Compass monitor. Fő tulajdonságok: - Kompakt dizájn beépített LED-sorral. - 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Compass monitor. Fő tulajdonságok: - Kompakt dizájn beépített LED-sorral. - 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő"

Átírás

1 Robotpilóta Magyarország Kft G pavilon 105A stand Compass monitor A termelőknek, akik egy egyszerű és megfizethető precíziós mezőgazdasági monitort keresnek sorvezető és virtuális terminál képességgel. A Compass kijelző integrált sorvezetést ajánl a pontosság növeléséhez és a munkaórák kihasználásához. Mindemellett támogatja az egyszerűbb és fejlettebb sorvezetési mintákat is tartalmazó SmartPath rendszert. Fő tulajdonságok: - Kompakt dizájn beépített LED-sorral - 17,8 cm-es (7 inch) színes érintőképernyő - Beépített kézi sorvezetés funkció - ISO Virtuális Terminál kompatibilitás - Teljes képernyős térképezés - Több választható nyelv

2 Sorvezetés és kormányzás - A kijelzőbe integrált sorvezetéssel a Compass monitor támogatja a már ismert lefedési minták használatát és előre vetíti a táblát többféle nézet segítségével. - Kombinálja az OnTrac3 automata kormány és a SteerCommand, ParaDyme illetve GeoSteer robotpilóta rendszerekkel, a nagy pontosságú sorvezetéshez. Egyszerű kezelőfelület - Egyszerű használat és beállítás a sorvezetéshez - Az Új esemény opció segíti a kezelőt, hogy egyszerűen felvegyen egy új munkafolyamatot és már mehet is. - Az Események rögzítik, valamint automatikusan elnevezik az aktuális dátumnak és időnek megfelelően a tábla munkákat és térképeket. - Kevesebb gombnyomás szükséges Térképezés Vegye fel a határvonalakat, belső határvonalakat, a táblán lévő akadályokat, vízfolyásokat, vagy dréncső fektetési vonalakat és használja a térképeket valós időben a fülkéből. Virtuális Terminál A Virtuális Terminál képesség segít megszüntetni a sok munkagépvezérlő monitor okozta zsúfoltságot a fülkében, és megadja a lehetőséget a kijelzőnek, hogy ISOBUS kompatibilis munkagépeket, pl. permetező, műtrágyaszóró és vető gépeket vezéreljen. Versa kijelző Az Ag Leader kisebbik monitorja a Versa egész évben ideális eszköz az összes precíziós mezőgazdasági művelethez és kormányzási feladathoz (OnTrack3 vagy SteerCommand, Paradyme, GeoSteer). Egyaránt nyújthat kezelőfelületet a kijuttatás- és vetésvezérléshez, de még a hozamtérképezéshez is. Színes térképeket készít, melyek segítségével könnyen nyomon követhetőek a fajták-hibridek elhelyezkedései (akár soronként is különbözően) és azok

3 kezelései, valamint hozam adatai. A Versa monitort az Integra monitor architektúrja alapján fejlesztették ki 2011 második felében. Térképezés A valós idejű vetés térképek lehetővé teszik, hogy nyomon követhesse az egyes hibridek/fajták táblán belüli elhelyezkedését. A vetési térképekre ráhelyezhetők a kijuttatási vagy betakarítási térképek is. A térképek elemzése segítséget nyújt a következő évi tervezésekhez, valamint a hozamtérképezés során lehetővé teszi, hogy már a kombájnba automatikusan elkülönítve szerepeljenek a fajták és hibridek hozamadatai. Sorvezetés Az Versa kezelőfelület (GPS antennával együtt) akár sorvezetőként is használható. Szoftvere tartalmazza a különféle lefedési mintákat és a beépített LED sort is meg tudja jeleníteni. Automatikus kormányzás Automatikus kormányzási megoldások közül akár az OnTrac3 vagy a SteerCommand, Paradyme, GeoSteer rendszerhez is egyaránt könnyen csatlakoztatható. Vetés A Versa kezelőfelület képes kontrollálni az összes vetési műveletet, legyen szó változó tőszámú vetésről, kuplungrendszerről vagy bármilyen más vetésellenőrző funkcióról. Kijuttatás A Versa kezelőfelület kijuttatásvezérlővel összekapcsolva folyékony vagy szilárd input anyag felhasználása esetén is képes az automatikus szakaszolásra és a terv szerinti kijuttatásra. Egy időben 3 anyag kijuttatására képes.

4 Hozamtérképezés Valós időben hozam és szemnedvesség térképet készít a világ egyik legfejlettebb hozammérési technológiájával. Integra monitor Minden szántóföldi munka részleteit eltárolja a gép, a talajelőkészítéstől, a vetésen át egészen a betakarításig. Mindezen műveletekről színes térképeket készít, melyek segítségével könnyen nyomon követhetőek a fajták-hibridek elhelyezkedései (akár soronként is különbözően) és azok kezelései, valamint hozam adatai. Megvalósítható a terv szerinti műtrágya, növényvédőszer vagy akár a vetőmag kijuttatása. Ezen műveletek elvégzése során is egy színes eredmény, azaz térkép készül. Kivitel Kivitelét tekintve hatalmas (12 colos), színes kijelzős érintőképernyős kezelőfelület. Robosztus, terepálló kivitel. A nagyméretű kijelzőről könnyen, magyar nyelven leolvasható minden információ már a vezetőfülkében is. Az Integra-hoz egyszerre akár 4 videokamerát is kapcsolhatunk, hogy a kabinból minden lényeges részletre rá lehessen látni kényelmesen és biztonságosan. Térképezés A valós idejű vetés térképek lehetővé teszik, hogy nyomon követhesse az egyes hibridek/fajták táblán belüli elhelyezkedését. A vetési térképekre ráhelyezhetők a kijuttatási vagy betakarítási térképek is. A térképek elemzése segítséget nyújt a következő évi tervezésekhez, valamint a hozamtérképezés során lehetővé teszi, hogy már a kombájnba automatikusan elkülönítve szerepeljenek a fajták és hibridek hozamadatai.

