Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 Felhasználói kézikönyv

2 Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR szakaszai szerint a licenc által lefedett szoftver és dokumentáció "kereskedelmi számítógépszoftvernek" minősül, melyre a FAR "Kereskedelmi számítógépszoftver - Korlátozott jogok", a DFARS A kereskedelmi számítógépszoftverrel és kereskedelmi számítógépszoftver-dokumentációval kapcsolatos jogok és az egyéb vonatkozó szabályozások szerint korlátozott jogok vonatkoznak. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya kizárólag a jelen szerződésben rögzítettek szerint használhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja, jelenítheti meg és ruházhatja át a licenc által lefedett szoftvert és dokumentációt. A Symantec, a Symantec embléma, a Norton, a Ghost, a GoBack, a LiveUpdate, a Norton AntiSpam, a Norton AntiVirus, a Norton Internet Security, a Norton 360 ás a Norton SystemWorks a Symantec Corporation vagy leányvállalatainak védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. A Windows a Microsoft Corporation védjegye. Az egyéb nevek tulajdonosaik védjegyei. A dokumentumban említett termék forgalmazása a használatot, másolást, terjesztést, valamint visszafordítást vagy visszafejtést korlátozó licencek alapján történik. A dokumentum részének vagy egészének bármilyen formában történő másolása a Symantec Corporation, illetve az engedély birtokosai előzetes írásos meghatalmazása nélkül tilos. A DOKUMENTÁCIÓ JELEN ÁLLAPOTÁBAN KERÜL NYILVÁNOSSÁGRA. MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT FELTÉTEL, SZERZŐDÉSTÉTEL ÉS GARANCIA, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT IS, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG KIZÁRÁSRA KERÜL. A SYMANTEC CORPORATION NEM TEKINTHETŐ FELELŐSNEK A NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS, ELŐRE NEM LÁTHATÓ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT. A DOKUMENTUMBAN KÖZÖLT INFORMÁCIÓK ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZHATNAK. Symantec Corporation Stevens Creek Blvd. Cupertino, CA USA

3 Tartalom 1. Fejezet Aktiválás Mielőtt belekezdene... 5 A Norton 360 aktiválása Fejezet Első lépések A Norton 360 elindítása... 7 A Norton 360 aktiválása... 8 A főablak felfedezése... 8 A Norton 360 állapotai Üzenetek és riasztások kezelése Részletek megtekintése További információk EMEA támogatási megoldások Tárgymutató

4 4 Tartalom

5 Aktiválás 1 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 Mielőtt belekezdene 1 A Norton 360 aktiválása Mielőtt belekezdene w Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot és fájlt a számítógépen, valamint győződjön meg róla, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. Aktiválás közben a Microsoft üzenetei jelenhetnek meg. A Norton 360 aktiválásának befejezéséhez kövesse a képernyőn megjelenő Microsoft-utasításokat. A Norton 360 aktiválása w A Norton 360 már telepítve van a számítógépen, de a teljes védelem érdekében el kell végezni az aktiválást. A termék aktiválásához internetkapcsolat szükséges. Ha problémába ütközne az aktiválás során, akkor keresse fel a Symantec weboldalát. Látogassa meg a következő webhelyet: A Norton 360 aktiválása 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Ha a Norton 360 párbeszédpanel automatikusan megnyílik az asztalon, akkor kattintson a Tovább gombra. 1 A Windows tálcán kattintson a Start > Minden program > Norton 360 > Norton 360 parancsra. 2 Olvassa el a licencszerződést, majd kattintson az Elfogadom lehetőségre. Ha nem fogadja el a licencszerződést, nem folytathatja az aktiválást. 3 Válasszon egy lehetőséget az Aktiválás ablakban, majd kattintson a Tovább gombra.

6 6 Aktiválás A Norton 360 aktiválása w 4 Tegye az alábbiak egyikét, ha megjelenik a Norton Account párbeszédpanel: 1 Ha Ön már Norton Account felhasználó, akkor a Bejelentkezés segítségével beléphet a Norton Account alkalmazásba. 1 Ha egy új Norton Account felhasználót szeretne létrehozni, akkor töltse ki a Norton Account létrehozása című részt. Önnek Norton Account felhasználónak kell lennie az online biztonsági mentéshez való hozzáféréshez. 5 Kattintson a Tovább gombra. 6 Ha megjelenik a Biztonság párbeszédpanel, akkor a Symantec azt javasolja, hogy az összes beállítást hagyja bejelölve, és használja a Norton-termékeket a számítógép védelméhez, majd kattintson a Tovább gombra a párbeszédpanel bezárásához. 7 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, ahogy a Norton 360 elvégzi a számítógép gyors ellenőrzését. Ha nem tudja aktiválni a terméket Ha nem tud a Symantec kiszolgálóihoz kapcsolódni, és ezért nem tudja aktiválni a terméket, akkor ellenőrizze, hogy Ön vagy az internetszolgáltató használ-e szülői tartalomszűrő szoftvert, amely esetleg gátolja a kapcsolatot. Ha szülői tartalomszűrő szoftvert használ, problémái adódhatnak a kapcsolat létrehozásával. Ha arra gyanakszik, hogy a szülői tartalomszűrés gátolja a kapcsolódást, akkor változtassa meg a tartalomszűrési beállításokat, hogy azok ne gátolják az aktiválás folyamatát. A beállítások módosításához rendszergazdai jogosultsággal kell bejelentkezni a szülői tartalomszűrő szoftverbe, vagy szintén rendszergazdai jogosultsággal az internetszolgáltatón keresztül az internetre.

