PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉSEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉSEK"

Átírás

1 PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉSEK Dr. Szilágyi Zsolt Miklós Minőségbiztosítási menedzser

2 Tartalom TARTALOM: Alapvetés 6.1-es tábla a projektelemek kategorizálása közbeszerzési szempontból 6.2-es tábla a lefolytatott közbeszerzési eljárások 6.3-as tábla szerződésmódosítások közbeszerzéssel érintett beszerzéseknél

3 Alapvetés A PEJ-ben alapvetően csak a tárgyidőszakban megindított közbeszerzési eljárásokat kell feltüntetni, kivéve az 1. PEJ-t, amelyben az annak tárgyidőszakát megelőzően a projekttel kapcsolatban lefolytatott valamennyi eljárást is fel kell tüntetni. Amennyiben a Kedvezményezett későbbi PEJ-ekben a szükségesnél több (tárgyidőszakot nem érintő) közbeszerzési eljárásról számol be, nem korrigáltatjuk, de azoknak is megfelelően kell szerepelniük. Jövőben tervezett közbeszerzési eljárásokat nem szabad feltüntetni. Az eredménytelen, illetve visszavont eljárásokat is fel kell tüntetni. Több részajánlatos közbeszerzési eljárásoknál az egyes részeket külön sorokban kell feltüntetni. A PEJ ellenőrzéséhez feltétlenül szükséges, hogy a Közreműködő szervezet rendelkezésére álljanak a közbeszerzési eljárás dokumentumai!

4 Alapvetés Eredménytelen / visszavont / KFF által ellenőrzött közbeszerzési eljárás esetében: Ajánlattételi Felhívás, Dokumentáció, Összegezés és Eredménytájékoztató, illetve megkötött szerződések és szerződésmódosítások (természetesen, ami az adott eljárásban nem keletkezett, pl. eredménytelen eljárásnál szerződés, azt nem is lehet benyújtani). Közreműködő szervezet által utólag ellenőrzött közbeszerzési eljárás esetében: valamennyi, a közbeszerzési eljárással kapcsolatos dokumentum! - Ami az adott projekttel kapcsolatban (ellenőrzésre, kifizetési kérelemhez vagy támogatási szerződés módosításához, változás bejelentéshez) már benyújtásra / feltöltésre került, az nem szükséges az adott PEJ-hez külön benyújtani / feltölteni. - Amit egy másik projekttel kapcsolatban nyújtottak be /töltöttek fel (pl. több projektet érintő tervezési vagy projektmenedzseri munkák), de az adott projekthez még nem, azt újból be kell nyújtani / fel kell tölteni!

5 6.1-es tábla Projekt előkészítés - Komplex terület előkészítési munkák - Eszközbeszerzés A projekt megvalósításához kapcsolódó egyéb szolgáltatások Nem Igen Nem Nem Nem 3.Ha nem közbeszerzés köteles, miért nem? A beszerzés nem éri el a közbeszerzési t A közbeszerzés az bővítés projektelemmel egy eljárásban került lefolytatásra. A közbeszerzés köteles beszerzés kapcsán a PEJ tárgyidőszakában még nem indult meg az eljárás. A beszerzés nem éri el a közbeszerzési t

6 6.1-es tábla Nem közbeszerzés-köteles projektek / speciális indoklás: Közbeszerzési t meghaladó projektelem, amelyre azonban nem folytattak le önálló közbeszerzési eljárást, mert egy másik, nagyobb értékű projektelemmel egy eljárásban szerezték be: Komplex terület előkészítési munkák - Nem A közbeszerzés az bővítés projektelemmel egy eljárásban került lefolytatásra. Közbeszerzés-köteles projektelem, melynek önálló közbeszerzési eljárása lesz, de a PEJ tárgyidőszakában ez még nem indult meg: Eszközbeszerzés Nem A közbeszerzés köteles beszerzés kapcsán a PEJ tárgyidőszakában még nem indult meg az eljárás.

7 6.2-es tábla 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? I. EREDMÉNYTELEN ELJÁRÁS feletti nem igen II. VISSZAVONT ELJÁRÁS feletti nem igen 1. rész: A Épület 2. rész: B Épület 3. rész: C Épület 2. rész: B Épület Pótmunka Parkoló építése feletti feletti feletti Nemzeti szerinti Nemzeti szerinti nem igen nem igen nem igen igen nem igen nem igen

8 6.2-es tábla 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? 1. Tevékenység: automatikusan generálódik, a 6.1-es tábla kitöltését követően. Amely projektelemet abban közbeszerzés kötelesnek jelöltek, ahhoz a 6.2-es táblában jelentést kell adni. Egy projektelemen belül tetszőleges számú közbeszerzési eljárást lehet feltüntetni. 2. Közbeszerzés : szabadon kitölthető, a közbeszerzési eljárás megnevezése. Elvárás: az egyes közbeszerzési eljárásokat (lehetőleg azok neve alapján) egyértelműen meg lehessen különböztetni. Itt kell feltüntetni, ha eredménytelen, vagy visszavont az eljárás, illetve ha az egy több részajánlatos közbeszerzés valamelyik része. 3. Milyen szerint közbeszerzés : annak megfelelően, hogy milyen szerinti közbeszerzési eljárást választottak (NEM az eljárás eredményeképpen megkötött szerződés értéke alapján).