5 Sorvezetés Az Integra kezelőfelület (GPS antennával együtt) akár sorvezetőként is használható. Szoftvere tartalmazza a különféle lefedési mintákat és a beépített LED sort is meg tudja jeleníteni. Automatikus kormányzás Automatikus kormányzási megoldások közül akár az OnTrac3 vagy a SteerCommand, Paradyme, GeoSteer rendszerhez is egyaránt könnyen csatlakoztatható. ISOBUS Az Integra kezelőfelület virtuális terminálként képes együttműködni az ISOBUS rendszerű munkagépekkel. Virtuális terminálként használva a kabinba behelyezett kezelőfelületek száma csökkenthető. Vetés Az Integra kezelőfelület képes kontrollálni az összes vetési műveletet legyen szó változó tőszámú vetésről, kuplungrendszerekről vagy bármelyik másik vetésellenőrző funkcióról. Kijuttatás Az Integra kezelőfelület kijuttatás vezérlővel összekapcsolva akár folyékony vagy szilárd input anyag felhasználása esetén az automatikus szakaszolástól kezdve, akár a növény igényét vizsgáló NDVI szenzorral (OptRx) is felszerelhető. Hozamtérképezés Valós időben hozam és szemnedvesség térképet készít a világ egyik legfejlettebb hozammérési technológiájával.

6 GNSS vevők - nagy pontosság, megismételhetőség és lefedettség Az Ag Leader GPS vevő rendszerek pontosságot, megismételhetőséget és lefedettséget biztosítanak az Ag Leader monitorokba beépített sorvezető funkció, valamint az automata kormány és robotpilóta rendszerek segítségével. GPS 6000 Kezdő szintű opció a termelőknek, akik egy költséghatékony GPS vevőt keresnek. Az egyfrekvenciás vevőt az alap munkafolyamatokra és az automata szakaszolásra tervezték. - Korrekciók: GLIDE, EGNOS - A GLIDE pontosabb pozíciót nyújt korrekció nélkül - Megbízható rendelkezésre állás a StableLoc technológia segítségével - Radarjel kimenet - 10 Hz gyakoriság - LED diagnosztika a gyors rendszerellenőrzéshez - Beépített mágnes, és csatlakozó ellendarabbal ellátott tartó - Zárt, kompakt, strapabíró felépítés - A GLONASS alapfunkció (az EGNOS nem ad korrekciót a GLONASS holdakra)

7 GPS 6500 Sokoldalú, masszív, kompakt antenna, stabil RTK elérhetőségre tervezve akár a bázistól 30 kilométerre is. - Korrekciók: GLIDE, EGNOS, TerraStar-D, RTK (Relay használatával) - A GLIDE pontosabb pozíciót nyújt korrekció nélkül - Megbízható rendelkezésre állás a StableLoc technológia segítségével - Radarjel kimenet - 20 Hz gyakoriság - LED diagnosztika a gyors rendszerellenőrzéshez - Beépített mágnes, és csatlakozó ellendarabbal ellátott tartó - Zárt, kompakt, strapabíró felépítés - A GLONASS alapfunkció (csak az EGNOS nem ad korrekciót a GLONASS holdakra, a többi elérhető korrekció típusnál hatékony kiegészítő) Növelt rendelkezésre állás A StableLoc fenntartja a pontos kormányzást a korrekció időszakos kimaradása esetén pozícióugrás nélküli átmenettel, a következő elérhető korrekcióforrás segítségével. Ha a jel újra helyreáll, a rendszer egy átmenettel visszaáll a pontosabb korrekcióforrásra, kiküszöbölve ezzel a további pozícióugrásokat.

8 OnTrac3 Egyszerűsített kormányzás traktorokhoz, kombájnokhoz, önjáró és törzscsuklós gépekhez. A gazdaságos út az automatikus kormányzáshoz. Az új OnTrac3 kormányrendszer csökkenti a gépkezelő fáradtságát és segít javítani a csatlakozási pontosságot a hidraulika rendszer megbolygatása nélkül. Előnyök - Gyors, könnyű Lock-n -Roll beszerelés - Egyszerűen átrakható egyik gépből a másikba - Automata kalibrálás menü az egyszerű gépbeállításhoz - A dörzskerekes rendszereknél fejlettebb fogaskerék erőátvitelű motor kiküszöböli a megcsúszást - Az új, kuplung és kefe nélküli mechanikus meghajtó egység (MDU-G4) nagyobb nyomatékot biztosít az erősebb és gyorsabb kormányzáshoz, nyugodtabb működés mellett. - A 9 tengelyes dőléskompenzációs rendszer alkalmazkodik az egyenetlen talajhoz, és megbízhatóan vezeti a gépet vízfolyásokon és árkokon át is - A belső iránytű biztosítja a stabil irányt - LED diagnosztika az azonnali rendszer ellenőrzéshez

9 - A kormányzás könnyű átadása és visszavétele a kijelzőről és az opcionális lábkapcsolóról - Vezérelhető az Ag Leader Integra, Versa és Compass monitorokkal - Beszerelő készlet több mint 700 géphez Lock-n'-Roll Beszerelés Fogaskerékgyűrű felszerelése Rögzítő csap illesztése Motor rögzítése SteerCommand Kiváló robotpilóta teljesítmény - SteerCommand A termelőknek, akik robotpilótát keresnek, a SteerCommand egy RTK képes GPS 6500 vevővel párosítva kimagasló teljesítményt biztosít. A Relay modullal, a GPS 6500 vevő és RTK korrekció használatával eléri a 2 centiméteres csatlakozási pontosságot Használható korrekciók (GPS 6500 vevővel): GLIDE, EGNOS, TerraStar-D és RTK A 9 tengelyes dőléskompenzálás finomítja a kormányzást egyenetlen talajokon, valamint vízfolyásokon és árkokon való áthaladáskor A belső iránytű segít tartani a helyes irányt Több mint 600-féle beszerelő készlet a különböző gépekhez

