Alapfogalmak. 1) Bináris struktúra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Alapfogalmak. 1) Bináris struktúra"

Átírás

1 Alapfgalmak 1) Bináris struktúra A struktúrában csak az üzletépítők, azaz a partnerek pzíciója jelenik meg, a vásárlóké nem. A vásárlókat egy külön adatbázis kezeli. A vásárlók által generált frgalm a két lábn %-ban szlik meg. Megkülönböztetünk: személyes vásárlót, csapat vásárlót, partnert. 2) Custmer pint (Vásárlói pnt) Vásárlásk generálják. Kétféle vásárlói pntt különböztetünk meg egymástól: PCP-t és a TCP-t. PCP - Persnal Custmer Pint (Személyes vásárlói pnt) a partner személyes vásárlói és azk vásárlója és azk vásárlója és azk vásárlója generálja 1 CP-t ér: Minden vásárlói csmaghz (Premier Start Kit-hez) tartzó vásárlói előfizetés, Premier Plus előfizetés Darab termék vásárlása TCP - Team Custmer Pint (Csapat vásárlói pnt) A következők generálják: személyes vásárlói pntk, bináris struktúrában lévő partnerek személyes vásárlói pntjai, bináris struktúrában lévő partnerek is egy-egy pntt érnek. Biznys kvalifikációknál a vásárlói pntk számát is meghatárzza a cég. Pl. Smart Brnze 4PCP, X-Team 10 PCP, Titel bnus pl. Diamnd szintnél 750 TCP.

2 3) Kredit Minden vásárlás kreditet generál: Vásárlók Vásárlói csmagk (Premier Start Kit ek), melyeket az Ajánlat vásárlók részére prspektus tartalmaz. Ez a prspektus megtalálható a partneri csmagkban, illetve az nline verziója a webldaln (elérési útvnal: HU/1. Vásárlói anyagk/vásárlói katalógus). Feliratkzás bármilyen termék előfizetésére. Egyéb termékvásárlás. Partnerek Ultimate, Advanced és Basic Partner csmagk. Feliratkzás bármilyen termék előfizetésére. Egyéb termékvásárlás. Biznys bónuszk ezen kreditértékek alapján kerülnek elszámlásra. A Partner price list anyag tartalmazza az összes termék kreditértékét, amely a webldaln található meg (elérési útvnal: HU/ 3. Partneri anyagk/ 5. Árak és kreditértékek). 4) ECB Enrllment Credit Bnus (Első vásárlás után járó kredit bónusz) Kredit duplázó bónusz: a vásárlói csmagk (Premier Start Kit-ek) és a Partner csmagk után dupla kredit kerül elszámlásra. Kvalifikáció: Fast Silver (30 nap alatt: 4 Premier Start Kit és 375 kredit balanszban), X-Team Expressz (60 nap alatt 10 Premier Start Kit), A-Team (25 PCP, 125 kredit). 5) RCB Residual Credit Bnusz (Tvábbi vásárlás után járó bónusz) Szintén egy kredit duplázó bónusz: az összes termékértékesítésből generálódtt kredit duplán kerül elszámlásra. Tehát duplázódnak a feliratkzásk és az egyéb vásárlásk után járó kreditek is! Kvalifikáció: A-Team. Az a partner, aki kvalifikált az RCB-re az összes vásárlás után generálódtt kreditet duplán kapja meg! 6) Aktív státusz Aktív státusz esetén az erősebbik lábn maximum 1 millió kredit őrződik. Amennyiben a partner elveszti az aktív státuszát abban az esetben a kredit őrzés megszűnik, azaz a kreditek törlődnek. A partner a csmagjának a megvásárlásával megkapja az aktív státuszt a csmagvásárlás hónapjára és az azt követő hónapra is. Tehát, ha valaki én vesz egy partneri csmagt, akkr aktív lesz nvemberben és decemberben is. A kvalifikáció mindig a következő hónapra történik. A példánál maradva a partner januárban akkr lesz aktív, ha december 31.-e éjfélig teljesíti az aktivitáshz szükséges kvalifikációs feltételeket. Az aktivitáshz szükséges kvalifikációs feltételek a következők: 4 személyes vásárlói pnt (PCP), összesen 20 kredit generálása a személyes vásárlók vásárlásaiból és a partner saját vásárlásából. A partneri havi előfizetésnek (autrdernek) semmi köze sincs az aktivitáshz. Azaz a partner úgy is aktív lehet, hgy nincs havi előfizetése.