9 6.2-es tábla 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? 4. Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) : a hirdetmény közzétételének (amennyiben még nem jelent meg, feladásának) ; hirdetmény közzététele nélkül induló eljárások esetén a Felhívás megküldésének napja. 5. Indult jogorvoslati eljárás? : értelemszerűen töltendő. 6. Ha indult (jogorvoslati eljárás), született elmarasztaló döntés? : értelemszerűen töltendő, de csak akkor releváns, ha az előző pontban igen választ adtak. 7. Szerződéskötés (tervezett) : tervezett időpont csak abban az esetben megfelelő, ha a szerződéskötésre még nem került sor.

10 6.2-es tábla 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? 8. Szerződéskötés összege: amennyiben már megkötötték a szerződést, annak tényleges értéke, ha még nem, akkor a becsült érték. Amennyiben a tervezett szerződéskötési dátum a PEJ tárgyidőszakába esik, ám ténylegesen szerződéskötésre még nem került sor, a PEJ 1. oldalán található rövid összefoglalóban ezt jelezni kell. A szerződés nettó értékét kell megadni, amennyiben a beszerzés fordított ÁFA-val érintett. Bruttó értéket kell megadni, amennyiben a beszerzés fordított ÁFA-val nem érintett. Eredménytelen, vagy visszavont eljárás esetében: 0. Amennyiben a közbeszerzési eljárás során részajánlat-tételi lehetőség van, és minden részre külön szerződést kötnek, úgy részenként kell szerepeltetni mind a t, mind az összeget!

11 6.2-es tábla 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? 9. Szerződésben vállalt utolsó teljesítési : mindig a megkötött alap szerződés teljesítési határidejét szükséges megadni. Ha a szerződést utólag módosították, és ez megváltoztatta a teljesítési t, a 6.2-es táblában akkor is az eredetileg vállalt dátumot szükséges megadni. Amennyiben a szerződés teljesítési határideje nem konkrét dátum, vagy napokban megadott idő (pl. szerződéskötést követő 60 napon belül ), hanem valamilyen feltétel teljesüléséhez kötött, akkor a PEJhez be kell nyújtani mindazon dokumentumokat, amelyek megfelelően igazolják, hogy a feltétel a 6.2-es táblában feltüntetett időpontban teljesült (illetve előreláthatóan akkor fog teljesülni, ha ez a PEJ tárgyidőszakát követően várható).

12 6.2-es tábla 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? 10. A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével : értelemszerűen töltendő. Amennyiben a Támogatási szerződésben meghatározott teljesítési t (a projekt fizikai megvalósulásának ) utóbb szerződésmódosítással módosították, a módosított dátumnak megfelelően kell tölteni. Amennyiben a Támogatási szerződés ilyen tárgyú módosítása folyamatban van (tehát a Kedvezményezett a kérelmet már benyújtotta, de a Közreműködő szervezet még nem bírálta el), a PEJ 1. oldalán található rövid összefoglalóban ezt jelezni kell!

13 6.2-es tábla speciális esetek: eredménytelen/visszavont eljárás 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? I. EREDMÉNYTELEN ELJÁRÁS feletti nem igen II. VISSZAVONT ELJÁRÁS feletti nem igen Az eredménytelenség/visszavonás tényét fel kell tüntetni a Közbeszerzés tárgyának ismertetésénél (ha az adott közbeszerzési eljárást utólag ismét megindítják, célszerű sorszámot is adni, az azonos tárgyú közbeszerzési eljárások könnyebb megkülönböztethetősége végett). Amennyiben korábban még nem került rá sor, az eredménytelen/visszavont közbeszerzési eljárás Ajánlattételi Felhívását, Dokumentációját, Összegezését és Eredménytájékoztatóját be kell küldeni / fel kell tölteni.

14 6.2-es tábla speciális esetek: eredménytelen/visszavont eljárás 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? I. EREDMÉNYTELEN ELJÁRÁS feletti nem igen II. VISSZAVONT ELJÁRÁS feletti nem igen A szerződésre vonatkozó dátumok értelemszerűen csak tervezettek lehetnek, de összhangban kell lenniük az Ajánlattételi Felhívásban, és a Dokumentációban szereplő tervadatokkal. A szerződés összege 0, jelezve, hogy tényleges szerződéskötésre nem került sor.

15 6.2-es tábla speciális esetek: több részajánlatos eljárás 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? 1. rész: A Épület feletti nem igen 2. rész: B Épület feletti nem igen 3. rész: C Épület feletti nem igen A részajánlat számát, és lehetőleg a tárgyát is fel kell tüntetni a közbeszerzés tárgyának meghatározásakor.

16 6.2-es tábla speciális esetek: több részajánlatos eljárás 1. rész: A Épület feletti nem igen 2. rész: B Épület feletti nem igen 3. rész: C Épület feletti nem igen Függetlenül attól, hogy hány szerződést kötöttek, valamennyi részajánlatot önállóan kell szerepeltetni, mert a szerződés összege, illetve a teljesítési is eltérő lehet a többi rész esetében meghatározottól! Ha valamelyik részt nem az adott projektből finanszírozzák, hanem egy másikból, azt nem lehet feltüntetni a 6.2-es táblában. Ugyanakkor a PEJ 1. oldalán található rövid összefoglalóban jelezni kell, hogy ennek a közbeszerzésnek vannak más, az adott projektet nem érintő részei is! (Ez segítséget nyújthat a közbeszerzési eljárás megismeréséhez, illetve magyarázatot adhat az választásra.)

