Hivatalos játékszabályzat. A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hivatalos játékszabályzat. A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya."

Átírás

1 Hivatalos játékszabályzat A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. Jim Beam Nyereményjáték promóciós játékának hivatalos játékszabálya. A szolgáltatás leírása: A nyereményjáték az alábbiakban meghatározott kód online beküldésén alapul. A Játék időtartama: június : július :59 Szervező: Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. (székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 30., cégjegyzékszám: Cg ) Ügynökség: UP Advertising Kft. (székhely: 1095 Budapest, Soroksári út 48., cégjegyzékszám: Cg ) Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) adatkezelési azonosító: NAIH 85728/2016. I. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK: A Heinemann Testvérek Kereskedelmi Kft. (Szervező) által szervezett promóciós játékban (Játék) a Szervező és a Játékot lebonyolító ügynökség (UP Advertising Kft.) dolgozóin és ezek közvetlen hozzátartozóin kívül részt vehet minden magyar állampolgárságú, magyarországi lakcímmel rendelkező, 18. életévét betöltött természetes személy (Játékos). A Játékban részt vehet, aki játék időtartama alatt bármely magyarországi üzletben legalább 1 db bármilyen ízesítésű 0,2l es/0,35l es/0,5les/0,7l es/1l es kiszerelésű Jim Beam üveges terméket, (az akcióban résztvevő termékek felsorolását lásd az V. pontban), vagy az akcióban résztvevő vendéglátóipari egységben egy pohár Jim Beamet vásárol és a termék vásárlását igazoló blokk AP kódját, a vásárlás dátumát (hónap, nap) és időpontját (óra, perc), vagy a pohár Jim Beam mellé kapott sorsjegyen található kódot beküldi online, a weboldalon és megtippeli az ott megjelenített mérkőzés végeredményét. Amennyiben a Játékos a vásárláskor kapott blokkján, vagy számláján nem található AP kód, de más kilenc, vagy annál több számjegyű egyedi azonosító kód, illetve a vásárlás dátuma és időpontja is szerepel rajta, az egyedi azonosító tetszőleges kilenc számjegyével részt vehet a promócióban, de ez esetben is az AP előjelzőt kell használnia.

2 Amennyiben a Játékos a vásárláskor kapott blokkján, vagy számláján nem szerepel a megvásárolt termék megnevezése, illetve úgynevezett gyűjtő blokkot kapott, kérje a bolt vezetőt, hogy írja rá a blokkra a megvásárolt termék nevét, kiszerelését, valamint aláírásával és a bolt pecsétjével hitelesítse azt. Minden, a fentiekben nem részletezett vásárlást igazoló dokumentum részvétele és elfogadása a promócióban egyéni elbírálás alá esik. A pályázatok (Pályázat(ok)) lehetséges fajtái: 1. Érvényes pályázat: az a Pályázat minősül érvényes pályázatnak (Érvényes Pályázat), amely kizárólag a lent felsorolt, az akcióban résztvevő termékek vásárlását igazoló blokk AP kódját, a vásárlás dátumát és időpontját, vagy a vendéglátóipari egységben vásárolt pohár Jim Beam mellé kapott sorsjegyen található kódot tartalmazza, a Játékos a fent részletezettek alapján részvételre jogosult, és a meghatározott beküldési módon küldte be Pályázatát június :01 és július :59 között. 2. Érvénytelen pályázat: minden olyan Pályázat érvénytelen pályázatnak (Érvénytelen Pályázat) minősül, amely nem sorolható az Érvényes Pályázatok közé. A Játékban egy sorsjegy és egy AP kód, a blokkon szereplő dátum és idő megjelölésével csak egy alkalommal vesz részt. Amennyiben az azonos AP kód, illetve dátum és időadatok két külön vásárlást takarnak, a rendszer azt egy vásárlásnak kezeli, a második kódot ismételtnek veszi. Ezért, amennyiben két különálló vásárlással venne részt a Játékos a játékban, javasolt a több különálló vásárlást több mint egy perc elteltével elvégezni. A játék során egy Játékos egy napon maximum 5 helyes kódot küldhet be, az ezen felül beküldött Pályázatok érvénytelennek számítanak, de a promóció hátralévő részében újra beküldhetőek.

3 II. NYEREMÉNYEK: Naponta kisorsolandó nyeremények: 50 db Jim Beam hűtőtáska, azaz összesen 1150 db. Hetente kisorsolandó nyeremények: 3 db JBL hangszóró, azaz összesen 12 db Fődíj: A Játék során az érvényes pályázatot beküldők között (a Játék lezárását követően összesen 1 alkalommal) kisorsolásra kerül 3 db Sony televízió. Az összesen 1156 darab nyeremény sorsolása számítógépes program segítségével, véletlenszám generátor alkalmazásával történik. A napi nyereménysorsoláson azon érvényes pályázatot beküldők vesznek részt, akik a sorsolást megelőző napon a Játékban Érvényes Pályázatot küldtek be és helyesen megtippelték az aznapi meccs végeredményét. A meccs eredményére a meccset megelőző nap 20:01 órától aznap 19:59 óráig lehet tippelni. Ha az adott napon nem rendeznek mérkőzést, akkor a játékos csak a heti és a főnyeremény sorsolásán vesz részt. Nem rendeznek mérkőzést az alábbi napokon: , , , , , , , A heti nyereménysorsoláson azon Érvényes Pályázatot beküldők vesznek részt, akik a sorsolást megelőző 1 hétben a Játékban Érvényes Pályázattal részt vettek, lásd. III. pont. A fődíj sorsolása közjegyző jelenlétében történik, gépi sorsolással. A fődíj sorsolásán azon Játékosok vesznek részt, akik a játék időtartama alatt Érvényes Pályázatot küldtek be. A nyerteseket e mailben értesítjük. A nyertes az e mail kézbesítését követő 3 munkanapon belül köteles a kódbeküldés során megadott e mail címről a vásárlást igazoló blokk, vagy a vendéglátóipari egységben a pohár Jim Beam mellé kapott sorsjegy másolatát elküldeni a jimbeamjatek@up.hu e mail címre, valamint adatait (vezetéknév, keresztnév, lakcím, telefonszám, e mail cím) regisztrálni a oldalon.