3 7) Partneri Z4F havi előfizetés (autrder) Ez az előfizetés ahhz szükséges, hgy a 30 és 60 naps gyrsító prgramban lévő bónuszk kifizetésre kerüljenek. (Smart Brnze 100, Fast Silver 150, X-team express 150.) Az előfizetés terméket és GCre applikációt tartalmaz. (GCre: IOS és Andrid telefnkra letölthető hangkönyvtár, amely angl nyelvű képzési és mtivációs anyagkat tartalmaz.) Kreditértéke: 10 kredit. A havi előfizetés ára - a benne lévő termékektől függően 50 és 75 között mzg. Amennyiben a partner kvalifikál a Z4F-re, abban az esetben a termék árát nem kell megfizetnie, csak a szállítási díjat. 8) Z4F Zinzin fr free (Zinzin termék ingyen) A Zinzin ugyanlyan feltételek mellett lehetőséget biztsít a partnereinek és a vásárlóinak, hgy a havi előfizetésüket (autrderüket) ingyen kapják meg, illetve csak a szállítási díjat kelljen megfizetniük. Z4F kvalifikációs feltételei: Partnerek esetén a Z4F autrder beállítása, vásárlók esetén a vásárlói csmaggal (Premier Start Kittel) indíttt havi előfizetés. 4 db első generációs személyes vásárlói pnt megléte. Négyszer annyi kredit generálása az első generációs személyes vásárlókból, mint amennyi a partner vagy a vásárló havi előfizetésének (autrderének) a kreditértéke. Kvalifikációs időszak: előző hónap utlsó napja. Azaz, ha a havi előfizetés frduló napja 12.-e, akkr ahhz, hgy a partner vagy a vásárló én ingyen kapja meg a havi előfizetését a kvalifikációs feltételeket e éjfélig kell teljesítenie. (NEM e éjfélig!) Amennyiben valamelyik első generációs személyes vásárló szintén kvalifikál a Z4F-re, abban az esetben azt a vásárlót pótlni kell, mivel a havi előfizetésének a kreditértéke már nem számít bele a négyszeres kreditértékbe. (A cég ingyen termék után nem ad kreditet!) A partneri pzíción csak 1 előfizetést lehet ingyenessé tenni, míg a vásárlói pzíción bármennyit. 9) Z4F bónusz Akkr kerül elszámlásra, amikr a struktúrában egy személyes vásárló, egy csapat vásárló vagy egy partner először éri el a Z4F-t, azaz először kapja meg ingyen a havi előfizetését. Mértéke 20 credit, amely a teljes felsővnalban jóváíródik. Személyes vásárló esetén a 20 kredit 50 %-a, azaz kredit kerül jóváírásra mindkét lábra. Jár rá az ECB, tehát ha valaki kvalifikált az ECB-re, akkr 20 kredit helyett 40 kreditet kap. Beleszámít a CAB-be. 10) Pay pint Belső valuta, biznys jutalékkat pay pintban számítják ki. 1 pay pint=1 EUR. a cég fenntartja a jgt, hgy az átváltási arányszámt 0,85-1,1 között szabadn váltztathassa. (Az elmúlt 4 évben az arányszám nem váltztt).

