J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete július hó 2. napján, a városháza I. emeleti nagy tanácskozó termében megtartott 13. rendkívüli ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak: Dr. Buzás Péter polgármester, Almási Pál, Baranyi Sándor, Endes Zsigmond, Gáspár Sándor, Gazdag János, Gilicze János, Guvat László, Kovács Sándor, Marosvári Attila, Molnár László, Nagy-György József, Dr. Nagy Lajos, Dr. Orbán Imre PhD, Orosné Spák Hedvig, Dr. Siket István, Toldi János és Varga Zoltán települési képviselők. Jelen van továbbá: Dr. Bánfi Margit jegyző. Dr. Buzás Péter polgármester: Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelettel köszöntöm képviselőtársaimat a mai rendkívüli ülésünkön. A jelenléti ív alapján megállapítom, hogy a 24 települési képviselő közül jelen van 18 fő. A megjelenési arány 75%-os. A megjelenés alapján megállapítom, hogy ülésünk határozatképes, azt megnyitom. A Szervezeti és Működési Szabályzat 21. (1) bekezdés c) pontja alapján felkérem Kovács Sándor és Baranyi Sándor települési képviselőket mai ülésünk jegyzőkönyvének hitelesítésére. Megkérdezem képviselőtársaimat, hogy elvállalják-e? Kovács Sándor és Baranyi Sándor a feladatot vállalják. Megállapítom, hogy mai ülésünk jegyzőkönyvének hitelesítői Kovács Sándor és Baranyi Sándor települési képviselők. Dr. Buzás Péter polgármester: Tisztelt Képviselő-testület! A mai rendkívüli ülésünk telefonon történő összehívását a kiosztott előterjesztésekben történő halaszthatatlan döntés indokolta. A mai ülésünk napirendjeként javaslom nyílt ülési előterjesztésként 1. Helyi autóbusz közlekedéssel kapcsolatos közszolgáltatási szerződés, 3. Telekértékesítési pályázat, 3/A Tulajdonosi hozzájárulás kérése a Materm Kft. részére. Zárt ülési előterjesztésként 4. Az Erdei Ferenc téri sportpálya bővítéséhez szükséges területek megvásárlása és 5. Hulladékgazdálkodási koncepció. A kiküldött írásbeli anyagtól eltérően nem javaslom megtárgyalni a 2. sz. Fürdőprojekt II. fordulós pályázatának benyújtása, azt tekintsük első olvasatnak és majd egy későbbi időpontban térünk rá vissza. Ügyrendiként kér Gilicze úr szót. Tessék parancsolni. Gilicze János külügyi tanácsnok, települési képviselő: Tisztelt Képviselő-testületet kérem, hogy egyebekben a Jasloi meghívást is tárgyaljuk meg. Köszönöm szépen. Dr. Buzás Péter polgármester: Bocsánat, Gilicze úr szólt nekem ez ügyben, én felejtettem el, elnézést kérek, napirendre tűzöm utolsóként ezt a kérdést, amit Gilicze úr szóbahozott. Megfelel így Gilicze képviselőtársam? Gilicze János külügyi tanácsnok, települési képviselő: Igen.

2 2 Dr. Buzás Péter polgármester: Rendben van. Van-e még észrevétel a napirenddel kapcsolatban? Megadom a szót Endes Zsigmond képviselőtársamnak. Endes Zsigmond települési képviselő: Egy testületi határozatot javaslok elfogadni, hogy Csanádpalota várossá vált. Ebben üdvözöljük Csanádpalota összes lakóit, illetve Csanádpalota képviselő-testületét. Dr. Buzás Péter polgármester: Jó gondolat, amit mondtál, de legyünk szabályosak. A rendkívüli testületi ülés napirendjét azt a tárgyalás előtti nap 10 óráig kell nekem jelezni. Gilicze képviselőtársam jelezte azt, amit elmondtam, jelezte, én csak elfelejtettem. Te ezt most mondtad, most ez kimarad. A nevetekben is ma délelőtt a közgyűlésben én ezt elmondtam. Jó? Endes Zsigmond települési képviselő: Most aktuális. Dr. Buzás Péter polgármester: Rendben van, lesz ennek még aktualitása. Azt gondolom, hogy ennél ezt egy kicsit alaposabban, megfontoltabban üzenetében, PR szempontból átgondoltabban célszerű megcsinálni. Ezt ennél kicsit komolyabbra vegyük. Jó? Van-e még észrevétel a napirenddel kapcsolatban? Kérdés, észrevétel nem hangzott el. Dr. Buzás Péter polgármester: Kérem szavazzuk meg a napirendet. A képviselő-testület 18 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő határozatot hozza: 310/2009. (VII.2.) MÖKT h. Tárgy: A képviselő-testület július 2-i - rendkívüli - ülésének napirendje. H A T Á R O Z A T Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete július 2-i rendkívüli ülésének napirendje: Előterjesztések: 1. Helyi autóbusz közlekedéssel kapcsolatos közszolgáltatási szerződés 2. Fürdőprojekt II. fordulós pályázatának benyújtása (első olvasat) 3. Telekértékesítési pályázat 3/A Tulajdonosi hozzájárulás kérése Materm Kft. 4. Az Erdei Ferenc téri sportpálya bővítéséhez szükséges területek megvásárlása 5. Hulladékgazdálkodási koncepció kérdéskörét. Erről értesítést kap: - Makó város polgármestere - Makó város jegyzője

