POLAR WEBSYNC POLARGOFIT.COM FELHASZNÁLÓKNAK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "POLAR WEBSYNC POLARGOFIT.COM FELHASZNÁLÓKNAK"

Átírás

1 POLAR WEBSYNC POLARGOFIT.COM FELHASZNÁLÓKNAK A Polar WebSync 2.2 (vagy újabb) szoftver és a Polar FlowLink adatátviteli egység lehetővé teszi a Polar Active aktivitásmérők és a polargofit.com webes szolgáltatás közötti adatátvitelt. S WebSync 1.x.x és WebSync 2.x programokat egyszerre nem telepítheti ugyanarra a számítógépre. ADATOK FELTÖLTÉSE A POLARPERSONALTRAINER.COM OLDALRA MÁS POLAR TERMÉKEKRŐL A Polar WebSync szoftverrel bizonyos Polar termékekről* feltöltheti az adatokat a polarpersonaltrainer.com webes szolgáltatásba.a polargofit.com felhasználóknak készült WebSync telepítésekor a polarpersonaltrainer.com oldalhoz készült WebSync parancsikonja is települ. A polarpersonaltrainer.com oldalra történő adatátvitelhez zárja be a polargofit.com szolgáltatás WebSync szoftverét úgy, hogy jobb gombbal a taskbar WebSync ikonjára kattint és kiválasztja a Kilépés elemet. Indítsa el a polarpersonaltrainer.com WebSync szoftverét a számítógép asztalán lévő ikon használatával. A polarpersonaltrainer.com oldalra történő adatátvitellel kapcsolatos további információért tekintse meg az útmutató "Polar WebSync súgó polarpersonaltrainer.com felhasználóknak"c. részét. A Polar Active aktivitásmérők csak a polargofit.com webes szolgáltatással kompatibilisek. * Polar RC3 GPS, RCX3, RCX5, CS500, FA20, FT7, FT40, FT60, FT80 és RS300X A SÚGÓRÓL A súgó a Polar WebSync szoftver használatára vonatkozó információkat tartalmazza. A polargofit.com webes szolgáltatás használatával kapcsolatos további információért tekintse meg a polargofit.com használati útmutatóját. A POLAR WEBSYNC HASZNÁLATA A POLARGOFIT.COM SZOLGÁLTATÁSSAL A Polar WebSync szoftverrel és a Polar FlowLink adatátviteli egységgel az alábbiakra van lehetősége: hozzáadhat Polar Active aktivitásmérőket a polargofit.com webes szolgáltatáshoz az aktivitásmérési időszakok létrehozásakor hozzárendelheti az aktivitásmérőket a tanulókhoz feltöltheti a Polar Active aktivitásmérők adatait a polargofit.com webes szolgáltatásba.

2 A POLAR ACTIVE AKTIVITÁSMÉRŐK HOZZÁADÁSA A POLARGOFIT.COM WEBES SZOLGÁLTATÁSHOZ 1. Telepítse számítógépére a Polar WebSync szoftvert. A polargofit.com oldalon az aktivitásmérők hozzáadása előtt elvégzendő lépésekkel kapcsolatban tekintse meg a polargofit.com használati útmutatóját. 2. Ellenőrizze, hogy megjelenik-e a WebSync ikon a számítógép taskbarján. Ha az ikon nem jelenik meg, indítsa el a WebSync szoftvert a számítógép asztalán lévő ikonra kattintva. 3. Csatlakoztassa a FlowLink eszközt a számítógép USB portjába. Amikor a FlowLink csatlakoztatva van a számítógéphez, a FlowLink DATA szimbóluma sárgán világít. 4. Helyezze az első aktivitásmérőt képernyővel lefelé a FlowLink eszközre. Ha az aktivitásmérő elhelyezése megfelelő, a FlowLink eszköz ALIGN szimbóluma zölden világít. piros. Ha WebSync nem érzékeli az aktivitásmérőket, a számítógép taskbarján lévő WebSync ikon Az ikon akkor vált zöldre, ha az eszköz egy aktivitásmérőt érzékel. 5. Adja meg polargofit.com felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a Következő lehetőségre. Ha nem rendelkezik polargofit.com felhasználói fiókkal, további információért tekintse meg a polargofit.com használati útmutatóját. 6. A szinkronizálás elindul. Fontos, hogy adatátvitel közben ne mozdítsa meg az aktivitásmérőt. Már a legkisebb mozgás is az adatátvitel sikertelenségéhez vezethet. 7. Várja meg, amíg a WebSync-ben a "x" mérőeszköz szinkronizálva felirat jelenik meg, és az aktivitásmérő megjelenik a polargofit.com szolgáltatásban. 8. Helyezze a következő mérőeszközt a FlowLink eszközre. 9. Addig ismételje ezt, amíg minden eszközt hozzá nem adott a webes szolgáltatáshoz. 10. Kattintson a Befejezés gombra. MÉRŐESZKÖZÖK HOZZÁRENDELÉSE A TANULÓKHOZ 1. A polargofit.com oldalon az aktivitásmérők hozzárendelése előtt elvégzendő lépésekkel kapcsolatban tekintse meg a polargofit.com használati útmutatóját. 2. Ellenőrizze, hogy megjelenik-e a WebSync ikon a számítógép taskbarján. Ha az ikon nem jelenik meg, indítsa el a WebSync szoftvert a számítógép asztalán lévő ikonra kattintva. 3. Csatlakoztassa a FlowLink eszközt a számítógép USB portjába. Amikor a FlowLink csatlakoztatva van a számítógéphez, a FlowLink DATA szimbóluma sárgán világít. 4. Helyezze az első Polar Active aktivitásmérőt képernyővel lefelé a FlowLink eszközre. Ha az aktivitásmérő elhelyezése megfelelő, a FlowLink eszköz ALIGN szimbóluma zölden világít.