4 Jutalékk 1. Retail prfit (Visznteladói prfit) A partner megveszi a terméket és utána retail árn eladja egy vásárlónak. A premier ár és a retail ár közötti különbség a retail prfit. 2. Cash bnus (Készpénz bónusz) Csak a vásárlói csmagk (Premier Start Kit-ek) után jár. A készpénz bónusz mértéke - attól függően, hgy a partner milyen szinten van az értékesített csmag nettó értékének 10-30%-a. Alapból mindenki 10 százalékt kap. A-teamtől havi fix jövedelem. Szint Kvalifikációs feltételek Százalék Havi Egyszeri bnusz juttatás megnevezés összeg mód ECB RCB A-Team 25 PCP, 125 cr 20% 100 pp X X Pr-Team 50 PCP, 250 cr 25% 150 pp X X Tp-Team 100 PCP, 500 cr 30% 200 pp Title bnus havi részletben X X Csak a legmagasabb szinthez tartzó havi juttatás kerül elszámlásra. Heti kifizetésű bónusz. 3. Team cmmissin (Csapat jutalék) A bináris struktúrában generálódó kreditek után jár. A krediteknek balanszban kell lenniük, ami azt jelenti, hgy az összkredit 1/3-ának az egyik lábn, a másik 1/3-ának a másik lábn kell legenerálódnia, és a maradék 1/3 pedig teljesen mindegy hgy melyik lábról jön. A személyes vásárlók után generált kreditek 50-50%-ban megszlanak a két láb között. Mértéke: 7,5%-15% ECB és RCB kvalifikáció rendelkező partnerek esetén a kreditek duplán kerülnek elszámlásra! Aktív státusz esetén a fel nem használt kreditek banklódnak. Mindhárm pzíción kifizetésre kerül. Heti kifizetésű jutalék, melyet ban maximalizáltak. 4. Vlume bnus (Mennyiségi bónusz) Crwn és a fölötti szint esetén jár. A bináris struktúrában generálódó kreditek után jár. A két lábn generálódtt krediteknek 1/3-2/3 arányban kell megszlaniuk. A személyes vásárlók után generált kreditek 50-50%-ban szlanak meg a két láb között. ECB és RCB kvalifikáció rendelkező partnerek esetén a kreditek duplán kerülnek elszámlásra! Mértéke:

5 Aktív státusz esetén a fel nem használt kreditek banklódnak. Mindhárm pzíción kifizetésre kerül. Heti kifizetésű bónusz. 5. CAB Custmer Acquisitin Bnus (Új ügyfél szerzési bónusz) A bináris struktúrában a vásárlói csmagkból (Premier Start Kit-ekből) és a Partner csmagkból generálódtt kreditek után jár. a két lábn generálódtt krediteknek 1/2-1/2 arányban kell megszlaniuk Mértéke: ECB kvalifikáció rendelkező partnerek esetén a kreditek duplán kerülnek elszámlásra! Csak egy, a legnagybb frgalmú pzíción kerül kifizetésre. A fel nem használt kreditek nem banklódnak, a heti zárás után mindig nullázódnak. Heti kifizetésű bónusz, melyet ban maximalizáltak. 6. Mentr bónusz a közvetlenül szpnzrált partnerek Team cmmissin-je és Készpénz bónusza után jár. Kvalifikáció a Smart Brnze szint elérésével történik. Mértéke: 5%. Ha a mentrált partner is kvalifikált a Smart brnz szintre, akkr 10 %. A kifizetés nagysága limitált, nem haladhatja meg a Team cmmissin és a Cash bónusz összegét. Heti kifizetésű bónusz. 7. Z-phne bnusz (telefn bónusz) Kvalifikáció az Executive szint (X-team, 3000 kredit balanszban) elérésével történik. Mértéke: havi 200 Csak egy pzíción kerül kifizetésre. Havi kifizetésű bónusz.

6 8. Car bnus (Aut bónusz) Kvalifikáció a Diamnd szint elérésével történik. Mértéke: havi Csak egy pzíción kerül kifizetésre. Havi kifizetésű bónusz. 9. Title bnusz (Vezetői szint bónusz) Diamnd és a fölötti szint elérése esetén jár. Kifizetéséhez szükséges a kmpenzásiós tervben megjelölt TCP megléte! Mértéke: szinttől függően ECB és RCB kvalifikáció rendelkező partnerek esetén a kreditek duplán kerülnek elszámlásra! Egyszeri bónusz, ami több hónapn keresztül részletekbe kerül kifizetésre. Csak egy pzíción kerül kifizetésre.