17 6.2-es tábla speciális esetek: pótmunka (kiegészítő beruházás) 3.Milyen szerint közbeszerzés 4.Ajánlati (részvételi, ajánlattételi) felhívás megjelenése (tervezett) 5.Indult jogorvoslati eljárás? 6.Ha indult, született elmarasztaló döntés? 7.Szerződéskö tés (tervezett) 8.Szerződés összege 9.Szerződésben vállalt utolsó teljesítési 10.A teljesítési összhangban van a támogatási szerződés határidejével? 2. rész: B Épület Pótmunka Nemzeti szerinti igen nem igen Ha a kiegészítő beruházás/pótmunka megrendelésére önálló közbeszerzési eljárást kellett lefolytatni, azt önálló közbeszerzésként kell feltüntetni a 6.2-es táblában abban az esetben is, ha az eljárás eredményeképpen nem önálló szerződést kötöttek, hanem csak az alap szerződést módosították.

18 6.3-as tábla 3.Szerződésmódosítás tartalma 4.Módosítással szerződés összege nőtt? 5.Ha nőtt, indult kiegészítő közbeszerzési eljárás? 6.Ha nem indult, miért nem? 1. rész: A Épület 2. rész: B Épület 3. rész: C Épület 1. rész: A Épület Az 1. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a szerződésben szereplő ÁFA mértékét 25%-ról 27%-ra módosítja. Az 1. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a szerződésben szereplő ÁFA mértékét 25%-ról 27%-ra módosítja. Az 1. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a szerződésben szereplő ÁFA mértékét 25%-ról 27%-ra módosítja. A 2. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a teljesítési t re módosítja. Támogatási szerződésmódosítási kérelem benyújtva: nem nem nem nem 2. rész: B Épület A 2. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a teljesítési t re módosítja. Támogatási szerződésmódosítási kérelem benyújtva: nem 3. rész: C Épület A 2. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a teljesítési t re módosítja. Támogatási szerződésmódosítási kérelem benyújtva: nem 2. rész: B Épület Pótmunka A 3. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a Pótmunkára lefolytatott közbeszerzési eljárás adatait rögzíti. igen igen

19 6.3-as tábla 3.Szerződésmódosítás tartalma 4.Módosítással szerződés összege nőtt? 5.Ha nőtt, indult kiegészítő közbeszerzési eljárás? 6.Ha nem indult, miért nem? 1. rész: A Épület A 2. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a teljesítési t re módosítja. Támogatási szerződésmódosítási kérelem benyújtva: nem 2. rész: B Épület A 2. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a teljesítési t re módosítja. Támogatási szerződésmódosítási kérelem benyújtva: nem 3. rész: C Épület A 2. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a teljesítési t re módosítja. Támogatási szerződésmódosítási kérelem benyújtva: nem Valamennyi, a PEJ tárgyidőszakában (illetve 1. PEJ esetében tárgyidőszakot megelőzően) megkötött szerződésmódosítást fel kell tüntetni. A 6.2-es táblához hasonlóan, itt is egyértelműen beazonosítható módon kell megnevezni a közbeszerzés tárgyát. A tartalmilag azonos szerződésmódosításokat is külön-külön kell feltüntetni. A szerződésmódosítás tartalmának ismertetésénél célszerű meghatározni a szerződésmódosítás számát, megkötésének dátumát is. A szerződésmódosítás tartalmának ismertetésénél célszerű közölni minden, az ellenőrzést megkönnyítő információt (lásd fenti példa).

20 6.3-as tábla speciális esetek: pótmunka (kiegészítő beruházás) 3.Szerződésmódosítás tartalma 4.Módosítással szerződés összege nőtt? 5.Ha nőtt, indult kiegészítő közbeszerzési eljárás? 6.Ha nem indult, miért nem? 2. rész: B Épület Pótmunka A 3. sz. szerződésmódosítás (kelt: ) a Pótmunkára lefolytatott közbeszerzési eljárás adatait rögzíti. igen igen Ha a kiegészítő beruházás/pótmunka megrendelésére önálló közbeszerzési eljárást kellett lefolytatni, azt önálló közbeszerzésként kell feltüntetni a 6.2-es táblában abban az esetben is, ha az eljárás eredményeképpen nem önálló szerződést kötöttek, hanem csak az alap szerződést módosították. Ugyanakkor, mivel szerződésmódosításról van szó, a 6.3-as táblában is fel kell tüntetni az erre vonatkozó adatokat.

21 KÖSZÖNÖM A FIGYELMÜKET! szilagyi.zsolt@norda.hu 46/

1. SZÁMÚ PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS

1. SZÁMÚ PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS 1. SZÁMÚ PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS 1. A JELENTÉS AZONOSÍTÓ ADATAI: Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2009.07.28 Záró dátum: 2010.01.28 A projekt megvalósításának tényleges kezdete és várható befejezése:

Részletesebben

Projekt Státusz Jelentés Kitöltési Útmutató

Projekt Státusz Jelentés Kitöltési Útmutató Projekt Státusz Jelentés Kitöltési Útmutató Benyújtás 2 A PSJ szerkezete 2 Word file kitöltése 3 Projekt alapadatai 3 Tájékoztatási és nyilvánossági kötelezettség teljesítését bemutató táblázat 3 Esélyegyenlőségi

Részletesebben

A minták kitöltési útmutatója

A minták kitöltési útmutatója 31. melléklet a /2004. ( ) IM rendelethez A minták kitöltési útmutatója Általános megjegyzések 1. Jelen rendelet 1. -a szerinti minták a Bizottság 2001/78/EK irányelvével (a közbeszerzési hirdetmények

Részletesebben

Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2012.06.23 Záró dátum: 2012.12.22. Tényleges kezdet dátuma: 2012.02.08 Várható befejezés dátuma: 2013.04.

Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2012.06.23 Záró dátum: 2012.12.22. Tényleges kezdet dátuma: 2012.02.08 Várható befejezés dátuma: 2013.04. 2. SZÁMÚ PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS 1. A PROJEKT ELŐREHALADÁSI JELENTÉS AZONOSÍTÓ ADATAI: Tárgyidőszak Kezdő dátuma: 2012.06.23 Záró dátum: 2012.12.22 A projekt megvalósításának tényleges kezdete és

Részletesebben

ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ május Budapest, Riadó utca Budapest, Pf

ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ május Budapest, Riadó utca Budapest, Pf ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ 2017. május 16. 2017 78 1026 Budapest, Riadó utca 5. 1525 Budapest, Pf. 166. www.kozbeszerzes.hu info@kt.hu A Közbeszerzési Hatóság Elnökének tájékoztatója a 2016. évre vonatkozó éves

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21.

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21. 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklet szerint az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Vakok Állami Intézete, 1146 Budapest, Hermina út 21. 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége:

Részletesebben

2018/89 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.:

2018/89 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ Budapest, Riadó u Pf Tel.: 2018/89 ELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ 2018. 05. 10. 1026 Budapest, Riadó u. 5. 1525 Pf. 166. Tel.: +36 1 882 85 00 kapcsolat@kt.hu www.kozbeszerzes.hu 1/7 A Közbeszerzési Hatóság Elnökének tájékoztatója a 2017. évre

Részletesebben

4. számú szerződés módosításról tájékoztató - KEOP-5.6.0/ kódszámú pályázat külső projektmenedzseri feladatainak ellátása tárgyban

4. számú szerződés módosításról tájékoztató - KEOP-5.6.0/ kódszámú pályázat külső projektmenedzseri feladatainak ellátása tárgyban 4. számú szerződés módosításról tájékoztató - KEOP-5.6.0/12-2014-0001 kódszámú pályázat külső projektmenedzseri feladatainak ellátása tárgyban Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/74 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Többfunkciós Közösségi Ház felújítása és bővítése kivitelezésére vállalkozási szerződés

Többfunkciós Közösségi Ház felújítása és bővítése kivitelezésére vállalkozási szerződés Többfunkciós Közösségi Ház felújítása és bővítése kivitelezésére vállalkozási szerződés Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/86 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: tájékoztató

Részletesebben

ALELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ. 2015. április 27. 1026 Budapest, Riadó utca 5. 1525 Budapest, Pf. 166. www.kozbeszerzes.hu info@kt.hu

ALELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ. 2015. április 27. 1026 Budapest, Riadó utca 5. 1525 Budapest, Pf. 166. www.kozbeszerzes.hu info@kt.hu ALELNÖKI TÁJÉKOZTATÓ 2015. április 27. 2015 48 1026 Budapest, Riadó utca 5. 1525 Budapest, Pf. 166. www.kozbeszerzes.hu info@kt.hu A Közbeszerzések Tanácsa Alelnökének tájékoztatója a 2014. évre vonatkozó

Részletesebben

BELÜGYI ALAPOK SZAKMAI NAP június 18. A Felelős Hatóság által lefolytatott ellenőrzések tapasztalatai

BELÜGYI ALAPOK SZAKMAI NAP június 18. A Felelős Hatóság által lefolytatott ellenőrzések tapasztalatai BELÜGYI ALAPOK SZAKMAI NAP 2019. június 18. A Felelős Hatóság által lefolytatott ellenőrzések tapasztalatai Beszerzések ellenőrzése Egyajánlatos és többajánlatos beszerzések Közbeszerzések, biztonsági

Részletesebben

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI MÚZEUMOK IGAZGATÓSÁGA (Győr, Széchenyi tér 5.) 2010. ÉVI KÖZBESZERZÉSI TERV. Győr, 2010.

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI MÚZEUMOK IGAZGATÓSÁGA (Győr, Széchenyi tér 5.) 2010. ÉVI KÖZBESZERZÉSI TERV. Győr, 2010. GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI MÚZEUMOK IGAZGATÓSÁGA (Győr, Széchenyi tér 5.) 2010. ÉVI KÖZBESZERZÉSI TERV Győr, 2010. TARTALOMJEGYZÉK A/ ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. A közbeszerzési terv felépítése... 3 2. A Kbt.

Részletesebben

Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése

Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése 1 Közbeszerzési, beszerzési és egyéb beszerzési eljárásokkal kapcsolatos kötelezettségek, az eljárások ellenőrzése I. Az eljárás megindítása előtti kötelezettségek: (közvetlen támogatási szerződéshez kapcsolódó

Részletesebben

Bérleti díjból megvalósuló beszerzések beruházási szabályzata. A bérleti díjból megvalósuló beruházások az Önkormányzat tulajdonába kerülnek.

