61. Filatélia gyorsárverés

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "61. Filatélia gyorsárverés"

Átírás

1 Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanegyedik árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban április án, nyitvatartási időben. Ajánlattételi határidő: április 20. SZERDA interneten 19:00 egyéb elérhetőségeinken: 18:30 Árverésünkre licitálhat írásban, telefonon, ben, online. A megvásárolt tételek átvehetők: április 21. CSÜTÖRTÖK 15:00 órától. Maradékeladás: április 26. KEDD 08:00 óráig. Fizetési határidő: május 5. CSÜTÖRTÖK 16:30 óráig. A vásárlói jutalék 20%. Címünk: 1133 Budapest, Pozsonyi út 54. fsz. 1. Tel.: Nyitva tartás: hétfő csütörtök 10:00 16:30 kedd 10:00 17:30

2 Árverési feltételek A honlapunk használatához regisztráció szükséges, melyhez a következő adatokat kötelező megadni: teljes név, lakcím, telefonszám, . Kérjük, a regisztrációnál jelölje meg, hogy személyesen vagy postán veszi át a tételeket, illetve rendelkezzen a fizetési módról. Amennyiben a későbbiekben ettől eltérne, jelezze ügyfélszolgálatunkon. Az aktuális árverésre ajánlatot tenni személyesen, telefonon, faxon, ben, levélben, illetve a weboldalon keresztül lehetséges. Ha a honlapon keresztül licitál, akkor az árverés utolsó napján este óráig várjuk az ajánlatokat, minden más esetben csak óráig tudunk liciteket fogadni. Később érkező licitek esetén reklamációt nem tudunk elfogadni! Online ajánlattételre csak az oldalra való bejelentkezés után van lehetőség. Ehhez a megadott cím és jelszó szükséges. Az árverésen való részvétellel az Ügyfél kötelezi magát az elnyert tételek átvételére és kifizetésére! Amennyiben ez többszöri felszólításra sem történik meg, a Fodor Aukciósház Kft.-nek jogában áll a követelését jogi úton érvényesíteni! A licitálás licitlépcsők szerint történik, melyek a következők: 1 500Ft 50Ft Ft 2.000Ft Ft 100Ft Ft 5.000Ft Ft 200Ft Ft Ft Ft 500Ft Ft Ft Ft 1.000Ft Ft Ft Ft felett Ft Vásárlói jutalék: 20 % Ajánlatokat csak a licitlépcsők betartásával tudunk elfogadni! Azonos licitek esetén minden esetben a korábban megtett ajánlat nyer. A honlapunkon az egyes tételeknél sosem a legmagasabb ajánlat látszik. A minimális ajánlat mezőben a második legmagasabb ajánlat egy licitlépcsővel megnövelt értéke látható. Így tehát a minimális ajánlat nem feltétlenül egyezik meg a tétel megnyeréséhez szükséges összeggel! Mindennemű összebeszélés, vagy vállalkozás, amely arra irányul, hogy egy harmadik személyt szerfelett magas kínálatra rávegyen és így megkárosítson, tilos és az árverésekről való kizárást vonja maga után. Az árverésre kerülő tételek a kihirdetett formában megtekinthetők. A tételek szavatosság nélkül, minden hibájukkal és hiányosságukkal együtt, abban az állapotban kerülnek eladásra, amelyben az árverés idején vannak. Ajánlat törlésére az Árverező nem kötelezhető, azonban kivételes és indokolt helyzetben végrehajtható. Weboldalunkon a Fiókom menüpontban megtekintheti a korábbi árveréseken licitált tételeket, illetve a Licitfigyelő -ben nyomon követheti az aktuális árverésen licitált tételeit és itt adhat rájuk közvetlenül ajánlatot.

3 Az árverés lezárultával azonnal láthatók a leütési árak és a maradékeladás is megindul. A Fiókom menüpont alatt már a kiértékelő listát is megtalálja, illetve automatikus megy az elnyert tételekről. Sikertelen licitálás esetén is értesítést küldünk, ebben az esetben a fizetendő végösszeg 0Ft! Fizetési feltételek Az elnyert tételek átvehetők személyesen irodánkban a nyitvatartási idő alatt, legkorábban az árverést követő első munkanap délutánjától (14 óra). Lehetőség van postai átvételre is, a fizetés utánvétellel vagy átutalással teljesíthető. Fiókom menüpontban lehet beállítani az elnyert tételek átvételének módját. Fizetési határidő: 2 hét. A fizetési határidő letelte után az elnyert és át nem vett tételeket havonta 5% késedelmi kamattal terheljük, illetve a nagyméretű tételek után a Fodor Aukciósház Kft. jogosult tárolási díjat felszámítani. Amennyiben az ügyfélnek 1 hónapon túli ki nem fizetett tételei vannak és többszöri felszólításra sem reagál, a Fodor Aukciósház Kft. bármikor felfüggesztheti a hozzáférését a honlapunkhoz! Az elnyert tételek kifizetése az alábbi módokon történhet: - készpénzzel - banki átutalással - banki készpénzbefizetéssel (+140Ft banki költség) - PayPal-on keresztül (+4% PayPal költség) info@fodoraukcio.hu címre Bankszámlaszámunk: Forint számla: K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Deviza számla ( ): K&H Bank IBAN: HU Swift: OKHBHUHB Szállítási információk Amennyiben postán kérte az elnyert tételeit, úgy 1-2 munkanapon újabb értesítést küldünk a postaköltség összegéről és a teljes utalandó összegről. Ha utánvételes küldeményként kérte a tételeit, úgy pár napon belül akként postázzuk. A tételeket a teljes összeg beérkezését követően maximum 3 munkanapon belül postázzuk. A levelek és csomagok kézbesítéséhez a Magyar Posta, illetve a DPD futárszolgálat szolgáltatásait vesszük igénybe. Mindent megteszünk, hogy a lehető legkedvezőbb postaköltséget biztosítsuk.

4 Reklamáció Személyesen átvett tételekkel kapcsolatban csak az azonnali reklamációkat tudjuk elfogadni. Postai úton teljesített megbízások esetén a kézhezvételtől számított 72 órán belül jelzett reklamációt tudjuk figyelembe venni. Nagyobb tételeknél, gyűjteményeknél reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Árveréseken használt jelölések, rövidítések: postatiszta falcos gumi nélküli vágott bélyegzett levél levél kivágás légiposta szakirodalom Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok felhasználásának célja többek között a hatékonyabb ügyfélszolgálati működés biztosítása, weboldal, ill. szolgáltatások használatának megkönnyítése. Az ön által megadott adatokat tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel. Az adatokat meghatározott célra tároljuk és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. Adatokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adunk ki, kivéve a törvényben meghatározott eseteket. Fodor Aukciósház Kft. Cégjegyzékszám: Cg Adószám:

5 Beadási feltételek Irodánk kéthetente szervez online numizmatikai, illetve havonta filatéliai árveréseket, melyekre a következő témákban várunk anyagokat: Numizmatika: Filatélia: - magyar fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - magyar és külföldi gyűjtemények, tömegbélyegek - külföldi fém- és ezüstpénzek, bankjegyek - futott levelek - magyar és külföldi aranypénzek - képeslapok - Római Köztársaság és Császárság pénzei - papírrégiség, fotók, régi iratok - Görögország és egyéb ókori államok pénzei - külföldi és magyar emlékveretek, plakettek, kitüntetések - militária - részvények, értékpapírok, sorsjegyek. Árverésünkre beadható legkisebb értékű tétel 500Ft. Amennyiben a tételek leírását a beadó végzi, úgy a saját felelőssége, hogy a feltüntetett leírások és egyéb feltüntetett adatok a valóságnak megfeleljenek. A beadó tudomásul veszi, hogy a nem megfelelő leírásból eredő reklamációkat, esetleges költségeket a Fodor Aukciósház Kft. bármikor jogosult érvényesíteni vele szemben. A beadó hozzájárul, hogy a Fodor Aukciósház Kft. a beadott tételeket belátása szerinti árverésen vagy a megjelölttől eltérő módon szerepeltesse, kikiáltási árát megváltoztassa vagy azt a beadónak visszaszolgáltassa. Egyéb esetekben a Fodor Aukciósház Kft. a tételeket eredeti kikiáltási áron szerepelteti árverési katalógusában, valamint internetes oldalán és a lehetőségekhez képest a legmagasabb áron árverezi. Amennyiben nincs a kikiáltási árra és a tételek leírására vonatkozó külön megállapodás, úgy azt a Fodor Aukciósház Kft. saját belátása szerint, körültekintő szakmai alapossággal határozza meg. Ha a beadó ennek ellenére kifogásolja a leírást vagy a kikiáltási árat és a tételeket visszavonja, minden ebből eredő költséget megtéríteni köteles. Az árverésre beadott minden tétel után tételenként 100Ft kezelési költséget számolunk fel, továbbá minden egyes eladott tétel után jutalékot kérünk, mely nagyságának megállapítására a tételek beadási értéke szolgál. Az árverési jutalékok a következők: Ft-ig 20% Ft-ig 15% től 10% A beadott tételek elszámolása, kifizetése: árverés után 1 hónappal. Nagyobb összegű szállítás esetén külön megállapodás lehetséges. Mindennemű vétel és árverési beadás közvetítőjének egyedi megállapodás szerinti jutalékot fizetünk. Budapest, január 7. Fodor Aukciósház Kft.