4 A nyertes az adatai megadásával hozzájárul személyes adatai feldolgozásához és a nyereményjátékkal kapcsolatban történő kezeléséhez. Abban az esetben, ha a nyertes nem kíván hozzájárulni a személyes adatai kezeléséhez, megtagadhatja a személyes adatainak a közlését. Amennyiben a nyertes nem adja meg a személyes adatait, valamint nem járul hozzá a személyes adatai kezeléséhez és feldolgozásához, úgy a Játékos tudomásul veszi, hogy elveszíti a nyereményre való jogosultságát. Amennyiben a nyertes, a nyereményről tájékoztató válaszüzenet kézbesítését követő 3 munkanapon belül nem küldi el a vásárlást igazoló blokk, vagy a vendéglátóipari egységben a pohár Jim Beam mellé kapott sorsjegy másolatát, valamint nem adja meg adatait a oldalon, automatikusan kizárásra kerül a Játékból és helyére pótnyertes kerül. A nyertesekhez tartozó nyertes kód és a vásárlás dátuma a sorsolást követően 5 napon belül felkerül awww.jimbeamjatek.hu/#nyertesek oldalra, és ott augusztus 31 ig megtekinthető. A sorsolások során 5 5 db tartaléknyertes kihúzására kerül sor. Ha a nyertes Játékos személye nem felel meg a jelen játékszabályban előírt személyi feltételeknek, akkor azonnal kizárásra kerül a Játékból. Érvénytelen nyertes pályázat esetén a nyeremény a kihúzási sorrend szerint meghatározott következő, érvényes pályázattal rendelkező pótnyertest illeti meg. A Játékos kizárólag abban az esetben nyerheti meg a nyereményt, ha a pályázata Érvényes Pályázatnak minősül. Egy Játékos a játék időtartama alatt egy fajta nyereményből kizárólag egy darab nyereményre jogosult! III. A SORSOLÁS IDŐPONTJAI ÉS HELYSZÍNE: Napi nyeremények sorsolása: A napi nyereményeket és közötti időszakban minden nap 12:00 órakor sorsoljuk. A sorsoláson azon érvényes pályázatot beküldők vesznek részt, akik a

5 sorsolást megelőző napon a Játékban Érvényes Pályázatot küldtek be és helyesen megtippelték az aznapi meccs végeredményét. A sorsolások számítógépes program segítségével, véletlenszám generátor alkalmazásával történnek. A sorsolások nyilvánosak. A sorsolás helyszíne: UP Advertising Kft., 1024 Budapest, Margit krt. 5/a. 3. em. 1. Heti nyeremények és fődíj sorsolásai: Heti 1.: :00 ( :01 és :59 közötti időszakban, Heti 2.: :00 ( :01 és :59 közötti időszakban, Heti 3.: :00 ( :01 és :59 közötti időszakban, Heti 4.: :00 ( :01 és :59 közötti időszakban, A sorsolások számítógépes program segítségével, véletlenszám generátor alkalmazásával történnek. A sorsolások nyilvánosak. Fődíj: :00 ( :01 és :59 közötti időszakban, A sorsolás közjegyző jelenlétében történik, számítógép segítségével. A sorsolás helyszíne: UP Advertising Kft., 1024 Budapest, Margit körút 5/a. 3. em. 1. IV. EGYÉB RENDELKEZÉSEK: Amennyiben a nyertes nem tudja bemutatni a nyertes blokkot, ill. sorsjegyet, vagy személye nem felel meg a jelen játékszabályban előírt személyi feltételeknek, automatikusan kizárásra kerül a promócióból. A nyertes neve a sikeres ellenőrzést követő 5 napon belül felkerül a weboldalra, s ott augusztus 31 ig megtekinthető.

