A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón."

Átírás

1 TM Norton AntiVirus Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított anyagból készült.

2 Norton AntiVirus Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció verziószáma: 20.1 Copyright 2012 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma, a LiveUpdate, a Norton 360 és a Norton a Symantec Corporation vagy partnerei védjegye, illetve bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A termék bizonyos részei - Copyright Glyph & Cog, LLC. Az egyéb nevek tulajdonosaik védjegyei. A dokumentumban említett termék forgalmazása a használatot, másolást, terjesztést, valamint visszafordítást vagy visszafejtést korlátozó licencek alapján történik. A dokumentum részének vagy egészének bármilyen formában történő másolása a Symantec Corporation, illetve az engedély birtokosai előzetes írásos meghatalmazása nélkül tilos. A DOKUMENTÁCIÓ JELEN ÁLLAPOTÁBAN KERÜL NYILVÁNOSSÁGRA. MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT FELTÉTEL, SZERZŐDÉSTÉTEL ÉS GARANCIA, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT IS, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG KIZÁRÁSRA KERÜL. A SYMANTEC CORPORATION NEM TEKINTHETŐ FELELŐSNEK A NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS, ELŐRE NEM LÁTHATÓ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT. A DOKUMENTUMBAN KÖZÖLT INFORMÁCIÓK ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZHATNAK. A FAR értelmében a licenc által lefedett szoftver és dokumentáció kereskedelmi számítógépes szoftvernek minősül, így a FAR es számú Kereskedelmi számítógépes szoftver jogi korlátozások cikkelyének és a DFARS es számú A kereskedelmi számítógépes szoftverekre vonatkozó jogok és a kereskedelmi számítógépes szoftverdokumentációk cikkelyének kikötései és azok módosításai vonatkoznak rá. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya kizárólag a jelen szerződésben rögzítettek szerint használhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja, jelenítheti meg és ruházhatja át a licenc által lefedett szoftvert és dokumentációt. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Az Egyesült Államokban nyomtatva

3 Tartalom 1. fejezet Áttekintés... 5 A Norton AntiVirus Online bemutatása fejezet Telepítés... 7 Mielőtt belekezdene... 7 A Norton AntiVirus Online telepítése fejezet Első lépések... 9 A Norton AntiVirus Online elérése... 9 A Norton-szolgáltatás aktiválása A főablak felfedezése Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire A funkciók védelmi állapotának megfigyelése További információk fejezet Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése fejezet Támogatás A Norton automatikus javítás elérése Tárgymutató Gyors telepítés... 20

4 4 Tartalom

5 Áttekintés 1 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton AntiVirus Online bemutatása A Norton AntiVirus Online bemutatása A Norton AntiVirus Online védi a számítógépét a vírusok, botok, férgek és egyebek ellen, lassulás vagy kerülgetés nélkül. A gyorsabb, kevésbé gyakori vizsgálatokhoz intelligens technológiák azonosítják és célozzák kizárólag a veszélyben lévő fájlokat. A Sérülékenységvédelem megakadályozza, hogy a potenciális veszélyek kihasználják a számítógép szoftvereinek biztonsági réseit. Más vírus elleni megoldásoktól eltérően a Norton AntiVirus Online könnyen érthető magyarázatokat ad a veszélyekről, valamint a processzor- és memóriahasználatról. Segít megakadályozni a későbbi fertőzéseket és fenntartja számítógépe gyors működését.

6 6 Áttekintés A Norton AntiVirus Online bemutatása

7 Telepítés 2 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 Mielőtt belekezdene 1 A Norton AntiVirus Online telepítése Mielőtt belekezdene A telepítés előtt zárjon be minden futó programot a számítógépen. Ha más vírusirtó programok vannak telepítve a számítógépre, akkor megjelenik egy párbeszédpanel, melynek segítségével eltávolíthatja azokat. A Symantec azt javasolja, hogy feltétlenül távolítson el minden egyéb vírusirtó programot. Kövesse a párbeszédpanelen megjelenő utasításokat. A Norton AntiVirus Online telepítése A Norton AntiVirus Online programot telepítheti CD-ről vagy letöltött fájlból is. A Norton AntiVirus Online telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t a meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton AntiVirus Online telepítése lehetőségre. Windows 7 és Windows 8 esetén kattintson a Start.exe lehetőségre. 1 Kattintson duplán a szolgáltatótól letöltött fájlra. 2 Kattintson a Telepítési beállítások hivatkozásra, tekintse át a beállításokat, majd kattintson az OK gombra. 3 Kattintson a NortonLicencszerződés hivatkozására, és olvassa el a szerződést. 4 A szerződés elolvasása után kattintson az Elfogadoméstelepítem lehetőségre.