7 Első lépések 2 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton 360 elindítása 1 A Norton 360 aktiválása 1 A főablak felfedezése 1 A Norton 360 állapotai 1 Üzenetek és riasztások kezelése 1 Részletek megtekintése 1 További információk A Norton 360 elindítása A Norton 360 automatikusan védi a számítógépet, amelyre telepítették. Önnek nem kell elindítania a terméket ahhoz, hogy gépe védve legyen. Ha a Norton 360 olyan helyzetet észlel, melynek megoldásához felhasználói beavatkozás szükséges, akkor előfordulhat, hogy azt automatikusan kijavítja. Beállíthatja a Norton 360 programot úgy is, hogy értesítést adjon, amikor felhasználói beavatkozás szükséges, és akkor eldöntheti, hogy mit akar tenni. A Norton 360 bármikor elindítható, és elvégezhetők a beállítások, megtekinthető a védelem állapota, megújítható a védelem vagy végrehajtható a megelőző karbantartás. A program összes funkciója elérhető a főablakból. A Norton 360 elindítása 4 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Windows értesítési területén kattintson duplán a Norton 360 ikonra. 1 A Windows tálcán kattintson a Start > Minden program > Norton 360 > Norton 360 parancsra. 1 Kattintson duplán a Norton 360 ikonra az asztalon.

8 8 Első lépések A Norton 360 aktiválása A Norton 360 aktiválása A Norton 360 összes funkcióját csak a termék aktiválása után használhatja. Ha telepítés közben nem aktiválta a terméket, akkor rendszeresen aktiválásra figyelmeztető riasztást fog kapni mindaddig, amíg az aktiválást el nem végzi. w A termék aktiválásával csökkenti a szoftverek jogtalan használatának esélyét, és meggyőződhet arról, hogy eredeti Symantec szoftvert használ-e. A terméket a riasztásban megadott időn belül aktiválni kell, ellenkező esetben a termék nem fog működni. A termék aktiválása közvetlenül a az aktiválásra figyelmeztető riasztás ablakából végezhető el. A termék a főablakból is aktiválható. A művelet mindössze néhány percet vesz igénybe. A termék aktiválása az aktiválásra figyelmeztető riasztás ablakából 1 A riasztásban kattintson az Megújítás gombra. 2 Kattintson az OK gombra. 3 A Termékaktiválás ablakban kattintson a Tovább gombra. 4 A Sikeres volt az aktiválás ablakban kattintson a Befejezés gombra. A termék aktiválása a főablakból 1 Kattintson a Saját felhasználó lehetőségre. 2 Kattintson A Norton 360 aktiválása lehetőségre. A főablak felfedezése A Norton 360 elindulása után a főablak nyílik meg. A főablak hozzáférést nyújt a Norton 360 összes funkciójához, lehetőségéhez, a súgóhoz és a támogatáshoz. Megtekintheti a védelmi kategóriák állapotát is, beleértve a számítógép védelmét és a webes védelmet, valamint a biztonsági mentéseket, illetve fájlokat, amelyek az internet használatakor maradtak a számítógépen.

9 Első lépések A főablak felfedezése 9 A főablak három területet kínál, amelyek hozzáférést biztosítanak a feladatokhoz és szolgáltatásokhoz. A területek a következők: Hivatkozások Állapot-összefoglaló sáv A következő hivatkozások jelennek meg a főablak felső részén: 1 Vizsgálatok Megnyitja a Vizsgálatok részletei oldalt, amely információkat jelenít meg a legutóbbi vizsgálatok által talált vagy kijavított fenyegetésekről. 1 Feladatok és beállítások Megnyitja a Feladatok és beállítások oldalt, ahol kézi vizsgálatokat, biztonsági mentéseket, termékfrissítéseket végezhet, valamint kezelheti a Norton Account felhasználót. Módosíthatja a vírusok és kémprogramok elleni védelem beállításait, valamint a tűzfal, a biztonsági mentések és a biztonság beállításait. 1 Saját felhasználó Megnyitja a Felhasználó kezelése oldalt, ahol kezelheti a Norton Account felhasználóját, megújíthatja az előfizetését, és aktiválhatja a terméket. Használhatja ezt az oldalt arra, hogy javasolja a terméket egy barátjának, további tárhelyet vásároljon, és megtekintse vagy módosítsa a Norton Account felhasználójához tartozó becenevet. 1 Súgó Megnyitja a Norton 360 online súgóját. 1 Terméktámogatás Megnyitja a Támogatás weboldalt, amely segít Önnek a termékkel kapcsolatos problémák megoldásában. Az állapot-összefoglaló sáv a főablak közepén található, és a védelmi kategóriák általános állapotát jeleníti meg. Az állapota lehet Védett, ha a számítógép biztonságos, vagy lehet Kockázat, ha egy adott terület beavatkozást igényel. Ez a terület rendelkezik egy Javítás gombbal is. Ha egy terület beavatkozást igényel, akkor ez látható egy vagy több védelmi kategóriában is.

