A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón."

Átírás

1 Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított anyagból készült.

2 Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció verziószáma: 20.1 Copyright 2012 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma, a LiveUpdate, a Norton 360 és a Norton a Symantec Corporation vagy partnerei védjegye, illetve bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A termék bizonyos részei - Copyright Glyph & Cog, LLC. Az egyéb nevek tulajdonosaik védjegyei. A dokumentumban említett termék forgalmazása a használatot, másolást, terjesztést, valamint visszafordítást vagy visszafejtést korlátozó licencek alapján történik. A dokumentum részének vagy egészének bármilyen formában történő másolása a Symantec Corporation, illetve az engedély birtokosai előzetes írásos meghatalmazása nélkül tilos. A DOKUMENTÁCIÓ JELEN ÁLLAPOTÁBAN KERÜL NYILVÁNOSSÁGRA. MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT FELTÉTEL, SZERZŐDÉSTÉTEL ÉS GARANCIA, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT IS, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG KIZÁRÁSRA KERÜL. A SYMANTEC CORPORATION NEM TEKINTHETŐ FELELŐSNEK A NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS, ELŐRE NEM LÁTHATÓ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT. A DOKUMENTUMBAN KÖZÖLT INFORMÁCIÓK ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZHATNAK. A FAR értelmében a licenc által lefedett szoftver és dokumentáció kereskedelmi számítógépes szoftvernek minősül, így a FAR es számú Kereskedelmi számítógépes szoftver jogi korlátozások cikkelyének és a DFARS es számú A kereskedelmi számítógépes szoftverekre vonatkozó jogok és a kereskedelmi számítógépes szoftverdokumentációk cikkelyének kikötései és azok módosításai vonatkoznak rá. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya kizárólag a jelen szerződésben rögzítettek szerint használhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja, jelenítheti meg és ruházhatja át a licenc által lefedett szoftvert és dokumentációt. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Az Egyesült Államokban nyomtatva

3 Tartalom 1. fejezet Áttekintés... 5 A Norton 360 Online bemutatása fejezet Telepítés... 7 A Norton 360 Online telepítése... 7 A Norton-szolgáltatás aktiválása fejezet Első lépések... 9 A Norton 360 Online elérése... 9 A főablak felfedezése A Norton 360 Online állapotainak ismertetése Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése További információk fejezet Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése fejezet Támogatás A Norton automatikus javítás elérése Tárgymutató Gyors telepítés... 20

4 4 Tartalom

5 Áttekintés 1 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 Online bemutatása A Norton 360 Online bemutatása A Norton 360 Online bizonyítottan nagy teljesítményű és a mai kornak megfelelő gyors és könnyű, mindent egyetlen termékben tartalmazó megoldást biztosít számítógépe és online tevékenysége védelmének érdekében. Véd a vírusokkal, a férgekkel, a hackerekkel és a botnetekkel szemben. Védelmet nyújt az online személyazonosság-lopással szemben, megvédi a fontos fájlokat, és számítógépét kifogástalan, csúcsteljesítmény leadására képes állapotban tartja. A Norton 360 Online teljesen automatikus és könnyen használható. Csendben, a háttérben dolgozik, és a rendszer megterhelése nélkül tartja fenn annak integritását. A teljesítmény és a védelem egyedülálló kombinációja lévén a Norton 360 Online segít a legtöbbet kihozni a számítógépből és online élményéből.

6 6 Áttekintés A Norton 360 Online bemutatása

7 Telepítés 2 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 Online telepítése 1 A Norton-szolgáltatás aktiválása A Norton 360 Online telepítése A Norton 360 Online programot telepítheti CD-ről vagy letöltött fájlból is. A Norton 360 Online telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t a meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 és Windows 8 esetén kattintson a Start.exe lehetőségre. 1 Kattintson duplán a szolgáltatótól letöltött fájlra. 2 Kattintson a Telepítési beállítások hivatkozásra, tekintse át a beállításokat, majd kattintson az OK gombra. 3 Kattintson a NortonLicencszerződés hivatkozására, és olvassa el a szerződést. 4 A szerződés elolvasása után kattintson az Elfogadoméstelepítem lehetőségre. A Norton-szolgáltatás aktiválása A szolgáltatás aktiválása a szolgáltatás előfeltétele. Ha nem aktiválja a szolgáltatást, amikor a rendszer erre először felkéri, akkor rendszeresen termékaktiválásra vonatkozó riasztást fog kapni mindaddig, amíg az aktiválást el nem végzi. A szolgáltatás aktiválása közvetlenül a termékaktiválásra vonatkozó riasztás ablakából is elvégezhető. Illetve elvégezhető a fő ablak Támogatás legördülő menüjében található Aktiválás hivatkozás segítségével is. A folytatáshoz internetcsatlakozás szükséges. Előfordulhat, hogy itt a szolgáltatótól kapott PIN-kódot kell megadnia. Az aktiválás menete a szolgáltatótól függően

8 8 Telepítés A Norton-szolgáltatás aktiválása változhat. A szolgáltatást bármelyik nem rendszergazdai fiókból is aktiválhatja. A művelet mindössze néhány percet vesz igénybe. A szolgáltatás aktiválása 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Norton 360 Online főablakában kattintson az Aktiválás lehetőségre. 1 A Norton 360 Online főablak Támogatás legördülő menüjében kattintson az Aktiválás lehetőségre. 1 A Termékaktiválás szükséges riasztásban kattintson az Aktiválás, majd az OK gombra. 2 Amikor az aktiválás mellett dönt, megjelenik a Szoftverszolgáltatás ablak. Az ablak a következő lehetőségeket kínálja: 1 Aktiválás Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Előfordulhat, hogy a szolgáltató által kiadott aktiválási PIN-kódot is meg kell adnia. 1 Aktiválás később Ezt a lehetőséget választva a szolgáltatást később is aktiválhatja.