8 8 Telepítés A Norton AntiVirus Online telepítése

9 Első lépések 3 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton AntiVirus Online elérése 1 A Norton-szolgáltatás aktiválása 1 A főablak felfedezése 1 Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire 1 A funkciók védelmi állapotának megfigyelése 1 További információk A Norton AntiVirus Online elérése A Norton AntiVirus Online automatikusan védi a számítógépet, amelyre telepítették. Önnek nem kell elindítania a programot ahhoz, hogy gépe védve legyen. A Norton AntiVirus Online bármikor megnyitható, és elvégezhetők a beállítások vagy végrehajtható a megelőző karbantartás. A program összes funkciója elérhető a főablakból. A Norton AntiVirus Online megnyitása 4 Tegye az alábbiak egyikét: 1 A Windows értesítési területén kattintson duplán a Norton AntiVirus Online ikonra. 1 Windows Vista, Windows XP és Windows 7 rendszeren kattintson a Start >Mindenprogram>NortonAntiVirusOnline>NortonAntiVirusOnline parancsra. 1 Windows 8 rendszeren a Start képernyőn kattintson a Norton AntiVirus Online lehetőségre.

10 10 Első lépések A Norton-szolgáltatás aktiválása A Norton-szolgáltatás aktiválása A szolgáltatás aktiválása a szolgáltatás előfeltétele. Ha nem aktiválja a szolgáltatást, amikor a rendszer erre először felkéri, akkor rendszeresen termékaktiválásra vonatkozó riasztást fog kapni mindaddig, amíg az aktiválást el nem végzi. A szolgáltatás aktiválása közvetlenül a termékaktiválásra vonatkozó riasztás ablakából is elvégezhető. Illetve elvégezhető a fő ablak Támogatás legördülő menüjében található Aktiválás hivatkozás segítségével is. A folytatáshoz internetcsatlakozás szükséges. Előfordulhat, hogy itt a szolgáltatótól kapott PIN-kódot kell megadnia. Az aktiválás menete a szolgáltatótól függően változhat. A szolgáltatást bármelyik nem rendszergazdai fiókból is aktiválhatja. A művelet mindössze néhány percet vesz igénybe. A szolgáltatás aktiválása 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Norton AntiVirus Online főablakában kattintson az Aktiválás lehetőségre. 1 A Norton AntiVirus Online főablak Támogatás legördülő menüjében kattintson az Aktiválás lehetőségre. 1 A Termékaktiválás szükséges riasztásban kattintson az Aktiválás, majd az OK gombra. 2 Amikor az aktiválás mellett dönt, megjelenik a Szoftverszolgáltatás ablak. Az ablak a következő lehetőségeket kínálja: 1 Aktiválás Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Előfordulhat, hogy a szolgáltató által kiadott aktiválási PIN-kódot is meg kell adnia. 1 Aktiválás később Ezt a lehetőséget választva a szolgáltatást később is aktiválhatja. A főablak felfedezése A Norton AntiVirus Online megnyitásakor a főablak hozzáférést biztosít a Norton AntiVirus Online összes funkciójához, lehetőségéhez, a súgóhoz és a támogatáshoz. A főablak használata Lásd, A Norton AntiVirus Online elérése, 9. oldal 1 Indítsa el a Norton AntiVirus Online programot.