10 10 Első lépések A Norton 360 állapotai Védelmi kategóriák A védelmi kategóriák területe a legnagyobb a főablakban, és a következőket tartalmazza: 1 Számítógép biztonsága Megjeleníti az általános védelmi állapotot, és hozzáférést biztosít a Számítógép biztonsága oldalhoz, ahol megtekintheti az internetes beállításokhoz kapcsolódó védelem állapotát. Kattintson a Részletek gombra az oldal eléréséhez. 1 Tranzakciók biztonsága Megjeleníti az általános biztonsági állapotot, és hozzáférést biztosít a Tranzakciók biztonsága oldalhoz, ahol megtekintheti az adathalászat elleni védelem állapotát. Hozzáférhet a Symantec Security Response weboldalhoz is, ahol információkat kaphat a legújabb fenyegetésekről és megoldásokról. Kattintson a Részletek gombra az oldal eléréséhez. 1 Biztonsági mentés Megjeleníti a biztonsági másolatok általános állapotot, és hozzáférést biztosít a Biztonsági másolat oldalhoz, ahol megtekintheti a biztonsági másolat konfigurációját. A fájlokon kézzel is végezhet biztonsági mentést, és visszaállíthatja azokat. Kattintson a Részletek gombra az oldal eléréséhez. 1 Számítógép beállítása Megjeleníti az általános állapotot, és hozzáférést biztosít a Számítógép beállítása oldalhoz, ahol megtekintheti az internetes fájlok törlésének és a lemezoptimalizálásnak az állapotát. Optimalizálhatja a merevlemezt, és vizsgálatokat futtathat kézzel. A Norton 360 állapotai Lásd, Az állapotjelző színek és a számítógép biztonságos használata, 10. oldal A Norton 360 elindítása után a főablak azonnal elárulja a program állapotát. Az ablak felső részén található állapotösszesítő sáv színe jelzi a számítógép aktuális állapotát. Ha valamilyen probléma figyelmet igényel, akkor a sávban látható a probléma leírása. Ha egynél több probléma is figyelmet igényel, akkor az állapotösszesítő sáv a problémák számát jelzi. Amikor a Norton 360 problémát észlel, akkor egy gomb is megjelenik, melynek segítségével orvosolni lehet az adott problémát. Az állapotösszesítő sáv alatt a Norton 360 megjeleníti az egyes védelmi szolgáltatások állapotát is. Ezek az állapotjelző területek azt mutatják, hány problémát kell megoldani az adott szolgáltatásnál. A védelmi szolgáltatás állapotjelző területén Részletek feliratú hivatkozások is vannak, melyek további információt nyújtanak az adott problémáról. Az állapotjelző színek és a számítógép biztonságos használata A Norton 360 három szín segítségével jelzi a védelmi szolgáltatások állapotát. Piros A számítógépet fenyegető kockázat jelenlétét jelzi.

11 Első lépések Üzenetek és riasztások kezelése 11 Sárga Beavatkozást igénylő probléma jelenlétét jelzi. Zöld Azt jelzi, hogy az adott szolgáltatás védi a számítógépet. Üzenetek és riasztások kezelése A Norton 360 többféle módon és több helyen jelenít meg üzeneteket. A következő helyeken jelenhetnek meg üzenetek: A Windows asztalon található értesítési területen Többféle típusú Norton 360 üzenet jelenik meg a Windows asztal jobb alsó sarkában. Ha például hosszabb ideje nem kapcsolta be a számítógépet, vagy nem csatlakozott az internethez, akkor egy üzenet jelzi, hogy a védelem nem naprakész. Egy másik üzenet jelenik meg, ha az egyik biztonsági beállítás ki lett kapcsolva. Ez az üzenet arra figyelmeztet, hogy a számítógép nincs biztonságban, és segít bekapcsolni a beállítást. Legtöbb esetben kattinthat a riasztásra a Norton 360 megnyitásához és a probléma kijavításához. A Norton 360 főablakában Riasztások és egyéb üzenetek jelennek meg a főablak tetejének középső részén. Ezek színe jelzi az üzenet sürgősségét. Ha az üzenet színe zöld, akkor minden rendben van. A piros üzenet azt jelzi, hogy követni kell az üzenet utasításait, hogy biztonságban maradjon.

12 12 Első lépések Részletek megtekintése Norton 360 kategóriák és részletek Minden kategória módosítja a színét, ha az állapota megváltozik. Egy zöld körben látható pipa jelzi, hogy az adott kategória összes eleme megfelelő állapotban van. Sárga vagy piros kör jelzi a lehetséges problémákat. Az egyes kategóriákra kattintva megtekintheti a figyelmet igénylő problémák listáját. A probléma leírása a legtöbb esetben egy hivatkozást is tartalmaz, melynek segítségével kijavíthatja a hibát. Ha a rendszer egy olyan problémára hívja fel a figyelmét, melyet nem kíván módosítani, akkor azt is beállíthatja, hogy a Norton 360 a jövőben ne hívja fel a figyelmét erre a problémára. Részletek megtekintése A Norton 360 főablakában a Norton 360 mind a négy védelmi szolgáltatásának összegzése látható. Az egyes védelmi szolgáltatások további részleteit is megtekintheti. Védelmi szolgáltatás részletes adatainak megtekintése 1 A Norton 360 főablakában kattintson a Részletek hivatkozásra annál a védelmi szolgáltatásnál, melynél látni szeretné az alábbi adatokat: 1 A védelmi szolgáltatás jelenlegi állapota. 1 A szolgáltatás által elvégzett ellenőrzések listája, valamint az egyes vizsgálatok eredménye. Bizonyos esetekben a vizsgálat eredményénél is látható egy Részletek hivatkozás, mely további információkat biztosít. 1 A lehetséges műveletek felsorolása 2 Ha befejezte a részletes adatok megtekintését, kattintson a Bezárás gombra. További információk A súgó használata A termékdokumentáció segítséget nyújt a Norton 360 használatához. A szükséges információk megtalálhatók a számítógépen és a Symantec weboldalán. A Súgó a Symantec-termék minden pontjáról elérhető. A súgó olyan információkra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak az elvégezni kívánt feladatokhoz. Az online súgó menü útmutatást ad a termék valamennyi szolgáltatásához és a vele végrehajtható összes művelethez. Hozzáférés a súgóhoz 1 A főablakban kattintson a Súgó lehetőségre.

