyomott SIEGER falcmentes album db kisalakú Filux berakó, kék és szürke borítóban, mindkettő fekete lapos, használt de megkímélt állapoban db közepes berakó: 8 és 9 fehér lapos, használt állapotban db közepes és kis berakó 8, 9 és 10 laposak, közte Filux és KABE, használt állapotban db közepes (ebből kettő előfalcolva) + 15 db normál méretű cserefüzet használatlan állapoban és 8 fekete lapos közepes és zsebberakó használt állapotban fehér lapos A4-es ABRIA berakó, piros borítóban használt állapotban fehér lapos(pergamen csíkos) közepes berakó + 4 oldalas zsebberakó, használt állapotban fekete lapos A/5 méretű Phil. Hungarica berakó, zöld fedélben, újszerű állapotban fehér lapos(pergamen csíkos) A4-es berakó barna borítóban, újszerű állapotban fehér lapos A/5 méretű DELTA berakó, bordó fedélben, újszerű állapotban fehér lapos A/5 méretű Herlitz berakó, kék fedélben, újszerű állapotban fekete lapos A/4 méretű Schaubek berakó, zöld fedéllel, újszerű állapotban fekete lapos A4 berakó, feketés-zöld borítóval tokkal, használt állapoban fekete lapos A4/Filux berakó, szürke borítóval tokkal, használt de megkímélt állapoban fehér lapos közepes berakó, barna borítóval használt állapoban fehér lapos(pergamen csíkos) A4 jó minőségű berakó, zöld borítóban, újszerű állapotban fekete lapos A/4 méretű FILUX berakó, vörös fedélben, újszerű állapotban fekete lapos A4-es berakó, használt állapotban fekete lapos A4-es FILUX berakó szürke borítóban, tokkal használt, de megkímélt állapotban fekete lapos kis magyar berakó, használt, de megkímélt állapotban fekete lapos közepes berakó kék borítóban, használt állapotban db A4-es fekete berakólap(középen osztott) rugós berakó fedélben, használt állapotban fekete lapos A4-es berakó, kék borítóban, használt de megkímélt állapotban fekete lapos közepes berakó, barna borítóban, használt, de megkímélt állapotban fekete lapos A5-ös berakó, lilásbarna borítóban, használt állapotban fekete lapos A4-es magyar bélyegberakó, fekete borítóban használt állapotban fekete lapos KA-BE márkájú berakólapok, rugós borítóban, használt állapotban fehér lapos A4-es piros színű ABRIA rugós berakó, használt állapotban fekete lapos A4-es KLASER jóminőségű berakó, lilásbarna borítóban használt állapotban fekete lapos A5-ös berakó, szürke borítóban, használt állapotban fehér lapos közepes Schaubek berakó sötétzöld színben, használt állapotban fehér lapos közepes Schaubek berakó sötétzöld színben, használt állapotban fekete lapos közepes MFV berakó piros borítóban, használt állapotban fekete lapos A4-es magyar bélyegberakó, sötétzöld borítóban használt állapotban fehér lapos, közepes Schaubek berakó, barna borítóban, használt állapotban fekete lapos A4/Filux berakó, szürke borítóval tokkal, használt de megkímélt állapoban fekete lapos A4-es berakó, kék borítóban, tokkal használt állapotban

10 fekete lapos A4-es berakó, szürke borítóban használt, de megkímélt állapotban(kijáró elválasztó lapok) fekete lapos A4-es berakó, barna borítóban használt, de megkímélt állapotban fekete lapos A4-es FILUX berakó, szürke borítóban és tokban, használt állapotban fehér lapos A4-es piros színű ABRIA rugós berakó, használt állapotban lapos ABRIA berakó, 11 soros, osztott, celofános csíkokkal jó állapotban fehér lapos A/4 méretű ABRIA berakó világosbarna fedélben fekete lapos jóminőségű A4-es berakó, barna borítóval és tokkal, használt de megkímélt állapotban fekete lapos jóminőségű A4-es berakó, piros borítóval és tokkal, használt de megkímélt állapotban fekete lapos A4-es berakó, kék borítóban, használt állapotban fehér lapos A/5 méretű Schaubek berakó, kék fedélben, újszerű állapotban fehér lapos 3-as osztású masszív blokkrendező berakó jó állapotban, sötétzöld fedélben fehér lapos 3-as osztású masszív blokkrendező berakó jó állapotban, sötétzöld fedélben fekete lapos A4 berakó piros borítóban, újszerű állapotban fekete lapos A4 Leuchtturm berakó piros borítóban, újszerű állapotban fehér lapos(pergamen csíkos) A4 jó minőségű berakó, piros borítóban(kis sérülés a gerinc külső borítóján), használt állapotban fehér lapos ABRIA berakó, középen osztott, 11 soros celofán csíkos lapokkal, újszerű állapotban átlátszó lapos, 40 férőhelyes (középen fekete lappal elválasztott) levél és FDC berakó, bézs borítóban használt állapotban fehér lapos, 3-as osztású ABRIA blokkberakó piros rugó fedélben, újszerű állapotban lapos, 3-as osztású ABRIA blokkberakó, piros rugósfedélben, új állapotban fekete lapos A4-es berakó barna fedélben, használt de megkímélt állapotban fehér lapos(pergamen csíkos) A4-es berakó, sötétkék borítóval, használt de megkímélt állapotban fehér lapos, A/4 méretű berakó, fekete fedélben, újszerű állapotban fehér lapos, A/4 méretű Leuchtturm berakó, barnás-bordó színben, újszerű állapotban fehér lapos, A/4 méretű Leuchtturm berakó barnásbordó fedéllel, újszerű állapotban átlátszó lapos A4-es egyéni készítésű berakó(íveknek, kisíveknek, blokkoknak) zöldeskék borítóban, használt állapotban fehér lapos(pergamen csíkos) A4 berakó zöld borítóban, újszerű állapotban átlátszó lapos, 62 férőhelyes (középen fekete lappal elválasztott) levél és FDC berakó, barna borítóban használt állapotban fehér lapos(pergamen csíkos) A4-es LINDNER berakó piros borítóban, használt de megkímélt állapotban fekete és fehér, többnyire VISIR, LEUCHTTURM és HAGNER márkájú A4 berakólap(különböző osztású) gyűrűs borítóban, használt állapotban átlátszó lapos, 80 férőhelyes (középen fekete lappal elválasztott) levél és FDC berakó, barnás lila borítóban használt állapotban átlátszó lapos(94 férőhelyes, középen fekete lappal elválasztott) Leuchtturm levél és FDC berakó piros borítóban, használt állapotban átlátszó lapos 100 férőhelyes (középen fekete lappal elválasztott) MFV, FDC/levél berakó, barna borítóban használt állapotban...500