Bérleti díjból megvalósuló beszerzések beruházási szabályzata. A bérleti díjból megvalósuló beruházások az Önkormányzat tulajdonába kerülnek. Bérleti díjból megvalósuló beszerzések beruházási szabályzata 2. sz. melléklet A szabályzat az Önkormányzattal a fürdővagyon használatba adására és annak működtetésére kötött szerződés 13. pontjában kapott

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Egyéb közlemény: KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Egyéb közlemény: KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem NFM. r. 6. (5) bekezdése értelmében a kérelemben meg kell adni az alábbiakat: a) a Kbt. 21. (5) bekezdése szerint a Hatóság által vezetett ajánlatkérők

Részletesebben

Közbeszerzés ellenőrzési tájékoztató

Közbeszerzés ellenőrzési tájékoztató Közbeszerzés ellenőrzési tájékoztató ÁROP-1.2.11/A Pályázói információs nap Előadó: dr. Szabó Zoltán MAG Zrt. programmenedzser 2013. november 11. Közbeszerzések ellenőrzésének folyamatai 1. Szabályozási

Részletesebben

Erdőtelepítési feladatok ellátása

Erdőtelepítési feladatok ellátása Erdőtelepítési feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/63 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

2008. ÉVI KÖZBESZERZÉSI TERV

2008. ÉVI KÖZBESZERZÉSI TERV GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI MÚZEUMOK IGAZGATÓSÁGA (Győr, Széchenyi tér 5.) 2008. ÉVI KÖZBESZERZÉSI TERV Győr, 2008. TARTALOMJEGYZÉK A/ ÁLTALÁNOS RÉSZ... 3 1. A közbeszerzési terv felépítése... 3 2. A Kbt.

Részletesebben

Belügyminisztérium 1051 Budapest, József Attila u Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Nyertes ajánlattevő:

Belügyminisztérium 1051 Budapest, József Attila u Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Nyertes ajánlattevő: "Ultrabook-ok és külső winchesterek beszerzése a KM0201-0219SZGR13 keret-megállapodásból" tárgyú közbeszerzési eljárásban eredményről szóló tájékoztató közzététele Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/96

Részletesebben

Búvótér beépítése és szerelt lépcső elkészítése

Búvótér beépítése és szerelt lépcső elkészítése Búvótér beépítése és szerelt lépcső elkészítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/112 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Homlokrakodó és emelőkosaras gépjármű beszerzése

Homlokrakodó és emelőkosaras gépjármű beszerzése Homlokrakodó és emelőkosaras gépjármű beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/74 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Marógépek beszerzése a Bánki Donát Szakképző Iskola részére (EH)

Marógépek beszerzése a Bánki Donát Szakképző Iskola részére (EH) Marógépek beszerzése a Bánki Donát Szakképző Iskola részére (EH) Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/76 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/93. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/93. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa: Szépművészeti Múzeum Román Csarnokának bővítése és felújítása tárgyú projekt során lebonyolítói, műszaki menedzseri és projekt koordinátori feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/93 Beszerzés

Részletesebben

UNIÓS PROJEKTEK MEGVALÓSÍTÁSA PÉNZÜGYI SZEMMEL A (KÖZ)BESZERZÉSEK

UNIÓS PROJEKTEK MEGVALÓSÍTÁSA PÉNZÜGYI SZEMMEL A (KÖZ)BESZERZÉSEK UNIÓS PROJEKTEK MEGVALÓSÍTÁSA PÉNZÜGYI SZEMMEL A (KÖZ)BESZERZÉSEK I. A (KÖZ)BESZERZÉSEK Elszámolhatósági feltétel útmutatók: A költségszámítás alapjául szolgáló egységárak nem haladják meg a szokásos piaci

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A támogatásból megvalósuló közbeszerzések szabályai

A támogatásból megvalósuló közbeszerzések szabályai A támogatásból megvalósuló közbeszerzések szabályai D r. H o m o l y a R ó b e r t N e m z e t i F e j l e s z t é s i Ü g y n ö k s é g v é g r e h a j t á s i e l n ö k h e l y e t t e s K ö z b e s

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. SZÁMÚ IDŐSZAKOS BESZÁMOLÓ

1. SZÁMÚ IDŐSZAKOS BESZÁMOLÓ 1. SZÁMÚ IDŐSZAKOS BESZÁMOLÓ 1. Beszámoló azonosító adatai: Beszámoló kitöltéséért felelős személy: Panyi Beáta Telefon: +36 (24) 505549 Fax: +36 (24) 505531 Email: panyi.beata@szigetszentmiklos.hu A projekt

Részletesebben

TÁMOP C

TÁMOP C TÁMOP-3.1.4.C-14-2015-0343 projekthez kapcsolódóan rendezvények és képzések lebonyolítása a Lippai János Mezőgazdasági Szakképző Iskola részére tárgyú tájékoztató hirdetmény az eljárás eredményéről Közbeszerzési

Részletesebben

Közzététel dátuma: 2015.01.23. Iktatószám: 868/2015 CPV Kód: 30199000-0;30192000-1;30197000-6;30192112-9

Közzététel dátuma: 2015.01.23. Iktatószám: 868/2015 CPV Kód: 30199000-0;30192000-1;30197000-6;30192112-9 Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala és az Önkormányzat intézményei részére papír, irodaszerek, és nyomtatványok beszerzése (er. táj.) Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Munkaruházat beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Munkaruházat beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Munkaruházat beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/21 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Alkotmánybíróság Budapest, I. Donáti u. 35-45. és Budapest, XII. Rege u. 5. alatti épületei karbantartási feladatainak ellátása

Alkotmánybíróság Budapest, I. Donáti u. 35-45. és Budapest, XII. Rege u. 5. alatti épületei karbantartási feladatainak ellátása Alkotmánybíróság Budapest, I. Donáti u. 35-45. és Budapest, XII. Rege u. 5. alatti épületei karbantartási feladatainak ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/83 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

Gépjármű felelősség és casco biztosítási szolgáltatás nyújtása az Országgyűlés Hivatala részére (626/2015)

Gépjármű felelősség és casco biztosítási szolgáltatás nyújtása az Országgyűlés Hivatala részére (626/2015) Gépjármű felelősség és casco biztosítási szolgáltatás nyújtása az Országgyűlés Hivatala részére (626/2015) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/131 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