13 Első lépések További információk 13 2 A Súgó ablak bal ablaktábláján kattintson valamelyik fülre. A következő lehetőségek közül választhat: Tartalom Megjeleníti a súgó témaköreit. Szójegyzék Betűrendben sorolja fel a súgótémakörök összes kulcsszavát. Keresés Keresőmezőt nyit meg, amelyben megadható a keresett szó vagy kifejezés. A súgó bármelyik témaköre kinyomtatható. A súgótémakörök kinyomtatása 1 A Súgó ablakban kattintson a Tartalom fülre. 2 A Tartalom listában válassza ki a nyomtatni kívánt témakört, majd kattintson a Nyomtatás gombra. 3 Döntse el, hogy csak a kijelölt témakört, vagy az adott témakört az összes altémakörével együtt szeretné-e kinyomtatni. 4 Kattintson az OK gombra. Az ablakkal vagy párbeszédpanellel kapcsolatos súgó használata Az ablakkal vagy párbeszédpanellel kapcsolatos súgó segítséget nyújt az adott ablak vagy párbeszédpanel használatához. Hozzáférés az ablakkal vagy párbeszédpanellel kapcsolatos súgóhoz 4 Az ablakkal vagy párbeszédpanellel kapcsolatos súgóhoz való hozzáféréshez kattintson a Súgó gombra bármelyik ablakban vagy párbeszédpanelen. A Symantec weboldal elérése A Symantec webhelyét egy böngészőprogram segítségével lehet elérni. A Symantec támogatási webhelyét a Norton 360 bármely ablakában és párbeszédpanelén el lehet érni. A Symantec webhelyének elérése a böngészőprogramból 1 Nyissa meg a webböngészőt. 2 Keresse fel a következő oldalt: A Symantec támogatási webhelyének elérése a termékből 4 A Symantec támogatási webhelyét az ablakokban és paneleken látható Támogatás gombra kattintva lehet elérni.

14 14 Első lépések További információk

15 EMEA támogatási megoldások A támogatásról Üdvözli Önt a Symantec támogatás. Hogy mihamarabb megtalálja kérdésére a választ vagy megoldhassa problémáját, az opciók széles skálája áll rendelkezésre néhány egyszerű lépést követően: Az útmutató használatának módja A Symantec termékek telepítéséhez és konfigurációjához kapcsolódó, illetve műszaki jellegű hibaelhárításhoz kapcsolódó támogatás. 1 Az alábbi táblázat segítségével határozza meg, milyen típusú támogatásra van szüksége 1 Lépjen a megfelelő részhez, és a probléma megoldásához használja a webes támogatási opcióinkat 1 Ha webes támogatásunk segítségével nem sikerül megoldani a problémát, lépjen kapcsolatba velünk ben, chaten vagy telefonon A gyakori kérdésekkel és problémákkal kapcsolatosan kérjük, az alábbi táblázat útmutatóját tekintse meg először: Probléma Ügyfélszolgálat Műszaki támogatás Vírussal kapcsolatos támogatás és eltávolítás A termék nem aktiválható Előfizetés megújításával kapcsolatos problémák A termék on-line megvásárlása

16 16 EMEA támogatási megoldások Az útmutató használatának módja Probléma Ügyfélszolgálat Műszaki támogatás Vírussal kapcsolatos támogatás és eltávolítás Termékinformáció vagy próbaverzió beszerzése Frissítés vásárlása meglévő termékhez Problémák a termék letöltése során Hibás CD-lemezek és kézikönyvek cseréje Problémák a telepítés során vagy után Problémák az internethez történő csatlakozással küldése vagy fogadása nem lehetséges A termék hibaüzenetet jelenít meg LiveUpdate hibaüzenetek Vírus vagy kémprogram észlelése és elhárítása Tanács a számítógép védelmével és megerősítésével kapcsolatban

17 EMEA támogatási megoldások Ügyfélszolgálat 17 Ügyfélszolgálat Ügyfélszolgálati támogatási opciók 1 Webes támogatás 1 alapú támogatás 1 Telefonos támogatás 1 Ügyfélszolgálatok támogatási telefonszámai Webes támogatás Az Ügyfélszolgálatnak feltett kérdésekre a választ a Symantec támogatási webhelyén találja meg a választ: A termékaktiválással vagy előfizetési kérdésekkel kapcsolatos segítség részeként olvassa el az alábbi részt: Előfizetéses szolgáltatások A Symantec internetbiztonsági termékei magukban foglalnak egy előfizetéses szolgáltatást, mely feljogosítja Önt arra, hogy a LiveUpdate szolgáltatáson keresztül végezzen frissítéseket. Ezek a frissítések a legújabb vírus- és kémprogram-definíciókat tartalmazzák, illetve javítják és továbbfejlesztik a terméket. Az előfizetési szolgáltatás időtartama az adott Symantec-terméktől függ. Amint az előfizetéses időszak a lejárathoz közeledik, a program javasolni fogja, hogy hosszabbítsa meg előfizetését. Nyissa meg a terméket, kattintson a LiveUpdate ikonra, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Az előfizetési szolgáltatással kapcsolatos kérdések megoldásához keresse fel ezt a webhelyet: Termékaktiválás Egyes Symantec termékek a termékaktiválás-megoldást alkalmazzák, hogy megakadályozzák a kalóz- vagy hamisított programok letöltését. A telepítés során Önnek meg kell adnia egy termékaktivációs kulcsot. A termékkulcs rendszerint a CD-lemez hátulján, egy matricán található. Ha a terméket a Symantec áruházból töltötte le, a termékkulcsot a számítógép tárolta a letöltési folyamat részeként. Az előfizetési szolgáltatással kapcsolatos kérdések megoldásához keresse fel ezt a webhelyet: alapú támogatás Ügyfélszolgálati on-line üzenetnyomtatvány Ha t szeretne küldeni az Ügyfélszolgálatnak, használhatja az alábbi webhelyen található Ügyfélszolgálati on-line üzenetnyomtatványt: A választ szintén ben kapja majd meg.