9 Első lépések 3 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 Online elérése 1 A főablak felfedezése 1 A Norton 360 Online állapotainak ismertetése 1 Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése 1 További információk A Norton 360 Online elérése A Norton 360 Online automatikusan védi a számítógépet, amelyre telepítették. Önnek nem kell elindítania a terméket ahhoz, hogy gépe védve legyen. Ha a Norton 360 Online felhasználói beavatkozást igénylő helyzetet észlel, a Norton 360 Online automatikusan kijavítja azt. Beállíthatja a Norton 360 Online programot úgy is, hogy értesítést adjon, ha felhasználói beavatkozás szükséges; ekkor eldöntheti, hogy mit kíván tenni. A Norton 360 Online alkalmazást bármikor megnyithatja, és elvégezheti a beállításokat, megtekintheti a védelem állapotát vagy végrehajthatja a megelőző karbantartást. A program összes funkciója elérhető a főablakból. A Norton 360 Online megnyitása 4 Tegye az alábbiak egyikét: 1 A Windows értesítési területén kattintson duplán a Norton 360 Online ikonra. 1 Windows Vista, Windows XP és Windows 7 rendszeren kattintson a Start > Minden program > Norton 360 Online > Norton 360 Online parancsra. 1 Windows 8 rendszeren a Start képernyőn kattintson a Norton 360 Online lehetőségre.

10 10 Első lépések A főablak felfedezése A főablak felfedezése A Norton 360 Online megnyitásakor a főablak hozzáférést biztosít a Norton 360 Online összes funkciójához, lehetőségéhez, a súgóhoz és a támogatáshoz. Megtekintheti védelmi kategóriáinak, számítógépének és webes védelmének állapotát, valamint a biztonsági mentéseket. A főablak a következő területeket kínálja, amelyek hozzáférést biztosítanak a feladatokhoz és szolgáltatásokhoz. A következő hivatkozások jelennek meg a főablak felső részén: Feladatok Megnyitja a Feladatok oldalt, ahol vizsgálatokat futtathat, frissítéseket kereshet, megtekintheti a Biztonsági előzményeket, ellenőrizheti a Sérülékenységvédelmet, valamint megtekintheti a Norton Security Map szolgáltatást. Ezen a területen kezelheti a biztonsági mentéseket, futtathatja a biztonsági mentéseket, és visszaállíthatja a fájlokat. Futtathatja ezenkívül a diagnosztikai jelentést, a rendszerindítás-kezelőt, rendszerleíró-tisztítást, a Norton Insight szolgáltatást, és megtekintheti a Norton Tasks szolgáltatásban lévő feladatokat. Beállítások Megnyitja a Beállítások oldalt, ahol testre szabhatja a vírusirtó, a tűzfal és a kéretlen levelek elleni védelem beállításait, beállíthatja a Saját hálózat kezelése eszközt, valamint a Szülői tartalomszűrés értékeit. Ezenfelül ezen a területen beállíthatja a személyazonosság-védelmet, feladatokat ütemezhet, kezelheti a rendszergazdai beállításokat és a biztonsági mentés beállításait. A Gyorsvezérlőkkel be- és kikapcsolhatja a Norton 360 Online funkcióit. Teljesítmény Megnyitja a Teljesítmény ablakot, amely az összes telepítést, letöltést, optimalizálást, észlelést, riasztást és gyorsvizsgálatot mutatja, amelyre a számítógépen sor került a Norton 360 Online telepítése óta. Az ablak ezenkívül részletes képi szemléltetést nyújt az Ön által használt Norton termék processzor- és memóriahasználatáról. Megtekintheti a Norton Feladatok, az Insight védelem, az Alkalmazásbesorolások és a Rendszerindítás-kezelő adatait. Támogatás Megnyitja a Norton Súgóközpontot, a Norton automatikus javítás oldalt és a termékbemutatókat. Megtekintheti a Felhasználói licencszerződést, a termékadatokat és aktiválhatja a terméket.