11 Első lépések Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire 11 2 A főablak felső részén kattintson a megtekinteni kívánt hivatkozásra. A következő lehetőségek közül választhat: Beállítások Lehetővé teszi a számítógép-, a hálózat- és az általános beállítások megtekintését. Teljesítmény Lehetővé teszi, hogy megnézze és figyelje a rendszer aktivitását. Támogatás Lehetővé teszi a Norton Súgóközpont, a támogatás, a termékismertetők, az aktiválás és a Norton AntiVirus Online névjegyadatai elérését. 3 Az ablak közepén kattintson a megtekinteni kívánt lehetőségre. A következő lehetőségek közül választhat: Vizsgálat Segítségével számítógép-vizsgálat, elismertségen alapuló vizsgálat vagy Facebook-vizsgálat futtatható. LiveUpdate Segítségével frissítheti a legújabb vírusdefiníciókat és termékfrissítéseket. Speciális Segítségével megnézhető a Norton AntiVirus Online összes szolgáltatása. 4 A főablak jobb oldali részén kattintson a megismerni kívánt beállításra: Safe Web Lite Segítségével ellenőrizheti a webhelyek biztonságát, illetve Safe Web-keresést hajthat végre. w Lehet, hogy a funkció a Norton AntiVirus Online bizonyos verzióinál nem érhető el. Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire A Norton AntiVirus Online a számítógép általános védelmi állapotát a főablak Biztonságos része alatt jeleníti meg. Amikor a rendszerállapot figyelmet igényel vagy kockázatos, a megfelelő művelet elvégzésével növelheti a Rendszerállapot védelmének szintjét. A védelem a számítógépre telepített programoktól függ. A védelem növelése érdekében frissítse a telepített programokat. A Rendszerállapot állapotjelző a következő állapotokat jeleníti meg: Biztonságos Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek biztonságban vannak a fenyegetésekkel és kockázatokkal szemben.

12 12 Első lépések A funkciók védelmi állapotának megfigyelése Figyelem!!! Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek figyelmet igényelnek. Végezze el a megfelelő műveletet a védelmi szint javítása érdekében. Kockázat Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek kockázatnak vannak kitéve. Azonnal tegye meg a szükséges lépéseket a védelmi szint javítása érdekében. A Rendszerállapot állapotjelzőkre vonatkozó válaszlépését közvetlenül a főablakból is elindíthatja. A Rendszerállapot jelzők kezelése a főablakból 1 A Norton AntiVirus Online főablakának alsó részén kattintson a Javítás elemre. 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A funkciók védelmi állapotának megfigyelése A Norton AntiVirus Online főablaka egy védelmi központként is működik. A főablakból hozzáférhet a legfőbb funkciókhoz, és figyelemmel kísérheti a számítógép teljesítményét. Időnként előfordulhat, hogy egy lehetőséget ki szeretne kapcsolni bizonyos okok miatt. Azonban ekkor a rendszer állapota Figyelem!!! vagy Veszélyben állapotra módosul. Ilyen esetekben mellőzheti egy adott funkció védelmi állapotát, hogy fenntartsa a rendszer jó általános állapotát. Például, ha ki akarja kapcsolni a Böngészővédelmet egy bizonyos időre, de a rendszert Biztonságos állapotban szeretné tartani. Ebben az esetben mellőzheti a Böngészővédelem védelmi állapotát, majd kikapcsolhatja a funkciót. Amikor mellőzi egy adott funkció védelmi állapotát, az nem befolyásolja az általános Rendszerállapotot. A mellőzött funkció védelmi állapotát bármikor megfigyelheti. Kizárólag azon kiválasztott funkciók védelmi állapotát mellőzheti vagy figyelheti meg, melyek elérhetőek a Speciális ablakban. A funkciók a következők: 1 Vírusok elleni védelem 1 Kémprogramkereső 1 SONAR védelem 1 Behatolásmegelőzés 1 védelem 1 Böngészővédelem A funkciók védelmi állapotának megfigyelése 1 A Norton AntiVirus Online főablakában kattintson a Speciális lehetőségre.

