95. Filatélia gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "95. Filatélia gyorsárverés"

Átírás

1 95. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban december én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: december 19. SZERDA interneten 19:00 egyéb elérhetőségeinken: 18:30 Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők: december 20-án, csütörtökön 12:00-tól Maradékeladás: december 25. kedd 08:00 óráig. Fizetési határidő: január 4. péntek 16:00! A vásárlói jutalék 20% Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. fsz. 1. Tel.: , Ünnepi nyitvatartás: december ZÁRVA december óráig ügyelet december 29- január 1 ZÁRVA Nyitvatartás: hétfő: 10:00-16:00 kedd: 10:00 18:00 szerda: 10:00-16:00 csütörtök és péntek: ZÁRVA

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 20% Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható. Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot.

3 Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) info@fodoraukcio.hu címre Bankszámlaszámunk: FORINT számla: CIB Bank IBAN: HU EURO account: CIB Bank HU Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk. A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk.

4 Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Árveréseken használt jelölések, rövidítések: postatiszta falcos gumi nélküli vágott bélyegzett levél levél kivágás légiposta szakirodalom Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 500Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, január 7. Fodor Aukciósház Kft.

6

7 Tartalomjegyzék Berakók, albumok, kellékek Szakirodalom, katalógusok Ausztria Belgium és gyarmatai Bulgária és Kelet-Rumélia Csehszlovákia Dánia, Feröer szigetek, Grönland Franciaország és gyarmatai, területei Görögország és Epirusz Hollandia és gyarmatai Horvátország Írország Jugoszlávia Lengyelország Liechtenstein Luxemburg Monaco Nagy-Britannia Németország tételek, gyűjtemények Német Birodalom (Deutsches Reich) Saargebiet Németország / megszállt területek a II. világháború alatt Németország / háború utáni megszállás Németország / szovjet zóna NDK NSZK / Berlin NSZK Oroszország és területei Szovjetunió Románia San Marino Spanyolország és gyarmatai Svájc Törökország Trieszt Kínai tételek, gyűjtemények Kínai Népköztársaság Egyéb kínai kiadások (Hongkong, Kiautschou, Makaó, Mandzsukuó, Tibet, klf. külföldi posták, magánposták)

8 Afrika Ausztrália és területei/ausztrál antarktiszi terület Ázsia Észak-Amerika Közép-Amerika Dél-Amerika Ezüst-aranyfóliás és háromdimenziós bélyegek Arab országok Karib térség Űrkutatás motívum Külföldi tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Külföldi tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Magyar tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar és külföldi bündli tételek Magyar teljes ívek, összefüggések, kisívek, egyes többpéldányos tételek Magyar tévnyomatok, különlegességek Magyar bélyeg előtti levelek, ex offo es kiadás as kiadás es kiadás as kiadás es kiadás es kiadás Kőnyomat Réznyomat Hírlap- és hírlapilleték bélyegek Levélborítékrajzú kiadások Korona-fillér kiadások Osztrák-magyar tábori posta (K.u.K. Feldpost) Bosznia-Hercegovina (K.u.K. Militarpost)) Magyar Tanácsköztársaság I. világháború utáni megszállások és helyi kiadások Koronainfláció kiadások Pengő-fillér kiadások Területváltozások, Visszatérés, helyi kiadások Inflációs kiadások Forint-fillér kiadások Portóbélyegek és portós küldemények Vágott bélyegek

9 Magyar és külföldi céglyukas bélyegek és küldemények Magyar légiposta küldemények Okmánybélyegek, okmánybélyeges iratok Parafilatélia, levélzárók Külföldi magánkiadások, emlékívek, levélzárók Magánkiadások, emlékívek Papírrégiségek, könyvek, gyufacímkék és érdekességek Képeslapok Utolsó pillanatban beszállított tételek és póttételek

10 Berakók, albumok, kellékek 1. 8 fehér lapos (pergamenes) A4-es berakó kék borítóban, használt állapotban fekete lapos (celofános) A4-es FILUX berakó piros borítóban, használt állapotban fehér lapos (pergamen csíkos, középen osztott lapok) A4-es berakó sötét zöld színű borítóban használt állapotban fekete lapos(celofános) A4-es Lindner berakó piros borítóban új bontatlan csomagolásban (5701) fekete lapos (celofán csíkos) A4-es Lindner berakó kék borítóban, új bontatlan csomagolásban (5701) db 8 lapos A4-es berakó használt állapotban fekete lapos (celofános, kivehető lapok) A4-es berakó bélyegmintás borítóban használt állapotban lapos ABRIA berakó celofáncsíkos lapokkal, rugós fedélben, jó állapotban fehér lapos (celofános) A4-es LEUCHTTURM berakó bordó borítóban használt állapotban Lindner berakó A/4-es méretű, 16 fekete lapos (32 oldalas), celofáncsíkokkal, kék színben, eredeti bontatlan csomagolásban Lindner berakó A/4-es méretű, 16 fekete lapos (32 oldalas), celofáncsíkokkal, bordó színben, eredeti bontatlan csomagolásban db A4-es fehér rugós berakólap (középen osztott pergamen csíkos) barna rugós borítóban használt állapotban fehér lapos (pergamenes) A4-es berakó kék borítóban használt állapotban fehér lapos (pergamenes) A4-es berakó barna borítóban használt állapotban fehér lapos (pergamenes) A4-es berakó piros borítóban használt állapotban fehér lapos (pergamenes) A4-es berakó piros borítóban használt állapotban fekete lapos A/4 méretű Schaubek berakó újszerű állapotban Lindner berakó A/4-es méretű, 32 fehér lapos (64 oldalas), pergamencsíkokkal, kék színben, eredeti bontatlan csomagolásban Lindner berakó A/4-es méretű, 30 fekete lapos (60 oldalas), celofáncsíkokkal, bordó színben, eredeti bontatlan csomagolásban Lindner berakó A/4-es méretű, 32 fekete lapos (64 oldalas), celofáncsíkokkal, kék színben, eredeti bontatlan csomagolásban fekete lapos (celofános) A5-ős FILUX berakó szürke borítóban, használt állapotban Lindner berakó A/5-ös méretű, 8 fehér lapos (16 oldalas), pergamencsíkokkal, kék színben, eredeti bontatlan csomagolásban Lindner berakó A/5-ös méretű, 8 fehér lapos (16 oldalas), pergamencsíkokkal, bordó színben, eredeti bontatlan csomagolásban Lindner berakó A/5-ös méretű, 16 fehér lapos (32 oldalas), pergamencsíkokkal, bordó színben, eredeti bontatlan csomagolásban fehér lapos (pergamenes) A5-ős LINDNER berakó kék borítóban új bontatlan csomagolásban Lindner berakó A/5-ös méretű, 16 fehér lapos (32 oldalas), pergamencsíkokkal, kék színben, eredeti bontatlan csomagolásban Berakó tétel: 4db A4-es vagy annál nagyobb, 19db A5-ős vagy annál kisebb, valamint zsebberakó és 2db levélberakó, zömmel másodosztályú megviselt berakók, de tömeganyagnak, összeállításnak, rendezéshez használhatók A4-es "PAX" rugós borító 55db falcnyomos papír lappal...500