11 Első lépések A Norton 360 Online állapotainak ismertetése 11 A védelmi kategóriák töltik ki a legnagyobb területet a főablakon. A biztonsági kategóriák adják meg a rendszer általános állapotát. Az állapot lehet Védett, ha a számítógép biztonságban van, Beavatkozás szükséges, ha valamilyen terület beavatkozást igényel, illetve Veszélyben, ha a számítógép veszélynek van kitéve. Itt található a Javítás ikon. Ha egy terület beavatkozást igényel, akkor ez látható egy vagy több védelmi kategóriában. Ez az alábbi fájlokra vonatkozik: Biztonság Itt megtekintheti a számítógép biztonsági állapotának részleteit, vizsgálatokat futtathat, futtathatja a LiveUpdate szolgáltatást, kezelheti a tűzfalat, és futtathatja a Norton Insight alkalmazást. Személyazonosság Kezelheti a személyazonosság-védelmet, megtekintheti annak részleteit, és konfigurálhatja az Identity Safe eszközt, illetve bejelentkezhet abba. Biztonsági mentés Megtekintheti a biztonsági mentés részletes adatait, kezelheti a biztonsági mentéseket, biztonsági mentést végezhet, és visszaállíthatja a mentett fájlokat. Behangolás Itt megtekintheti a számítógép beállításának részletes adatait, futtathat lemezoptimalizálást, fájltisztítást, diagnosztikai jelentéseket, és a rendszerindítás-kezelő alkalmazást. A következő ikonok a főablak jobb oldalán jelennek meg: Online Family A segítségével elérheti a Norton Online Familyt, amelynek segítségével figyelemmel követheti gyermekei internetes tevékenységét. w A Norton Online Family nem érhető el a Norton 360 Online bizonyos verzióinál. Safe Web Ellenőrzi a webhelyek biztonságát, és elérhetővé teszi a Safe Search keresési élményt. w A Safe Web nem érhető el a Norton 360 Online bizonyos verzióinál. A Norton 360 Online állapotainak ismertetése A Norton 360 Online a számítógép biztonsági állapotát a főablak Biztonság része alatt jeleníti meg. A számítógép biztonsági állapotától függően a Norton 360 Online a rendszer állapotát Védett, Figyelem!!! vagy Kockázat! értékkel jeleníti meg.

12 12 Első lépések Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése A rendszerállapot-jelző a következő állapotokat jeleníti meg: Védett Azt jelzi, hogy a számítógépe védve van a fenyegetésektől, kockázatoktól és károktól. Figyelem!!! Azt jelzi, hogy a számítógépe felhasználói beavatkozást igényel. A Norton 360 Online főablakának alsó részében kattintson a Javítás lehetőségére a számítógép biztonsági fenyegetéseinek megoldásához. Kockázat Azt jelzi, hogy a számítógépe kockázatnak van kitéve. A Norton 360 Online főablakának alsó részében kattintson a Javítás lehetőségére a számítógép biztonsági fenyegetéseinek megoldásához. A Norton 360 Online megjeleníti az egyes védelmi kategóriák így például a Biztonság, a Személyes adatok, a Biztonsági mentés és a Behangolás állapotát. A számítógép különböző összetevőinek biztonsági állapotától függően a négy védelmi kategória állapotterületei a következő jelöléseket tartalmazhatják: Védett, Figyelem!!! vagy Kockázat!. Ha a rendszerállapot vagy a védelmi kategóriák állapota Kockázat! vagy Figyelem!!!! értékű, kattintson a Norton 360 Online főablakának alsó részén a Javítás elemre, így elháríthatja a számítógépen előforduló összes biztonsági fenyegetést. Reagálás a biztonságiállapot-jelzők jelzéseire Ha a rendszer fenyegetést vagy kockázatot észlel, a főablak Biztonság részén megjeleníti a biztonsági állapotot. Amikor egy állapotjelző felhívja a figyelmét valamilyen körülményre, akkor a megfelelő művelet elvégzésével növelheti a védelem szintjét. A védelem a számítógépre telepített programoktól függ. A védelem növelése érdekében frissítse a telepített programokat. Ha a rendszerállapot vagy a védelmi kategóriák állapota Kockázat! vagy Figyelem!!! jelzésű, a biztonsági problémákat közvetlenül a főablakból megoldhatja. A biztonságiállapot-jelzők kezelése 1 A Norton 360 Online főablakában kattintson a Javítás lehetőségre. 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az üzenetek és riasztások kezelésének ismertetése A Norton 360 Online többféle módon és több helyen jelenít meg üzeneteket.

13 Első lépések További információk 13 A következő helyeken jelenhetnek meg üzenetek: A Windows asztalon található értesítési területen A Norton 360 Online számos üzenete az értesítési területen, a tálca jobb oldalán jelenik meg. Például a számítógépe ki volt kapcsolva, vagy nem csatlakozott az internethez egy ideig. Ebben az esetben az üzenet jelenik meg, hogy a védelem elavult lehet. Egy másik üzenet jelenik meg, ha az egyik biztonsági beállítás ki lett kapcsolva. Ez az üzenet arra figyelmeztet, hogy a számítógép nincs biztonságban, és segít bekapcsolni a beállítást. Legtöbb esetben kattinthat a riasztásra a Norton 360 Online megnyitásához és a probléma kijavításához. A Norton 360 Online főablakában A riasztások és egyéb üzenetek a főablak közepén jelennek meg. Az üzenet színe jelzi annak sürgősségét. Ha az üzenet zöld, akkor a számítógép biztonságban van. Ha az üzenet narancs vagy piros, akkor valamilyen műveletet kell végeznie biztonsága megóvása érdekében. Norton 360 Online védelmi kategóriák és részletek A Norton 360 Online megjeleníti az egyes védelmi funkciók így például a Biztonság, a Személyes adatok, a Biztonsági mentés és a Behangolás állapotát. Ezek az állapotjelző területek azt mutatják, hány problémát kell megoldani az adott szolgáltatásnál. Az egyes állapotjelző területek alatt található Részletek megtekintése gomb segítségével további információt kaphat a problémákról. A Javítás lehetőség segítségével a számítógépen felmerült összes problémát elháríthatja. További információk A termékdokumentáció segítséget nyújt a Norton 360 Online használatához. A szükséges információk megtalálhatók a számítógépen és a partner webhelyén.

