Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést.

2 Norton AntiVirus Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció verziószáma: 18.0 Copyright 2010 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma, a Norton, a SONAR, a LiveUpdate, a Norton AntiSpam, a Norton AntiVirus, a Norton Internet Security, a Norton 360 és a Norton SystemWorks a Symantec Corporation vagy partnerei védjegye, illetve bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A Windows a Microsoft Corporation védjegye. A termék bizonyos részei - Copyright [ ] Glyph & Cog, LLC. Az egyéb nevek tulajdonosaik védjegyei. A dokumentumban említett termék forgalmazása a használatot, másolást, terjesztést, valamint visszafordítást vagy visszafejtést korlátozó licencek alapján történik. A dokumentum részének vagy egészének bármilyen formában történő másolása a Symantec Corporation, illetve az engedély birtokosai előzetes írásos meghatalmazása nélkül tilos. A DOKUMENTÁCIÓ JELEN ÁLLAPOTÁBAN KERÜL NYILVÁNOSSÁGRA. MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT FELTÉTEL, SZERZŐDÉSTÉTEL ÉS GARANCIA, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT IS, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG KIZÁRÁSRA KERÜL. A SYMANTEC CORPORATION NEM TEKINTHETŐ FELELŐSNEK A NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS, ELŐRE NEM LÁTHATÓ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT. A DOKUMENTUMBAN KÖZÖLT INFORMÁCIÓK ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZHATNAK. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Az Egyesült Államokban nyomtatva

3 Tartalom 1. fejezet Áttekintés... 5 A Norton AntiVirus bemutatása fejezet Termékaktiválás... 7 Mielőtt belekezdene... 7 A Norton AntiVirus aktiválása... 7 Az aktiválás során felmerülő problémák fejezet Első lépések... 9 A Norton AntiVirus elindítása... 9 Norton Account létrehozása... 9 A főablak felfedezése Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire A funkciók védelmi állapotának megfigyelése További információk fejezet Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool letöltése Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Tárgymutató... 23

4 4 Tartalom

5 Áttekintés 1 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton AntiVirus bemutatása A Norton AntiVirus bemutatása A Norton AntiVirus védi a számítógépét a vírusok, botok, férgek és egyebek ellen, lassulás vagy kerülgetés nélkül. A gyorsabb, kevésbé gyakori vizsgálatokhoz intelligens technológiák azonosítják és célozzák kizárólag a veszélyben lévő fájlokat. A sérülékenységvédelem megakadályozza, hogy kihasználják a számítógépszoftver biztonsági réseit. A Gyorsfrissítések, melyek 5-15 percenként futnak, és a valós idejű online biztonsági ellenőrzések segítenek a folyamatos, percre kész védelem biztosításában a legfrissebb fenyegetések ellen. Egyéb vírusvédelmi megoldásokkal ellentétben a Norton AntiVirus könnyen megérthető fenyegetés magyarázatokkal és a CPUés memória-erőforrások használatával kapcsolatos információkkal szolgál. Segít megakadályozni a későbbi fertőzéseket és fenntartja számítógépe gyors működését.

6 6 Áttekintés A Norton AntiVirus bemutatása

7 Termékaktiválás 2 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 Mielőtt belekezdene 1 A Norton AntiVirus aktiválása 1 Az aktiválás során felmerülő problémák Mielőtt belekezdene w Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot és fájlt a számítógépen, és ellenőrizze, hogy az internetkapcsolat aktív-e. Előfordulhat, hogy az aktiválás közben Microsoft-üzenetek jelennek meg. A Norton AntiVirus aktiválásának folytatásához kövesse a képernyőn megjelenő Microsoft-utasításokat. A Norton AntiVirus aktiválása w A Norton AntiVirus már telepítve van a számítógépen, de még nincs beállítva. Ha nem aktiválja a terméket a megadott időn belül, akkor a termék nem fog tovább működni. A termék aktiválásához internetkapcsolat szükséges. Ha problémába ütközne az aktiválás során, akkor keresse fel a Symantec weboldalát. Látogassa meg a következő webhelyet: A Norton AntiVirus aktiválása 1 Kattintson a Licencszerződés hivatkozására, és olvassa el a szerződést. 2 Kattintson az Azonnali aktiválás gombra.

8 8 Termékaktiválás Az aktiválás során felmerülő problémák 3 Tegye az alábbiak egyikét, ha megjelenik a Norton Account párbeszédpanel: 1 Ha Ön már Norton Account felhasználó, akkor a Bejelentkezés segítségével beléphet a Norton Account alkalmazásba. 1 Ha egy új Norton Account felhasználót szeretne létrehozni, akkor töltse ki a Norton Account létrehozása című részt. 4 A Norton AntiVirus párbeszédpanelen tekintse át az előfizetési adatokat. 5 Kattintson a Vásárlás most gombra. Az aktiválás során felmerülő problémák Ha nem tud kapcsolatot létesíteni a Symantec kiszolgálóival a termék aktiválásához, akkor először ellenőrizze az internetkapcsolatot. Ezt követően állapítsa meg, hogy használ-e szülői tartalomszűrő szoftvert a számítógépre telepítve, vagy internetszolgáltatóján keresztül, mert ez gátolhatja a kapcsolódást. Ha szülői tartalomszűrő szoftvert használ, problémái adódhatnak a kapcsolat létrehozásával. Ha arra gyanakszik, hogy a szülői tartalomszűrés gátolja a kapcsolódást, akkor változtassa meg a tartalomszűrési beállításokat, hogy azok ne gátolják az aktiválás folyamatát. A beállítások módosításához rendszergazdai jogosultsággal kell bejelentkezni a szülői tartalomszűrő szoftverbe, illetve az internetszolgáltatón keresztül az internetre. Ha proxykiszolgáló segítségével létesít internetkapcsolatot, konfigurálnia kell a proxybeállításokat. A hálózati proxybeállításokat az Egyébbeállítások részben tudja megadni.