11 lapos könyvkötészeti blokk berakó 3-as osztású A/4 pergamencsíkos lapokkal, jó állapotban lapos könyvkötészeti blokk berakó 3-as osztású A/4 pergamencsíkos lapokkal, használt állapotban lapos A4-es levél és blokk berakó (celofán csíkos, oldalanként három részre osztott) piros rugós FILUX borítóban, használt állapotban, kisebb hibákkal lapos, 80 férőhelyes FDC- levél berakó, kék színű csavaros fedélben, papírtokkal jó állapotban átlátszó lapos (100 férőhelyes, középen fekete lappal elválasztott) MFV FDC és levélberakó, szürke borítóban, használt állapotban MFV 50 lapos levélberakó használt állapotban Svájc Előnyomott, illusztrált falcmentes Leuchtturm albumlapok sötét zöld rugós borítóban használt, de megkímélt állapotban db egyedi készítésű fadoboz bélyegrendezőnek 36,5X12,5 és 16cm magas soros 100 db fekete kobra stecklap (fólia védővel) 156x112mm új bontatlan csomagolásban (VF3) soros 100 db fekete kobra stecklap (fólia védővel) 156x112mm új bontatlan csomagolásban (VF4) soros 100 db fekete kobra stecklap (fólia védővel) 210x147mm új bontatlan csomagolásban (VT5) csomag régi bontatlan papírtasakos jelöletlen falc, bélyegragasztó 1000-es csomagolásban csomag régi bontatlan papírtasakos jelöletlen falc, bélyegragasztó 1000-es csomagolásban csomag régi bontatlan papírtasakos jelöletlen falc, bélyegragasztó 1000-es csomagolásban db Kobra víztiszta fólia modern képeslapokhoz, levelekhez 114x152mm (T76) db víztiszta tok képeslapokhoz T74 (95x145mm) db víztiszta tok képeslapokhoz T76 (107x150mm) db víztiszta tok képeslapokhoz T76 (107x150mm) db Kobra víztiszta fólia modern képeslapokhoz, levelekhez 114x152mm (T76) db Kobra víztiszta fólia levelekhez 190x135mm (T83) Lindner nagyító 2x-es, ledes Lindner nagyító 2x-es, ledes Leuchtturm zsebnagyító 2,5x,10x Leuchtturm zsebnagyító 2,5x,10x LINDNER Bélyegcsipesz 120mm hosszú hegyes végű új bontatlan csomagolásban LINDNER Bélyegcsipesz 150mm hosszú hegyes végű új bontatlan csomagolásban tokban LINDNER Bélyegcsipesz 150mm hosszú hegyes végű új bontatlan csomagolásban tokban Szakirodalom, katalógusok klf szakirodalom: Hajdu Endre: Bélyeggyűjtés, Erős László: Bélyeggyűjtők könyve, Gross Gtyzewsky: A bélyegek világa, Bélyeg-lexikon Magyar Bélyegek Monográfiája I-VI. kötet, használt megviselt állapotban, a VI. kötet gerince elvált Dr. Balázs Károly: Fiume és A Magyar Tengerpart 60 képeslap illusztrációval GaboRindo-Hollódi Gergely: Retró-repró/A magyar gyufacímke színes képekkel gazdagon illusztrált katalógus újszerű állapotban

12 Gudlin Tamás, Csatlós Árpádné: Magyarország postagyűjtőhelyeinek, postaügynökségeinek és fiókpostáinak bélyegzései új állapotban Külföldi használt katalógusok db ebből 2klf: Stanley Gibbons Ausztria és Magyarország, Németország, és 4klf MICHEL: Dél-Amerika, Ausztrália és Óceánia, 2001/2002. Németország, 2003/2004. Németország Ausztria Távolsági levél tartalommal 6Kr portóval "WIEN" - V.UJHELY zöld vonalbélyegzéssel (150Gp) Kr 2X lépcsőzetesen felragasztva levélkivágáson "SALZBURG" négyszögletes bélyegzéssel (Mi 5Y(2X); ) kr (Mi 19.) egyes bérment. helyi levél WIEN Kr FJ. finomnyomat négyestömbben benne varrat vj? (Mi 40 II.(4X); 30 ) F.J. finomnyomat 50Kr "WIEN" (Mi 41II.D; 200 ) F.J. uralkodásának 60. jubileuma sor záróértéke (Mi 156w; 100 ) Ferenc József 80. születésnapja rövid sor kivágásokon, szívességi bélyegzésekkel (Mi ; 173 ) Ferenc József 80. születésnapja sor (Mi , 1400 ) Légiposta sor (Mi 225yA-227yA; 50 ) Wohlfahrt: zeneszerzők sor vegyes fogazással (Mi ; min. 70 ) Tartományi fővárosok sor (Mi ; 135 ) Ifjúsági és tuberkolózis segítség sor (Mi ; 90 ) Ifjúság és Tuberkulózis elleni küzdelem sor (Mi ; 90 ) éves a köztársaság sor (Mi ; 60 ) Nibelungs sor vegyes képmérettel (Mi ; min. 30 ) "10 éves a Köztársaság" sor (Mi ; 60 ) Rotary sor alkalmi bélyegzéssel (Mi ; 360 ) Ignaz Seipel (Mi 544; 40 ) Ignaz Seipel (Mi 544; 40 ) Osztrák népviselet sor 5S-es záróértéke (Mi 587; 65 ) Katona 2S drágábbik típus (Mi 585; 60 ) Légiposta 5S (Mi 611; 20 ) Feltalálók sor (Mi ; 60 ) Osztrák feltalálok sor (Mi ; 60 ) Orvosok sor (Mi ; 65 ) Osztrák orvosok sor 8g-s egy apró rozsdapötty a fogazaton (Mi ; 65 ) Téli segély sor (Mi ; 18 ) éves az első járat Bécs és Linz között "Maria Anna" sor ívszéli párokban (Mi (2X); 36 ) Lóversenyzés sor (Mi ; 15 ) Szovjet megszállási zóna / B Steiermark (Gazi kiadás) D.Reich bélyegei felülnyomva "Österreich" szöveggel sor (Mi , 180 ) Tájak, forgalmi sor (Mi ; 100 ) Népviseletek sor (Mi ; 300 ) Gyermekgondoskodás sor (Mi ; 80 )

13 Hadifoglyok és hazatérők gondoskodása sor (Mi ; 45 ) Millöcker (Mi 947; 25 ) UPU sor (Mi ; 20 ) db önálló kiadású esemény bélyeg (Mi 77,5 ) Karintiai népszavazás (Mi ; 150 ) Madarak sor (Mi , 968, ; 300 ) Újjáépítés sor (Mi ; 80 ) db klf kpl sor és önálló kiadás (Mi 141 ) Olimpia (Mi 969; 25 ) Bélyegnap (Mi 972; 25 ) Bélyegnap (Mi 972; 25 ) Bélyegnapi FDC (Mi 972; 50 ) Népviselet sor (Mi ; 20 ) Oszlói olimpia játékok (Mi 969; 25 ) Szirti sas változatok (Mi 968x-y(2X); 57 ) Oszlói olimpia játékok postatisztán és pecsételten (Mi 969(2X); 50 ) Oslo és Helsinki olimpia FDC (Mi 969; 50 ) db klf önálló kiadású esemény bélyeg (Mi 145 ) Evangélikus iskola újjáépítés sor (Mi ; 13 ) Madár 3S sarok bélyegzéssel (Mi 985; 120 ) Madár sor könnyed ujjnyomok (Mi ; 300 ) Carl Auer-Welsbach (Mi 1006; 35 ) Carl Auer-Welsbach (Mi 1006; 35 ) Egészség jólét sor (Mi ; 17 ) Ritter von Welsbach (Mi 1006; 35 ) Kis postiszta többpéldányos tétel (Mi 132,5 ) Függetlenség visszaállítása sor (Mi ; 60 ) Osztrák Köztársaság helyreállításának 10. évfordulója sor (Mi ; 60 ) Osztrák Köztársaság helyreállításának 10. évfordulója sor (Mi ; 60 ) Épületek kpl sor (Mi ; 20 ) Szépséges Ausztria ívszéli sor üres mezőkkel és klf nyomdajelzésekkel (Mi ; 12 ) Szépséges Ausztria sor 50g üres mezővel + záróértékkel (Mi , 1478; 22 ) Ausztria ezer éves sor első napi alkalmi bélyegzéssel A4-es kartonlapon + blokk fektenyomata (Mi Bl 12; 200 ) Belgium és gyarmatai Antwerpeni filatéliai kiállítás blokk, alkalmi bélyegzéssel, III. oszt blokk, törés és falc, de a bélyeg kifogástalan postatiszta (Mi Bl 1; 300 ; Mi 287; 110 ** bélyeg ára) Bélyegkiállítás blokk a keret sarkában alkalmi bélyegzés, kisebb foltok, szokásos átlagminőség felszúrási pontokkal (Mi Bl 2; 180, a bélyeg hibátlan, postatiszta 110 **ár) Charleroi új városháza megnyitása és nemzeti ifjúsági filatelista kiállítás blokk (Bl 5; 120 ) Nemzetközi bélyegkiállítás "BELGICA '90" rózsák IV. blokk (Mi Bl 61; 38 )...800