6

7 Tartalomjegyzék Berakók, albumok, kellékek Szakirodalom, katalógusok Albánia Ausztria Belgium Csehszlovákia Finnország, Feröer, Aland Fiume Franciaország Hollandia Jugoszlávia Kárpát-Ukrajna Lengyelország Liechtenstein Luxemburg Málta Németország: tételek, gyűjtemények Ónémet államok Német Birodalom Saargebiet ( Saarland ) Németország: megszállt területek II. vh Németország: helyi kiadások Németország: háború utáni megszállás Németország: brit-amerikai zóna NDK NSZK/Berlin NSZK Olaszország Szovjetunió Románia Spanyolország Svájc Svédország Kínai tételek, gyűjtemények Kínai Császárság és Köztársaság Kínai Köztársaság ( Tajvan ) Kínai Népköztársaság Egyéb kínai kiadások ( Hongkong, Kiautschou, Makaó, Mandzsukuó, Tibet, külföldi posták, magán postájk )

8 Afrika Ausztrália, Ausztrál Antarktisz területek, Új Zéland Ázsia Észak-Amerika UPU: UPU évfordulós kiadások a világból Ezüst és aranyfóliás bélyegek Külföldi tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Külföldi tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Magyar tételek, gyűjtemények, összeállítások Magyar teljes ívek, összefüggések, kisívek, egyes többletpéldányos tételek Magyar tévnyomatok, különlegességek Magyar bélyeg előtti levelek, ex offo es kiadás as kiadás es kiadás Réznyomat Hírlap- és hírlapilleték bélyegek Levélborítékrajzú kiadások Krajcár-fillér bérmentesítés Korona-fillér kiadások Osztrák-magyar tábori posta (K.u.K. Feldpost ) Bosznia-Hercegovina ( régi ) I. vh. utáni megszállások és helyi kiadások koronainfláció kiadások és küldemények pengő-fillér kiadások és küldemények területváltozások, " Visszatérés " helyi kiadások Inflációs kiadások és küldemények Forint-fillér kiadások és küldemények Portóbélyegek, portós küldemények Vágott bélyegek Magyar légiposta küldemények Okmánybélyegek, okmánybélyeges íratok Parafilatélia, levélzárók Magánkiadások, emlékívek Papírrégiségek, érdekességek, gyufacimkék Utolsó pillanatban beszállított tételek

9 Berakók, albumok, kellékek fekete lapos(100 férőhelyes) MFV FDC és levélberakó, kék borítóban, tokban, használt de megkímélt állapotban fekete lapos(100 férőhelyes) MFV FDC és levélberakó, drapp borítóban, tokban, használt de megkímélt állapotban fekete lapos(100 férőhelyes) LINDNER FDC és levélberakó, fekete borítóban, használt de megkímélt állapotban db 50 lapos MFV levélberakó tokban, az egyik II. oszt. minőség fekete lapos (26 oldalas, oldalanként osztott műanyag lap) levél, FDC és díjjegyes berakó, sötétkék borítóban, tokkal, újszerű állapotban fekete lapos közepes berakó, kék borítóban, tokban, használt, de megkímélt állapotban fekete lapos közepes berakó, szürke borítóban, úszerű állapotban fehér lapos, A/5 méretű berakó középbarna fedélben, Phil. Hung. emblémával, használt állapotban fehér lapos (pergamen csíkos) közepes berakó, sötétkék borítóban, használt állapotban, tömeganyagnak ideális fehér lapos A5-ös SCHAUBEK berakó sötétzöld borítóban, használt állapotban fehér lapos közepes berakó, piros borítóban, használt állapotban fekete lapos A5-ös, Leuchtturm berakó, bordó borítóban, új bontatlan csomagolásban fekete lapos A5-ös Leuchtturm berakó, fekete borítóban, új bontatlan csomagolásban fehér lapos A5-ös Lindner berakó piros borítóban, új bontatlan csomagolásban fehér lapos (középen osztott, pergamen csíkos) A4-es rendező berakó, barna borítóban, használt állapotban fekete lapos A4-es FILUX berakó padlizsán színű borítóban, használt, de megkímélt állapotban fekete lapos A4-esnél kisebb berakó, barna borítóban, használt állapotban fehér lapos (pergamen csíkos) A4-es berakó, kék borítóban, használt állapotban fekete lapos, A/4 -es nél nagyobb berakó, szürke borítóban, használt állapotban fekete lapos A4-es berakó, barna borítóban, használt állapotban szürke lapos A4-es berakó, szürke borítóban, használt, de megkímélt állapotban Fehér lapos A/4 berakó,fehér fedélben, használt állapotban fekete lapos A/4 méretű berakó, fekete fedélben, tokkal, újszerű állapotban fekete lapos A4-es berakó szürke borítóban, használt, de megkímélt állapotban, tokkal átlátszó lapos, 48 férőhelyes (oldalanként osztott és fekete lappal elválasztott) A4-es gyűrűs levél és FDC berakó, bordó színű borítóban, kisebb törésekkel, használt állapotban fehér lapos (pergamen csíkos) rugós berakólap, A4-es SCHAUBEK kék borítóban, használt, de megkímélt állapotban fehér lapos (pergamen csíkos) A4-es berakó, sötét zöld borítóban, használt, de megkmélt állapotban fehér lapos, A/4 méretű berakó, kék fedélben, jó állapotban fehér lapos(pergamen csíkos) A4-es berakó, barna borítóban, használt állapotban fehér lapos(pergamen csíkos) A4-es berakó, bordó borítóban, használt állapotban fekete lapos, A/4 méretű Lindner berakó bordó fedélben, újszerű állapotban

10 fekete lapos, A/4 méretű berakó, jó állapotban Philatelia Hungarica emblémával, fekete fedélben fekete lapos, A/4 méretű berakó, jó állapotban Philatelia Hungarica emblémával, fekete fedélben fekete lapos, A/4 méretű berakó, kék fedélben Phil. Hung. emblémával újszerű állapotban fekete lapos A4-es Lindner berakó, sötét kék borítóban, új bontatlan csomagolásban fekete lapos, A/4 méretű Lindner berakó kék fedélben, jó állapotban fekete lapos A4.es Leuchtturm berakó, bordó borítóban, új bontatlan csomagolásban fekete lapos A4-es Lindner berakó, piros borítóban, új bontatlan csomagolásban fehér lapos (középen osztott, fólia csíkos) A4-nél nagyobb masszív berakó, csavaros zöldes-barna borítóban, használt de megkímélt állapotban fekete lapos(9 soros) A4-es Lindner berakó, sötét kék borítóban, új bontatlan csomagolásban fekete lapos, A/4,méretű Lindner berakó világosbarna fedélben, újszerű állapotban fehér lapos (128 férőhelyes) Leuchtturm levél berakó, kék borítóban, új bontatlan csomagolásban fekete lapos, A/4 méretű Lindner berakó vörös fedélben, újszerű állapotban db használt berakó 1 db közepes és 4 db A4-es (10, 12 és 16 lapos) tömeganyagnak ideális Schaubek kék színű csavaros albumfedél papírvédővel, újszerű állapotban Magyar Bélyegalbum előnyomott lapokkal, barna csavaros borítóval, használt állapotban Magyarország Előnyomott albumlapok, használatlan állapotban Magyarország Előnyomott albumlapok, használatlan állapotban Magyarország Előnyomott albumlapok, használatlan állapotban Leuchtturm nagyító 3x os 75mm átmerőjű lencsés Leuchtturm 40x36mm lencseméretű 5x-ös nagyító, 2db AAA elemmel működő nagyító, elem nélkül Lindner digitális mérleg 0,1g-tól mér 1000g-ig elem nélkül Leuchtturm UV fényű lámpa, új! Szakirodalom, katalógusok Bán Willy: A magyar postabélyegek adattára szakkönyv bekötve Bélyeggyűjtés, Hajdu Endre Bp Ötnyelvű filatéliai szótár, Dr. Vasvári Jenő. Bp Ötnyelvű filatéliai szótár, Dr. Vasvári Jenő. Bp Bélyegmúzeumi évkönyv újszerű állapotban Horváth Károly: A magyar bélyeg története (eredeti ár 650 Ft) Magyar Bélyegek Monográfiája I-VI. kötet Albánia Nem hivatalos emigráns kiadás (8 érték) Albán képeslap 2 bélyeges bérmentesítéssel Magyarországra Ausztria Wien Praha légiposta nyomtatvány "Wipa Wien" bélyegzéssel és levélzáróval Ausztria 80 éves a bécsi művészház (Künstlerhaus) (Mi:878/84) (Mi Eur 80)

11 Címerek sor (Hadifogoly segélyezés) (Mi ; 45 ) Belgium Belgium "100 éves a Vöröskereszt" sor (Mi:1149/54) (Mi Eur 28) Csehszlovákia Légiposta nyomtatvány Prága-Németország, légiposta bélyegekkel Légiposta levél sobélyeges bérmentesítéssel Buenos Airesbe (Argentina) Praha-Buenos Aires Zeppelin légiposta levél 16K 50h bérmentesítéssel, 3.Südamerikafahrt fedélzeti bélyegzéssel (alul és felül is felbontva, kicsit lekeskenyítve) Légiposta levél Holland-Indiába db alkalmi légiposta levél Finnország, Feröer, Aland M (Mi 19 Ay; 160 ) Fiume FDC "Antonio Grossich" 25 C megíratlan levelezőlapon, első napi bélyegzéssel (Mi 70) Franciaország Marseille Prague első repülés légiposta levél (egyik bélyeg hátoldalra visszahajtva) Petain sor (Mi ; 60 ) Sport sor (Mi ; 60 ) Légiposta (Mi 1120; 40 ) /59. Gall kakas előérvénytelenítéssel, 2 klf kpl forgalmi sor (Mi , ; 68 ) ; db klf Vöröskereszt bélyegfüzet Hollandia Légiposta sor, közte két érték ívszéli szelvénnyel (Mi ; 80 ) Jugoszlávia Jugoszlávia Bosznia-Hercegovina részére kiadott felülnyomott Osztrák-Magyar boszniai bélyegek. (Mi 1/16 sor +33/50 sor 14 értéke )(hiány : ) az 5K bebarnult (Mi Eur min 30) Kis tétel 2 db közepes stecklapon (Mi 87,50 ) Kárpát-Ukrajna Definitív kiadás 6db klf. bélyeg "Szovjet Csillag" kpl vágott ívszéli sor (Mi U; 180 ) Lengyelország Légiposta sor (Mi ; 20 ) éves az Észak-Amerikai Egyesült Államok alkotmánya szelvényes sor (Mi 515 Zf-517 Zf; 200 ) éves az Észak-Amerikai Egyesült Államok alkotmánya blokk (Mi Bl 11; 450 ) Légiposta sor normál + vágott variáns (Mi A-B ; 38 ) éves a bélyeggyűjtő mozgalom Lengyelországban szelvényes bélyeg kisívben (Mi 1101, I. típus; 60 )

