EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM"

Átírás

1 ELTE/11926 /12 (2016) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: DECEMBER 2., HELYE: TANÁRI KLUB (SZERB UTCA I. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay Péter elnök 14:00-kor megnyitja a Tanács ülését, üdvözölve a Tanács megjelent tagjait. Az elnök a köszöntések után bejelenti, hogy a Tudományos Tanács új titkára Kóré Veronika, akit örömmel mutat be a Tanács tagjainak. Az elnök megállapítja, hogy a 14 szavazati joggal rendelkező tag közül 12 jelen van, így az ülés határozatképes. (Jelenléti ív a 2. sz. mellékletben.) Az elnök az emlékeztető vezetésére a titkárt kéri fel, amit a Tanács egyhangúlag (12 igen szavazattal) elfogad. Az elnök szavazásra bocsátja, hogy az előzetesen megküldött napirendet a Tanács elfogadja-e. A Tanács a napirendet egyhangúlag (12 igen szavazattal) elfogadja. A napirendi pontok tárgyalása előtt a Tudományos Tanács elnöke gratulál Janacsek Karolinának, és ünnepélyesen átadja részére az Ígéretes Kutatói díjat, amelyet A tudományos kutatás napja az ELTE-n című ünnepi rendezvényen a díjazott nem tudott átvenni. 1. napirendi pont: Pályázatok elbírálása Az elnök a napirendi ponthoz kapcsolódva elmondja, hogy a pályázatokról dönteni kell, de csak a jövő évi költségvetésből kerülhet sor a kifizetésekre, mert az idei kereten már nincs több forrás. Az ígéretes kutatók személyi kifizetéseit még az idei évben teljesíteni kellene. A pályázatokkal kapcsolatos szakmai döntéseket azonban ez a pénzügyi, adminisztratív kérdés nem befolyásolja. 1. a) Külföldi előadók meghívása Az elnök elmondja, hogy három pályázat érkezett. Az elnök felhívja a figyelmet arra, hogy Darida Veronika pályázata különösen megfelel a pályázati kiírás követelményeinek és célkitűzéseinek. Kulcsár Szabó Ernő mindkét BTK-ról érkezett pályázatot támogatásra érdemesnek tartja. Úgy látja, hogy Takács Ádám pályázata egy hosszabb együttműködés eredménye, és a meghívott E. Balibar professzor meghatározó személyisége tudományterületének. Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Kabinet Tudománypolitikai Iroda 1056 Budapest, Szerb utca I. em. 35. tudomanypolitika@rk.elte.hu (36-1) /3080

2 Fokasz Nikosz támogatja Darida Veronika pályázatát, mivel a pályázatban említett Tengelyi László professzor tudományos jelentősége kiemelkedő, különösen, ha sikerül egy nemzetközi hírű előadássorozatot létrehozni a megjelölt témában, ez a célkitűzés támogatandó. Oláh Attila elmondja, hogy a Lénárd Sándor/ Kálmán Orsolya pályázatában szereplő finn kapcsolat továbbépítése fontos a neveléstudományban, ráadásul a neveléstudomány nemzetközi kapcsolatainak fejlesztése alapvető célkitűzés. Zentai László javasolja, hogy a költségek csökkentésére hívja fel a Tanács a pályázók figyelmét, mert nagy eltéréseket tapasztalhatunk a szállás és az útiköltségek tervezése során /1. határozat: A Tanács Takács Ádám pályázatát egyhangúlag (12 igen szavazattal) támogatja, és javasolja a költség csökkentését a lehetőségek függvényében /2. határozat: A Tanács Darida Veronika pályázatát egyhangúlag (12 igen szavazattal) támogatja, és javasolja a költség csökkentését a lehetőségek függvényében /3. határozat: A Tanács Lénárd Sándor/ Kálmán Orsolya pályázatát egyhangúlag (12 igen szavazattal) támogatja, és javasolja a költség csökkentését a lehetőségek függvényében. b) Nemzetközi konferencia szervezése Katz Sándor elmondja, hogy Jordán Tibor pályázata fontos és véleménye szerint támogatandó, bár talán kisebb összeg is elegendő lenne. Földi András is elmondja, hogy fontos, hogy a magyar fél is hozzájáruljon a konferencia költségeihez, de az összeget érdemes mérlegelni. Az elnök hozzáteszi, hogy a kért 1 millió forint azért is sok, mivel idén 5 millió forint állt rendelkezésre nemzetközi konferenciaszervezés területén, és előreláthatólag jövőre is ugyanennyi lesz a keretösszeg. Sajnálatos módon a pályázók nem nyújtottak be részletes költségtervet, pedig erre szükség lenne. Az elnök javasolja, hogy támogassuk a pályázatot, de kérjünk be költségtervet, amiről levélben is tudnak szavazni a Tudományos Tanács tagjai /4. határozat: A Tanács Jordán Tibor pályázatát egyhangúlag (12 igen szavazattal) előzetesen támogatja, de kéri, hogy a végső döntés előtt a pályázó nyújtson be részletes költségtervet. Birtalan Ágnes és Teleki Krisztina pályázatáról az elnök elmondja, hogy a tervezett konferencia nemzetközi, és máshonnan is szereztek támogatást rá a szervezők, tehát javasolja, hogy a kért támogatással az ELTE járuljon hozzá a konferenciához. Kulcsár Szabó Ernő is támogatandónak ítéli a konferenciát, elsősorban a kulturális kapcsolatok fejlesztése miatt /5. határozat: A Tanács Birtalan Ágnes és Teleki Krisztina pályázatát egyhangúlag (12 igen szavazattal) támogatja.