9 Első lépések 3 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton AntiVirus elindítása 1 Norton Account létrehozása 1 A főablak felfedezése 1 Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire 1 A funkciók védelmi állapotának megfigyelése 1 További információk A Norton AntiVirus elindítása Lásd, Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire, 12. oldal A Norton AntiVirus automatikusan védi a számítógépet, amelyre telepítették. Önnek nem kell elindítania a programot ahhoz, hogy gépe védve legyen. A Norton AntiVirus bármikor elindítható, és elvégezhetők a beállítások vagy végrehajtható a megelőző karbantartás. A program összes funkciója elérhető a főablakból. A Norton AntiVirus elindítása 4 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 A Windows értesítési területén kattintson duplán a Norton AntiVirus ikonra. 1 A Windows tálcán kattintson a Start > Minden program > Norton AntiVirus > Norton AntiVirus parancsra. Norton Account létrehozása A Norton Account tárolja a termékhez tartozó számlázási információkat, valamint a termékkulcsot. Ezenkívül arra is lehetőséget ad, hogy regisztrálja a terméket a Norton Account rendszerében.

10 10 Első lépések Norton Account létrehozása Ezenkívül a Norton Account a következőkben is segít: 1 Hozzáférés a termékkulcshoz és az egyéb termékinformációkhoz, amikor szüksége van ezekre. 1 A Norton-termék újratelepítése. 1 További termékkulcsokat vásárolhat otthonra vagy az irodába. 1 A Norton frissítési központ segítségével megkeresheti és letöltheti a termék legfrissebb verzióját. 1 Mentheti az online rendeléseket és frissítheti a számlázási adatokat. A Norton Account létrehozásához internetkapcsolat szükséges. Ha proxykiszolgáló segítségével létesít internetkapcsolatot, konfigurálnia kell a proxybeállításokat. A hálózati proxybeállításokat az Egyéb beállítások részben tudja megadni. w A Norton Account a termék aktiválása során is létrehozható. Amikor létrehoz egy Norton Account fiókot a termékből, a termék regisztrálásra kerül a fiókban. Ha már van Norton Account fiókja, akkor megadhatja ugyanazt az címet a Norton Account ablakban. Ez lehetővé teszi, hogy az aktuális terméket is regisztrálja, és felvegye azt a Norton-termékek listájára meglévő Norton Account fiókjában. Ha a terméket a rendelkezésre álló legfrissebb verzióra frissíti, a termékregisztráció ugyanazon Norton Account-fióknál marad. Ez esetben Ön a jövőben is ugyanazon bejelentkezési adatokat használhatja a Norton Account-fiókhoz. A 2006 előtt készült Symantec-termékek nem jelennek meg a Norton Account alkalmazásban. Norton Account létrehozása a Norton Account weboldalán 1 A Norton AntiVirus főablakában kattintson az Account lehetőségre. 2 A Norton Account megjelenő weboldalán kattintson a Sign up now (regisztrálás) lehetőségre. 3 A Norton Account Sign Up (Norton Account regisztrálása) oldalon adja meg a fiókadatait, majd kattintson a Sign Up (Regisztrálás) gombra. Norton Account fiók létrehozása és a termék regisztrálása az aktiválás után 1 A Norton AntiVirus főablakában kattintson az Account lehetőségre. 2 Adja meg címét a Norton Account aktiválása ablakban. 3 A Create your Norton Account (Norton Account létrehozása) ablakban adja meg adatait, majd kattintson a Next (Tovább) gombra. A termék adatait csak akkor menti a rendszer a Norton Account fiókjába, ha már bejelentkezett Norton Account fiókjába. 4 Tegye az alábbiak egyikét: 1 A Norton Account megerősítéséhez kattintson a Done (Kész) gombra. 1 A Norton Account-fiókba történő bejelentkezéshez és a termékinformációk eléréséhez látogasson el az alábbi webhelyre:

11 Első lépések A főablak felfedezése 11 A főablak felfedezése A Norton AntiVirus elindulása után a főablak nyílik meg. A főablak hozzáférést nyújt a Norton AntiVirus összes funkciójához, lehetőségéhez, a súgóhoz és a támogatáshoz. A főablak használata Lásd, A Norton AntiVirus elindítása, 9. oldal 1 Indítsa el a Norton AntiVirus programot. 2 A főablak felső részén kattintson a megtekinteni kívánt hivatkozásra. A következő lehetőségek közül választhat: Beállítások A segítségével megtekintheti a Számítógép, a Hálózat, illetve az Egyéb beállítások lehetőséget Teljesítmény Lehetővé teszi, hogy megnézze és figyelje a rendszer aktivitását. Visszajelzés Visszajelzést küldhet a Norton-termékkel kapcsolatos tapasztalatairól Account Lehetővé teszi, hogy egyetlen központi helyről kezelje az összes Norton-terméket. Támogatás Innen lehet elérni a Norton Súgóközpontot, a Norton Egykattintásos támogatást, az Ismertetőket és a Norton AntiVirus névjegyét. 3 Az ablak közepén kattintson a lehetőségre a felfedezni kívánt kategória paneljén. A következő lehetőségek közül választhat: Számítógép-védelem Segítséget nyújt a számítógépen található adatok vírusokkal és egyéb fenyegetésekkel szembeni megvédésében. Hálózatvédelem Segít megvédeni a rendszert a fenyegetésekkel szemben.