14 Bulgária és Kelet-Rumélia éves a bolgár futball fogazott és vágott bélyeg (Mi ; 25 ) Római olimpia I. vágott és fogazott sor (Mi , ; 14,5 ) Csehszlovákia Gyereksegély bélyegpár (Mi ; 12 ) "Sztálin 70. születésnapja" bélyegpár (Mi ; 7 ) Vöröskereszt bélyegpár (Mi ; 12 ) Sport sor (Mi ; 11 ) Árufuvarozás bélyegpár (Mi ; 7 ) "Cseh zene éve" sor (Mi ; 8,5 ) "Foglalkozások" 3 klf sor (Mi , , ; 12,6 ) Állatok sor 30h apró gyári gumihibával (Mi ; 20 ) Népviselet I. sor (Mi ; 35 ) Fürdők II. sor (Mi ; 12 ) Népviselet II. sor (Mi ; 20 ) Autók sor (Mi ; 11 ) Gomba sor (Mi ; 22 ) "10 éves a Tátra nemzeti part" sor (Mi ; 15 ) Madár sor (Mi ; 22 ) Hajó ívszéli sor betapadások (Mi ; 14 ) Téli olimpia bélyegpár (Mi ; 12 ) Téli és nyári olimpia bélyegpár és sor (Mi , ; 18,5 ) Vízimadarak sor (Mi ; 12 ) Nemzetközi bélyegkiállítás PRAGA 1962 II. sor (Mi ; 14 ) Nemzetközi bélyegkiállítás PRAGA 1962 III. sor (Mi ; 32 ) Madár sor (Mi ; 15 ) Tokió nyári olimpia sor (Mi ; 10 ) Lepke sor (Mi ; 13 ) Mozdonyok sor (Mi ; 14 ) db blokk, 1 kisív (Mi Bl. 27, 28, 29, 30, 1805 Klb. 30, gumihibák) "Prágai és Pozsonyi történelmi motívumok" kisív pár (Mi ; 25 ) Dánia, Feröer szigetek, Grönland db klasszikus bélyeg (Mi 1I., 1IIb, 13A; 138 ) Margarethe királynő bélyegfüzet (Mi 1807(10X); 60 ) Grönland Jegesmedve feketenyomat blokk (Mi 96) Franciaország és gyarmatai, területei Nemzeti segély sor ötöscsíkban (Mi ; 14 ) Légiposta 500Fr (Mi 782; 52 ) Légiposta (Mi ; 90 ) Légiposta sor (Mi ; 18 ) Vöröskereszt bélyegfüzet (Mi ; MH 7 ) Szent Pierre és Miquelon Nemzetközi bélyegkiállítás ARPHILA '75 (Mi 507; 24 )..500

15 Görögország és Epirusz Félhivatalos légiposta falcos sor (Mi ; 130 **ár) "Akropolisz ostromának 100. évfordulója" sor (Mi ; 15 ) "Navarinói csata" sor (Mi ; 45 ) Zeppelin sor (Mi ; 380 ) Légiposta bélyegek az "Aeroexpresso" vonalak számára sor, záróértéken apró betapadás (Mi ; 220 ) Légiposta "ősi görög mitológia" sor (Mi ; 32 ) "II. György király" sor (Mi ; 35 ) "Balkáni sportjátékok Athénban" sor (Mi ; 20 ) "Balkán-antant" bélyegpár (Mi ; 50 ) "Nemzeti ifjúsági szervezet" sor (Mi ; 620 ) Felszabadulás okt. 28. I. sor (Mi ; 100 ) Dodekanészosz sziget helyreállítása sor záró értéke (Mi 575; 120 ) "1949-ig tartó felkelés leverése" sor (Mi ; 75 ) Országból származó termények sor (Mi ; 110 ) Észak-Atlanti szerződés, légiposta sor (Mi ; 120 ) "Görögország javaslata az ENSZ felé Ciprus csatlakozására" sor (Mi ; 140 ) "Ősi görög művészet" sor (Mi ; 130 ) "Püthagoreusok kongresszusa" sor (Mi ; 130 ) "Rotary" (Mi 636; 15 ) "Dyonysios Solomos görög költő" sor (Mi ; 20 ) "Görög királyok és királynők" sor (Mi ; 130 ) Görög kereskedelmi hajók sor (Mi ; 18 ) Kikötök légiposta sor (Mi ; 100 ) Ógörög színház sor (Mi ; 25 ) Ógörög érmék sor 2X zömmel összefüggő párokban (Mi (2X); 120 ) Római olimpia sor (Mi ; 30 ) Minószi művészet kpl sor (Mi ; 40 ) Turizmus kpl sor 2X záróérték kivételével összefüggő párokban (Mi (2X); 100 ) Turizmus kpl sor (Mi ; 50 ) Epirusz Kpl kiadás portóval és kisegítő bélyeggel (Mi 336,8 ) Samos L (Mi 26-29a; 6,8 ) Hollandia és gyarmatai Kastélyok feláras sor (Mi ; 25 ) Vöröskereszt sor (Mi ; 15 ) Rembrandt sor (Mi ; 22 ) klf kpl sor (Mi , , ; 25 ) Horvátország Vöröskereszt sor négyestömbben, záróértéknél elvált perforáció (Mi ; 60 ).2900