3 1. sz. előterjesztés Helyi autóbusz közlekedéssel kapcsolatos közszolgáltatási szerződés Dr. Buzás Péter polgármester: Kérdése van-e az előterjesztéssel kapcsolatban? Kérdés nem hangzott el. Dr. Buzás Péter polgármester: Vélemény van-e? Vélemény nem hangzott el. Dr. Buzás Péter polgármester: Kérem szavazzunk. 3 A képviselő-testület 18 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő határozatot hozza: 311/2009. (VII.2.) MÖKT h. Tárgy: Helyi autóbusz közlekedéssel kapcsolatos közszolgáltatási szerződés. H A T Á R O Z A T Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete a helyi közösségi közlekedés normatív támogatásáról szóló 20/2009. (IV.17.) KHEM-ÖM együttes rendelet 1. 3 bekezdés c) pontja szerint kinyilvánítja, hogy a Tisza Volán Zrt.-vel évre szóló helyi autóbuszközlekedés közszolgáltatási szerződését pályázati eljárás nélkül, közvetlenül megbízás alapján kötötte meg. Erről értesítést kap: Makó Város Polgármestere Makó Város Jegyzője Tisza Volán Zrt. Szeged, Bakay Nándor u. 48. Polgármesteri Hivatal Építésügyi Hatósági Csoport 2. sz. előterjesztés Fürdőprojekt II. fordulós pályázatának benyújtása Dr. Buzás Péter polgármester: Az a kérésem, hogy ezt az előterjesztést tekintsük első olvasatnak és később döntsünk róla. 3. sz. előterjesztés Telekértékesítési pályázat Dr. Buzás Péter polgármester: Mindenki előtt ismert, hogy vásároltunk területet annak érdekében, hogy egy befektető ott egy beruházást meg tudjon valósítani. Kérdés van-e az előterjesztéssel kapcsolatban? Kérdés nem hangzott el.

4 Dr. Buzás Péter polgármester: Vélemény van-e? Vélemény nem hangzott el. Dr. Buzás Péter polgármester: Kérem szavazzunk. 4 A képviselő-testület 18 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő határozatot hozza: 312/2009. (VII.2.) MÖKT h. Tárgy: Telekértékesítési pályázat. H A T Á R O Z A T Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete nyílt, egyfordulós pályázatot ír ki a Makó, 10439/2 hrsz-ú beépítetlen terület megnevezésű, közigazgatási jelzéssel nem rendelkező, 22 ha 9434 m2 alapterületű ingatlannak a Makó Város Önkormányzatának vagyonáról, a vagyontárgyak feletti tulajdonosi jogok gyakorlásáról szóló 11/2003. (III.26.) Makó ör. rendelkezéseire tekintettel történő értékesítésére. Határidő: azonnal Felelős: polgármester Értesítést kap: - Makó város polgármestere - Makó Város jegyzője 3/A sz. előterjesztés Tulajdonosi hozzájárulás kérése Materm Kft. Dr. Buzás Péter polgármester: Ez az anyag bizottsági ülésen megtárgyalásra került még július hónapban, hogy be tudjuk adni a pályázatot. Van folyamatos egyeztetés, még szakmai kontroll. Mi is szakértőt kértünk annak érdekében, hogy majd a megállapodást megköthessük, stb. Bízzunk benne, hogy februárban elkezdődhet ez a távhő kombinációval történő szolgáltatás. Ugyanúgy a fürdő ennek része ugye? Dr. Nagy Lajosé a szó. Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: Tisztelt Testület! Nem tudtam erről, ez nekem teljesen új, ami előterjesztés itt van. De ez nem baj, hanem azt szeretném megkérdezni, ha már visszasajtoló kutat kell fúrnunk, akkor muszáj-e azt a játszótérre tenni és ha odatesszük, akkor az milyen nagy területet foglal el? Mert van nekünk ott a kis Pánczél gödör mellette, ha nem kell, akkor ne tegyük a játszótérre, de ha odakell, akkor valamelyik sarkába, csak mondják meg nekem, hogy lesz elkerítve ott? Dr. Buzás Péter polgármester: A kérdésed érthető, de amit javasolni akarsz, hova lehetne máshova tenni szerinted?

5 5 Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: A kis Pánczél gödör, ami ott van közvetlenül mellette, egy kövesút választja el, oda is lehetne tenni, nem muszáj lenne a játszótérre. Dr. Buzás Péter polgármester: Kérdezem a műszaki iroda vezetőjét, ki az ügyintézője ennek? Horváth Bernadett, a műszaki iroda vezetője: Pallag Árpád kollegám. Dr. Buzás Péter polgármester: Megkérem Pallag Árpádot, mondja el a Kis Pánczél gödör hogy hangzik? Pallag Árpád, a műszaki iroda munkatársa: Jó lett volna, ha előbb hangzott volna el ez a javaslat. A játszótér helyszínt néztük ki. Dr. Buzás Péter polgármester: Kis Pánczél gödör hogy nem jutott eszetekbe? Az is a miénk? Varga Imre, az építésügyi hatósági csoport vezetője: Tisztelt Polgármester Úr! Tisztelt Képviselő-testület! A játszótérnek a sarkában van ez elhelyezve. Dr. Buzás Péter polgármester: Miért nem a Pánczél gödör? Első ránézésre Dr. Nagy Lajos képviselőtársamnak igaza van. Ha van másik helyszín is a közelben, ha odafúrnánk ezt a visszasajtoló kutat, akkor miért a játszótérre kell ezt fúratni, miért nem a kis Pánczél gödörben gondolkodtatok. Ez a kérdés. Varga Imre, az építésügyi hatósági csoport vezetője: Le lehet fúrni, de az a sport terület része a kis Pánczél gödör. Dr. Buzás Péter polgármester: Tisztelt Testület! Most ott tartunk, hogy a Csanádi utcát a Török utcánál kihozzuk a Cserje sorral szemben és ettől kezdve csinálunk meg mindent. A terület sarkában jobb helyen lett volna, mint a játszótérnél. Milyen stádiumban vannak a tervek? Pallag Árpád, a műszaki iroda munkatársa: Mihelyst a tulajdonosi hozzájárulásokat megadjuk hozzá, engedélyezésre be lesz nyújtva és aztán egy körülbelül 30 napos határidővel vagy napossal ki lesznek adva az engedély módosítások. Dr. Buzás Péter polgármester: Jó, köszönöm. A rajzok hogy állnak? Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Gaál István vagyok, a Brunnen Kft. ügyvezetője. A módosításhoz szükséges rajzok teljesen készen vannak, minden anyag készen van. Ami tulajdonképpen a kúthelyeket tartalmazza, az meg most van folyamatban, ami a közmű vezeték. Gyakorlatilag a vízjogi engedély módosításhoz szükséges teljes anyag készen van. A 3 kutat tartalmazó közmű vezeték tervrajz a jövő héten abszolút kész. Dr. Buzás Péter polgármester: A játszótér jobb felső sarkába van tervezve. Képviselőtársam azt mondja, hogy ez a kis Pánczél gödör és ennek kellene a sarkában egy beágazással ide le lehetne fúrni.