3 Ha a WebSync egy mérőeszközt sem érzékelt, a taskbar WebSync ikonja piros. Az ikon akkor vált zöldre, ha az eszköz egy aktivitásmérőt érzékel. 5. Adja meg polargofit.com felhasználónevét és jelszavát, majd kattintson a Következő lehetőségre. Ha nem rendelkezik polargofit.com felhasználói fiókkal, további információért tekintse meg a polargofit.com használati útmutatóját. 6. A szinkronizálás elindul. Fontos, hogy adatátvitel közben ne mozdítsa meg az aktivitásmérőt. Már a legkisebb mozgás is az adatátvitel sikertelenségéhez vezethet. 7. Várja meg, amíg a WebSync-ben az "x" mérőeszköz szinkronizálva felirat jelenik meg, és az aktivitásmérő megjelenik a polargofit.com szolgáltatásban a tanuló neve mellett. 8. Helyezze a következő mérőeszközt a FlowLink eszközre. 9. Addig ismételje a műveletet, amíg az összes mérőeszközt hozzárendeli a tanulókhoz. 10. Kattintson a Bezárás gombra. AKTIVITÁS ADATOK KÜLDÉSE A POLARGOFIT.COM OLDALRA 1. Ellenőrizze, hogy megjelenik-e a WebSync ikon a számítógép taskbarján. Ha az ikon nem jelenik meg, indítsa el a WebSync szoftvert a számítógép asztalán lévő ikonra kattintva. 2. Csatlakoztassa a FlowLink eszközt a számítógép USB portjába. Amikor a FlowLink csatlakoztatva van a számítógéphez, a FlowLink DATA szimbóluma sárgán világít. 3. Tegye az aktivitásmérőt képernyővel lefelé a FlowLink eszközre. Ha az aktivitásmérő elhelyezése megfelelő, a FlowLink eszköz ALIGN szimbóluma zölden világít. piros. Ha WebSync nem érzékeli az aktivitásmérőket, a számítógép taskbarján lévő WebSync ikon Az ikon akkor vált zöldre, ha az eszköz egy aktivitásmérőt érzékel. 4. Adja meg polargofit.com felhasználónevét és jelszavát. Ha nem rendelkezik polargofit.com felhasználói fiókkal, további információért tekintse meg a polargofit.com használati útmutatóját. Kattintson a Következő elemre. 5. A szinkronizálás elindul. Fontos, hogy adatátvitel közben ne mozdítsa meg az aktivitásmérőt. Már a legkisebb mozgás is az adatátvitel sikertelenségéhez vezethet.

