Beszerzések és szerzõdések

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszerzések és szerzõdések"

Átírás

1 Beszerzések és szerzõdések Szolgáltatások, eszközök beszerzése esetén a beszerzés menete egyrészt függ a beszerzés értékétõl azaz: Nettó Ft alatti (kis értékû) szolgáltatás, eszköz beszerzése Az elszámoláshoz szükséges dokumentumok: megrendelõ szerzõdés1 db árajánlat Nettó Ft feletti szolgáltatás, eszköz beszerzése. Az elszámoláshoz szükséges dokumentumok: 3 db árajánlatszerzõdésnettó 8 millió Ft feletti beszerzés Esetén közbeszerzési eljárás lefolytatása szükséges. Kérjük vegyék figyelembe az egybeszámítási kötelezettséget is. Az irodaszer, nyomda, könyv, eszköz és immateriális javak beszerzése esetén a fenti értékhatárok az árajánlat beszerzésekre változatlanul érvényesek, azonban ez utóbbi tételek beszerzése az árajánlat bekérést követõen mindig a PTE Edocs rendszerén keresztül történik. Ügymenet:?1. Igénybejelentés ÁrajánlatkérésAz igénybejelentõ leadását és szakmai vezetõ illetve projektmenedzser általi jóváhagyását követõen az igénybejelentõn szereplõ paraméterek alapján projektmenedzser elkészíti az árajánlatkérõ(ke)t, majd ennek alapján a szakmai megvalósító a projektmenedzser bekéri az árajánlato(ka)t.?3. Árajánlat(ok) 100 ezer Ft alatt 1 db, 100 ezer Ft feletti beszerzés esetén legalább 3 db, minden paraméter tekintetében összehasonlítható, árajánlat beszerzése szükséges. A pályázati pénzekbõl finanszírozott projektek keretében elszámolt szolgáltatások esetében -a kiíró szervezet elõírásainak megfelelõen - mindig a legolcsóbb szolgáltatást kell kiválasztani, kivéve ha az attól való eltérés megfelelõ szakmai indokkal alátámasztható, illetve az adott szolgáltatás beszerzése mindössze egyetlen beszállítótól lehetséges. Utóbbi esetben a pályázati elszámoláshoz még egy un. kizárólagossági nyilatkozatot is csatolni szükséges. Megrendelés?4.1. Kis értékû szolgáltatás (kivéve: irodaszer, nyomda, könyv, eszköz és immateriális javak) az ügylet létrejöttéhez megrendelõ szerzõdés szükséges, melyet kérünk a projekt menedzserrel engedélyeztetni.

2 ?4.2. Irodaszer, nyomda, könyv, eszköz és immateriális javak beszerzése esetén a PII PKO megfelelõ szervezeti alegysége a szakmai megvalósító rögzíti a beszerzést a PTE Edocs rendszerében, majd Edocs megrendelõt generál.?4.3. Nettó 100 ezer Ft feletti beszerzés esetén (kivéve: irodaszer, nyomda, könyv, eszköz és immateriális javak) a szolgáltatás/ eszköz beszerzéséhez egyedi szerzõdés szükséges. A projekt menedzsment elkészíti az egyedi szerzõdést, melyet egyeztet a szakmailag érintett megvalósítóval, aki pedig ezt követõen a szerzõdést a leendõ megbízottal egyezteti. (Amennyiben a bevonni kívánt cég alkalmazottja PTE-s dolgozó is, akkor az adott személy munkaköri leírását is mellékelni kell, bizonyítandó, hogy a tevékenység kiszerzõdése nem összeférhetetlen.) A szolgáltatás jellegétõl függõen kérjük az alábbiak figyelembevételét: Rendezvényszervezés/ Catering/ Terembérlet: A Közbeszerzési Osztály dolgozik a projektre vonatkozó keretszerzõdésen. Amíg ez nem készül el, javasoljuk, hogy lehetõség szerint rendezvényszervezõ céggel vegyék fel a kapcsolatot a fenti szabályozás alapján. Így egy számla kiállítása elegendõ. Ha nem rendezvényszervezõ cég állít ki számlát, akkor terembérletrõl illetve cateringrõl szóló számlát tudunk elszámolni. A projekt keretében megtartott képzések, rendezvények esetében az elszámoláshoz az alábbi dokumentumok szükségesek Dokumentum megnevezése Elõállítás módja Megjegyzés Igénybejelentõ, projekt szakmai vezetõje illetékes projektrész vezetõ által aláírva. Eredeti scannelt. Szakmai vezetõ és projektmenedzser jóváhagyásával. Árajánlatkérõk Elektronikusan, de kiküldhetõ faxon, postán is. Projektmenedzserrel egyeztetve. Árajánlat(ok) Elektronikusan ( papír alapon cégszerûen aláírva) 100 ezer Ft alatt: 1 db.

3 100 ezer Ft felett:3db. Szerzõdés megrendelõ Edocs megrendelõ A dokumentum elkészítése a szakmai megvalósító közremûködésével a projektmenedzser illetve a Pályázati és Innovációs Igazgatóság feladata. Brief* Eredeti - aláírva. Kiállításának legkésõbbi dátuma: a szerzõdés aláírását követõ 3 napon belül. Rendezvényszervezés és szerzõdéskötés esetén. A dokumentum elkészítése a szakmai megvalósító közremûködésével a projektmenedzser illetve a Pályázati és Innovációs Igazgatóság feladata. Számla Eredeti. Kizárólag a PTE nevére kiállított számla elszámolására van lehetõség. A számla átutalásos. Fizetési határidõ: 30 nap. SAP szám feltüntetése kötelezõ. P2 Utalványrendelet Eredeti - aláírva. Szállító a számla kiállítója. Teljesítés igazolás Teljesítési jegyzõkönyv** Eredeti - aláírva. Rendezvényszervezés és catering esetén:

4 Teljesítési jegyzõkönyv. Terembérlet esetén: Teljesítés igazolás. Meghívó v elektronikusan Fotódokumentáció Elektronikusan Jelenléti ív Eredeti. Ezen szerepelnie kell a PTE névnek és logónak, a pályázat hivatkozási számának, a kötelezõ arculati elemeknek, a rendezvény pontos idõpontjának valamint a helyszínének. Amennyiben saját jelenléti ívre van szükség, úgy 2 db eredetit töltsenek ki Elõadás(ok) anyaga Elektronikusan Amennyiben releváns. További szakmai anyagok (plakát, brosúra, egyéb nyomtatványok) Elektronikusan Amennyiben releváns. Eredeti. *Brief: A rendezvényszervezésre kötött szerzõdések esetében valamennyi szerzõdõ fél által történõ aláírást követõ 3 napon belül szükséges az un.?brief" elkészítése, melyrõl maga a szerzõdés is rendelkezik. Ezen dokumentum célja, hogy az árajánlatkéréskor megadott paraméterek (ezek jellemzõen: létszám, létszám függvényében a fejenkénti ár, valamint a rendezvény idõterve) esetleg változhatnak a szolgáltatás konkrét igénybevételéig, ezért az un. briefben véglegesítik ezeket az adatokat. A briefet a megrendelõ és a vállalkozó egyaránt aláírja, majd késõbb a teljesítés igazolás kiállítása a briefben megadott paraméterek alapján történik.