10 Hatékony precíziós termék-összeállítás Kombinálja a SteerCommand vezérlőt egy Relay modullal felszerelt GPS 6500 vevővel valamint egy Ag Leader monitorral egy nagy pontosságú robotpilóta rendszer eléréséhez, mely képes teljesíteni bármilyen feladatot. Pontosság és kompatibilitás GPS korrekció GLIDE EGNOS TerraStar RTK Kompatibilitás Igen Igen Igen Igen Növelt rendelkezésre állás A StableLoc fenntartja a pontos kormányzást a korrekció időszakos kimaradása esetén pozícióugrás nélküli átmenettel, a következő elérhető korrekcióforrás segítségével. Ha a jel újra helyreáll, a rendszer egy átmenettel visszaáll a pontosabb korrekcióforrásra, kiküszöbölve ezzel a további pozícióugrásokat. További előnyök Automata kalibrálás Az Ag Leader kijelzőn keresztül végrehajtható automata kalibrálás egyszerűvé teszi a beállítást akkor is, ha a rendszer egyik gépből a másikba kerül. Fejlett sorvezetési minták A SteerCommand támogatja a megszokott és a fejlettebb sorvezetési mintákat is, mint a SmartPath. A SmartPath segítségével saját mintákat készíthet. Egyszerűen. Gyorsan. Hatékonyan.

Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető. Liszkay Péter területi képviselő

Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető. Liszkay Péter területi képviselő 2016.04.20 Dr. Mesterházi Péter Ákos GPS csoportvezető Liszkay Péter területi képviselő Termelési költségek megoszlása a növénytermesztésben Egyéb Műtrágya Személyi ráfordítás Gépi munka Növényvédőszer

Részletesebben

GNSSnet.hu. Akár cm-es pontosságú műholdas helymeghatározás bárhol az országban. Földmérési és Távérzékelési Intézet GNSS Szolgáltató Központ

GNSSnet.hu. Akár cm-es pontosságú műholdas helymeghatározás bárhol az országban. Földmérési és Távérzékelési Intézet GNSS Szolgáltató Központ Akár cm-es pontosságú műholdas helymeghatározás bárhol az országban Földmérési és Távérzékelési Intézet GNSS Szolgáltató Központ Precíziós mezőgazdálkodás Automatikus munkagépvezérlés cm-es pontossággal

Részletesebben

Helyzetkép és jövő. GPS kalauz. Előadó: Kocsmárik János Axiál Kft.

Helyzetkép és jövő. GPS kalauz. Előadó: Kocsmárik János Axiál Kft. Helyzetkép és jövő GPS kalauz Előadó: Kocsmárik János Axiál Kft. Műholdak a Föld körül GPS rendszer pontosabban GNSS rendszer A GPS egy helymeghatároz rozó rendszer, amellyel 3 dimenziós s helymeghatároz

Részletesebben

Precíziós talajművelés, és eszközeinek kereskedelme

Precíziós talajművelés, és eszközeinek kereskedelme Precíziós talajművelés, és eszközeinek kereskedelme Készítette: Tóth Éva Bevezető Mezőgazdasági válság ingadozó felvásárlási árak az időszakos túltermelés az időjárási szélsőségek növekedése a bizonytalan

Részletesebben

PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS ÚTMUTATÓ

PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS ÚTMUTATÓ PRECISION LAND MANAGEMENT PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS ÚTMUTATÓ TÖBB MEGMŰVELT TERÜLET. KEVESEBB KÖLTSÉG. KEVESEBB MUNKA. KELL ENNÉL TÖBB? TARTALOM BEVEZETÉS 1 A MŰHOLDAS VEZÉRLÉS ELŐNYEI 2 HOGYAN MŰKÖDIK? 3

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

A JÖVŐ A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS. Hadászi László fejlesztési és szaktanácsadási igazgató

A JÖVŐ A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS. Hadászi László fejlesztési és szaktanácsadási igazgató A JÖVŐ A PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS Hadászi László fejlesztési és szaktanácsadási igazgató Precíziós gazdálkodás 1. Fogalma: Olyan műszaki, informatikai, információs technológiai és termesztéstechnológiai alkalmazások

Részletesebben

Display Quick Reference Guide

Display Quick Reference Guide Display Quick Reference állítások Összefoglaló Univerzális terminál Kamera Üzemi konfiguráció kiválasztása Talajmunka Vetés juttatás takarítás Vízgazdálkodás Sorvezetés Case IH MX 290, 24r Munkagép Név

Részletesebben

Precíziós gazdálkodás, mint a versenyképesség és a környezetvédelem hatékony eszköze. Dr. Balla István Tudományos munkatárs NAIK-MGI

Precíziós gazdálkodás, mint a versenyképesség és a környezetvédelem hatékony eszköze. Dr. Balla István Tudományos munkatárs NAIK-MGI Precíziós gazdálkodás, mint a versenyképesség és a környezetvédelem hatékony eszköze Dr. Balla István Tudományos munkatárs NAIK-MGI Bevezetés Robbanásszerű népességnövekedés Föld lakossága 7,5 Mrd. fő

Részletesebben

Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt.

Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt. Magellan térinformatikai GPS vevők GIS OPEN konferencia 2007 Székesfehérvár Érsek Ákos, Guards Zrt. Vezető gyártó a GNSS navigációban és helymeghatározásban 1 Fedezze fel a Magellan-t 2006. Augusztus 31.-én

Részletesebben

PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS ÚTMUTATÓ

PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS ÚTMUTATÓ ADVANCED FARMING SYSTEMS ADVANCED FARMING SYSTEMS (AFS) PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS ÚTMUTATÓ TÖBB MEGMŰVELT TERÜLET. KISEBB KÖLTSÉGEK. KEVESEBB MUNKA. KELL ENNÉL TÖBB? BEVEZETÉS TÖBB MEGMŰVELT FÖLDTERÜLET. KISEBB

Részletesebben

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment

AMS - rendszer. Számítógépes Agrár Menedzsment AMS - rendszer Számítógépes Agrár Menedzsment GreenStar alkalmazások AMS 3 közös főegység: StarFire DGPS vevő GreenStar kijelző Mobil Processzor AMS - kombájn GreenStar anyagáram mérő Hozammérő & Térképező