12 Festmények sor kisívben ( ; 30 ) Miniatűrök sor kisívben ( ; 40 ) Liechtenstein Teljes évfolyam díszmappában (Mi ; 45 ) Teljes évfolyam díszmappában (Mi ; 45,9 ) II. János herceg 85. születésnapja sor (Mi 72-74; 240 ) Wilhelm Busch kisív (Mi: klb) EXPO, Shanghai blokk feketenyomat (Mi:BI.19S,10 ) EXPO, Shanghai blokk +FDC (Mi:Bl.19A+FDC) Liechtenstein-panoráma kisív (Mi: klb) Húsvéti tojások 3db kisív (Mi: nom:45fr) A sárkány éve kisív (Mi:1617 klb,nom:7,60fr) Tájképek kisív (Mi:1609 klb) Irodalmi klasszikusok Mi: , nom A kígyó éve kisív (Mi:1660 klb nom:7,60fr) Luxemburg klf sor, közte kettő feláras (Mi 185 falcos a többi postatiszta); (Mi , , ; 95 ) Címerek 2 db klf sor (Mi , ; 30 ) Málta Teljes évfolyam (Mi ; 18,6 ) Teljes évfolyam (Mi ; 18,4 ) Teljes évfolyam (Mi ; 22,7 ) Teljes évfolyam (Mi ; 10,3 ) Teljes évfolyam (Mi ; 18,4 ) Teljes évfolyam (Mi ; 12,7 ) Teljes évfolyam (Mi ; 9,6 ) Németország: tételek, gyűjtemények Németország kb Benne Francia, Amerikai és Angol zóna, Német Birodalom, Bohémia és Morvaország. 5 db A4-es berakólapon Német Birodalom Kis összeállítás 2 db A4-es rugós berakólapon, közte kpl sorok, párok, önálló kiadások. Többnyire II. osztályú minőségben: betapadások, ujjnyomok (Mi kb ) D.Reich gyűjtemény (470 ) Bohémia és Morvaország/Generalgouvernement Kis tétel A4-es rugós berakólapon, közte kpl sorok, duplikátumok, néhány Feldpost és Meisen bélyeg, apró betapadások, ujjnyomok (Mi 89,7 ) Németország/II. Világháborús megszállások db klf Bohémia és Morvaország, 35 db G. Gouvernement, 14 db klf Ukrajna, jobbakkal, vegyes minőségben Németország megszállt területek II. világháborúban/szerbia klf kpl sor, köze párokban és 2 db portó sor. Kisebb betapadások, gumihibák (Mi 223 ) Szovjet Zóna, Általános zóna, NSZK nagyobb gyűjtemény, megnézendő tétel, több mint

13 1120. Nyugat Berlin Nagyobb tétel, érdemes megnézni, jobbakkal, több mint Németország/Berlin Használt gyűjtemény előnyomott albumlapokon, újszerű rugós piros borítóban. A bélyegek vannak benne (Mi kb ) Nyugat Berlin gyűjtemény (1470 ) NSZK Berlin kb db bélyeg 10 lapos SCHAUBEK közepes berakóban (Mi 858 beadó szerint) NSZK gyűjtemény (420 ) NSZK gyűjtemény (1528 ) NSZK gyűjtemény (570 ) NDK gyűjtemény (820 ) NDK gyűjtemény (415 ) NDK (465 ) NDK (656 ) Ónémet államok Északnémet Szövetség/Szolgálati bélyeg K összefüggő négyestömbben, két érték postatiszta(egyiken betapadás), két értéken falc és betapadás (Mi 7; 400 *ár) Helgoland /2 P/ 10 Pf "SCHULZ" vizsgáló jellel (Mi 14; 35 ) Szászország 1855/63. 1 db használt és 3 db falcos bélyeg (Mi 11, 15*, 17-18*; 33,5 ) Württemberg Kr "LUDWIGSBURG" (Mi 33; 100 ) Német Birodalom Légiposta 3 M Zeppelin sor záróértéke (Mi 539; 55 ) Saar szavazás bélyegpár (Mi ; 90 ) Birodalmi pártnapok Nürnbergben bélyegpár, 6 Pf ujjnyom (Mi ; 85 ) Müncheni pártnap 12Pf tévnyomat (Mi 587 I.; 30,70 ) + támpéldány klf kpl falcos sor, bélyegpár és önálló kiadás (Mi 53 *ár) Nyári olimpia játékok Berlinben falcos sor (Mi ; 22 *ár) Nyári Olimpia blokkpár (Mi:Bl.5-6;260 ) szokásos kis kerettörések klf kpl Téli segély sor (Mi , , ; 46 *ár) "Das Braune Band" blokk, kis folt az előoldalon, a bal alsó részen (Mi Bl 4; 32 ) Hitler 48. születésnapi blokk (Mi Bl 7; 70 ) Hitler 49. születésnapja (Mi 664; 13 ) Légiposta bélyegpár "100 éve született G. Zeppelin" (Mi ; 55 ) Torna és Sport Fesztivál Breslauban sor (Mi ; 16 ) Kis tétel, csak kpl sorok, párok és önálló kiadások, közte egy portatiszta, a többi falcos (Mi 79,8 ) Bajtárs-pajtás sor kisebb betapadásokkal, ujjnyommal (Mi ; 85 ) Téli segély sor, két értéken betapadás és ujjnyom, (kisebb értékek); (Mi ; 60 ) db klf "Das Braune Band" bélyeg, egy értéken ujjnyom, két érék falcos (Mi 699*, 747*, 815**, 854**, 894**; 62,6 ) Eupen, Malmedy, Moresnet, ívszéli négyestömb (Mi ; 52 ) Hitler 51. születésnapja (Mi 744; 16 )...700

14 Lipcsei tavaszi vásár és Bajtárs-pajtás sor, kisebb (Mi 744; 16 )betapadások, ujjnyomok (Mi , ; 73 )) Német derbi (Mi 814; 22 ) Hitler 54. születésnapja sor, ujjnyomok (Mi ; 14 ) Wehrmacht napja kpl sor, apró betapadások, ujjnyom (Mi ; 20 ) Wehrmacht napja kpl sor, ujjnyomok (Mi ; 18 ) Saargebiet ( Saarland ) Lutwinus legenda feláras sor, apró betapadások (Mi ; 75 ) Németország: megszállt területek II. vh Böhmen und Mahren sokbélyeges levél Szlovákiába Elzász kb Pf Hindenburg egyes bérmentesítéssel "Moosch Kr Thann (Els)" gótbetűs vonalbélyegzéssel nyomtatványon (Mi 1; ) Elzász kb x6 Pf Hindenburg egyes több bérmentesítéssel "PFIRT" téglalap bélyegzéssel (Mi 4(2x); ) Elzász kb Pf Hindenburg bérmentesítéssel "Zillishein(Obercis)" gótbetűs vonalbélyegzéssel (Mi 2+5; ) Elzász Pf Hindenburg egyes bérmentesítéssel "KOLMAR(ELS)"betétes körbélyegzéssel (Mi 5; ) Elzász Pf Hindenburg egyes bérmentesítéssel "MÜLHAUSEN(ELS)"betétes körbélyegzéssel, piros"dienstpost" Elzászi német szolgálati posta jelzéssel (Mi 7; 6 +++) Elzász Hivatalos küldemény "Frei durch ablösung Reich"lila jelzéssel "MÜLHAUSEN(ELS)"betétes körbélyegzéssel és piros téglalap Elzász-Lotaringia német szolgálati posta jelzéssel, igen attraktív! Elzász Hivatalos küldemény "Frei durch ablösung Reich" lila jelzéssel, "KOLMAR(ELS)"betétes körbélyegzéssel és lila Oberstadtkommisar/Kolmar szvasztikás német bélyegzéssel Elzász Hivatalos küldemény "Frei durch ablösung Reich" kék jelzéssel, "ENZHEIM" betétes körbélyegzéssel és kék Enzheim szvasztikás német szolgálati posta bélyegzéssel Elzász Pf Hindenburg díjjegyes levelezőlap "MARKIRCH(ELS) alkalmi körbélyegzéssel Generalgouvernement Krakkói vár kisívben, apró betapadások (Mi 65; 50 ) Generalgouvernement Kopernikusz ívsarki bélyeg KRAKKÓ alkalmi 2. napi bélyegzéssel filatelista megíratlan levélen (Mi 104; 120 levél ár!) LUXUS db! Generalgouvernement Kopernikusz kisívben, keretben falc, jelentős betapadással (Mi 104; 25 **ár) Generalgouvernement NSDAP sor ajánlott filatelista levélen LEMBERG betétes körbélyegzéssel, hajtóka hiányzik (Mi ; 93 levél ár!) Németország: helyi kiadások Nem hivatalos kiadás/eilenburg Kpl sor Eilenburg's képes levlapon, alkalmi bélyegzéssel (Mi I-III.; 15 ) Németország: háború utáni megszállás Hannoveri vásár összefüggő pár négyestömbben (Mi , V Zd 1; 30 )