14 14 Első lépések További információk A súgó használata A Súgó a Norton termék minden pontjáról elérhető. A súgó olyan információkra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak az elvégezni kívánt feladatokhoz. Az online súgó az összes termékfunkció ismertetését tartalmazza. Hozzáférés a súgóhoz 1 A főablak tetején kattintson a Támogatás gombra. 2 A legördülő listában kattintson a Súgó lehetőségre. Súgótémakör nyomtatása 1 A Súgó ablakban kattintson a Nyomtató ikonra. 2 Kattintson az OK gombra.

15 Vészhelyzet esetén javasolt teendők 4 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése Ha a Norton-termék telepítése nem sikerült, letöltheti a Norton Bootable Recovery Tool varázslót. Ez az egyszerűen használható varázsló használható Norton Bootable Recovery Tool létrehozására egy CD-n, DVD-n vagy USB-kulcson. A Norton Bootable Recovery Tool segítségével vizsgálhatja meg a számítógépet, és távolíthatja el a sikeres telepítést megakadályozó biztonsági fenyegetéseket. w Javasoljuk, hogy töltse le és telepítse a Norton Bootable Recovery Tool varázslót olyan számítógépen, amelyen semmilyen biztonsági fenyegetés nem található, és hozza létre a Norton Bootable Recovery Tool eszközt. Ha a Norton Bootable Recovery Tool eszközt egy vírussal fertőzött számítógépen hozza létre, akkor jó esély van rá, hogy a helyreállító CD, DVD vagy USB-kulcs is fertőzött lesz. A Norton Bootable Recovery Tool használatához aktiválási PIN-kód szükséges. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése az internetről 1 Nyissa meg a webböngészőt, és keresse fel a következő weboldalt: 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése a Norton 360 Online termékből 1 A Norton 360 Online főablakában kattintson a Vizsgálat lehetőségre. 2 A Számítógép-vizsgálat panelen tegye a következők egyikét: 1 Kattintson a Gyorsvizsgálat lehetőségre. 1 Kattintson a Teljes rendszervizsgálat lehetőségre. 3 A vizsgálati ablak alján, a Ha úgy gondolja, hogy további kockázatok állnak fenn lehetőség mellett menjen a kattintson ide hivatkozásra. 4 A Norton helyreállító eszközök weboldalon kattintson A Norton Bootable Recovery Tool letöltése lehetőségre. 5 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

16 16 Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése

17 Támogatás 5 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton automatikus javítás elérése A Norton automatikus javítás elérése Ez a szolgáltatás a Norton 360 Online, a Norton Internet Security Online és a Norton AntiVirus Online esetén vehető igénybe. A Norton automatikus javítás tartalmazza az általános hibák automatikus felismerésére és elhárítására szolgáló eszközöket. A Norton automatikus javítás eléréséhez kattintson a Támogatás lehetőségre a termék főablakában. A Norton automatikus javítás elérése 1 A termék főablakában kattintson a Támogatás lehetőségre. 2 A legördülő listában kattintson a Támogatás elemre.

18 18 Támogatás A Norton automatikus javítás elérése

19 Tárgymutató A a Norton 360 Online bemutatása 5 Á állapot B Beállítások 10 biztonsági állapot 12 E előugró üzenetek 12 F Feladatok 10 főablak állapotszínek 12 állapotüzenetek 12 beállítások 10 funkciók 10 támogatás 10 H hibaüzenetek 12 R riasztások 12 S Súgó hozzáférés 14 nyomtatás 14 SZ szolgáltatás aktiválása 7 T támogatás Norton automatikus javítás 17 telepítés problémák 15 Teljesítmény 10 termékaktiválás eljárás 7 Ü üzenetek 12 N Norton 360 Online aktiválás 7 állapota 11 főablak 12 Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltés 15