ASEA Kompenzációs terv

ASEA Kompenzációs terv ASEA Kompenzációs terv 1 Magyarország Annak érdekében, hogy Ön jutalékban részesüljön (Kiskereskedelmi, Elsőbbségi Vásárlói, Fast Start, Csoportos Jutalékok és AAA Bónusz), a tevékenysége során Önnek havonta

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY. WorldVentures Marketing, LLC. Utoljára frissítve: 2013. Március 2. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTÉS - HUNGARY WorldVentures Marketing, LLC Utoljára frissítve: 0. Március. A WorldVentures úgy tervezte a mi juttatási rendszerünket, hogy jutalmazza a Képviselőket () a WorldVentures

Részletesebben

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER

BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER BIOGENIC EGÉSZSÉGKLUB TAGSÁGI RENDSZER 1. Csatlakozás az egészségklub tagsági rendszerhez Kettő lehetőség van a juttatás programban való részvételre. a) Klubtag (ingyenes regisztráció) b) Vállalkozói klubtag

Részletesebben

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv

EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv EGY CSAPAT EGY ÁLOM juttatási terv KISKERESKEDELMI ÁRRÉS Közvetlen értékesítés: Azonali kifizetés A regisztrált tagok számos nagytételű csomagot megvásárolhatnak. Ezek a csomagok termékeket tartalmaznak

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv

SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv SCnetwork Magyarország Kft Marketingterv Általános A Shopping Center Network (továbbiakban: SCnet) egy nemzetközi törzsvásárlói közösséget üzemeltet, melyben a törzsvásárlók összefogásának a célja, hogy

Részletesebben

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL

ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: TŐL ÚJ MARKETING TERV TIENS EURÓPA RÉGIÓ ÉRVÉNYES: 2016.07.27-TŐL Megjegyzés: Amennyiben a marketing terv valamely része a nyelvi értelmezés miatt nem egyértelmű, esetleg különbözőséget mutat, az angol nyelvű

Részletesebben

Duális Csapat Jövedelemszerző Rendszer: Gyakran Ismételt Kérdések GYIK

Duális Csapat Jövedelemszerző Rendszer: Gyakran Ismételt Kérdések GYIK Általános kérdések: Duális Csapat Jövedelemszerző Rendszer: Gyakran Ismételt Kérdések GYIK K. Hogyan követem nyomon és menedzselem az iwowwe által kifizetett jutalékaimat? V. Amikor bármilyen értékesítés

Részletesebben

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V

FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN K O M P E N Z Á C I Ó S T E R V FOREVERGREEN A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, mely az üzletágat vezető 62%-ig fizet ki a jutalékozható volumen után, és több mint 87%-ot

Részletesebben

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot

Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Ösztönző program 2012 A TIENS bemutatja az Integrált Ösztönző Programot Válassza ki, milyen jutalmat akar 2012-ben! Kvalifikációs időszak: 2011. december 26-tól (Magyarországon 2012. januári nyitástól)

Részletesebben

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program

Felhívás. Csoportos tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására. a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 azonosítószámú Tehetséghidak Program Felhívás Csprts tehetségsegítő tevékenységek megvalósítására a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsítószámú című kiemelt prjekt keretében A Tehetséghidak Prjektirda a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 aznsító számú 1

Részletesebben

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára.

A NASGO 2014.02.12.-én indult el világhódító útjára. Termék: NASGO virtuális tőzsdei stratégiai kereskedési szoftver. NASGO interneten elérhető egyedülálló tőzsdei kereskedő program. Működése megegyezik az igazi tőzsdén alkalmazott eljárásokkal és alkalmazott

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

Csapata erősítésére keres gyakornokot a Kultúra.hu. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a takacs.erzsbet@kortarsmedia.hu címre várjuk.