15 Németország: brit-amerikai zóna Berlin segélybélyeg pár, postatisztán (20 Pf-en apró betapadás) és bélyegzetten (Mi ; 33 ) Kölni Dóm és Hannoveri Export vásár sor (Mi 69-72, ; 30 ) Kerékpár bélyegpár (Mi 106-7; 20 ) Goethe sor (Mi ; 45 ) Goethe sor (Mi ; 42 ) db Hannoveri Export vásár sor (Mi 103-5; 44 ) ( ). Berlin segélybélyeg pár megíratlan levlapon, alkalmi bélyegzéssel (Mi ; 50 ) ( ). 20 Pf Berlin segélybélyeg küldeményen kiegészítve "2 Pf BERLIN" adóbélyeggel (Mi 102; 60 ) ( ). Hannoveri export vásár sor filatelista küldeményen, alkalmi bélyegzéssel (Mi 103-5; 35 ) ( ). 20 Pf Hannoveri export vásár egyes bérmentesítés küldeményen kiegészítve "2 Pf BERLIN" adóbélyeggel (Mi 104; 12 ) NDK Lipcsei tavaszi vásár bélyegpár (Mi ; 32 ) Schiller blokk alkalmi bélyegzéssel (Mi Bl 12; 36 ) NSZK/Berlin Goethe (Mi:61+63,120 ) Harangok I. (Mi:76-79,200 ) Harangok II. (Mi:82-83,90 ) Pf fekete "BERLIN" felülnyomással angol cenzúrás küldeményen, alkalmi "LUFTBRÜCHE BERLIN" luxus bélyegzéssel Svédországba (Mi 13; 103 levél ár!) NSZK UPU önálló kiadás (Mi 116; 45 ) Emberiség segítői sor (Mi ; 55 ) /59. Lufthansa légiposta sor + zeneszerzők blokk, ujjnyomok (Mi , Bl 2; 55 ) Wohlfahrt 10Pf tévnyomat (Mi 370 I; 120 ) Olaszország Umberto és Mária trónörökösök sor (Mi ; 10 ) "Szent év 1933" alap sor, 25 C apró betapadás (Mi ; 80 ) klf kpl sor és bélyegpár (Mi , , , ; 19 ) Olasz-Német fegyvertársak sor (Mi ; 25 ) Háborút propagandáló középen fogazatlan szelvényes sor (Mi 304-7/P1-4; 12 ) Szovjetunió Engels sor betapadások, kisebb gumihibák (Mi Y; 200 ) Kommunista aktivisták sor (Mi C X; 30 ) Úttörők segítenek a postán sor vegyes fogazattal (Mi Ax544, 547, Cx , ; 39 ) A légierő napja II. sor (Mi ; 10 )...600

16 klf kpl sor és bélyegpár, kisebb gumihibák (Mi A, , A, A-B; 16,3 ) Októberi forradalom sor (Mi 1162A-1167B; 32 ) Magyar Népköztársaság sor (Mi ; 12 ) Szovjetunió (Mi 1916 C/ 17 C) (Mi Eur40) 12/12,5 fog, Glinka halálának 100. évf. zene mot Mérgező gombák sor kisívben (Mi Klb; 40 ) Szökőkutak Petrodvorec 2 soros kisív (hajtott)(mi Klb; 20 ) Hóbagoly 10kop kisívben (Mi 6063 Klb; 11 ) Románia Állattenyésztés sor (Mi ; 15 ) Kosárlabda EB sor (Mi ; 24 ) Az első szovjet műhold indítása, szelvényes bélyegpár (Mi ; 15 ) Spanyolország V. Ferdinánd 500 éve született, kpl bélyegnapi sor (Mi ; 25 ) Svájc db klf Pro Juventute kiadás (Mi 117, , , , , , ; 303 ) db klf kpl Pro Juventute kiadás, néhány értéken papír elvékonyodás (Mi 117, , , , , , , , , , , ; 837 ) "Pro Juventute" bélyegpár (Mi ; 120 ) "Pro Juventute" bélyegpár (Mi ; 45 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 45 ) "Pro Juventute" sor (Mi ; 45 ) Pro Juventute sor (Mi ; 35 ) db klf kpl Pro Juventute sor (Mi , , , ; 36,5 ) db klf kpl és 1 db csonka Pro Juventute sor (Mi , , , , ; 71,4 ) db klf Légiposta önálló kiadás, apró gumihibák, ujjnyom (Mi 438, 470, 479, 585; 74 ) Svédország db küldemény, közte díjkiegészített díjjegyes levelap Kis összeállítás 2 db közepes stecklapon, apró gumihibák, betapadások (Mi kb 200 ) Légiposta levél Prahába, érvénytelen bélyegekkel bérmentesítve (bélyegek keresztezve) 3K bélyeggel, cenzúrázva db dekoratív blokk és kisív (Mi 121,50 ) Kínai tételek, gyűjtemények Több, mint 800 db bélyeg Császárságtól a modern időkig, Taiwan+ Hongkong is! Kínai Császárság és Köztársaság Forgalmi bélyeg "Nagy Sárkány" (Mi 1III.; 450 )

17 Forgalmi bélyeg (Mi 10a; 160 ) Forgalmi bélyeg (Mi 11a; 330 ) Forgalmi bélyeg (Mi 12a; 70 ) Forgalmi bélyeg (Mi 13a; 100 ) Forgalmi bélyeg, ablakos (Mi 15a; 220 ) Chang Tso-lin (Mi ; 18 ) Forgalmi repülő, (Mi ,227; 22,60 ) Chiang Kai-shek (Mi ; 150 ) éves a Posta (Mi ; 55 ) San Yat-sen halálórája (Mi ; 120 ) Kínai Köztársaság ( Tajvan ) Lepkék sor (Mi ; 24 ) Orchideák sor (Mi ; 18 ) Atlétika sor (Mi ; 18 ) Régi kínai festmény I. sor (Mi ; 50 ) Halak sor (Mi , 45 ) Régi kínai festmények III. sor (Mi ; 80 ) Madarak sor (Mi ; 60 ) Turizmus éve sor (Mi ; 25 ) Régi kínai kézművesség sor (Mi ; 55 ) Egy város Cathayban sor (Mi ; 50 ) Cathay II. sor (Mi ; 25 ) Régi kínai festmények (Mi ; 30 ) Egyszáz ló festmény sor (Mi ; 35 ) Kínai opera sor (Mi ; 15 ) Régi kínai kézművesség sor (Mi ; 22 ) hónap festmény 4 sor (Mi ,804-06,821-23,833-35; 70 ) Kutyák festmény sor I. (Mi ; 50 ) Kutyák festmény sor II. (Mi ; 65 ) Lovak festmény sor (Mi A; 25 ) db Kínai porcelán sor (Mi ,944-48, ; 57 ) Kínai Népköztársaság Forgalmi bélyeg (Mi 61; 12 ) Forgalmi sor (Mi 60-66; 50 ) Szovjet-kínai barátság (Mi 84II-86II; 20 ) Sztálin sor (Mi ; 10 ) (Mi ; 140 Euro) Krizantémok sor, enyhén besárgult gumi (Mi ; 600 ) (Mi 589; 35 Euro) Színházművészet sor foghibák, kisebb gumihibák (Mi ; 3000 Euro) Qi Baishi festményei (Bl ) Lótuszvirágok (Mi ; 80 )

18 Egyéb kínai kiadások ( Hongkong, Kiautschou, Makaó, Mandzsukuó, Tibet, külföldi posták, magán postájk ) Hongkong "SINGAPORE '85" blokk 10 db (Mi Bl 35(10x); 70 ) Afrika Brit Ind. óceáni terület (Mi:48-49) Kenya, Tájképek sor (Mi:1-14;32 ) Kenya (Mi:15-19;11 ) Kenya (Mi:51-53;40 ) Kenya (Mi:36-50 sor;40 ) Kenya (Mi:135-38; ;sorok 8,50 ) Kenya (Mi:152-55; sorok;6,20 ) Kenya Tengeri állatok sor (Mi:169-72;7,20 ) Mauritius, Festmény sor (Mi:325-30) Seychelles, Madarak sor (Mi:362-65;7,50 ) Seychelles Repülőgépek sor (Mi:490-93;4,50 ) Seychelles Térképek (Mi: ;5,50 ) Seychelles Madarak sor (Mi: ,18 ) Tanzánia Lepkék sor (Mi:35-49,45 ) Tanzánia 8db klf. blokk (Mi:Bl.11;42;43;44;53;54;55;57) Tanzánia, Olimpia sor ívközéprésszel (Mi: ,min:11 ) Tanzánia, Állatok sor (Mi:161-74,12 ) Tanzánia 2db blokk (Mi:Bl.F62,64,26,70 ) Uganda, Virágok sor (Mi:105-19;6,50 ) Uganda, Virágok felülnyomott sor (Mi:120-22,40 ) Uganda, Gyümölcsök sor (Mi:123-36;6,50 ) Uganda, Safari Rallye sor+blokk (Mi:157-60,Bl.6,8 ) Uganda, Gombák sor (Mi:667-74,18 ) Zanzibar, forg. sor (Mi:281-96;12 ) Ausztrália, Ausztrál Antarktisz területek, Új Zéland Dél-Ausztália (Mi: ) vékony és vastag felírat, 4p és 6p "SA" perforálású hivatalos bélyeg Michel nem jelzi Ausztrália 4db hivatalos "OS" perforálású kenguru bélyeg (Mi:40 IIIx+36x+73+75) [Mi Eur 57] Ausztrália 4db portóbélyeg (Mi:31Dyb,34 DyX, 38Ax-39Ax) [Mi Eur 112] Ázsia Afganisztán, forgalmi bélyeg "Tigrisfej" (Mi:10,40 ) Afganisztán, forgalmi bélyeg "Tigrisfej" (Mi:15 90 ) garancia nélkül Afganisztán, kicsi,de ritkán látott tétel (Mi:27,50) Bahrain Emir Sheikh kalifátus sor (Mi ; 18 ) Bhutan lepkék dimenziós sor (Mi:209-16) Észak-Korea díjjegyes boríték Magyarországra k. Észak-Koreai nagyalakú levél készpénz bérmentesítéssel Magyarországra