6 6 Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Igazán nem hiszem, hogy problémát jelent, odavinni én úgy gondolom. Dr. Buzás Péter polgármester: Át tudjátok-e vezetni még az utcán? Ez aszfaltos utca? Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: Igen. Dr. Buzás Péter polgármester: Milyen széles utca? Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: A Nyizsnyai az keskeny, a Török utca szélesebb. Dr. Buzás Péter polgármester: A helyi képviselőt meg kellett volna kérdezni, hogy mit szól hozzá, hogy a játszóterére visszasajtoló kutat fúrunk. Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Egyébként megjelenési formájában ez egy viszonylag kicsi, esztétikailag bármilyen megjelenésű ház, a visszasajtoló tartály nagy terjedelmű, az ott lesz, ahol a termelőkút van. Gyakorlatilag föld alatt megy a vezeték, a visszasajtoló szivattyúk is a termelőkút mellett lesznek, tehát a szivattyúgépház is ott lesz. Ez a visszasajtoló kútház ez lehet fából, valami könnyűszerkezetes kellene, hogy legyen. A kútfúrásnál felvonulás van, pusztítás van, azt helyre kell hozni igen. Dr. Buzás Péter polgármester: Az más kérdés, hogy 2-szer akkorát csinálnak helyette. Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: Én csak azt szeretném mondani, hogy nem azon a placcon van a termálkút, ahol a visszasajtoló kút lesz, ezek elég messze vannak egymáshoz. Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Maga a visszasajtoló kút, felszíni megjelenése az gyakorlatilag csak egy kicsi terjedelmű kútfej és lefele a cső. Az összes hozzátartozó gépészet közül csak a szűrő lesz betéve és ez egy ilyen 6x6 méteres helyiségbe befér. A visszasajtoló szivattyúk, meg a visszasajtoló tartály, ami szükséges, az azon a betonplaccon lesz, ahol a termelőkút most is van. Dr. Buzás Péter polgármester: Tehát magyarul ez itt a játszótér jobb felső sarkán egy 6x6-os. Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Legfeljebb 6x6-os mondjuk faház. Dr. Buzás Péter polgármester: Valamekkora építmény megjelenik. És akkor az teljesen zárt lesz, termálkútnak nem érződik. Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Teljesen zárt és balesetveszély mentes a dolog, oda viszonylag hidegvíz érkezik. Gyakorlatilag a föld alatt feljön a cső, van a szűrősor, mondjuk 3x3 méterre befér a szűrő és utána megy bele a kútfej. Dr. Buzás Péter polgármester: Két dolog lehet. Vagy áttervezitek amoda vagy megcsináljátok itt, de utána gyönyörű játszótér, mint ami most van játékelemmel, mindennel, ez az ára a dolognak.

7 Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Meg kell néznünk a helyszínt. 7 Dr. Buzás Péter polgármester: Határidő módosítás nincs. Tehát ezt átdolgozni úgy tudjátok, hogyha ugyanabba a határidőbe belefér. Ezt már nem lehet tolni kifele. Ez azt jelenti, hogy rá kell költeni ezer Ft-ot a játszótérre, hát azt kibírjátok. Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Nem az a probléma. Dr. Buzás Péter polgármester: Hanem? Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Hanem, ha az igény, hogy mégis csak rakjuk arrébb, akkor meg kell nézni a helyszínt, hogy hogy bír a toronnyal felvonulni. Dr. Buzás Péter polgármester: Ezért kell bevállalnod egy-két millióért játszóteret. Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: A játszóteret természetesen rendbe hozzuk. Dr. Buzás Péter polgármester: Dr. Nagy Lajos képviselőtársam akkor a játszótér újra lesz építve, rendben? Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: Csak melyik sarkára lesz téve? Dr. Buzás Péter polgármester: Jobb felső. Ha az ajtódban állunk, jobb felső sarka. Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: Tehát a Harmat utca felől. Pallag Árpád, a műszaki iroda munkatársa: Ha szembe állunk a játszótérrel, akkor bal felső sarokban terveztük elhelyezni. Dr. Buzás Péter polgármester: Ha szembe állunk a térrel, akkor hova? Pallag Árpád, a műszaki iroda munkatársa: A telekbelső bal felső sarkába. Dr. Buzás Péter polgármester: Tehát bal felső sarok, tehát nem az utca mellett. Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: Ugye ott van még egy ház, a bal sarokban, arra elfér, de nem tudjuk azt a területet jól kihasználni. Az lenne szerintem a legjobb, ha már odakerül, az lenne a legjobb, hogy a Nyizsnyai utca és a Kelemen László utca sarkára tennénk, ahol most van az az egy nyárfa. Akkor a játszóteret nem zavarná, ott focipályát ki lehetne alakítani. De ha betesszük a bal felső sarkába, akkor 2 háznak a kertje végébe fogjuk tenni, ami nem tudom, hogy jó-e vagy nem jó. Dr. Buzás Péter polgármester: Most mi legyen? Ők a bal felsőt mondják, te a bal alsót mondod. Pallag Árpád, a műszaki iroda munkatársa: Mehet így is ebben a formában.

8 8 Dr. Buzás Péter polgármester: Az nem akkora probléma, mert egy fúrásnál, hogy 10 méterrel arrébb legyen, ott még rajzolni se kell semmit. Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Annyi van, hogy lakóház nem lehet a fúrótorony dőléstávolságán belül. Dr. Buzás Péter polgármester: Akkor erre figyeljetek. Szerinted a Kelemen László utca felőli sarkára kellene tenni? Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: Kelemen László Nyizsnyai utcai sarok. Dr. Buzás Péter polgármester: És az miért volna jó, hogy odakerüljön? Dr. Nagy Lajos, a Tulajdonosi Bizottság elnöke, települési képviselő: Mert akkor a játszóteret nem zavarja. Dr. Buzás Péter polgármester: Mi szól ellene? Pallag Árpád, a műszaki iroda munkatársa: Semmi nem szól ellene. Nyugodtan lehet, a helyrajzi szám egy ugyanazon a telken van. Dr. Buzás Péter polgármester: Van-e bármi más problémátok vele? Van-e más érv? Most mondjátok, mert utána nem lehet mondani. Varga Imre építésügyi hatóság csoport vezetőjének megadom a szót. Varga Imre, az építésügyi hatósági csoport vezetője: Dr. Nagy Lajos képviselő úr által említett terület másik helyrajzi száma, ez a bizonyos orvosi rendelő helye lett volna korábban. Dr. Buzás Péter polgármester: Jól van. Most szavazzuk meg az előterjesztést így ahogy van, változtatás nélkül meg kell nézni, hogy mit lehet mozgatni. Megmondom őszintén, hogy mindent összevetve annyi bajt nem érzek ebben. Ténykérdés, hogy a játszótéren, a mostani hepehupa helyett egy szépen füvesítve terület lesz, és a mostani játszóeszközök dupla darabszámmal, európai módon kerülnek elhelyezésre. Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Erre nincs felhatalmazásom. Dr. Buzás Péter polgármester: Ezt most bevállalod, mert ha nem, akkor nem szavazzuk meg. Gaál István, a Brunnen Kft. ügyvezetője: Nem vállalom be, de rendbe hozzuk a játszóteret természetesen. Dr. Buzás Péter polgármester: Jól van. Kérem az 1 sz. határozati javaslatot szavazzuk meg. A képviselő-testület 17 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül és 1 tartózkodással a következő határozatot hozza:

9 313/2009. (VII.2.) MÖKT h. 9 Tárgy: Tulajdonosi hozzájárulás megadása a Materm Hőszolgáltató és Befektető Kft. részére a Makó, és 6168/1 hrsz-ú ingatlanra vonatkozóan. H A T Á R O Z A T Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló többször módosított évi LXV. törvény 80. (1) bekezdésében valamint a 11/2003. (III.26.) Makó ör. 9 (2) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva a tulajdonát képező Makó, és 6168/1 hr. számú, kivett mocsár megnevezésű ingatlanra vonatkozóan a - Materm Hőszolgáltató és Befektető Kft. (6900 Makó, Széchenyi tér 7. II/3) részére a tulajdonosi hozzájárulást megadja, azzal a feltétellel, hogy a beruházó a beruházás befejezését követően a nevezett területeken a jelenlegi szintű állapotokat biztosítja, 6168/1 hrsz.-ú területen a játszóteret helyreállítja. Határidő: azonnal Felelős: polgármester Erről értesítést kap: - Makó város polgármestere - Makó város jegyzője - Polgármesteri Hivatal Műszaki Iroda - Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási és Beszerzési Iroda - Materm Hőszolgáltató és Befektető Kft. (6900 Makó, Széchenyi tér 7. II/3) Dr. Buzás Péter polgármester: Kérem szavazzunk a 2. sz. határozati javaslatról. A képviselő-testület 17 igen szavazattal, ellenszavazat nélkül és 1 tartózkodással a következő határozatot hozza: 314/2009. (VII.2.) MÖKT h. Tárgy: Tulajdonosi hozzájárulás megadása a Materm Hőszolgáltató és Befektető Kft. részére a Makó, Szent János tér, Nagyér sétány, Károlyi M. u., Ráday u., Hunfalvi u., Kelemen László u., Harmat u. megnevezésű ingatlanain előremenő és visszasajtoló távvezeték létesítéséhez. H A T Á R O Z A T Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló többször módosított évi LXV. törvény 80. (1) bekezdésében valamint a 11/2003. (III.26.) Makó ör. 9 (2) bekezdésében biztosított jogkörében eljárva a tulajdonát képező Makó, Szent János tér, Nagyér sétány, Károlyi M. u., Ráday u., Hunfalvi u., Kelemen László u., Harmat u. megnevezésű ingatlanain előremenő és visszasajtoló távvezeték létesítéséhez a - Materm Hőszolgáltató és Befektető Kft. (6900 Makó, Széchenyi tér 7. II/3) részére a tulajdonosi hozzájárulást megadja, azzal a feltétellel, hogy a Nagyéri csatorna oldalára szerelt vezeték szakasz semmilyen hatással nem lehet a csatorna eredeti funkciójára, üzemére, másrészt a

10 10 nevezett területeken a beruházó a beruházás befejezését követően a jelenlegi szintű állapotokat, a területek teljes rekultivációját biztosítja. Határidő: azonnal Felelős: polgármester Erről értesítést kap: - Makó város polgármestere - Makó város jegyzője - Polgármesteri Hivatal Műszaki Iroda - Polgármesteri Hivatal Vagyongazdálkodási és Beszerzési Iroda - Materm Hőszolgáltató és Befektető Kft. (6900 Makó, Széchenyi tér 7. II/3) Dr. Buzás Péter polgármester: Tisztelt Testület! Gilicze Jánosé a szó, mert a következők zárt üléses előterjesztések. Nyilvános ülésen Gilicze János elmondja, amit napirendre tűztünk. Gilicze János külügyi tanácsnok, települési képviselő: Tisztelt Képviselő-testület! Tisztelt Polgármester Úr! Jaslo testvérvárosunktól kaptunk egy meghívást. Ez a meghívás augusztus között megrendezendő napokra szól. A jasloiak ugyanúgy, mint mi a városnapra pénzt nyertek. De nem az Európai Uniótól, hanem a visegrádi alapból nyertek pénzt és egy olyan rendezvényt szerveznek, amit a jasloi bornapok keretében fognak lebonyolítani, hogy más országok kultúrájával ismerkedjenek meg és erre hívtak Makóról egy 4 fős delegációt, illetve egy helyi művészeti csoportot. Ez a helyi művészeti csoport a Maros Táncegyüttes egy része lenne, ha a Tisztelt Képviselő-testület az ehhez szükséges pénzt megszavazná. Ahogy a hivatal munkatársai kiszámolták, ez mintegy 405 ezer Ft-ot jelentene. Tehát 28-i kiutazás, és 31-i visszautazást jelentene. Mi is nagyon örültünk annak, amikor a városnapra sikerült pénzt nyernünk és meghívni a testvérvárosok delegációit és a végén már azon kellett nekünk is esdekelni, hogy eljöjjenek, mert hiszen ezeknek a pénzeknek az elszámolásának van olyan feltétele is, hogy a résztvevőknek ott kell lenni. De én mindenféleképpen javasolnám, hogy szavazzuk meg az ehhez szükséges pénzt és majd augusztusban eldöntenénk a delegáció összetételét. Az biztos, hogy a Maros Táncegyüttesnek 12 fős tánccsoportja venne részt, ha jól emlékszem, de nem biztos, hogy pont ennyiről van szó. Dr. Buzás Péter polgármester: De a Mötyke menjen. Abba 400 ezer Ft-ot nem teszünk bele. Gilicze János külügyi tanácsnok, települési képviselő: Mivel a költségvetésben nincs pénz biztosítva a külügyi kapcsolatra, ezért kellene, hogy erről döntsünk most itt. Én a magam részéről azt javasolnám, hogy fogadjuk el a meghívást. Köszönöm. Dr. Buzás Péter polgármester: Te mit vagy hajlandó megszavazni, ha ők megszavazzák ezt. Mert ők most arra készülnek, hogy nem szavazzák meg. Gilicze János külügyi tanácsnok, települési képviselő: Jó, hát akkor nem szavazzátok meg. Nekem az a dolgom, mint külügyi tanácsnoknak, hogy az ide beérkező meghívásokkal érdemben foglalkozzak. Én ez ügyben beszéltem alpolgármester úrral, polgármester úrral. Ő nekik volt egy ilyen elképzelésük, hogy hozzam be ide a képviselő-testület elé. Természetesen, ha a képviselő-testület úgy dönt, hogy nem, akkor nem. Én ezt tudomásul veszem, ezen nincs vita.