16 Írország Vadászható vadállatok sor négyestömbben + blokk (Mi (4X), Bl 3; 14 ) Jugoszlávia Állatvilág sor (Mi ; 150 ) Állatvilág II. sor (Mi ; 60 ) Állatvilág III. sor (Mi ; 35 ) Római olimpia jobb felső ívsarki sor (Mi ; 20 ) Állatvilág V. sor (Mi ; 25 ) Lengyelország "24. Poznani nemzetközi vásár" blokkpár alkalmi bélyegzéses emléklapon (Mi Bl 15-16; 30,5 ) Római olimpia sor négyestömbben fogazva és vágva (Mi A-B; 14,5 ) Helyi kiadások/prezdbórz Forgalmi bélyegpár (Mi 1-2A; 220 ) Liechtenstein Zeppelin bélyegpár (Mi ; 260 ) II. Ferenc József herceg és G. Gina hercegnő esküvője teljes ívsorban, két ív hajtott, két 2db bélyegen apró betapadás (Mi (20X); 130 ) liechtensteini bélyegkiállítás Vaduzban blokk (Mi Bl 4; 60 ) Szolgálati bélyegek "Kormányzati épület" 5Fr teljes ívben (69(20X); 320 ) Luxemburg CENTILUX bélyegkiállítás pár ívszéllel (Mi ; ) Monaco Nemzetközi egyetemi sportjátékok sor (Mi ; 18 ) Légiposta sor (Mi ; 12 ) UPU sor négyes tömbökben (Mi ; 64 ) "75 éves az UPU" vágott postatiszta sor extra ívszéllel, 3 nyitóérték ívszélen falcnyom, 1 ívszélen kis ablak (Mi katalógus vágott árat nem hoz) R! Sport II., sport I. sor kiegészítő értéke (Mi 526; 60 ) A hercegi pár sor (Mi ; 80 ) Nagy-Britannia Viktória 1P gumihibák (Mi 10Bz; 60 ) Viktória 5P kivágáson (Mi 78; 160 ) Viktória 1Sh (Mi 81; 200 ) Viktória 6P (Mi 79; 180 ) Viktória 3P/3P (Mi 70; 90 ) Németország tételek, gyűjtemények 231. Német Birodalom kb db I. és II. Világháborús Tábori Posta küldemény, közte bélyeges bérmentesítés, Hadgyakorlat bélyegzés, képeslap, fotó stb klf alakulat bélyegzésekkel Német Birodalom/Megszállt területek a II. világháború alatt kb db A4-es papírlapon fekete filacsíkban, szép rendezett tétel jobb db-al, kpl sorokkal, kiadásokkal

17 233. NSZK, NSZK/Berlin, NDK és Helyi kiadások kb Automata bélyegek A4-es philwiss 32 lapos berakóban sok küldeménnyel, borítékokban, stecklapokon kb 2-300db sor v. blokk, 5db bélyegfüzet, zömmel postatiszta szép minőség, közte jobb értékek, töredék sorok, a korábbi anyag(helyi kiadások) egy része csak töredék és másodosztályú anyag, rozsdafoltos, ujjnyomos NSZK/Berlin Közel kpl ETB kiadás 88klf (352 beadói számítás, kb +-20 ) NSZK Közel kpl ETB kiadás 51klf (48,5 beadói számítás, kb +-5 ) NSZK Közel kpl ETB kiadás 62klf (64,8 beadói számítás, kb +-5 ) NSZK Közel kpl ETB kiadás 64klf (129,9 beadói számítás, kb +-5 ) NSZK Közel kpl ETB kiadás 48db klf (97,8 beadói számítás, kb +-5 ) NSZK Közel kpl ETB kiadás 48db klf (63,7 beadói számítás, kb +-5 ) NSZK Közel kpl ETB kiadás 47db klf (75 beadói számítás, kb +-5 ) NSZK Közel kpl ETB kiadás 43db klf (88 beadói számítás, kb +-5 ) NSZK Közel kpl ETB kiadás 22db klf (40 beadói számítás, kb +-5 ) Német Birodalom (Deutsches Reich) Hindenburg gyászsor (Mi ; 150 ) éve született F. v. Schiller bélyegpár (Mi ; 100 ) Autó-motor kiállítás Berlinben sor alkalmi első napi bélyegzéssel kiállítási belépőkártyán (Mi ; 17 ; FDC 70 ) Német derby (Mi 746; 26 ) Német Derby (Mi 746; 26 ) "Das Braune Band" (Mi 815; 10 ) Wehrmacht emléknap kpl sor 20Pf-en betapadás (Mi ; 22 ) Saargebiet 250. Saarland Bélyegnap bélyeg (Mi 291; 100 ) Németország / megszállt területek a II. világháború alatt 251. Generalgouvernement Kopernikusz kisív ívszélen törések, néhány elvált perforáció (Mi 104; 30 ) Németország / háború utáni megszállás Bélyegkiállítás, Berlin blokkpár (Mi Bl. 12A+B; 120 ) Németország / szovjet zóna Goethe blokk (Mi Bl. 6; 220 ) NDK Ifjúsági világtalálkozó Berlinben sor emléklapon (Mi ; 55 ) Bélyegkiállítás blokk (Mi Bl.10X; 50 ) Felszabadulás blokk (Mi Bl.11; 20 ) éves a szovjet űrutazás kisív postatisztán és bélyegzetten (926-33(2X); 100 ) db klf bélyegfüzet (Mi MH 8-10; 25,5 ) NSZK / Berlin Előolimpia ünnepnap alsó ívszéli sor (Mi 88-90; 30 ) Vilmos császár fogadalmi templom sor (Mi ; 25 )

18 "25 éves a Berlini főegyházmegye" sor alsó ívsarki négyestömbben, ívszéli lemezszámmal (Mi (4X); 18 ) "Bélyegnap" felső ívsarki négyestömbben, ívszéli ívösszegzési számmal (Mi 131(4X); 30 ) Berlini árvízkárosultak FDC (Mi 155; 30 ) Híres Berlini emberek felső ívszéli kpl sor (Mi ; 14 ) Automata bélyeg kpl sor (Mi 1; 60 ) NSZK "75 éves az UPU" négyestömbben, apró gumihibák (Mi 116(4X); 280 ) Heuss I. bélyegfüzet lap (Mi HB 6; 15 ) Heuss I. bélyegfüzet lap (Mi HB 7; 22 ) "Látnivalók" 2 klf bélyegfüzet (Mi MH 25-26; 17,5 ) Oroszország és területei Szojuz - Apollo kisív (Mi Klb.) 6 pár, ívben RITKA! Saljut 6 - Szojuz T-4 bélyegpár (Mi ) teljes ívben, 15 pár, RITKA kínálat! éves a Szojuz - Apollo együttműködés (Mi 811 klb.; 35 ) Várak és kastélyok sor összefüggő párokban (Mi (2X); 16 ) Szovjetunió W. Lenin 10R, kis foghibák (Mi 297AX; 280 ) "Lenin" 3R foghibák (Mi 358C; 110 ) I. Világháború kitörésének 20. évfordulója sor vegyes vj-el (Mi ; 110 ) Tervezet 3. Nemzetközi spartakiad Moszkvában kpl sor (Mi ; 80 ) Össz-uniós Puskin kiállítás blokk (Bl 1x; 180 ) Szovjetunió Össz-uniós repülőgép kiállítás Moszkvában vágott blokk (Mi Bl 3; 350 ) Csernisevszkij sor (Mi A; 40 ) Egyesülés sor (Mi ; 50 ) Októberi forradalom 29. évfordulója fogazott és vágott bélyegpár (Mi A-B; 18 ) / éves Moszkva sor gumihibák (Mi A; 85 ) éves a Komszomol sor (Mi ; 45 ) Nemzetközi Nőnap sor (Mi ; 25 ) V. Dokucsajev sor (Mi ; 7,50 ) Ivan Pavlov sor (Mi ; 11 ) "75 éves az UPU" vágott és fogazott bélyegpár vegyes minőségben (Mi A-B ; 94 ) "75 éves az UPU" bélyegpár négyestömbben (Mi B(4X); 360 ) Repülő sor, az utolsó érték nélkül (Mi ; 110 ) Mongol Köztársaság megalakulásának 25. évfordulója sor (Mi ; 9 ) Októberi forradalom 35. évfordulója bélyegpár (Mi ; 16 ) Októberi forradalom 35. évfordulója bélyegpár (Mi ; 16 ) Kitüntetések és érmek sor (Mi ; 20 ) Leningrád újjáépítése I. sor (Mi ; 12 )...300