Csapata erősítésére keres gyakornokot a Kultúra.hu. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a takacs.erzsbet@kortarsmedia.hu címre várjuk. Csapata erősítésére keres gyakrnkt a Kultúra.hu Téged keresünk, ha életed az újságírás, ha kultúrafgyasztó vagy miközben pedig tárlatról tárlatra jársz, és kedvenc íród könyveit keresed a plcn, a kultúra

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok. Click to edit Master subtitle style

TIENS Ösztönző Programok. Click to edit Master subtitle style TIENS Ösztönző Programok Click to edit Master subtitle style TIENS Ösztönző Programok 2013 2013. május 11-12. 2013. szeptember Európa Régió Konferencia - Kijev 2013 Versenykiírás időszak: 4 hónap 2012.

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR

KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR KOMPENZÁCIÓS TERV 2019 JANUÁR CSATLAKOZZON A LIFEPHARMHOZ MINT KISKERESKEDELMI VÁSÁRLÓ Kiskereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért. ELSŐBBSÉGI VÁSÁRLÓ Nagykereskedelmi árat fizet a LifePharm termékekért.

Részletesebben

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés

Vásárlói visszatérítés SCC Jutaléka Ajánlói Jutalék Visszatérítés 1 Kompenzációs Terv Shopping Center Network Central LTD A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami

Részletesebben

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal.

Szómagyarázat. Olyan TIENS Tanácsadó, aki más Tanácsadókat vezet be a TIENS üzletbe. A szponzor más néven: felső vonal. Marketing Terv Szómagyarázat 1. Tanácsadó 2. Szponzor Bármely alkalmas személy, akit szponzorál egy TIENS Tanácsadó, megveszi a TIENS Kezdőcsomagot, benyújtja a kitöltött jelentkezési lapot (Kérelem és

Részletesebben

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál

Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál Kereseti lehetőségek a Smart Media-nál http://lzsolt1965.smartmediatechnologies.com http://lzsolt1965.homepagepays.com 1. Advertising Bonus (Hirdető ügyfeled után járó BÓNUSZ) 25% minden behozott hirdető

Részletesebben

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt:

Rain International, LLC Kompenzációs terv. A legsikeresebb Rain Disztribútorok két dologra szánnak időt: Rain International, LLC Kompenzációs terv A Rain International egy nagyon egyszerű célkitűzés szellemében alakította ki Kompenzációs tervét: hogy megjutalmazzon téged azért, amiért Fogyasztókhoz juttatod

Részletesebben

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY

TOLEDO. Műszaki adatok TECHNOLOGY TO ENJOY TOLEDO Műszaki adatk TECHNOLOGY TO ENJOY FELSZERELTSÉG Tled ELEKTROMOS FELSZERELTSÉG BELSŐ FELSZERELTSÉG Alapfelszereltség Etra Nem rendelhető 1 Nem rendelhető FR Line és Advanced csmaggal együtt. 2 1.4

Részletesebben

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1<

Ajánlói Bónusz 4x% 1 0,2 0,15 0, ,5 0,25 0, , , < 1 0,5 1 1< 1 A Shopping Center Network Central Ltd. A Shopping Center Network Central Ltd. (továbbiakban: SCC), egy olyan Nemzetközi Törzsvásárlói Közösség, ami azon az ötleten alapszik, hogy a Vásárlókat egy törzsvásárlói

Részletesebben

Call of Duty 2 Szabályzat:

Call of Duty 2 Szabályzat: Call f Duty 2 Szabályzat: Általáns: Minden csapat összes tagja a jelentkezésével elfgadja a szabályzatt. A szabályzat el nem lvasása nem mentesít senkit annak betartása alól. A kupa szervezői fenntartják

Részletesebben

Szerviz előjegyzés modul

Szerviz előjegyzés modul Szerviz előjegyzés mdul 1 1. Beállításk... 3 Munkanap és műszak típus karbantartó mdul... 3 Felhasználók karbantartó mdul... 5 Divíziók karbantartó mdul... 6 Szerviz előjegyzés (munkaidő generálás) mdul...