Részletesebben

2018 TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK

2018 TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK 2018 TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK Kijuttatásvezérlés 20-23 oldal Kezelőfelületek /GPS-ek és kormányzási megoldások 4-15 oldal Vetés 16-19 oldal Melioráció 26-27 oldal A vezérigazgató üzenete Ön most az Ag

Részletesebben

GNSS a precíziós mezőgazdaságban

GNSS a precíziós mezőgazdaságban GNSS a precíziós mezőgazdaságban 2015.10.27. 1/14 GNSS a precíziós mezőgazdaságban Horváth Tamás Alberding GmbH GPS25 Konferencia Műholdas helymeghatározás Magyarországon 1990-2015 2015. október 27., Budapest

Részletesebben

APP & GO. Az innovatív megoldás

APP & GO. Az innovatív megoldás APP & GO Az innovatív megoldás ISOBUS-UT TRACK-Leader ISOBUS-TC SECTION-Control ASD TRACK-Leader AUTO VRC Tartalomjegyzék APP & GO APP & GO Oldal 3 ISOBUS alapú precíziós gazdálkodás APP & GO alkalmazásokkal

Részletesebben

Nyitóképernyő elrendezése. Térképképernyő elrendezése

Nyitóképernyő elrendezése. Térképképernyő elrendezése Nyitóképernyő elrendezése Eszközinformációk Beállító menü Összegzés kiválasztása Táblaművelet kezdése Bekapcsoló gomb Térképképernyő elrendezése GPS diagnosztika Terület Képernyőn levő LED-sor Sebesség

Részletesebben

Szántóföldi precíziós géprendszer üzemeltetése

Szántóföldi precíziós géprendszer üzemeltetése Szántóföldi precíziós géprendszer üzemeltetése Sojnóczki István Technológia fejlesztési igazgató, KITE Zrt Precíziós géprendszer Erőgép munkagép kapcsolatok Motoros gépek Öntöző gépek Logisztikai eszközök

Részletesebben

GNSS csemegék GIS-hez és máshoz. www.geomentor.hu

GNSS csemegék GIS-hez és máshoz. www.geomentor.hu GNSS csemegék GIS-hez és máshoz Nem trendeket követ, hanem korlátokat feszeget és új utakat keres. Dr. Ashjaee Javad 29 éve a GPS/GNSS technológia élvonalában tevékenykedik, a legtöbb meghatározó technológiai

Részletesebben

Precíziós gazdálkodás a gyakorlatban

Precíziós gazdálkodás a gyakorlatban Precíziós gazdálkodás a gyakorlatban doing the right thing at the right place at the right time Kauser Jakab K-Prec Kft. jakab.kauser@k-prec.hu Amiről beszélni fogok Bemutatkozás Precíziós gazdálkodás

Részletesebben

A KITE Precíziós Gazdálkodás eszközrendszere. Orbán Ernő Marketing menedzser Gépkereskedelmi üzletág KITE Zrt.

A KITE Precíziós Gazdálkodás eszközrendszere. Orbán Ernő Marketing menedzser Gépkereskedelmi üzletág KITE Zrt. A KITE Precíziós Gazdálkodás eszközrendszere Orbán Ernő Marketing menedzser Gépkereskedelmi üzletág KITE Zrt. Precíziós gazdálkodás a KITE értelmezésében Olyan műszaki, informatikai, információstechnológiai

Részletesebben

Mobil térinformatikai feladatmegoldások támogatása GNSS szolgáltatással

Mobil térinformatikai feladatmegoldások támogatása GNSS szolgáltatással Mobil térinformatikai feladatmegoldások támogatása GNSS szolgáltatással Horváth Tamás FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium horvath@gnssnet.hu www.gnssnet.hu Tel.: 06-27-200-930 Mobil: 06-30-867-2570

Részletesebben

Agromatic Hírlevél 2010. Üdvözlettel Nagy Bence

Agromatic Hírlevél 2010. Üdvözlettel Nagy Bence Az Agromatic Automatizálási Kft. mindig is nagy hangsúlyt helyezett a GPS technológia hazai elterjesztéséért, és az újdonságokban rejlô lehetôségek megismertetéséért. Ezzel a mostani hírlevéllel is ezt

Részletesebben

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.

DENER Plazmavágók. Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC. Dener plazmavágás. Dener plazmavágók. http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting. DENER Plazmavágók Dener plazmavágás Dener plazmavágók http://www.dener.com/sayfa/89/plasma-cutting.html Típus: Mitsubishi DNR-I 1530 CNC A képek illusztrációk A képek illusztrációk A képek illusztrációk

Részletesebben

Traktorok automatikus kormányzása

Traktorok automatikus kormányzása Gépesítés, gépek ROVATVEZETŐ: Dr. Demes György Mezőgazdasági traktorok berendezései JANI Traktorok automatikus kormányzása Dr. Varga Vilmos SZIE Gépészmérnöki Kar, FOMI, Járműtechnika Tanszék, Gödöllő

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

Precíziós gazdálkodás:

Precíziós gazdálkodás: Precíziós gazdálkodás: a robotkormány a zászlóshajó, de a valós lehetőségek jóval messzebb mutatnak Manapság a piacon az tapasztalható, hogy a gazdálkodók nagy része el akar mozdulni a precíziós gazdálkodás

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Leica Viva GNSS SmartLink technológia. Csábi Zoltán mérnök üzletkötő, Kelet-Magyarország

Leica Viva GNSS SmartLink technológia. Csábi Zoltán mérnök üzletkötő, Kelet-Magyarország Leica Viva GNSS SmartLink technológia Csábi Zoltán mérnök üzletkötő, Kelet-Magyarország Kitoljuk a határokat Leica Viva GNSS technológia Az igazi határ ott van ahol a műszer még éppen működik, illetve

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

A rendszer továbbfejlesztéséhez javasolt észrevételeit vagy a funkcionalitás növelése érdekében beépítendő tulajdonságokra tett javaslatait.