19 Leningrád újjáépítése I. sor (Mi ; 12 ) W. Lenin halálának 30. évfordulója sor (Mi ; 15 ) Szuvorov sor (Mi ; 7,50 ) VIT vágott bélyegek gumi nélkül (Mi 1922B; ; **ár 255 ) Repülőgépek I-III. (Mi B; B; 2193B; 38 ) kommunista pártnapok a Szovjetunióban sor négyestömbben (Mi (4X); 16 ) M.o. felszabadítása 3db bélyeg (Mi 2329; 21 ) Kommunista pártnapok "KPdSU" II-III. alumínium bélyeg extra ívszéli db-ok (Mi ; 90 ) Űrhajós nap II. alumínium bélyegpár (Mi ; 13 ) Vlagyimir Lenin 100 éve született, Moszkva blokk 2klf típus (Mi Bl 62I-II.; 133 ) Salyut 6 "EXPO"86" kisív (Mi 5589; 30 ) World Stamp Expo '89 kisív (6 sor) (Mi A) Teljes ív RITKA! Románia klf blokk és kisív (Mi 1056, Bl 34, 37; 23 ) Vadállatok sor (Mi ; 110 ) Római olimpia I. sor és vágott és fogazott III. blokk (Mi Bl 46-47; 62 ) Római olimpia vágott és fogazott sor (Mi A-B; 43 ) "Ranger 9" bal alsó ívsarki négyestömbben (Mi 2395(4X); 120 ) " 100 éves az UPU" vágott blokk (Mi Bl 113; 60 ) "Romolus és Remus" vágott blokk FDC (Mi FDC Bl 122; 120 ) " Innsbruck téli olimpia" vágott blokk (Mi Bl 129; 50 ) " Argentína labdarúgó világbajnokság" vágott blokk (Mi Bl 150; 30 ) db klf jobb vágott blokk (Mi Bl 155, 160, 162, 165, 172; 78 ) "Futball világbajnokság Spanyolországban" vágott blokk (Mi Bl 185; 30 ) San Marino Kolumbusz sor (Mi ; 250 ) Trieszt Vásár (Kolumbusz fny.) sor (Mi ; 90 ) Sport sor (Mi ; 120 ) Sport sor (Mi ; 20 ) Kutyák sor (Mi ; 50 ) Római olimpia blokksor (Mi Bl 5-7; 12 ) Spanyolország és gyarmatai Don Quijote sor (Mi ; falcos ár 900 ) C sürgős bélyeg (Mi 230; 45 ) Postaügyi Kongresszus sor (Mi ; vegyes fogazás, kb. min ) Vöröskereszt, A királyi család sor (Mi ; min. 50 ) Vöröskereszt, repülőposta sor (Mi ; min. 40 ) XIII. Alfonz felülnyomott sor (Mi ; min. 60 ) XIII. Alfonz felülnyomott sor (Mi ; kb. min. 300 ; garancia nélkül) XIII. Alfonz sor IV. (Mi ; min. 100 )

20 Sevilla és Barcelona Kiállítás sor (Mi ; min. 36 ) Sevilla és Barcelona Kiállítás I. sor (Mi ; vegyes sor; min. 52 ) Vasúti Kongresszus I. sor (Mi ; min. 260 ) Vasúti Kongresszus sor II. (Mi ; min. 40 ) Vasúti Kongresszus bélyeg (Mi 463; min. 20 ) Francisco de Goya sor (Mi A; ** ár 50 ) Kolumbusz I. sor (Mi ; min. 36 ) Sevilla Kiállítás sor (Mi ; min. 50 ) Sevilla Kiállítás II. sor (Mi ; min. 20 ) Postakonferencia sor (Mi ; min. 34 ) Panamerikai postás kongresszus légiposta sor záró értéke (Mi 597; 25 ) Kloster Montserrat sor (falcos, vegyes fogazat; Mi ; garancia nélkül; kb. 400 ) Madrid, Sajtóegyesület sor (Mi ; ** ár 70 ) Bélyegkiállítás sor (Mi ; 140 ) Bélyegkiállítás légiposta sor (Mi ; 500 ) Tengeralattjáró posta sor (Mi ; 700 ) Lepantoi győzelem blokkpár (Mi 11-12A; min. 50 ) Lepantoi győzelem VÁGOTT blokkpár (Mi 11-12B; min. 220 ) Mi Bl. 1a "AEREO + 5Ptas" fny blokk (Mi Bl. 2; II. oszt. minőség, ** ár 8000 ) USA alapítása blokk "AEREO + 5PTAS" felülnyomással (Mi Bl. 4; ** ár 2000 ) Bélyegkiállítás blokkpár (Bl 13-14; 60 ) Velazquez blokksor (Mi Bl 15-18; 32 ) Velazquez blokksor (Mi Bl ; 32 ) Svájc Használatlan válaszdíjegyes "Drucksache" levelezőlapok 2klf, az egyik ajánlott Légiposta bélyegpár (Mi z; 130 ) db klf "Pro Juventute" sor (Mi 43 ) db klf "Pro Juventute" sor + blokkból kivágott bélyegpár (Mi 46 ) Pro Patria blokk (Mi Bl. 2; 75 ) db klf "Pro Juventute" sor + blokkból kivágott bélyegpár (Mi 35,5 ) Nemzetközi Munkaügyi Szervezet "ILO" sor (Mi ; 25 ) Svájci országos kiállítás sor 3 klf variáns (Mi ; 35 ) Svájci országos kiállítás II. sor 3 klf variáns (Mi ; 35 ) Légiposta sor (Mi ; 100 ) Légiposta sor (Mi ; 100 ) "Pro Aero" (Mi 395; 14 ) "Hulladékgyűjtés" sor összefüggésben (Mi speciál W Zd2-3; 22 ) db klf "Pro Juventute" sor (Mi 61 ) "25 éves a svájci légiposta" (Mi 438; 18 ) db klf "Pro Patria" sor (Mi 48 ) "PAX" sor (Mi ; 450 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 19 )...900

21 Hadisegély blokk (Mi Bl 11; 220 ) "100 éves a Bázeli galamb" blokk (Mi Bl 12; 160 ) "Pro Aero 1946" légiposta bélyeg (Mi 470; 32 ) "Pro Aero 1946" légiposta bélyeg (Mi 470; 32 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 12 ) "Svájc-Genf-New-York, első légiposta járat", "Swissair" légiposta bélyeg (Mi 479; 18 ) "Svájc-Genf-New-York, első légiposta járat", "Swissair" légiposta bélyeg bal ívszéli db (Mi 479; 18 ) Tájkép sor (Mi ; 55 ) Tájkép sor (Mi ; 55 ) Légiposta bélyegpár (Mi ; 70 ) "Pro Aero 1949" légiposta bélyeg (Mi 518; 45 ) "Pro Aero 1949" légiposta bélyeg extra ívsarki db, ívszélen falc (Mi 518; 45 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 9 ) Tájképek és technikai motívumok sor (Mi ; 28 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 25 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 25 ) Pro Patria sor (Mi ; 25 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 15 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 25 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 25 ) "LUNABA" blokk (Mi Bl 14; 260 ) klf "Pro Juventute" sor (Mi 36 ) "Pro Patria" sor (Mi ; 16 ) db klf "Pro Patria" sor (Mi 61,8 ) db klf "Pro Juventute" sor (Mi 46,1 ) klf "Pro Patria" sor (Mi 53 ) "Lausanne" nemzeti bélyegkiállítás blokk (Mi Bl 15; 100 ) "PTT" bélyegpár (Mi ; 40 ) OIR/IRO (Nemzetközi Menekültügyi Szervezet) Kpl sor (Mi 1-8; 200 ) Törökország Római olimpia sor kisívben (Mi ; 25 ) Trieszt B-zóna Állatvilág sor (Mi ; 70 ) Kínai tételek, gyűjtemények 405. KNK és Hongkong kb Kis tétel 16db vegyes küldemény ebből 10db FDC, képeslap és futott levél, 5db postaitszta bélyeges díszboríték + 1db előlap Kínai Népköztársaság Kis összeállítás csak kpl klf postatiszta sorokból, párokból, önálló kiadásokból 5db blokkal 6db közepes stecklapon (Mi 120 ) Tajvan 28db bélyeg Kínai Népköztársaság Aranyhalak sor (534-45; 700 )