5 ** A teljesítési jegyzõkönyv többlettartalma a teljesítés igazoláshoz képest: azon a szolgáltató cég munkatársának aláírása is szerepel, azaz itt elismeri, hogy a jegyzõkönyv tartalmát elfogadta. Egyéb szolgáltatások Egyéb szolgáltatások beszerzése esetén az elszámoláshoz szükséges dokumentumok: Dokumentum megnevezése Elõállítás módja Megjegyzés Igénybejelentõ, projekt szakmai vezetõje illetékes projektész vezetõ által aláírva. Eredeti scannelt. Szakmai vezetõ és projektmenedzser jóváhagyásával. Árajánlatkérõk Elektronikusan, de kiküldhetõ faxon, postán is. Projektmenedzserrel egyeztetve. Árajánlat(ok) Elektronikusan ( papír alapon cégszerûen aláírva) 100 ezer Ft alatt: 1 db. 100 ezer Ft felett:3db. Szerzõdés megrendelõ Nettó 100 ezer Ft felett: szerzõdés. 4 db eredeti. Nettó 100 ezer Ft alatt: megrendelõ szerzõdés. A dokumentum elkészítése a szakmai megvalósító közremûködésével a projektmenedzser illetve a Pályázati és Innovációs Igazgatóság feladata. Számla. Eredeti.

6 Eredeti. Kizárólag a PTE nevére kiállított számla elszámolására van lehetõség. A számla átutalásos. Fizetési határidõ: 30 nap. SAP szám feltüntetése kötelezõ. P2 Utalványrendelet. Eredeti. Eredeti - aláírva. Szállító a számla kiállítója. Teljesítés igazolás. Eredeti. Eredeti - aláírva. Szakmai anyag Értelemszerûen pl.: mérési jegyzõkönyv, fordítás, cikk, tananyag, vizsgadokumentáció, szakértõ beszámolója stb. VM-es megbízási szerzõdés (HSZI) VM-es megbízási szerzõdés esetén az elszámoláshoz szükséges dokumentumok: Dokumentum megnevezése Elõállítás módja Megjegyzés Igénybejelentõ, projekt szakmai vezetõje illetékes projektrész vezetõ által aláírva. Eredeti scannelt. Szakmai vezetõ és projektmenedzser jóváhagyásával. Árajánlatkérõk Elektronikusan, de kiküldhetõ faxon, postán is. Projektmenedzserrel egyeztetve. Árajánlat(ok)

7 Elektronikusan ( papír alapon cégszerûen aláírva) 100 ezer Ft alatt: 1 db. 100 ezer Ft felett:3db. Szerzõdés A dokumentum elkészítése a szakmai megvalósító közremûködésével a projektmenedzser illetve a Pályázati és Innovációs Igazgatóság feladata. Számla Eredeti. Kizárólag a PTE nevére kiállított számla elszámolására van lehetõség. A számla átutalásos. Fizetési határidõ: 30 nap. SAP szám feltüntetése kötelezõ. P2 Utalványrendelet Eredeti - aláírva. Szállító a számla kiállítója. Teljesítés igazolás ** Eredeti - aláírva. Fotó dokumentáció Elektronikusan. Opcionális képzés esetén kötelezõ. Jelenléti ív Eredeti. Ezen szerepelnie kell a PTE névnek és logónak, a pályázat hivatkozási számának, a kötelezõ arculati elemeknek, a rendezvény pontos idõpontjának valamint a helyszínének. Amennyiben saját jelenléti ívre van szükség, úgy 2 db eredetit töltsenek ki

8 Opcionális képzés esetén kötelezõ. További szakmai anyagok (plakát, brosúra, egyéb nyomtatványok). Szakmai indoklás. Elektronikusan Amennyiben releváns. Eredeti. Irodaszer, könyv, eszköz beszerzés Irodaszer, könyv, eszköz beszerzés esetén az elszámoláshoz szükséges dokumentumok: Dokumentum megnevezése Elõállítás módja Megjegyzés Igénybejelentõ, projekt szakmai vezetõje illetékes projektrész vezetõ által aláírva. Eredeti scannelt. Szakmai vezetõ és projektmenedzser jóváhagyásával. Árajánlatkérõk Elektronikusan, de kiküldhetõ faxon, postán is. Projektmenedzserrel egyeztetve. Árajánlat(ok) Elektronikusan ( papír alapon cégszerûen aláírva) 100 ezer Ft alatt: 1 db. 100 ezer Ft felett:3db. Edocs megrendelõ A dokumentum elkészítése a szakmai megvalósító közremûködésével a projektmenedzser illetve a Pályázati és Innovációs Igazgatóság feladata.

9 Számla Eredeti. Kizárólag a PTE nevére kiállított számla elszámolására van lehetõség. A számla átutalásos. Fizetési határidõ: 30 nap. SAP szám feltüntetése kötelezõ. P2 Utalványrendelet Eredeti - aláírva. Szállító a számla kiállítója. Teljesítés igazolás Szállítólevél Átadás-átvételi jegyzõkönyv Üzembe helyezési okmányok Igazolás állományba vételrõl (könyveknél) Eredeti - aláírva. Immateriális javakhoz kapcsolódóan tételes átadás-átvételi jegyzõkönyv. NEM elszámolható költségek: 100 ezer Ft feletti eszközbeszerzés, szoftverbeszerzés, javítás, felújítás. Rövid idõre érkezõ vendégoktatók, vendégkutatók fogadása: Szállásukat és utazásukat a központi közbeszerzési rendszeren (CTO rendszer) keresztül szervezzük meg. Ennek elindításához az utazási igénybejelentõ kitöltése szükséges. Ezt követõen a Pályázati Koordinációs Osztály munkatársai szervezik meg a beutaztatást.