1 db hordozható 3D szkenner csomag és 1 db 3D tervezési szoftver beszerzése

1 db hordozható 3D szkenner csomag és 1 db 3D tervezési szoftver beszerzése 1 db hordozható 3D szkenner csomag és 1 db 3D tervezési szoftver beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/12 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

Projekt monitoring a HEFOP 3.4. keretében támogatott projektek esetén. Foglalkoztatási Hivatal ESZA Főosztály 2006. Előadás tematikája

Projekt monitoring a HEFOP 3.4. keretében támogatott projektek esetén. Foglalkoztatási Hivatal ESZA Főosztály 2006. Előadás tematikája Projekt monitoring a HEFOP 3.4. keretében támogatott projektek esetén Foglalkoztatási Hivatal ESZA Főosztály 2006. Előadás tematikája Foglalkoztatási Hivatal helye, szerepe az intézményrendszerben Jelentéstételi

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről - HULEJAF számú pályázat kapcsán lefolytatandó eszközbeszerzés

Tájékoztató az eljárás eredményéről - HULEJAF számú pályázat kapcsán lefolytatandó eszközbeszerzés Tájékoztató az eljárás eredményéről - HULEJAF-2013-0202 számú pályázat kapcsán lefolytatandó eszközbeszerzés Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/123 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Postai irányítószám: 3400 Telefon: +360649511535. Fax: +360649511535. Postai irányítószám: 1222 Telefon: +3606302024423. Fax: +360612480290

Postai irányítószám: 3400 Telefon: +360649511535. Fax: +360649511535. Postai irányítószám: 1222 Telefon: +3606302024423. Fax: +360612480290 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Mezőkövesd

Részletesebben

Trinity International Communications Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlatkérő típusa: Ajánlatkérő fő tevényeségi köre:

Trinity International Communications Korlátolt Felelősségű Társaság Ajánlatkérő típusa: Ajánlatkérő fő tevényeségi köre: Tájékoztató a Kommunikációs szolgáltatások és elektronikus média megjelenés biztosítása GINOP-5.1.2-15-2016-00001 közbeszerzési eljárásban a megkötött szerződés módosításáról. Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Erkel Ferenc multifunkcionális közösségi központ kialakítása - 1. rész: fénytechnika 2. rész: hangtechnika.

Erkel Ferenc multifunkcionális közösségi központ kialakítása - 1. rész: fénytechnika 2. rész: hangtechnika. Erkel Ferenc multifunkcionális közösségi központ kialakítása - 1. rész: fénytechnika 2. rész: hangtechnika. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/71 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Nyíregyházi Egyházmegye épületeinek energetikai felújítása (Projekt azonosító száma: KEHOP )

Nyíregyházi Egyházmegye épületeinek energetikai felújítása (Projekt azonosító száma: KEHOP ) Nyíregyházi Egyházmegye épületeinek energetikai felújítása (Projekt azonosító száma: KEHOP-5.2.3-16-2016-00025) Közbeszerzési Értesítő száma: 2017/195 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Magyarcsanád, Közösségi ház építése

Magyarcsanád, Közösségi ház építése Magyarcsanád, Közösségi ház építése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/17 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

Perifériák beszerzése

Perifériák beszerzése Perifériák beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/14 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája: Kbt. 122/A.

Részletesebben

Gépjármű felelősség- és casco biztosítási szolgáltatás nyújtása az Országgyűlés Hivatala részére (528/2013)

Gépjármű felelősség- és casco biztosítási szolgáltatás nyújtása az Országgyűlés Hivatala részére (528/2013) Gépjármű felelősség- és casco biztosítási szolgáltatás nyújtása az Országgyűlés Hivatala részére (528/2013) Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/143 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza..

A teljes mennyiséggel kapcsolatos tájékoztatást a közbeszerzési dokumentumok részeként rendelkezésre bocsátott műszaki leírás tartalmazza.. 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Részletesebben

Alsónémedi iskola szigetelés, nyílászárócsere eredmény

Alsónémedi iskola szigetelés, nyílászárócsere eredmény Alsónémedi iskola szigetelés, nyílászárócsere eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2011/75 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 7. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Délegyháza Község Önkormányzata, 2337 Délegyháza, Árpád u. 8. 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

ATF_modositas_HC_hulladek

ATF_modositas_HC_hulladek ATF_modositas_HC_hulladek Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/91 Beszerzés tárgya: Veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvételi tevékenysége a HungaroControl Zrt. részére Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

AZ ELLENŐRZÉSI RENDSZER ÉS AZ ELLENŐRZÉSI FOLYAMATOK VÁLTOZÁSAI DR. LADÁNYI NIKOLETTA (KFF)

AZ ELLENŐRZÉSI RENDSZER ÉS AZ ELLENŐRZÉSI FOLYAMATOK VÁLTOZÁSAI DR. LADÁNYI NIKOLETTA (KFF) AZ ELLENŐRZÉSI RENDSZER ÉS AZ ELLENŐRZÉSI FOLYAMATOK VÁLTOZÁSAI DR. LADÁNYI NIKOLETTA (KFF) A FOLYAMATBA ÉPÍTETT ELLENŐRZÉS - AZ UNIÓS ÉRTÉKHATÁROKAT ELÉRŐ VAGY MEGHALADÓ BECSÜLT ÉRTÉKŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSOK

Részletesebben

Redundáns külső adattároló eszköz (storage) bővítése.