A rendszer továbbfejlesztéséhez javasolt észrevételeit vagy a funkcionalitás növelése érdekében beépítendő tulajdonságokra tett javaslatait. ÁLTALÁNOS TARTALOM Bevezető és a vállalat bemutatása RÓLUNK Üdvözöljük az Ag Leader Technology családjában. Az Ag Leader Technology, Inc. piacvezető vállalat a hozamtérképező és a precíziós gazdálkodási

Részletesebben

A gépesítés kilátója Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

A gépesítés kilátója Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Képletesen szólva, a bemutatott gépek és eszközök olyan nívót jelenítettek meg, amiből jobb ma nincs, legfeljebb hasonló. Hogy az érdeklődők ne ragadjanak le a bámészkodásnál, arról a KITE avatott szakemberei

Részletesebben

Beszerelési és kezelési útmutató

Beszerelési és kezelési útmutató Beszerelési és kezelési útmutató DGPS/Glonass-vevő AG-STAR Állapot: V5.20150602 3030247600-02-HU Figyelmesen olvassa el és őrizze meg a kezelési útmutatót. A kezelési útmutatót őrizze meg. Impresszum Dokumentum

Részletesebben

Műszaki informatikai fejlesztések. Műszaki-informatikai-technológiai fejlesztések. Prof. Dr. Neményi Miklós CMHAS Dr. Milics Gábor

Műszaki informatikai fejlesztések. Műszaki-informatikai-technológiai fejlesztések. Prof. Dr. Neményi Miklós CMHAS Dr. Milics Gábor Műszaki-informatikai-technológiai fejlesztések Dr. Milics Gábor Prof. Dr. Szakál Pál - Prof. Dr. Neményi Miklós CMHAS Műszaki informatikai fejlesztések Műszaki informatikai fejlesztések A műszaki informatikai

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Nyitóképernyő elrendezése

Nyitóképernyő elrendezése Nyitóképernyő elrendezése Táblarész Termelő, Gazdaság és Tábla Opciók Táblarész Munkaművelet varázsló: Vezérlés kiválasztása Délnyugat Termesztési szezon 0-es termény A B Termelő Bill Eilers Farm Sheldon

Részletesebben

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel)

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) A mikroprocesszoros futómű-diagnosztizáló berendezés valamennyi személy és könnyű tehergépkocsi

Részletesebben

Érsek Ákos. GPSCOM Kft.

Érsek Ákos. GPSCOM Kft. ASHTECH mobil térinformatikai adatgyűjtők HUNAGI 3.MobilGIS konferencia 2012, Budapest Érsek Ákos 1 GPSCOM Kft. Alaptérkép felvétel a ProMark800 készülékkel Az legújabb GNSS centrikus vevő amely képes

Részletesebben

Topcon Elit Mérőrenszer

Topcon Elit Mérőrenszer Topcon Elit Mérőrenszer Salgótarján, 2017. május 04. Navicom Plusz Bt. GT Robot Mérőállomás A VILÁG egyik LEGGYORSABB LEGKISEBB LEGKÖNNYEBB Robot mérőállomása. HiPer HR GNSS vevő KICSI, KÖNNYŰ, KOMPAKT

Részletesebben

Kezelési útmutató Firmware Version 5.0 Ag Leader PN 4003964-ENG Rev. A

Kezelési útmutató Firmware Version 5.0 Ag Leader PN 4003964-ENG Rev. A Kezelési útmutató Firmware Version 5.0 Ag Leader PN 4003964-ENG Rev. A Firmware Version 5.0 Tartalomjegyzék A Kézikönyvről Bevezetés és cégprofil... 1 Kijelző... 1 Szerviz... 1 A Kezelőfelület funkciói...

Részletesebben

A GNSS SZOLGÁLTAT LTATÓ. Mnyerczán András FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium. GIS Open, 2007 március 12, Székesfehérvár

A GNSS SZOLGÁLTAT LTATÓ. Mnyerczán András FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium. GIS Open, 2007 március 12, Székesfehérvár A GNSS SZOLGÁLTAT LTATÓ KÖZPONT 2007-BEN Mnyerczán András FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium GIS Open, 2007 március 12, Székesfehérvár Tartalom A referenciaállomás-hálózat jelenlegi helyzete A GNSS

Részletesebben

A precíz és hatékony mezőgazdaság a NAIK MGI szemszögéből

A precíz és hatékony mezőgazdaság a NAIK MGI szemszögéből A precíz és hatékony mezőgazdaság a NAIK MGI szemszögéből A jövő mezőgazdasága fókuszban a hatékonyság NAIK Mezőgazdasági Gépesítési Intézet (NAIK MGI) Gödöllő, 2018. november 22. Előadó: Dr. Gulyás Zoltán

Részletesebben

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA

MECHANIKUS NYOMATÉKKULCS SZÉRIA MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Kattanó nyomatékkulcs MECANIKU NYOMATÉKKULC ZÉRIA Az új Atlas Copco termékcsaládban a manuális meghúzás alapját a mechanikus nyomatékkulcsok képezik. Lehetővé teszik az Ön számára,

Részletesebben

Beszerelési és kezelési útmutató

Beszerelési és kezelési útmutató Beszerelési és kezelési útmutató A101 DGPS-vevő Állapot: V3.20150602 3030246900-02-HU Figyelmesen olvassa el és őrizze meg a kezelési útmutatót. A kezelési útmutatót őrizze meg. Impresszum Dokumentum Copyright

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Beszerelési és üzemeltetési útmutató

Beszerelési és üzemeltetési útmutató Beszerelési és üzemeltetési útmutató DGPS/GLONASS-vevő AG-STAR Állapot: V7.20170405 3030247600-02-HU Olvassa el figyelmesen az üzemeltetési útmutatót és tartsa be a benne leírtakat. Őrizze meg az üzemeltetési

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Térinformatikai és Geodézia megoldások Android szoftverekkel

Térinformatikai és Geodézia megoldások Android szoftverekkel GISOPEN 2018 2018. Március 12.-14. Térinformatikai és Geodézia megoldások Android szoftverekkel Érsek Ákos GPSCOM Kft. SPECTRA PRECISION cég termékei Térinformatikai GPS készülékek Geodézia GPS készülékek