10

PANNON Egyetem TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0017. Projektirányítás Kézikönyv. 2.sz. MELLÉKLET. a Pannon Egyetemre vonatkozóan

PANNON Egyetem TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0017. Projektirányítás Kézikönyv. 2.sz. MELLÉKLET. a Pannon Egyetemre vonatkozóan Projektirányítás Kézikönyv 2.sz. MELLÉKLET a Pannon Egyetemre vonatkozóan I. BESZERZÉSEKHEZ KAPCSOLÓDÓ ELŐÍRÁSOK, ELVÁRÁSOK: Minden beszerzési igény teljesítése (kötelezettségvállalás: szerződéskötés,

Részletesebben

A Projekt Előrehaladási Jelentésben/szállítói kifizetési igénylésben benyújtandó, elszámolható költségek valódiságát igazoló alátámasztó dokumentumok

A Projekt Előrehaladási Jelentésben/szállítói kifizetési igénylésben benyújtandó, elszámolható költségek valódiságát igazoló alátámasztó dokumentumok A Projekt Előrehaladási Jelentésben/szállítói kifizetési igénylésben benyújtandó, elszámolható költségek valódiságát igazoló alátámasztó dokumentumok Közbeszerzési értékhatárt elérő esetekben: - a teljes

Részletesebben

Az elszámolható költségek valódiságát igazoló alátámasztó dokumentumok

Az elszámolható költségek valódiságát igazoló alátámasztó dokumentumok Az elszámolható költségek valódiságát igazoló alátámasztó dokumentumok Közbeszerzési értékhatárt elérő esetekben: - a teljes közbeszerzési dokumentáció előzetes ellenőrzésre és folyamatba épített ellenőrzésre

Részletesebben

ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ AZ ELTE 2015. ÉVI TAVASZI SPORTPÁLYÁZATÁHOZ

ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ AZ ELTE 2015. ÉVI TAVASZI SPORTPÁLYÁZATÁHOZ ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ AZ ELTE 2015. ÉVI TAVASZI SPORTPÁLYÁZATÁHOZ 1. Az elszámolás szabályai A megítélt támogatásra vonatkozóan a Pályázónak elszámolási kötelezettsége van, melyért felelősséggel tartozik!

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ INNOVATÍV FEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA C. BELSŐ PÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ INNOVATÍV FEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA C. BELSŐ PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ INNOVATÍV FEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA C. BELSŐ PÁLYÁZAT A./ ÁLTALÁNOS PÁLYÁZATI FELTÉTELEK A Pécsi Tudományegyetem célja, hogy az oktatás, tudományos tevékenység mellett a régió, az ország

Részletesebben

Elszámolási segédlet

Elszámolási segédlet Elszámolási segédlet A pályázat elszámolása két fő részből áll: 1. Tartalmi rész: Tartalmi beszámoló + mellékletek (fénykép, újságcikk, stb.) A tartalmi beszámoló szöveges összefoglaló, amelyben a támogatott

Részletesebben

ELTE Rektori Kulturális pályázat ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ 2014. nyár

ELTE Rektori Kulturális pályázat ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ 2014. nyár ELTE Rektori Kulturális pályázat ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ 2014. nyár Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megítélt támogatásra vonatkozóan elfogadta a felhasználási és elszámolási szabályokat, melyért felelősséggel

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ INNOVATÍV ÖTLETFEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA C. BELSŐ PÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ INNOVATÍV ÖTLETFEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA C. BELSŐ PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ INNOVATÍV ÖTLETFEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA C. BELSŐ PÁLYÁZAT A./ ÁLTALÁNOS PÁLYÁZATI FELTÉTELEK A Pécsi Tudományegyetem célja, hogy az oktatás valamint a tudományos tevékenység mellett a régió

Részletesebben

Elszámolást alátámasztó dokumentumok (Az egyes elszámolható költségekhez, projektelem/tevékenység kategóriákhoz)

Elszámolást alátámasztó dokumentumok (Az egyes elszámolható költségekhez, projektelem/tevékenység kategóriákhoz) Elszámolást alátámasztó dokumentumok (Az egyes elszámolható költségekhez, projektelem/tevékenység kategóriákhoz) 1. Föld és ingatlan vásárlás Területszerzéssel kapcsolatos bizonylatok összesítıje Hatósági

Részletesebben

Kommunikációs célú beszerzések általános eljárási folyamata. Ssz. Eljárásrendi lépés Dokumentum Felelős 1. Igény megfogalmazása

Kommunikációs célú beszerzések általános eljárási folyamata. Ssz. Eljárásrendi lépés Dokumentum Felelős 1. Igény megfogalmazása Kommunikációs célú keretszerződések terhére történő beszerzések (rendezvényszervezés, nyomda-grafika, médiavásárlás, PR-kreatív) lebonyolításának eljárásrendje A kommunikációs célú keretszerződések terhére

Részletesebben

TÁMOP PROJEKTEK PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSA

TÁMOP PROJEKTEK PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSA TÁMOP PROJEKTEK PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSA 2010.02.26. POLGÁR ÉVA TÉMAKÖRÖK elszámolható költségek útmutató (ESZA/ERFA) könyvvizsgálat a projekt végén előlegből származó kamatbevétel bevételek kezelése milyen

Részletesebben

1. SZÁMÚ IDŐSZAKOS BESZÁMOLÓ

1. SZÁMÚ IDŐSZAKOS BESZÁMOLÓ A (fő)kedvezményezett neve: 1. SZÁMÚ IDŐSZAKOS BESZÁMOLÓ 1. Beszámoló azonosító adatai: Beszámoló kitöltéséért felelős személy: Bereczk Balázs Telefon: +36 (85) 501035 Fax: +36 (85) 501055 Email: bereczk.balazs@marcali.hu

Részletesebben

ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ AZ ELTE 2014/2015. ÉVI ŐSZI-TÉLI KULTURÁLIS PÁLYÁZATÁHOZ

ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ AZ ELTE 2014/2015. ÉVI ŐSZI-TÉLI KULTURÁLIS PÁLYÁZATÁHOZ ELSZÁMOLÁSI ÚTMUTATÓ AZ ELTE 2014/2015. ÉVI ŐSZI-TÉLI KULTURÁLIS PÁLYÁZATÁHOZ Az elszámolás szabályai A megítélt támogatásra vonatkozóan a Pályázónak elszámolási kötelezettsége van, melyért felelősséggel

Részletesebben

Apor Vilmos Katolikus Főiskola

Apor Vilmos Katolikus Főiskola Apor Vilmos Katolikus Főiskola Szervezeti és Működési Szabályzatának V.3.6. számú melléklete Beszerzési szabályzat 2013. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola szenátusa a főiskolai eszközigényekkel kapcsolatos

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT HALLGATÓI KULTURÁLIS ÉS SZAKMAI PÁLYÁZAT

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT HALLGATÓI KULTURÁLIS ÉS SZAKMAI PÁLYÁZAT Elszámolási útmutató a Hallgatói kulturális és szakmai pályázathoz 1. Elnyert támogatás felhasználásának folyamata Teendők a pályázati cél megvalósítása előtt: 1.1. Pályázati ügyintéző felkeresése Sikeres

Részletesebben

EGT Alap Ösztöndíj program Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek (M4)

EGT Alap Ösztöndíj program Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek (M4) EGT Alap Ösztöndíj program Felsőoktatási intézményközi együttműködési projektek (M4) Évközi beszámoló szeminárium Csigi Klaudia Tempus Közalapítvány 2015. szeptember 17. Beszámoló benyújtása Eredeti példányban,

Részletesebben

Pénzügyi és szakmai beszámoló segédlet

Pénzügyi és szakmai beszámoló segédlet Pénzügyi és szakmai beszámoló segédlet Jelen dokumentum nem elválasztható az Elszámolási Útmutatóban foglaltaktól. A dokumentáció összeállítása során az elszámolási útmutatót és a támogatási/megbízási

Részletesebben

Gyakran felmerülő, általános problémák. dr. Vábró László, projektmenedzser IRM Támogatás-koordinációs Főosztály Budapest, 2010. február 11.