18 18 EMEA támogatási megoldások Telefonos támogatás Telefonos támogatás Ha további segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba telefonon a Symantec támogatási szakemberrel Itt válassza ki a kívánt nyelvet, majd válassza a Kezdőlap, és Otthoni iroda/kisvállalatok lehetőséget. Ügyfélszolgálatok támogatási telefonszámai Ország Nemzetközi hozzáférési kód Telefonszám Ausztria (+43) Belgium (+32) Dánia (+45) Dél-Afrika (+27) Egyesült Királyság (+44) Finnország (+358) Franciaország (+33) Hollandia (+31) Írország (+353) Izrael (+972) Kanada (francia) (+1) Lengyelország (+48) Luxemburg (+352) Németország (+49) vagy *

19 EMEA támogatási megoldások Ügyfélszolgálat levelezési címe 19 Ország Nemzetközi hozzáférési kód Telefonszám Norvégia (+47) Olaszország (+39) Spanyolország (+34) Svájc (+41) Svédország (+46) Szaúd-Arábia (csak angol nyelvű támogatás) (+966) Ügyfélszolgálat levelezési címe Symantec Consumer Support PO Box 5689 Dublin 15 Írország Műszaki támogatás Műszaki támogatási opciók 1 Webes támogatás 1 alapú támogatás 1 Támogatás chat-en 1 Telefonos támogatás Webes támogatás A Symantec INGYENES műszaki támogatást kínál a Támogatási webhelyen keresztül: AutoFix eszközök állnak rendelkezésre, melyek segítségével választ találhat a termékkel kapcsolatos gyakori kérdésekre. Továbbá ingyenes on-line Megoldáskönyvtárunkban is kikeresheti a gyakori kérdésekre adott választ.

20 20 EMEA támogatási megoldások alapú támogatás alapú támogatás Támogatás chat-en Telefonos támogatás Ha t szeretne küldeni a műszaki támogatási szakembernek, használhatja az alábbi webhelyen található on-line üzenetnyomtatványt: A választ szintén ben kapja majd meg. Élő on-line támogatás chat-en egy Műszaki támogatási szakembertől az alábbi webhelyen: A Symantec díj ellenében műszaki támogatást biztosít telefonon. Az árakkal és szabályozással kapcsolatos további tudnivalók a Támogatási webhelyen találhatók: Ország Nemzetközi hozzáférési kód Telefonszám Ausztria (+43) Belgium (+32) Dánia (+45) Dél-Afrika (+27) Egyesült Királyság (+44) Finnország (+358) Franciaország (+33) Görögország (csak angol nyelvű támogatás) (+30) Hollandia (+31) Írország (+353) Izrael (+972)

21 EMEA támogatási megoldások Régi és már nem gyártott termékek támogatása 21 Ország Nemzetközi hozzáférési kód Telefonszám Kanada (francia) (+1) (450) Lengyelország (+48) Luxemburg (+352) Németország (+49) vagy * Norvégia (+47) Olaszország (+39) Spanyolország (+34) Svédország (+46) Svájc (+41) Szaúd-Arábia (csak angol nyelvű támogatás) (+966) Törökország (csak angol nyelvű támogatás) (+90) * Ne feledje, hogy telefonos Műszaki támogatási opciónk díj ellenében vehető igénybe. Az árakat és további részleteket lásd: A Symantec Corporation fenntartja az előzetes figyelmeztetés nélküli ármódosítás jogát. Ez egy prémium szolgáltatás, és perc alapú számlázással működik. Az árakkal kapcsolatos tudnivalók a webhelyen találhatók. Régi és már nem gyártott termékek támogatása Általános szabály, hogy az interaktív on-line és telefonos támogatás a Symantec magánfelhasználóknak az adott termékverzió kiadásától számított két éven át áll rendelkezésre. Pl. ha Norton AntiVirus 2007 programmal rendelkezik, a telefonos és interaktív on-line támogatás is két évig érvényes az adott termékverzió kiadását követően. Ha az interaktív on-line és telefonos támogatási szolgáltatások megszűnnek egy adott termékverzióra vonatkozóan, Ön továbbra is felkeresheti a Megoldáskönyvtárat webhelyünkön, hogy választ találjon kérdéseire. Javasoljuk, hogy folyamatosan frissítse termékét a legújabb verzióra, így továbbra is rendelkezésére áll majd az adott termékhez kapcsolódó támogatás.