Redundáns külső adattároló eszköz (storage) bővítése. Redundáns külső adattároló eszköz (storage) bővítése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/134 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Vállalkozási szerződés pályázati felmérésre és előkészítésre - 2. sz. szerződésmódosítás

Vállalkozási szerződés pályázati felmérésre és előkészítésre - 2. sz. szerződésmódosítás Vállalkozási szerződés pályázati felmérésre és előkészítésre - 2. sz. szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/86 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a

Részletesebben

Támogatott szervezet [Kbt. 6. (1) bekezdés g) pont] Ajánlatkérő fő tevényeségi köre: Oktatás

Támogatott szervezet [Kbt. 6. (1) bekezdés g) pont] Ajánlatkérő fő tevényeségi köre: Oktatás KEOP-5.5.0/A/12-2013-0327 számú pályázat keretében komplex energetikai beruházás kivitelezése a Kempelen Farkas Gazdasági, Vendéglátó, Idegenforgalmi Alapítványi Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa: SZMJV Polgármesteri Hivatal Ellátó és Szolgáltató Szervezete részére fénymásolók, nyomtatók és hozzá kapcsolódó teljes körű üzemeltetési tevékenység beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111 Beszerzés

Részletesebben

16. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

16. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 16. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

KÖZÖS AJÁNLATTEVŐK A Marcali Önkormányzat közigazgatási területe (Somogy megye)

KÖZÖS AJÁNLATTEVŐK A Marcali Önkormányzat közigazgatási területe (Somogy megye) Közbeszerzési Értesítő Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2012 / 22 Ajánlatkérő: Marcali Városi Önkormányzat Nyertes ajánlattevő: KÖRNYEZETTERV KFT. ÉS VÁROS ÉS HÁZ BT. KÖZÖS AJÁNLATTEVŐK Teljesítés

Részletesebben

Magyarország Kapcsolattartási pont(ok):

Magyarország Kapcsolattartási pont(ok): 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Zala Megyei

Részletesebben

2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 3. szám alatti objektumban lévő 2. számú raktár átalakítása

2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 3. szám alatti objektumban lévő 2. számú raktár átalakítása 2120 Dunakeszi, Repülőtéri út 3. szám alatti objektumban lévő 2. számú raktár átalakítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/52 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)_ KÉ Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 26463/2011 CPV Kód:

tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)_ KÉ Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: Iktatószám: 26463/2011 CPV Kód: "ÉMOP-3.1.2/A-2f-2010-0002" azonosítójú, Gyöngyös Város funkcióbővítő város rehabilitációja című projekt "képzés munkanélkülieknek" szolgáltató kiválasztása tárgyú eljárás tájékoztatója Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Mentőegység beszerzés/ 2013.

Mentőegység beszerzés/ 2013. Mentőegység beszerzés/ 2013. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/115 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

A Támogatói Okirat módosítása, változások bejelentése

A Támogatói Okirat módosítása, változások bejelentése A Támogatói Okirat módosítása, változások bejelentése ÁROP-1.2.11/A Pályázói információs nap Előadó: Benkucs László MAG Zrt. Közép-magyarországi ov.h. 2013. november 11. Jogszabályi háttér, eljárásrendek

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Helyi, autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás, közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátása -Körmend

Helyi, autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás, közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátása -Körmend Helyi, autóbusszal végzett menetrend szerinti személyszállítás, közszolgáltatási szerződés keretében történő ellátása -Körmend Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/3 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Karbantartási feladatok ellátása

Karbantartási feladatok ellátása Karbantartási feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/112 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2011.12.30

Részletesebben

Égigérő tanterem - projektvezető koordinátor - szerződés módosítás

Égigérő tanterem - projektvezető koordinátor - szerződés módosítás Égigérő tanterem - projektvezető koordinátor - szerződés módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/86 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015

Részletesebben

Fő tárgy: További tárgyak:

Fő tárgy: További tárgyak: 4. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Hivatalos név: Nemzeti azonosító szám: 2

Hivatalos név: Nemzeti azonosító szám: 2 Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához Információ és online formanyomtatványok: http://simap.ted.europa.eu I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató a Liget Budapest projekt keretében látványtervezői és virtuális 3D modellépítési feladatok ellátása

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató a Liget Budapest projekt keretében látványtervezői és virtuális 3D modellépítési feladatok ellátása Eljárás eredményéről szóló tájékoztató a Liget Budapest projekt keretében látványtervezői és virtuális 3D modellépítési feladatok ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/144 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Pápa Rendőrkapitányság bővítési igényével kapcsolatos kivitelezési feladat

Pápa Rendőrkapitányság bővítési igényével kapcsolatos kivitelezési feladat Pápa Rendőrkapitányság bővítési igényével kapcsolatos kivitelezési feladat Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/1 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

13600 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2014. évi 130. szám. Kormányrendeletek

13600 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2014. évi 130. szám. Kormányrendeletek 13600 M A G Y A R K Ö Z L Ö N Y 2014. évi 130. szám III. Kormányrendeletek A Kormány 241/2014. (IX. 23.) Korm. rendelete a közbeszerzések központi ellenőrzéséről és engedélyezéséről szóló 46/2011. (III.

Részletesebben

SZEI mammográfia eredmény

SZEI mammográfia eredmény SZEI mammográfia eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/58 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Személygépjármű beszerzése (562/2014)

Személygépjármű beszerzése (562/2014) Személygépjármű beszerzése (562/2014) Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/98 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Tájékoztató a Székely Bertalan Általános Iskola épületenergetikai fejlesztésének kivitelezése Szada Nagyközségben tárgyú közbeszerzés eredményéről.