13 Első lépések További információk 13 2 A megjelenő ablakban vigye az egér mutatóját a szolgáltatás nevére. 3 A megjelenő előugró ablakban tegye a következők valamelyikét: 1 Ha szeretné mellőzni egy olyan funkció állapotát, mely befolyásolja a számítógép általános állapotát, akkor kattintson a Mellőzés lehetőségre. 1 A mellőzött funkció védelmi állapotának megfigyeléséhez kattintson a Felügyelet lehetőségre. További információk A súgó használata A termékdokumentáció segítséget nyújt a Norton AntiVirus Online használatához. A szükséges információk megtalálhatók a számítógépen és a partner webhelyén. A Súgó a Norton termék minden pontjáról elérhető. A súgó olyan információkra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak az elvégezni kívánt feladatokhoz. Az online súgó az összes termékfunkció ismertetését tartalmazza. Hozzáférés a súgóhoz 1 A főablak tetején kattintson a Támogatás gombra. 2 A legördülő listában kattintson a Súgó lehetőségre. Súgótémakör nyomtatása 1 A Súgó ablakban kattintson a Nyomtató ikonra. 2 Kattintson az OK gombra.

14 14 Első lépések További információk

15 Vészhelyzet esetén javasolt teendők 4 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése Ha a Norton-termék telepítése nem sikerült, letöltheti a Norton Bootable Recovery Tool varázslót. Ez az egyszerűen használható varázsló használható Norton Bootable Recovery Tool létrehozására egy CD-n, DVD-n vagy USB-kulcson. A Norton Bootable Recovery Tool segítségével vizsgálhatja meg a számítógépet, és távolíthatja el a sikeres telepítést megakadályozó biztonsági fenyegetéseket. w Javasoljuk, hogy töltse le és telepítse a Norton Bootable Recovery Tool varázslót olyan számítógépen, amelyen semmilyen biztonsági fenyegetés nem található, és hozza létre a Norton Bootable Recovery Tool eszközt. Ha a Norton Bootable Recovery Tool eszközt egy vírussal fertőzött számítógépen hozza létre, akkor jó esély van rá, hogy a helyreállító CD, DVD vagy USB-kulcs is fertőzött lesz. A Norton Bootable Recovery Tool használatához aktiválási PIN-kód szükséges. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése az internetről 1 Nyissa meg a webböngészőt, és keresse fel a következő weboldalt: 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése a Norton AntiVirus Online termékből 1 A Norton AntiVirus Online főablakában kattintson a Vizsgálat lehetőségre. 2 A Számítógép-vizsgálat panelen tegye a következők egyikét: 1 Kattintson a Gyorsvizsgálat lehetőségre. 1 Kattintson a Teljes rendszervizsgálat lehetőségre. 3 A vizsgálati ablak alján, a Ha úgy gondolja, hogy további kockázatok állnak fenn lehetőség mellett menjen a kattintson ide hivatkozásra. 4 A Norton helyreállító eszközök weboldalon kattintson A Norton Bootable Recovery Tool letöltése lehetőségre.

16 16 Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése 5 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

17 Támogatás 5 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton automatikus javítás elérése A Norton automatikus javítás elérése Ez a szolgáltatás a Norton 360 Online, a Norton Internet Security Online és a Norton AntiVirus Online esetén vehető igénybe. A Norton automatikus javítás tartalmazza az általános hibák automatikus felismerésére és elhárítására szolgáló eszközöket. A Norton automatikus javítás eléréséhez kattintson a Támogatás lehetőségre a termék főablakában. A Norton automatikus javítás elérése 1 A termék főablakában kattintson a Támogatás lehetőségre. 2 A legördülő listában kattintson a Támogatás elemre.

18 18 Támogatás A Norton automatikus javítás elérése

19 Tárgymutató B biztonságiállapot-jelző megtekintés 12 F főablak beállítások 10 funkciók 10 internet 11 speciális 11 súgó és támogatás 11 számítógép 11 támogatás 10 SZ számítógép védelmi állapot 12 szolgáltatás aktiválása 10 T támogatás Norton automatikus javítás 17 telepítés problémák 15 termékaktiválás eljárás 10 N Névjegy Norton AntiVirus Online 5 Norton AntiVirus Online aktiválás 10 főablak 10 ikon 9 indítás 9 Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltés 15 R Rendszer állapotjelzőinek jelzései reagálás 11 S Súgó hozzáférés 13 nyomtatás 13