4 6. Az "x" mérőeszköz szinkronizálva felirat azt jelzi, hogy a szinkronizálás sikeresen befejeződött. Ha a szinkronizálás sikertelen volt, további segítségért tekintse meg a Hibaelhárítás c. részt. 7. Ha egy másik aktivitásmérőről szeretne aktivitás adatokat feltölteni, cserélje ki az aktivitás monitort egy másik mérőeszközre. 8. Ha végzett az adatátvitellel, és ki szeretne lépni a WebSync programból, kattintson a Bezárás gombra. HIBAELHÁRÍTÁS Szinkronizálás sikertelen. Nincs elérhető monitor a polargofit.com-ról. Nyissa meg a Termékek oldalt a polargofit.com weboldalon, majd adjon hozzá és tanítson be új mérőeszközöket a rendszerhez. => A Polar Active aktivitásmérőt még nem táplálta be a polargofit.com szolgáltatásba. A Polar Active aktivitásmérő és a polargofit.com webes szolgáltatás közötti adatátvitelhez be kell táplálnia az eszközt. További információért tekintse meg az Az aktivitásmérők hozzáadása a webes szolgáltatáshoz c. fejezetet és a polargofit.com használati útmutatóját. A csukló egységet nem támogatja ez a WebSync mód. Zárja be a WebSync alkalmazást és indítsa újra a polarpersonaltrainer.com üzemmódban az asztalon lévő WebSync (polarpersonaltrainer.com) parancsikonnal. => Polar RC3 GPS, RCX3, RCX5, CS500, FA20, FT7, FT40, FT60, FT80 vagy RS300X készülékkel próbálja használni a WebSync alkalmazást a polargofit.com oldalhoz. A csukló egységet nem támogatja ez a WebSync mód. Zárja be a WebSync alkalmazást és indítsa újra a polargofit.com üzemmódban az asztalon lévő WebSync (polargofit.com) parancsikonnal. => Polar Active aktivitás mérővel próbálja használni a WebSync alkalmazást a polarpersonaltrainer.com oldalhoz. A csukló egységet nem támogatja ez a WebSync mód. Újra kell telepítenie a WebSync alkalmazást és a polargofit.com elemet kell kiválasztania a telepítő varázslóban. => Polar Active aktivitásmérővel próbálja használni a WebSync alkalmazást a polarpersonaltrainer.com oldalhoz. Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó => Ellenőrizze felhasználónevét és jelszavát. Ha elfelejtette jelszavát, lépjen kapcsolatba az iskola polargofit.com felelősével. Nincs kapcsolat a szerverrel; kérjük, ellenőrizze a hálózati beállításokat.

5 => Az ablak bezárásához katintson a Mégse gombra. Jobb gombbal a taskbar WebSync ikonjára, majd válassza ki a Beállítások elemet. Ellenőrizze a Hálózati beállítások helyességét. => Ellenőrizze, hogy eléri-e a polargofit.com szolgáltatást. Ha nem, problémák lehetnek az internet kapcsolattal. A WebSync inicializálása nem sikerült. Ellenőrizze, hogy fut-e a Polar Daemon, majd indítsa újra a WebSync-et. => Az ablak bezárásához katintson a Mégse gombra. A WebSync bezárásához kattintson jobb gombbal a taskbar WebSync ikonjára és válassza ki a Kilépés a WebSync-ből elemet. Válassza ki a Start > (Settings) > Control Panel > Administrative Tools > Services elemet. Ellenőrizze, hogy fut-e a Polar Daemon és az állapota "Started"-e. Ha az állapota "Not started", katintson a Polar Daemon "Start the service" elemre. Ha már fut a Daemon (Elindítva), kattintson a "Restart the service" elemre. Szinkronizálás sikertelen. Indítsa újra a WebSync alkalmazást és/vagy csatlakoztassa újra az adatátviteli egységet, majd próbálja meg újra. => Az ablak bezárásához katintson a Mégse gombra. A WebSync bezárásához kattintson jobb gombbal a taskbar WebSync ikonjára és válassza ki a Kilépés a WebSync-ből elemet. Csatlakoztassa újra a FlowLink eszközt. Indítsa újra a WebSync szoftvert és indítsa el a szinkronizálást. Hiba az elküldött adatok beolvasásakor. Próbálja meg újra. Ha a hiba továbbra is fennáll, írjon egy t a helpdesk@polar.fi címre. => Az ablak bezárásához katintson a Mégse gombra. A WebSync bezárásához kattintson jobb gombbal a taskbar WebSync ikonjára és válassza ki a Kilépés a WebSync-ből elemet. Válassza ki a Start > (Settings) > Control Panel > Administrative Tools > Services elemet. Ellenőrizze, hogy fut-e a Polar Daemon és az állapota "Started"-e. Ha az állapota "Not started", katintson a Polar Daemon "Start the service" elemre. Ha már fut a Daemon (Elindítva), kattintson a "Restart the service" elemre. Csatlakoztassa újra a FlowLink eszközt. Indítsa újra a WebSync szoftvert és indítsa el a szinkronizálást. Ha a hiba továbbra is fennáll, írjon egy t a helpdesk@polar.fi címre. Ha a WebSync nem válaszol: A WebSync bezárásához kattintson jobb gombbal a taskbar WebSync ikonjára és válassza ki a Kilépés a WebSync-ből elemet. Ellenőrizze a Task Manager-ben, hogy a WebSync folyamat nem fut-e. Indítsa újra a WebSync-et. Ha ez nem segít, indítsa újra a számítógépet. Ha a WebSync továbbra sem válaszol, távolítsa el a Polar WebSync és Polar Daemon programokat a számítógépről, és telepítse újra a WebSync-et. További információért látogasson el a címre. Ha a probléma továbbra is fennáll, vagy további segítségre van szüksége, lépjen kapcsolatba a Polar Ügyfélszolgálatával (helpdesk@polar.fi). RENDSZERKÖVETELMÉNYEK A polargofit.com alapvető használatához:

6 Internet kapcsolat Kompatibilis webböngésző (Microsoft Internet Explorer 7 vagy újabb, Apple Safari 4 vagy újabb, Mozilla Firefox 3 vagy újabb) 1024x768-as vagy nagyobb felbontású kijelző Az aktivitásmérő és a webes szolgáltatás közti FlowLink eszközzel és WebSync szoftverrel történő adatátvitelhez: Operációs rendszer: Microsoft Windows XP/Vista/7 vagy Mac OS X 10.5 vagy újabb (Intel platformon futtatva) Internetkapcsolat Kompatibilis webböngésző (Microsoft Internet Explorer 7 vagy újabb, Apple Safari 4 vagy újabb, Mozilla Firefox 3 vagy újabb) Szabad USB port a Polar FlowLink számára 1024x768-as vagy nagyobb felbontású kijelző FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA A kézikönyvben levő anyag csak tájékoztatási célokat szolgál. A benne leírt termékek vonatkozásában a gyártó a folyamatos fejlesztési programok miatt fenntartja az előzetes tájékoztatás nélküli változtatás jogát. A Polar Electro Inc. / Polar Electro Oy nem szavatolja és nem vállal garanciát a kézikönyvre és a benne leírt termékekre. A Polar Electro Inc. / Polar Electro Oy nem vállal felelősséget a jelen anyag, vagy az itt leírt termékek használatából származó károkért, költségekért, vagy kiadásokért, legyenek közvetettek, vagy közvetlenek, következményesek, vagy egyediek Polar Electro Oy, FIN KEMPELE, Finland. A Polar Electro Oy ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkező cég. Minden jog fenntartva. Ezen kézikönyv egyetlen részét sem szabad a Polar Electro Oy előzetes írásos engedélye nélkül felhasználni vagy lemásolni semmilyen formában vagy eszközzel. A kézikönyvben szimbólummal ellátott nevek és logók a Polar Electro Oy védjegyei. A felhasználói kézikönyvben levő jellel ellátott nevek és logók a Polar Electro Oy regisztrált védjegyei, kivéve a Windows-t, ami a Microsoft Corporation védjegye.

Ahasználatiútmutatólegfrissebbverziója letölthető a www.polar.fi/support címről.

Ahasználatiútmutatólegfrissebbverziója letölthető a www.polar.fi/support címről. MAGYAR Gratulálunk! Üdvözöljük a boldog Polar G5 GPS érzékelő tulajdonosok körében! A G5 érzékelő a globális helymeghatározó (GPS) technológia segítségével megadja a sebességre, a megtett távolságra és

Részletesebben

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató

Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Vezeték nélküli eszközök (csak egyes típusoknál) Felhasználói útmutató Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban

Részletesebben

Szkenner kezelési útmutató

Szkenner kezelési útmutató Felhasználói kézikönyv Szkenner kezelési útmutató 1 2 3 4 5 6 7 Beolvasott fájl küldése e-mailben Szkennelt fájlok küldése mappákba Fájlok tárolása a szkenner funkcióval Beolvasott fájlok kézbesítése Eredeti

Részletesebben

EZ Vinyl Converter. MAC gépre:

EZ Vinyl Converter. MAC gépre: EZ Vinyl Converter Bevezetés Az EZ Vinyl Converter egyszerűbb program lemezek számítógépes digitalizálására. A program zökkenőmentesen együttműködik az itunes -zel. WINDOWS XP és VISTA alkalmazóknak: o

Részletesebben

telepítési útmutató K&H Bank Zrt.

telepítési útmutató K&H Bank Zrt. K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000 fax: (06 1) 328 9696 Budapest 1851 www.kh.hu bank@kh.hu telepítési útmutató K&H e-bank Budapest, 2015. március 09. K&H e-bank

Részletesebben

ESET SMART SECURITY 8

ESET SMART SECURITY 8 ESET SMART SECURITY 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Rövid útmutató Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját Az ESET Smart Security egy

Részletesebben

Telepítési és aktiválási útmutató

Telepítési és aktiválási útmutató Telepítési és aktiválási útmutató Köszönjük, hogy a memoq 4.5 rendszert választotta, amely immár a szabadúszó fordítók, a fordítóirodák és a vállalatok első számú fordítási környezete. Az alábbiakban arról

Részletesebben

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató

FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató FITNESS SYSTEM Telepítési útmutató web: www.szakk.hu e-mail: info@szakk.hu Tartalomjegyzék: Első lépések:... 3 Licenc megállapodás... 3 Telepítési kulcs... 4 Felhasználói adatok... 5 Telepítő csomagok

Részletesebben

Simply. plug & play. web'n'walk Stick. Használati útmutató

Simply. plug & play. web'n'walk Stick. Használati útmutató web'n'walk Stick Használati útmutató Simply plug & play Üdvözöljük a web n walk világában! További lehetôségek, mint SMS-központ Csatlakozás vagy kapcsolat bontása Részletek elrejtése Preferált hálózat

Részletesebben

HP Officejet 4300 All-in-One Series. Használati útmutató

HP Officejet 4300 All-in-One Series. Használati útmutató HP Officejet 4300 All-in-One Series Használati útmutató HP Officejet 4300 All-in-One series Felhasználói kézikönyv Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Az itt található információk

Részletesebben

ESET NOD32 Antivirus. telepítési útmutató. we protect your digital worlds

ESET NOD32 Antivirus. telepítési útmutató. we protect your digital worlds ESET NOD32 Antivirus telepítési útmutató we protect your digital worlds 1. ESET NOD32 Antivirus A sokszorosan díjnyertes ESET NOD32 Antivirus egy gyors és hatékony vírusirtó. Az AV-Comparatives víruslaboratórium

Részletesebben

ESET NOD32 Antivirus

ESET NOD32 Antivirus ESET NOD32 Antivirus telepítési útmutató A telepítési útmutatóból megismerheti a szoftver újdonságait, és segítséget kap a telepítéshez. Az egyes funkciókat részletesen a szoftverhez tartozó kézikönyvbôl

Részletesebben

Első lépések Compaq Notebook sorozat

Első lépések Compaq Notebook sorozat b Első lépések Compaq Notebook sorozat Dokumentum cikkszáma: 266551-212 2002. június Ez az útmutató ismerteti a hardver és szoftver üzembehelyezésével, a számítógép használatával és a problémák elhárításával

Részletesebben

Ahasználatiútmutatólegfrissebbverziója letölthető awww.polar.fi/supportcímről.

Ahasználatiútmutatólegfrissebbverziója letölthető awww.polar.fi/supportcímről. 1. 2. 3. 4. 5. MAGYAR Gratulálunk! A Polar s3+ lépés érzékelő TM W.I.N.D. a legjobb választás, ha célja a futási technika fejlesztése és a hatékonyság növelése. Mivel a láb mozgását érzékeny tehetetlenség-érzékelő

Részletesebben

A Yamoto Magyarország Kft. a termék jelen útmutatótól eltérő, vagy helytelen használatából fakadó károkért nem vállal felelősséget!