Gyakran felmerülő, általános problémák. dr. Vábró László, projektmenedzser IRM Támogatás-koordinációs Főosztály Budapest, 2010. február 11. Gyakran felmerülő, általános problémák dr. Vábró László, projektmenedzser IRM Támogatás-koordinációs Főosztály Budapest, 2010. február 11. Módosítási kérelem eredeti példányának (a SOLID rendszerből generált,

Részletesebben

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében A fogyasztóvédelem társadalmasítása tudatos fogyasztói magatartás kialakításával c. pályázati felhívásához Kódszám:

Részletesebben

VÉGSŐ KEDVEZMÉNYEZETTI BESZÁMOLÓ

VÉGSŐ KEDVEZMÉNYEZETTI BESZÁMOLÓ VÉGSŐ KEDVEZMÉNYEZETTI BESZÁMOLÓ A Végső Kedvezményezett neve / elnevezése: A pályázat iktatási száma: A projekt megvalósításának időtartama (éééé/hh/nn éééé/hh/nn): 1. SZAKMAI BESZÁMOLÓ A megvalósított

Részletesebben

6. sz. melléklet. a TÁMOP 2.2.4 pályázati útmutatóhoz. Költségvetési specifikáció

6. sz. melléklet. a TÁMOP 2.2.4 pályázati útmutatóhoz. Költségvetési specifikáció 6. sz. melléklet a TÁMOP 2.2.4 pályázati útmutatóhoz Költségvetési specifikáció A specifikáció az ESZA elszámolható költségek általános útmutatóban foglaltakat a TÁMOP 2.2.4 pályázati kiírás esetében az

Részletesebben

Maros-völgyi LEADER Egyesület Praktikus tanácsok LEADER pályázatokhoz

Maros-völgyi LEADER Egyesület Praktikus tanácsok LEADER pályázatokhoz Maros-völgyi LEADER Egyesület Praktikus tanácsok LEADER pályázatokhoz Makó, Korona Üzleti és Szolgáltató Központ Széchenyi tér 10. www.marosvolgy.hu 06/62-510-264 - Elektronikus benyújtás - Nincs papír

Részletesebben

1. számú KIFIZETÉSI IGÉNYLÉS Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót KLEBELSBERG INTÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT

1. számú KIFIZETÉSI IGÉNYLÉS Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót KLEBELSBERG INTÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT 1. számú KIFIZETÉSI IGÉNYLÉS Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót A kifizetési igénylés a(z) Időközi kifizetési igény Záró kifizetési igény elválaszthatatlan részét képezi. 1.

Részletesebben

Uniós Projektek Megvalósítása Pénzügyi Szemmel. Uniós pályázatok és projektek felépítése

Uniós Projektek Megvalósítása Pénzügyi Szemmel. Uniós pályázatok és projektek felépítése Uniós Projektek Megvalósítása Pénzügyi Szemmel Uniós pályázatok és projektek felépítése A pályázati dokumentáció tartalma Pályázati felhívás Pályázati útmutató Pályázati adatlap Egyéb útmutatók Útmutató

Részletesebben

Elszámolási segédlet

Elszámolási segédlet Elszámolási segédlet Adó levonási jog (ÁFA visszatérítés) A Kedvezményezett a pályázat benyújtásakor nyilatkozott, hogy a támogatás tekintetében az általános forgalmi adó levonására (ÁFA visszatérítésre):

Részletesebben

I. SZÁMÚ GAZDASÁGI MŰKÖDTETŐ KÖZPONT BESZERZÉSI SZABÁLYZATA

I. SZÁMÚ GAZDASÁGI MŰKÖDTETŐ KÖZPONT BESZERZÉSI SZABÁLYZATA I. SZÁMÚ GAZDASÁGI MŰKÖDTETŐ KÖZPONT BESZERZÉSI SZABÁLYZATA Győr, 2015. 03.02 1 E L Ő S Z Ó Az államháztartási törvény végrehajtásáról szóló 368/2011.(XII:31) kormányrendelet 13. (2) bekezdésében foglalt

Részletesebben

TÁMOP - 5.5.7/08/1 Betegjogi, ellátottjogi és gyermekjogi képviselői hálózat és civil jogvédő munka fejlesztése c. tervezési felhívásához

TÁMOP - 5.5.7/08/1 Betegjogi, ellátottjogi és gyermekjogi képviselői hálózat és civil jogvédő munka fejlesztése c. tervezési felhívásához TÁMOP - 5.5.7/08/1 Betegjogi, ellátottjogi és gyermekjogi képviselői hálózat és civil jogvédő munka fejlesztése c. tervezési felhívásához Kiemelt projektekre vonatkozó költségvetési specifikáció A specifikáció

Részletesebben

ÉRTESÍTŐ 2016/7. SZÁM TARTALOM

ÉRTESÍTŐ 2016/7. SZÁM TARTALOM 2016/7. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 5/2016. (II. 18. MÁV-START Ért. 7.) sz. vezérigazgatói utasítás a típusszerződések alkalmazásáról szóló 36/2014. (III. 20. MÁV-START Ért. 17.) sz. vezérigazgatói

Részletesebben

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében A társadalmi kohéziót erősítő bűnmegelőzési és reintegrációs programok módszertani megalapozása című program tervezéséhez

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT 1. kiadás 1. módosítás 1. oldal DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA Dunaújvárosi Főiskola Szenátusa a 30-2010/2011. (2011.06.07.) sz. határozatával 2011.06.07-én jóváhagyta, hatályos 2011.06.08-tól. módosítások: - A

Részletesebben

Pályázati felhívás sportegyesületek részére

Pályázati felhívás sportegyesületek részére Pályázati felhívás sportegyesületek részére Kiírás Leadási határidő Elbírálás 2014. február 5. 2014. február 21. 2014. március 7. iktatószám: 7738/2014/MAV. Pályázati Kiírás A MÁV Zrt. Támogatói Bizottsága

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ INNOVATÍV TERMÉK-, SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA C. BELSŐ PÁLYÁZAT

PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ INNOVATÍV TERMÉK-, SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA C. BELSŐ PÁLYÁZAT PÁLYÁZATI ÚTMUTATÓ INNOVATÍV TERMÉK-, SZOLGÁLTATÁSFEJLESZTÉS TÁMOGATÁSA C. BELSŐ PÁLYÁZAT A./ ÁLTALÁNOS PÁLYÁZATI FELTÉTELEK A Pécsi Tudományegyetem célja, hogy az oktatás valamint a tudományos tevékenység

Részletesebben

ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. a Társadalmi Megújulás Operatív Program

ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. a Társadalmi Megújulás Operatív Program V. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program Szociális képzések fejlesztése, szakemberek képzése, továbbképzése és készségfejlesztése valamint a helyi fejlesztési kapacitások

Részletesebben

Önellenőrzési Lista. (nem benyújtandó dokumentum)

Önellenőrzési Lista. (nem benyújtandó dokumentum) Önellenőrzési Lista (nem benyújtandó dokumentum) Az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2013-tól

Részletesebben

Online rendszerekre vonatkozó pályázati információk

Online rendszerekre vonatkozó pályázati információk Online rendszerekre vonatkozó pályázati információk Tartalomjegyzék: Szükséges dokumentumok a pályázat benyújtásához; Pályázó gazdálkodására vonatkozó feltételek; Fenntartási kötelezettség; Önrész; Előleg

Részletesebben

Útmutató a kifizetési kérelem benyújtásához vállalkozások/cégek esetében

Útmutató a kifizetési kérelem benyújtásához vállalkozások/cégek esetében Útmutató a kifizetési kérelem benyújtásához vállalkozások/cégek esetében A támogatói szerződés (VKTSZ) megkötését követően kezdődik el a projekt megvalósítása, aminek alapja, az Pályázó jogainak és kötelezettségeinek

Részletesebben

Termékbeszerzések és szolgáltatások esetén minden esetben a

Termékbeszerzések és szolgáltatások esetén minden esetben a A Natura 2000 fenntartási tervek készítéséhez nyújtott támogatás jogcím kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok 1. Személyi jellegű kiadások Az ügyfél köteles az egyes fenntartási tervek

Részletesebben

BESZÁMOLÓ NYOMTATVÁNY Az Onga Város Önkormányzata által nyújtott 201. évi Működési támogatottak részére

BESZÁMOLÓ NYOMTATVÁNY Az Onga Város Önkormányzata által nyújtott 201. évi Működési támogatottak részére Támogatott neve: Támogatási szerződés azonosító száma: I. PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS: BESZÁMOLÓ NYOMTATVÁNY Az Onga Város Önkormányzata által nyújtott 01. évi Működési támogatottak részére 1. Részletes költségvetés:

Részletesebben

Elszámolási segédlet

Elszámolási segédlet Elszámolási segédlet Adó levonási jog (ÁFA visszatérítés) A Kedvezményezett a pályázat benyújtásakor nyilatkozott, hogy a támogatás tekintetében az általános forgalmi adó levonására (ÁFA visszatérítésre):

Részletesebben

Nemzeti Kulturális Alap. Örökségvédelem Kollégium

Nemzeti Kulturális Alap. Örökségvédelem Kollégium Nemzeti Kulturális Alap Örökségvédelem Kollégium 2. Téma: Műemlék épületek és építmények állagmegóvásának, részleges, vagy teljes helyreállításának, felújításának, valamint műemlékek elválaszthatatlan

Részletesebben

Külföldi kiküldetésekkel kapcsolatos szolgáltatások beszerzése november 15.

Külföldi kiküldetésekkel kapcsolatos szolgáltatások beszerzése november 15. Külföldi kiküldetésekkel kapcsolatos szolgáltatások beszerzése 2017. november 15. Közbeszerzés kötelezettséget előíró Kormányrendelet, Keretmegállapodás, és kötelezettek köre 168/2004 (V.25.) Korm. Rendelet

Részletesebben

A kifizetési kérelem mellé benyújtandó, pénzügyi és szakmai előrehaladást igazoló dokumentumok összessége - mátrix 2011.

A kifizetési kérelem mellé benyújtandó, pénzügyi és szakmai előrehaladást igazoló dokumentumok összessége - mátrix 2011. benyújtandó 1 Föld és ingatlan vásárlás Adásvételi szerződés Számla (amennyiben a föld és ingatlanvásárlásról számla is kiállításra került) Tulajdoni lap (60 napnál nem régebbi) Értékbecslő vagy jogszabály

Részletesebben

A közoktatási intézmények projektjeinek megvalósításához kapcsolódó feladatok és tapasztalatok a fenntartóváltást követően

A közoktatási intézmények projektjeinek megvalósításához kapcsolódó feladatok és tapasztalatok a fenntartóváltást követően A közoktatási intézmények projektjeinek megvalósításához kapcsolódó feladatok és tapasztalatok a fenntartóváltást követően Előadó: Tóth A-la projekt referens } } } } A megkapo9 közel négyezres projekt

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT REKTORI KULTURÁLIS TÁMOGATÁS. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT REKTORI KULTURÁLIS TÁMOGATÁS. PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra PÁLYÁZATI KIÍRÁS Rektori Kulturális Támogatásra Az ELTE rektora és az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat elnöke pályázatot ír ki a hallgatók kulturális tevékenységének támogatására. Kulturális támogatásra

Részletesebben

A projekt előrehaladási jelentések szakmai tartalmának összeállítása

A projekt előrehaladási jelentések szakmai tartalmának összeállítása A projekt előrehaladási jelentések szakmai tartalmának összeállítása Kovács Ildikó, projektfelügyelő IRM Támogatás-koordinációs Főosztály Budapest, 2010. február 11. A monitoring célja a megvalósuló projektek

Részletesebben

PTE ÁJK Pályázati Szabályzata

PTE ÁJK Pályázati Szabályzata PTE ÁJK Pályázati Szabályzata 1. A PTE ÁJK Pályázati Szabályzatának (továbbiakban: Szabályzat) célja összhangban a PTE pályázati rendjéről szóló 4/2007.sz. Rektori Utasítással a PTE ÁJK pályázati aktivitásának

Részletesebben

Erasmus + pénzügyi menedzsment a támogatói előírások tükrében. Pénzügyi tematikus monitoring szeminárium november 19.