20 Gyors telepítés A Norton 360 Online a szolgáltatási időszak alatt védelmi frissítésekkel és új termékfunkciókkal egészíthető ki. A szolgáltatás feljogosítja Önt, hogy az első telepítéskor kezdődő szolgáltatási időszak alatt egyetlen számítógépen vagy megadott számú számítógépen a terméket szabadon használja. Ha Ön elfogadja a következő oldalon megtekinthető Symantec-licencszerződést, akkor a megújítható szolgáltatás keretében a szolgáltatási időszak alatt hozzáférhet a védelmi frissítésekhez és az új termékfunkciókhoz: A szolgáltatási időszak alatt bővítheti, módosíthatja és eltávolíthatja a termékfunkciókat. Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton 360 Online telepítése A Norton 360 Online telepíthető CD-lemezről vagy letöltött fájlból is. A Norton 360 Online telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Windows 7 vagy Windows 8 esetén kattintson A Norton telepítő indítása, majd a Norton 360 Online telepítése lehetőségre. Ha letöltötte a Norton 360 Online egy példányát, kattintson duplán a letöltött fájlra. 2 Kattintson a Norton Licencszerződés hivatkozásra, olvassa el a szerződést, majd kattintson a Bezárás lehetőségre. 3 A szerződés elolvasása után kattintson az Elfogadom és telepítem lehetőségre. A Symantec Norton termékei megvédik az ügyfeleket a hagyományos fenyegetésektől a vírusirtóval, az adathalászat elleni védelemmel és a kémprogramok elleni védelemmel. Védenek a botok ellen, drive-by letöltések ellen, és felismerik a személyes adatok ellopását, valamint nem foglalnak le sok rendszer-erőforrást. Ezenfelül a Symantec olyan szolgáltatásokat is nyújt, mint az online biztonsági mentés és a számítógép finomhangolása, valamint megbízható forrása a család online biztonságának. További információkért válasszon egyet az alábbi hivatkozások közül: Vírusirtó Adathalászat elleni védelem Kémprogramok elleni védelem Online biztonsági mentés Copyright 2012 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Norton és a Norton-embléma a Symantec Corporation és leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Az egyéb nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. A termékkel

Részletesebben

ESET SMART SECURITY 9

ESET SMART SECURITY 9 ESET SMART SECURITY 9 Felhasználói útmutató (9.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET SMART SECURITY

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

2500 Series multifunkciós készülék

2500 Series multifunkciós készülék 2500 Series multifunkciós készülék Bevezetés 2006. december www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Biztonság Felhasználói kézikönyv

Biztonság Felhasználói kézikönyv Biztonság Felhasználói kézikönyv Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Biztonság. Felhasználói útmutató

Biztonság. Felhasználói útmutató Biztonság Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett védjegye. Az itt szereplő információ előzetes

Részletesebben

Korlátozott jótállás és támogatási útmutató

Korlátozott jótállás és támogatási útmutató Korlátozott jótállás és támogatási útmutató Jótállási nyilatkozat Végfelhasználói licencszerződés Biztonsági információ A támogatással kapcsolatos információk Mielőtt kapcsolatba lépne a HP ügyfélszolgálatával,

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

Szoftverfrissítések Felhasználói útmutató

Szoftverfrissítések Felhasználói útmutató Szoftverfrissítések Felhasználói útmutató Copyright 2008, 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban. A termékkel kapcsolatos

Részletesebben

DNX7150DAB DNX715WDAB DNX4150DAB DNX4150BT

DNX7150DAB DNX715WDAB DNX4150DAB DNX4150BT GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER DNX7150DAB DNX715WDAB DNX4150DAB DNX4150BT GPS-NAVIGÁCIÓ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ IM386_Nav_E_Hu_00 Tartalom Végfelhasználói licencszerződés 4 Első lépések 10 A navigációs rendszer használata

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Felhasználói útmutató (9.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET NOD32 ANTIVIRUS

Részletesebben

HP hordozható számítógép. Telepítési útmutató

HP hordozható számítógép. Telepítési útmutató HP hordozható számítógép Telepítési útmutató Figyelmeztetés A kézikönyv és a benne közölt példák tájékoztató jellegűek, és előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. A Hewlett-Packard Company a jelen

Részletesebben

Családbiztonság Windows 8 rendszerben

Családbiztonság Windows 8 rendszerben Microsoft Magyarország Családbiztonság Windows 8 rendszerben [Type the document subtitle] Andras Toth 10/19/2012 Contents Állítsa be gyermekei fiókját a Családbiztonság funkcióban...2 Megjegyzés...3 Fiók

Részletesebben

a készülék gyártója között, aki a szoftvert a készülékkel terjeszti; vagy a szoftver telepítője között, aki a szoftvert a készülékkel terjeszti.

a készülék gyártója között, aki a szoftvert a készülékkel terjeszti; vagy a szoftver telepítője között, aki a szoftvert a készülékkel terjeszti. LICENCFELTÉTELEK MICROSOFT SZOFTVERHEZ MICROSOFT OFFICE 2010 ASZTALI ALKALMAZÁSSZOFTVER Az alábbiakban a licencfeltételek két különálló halmaza olvasható. Ezek közül csak egy feltételhalmaz vonatkozik

Részletesebben

HP WEBKAMERA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

HP WEBKAMERA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV HP WEBKAMERA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, Windows és Windows Vista a Microsoft Corporation Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei. Az AMD

Részletesebben

Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató

Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Energiagazdálkodás Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját Az ESET NOD32 Antivirus csúcsminőségű védelmet biztosít

Részletesebben

HP ProtectTools Felhasználói útmutató

HP ProtectTools Felhasználói útmutató HP ProtectTools Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Használati útmutató MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW. Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN

Használati útmutató MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW. Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN Használati útmutató MFC-9140CDN MFC-9330CDW MFC-9340CDW Nem minden modell kapható az összes országban. 0 verzió HUN Ha kapcsolatba kell lépnie a vevőszolgálattal Adja meg az alábbi információkat a későbbi

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. Az itt

Részletesebben

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára A kiadvány cikkszáma: 312968-211 2003. február Ez az útmutató az egyes számítógépekben található hálózati kártya

Részletesebben

AC1600 intelligens WiFi router

AC1600 intelligens WiFi router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Első lépések Compaq Notebook sorozat