20 Gyors telepítés A Norton AntiVirus Online a szolgáltatási időszak alatt védelmi frissítésekkel és új termékfunkciókkal egészíthető ki. A szolgáltatás feljogosítja Önt, hogy az első telepítéskor kezdődő szolgáltatási időszak alatt egyetlen számítógépen vagy megadott számú számítógépen a terméket szabadon használja. Ha Ön elfogadja a következő oldalon megtekinthető Symantec-licencszerződést, akkor a megújítható szolgáltatás keretében a szolgáltatási időszak alatt hozzáférhet a védelmi frissítésekhez és az új termékfunkciókhoz: A szolgáltatási időszak alatt bővítheti, módosíthatja és eltávolíthatja a termékfunkciókat. Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton AntiVirus Online telepítése A Norton AntiVirus Online telepíthető CD-lemezről vagy letöltött fájlból is. A Norton AntiVirus Online telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton AntiVirus Online telepítése lehetőségre. Windows 7 vagy Windows 8 esetén kattintson A Norton telepítő indítása, majd a Norton AntiVirus Online telepítése lehetőségre. Ha letöltötte a Norton AntiVirus Online egy példányát, kattintson duplán a letöltött fájlra. 2 Kattintson a Norton Licencszerződés hivatkozásra, olvassa el a szerződést, majd kattintson a Bezárás lehetőségre. 3 A szerződés elolvasása után kattintson az Elfogadom és telepítem lehetőségre. A Symantec Norton termékei megvédik az ügyfeleket a hagyományos fenyegetésektől a vírusirtóval, a kéretlen levelek elleni védelemmel és a kémprogramok elleni védelemmel. Védenek a botok ellen, drive-by letöltések ellen,és felismerik a személyes adatok ellopását,valamint nem foglalnak le sok rendszer-erőforrást. Ezenfelül a Symantec olyan szolgáltatásokat is nyújt,mint az online biztonsági mentés és a számítógép finomhangolása, valamint megbízható forrása a család online biztonságának. További információkért válasszon egyet az alábbi hivatkozások közül: Vírusirtó Kéretlenlevél-szűrés Kémprogramok elleni védelem Online biztonsági mentés Copyright 2012 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Norton és a Norton-embléma a Symantec Corporation és leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Az egyéb nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton TM AntiVirus Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton 360TM Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar OTOsuite Telepítési útmutató Magyar Ez a dokumentum leírja miképp telepítse az OTOsuite szoftvert DVD-ről, pendrive-ról vagy tömörített fájlból. Rendszerkövetelmények 1,5 GHz processzor vagy gyorsabb (ajánlott:

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

1 Rendszerkövetelmények

1 Rendszerkövetelmények 1 Rendszerkövetelmények 1.1 Operációs rendszer Az i-deal2 ajánlatadó alkalmazás a Microsoft.Net és Click Once technológiáin alapul. Ezek használatához legalább Microsoft Windows XP SP2 (Szervízcsomag 2),

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára Norton Family TM Getting Started 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára A Norton Family használatához először szokásos felhasználói fiókokat kell létrehozni a gyereknek minden általa használt

Részletesebben

1. DVNAV letöltése és telepítése

1. DVNAV letöltése és telepítése 1. DVNAV letöltése és telepítése A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról

Részletesebben

Norton. AntiVirus. Termékismertető

Norton. AntiVirus. Termékismertető Norton TM AntiVirus Termékismertető Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv

Részletesebben

Norton Security. Termékismertető

Norton Security. Termékismertető Norton Security Termékismertető Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken Protection Service for Business Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET Cyber Security Pro csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben.

Részletesebben

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken F-Secure Biztonsági megoldás Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Norton Internet Security Termékismertető

Norton Internet Security Termékismertető Termékismertető Norton Internet Security Termékismertető A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet

Részletesebben

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése Telepítő fájl letöltése honlapunkról A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése A honlapunkon (www.novitax.hu) található telepítő fájlt (novitax2007-setup.exe) le kell tölteni a számítógép egy

Részletesebben

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Rövid útmutató

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Rövid útmutató Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Rövid útmutató Az ESET NOD32 Antivirus csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben. A ThreatSense technológián

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security 2006 Felhasználói kézikönyv A 9,0-s programverzió dokumentációja Copyright 2005 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business az első lépések Ez az útmutató ismerteti a PSB Mobile Security telepítését és konfigurálását Android-eszközökön.