12 12 Első lépések Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire 4 A főablak alján kattintson a megismerni kívánt menüpontra a Norton AntiVirus Vezérlőközpontban. A következő lehetőségek közül választhat: Tevékenységi térkép A segítségével hozzáférhet a kiberbűnözés gócpontjait tartalmazó világtérképhez és a legfrissebb fenyegetésekhez. Online biztonsági mentés A segítségével beállíthatja a Online biztonsági mentés fiókot, vagy elérheti az online biztonsági mentés állapotát. w Ezen lehetőségek a Norton AntiVirus bizonyos verzióinál nem állnak rendelkezésre. Ilyen esetekben ezt a lehetőséget nem lehet elérni. Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire A Norton AntiVirus a számítógép védelmének általános állapotát Rendszerállapotként jeleníti meg a főablak tetején. Amikor a Rendszerállapot figyelmet igényel vagy veszélyben van, a megfelelő művelet elvégzésével növelheti a Rendszerállapot védelmének szintjét. A védelem a számítógépre telepített programoktól függ. A védelem növelése érdekében frissítse a telepített programokat. A Rendszerállapot állapotjelző a következő állapotokat jeleníti meg: Biztonságos Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek biztonságban vannak a fenyegetésekkel és kockázatokkal szemben. Figyelem Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek figyelmet igényelnek. Végezze el a megfelelő műveletet a védelmi szint javítása érdekében. Kockázat Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek kockázatnak vannak kitéve. Azonnal tegye meg a szükséges lépéseket a védelmi szint javítása érdekében. A Rendszerállapot állapotjelzőkre vonatkozó válaszlépését közvetlenül a főablakból is elindíthatja.

13 Első lépések A funkciók védelmi állapotának megfigyelése 13 A Rendszerállapot állapotjelzők kezelése a főablakból 1 A Norton AntiVirus főablakának Vezérlőközpontjában kattintson a Javítás most lehetőségre. 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A funkciók védelmi állapotának megfigyelése A Norton AntiVirus főablaka egy védelmi központként is működik. A főablakból hozzáférhet a legfőbb funkciókhoz, és figyelemmel kísérheti a számítógép teljesítményét. Időnként előfordulhat, hogy egy lehetőséget ki szeretne kapcsolni bizonyos okok miatt. Azonban ekkor a rendszer állapota Figyelem vagy Veszélyben állapotra módosul. Ilyen esetekben mellőzheti egy adott funkció védelmi állapotát, hogy fenntartsa a rendszer jó általános állapotát. Például, ha ki akarja kapcsolni a Böngészővédelmet egy bizonyos időre, de a rendszert Biztonságos állapotban szeretné tartani. Ebben az esetben mellőzheti a Böngészővédelem védelmi állapotát, majd kikapcsolhatja a funkciót. Amikor mellőzi egy adott funkció védelmi állapotát, az nem befolyásolja az általános Rendszerállapotot. A mellőzőtt funkció védelmi állapotát bármikor megfigyelheti. Kizárólag azon kiválasztott funkciók védelmi állapotát mellőzheti vagy figyelheti meg, melyek elérhetőek a főablakban. A funkciók a következők: 1 Vírusok elleni védelem 1 Kémprogramok elleni védelem 1 SONAR védelem 1 Behatolásmegelőzés 1 védelem 1 Böngészővédelem A funkciók védelmi állapotának megfigyelése 1 A Norton AntiVirus főablakában vigye az egérmutatót a mellőzendő vagy megfigyelendő funkció fölé. 2 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Ha szeretné mellőzni egy olyan fukció állapotát, mely befolyásolja a számítógép általános állapotát, akkor kattintson a Mellőzés lehetőségre. 1 A mellőzőtt funkció védelmi állapotának megfigyeléséhez kattintson a Felügyelet lehetőségre. További információk A termékdokumentáció segítséget nyújt a Norton AntiVirus használatához. A szükséges információk megtalálhatók a számítógépen és a Symantec weboldalán.

14 14 Első lépések További információk A súgó használata A Súgó a Norton termék minden pontjáról elérhető. A súgó olyan információkra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak az elvégezni kívánt feladatokhoz. Az online súgó az összes termékfunkció ismertetését tartalmazza. Hozzáférés a súgóhoz 1 A főablak tetején kattintson a Támogatás gombra. 2 A legördülő listán kattintson a Súgó lehetőségre. 3 A Súgó ablak bal ablaktábláján kattintson valamelyik fülre. A következő lehetőségek közül választhat: Tartalom Megjeleníti a súgó témaköreit. Szójegyzék Betűrendben sorolja fel a súgótémakörök összes kulcsszavát. Keresés Keresőmezőt nyit meg, amelyben megadható a keresett szó vagy kifejezés. A súgótémakörök kinyomtatása 1 A Súgó ablakban kattintson a Tartalom fülre. 2 A Tartalom listában válassza ki a nyomtatni kívánt témakört, majd kattintson a Nyomtatás gombra. 3 Döntse el, hogy csak a kijelölt témakört, vagy az adott témakört az összes altémakörével együtt szeretné-e kinyomtatni. 4 Kattintson az OK gombra.

15 Vészhelyzet esetén javasolt teendők 4 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton Bootable Recovery Tool letöltése A Norton Bootable Recovery Tool letöltése w w Ha nem sikerül telepíteni a terméket, letöltheti a Norton Bootable Recovery Tool összetevőt. A Norton Bootable Recovery Tool megvizsgálja a számítógépet, van-e olyan kockázat, amely megakadályozhatja a sikeres telepítést. A letöltött program egy könnyen használható varázslót tartalmaz, amelynek segítségével letöltheti a varázslót a számítógépre, vagy rendszerindító CD-t, DVD-t vagy USB-eszközt hozhat létre. A Norton Bootable Recovery Tool USB-verziójának használatához a számítógépet egy USB-eszközről kell elindítania. Mielőtt hozzálátna, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton Bootable Recovery Tool használata termékkulcsot igényel. A próbaverzióval rendelkező felhasználóknak Norton Account-fiókot kell létrehozniuk, hogy megkaphassák a Norton Bootable Recovery Tool használatához szükséges termékkulcsot. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése az internetről 1 Keresse fel a következő oldalt: 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése a Norton AntiVirus termékből 1 A Norton AntiVirus főablakában, a Számítógép panelen kattintson a Vizsgálat most lehetőségre. 2 A Számítógép-vizsgálat panelen tegye a következők egyikét: 1 Kattintson a Gyorsvizsgálat lehetőségre. 1 Kattintson a Teljes rendszervizsgálat lehetőségre.