11 11 Dr. Buzás Péter polgármester: Köszönöm szépen. Az igazság az, az a nagy érv, hogy amikor mi nyerünk az uniótól 3 millió Ft-ot ilyen célra, akkor meghívjuk az összes testvérvárost. Eljön fele, vagy eljön 2/3-a. Akkor mi se gondolunk jót azokról, akik nem jöttek el, mert nehezítik a mi pályázatunk teljesítését. Most arról van szó, hogy a jasloiak pályáztak, ajánlom figyelmetekbe ezt a visegrádi alapot, hátha mi is pályázhatnánk rá, hátha mi is tudnánk onnan pénzt hozni és ide illenék elmenni. Tehát én is úgy gondolom, ugyan más esetben jó lenne az, amit mondtál, de most szerintem tekintsünk el ettől. Küldjük ki a Maros Táncegyüttesnek Marosvári Attila vállalta, majd azért mondd már el, hogy kik mennek ki, melyik csoportból. Azt gondolom, hogy a Maros Táncegyüttes vonulatából kimegy 6 táncos, akkor annak üzenete van, az néz ki valahogy, 6 pár, akkor azért érdemes kifizetni a buszt, meg ami ehhez kötődik. Jó. Kérdés van-e? Kérdés nem hangzott. Dr. Buzás Péter polgármester: Vélemény van-e? Vélemény nem hangzott el. Dr. Buzás Péter polgármester: Akkor szavazzuk meg a tanácsnok úr előterjesztését. Kérem szavazzunk a 400 Ft-ról. A képviselő-testület 18 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő határozatot hozza: 315/2009. (VII.2.) MÖKT h. Tárgy: Önkormányzati delegáció kiutazása Jasloba. H A T Á R O Z A T Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete Gilicze János külügyi tanácsnok szóbeli előterjesztése alapján egyetért önkormányzati delegáció kiutazásával Jaslo testvérváros meghívására. A képviselő-testület a kiutazáshoz szükséges 400 e Ft-ot a évi költségvetés tartalék kerete terhére biztosítja. A képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy az összeg költségvetésen történő átvezetésének előkészítéséről gondoskodjon. Határidő: azonnal Felelős: jegyző Erről értesítést kap: - Makó város polgármestere - Makó város jegyzője - Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály - Polgármesteri Hivatal Polgármesteri Iroda

12 12 Dr. Buzás Péter polgármester: Akkor a nyílt ülési előterjesztések elfogytak. Zárt ülést rendelek el. ZÁRT ÜLÉS Dr. Buzás Péter polgármester: A képviselő-testület zárt ülésen az alábbi döntéseket hozta: Az Erdei Ferenc téri sportpálya bővítéséhez szükséges területek megvásárlása; Hulladékgazdálkodási koncepció ügyében. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Megállapítom, hogy napirendünket megtárgyaltuk, köszönöm a megjelenést, a mai testületi ülést bezárom. K. m. f. Dr. Buzás Péter polgármester Dr. Bánfi Margit jegyző Kovács Sándor jkv. hitelesítő Baranyi Sándor jkv. hitelesítő

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2009. május hó 12. napján, a városháza I. emeleti nagy tanácskozó termében megtartott 8. rendkívüli ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak: Dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2006. március hó 30. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 5. - rendkívüli - ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2010. október hó 27. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 22. rendkívüli ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak:

Részletesebben

T á r g y s o r o z a t a

T á r g y s o r o z a t a 1 Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. június 21-én megtartott rendkívüli ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 44-46/2011. (VI. 21.) d, rendeletei: Iktatószáma:

Részletesebben

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. október 22-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. október 22-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK 2015. október 22-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 134/2015.(X.22.)számú határozata- Hantos

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 / 62 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2003. december hó 17. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 20. üléséről. Jelen vannak: Dr. Buzás Péter

Részletesebben

JELEN VANNAK: Vollmuth Péter polgármester, Széllné Péber Szilvia, Kövesdi Sándor, Horváth István, Potornai Edit képviselők Dr. Harkai Barbara jegyző

JELEN VANNAK: Vollmuth Péter polgármester, Széllné Péber Szilvia, Kövesdi Sándor, Horváth István, Potornai Edit képviselők Dr. Harkai Barbara jegyző BADACSONYTÖRDEMIC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 6/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. február 28. napján megtartott rendes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Szociális Egészségügyi és Oktatási, valamint Pénzügyi Bizottsága Cím: 5666 Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Tel: 68/440-000, Fax: 68/440-860 E-mail: kisterseg@medgyesegyhaza.hu

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. december 19-én 11.30 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. december 19-én 11.30 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/34-30/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. december 19-én 11.30 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2014.december 18-án tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi és Szociális Bizottság. 2015. május 28-án megtartott nyílt ülésének.

