Norton Internet Security

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Norton Internet Security"

Átírás

1 TM Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított anyagból készült.

2 Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció verziószáma: 20.1 Copyright 2012 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma, a LiveUpdate, a Norton 360 és a Norton a Symantec Corporation vagy partnerei védjegye, illetve bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban és más országokban. A termék bizonyos részei - Copyright Glyph & Cog, LLC. Az egyéb nevek tulajdonosaik védjegyei. A dokumentumban említett termék forgalmazása a használatot, másolást, terjesztést, valamint visszafordítást vagy visszafejtést korlátozó licencek alapján történik. A dokumentum részének vagy egészének bármilyen formában történő másolása a Symantec Corporation, illetve az engedély birtokosai előzetes írásos meghatalmazása nélkül tilos. A DOKUMENTÁCIÓ JELEN ÁLLAPOTÁBAN KERÜL NYILVÁNOSSÁGRA. MINDENFAJTA KIFEJEZETT VAGY VÉLELMEZETT FELTÉTEL, SZERZŐDÉSTÉTEL ÉS GARANCIA, BELEÉRTVE A FORGALMAZHATÓSÁGRA, ADOTT CÉLRA VALÓ ALKALMASSÁGRA ÉS FELHASZNÁLHATÓSÁGRA VONATKOZÓ VÉLELMEZETT GARANCIÁT IS, A JOGSZABÁLYOK ÁLTAL MEGENGEDETT MÉRTÉKIG KIZÁRÁSRA KERÜL. A SYMANTEC CORPORATION NEM TEKINTHETŐ FELELŐSNEK A NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNNYEL ÉS A FELHASZNÁLÁSSAL KAPCSOLATOS, ELŐRE NEM LÁTHATÓ VAGY KÖVETKEZMÉNYES KÁROKÉRT. A DOKUMENTUMBAN KÖZÖLT INFORMÁCIÓK ELŐZETES ÉRTESÍTÉS NÉLKÜL MEGVÁLTOZHATNAK. A FAR értelmében a licenc által lefedett szoftver és dokumentáció kereskedelmi számítógépes szoftvernek minősül, így a FAR es számú Kereskedelmi számítógépes szoftver jogi korlátozások cikkelyének és a DFARS es számú A kereskedelmi számítógépes szoftverekre vonatkozó jogok és a kereskedelmi számítógépes szoftverdokumentációk cikkelyének kikötései és azok módosításai vonatkoznak rá. Az Amerikai Egyesült Államok kormánya kizárólag a jelen szerződésben rögzítettek szerint használhatja, módosíthatja, sokszorosíthatja, jelenítheti meg és ruházhatja át a licenc által lefedett szoftvert és dokumentációt. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Az Egyesült Államokban nyomtatva

3 Tartalom 1. fejezet Áttekintés... 5 A Norton Internet Security bemutatása fejezet Telepítés... 7 Mielőtt belekezdene... 7 A Norton Internet Security telepítése... 7 Norton Internet Security telepítése optikai meghajtó nélküli netbookra, táblagépre vagy számítógépre... 8 Ha nem jelenik meg a nyitó képernyő fejezet Első lépések... 9 A Norton Internet Security elérése... 9 A termék aktiválása A főablak felfedezése Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire A funkciók védelmi állapotának megfigyelése További információk fejezet Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool használata A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Tárgymutató Gyors telepítés... 28

4 4 Tartalom

5 Áttekintés 1 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton Internet Security bemutatása A Norton Internet Security bemutatása A Norton Internet Security gyors és könnyű online fenyegetés elleni védelmet nyújt. Megvédi a számítógépét, a hálózatát, az online tevékenységeit és a személyes adatait a napjaink agresszív, gyorslefolyású támadásainak leküzdéséhez kifejlesztett innovatív észlelési technológia használatával. A Norton Internet Security használata mellett az internetes vásárlás, a banki műveletek és a böngészés biztonságosabb, mint valaha. A továbbfejlesztett Norton védelmi rendszer többrétegű biztonsági technológiákat nyújt. Együtt dolgoznak az átfogó védelem biztosítása érdekében, mely észleli és elhárítja a fenyegetéseket, mielőtt árthatnának a számítógépének. A Norton védelmi rendszer anélkül állítja meg a személyes adatok online ellopását, a vírusokat, a hackereket, a botokat, a kémprogramokat, a trójai falovakat és számos egyéb fenyegetést, hogy lelassítaná a programok futását, vagy zavarná a felhasználót.

6 6 Áttekintés A Norton Internet Security bemutatása

7 Telepítés 2 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 Mielőtt belekezdene 1 A Norton Internet Security telepítése 1 Norton Internet Security telepítése optikai meghajtó nélküli netbookra, táblagépre vagy számítógépre 1 Ha nem jelenik meg a nyitó képernyő Mielőtt belekezdene w Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton Internet Security vírusvédelmi programot is tartalmaz. Ha a számítógépre más vírusvédelmi programok vannak telepítve, akkor megjelenik egy párbeszédpanel, mely segítséget nyújt azok eltávolításához. A Symantec azt javasolja, hogy feltétlenül távolítson el minden más vírusvédelmi programot. Kövesse a párbeszédpanelen megjelenő utasításokat. A Norton Internet Security tűzfalprogramot is tartalmaz. Ha a számítógépre másik tűzfalszoftver is telepítve van, a Symantec azt tanácsolja, hogy a telepítési hibák elkerülése érdekében távolítsa el azt. További tájékoztatásért tekintse át a tűzfalprogramhoz mellékelt dokumentációt. Ha a telepítés során tűzfallal kapcsolatos üzenet jelenik meg, a Norton Internet Security által biztosított tűzfal használatához kattintson az Igen gombra. A Norton Internet Security telepítése A Norton Internet Security programot telepítheti a CD-ről vagy letöltött fájlból is.