16 16 Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool letöltése 3 A vizsgálati ablak alján, a Ha úgy gondolja, hogy további kockázatok állnak fenn lehetőség mellett menjen a kattintson ide hivatkozásra. 4 A Norton helyreállító eszközök ablakban kattintson A Norton Bootable Recovery Tool letöltése lehetőségre. 5 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

17 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások A támogatás bemutatása Ha a Norton 360, a Norton Internet Security, a Norton AntiVirus vagy a Norton AntiVirus Classic alkalmazások egyikét használja, a támogatást a telepítést követően a terméken keresztül is elérheti. További tájékoztatásért tekintse át az Egykattintásos támogatás című részt. Minden egyéb termék esetében két lehetőséget is kínálunk, hogy megtalálja a választ kérdéseire, és megoldást találjon esetleges problémáira. Az egyes lehetőségek leírása a megfelelő részben olvasható. 1 Önkiszolgáló súgó w 1 Kapcsolatfelvétel a támogatással A nyújtott támogatás terméktől vagy nyelvtől függően változhat. Az Egykattintásos támogatás megnyitása Ez a szolgáltatás a Norton 360, a Norton Internet Security, a Norton AntiVirus és a Norton AntiVirus Classic termékekhez vehető igénybe. Az Egykattintásos támogatás segítségével a terméken belül is elérheti a támogatást, illetve automatikusan megkeresheti és elháríthatja a gyakori problémákat. Ezenkívül megoldásokat kereshet, igénybe veheti a telefonos támogatást, valamint csevegve vagy ben ingyenes támogatást kaphat. Az Egykattintásos támogatás megnyitása w 1 A termék főablakában kattintson a Támogatás lehetőségre 2 A legördülő listában kattintson a Támogatás elemre. A támogatás térségenként eltérő módon áll rendelkezésre. Egyes országokban normál telefon- és internethasználati díjat számíthatnak fel. A támogatás minden részlete a következő címen érhető el:

18 18 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Az önkiszolgáló súgó bemutatása Az önkiszolgáló súgó bemutatása A Symantec webhelyén meglelheti a válaszokat az ügyfelek által leggyakrabban feltett kérdésekre. A webhely lehetőséget nyújt a következőkre: 1 Segítséget kaphat az előfizetéssel, letöltéssel, termékaktiválással, illetve az egyéb, nem technikai jellegű problémákkal kapcsolatban. 1 Technikai jellegű többek között a Norton termék telepítésével, beállításával vagy hibáinak elhárításával kapcsolatos problémákhoz kapcsolódó információkat kereshet a támogatási forrásokban. 1 Tájékozódhat a legújabb vírusfenyegetésekről, és beszerezheti a legfrissebb eltávolító eszközöket. A Symantec támogatási webhelye a következő címen érhető el: Válasszon országot, hogy elérje a vevőszolgálatot, a műszaki tanácsadást és a kémprogramokra és vírusokra vonatkozó súgót. Kapcsolatfelvétel a támogatással w Az Önkiszolgáló súgó mellett Ön csevegés segítségével, ben vagy telefonon keresztül is felveheti a kapcsolatot egy támogatási szakemberrel. A támogatás térségenként eltérő módon áll rendelkezésre. Egyes országokban normál telefon- és internethasználati díjat számíthatnak fel. A támogatás minden részlete a következő címen érhető el: A következő szakasz az igénybe vehető támogatási lehetőségeket ismerteti. Csevegés Valós idejű beszélgetést jelent a támogatási képviselővel. Bonyolultabb technikai problémák esetén azt is megteheti, hogy távoli hozzáférést engedélyez a támogatási szakértő számára, hogy így oldja meg a problémát. A csevegés útján nyújtott támogatás a Virus and Spyware Solution nevű szolgáltatás kivételével ingyenes. A webhelyen feltett kérdéseire ben is választ kaphat. Az ben nyújtott támogatás válaszideje hosszabb, mint a csevegés vagy a telefonos támogatás esetén. Az ben nyújtott támogatás ingyenes. Telefon A támogatási szakemberekkel telefonon is kapcsolatba léphet. A támogatási szakemberekkel történő kapcsolatfelvételhez látogasson el a Symantec támogatási webhelyére, melynek címe:

19 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Támogatási szabályzat 19 Először az online támogatás jelenik meg, majd megjelennek a kapcsolatfelvételi lehetőségek is, amelyek közül szabadon választhat. Támogatási szabályzat A Symantec termékek értékesítésének megszűntét bejelentő közleményt követően a megszűnő termékhez tartozó telefonos támogatás további hat hónapig vehető csak igénybe. A termékekkel kapcsolatos technikai jellegű információkhoz azonban az alábbi terméktámogatási webhelyen keresztül még hozzájuthat. A webhely címe: A Symantec fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa támogatási szabályzatát. A támogatási szabályzat aktuális verziója a következő URL-címen tekinthető meg: Az előfizetés naprakészen tartása Az előfizetés időtartama termékenként eltérő lehet. A folyamatos védelem fenntartása érdekében az előfizetést naprakészen kell tartania. Ha nem újítja meg az előfizetést, akkor nem tudja beszerezni a frissítéseket, és a szoftver sem fog működni. Ha a LiveUpdate szolgáltatást röviddel az előfizetési időszak lejárta előtt futtatja, a program figyelmeztet az előfizetés névleges díj ellenében történő megújítására. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a megújításhoz. Ha megújítja az előfizetést, a leírásfrissítések és új termékfunkciók elérhetők lesznek az előfizetés időtartama alatt. Ne feledje, hogy ezen időszak alatt bővítheti, módosíthatja és eltávolíthatja a termékfunkciókat. Nemzetközi vevőszolgálat és terméktámogatás A nemzetközi vevőszolgálat és a terméktámogatási lehetőségek országról országra változnak. A Symantec helyi irodáinak megkereséséhez tekintse meg az alábbi lista részleteit és címeit. Ha szeretné felvenni a kapcsolatot az egyik vevőszolgálatunkkal, lépjen az alábbi webhelyre, és ott adja meg a kívánt nyelvet.