6 A Szervező kizárja a Játékból azt a Pályázatot, amelyre nézve az azt beküldő Játékos részére a nyereményt azért nem lehet kézbesíteni, mert a Pályázatán feltüntetett személyes adatok nem valósak, hiányosak vagy tévesek, vagy a Pályázatot beküldő Játékos egyéb okból nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt és az Ügynökségeket semmilyen felelősség nem terheli. A Játék során beérkezett pályázatok az Ügynökségek által megvizsgálásra kerülnek, hogy azok megfelelnek e a jelen játékszabályban foglaltaknak. Az ezen feltételeknek nem megfelelő pályázatok érvénytelennek minősülnek. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt és az Ügynökséget felelősség nem terheli. A nyereményeket postai és/vagy futárpostai küldeményben juttatjuk el a nyerteseknek az általuk, a kódbeküldéskor megadott névre és címre. A nyertest a nyereményátvétel további részleteiről telefonon és/vagy elektronikus levélben értesítjük. A nyertes köteles együttműködni a Szervezővel, illetve a megbízásából eljáró lebonyolító ügynökséggel, annak érdekében, hogy a nyeremény átadásra kerüljön. Amennyiben a nyertesnek felróható okból a kézbesítési kísérlet sikertelen marad, a nyeremény telefonos, vagy e mailen történt egyeztetés után személyesen átvehető az Heinemann Testvérek Kft. irodájában, a 2310 Szigetszentmiklós, Leshegy út 30. szám alatt, legkésőbb a nyereményről szóló első értesítés átvételét követő 30 naptári napon belül. Az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a Játékosra nézve jogvesztő. A nyeremények másra át nem ruházhatók, és pénzre át nem válthatók. A nyeremények utáni közterheket, a nyeremény kiértesítésének postázási költségét a Szervező viseli, azonban az egyéb felmerülő költségek, mint pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazási költség, a nyertest terhelik. A nyeremények átvétele után az azzal kapcsolatban felmerülő esetleges kifogásokért, műszaki hibákért, a Heinemann Testvérek Kft. és az UP Advertising Kft. felelősséget nem vállal. A Játékosok által megadott postázási címek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a kézbesítés elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során

7 keletkezett károkért sem a Szervező, sem az UP Advertising Kft. semmilyen felelősséget nem vállal. A Szervező a nyeremények tekintetében szavatosságot nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával szemben érvényesítheti, akit a Szervező a nyeremény átadásakor a nyertes számára megjelöl. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott nagykorú személy, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. A nyereményjátékban cselekvőképtelenek még törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt. A Játékban résztvevők elfogadják a részvételi feltételeket és azokat magukra nézve kötelezőnek tekintik. A jelen játékszabályzat megtalálható a weboldalon. A Játék kommunikációs anyagaiban esetlegesen előforduló nyomtatási hibákért a Szervező, a Játékot lebonyolító ügynökség és alvállalkozóik jogi felelőssége kizárt. Az adatszolgáltatás önkéntes. Azok, akik a Játékban részt vesznek, tudomásul veszik és önként, a megfelelő tájékoztatás birtokában kifejezetten hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott személyes adataikat a Szervező és annak megbízásából eljáró Ügynökség a játék lebonyolítása, a nyertes sorsolása és értesítése, a nyeremény átadása és a számviteli kötelezettség teljesítése érdekében célhoz kötötten kezelje és felhasználja. A Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését, zárolását vagy helyesbítését az alábbi címen: Heinemann Testvérek Kft Szigetszentmiklós, Leshegy út 30. Ezen kívül a Játékost megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozás joga is. Az adatok kezelője az UP Advertising Kft. Az adatkezelést az adatvédelmi hatóság nyilvántartásába bejelentettük, az adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH 85728/2015. Szervező és az Ügynökség a játékba történő regisztráció során tudomására jutott személyes adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeli, illetve dolgozza fel. Amennyiben az érintett Játékos úgy érzi, a játékban a személyes adatai védelméhez való

8 jog sérül, bírósághoz, vagy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1024 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.) fordulhat jogorvoslatért. A Szervező, valamint az UP Advertising Kft. a Játékhoz kapcsolódóan kizárólag a Játék lebonyolítása és a kapcsolódó törvényi kötelezettségek teljesítése érdekében, az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli. A beérkezett Pályázatok alapján rögzítésre kerül a Játékos neve, neme, telefonszáma, e mail címe, a beküldés ideje, valamint a beérkezett Pályázat tartalma. A nyertesek, tartaléknyertesek által beküldött, illetve bemutatott dokumentumok alapján rögzítésre kerül a nyertes neve, postázási címe, valamint a nyeremény átadásához, a kapcsolattartáshoz, valamint az esetleges adók, más közterhek Szervező általi megfizetéséhez kapcsolódó esetleges további adatok. A beérkezett Pályázatok alapján szerzett adatok, információk bizalmasak, azokat az adatfeldolgozást végző UP Advertising Kft. dolgozza fel. Minden további, a Játék során megszerzett személyes adatot a Szervező és az UP Advertising Kft. a Játékot követően megsemmisítenek, azok marketingcélokra nem kerülnek felhasználásra, valamint a Pályázat beküldése során, illetve a nyertesség esetén megadott személyes adatok kezelése a Pályázat beküldésével kezdődik és addig tart, amíg az adatkezeléssel érintett az adatok törlését az adatkezelőtől nem kéri, a nem nyertes Játékosok esetében pedig a Játék végét követő 30. napig. A nyertes adatai a nyeremény átadásától számított 6 hónap elteltével kerülnek törlésre, kivételt képeznek ez alól azon Játékosok adatai, akik beküldéskor kifejezetten hozzájárulnak adataik marketing és közvetlen üzletszerzés céljából történő kezelésére. Pályázata beküldésével a Játékos tudomásul veszi, hogy a Játék tartalma, teljesítménye, üzenet és adatátviteli, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati/hálózati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. A Szervező és a megbízásából eljáró Ügynökségek az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizárnak. A nyeremények indokolt esetben való megváltoztatásának jogát a Szervező fenntartja.