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi és Szociális Bizottság. 2015. május 28-án megtartott nyílt ülésének. 387-6/2015. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi és Szociális Bizottság 2015. május 28-án megtartott nyílt ülésének Jegyzőkönyve 22/2015.(V.28.) számú határozata Javaslat a 2014. évi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14- én megtartott alakuló üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14- én megtartott alakuló üléséről. 1 J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. október 14- én megtartott alakuló üléséről. Ülés helye: Községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Nagy Szilárd

Részletesebben

A képviselő-testület 20 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő határozatot hozza:

A képviselő-testület 20 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül a következő határozatot hozza: 1 / 16 Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2005. január hó 12. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 1. rendkívüli ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak: Dr. Buzás Péter

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2005. szeptember 28. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 20. ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak: Dr. Buzás

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd Község Roma Nemzetiségi Önkormányzata testületének 2015. december 29.-én (kedden) 14.00 órakor Segesd Község Önkormányzata házasságkötő termében megtartott soron kívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. július 16-án 17,05 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2015. július 16-án 17,05 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 11 / 2015. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2015. július 16-án 17,05 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne: Városháza nagyterme Jelen vannak: - a képviselő-testület

Részletesebben

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről.

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott nyilvános, rendes üléséről. BADACSONYTÖRDEMIC KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE Szám: 19/2012 J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 13. napján megtartott

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság 2013. április 18-án tartott rendkívüli ülésének határozatairól.

TARTALOMJEGYZÉK a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság 2013. április 18-án tartott rendkívüli ülésének határozatairól. TARTALOMJEGYZÉK a Városüzemeltetési és Fejlesztési Bizottság 2013. április 18-án tartott rendkívüli ülésének airól Határozatok száma 20411-91/2013. (IV. 18.) VFB. sz. 20411-92/2013. (IV. 18.) VFB. sz.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2007. február 14. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 2. rendes ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak: Dr. Buzás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Hatvan Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. augusztus 24-én 14 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Városháza kistanácskozó terme. Jelen vannak:

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft-vel megkötött vállalkozási szerződés felmondásáról.

1. napirendi pont: Döntés PENSIO Minőségi Közétkeztetés Kft-vel megkötött vállalkozási szerződés felmondásáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésén, 2013. március 29-én 8.00 órakor, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Mezey Attila,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. július 22-én 16,00 órakor megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. július 22-én 16,00 órakor megtartott testületi üléséről. Ügyszám: 23-28/2008. JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2008. július 22-én 16,00 órakor megtartott testületi üléséről. Helye: Faluház, Salföld. Jelen vannak: polgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Ikt. szám: 2-1/ 2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Murony Község Murony Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. január 16-án megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Önkormányzat tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről. Ügyszám: 23-36/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült: Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. május 26-án 15,00 órakor megtartott testületi üléséről. Helye: Faluház, Salföld. Jelen vannak: polgármester

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Csanádpalota Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 28. napján megtartott soros nyílt üléséről. Jelen vannak: Kovács Sándor polgármester, Bodzás István,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BUDAPEST FŐVÁROS X. KERÜLET KŐBÁNYAI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE i J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testülete 2008. július 22-én (kedden) megtartott

Részletesebben

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32.

Az ülés helye: Többfunkciós Közösségi Ház helyisége Vigántpetend, Kossuth u.32. Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 8293. Vigántpetend, Kossuth u. 32. Szám: 119-5/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Vigántpetend község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Vámosgyörk Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. szeptember 4-én 17.00 órakor tartott üléséről. Jelen vannak: Gedei Zoltán polgármester Hám László alpolgármester Endrész

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dunaegyháza Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. március 26. napján megtartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Dunaegyháza Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. március 26. napján megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dunaegyháza Község Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. március 26. napján megtartott üléséről DUNAEGYHÁZA KÖZSÉG SZLOVÁK NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: EPL/6/12/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 28-án 18,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 11-én (hétfőn) 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről.

Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 11-én (hétfőn) 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Szám: 1/3/2/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Révfülöp Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 11-én (hétfőn) 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Községháza

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 55 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. június 30.-án Jászboldogháza Önkormányzat Képviselőtestületének munkatervében nem szereplő rendkívüli ülésén 15.00 órakor, a Községháza, 5144 Jászboldogháza, Rákóczi

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2015. november 23-án 14 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata, 2653

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselőtestületének 2001. november 19-én megtartott rendkívüli ülésén Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben.

Részletesebben

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. szeptember 14-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. szeptember 14-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK 2015. szeptember 14-i NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Tartalom: Határozatok: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 114/2015.(IX.14.) számú

Részletesebben

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. szeptember 29-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a

Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. szeptember 29-én megtartott ülésének. T á r g y s o r o z a t a Nyírparasznya Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. szeptember 29-én megtartott ülésének a, jegyzőkönyve b, tárgysorozata c, határozatai: 88-95 d, rendelete: 8-9 T á r g y s o r o z a t a 1.)

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2013. december 19.-i ülésének J E G Y Z

Részletesebben

Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről.

Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről. Nagyhalász Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. szeptember 21-i rendkívüli üléséről. Tárgykód Határozat- NAPIRENDEK Rendelet száma Az Art-Vital Kft (Nyíregyháza, Sólyom u. 21.) kérelme 118/2001.

Részletesebben

Püspökladány Város Önkormányzatának Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága

Püspökladány Város Önkormányzatának Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága Püspökladány Város Önkormányzatának Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2011. augusztus 17-i soron következő ülésének Jegyzőkönyve 48/2011. (VIII. 17.) számú pénzügyi és ügyrendi bizottsági határozat A fürdőfejlesztési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 17.30 órakor megtartott közmeghallgatásáról.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 17.30 órakor megtartott közmeghallgatásáról. 1 Tömörd Község Önkormányzat 16/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. december 10-én 17.30 órakor megtartott közmeghallgatásáról. Az ülés helye: Faluház

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült: Sződ Község Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében, 2013. április 25. napján 18.00 órakor megtartott Sződ Község Képviselő-testületének üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült: Sződ Község Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében, 2015. február 5. napján 18.00 órakor megtartott Sződ Község Képviselő-testületének üléséről. Napirendi pontok:

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 22-én megtartott soros nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 22-én megtartott soros nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 22-én megtartott soros nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m : Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma 58/2015.(VI.03.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 1. Hazai és EU-s források terhére kiírt pályázatok benyújtásával kapcsolatos döntéshez javaslattétel. Előadó: Pap Tibor polgármester

Jegyzőkönyv. 1. Hazai és EU-s források terhére kiírt pályázatok benyújtásával kapcsolatos döntéshez javaslattétel. Előadó: Pap Tibor polgármester I-1/3-9/2009.ikt.sz. Jegyzőkönyv Készült: Dévaványa Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalában 2009. május 25-én megtartott Pénzügyi- Ellenőrző- Önkormányzati Vagyonkezelő Bizottság nyílt ülésén. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/23/2014.