20 20 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások ClubNorton Terület Elérhetőség Észak-Amerika Ausztrália és Új-Zéland Európa, Közel-Kelet és Afrika Latin-Amerika 1 Symantec Corporation 555 International Way Springfield, OR USA 1 Symantec Australia Level 2, 1 Julius Avenue North Ryde, NSW 2113 Sydney Ausztrália 1 Symantec Ltd PO Box 5689 Blanchardstown Dublin 15 Írország 1 Symantec Brasil Sevico e Suporte Symantec Av. Dr. Chucri Zaidan, 920, 14º andar CEP Sao Paulo - SP Brazília 1 Portugál nyelvű terméktámogatás: 1 Spanyol nyelvű terméktámogatás: ClubNorton ClubNorton, az internetes biztonság komplett központja. Azt szeretnénk, hogy Ön Norton vásárlóként biztonságosnak, kellemesnek és hatékonynak érezze a számítógép használatát. Legyen szó akár saját pénzügyeinek, online vásárlásainak vagy legfrissebb digitális képeinek a barátokkal és családjával való megosztásáról, a ClubNorton mindezt kellemessé teszi. Célunk a megfelelő eszközök és információk következetes átadása annak érdekében, hogy vásárlóink számítógépei naprakészek legyenek.

21 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások ClubNorton 21 További tájékoztatásért látogasson el a következő URL-címre, és a legördülő listából válasszon országot vagy térséget:

22 22 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások ClubNorton

23 Tárgymutató Szimbólumok Önkiszolgáló súgó 18 A aktiválás 7 B biztonsági állapotjelző megtekintés 13 C ClubNorton biztonsági tippek 20 E előfizetés megőrzés 19 F fő ablak Számítógép 11 főablak beállítások 11 funkciók 11 internet 11 Norton Account 11 súgó és támogatás 11 támogatás 11 visszajelzés 11 H hírlevél 20 N Névjegy Norton AntiVirus 5 Norton Account létrehozás 9 Norton AntiVirus főablak 11 ikon 9 indítás 9 regisztrálás 9 Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltés 15 R Rendszer állapotjelzőinek jelzései reagálás 12 S Súgó hozzáférés 14 nyomtatás 14 SZ számítógép védelmi állapot 13 T Támogatás Egykattintásos támogatás 17 kapcsolatfelvétel 18 nemzetközi vevőszolgálat 19 Önkiszolgáló súgó 17 Telefon 18 Támogatási szabályzat 19

24 24 Tárgymutató telepítés problémák 15 termékaktiválás hibaelhárítás 8 termékaktiválási problémák 8

25

26 foo A Symantec Norton termékei megvédik az ügyfeleket a hagyományos fenyegetésektől a vírusirtóval, a kéretlen levelek elleni védelemmel és a kémprogramok elleni védelemmel. Védenek a botok ellen, drive-by letöltések ellen, és felismerik a személyes adatok ellopását, valamint nem foglalnak le sok rendszer-erőforrást. Ezenfelül a Symantec olyan szolgáltatásokat is nyújt, mint az online biztonsági mentés és a számítógép finomhangolása, valamint megbízható forrása a család online biztonságának. További információkért válasszon egyet az alábbi hivatkozások közül: Vírusirtó Kéretlenlevél-szűrés Kémprogramok elleni védelem Online biztonsági mentés Copyright 2010 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Norton és a Norton-embléma a Symantec Corporation és leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Az egyéb nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

NORTON LICENCSZERZŐDÉS Norton AntiVirus / Norton Internet Security / Norton 360

NORTON LICENCSZERZŐDÉS Norton AntiVirus / Norton Internet Security / Norton 360 NORTON LICENCSZERZŐDÉS Norton AntiVirus / Norton Internet Security / Norton 360 FONTOS: KÉRJÜK, HOGY A (LENT MEGHATÁROZOTT) SZOFTVERNEK ÉS SZOLGÁLTATÁSAINAK HASZNÁLATBA VÉTELE ELŐTT GONDOSAN TANULMÁNYOZZA

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. TM Norton AntiVirus Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6

ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 ESET NOD32 ANTIVIRUS 6 Microsoft Windows 8 / 7 / Vista / XP / Home Server Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját Az ESET NOD32 Antivirus csúcsminőségű védelmet biztosít

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

NOD32 Antivirus 3.0. Felhasználói útmutató. Beépített összetevők: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. we protect your digital worlds

NOD32 Antivirus 3.0. Felhasználói útmutató. Beépített összetevők: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware. we protect your digital worlds NOD32 Antivirus 3.0 Beépített összetevők: ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antispyware Felhasználói útmutató we protect your digital worlds tartalomjegyzék 1. ESET NOD32 Antivirus 3.0...4 1.1 Újdonságok...

Részletesebben

Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez

Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez Cisco Unified Communications Manager Assistant Felhasználói kézikönyv a Cisco Unified Communications Manager 6.0 rendszerhez Amerikai központ Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San Jose, CA 95134-1706

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Gyorskalauz a Windowshoz készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz

Gyorskalauz a Windowshoz készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz Gyorskalauz a Windowshoz készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz 2014. február Novell Gyorskalauz A Novell Filr egyszerű elérést biztosít fájljaihoz és mappáihoz asztali gépéről, böngészőből és

Részletesebben

Cisco Unified Communications önkiszolgáló portál felhasználói útmutató, 10.5(1)-es kiadás

Cisco Unified Communications önkiszolgáló portál felhasználói útmutató, 10.5(1)-es kiadás Cisco Unified Communications önkiszolgáló portál felhasználói útmutató, 10.5(1)-es kiadás Egységes kommunikációs önkiszolgáló portál 2 Egységes kommunikációs önkiszolgáló portál beállításai 2 Telefonok

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Elektronikus Ellenőrzőkönyv Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Az e-ellenőrzőkönyv általános áttekintése... 4 WEB alkalmazások kezelése...