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

FOR macos. Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

FOR macos. Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját FOR macos Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET Cyber Security Pro csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben. A ThreatSense kártevőkereső

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére FONTOS: Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére Sajnálattal értesítjük, hogy a készülékkel együtt szállított CD vagy DVD lemezen található automata telepítőprogramok

Részletesebben

A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata

A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata A MOKKA hitelesítő szoftver telepítése és használata Windows XP, Vista és Windows 7 rendszeren Távszámla aláírásának ellenőrzésére 1(9) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. A

Részletesebben

Útmutató az OKM 2007 FIT-jelentés telepítéséhez

Útmutató az OKM 2007 FIT-jelentés telepítéséhez Útmutató az OKM 2007 FIT-jelentés telepítéséhez 1. OKM 2007 FIT-JELENTÉS ASZTALI HÁTTÉRALKALMAZÁS telepítése 2. Adobe Acrobat Reader telepítése 3. Adobe SVG Viewer plugin telepítése Internet Explorerhez

Részletesebben

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Rövid útmutató

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Rövid útmutató Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Rövid útmutató Az ESET Smart Security csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben. A ThreatSense technológián alapuló

Részletesebben

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató Lézeres nyomtató sorozat Windows Vista / 7 Telepítési útmutató A nyomtató használata előtt állítsa be a nyomtató hardverét és telepítse az illesztőprogramot. A megfelelő telepítési és beállítási útmutatásért

Részletesebben

A VHOPE és a VHOPE könyvtárfájlok telepítése

A VHOPE és a VHOPE könyvtárfájlok telepítése A VHOPE és a VHOPE könyvtárfájlok telepítése 1. lépés, telepítse a VHOPE-t A VHOPE alkalmazást telepíteni kell számítógépére ahhoz, hogy használhassa az ezen az USB pendrive-on található prezentációs anyagot.

Részletesebben

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Gyorstelepítési útmutató www.eicon.com Tartalom Bevezetés... 2 Jelzõlámpák... 2 Kábelek csatlakoztatása... 2 Telepítés Windows 98 alatt... 3 Telepítés Windows Me alatt... 4 Telepítés

Részletesebben

Illesztőprogram küldése

Illesztőprogram küldése Illesztőprogram küldése Rendszergazdai útmutató 2013. január www.lexmark.com Áttekintés 2 Áttekintés Az Illesztőprogram küldése alkalmazás segítségével egyszerűen beszerezheti a kívánt nyomtatómodellhez

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Norton Security biztonsági mentéssel

Norton Security biztonsági mentéssel TM Norton Security biztonsági mentéssel Termékismertető Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést.

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva.

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. Tartalom 1. BEVEZETÉS...1 2. A MODEM SETUP FOR NOKIA 6510 TELEPÍTÉSE...1 3.

Részletesebben

F-Secure biztonsági megoldás Az első lépések Android-készülékeken

F-Secure biztonsági megoldás Az első lépések Android-készülékeken F-Secure biztonsági megoldás Az első lépések Android-készülékeken F-Secure telepítése mobil eszközre. Telenor elektronikus levélben eljuttatta az F-Secure biztonsági megoldás mobilra telepíthető verziójának

Részletesebben

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ Novell Messenger 1.0 GYORSKALAUZ www.novell.com A Novell Messenger egy vállalati, keresztplatformos gyorsüzenet-kezelő program, amelynek működése a Novell edirectory TM címtáron alapul. A Messenger rendszer

Részletesebben

A WorldShip frissítése önálló vagy munkacsoporthoz tartozó munkaállomásra

A WorldShip frissítése önálló vagy munkacsoporthoz tartozó munkaállomásra TELEPÍTÉS ELŐTTI TEENDŐK: Ez a dokumentum a WorldShip alkalmazás WorldShip DVD-ről való frissítését ismerteti. A WorldShip alkalmazást az internetről is telepítheti. Keresse fel a következő weblapot, majd