3 Az elnök elmondja, hogy Horváth Ildikó pályázata nem illeszkedik a pályázati kiírás követelményeihez. Csak egy külföldi előadó venne részt, tehát nem lehet nemzetközinek tekinteni a kérdéses konferenciát. Kulcsár Szabó Ernő és Zentai László is ezzel egyetért /6. határozat: A Tanács Horváth Ildikó pályázatát egy tartózkodás mellett 11 nem szavazattal nem támogatja. Fehérvári Anikó pályázatának utolsó két költségtételét (a kulturális program és a pénzkezelés költségeit) nem tudja támogatni a Tudományos Tanács. Zentai László véleménye szerint a szállásköltség is túl magas, és az utazási költségek tekintetében hasonlóan vélekedik. Földi András szerint az is problémát jelent, hogy egyetlen külföldi résztvevőt jeleztek a pályázatban, aki ráadásul még nem rendelkezik komoly tudományos presztízzsel. Oláh Attila elmondja, hogy ez nem probléma, mert a fiatal kutatók részvétele is fontos lehet. Sok ELTE-s fog részt venni a konferencián, az épületet is az ELTE adja. Mivel a neveléstudományi doktori iskola angol képzése jelenleg indul, és fontos lenne, hogy sokan jelentkezzenek oda, a külföldi érdeklődők számára PR értékkel rendelkezhet egy hasonló konferencia. Az elnök javaslata szerint a konferencia nemzetközi jellegét, tehát a külföldi előadó meghívását támogassa a pályázati forrás egy pontosan megjelölt összeggel /7. határozat: A Tanács Fehérvári Anikó pályázatából a külföldi vendég meghívását, konferencián való részvételét egyhangúlag (12 igen szavazattal) támogatja 350 ezer forinttal. Fokasz Nikosz elmondja, hogy Klima László pályázata nem teljesen fedi le egy nemzetközi konferencia jellemzőit, mivel csak egy finn előadó meghívását jelöli meg. Ezzel a véleménnyel egyetértenek a Tanács tagjai. A konferenciakötet finanszírozása nem tartozik a támogatandó tevékenységek közé /8. határozat: A Tanács Klima László pályázatából a külföldi vendég meghívását, konferencián való részvételét egyhangúlag (12 igen szavazattal) támogatja 240 ezer forinttal. c) Lektorálás Az elnök elmondja Niederreiter Zoltán pályázata kapcsán, hogy a University of Chicago Press-ben való publikálásnak örülne és támogatja a pályázatot. Zentai László hozzáteszi, hogy feltehetőleg a világon kevés rangos assziriológiai folyóirat létezik, tehát ő is javasolja a támogatást, és ugyanígy Kulcsár Szabó Ernő is /9. határozat: A Tanács Niederreiter Zoltán pályázatát egyhangúlag (12 igen szavazattal) támogatja. Török Réka pályázatát támogatandónak ítéli Oláh Attila, mivel jó impakt faktoros folyóiratról van szó, ahol fontos a benyújtás előtti lektorálás.

4 /10. határozat: A Tanács Török Réka pályázatát egyhangúlag (12 igen szavazattal) támogatja. Az elnök elmondja, hogy Gergye László ismételten benyújtott egy pályázatot, de a megjelölt két peer review közül csak az egyiket mellékelte, ezért javasolja, hogy a másik peer review-t is kérje be a Tanács a pályázótól /11. határozat: A Tanács Gergye Lászlót egyhangúlag (12 igen szavazattal) felkéri arra, hogy pályázatához csatolja mindkét peer review-t, mert a pályázat értékeléséhez mindkettőre szükség van. Oláh Attila támogatja Krajcsi Attila pályázatát, mivel Q1-es folyóiratban jelenne meg a munkája, és ezeknél a rangos folyóiratoknál anyanyelvi lektorálás előtt el sem olvassák a beküldött tanulmányokat /12. határozat: A Tanács Krajcsi Attila pályázatát egyhangúlag (12 igen szavazattal) támogatja. 2. napirendi pont: A Tudományos Tanács pályázataival és A tudományos kutatás napja az ELTE-n rendezvénnyel kapcsolatos aktivitás hiánya Az elnök örömmel állapítja meg, hogy az utóbbi időben a Tanács több értékes, a korábbiaknál jobb minőségű pályázatot kapott. Sajnálattal állapítja meg azonban, hogy a Tudományos kutatás napja az ELTE-n című rendezvényen nagyon kevesen voltak, és különösen szomorú, hogy az Ígéretes kutató elismerést átvett díjazottak tanszékvezetői nem jelentek meg. Kérdésként felmerül, hogy milyen csatornákon, milyen úton lehetne azt elérni, hogy több résztvevő legyen és a rendezvény kiemelkedő jellegének megfelelően nagyobb figyelmet kapjon. Az elnök hozzáteszi, hogy az Ígéretes kutatói díj végre az ELTE SZMSZ-ébe is bekerülhet, ezzel is kiemelve a jelentőségét. Többen elmondják, hogy sok rendezvény van, különösen november hónapban, a dékánok több meghívót kapnak, mint amennyi rendezvényen részt tudnak venni. Ráadásul tudományos rendezvényeknél minden tekintetben nehéz nagy létszámú hallgatóságot biztosítani /13. határozat: A Tanács az alábbi intézkedéseket tartja indokoltnak a tudomány ünnepe rendezvényeinek népszerűbbé tétele érdekében: a) a) Az ELTE Doktorandusz Önkormányzat delegáltjain keresztül értesíteni kell a kari Doktorandusz Önkormányzatokat az eseményről. b) Nemcsak a dékánokat, hanem a tudományos dékánhelyetteseket is fel kell kérni a részvételre. c) A rendezvényről plakátokat kell készíteni, és ezeket jól látható helyre kifüggeszteni a karokon, lehetőleg a bejárat mellé.