Első lépések Compaq Notebook sorozat b Első lépések Compaq Notebook sorozat Dokumentum cikkszáma: 271247-211 2002. június Ez az útmutató ismerteti a hardver és szoftver üzembehelyezésével, a számítógép használatával és a problémák elhárításával

Részletesebben

Magyar. APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez

Magyar. APC Smart-UPS SC. 1000/1500 VA 110/120/230 Vac. Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez Felhasználói kézikönyv Magyar APC Smart-UPS SC 1000/1500 VA 110/120/230 Vac Toronykivitelű vagy 2U magas, RACK-be szerelhető szünetmentes tápegységhez 990-1851D 03/2007 Bevezetés The APC szünetmentes

Részletesebben

HP Deskjet F4500 All-in-One series. Windows Súgó

HP Deskjet F4500 All-in-One series. Windows Súgó HP Deskjet F4500 All-in-One series Windows Súgó HP Deskjet F4500 All-in-One series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 A HP All-in-One üzembe helyezésének befejezése Vezeték nélküli kapcsolat a WPS technológiát

Részletesebben

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban. Az itt szereplő

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Magyar. APC Smart-UPS SC. 420/620 VA 110/120/230 Vac. Torony kivitelű szünetmentes tápegységhez

Felhasználói kézikönyv. Magyar. APC Smart-UPS SC. 420/620 VA 110/120/230 Vac. Torony kivitelű szünetmentes tápegységhez Felhasználói kézikönyv Magyar APC Smart-UPS SC 420/620 VA 110/120/230 Vac Torony kivitelű szünetmentes tápegységhez 990-1853D 12/2005 Bevezetés The APC szünetmentes tápegységet (UPS) úgy alakították ki,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

HP hordozható számítógép. Útmutató

HP hordozható számítógép. Útmutató HP hordozható számítógép Útmutató Figyelmeztetés A jelen kézikönyv és a benne ismertetett példák tájékoztató jellegűek, és előzetes figyelmeztetés nélkül változhatnak. A Hewlett-Packard Company a jelen

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation-nek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

GT-P7500. Felhasználói kézikönyv

GT-P7500. Felhasználói kézikönyv GT-P7500 Felhasználói kézikönyv Az útmutató használata Gratulálunk a Samsung P7500 készülék megvásárlásához. Ezzel a nagyteljesítményű, bárhol a világban készülékkel olyan internetes mobil számítógép eszközt

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban

Részletesebben

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató

A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató A mutatóeszközök és a billentyűzet Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Felhasználói leírás v1.0

Felhasználói leírás v1.0 1 Felhasználói leírás v1.0 A Lakás Expressz Szolgáltatás Elemző rendszer felhasználói funkcióiról Verzió: v1.0 Készült: 2013.március 27. 2 TARTALOMJEGYZÉK 1 Bevezető... 3 2 Tarifálás... 4 2.1 Navigáció

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. TM Norton AntiVirus Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015, 2016 HP Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye vagy védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. A DTS szabadalmakkal

Részletesebben

Kaspersky Small Office Security 2 Felhasználói útmutató

Kaspersky Small Office Security 2 Felhasználói útmutató Kaspersky Small Office Security 2 Felhasználói útmutató TERMÉKVERZIÓ: 9.1 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában, és választ ad

Részletesebben

Multimédia Felhasználói útmutató

Multimédia Felhasználói útmutató Multimédia Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation-nek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

HP Deskjet 3050 All-in-One series

HP Deskjet 3050 All-in-One series HP Deskjet 3050 All-in-One series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A kezelőpanel jellemzői...6 Állapotjelző fények...7 Vezeték nélküli kapcsolat

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HP D325 MICROTOWER DESKTOP PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/865894

Az Ön kézikönyve HP D325 MICROTOWER DESKTOP PC http://hu.yourpdfguides.com/dref/865894 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató HP D325 MICROTOWER DESKTOP PC. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Üzleti célú asztali számítógépek Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt közölt információ értesítés nélkül változhat. A Microsoft

Részletesebben

GT-C6712. Felhasználói kézikönyv

GT-C6712. Felhasználói kézikönyv GT-C6712 Felhasználói kézikönyv Az útmutató használata Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a Samsung mobiltelefont. A készülék a Samsung kiemelkedő technológiájára és magas követelményeire épül, így minőségi

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a www.axelentshop.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető szolgáltatás igénybevételének nagykereskedők,

Részletesebben

HP Deskjet 3510 e-all-in-one series

HP Deskjet 3510 e-all-in-one series HP Deskjet 3510 e-all-in-one series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP Deskjet 3510 series készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 A vezeték nélküli kapcsolat beállításai...6

Részletesebben

A SZOFTVER TELEPÍTÉSE ELŐTT TELEPÍTÉS WINDOWS KÖRNYEZETBEN TELEPÍTÉS MACINTOSH KÖRNYEZETBEN HIBAKERESÉS

A SZOFTVER TELEPÍTÉSE ELŐTT TELEPÍTÉS WINDOWS KÖRNYEZETBEN TELEPÍTÉS MACINTOSH KÖRNYEZETBEN HIBAKERESÉS Szoftvertelepítési útmutató A SZOFTVER TELEPÍTÉSE ELŐTT TELEPÍTÉS WINDOWS KÖRNYEZETBEN TELEPÍTÉS MACINTOSH KÖRNYEZETBEN HIBAKERESÉS Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Ez a kézikönyv leírja, hogyan