11 átlátszó lapos 100 férőhelyes (középen fekete lappal elválasztott) MFV, FDC/levél berakó, kék borítóban használt állapotban átlátszó lapos, 100 férőhelyes (középen fekete lappal elválasztott) levél és FDC berakó, kék borítóban használt állapotban átlátszó lapos, 100 férőhelyes (középen fekete lappal elválasztott) levél és FDC berakó, fekete borítóban használt állapotban átlátszó lapos, 100 férőhelyes (középen fekete lappal elválasztott) levél és FDC MFV berakó, kék borítóban, tokkal használt állapotban lapos használt de rendkívül masszív rendező berakó csavaros fedélben, jó állapotban Szakirodalom, katalógusok MICHEL Európa bélyegkatalógus Székely Sándor Bélyegkatalógusa (használt állapot) kb 1970 MADONNA motívum bélyegkatalógus, német nyelvű, Bécsi kiadás /82. Philex Németország színes zsebkatalógus, benne ónémet államok és német birodalom is, használt állapotban Ötnyelvű filatéliai szótár, Dr. Vasvári Jenő. Bp MICHEL német díjjegyes katalógus, használt állapotban /95, 1996/97. MICHEL Európa díjjegyes katalógus, Kelet és Nyugat-Európa használt állapotban MICHEL német díjjegyes katalógus, használt állapotban Dornier vízi-repülő 75 éves története, színes képekben gazdagon illusztrál német nyelvű könyv (192 old.) újszerű állapotban Magyar emlékív katalógus, hagyományos és magánkiadások, Leitold László Magyar emlékív katalógus, hagyományos és magánkiadások, Leitold László MICHEL szélhámosságok és hamisítások, szemléltető füzet német nyelven, új állapotban Ausztria kr párban "TRIESTE" Kr I.típus, teljes ívszéllel és WIEN téglalap bélyegzéssel "9 mm számtávolság" + teljes gépszínátnyomattal, bal felső sarkán papírelvékonyodás, apró lyuk és bélyegen átívelő törés (Mi 5x I; 15, Ferchenbauer és Michel Special: Abstand 0,9 mm; 500, gépszínátnyomat +60 ) Megnézendő R! /63. 3 Kr "Radnitzky" díjjegyes próbanyomat 3 klf színben: ezüst, arany, kék, kartonpapíron (Ferchenbauer 2000, kb 300 ) Kr világos-szürke újságbélyeg "ZOLKIE" vonalbélyegzéssel, teljes szélekkel, felül enyhe bevágás a képbe (Mi 23a; 200 ) x15 Kr kivágáson, jobb bélyegen az "E és U között kis "P" betű lemezhibával, Wien Recommandirt piros bélyegzéssel (Mi 22(2x); Ferchenbauer 28, lemezhibát nem ismerteti) Kr sárga Ferenc József (Mi 35 IIa; 15 ) Légiposta sor, az első érték gumi nélkül, használatlan (Mi x; 68 ) Gyermeksegély/Tuberkulózis elleni küzdelem sor (Mi (442 bélyegzett); 30 ) Portó Kpl sor (Mi ; 80 ) Légiposta hiányos sor, betapadások (Mi , ; 29 ) Niebelung legenda sor, betapadások (Mi ; 22 **ár)

12 éves a köztársaság, "Hainisch" sor (Mi (496*); min 25 ) Kisegítő kiadás kpl sor (Mi ; 11 ) Kisegítő kiadás 3 klf értéke (Mi 668 Ia, 669x, 671x; 22 ) Tájkép sor (Mi I.; 15 ) Renner sor (772A-775A; 24 ) "Ausztria díj" Lovas sport sor (Mi ; 15 ) Légiposta sor (Mi ; 10 ) Tájkép sor (Mi ; 110 ) "80 éves a Művész ház" kpl sor (Mi ; 50 ) Salzburgi Dóm újjáépítése sor (Mi ; 22 ) / Népviselet hiányos sor (Mi (hiány: 908, 911, 926), ; 178 ) /52. Népviselet 2 db kpl sor, pár bélyegen ujjlenyomat (Mi , ; 380 ) "Boldog gyermekkor", gyermekjóléti feláras sor (Mi ; 80 ) UNICEF 1 S (Mi 933; 16 ) Hadifogoly sor (Mi ; 45 ) éves az UPU sor (Mi ; 20 ) UPU sor (Mi ; 20 ) db Híres ember önálló kiadás (Mi 941, 947, 948, 949, 951, 957, 964, 965; 91 ) Madarak bélyegpár (Mi ; 18 ) /52. Madarak 2 db kpl kiadás, 20 S értéken ujjlenyomat (Mi , 968; 30 ) Szirti sas 20 S (Mi 968y; 12 ) Olimpia játékok Oslóban és Helsinkiben (Mi 969; 25 ) Bélyegnap (Mi 972; 25 ) Osztrák katolikus nap (Mi 977; 14 ) db önálló réznyomatos kiadás (Mi 970, 971, 973, 974, 975, 976, 981, 982; 71 ) Madár sor 2 klf értéke (Mi 984, 987; 85 ) éves a Linzi állami színház (Mi 988; 20 ) Evangélikus iskola újjáépítése sor ( ; 13 ) db önálló réznyomatos kiadás (Mi 995, 996, 997, 1007, 1010, 1022, 1025, 1026; 107 ) Egészségügyi jólét sor (Mi ; 17 ) Carl Freiherr (Mi 1006; 30 ) éves az Osztrák Köztársaság (Mi ; 60 ) éves a Köztársaság sor, 1 S értéken apró betapadás (Mi ; 60 ) Mozart 2.40 S nyolcastömbben (Mi 1024(8x); 48 ) UNO 2.40 S ívszéli tízes tömbben (Mi 1025(10x); 130 ) klf forgalmi sor (Mi , ; 25,5 ) Közel kpl évfolyamok, csak sorok és önálló kiadások (Mi 50 ) S forgalmi sor záróértéke (Mi 1478; 15 ) Közel kpl évfolyamok, csak sorok és önálló kiadások (Mi 58 ) Közel kpl évfolyamok, csak sorok és önálló kiadások blokkal (Mi 50,8 )