5 d) A Tudományos Tanács tagjai maguk is terjesszék a rendezvényen való részvétel fontosságát. e) Az Ígéretes kutatói elismerés díjazottjai a tanszékükön hívják fel kollégáik figyelmét a rendezvényre. f) Az érintett tanszékek vezetői név szerint címezve kapjanak meghívót azzal a felszólítással, hogy részükről elvárás a megjelenés. Ha a tanszékvezető valamilyen oknál fogva nem tud részt venni az ünnepi eseményen, akkor kérjen fel maga helyett valakit, aki képviseli a tanszéket. g) Az Alumni hálózaton is kell reklámozni a rendezvényt. h) Azt az érzést kell valahogy felkelteni a meghívó címzettjeiben, hogy sokan lesznek ott, ez nem egy a sok közül, hanem különleges esemény, és funkciójukkal együtt jár a részvételi kötelesség. i) A díjazottak családtagjainak is kell meghívót kapni. j) Az előadások címét kell nagyon vonzóvá és érdeklődést felkeltővé tenni. k) Már hónapokkal korábban tájékoztatni kell a dékánokat arról, hogy egy ilyen jelentős esemény közeledik, és részvételükre számít az egyetem. 3. napirendi pont: Az Értékpreferenciák felülvizsgálata a Rektori kiválósági különdíj kiosztása során szerzett tapasztalatokkal Az elnök elmondja, hogy sok feladatot tűzött ki maga elé Tanács, és ezek teljesítése fontos. Fokasz Nikosz hozzáteszi, hogy ő sajnos nem tudott kidolgozott dokumentumot küldeni, bár elkezdte elkészíteni a logaritmust, de kéri, az Iroda küldje el újra részére az adatbázist. A konferenciaelőadások és a konferenciakötetben megjelent művek felhasználásáról Zentai László készített a Tanács ülésére írásban javaslatot. Az MTMT-ben minden írott formában, kötetben megjelenő konferenciaelőadás elérhető, így onnan elvileg ellenőrzött forrásból átemelhető. Az írásban nem megjelent, konferencián elhangzott előadásokat el kell különíteni az előbbiektől, mivel azokat nem lehet automatikusan bevinni az adatbázisba. A Stratégiai adatbázisban minden olyan előadás megjelölhető, amit a kutató fontosnak érez, viszont ezek esetében szinte lehetetlen a tételes ellenőrzés a tudományos színvonalat illetően. A karok vagy a doktori iskolák készíthetnek egy listát az általuk rendszeres megrendezett, vagy egyedi alkalmat jelentő magas színvonalú konferenciákról, és a kijelölt kari vezető ezeket az előadásokat évente/félévente validálhatja. A külső forrásteremtés témájával kapcsolatban az elnök ismerteti az összefoglalót, amit az előzetesen beérkezett vélemények alapján az Iroda szerkesztett. Kérdésként az merül fel, hogy lehetséges-e pályázatok megjelenésekor egyesével eldönteni, hogy figyelembe kell-e venni azokat vagy sem. Bárdos György szerint ez nem lehetséges, mivel túl sok pályázat van ahhoz, hogy ez megoldható legyen. Az elnök elmondja, hogy az is kérdéses, hogy egy pályázat vezetője mennyiben végez tudományos vagy egyéb teljesítményt. Az elnök kiemeli Márkus Éva hozzászólását, aki kihangsúlyozta, hogy minden teljesítményért elegendő lehet csak egyszer adni elismerést, és amennyiben produktum születik a pályázatból, azt később lehet értékelni (de ekkor már nem a pályázatban való részvételt). Tehát meg kell találni azt a

6 pontot, ahol meghúzhatjuk a határt: honnantól jelentős az ELTE szempontjából az adott teljesítmény. Az elnök javasolja, hogy az eddig elhangzottakból és az írásban beküldött véleményekből az Iroda készítsen egy olyan dokumentumot, amiről lehet szavazni. Felhívja arra a figyelmet, hogy az egész ELTE számára fontos egy olyan mérési módszer kidolgozása, amivel értékelhető a tudományos teljesítmény. Harmathy Attila kéri, hogy ne legyen minden pontrendszerben kidolgozva, mivel számos tudományos teljesítmény nem számszerűsíthető. A díjak és elismerések besorolásáról Excel táblázat készült, de az jelenlegi formájában nehezen kezelhető, erre kell valamilyen megoldást találni. Fokasz Nikosz kéri, hogy a Sina Simon díj ne a tudományos kategóriában szerepeljen, mivel ő alapította a kezdeményezést, tudja, hogy ez a kettes kategóriába tartozik (azaz nem tudományos elismerés). Bárdos György javasolja, hogy az adatbázisban feltétlenül legyen egy olyan rubrika, ahova a kutató beleírhatja szabadon, ami szerinte fontos, de az előző kategóriák egyikében sem tudta elhelyezni. 4. napirendi pont: TOP 50 listák Az elnök elmondja, hogy a TOP 50 lista a megjelent monográfiák és szakkönyvek alapján készült. Kérdés, hogy 41 vagy 61 személy szerepeljen ezen a listán, azaz a megjelent 5 vagy 6 monográfia és szakkönyv határán húzza meg a határt az értékelés. Földi András elmondja, hogy a Jogi Kar szempontjából ez a lista használhatatlan, mivel a kérdéses monográfiák és szakkönyvek minőségét nem értékeli semmilyen szempontból. Ezzel a véleménnyel Kulcsár Szabó Ernő is egyetért, hiszen nem minden megjelent publikáció tekinthető tudományos műnek. Fokasz Nikosz szerint sem publikálható ez a lista ilyen formában, mert a megjelenő művek mennyiségénél is fontos szempont lenne azok minőségének értékelése is. Harmathy Attila javasolja, hogy ne csak a TOP 50 lista kerüljön nyilvánosságra, hanem azoknak a műveknek a listája is, amelyek alapján készült a TOP /14. határozat: A Tanács egyhangúlag (12 igen szavazattal) megszavazza, hogy a TOP 50 lista ilyen formában nem publikálható, és kéri a pontos beválogatási szempontokat, a figyelembe vett művek listáját. 5. napirendi pont: Tudástérkép Az elnök elmondja, hogy az egyetemnek szüksége lenne arra, hogy átláthatóbb legyen az, hogy adott területeken milyen tevékenységek folynak. Javaslatként korábban elhangzott,