9 A robottal vagy más technikai eszközzel való kódbeküldést a rendszer figyeli és a 10 alkalommal való hibás próbálkozás után a beküldés lehetőségét 1 órára felfüggeszti az adott azonosítóról. A Szervező nem ajánlja a Játékban való részvételt harmadik személy által birtokolt telefonszám megadásával. Amennyiben nem saját maga által tulajdonolt telefonszámot vesz igénybe a Játékos, a Játék kezdete előtt kérje a jogosult hozzájárulását. A Játékkal kapcsolatos telefon használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban Szervező, valamint a megbízásából eljáró Ügynökségek mindennemű felelősségét kizárja. V. A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ TERMÉKEK: 0,2l bármilyen ízesítésű Jim Beam 0,35l bármilyen ízesítésű Jim Beam 0,5l bármilyen ízesítésű Jim Beam 0,7l bármilyen ízesítésű Jim Beam 1l bármilyen ízesítésű Jim Beam vendéglátóipari egységekben: bármilyen ízesítésű űrtartalmú pohár Jim Beam, mely vendéglátóipari egységenként változhat Szervező fenntartja a jogot, hogy a jelen játékszabályt indokolt esetben bármikor megváltoztatassa annak egyidejű közzétételével június 10. Heinemann Testvérek Kft.

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Knorr Estebéd elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Unilever Magyarország Kft. (székhely: 1138

Részletesebben

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE elnevezésű nyereményjáték ( Játék

Részletesebben

Gyermelyi Zrt. Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel a konyháját nyereményjáték 2016.03.07.-2016.04.10.

Gyermelyi Zrt. Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel a konyháját nyereményjáték 2016.03.07.-2016.04.10. JÁTÉKSZABÁLYZAT Gyermelyi Zrt. Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel a konyháját nyereményjáték 2016.03.07.-2016.04.10. 1. A Játék szervezője A Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel

Részletesebben

A JÁTSSZ A GYŐRI ÉDESSEL ÉS IRÁNY A TERMÉSZET! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A JÁTSSZ A GYŐRI ÉDESSEL ÉS IRÁNY A TERMÉSZET! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A JÁTSSZ A GYŐRI ÉDESSEL ÉS IRÁNY A TERMÉSZET! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Játssz a Győri Édessel és irány a természet! elnevezésű nyereményjáték (

Részletesebben

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS! elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Sport Szelet Minden 4. nyer! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Mondelez Europe Services

Részletesebben

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jognyilatkozat nélkül tudomásul

Részletesebben

A Játékot lebonyolító ügynökség (továbbiakban Lebonyolító ) a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Farkas Ferenc u. 13. )

A Játékot lebonyolító ügynökség (továbbiakban Lebonyolító ) a Maxxon Reklám Kft. (székhely: 2120 Dunakeszi Farkas Ferenc u. 13. ) A Csuda élmény a POM-BÄR! elnevezésű Játék hivatalos szabályzata 1. A Intersnack Magyarország Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1117 Budapest, Alíz utca 1., cégjegyzékszám: 01-09-078415

Részletesebben

ROUST Hungary Kft. City Label

ROUST Hungary Kft. City Label ROUST Hungary Kft. City Label MEGNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI-, ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A játék szervezője 1.1 A City Label elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a

Részletesebben

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám:

Részletesebben

o a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

o a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói; 1 A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Silan-Daalarna Nyerje meg álomruháját!" (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarország Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az Heineken UCL Nyerj jegyet a milánói döntőre a Tescoval AP kód feltöltős nyereményjáték. HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jognyilatkozat

Részletesebben

Nyerj Te is egy Maybelline kozmetikai bőröndöt! játékszabálya Magyarország

Nyerj Te is egy Maybelline kozmetikai bőröndöt! játékszabálya Magyarország Nyerj Te is egy Maybelline kozmetikai bőröndöt! játékszabálya Magyarország 1. Játékszabályzat A jelen dokumentum tárgya a Nyerj Te is egy Maybelline kozmetikai bőröndöt! reklám-akció szabályainak (a továbbiakban

Részletesebben

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit. A Főzz egészségesen! Főzz szabadon! Játék hivatalos szabályzata 1. A PODRAVKA-INTERNATIONAL Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1143 Budapest, Ilka utca 34., Adószám:10862890-2-42 a továbbiakban:

Részletesebben

A HALLS Nyerj Hűsítő Élményeket promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzatának módosítása

A HALLS Nyerj Hűsítő Élményeket promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzatának módosítása A HALLS Nyerj Hűsítő Élményeket promóció hivatalos részvételi- és játékszabályzatának módosítása A Mondelez Europe Services GmbH Magyarországi Fióktelepe (székhely: 1117 Budapest, Neumann János utca 1.

Részletesebben

Velünk jó gyereknek lenni! nyereményjáték hivatalos játékszabályzat

Velünk jó gyereknek lenni! nyereményjáték hivatalos játékszabályzat Velünk jó gyereknek lenni! nyereményjáték hivatalos játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője A promóciós játék elnevezése: Velünk jó gyereknek lenni! (továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője

Részletesebben

A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI

A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI A CERBONA Nyerő napok a Cerbonával FOGYASZTÓI PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI SZABÁLYAI A Naponta Kft.(székhely: 8000 Székesfehérvár, Váralja sor 1-3.), a továbbiakban: Szervező, MaxxonReklám Kft. továbbiakban: Lebonyolító

Részletesebben

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi

Részletesebben

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOM Park Kártya Minden kényelem egy kézben elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

Játékszabályzat. A "Nyerj a Fundahome alkalmazással!" NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

Játékszabályzat. A Nyerj a Fundahome alkalmazással! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Játékszabályzat A "Nyerj a Fundahome alkalmazással!" NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Nyerj a Fundahome alkalmazással! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

A táplálkozás titkai ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A táplálkozás titkai ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A táplálkozás titkai ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője A Táplálkozás titkai. elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Nestlé Hungária Kft. (székhely:

Részletesebben

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Promóció szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely:

Részletesebben

A Kedvenc Medvém - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata

A Kedvenc Medvém - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata A Kedvenc Medvém - Nyereményjáték részvételi- és játékszabályzata 1. Részvételi feltételek 1.1. A PANNONTEJ Zrt. (1117 Budapest, Gábor D. u. 2.) továbbiakban: Szervező, ajándéksorsolásos nyereményjátékot

Részletesebben

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret!

Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! Tej. Szívvel-lélekkel! Gyűjts össze 100 tejszívet és nyerj egy játszóteret! M E G N E V E Z É S Ű N Y E R E M É N Y J Á T É K R É S Z V É T E L I -, É S J Á T É K S Z A B Á L Y Z A T A 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE

Részletesebben

PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE PEPSI FUNBALL ARÉNA ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA Az Pepsi Funball Aréna elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Fővárosi Ásványvízés Üdítőipari

Részletesebben

Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai

Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat) 1. A Goodwill Pharma (székhely: 6724 Budapest, Cserzy Mihály utca 32., a továbbiakban: "Szervező")

Részletesebben

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A DANONE GÖRÖG TESCO NYEREMÉNYJÁTÉK online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Danone Görög Tesco Nyereményjáték néven online nyereményjátékot szervez. A nyereményjáték

Részletesebben

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier. Next Wave Europe Kft. (1122 Budapest, Csaba utca 24/a)(a továbbiakban Rendező )

A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier. Next Wave Europe Kft. (1122 Budapest, Csaba utca 24/a)(a továbbiakban Rendező ) 1. Játékszabályzat A Pure 3in1 Casting promóció játékszabálya Garnier A jelen dokumentum tárgya a Pure promóció reklám- akció szabályainak (a továbbiakban csak szabályzat ) teljes és világos rendezése.

Részletesebben

"PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata

PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB Játék hivatalos szabályzata "PÉCSI SZALON TROLL FOCI EB" Játék hivatalos szabályzata 1. A Pécsi Sörfőzde Részvénytársaság, mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 7624 Pécs, Alkotmány u. 94., cégjegyzékszám: 02-10-060045 a továbbiakban:

Részletesebben

A Max Factor Vásárlói Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Max Factor Vásárlói Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Max Factor Vásárlói Nyereményjáték RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. Kik és hogyan vehetnek részt a játékban? A Primőr Kozmetikai Kft. (székhelye: 6100 Kiskunfélegyháza, Liget utca 3., adószáma: 11094418-2-03.,

Részletesebben

LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LIPTON ICE TEA RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1 A Lipton Ice Tea rajongói oldalon ( Rajongói oldal ) szervezett

Részletesebben

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SIÓ LURKÓ PROGRAM ELNEVEZÉSŰ PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A PROMÓCIÓBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ! 1. JÁTÉK

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A minőséggel most Ön is nyerhet! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják

Részletesebben

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től)

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) 1, A játék szervezője: A Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest,

Részletesebben

Nyerjen a Tchibo kávéival! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata

Nyerjen a Tchibo kávéival! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata Nyerjen a Tchibo kávéival! elnevezésű promóció Hivatalos játékszabálya és adatvédelmi szabályzata A játékban részt vevő játékosok részvételükkel automatikusan tudomásul veszik és elfogadják a játék hivatalos

Részletesebben

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit. A Főzz szabadon! Játék hivatalos szabályzata 1. A PODRAVKA-INTERNATIONAL Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1143 Budapest, Ilka utca 34., Adószám:10862890-2-42 a továbbiakban: Szervező ).

Részletesebben

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata 1. A Játék szervezője 1.1. A Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata

L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata Szervező: L Oréal Magyarország Kft. (1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28, cégjegyzékszám: 01-09-268100, a továbbiakban:

Részletesebben

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MEGÉRINT A TAVASZ! NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Megérint a tavasz! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a CO-OP Hungary Zrt. (székhely: 1097 Budapest,

Részletesebben

A Canderel Green Nyereményjáték természetesen Játék hivatalos szabályzata

A Canderel Green Nyereményjáték természetesen Játék hivatalos szabályzata A Canderel Green Nyereményjáték természetesen Játék hivatalos szabályzata 1. A DunaPro Drink Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 2096 Üröm, Kárókatona utca 5. F. ép. fszt. 2., cégjegyzékszám:

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Junior kártyabajnok nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A NÁLAD A NYERŐ KOMBINÁCIÓ? elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Magyar Suzuki Zrt.

Részletesebben

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A NYERJ ACTIVIA FITT KOSARAT! online nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A Danone Kft. Nyerj Activia fitt kosarat! néven termékvásárláshoz kötött online nyereményjátékot szervez. A

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Piatnik Budapest Kft. Kis játék a gyerekeknek, de óriási élmény a családnak! nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a

Részletesebben

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata

Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata Angellica+4 nyereményjáték hivatalos szabálya és adatkezelési szabályzata A JÁTÉKBAN AZ ANGELLICA+4 ELSŐ 2000DB PIACRA BEVEZETETT TERMÉKE INDUL. MINDEN VÁSÁRLÓNAK LEHETŐSÉGE VAN JÁTSZANI, AKI AZ ELSŐ 2000

Részletesebben

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor

Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor Részvételi és pályázati szabályzat COFIDIS Álomtábor 1. A Pályázat neve és időtartama A Cofidis Magyarországi Fióktelepe Álomtábor megnevezésű Pályázatot (a továbbiakban: Pályázat ) hirdet, amelynek időtartama:

Részletesebben

A TEFAL GASZTROKALAND ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A TEFAL GASZTROKALAND ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A TEFAL GASZTROKALAND ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Tefal gasztrokaland elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Groupe SEB Central- Europe Kft.