Részletesebben

2 cm-es pontosság, a terep érintése nélkül

2 cm-es pontosság, a terep érintése nélkül Megismerni a feladatot, megtalálni az eszközt! 2 cm-es pontosság, a terep érintése nélkül Magyar Földmérési, Térképészeti és Távérzékelési Társaság 30. Vándorgyűlés Szolnok 2015. Július 3. Bartha Csaba

Részletesebben

MIKROFYN GÉPVEZÉRLÉSEK. 2D megoldások:

MIKROFYN GÉPVEZÉRLÉSEK. 2D megoldások: MIKROFYN GÉPVEZÉRLÉSEK Néhány szó a gyártóról: Az 1987-es kezdés óta a Mikrofyn A/S a világ öt legnagyobb precíziós lézer és gépvezérlés gyártója közé lépett. A profitot visszaforgatta az új termékek fejlesztésébe

Részletesebben

Az Ön kézikönyve TRIMBLE AGGPS EZ-GUIDE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3225555

Az Ön kézikönyve TRIMBLE AGGPS EZ-GUIDE http://hu.yourpdfguides.com/dref/3225555 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató TRIMBLE AGGPS EZ- GUIDE. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

A külső kapcsoló csatlakoztatása megkönnyíti a sorvezető használatát a munkavégzés közben.

A külső kapcsoló csatlakoztatása megkönnyíti a sorvezető használatát a munkavégzés közben. A sorvezető önálló egységet jelent a traktor kabinjában, ami segíti a munkagépek (műtrágyaszó ró vagy permetezőgép, talajmunkák gépei) pontos használatát a beállított értéken (átfedés vagy kihagyás). Ö

Részletesebben

VEZÉRLŐ HC 8600/9600. Felhasználói kézikönyv - SW 1.x Verzió HU Az eredeti fordítása

VEZÉRLŐ HC 8600/9600. Felhasználói kézikönyv - SW 1.x Verzió HU Az eredeti fordítása VEZÉRLŐ HC 8600/9600 Az eredeti fordítása Felhasználói kézikönyv - SW 1.x 67048300-100 - 1.00 Verzió HU - 09.2016 www.hardi-international.com Gratulálunk Önnek, hogy Hardi növényvédő gépet választott.

Részletesebben

MOBIL TÉRKÉPEZŐ RENDSZER PROJEKT TAPASZTALATOK

MOBIL TÉRKÉPEZŐ RENDSZER PROJEKT TAPASZTALATOK MOBIL TÉRKÉPEZŐ RENDSZER PROJEKT TAPASZTALATOK GISopen 2011 2011. március 16-18. Konasoft Project Tanácsadó Kft. Maros Olivér - projektvezető MIÉRT MOBIL TÉRKÉPEZÉS? A mobil térképezés egyetlen rendszerben

Részletesebben

Beszerelési és üzemeltetési útmutató

Beszerelési és üzemeltetési útmutató Beszerelési és üzemeltetési útmutató DGPS/GLONASS-vevő AG-STAR Állapot: V9.20180409 3030247600-02-HU Olvassa el figyelmesen az üzemeltetési útmutatót és tartsa be a benne leírtakat. Őrizze meg az üzemeltetési

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Mark like a Professional. NetMarker Asztali jelölő rendszer

Mark like a Professional. NetMarker Asztali jelölő rendszer Mark like a Professional NetMarker Asztali jelölő rendszer Mark like a Professional NetMarker A kompakt asztali jelölő rendszer A NetMarker, az innovatív, hálózat kompatibilis CNC asztali jelölő rendszer,

Részletesebben

MAGAZIN CASE IH szeptember-december. 15 százalék kedvezmény eredeti Case IH alkatrészekre Részetek a 4. oldalon

MAGAZIN CASE IH szeptember-december. 15 százalék kedvezmény eredeti Case IH alkatrészekre Részetek a 4. oldalon CASE IH MAGAZIN 2016. szeptember-december 15 százalék kedvezmény eredeti Case IH alkatrészekre Részetek a 4. oldalon 10 százalék kedvezmény eredeti, gyárilag felújított Reman alkatrészekre Részletek a

Részletesebben

10 Tűs Félipari Hímzőgép

10 Tűs Félipari Hímzőgép 10 tűs félipari hímzőgép innovatív 7 -os színes HD érintőképernyős kijelzővel A Hermann félipari hímzőgép az Ön minden hímzéssel kapcsolatos igényét kielégíti. A hímzési lehetőségek szinte végtelenek a

Részletesebben

8. FELADAT: AUTOMATIKUS IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK

8. FELADAT: AUTOMATIKUS IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK 8. FELADAT: AUTOMATIKUS IRÁNYÍTÁSI RENDSZEREK Felelős: -dr. dr. Fekete András, BKÁE, ÉTK, Fizika - Automatika Tanszék, Budapest - dr. Földesi István, Kovács László, FVM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet,

Részletesebben

GPSCOM Kft. Érsek Ákos

GPSCOM Kft. Érsek Ákos Új ASHTECH GNSS vevők Válassza ki a pénztárcájának és a vállalkozásának legmegfelelőbb megoldást GISOPEN2011 - Székesfehérvár GPSCOM Kft. 1 Érsek Ákos 2 ÚJ MobileMapper 100 MobileMapper 100 A legpontosabb

Részletesebben

Trimble gépvezérlések

Trimble gépvezérlések Trimble gépvezérlések Az amerikai Trimble Navigations műholdvevő rendszerével számos gépvezérlési rendszer üzemeltethető. A vételi pontatlanságokból adódóan műholdas vezérléssel dózert, nyesőládát és kotrógépet

Részletesebben

A GNSS Szolgáltató Központ 2009-ben www.gnssnet.hu. Galambos István FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium

A GNSS Szolgáltató Központ 2009-ben www.gnssnet.hu. Galambos István FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium A GNSS Szolgáltató Központ 2009-ben www.gnssnet.hu Galambos István FÖMI Kozmikus Geodéziai Obszervatórium Tartalom: A FÖMI GNSSnet.hu hálózata 2008 év végén Modernizáció a hálózatban 2009-ben A szolgáltatások

Részletesebben

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ

A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ A MEGBÍZHATÓ MŰHELYESZKÖZ Optimo 2 a Stoneridge-tól Egy Dell tablet, amely a műhelyek igényeire lett fejlesztve, hogy könnyű kezelhetőségén és hasznos alkalmazásain keresztül növelje a műhelyek hatékonyságát

Részletesebben

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit!

Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Caring for Life through Innovation S2 Smart Color System Fedezze fel saját értékeit! Ergonómikus kialakítás Hordozható kivitel bárhol, bármikor használatra

Részletesebben

INTELLIGENS PANELEK KARNYÚJTÁSNYIRA

INTELLIGENS PANELEK KARNYÚJTÁSNYIRA INTELLIGENS PANELEK KARNYÚJTÁSNYIRA A VALLEY ICON INTELLIGENS PANEL TERMÉKCSALÁD Egyszerűbb lett az élet A Valley, az öntözési technológiák vezetője az ICON család intelligens paneljeivel a ma elérhető

Részletesebben

Legújabb technológiai fejlesztések a Leica Geosystems-től

Legújabb technológiai fejlesztések a Leica Geosystems-től Legújabb technológiai fejlesztések a Leica Geosystems-től 2018. március 13. GISopen 2018 Székesfehérvár Adatok távolból, geoinformatika közelről Zeke Zsolt Mérnök üzletkötő Leica újdonságok 2018 A világ

Részletesebben

Budai Csaba: Hidraulikus vetőkocsi-leszorítórendszer vizsgálata a precíziós vetésben

Budai Csaba: Hidraulikus vetőkocsi-leszorítórendszer vizsgálata a precíziós vetésben Budai Csaba: Hidraulikus vetőkocsi-leszorítórendszer vizsgálata a precíziós vetésben Az eltérő talajtípusú és talajállapotú területek számos problémát okoznak a vetési folyamatokban. Arra kell törekednünk,

Részletesebben

PANTHER 500. Önjáró silózó gép

PANTHER 500. Önjáró silózó gép PANTHER 500 Önjáró silózó gép 04 ROSTSELMASH Global 06 A Panther bemutatása Egy sokoldalú gép a hatékony betakarításért 08 Terményáramlás Csak minőségi takarmány 10 Aprító rendszer/szemroppantó Kiváló

Részletesebben

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ Innovatív dizájn, mindent felülmúló teljesítmény, fejlett és megbízható technológia mindennapi használatban. PROFESSZIONÁLIS JÁRMŰTISZTÍTÁS ERŐS. KÉNYELMES. EGYEDI. Kärcher

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

RTKLIB alapú monitorozó alkalmazások

RTKLIB alapú monitorozó alkalmazások Horváth Tamás RTKLIB alapú monitorozó megoldások 2015.11.27. 1/28 RTKLIB alapú monitorozó alkalmazások Horváth Tamás Alberding GmbH FOSS4GÉZÚ Nyílt forráskódú térinformatikai munkaértekezlet 2015. november

Részletesebben

A Trimble térinformatikai GPS eszközei

A Trimble térinformatikai GPS eszközei Bemutatkozik az új a Kerti s logo A Trimble térinformatikai GPS eszközei Bence termékmenedzser Kerti s Kft. Eszközök csoportosítása Két fõ csoport: Felhasználói szempontok szerint: teljesítmény kényelem

Részletesebben

A szaktudás. REFA GmbH : Consulting REFA CHRONOS. Időfelvételi készülék és kiértékelő szoftver

A szaktudás. REFA GmbH : Consulting REFA CHRONOS. Időfelvételi készülék és kiértékelő szoftver A szaktudás. REFA GmbH : Consulting REFA CHRONOS Időfelvételi készülék és kiértékelő szoftver 1 Miért van szükség egy (saját) időfelvételi készülékre? Fontos eszköz a REFA módszertan alkalmazásához A REFA

Részletesebben

www.sonoscape.com Ultrahang Termékkatalógus S40 SSI-8000 S20 S11 S11BW S9 S8 S6 S6BW S2 S2BW A6

www.sonoscape.com Ultrahang Termékkatalógus S40 SSI-8000 S20 S11 S11BW S9 S8 S6 S6BW S2 S2BW A6 www.sonoscape.com Ultrahang Termékkatalógus S40SSI-8000S20S11S11BWS9S8S6S6BWS2S2BWA6 SS I-8 00 0 S4 0 S40 Stílus és teljesítmény 19"-os, nagyfelbontású LCD monitor nagy betekintési szöggel 10"-os, 15 -ban

Részletesebben

Okosfarmot de hogyan?

Okosfarmot de hogyan? A megfelelő technológiák okszerű használata azonban kiemelkedő előnyöket ígér a kérdés mindig a megvalósítás mikéntjében rejlik. A Bábolnai Gazdanapokon szeptember 6-án és 7-én megrendezendő SMARTFARM,

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

Kompakt refraktométerek. Abbemat

Kompakt refraktométerek. Abbemat Kompakt refraktométerek Abbemat 3000 3100 3200 THE NEW REFRACTOMETER SERIES ABBEMAT 3X00 HIGH-TECH IN A NUTSHELL Az Abbemat refraktométerek ötvözik a hatékonyságot a sok évtizedes tapasztalattal a refraktív

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Professzionális mezőgazdasági GPS technológia

Professzionális mezőgazdasági GPS technológia Professzionális mezőgazdasági GPS technológia GPS-es területmérő készülékek Területi viták rendezéséhez Megyekarók, sarokpontok rögzítéséhez Bérmunkák területkontroljához Gyalogos és autós felhasználáshoz

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu

p le r ol o r www.sonoscape-ultrahang.hu p le r Dop sra ol o r á iás C lkalmaz tegór Felso ka minden a készülék www.sonoscape-ultrahang.hu 2009 2008 Entrepreneurial Company Award Product Quality Leadership Award Vállalati profil A SonoScape a