8 8 Telepítés Norton Internet Security telepítése optikai meghajtó nélküli netbookra, táblagépre vagy számítógépre A Norton Internet Security telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: 1 Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a NortonInternet Security telepítése lehetőségre. Windows 7 vagy Windows 8 esetén kattintson A Norton telepítő indítása, majd a Norton Internet Security telepítése lehetőségre. 1 Ha letöltötte a Norton Internet Security egy példányát, kattintson duplán a letöltött fájlra. 2 A Norton Internet Security telepítési oldalán adja meg a termékkulcsot. 3 Kattintson a Norton Licencszerződés hivatkozásra, olvassa el a szerződést, majd kattintson a Bezárás lehetőségre. 4 A szerződés elolvasása után kattintson az Elfogadoméstelepítem lehetőségre. Norton Internet Security telepítése optikai meghajtó nélküli netbookra, táblagépre vagy számítógépre A Norton Internet Security telepíthető minden olyan netbookra, táblagépre vagy ultramobil számítógépre, amely megfelel a Norton Internet Security rendszerkövetelményeinek. Norton Internet Security telepítése optikai meghajtó nélküli számítógépen, táblagépen vagy netbookon 1 Keresse fel a következő URL-címet: 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha nem jelenik meg a nyitó képernyő Néha a számítógép CD-meghajtója nem indítja el automatikusan a CD-t. A telepítés indítása a terméket tartalmazó CD-lemezről 1 Az asztalon kattintson duplán a Sajátgép ikonra. 2 A Sajátgép ablakban kattintson duplán a CD-meghajtó ikonjára. 3 A fájllistán kattintson duplán a Start.exe fájlra, majd kattintson a Norton Internet Security telepítése lehetőségre.

9 Első lépések 3 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton Internet Security elérése 1 A termék aktiválása 1 A főablak felfedezése 1 Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire 1 A funkciók védelmi állapotának megfigyelése 1 További információk A Norton Internet Security elérése A Norton Internet Security automatikusan védi a számítógépet, amelyre telepítették. Önnek nem kell elindítania a programot ahhoz, hogy gépe védve legyen. A Norton Internet Security bármikor megnyitható, és elvégezhetők a beállítások vagy végrehajtható a megelőző karbantartás. A program összes funkciója elérhető a főablakból. A Norton Internet Security megnyitása 4 Tegye az alábbiak egyikét: 1 A Windows értesítési területén kattintson duplán a Norton Internet Security ikonra. 1 Windows Vista, Windows XP és Windows 7 rendszeren kattintson a Start >Mindenprogram>NortonInternetSecurity>NortonInternetSecurity parancsra. 1 Windows 8 rendszeren a Start képernyőn kattintson a Norton Internet Security lehetőségre.

10 10 Első lépések A termék aktiválása A termék aktiválása Ha a telepítés közben nem aktiválta a terméket, akkor rendszeresen kap majd termékaktiválásra vonatkozó riasztást mindaddig, amíg az aktiválást el nem végzi. w A termék aktiválásával csökkenti a szoftverek jogtalan használatának esélyét, és meggyőződhet arról, hogy eredeti Symantec szoftvert használ-e. A termék aktiválása egy megadott időszakra biztosítja a Norton-termék használatát. A Norton Internet Security használatának folytatásához az előfizetését is megújíthatja. A terméket a megadott időn belül aktiválni kell, ellenkező esetben a termék nem működik. A termék aktiválása közvetlenül a termékaktiválásra vonatkozó riasztás ablakából vagy a főablakból is elvégezhető. A művelet mindössze néhány percet vesz igénybe. A termék aktiválása a riasztási ablakból 1 A riasztás ablakában tegye az alábbiak valamelyikét: 1 Ha megvásárolta a termék előfizetéses verzióját, vagy a termék a megvásárolt számítógépre volt telepítve, válassza az Aktiválás (javasolt) lehetőséget). 1 Ha a termék előfizetését szeretné megújítani, válassza a Megújítás most lehetőséget. A termék aktiválható vagy az előfizetése megújítható bármelyik nem rendszergazdai fiókból is. 2 Kattintson az OK gombra. 3 A termék aktiválásához vagy megújításához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. 4 A megjelenő ablakban kattintson a Kész gombra. A termék aktiválása a főablakból 1 A Norton Internet Security főablakában tegye a következők valamelyikét: 1 Ha a kereskedelmi forgalomban kapható termék előfizetéses verzióját vásárolta meg, kattintson az Azonnali aktiválás lehetőségre. 1 Ha a számítógépet úgy vásárolta, hogy a termék már telepítve volt a gépen, kattintson az Online aktiválás lehetőségre. 1 Ha a termék előfizetését szeretné megújítani, válassza a Megújítás lehetőséget. A termék aktiválható vagy az előfizetése megújítható bármelyik nem rendszergazdai fiókból is. 2 A termék aktiválásához vagy az előfizetéshez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. 3 A megjelenő ablakban kattintson a Kész gombra.

11 Első lépések A főablak felfedezése 11 Az aktiválás során felmerülő problémák Ha nem tud kapcsolatot létesíteni a Symantec kiszolgálóival a termék aktiválásához, akkor először ellenőrizze az internetkapcsolatot. Ezt követően állapítsa meg, hogy használ-e szülői tartalomszűrő szoftvert a számítógépre telepítve, vagy internetszolgáltatóján keresztül, mert ez gátolhatja a kapcsolódást. Ha szülői tartalomszűrő szoftvert használ, problémái adódhatnak a kapcsolat létrehozásával. Ha arra gyanakszik, hogy a szülői tartalomszűrés gátolja a kapcsolódást, akkor változtassa meg a tartalomszűrési beállításokat, hogy azok ne gátolják az aktiválás folyamatát. A beállítások módosításához rendszergazdai jogosultsággal kell bejelentkezni a szülői tartalomszűrő szoftverbe, illetve az internetszolgáltatón keresztül az internetre. Ha proxykiszolgáló segítségével létesít internetkapcsolatot, konfigurálnia kell a proxybeállításokat. A Proxykiszolgáló beállításához lépjen a Norton Internet Security főablakára, majd kattintson a Beállítások>Hálózat>Hálózatbiztonsági beállítások > Proxykiszolgáló > Konfigurálás elemre. A főablak felfedezése A Norton Internet Security megnyitásakor a főablak hozzáférést biztosít a Norton Internet Security összes funkciójához, lehetőségéhez, a súgóhoz és a támogatáshoz. A főablak használata Lásd, A Norton Internet Security elérése, 9. oldal 1 Indítsa el a Norton Internet Security programot. 2 A főablak felső részén kattintson a megtekinteni kívánt hivatkozásra. A következő lehetőségek közül választhat: Beállítások Lehetővé teszi a számítógép-, a hálózat-, a webes és az általános beállítások megtekintését. Teljesítmény Lehetővé teszi, hogy megnézze és figyelje a rendszer aktivitását. Visszajelzés Visszajelzést küldhet a Norton-termékkel kapcsolatos tapasztalatairól. Account Lehetővé teszi, hogy egyetlen helyről kezelje az összes Norton-termékadatot. Támogatás Lehetővé teszi a Norton Súgóközpont, a támogatás, a termékismertetők, az új verzió keresése, a felhasználói licencszerződés, az előfizetés állapota és a Norton Internet Security névjegyadatai elérését.