19 Jemen Bl.94B bélyeg Mexikói Olimpia vágott blokk. (Mi Eur 3x10=30) kis gumitörés előfordul Thaiföld, Mi:Bl 10(65 ) Észak-Amerika USA FIRST FLIGHT NEW YORK - CHICAGO alkalmi bélyegzéssel és légiposta bélyeggel Budapestre USA 3db előérvénytelenített (Mi spec 970xV) 30 centes bélyeg "Chicago IL" vékony és vastag felülnyomat, a harmadikon "ILL" fug.-al az államnév Ecuador éves a LUFTHANSA blokk (Mi Bl 69; 30 ) Kuba Karácsony: Orchideák sor 3 db hatostömbben (Mi ; 40 ) UPU: UPU évfordulós kiadások a világból Albánia Mi: Algéria Mi: Ausztria Mi: Columbia BI. 4-5 Mi: blokk, 1 sor El Salvador Mi: klf. kiadás:egyiptom,izrael,libéria,marokkó,mexikó sorok Hollandia Mi:544-45, H. Amtillák Mi:4-5,Suriname Mi:313-14, 3sor India Mi:207-10, sor Irak, Mi:157-59, sor Japán díjjegyes önzáró levélpapír használatlan Jugoszlávia Mi:578-80, Triest B-zóna Mi:22-23, 2sor Libanon Mi: 408A-12A sor Luxemburg Mi: sor Macau Mi:359, bélyeg Monaco Mi: Olaszország Mi: Paraguay Mi: sor Portugália Mi: sor Románia Mi: , sor Szíria Mi:578-81A, sor Tunézia Mi:360-62, Török o , 2db sor Venezuela Mi:554-62, sor klf. kiadás:chile,costa Rica,Cuba,Dominicana sorok klf. kiadás (USA,Argentina,Ausztrália,Brazília,Bolívia) Szárnyasoltár blokk (Mi:BI.25. nom:9fr) Ezüst és aranyfóliás bélyegek Bhután Aranyfóliás blokk, "Jigme Dorji Wangchuk király" (Mi Bl 60; 25 ) Külföldi tételek rendkívül alacsony kikiáltási áron Afganisztán, forgalmi bélyeg "Tigrisfej" (Mi:4 950 ) garancia nélkül Albánia kb db klf bélyeg időrendi sorrendben, jobb kiadásokkal, sorokkal, főleg használt bélyegekből 8 lapos közepes berakóban, jó Michel katalógus érték

20 1341. Afrika/Kenya Uganda/-Jamhuri Ya Tanganyika/-Tanganyika/-Tanzánia/-Zanzibár 1960-as évek. 14 db többségében Légiposta levél szép színes bérmentessítéssel Angol gyarmatok db bélyeg stecklapon Arab Emirátusok 920db képes bélyeg Arab Emirátusok 910db képes bélyeg Arab Emirátusok 900db képes bélyeg Ausztria kb kb 125 db bündli dobozban, bosnyákkal (kb db) Ausztria "1933 WIPA" blokk fksimile kiadás "Faksimile 1981" hátoldali nyomattal Ausztrália kb db bélyeg 11 lapos A4-es berakóban körül Azerbajdzsán 11db magán kiadás, fogazott Latin-Amerika 1200db bélyeg Dél-Amerika/Argentína Forgalmi bélyegek, vegyes minőségben, garancia nélkül (Mi 4, 5II(5X), 6-7II; ) Csehszlovákia klf kpl sport motívum sor (Mi 42,6 ) Egyesült Királyság db dekoratív Légi posta értéklevél "Kastélyok" 1 és 3 Fontos magas címletekkel bérmentesítve. Közte 2 db Expressz, vám kezelt és Royal Mail Észak Korea kb Kb 200 db klf bélyeg, közte a korai idők átnézetlen bélyegeivel, albumlapokon Európa: légiposta bélyegek kb Kis tétel közepes stecklapon, közte kpl sorok (Mi kb 70 ) Európa kb 300 db bündli dobozban, forgalmi bélyegekből (kb db bélyeg) sok lengyellel Fiume Kis összeállítás 68 db klf bélyeg közepes berakólapon, portóval és néhány jobb értékkel Franciaország kb Kis összeállítás 8 lapos közepes berakóban (Mi több száz euró, beadó szerint) Franciaország és területei kb Kis tétel 2 db közepes stecklapon, erős Francia Andorra résszel, portók, többnyire falcosak a jobb értékek, Francia Réunion (min 30 **), vegyes minőségben (Mi kb 170 **ár) Franciaország Vasúti kongresszus bélyegpár, apró betapadás az 1,50 Fr-on (Mi ; 15 ) Franciaország Nemzeti segély 5 db sor összefüggésekben (Mi ; 50 ) Francia és USA UNO kb Kis postatiszta tétel 3 db A4-es berakólapon 240 db bélyeg. 3 db blokk és 1 db küldemény Franciaország db eurós bélyeggel bérmentesített levél (Mi ) Francia képes bélyegek 600db Görögország és területei/kréta, Trákia kb db bélyeg közepes berakólapon Horvátország kb Kis összeállítás 109 db klf bélyeg közepes berakólapon, portóval és néhány jobb értékkel Izrael UPU 40 Pr áltabbal + 3 db azonos levélzáró segély bélyeg, Dávid csillaggal (Mi 28; 30 ++) Izrael Kis postatiszta tétel, benne több érték tabbal, összefüggések, jobb sorok, párok, néhány kis érték falcos (Mi kb 65 )...800

21 1369. Izrael éves a Nemzeti Biztosító sor postatisztán és bélyegzetten, mindkét sor tabbal (Mi ; 18 ) Izrael Kis tétel, benne több érték tabbal összefüggések, sorok, 2 db lokk (Mi kb 65 ) Japán db klasszikus bélyeg, egy értéken papír elvékonyodás (Mi 69-70, 71, 74; 44 ) Jóreménység-fok Garancia nélkül (Mi 1IIc+3II+4IIa; 1670 ) Kárpát-Ukrajna "Szovjet Csillag" forgalmi sor négy értéke (Mi 82, 84-86; 100 ) Lengyelország kb db bélyeg dobozban Lengyelország Festmény sor kisívben, kisebb gumihibákkal ( ; 36 ) Málta Szép postatiszta tétel, csak sorok (Mi 30,2 ) Montenegro kb Kis összeállítás 77 db klf bélyeg közepes berakólapon, portóval, félhivatalos kiadásokkal és néhány jobb értékkel Ónémet államok Kis tétel klf államok bélyegeiből, közte díjjegyes kivágások, többnyire mind II. osztályú minőségben (Mi 272 ) Németország/Ónémet államok/bajorország Kis tétel 2 db stecklapon, közte 1919-es forgalmi sor és összefüggések. Betapadások, rozsdapöttyök, törések (Mi 129,5 ) Németország/Ónémet államok/bergedorf /2 és 4 S bélyeg után nyomata (Mi 3, 5; 20 eredeti ár!) Ónémet államok/baden db 1 Kr (Mi23(2x); 24 ) Ónémet államok/hamburg és Thurn und Taxis 6 db klf újnyomat, utánnyomat, illetve privát kiadás Német Birodalom Kr, hiányos gumival, valószínűleg újragumizott, javított gumizással (Mi 30; 110 ) Német Birodalom Szürke 50 Kr, alsó részén szakadt, szépen restaurálva, újragumizva (Mi 36; *ár!) D. Reich, (Mi: x, teljes, hajtatlan 50-es ívekben, 300 ) Németország/Bohémia és Morvaország kb Több, mint 200 db bélyeg 3 db közepes stecklapon, közte kpl sorok, szelvényesek Németország/Szovjet megszállás,240db bélyeg Németország/Háború utáni megszállása Hannoveri vásár összefüggő pár négyestömbben, kétféle állásban, ujjnyom, betapadás (Mi , V Zd 1-2; 80 ) Németország/Háború utáni megszállása/klf zónák, Ny. Berlin, NSZK Kis tétetel 4 db steklapon 3 db küldemény, közte kpl sorok, jobb kiaádsok vegyes minőség, garancia nélküli darabokkal (Mi kb 250 ) Németország/Amerikai és Angol zóna Kis összeállítás közepes stecklapon, közte kpl sorok, párok, vegyes minőségben, gumihibák (Mi 217,4 ) Német gyarmatok 43db bélyeg Németország/Memelgebiet/Klaipéda Forgalmi sor garancia nélkül (Mi ; 650 ) Németország db jobb sor és blokk kiadás után nyomata, fakszimille kiadása: Amerikai és Angol zóna (Mi , Bl 1) és NSZK (Mi Bl111-12); (Mi 252 eredeti bélyegek ára!) NSZK Pf "Marienkirche" felül fogazatlan, vj nélküli hamisítvány, hátoldalon "FAUX" jelzéssel (Mi 140; 100 eredeti ára!)...500