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell

Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Gyors üzembe helyezés és Els lépések HP Compaq üzleti asztali számítógépek d220-as és d230-as modell Dokumentum cikkszáma: 326325-212 2003. június A jelen útmutató alapvető tudnivalókat tartalmaz a számítógép

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Számítástechnikai Fejlesztı Kft. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ E-SZIGNÓ KÁRTYAKEZELİ ALKALMAZÁS ver. 1.0 2010. november 9. MICROSEC SZÁMÍTÁSTECHNIKAI FEJLESZTİ KFT. 1022 BUDAPEST, MARCZIBÁNYI TÉR 9. Felhasználói

Részletesebben

Compaq Mini felhasználói kézikönyv

Compaq Mini felhasználói kézikönyv Compaq Mini felhasználói kézikönyv Copyright 2010 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás

Részletesebben

Első lépések. HP noteszgép

Első lépések. HP noteszgép Első lépések HP noteszgép Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ.

Részletesebben

Összefoglaló útmutató Rövid magyarázatok rutin műveletekhez

Összefoglaló útmutató Rövid magyarázatok rutin műveletekhez Összefoglaló útmutató Rövid magyarázatok rutin műveletekhez DCP-L5500DN DCP-L6600DW MFC-L5700DN MFC-L5750DW MFC-L6800DW MFC-L6900DW Brother azt tanácsolja, hogy tartsa a Brother készüléke mellett az összefoglaló

Részletesebben

HP beágyazott webszerver

HP beágyazott webszerver HP beágyazott webszerver Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok és garancia 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Előzetes írásbeli engedély nélküli reprodukálása, adaptálása vagy fordítása

Részletesebben

1. ábra. Néhány tipikus ikon képe

1. ábra. Néhány tipikus ikon képe Fájlok és mappák A fájl információt, például szöveget, képet vagy zenét tartalmazó elem. Megnyitása után a fájl épp úgy nézhet ki, mint egy íróasztalon vagy iratszekrényben található szöveges dokumentum

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

Z2400 Series használati útmutató

Z2400 Series használati útmutató Z2400 Series használati útmutató 2007. www.lexmark.com Tartalom Biztonsági tájékoztató...7 Bevezetés...8 Információ keresése a nyomtatóval kapcsolatban...8 A nyomtató részei...10 A biztonsági figyelmeztetések

Részletesebben

HP OmniBook 4150. Felhasználói kézikönyv

HP OmniBook 4150. Felhasználói kézikönyv HP OmniBook 4150 Felhasználói kézikönyv Figyelmeztetés A kézikönyv és a benne közölt példák tájékoztató jellegűek, és előzetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak. A Hewlett-Packard Company jelen kézikönyvvel

Részletesebben

hp officejet 4100 series all-in-one

hp officejet 4100 series all-in-one hp officejet 4100 series all-in-one kezelési útmutató Copyright Hewlett-Packard Company 2003 Minden jog fenntartva. A dokumentum bármely részének fénymásolása, újbóli el állítása vagy bármely más nyelvre

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

OFFICEJET PRO 8000. Felhasználói kézikönyv A811

OFFICEJET PRO 8000. Felhasználói kézikönyv A811 OFFICEJET PRO 8000 Felhasználói kézikönyv A811 HP Officejet Pro 8000 (A811) nyomtatósorozat Felhasználói kézikönyv Szerz i jogok 2011 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Hewlett-Packard

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek TARTALOM Bevezetés Szolgáltató adatai Alapvető rendelkezések Adatkezelés Termékek és szolgáltatások köre Rendelés menete Fizetési lehetőségek Szállítás Elállás joga Panaszkezelés

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató PRIV Verzió: 6.0 Felhasználói útmutató Kiadva: 2016-05-19 SWD-20160519164213606 Tartalomjegyzék Beállítás és alapok... 5 Az eszköz áttekintése...5 A SIM-kártya behelyezése... 6 Médiakártya behelyezése...7

Részletesebben

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCC sorozat

Felhasználói útmutató. Személyi számítógép VPCC sorozat Felhasználói útmutató Személyi számítógép VPCC sorozat n 2 Tartalomjegyzék Bevezetés... 4 További információk a VAIO számítógépről... 5 Ergonómiai szempontok... 8 Az első lépések... 10 A kezelőszervek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Tartalom Vásárlási Feltételek... 3 A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:... 3 Az üzemeltető adatai:... 3 A rendelés:... 4 Rendelés menete...