12 12 Első lépések A főablak felfedezése 3 Az ablak közepén kattintson a megtekinteni kívánt lehetőségre. A következő lehetőségek közül választhat: Vizsgálat Segítségével számítógép-vizsgálat, elismertségen alapuló vizsgálat vagy Facebook-vizsgálat futtatható. LiveUpdate Segítségével frissítheti a legújabb vírusdefiníciókat és termékfrissítéseket. Speciális Segítségével megnézhető a Norton Internet Security összes szolgáltatása. 4 A főablak jobb oldali részén kattintson a megismerni kívánt beállításra: Kezelés Lehetővé teszi az összes eszközön lévő Norton-termékek kezelését egy helyről. w Lehet, hogy a funkció a Norton Internet Security bizonyos verzióinál nem érhető el. Mobile Átfogó védelmet tölthet le és telepíthet Android rendszerű okostelefonokra és táblagépekre. w Lehet, hogy a funkció a Norton Internet Security bizonyos verzióinál nem érhető el. Online Family A segítségével beállíthatja a Norton Online Familyt, amelynek segítségével figyelemmel követheti gyermekei internetes tevékenységét. w Lehet, hogy a funkció a Norton Internet Security bizonyos verzióinál nem érhető el. Safe Web Segítségével ellenőrizheti a webhelyek biztonságát, illetve Safe Web-keresést hajthat végre. w Lehet, hogy a funkció a Norton Internet Security bizonyos verzióinál nem érhető el. Biztonsági mentés A segítségével beállíthatja az online biztonsági mentés fiókját, vagy hozzáférhet az online biztonsági mentés állapotához. w Lehet, hogy a funkció a Norton Internet Security bizonyos verzióinál nem érhető el.

13 Első lépések Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire 13 Reagálás a rendszer állapotjelzőinek jelzéseire A Norton Internet Security a számítógép általános védelmi állapotát a főablak Biztonságos része alatt jeleníti meg. Amikor a rendszerállapot figyelmet igényel vagy kockázatos, a megfelelő művelet elvégzésével növelheti a Rendszerállapot védelmének szintjét. A védelem a számítógépre telepített programoktól függ. A védelem növelése érdekében frissítse a telepített programokat. A Rendszerállapot állapotjelző a következő állapotokat jeleníti meg: Biztonságos Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek biztonságban vannak a fenyegetésekkel és kockázatokkal szemben. Figyelem!!! Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek figyelmet igényelnek. Végezze el a megfelelő műveletet a védelmi szint javítása érdekében. Kockázat Azt jelzi, hogy a számítógép és a tevékenységek kockázatnak vannak kitéve. Azonnal tegye meg a szükséges lépéseket a védelmi szint javítása érdekében. A Rendszerállapot állapotjelzőkre vonatkozó válaszlépését közvetlenül a főablakból is elindíthatja. A Rendszerállapot jelzők kezelése a főablakból 1 A Norton Internet Security főablakának alsó részén kattintson a Javítás elemre. 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A funkciók védelmi állapotának megfigyelése A Norton Internet Security főablaka egy védelmi központként is működik. A főablakból hozzáférhet a legfőbb funkciókhoz, és figyelemmel kísérheti a számítógép teljesítményét. Időnként előfordulhat, hogy egy lehetőséget ki szeretne kapcsolni bizonyos okok miatt. Azonban ekkor a rendszer állapota Figyelem!!! vagy Veszélyben állapotra módosul. Ilyen esetekben mellőzheti egy adott funkció védelmi állapotát, hogy fenntartsa a rendszer jó általános állapotát. Például, ha ki akarja kapcsolni a Böngészővédelmet egy bizonyos időre, de a rendszert Biztonságos állapotban szeretné tartani. Ebben az esetben mellőzheti a Böngészővédelem védelmi állapotát, majd kikapcsolhatja a funkciót. Amikor mellőzi egy adott funkció védelmi állapotát, az nem befolyásolja az általános Rendszerállapotot. A mellőzött funkció védelmi állapotát bármikor megfigyelheti.

14 14 Első lépések További információk Kizárólag azon kiválasztott funkciók védelmi állapotát mellőzheti vagy figyelheti meg, melyek elérhetőek a Speciális ablakban. A funkciók a következők: 1 Vírusok elleni védelem 1 Kémprogramkereső 1 SONAR védelem 1 Intelligens tűzfal 1 Behatolásmegelőzés 1 védelem 1 Böngészővédelem 1 Biztonságos böngészés A funkciók védelmi állapotának megfigyelése 1 A Norton Internet Security főablakában kattintson a Speciális lehetőségre. 2 A megjelenő ablakban vigye az egér mutatóját a szolgáltatás nevére. 3 A megjelenő előugró ablakban tegye a következők valamelyikét: 1 Ha szeretné mellőzni egy olyan funkció állapotát, mely befolyásolja a számítógép általános állapotát, akkor kattintson a Mellőzés lehetőségre. 1 A mellőzött funkció védelmi állapotának megfigyeléséhez kattintson a Felügyelet lehetőségre. További információk A súgó használata A termékdokumentáció segítséget nyújt a Norton Internet Security használatához. A szükséges információk megtalálhatók a számítógépen és a Symantec weboldalán. A Súgó a Norton termék minden pontjáról elérhető. A súgó olyan információkra mutató hivatkozásokat tartalmaz, melyek segítséget nyújtanak az elvégezni kívánt feladatokhoz. Az online súgó az összes termékfunkció ismertetését tartalmazza. Hozzáférés a súgóhoz 1 A főablak tetején kattintson a Támogatás gombra. 2 A legördülő listában kattintson a Súgó lehetőségre. Súgótémakör nyomtatása 1 A Súgó ablakban kattintson a Nyomtató ikonra. 2 Kattintson az OK gombra. A Symantec weboldal elérése A Symantec webhelye a termékből és böngésző segítségével egyaránt elérhető.