Részletesebben

HP ProtectTools Felhasználói útmutató

HP ProtectTools Felhasználói útmutató HP ProtectTools Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos kereskedelmi védjegye, amelyet a Hewlett- Packard Company licencmegállapodás

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, Windows és a Windows Vista név a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban és/vagy más országokban

Részletesebben

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz

Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Útmutató a hálózati és internetes kommunikációhoz Üzleti célú asztali számítógépek Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt közölt információ értesítés nélkül változhat. A Microsoft

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

ScanJet Pro 2500 f1 flatbed scanner Felhasználói útmutató

ScanJet Pro 2500 f1 flatbed scanner Felhasználói útmutató ScanJet Pro 2500 f1 flatbed scanner Felhasználói útmutató www.hp.com/support HP Scanjet Pro 2500 f1 flatbed scanner Felhasználói útmutató Szerzői jogok és licencinformációk 2015 Copyright Hewlett-Packard

Részletesebben

AVG 9 Anti-Virus plusz Tuzfal

AVG 9 Anti-Virus plusz Tuzfal AVG 9 Anti-Virus plusz Tuzfal Felhasználói kézikönyv Dokumentumverzió 90.6 (14.9.2009) Copyright AVG Technologies CZ, s.r.o. Minden jog fenntartva. Minden egyéb márkanév a tulajdonosok tulajdonát képezi.

Részletesebben

HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó. Felhasználói kézikönyv

HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó. Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 4070 Photosmart lapolvasó Felhasználói kézikönyv Jogi információk Szerzői jogok és licencek 2004 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. A cég előzetes írásbeli engedélye nélkül

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

HP Photosmart 5520 series

HP Photosmart 5520 series HP Photosmart 5520 series Tartalom 1 HP Photosmart 5520 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Állapotjelző fények és gombok...7 Tartalom

Részletesebben

Divar 2 - Vezérlőközpont. Kezelési útmutató

Divar 2 - Vezérlőközpont. Kezelési útmutató Divar 2 - Vezérlőközpont HU Kezelési útmutató Divar Vezérlőközpont Kezelési kézikönyv HU 1 Magyar Divar Többfunkciós digitális videofelvevő Divar Vezérlőközpont Kezelési útmutató Tartalom Első lépések.............................................3

Részletesebben

Gyorskalauz a Machez készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz

Gyorskalauz a Machez készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz Gyorskalauz a Machez készült asztali Novell Filr 1.0.2 alkalmazáshoz 2014. február Novell Gyorskalauz A Novell Filr egyszerű elérést biztosít fájljaihoz és mappáihoz asztali gépéről, böngészőből és mobileszközökről

Részletesebben

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone

Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone Bevezetés a BlackBerry használatába BlackBerry Curve 8310 Smartphone MAT-18393-008 PRINTSPEC-016 SWD-358641-0324050813-008 RBN41GW Tartalom Üdvözli a BlackBerry!...3 A készülék üzembe helyezése...5 SIM-kártya

Részletesebben

2006. május www.lexmark.com

2006. május www.lexmark.com 350 Series Bevezetés 2006. május www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

Részletesebben

Biztonság Felhasználói kézikönyv

Biztonság Felhasználói kézikönyv Biztonság Felhasználói kézikönyv Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

TomTom Bridge Referencia útmutató

TomTom Bridge Referencia útmutató TomTom Bridge Referencia útmutató 15200 Tartalom Üdvözli Önt a TomTom Bridge 5 A TomTom Bridge elindítása 7 Kézmozdulatok használata... 8 A TomTom Bridge készüléken található alkalmazások... 9 A TomTom

Részletesebben

1. oldal, összesen: 29 oldal

1. oldal, összesen: 29 oldal 1. oldal, összesen: 29 oldal Bevezetõ AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ Program Az AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ egy olyan innovatív, professzionális nyomtatványkitöltõ és dokumentum-szerkesztõ program, mellyel

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató

Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató Kaspersky Internet Security Felhasználói útmutató ALKALMAZÁS VERZIÓJA: 16.0 Tisztelt Felhasználó! Köszönjük, hogy termékünket választotta. Reméljük, hogy ez a dokumentum segít a munkájában, és választ

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusokon) Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporationnek az Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció

Részletesebben

HTC Desire 620. Felhasználói kézikönyv

HTC Desire 620. Felhasználói kézikönyv HTC Desire 620 Felhasználói kézikönyv 2 Tartalom Tartalom Érdekes funkciók A HTC Desire 620 készülék szolgáltatásai 9 Kibontás HTC Desire 620 11 Hátlap 12 micro SIM kártya 14 Tárolókártya 15 Akkumulátor

Részletesebben

2500 Series multifunkciós készülék

2500 Series multifunkciós készülék 2500 Series multifunkciós készülék Bevezetés 2006. december www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban

Részletesebben

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára

Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára Útmutató a hálózat és az internet használatához Asztali számítógépek vállalatok számára A kiadvány cikkszáma: 312968-211 2003. február Ez az útmutató az egyes számítógépekben található hálózati kártya

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

NUUO Mainconsole Felhasználói útmutató

NUUO Mainconsole Felhasználói útmutató NUUO Mainconsole Felhasználói útmutató Rövidített felhasználói útmutató a Nuuo Mainconsole használatához Az útmutatóban leírt információk a megírás időpontjában meglévő 5.0 verziójú Mainconsole-ra vonatkoznak.