13 Teljes évfolyam postai berakóban klf kpl kiadás párban (Mi ; 30,4 ) kr díjjegyes boríték (postatiszta) kis vízjelrészlet kr díjjegyes boríték (postatiszta) kis vízjelrészlet kr narancs díjjegyes levelezőlap NEUBAD-Kassa kr kiegészített 2 kr díjjegyes újság címszalag db Prag-Bastin, javított a bélyeg és címszalag is, garancia nélkül (Ferchenbauer 670 ) Kronen díjjegyes levlap 15g díjkiegészítéssel Magyarországra küldve VEGYES BÉRMENT! g "Beethoven" díjjegyes levelező lap, használatlan (P 275; 12 ) db hivatalos levél Kremsier (Cseho.) Kulikow, Tarnopol (Lengyelo.) kr I. típus távolsági levélen, bélyeget érintő regiszterhajtással Triesztről Neusohlba (Mi 5 X a; 100 ) db Vegyes küldemény, közte 1 ajánlott levél Kr távolsági levélen, többszörös lemezhibával "roncsolt korona, törések a belső körben, értékszámban, jobb felső sarok díszítésében" igen attraktív darab, Prágából Nagyszebenbe (Mi 15 II.) kr durva nyomat távolsági levélen CERVIGNANO-CILLY Díszes fejléces boríték Merkúr 2 H újságbélyeggel bérmentesítve, privát fogazással Kolozsvárra küldve kb "Gyermek posta" kisalakú képeslap "Üdvözlet Münchenből" miniatűr 5 H Ferenc József jubileumi bélyeggel és bélyegzéssel db alkalmi bélyegzéses levlap közte Eszperantó Világkongresszus alk. bélyegzéssel Wien - Sopron - Győr - Bp. Doppelschleppflug alk. repült képeslap fedélzeti bélyegzésekkel Soproni ledobás Bp.-re Gr bérmentesítés képeslapon Bécsi csatlakozási alkalmi bélyegzéssel Sopronban Aj és expressz levél (Mi 811(5x), 851, 907; 80 ) Osztrák posta Levante és 20 Pia, 20 Piaszteres értéken nehezen olvasható "DURAZZO" bélyegzés, felár indokolt (Mi A; 140 ) Osztrák Lombardia és Velence db 15 C bélyeg, vegyes minőségben, két bélyegen erősebb törés (Mi 3, kb 60 ) C teljes szélekkel, zöldeskék színben, "PADOVA" részbélyegzéssel, kis papírelvékonyodás (Mi 5Xc; 55 ) Belgium 165. Vasúti bélyegek Kpl sor, ebből 5 érték vasúti bélyegzéssel (Mi 1-6; 113,6 ) Vasúti bélyegek 1882/94. Kpl sor, ebből 6 érték vasúti bélyegzéssel, közte 2 Fr záróérték is! (Mi 7-14; 100,7 ) Vasúti bélyegek 1895/ db Kpl sor vasúti bélyegzéssel (Mi 15-27; 25 ) Vasúti bélyegek 1915/ db Kpl sor és önálló kiadás (Mi 58-77, 78; 60,5 ) Belgium Sürgős bélyeg felülnyomva (Mi 325; 65 ) Antwerpeni Rubens ház felújítása kpl sor emléklapon, alkalmi első napi bélyegzéssel, emléklap oldalszegélyén törések, beszakadások (Mi ; 38 )

14 171. Belgium Vasúti csomagbélyegek (Mi 278A-249A; 200, ebből Mi 290A, 291A, 293A bélyegeken alig látható betapadás) Belgium Könnyűatlétikai EB (I.) (Mi Bl. 23; 80 ) Béke harang "PAX" felirattal blokk (Mi Bl 28; 8,5 ) db klf kpl nagyalakú képes bélyeg sor, pár és önálló kiadás (Mi , 2073, , , , 2448, ; 36,5 ) Nemzetközi bélyegkiállítás "BELGICA 82' sor + blokk (Mi , Bl 53; 12 ) Nemzetközi bélyegkiállítás "BELGICA 82' sor + blokk (Mi , Bl 53; 12 ) Ciprus Ciprusi kultúrtörténet képekben kpl sor (Mi ; 25 ) Csehország Bélyegkiállítás emléknyomat "Napóleon" Csehszlovákia Zápotocky 70-ik születésnapja, vágott blokk, átlagminőségben (Mi Bl 15; 20 ) Virág sor, apró betapadás egy értéken (Mi ; 10 ) Nemzetközi bélyegkiállítás Prágában sor (Mi ; 14 ) Pillangók sor (Mi ; 20 ) Nemzetközi bélyegkiállítás Prágában sor (Mi ; 35 ) Vadállatok és rovarok sor (Mi , ; 23 ) Prágai bélyegkiállítás fogazott és vágott blokk, apró betapadás, átlagminőség (Mi Bl 18 A-B; 78 ) Virág sor (Mi ; 13 ) db ballonposta ill. helikopterposta díjjegyes boríték (3db postatiszta, 6db alkalmi bélyegzéssel) "POSTA CESKOSLOVENSKÁ 1919" felülnyomatú 5db különböző osztrák bélyeg ajánlott levélen (ablakos boríték) "MALÉ CEJTICE" - Ml. Boleslav Ajánlott - értéklevél 8Kc + 3Kc bérmentesítéssel Magyarországra Dánia Andersen 5 és 10 Kr ívközéprészes fordított állású párban (Mi KZ3,-2; 33 ) Észtország /2 M függőleges normál és középen fogazatlan párban(falcos) + vágott négyestömbben, kisebb gumihibák (Mi 29 A(2x), 29 B(4x), 29 A Uw.; 70 ) Forgalmi 25 P harminckettes összefüggő tömbben, levélkivágáson (Mi 53(32x); 32 ) Finnország, Feröer, Aland klf Tuberkulózis sor (Mi , ; 11,5 ) Fiume Olasz díjjegyes levelezőlap "fiume" fekete felülnyomással és két különféle bélyegzéssel Fiume és Susask, használatlan C díjjegyes levelezőlap Fiume bélyegzéssel, használatlan (P8) Forgalmi sor A4-es lapon, Fiume postai bélyegzéssel (Mi 32-48; 40 )

15 Franciaország 197. Franciaország Légiposta sor záróérték nélkül, 3,50 Fr falcos (Mi 305b**, 306-9**; 310*; 255 **ár) Vörös kereszt bélyegpár (Mi ; 17 ) Vöröskereszt bélyegfüzet, kifogástalan állapotban (Mi 1077(10x) MH; 250 ) R! db vöröskereszt bélyegfüzet (Mi MF , ; 12 ) Szamothrakéi Niké bélyegpár 30 C értéke képeslapon, alkalmi Louvre múzeum párizsi bélyegzéssel (Mi 359; min 35 ) Franciaország gyarmatai, területei 202. Réunion klf bélyeg, részben garanciajelzésekkel (Mi 5-6, 9; 112 ) Francia Comore-szigetek Légiposta: Óriáskagyló 100 Fr (Mi 16; 16 ) Francia Comore-szigetek Légiposta: Korall 500 Fr (Mi 48; 30 ) Hollandia és 10 C első portóbélyegpár (Mi 1 AII, 2A; 35 ) Holland gyarmatok 206. Curacao III. Wilhelm 3 C (Mi 8; 75 (*)ár!) Horvátország Vöröskereszt sor kisívben, apró betapadások, gumihibák (Mi 66-68; min 140 ) Usztasa fiatalság bélyegpár kisívben, átlagminőségben (Mi 91-92; 86 ) Írország db dekoratív blokk, kisív és bélyegfüzet összefüggés (Mi 89,5 ) Jugoszlávia Pénzeslevél 5 színű bérmentesítéssel, hátoldalán piros, többségében ép viaszpecsétekkel Budapestre Lengyelország éves a Népi Lengyelország sor, függőleges párokban (Mi ; 64 ) Kiállítás "visszanyert területek beilleszkedése" bélyegsor propaganda levelezőlapon (Mi ) Lettország Népviselet Blokk (Mi Bl 3; 32 ) Népviselet Blokk (Mi Bl 3; 32 ) Liechtenstein klf forgalmi sor két értéken betapadás + portó sor (Mi 25-39(közte Mi 31 lemezhibával "törött H" betű + 15 ), Portó 1-12; 70 ) Forgalmi sor fekete felülnyomással (Mi 11-16; 85 ) II. Johann herceg 85-ik születésnapja sor (Mi 72-74; 64 ) Vaduz blokk (Mi Bl. 1; 2600 ) Luxusminőségben! Luxemburg Európa: PAX sor, minimális gumihibával (572-74; 200 ) Monaco 220. Monaco Kis összeállítás stecklapon, közte portók (Mi kb 50 )...500