22 NSZK érdekes, tartalmas tétel tévnyomatos, lemezhibás, bélyegfüzetekből, részletesen lapokra feldogozva, angol nyelvű magyarázatokkal, Michel katalógusszámokkal és ábrákkal leírva. Több mint 570 Mi érték! NSZK 1200db képes bélyeg, sok felárassal Németország/NSZK Berlin Forgalmi hiányos sor, kisebb értéken ujjnyom, apró betapadások (Mi , , ; 48,1 ) NDK Kis tétel alkalmi bélyegzésű blokkokkal, betapadások (Mi 249, , 322, Bl 10, 20-22; 204 ) NDK Karl-Marx blokkpár másodosztályú: ujjnyomok, kisebb gumitörések és sarok törés, az egyik blokk előlapján ragasztónyom (Mi Bl A8-9; 180 ) Megnézendő! Németország/NDK Híres politikusok sor, nyitó érték nélkül, egy értéken ujjnyom, apró betapadások (Mi ; 129 ) NDK éves az NDK blokk (Mi Bl 19; 65 ) NDK 1200db képes bélyeg, sok régivel Olaszország/Pápai államok Klasszikus összeállítás 18 db bélyeg kevés garanciával, magas katalógus értékban Olaszország/Parma 1853/57. 6 C újságbélyeg garancia nélkül (Mi 2; 600 *ár) Olaszország és megszállt területei Kis tétel 2 db stecklapon, vegyes minőségben (Mi kb 120 ) Olaszország db hibás klasszikus bélyeg: Modena 80 C (Mi 11(*)), Nápoly 50 Gr (Mi 7) és Olaszország 10 C (Mi 9) garancia nélkül (Mi ) Olaszország/Romagna /2 Baj felül képbe vágva, garancia nélkül (Mi 1; 320 ) Olaszország/Parma/Provizórikus kiadás C garancia nélkül (Mi 14; 220 ) Olaszország/Parma/Provizórikus kiadás C garancia nélkül (Mi 12a; ) Olaszország/Egyházi állam db klasszikus bélyeg, vegyes minőségben, garancia nélkül (Mi 3(2X), 17-18, 19(2X), 20, 21; 391,5 ) Olaszország db jobb postatiszta bélyeg, szép átlagminőségben (Mi 499, 500, 523, , 761, 762, 51,5 ) Olaszország Légiposta sor, besárgult gumival (Mi ; 45 ) Olaszország V. Bellini sor Légiposta értékei, ívszéllel, besárgult gumival (Mi ; 98,4 ) Románia Kis klasszikus tétel I. Károly forgalmi bélyegekből, közte egy céglyukasztással, többnyire másodosztályú bélyeg, garancia nélkül (Mi kb 90 ) Románia db blokk és kisív vegyes minőségben (Mi kb 110 ) Skandináv országok kb Kis tétel albumlapokon és néhány ezer bélyeg ömlesztve Svájc db klf kpl Pro Juventute sor, gumihibákkal (Mi , , , , ; 51 **ár) Svájc Háborús Téli segély blokk, szűkre vágott kivágáson garancia nélkül (Mi Bl 6; 450 ) Svájc C "SGF embléma" huszonötös tömbben (Mi 1364(25x); 7,5 ; 6,25 CHF nominal) Svájc levéltétel kb db Francotyp gép és IPH gépi öntapadós bélyeges bérmentesítés + 20 db bélyeges küldemény. Közte nyomtatványok, légiek, aj, Expressz, nagyalakúak is Svédország kb Kis összeállítás Gobát albumlapokon (Mi min 100 ) Szovjetunió 850db képes bélyeg, sok régivel

23 1423. Szovjet képes bélyegek, 620db sok régivel USA kb db klf bélyeg dobozban USA Levéltétel kb db bélyeges küldemény, többségében légi. Közte Express Mail A4-es boríték 14 USD gépi IPH gépi matricával (felbontásnál sérült), díjkiegészített díjjegyes borítékok, valamint 1db 5 USD boríték USA levéltétel kb db Francotyp gép és IPH gépi öntapadós bélyeges bérmentesítés, valamint néhány aerogram. Közte nyomtatványok, légiek, 7.98 USD magas bérmentesítéssel, valamint igen változatos tagállami bélyegzésekkel! USA Amerika 50 államának zászlaja teljes ívben, szép minőségben (Mi ; 22, $6,5 USD nominal) USA 1980-as évek 33 db 5$ bélyeg kivágáson (Mi 1941(33x); 231 ) USA Pár ezer forgalmi bélyeg ömlesztve Volt Szoc. országok képes bélyegei, több mint 3000db Vegyes blokktétel kb db blokk és kisív európai országokból Vegyes világ kb kb db bélyeg, többségében magyar, jobbakkal Vegyes világ kb Kis tétel, benne 50 db gumi nélküli postatiszta magyar blokk, USA összeállítás előérvénytelenítésekkel, osztrák postatiszta összefüggések és egy modern Makaói bélyegsor csíkban Vegyes világ kb db képes bélyeg dobozban Vegyes világ kb kb 0,5 kg áztatni való bélyeg, sok magyarral Vegyes világ kb db forgalmi bélyeg dobozban Vegyes világ kb db forgalmi bélyeg dobozban Vegyes világ kb Cipős doboznyi bélyeg, sok képessel, összefüggéssel, több ezer db Vegyes világ kb Egy kisebb doboznyi forgalmi bélyeg, sok régivel, Német Birodalommal Vegyes világ db bélyeg Vegyes világ db bélyeg Vegyes világ db bélyeg Vegyes világ cipős doboznyi képes bélyeg ömlesztve Vegyes világ db bélyeg Vegyes világ db bélyeg Vegyes világ, több mint 3000db képes bélyeg Vegyes világ, hagyatékból: legalább db bélyeg, dobozban, szortírozva Vegyes világ kb db cserefüzet, benne régi szovjet, román, lengyel és főleg Európai országok bélyegei Külföldi és Magyar bélyeg tömbök, ívdarabok Kb:1000db Külföldi bélyegek, nyomdai eltolódásokkal 84db kb db bélyeg bündli bonbonos dobozban Vegyes világ kb Kis tétel, benne díjjegyes kivágások (főleg amerikai) borítékban, ívdarabok, képeslapok, fotók, 75 db újszerű LIDNER Falzlos univerzális albumlap (fekete filacsíkos, postatiszta bélyegeknek is ideális) + egyéb használt albumlap (főleg német) Vegyes világ kb db érdekes levél, etióp, szudáni és szlovák Vegyes világ levéltétel kb db Japán, 188 db Izraeli + 92 db egyéb változatos küldemény, összesen 313 db (Európa nélkül)

60. Filatéliai gyorsárverés

60. Filatéliai gyorsárverés 60. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. március 21-22-23-án, nyitvatartási időben.

Részletesebben

63. Filatéliai gyorsárverés

63. Filatéliai gyorsárverés 63. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház hatvanharmadik filatéliai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. június 13-14-15-én nyitvatartási

Részletesebben

57. Numizmatikai gyorsárverés

57. Numizmatikai gyorsárverés 57. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. április 4-5-6-án, nyitvatartási

Részletesebben

55. Filatéliai gyorsárverés

55. Filatéliai gyorsárverés 55. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenötödik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. október 26-27-28-án. Ajánlattételi

Részletesebben

14. Filatéliai gyorsárverés

14. Filatéliai gyorsárverés 14. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizennegyedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. április 5 10. között.

Részletesebben

38. Filatéliai gyorsárverés

38. Filatéliai gyorsárverés 38. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmincnyolcadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2014.augusztus 15-20.

Részletesebben

46. Numizmatikai gyorsárverés

46. Numizmatikai gyorsárverés 46. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Június 22. 23. 24-én Ajánlattételi

Részletesebben

2. Képeslap gyorsárverés

2. Képeslap gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második képeslap árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. március 26. és április 4. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

44. Numizmatikai gyorsárverés

44. Numizmatikai gyorsárverés 44. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Május 11. 12. 13-án Ajánlattételi

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. Tisztelt Ügyfelünk! 238. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban ( VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2014. november 10-13. között.

Részletesebben

26. Numizmatikai gyorsárverés

26. Numizmatikai gyorsárverés 26. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház huszonhatodik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. december 13-18.

Részletesebben

2. Numizmatikai gyorsárverés

2. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház második numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. április 13-18. között. Ajánlattételi határidő: április

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg).

Telephely: 3200 Gyöngyös, Délikülhatár út 2/2. (Ajándéktárgy készítő műhelyünk, a Klippan Autószerviz mellett található meg). 1. Bevezetés Üdvözöljük weboldalunkon, melynek üzemeltetője Klippan Ákos Ev. (továbbiakban: Szolgáltató). Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza az www.ajandekvarazs.hu weboldalon

Részletesebben

DPD Express szolgáltatás

DPD Express szolgáltatás DPD Express szolgáltatás A DPD Express nemzetközi szolgáltatásával rendkívül gyors, megbízható és gazdaságos légi szállítást kínálunk ügyfeleinknek világszerte, köszönhetıen a DPD partner vállalatainak,

Részletesebben

HU ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Magyarországi beutazás és tartózkodás szabályai schengeni csatlakozásunk után

HU ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Magyarországi beutazás és tartózkodás szabályai schengeni csatlakozásunk után HU ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ Magyarországi beutazás és tartózkodás szabályai schengeni csatlakozásunk után Magyarország 2007. december 21.-től a schengeni térség teljes jogú tagjává vált. Magyarországra is

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának alap és kiegészítő szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat lakossági ügyfeleinknek ajánljuk. 1.1.

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának és helytıl független telefon szolgáltatásának alap és kiegészítı szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat

Részletesebben

Az irodalmi és a művészeti művek védelméről szóló Berni Egyezményben részes országok listája

Az irodalmi és a művészeti művek védelméről szóló Berni Egyezményben részes országok listája Az irodalmi és a művészeti művek védelméről szóló Berni Egyezményben részes országok listája A következő felsorolás tartalmazza azoknak az országoknak a nevét, amelyek részesei az irodalmi és a művészeti

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.elefani.eu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének

Részletesebben

Szakmai nyomtatványok, speciális leporellók, egyéb papír termékek beszerzése-ajánlati felhívás

Szakmai nyomtatványok, speciális leporellók, egyéb papír termékek beszerzése-ajánlati felhívás Szakmai nyomtatványok, speciális leporellók, egyéb papír termékek beszerzése-ajánlati felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/1 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Stratégiai partnerségek Felnőtt tanulás III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK

Stratégiai partnerségek Felnőtt tanulás III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK III. számú melléklet PÉNZÜGYI ÉS SZERZŐDÉSES RENDELKEZÉSEK I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK Ez a Melléklet kiegészíti a Támogatási Szerződésben Projektre nyújtandó támogatás különböző költségvetési kategóriák

Részletesebben

12. Numizmatikai gyorsárverés

12. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház tizenkettedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2013. február 25-27. között. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az EXI International Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató

Részletesebben

47. Numizmatikai gyorsárverés

47. Numizmatikai gyorsárverés 47. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvenhetedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Július 20. 21. 22-én Ajánlattételi

Részletesebben

55. Numizmatikai gyorsárverés

55. Numizmatikai gyorsárverés 55. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenötödik numizmatikai árverésének anyagát. Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2016. február 1-3-áig. Ajánlattételi

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk! 267. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban (VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2016 február 1-4-ig. AJÁNLATTÉTELI

Részletesebben

Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról

Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról Közlemény 2016. március 1. Bejelentés jogszabály változás miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2016. április 1- től az ÁSZF 12.1.1

Részletesebben

MEHIB ZRT. 2015. OKTÓBER 9-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA

MEHIB ZRT. 2015. OKTÓBER 9-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA MEHIB ZRT. 2015. OKTÓBER 9-TŐL HATÁLYOS ORSZÁGKOCKÁZATI BESOROLÁSA ÉS FEDEZETI POLITIKÁJA Hatályos 2015. október 9-től 2015. október 9-től hatályos országkockázati besorolás és biztosíthatósági szabályok

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft.