7 hogy a Stratégiai adatbázisban legyen bekattintható a tudományág és a tevékenység. Kérdésként az merül fel, hogy milyen mélységig lehet erről nyilatkozni (a tapasztalatok azt mutatják, hogy 3-4 szintnél lejjebb nem lehet menni). A legfontosabb kérdés az, hogy milyen besorolást használjunk. A korábbi tapasztalatok azt is megmutatták, hogy a szabadszavas megoldás nem működőképes. Az elnök hozzáteszi, hogy az ELTE-n jelenleg is van tudástérkép a nyolc nagy területet jelképező buborékkal, de ez nem segít a tudományos tevékenységek elhelyezésében. Harmathy Attila véleménye szerint a besorolás legyen tudományterületi, tudományági, és ezt követően az egyes karok mondják meg, hogy a továbbiakban mit tartanak indokoltnak. Zentai László hozzáteszi, hogy a doktori iskolákat lehetne erre felkérni a karok helyett. Bárdos György szerint szükség van címszavakra az adatbázisban, amikre rá lehet keresni. De meg kell gondolni, hogy hány címszó lehet (max. 10). Kulcsár Szabó Ernő elmondja, hogy a tanszékek jellemezhetnék saját tudományos profiljukat. Az elnök megköszöni a javaslatokat, és kihangsúlyozza, hogy innen már könnyebb lesz továbblépni. 6. napirendi pont: Találmányi Testület éves beszámolója Az elnök röviden ismerteti az írásban rendelkezésre álló beszámolót /15. határozat: A Tanács a Találmányi Testület éves beszámolóját egyhangúlag (12 igen szavazattal) elfogadta. 7. napirendi pont: Egyebek Az elnök tájékoztatja a Tanácsot arról, hogy az ELTE több nagy volumenű pályázaton is nyert az utóbbi időben, ezek közül az egyik legfontosabb a VEKOP 9 db pályázata. Az elnök 17:05-kor lezárja a Tanács ülését. Budapest, december 2. Dr. Szalay Péter Elnök dr. Kóré Veronika titkár, emlékeztető-vezető

8 /11. határozat alapján Gergye László elküldte a Tudományos Tanács részére mindkét peer review-t. A dokumentumok alapján ben szavaztak a Tudományos Tanács tagjai: /16. határozat: Gergye László pályázatát a Tudományos Tanács nem támogatja (8 nem szavazattal és 6 tartózkodással), de javasolja a két peer review tartalmi és nyelvi szempontjai szerinti javítást.

9 1. SZ. MELLÉKLET NAPIREND 1. Pályázatok elbírálása a) Külföldi előadó támogatása b) Nemzetközi konferencia szervezése c) Lektorálás 2. A Tudományos Tanács pályázataival és A tudományos kutatás napja az ELTE-n rendezvénnyel kapcsolatos aktivitás hiánya 3. Az Értékpreferenciák felülvizsgálata a Rektori kiválósági különdíj kiosztása során szerzett tapasztalatokkal 4. TOP 50 listák 5. Tudástérkép 6. Találmányi Testület éves beszámolója 7. Egyebek

10 2. SZ. MELLÉKLET

11 ELTE/11926 /12 (2016) 3. SZ. MELLÉKLET (1. NAPIRENDI PONT) A külföldi előadó meghívása pályázatra beérkezett pályázatok listája (Tudományos Tanács i ülése) Támogatás forintban Kar Meghívott előadó Takács Ádám Ft BTK, Történeti Intézet Etienne Balibar professzor (2017. március ) Szállásköltség Darida Veronika Ft BTK, Esztétika Tanszék Alexander Schnell professzor (2017 tavasz) Útiköltség Szállásköltség Lénárd Sándor / Kálmán Orsolya Ft PPK, Neveléstudományi Intézet Päivi Tynjälä felsőoktatás-pedagógiai kutató (2017. március ) Útiköltség Szállásköltség Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Kabinet Tudománypolitikai Iroda 1056 Budapest, Szerb utca I. em. 35. tudomanypolitika@rk.elte.hu (36-1) /3080

12 A nemzetközi konferencia szervezése pályázatra beérkezett pályázatok listája (Tudományos Tanács i ülése) Támogatás Kar Téma forintban Jordán Tibor Ft TTK, Operációkutatási Tanszék 10th Japanese-Hungarian Symposium on Discrete Mathematics and Its Applications (2017. május ) Szállásköltség, útiköltség Birtalan Ágnes/ Teleki Krisztina Ft BTK, Mongol és Belső-ázsiai Tanszék Buddhism in Practice (2017. április ) Fotókiállítás költségei Absztraktkötet, névkitűzők, mappák nyomtatása, tollak, jegyzetfüzetek beszerzése, program, plakát sokszorosítása Reptéri transzfer, ELTE kollégiumi szobák igénybe vétele Horváth Ildikó Ft BTK, Fordító- és Tolmácsképző Tanszék XIX. Fordítástudományi Konferencia (2017. március ) Szállásköltség, útiköltség Fehérvári Anikó Ft PPK, Neveléstudományi Intézet HUCER (Hungarian Conference of Educational Researchers konferencia (2017. május ) Szállásköltség, útiköltség Regisztrációs csomag Kulturális program költségei Pénzkezelési költség Klima László Ft BTK, Finnugor Tanszék Magyar balti finn nyelvi és kulturális összevetések (2017. május ) Szállásköltség, útiköltség Konferenciakötet Egyéb dologi költségek

13 A lektorálás pályázatra beérkezett pályázatok listája (Tudományos Tanács i ülése) Kért támogatás forintban Kért támogatás Kar Cím Niederreiter Zoltán ~ Ft 330 USD BTK, Assziriológia és Hebraisztikai Tanszék Two Inscribed Pazuzu Head Amulets: Notes on the Standard B Incantation 23 oldal Török Réka Ft PPK, Pszichológiai Doktori Iskola The efficacy of a brief career decision self-efficacy intervention among high school students 20 oldal + mellékletek The Relation of Writing and Speech in Hans Christian Andersen s novel Gergye László ismételt benyújtás Ft BTK, XVIII-XIX. Századi Magyar Irodalomtörténeti Tanszék Improvisatoren 13 oldal Krajcsi Attila ~ Ft 187 USD PPK, Kognitív Pszichológia Tanszék Interference between numerosity and parity: discrete representation in number processing 24 oldal

14 ELTE/11926 /12 (2016) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM 4. SZ. MELLÉKLET (3. NAPIRENDI PONT) Önálló Word-dokumentumban és Excel-táblázatban Eötvös Loránd Tudományegyetem Rektori Kabinet Tudománypolitikai Iroda 1056 Budapest, Szerb utca I. em. 35. (36-1) /3080