22 22 EMEA támogatási megoldások Megoldások vírusokhoz és kémprogramokhoz A további tudnivalókért tekintse át támogatási szolgáltatásunk on-line szabályzatát: Megoldások vírusokhoz és kémprogramokhoz Úgy gondolja, hogy számítógépe vírussal vagy kémprogrammal fertőzött? Szakértői tanácsadást és hibaelhárítást kínálunk a számítógépét fenyegető veszélyek meghatározásához, elhárításához és a rendszer védelméhez: 1 Webes támogatás 1 Telefonos alapú vírus- és kémprogram-eltávolító megoldások Webes támogatás Napjainkban az on-line környezet, és ezzel párhuzamosan a veszélyek egyre összetettebbé és bonyolultabbá válnak. A lehető legegyszerűbben elérhető, legfrissebb biztonsági információkat nyújtjuk. A webhelyen az alábbiakat teheti: 1 Kereshet a vírus- és biztonsági kockázati könyvtárban, ahol minden fenyegetésre vonatkozóan talál információt és elhárítási megoldást 1 Biztonsági tanácsokat olvashat számítógépes környezetével kapcsolatosan 1 Ingyenes on-line víruskeresést végezhet 1 Ingyenesen és on-line kereshet biztonsági fenyegetéseket számítógépén 1 Ingyenes vírusmentesítő eszközöket vehet igénybe a makacs fenyegetések elhárításához 1 Cikkeket olvashat a számítógép biztonságával, kiberbűnözéssel és sok egyébbel kapcsolatban Keresse fel az alábbi webhelyet: Telefonos alapú vírus- és kémprogram-eltávolító megoldások A Symantec speciális vírus- és kémprogram-elhárítási megoldási szolgáltatása magasan képzett technikusok segítségével távolítja el a veszélyeket és vértezi fel rendszerét bármilyen fenyegetéssel szemben, továbbá útmutatást kínál arra vonatkozóan, hogyan a jövőben hogyan védje számítógépes környezetét. A vírus- és kémprogram-elhárítási megoldási szolgáltatás előnyei: 1 A vírus- és kémprogram-elhárítási megoldási szolgáltatás előnyei: Meghatározzuk, hogy a problémát vírus vagy kémprogram okozza-e, így pontosan tudni fogja, mit kell tennie. 1 A kémprogramok és vírusok eltávolítása: Egyes vírusok és kémprogramok képesek beágyazni magukat az operációs rendszerbe, így még a legfrissebb biztonsági szoftverek is csak nehezen tudják eltávolítani őket. Hivatalos Norton szakembereink végigvezetik Önt annak lépésein, hogy a legmakacsabb rosszindulatú kémprogramot vagy vírust is eltávolítsa rendszeréről. 1 Válaszok az Ön igényeire szabva: Hivatalos Norton szakembereink meghatározzák a fenyegetést, majd írásos útmutatást küldenek Önnek, végigvezetik az egész eltávolítási folyamaton, vagy akár táveléréssel el is távolítják rendszeréről a fenyegetést. (Feltéve, hogy Ön rendelkezik működő internetkapcsolattal)

23 EMEA támogatási megoldások Webes támogatás 23 1 Tanács a rendszer védelmével és megerősítésével kapcsolatban: A fenyegetések meghatározása és eltávolítása mellett hivatalos Norton szakembereink tanácsokkal és tippekkel is ellátják, hogy még jobban felvértezhesse rendszerét az egyre növekvő on-line fenyegetésekkel szemben. 1 Összefoglaló ben: Biztosak szeretnénk lenni abban, hogy a probléma megoldódott. Fontos számunkra számítógépe épsége és az Ön tapasztalatai, ezért lehetőséget kívánunk adni Önnek arra, hogy visszajelzésével tovább javítsa a szolgáltatásainkat. A telefonos tanácsadás díj ellenében vehető igénybe. Az árakkal és további tudnivalókkal kapcsolatos információkat keresse webhelyünkön: Ország Nemzetközi hozzáférési kód Telefonszám Ausztria (+43) Belgium (flamand) (+32) Belgium (francia) (+32) Dánia (+45) Dél-Afrika (+27) Egyesült Királyság (+44) Finnország (+358) Franciaország (+33) Hollandia (+31) Írország (+353) Kanada (francia) (+1) Lengyelország (+48) Németország (+49) Norvégia (+47) Olaszország (+39)

24 24 EMEA támogatási megoldások Webes támogatás Ország Nemzetközi hozzáférési kód Telefonszám Spanyolország (+34) Svájc (+41) Svédország (+46) ClubSymantec * Ne feledje, hogy telefonos vírus- és kémprogram-eltávolítási szolgáltatásunk díj ellenében vehető igénybe. Az árakat és további részleteket lásd: A Symantec Corporation fenntartja az előzetes figyelmeztetés nélküli ármódosítás jogát. Keresse fel a ClubSymantec szolgáltatást, és iratkozzon fel ingyenesen a ClubSymantec havi hírlevelére Meghívjuk, hogy látogassa meg a ClubSymantec szolgáltatást, az internetbiztonsági és számítógéppel kapcsolatos témakörök átfogó központját. A Symantec ügyfeleként biztonságosabb, élvezetesebb és termékenyebb számítógépes tapasztalathoz szeretnénk segíteni Önt. Függetlenül attól, hogy számítógépét személyes pénzügyei intézésére, on-line vásárlásra vagy legújabb digitális fotói családokkal és barátokkal történő megosztására használja, a ClubSymantec célja ezt a tapasztalatot kellemessé tenni. Eltökéltük, hogy folyamatosan biztosítjuk a megfelelő eszközöket és információkat azért, hogy mindig a legaktuálisabb biztonsági frissítések mellett internetezhessen. Rendszeres időközönként frissítjük a ClubSymantec webhelyeit új cikkekkel, multimédiával és további támogatási eszközökkel. A ClubSymantec az a hely, ahol megtalálhatja a válaszokat kérdéseire, és ami még fontosabb, sokat tanulhat! Ha többet szeretne megtudni, keresse fel a webhelyet, és válassza ki a lakóhelyének megfelelő országot a legördülő menüben. Mindent megtettünk a lapon felsorolt adatok pontossága érdekében. Az itt közölt adatok azonban előzetes figyelmeztetés nélkül módosíthatók. A Symantec Corporation fenntartja az előzetes figyelmeztetés nélküli módosítás jogát.