Részletesebben

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 2016. május 1. 2016. június 15. 1. A Játék szervezője A Díjnet Zrt. (1117

Részletesebben

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LAY S HUNGARY RAJONGÓI OLDALON SZERVEZETT JÁTÉKOK ÁLTALÁNOS RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK ÉS RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK 1.1 A Lay s Hungary Facebook rajongói oldalon ( Rajongói oldal

Részletesebben

Nyerj egy BMW Z4 Roadstert, vagy FEIL gyémántgyűrűt a belépőjegyeddel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Nyerj egy BMW Z4 Roadstert, vagy FEIL gyémántgyűrűt a belépőjegyeddel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Nyerj egy BMW Z4 Roadstert, vagy FEIL gyémántgyűrűt a belépőjegyeddel! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban résztvevő játékosok részvételükkel automatikusan

Részletesebben

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg.

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő partner (továbbiakban:

Részletesebben

A NIVEA Arcápolási Szakértő kampányának szabályzata

A NIVEA Arcápolási Szakértő kampányának szabályzata A NIVEA Arcápolási Szakértő kampányának szabályzata I. A Szervező és a Lebonyolító Szervező: Beiersdorf Kft (a továbbiakban Szervező) székhelye: 1126 Budapest, Tartsay V. u. 3. cégjegyzékszáma: 01-09-160767

Részletesebben

Az SMS-ben az alábbi módon kell Pályázatát elküldenie: AP kód*vásárlás dátuma és időpontja* név

Az SMS-ben az alábbi módon kell Pályázatát elküldenie: AP kód*vásárlás dátuma és időpontja* név A NYERNI FOGUNK! Játék hivatalos szabályzata 1. A MECOM GROUP s.r.o., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: Szlovákia 06601 Homonna, Polna 4, cégjegyzékszám: 31 735 151 a továbbiakban: Szervező ).

Részletesebben

A GARNIER ÉLVEZD A NYARAT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A GARNIER ÉLVEZD A NYARAT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A GARNIER ÉLVEZD A NYARAT! ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Garnier Élvezd a nyarat! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a L ORÉAL Magyarország

Részletesebben

MAX FACTOR MAKE-UP ACADEMY CSILLAGOS 5-ÖS AJÁNDÉKSORSOLÁS NEVEZETŰ ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

MAX FACTOR MAKE-UP ACADEMY CSILLAGOS 5-ÖS AJÁNDÉKSORSOLÁS NEVEZETŰ ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1 MAX FACTOR MAKE-UP ACADEMY CSILLAGOS 5-ÖS AJÁNDÉKSORSOLÁS NEVEZETŰ ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. A Max Factor Make-up Academy online nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) Szervezője,

Részletesebben

HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA HÍRES KEDVENCEK ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Híres Kedvencek elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője az E-BOLA MÉDIA Kft. (székhely: 1026 Budapest,

Részletesebben

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata Virágmaci játék Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1. A

Részletesebben

A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A Mizse kabala elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1.

Részletesebben

A pályázat beküldésének ideje a Szervező szerverére történő beérkezés percpontosságú időpontja.

A pályázat beküldésének ideje a Szervező szerverére történő beérkezés percpontosságú időpontja. 1. A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: SK looks 2016 Élvezze az önmegvalósítás szépségét! (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarország Kft. székhely: 1113

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK, ADATKEZELÉSI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT A Colgate-Palmolive Magyarország Kft. (székhelye: 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3., továbbiakban: Szervező) által szervezett és a Young &

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett "Regisztrálj és nyerj!" játékhoz

Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett Regisztrálj és nyerj! játékhoz Nyereményjáték szabályzat a www.webkiallitas.hu oldalon meghirdetett "Regisztrálj és nyerj!" játékhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat vonatkozik minden, a Netex-Magyarország

Részletesebben

A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata

A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata A Magyar Telekom Nyrt. #telekomfradi elnevezésű játékának szabályzata 1. A játék A Magyar Telekom Nyrt. (cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041928, székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55., a továbbiakban: Szervező),

Részletesebben

Szurkolj a Carlsberggel, és nyerj!

Szurkolj a Carlsberggel, és nyerj! Szurkolj a Carlsberggel, és nyerj! nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1 PROMÓCIÓ SZERVEZŐJE 1.1 A Szurkolj a Carlsberggel, és nyerj! nyereményjáték ( Promóció ) szervezője a Carlsberg

Részletesebben

A Genertel Biztosító Zrt. Közvéleménykutatás az ingatlanpiaci változásokról 2016 elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A Genertel Biztosító Zrt. Közvéleménykutatás az ingatlanpiaci változásokról 2016 elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Genertel Biztosító Zrt. Közvéleménykutatás az ingatlanpiaci változásokról 2016 elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE 1.1. A nyereményjáték (a továbbiakban

Részletesebben

Rázd, hogy egy hétig rázhasd! nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Rázd, hogy egy hétig rázhasd! nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Rázd, hogy egy hétig rázhasd! nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A játék szervezője: Az Sió ECKES Élelmiszergyártó és Kereskedelmi Kft. (székhelye: 8600 Siófok, Május