22 Aranyhalak sor kisebb betapadások, ujjnyom, záróértéken kis beszakadás (534-45; 700 ) Pünkösdi rózsák használt sor (eredeti fehér gumival; Mi ; 110 ) Egyéb kínai kiadások (Hongkong, Kiautschou, Makaó, Mandzsukuó, Tibet, klf. külföldi posták, magánposták) 411. Hongkong Régi postaépület képeslap Osztrák-magyar tengeri hajópostával és Turul 5f-es bélyeggel Magyarországra Hongkong klf. használt sor (Mi ; ; ; ; 59 ) Hongkong Tűzijáték Ausztriával közös kiadású blokk Swarovski kristályos változata (Mi Bl 166; 50 ) Postai forgalomban 120$ lehetett megvásárolni Afrika 414. Csád Római olimpia sor (Mi 49-53; 100 ) Csád Római olimpia (Mi 65; 12 ) Csád UNESCO sor (Mi ; 5 ) Csád Olimpia sor (Mi ; 12 ) Dahomey Karácsony sor (Mi ; 20 ) Dahomey Festmény sor (Mi ; 8 ) Elefántcsontpart klf kiadás (Mi 10,40 ) Gabon Római olimpia (Mi 156; 10 ) Gabon UNESCO sor (Mi ; 16 ) Gabon Olimpia sor (Mi ; 11 ) Guinea Tokió olimpia sor (Mi a+b; 26 ) Haute Volta klf kiadás (Mi 13,40 ) Haute Volta Festmények sor (Mi ; 9,50 ) Haute Volta Vallási festmények sor (Mi ; 9,50 ) Kongó Római olimpia (Mi 3; 8,5 ) Kongó Olimpia sor (Mi 52-55; 7 ) Közép-Afrikai Köztársaság Római olimpia (Mi 16; 8,5 ) Közép-Afrikai Köztársaság klf kiadás (Mi 10,70 ) Libéria UPU blokk (Mi Bl. 3; 24 ) Mali Olimpia sor (Mi 86-89) Marokkó UPU sor (Mi ; 6,30 ) Mauritánia klf sor (Mi 13,90 ) Mauritánia Festmény 500Fr (Mi 289; 14 ) Namíbia SWA Bivaly 12c (Mi 570) bélyegfüzet Niger db klf bélyeg (12,80 ) Niger Olimpia sor (Mi 79-82; 10 ) Niger Festmény sor (Mi ; 10 ) Szenegál klf bélyeg (Mi 7,80 ) Tunézia UPU sor (Mi ; 6 ) Ausztrália és területei/ausztrál antarktiszi terület 444. Ausztrál-Antarktisz Forgalmi sor (Mi 8-11; 13-18; 74 ) Francia Polinézia Gauguin Múzeum sor (Mi 45-47; 60 )

23 Ázsia 446. Dél-Korea Római olimpia bélyegpár + blokk átlagpéldány (Mi , Bl 148; 42,4 ) Irán Népviselet sor (Mi ; 62 ) Irán "Mahatma Gandhi" (Mi 1450; 7 ) Japán db klf Bélyeghét bélyeg (Mi 12,20 ) Libanon Római olimpia blokk (Mi Bl 24; 36 ) Ryukyu- szk db klf. bélyeg (41 ) Vietnam Író és művészeti kongresszus blokk (Mi Bl 5; 60 ) Vietnám Virágok vágott sor (Mi U; 16 ) Vietnám Virágok sor (Mi ; 14 ) Észak-Amerika 455. USA Nemzeti park év vágott sor (Mi special BS; 15 ) Közép-Amerika 456. Costa Rica Római olimpia sor + vágott és fogazott blokk (Mi ; Bl 4A-B; 30 ) Panama Római olimpia sor + blokk (Mi A, Bl 8; 10,5 ) Panama Állatfestmények sor + blokk (Mi ; Bl. 78; 19 ) Dél-Amerika 459. Bolívia Espana 75 blokk felülnyomva (Mi Bl. 54; 75 ) Brazília "Repülőnap" bélyeg + blokk átlag pld (Mi 1151, Bl 21; 31,2 ) Paraguay éves a Vöröskereszt sor (Mi ; 14 ) Paraguay Húsvéti festmények sor (Mi ; 13 ) Paraguay Festmények vágott sor (Mi ; 18 ) Paraguay Festmény sor (Mi ; 9,50 ) Paraguay Festmény blokk (Mi Bl. 100; 22 ) Paraguay "125 éves a Vöröskereszt" blokk (Mi Bl 472; 20 ) Uruguay Vidéki turizmus blokk (Mi Bl 20; 40 ) Uruguay os Olimpia blokk kitépett bélyegpárok (Mi , ; 50 ) Uruguay Függetlenség sor + blokk (Mi Bl. 26; 49 ) Uruguay (Mi sor + Bl. 32; 73 ) Uruguay "700 éves a Svájci Államszövetség" blokk postatisztán lés FDC-én (Mi Bl 55; 28 ) Ezüst-aranyfóliás és háromdimenziós bélyegek 472. Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-II. Harold és I. Vilmos" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-Hardeknut és Hitvalló Eduárd" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-III. Károly és II. János" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-Knut és I. Harold" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel...700

24 476. Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-Anna és I. György" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-István és II. Henrik" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-II. és III. György" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-IV. György és IV. Vilmos" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-VII. Eduárd és V. György" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-VIII. Eduárd és VI. György" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-Edgár" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-III. Vilmos és II. Mária" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-II. Vilmos és I. Henrik" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-I. János és I. Károly" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-I. Erzsébet" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-VI. Eduárd és I. Mária" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-VIII. Henrik" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-VII. Henrik" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-III. Richárd" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-IV. és V. Henrik" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-III. Eduárd és II. Richárd" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-V. Eduárd" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-I. és II. Eduárd" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-János és II. Henrik" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-Mártír Eduárd" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-II. Ethelred" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel Staffa-sziget (Skócia, privát kiadás) "Anglia Királyai és Királynői-I. Richárd" 23 karátos sárga és 12 karátos fehér aranyfólia réteges bélyeg 8 jelzéssel...700

94. Filatélia gyorsárverés

94. Filatélia gyorsárverés 94. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvennegyedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. november 19-20-21-én nyitvatartási

Részletesebben

99. Filatélia gyorsárverés

99. Filatélia gyorsárverés 99. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenkilencedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. április 29-30-án nyitvatartási

Részletesebben

98. Filatélia gyorsárverés

98. Filatélia gyorsárverés 98. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvennyolcadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. március 25-26-27-én nyitvatartási

Részletesebben

100. Filatélia gyorsárverés

100. Filatélia gyorsárverés 100. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház századik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. június 3-4-5-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi

Részletesebben

84. Filatélia és képeslap gyorsárverés

84. Filatélia és képeslap gyorsárverés 84. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannegyedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. február

Részletesebben

93. Filatélia gyorsárverés

93. Filatélia gyorsárverés 93. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenharmadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. október 29-30-31-én nyitvatartási

Részletesebben

83. Filatélia és képeslap gyorsárverés

83. Filatélia és képeslap gyorsárverés 83. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanharmadik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. január 15-16-17-én