25 Tárgymutató A aktiválási problémák 6 Á állapot 10 Állapot-összefoglaló sáv 8 E előugró üzenetek 11 F Feladatok és beállítások 8 főablak állapot összefoglalása 8 állapot üzenetek 11 állapotszínek 11 hivatkozások 8 védelem 8 H hibaelhárítás termékaktiválás 6 hibaüzenetek 11 hozzáférés Symantec terméktámogatás 13 Symantec webhelye 13 K kategóriák főablak 8 kategóriák a Norton 360 programban részletek megtekintése 12 N Norton 360 állapot 10 főablak 11 ikon az asztalon 7 részletek 12 színek 10 R részletek főablak 8 részlethivatkozások 12 riasztások 11 S Saját felhasználó 8 Súgó hozzáférés 12 nyomtatás 12 SZ színek a Norton 360 programban 10 T telepítés letöltött fájlból 5 problémák 5 termékaktiválás 8 Ü üzenetek 11

26 26 Tárgymutató V Védelmi kategóriák 8 Vizsgálatok 8

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni.

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. TM Norton AntiVirus Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára Norton Family TM Getting Started 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára A Norton Family használatához először szokásos felhasználói fiókokat kell létrehozni a gyereknek minden általa használt

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security 2006 Felhasználói kézikönyv A 9,0-s programverzió dokumentációja Copyright 2005 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton TM AntiVirus Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton 360TM Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business az első lépések Ez az útmutató ismerteti a PSB Mobile Security telepítését és konfigurálását Android-eszközökön.

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken Protection Service for Business Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában.

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történő nyomtatáshoz szükséges böngésző beállítások végrehajtásában. A CIB Internet Bankból történő nyomtatás

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány. Dátum : 2/2/2016. FAM DAVIE ügyfélszolgálat

Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány. Dátum : 2/2/2016. FAM DAVIE ügyfélszolgálat Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány Cím : Útmutató: DAVIE4 tanúsítvány Dátum : 2/2/2016 Szerző : FAM DAVIE ügyfélszolgálat 0 1 1 Tárgymutató 1 TÁRGYMUTATÓ... 2 2 A DAVIE4 TANÚSÍTVÁNY TELEPÍTÉSÉNEK HÁTTERE...

Részletesebben

Illesztőprogram küldése

Illesztőprogram küldése Illesztőprogram küldése Rendszergazdai útmutató 2013. január www.lexmark.com Áttekintés 2 Áttekintés Az Illesztőprogram küldése alkalmazás segítségével egyszerűen beszerezheti a kívánt nyomtatómodellhez

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Response 2009 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Adobe Reader beállítása és használata a hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzéséhez A dokumentáció szabadon tovább terjeszthető, a legfrissebb

Részletesebben

1. DVNAV letöltése és telepítése

1. DVNAV letöltése és telepítése 1. DVNAV letöltése és telepítése A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése Tartalom 1. Bevezetés...1 2. Követelmények...1 3. A Nokia Connectivity Cable Drivers Telepítése...2 3.1 A telepítés előtt...2 3.2 A Nokia

Részletesebben

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése Telepítő fájl letöltése honlapunkról A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése A honlapunkon (www.novitax.hu) található telepítő fájlt (novitax2007-setup.exe) le kell tölteni a számítógép egy

Részletesebben

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató Lézeres nyomtató sorozat Windows Vista / 7 Telepítési útmutató A nyomtató használata előtt állítsa be a nyomtató hardverét és telepítse az illesztőprogramot. A megfelelő telepítési és beállítási útmutatásért

Részletesebben

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken F-Secure Biztonsági megoldás Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása

Windows 7. Szolgáltatás aktiválása Szolgáltatás aktiválása Windows 7 Az eduroam szolgáltatás igénybevételéhez a SZIE felhasználóknak előbb a https://joker.szie.hu oldalon aktiválniuk kell a szolgáltatást. Ezt a bejelentkezést követően a

Részletesebben

F-Secure biztonsági megoldás Az első lépések Android-készülékeken

F-Secure biztonsági megoldás Az első lépések Android-készülékeken F-Secure biztonsági megoldás Az első lépések Android-készülékeken F-Secure telepítése mobil eszközre. Telenor elektronikus levélben eljuttatta az F-Secure biztonsági megoldás mobilra telepíthető verziójának

Részletesebben

1 Rendszerkövetelmények

1 Rendszerkövetelmények 1 Rendszerkövetelmények 1.1 Operációs rendszer Az i-deal2 ajánlatadó alkalmazás a Microsoft.Net és Click Once technológiáin alapul. Ezek használatához legalább Microsoft Windows XP SP2 (Szervízcsomag 2),

Részletesebben

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE Megjegyzések STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE 1. A konkurrens hálózati verzió telepítése két részből áll: a) szerver telepítés, és b) munkaállomás telepítés minden kliensen. Ezzel szemben,

Részletesebben

Teljes vírusirtás a NOD32 Antivirus System segítségével. vírusirtási útmutató

Teljes vírusirtás a NOD32 Antivirus System segítségével. vírusirtási útmutató Teljes vírusirtás a NOD32 Antivirus System segítségével vírusirtási útmutató 1. A vírus definíciós adatbázis frissítése A tálca jobb alsó sarkán található NOD32 ikon segítségével nyissa meg a Vezérlő központot.