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT Bacardi Party Time! nyereményjáték 1. A Játék időtartama A DunaPro Drink Kft. két szakaszban: 2015. november 27. 00:00 óra és december 31. 24:00 között (1. szakasz), valamint

Részletesebben

HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Hipernet Roadshow elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Telenor Magyarország Zártkörűen Működő

Részletesebben

A PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az PALMOLIVE NATURALS MERÜLJ EL A TERMÉSZETBEN elnevezésű nyereményjáték ( Játék

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az akció leírása, részvételi feltételek

JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Az akció leírása, részvételi feltételek JÁTÉKSZABÁLYZAT A sorsolás Szervezője: Andreas Stihl Kft. (2051 Biatorbágy-Budapark, Paul Hartmann u 4. Központi e-mail cím: info@stihl.hu) A Szervező megbízottja (Clair and Curtis Communications Kft.,

Részletesebben

Részvételi feltételek

Részvételi feltételek Részvételi feltételek A nyereményjáték szervezője a TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-040628, Szervező ). A nyereményjáték lebonyolítását a Webpont Kft. (székhely:

Részletesebben

A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata

A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

Játékszabályzat. Tic Tac Strawberry mix promóció

Játékszabályzat. Tic Tac Strawberry mix promóció Játékszabályzat Tic Tac Strawberry mix promóció 1. A promóció neve: A promóció neve: Tic Tac Vigyél Színt a télbe! Promóció 2. A promóció szervezője: A Tic Tac Vigyél Színt a télbe! (a továbbiakban: Promóció)

Részletesebben

A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata

A Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát! nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata A "Tensoval Mérd 2 hétig magad és nyerd vissza az árát!" nyereményjáték hivatalos részvételi- és játékszabályzata 1. A nyereményjáték Szervezője A " Tensoval Mérd 2 hétig vérnyomásod és nyerd vissza készüléked

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZAT A Bonduelle Central Europe Kft. Vásároljon 2 db Bonduelle Vapeurt és nyerjen! nyereményjátékának hivatalos játékszabálya. A szolgáltatás leírása: A nyereményjáték az alábbiakban

Részletesebben

MONDELEZ HUNGÁRIA KFT. TUC ennél jobbat?! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA (továbbiakban: Módosítás )

MONDELEZ HUNGÁRIA KFT. TUC ennél jobbat?! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA (továbbiakban: Módosítás ) MONDELEZ HUNGÁRIA KFT. TUC ennél jobbat?! HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYZATÁNAK MÓDOSÍTÁSA (továbbiakban: Módosítás ) Szervező tájékoztatja a TUC ennél jobbat? elnevezésű játékban Résztvevőket, hogy a Szabályzat

Részletesebben

SZŰRJ MAGADNAK AZ 1 MILLIÓ ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOKBÓL promóciós játék

SZŰRJ MAGADNAK AZ 1 MILLIÓ ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOKBÓL promóciós játék SZŰRJ MAGADNAK AZ 1 MILLIÓ ÉRTÉKŰ AJÁNDÉKOKBÓL promóciós játék Akció és tartalom terv PROMÓCIÓS ÁTÉK RÖVID LEÍRÁSA Vásárolj LAICA bi-flux szűrőbetétet, vagy LAICA kancsót, töltsd fel blokkodat a www.mosolygoviz.hu

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek Kérünk, amennyiben vásárolsz, illetve aktív felhasználója kívánsz lenni webáruházunknak, figyelmesen olvasd el az Általános Szerződési és Felhasználási

Részletesebben

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat)

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) 1.) Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (Székhely: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.) (a továbbiakban: Megbízó vagy ALDI) nyereményjátékot indít

Részletesebben

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat

Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Fogyj 1 millióért 2012 - Játékszabályzat Experiment Food Kft. Akciójának részvételi-, játék- és adatvédelmi szabályzata. 1. Az Akció szervezője Experiment Food Kft. Székhely: 1211 Budapest, Színesfém u.

Részletesebben

Metro-Vodafone Nyereményjáték

Metro-Vodafone Nyereményjáték Metro-Vodafone Nyereményjáték I. A Szervező és Lebonyolító: Bradford Hill Business Solutions Kft (a továbbiakban: Szervező) telephelye: 1138 Budapest, Népfürdő u. 22. cégjegyzékszáma: 01-09-195069 INTREN

Részletesebben

B-KÖZÉP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

B-KÖZÉP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA B-KÖZÉP ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A B-KÖZÉP elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Borsodi Sörgyár Kft. (székhely: 3574 Bőcs, Rákóczi utca

Részletesebben

Ákos Karcolatok 20. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei

Ákos Karcolatok 20. elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és. részvételi feltételei Az Ákos Karcolatok 20 elnevezésű Facebook nyereményjáték Játék-, és adatvédelmi szabályzata és részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN,

Részletesebben

1.A Játék és a Szervező

1.A Játék és a Szervező 1.A Játék és a Szervező Jelen szabályzat (a továbbiakban Játékszabályzat) Hargitai János E.V. (Székhely: 4400 Nyíregyháza, Vasvári Pál u. 4. Adószám: 73827966-2-35) a továbbiakban: Szervező) által a http://www.waldlaufer.hu/jatek

Részletesebben

ELISE CHALMIN X PROMOD FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2016. FEBRUÁR 23-TÓL 29-IG

ELISE CHALMIN X PROMOD FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2016. FEBRUÁR 23-TÓL 29-IG 1. SZERVEZŐ CÉG: ELISE CHALMIN X PROMOD FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK JÁTÉKSZABÁLYZATA: 2016. FEBRUÁR 23-TÓL 29-IG AZ ELISE CHALMIN X PROMOD c. nyereményjáték (a továbbiakban: "Játék") szervezője a Promod