Részletesebben

97. Filatélia gyorsárverés

97. Filatélia gyorsárverés 97. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenhetedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. február 11-12-13-án nyitvatartási

Részletesebben

96. Filatélia gyorsárverés

96. Filatélia gyorsárverés 96. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenhatodik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. január 14-15-16-án nyitvatartási

Részletesebben

91. Filatélia gyorsárverés

91. Filatélia gyorsárverés 91. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenegyedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. augusztus 27-28-29-én nyitvatartási

Részletesebben

88. Filatélia és képeslap gyorsárverés

88. Filatélia és képeslap gyorsárverés 88. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvannyolcadik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. május 22-23-án

Részletesebben

72. Filatélia gyorsárverés

72. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenkettedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. február 20-21-22-én, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

63. Filatéliai gyorsárverés

63. Filatéliai gyorsárverés 63. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanharmadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. június 13-14-15-én nyitvatartási

Részletesebben

81. Filatélia és képeslap gyorsárverés

81. Filatélia és képeslap gyorsárverés 81. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanegyedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. november

Részletesebben

102. Filatélia gyorsárverés

102. Filatélia gyorsárverés 102. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház százkettedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. július 29-30-31-én nyitvatartási időben.

Részletesebben

92. Filatélia gyorsárverés

92. Filatélia gyorsárverés 92. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház kilencvenkettedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. szeptember 24-25-26-án nyitvatartási

Részletesebben

85. Filatélia és képeslap gyorsárverés

85. Filatélia és képeslap gyorsárverés 85. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanötödik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. február 26-27-28-án

Részletesebben

74. Filatélia gyorsárverés

74. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvennegyedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. április 10-11-12-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

79. Filatélia gyorsárverés

79. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenkilencedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. szeptember 11-12-13-án nyitvatartási időben. Ajánlattételi

Részletesebben

82. Filatélia és képeslap gyorsárverés

82. Filatélia és képeslap gyorsárverés 82. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvakettedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. december

Részletesebben

90. Filatélia és képeslap gyorsárverés

90. Filatélia és képeslap gyorsárverés 90. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház Kilencvenedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. július 16-17-18-án

Részletesebben

73. Filatélia gyorsárverés

73. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenharmadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. március 6-7-8-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

61. Filatélia gyorsárverés

61. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanegyedik árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 18-19-20-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: 2016.

Részletesebben

80. Filatélia és képeslap gyorsárverés

80. Filatélia és képeslap gyorsárverés 80. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanadik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. október 16-17-18-án

Részletesebben

89. Filatélia és képeslap gyorsárverés

89. Filatélia és képeslap gyorsárverés 89. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvankilencedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. június

Részletesebben

57. Numizmatikai gyorsárverés

57. Numizmatikai gyorsárverés 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 4-5-6-án, nyitvatartási

Részletesebben

87. Filatélia és képeslap gyorsárverés

87. Filatélia és képeslap gyorsárverés 87. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanhetedik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. április 23-24-25-án

Részletesebben

79. Ajánlatunk árverés tételei

79. Ajánlatunk árverés tételei 79. Ajánlatunk árverés tételei 90000. 1966 Winston Churshill sor + blokk Mi 91-98 + 2...4 000 90003. 1967 Nyári olimpia sor + blokk Mi 175-182...2 400 90006. 1967 Nyári olimpia, Mexikó ívsarki vágott sor

Részletesebben

A vásárlói jutalék 22% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

A vásárlói jutalék 22% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 29. Nagyaukció filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2018 május 7-19 között. AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

86. Filatélia és képeslap gyorsárverés

86. Filatélia és képeslap gyorsárverés 86. Filatélia és képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanhatodik filatélia és képeslap árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. Március 26-27-28-án

Részletesebben

48. Filatéliai gyorsárverés

48. Filatéliai gyorsárverés Kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván a Fodor Aukciósház Kft. csapata! 48. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennyolcadik filatéliai árverésének anyagát! KIVÉTELESEN CSÜTÖRTÖKÖN

Részletesebben

67. Filatélia gyorsárverés

67. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanhetedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. szeptember 19-20-21-én, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés 50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 29, június 1-2-3-án.

Részletesebben

55. Filatéliai gyorsárverés

55. Filatéliai gyorsárverés 55. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. október 26-27-28-án. Ajánlattételi

Részletesebben

43. Filatéliai gyorsárverés

43. Filatéliai gyorsárverés 43. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. december 5. és 10.

Részletesebben

78. Filatélia gyorsárverés

78. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvennyolcadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. augusztus 14-15-16-án nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

42. Filatéliai gyorsárverés

42. Filatéliai gyorsárverés 42. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. november 7. és 12.

Részletesebben

103. Filatélia gyorsárverés

103. Filatélia gyorsárverés 103. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház százharmadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2019. augusztus 26-27-28-án nyitvatartási

Részletesebben

75. Filatélia gyorsárverés

75. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenötödik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. május 15-16-17-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

45. Filatéliai gyorsárverés

45. Filatéliai gyorsárverés 45. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. január 30. - február 4. között! Ajánlattételi

Részletesebben

22. Filatéliai gyorsárverés

22. Filatéliai gyorsárverés 22. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. aug. 29 - szept.

Részletesebben

41. Filatéliai gyorsárverés

41. Filatéliai gyorsárverés 41. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. október 17. és 22.

Részletesebben

49. Filatéliai gyorsárverés

49. Filatéliai gyorsárverés 49. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 4-5-6-án. Ajánlattételi

Részletesebben

77. Filatélia gyorsárverés

77. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenhetedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. július 17-18-19-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

76. Filatélia gyorsárverés

76. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenhatodik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2017. június 19-20-21-én nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

69. Filatélia gyorsárverés

69. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvankilencedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. november 21-22-23-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

52. Filatéliai gyorsárverés

52. Filatéliai gyorsárverés 52. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. július 27-28-29. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

14. Filatéliai gyorsárverés

14. Filatéliai gyorsárverés 14. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 5 10. között.

Részletesebben

17. Filatéliai gyorsárverés

17. Filatéliai gyorsárverés 17. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 24-29. között.

Részletesebben

53. Filatéliai gyorsárverés

53. Filatéliai gyorsárverés 53. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. augusztus 31-én, valamint szeptember

Részletesebben

60. Filatéliai gyorsárverés

60. Filatéliai gyorsárverés 60. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. március 21-22-23-án, nyitvatartási időben.

Részletesebben

40. Filatéliai gyorsárverés

40. Filatéliai gyorsárverés 40. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. szeptember 26. és október

Részletesebben

20. Filatéliai gyorsárverés

20. Filatéliai gyorsárverés 20. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. július 18-24. között. Ajánlattételi

Részletesebben

26. Filatéliai gyorsárverés

26. Filatéliai gyorsárverés 26. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. november 22-27. között.

Részletesebben

29. Filatéliai gyorsárverés

29. Filatéliai gyorsárverés 29. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. január 31. és február

Részletesebben

66. Filatélia gyorsárverés

66. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanhatodik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. augusztus 22-23-24-én, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

38. Ajánlatunk árverés tételei

38. Ajánlatunk árverés tételei 38. Ajánlatunk árverés tételei 90000. 1951 Forgalmi felülnyomott sor Mi 20-27...6 000 90001. 1964 Forgalmi sor Mi 39-41...1 000 90003. 1966 Olimpiák Mi 68-76 fekete felülnyomással...18 000 90004. 1966

Részletesebben

31. Ajánlatunk árverés tételei

31. Ajánlatunk árverés tételei 31. Ajánlatunk árverés tételei 90000. 1967 Épületek záróértékek Mi 73-74...15 000 90001. 1951 Forgalmi felülnyomott sor Mi 20-27...6 000 90002. 1964 Forgalmi sor Mi 39-41...1 000 90003. 1964 Forgalmi sor