15 Első lépések További információk 15 A Symantec webhelyének elérése a böngészőprogramból 1 Nyissa meg a webböngészőt. 2 Keresse fel a következő oldalt:

16 16 Első lépések További információk

17 Vészhelyzet esetén javasolt teendők 4 Ez a fejezet a következő témaköröket tárgyalja: 1 A Norton Bootable Recovery Tool használata 1 A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése A Norton Bootable Recovery Tool használata w Ha a Norton-termék telepítése nem sikerült, a Norton Bootable Recovery Tool megvizsgálja és eltávolítja a sikeres telepítést megakadályozó biztonsági fenyegetéseket. Ha számítógépe fertőzött, és nem tudja elindítani a Windows operációs rendszert, a Norton Bootable Recovery Tool segítségével eltávolíthatja a fenyegetéseket, és visszaállíthatja a számítógépet. A Norton Bootable Recovery Tool a megvásárolt termék CD lemezén található. A termék CD lemezét helyreállító adathordozóként használhatja. Ha ezt a terméket letölthető formában vásárolta meg, a következő weboldalra látogatva töltheti le a Norton Bootable Recovery Tool Wizard eszközt: A Norton Bootable Recovery Tool automatikusan letölti a legújabb vírusleírásokat a Symantec kiszolgálókról, és ezekkel a leírásokkal megvédi a számítógépet minden vírustípussal, valamint a legújabb fenyegetéstípusokkal szemben. Ha a DHCP protokoll engedélyezve van, a vírusleírások frissítése automatikusan végbemegy, amikor a számítógép az internethez kapcsolódik. Emiatt Ethernet-kapcsolatot kell használnia a vírusleírások frissítéséhez a Norton Bootable Recovery Tool eszközben. Nem frissítheti a Norton Bootable Recovery Tool vírusleírásait vezeték nélküli hálózati kapcsolaton keresztül. Ha a vírusleírások nem naprakészek, előfordulhat, hogy a Norton Bootable Recovery Tool nem észleli az összes legújabb biztonsági fenyegetést, és ezért nem távolítja el a számítógépről. A Norton Bootable Recovery Tool használatához a megvásárolt Norton-termék termékkulcsa szükséges. Ha a Norton Internet Security próbaverzióját használja, a Norton Bootable Recovery Tool használatához szükséges termékkulcs beszerzéséhez létre kell hoznia egy Norton Account-fiókot.

18 18 Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése A Norton Bootable Recovery Tool használata 1 Helyezze be Norton Bootable Recovery Tool helyreállító adathordozót. 2 Kapcsolja be vagy indítsa újra a számítógépet, és lépjen be a BIOS-ba. A számítógép bekapcsolása után egy pillanatra megjelenik a képernyőn az információ, hogy melyik billentyű lenyomásával lehet belépni a BIOS-ba. 3 Válassza ki azt a helyreállító adathordozót, amelyen a Norton Bootable Recovery Tool található, és nyomja meg az Enter billentyűt. Ha UEFI-képes számítógépe van, válassza ki a helyreállító adathordozót a Legacy Boot lehetőségnél, ne az UEFI Boot lehetőséget használja. A helyreállító adathordozó lehet a Norton Bootable Recovery Tool CD, DVD vagy USB-kulcs. 4 Olvassa el a Norton licencszerződés szövegét, adja meg a termékkulcsot, majd kattintson az Elfogadom gombra. Ha nem QWERTY billentyűzetet használ, a termékkulcs megadásához válassza a Virtuális billentyűzet lehetőséget. 5 A Norton Bootable Recovery Tool ablakban kattintson a Norton Speciális helyreállító vizsgálat beállításra. 6 A Vizsgálat szakaszban kattintson a Vizsgálat indítása elemre. Amikor a vizsgálat befejeződött, a vizsgálat eredményét mutató ablakban a következők láthatók: 1 A megvizsgált fájlok száma 1 Az észlelt fenyegetések száma 1 Az elhárított fenyegetések száma 1 Az el nem hárított fenyegetések száma 1 Az észlelt fenyegetések részletes adatai 7 Tegye a következők egyikét a vizsgálat eredményét mutató ablakban: 1 Ha a számítógépen észlelt összes fenyegetést szeretné kijavítani, válassza a Minden művelet legyen Javítás elemet. 1 Az egyes fenyegetéseknek megfelelő műveletek végrehajtásához válassza a Javítás vagy Kihagyás lehetőséget. 8 Kattintson a Folytatás gombra. 9 Ha megjelenik egy megerősítést kérő párbeszédpanel, kattintson az OK gombra. 10 A Vizsgálat összegzése ablakban tekintse meg a vizsgálat összegzését, és tegye a következők egyikét: 1 Kattintson a Kész elemre. 1 Újabb vizsgálathoz kattintson az Ismételt vizsgálat lehetőségre. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése Ha a Norton-termék telepítése nem sikerült, letöltheti a Norton Bootable Recovery Tool varázslót. Ez az egyszerűen használható varázsló használható Norton Bootable Recovery Tool létrehozására egy CD-n, DVD-n vagy USB-kulcson. A

19 Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése 19 Norton Bootable Recovery Tool segítségével vizsgálhatja meg a számítógépet, és távolíthatja el a sikeres telepítést megakadályozó biztonsági fenyegetéseket. w Javasoljuk, hogy töltse le és telepítse a Norton Bootable Recovery Tool varázslót olyan számítógépen, amelyen semmilyen biztonsági fenyegetés nem található, és hozza létre a Norton Bootable Recovery Tool eszközt. Ha a Norton Bootable Recovery Tool eszközt egy vírussal fertőzött számítógépen hozza létre, akkor jó esély van rá, hogy a helyreállító CD, DVD vagy USB-kulcs is fertőzött lesz. A Norton Bootable Recovery Tool használatához a megvásárolt Norton-termék termékkulcsa szükséges. Ha a Norton Internet Security próbaverzióját használja, a Norton Bootable Recovery Tool használatához szükséges termékkulcs beszerzéséhez létre kell hoznia egy Norton Account-fiókot. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltéséhez az alábbi lehetőségek közül választhat: 1 A Start menüből 1 A Norton támogatási webhelyéről A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése a Start menüből 1 A Windows-tálcán végezze el az alábbi műveletek egyikét: 1 Windows XP rendszerben kattintson a Start > Programok > Norton Internet Security > Norton Recovery Tools parancsra. 1 Windows Vista vagy Windows 7 rendszerben kattintson a Start > Minden program>nortoninternetsecurity>nortonrecoverytools parancsra. 1 Windows 8 rendszerben a Start képernyőn kattintson a Norton Recovery Tools lehetőségre. 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése az internetről 1 Nyissa meg a webböngészőt, és keresse fel a következő weboldalt: 2 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése a Norton Internet Security termékből 1 A Norton Internet Security főablakában kattintson a Vizsgálat lehetőségre. 2 A Számítógép-vizsgálat panelen tegye a következők egyikét: 1 Kattintson a Gyorsvizsgálat lehetőségre. 1 Kattintson a Teljes rendszervizsgálat lehetőségre. 3 A vizsgálati ablak alján, a Ha úgy gondolja, hogy további kockázatok állnak fenn lehetőség mellett menjen a kattintson ide hivatkozásra. 4 A Norton helyreállító eszközök weboldalon kattintson A Norton Bootable Recovery Tool letöltése lehetőségre. 5 Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