Részletesebben

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren

Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Digitális aláíró program telepítése az ERA rendszeren Az ERA felületen a digitális aláírásokat a Ponte webes digitális aláíró program (Ponte WDAP) segítségével lehet létrehozni, amely egy ActiveX alapú,

Részletesebben

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás Kezdeti lépések Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban. Az itt szereplő információ előzetes értesítés

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva.

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. Tartalom 1. BEVEZETÉS...1 2. A MODEM SETUP FOR NOKIA 6510 TELEPÍTÉSE...1 3.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz

Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz 2018 végi eszköz Útmutató a Renault Media Nav Evolution Toolbox alkalmazáshoz A navigációs rendszer térképeit a Renault Media Nav Evolution

Részletesebben

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET Cyber Security Pro csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben.

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ

TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ TISZTASZOFTVER PROGRAM www.tisztaszoftver.hu ONLINE IGÉNYLÉSI ÚTMUTATÓ Kedves Látogató! Jelen tájékoztatóban összefoglaljuk a Tisztaszoftver Program keretén belül az arra jogosultak számára ingyenesen

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára

Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára Windows operációs rendszeren Tanúsítvány feltöltése Micardo kártyára A termék értékesítésének befejezése miatt a dokumentáció nem kerül frissítésre a továbbiakban. A termék nem támogatja az SHA-256 kriptográfiai

Részletesebben

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat

Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat Geotechnika II. (NGB-SE005-2) Geo5 használat A Geo5 szoftvert (1. házi feladathoz opcióként, 2. házi feladathoz kötelezően) online felületen keresztül, távoli asztal kapcsolattal lehet használni. Az ehhez

Részletesebben

Netlock Kft. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows XP SP3 Internet Explorer 8 böngészőbe

Netlock Kft. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows XP SP3 Internet Explorer 8 böngészőbe Netlock Kft. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows XP SP3 Internet Explorer 8 böngészőbe 1. Indítsa el az Internet Explorer 8-as böngészőt. (Windows XP esetén: Start menü > Internet

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Gemalto.NET kártyára és Gemalto SIM termékre

Tanúsítvány feltöltése Gemalto.NET kártyára és Gemalto SIM termékre Tanúsítvány feltöltése Gemalto.NET kártyára és Gemalto SIM termékre Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. MiniDriver Manager

Részletesebben

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01.

AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. AZ N-WARE KFT. ÁLTAL ELEKTRONIKUSAN ALÁÍRT PDF DOKUMENTUMOK HITELESSÉGÉNEK ELLENŐRZÉSE VERZIÓ SZÁM: 1.3 KELT: 2012.02.01. Tartalom 1. A dokumentum célja... 3 2. Akiknek segítséget kívánunk nyújtani...

Részletesebben

A telepítési útmutató tartalma

A telepítési útmutató tartalma 1 A telepítési útmutató tartalma 3 Kompatibilitás és rendszerkövetelmények A telepítési folyamat röviden 4 A telepítés indítása 5 Adatbáziskezelő beállítása / telepítése 8 Telepítési módozatok 11 Az ENSO

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

SystemDiagnostics. Magyar

SystemDiagnostics. Magyar SystemDiagnostics Magyar Szeretne hozzánk fordulni... műszaki jellegű kérdéseivel vagy problémájával? Az alábbiakkal veheti fel a kapcsolatot: Forróvonalunk/ügyfélszolgálatunk (lásd a mellékelt forróvonal-listát,

Részletesebben

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter 2 MAGYAR EM1010-10/100 Mbps USB hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez Bevezetés A Memeo Instant Backup egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. A Memeo Instant Backup automatikus módon, folyamatosan biztonsági másolatot

Részletesebben

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter 2 MAGYAR EM1017 - USB 3.0 Gigabit hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

Motorola Phone Tools. Első lépések

Motorola Phone Tools. Első lépések Motorola Phone Tools Első lépések Tartalom Minimális követelmények... 2 Telepítés előtt Motorola Phone Tools... 3 A Motorola Phone Tools telepítése... 4 Mobileszköz telepítése és beállítása... 5 Online

Részletesebben

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak.

A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. Mappakezelés WINDOWS-7 A Windows az összetartozó adatokat (fájlokat) mappákban (könyvtárakban) tárolja. A mappák egymásba ágyazottak. A PC legnagyobb mappája, amely az összes többi mappát is magában foglalja,

Részletesebben

Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára

Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára Microsec Számítástechnikai Fejlesztő zrt. Tanúsítvány igénylése sportegyesületek számára Felhasználói útmutató ver. 1.0 Budapest, 2017. január 04. 1 A Microsigner telepítő letöltése A telepítés megkezdéséhez

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. AuthentIC Manager

Részletesebben

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ Novell Messenger 1.0 GYORSKALAUZ www.novell.com A Novell Messenger egy vállalati, keresztplatformos gyorsüzenet-kezelő program, amelynek működése a Novell edirectory TM címtáron alapul. A Messenger rendszer

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

Az FMH weboldal megnyitásakor megjelenő angol nyelvű üzenetek eltüntetése

Az FMH weboldal megnyitásakor megjelenő angol nyelvű üzenetek eltüntetése Az FMH weboldal megnyitásakor megjelenő angol nyelvű üzenetek eltüntetése A Java kliensprogram telepítése, és megfelelő beállítása szükséges az FMH weblap megfelelő működéséhez. Ha nincs telepítve vagy

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4587 adapterhez

Részletesebben