16 Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 31,8 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 28,6 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 31 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 31,7 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 46,3 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 79,1 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 55,8 ) Nyári olimpiai játékok Münchenben sor + sor négyestömbben (Mi (2x); 22,5 ) Kpl évfolyam közepes stecklapon, szép minőség (Mi 60,3 ) éves az impresszionizmus festmény sor (Mi ; 24 ) Európa: Posta paloták bélyegpár blokkban (Mi Bl 47; 20 ) Nagy-Britannia Viktória 10 P és 1 Sh nyolcszögletűre vágva, vízjel nem látszik, díjjegyesből kifogazva?, vegyes minőségben, törések, papírhibák (Mi 6,7; 70 ) Hivatalos 1897/ db klf bélyeg "GOVT. PARCELS" fekete felülnyomással, csomagbélyegzéssel (Mi 32, 34, 36, 38; 254 ) Erzsébet Királynő koronázási sor (274-77; 16 ) Nagy-Britannia gyarmatai, területei 235. Új Guinea Légiposta sorból 12 érték, a jobb értékek mind benne vannak (Mi , hiány 109, , 117; 373 ) Zambia(Észak-Ródézia) V. György uralkodásának 25-ik évfordulója, jubileumi sor, alig látható enyhe falc (Mi 18-21; 15 *ár) India V. György uralkodásának 25-ik évfordulója, jubileumi sor, 8 A értéken apró betapadások (Mi ; 50 **ár) Seyselle-szigetek V. György uralkodásának 25-ik évfordulója, jubileumi sor (Mi ; 28 **ár) Ceylon, Niue, Nyugat-Szamoa, Tokelau, Új-Zéland, Cook-sziget, Dél-Afrika és Dél-Nyugat-Afrika, Kanada II. Erzsébet királynő koronázási bélyegek (Mi 28,4 ) Oman II. Erzsébet királynő koronázási sor fekete értékszám felülnyomással (Mi 44-47; 14 ) Marokkó/Tanger Erzsébet Királynő koronázási sor, fekete TANGIER felülnyomással (76-79; 6 ) Dél-Rodézia II. Erzsébet királynő koronázási bélyeg (Mi 79; 9 ) Bahrain Erzsébet Királynő koronázási sor, fekete értékszám és BAHRAIN felülnyomással (89-92; 18 ) Kuwait Erzsébet Királynő koronázási sor, fekete értékszám és KUWAIT felülnyomással ( ; 20 ) klf ország számára kiadott II. Erzsébet királynő koronázási bélyeg, kis zsebberakóban (Mi kb 60 ) P zárt díjjegyes levelezőlap kiegészítve 1 1/2 P bélyeggel Edingburgból Márkusfalvára Grenada Levél 1 S Viktória királynő fejes bélyeggel bérmentesítve Budapestre (Mi 39; 45 )

17 Németország tételek, gyűjtemények 248. Német gyarmatok és külföldi posták, megszállt területek az I. és II. világháborúban, Gyarmati levélzáró bélyegek, Felső Szilézia, Szárvidék(Saargebiet), Bohémia és Morvaország, Generalgouvernement kb A5-ös közepes berakóban, benne jobb sorok, darabok, vegyes minőségben (Mi kb ) Érdemes megnézni! Német Birodalom/Megszállt területek az II. világháborúban/bohémia és Morvaország Szépen kezelt gyűjtemény, Schaubek előnyomott 12 db falcmentes albumlapon. Kpl sorokkal, portókkal, szelvényes bélyegekkel és kivágásokkal (Mi min 100 ) Németország/megszállt területek a II. világháborúban/szerbia Jugoszláv forgalmi bélyegek fekete SEBIEN felülnyomással, 2 töredék sor, garancia nélkül (Mi 95,1 *ár) Németország klf zónák Kis összeállítás közepes stecklapon, közte jiobb értékek, apró gumihiba betapadás NSZK/Berlin Kis összeállítás közepes stecklapon, közte jobb értékek (Mi 91 ) NDK kb kis összeállítás berakólapokon, kpl sorok, önálló kiadások, betapadások (Mi 118 ) NSZK/NDK kb Vegyes kis tétel, benne 17 db bélyegfüzet, több mint 20 db klf képeslap, eurós kiadások alkalmi lapon, magas Mi értékben NDK Kis tétel közepes stecklapon, többnyire csak kpl sorok, és önálló kiadások, közte két blokk, ujjlenyomatok előfordulnak (Mi 28 ) NSZK Berlin klf kpl sor közte párban, mind ívszéli BERLIN + értékszám jelzéssel (Mi 23,7 ) NSZK kb db bélyegfüzet, többsége postatiszta (Mi 1127, MH 17(2x), 26(5x), 27(3x), 28(3x), 29(3x), 31(2x), 40; 179,6 ) NDK Falcmentes előnyomott "KRÜGER"albumlapok fekete "KRÜGER" rugós borítóban, használt de újszerű állapotban NSZK kb db cserefüzet klf bélyegekkel Német Birodalom/Bajorország kb kb bélyeg ömlesztve 3 db tasakban és 3 db bélyegfüzetben, benne kevés egyéb német bélyeggel Bremen gőzös kl. 4 bélyeges bérmentesítéssel (közte Mi ) Hamburg - Linz Légiposta levél 4 bélyeges bérmentesítéssel Swinemünde - Bp Német Birodalom klf küldemény(közte propaganda bélyegzések) és egy emléklap "Lipcsei tavaszi vásár" sorral, emléklapon alkalmi bélyegzéssel (Mi ) db érdekes ajánlott küldemény Tábori posta levél 2db Luftfeldpost bélyeggel az orosz frontról Wienbe NDK, NSZK kb db küldemény, közte ajánlottal légiek, expressz, vegyes minőségben NDK kb FDC és küldemény tétel, 50 átlátszó lapos(100 férőhelyes, középen fekete lappal elválasztott) FDC berakóban 90 db (Mi kb 600 ) NDK FDC gyűjtemény levél berakóban, kemény kötésű barna borítóban (Mi FDC 571 ) NSZK/NDK FDC és küldemény tétel, 50 átlátszó lapos(100 férőhelyes, középen fekete lappal elválasztott) FDC berakóban 58 db (Mi kb ) NSZK, NDK kb db jobb küldemény, közte ajánlottak, légiek, blokkal bérmentesítettek