Részletesebben

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4

30 % BRONZ 50 PV 2.5% 7.5% 2.5% 10% GEN 1, 5% GEN 2, 5% GEN 3, 5% GEN 4 Sisel Global Compensation Plan ELHELYEZÉSI SZINT GYORS INDULÁSI BÓNUSZ % 30FSB ön szponzorálja Johnt Martin Anna tom ÖN peter KÖZVETLEN FORGALMAZÓI JUTALÉKOK 1. 2. 3. 4. 5. ARANY 150 PV 4% 9% 14% 9% 4%

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

SISEL KAFFÉ JUTALÉKTERV. A siker íze

SISEL KAFFÉ JUTALÉKTERV. A siker íze SISEL KAFFÉ JUTALÉKTERV A siker íze Sisel International, LLC April, 2014 Ismerje meg a Sisel Kaffé Globális Jutaléktervét Hogy lásson hozzá Globális Kaffé Jutalékterv 2 Gyors Indulási Bónusz (FSB) 6 Direkt

Részletesebben

Pályázati felhívás az EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014-es időszakában a Megújuló Energia

Pályázati felhívás az EGT Finanszírozási Mechanizmus 2009-2014-es időszakában a Megújuló Energia Pályázati felhívás az EGT Finanszírzási Mechanizmus 2009-2014-es időszakában a Megújuló Energia prgram keretében megjelenő HU-03 ----- jelű Megújuló energiafrrásk fenntartható hasznsításával kapcslats

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag új tagok számára elérhető.

Részletesebben

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV

FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV FOREVERGREEN KOMPENZÁCIÓS TERV A ForeverGreen kompenzációs terve egy globális terv, melyet úgy terveztek, hogy tagjainkat nagyvonalúan jutalmazza, felülmúlva az üzletágra jellemző átlag kifizetéseket a

Részletesebben

PLATINA CSOMAG dollár

PLATINA CSOMAG dollár PLATINA CSOMAG 2777 dollár Családi indulás PLATINA CSOMAG = 2777 $ GOLD CSOMAG = 1577 $ SILVER CSOMAG = 597 $ Platina csomag = 3 * 2777 = 8332 dollár Gold csomag = 3 * 1577 = 4731 dollár Silver csomag

Részletesebben

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI

JÖVŐKÉPÜNK AZ, AZÁLTAL, HOGY TÖBB HOGY A VILÁG VEZETŐ VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA JÖVŐKÉPÜNK AZ, HOGY A VILÁG VEZETŐ KÖZVETLEN ÉRTÉKESÍTÉSI VÁLLALATÁVÁ VÁLJUNK AZÁLTAL, HOGY TÖBB JÖVEDELMET BIZTOSÍTUNK ÜZLETÉPÍTŐINK SZÁMÁRA, MINT BÁRMELY MÁS VÁLLALAT

Részletesebben

Helló Magyarország, megérkeztünk! partneri ajánlat

Helló Magyarország, megérkeztünk! partneri ajánlat Helló Magyarország, megérkeztünk! partneri ajánlat MI AZ A TAX FREE? WHAT IS TAX FREE SHOPPING? Tax free, vagyis ÁFA mentes vásárláskor a vásárló a termék ÁFA tartalmának jelentős részét visszaigényelheti.

Részletesebben

Belföldi behajtás/2016.

Belföldi behajtás/2016. VÉGSŐ AJÁNLATTÉTEL FELHÍVÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUM 1. Az ajánlatkérés célja: I. Fejezet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS /Specifikáció/ Belföldi behajtás/2016. Nemzeti Útdíjfizetési Szlgáltató

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN!

KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! PÉNZÜGYI KOMPENZÁCIÓS TERV HOGY NYUGODT LEGYEN PÉNZÜGYEI JÖVŐJÉT ILLETŐEN! Jeunesse, 2012 Módosítva: 2013. június Kiváló lehetőség, hogy GYARAPÍTSA VAGYONÁT EGY FEJLŐDŐ PIACON Köszönjük, hogy anyagi biztonsága

Részletesebben

Jutalék Szabályzat Innofit-Team Kft Jutalék Szabályzat

Jutalék Szabályzat Innofit-Team Kft Jutalék Szabályzat Jutalék Szabályzat Jelen szabályzat az Innofit-Team Kft. (2161 Csomád, Levente utca 14/a, cg.: 13-09-194577) és az általa működtetett többszintű affiliate rendszer ( InnoFit ) az Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig.