Erasmus + pénzügyi menedzsment a támogatói előírások tükrében. Pénzügyi tematikus monitoring szeminárium november 19. Erasmus + pénzügyi menedzsment a támogatói előírások tükrében Pénzügyi tematikus monitoring szeminárium 2014. november 19. Miről? A rendezvény Erasmus+ (2014-ben induló projektek): KA1 mobilitások (a felsőoktatás

Részletesebben

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Projekt-monitoring az Új Széchenyi Tervben Milos Katalin, igazgató 2012. december 05. Sopron Közös elvárásaink 1. Kevesebb adminisztráció, gyorsabb elbírálási és

Részletesebben

7. számú melléklet KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ. a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett

7. számú melléklet KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ. a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett 7. számú melléklet KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett Építı közösségek Közmővelıdési intézmények az élethosszig tartó tanulásért címő pályázathoz

Részletesebben

Magyar Államkincstár pénzügyi monitoring tevékenysége a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében

Magyar Államkincstár pénzügyi monitoring tevékenysége a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében pénzügyi monitoring tevékenysége a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében A Kincstár feladatai Projekt előrehaladási jelentések befogadása Pénzügyi adatok rögzítése az EMIR-ben Dokumentum-ellenőrzés

Részletesebben

Egységes szakmai beszámolói útmutató a Nemzeti Tehetség Program 2013-2014. évi Cselekvési Program papír alapon benyújtott pályázataihoz

Egységes szakmai beszámolói útmutató a Nemzeti Tehetség Program 2013-2014. évi Cselekvési Program papír alapon benyújtott pályázataihoz Egységes szakmai beszámolói útmutató a Nemzeti Tehetség Program 2013-2014. évi Cselekvési Program papír alapon benyújtott pályázataihoz Oldal: 1 / 6 SZAKMAI RÉSZBESZÁMOLÓ A részletekben történő finanszírozás

Részletesebben

SOLID ALAPOK 2009. évi projektek zárása. Budapest, 2011. január 27.

SOLID ALAPOK 2009. évi projektek zárása. Budapest, 2011. január 27. SOLID ALAPOK 2009. évi projektek zárása Budapest, 2011. január 27. Zárójelentés Kötött zárójelentés formátum. Feltöltésre került a formanyomtatvány a SOLID Együttműködési portálra a dokumentum sablonok

Részletesebben

A szakmai beszámoló célja, hogy a Kedvezményezett a pályázatban vállalt feladatok megvalósítását bemutassa.

A szakmai beszámoló célja, hogy a Kedvezményezett a pályázatban vállalt feladatok megvalósítását bemutassa. Egységes szakmai beszámolói útmutató a Nemzeti Tehetség Program 2013-2014. évi Cselekvési Program EPER rendszerben benyújtott nyílt és meghívásos pályázataihoz Oldal: 1 / 5 SZAKMAI BESZÁMOLÓ A Kedvezményezett

Részletesebben

A pályázat benyújtásához önrész vállalása nem kötelező.

A pályázat benyújtásához önrész vállalása nem kötelező. Pályázati felhívás Nemti Község Önkormányzata tájékoztatja a helyi civil szervezeteket, alapítványokat, hogy Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a helyi civil szervezetek, alapítványok, pénzügyi

Részletesebben

Elszámolási útmutató az ELTE 2015. évi nyári kulturális pályázatához

Elszámolási útmutató az ELTE 2015. évi nyári kulturális pályázatához Elszámolási útmutató az ELTE 2015. évi nyári kulturális pályázatához 0. Egyes pályázati kategóriák speciális jellemzői 0.1. Konferenciaszervezés Konferenciaszervezés esetén a catering szolgáltatást reprezentációs

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

a PM_KKVESZKOZ_2017 kódszámú eszközbeszerzési pályázat tájékoztatóján!

a PM_KKVESZKOZ_2017 kódszámú eszközbeszerzési pályázat tájékoztatóján! a PM_KKVESZKOZ_2017 kódszámú eszközbeszerzési pályázat tájékoztatóján! Főbb tevékenységeink Projektgenerálás, projektfejlesztés Pályázatírás Projektmenedzsment - megvalósítás Forrásbevonás Célcsoportjaink

Részletesebben

2. SZÁMÚ IDŐSZAKOS BESZÁMOLÓ

2. SZÁMÚ IDŐSZAKOS BESZÁMOLÓ A (fő)kedvezményezett neve: ARCALI KISTÉRSÉG 2. SZÁÚ IDŐSZAKOS BESZÁOLÓ 1. Beszámoló azonosító adatai: Beszámoló kitöltéséért felelős személy: Bereczk Balázs Telefon: +36 (85) 501035 Fax: +36 (85) 501055

Részletesebben

Elszámolási segédlet 2017

Elszámolási segédlet 2017 1 Elszámolási segédlet 2017 2 3 4 5 6 7 8 ( A táblázattól függetlenül csak a ben meghatározott céloknak megfelelő költségek számolhatók el.) Záradékolási kötelezettség: a ben meghatározott szöveggel, a

Részletesebben

: Magyarországon található I. világháborús hadisirok és emlékművek felújítása, HIM-HF16. kódszámú pályázat keretein belül

: Magyarországon található I. világháborús hadisirok és emlékművek felújítása, HIM-HF16. kódszámú pályázat keretein belül : Magyarországon található I. világháborús hadisirok és emlékművek felújítása, HIM-HF16. kódszámú pályázat keretein belül Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/224 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény

Részletesebben

"OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013" közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása

OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013 közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása "OKJ gépkezelő tanfolyamok/2013" közbeszerzési eljárás részvételi felhívásának módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/34 Vállalkozási keretszerződés. Nyertes ajánlattevő feladata Ajánlatkérő kijelölt

Részletesebben

Magyar Államkincstár pénzügyi monitoring tevékenysége a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében. Nagy Ildikó

Magyar Államkincstár pénzügyi monitoring tevékenysége a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében. Nagy Ildikó Magyar Államkincstár pénzügyi monitoring tevékenysége a Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program keretében Nagy Ildikó A Kincstár feladatai Projekt előrehaladási jelentések átvétele FH-tól Pénzügyi

Részletesebben

A GOP-2008-3.1.1 Hálózati infrastruktúra létrehozása címő Pályázati Felhívás és Útmutató IX. számú melléklete: Árajánlati sablon

A GOP-2008-3.1.1 Hálózati infrastruktúra létrehozása címő Pályázati Felhívás és Útmutató IX. számú melléklete: Árajánlati sablon A GOP-008-3.. Hálózati infrastruktúra létrehozása címő Pályázati Felhívás és Útmutató IX. számú melléklete: Kitöltési útmutató A pályázónak a pályázati kiírás keretében megvalósítandó projektjéhez az alábbi

Részletesebben

Elszámolási segédlet 2019

Elszámolási segédlet 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Munkaadókat terhelő járulékok Bruttó bér Elszámolható költségnemek Személyi jellegű egyéb kifizetések Munkaadót terhelő járulékok Elszámolási segédlet 2019 ( A táblázattól függetlenül

Részletesebben

Elszámolási útmutató az ELTE 2016. évi tavaszi sportpályázatához

Elszámolási útmutató az ELTE 2016. évi tavaszi sportpályázatához Elszámolási útmutató az ELTE 2016. évi tavaszi sportpályázatához 1. Elnyert támogatás felhasználásának folyamata Teendők a pályázati cél megvalósítása előtt: 1.1. Pályázati ügyintéző felkeresése Sikeres

Részletesebben

Skoda Solaris Trollino 12 típusú trolibusz járművillamossági alkatrészek beszerzése (BKV Zrt. T-415/17.)