Részletesebben

HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó. Felhasználói kézikönyv

HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó. Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 8270 síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok és licencszerződések 2005 Copyright Hewlett-Packard Development Company,

Részletesebben

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató

HP 23tm érintőképernyős monitor. Felhasználói útmutató HP 23tm érintőképernyős monitor Felhasználói útmutató 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy

Részletesebben

HP Officejet Pro 276dw többfunkciós nyomtató. Felhasználói útmutató

HP Officejet Pro 276dw többfunkciós nyomtató. Felhasználói útmutató HP Officejet Pro 276dw többfunkciós nyomtató Felhasználói útmutató Szerzői jogok 2013 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. 2. kiadás, 2014/1 Hewlett-Packard Company megjegyzések A jelen

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, az Nseries és az N77 a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett

2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, az Nseries és az N77 a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett Nokia Lifeblog 2.5 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People, az Nseries és az N77 a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek

Részletesebben

Aronic Főkönyv kettős könyvviteli programrendszer

Aronic Főkönyv kettős könyvviteli programrendszer 6085 Fülöpszállás, Kiskunság tér 4. Internet: www.cin.hu E-mail: software@cin.hu Tel: 78/435-081, 30/9-573-673, 30/9-593-167 kettős könyvviteli programrendszer v2.0 Szoftverdokumentáció Önnek is jár egy

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. Az Intel,

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ ÉS E-KÉRELEM BENYÚJTÁSÁHOZ Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése felhíváshoz Felhívás kódszáma: VP2-6.3.1-16 Verziószám: 0.1 2016. március 30. Tartalom

Részletesebben

HP Officejet Pro L7400 All-in-One sorozat

HP Officejet Pro L7400 All-in-One sorozat HP Officejet Pro L7400 All-in-One sorozat Felhasználói kézikönyv Podręcznik użytkownika HP Officejet Pro L7400 All-in-One sorozat Felhasználói kézikönyv Szerzői jogok 2007 Copyright Hewlett-Packard Development

Részletesebben

HOLDPEAK 856A SZÉLSEBESSÉG MÉRŐ

HOLDPEAK 856A SZÉLSEBESSÉG MÉRŐ HOLDPEAK 856A SZÉLSEBESSÉG MÉRŐ Köszönjük, hogy cégük szélsebesség mérő készülékét választotta. A kézikönyv a szélsebesség mérő készülék használatára vonatkozó utasításokat, és biztonsági figyelmeztetéseket

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Alkalmazáslap

Felhasználói kézikönyv. Alkalmazáslap Felhasználói kézikönyv Alkalmazáslap TARTALOMJEGYZÉK A kézikönyv használatáról...2 A kézikönyvben használt szimbólumok...2 Jogi nyilatkozat... 3 Megjegyzések... 3 Mire használható az Alkalmazáslap?...4

Részletesebben

Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat

Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat Általános szerződési feltételek Üzletszabályzat Jelen dokumentum elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik. Amennyiben a webáruház működésével kapcsolatban

Részletesebben

MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT. e-befektetés. Felhasználói kézikönyv

MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT. e-befektetés. Felhasználói kézikönyv MAGYAR POSTA BEFEKTETÉSI ZRT. e-befektetés Felhasználói kézikönyv a Magyar Posta Befektetési Zrt. e-befektetéséhez Verziószám: 1.1 Hatályos: 2016.02.16. Magyar Posta Befektetési Zrt. Felhasználói kézikönyv

Részletesebben

Az első lépések útmutató

Az első lépések útmutató Az első lépések útmutató A folytatás előtt olvassa el az alábbiakat ÖN ÚGY KAPJA KÉZHEZ A KÉSZÜLÉKET, HOGY AZ AKKUMULÁTOR NINCS FELTÖLTVE. NE VEGYE KI AZ AKKUMULÁTORT A KÉSZÜLÉK TÖLTÉSE KÖZBEN. HA FELNYITJA

Részletesebben

TomTom navigation module

TomTom navigation module TomTom navigation module 1. A doboz tartalma A doboz tartalma TomTom navigation module Autós dokkoló USB-kábel MyTomTom prospektus 2 2. Ezt olvassa el először! Ezt olvassa el először! Autós dokkoló Tolja

Részletesebben

HP Deskjet 2540 All-in-One series

HP Deskjet 2540 All-in-One series HP Deskjet 2540 All-in-One series Tartalomjegyzék 1 HP Deskjet 2540 series súgó... 1 2 Ismerkedés a HP Deskjet 2540 series készülékkel... 3 A nyomtató részei... 4 A vezérlőpanel funkciói... 5 A vezeték

Részletesebben

SM-G935F. Felhasználói kézikönyv

SM-G935F. Felhasználói kézikönyv SM-G935F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 04/2016. Rev.1.2 www.samsung.com Tartalom Alapok 4 Fontos tudnivalók 6 Az értékesítési doboz tartalma 7 A készülék elrendezése 9 Akkumulátor 15 SIM-kártya (nano-sim-kártya)

Részletesebben

ipod nano Felhasználói útmutató

ipod nano Felhasználói útmutató ipod nano Felhasználói útmutató Tartalom 4 Fejezet 1: Az első pillantás az ipod nanóra 4 Az ipod nano áttekintése 5 Tartozékok 5 Főképernyő 6 Állapotikonok 7 Fejezet 2: Első lépések 7 Az ipod nano beállítása

Részletesebben

LASERJET PRO MFP. Felhasználói kézikönyv M125-126 M125-126 M127-128 M127-128

LASERJET PRO MFP. Felhasználói kézikönyv M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 LASERJET PRO MFP Felhasználói kézikönyv M125-126 M125-126 M127-128 M127-128 HP LaserJet Pro MFP M125, M126, M127, M128 Felhasználói kézikönyv Szerzői jog és licenc 2014 Copyright Hewlett-Packard Development

Részletesebben