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/23/2014. Psz/59/23/2014. JEGYZŐKÖNYV a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. november 19-én megtartott rendes, nyilvános üléséről 92/2014. (XI.19.) sz. Képviselőtestületi Határozat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének 2001. február 19-i ülésén, Gyömrő, Szabadság tér 1.sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak: Rádóczi Gusztáv polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. december hó 17. napján, a Városháza I. emeleti nagytermében megtartott 27. rendes, nyílt ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak: Farkas

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2013. december 19-én tartott üléséről. Humán Közszolgáltatási Iroda

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2013. december 19-én tartott üléséről. Humán Közszolgáltatási Iroda J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2013. december 19-én tartott üléséről Jelen vannak: dr. Farkas László a bizottság elnöke Ménesi Imre a bizottság tagja dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Vasszécseny Község Képviselő-testületének 2012. április 5-én megtartott üléséről Hozott döntések: 21/2012. számú határozat napirend elfogadásáról 22/2012. számú határozat

Részletesebben

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. június 23-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK. 2015. június 23-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE HANTOS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLTÉNEK 2015. június 23-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Tartalom: Határozatok: Hantos Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 84/2015. (VI.23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédberceli Német Kisebbségi Önkormányzat 2009. október 8-i üléséről 27-29/2009. (10. 19.) sz. határozat 1 Készült: A Ceglédberceli Német Kisebbségi Önkormányzat 2009. október 8-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. január 30-i rendkívüli üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 24-3/2012/JT. 18-29 /2012. sz. határozat 1-3/2012.sz. rendelet J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2008. április 7-én 18,50 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2008. április 7-én 18,50 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 7 / 2008. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. április 7-én 18,50 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Iktatószám:1307-10/2010.

JEGYZŐKÖNYV. Iktatószám:1307-10/2010. Iktatószám:1307-10/2010. JEGYZŐKÖNYV Készült: Soponya Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. július 7. napján 18:00 órakor, a Művelődési Ház nagytermében (8123 Soponya, Petőfi S. u. 158.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Pétfürdő Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 09-én 17.00 órai kezdettel megtartott nyilvános rendkívüli testületi ülésén Helye: Pétfürdői Közösségi

Részletesebben

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA INÁRCS NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Jegyzőkönyv rendkívüli Képviselő-testületi ülésről 2013. 07. 10. Jegyzőkönyvet készítette: Marosi Magdolna jegyzőkönyv-vezető Iktatószám: 684-27/2013. Jegyzőkönyv Inárcs

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Alsómocsolád Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. december 19-én megtartott nyilvános üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Alsómocsolád Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. december 19-én megtartott nyilvános üléséről J e g y z ő k ö n y v 2011. december 19-én megtartott nyilvános üléséről Jelen vannak: Dics ő László polgármester, Ginzer János alpolgármester, Böröcz Dániel, Pandurné Deák Ágnes, Taller József képvisel

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Farmos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 25-én tartott ülésén folytatólagosan.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Farmos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 25-én tartott ülésén folytatólagosan. Farmos Község Önkormányzat J e g y z ő k ö n y v Készült: Farmos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 25-én tartott ülésén folytatólagosan. Jelen vannak: Boros Zoltán polgármester,

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2014. augusztus 21-én megtartott nyílt ülésének. Jegyzőkönyve

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2014. augusztus 21-én megtartott nyílt ülésének. Jegyzőkönyve 102-10 /2014. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. augusztus 21-én megtartott nyílt ülésének Jegyzőkönyve 40/2014.(VIII.21.) határozata rendkívüli önkormányzati támogatási igény benyújtására

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. május 22. NAPJÁN MEGTARTOTT 10. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. május 22. NAPJÁN MEGTARTOTT 10. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. május 22. NAPJÁN MEGTARTOTT 10. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Képviselőtestülete 2013. május 22-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. március 19-én megtartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. március 19-én megtartott rendkívüli üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. március 19-én megtartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Nagy Szilárd

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. augusztus hó 11. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. augusztus hó 11. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2011. augusztus hó 11. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Radó Tibor polgármester Anderkó Attila képviselő

Részletesebben

2015. március 16-án (hétfő) du. 15.00 órára

2015. március 16-án (hétfő) du. 15.00 órára H O S S Z Ú P Á L Y I N A G Y K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E 4 2 7 4 H o s s z ú p á l y i, S z a b a d s á g t é r 6. T e l : 5 2 / 3 7 5-5 1 1, 5 2 / 5 9 8-4

Részletesebben

TOLNA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE JEGYZŐKÖNYV

TOLNA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE JEGYZŐKÖNYV TOLNA MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSE Szám: 2-5/2010. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: a Tolna Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2010. szeptember 16-i nyílt üléséről. AZ ÜLÉS HELYE: Vármegyeháza díszterme, Szekszárd,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Harkány Város Önkormányzat 2011. június 29-én (szerda) 13.00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Harkány Város Önkormányzat 2011. június 29-én (szerda) 13.00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Harkány Város Önkormányzat 2011. június 29-én (szerda) 13.00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tárgyaló terme (Petőfi S.

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. október 31-én 18 óra 00 perckor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV rendes nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2015. június 24. 8.30 óra Az ülésen megjelent önkormányzati képviselők: Pálffy

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Képviselő-testület Hegymagas J e g y z ő k ö n y v Készült Hegymagas Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. november 26-án 16.00 órai kezdettel tartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/24/2014.ny.

JEGYZŐKÖNYV. Psz/59/24/2014.ny. Psz/59/24/2014.ny. JEGYZŐKÖNYV a Pusztaszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 18-án megtartott rendes, nyilvános üléséről 99/2014. (XII.18.) sz. Képviselőtestületi Határozat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 18.09 órai kezdettel megtartott soros üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 18.09 órai kezdettel megtartott soros üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült az Ecser Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 9-én 18.09 órai kezdettel megtartott soros üléséről. Ülés helye: Rábai Miklós Művelődési Ház házasságkötő terme

Részletesebben

Tamási Áron Művelődési Központ II. emeleti tanácsterme (8300 Tapolca, Kisfaludy u. 2-6.)