18 271. NSZK FDC gyűjtemény levél berakóban, kemény kötésű zöld borítóban (Mi FDC 330 ) NDK/NSZK Bélyeg évkönyv speciális kiadásokkal, díjegyesekkel, összefüggésekkel védőtokban (Magas katalógus értékben)r! Ónémet államok 273. Bajorország Kr-al(a bélyeg jobb alsó sarka enyhén bevágva) bérmentesített hajtogatott levél tartalommal feladási "18"Malomkerék helységbélyegzéssel, valamint AUGSBURG egykörös bélyegzéssel. Hátoldalán WAITZEN (Vác) érkezési bélyegzéssel (Mi Német levélkatalógus 5c III Típus; 100 ) Bajorország Ex offo levél KEMPTEN-ből különleges félkör bélyegzéssel Oberwartba(Burgenland), hátoldalán felzetes pecséttel Poroszország kb Pf nyomtatvány darabon (Mi 14a; 80 ) Német Birodalom (Deutsches Reich) Nagy Frigyes sor (Mi ; 30 ) Légiposta két záróértéke (Mi x; 80 ) Kpl kpl sor és önálló kiadás (508-83, , , 691, 694; 52,5 ) Das Braune Band blokk 2 klf alkalmi bélyegzéssel (Mi Bl 4x(2x); 36 ) Nyári olimpia játékok Berlinben blokkpár, egy bélyegen rozsdafolt, gumitörések, kisebb szennyeződések a blokk bélyegképen (Mi Bl 5,6; 300 ) Hitler 48-ik születésnapja blokk (Mi Bl 7; 16 ) Hitler 48-ik születésnapi blokk Kultúralap felülnyomással (Mi Bl 9; 90 ) Német Derby (Mi 746; 26 ) Német Derby (Mi 779; 17 ) Schönheide levelezőlap 1/2 Gr-val bérmentesítve szépen bélyegezve Pécsre küldve, Pest érkezési bélyegzéssel (Mi18; 20 ) Német gyarmatok és külföldi posták 286. Togo kb Pf-es összefüggő bélyegpár levélkivágáson, LOME bélyegzéssel (Mi 7(2x), levél ár 160 ) Szamoa kb Pf-es levélkivágáson, APIA bélyegzéssel (Mi 7, levél ár 70 ) Danzig "DAPOSTA 1937" blokk alkalmi bélyegzéssel, képoldalt, a blokk felső keretében 2 foltszerű betapadás (Mi Bl 1; 25 ) Saargebiet Bélyegnapi kiadás Vásár 15 Fr szép centrált bélyegzéssel (Mi 349; 17 ) Németország / megszállt területek II. vh India/Azadhind klf vágott bélyeg Szerbia Segélybélyeg a szerbiai háborús rokkantak javára blokk pár, ujjlenyomat, apró gumihibák és az egyik blokkon a bélyegeket nem érintő apró betapadás (Mi Bl 3-4; 500 ) Bohémia és Morvaország Német cenzúrás levél Prága-Budapest (Mi 25(2x), 29; 10,5 ) Németország / háború utáni megszállás Bélyegkiállítás blokkok (Mi Bl. 12A + B; 120 )

19 Németország brit-amerikai zóna Forgalmi sor 80 Pf érték nélkül kpl 100-as ívekben (1 RM, 25-ös ívben), 8 és 60 Pf ívben enyhe törés, apró betapadások, kis gumihibák előfordulnak, ezt leszámítva szép átlagminőség (Mi 16-33, 35; ) Kis összeállítás: Mi 69-72, , (Mi 45 ) NDK Mi , sorok kivágáson (40 ) éve született Ernst Thälmann blokk (Mi Bl 14; 12 ) UPU kongresszus Hamburg hivatalos feketenyomat ív db klf. futott FDC Magyarországra (Mi , , 70 ) NSZK Bundestag megnyitása (Mi ; 100 ) éves a német bélyeg (Mi ; 100 ) éves az UPU bélyeg (Mi 116; 65 ) J.S. Bach sor (20+3pf falcos) (Mi ; falcos ár 50 ) Marienkirche sor (10+5pf falcos) (Mi ; falcos ár 70 ) jobb érték: Mi 111, 246 (Mi 65 ) Az emberiség jótevői sor (Mi ; 140 ) Nemzetközi bélyegkiállítás (Mi ; 90 ) W. Röntgen (Mi 147; 75 ) Otto motor feltalálása (Mi 150; 30 ) éves a telefon Németországban (Mi 161; 20 ) NSZK összeállítás: 25db bélyeg, közte 4 sor (Mi 209 ) Közlekedési kiállítás (Mi ; 80 ) Az emberiség segítői (Mi ; 85 ) Heuss I. sor (Mi ; 280 ) Az emberiség segítői sor (Mi ; 50 ) db füzetbélyeg összefüggés (Mi kb. 160 ) Az emberiség segítői sor (Mi ; 40 ) Heuss II. sor (Mi ; 40 ) Heinemann forgalmi sor (Mi 35 ) München olimpia labdarúgás belépőjegy olimpia bélyeggel, megfelelő alkalmi bélyegzéssel München olimpia atlétikai verseny belépőjegy Rudolf Harbig bélyeggel, megfelelő alkalmi bélyegzéssel Ipar és technika forgalmi sor (Mi 43 ) Lufthansa sor, alkalmi, második napi bélyegzéssel levelezőlapon (Mi ; FDC ár 120 ) Olaszország 324. Csomag bélyeg I Umberto bélyegsor 3 értéke (Mi3-5; 45 ) Szent Márkus Templom bélyegpár postatisztán(erezett, enyhén besárgult gumi) + pecsételve (Mi (2x); 115 ) Giuseppe Mazzini sor, apró betapadások (Mi ;60 )

20 Szent év 1925 sor (Mi ; 130 ) L forgalmi sor záróértéke (Mi 317 X; 25 ) Zeppelin sor, enyhén besárgult gumi (Mi ; 130 ) Első repülés Róma és Buenos Aires között sor, apró betapadások, enyhén besárgult gumi (Mi ; 45 ) Futball világbajnokság Olaszországban hiányos sor (Mi , , 487; 254,4 ) Futball világbajnokság Olaszországban hiányos sor, 5 L enyhén besárgult gumi (Mi 481, ; 350 **ár) III. Emanuel Király Szomáliai látogatása sor, enyhe falc (Mi ; 85 **ár) éve született Horaz költő, sor 5 klf légi értéke, átlagos gumiminőségben (Mi ; 81 ) Hitler és Mussolini falcos és pecsételt sor (Mi ; 34 **ár) Katonai posta Forgalmi bélyegek fekete "P.M." felülnyomással 16 klf érték, rozsdapöttyök(mi 1-13, 15, 18-19; 68 ) Katonai posta/nemzeti gárda számára Forgalmi bélyegek "G.N.R" fekete felülnyomással 9 klf érték, apró gumihibák és betapadások (Mi 1-6I., 8I., 36, 39I.; 38 ) Légiposta kpl sor, enyhén matt, sárgás gumi (Mi ; 60 ) klf kpl bélyegsor, pár és önálló kiadás, átlagos gumiminőségben (Mi , , 863, , 891, ; 52 ) as forradalom 100-ik évfordulója, légiposta értéke, rozsdafolt (Mi 760; 150 ) Szent év bélyegpár, besárgult gumi (Mi ; 110 ) Európai dohány konferencia, Rómában sor (Mi ; 30 ) Giuseppe Verdi sor (Mi ; 25 ) Leonardo da Vinci bélyegpár (Mi ; 35 ) Vatikáni festmények kpl forgalmi sor, átlagos gumiminőségben (Mi ; 15 ) kb Aj. értéklevél romos állapotban 1,10 L Emanuel forgalmi bélyegekkel bérmentesítve Pestre (Mi 19(3x), 26) Aj. olasz és német cenzúrás levél Milánóból Budapestre (Mi 642, 645, 646) Olasz gyarmatok és megszállási területek 348. Megszállt területek, Kelet és külföldi posták/velence, Trento, Albánia, Dalmácia, Montenegró, Fiume, Szomália kb Kis összeállítás közepes stecklapon, vegyes minőségben (Mi kb 85 ) Kelet-Afrika/Eritrea db bélyeg stecklapon (Mi 28,3 ) Szovjetunió Éves a Szovjet bélyegkiadás sor, gumihibák, 60 K-en törés (Mi A; 15 ) Jegische Tscharenz, Henry Longfellow, William Blake napok (Mi ; 12 ) Portugália Borász kongresszus sor (Mi ; 40 ) "100 éves a bélyeg" Szőr Rowland Hill sor (Mi ; 18 )...900