15 5. SZ. MELLÉKLET (4. NAPIRENDI PONT) Önálló Excel-táblázatban

16 6. SZ. MELLÉKLET (6. NAPIRENDI PONT) Önálló PDF-dokumentumban

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1015/2(2019) TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2019. FEBRUÁR 1., 14.00-15.00. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay Péter elnök 14:00-kor megnyitja

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1034/6(2018) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2018. JÚLIUS 6., 13.00-14.00. HELYE: TANÁRI KLUB (SZERB UTCA 21-23. I. EMELET) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay Péter

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM REKTORI KABINET Tudománypolitikai Iroda TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM REKTORI KABINET Tudománypolitikai Iroda TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2016. ÁPRILIS 29. 14:00-16:00 HELYE: TÁRGYALÓTEREM (SZERB UTCA 21-23. II. EM. 23.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Dr. Szalay Péter elnök 14:00-kor megnyitja a Tanács ülését,

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1034/8(2018) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2018. OKTÓBER 5., 13.00-14.15. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1034/9(2018) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2018. NOVEMBER 9., 14.00-16.20. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt:

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1034/4(2018) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2018. ÁPRILIS 13., 14.00-15.45. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt:

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1015/3(2019) TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2019. MÁRCIUS 8., 14.00-16.00. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay Péter elnök 14:00-kor megnyitja

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2016. JANUÁR 13., 14.00-16.50 HELYE: TANÁRI KLUB (SZERB UTCA 21-23. I. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay Péter elnök 14:00-kor megnyitja a Tanács ülését, üdvözölve

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1015/1(2019) TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2019. JANUÁR 11., 14.00-16.30. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay Péter elnök 14:00-kor megnyitja

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1034/1(2018) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2018. JANUÁR 12., 14.00-17.00. HELYE: TANÁRI KLUB (SZERB UTCA 21-23. I. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay Péter elnök

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1034/3(2018) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2018. MÁRCIUS 2., 14.00-16.00. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1034/2(2017) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2018. FEBRUÁR 2., 14.00-16.00. HELYE: TÁRGYALÓ (1056 BUDAPEST, SZERB UTCA 21-23., II. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM ELTE/1018 /3/(2017) EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2016. ÁPRILIS 28., 14.05-16.10 HELYE: TANÁRI KLUB (SZERB UTCA 21-23. I. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay Péter

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Jóléti és Ügyrendi Bizottságának 2015. június 9-én (kedden) 15.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács február 1-jei ülésén meghozott határozatai. Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2011. február 1-jei ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2011. (II.1.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2010/2011. tanév II. félévi ülés- és munkatervéről

Részletesebben

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI HABILITÁCIÓS SZAKBIZOTTSÁGÁNAK ÜGYRENDJE

A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI HABILITÁCIÓS SZAKBIZOTTSÁGÁNAK ÜGYRENDJE A SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM KÖZGAZDASÁGTUDOMÁNYI HABILITÁCIÓS SZAKBIZOTTSÁGÁNAK ÜGYRENDJE 1. Az Ügyrend hatálya 1. Jelen szabályozás az SZTE Közgazdaságtudományi Habilitációs Szakbizottságának a működésére

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar A Hallgatói Önkormányzat Választmányának ügyrendje

Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar A Hallgatói Önkormányzat Választmányának ügyrendje Eötvös Loránd Tudományegyetem Természettudományi Kar A Hallgatói Önkormányzat Választmányának ügyrendje (legutóbbi módosítás: 2018.12.04.) Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (továbbiakban: Egyetem) Természettudományi

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2016. március 9. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. ISZTK keret maradványai-

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA október 27 -i alakuló üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V CSÁKÁNYDOROSZLÓ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 27 -i alakuló üléséről Önkormányzati rendelet: 10/2014.(X.27.) önkormányzati rendelet: 1 Határozat: 101-104

Részletesebben

Tudományszervezési és kutatási pályázat

Tudományszervezési és kutatási pályázat Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Eötvös Loránd University Faculty of Humanities Students' Union Tudományos Bizottság Academic Committee 1088 Budapest, Múzeum

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács december 6-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács december 6-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2012. december 6-ai ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt. 39.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat szeptember 11-én tartott ülésén. (Bánk, Petőfi S. út 25.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat szeptember 11-én tartott ülésén. (Bánk, Petőfi S. út 25. Ikt.szám:42-39/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2014. szeptember 11-én tartott ülésén. (Bánk, Petőfi S. út 25.) Jelen vannak:, a testület e dr. Egyed Ferdinánd,

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT ELNÖKSÉG. Jegyzőkönyv. Elnökségi ülés Jegyzőkönyv Elnökségi ülés 2015. november 18. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) Napirend: 1. Elnöki beszámoló 2. Bejelentések 3. Rektori sportpályázat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 237-6/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 20-án (csütörtökön) 10,00 órai kezdettel

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), I. emeleti kocka tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2014. szeptember 6-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne:

Részletesebben

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI

A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK ÉVI HATÁROZATAI NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM A NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 2016. ÉVI HATÁROZATAI SOPRON 2016 1/2016. (I.15.) SZ. HATÁROZAT A Nyugat-magyarországi Egyetem Szenátusa egyhangúlag elfogadja a

Részletesebben

MÖDFE Nappali munkarendű mester 2017/ /2017/FOKT

MÖDFE Nappali munkarendű mester 2017/ /2017/FOKT Magyarország Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Eötvös Loránd Tudományegyetem által nappali munkarendű mesterképzésben részt vevő, tanulmányaikat 2014/2015 ös, 2015/2016-os valamint a 2016/2017-es

Részletesebben

Tudományszervezési és kutatási pályázat

Tudományszervezési és kutatási pályázat Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Eötvös Loránd University Faculty of Humanities Students' Union Tudományos Bizottság Academic Committee 1088 Budapest, Múzeum

Részletesebben

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER mesterképzés - nappali tagozat

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER mesterképzés - nappali tagozat A Magyar Köztársaság Nemzeti Erőforrás Minisztériuma és a Balassi Intézet által nappali tagozatos mesterképzésben részt vevő, tanulmányaikat 2008/2009-es, a 2009/2010-es, valamint 2010/2011-es tanévben