A Yamoto Magyarország Kft. a termék jelen útmutatótól eltérő, vagy helytelen használatából fakadó károkért nem vállal felelősséget! A következő útmutatóhoz használt képernyőképek a Be-on-road navigációs szoftver 3.7 illetve 3.8-as változatából, valamint a Yamoto Five rev3-as készülék menüjéből származnak. Bár a Yamoto Magyarország

Részletesebben

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo Használati útmutató ST21i/ST21a tipo Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...6 Android mi és miért?...7 Alkalmazások...7 Első lépések...8 Összeszerelés...8 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...10

Részletesebben

ESET Smart Security. telepítési útmutató

ESET Smart Security. telepítési útmutató ESET Smart Security telepítési útmutató A telepítési útmutatóból megismerheti a szoftver újdonságait, és segítséget kap a telepítéshez. Az egyes funkciókat részletesen a szoftverhez tartozó kézikönyvbôl

Részletesebben

Szoftver és opciók telepítése Polycom HDX rendszerekre és tartozékokra

Szoftver és opciók telepítése Polycom HDX rendszerekre és tartozékokra Szoftver és opciók telepítése Polycom HDX rendszerekre és tartozékokra A Polycom szoftver frissítésével vagy további rendszeropciók vásárlásával az Önök szervezete továbbra is élvezheti a legújabb videókonferencia-technológia

Részletesebben

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5

ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 ESET NOD32 ANTIVIRUS 5 Felhasználói útmutató (5.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server / NT4 (SP6) Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját

Részletesebben

E970SWN/E970SWNL/E2270SWN (LED há tté rvilá gítá s)

E970SWN/E970SWNL/E2270SWN (LED há tté rvilá gítá s) E970SWN/E970SWNL/E2270SWN (LED há tté rvilá gítá s) Biztonság... 3 Nemzeti sajátosságok... 3 Áram... 4 Telepités... 5 Tisztitás... 7 Egyéb... 8 Beállíás... 9 A doboz tartalma... 9 Az állvány... 10 A látószög

Részletesebben

sola Használati útmutató

sola Használati útmutató sola Használati útmutató Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...7 Android mi ez és mire való?...8 Alkalmazások...8 Első lépések...9 Összeszerelés...9 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...11

Részletesebben

ESET SMART SECURITY 5

ESET SMART SECURITY 5 ESET SMART SECURITY 5 Felhasználói útmutató (5.0-s és újabb termékverziókhoz) Microsoft Windows 7 / Vista / XP / 2000 / Home Server Ide kattintva letöltheti a dokumentum legújabb verzióját ESET SMART SECURITY

Részletesebben

A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük, olvassa el az útmutató Biztonsági információk fejezetét, mielőtt használatba venné a

A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük, olvassa el az útmutató Biztonsági információk fejezetét, mielőtt használatba venné a A készülék biztonságos és megfelelő használata érdekében kérjük, olvassa el az útmutató Biztonsági információk fejezetét, mielőtt használatba venné a készüléket. Használati útmutató A készülékhez az alábbi

Részletesebben

A Nokia PT-3 zsebfényképezõgép Felhasználói kézikönyv. 9356923 2. kiadás

A Nokia PT-3 zsebfényképezõgép Felhasználói kézikönyv. 9356923 2. kiadás A Nokia PT-3 zsebfényképezõgép Felhasználói kézikönyv 9356923 2. kiadás MEGFELELÕSÉGI NYILATKOZAT A Nokia Hungary Kft, 1461 Budapest Pf. 392, mint a Nokia Mobile Phones (Keilalahdentie 4,02150 Espoo, Finland)

Részletesebben

ESET Smart Security. telepítési útmutató. we protect your digital worlds

ESET Smart Security. telepítési útmutató. we protect your digital worlds ESET Smart Security telepítési útmutató we protect your digital worlds 1. ESET Smart Security Az ESET Smart Security egy megbízható, integrált és gyors biztonsági programcsomag, melynek vírus- és kémprogramvédelme

Részletesebben

HUG9341 Első kiadás December 2014. Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station)

HUG9341 Első kiadás December 2014. Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station) E-kézikönyv HUG9341 Első kiadás December 2014 Típusnév: ASUS_T00N (ASUS Phone), ASUS_T00NP (PadFone Station) Copyright 2014 ASUSTeK COMPUTER INC. Minden jog fenntartva. Az ASUSTeK COMPUTER INC. ( ASUS

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

MetaTrader 5 Kézikönyv

MetaTrader 5 Kézikönyv MetaTrader 5 Kézikönyv A MetaTrader egy rugalmas kereskedő felület forex és CFD kereskedéshez. A MetaTrader a legfontosabb termékünk, mivel használata egyszerű, de a kereskedési tapasztalata fokozása érdekében

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10)

Felhasználói kézikönyv Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Felhasználói kézikönyv Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) 1.1. kiadás HU Felhasználói kézikönyv Microsoft Screen Sharing for Lumia Phones (HD-10) Tartalom Biztonság 3 A tartozék ismertetése

Részletesebben