20 20 Vészhelyzet esetén javasolt teendők A Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltése

21 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások A támogatás bemutatása w Ha megvásárolta a Norton Internet Security szoftvert, a támogatást elérheti a terméken belülről. A nyújtott támogatás terméktől vagy nyelvtől függően változhat. A Norton automatikus javítás elérése Ez a szolgáltatás a Norton 360, a Norton Internet Security és a Norton AntiVirus esetén vehető igénybe. w A Norton automatikus javítás tartalmazza az általános hibák automatikus felismerésére és elhárítására szolgáló eszközöket. Ezenkívül megoldásokat kereshet vagy egyszerűen igénybe vehet támogatást telefonon keresztül, valamint csevegésben vagy ben. A támogatás térségenként eltérő módon áll rendelkezésre. Egyes országokban normál telefon- és internethasználati díjat számíthatnak fel. A terméktámogatásra vonatkozó teljes információkért látogassa meg a következő webhelyet: A Norton automatikus javítás elérése 1 A termék főablakában kattintson a Támogatás lehetőségre. 2 A legördülő listában kattintson a Támogatás elemre. Az önkiszolgáló súgó bemutatása A Symantec webhelyén meglelheti a válaszokat az ügyfelek által leggyakrabban feltett kérdésekre. A webhely lehetőséget nyújt a következőkre: 1 Segítséget kaphat az előfizetéssel, letöltéssel, termékaktiválással, illetve az egyéb, nem technikai jellegű problémákkal kapcsolatban. 1 Technikai jellegű többek között a Norton termék telepítésével, beállításával vagy hibáinak elhárításával kapcsolatos problémákhoz kapcsolódó információkat kereshet a támogatási forrásokban.

22 22 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Kapcsolatfelvétel a támogatással 1 Tájékozódhat a legújabb vírusfenyegetésekről, és beszerezheti a legfrissebb eltávolító eszközöket. A Symantec támogatási webhelye a következő címen érhető el: Ha Ön Premium szintű Norton One-tag, akkor további információkért látogassa meg a következő terméktámogatási oldalt a Norton One webhelyén: Kapcsolatfelvétel a támogatással w Az Önkiszolgáló súgó mellett Ön csevegés segítségével, ben vagy telefonon keresztül is felveheti a kapcsolatot egy támogatási szakemberrel. A támogatás térségenként eltérő módon áll rendelkezésre. Egyes országokban normál telefon- és internethasználati díjat számíthatnak fel. A támogatás minden részlete a következő címen érhető el: A következő szakasz az igénybe vehető támogatási lehetőségeket ismerteti. Csevegés Valós idejű beszélgetést jelent a támogatási képviselővel. Bonyolultabb technikai problémák esetén távoli hozzáférést engedélyezhet a támogatási szakértők számára, hogy így oldják meg a problémát. A csevegésben nyújtott támogatás a Virus and Spyware Solution nevű szolgáltatás kivételével ingyenes. A webhelyen feltett kérdéseire ben is választ kaphat. Az ben nyújtott támogatás válaszideje hosszabb, mint a csevegés vagy a telefonos támogatás esetén. Az ben nyújtott támogatás ingyenes. Telefon A támogatási szakemberekkel telefonon is kapcsolatba léphet. A támogatási szakemberekkel történő kapcsolatfelvételhez látogasson el a Symantec támogatási webhelyére, melynek címe: Először az online támogatás jelenik meg, majd megjelennek a kapcsolatfelvételi lehetőségek is, amelyek közül szabadon választhat. Támogatási szabályzat A Symantec javasolja, hogy mindig a termék legújabb verzióját használja, mivel ez tartalmazza az új és továbbfejlesztett funkciókat, melyek magasabb szintű védelmet biztosítanak a biztonsági fenyegetésekkel szemben. A

23 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Az előfizetés naprakészen tartása 23 Norton-termékéhez nyújtott aktuális segítséget és támogatást az alábbi URL-címen találhat: A Symantec fenntartja magának a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül megváltoztassa támogatási szabályzatát. A támogatási szabályzat aktuális verziója a következő URL-címen tekinthető meg: Az előfizetés naprakészen tartása Az előfizetés időtartama termékenként eltérő lehet. A folyamatos védelem fenntartása érdekében az előfizetést naprakészen kell tartania. Ha nem újítja meg az előfizetést, akkor nem tudja beszerezni a frissítéseket, és a szoftver sem fog működni. Ha a LiveUpdate szolgáltatást röviddel az előfizetési időszak lejárta előtt futtatja, a program figyelmeztet az előfizetés névleges díj ellenében történő megújítására. Előfizetése megújításához kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Ha megújítja az előfizetést, a leírásfrissítések és új termékfunkciók elérhetők lesznek az előfizetés időtartama alatt. Ne feledje, hogy ezen időszak alatt bővítheti, módosíthatja és eltávolíthatja a termékfunkciókat. Nemzetközi vevőszolgálat és terméktámogatás A nemzetközi vevőszolgálat és a terméktámogatási lehetőségek országonként eltérőek. Ha szeretné felvenni a kapcsolatot az egyik vevőszolgálatunkkal, lépjen az alábbi webhelyre, és ott adja meg a kívánt nyelvet. Ha Ön Premium szintű Norton One-tag, akkor további információkért látogassa meg a következő terméktámogatási oldalt a Norton One webhelyén:

24 24 Vevőszolgálati és terméktámogatási megoldások Nemzetközi vevőszolgálat és terméktámogatás

25 Tárgymutató Szimbólumok Önkiszolgáló súgó 21 B biztonságiállapot-jelző megtekintés 13 C CD termék telepítése innen 8 E előfizetés megőrzés 23 F főablak beállítások 11 funkciók 11 internet 12 Norton Account 11 speciális 12 súgó és támogatás 11 számítógép 12 támogatás 11 Visszajelzés 11 M Műszaki támogatás a Norton Internet Security programhoz 14 a Symantectől 14 N Névjegy Norton Internet Security 5 Norton Bootable Recovery Tool használat 17 Norton Bootable Recovery Tool varázsló letöltés 18 Norton Internet Security aktiválás 10 főablak 11 ikon 9 indítás 9 R Rendszer állapotjelzőinek jelzései reagálás 13 S Súgó hozzáférés 14 nyomtatás 14 Symantec webhelye 14 elérés a böngészőből 14 SZ számítógép védelmi állapot 13 T Támogatás kapcsolatfelvétel 22 nemzetközi vevőszolgálat 23 Önkiszolgáló súgó 21 Telefon 22

26 26 Tárgymutató támogatás Norton automatikus javítás 21 Támogatási szabályzat 22 telepítés CD-ről 7 letöltött fájlból 7 problémák 8, utasítások 7 termékaktiválás eljárás 10 hibaelhárítás 11 riasztások 10 termékaktiválási problémák 11 V Vizsgálatok Norton Bootable Recovery Tool 17

27

28 Gyors telepítés A Norton Internet Security a megújítható szolgáltatási időszak alatt védelmi frissítésekkel és új termékfunkciókkal egészíthető ki. A szolgáltatás feljogosítja Önt, hogy az első telepítéskor kezdődő szolgáltatási időszak alatt egyetlen számítógépen vagy megadott számú számítógépen a terméket szabadon használja. Ha Ön elfogadja a következő oldalon megtekinthető Symantec-licencszerződést, akkor a megújítható szolgáltatás keretében a szolgáltatási időszak alatt hozzáférhet a védelmi frissítésekhez és az új termékfunkciókhoz: A szolgáltatási időszak alatt bővítheti, módosíthatja és eltávolíthatja a termékfunkciókat. Mielőtt elkezdené, zárjon be minden megnyitott programot a számítógépen, és ellenőrizze, hogy rendelkezik-e internetkapcsolattal. A Norton Internet Security telepítése A Norton Internet Security telepíthető CD-lemezről vagy letöltött fájlból is. A Norton Internet Security telepítése 1 Válasszon az alábbi lehetőségek közül: Ha CD-ről végzi a telepítést, akkor helyezze a CD-t az optikai meghajtóba. Windows Vista vagy Windows XP rendszeren kattintson a Norton Internet Security telepítése lehetőségre. Windows 7 vagy Windows 8 esetén kattintson A Norton telepítő indítása, majd a Norton Internet Security telepítése lehetőségre. Ha letöltötte a Norton Internet Security egy példányát, kattintson duplán a letöltött fájlra. 2 A Norton Internet Security telepítési oldalán adja meg a termékkulcsot. 3 Kattintson a Norton Licencszerződés hivatkozásra, olvassa el a szerződést, majd kattintson a Bezárás lehetőségre. 4 A szerződés elolvasása után kattintson az Elfogadom és telepítem lehetőségre. A Symantec Norton termékei megvédik az ügyfeleket a hagyományos fenyegetésektől a vírusirtóval, a kéretlen levelek elleni védelemmel és a kémprogramok elleni védelemmel. Védenek a botok ellen, drive-by letöltések ellen,és felismerik a személyes adatok ellopását,valamint nem foglalnak le sok rendszer-erőforrást. Ezenfelül a Symantec olyan szolgáltatásokat is nyújt,mint az online biztonsági mentés és a számítógép finomhangolása, valamint megbízható forrása a család online biztonságának. További információkért válasszon egyet az alábbi hivatkozások közül: Vírusirtó Kéretlenlevél-szűrés Kémprogramok elleni védelem Online biztonsági mentés Copyright 2012 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Norton és a Norton-embléma a Symantec Corporation és leányvállalatai védjegye vagy bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban és más országokban. Az egyéb nevek a megfelelő tulajdonosok védjegyei. Cikkszám:

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. TM Norton AntiVirus Online Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton TM AntiVirus Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv újrahasznosított

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Norton 360TM Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Online Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni. Dokumentáció

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security Felhasználói kézikönyv A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik, és a szoftver csak az abban leírt feltételeknek megfelelően lehet használni.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről,

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón.

A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Felhasználói kézikönyv A Gyorstelepítés rövid leírását lásd a hátsó borítón. Mindenki másnál több felhasználót védünk a legtöbb online fenyegetéssel szemben. Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Norton. AntiVirus. Termékismertető

Norton. AntiVirus. Termékismertető Norton TM AntiVirus Termékismertető Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv

Részletesebben

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója

A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója A CA-42 adatkommunikációs kábel gyors telepítési útmutatója 9234594 2. kiadás A Nokia, a Nokia Connecting People és a Pop-Port a Nokia Corporation bejegyzett védjegyei. Copyright 2005 Nokia. Minden jog

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 Online Felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 2.0 Copyright 2008 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Norton Security. Termékismertető

Norton Security. Termékismertető Norton Security Termékismertető Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést. A kézikönyv

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton AntiVirus felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 14.0 Copyright 2006 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken

Protection Service for Business. Az első lépések Windows-számítógépeken Protection Service for Business Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton 360 felhasználói kézikönyv Dokumentáció verziószáma: 1.0 Copyright 2007 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A FAR 12.212 szakaszai szerint a licenc által lefedett

Részletesebben

Norton Internet Security Termékismertető

Norton Internet Security Termékismertető Termékismertető Norton Internet Security Termékismertető A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet

Részletesebben

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató

Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató Windows 8.1 frissítés, részletes útmutató A Windows 8.1 telepítése és frissítése A BIOS, illetve alkalmazások és illesztőprogramok frissítése, valamint a Windows Update futtatása A telepítés típusának

Részletesebben

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató

Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató Samsung Universal Print Driver Felhasználói útmutató képzelje el a lehetőségeket Szerzői jog 2009 Samsung Electronics Co., Ltd. Minden jog fenntartva. Ez a felügyeleti útmutató csak tájékoztató célt szolgál.