A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A DXN jutalékrendszere az alapoktól a Gyémánt szintig. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 3425 Ft. 2090 Ft. 1335 Ft. A jutalék mindig az SV érték után jár! Példa 1 doboz kávé pontértéke: 11,5

Részletesebben

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS

10XONE Szoftver és szolgáltatási szerződés Általános Szerződési Feltételek (ÁSzF) 3.3. 10XONE V3.3 SZERZŐDÉS 10XONE Sftware and Services Agreement General Terms and Cnditins V3.3 Szftver és Szlgáltatási Szerződés Általáns Szerződési Feltételek V3.3 Jelen Szftver és Szlgáltatási szerződés (tvábbiakban Szerződés

Részletesebben

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL

CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL CW7 ÖSSZEFOGLALÓ AZ ÚJ FEJLESZTÉSEKRŐL A CW7 úgy döntött, hogy fejlesztéseket hajt végre a Juttatási Rendszerben, és jutalmazza Értékesítési Partnerei erőfeszítéseit, amennyire csak lehetséges. A kifizetési

Részletesebben

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január

félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések. TIENS Európai Régió január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések TIENS Európai Régió 2018. január 2018 1. félév Régiós Értékesítési Ösztönzők Gyakran Ismételt Kérdések *Toborzó Program *Szuper Sztár

Részletesebben

Hitelnet - Jutalékstruktúra.

Hitelnet - Jutalékstruktúra. Hitelnet - Jutalékstruktúra www.eu-solar.hu Fogalommagyarázat E = szerződéskötésből származó egység (alap értékesítési mérőszám) DE = direkt szerződéskötésből származó egység Alapképzés = az első, egy

Részletesebben

Hegedűs Károly mb. jegyző Mozsár Ágnes főépítész

Hegedűs Károly mb. jegyző Mozsár Ágnes főépítész Budapest Fővárs X. kerület Kőbányai Önkrmányzat Alplgármestere Előterjesztés a Képviselő-testület részére a "K.\'IOP-5.1.1/A-09-2f-2011-0001" jelű, "A kőbányai Kis-Pngrác lakótelep szciális célú vársrehabilitáció

Részletesebben

LEO Marketing Terv 2014. március 08.

LEO Marketing Terv 2014. március 08. LEO Marketing Terv 2014. március 08. Page 1 Bevezetés... 3 A marketing terv koncepciója... 4 Az alapok... 4 Fogalommagyarázat... 4 Kompenzációs időszak... 6 Hűségpont-rendszer... 6 Státusz Pontok (SP)...

Részletesebben

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA

ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA ÉRTÉKESÍTÉSI KOMPENZÁCIÓS TERV BROSÚRA Nu Skin a BIZONYÍTOTT KÜLÖNBSÉG. Az Önök partnereként egyediségünket továbbra is meg szeretnénk tartani mint a globális kompenzáció élenjárói. Jövőképünk tökéletesen

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG

KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG KÖZÖSSÉG ÉRTÉK KISZÁMÍTHATÓSÁG Lavylites Ltd. 6 th Floor 25 Farringdon Street, London, EC4A 4AB Copyright by LAVYL ROYAL Ltd. A LAVYLITES KÖZÖSSÉGÉBEN Tiszteljük a Természetet és hálával fogadjuk ajándékait.