Tamási Áron Művelődési Központ II. emeleti tanácsterme (8300 Tapolca, Kisfaludy u. 2-6.) TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. Ügyiratszám: 1/38-52/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sokorópátka Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9112 Sokorópátka, Öreg utca 1. Tel. (96) 488-046, Mobil: (20) 440 3049 E-mail: polg.hiv@sokoropatka.hu Honlap: www.sokoropatka.hu Iktatószám: 1-3/2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2009. február 11. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 4. rendes ülés jegyzőkönyve. Jelen vannak: Dr. Buzás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének. 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel. tartott rendkívüli üléséről 21 / 2009. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 2-án 18,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A rendkívüli képviselő-testületi ülés helyszíne:

Részletesebben

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. szeptember 12-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. szeptember 12-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről 1 Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. szeptember 12-én 15.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jelen vannak: Térmeg György polgármester Csonka Csaba képviselő Dr.Jaskó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről Ikt.szám:.-2/2015. JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29-én 13,00 órai kezdettel tartott nyilvános rendes üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen van: Dr. Pácziné Félix Anna bizottság elnöke, Szalai Gábor, Balogh Gábor, Szucsányiné Csordás Mária bizottsági tag (4 fő)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen van: Dr. Pácziné Félix Anna bizottság elnöke, Szalai Gábor, Balogh Gábor, Szucsányiné Csordás Mária bizottsági tag (4 fő) JEGYZŐKÖNYV Készült: Monorierdő Község Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi és Területfejlesztési Bizottsága 2014. május 28-án 15.00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott

Részletesebben

Szám: 334-4/2013. N é m e t b á n y a

Szám: 334-4/2013. N é m e t b á n y a Szám: 334-4/2013. N é m e t b á n y a Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 18. napján 8 óra 30 perckor megtartott Képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv Németbánya Község

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Móricgát Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek, 2013. május 08-án 13 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló Községháza

Részletesebben

Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13.

Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13. Jegyzõkönyv ÁÉT 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl 2008. November 13. ftsz.hu Szám: HUM/1219/2008 JEGYZÕKÖNYV az Ágazati Érdekegyeztetõ Tanács 2008. szeptember 30-án megtartott ülésérõl Köszöntöm

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. július 12-én 15.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. július 12-én 15.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/34-17/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. július 12-én 15.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sülysáp Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sülysáp Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. április 29-én 19:30 órakor megtartott rendkívüli, nyilvános

Részletesebben

Szám: 123-25/2013. Készült: 4 példányban

Szám: 123-25/2013. Készült: 4 példányban Szám: 123-25/2013. Készült: 4 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 30-án 17,00

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRŐL 2009. JÚLIUS 2.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRŐL 2009. JÚLIUS 2. J E G Y Z Ő K Ö N Y V BAK, SÁRHIDA ÉS ZALATÁRNOK KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI EGYÜTTES ÜLÉSÉRŐL 2009. JÚLIUS 2. HATÁROZATOK SZÁMA: 13, 14, 15/2009. 2 Jegyzőkönyv Bak, Sárhida és Zalatárnok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 22-én 14.00 órakor megtartott ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

Részletesebben

Szám: 159/2012. JEGYZŐKÖNYV. Salomvár Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. január 26-án megtartott nyílt üléséről

Szám: 159/2012. JEGYZŐKÖNYV. Salomvár Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. január 26-án megtartott nyílt üléséről Szám: 159/2012. JEGYZŐKÖNYV Salomvár Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2012. január 26-án megtartott nyílt üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 1/2012. (I. 26.) K 8 2/2012. (I. 26.) D 7 3/2012.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Képviselőtestülete 2010 augusztus 26-án ( csütörtökön) du. 17 órai kezdettel megtartott nyílt képviselőtestületi ülésről. Az ülés helye: Tiszavárkony Község Polgármesteri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: 192-24/2011. Készült: 3 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Velem Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 16-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 30-án

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 30-án J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. május 30-án megtartott soros üléséről, mely egyben KÖZMEGHALLGATÁS is. Az ülés helye: Községháza, tanácskozó terme

Részletesebben

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25. napján megtartott rendes üléséről.

KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25. napján megtartott rendes üléséről. BADACSONYTÖRDEMIC ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLETE 14 /2009 J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÉSZÜLT: Badacsonytördemic Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. november 25. napján megtartott rendes üléséről.

Részletesebben

Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. december 10 12 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi

Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. december 10 12 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. december 10 12 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli képviselőtestületi üléséről. Ülés helye: Jászszentlászló

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V TAPOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8301 Tapolca, Hősök tere 15. Ügyiratszám: 1/132-44/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tapolca Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. november 26-án

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Albertirsa Város Polgármesteri Hivatalának tanácstermében az Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Jelenléti

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 2015. február 25-i üléséről 3/2015.

JEGYZŐKÖNYV. Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete. 2015. február 25-i üléséről 3/2015. JEGYZŐKÖNYV Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015. február 25-i üléséről 3/2015. 1 Készült: Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő testülete - 2015. február 25-én megtartott

Részletesebben

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. JÚNIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv

EGYEK NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK JEGYZŐKÖNYVE A 2012. JÚNIUS 28. NAPJÁN TARTOTT NYÍLT ÜLÉSÉRŐL. Jegyzőkönyv Egyek Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 14/2012. sz. TERKA Jegyzőkönyv Készült: 2012. június 28-án 14:00 órai kezdettel tartott nyílt Képviselő-testületi ülésről. Testületi ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 4-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 4-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 4-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok 141/2011. (V. 4.) BVKt határozat A Bocskai István Gimnázium, Szakközépiskola,

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 21/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. július 12. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban 1

Részletesebben

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 6-ai testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 6-ai testületi üléséről készült jegyzőkönyv Balatonvilágos Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 6-ai testületi üléséről készült jegyzőkönyv napirendjei: - Nyári gyermekétkeztetés biztosítás - A 020/5 hrsz-ú ingatlanon kiépített

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének 2008. június 2-i üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Dosztály László Baski Mária Márkus László

Részletesebben

Szám: V/105/2014. Készült: 4 példányban

Szám: V/105/2014. Készült: 4 példányban Szám: V/105/2014. Készült: 4 példányban J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének és Bozsok községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 4-én 18,00 órai

Részletesebben