Skoda Solaris Trollino 12 típusú trolibusz járművillamossági alkatrészek beszerzése (BKV Zrt. T-415/17.) Skoda Solaris Trollino 12 típusú trolibusz járművillamossági alkatrészek beszerzése () MŰSZAKI LEÍRÁS 2018. MŰSZAKI LEÍRÁS 1. Műszaki követelmények A mellékletben az egyes tételeknél megadott gyártmány

Részletesebben

16. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

16. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 16. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

2013. szeptember 1. TÁMOP B Továbbtanulás erősítése a Táncsicsban. Működési Szabályzat a projekt megvalósítási folyamatára

2013. szeptember 1. TÁMOP B Továbbtanulás erősítése a Táncsicsban. Működési Szabályzat a projekt megvalósítási folyamatára TÁMOP-3.3.10.B-12-2013-0004 Működési Szabályzat a projekt megvalósítási folyamatára 2013. szeptember 1. 1 A Szervezeti és Működési Szabályzat határozza meg a projekt megvalósításában részt vevők feladat-

Részletesebben

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon

Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon PÁLYÁZAT Program neve: Támogatás szakmai iránya: Program kódja Megvalósítandó cél: Társadalmi Megújulás Operatív Program Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban megváltozott munkaképességűek integrációja

Részletesebben

1. SZÁMÚ PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS

1. SZÁMÚ PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS 1. SZÁMÚ PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS 1. A JELENTÉS AZONOSÍTÓ ADATAI: Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2009.07.28 Záró dátum: 2010.01.28 A projekt megvalósításának tényleges kezdete és várható befejezése:

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/138. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 9971/2017 CPV Kód:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/138. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 9971/2017 CPV Kód: Szerz. mód. tájék - Vállalkozási szerződés a KEHOP-5.2.10 azonosító jelű pályázati felhívás alapján a Roth Gyula Erdészeti, Faipari Szakképző Iskola és Kollégium energiahatékonysági felújítási munkáira.

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Alapfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ 4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. 2015. 04.01. Alapfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ 0 Tartalom I. Általános rendelkezések...

Részletesebben

PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉSEK

PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉSEK PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉSEK Dr. Szilágyi Zsolt Miklós Minőségbiztosítási menedzser Tartalom TARTALOM: Alapvetés 6.1-es tábla a projektelemek kategorizálása közbeszerzési szempontból 6.2-es tábla a

Részletesebben

4. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

4. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 4. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Szeged külterület, (volt Öthalmi Laktanya) II. kerület, HRSZ:01392/23 ingatlanon létesítendő Inkubátorház kiviteli- és engedélyes tervei elkészítésére

Szeged külterület, (volt Öthalmi Laktanya) II. kerület, HRSZ:01392/23 ingatlanon létesítendő Inkubátorház kiviteli- és engedélyes tervei elkészítésére Szeged külterület, (volt Öthalmi Laktanya) II. kerület, HRSZ:01392/23 ingatlanon létesítendő Inkubátorház kiviteli- és engedélyes tervei elkészítésére Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/152 Tervezési szerződés

Részletesebben

3. számú KIFIZETÉSI IGÉNYLÉS Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót

3. számú KIFIZETÉSI IGÉNYLÉS Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót 3. számú KIFIZETÉSI IGÉNYLÉS Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót A kifizetési igénylés a(z) Időközi kifizetési igény Záró kifizetési igény elválaszthatatlan részét képezi. 1.

Részletesebben

Villamos energia kiépítés [ED]/2012. - eljárást megindító felhívás 2. számú módosítása

Villamos energia kiépítés [ED]/2012. - eljárást megindító felhívás 2. számú módosítása Villamos energia kiépítés [ED]/2012. - eljárást megindító felhívás 2. számú módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/150 Vállalkozási keretszerződés. Nyertes Ajánlattevő feladata valamennyi rész tekintetében

Részletesebben

20. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez. Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról

20. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez. Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról 20. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Veszprémi Főegyházmegye 8200 Veszprém, Vár utca

Részletesebben

Fő tárgy: További tárgyak:

Fő tárgy: További tárgyak: Tájékoztató a "Tervezési és kivitelezési szerződés - Abaújvár és Kechnec közötti Hernád folyón átívelő határátkelő híd és összekötő utak építési beruházásához kapcsolódó kiviteli tervkészítés és kivitelezés"

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Jóváhagyta:... Bak Tibor intézményvezető Beszerzési Szabályzat oldal 1 Az Alapfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ (a továbbiakban: ALIM) beszerzéseinek lebonyolításával

Részletesebben

OTKA pályázati programok

OTKA pályázati programok OTKA pályázati programok 2019 OTKA Alapkutatási pályázat Tudományterülettől független Témamegkötés nélkül Pécsi Tudományegyetem és a vezető kutató közös pályázata 2015: beadott 82, elnyert 11 (13,4%) 2016:

Részletesebben

Az országban működő köznevelési kollégiumok tehetséggondozó műhelyeinek és programjainak támogatása. (A pályázat kódja: NTP-KKOLL-12-P) Segédlet

Az országban működő köznevelési kollégiumok tehetséggondozó műhelyeinek és programjainak támogatása. (A pályázat kódja: NTP-KKOLL-12-P) Segédlet Az országban működő köznevelési kollégiumok tehetséggondozó műhelyeinek és programjainak támogatása (A pályázat kódja: NTP-KKOLL-12-P) Segédlet Költségterv tervezéséhez, kitöltéséhez A pályázatban csak

Részletesebben

A Budai Vár és környéke közlekedés fejlesztése projekt keretében a Hilton Budapest Hotel alatti autóbusz forduló teljeskörű kivitelezése

A Budai Vár és környéke közlekedés fejlesztése projekt keretében a Hilton Budapest Hotel alatti autóbusz forduló teljeskörű kivitelezése A Budai Vár és környéke közlekedés fejlesztése projekt keretében a Hilton Budapest Hotel alatti autóbusz forduló teljeskörű kivitelezése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/7 Meghatározása: Kivitelezési

Részletesebben

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 58/2014. (IV.11.) számú KÖZLEMÉNYE

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 58/2014. (IV.11.) számú KÖZLEMÉNYE A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal 58/2014. (IV.11.) számú KÖZLEMÉNYE az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó, a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások

Részletesebben

Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Teljesítés helye: Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő:

Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Teljesítés helye: Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Munkaerő kölcsönzés Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/1 Beszerzés tárgya: Határozott idejű munkaerő kölcsönzésre irányuló keretszerződés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a hirdetmény visszavonásáról, módosításáról/ké/2011.12.30

Részletesebben

Egységes szakmai beszámolói útmutató a Nemzeti Tehetség Program 2013-2014. évi Cselekvési Program EPER rendszerben benyújtott pályázataihoz

Egységes szakmai beszámolói útmutató a Nemzeti Tehetség Program 2013-2014. évi Cselekvési Program EPER rendszerben benyújtott pályázataihoz Egységes szakmai beszámolói útmutató a Nemzeti Tehetség Program 2013-2014. évi Cselekvési Program EPER rendszerben benyújtott pályázataihoz Oldal: 1 / 5 SZAKMAI BESZÁMOLÓ A Kedvezményezett köteles a támogatási

Részletesebben

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. a Társadalmi Megújulás Operatív Program

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. a Társadalmi Megújulás Operatív Program VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program Anti-diszkriminációs programok támogatása a médiában c. pályázati felhívásához B komponenséhez A diszkrimináció csökkentésének

Részletesebben

I. Felvételi javaslat, kinevezés módosítás

I. Felvételi javaslat, kinevezés módosítás I. Felvételi javaslat, kinevezés módosítás Felvételi javaslatot, kinevezés módosítására irányuló feljegyzést kizárólag az személyügyi feladatokat ellátó munkatársai indíthatnak. Kapcsolódó dokumentumok:

Részletesebben

PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSI FELTÉTELEK, TUDNIVALÓK

PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSI FELTÉTELEK, TUDNIVALÓK PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSI FELTÉTELEK, TUDNIVALÓK a Szakiskolai fejlesztési program II keretében megvalósítandó tanári, oktatói és tanulói mobilitás elnevezésű programokhoz a támogatás felhasználásáról szóló

Részletesebben

Pályázati felhívás független színházi alkotóknak

Pályázati felhívás független színházi alkotóknak Pályázati felhívás független színházi alkotóknak A Független Színművészetért Alapítvány MOZSÁR MŰHELY - PRODUKCIÓS PÁLYÁZAT 2018 címmel pályázatot ír ki a Mozsár Műhelyben bemutatásra kerülő előadásokra

Részletesebben

HU-Budapest: Nyomdai kivitelezési szolgáltatások 2011/S 16-023603

HU-Budapest: Nyomdai kivitelezési szolgáltatások 2011/S 16-023603 1/8 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:23603-2011:text:hu:html HU-Budapest: Nyomdai kivitelezési szolgáltatások 2011/S 16-023603 Országgyűlés Hivatala, Kossuth L.

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata által meghirdetett Idősügyi támogatási keretből nyert támogatások elszámolásához kapcsolódó segédlet

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata által meghirdetett Idősügyi támogatási keretből nyert támogatások elszámolásához kapcsolódó segédlet Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata által meghirdetett Idősügyi támogatási keretből nyert támogatások elszámolásához kapcsolódó segédlet I. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Idősügyi támogatási keretből (továbbiakban:

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás / Infrastruktúra Operatív Program keretében

KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás / Infrastruktúra Operatív Program keretében 5. sz. melléklet KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás / Infrastruktúra Operatív Program keretében Munkahelyi képzések támogatása ernyőszervezeteken keresztül című pályázati felhíváshoz Kódszám:

Részletesebben

Vállalkozási szerződés pályázati felmérésre és előkészítésre - 2. sz. szerződésmódosítás

Vállalkozási szerződés pályázati felmérésre és előkészítésre - 2. sz. szerződésmódosítás Vállalkozási szerződés pályázati felmérésre és előkészítésre - 2. sz. szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/86 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a

Részletesebben

- A 4.1. pont, támogatást igénylők körére vonatkozó feltételekben is történtek változások:

- A 4.1. pont, támogatást igénylők körére vonatkozó feltételekben is történtek változások: Módosult Mezőgazdasági, erdőgazdálkodási és élelmiszer-feldolgozáshoz kapcsolódó egyéni és csoportos szaktanácsadás című (VP1-2.1.1-2.1.2-17 kódszámú) felhívás és annak dokumentációja Módosult a Széchenyi

Részletesebben

TIOP és KMOP-4.2.1/A

TIOP és KMOP-4.2.1/A TIOP- 3.2.1 és KMOP-4.2.1/A Az integrált munkaügyi és szociális szolgáltató rendszer kereteinek megteremetése a foglalkoztatási szolgálat infrastruktúrájának fejlesztésével c. tervezési felhívásához Kiemelt

Részletesebben

FORDÍTÁSI TEVÉKENYSÉG CSONGRÁD MEGYE ÜGYÉSZI SZERVEI RÉSZÉRE

FORDÍTÁSI TEVÉKENYSÉG CSONGRÁD MEGYE ÜGYÉSZI SZERVEI RÉSZÉRE FORDÍTÁSI TEVÉKENYSÉG CSONGRÁD MEGYE ÜGYÉSZI SZERVEI RÉSZÉRE Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/38 Vállalkozási keretszerződés kötése a Csongrád Megyei Főügyészség, valamint a hozzá tartozó 6 szervezeti

Részletesebben

GVOP-2004-2.1.2. pályázati útmutató kivonat

GVOP-2004-2.1.2. pályázati útmutató kivonat GVOP-2004-2.1.2. pályázati útmutató kivonat KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE KORSZRŰ MENEDZSMENT RENDSZEREK ÉS TECHNIKÁK TÁMOGATÁSA* Támogatás mértéke: *Forrás: www.gkm.hu A projekt elszámolható költségének

Részletesebben

Legfontosabb tudnivalók a tanyapályázatok adminisztratív lépéseiről, a projekt megvalósításáról, a fenntartási kötelezettségekről

Legfontosabb tudnivalók a tanyapályázatok adminisztratív lépéseiről, a projekt megvalósításáról, a fenntartási kötelezettségekről Legfontosabb tudnivalók a tanyapályázatok adminisztratív lépéseiről, a projekt megvalósításáról, a fenntartási kötelezettségekről Danics Kata osztályvezető Tanyaindító konferencia Budapest, 2016. május

Részletesebben

Dunaújvárosi Főiskola Hallgatói Önkormányzat Dunaújváros, Táncsics M. Tel / fax: 25 /

Dunaújvárosi Főiskola Hallgatói Önkormányzat Dunaújváros, Táncsics M. Tel / fax: 25 / PÁLYÁZATI KIÍRÁS A Dunaújvárosi Főiskola Hallgatói Önkormányzat Támogatásának igénylésére A Dunaújvárosi Főiskola Hallgatói Önkormányzata, pályázatot ír ki rendezvények, különböző projektek támogatása

Részletesebben