Részletesebben

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről

ELTE TáTK Kari Tanács-ülés Jegyzőkönyv június 21. JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről JEGYZŐKÖNYV az ELTE Társadalomtudományi Kar Kari Tanácsának üléséről Időpont 2016. június 21. 14 00 Helyszín ELTE Lágymányosi Campus, Északi Tömb 0.100C Kari Tanácsterem Elnök Juhász Gábor JELEN VANNAK

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. január 30-án tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 1/2018. (I.30.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2017/2018. tanév II. félévi

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem BTK A/221-es terme (1088 Budapest, Múzeum körút 4/A., II. emelet)

Eötvös Loránd Tudományegyetem BTK A/221-es terme (1088 Budapest, Múzeum körút 4/A., II. emelet) Jegyzőkönyv a DOSz Nyelvtudományi Osztályának alakuló üléséről Ülés időpontja: 2013. 10. 21. 15:00 Ülés helyszíne: Eötvös Loránd Tudományegyetem BTK A/221-es terme (1088 Budapest, Múzeum körút 4/A., II.

Részletesebben

E M L É K E Z T E T Ő

E M L É K E Z T E T Ő Ikt. sz.:11783/2011-4000/4120 Irattár: 0594/05O30 E M L É K E Z T E T Ő Gyermek- és Ifjúsági Alapprogram Tanács ülése Időpont: Helyszín: 2011. november 04. 9 óra 1054 Budapest, Akadémia u. 3. (Nemzeti

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. június 10.-én (szerda) 14 órakor Segesd Község Önkormányzata házasságkötő termében megtartott soron következő

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Maglóca Község Képviselő-testületének 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2008/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2008. július 8-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 14.00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről

Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Pátka Község Önkormányzatának 66-19/2012. Képviselő-testülete JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2012. szeptember 13-i rendkívüli nyílt üléséről Rendeletek: Határozatok: 172/2012.(IX.13.) 173/2012.(IX.13.)

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM TUDOMÁNYOS TANÁCS ÜLÉSE IDŐPONT: 2017. JÚNIUS 2., 14.00-16.10. HELYE: TANÁRI KLUB (SZERB UTCA 21-23. I. EM.) EMLÉKEZTETŐ Napirend előtt: Szalay Péter elnök 14:00-kor megnyitja a Tanács ülését, üdvözölve

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács január 29-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács január 29-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar A Kari Tanács 2015. január 29-ei ülésének határozatai és jegyzőkönyve A KARI TANÁCS ÜLÉSÉNEK HELYE ELTE BTK kari tanácsterem (Múzeum krt. 4/A, fszt.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén

Jegyzőkönyv. amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén Jegyzőkönyv amely készült az OTP Önkéntes Kiegészítő Nyugdíjpénztár 2011. január 4-én megtartott Küldöttközgyűlésén A küldöttközgyűlés helye: OTP Bank Nyrt. Budapesti Régió (Budapest V., Semmelweis u.

Részletesebben

TÁMOP B-10/2/KONV számú projekt keretében a Projekt Iránytó

TÁMOP B-10/2/KONV számú projekt keretében a Projekt Iránytó EMLÉKEZTETŐ amely készült kiválósági központok fejlesztésére alapozva a területein című, TÁMOP-4.2.1.B-10/2/KONV-2010- számú projekt keretében a Projekt Iránytó Testület üléséről Helyszín: Miskolci Egyetem

Részletesebben

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek...

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek... 530 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. július 21-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 11/2015.

Részletesebben

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző.

Tanácskozási joggal meghívottként jelen van: Aggné Kovács Ildikó körjegyzői feladatokkal megbízott igazgatási ügyintéző. Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 29-6/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2012. április 23-án (hétfőn) 18 órakor a Polgármesteri

Részletesebben

Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről

Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Jegyzőkönyv Szerencs Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 16-án tartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Csikja Sándorné,

Részletesebben

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ

SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ SÁRVÁRI ROMA NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT 9600 Sárvár, Várkerület 2. MEGHÍVÓ A Sárvári Roma Nemzetiségi 2016. május ii-én (szerdán) 14.00 órai kezdettel a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal aljegyzői irodájában

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 06-án megtartott üléséről. Csikós Árpád, Bancsók Elemér képviselők.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 06-án megtartott üléséről. Csikós Árpád, Bancsók Elemér képviselők. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisebbségi Önkormányzat 2010. december 06-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Csikós Árpádné elnök, Csikós Árpád, Bancsók Elemér képviselők. Tanácskozási joggal meghívott:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. B o r d á n y VI./2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V B o r d á n y Önkormányzati Képviselő- testületének 2016. június 7-én megtartott rendkívüli üléséről. I. N A P I R E N D 1./ Döntés a Terület- és Településfejlesztési Operatív

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-5/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 19 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2012. november 5-én a Bihartorda Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselő-testületének nyílt ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. KÉSZÜLT: 2012. november 5-én a Bihartorda Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselő-testületének nyílt ülésén. J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: 2012. november 5-én a Bihartorda Roma Nemzetiségi Önkormányzat képviselő-testületének nyílt ülésén. JELEN VANNAK: A jelenléti ív a jegyzőkönyv mellékleteként csatolva. KOVÁCS

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj a 2015-ös évre. A pályázat célja... 2. Pályázásra jogosultak... 2. Tudományterület, kategória...

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj a 2015-ös évre. A pályázat célja... 2. Pályázásra jogosultak... 2. Tudományterület, kategória... NEMZETKÖZI IGAZGATÓSÁG MAGYAR ÖSZTÖNDÍJ BIZOTTSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj a 2015-ös évre Tartalom A pályázat célja... 2 Pályázásra jogosultak... 2 Tudományterület, kategória...