Részletesebben

kivéve, ha ezen elemekhez más feltételek tartoznak. Ilyen esetben az utóbbi feltételek érvényesek.

kivéve, ha ezen elemekhez más feltételek tartoznak. Ilyen esetben az utóbbi feltételek érvényesek. LICENCFELTÉTELEK MICROSOFT SZOFTVERHEZ WINDOWS 7 HOME PREMIUM A jelen dokumentumban foglalt licencfeltételek szerződést képeznek a Microsoft Corporation (vagy az Ön lakhelyétől függően egy társvállalata)

Részletesebben

Ismerje meg a Windows 10-et!

Ismerje meg a Windows 10-et! Ismerje meg a Windows 10-et! A Windows 10 tervezésekor célunk volt, hogy érintéssel és egérrel egyaránt kényelmesen kezelhető legyen. A rendszer a Windows 7 és a Windows 8.1 felhasználói számára egyaránt

Részletesebben

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt

Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Közzététel és Adatszolgáltatás IT tudatosság projekt Felhasználói kézikönyv v3.0 2009. 03. 03. Tartalomjegyzék 1 BEVEZETÉS... 4 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 4 2.1 RENDSZER ÁTTEKINTÉSE, FELHASZNÁLÓK, ALAPFOGALMAK...

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

HP Deskjet 3050A J611 series

HP Deskjet 3050A J611 series HP Deskjet 3050A J611 series Tartalom 1 Hogyan lehet?...3 2 Ismerkedés a HP All-in-One készülékkel A nyomtató részei...5 A vezérlőpanel funkciói...6 Vezeték nélküli beállítások...6 Állapotjelző fények...7

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése Tartalom 1. Bevezetés...1 2. Követelmények...1 3. A Nokia Connectivity Cable Drivers Telepítése...2 3.1 A telepítés előtt...2 3.2 A Nokia

Részletesebben

HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó

HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv HP Scanjet 3770 digitális, síkágyas lapolvasó Felhasználói kézikönyv Szerzői jog és licencszerződések 2004 Copyright Hewlett-Packard

Részletesebben

MAGic Képernyőnagyító szoftver beszédképességgel

MAGic Képernyőnagyító szoftver beszédképességgel MAGic Képernyőnagyító szoftver beszédképességgel Használatbavételi útmutató a demó változathoz Freedom Scientific, Inc. 440771-001 Rev. B MAGic Használatbavételi útmutató KIADTA: Freedom Scientific 11800

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Bluetooth jelölés a jogtulajdonos védjegye, amelyet a Hewlett-Packard Company licencmegállapodás keretében használ. A Google

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation bejegyzett kereskedelmi védjegye az Amerikai Egyesült Államokban. Az

Részletesebben

Áttérés az Access 2010-es verziójára

Áttérés az Access 2010-es verziójára A jelen útmutatóról A Microsoft Access 2010 megjelenése nagyban eltér az Access 2003-as verzióétól, ezért elkészítettük ezt az útmutatót, hogy megkönnyítsük a tanulást Megismerheti belőle az új felhasználói

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV srftp v2.1.4 A SoftReal Automatizált Fájl Átvitele Ezen dokumentumban szereplő információk külön értesítés nélkül változhatnak, és a SoftReal Kft. részéről semmilyen kötelezettséget

Részletesebben

DNX4230TR DNX570TR GPS-NAVIGÁCIÓ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

DNX4230TR DNX570TR GPS-NAVIGÁCIÓ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER DNX4230TR DNX570TR GPS-NAVIGÁCIÓ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ IM366_Nav_TR_E_Hu_00 Tartalom Végfelhasználói licencszerződés 6 Első lépések 12 A navigációs rendszer használata 12 Segítség szükség

Részletesebben

ESET LICENSE ADMINISTRATOR

ESET LICENSE ADMINISTRATOR ESET LICENSE ADMINISTRATOR Felhasználói útmutató Ide kattintva a dokumentum legújabb verziójára navigálhat ESET LICENSE ADMINISTRATOR Copyright 2015 by ESET, spol. s r.o. Az ESET License Administrator

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210

Az Ön kézikönyve HTC TOUCH PRO2 http://hu.yourpdfguides.com/dref/3462210 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

BlackBerry Bold 9700 Smartphone

BlackBerry Bold 9700 Smartphone BlackBerry Bold 9700 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0128091500-008 Tartalom Gyors

Részletesebben

5400 Series multifunkciós készülék

5400 Series multifunkciós készülék 5400 Series multifunkciós készülék Használati útmutató 2007. január www.lexmark.com A Lexmark és a rombusz alakú emblémával ellátott Lexmark név a Lexmark International, Inc. bejegyzett védjegye az Egyesült

Részletesebben

BlackBerry Bold 9650 Smartphone

BlackBerry Bold 9650 Smartphone BlackBerry Bold 9650 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0131075757-008 Tartalom Gyors

Részletesebben

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató

Bosch Video Management System. Kezelési útmutató Bosch Video Management System hu Kezelési útmutató Bosch Video Management System Tartalomjegyzék hu 3 Tartalomjegyzék 1 A súgó használata 6 1.1 Információ-keresés 6 1.2 A súgótéma kinyomtatása 7 2 Bevezetés

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft és a Windows a Microsoft Corporation az Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

3600-4600 Series használati útmutató

3600-4600 Series használati útmutató 3600-4600 Series használati útmutató 2008. www.lexmark.com Tartalom Biztonsági tájékoztató...9 Bevezetés...10 Információ keresése a nyomtatóval kapcsolatban...10 A nyomtató üzembe helyezése...13 A biztonsági

Részletesebben

DNX7150DAB DNX715WDAB DNX4150DAB DNX4150BT

DNX7150DAB DNX715WDAB DNX4150DAB DNX4150BT GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER DNX7150DAB DNX715WDAB DNX4150DAB DNX4150BT GPS-NAVIGÁCIÓ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ IM386_Nav_E_Hu_00 Tartalom Végfelhasználói licencszerződés 4 Első lépések 10 A navigációs rendszer használata