TRIOTEL Távközlési Kft. TRIOTEL Távközlési Kft. helyhez kötött telefon szolgáltatásának és helytől független telefon szolgáltatásának alap és kiegészítő szolgáltatások díjai 1. Lakossági díjcsomagok leírása A lakossági díjcsomagokat

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 WWW.EUB.HU

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 WWW.EUB.HU BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 WWW.EUB.HU Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.sexfashion.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁR

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁR BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁR Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út 36-38. Tel.: +36 1 452 3580 www.eub.hu ugyfelszolgalat@eub.hu TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

HB EURO kár- és jogvédelem biztosítás. Terméktájékoztató és biztosítási feltételek

HB EURO kár- és jogvédelem biztosítás. Terméktájékoztató és biztosítási feltételek HB EURO kár- és jogvédelem biztosítás Terméktájékoztató és biztosítási feltételek Terméktájékoztató a HB EURO kár- és jogvédelem-biztosításról Tisztelt Ügyfelünk! Az Allianz Hungária Biztosító Zrt. széles

Részletesebben

53. Filatéliai gyorsárverés

53. Filatéliai gyorsárverés 53. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenharmadik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. augusztus 31-én, valamint szeptember

Részletesebben

Lakossági forint számlacsomagok

Lakossági forint számlacsomagok FIÓKJAINK Telefon Nyitva tartás 1055 Budapest, Balassi B. u. 9-11. 1085 Budapest, József krt. 72. (06 1) 428-8808 (06 1) 428-8821 H - Cs: 8-17h P: 8-16h 1062 Budapest, Andrássy út 98. (06 1) 428-8800 H,

Részletesebben

52. Filatéliai gyorsárverés

52. Filatéliai gyorsárverés 52. Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenkettedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. július 27-28-29. Ajánlattételi határidő:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Ailimener.com Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk!

filatélia A vásárlói jutalék 20% Részletes árverési szabályzat weboldalunkon és irodánkban megtekinthető. darabanth.com Tisztelt Ügyfelünk! 262. Gyorsárverés filatélia Az árverés anyaga megtekinthető weboldalunkon és irodánkban (VI. Andrássy út 16. III. emelet. Nyitva tartás: H-Sz: 10-17, Cs: 10-19 óráig, P: Zárva) 2015. november 17-19-ig.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK Jelen szállítási és vásárlási feltételek kizárólagosan a Pelso-Therm Kft. webáruházában történő vásárlások jogviszonyára terjed ki. A webáruházat a Pelso-Therm

Részletesebben

I. Megrendelés és fizetés

I. Megrendelés és fizetés I. Megrendelés és fizetés A megrendelés és fizetés lépései a következők: A termékválasztást és a bevásárlókosár szerkesztését bárki, regisztráció nélkül megteheti. A tényleges vásárláshoz regisztráció

Részletesebben

Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014.

Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014. Barkácsplaza webáruház Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek (ÁSZF) 2014. Jelen üzletszabályzat (továbbiakban ÁSZF) az alábbiakban tartalmazza azokat a feltételeket, amelyeket a Barkácsplaza

Részletesebben

51. Numizmatikai gyorsárverés

51. Numizmatikai gyorsárverés 51. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenegyedik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. október 19-20-21-én. Ajánlattételi

Részletesebben

EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Szerződésszám: VNM/2015/xxx/1 EGYEDI SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS Amely létrejött egyrészről: X. Y. Kft. Székhely: Cégjegyzékszám: Adószám: Bankszámlaszám: a továbbiakban: Előfizető és VNM Távközlési Zártkörűen

Részletesebben

XII. sz. melléklet Díjszabás

XII. sz. melléklet Díjszabás 1. Forgalmi díjak XII. sz. melléklet Díjszabás Hívás típusa Díjazási időszak Ft/perc Kapcsolási díj Ft/db 0 Ft Hálózaton belül Hálózaton belül helyi nappali 0 Ft Hálózaton belül helyi kedvezményes 0 Ft

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözöljük a Perfect Nails Kft. (továbbiakban: Perfect Nails) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.sarabeautysport.com

Részletesebben

www.vitapack.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tájékoztató gyógyszerek megrendelésével kapcsolatos különös tudnivalókról

www.vitapack.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tájékoztató gyógyszerek megrendelésével kapcsolatos különös tudnivalókról www.vitapack.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

Általános Szerződési feltételek Hatályos: 2014.06.13.-tól

Általános Szerződési feltételek Hatályos: 2014.06.13.-tól Általános Szerződési feltételek Hatályos: 2014.06.13.-tól Vásárlás előtt gondosan olvassa el a jelen szerződést!!! Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben nem fogadja el az Általános szerződést és a Vásárlási

Részletesebben

UTASBIZTOSÍTÁS (EUB2015-14NCU)

UTASBIZTOSÍTÁS (EUB2015-14NCU) NECKERMANN CRUISE KOMPLEX (UTAS ÉS STORNO) ÉS CRUISE STORNO BIZTOSÍTÁSOK ÁLTALÁNOS ÉS KÜLÖNÖS BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2016 NYÁRI SZEZONTÓL (VISSZAVONÁSIG) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ

Részletesebben

3. Numizmatikai gyorsárverés

3. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház harmadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető honlapunkon és irodánkban 2012. május 25-30. között. Ajánlattételi határidő: május

Részletesebben

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések

1. Bevezető 2. Általános rendelkezések Verziószám: 1.0; Érvényes: 2016. február 01. Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános rendelkezések 3. Az eladó adatai 4. A megvásárolható termékek köre 5. A vásárlás rendje 6. A rendelés folyamata 7.

Részletesebben

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016

BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 BIZTOSÍTÁSI FELTÉTELEK 2015-2016 Utasbiztosítás EUB2015-01U2 (1-20. old.) Ügyféltájékoztató (21-25. old.) Európai Utazási Biztosító Zrt. Általános Információ EUB ügyfélszolgálat: 1132 Budapest, Váci út

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

Üzletszabályzat. A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei. 1. Meghatározások. Tartalomjegyzék. 1.

Üzletszabályzat. A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei. 1. Meghatározások. Tartalomjegyzék. 1. Üzletszabályzat A Wilson-Trading Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei 1. Meghatározások Tartalomjegyzék 1./ Meghatározások 2./ Vállalkozás adatai 3./ Általános tudnivalók 4./ Webáruházban található

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Üdvözöljük a Light1 Shop Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.lumenet.hu

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szerződés nyelve: magyar Cégadatok: Cégnév: VS Vill Elektromos Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság Rövid név: VS Vill Bt. Székhely: 2030 Érd,Gém út 22 Levelezési

Részletesebben

Érvényes: 2013. május 9-től visszavonásig Közzététel napja: 2013. május 8.

Érvényes: 2013. május 9-től visszavonásig Közzététel napja: 2013. május 8. KONDÍCIÓS LISTA VÁLLALATOK ÉS EGYÉB SZERVEZETEK RÉSZÉRE Érvényes: 2013. május 9-től visszavonásig Közzététel napja: 2013. május 8. TARTALOMJEGYZÉK I. Általános kondíciók... 3 II. Számlavezetési szolgáltatások...

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MAGYARORSZÁGRA SZÓLÓ ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAKRA 2016/2017

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MAGYARORSZÁGRA SZÓLÓ ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAKRA 2016/2017 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS MAGYARORSZÁGRA SZÓLÓ ÁLLAMKÖZI ÖSZTÖNDÍJAKRA 2016/2017 Felhívás külföldi pályázók részére magyar állami ösztöndíjakra: magyarországi felsőfokú tanulmányok és kutatások folytatására a

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Paleoelet.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Általános Szerződési és Felhasználási feltételek: Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Hivatalos játékszabályzat. A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya.

Hivatalos játékszabályzat. A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya. Hivatalos játékszabályzat A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya. A szolgáltatás leírása: A nyereményjáték az alábbiakban meghatározott

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.laptopdekor.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető online áruház igénybevételének igénybevevő

Részletesebben

CERED - ZAGYVARÓNA MNASZ

CERED - ZAGYVARÓNA MNASZ III. SRT RALLYSPRINT KUPASOROZAT V. FORDULÓ CERED - ZAGYVARÓNA MNASZ regisztrált verseny Versenykiírás A verseny szervezője: Speed Rally Team Sportegyesület A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu

Részletesebben

Üzletszabályzat A Ré + Ré Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei

Üzletszabályzat A Ré + Ré Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei 1. Meghatározások Üzletszabályzat A Ré + Ré Kft. webáruház általános Szerződési Feltételei Tartalomjegyzék 1./ Meghatározások 2./ Vállalkozás adatai 3./ Általános tudnivalók 4./ Webáruházban található

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu Ön mint felhasználó a www.burkolo-shop.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat: 1. A Honlapon folytatott

Részletesebben

Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek)

Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek) Vásárlási Információ (Általános Szerződési és Felhasználási feltételek) A jelen Általános Szerződési és Felhasználási feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Teaház Webáruházat üzemeltető Pagács György am.(a

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Érvényes: 2016. január 1-től

HIRDETMÉNY. Érvényes: 2016. január 1-től Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetmény HIRDETMÉNY az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a pénzforgalmi bankszámlák esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről Érvényes:

Részletesebben

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel)

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel) Vásárlási feltételek (Általános Szerződési Feltétel) Minden kedves látogatónk kezdeményezhet vásárlást a www.ilvino.hu oldalon, aki elfogadja és betartja az alábbi feltételeket. Kedves Vásárlónk! FIGYELEM!