Részletesebben

HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT

HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Gazdálkodástudományi Kar HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT Telefon/fax: 482-51-94 E-mail: hok@uni-corvinus.hu Honlap: http://kozgaz.bcehok.hu Levélcím: 1093 Budapest, Fővám tér 8. Fsz. 17. Választmányi ülés Jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: A Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Mokka Pinelopi Hegedűsné Szambanisz Zója Dr. Pecaszné Leskó Éva

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: A Görög Nemzetiségi Önkormányzat megválasztott képviselői: Mokka Pinelopi Hegedűsné Szambanisz Zója Dr. Pecaszné Leskó Éva Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata JK: 271.020-18/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Miskolc Megyei Jogú Város Görög Nemzetiségi Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. október 2. napján

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 8/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Egyek Nagyközség Polgármesteri Hivatalának tanácskozó termében 2018. augusztus 27. napján 14:00 órai kezdettel az Ügyrendi Bizottság nyilvános ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca

Jegyzőkönyv. ELTE EHÖK Elnökségi október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca Jegyzőkönyv ELTE EHÖK Elnökségi 2014. október 22. (szerda) 17:00 óra, Helyszín: ELTE EHÖK irodai tárgyaló terem (Budapest, Szerb utca 21-23.) 1. Bejelentések 2. Hallgatói képviselet jövője 3. Ombudsmani

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló

Jegyzőkönyv. Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar Sport Háza (1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.), IV. emeleti ovális tárgyaló Jegyzőkönyv a Fogyatékosok Országos Diák-, és Szabadidősport Szövetségének (a továbbiakban: FODISZ) 2015. május 13-án megtartott elnökségi üléséről (a továbbiakban: ülés) Az elnökségi ülés helyszíne: Magyar

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Beleg Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. április 23.-án (csütörtökön) 17 órakor Beleg Község Önkormányzata hivatali helyiségében megtartott nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme.

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 22-én 8,00 órai kezdettel tartott soron kívüli, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Mellékletek: jelenléti ív meghívó Módosított alapszabály Közgyűlés helye: Szeged, Szent-Györgyi Albert

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

Fogyatékos Hallgatók Ügyeivel Foglalkozó Bizottság Ügyrend

Fogyatékos Hallgatók Ügyeivel Foglalkozó Bizottság Ügyrend 1 Fogyatékos Hallgatók Ügyeivel Foglalkozó Bizottság Ügyrend Elfogadta a Fogyatékos Hallgatók Ügyeivel Foglalkozó Bizottság 2016. VI.3-án. Jóváhagyta a rektor 2016. június Jóváhagyta a Szenátus: sz. határozatával.

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet 1 / 5 2017. 07. 14. 8:08 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 32-11/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2015. szeptember 24-én 18,00 órai kezdettel

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 3/2015 OKSB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT OKTATÁSI, KULTURÁLIS ÉS SPORT BIZOTTSÁG J E G Y Z Ő K Ö N Y V az Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság 2015. március 24-én, (kedden) 15:00 órakor megtartott

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 17-én, 10.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 17-én, 10.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 17-én, 10.00 órakor megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 59/2015. sz. képviselő-testületi határozat: Napirendi pontok elfogadása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V október 18-án órakor a Humán és Népjóléti Bizottság ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V október 18-án órakor a Humán és Népjóléti Bizottság ülésén. A J K A V Á R O S Ö N K O R M Á N Y Z A T A HUMÁN ÉS NÉPJÓLÉTI BIZOTTSÁG 8401 AJKA, Városháza Szabadság tér 12. (88) 521-111 fax:(88) 212-794 Ügyszám: 01/00037-017/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8496. NAGYPIRIT Szám: 237-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagypirit Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. november 21-én (csütörtökön) 16,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 12/2012. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. szeptember 25 -én megtartott testületi ülésről JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. szeptember 25-én, a

Részletesebben

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar. Külügyi Bizottságának Ügyrendje és Pályázati Eljárása. Szeged, március 2.

A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar. Külügyi Bizottságának Ügyrendje és Pályázati Eljárása. Szeged, március 2. A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Külügyi Bizottságának Ügyrendje és Pályázati Eljárása Szeged, 2017. március 2. 1 A Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar A Szegedi Tudományegyetem

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Magyar Kerékpárosklub december 13 án megtartott Választmány üléséről. Szavazás Igen Nem Tartózkodott. Napirend elfogadása 5 0 0

Jegyzőkönyv. A Magyar Kerékpárosklub december 13 án megtartott Választmány üléséről. Szavazás Igen Nem Tartózkodott. Napirend elfogadása 5 0 0 Jegyzőkönyv A Magyar Kerékpárosklub 2013. december 13 án megtartott Választmány üléséről Résztvevők: Varga Andrea (továbbiakban: VA) Választmány tag Közgyűlés delegáltja Liptay Orsolya (továbbiakban: LO)

Részletesebben

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára:

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Kari Tanács 2018. szeptember 25-én tartott rendes ülésén meghozott határozatai Határozatok tára: 42/2018. (IX.25.) KT. sz. határozat a Kari Tanács 2018/2019. tanév I.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Takács Lászlóné nemzetiségi elnökhelyettes. Peresztegi Lászlóné NAPIREND TÁRGYALÁSA ELŐTT:

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Takács Lászlóné nemzetiségi elnökhelyettes. Peresztegi Lászlóné NAPIREND TÁRGYALÁSA ELŐTT: JEGYZŐKÖNYV Készült: A Berhidai Német Nemzetiségi Önkormányzat 2013. június 25-én 11.00 órai kezdettel a Berhidai II. Rákóczi Ferenc Német Nyelvoktató Általános Iskola igazgatói irodája hivatalos helyiségében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre

JEGYZŐKÖNYV. Az ülésen megjelentek: - képviselők: Preklerné Marton Ilona dr. Kolosi Ferenc László István Mikó Imre JEGYZŐKÖNYV amely készült Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének Gazdasági és Közbeszerzési Bizottsága 2014. év február hó 3. napján 15 óra 11 perckor a Polgármesteri

Részletesebben

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2013. február 5-én tartott nyilvános rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének. 2013. február 5-én tartott nyilvános rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Sárosd Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. február 5-én tartott nyilvános rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Határozatok: 17/2013. (II. 05.) 18/2013. (II. 05.) J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 14 / 2007. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2007. május 14-én 16,15 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

14/2018. (IX.05.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 5-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

14/2018. (IX.05.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 5-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2018. (IX.05.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 5-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. február 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. február 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta.