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv www.novell.com/documentation Felhasználói kézikönyv Vibe 3.4 2013. július 1. Jogi nyilatkozat A Novell, Inc. nem vállal szavatosságot, jótállást, valamint semmilyen más garanciát és felelősséget a jelen

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült

Részletesebben

Az Ön kézikönyve NOKIA 6680 http://hu.yourpdfguides.com/dref/822925

Az Ön kézikönyve NOKIA 6680 http://hu.yourpdfguides.com/dref/822925 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató NOKIA 6680. Megtalálja a választ minden kérdésre az NOKIA 6680 a felhasználói kézikönyv (információk,

Részletesebben

Másolási funkciók 350/250

Másolási funkciók 350/250 Másolási funkciók 350/250 Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 1.1 Energy Star... 1-4 Mit jelent az, hogy ENERGY STAR termék?... 1-4 1.2 Védjegyek és bejegyzett védjegyek... 1-5 Licenc információ... 1-5 OpenSSL

Részletesebben

DNX7250DAB DNX525DAB DNX5250BT DNX4250DAB DNX4250BT

DNX7250DAB DNX525DAB DNX5250BT DNX4250DAB DNX4250BT GPS NAVIGÁCIÓS RENDSZER DNX7250DAB DNX525DAB DNX5250BT DNX4250DAB DNX4250BT GPS-NAVIGÁCIÓ KEZELÉSI ÚTMUTATÓ IM382_Nav_E_Hu_00 Tartalom Végfelhasználói licencszerződés 4 Első lépések 12 A navigációs rendszer

Részletesebben

Biztonsági mentés és visszaállítás

Biztonsági mentés és visszaállítás Biztonsági mentés és visszaállítás Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton TM AntiVirus Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy

Részletesebben

További lehetőségek. Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router. R8000-as modell

További lehetőségek. Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router. R8000-as modell További lehetőségek Nighthawk X6 AC3200 Tri-Band WiFi-router R8000-as modell A WiFi-hálózat neve és jelszava Az előzetesen hozzárendelt WiFi-hálózat neve (SSID) és a jelszó (hálózati kulcs) a sorozatszámhoz

Részletesebben

Külső hordozható. My Passport Ultra. Hordozható merevlemez-meghajtó Felhasználói útmutató. My Passport Ultra felhasználói útmutató

Külső hordozható. My Passport Ultra. Hordozható merevlemez-meghajtó Felhasználói útmutató. My Passport Ultra felhasználói útmutató My Passport Ultra Hordozható merevlemez-meghajtó Felhasználói útmutató Külső hordozható My Passport Ultra felhasználói útmutató WD szerviz és támogatás Ha bármilyen problémája támad, kérjük, mielőtt visszaküldi

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye. A termékkel

Részletesebben

HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series

HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series Tartalom 1 HP Photosmart Plus e-all-in-one C310 series súgó...3 2 Ismerkedés a HP Photosmart készülékkel A nyomtató részei...5 Tippek a nyomtató megismeréséhez...6

Részletesebben

Biztonság. Felhasználói útmutató

Biztonság. Felhasználói útmutató Biztonság Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett védjegye. Az itt szereplő információ előzetes

Részletesebben

Az Ön kézikönyve ACER W4-820 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5453092

Az Ön kézikönyve ACER W4-820 http://hu.yourpdfguides.com/dref/5453092 Elolvashatja az ajánlásokat a felhasználói kézikönyv, a műszaki vezető, illetve a telepítési útmutató. Megtalálja a választ minden kérdésre az a felhasználói kézikönyv (információk, leírások, biztonsági

Részletesebben

Meghajtók Felhasználói útmutató

Meghajtók Felhasználói útmutató Meghajtók Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporationnek az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról

Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról e-könyvtár Használati útmutató a Semmelweis Egyetem Központi Könyvtár távoli adatbázis elérés szolgáltatásáról Ez a dokumentum ismerteti a terminálszolgáltatások használatához szükséges információkat.

Részletesebben

PC-DVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. A műszaki tartalom előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk!

PC-DVR FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV. A műszaki tartalom előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk! PC-DVR Számítógép alapú digitális videojel rögzítő FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV A műszaki tartalom előzetes bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk! 1. TARTALOMJEGYZÉK 1. TARTALOMJEGYZÉK...1 2.

Részletesebben

BlackBerry Torch 9800 Smartphone

BlackBerry Torch 9800 Smartphone BlackBerry Torch 9800 Smartphone Felhasználói útmutató Verzió: 6.0 A legfrissebb felhasználói útmutatókat a www.blackberry.com/docs/smartphones címen találja. SWDT643442-941426-0126071255-008 Tartalom

Részletesebben

AC1600 intelligens WiFi router

AC1600 intelligens WiFi router Védjegyek A NETGEAR, a NETGEAR logó, valamint a Connect with Innovation a NETGEAR, Inc. és/vagy leányvállalatai védjegyei és/vagy bejegyzett védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban. Az

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EMUI 3.0.5 / 3.1 1 Tudnivalók a dokumentumról... 1 2 Első lépések... 2 A képernyő zárolása és feloldása... 2 Értesítés és állapotikonok... 2 Általános billentyűk... 3 Gyorsindító

Részletesebben

ÉLETTÁRSI NYILATKOZATOK ELEKTRONIKUS NYILVÁNTARTÁSA

ÉLETTÁRSI NYILATKOZATOK ELEKTRONIKUS NYILVÁNTARTÁSA ÉLETTÁRSI NYILATKOZATOK ELEKTRONIKUS NYILVÁNTARTÁSA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÉS MÓDSZERTANI ÚTMUTATÓ ENYER 1.2 verzió Készült: 2010. február 10. Készítette: IDOM 2000 Konzulens Zrt. 1 Dokumentum kontroll

Részletesebben