Részletesebben

1 Rendszerkövetelmények

1 Rendszerkövetelmények 1 Rendszerkövetelmények 1.1 Operációs rendszer Az i-deal2 ajánlatadó alkalmazás a Microsoft.Net és Click Once technológiáin alapul. Ezek használatához legalább Microsoft Windows XP SP2 (Szervízcsomag 2),

Részletesebben

Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató

Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató Szoftverfrissítés Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Általános nyomtató meghajtó útmutató

Általános nyomtató meghajtó útmutató Általános nyomtató meghajtó útmutató Brother Universal Printer Driver (BR-Script3) Brother Mono Universal Printer Driver (PCL) Brother Universal Printer Driver (Inkjet) B verzió HUN 1 Áttekintés 1 A Brother

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken

F-Secure Biztonsági megoldás. Az első lépések Windows-számítógépeken F-Secure Biztonsági megoldás Az első lépések Windows-számítógépeken Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Támogatott operációs rendszerek Microsoft Windows 7, Windows 8 és Vista Windows-munkaállomások

Részletesebben

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára

Norton Family. 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára Norton Family TM Getting Started 1. lépés: Felhasználói fiók beállítása gyermeke számára A Norton Family használatához először szokásos felhasználói fiókokat kell létrehozni a gyereknek minden általa használt

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Norton Internet Security 2006 Felhasználói kézikönyv A 9,0-s programverzió dokumentációja Copyright 2005 Symantec Corporation. Minden jog fenntartva. A Symantec, a Symantec embléma,

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Norton Security biztonsági mentéssel

Norton Security biztonsági mentéssel TM Norton Security biztonsági mentéssel Termékismertető Környezetünk védelme mindannyiunk érdeke. A Symantec eltávolította a borítót erről a kézikönyvről, hogy csökkentse termékei által okozott környezetterhelést.

Részletesebben

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése

A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése Telepítő fájl letöltése honlapunkról A Novitax ügyviteli programrendszer első telepítése A honlapunkon (www.novitax.hu) található telepítő fájlt (novitax2007-setup.exe) le kell tölteni a számítógép egy

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET CYBER SECURITY PRO for Mac Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET Cyber Security Pro csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben.

Részletesebben

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Rövid útmutató

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Rövid útmutató Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Rövid útmutató Az ESET NOD32 Antivirus csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben. A ThreatSense technológián

Részletesebben

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató

Windows Vista /Windows 7 Telepítési útmutató Lézeres nyomtató sorozat Windows Vista / 7 Telepítési útmutató A nyomtató használata előtt állítsa be a nyomtató hardverét és telepítse az illesztőprogramot. A megfelelő telepítési és beállítási útmutatásért

Részletesebben

Norton 360TM. Termékismertető

Norton 360TM. Termékismertető Norton 360TM Termékismertető Norton 360 Termékismertető A kézikönyvben leírt szoftverre licencszerződés vonatkozik. A szoftvert csak a licencszerződésben meghatározott feltételeknek megfelelően lehet használni.

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Gyorstelepítési útmutató www.eicon.com Tartalom Bevezetés... 2 Jelzõlámpák... 2 Kábelek csatlakoztatása... 2 Telepítés Windows 98 alatt... 3 Telepítés Windows Me alatt... 4 Telepítés

Részletesebben

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez

Memeo Instant Backup Rövid útmutató. 1. lépés: Hozza létre ingyenes Memeo fiókját. 2. lépés: Csatlakoztassa a tárolóeszközt a számítógéphez Bevezetés A Memeo Instant Backup egyszerű biztonsági másolási megoldás, mely nagy segítséget nyújt a bonyolult digitális világban. A Memeo Instant Backup automatikus módon, folyamatosan biztonsági másolatot

Részletesebben

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén

CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén CIB Internet Bank asztali alkalmazás Hasznos tippek a telepítéshez és a használathoz Windows operációs rendszer esetén A CIB Internet Bankba való webes felületen keresztül történő belépés az Oracle által

Részletesebben

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar OTOsuite Telepítési útmutató Magyar Ez a dokumentum leírja miképp telepítse az OTOsuite szoftvert DVD-ről, pendrive-ról vagy tömörített fájlból. Rendszerkövetelmények 1,5 GHz processzor vagy gyorsabb (ajánlott:

Részletesebben

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére

Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére FONTOS: Telepítési megjegyzések Windows 7 és Windows Server 2008 R2 felhasználók részére Sajnálattal értesítjük, hogy a készülékkel együtt szállított CD vagy DVD lemezen található automata telepítőprogramok

Részletesebben

1. A Windows programok telepítése

1. A Windows programok telepítése 1. A Windows programok telepítése Amennyiben a program egy korábbi példánya már telepítve van a számítógépre, akkor beszélünk frissítésről. Ellenkező esetben a következőkben leírtakat átlépheti és a telepítés

Részletesebben

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken

Protection Service for Business. Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business Az első lépések Android-készülékeken Protection Service for Business az első lépések Ez az útmutató ismerteti a PSB Mobile Security telepítését és konfigurálását Android-eszközökön.

Részletesebben

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE

STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE Megjegyzések STATISTICA VERSION 13 CONCURRENT NETWORK TELEPÍTÉSE 1. A konkurrens hálózati verzió telepítése két részből áll: a) szerver telepítés, és b) munkaállomás telepítés minden kliensen. Ezzel szemben,

Részletesebben

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Rövid útmutató

Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server. Rövid útmutató Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Rövid útmutató Az ESET Smart Security csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben. A ThreatSense technológián alapuló

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Telepítési útmutató a SMART Notebook 10 SP1 szoftverhez Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és a telepítés

Részletesebben

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ

Messenger. Novell 1.0. www.novell.com GYORSKALAUZ Novell Messenger 1.0 GYORSKALAUZ www.novell.com A Novell Messenger egy vállalati, keresztplatformos gyorsüzenet-kezelő program, amelynek működése a Novell edirectory TM címtáron alapul. A Messenger rendszer

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A Nokia Connectivity Cable Drivers telepítése Tartalom 1. Bevezetés...1 2. Követelmények...1 3. A Nokia Connectivity Cable Drivers Telepítése...2 3.1 A telepítés előtt...2 3.2 A Nokia

Részletesebben

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez

Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Telepítési útmutató a SMART Notebook 10.6 oktatói szoftverhez Tisztelt Felhasználó! Ezt a dokumentációt abból a célból hoztuk létre, hogy segítse Önt a telepítés során. Kövesse az alábbi lépéseket, és

Részletesebben

FOR macos. Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

FOR macos. Rövid útmutató. Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját FOR macos Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET Cyber Security Pro csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének a kártékony kódokkal szemben. A ThreatSense kártevőkereső

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva.

FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ. A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ. Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ A MODEM SETUP for Nokia 6510 PROGRAMCSOMAGHOZ Copyright Nokia Corporation 2002. Minden jog fenntartva. Tartalom 1. BEVEZETÉS...1 2. A MODEM SETUP FOR NOKIA 6510 TELEPÍTÉSE...1 3.

Részletesebben

1. DVNAV letöltése és telepítése

1. DVNAV letöltése és telepítése 1. DVNAV letöltése és telepítése A Drén és Valner Szoftver Kft által készített DVNAV programmal lehetőség van a számlázó program által elkészített XML-ek NAV-hoz történő eljuttatására, majd a számlákról

Részletesebben

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 NOVELL GYORSKALAUZ KÁRTYA A SUSE Linux Enterprise Desktop 11 új verziójának telepítéséhez a következő műveletsorokat kell végrehajtani. A jelen dokumentum áttekintést

Részletesebben

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás

A termékkel kapcsolatos tájékoztatás Kezdeti lépések Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye az Amerikai Egyesült Államokban. Az itt szereplő információ előzetes értesítés

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9

ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 ESET NOD32 ANTIVIRUS 9 Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját Az ESET NOD32 Antivirus csúcsminőségű védelmet biztosít számítógépének

Részletesebben

Selling Platform Telepítési útmutató Gyakori hibák és megoldások

Selling Platform Telepítési útmutató Gyakori hibák és megoldások Selling Platform Telepítési útmutató Gyakori hibák és megoldások 265ced1609a17cf1a5979880a2ad364653895ae8 Index _ Amadeus szoftvertelepítő 3 _ Rendszerkövetelmények 3 Támogatott operációs rendszerek 3

Részletesebben

A telepítési útmutató tartalma

A telepítési útmutató tartalma 1 A telepítési útmutató tartalma 3 Kompatibilitás és rendszerkövetelmények A telepítési folyamat röviden 4 A telepítés indítása 5 Adatbáziskezelő beállítása / telepítése 8 Telepítési módozatok 11 Az ENSO

Részletesebben

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények Rendszerkövetelmények Operációs rendszer A Nintex Workflow 2007 szoftvert Microsoft Windows Server 2003 vagy 2008 alá kell telepíteni. Böngésző kliens Microsoft Internet Explorer 6.x, de a Microsoft Internet

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter

CD-ROM (Szoftver, Használati útmutató, garancia) 5V DC, 2.5A Áram-adapter Ez a terméket bármely ma használatos web böngészővel (pl. Internet Explorer 6 or Netscape Navigator 7.0) beállítható. Kezdő lépések DP-G321 AirPlus G 802.11g/2.4GHz Vezeték nélküli Multi-Port Nyomtató

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre

Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Tanúsítvány feltöltése Oberthur kártyára és Oberthur SIM termékre Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(6) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. AuthentIC Manager

Részletesebben

POLAR WEBSYNC POLARGOFIT.COM FELHASZNÁLÓKNAK

POLAR WEBSYNC POLARGOFIT.COM FELHASZNÁLÓKNAK POLAR WEBSYNC POLARGOFIT.COM FELHASZNÁLÓKNAK A Polar WebSync 2.2 (vagy újabb) szoftver és a Polar FlowLink adatátviteli egység lehetővé teszi a Polar Active aktivitásmérők és a polargofit.com webes szolgáltatás

Részletesebben

A Windows 7 operációs rendszerrel kompatibilis DS150E felhasználói útmutatója. Dangerfield,február 2010 V1.0 Delphi PSS

A Windows 7 operációs rendszerrel kompatibilis DS150E felhasználói útmutatója. Dangerfield,február 2010 V1.0 Delphi PSS A Windows 7 operációs rendszerrel kompatibilis DS150E felhasználói útmutatója Dangerfield,február 2010 V1.0 Delphi PSS 1 TARTALOM Főalkatrészek. 3 Telepítési útmutató...5 A Bluetooth telepítése....17 A

Részletesebben

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik:

Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: AirPrint útmutató Ez a Használati útmutató az alábbi modellekre vonatkozik: HL-340CW/350CDN/350CDW/370CDW/380CDW DCP-905CDW/900CDN/900CDW MFC-930CW/940CDN/9330CDW/9340CDW A verzió HUN Megjegyzések meghatározása

Részletesebben

13. óra op. rendszer ECDL alapok

13. óra op. rendszer ECDL alapok 13. óra op. rendszer ECDL alapok 1. Mire szolgál az asztal? a) Az ideiglenesen törölt fájlok tárolására. b) A telepített alkalmazások tárolására. c) A telepített alkalmazások ikonok általi gyors elérésére.

Részletesebben

A P-touch Transfer Manager használata

A P-touch Transfer Manager használata A P-touch Transfer Manager használata Verzió 0 HUN Bevezetés Fontos megjegyzés A dokumentum tartalma és a termék műszaki adatai értesítés nélkül módosulhatnak. A Brother fenntartja a jogot, hogy értesítés

Részletesebben

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása

SharePoint Online. Keresés Webhelyek, személyek vagy fájlok között kereshet. Webhely vagy hírbejegyzés létrehozása Rövid útmutató az első lépésekhez A biztonságos hozzáférésnek, megosztásnak és fájltárolásnak köszönhetően bárhonnan hatékonyan dolgozhat. Jelentkezzen be az Office 365-előfizetésébe, majd az appindítón

Részletesebben

SDX Professional 1.0 Telepítési leírás

SDX Professional 1.0 Telepítési leírás SDX Professional 1.0 Telepítési leírás Készült: 2003. július 21. Utolsó módosítás időpontja: 2004. szeptember 22. E-Group Magyarország Rt. Tartalomjegyzék 1. Bevezetés...3 2. Hardver és szoftver követelmények...3

Részletesebben