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Beszerelési és üzemeltetési útmutató

Beszerelési és üzemeltetési útmutató Beszerelési és üzemeltetési útmutató DGPS/GLONASS-vevő SMART-6L Állapot: V5.20170221 3030247606-02-HU Olvassa el figyelmesen az üzemeltetési útmutatót és tartsa be a benne leírtakat. Őrizze meg az üzemeltetési

Részletesebben

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC

Megnevezés Leírás Megjegyzés Irodai PC 1 Irodai PC Közepes PC 1 Közepes PC 2 Processzor: Intel Core i5; memória: 4 GB; merevlemez: 500GB HDD; optikai meghajtó: DVD-ROM; USB 3.0; billentyűzet; HUN; MS SMS client; SAMI client. Processzor: Intel

Részletesebben

CÉLUNK A KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! GÉPBÉRLET.

CÉLUNK A KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! GÉPBÉRLET. CÉLUNK A KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! GÉPBÉRLET ajánlatok 2017 KITE Zrt. H-4181 Nádudvar, Bem J. u. 1. Telefon: (54) 480-401 Fax:

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

GIS Open 2011 Székesfehérvár Leica Viva Integrált felmérés eszközei Leica Viva Képalkotási Technológiák Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft

GIS Open 2011 Székesfehérvár Leica Viva Integrált felmérés eszközei Leica Viva Képalkotási Technológiák Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft GIS Open 2011 Székesfehérvár Leica Viva Integrált felmérés eszközei Leica Viva Képalkotási Technológiák Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft Leica Viva Series Egy teljes felmérő rendszer 2 Új TS11

Részletesebben

Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0

Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0 Helyszín: MTA Székház, Felolvasóterem Időpont: 2017. November 7. Ember és robot együttműködése a gyártásban Ipar 4.0 Dr. Erdős Ferenc Gábor MTA SZTAKI Fejlett robotika ígérete A fejlett robotika és az

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DG120. 2008 DreimGO.com All rights reserved. Website: www.dreimgo.com

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DG120. 2008 DreimGO.com All rights reserved. Website: www.dreimgo.com HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DG120 2008 DreimGO.com All rights reserved. Website: www.dreimgo.com 1 BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK Saját biztonsága érdekében ne használja a készülék gombjait vezetés közben. Használja

Részletesebben

RAGADJA MEG AZ ALKALMAT!

RAGADJA MEG AZ ALKALMAT! Az akció 2014 november 1-től december 19-ig érvényes. Fenntartjuk a technikai változtatások és fejlesztések jogát; az árak csak kereskedelmi ügyfeleink számára érvényesek; Az összes ár nettó árként értendő

Részletesebben

A háromlépcsős megoldás. GeoMentor Kft Biztos háttér földmérőknek

A háromlépcsős megoldás. GeoMentor Kft Biztos háttér földmérőknek A háromlépcsős megoldás GeoMentor Kft Biztos háttér földmérőknek Biztos háttér Értékesítés Fejlett műszertechnológia (GNSS) Tanácsadás Felhasználó támogatás korszerűen (web) Műszer specifikus: Sokkia &

Részletesebben

GIS OPEN 2010 Bemutatkozik a Leica Viva Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft

GIS OPEN 2010 Bemutatkozik a Leica Viva Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft GIS OPEN 2010 Bemutatkozik a Leica Viva Horváth Zsolt Leica Geosystems Hungary Kft GPS1200+ GNSS MAC 2008 2009 2010 Leica Viva Series Egy teljes felmérő rendszer 4 Leica Viva GNSS Egy soroldalú és flexibilis

Részletesebben

Intégro CLIA. A klímavezérlő számítógép általános ismertetése

Intégro CLIA. A klímavezérlő számítógép általános ismertetése BRINKMAN HUNGARY KFT. Hódmezővásárhely 6800 Szántó K. J. u. 180. Tel.: (62) 533-260 Fax.: (62) 243-254 Intégro CLIA A klímavezérlő számítógép általános ismertetése Az Integro Clia növényházakban alkalmazható

Részletesebben

Agrárstratégiai irányok játékelméleti alapokon

Agrárstratégiai irányok játékelméleti alapokon fejlesztés,felzárkózás Agrárstratégiai irányok játékelméleti alapokon Dr. Zöldréti Attila Miskolc 2015.09.04. Mit értünk stratégia fogalma alatt? Ne tévedjünk el! Egy irányba kell haladni! Azért nem ilyen

Részletesebben

Általános célra, nagy forgalmú mûhelyek számára (4-fejes mérés, 8 CCD kamerás mérés, rádiós adatátvitel)

Általános célra, nagy forgalmú mûhelyek számára (4-fejes mérés, 8 CCD kamerás mérés, rádiós adatátvitel) Általános célra, nagy forgalmú mûhelyek számára (4-fejes mérés, 8 CCD kamerás mérés, rádiós adatátvitel) A mikroprocesszoros futómû-diagnosztizáló berendezés valamennyi személy és könnyû tehergépkocsi

Részletesebben

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába.

Stílusos és helytakarékos megoldás az Ön otthonába. Canon ip2700 Canon ip7250 Canon MP230 A megfizethető otthoni fotónyomtatót kereső felhasználók számára ideális megoldás a PIXMA ip2700 készülék, amely egyszerűen használható és 2 pikoliteres tintacseppekkel

Részletesebben

Újra dübörögnek a gépek Bábolnán Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Újra dübörögnek a gépek Bábolnán Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( MMG - Video of MMG - A szántóföldi gépshow idén GPS-vezérelt megoldással lett kibővítve, illetve egy olyan gazdálkodási rendszert igyekeztek bemutatni, ahol valóban a SMART áll a középpontban. A termékmenedzsment

Részletesebben

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök TARTALOM 2 3 7 7 8 8 8 9 9 9 10 10 PRIMON APP KEZELÔFELÜLET PRIMON App 6.0 újdonságok PRIMON App PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök További újdonságok PRIMON App felület már A4-es

Részletesebben