21 Románia Egyesült címerkép 6 Par kármin rózsa színben (Mi II. 9 II x; 25 ) Egyesült címerkép 30 Par sötétkék színben (Mi II. 10 x; 20 ) Cuza 5 és 20 Par (Mi I, II; 14 ) Cuza 5 Par, hátoldalán "HA" garanciajellel (Mi 12 x; 350 ) éves született I. Károly király első blokk, postatisztán és bélyegzetten, sarok törések (Mi Bl 3 2x); 21 ) Az első szovjet műhold indítása, szelvényes bélyegpár (Mi ; 15 ) Római Olimpia blokkpár (Mi Bl ; 55 ) Spanyolország Fermín Salvoches 60 C (Mi 691; 55 ) Velázquez blokksor (Mi Bl 15-18; 32 ) Svájc UPU sor (Mi 71-72, 45 ) UPU 5 C, apró betapadás, 10 C javított gumi, 25 C apró rozsdafoltok (Mi 71 I, II; 91 *ár) UPU sor (Mi 71-73; 45 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 110 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 45 ) "Pro Juventute" sor, 15 C apró sarok papír elvékonyodás (Mi ; 45 ) "Pro Juventute" sor, 10 C értéken apró papír elvékonyodás (Mi ; 50 ) "Pro Juventute" sor, 7 1/2 értéken apró betapadás (Mi ; 45 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 85 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 95 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 75 ) db klf kpl "Pro Juventute" sor + 1 db blokk, kisebb gumihibákkal, betapadás, illetve a blokkban enyhe töréssel (Mi , , , , , , , Bl 3; 82,5 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 32 ) Légiposta levél autóposta postairodai ragjeggyel és pecséttel Budapestre küldve expressz - ajánlva. A bélyegek értéke több mint 500 (1db hibás, nincs számolva!) Érdemes megnézni! Kis összeállítás közepes stecklapon, csak sorok és bélyegpárok (Mi 54,1 ) "Pro Patria" sor (Mi , 368; 26 ) klf "Pro Juventute" sor (Mi , , ; 33 ) klf "Pro Patria" és 3 klf "Pro Juventute" kpl sor (Mi , , , , ; 46,5 ) klf kpl sor bélyegpár és önálló kiadás (Mi , , , , 585, , ; 31,8 ) klf szolgálati bélyegsor (Mi 40-45, 1-6; 18 ) UPU 10 Rp válaszos díjjegyes levelezőlap válaszlapja Ala-St. Gallen R! db svájci ajl. légiposta levél, jó bérmentesítéssel Szlovákia db díjjegyes, közte egy városképes és 3 db küldemény

22 Törökország UPU 20 Pa használt díjjegyes levelezőlap (P 25) Triest 387. B zóna Portó sor (Mi 6-10; 45 ) A. Zóna Légiposta L önálló kiadás (Mi 174; 26 ) B zóna Jugoszlávia állatfauna sor (Mi ; 70 ) Ukrajna Karácsony ezüst színű bélyegsor teljes ívben részben ezüstözött felülnyomással (Mi ; min. 4,8 ) Kínai tételek, gyűjtemények 391. Kínai Császárság / Köztársaság / Népköztársaság / Taiwan / Hongkong / Mandzsukuó, Shanghai, Tartományi kiadások, japán megszállás, Makaó 1900-as évek elejétől napjainkig 2106 klf db Évszám nélküli 2 db Kínai emlékív, kisebb gumihibák UNESCO/Kína közös kiadás Németországgal díszes emléklapon (Kína Mi , FDC; 3, Németország ; ETB 2 ) Testnevelés a fiatalság számár záró érték nélküli sor díszmappában (Mi ; 4 ) Kínai Császárság és Köztársaság "Gőzhajók" kpl sor (Mi ; 6 ) Kínai Köztársaság (Tajvan) "Száz ló" sor, az első 5 értéke ötöscsíkban (Mi ; 34 ) Kínai Népköztársaság Szovjet-Kínai barátság 400 $ értéke (Mi 84 I.; 40 ) klf kpl sor és bélyegpár (Mi II, , ; 37,6 ) klf kpl sor (Mi , , ; 10,5 ) Sport (Mi ; 14 ) Krizantémok I. sor (Mi ; 420 ) (részben bebarnult gumi!) Krizantémok I-II. sorok (Mi , ; Chen chi -fo festményei (Mi ; 150 ), gumi besárgulva Kubai forradalmárok (Mi 644; 260 ) ** min folt Pillangók sor (Mi ; 30 ) Egyéb kínai kiadások (Hongkong, Kiautschou, Makaó, Mandzsukuó, Tibet, klf. külföldi posták, magánposták) 405. Német posta külföldön/kína klf érték (Mi 15, 16, 18, 30-31, 38-39; 14,1 ) Hongkong V. György 4 C "CHINA" fekete felülnyomással (Mi 100; 6,5 ) Makaó Virágok (Mi ; 100 ) Tannau - Touwa db (25 klf) bélyeg záróértékekkel (Mi (hiányos); 53 ) Afrika 409. Afrika/Tanzánia Nemzetközi ifjúsági nap kpl sor összefüggésekben, ebből kettő ívközéprészes üres mezős bélyeggel (Mi ; 16 )...400

42. Filatéliai gyorsárverés

42. Filatéliai gyorsárverés 42. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. november 7. és 12.

Részletesebben

45. Filatéliai gyorsárverés

45. Filatéliai gyorsárverés 45. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. január 30. - február 4. között! Ajánlattételi

Részletesebben

63. Filatéliai gyorsárverés

63. Filatéliai gyorsárverés 63. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanharmadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. június 13-14-15-én nyitvatartási

Részletesebben

44. Filatéliai gyorsárverés

44. Filatéliai gyorsárverés 44. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. december 31-én 9:00-13:00-ig

Részletesebben

41. Filatéliai gyorsárverés

41. Filatéliai gyorsárverés 41. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. október 17. és 22.

Részletesebben

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés 50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 29, június 1-2-3-án.

Részletesebben

38. Filatéliai gyorsárverés

38. Filatéliai gyorsárverés 38. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincnyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.augusztus 15-20.

Részletesebben

57. Numizmatikai gyorsárverés

57. Numizmatikai gyorsárverés 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 4-5-6-án, nyitvatartási

Részletesebben

48. Filatéliai gyorsárverés

48. Filatéliai gyorsárverés Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Fodor Aukciósház Kft. csapata! 48. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennyolcadik filatéliai árverésének anyagát! KIVÉTELESEN CSÜTÖRTÖKÖN

Részletesebben

36. Filatéliai gyorsárverés

36. Filatéliai gyorsárverés 36. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.július 4-9. között.

Részletesebben

40. Filatéliai gyorsárverés

40. Filatéliai gyorsárverés 40. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. szeptember 26. és október

Részletesebben

61. Filatélia gyorsárverés

61. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanegyedik árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 18-19-20-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: 2016.