Részletesebben

a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített cégnevén: MÁV-START Zrt.)

a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített cégnevén: MÁV-START Zrt.) Ajánlattételi Felhívás a MÁV-START Vasúti Személyszállító Zártkörűen Működő Részvénytársaság (rövidített cégnevén: MÁV-START Zrt.) Az eljárás felelős vezetője: Ádám-Liszkai Katalin Székhelye: 1087 Budapest,

Részletesebben

30481/2014/START számú

30481/2014/START számú 30481/2014/START számú P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S " Klf. faanyagok beszerzése" tárgyú nyílt pályázathoz 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail) MÁV-START Vasúti Személyszállító

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár büfé üzemeltetése

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár büfé üzemeltetése PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kós Károly Művelődési Ház és Könyvtár büfé üzemeltetése KÓS KÁROLY MŰVELŐDÉSI HÁZ ÉS KÖNYVTÁR 2011 Budakalász, Szentendrei út. 9. Telefon: +36 (26) 340-468 ; Fax:+36 (26) 540-498 www.koskarolymh.hu,

Részletesebben

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés

50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés 50. JUBILEUMI Filatéliai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház ötvenedik filatéliai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. május 29, június 1-2-3-án.

Részletesebben

ROUST Hungary Kft. City Label

ROUST Hungary Kft. City Label ROUST Hungary Kft. City Label MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI-, ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A játék szervezője 1.1 A City Label elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a

Részletesebben

FILPROK 2015 árverés 2015. október 17. 13:30

FILPROK 2015 árverés 2015. október 17. 13:30 FILPROK 205 árverés 205. október 7. 3:30 Külföld Levelek, díjjegyesek Ausztria 96 Alkalmi bélyegzés. európai ifjúsági filatéliai tábor, Trautenfels 00 2 Ausztria 974 Salzburg díjjegyes futott levlap 00

Részletesebben

Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról

Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról Közlemény 2014. július 1. Bejelentés az előfizetői igények szélesebb körű kiszolgálása miatti ÁSZF módosításról A Szolgáltató tájékoztatja Tisztelt Előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2014.

Részletesebben

A heti játék végén természetesen megmutatjuk a labda valódi helyét.

A heti játék végén természetesen megmutatjuk a labda valódi helyét. Keresd a labdát! elnevezésű online játék HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a játék hivatalos játékszabályát és adatvédelmi

Részletesebben

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek KONYHA-FELSZERELES.HU ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Vásárlási Feltételeinket (ÁVF, Szabályzat), és kizárólag abban az esetben vegye

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Érvényes: 2015. november 1-től

HIRDETMÉNY. Érvényes: 2015. november 1-től Pénzforgalmi Bankszámla Hirdetmény HIRDETMÉNY az FHB BANK ZRT. hivatalos tájékoztatója a pénzforgalmi bankszámlák esetén alkalmazott kondíciókról, díjakról, jutalékokról és ezek teljesítési rendjéről Érvényes:

Részletesebben

3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt.

3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 3. melléklet 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti eljárás Építési beruházás

Részletesebben

VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE ÉRVÉNYBEN: 2013. SZEPTEMBER 11-ÉTŐL INTERNET:

Részletesebben

VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE

VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE K&H Bank Zrt. 1051 Budapest, Vigadó tér 1. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu hirdetmény VÁLLALATI ÜGYFELEK RÉSZÉRE ÉRVÉNYBEN: 2010. MÁJUS 12-TŐL INTERNET:

Részletesebben

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től

Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Telkotech Kft. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Hatályos 2016.01.02-től Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Telkotech Telekommunikációs, Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.frizurakellek.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás regisztrált

Részletesebben

Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat

Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat Jelen dokumentum elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik. Amennyiben a webáruház működésével kapcsolatban

Részletesebben

A Főpolgármesteri Hivatal részére adóügyi nyomtatványok, papíráruk előállítása, valamint átadott adatállományokból nyomdai szolgáltatások teljesítése

A Főpolgármesteri Hivatal részére adóügyi nyomtatványok, papíráruk előállítása, valamint átadott adatállományokból nyomdai szolgáltatások teljesítése A Főpolgármesteri Hivatal részére adóügyi nyomtatványok, papíráruk előállítása, valamint átadott adatállományokból nyomdai szolgáltatások teljesítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

1. A kereskedelmi szálláshelyek vendégforgalmának alakulása 1

1. A kereskedelmi szálláshelyek vendégforgalmának alakulása 1 MAGYARORSZÁG TURIZMUSÁNAK ALAKULÁSA 2012 1. A kereskedelmi szálláshelyek vendégforgalmának alakulása 1 A Központi Statisztikai Hivatal elızetes adatai szerint 2012 decemberében a kereskedelmi szálláshelyet

Részletesebben

HIRDETMÉNY. a Számlatulajdonos fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről

HIRDETMÉNY. a Számlatulajdonos fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről HIRDETMÉNY a Számlatulajdonos fizetési számláját érintő fizetési megbízások benyújtásának és teljesítésének rendjéről A 3 A Takarékszövetkezet (továbbiakban: Takarékszövetkezet) a fizetési számlával rendelkező

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Kérjük figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket a továbbiakban ÁSZF - és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden

Részletesebben

48. Numizmatikai gyorsárverés

48. Numizmatikai gyorsárverés 48. Numizmatikai gyorsárverés Örömmel mutatjuk be Önnek a Fodor Aukciósház negyvennyolcadik numizmatikai árverésének anyagát! Az árverés anyaga megtekinthető irodánkban 2015. Augusztus 10-11-12-én Ajánlattételi

Részletesebben

Üzletszabályzat és Általános Szerződési feltételek

Üzletszabályzat és Általános Szerződési feltételek Üzletszabályzat és Általános Szerződési feltételek Eladó: Perfact-Pro Kft. 2314 Halásztelek Viola u. 7/b. Iroda: 1101 Budapest, Pongrác út 9/B Adószám: 12730924-2-13 Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Részletesebben

Az elektronikus árverés Üzemeltetési Szabályzata

Az elektronikus árverés Üzemeltetési Szabályzata Az elektronikus árverés Üzemeltetési Szabályzata Tartalomjegyzék Üzemeltetési Szabályzat... 3 I. Az elektronikus ingó és ingatlan árverés közös szabályai... 3 1. Részvételi feltételek... 3 1.1 Regisztráció...

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Katinkahosszu.com Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

HIRDETMÉNY. Indoklás: Központ címe, email címe: 3000 Hatvan, Kossuth tér 22., Tel: 37/541-911, Fax: 37/541-910, kozpont@hatvan.tksz.

HIRDETMÉNY. Indoklás: Központ címe, email címe: 3000 Hatvan, Kossuth tér 22., Tel: 37/541-911, Fax: 37/541-910, kozpont@hatvan.tksz. HIRDETMÉNY Devizakülföldi/devizabelföldi természetes/nem természetes személyek részére vezetett devizaszámlák és lekötött betétszámlák kondícióiról valamint a devizában végzett műveletek teljesítésének

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI ELEKTRONIKUS KERESKEDELMI SZOLGÁLTATÁS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI 1. ÁLTALÁNOS ADATOK, ELÉRHETŐSÉGEK 1.1. A szolgáltató neve és címe Név: Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhelye:

Részletesebben

Tájékoztató. Forintszámlák és devizaszámlák vezetéséhez kapcsolódó díjak és jutalékok

Tájékoztató. Forintszámlák és devizaszámlák vezetéséhez kapcsolódó díjak és jutalékok NHB Növekedési Hitel Bank Zrt. H-1118 Budapest, Kelenhegyi út 39. www.nhbbank.hu Tájékoztató Forintszámlák és devizaszámlák vezetéséhez kapcsolódó díjak és jutalékok Jogi személyek, nem jogi személyiségű

Részletesebben

A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI

A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI A Naponta Kft.(székhely: 8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3.), a továbbiakban: Szervező, MaxxonReklám Kft. továbbiakban: Lebonyolító

Részletesebben

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója

A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója A kerti-butor.hu elektronikus termékrendelési weboldalának Általános Szerződési Feltételei / Vásárlói Tájékoztatója Verziószám: 1.0; Érvényes 2016. január 01-től Tartalomjegyzék: 1. Bevezető 2. Általános

Részletesebben

HIRDETMÉNY a Lakossági fizetési számlák (bankszámlák) kamatairól és díjairól Hatályos: 2015. március 1-től

HIRDETMÉNY a Lakossági fizetési számlák (bankszámlák) kamatairól és díjairól Hatályos: 2015. március 1-től A Hirdetmény módosítását az egyes akciósan meghirdetett kedvezmények meghosszabbítása, valamint a 2014. évi defláció - a fogyasztó árakban bekövetkező csökkenés - indokolja, mely mértékével a díjak csökkentésre

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1 Szanex.hu - ÁSZF - 2015. Szanex.hu Általános Szerződési Feltételek Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az Heineken UCL Nyerj jegyet a milánói döntőre a Tescoval AP kód feltöltős nyereményjáték. HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jognyilatkozat

Részletesebben