Tájékoztató a Székely Bertalan Általános Iskola épületenergetikai fejlesztésének kivitelezése Szada Nagyközségben tárgyú közbeszerzés eredményéről. Tájékoztató a Székely Bertalan Általános Iskola épületenergetikai fejlesztésének kivitelezése Szada Nagyközségben tárgyú közbeszerzés eredményéről. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/141 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

K db aluljáró takarító gép

K db aluljáró takarító gép K1333 8 db aluljáró takarító gép Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/90 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Döntés az orvosi rendelő felújítása érdekében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesének kihirdetéséről

Döntés az orvosi rendelő felújítása érdekében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesének kihirdetéséről Az előterjesztés száma: 134/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. június 24-én 18-órakor megtartandó ülésére Döntés az orvosi

Részletesebben

KEOP-3.2.0/ azonosító számú, Majorfelújítás Zalaváron és eszközbeszerzés című projekt keretében kivitelezési tevékenység ellátása

KEOP-3.2.0/ azonosító számú, Majorfelújítás Zalaváron és eszközbeszerzés című projekt keretében kivitelezési tevékenység ellátása KEOP-3.2.0/11-2012-0009 azonosító számú, Majorfelújítás Zalaváron és eszközbeszerzés című projekt keretében kivitelezési tevékenység ellátása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/50 Beszerzés tárgya: Építési

Részletesebben

Postai irányítószám: 1027. Regionális/helyi szintű [ ] Támogatott szervezet [Kbt. 6. (1) bekezdés g) pont] [ ]

Postai irányítószám: 1027. Regionális/helyi szintű [ ] Támogatott szervezet [Kbt. 6. (1) bekezdés g) pont] [ ] KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Diákhitel Központ Zrt.

Részletesebben

HPV elleni oltás. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/129

HPV elleni oltás. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/129 HPV elleni oltás Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/129 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel

Részletesebben

Egyéb közlemény: Ajánlatkérő nevében hivatalos közbeszerzési tanácsadó jár el, a hirdetmény ellenőrzését nem kéri.(644.)

Egyéb közlemény: Ajánlatkérő nevében hivatalos közbeszerzési tanácsadó jár el, a hirdetmény ellenőrzését nem kéri.(644.) Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítőben történő közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérő a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Az ajánlatkérő neve és címe: FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. 1067 Budapest, Eötvös utca 2 Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Kapcsolattartó: Molnár Zita Target Consulting Tanácsadó és Szolgáltató

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Tájékoztató a "Hatásvizsgálat - jó gyakorlatok" tárgyú közbeszerzési eljárás eredményéről.

Tájékoztató a Hatásvizsgálat - jó gyakorlatok tárgyú közbeszerzési eljárás eredményéről. Tájékoztató a "Hatásvizsgálat - jó gyakorlatok" tárgyú közbeszerzési eljárás eredményéről. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/116 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/25. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/25. Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/ KÉ. Hirdetmény típusa: A NAV KAFIG 1077 Budapest, Dob u. 75-81. szám alatti irodaépületeiben üzemelő liftek karbantartása tárgyú hirdetmény közzététele nélküli tárgyalásos eljárás eredményéről. Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

Magyarország területe, az Ajánlattevő által Teljesítés helye:

Magyarország területe, az Ajánlattevő által Teljesítés helye: Az országos mérési-értékelési rendszer eredményeinek helyi feldolgozása, hasznosítása című továbbképzések megszervezésére és lebonyolítására vonatkozó keretmegállapodás a TÁMOP-3.1.8-09/1-2010-0004 azonosító

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről_lk kerékblokker karbantartás, javítás

Tájékoztató az eljárás eredményéről_lk kerékblokker karbantartás, javítás Tájékoztató az eljárás eredményéről_lk kerékblokker karbantartás, javítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/141 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

HIRDETMÉNYEKKEL KAPCSOLATOS VÁLTOZÁSOK

HIRDETMÉNYEKKEL KAPCSOLATOS VÁLTOZÁSOK HIRDETMÉNYEKKEL KAPCSOLATOS VÁLTOZÁSOK Tartalom: 1. Az új Kbt. hirdetményekre vonatkozó szabályai 2. Az új hirdetményminta rendelet eltérései 3. A hirdetménymintákat érintő változásokról általában 4. Átmeneti

Részletesebben

Fő tárgy: További tárgyak: III. SZAKASZ: ELJÁRÁS III.1) Adminisztratív információk

Fő tárgy: További tárgyak: III. SZAKASZ: ELJÁRÁS III.1) Adminisztratív információk 4. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Szeged, Tisza Lajos krt sz. alatti Belvedere palota felújítása

Szeged, Tisza Lajos krt sz. alatti Belvedere palota felújítása Szeged, Tisza Lajos krt. 2-4. sz. alatti Belvedere palota felújítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/108 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

92/2011. (XII. 30.) NFM

92/2011. (XII. 30.) NFM 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet A közbeszerzési és tervpályázati hirdetmények feladásának, ellenőrzésének és közzétételének szabályairól, a hirdetmények mintáiról és egyes tartalmi elemeiről, valamint

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Csobánka Község térfigyelő rendszerének kiépítése elnevezésű projekt keretében lefolytatott eszközbeszerzés TE

Csobánka Község térfigyelő rendszerének kiépítése elnevezésű projekt keretében lefolytatott eszközbeszerzés TE Csobánka Község térfigyelő rendszerének kiépítése elnevezésű projekt keretében lefolytatott eszközbeszerzés TE Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/68 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény

Részletesebben