Részletesebben

Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat

Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat Ignite koncertjegy nyereményjáték szabályzat Részvételi feltételek és játékszabályzat Ignite koncertjegy nyereményjáték A Fehérvár AV19 Ignite koncertjegy nyereményjátékára (a továbbiakban: Játék ) az

Részletesebben

Scrabble REMIX nyereményjáték Játékszabályzat

Scrabble REMIX nyereményjáték Játékszabályzat Scrabble REMIX nyereményjáték Játékszabályzat A Mattel Toys Hungary Kft. (1139 Budapest, Váci út 91., Cégjegyzékszám: 01-09-729523, a továbbiakban: Szervező), A Myrtis Creative Kft. (telephelye: 1052 Budapest,

Részletesebben

újház Centrum Májusi ajándéközön játékszabályzat

újház Centrum Májusi ajándéközön játékszabályzat újház Centrum Májusi ajándéközön játékszabályzat 1. A játék szervezője A Májusi ajándéközön elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék ) szervezője az Új Ház Építőanyag Nagykereskedelmi Zártkörüen

Részletesebben

Csúcsutazás Európában!

Csúcsutazás Európában! A Netrisk.hu Zrt. Csúcsutazás Európában! Nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 2015.05.18-2015.06.30. 1. A játék szervezője Az Csúcsutazás Európában! nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A PÖTTYÖZZ ÉS NYERJ! ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK

A PÖTTYÖZZ ÉS NYERJ! ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK A PÖTTYÖZZ ÉS NYERJ! ONLINE NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT 1. Szervező és Lebonyolító A McDonald s Promotion Kft. (1097 Budapest, Albert Flórián út 3/b., továbbiakban: Szervező) által szervezett

Részletesebben

Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz

Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz Játékszabályzat, illetve jogi és adatvédelmi tájékoztató a Rossmann Telizsák Facebook alkalmazáshoz KÉRJÜK, HOGY A DOKUMENTUMOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR HASZNÁLD AZ ALKALMAZÁST, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL

Részletesebben

Futball-sziget Tippjáték elnevezésű nyereményjáték Részvételiés játékszabályzata. 2. A Nyereményjátékban résztvevő személyek

Futball-sziget Tippjáték elnevezésű nyereményjáték Részvételiés játékszabályzata. 2. A Nyereményjátékban résztvevő személyek Futball-sziget Tippjáték elnevezésű nyereményjáték Részvételiés játékszabályzata A nyereményjáték szervezője, adatkezelője, lebonyolítója és adatfeldolgozója: Trinity Communications Kft. (székhely: 1035

Részletesebben

Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya

Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték. Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya Az F&F és a Marquard Media Magyarország Kft. közös nyereményjáték 1. A játék szervezője Az év divatbloggere hivatalos játékszabálya Az év divatbloggere elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban Játék )

Részletesebben

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A SPAR MARATON ÚT A CÉLHOZ FOTÓPÁLYÁZAT elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának

3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. 3 X 1 millió keresi a gazdáját! Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.11.02. - 2016.01.01. 1. A játék szervezője A 3 X 1 millió keresi a gazdáját! nyereményjáték

Részletesebben

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen!

JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! JÁTÉKSZABÁLYZAT Fotózkodjon és nyerjen! 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft. (továbbiakban: SPAR) által kezelt, karbantartott http://25ev.spar.hu

Részletesebben

A NYERJ PÁROS NAPIJEGYET A SAMSUNGGAL AZ ONLINE VIDEO STARS FESZTIVÁLRA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA

A NYERJ PÁROS NAPIJEGYET A SAMSUNGGAL AZ ONLINE VIDEO STARS FESZTIVÁLRA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA A NYERJ PÁROS NAPIJEGYET A SAMSUNGGAL AZ ONLINE VIDEO STARS FESZTIVÁLRA NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK RÉSZVÉTELI FELTÉTELEI ÉS SZABÁLYZATA KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT

Részletesebben

Podravka Hűségprogram hivatalos játékszabálya

Podravka Hűségprogram hivatalos játékszabálya Podravka Hűségprogram hivatalos játékszabálya 1. Az akció szervezője A Podravka Hűségprogram akció (a továbbiakban Akció ) szervezője a PODRAVKA- INTERNATIONAL Kft (székhely: 1143 Budapest, Ilka utca 34.,

Részletesebben

OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek

OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Kölyökhôsök online nyereményjáték Hivatalos játékszabályzat és részvételi feltételek OMV Refining & Marketing 1. A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTEL FELTÉTELEI 1.1. Az OMV Hungária Kft. (címe: 1117 Budapest,

Részletesebben

HENKEL Magyarország Kft.: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS Promóciós játék játékszabály

HENKEL Magyarország Kft.: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS Promóciós játék játékszabály A Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val! SMS promóciós játék hivatalos játékszabálya 1 A játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Nyerje meg a 4 csodás utazás egyikét a VAPE-val!

Részletesebben

Fotópályázat: A napelemnek is van romantikája nyereményjáték. A nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

Fotópályázat: A napelemnek is van romantikája nyereményjáték. A nyereményjáték részvételi és játékszabályzata Fotópályázat: A napelemnek is van romantikája nyereményjáték A nyereményjáték részvételi és játékszabályzata A játékban részt vevő felhasználók a jelentkezési e-mail elküldésével elfogadják az alábbi Részvételi

Részletesebben