Részletesebben

47. Filatéliai gyorsárverés

47. Filatéliai gyorsárverés 47. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. március 13. - március 18. között!

Részletesebben

44. Filatéliai gyorsárverés

44. Filatéliai gyorsárverés 44. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. december 31-én 9:00-13:00-ig

Részletesebben

51. Filatéliai gyorsárverés

51. Filatéliai gyorsárverés 51. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. június 29-30, július 1-2-án. Ajánlattételi

Részletesebben

34. Ajánlatunk árverés tételei

34. Ajánlatunk árverés tételei 34. Ajánlatunk árverés tételei 90000. 1965 Együttműködés sor Mi 336-337...800 90001. 1966 Egészségügyi világszervezet sor Mi 346-347...1 600 90002. 1966 Madarak sor Mi 340-343...2 000 90003. 1966 20 éves

Részletesebben

27. Filatéliai gyorsárverés

27. Filatéliai gyorsárverés 27. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. december 13-18. között.

Részletesebben

21. Filatéliai gyorsárverés

21. Filatéliai gyorsárverés 21. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. augusztus 8-14. között.

Részletesebben

23. Filatéliai gyorsárverés

23. Filatéliai gyorsárverés 23. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. szeptember 19-25.

Részletesebben

13. Filatéliai gyorsárverés

13. Filatéliai gyorsárverés 13. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. március 8-13. között.

Részletesebben

15. Filatéliai gyorsárverés

15. Filatéliai gyorsárverés 15. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 19 24. között.

Részletesebben

68. Filatélia gyorsárverés

68. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvannyolcadik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. október 24-25-26-án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

36. Ajánlatunk árverés tételei

36. Ajánlatunk árverés tételei 36. Ajánlatunk árverés tételei 90000. 1960-1963 Albert Schweitzer Mi 154 + felülnyomott Mi 182...1 400 90001. 1960 Nyári olimpia Mi 156...1 200 90002. 1960 Nyári olimpia: Róma Mi 156...1 200 90003. 1960

Részletesebben

56. Filatéliai gyorsárverés

56. Filatéliai gyorsárverés 56. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhatodik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. november 13-án, valamint 16-17-18-án.

Részletesebben

57. Filatéliai gyorsárverés

57. Filatéliai gyorsárverés 57. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban december 11-12-14-15-16-án. Ajánlattételi

Részletesebben

40. Numizmatikai gyorsárverés

40. Numizmatikai gyorsárverés 40. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2015. Január 19-21. között

Részletesebben

19. Filatéliai gyorsárverés

19. Filatéliai gyorsárverés 19. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. június 27 - július

Részletesebben

81. Numizmatikai gyorsárverés

81. Numizmatikai gyorsárverés 81. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház nyolcvanegyedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2018. július 2-3-4-én nyitvatartási

Részletesebben

37. Filatéliai gyorsárverés

37. Filatéliai gyorsárverés 37. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchetedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.július 25-30. között.

Részletesebben

38. Filatéliai gyorsárverés

38. Filatéliai gyorsárverés 38. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincnyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.augusztus 15-20.

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 1993. december 2. 1994. március 6. WIPO Szerzői Jogi Szerződés (2004. évi XLIX. törvény a Szellemi Tulajdon Világszervezete 1996. december 20-án, Genfben aláírt Szerzői Jogi Szerződésének, valamint Előadásokról és a Hangfelvételekről szóló

Részletesebben

31. Filatéliai gyorsárverés

31. Filatéliai gyorsárverés 31. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. március 14-19. között.

Részletesebben

70. Filatélia gyorsárverés

70. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hetvenedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. december 12-13-14-én, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

62. Filatélia gyorsárverés

62. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvankettedik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. május 17-18-án, és kivételesen május 14-én (szombaton) nyitva

Részletesebben

16. Filatéliai gyorsárverés

16. Filatéliai gyorsárverés 16. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenhatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. május 3-8. között.

Részletesebben

33. Filatéliai gyorsárverés

33. Filatéliai gyorsárverés 33. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 25-30. között.

Részletesebben

39. Filatéliai gyorsárverés

39. Filatéliai gyorsárverés 39. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminckilencedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. szeptember 5-10.

Részletesebben

18. Képeslap gyorsárverés

18. Képeslap gyorsárverés 18. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennyolcadik képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon június 1-10. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

35. Filatéliai gyorsárverés

35. Filatéliai gyorsárverés 35. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. június 16-18. között.

Részletesebben

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK

EXIMBANK ZRT OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK EXIMBANK ZRT. 2016. OKTÓBER 21-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁS ÉS KOCKÁZATVÁLLALÁSI ELVEK Hatályos 2016. október 21. 2016. október 21-től hatályos országkockázati besorolás és kockázatvállalási

Részletesebben

28. Filatéliai gyorsárverés

28. Filatéliai gyorsárverés 28. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. január 10-15. között.

Részletesebben

54. Filatéliai gyorsárverés

54. Filatéliai gyorsárverés 54. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. szeptember 28-29-30-án. Ajánlattételi

Részletesebben

12. Filatéliai gyorsárverés

12. Filatéliai gyorsárverés 12. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. február 8-13. között.

Részletesebben

37. Ajánlatunk árverés tételei

37. Ajánlatunk árverés tételei 37. Ajánlatunk árverés tételei 90000. 1942 Szűz Mária Haiti védőszentje blokksor Mi 1-3 fogazott + vágott (3 stecklapon) / Blocks Mi 1-3 perforated + imperforate...20 000 90001. 1958 Vöröskereszt sor felülnyomással

Részletesebben

24. Filatéliai gyorsárverés

24. Filatéliai gyorsárverés 24. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonnegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. október 11-16. között.

Részletesebben

65. Filatélia gyorsárverés

65. Filatélia gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanötödik filatélia árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. július 25-26-27-én, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

58. Numizmatikai gyorsárverés

58. Numizmatikai gyorsárverés 58. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. május 2-4-én, nyitvatartási

Részletesebben

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1.

Szerződő fél Ratifikáció/Csatlakozás Hatályba lépés dátuma. Albánia Csatlakozás: 2000. június 1. 2000. szeptember 1. Az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek védelméről szóló Római Egyezmény (1998. évi XLIV. törvény az előadóművészek, a hangfelvétel-előállítók és a műsorsugárzó szervezetek

Részletesebben

Vásárlási feltételek az árveréseken

Vásárlási feltételek az árveréseken Vásárlási feltételek az árveréseken 1. A Műgyűjtők Háza Galéria és Aukciósház 1023 Budapest, Zsigmond tér 13. (továbbiakban: Ház) az árverési tárgyak tulajdonosa(i) vagy eladásra jogosultja(i) (továbbiakban:

Részletesebben

36. Filatéliai gyorsárverés

36. Filatéliai gyorsárverés 36. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminchatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.július 4-9. között.

Részletesebben

10. Filatéliai gyorsárverés

10. Filatéliai gyorsárverés Minden kedves Ügyfelünknek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánunk! 10. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizedik filatéliai árverésének anyagát! Az

Részletesebben

32. Filatéliai gyorsárverés

32. Filatéliai gyorsárverés 32. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harminckettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014. április 4-9. között.

Részletesebben

6. Filatéliai gyorsárverés

6. Filatéliai gyorsárverés 6. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatodik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. augusztus 22-29. között.

Részletesebben

5. Filatéliai gyorsárverés

5. Filatéliai gyorsárverés 5. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. július 10-18. között. Ajánlattételi

Részletesebben