Részletesebben

31. Filatéliai gyorsárverés

31. Filatéliai gyorsárverés 31. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. március 14-19. között.

Részletesebben

37. Filatéliai gyorsárverés

37. Filatéliai gyorsárverés 37. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.július 25-30. között.

Részletesebben

17. Filatéliai gyorsárverés

17. Filatéliai gyorsárverés 17. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 24-29. között.

Részletesebben

22. Filatéliai gyorsárverés

22. Filatéliai gyorsárverés 22. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. aug. 29 - szept.

Részletesebben

14. Filatéliai gyorsárverés

14. Filatéliai gyorsárverés 14. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 5 10. között.

Részletesebben

29. Filatéliai gyorsárverés

29. Filatéliai gyorsárverés 29. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. január 31. és február

Részletesebben

53. Filatéliai gyorsárverés

53. Filatéliai gyorsárverés 53. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. augusztus 31-én, valamint szeptember

Részletesebben

49. Filatéliai gyorsárverés

49. Filatéliai gyorsárverés 49. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 4-5-6-án. Ajánlattételi

Részletesebben

52. Filatéliai gyorsárverés

52. Filatéliai gyorsárverés 52. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. július 27-28-29. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

55. Filatéliai gyorsárverés

55. Filatéliai gyorsárverés 55. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. október 26-27-28-án. Ajánlattételi

Részletesebben

35. Filatéliai gyorsárverés

35. Filatéliai gyorsárverés 35. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. június 16-18. között.

Részletesebben

47. Filatéliai gyorsárverés

47. Filatéliai gyorsárverés 47. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. március 13. - március 18. között!

Részletesebben

23. Filatéliai gyorsárverés

23. Filatéliai gyorsárverés 23. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. szeptember 19-25.

Részletesebben

27. Filatéliai gyorsárverés

27. Filatéliai gyorsárverés 27. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. december 13-18. között.

Részletesebben

20. Filatéliai gyorsárverés

20. Filatéliai gyorsárverés 20. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 18-24. között. Ajánlattételi

Részletesebben

32. Filatéliai gyorsárverés

32. Filatéliai gyorsárverés 32. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminckettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 4-9. között.

Részletesebben

13. Filatéliai gyorsárverés

13. Filatéliai gyorsárverés 13. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. március 8-13. között.

Részletesebben

33. Filatéliai gyorsárverés

33. Filatéliai gyorsárverés 33. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 25-30. között.

Részletesebben

30. Filatéliai gyorsárverés

30. Filatéliai gyorsárverés 30. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. február 26. között.

Részletesebben

60. Filatéliai gyorsárverés

60. Filatéliai gyorsárverés 60. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. március 21-22-23-án, nyitvatartási időben.

Részletesebben

28. Filatéliai gyorsárverés

28. Filatéliai gyorsárverés 28. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. január 10-15. között.

Részletesebben

51. Filatéliai gyorsárverés

51. Filatéliai gyorsárverés 51. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. június 29-30, július 1-2-án. Ajánlattételi

Részletesebben

19. Filatéliai gyorsárverés

19. Filatéliai gyorsárverés 19. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. június 27 - július

Részletesebben

26. Filatéliai gyorsárverés

26. Filatéliai gyorsárverés 26. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. november 22-27. között.

Részletesebben

54. Filatéliai gyorsárverés

54. Filatéliai gyorsárverés 54. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. szeptember 28-29-30-án. Ajánlattételi

Részletesebben

5. Filatéliai gyorsárverés

5. Filatéliai gyorsárverés 5. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. július 10-18. között. Ajánlattételi

Részletesebben

40. Numizmatikai gyorsárverés

40. Numizmatikai gyorsárverés 40. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2015. Január 19-21. között

Részletesebben

10. Filatéliai gyorsárverés

10. Filatéliai gyorsárverés Minden kedves Ügyfelünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk! 10. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizedik filatéliai árverésének anyagát! Az

Részletesebben

16. Filatéliai gyorsárverés

16. Filatéliai gyorsárverés 16. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 3-8. között.

Részletesebben

83. Filatélia és képeslap gyorsárverés

83. Filatélia és képeslap gyorsárverés 83. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanharmadik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. január 15-16-17-én

Részletesebben

6. Filatéliai gyorsárverés

6. Filatéliai gyorsárverés 6. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. augusztus 22-29. között.

Részletesebben

57. Filatéliai gyorsárverés

57. Filatéliai gyorsárverés 57. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban december 11-12-14-15-16-án. Ajánlattételi

Részletesebben

15. Filatéliai gyorsárverés

15. Filatéliai gyorsárverés 15. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 19 24. között.

Részletesebben

18. Képeslap gyorsárverés

18. Képeslap gyorsárverés 18. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon június 1-10. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

84. Filatélia és képeslap gyorsárverés

84. Filatélia és képeslap gyorsárverés 84. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannegyedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. február

Részletesebben

12. Filatéliai gyorsárverés

12. Filatéliai gyorsárverés 12. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. február 8-13. között.

Részletesebben

79. Ajánlatunk árverés tételei

79. Ajánlatunk árverés tételei 79. Ajánlatunk árverés tételei 90000. 1966 Winston Churshill sor + blokk Mi 91-98 + 2...4 000 90003. 1967 Nyári olimpia sor + blokk Mi 175-182...2 400 90006. 1967 Nyári olimpia, Mexikó ívsarki vágott sor

Részletesebben

72. Filatélia gyorsárverés

72. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenkettedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. február 20-21-22-én, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

24. Filatéliai gyorsárverés

24. Filatéliai gyorsárverés 24. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. október 11-16. között.

Részletesebben

A vásárlói jutalék 22% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

A vásárlói jutalék 22% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 29. Nagyaukció filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2018 május 7-19 között. AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

73. Filatélia gyorsárverés

73. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenharmadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. március 6-7-8-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

2. Filatéliai gyorsárverés

2. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. március 27. és április 4. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 244. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 február 16-19. között.

Részletesebben

4. Filatéliai gyorsárverés

4. Filatéliai gyorsárverés 4. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. június 5-13. között. Ajánlattételi

Részletesebben

1. Filatéliai gyorsárverés

1. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház első filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. február 28. és március 7. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország

Európa Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország Európa 1930 SW SU GE CS CH LI YU ES CS Albánia Andorra Ausztria Belgium Bulgária Csehszlovákia Dánia Egyesült Királyság Észtország YU Finnország Franciaország Görögország Hollandia Írország Izland Jugoszlávia

Részletesebben

Vásárlási feltételek az árveréseken

Vásárlási feltételek az árveréseken Vásárlási feltételek az árveréseken 1. A Műgyűjtők Háza Galéria és Aukciósház 1023 Budapest, Zsigmond tér 13. (továbbiakban: Ház) az árverési tárgyak tulajdonosa(i) vagy eladásra jogosultja(i) (továbbiakban:

Részletesebben

39. Filatéliai gyorsárverés

39. Filatéliai gyorsárverés 39. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminckilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. szeptember 5-10.