Összefoglaló. A Bizottság az ülés napirendjét 3 egybehangzó igen szavazattal elfogadta. 03-3/9-17/2014. Összefoglaló az Oktatási és Kulturális Bizottság 2014. július 18-án megtartott rendkívüli üléséről Helyszín: Városháza, Pécs, Széchenyi tér 1. I. em. 126. Jelen vannak: Lengvárszky Attila

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2012. március 22-én 17,30 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2012. március 22-én 17,30 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 5/2012. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. március 22-én 17,30 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne: Eplény Közösségi Ház Jelen vannak: Fiskál János

Részletesebben

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja

3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS. 1. A szabályzat célja 3/2016. (IX.26.) számú REKTORI ÉS KANCELLÁRI EGYÜTTES UTASÍTÁS 1. A szabályzat célja (1) A Magyar Nemzeti Bank, mint Támogató által (továbbiakban: MNB) az Eszterházy Károly Főiskola, mint az Eszterházy

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. május 29. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. május 29. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Magyar Lupus Egyesület közgyűlésén, 2007. május 29. napján, Budapest, Frankel Leó út 25-29 sz. (ORFI, Lukács Klub) alatt. Jelen vannak: az Egyesület tagjai a mellékelt jelenléti

Részletesebben

A kuratóriumi tagok jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag megválasztották Puskás Norbertet, jegyzőkönyv hitelesítőnek Szabó Márta kuratóriumi tagot.

A kuratóriumi tagok jegyzőkönyvvezetőnek egyhangúlag megválasztották Puskás Norbertet, jegyzőkönyv hitelesítőnek Szabó Márta kuratóriumi tagot. 2/2016 JEGYZŐKÖNYV Készült: a Derkovits Iskoláért Alapítvány kuratóriumának üléséről. Időpont: 2016. október 13. 17.00 óra Helyszín: Derkovits Gyula Általános Iskola Szombathely Bem J. u. 7. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y. az ELTE PPK Kari Tanácsának április 5-i üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y. az ELTE PPK Kari Tanácsának április 5-i üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y az ELTE PPK Kari Tanácsának 2016. április 5-i üléséről Az ülés helyszíne: Kazinczy u. 23-27. Kari Tanácsterem Az ülés időpontja: 2016. április 5. (kedd), 14:00 óra Jelen vannak: az

Részletesebben

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 26-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 26-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 30 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez

TÁRGYMUTATÓ. Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez TÁRGYMUTATÓ Fegyvernek Város Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. október 21-ei alakuló ülésének jegyzőkönyvéhez 161/2014.(X.21.) sz. önk.hat. 18/2014.(X.29.) önk.rend. 162/2014.(X.21.) sz. önk.hat. Napirendek

Részletesebben

Előadók: Páliné Keller Csilla 4. napirend Munkaszervezet évi munkatervének és költségvetési tervének bemutatása Előadók: Páliné Keller Csilla 5.

Előadók: Páliné Keller Csilla 4. napirend Munkaszervezet évi munkatervének és költségvetési tervének bemutatása Előadók: Páliné Keller Csilla 5. Szám: 1/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Az Alpokalja-Ikva mente Leader Egyesület 2010. május 18.-án 15.00 órai kezdettel megtartott elnökségi ülésén. Helye: Fertőszentmiklós, Polgármesteri Hivatal, Házasságkötő

Részletesebben

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV

Ikt.szám:42-46/2014. NÓGRÁD MEGYEI SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT JEGYZŐKÖNYV Ikt.szám:42-46/2014. JEGYZŐKÖNYV Készült: : a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2014. október 27-én, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében tartott alakuló ülésén. Jelen vannak: Gyöngyösi Sándorné,

Részletesebben

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA

ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA XVII. Iktatószám: 280-11/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete ÜGYRENDI-JOGI-SZOCIÁLIS BIZOTTSÁGA 2016. július 26-i n y í l t, s o r o s üléséről. 241/2016.(VII.26.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: A Ludányhalászi Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata képviselő-testületének február 09-én megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: A Ludányhalászi Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata képviselő-testületének február 09-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: A Ludányhalászi Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata képviselő-testületének 2012. február 09-én megtartott üléséről Jelen vannak: Oláh Petra elnökhelyettes Ruszóné Gazsi Alexandra

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat célja:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat célja: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Felsőoktatási Posztdoktori Kutatói Ösztöndíjra az Új Nemzeti Kiválóság Program keretében (pályázati kód: ÚNKP-16-4) 2016/2017. tanév Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot hirdet

Részletesebben

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket.

JEGYZÖKÖNYV. A Közgyülés egyhangúlag elfogadja a javasolt személyeket. JEGYZÖKÖNYV A Balatonkenesei Horgászegyesület Közgyülése a kiküldött meghívónak megfelelöen 2014. március 1-én 9:00 órakor elkezdödött. Helye: Balatonkenese, Faluház A levezetö elnök, Mészöly Sándor felterjeszti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás. 2013. augusztus 12-én. megtartott nyilvános, alakuló üléséről HATÁROZATOK

JEGYZŐKÖNYV. Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás. 2013. augusztus 12-én. megtartott nyilvános, alakuló üléséről HATÁROZATOK JEGYZŐKÖNYV Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás 2013. augusztus 12-én megtartott nyilvános, alakuló üléséről Szám: 1395/2013/ANA. 1/2013. (VIII.12.) határozat Társulási Tanács elnökének megválasztásáról

Részletesebben

PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 -

PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 - PRO UNIVERSITATE ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT SZAKMAI ÖSZTÖNDÍJ, KIEMELT KÖZÖSSÉGI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a 2017/2018-as tanév 1. (őszi) félév - 0 - Általános információk A BCE HÖK pályázatot hirdet a Hallgatói

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. Maglóca Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2-7/2014 J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. október 21-én tartott nyilvános alakuló üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 16 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Páty Község Önkormányzata Jóléti Bizottságának 2011. április 07-én (csütörtökön) 16.30 órai kezdettel megtartott üléséről 1 Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal, Tanácsterem Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja.

JEGYZŐKÖNYV. Határozati javaslatként a testületi ülés napirendjének a meghívóban szereplő napirendi pontok tárgyalását javasolja. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-16/2015.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. december 17-én, 17 órakor az Önkormányzati Hivatal üléstermében

Részletesebben