Részletesebben

Teljes vírusirtás a NOD32 Antivirus System segítségével. vírusirtási útmutató

Teljes vírusirtás a NOD32 Antivirus System segítségével. vírusirtási útmutató Teljes vírusirtás a NOD32 Antivirus System segítségével vírusirtási útmutató 1. A vírus definíciós adatbázis frissítése A tálca jobb alsó sarkán található NOD32 ikon segítségével nyissa meg a Vezérlő központot.

Részletesebben

1. A Windows programok telepítése

1. A Windows programok telepítése 1. A Windows programok telepítése Amennyiben a program egy korábbi példánya már telepítve van a számítógépre, akkor beszélünk frissítésről. Ellenkező esetben a következőkben leírtakat átlépheti és a telepítés

Részletesebben

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 NOVELL GYORSKALAUZ KÁRTYA A SUSE Linux Enterprise Desktop 11 új verziójának telepítéséhez a következő műveletsorokat kell végrehajtani. A jelen dokumentum áttekintést

Részletesebben

E-Freight beállítási segédlet

E-Freight beállítási segédlet E-Freight beállítási segédlet Az E-Freight rendszer működéséhez szükséges programok és beállítások v08 A legújabb verzióért kérjük, olvassa be az alábbi kódot: 1. Támogatott böngészők Az E-Freight az Internet

Részletesebben

Rövid útmutató. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

Rövid útmutató. Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját Rövid útmutató Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját AZ ESET NOD32 ANTIVIRUS CSÚCSMINŐSÉGŰ VÉDELMET BIZTOSÍT SZÁMÍTÓGÉPÉNEK

Részletesebben

Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató

Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01.

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. Tartalom 1. A dokumentum célja... 3 2. Akiknek segítséget kívánunk nyújtani...

Részletesebben

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz A navigációs rendszer térképeit a Renault Media Nav Evolution

Részletesebben

Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány. Dátum : 2/2/2016. FAM DAVIE ügyfélszolgálat

Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány. Dátum : 2/2/2016. FAM DAVIE ügyfélszolgálat Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány Cím : Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány Dátum : 2/2/2016 Szerző : FAM DAVIE ügyfélszolgálat 0 1 1 Tárgymutató 1 TÁRGYMUTATÓ... 2 2 A DAVIE4 TANÚSÍTVÁNY TELEPÍTÉSÉNEK HÁTTERE...

Részletesebben

Norton 360TM. Termékismertető

Norton 360TM. Termékismertető Norton 360TM Termékismertető Norton 360 Termékismertető A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni.

Részletesebben

Mobil Partner telepítési és használati útmutató

Mobil Partner telepítési és használati útmutató Mobil Partner telepítési és használati útmutató Tartalom Kezdeti lépések... 2 Telepítés... 2 A program indítása... 6 Mobile Partner funkciói... 7 Művelet menü... 7 Kapcsolat... 7 Statisztika... 8 SMS funkciók...

Részletesebben

National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet

National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet National Instruments NI LabVIEW gyakorlati szeminárium: Szoftver telepítési segédlet 1 NI LabVIEW gyakorlati szeminárium Szoftver telepítési segédlet Tartalom 1. opció: Letöltés és telepítés az ni.com

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv AE6000 Vezeték nélküli, kétsávos mini USB AC580 adapter a Tartalom Termék-összefoglaló Funkciók 1 Telepítés Telepítés 2 Vezeték nélküli hálózati beállítások Wi-Fi védett telepítés

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10

ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 ESET NOD32 ANTIVIRUS 10 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját Az ESET NOD32 Antivirus csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének

Részletesebben

Az Ön kézikönyve SAMSUNG CLP-770ND

Az Ön kézikönyve SAMSUNG CLP-770ND Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE Megjegyzések STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE 1. A konkurrens hálózati verzió telepítése két részből áll: a) szerver telepítés, és b) munkaállomás telepítés minden kliensen. Ezzel szemben,

Részletesebben