Részletesebben

99. Filatélia gyorsárverés

99. Filatélia gyorsárverés 99. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenkilencedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. április 29-30-án nyitvatartási

Részletesebben

19. Képeslap gyorsárverés

19. Képeslap gyorsárverés 19. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban július 13-22. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

ONLINE LEVELEZÉSI ÁRVERÉS. Ajánlatadási határidő: 2015. december 11 péntek, 20 óra

ONLINE LEVELEZÉSI ÁRVERÉS. Ajánlatadási határidő: 2015. december 11 péntek, 20 óra 30. Filatélia árverés ONLINE LEVELEZÉSI ÁRVERÉS Ajánlatadási határidő: 2015. december 11 péntek, 20 óra Az árverés anyaga megtekinthető üzletünkben november 30-tól (1053 Budapest, Magyar utca 44, hétköznap

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk! 260. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban (VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015. október 12-15-ig.

Részletesebben

A Posta bérmentesítési jelzései

A Posta bérmentesítési jelzései A Posta bérmentesítési jelzései 1. Készpénzzel történő bérmentesítés jelzése Közvetlen készpénzfizetés jelzése IPH-s postákon: Postabélyeget helyettesítő bérmentesítési jegy (IPH: Integrált Postahálózati

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 250. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 május 18-21-ig. AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

88. Filatélia és képeslap gyorsárverés

88. Filatélia és képeslap gyorsárverés 88. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannyolcadik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. május 22-23-án

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 242. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 január 12-15. között.

Részletesebben

78. Filatélia gyorsárverés

78. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvennyolcadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. augusztus 14-15-16-án nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

102. Filatélia gyorsárverés

102. Filatélia gyorsárverés 102. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház százkettedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. július 29-30-31-én nyitvatartási időben.

Részletesebben

91. Filatélia gyorsárverés

91. Filatélia gyorsárverés 91. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenegyedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. augusztus 27-28-29-én nyitvatartási

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 237. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. október 27-30. között.

Részletesebben

98. Filatélia gyorsárverés

98. Filatélia gyorsárverés 98. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvennyolcadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. március 25-26-27-én nyitvatartási

Részletesebben

81. Filatélia és képeslap gyorsárverés

81. Filatélia és képeslap gyorsárverés 81. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanegyedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. november

Részletesebben

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki

Azon ügyfelek számára vonatkozó adatok, akik részére a Hivatal hatósági bizonyítványt állított ki Amerikai Egyesült Államok Ausztrália Ausztria Belgium Brunei Ciprus Dánia Egyesült Arab Emírségek Egyesült Királyság Finnország Franciaország Görögország Hollandia Horvátország Irán Írország Izland Izrael

Részletesebben

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

-TÁJÉKOZTATÓ. a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről -TÁJÉKOZTATÓ a Számlatulajdonos pénzforgalmi vagy fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről Hatályos: 2016. december 12-től A Boldva és Vidéke Takarékszövetkezet

Részletesebben

56. Filatéliai gyorsárverés

56. Filatéliai gyorsárverés 56. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhatodik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. november 13-án, valamint 16-17-18-án.

Részletesebben

85. Filatélia és képeslap gyorsárverés

85. Filatélia és képeslap gyorsárverés 85. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanötödik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. február 26-27-28-án

Részletesebben

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI

USE ONLY EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI EURÓPA ORSZÁGAI ÉS FŐVÁROSAI 1. Észak-Európa Norvégia Oslo Svédország Stockholm Finnország Helsinki Dánia Koppenhága Izland Reykjavík 2. Nyugat-Európa Nagy-Britannia vagy Egyesült Királyság, United Kingdom

Részletesebben

74. Filatélia gyorsárverés

74. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvennegyedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. április 10-11-12-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1. Az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek védelméről szóló Római Egyezmény (1998. évi XLIV. törvény az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek

Részletesebben

95. Filatélia gyorsárverés

95. Filatélia gyorsárverés 95. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. december 17-18-19-én nyitvatartási

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 245. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 március 3-5. között.

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 239. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. november 25 - december

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 246. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015 március 16-19. között.

Részletesebben

18. Filatéliai gyorsárverés

18. Filatéliai gyorsárverés 18. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. június 7-12. között.

Részletesebben

HATÁRON ÁTLÉPŐ GÉPJÁRMŰVEK FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK IGAZOLÁSA

HATÁRON ÁTLÉPŐ GÉPJÁRMŰVEK FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK IGAZOLÁSA HATÁRON ÁTLÉPŐ GÉPJÁRMŰVEK FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSI SZERZŐDÉSÉNEK IGAZOLÁSA A PSZÁF tájékoztatója a Magyar Köztársaság területére belépő külföldi telephelyű gépjárművek, valamint a magyar forgalmi rendszámú

Részletesebben

75. Filatélia gyorsárverés

75. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenötödik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. május 15-16-17-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 240. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. december 10-15. között.

Részletesebben

67. Filatélia gyorsárverés

67. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanhetedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. szeptember 19-20-21-én, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

21. Filatéliai gyorsárverés

21. Filatéliai gyorsárverés 21. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. augusztus 8-14. között.

Részletesebben

Levelezési gyorsárverés

Levelezési gyorsárverés 233. Levelezési gyorsárverés Az árverés anyaga megtekinthetõ weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitvatartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. augusztus 26 és szeptember

Részletesebben

VÁZLATOK. II. Közép-Európa társadalomföldrajzi vonásai. közepes termet, zömök alkat Kis-Ázsia felől Közép-Európában: Alpokban, Kárpátok vidékén

VÁZLATOK. II. Közép-Európa társadalomföldrajzi vonásai. közepes termet, zömök alkat Kis-Ázsia felől Közép-Európában: Alpokban, Kárpátok vidékén VÁZLATOK II. Közép-Európa társadalomföldrajzi vonásai Népek, nyelvek, vallások Európa benépesedésének irányai: Ázsia, Afrika alpi típusú emberek közepes termet, zömök alkat Kis-Ázsia felől Közép-Európában:

Részletesebben

58. Numizmatikai gyorsárverés

58. Numizmatikai gyorsárverés 58. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. május 2-4-én, nyitvatartási

Részletesebben

81. Numizmatikai gyorsárverés

81. Numizmatikai gyorsárverés 81. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. július 2-3-4-én nyitvatartási

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk! 263. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban (VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015. november 30 - december

Részletesebben

3A Takarékszövetkezet

3A Takarékszövetkezet Hirdetmény SEPA szolgáltatás díjairól a már nem nyitható lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek részére 3A

Részletesebben

Belföldi EMS Gyorsposta

Belföldi EMS Gyorsposta Belföldi EMS Gyorsposta Az EU területére megállapított zónadíjak ÁFA-t tartalmaznak. Az EMS küldemények EU-n kívüli szállításának díja csak a belföldi szakaszra vonatkozólag tartalmaz ÁFA-t. A táblázatban

Részletesebben

76. Filatélia gyorsárverés

76. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenhatodik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. június 19-20-21-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

Pillér Takarékszövetkezet

Pillér Takarékszövetkezet Hirdetmény szolgáltatás díjairól forgalmazott és már nem forgalmazott lakossági és vállalkozói számlákra/számlacsomagokra vonatkozó devizakülföldi/devizabelföldi természetes- és nem természetes személyek

Részletesebben