Részletesebben

GREEN PASS Kompenzációs terv

GREEN PASS Kompenzációs terv GREEN PASS ----------------- Kompenzációs terv Üdvözli Önt a GREEN PASS Csoport! Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy rendszerünket választotta! Cégünk kezdetektől az új, innovatív lehetőségek híve, egyedülálló

Részletesebben

Összehasonlító fogyasztásmérési módszer városi, elővárosi és távolsági autóbuszokhoz

Összehasonlító fogyasztásmérési módszer városi, elővárosi és távolsági autóbuszokhoz 1. A mérés célja és általáns leírása Az alábbiakban részletezett összehasnlító fgyasztásmérési eljárás autóbuszk üzemanyag fgyasztásának a valós körülményeket (terhelés, ingadzó sebességprfil) reprezentáló

Részletesebben

E-DiscountGroup. A plusz az plusz

E-DiscountGroup. A plusz az plusz E-DiscountGroup A plusz az plusz Kik vagyunk? E-DiscountGroup Ltd. Hongkong E-DiscountGroup Kft. Magyarország http://www.e-discountgroup.com http://network.e-discountgroup.com Nemzetközi franchise hálózat

Részletesebben

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés

Prototípus, termék-, technológia- és szolgáltatásfejlesztés Tanácsadás Pályázatírás Támgatás lehívása Utókövetés Prttípus, termék-, technlógia- és szlgáltatásfejlesztés Gazdaságfejlesztési és Innvációs Operatív Prgram KÓDSZÁM GINOP-2.1.7-15 A pályázati kiírás a

Részletesebben

Pályázati felhívás és Útmutató. a 2016 2017. évi Erasmus+ hallgatói tanulmányi és szakmai mobilitás-pályázat beadásához

Pályázati felhívás és Útmutató. a 2016 2017. évi Erasmus+ hallgatói tanulmányi és szakmai mobilitás-pályázat beadásához Pályázati felhívás és Útmutató a 2016 2017. évi Erasmus+ hallgatói tanulmányi és szakmai mbilitás-pályázat beadásáhz A pályázati jelentkezés n-line történik az Európai Prgramirda ldalán keresztül 2016

Részletesebben

KOMPENZÁCIÓS TERVBE GYORSINDULÁS ÚTMUTATÓ BEVEZETÉS

KOMPENZÁCIÓS TERVBE GYORSINDULÁS ÚTMUTATÓ BEVEZETÉS BEVEZETÉS A KOMPENZÁCIÓS TERVBE GYORSINDULÁS ÚTMUTATÓ Ausztriában, Cipruson, Németországban, Görögországban, Magyarországon, Izlandon, Írországban, Izraelben, Máltán, Hollandiában, Lengyelországban, Romániában,

Részletesebben

LETÉTI, ELKÜLÖNÍTETT SZÁMLA DÍJAI

LETÉTI, ELKÜLÖNÍTETT SZÁMLA DÍJAI ERSTE Bank Hungary Zrt. Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény 5. számú melléklet LETÉTI, ELKÜLÖNÍTETT SZÁMLA DÍJAI Közzététel: 2015. március 31. Hatályos: 2015. április 1. napjától Ügyvédi, közjegyzői,

Részletesebben

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1

a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 1 A Játék elnevezése, szervezője: A prmóciós játék elnevezése: "Az Ön csapata a TOP tisztaságért!" (a tvábbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek www.bombaajanlat.hu

Általános Szerződési Feltételek www.bombaajanlat.hu Általáns Szerződési Feltételek www.bmbaajanlat.hu A jelen Általáns Szerződési Feltételek (a tvábbiakban: ÁSZF) a Katna Tibr ev. (6727 Szeged, Gerle utca 56.; a tvábbiakban: Szlgáltató) által üzemeltetett

Részletesebben

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ

TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ TERMÉK TUDOMÁNY IDŐZÍTÉS CÉG KOMPENZÁCIÓ 1 Kompenzációs terv Az MXI Corporation minden munkatársát értékes üzleti partnerként kezeli és a közvetlen értékesítési ágazat legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési

Részletesebben

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR)

Európa Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) Az előnyei Európa Autmatikus Szállítási Hűségprgram () Az egy havi rendeléseket kezelő prgram Üzletépítők és Elsőbbségi Vásárlók számára. Megkönnyíti a Nu Skin és Pharmanex termékek értékesítését, valamint

Részletesebben

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete.

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete. Bérelj Magadtól! A következő oldalakon bemutatjuk Önnek, hogyan juthat lakáshoz, házhoz, tengerparti apartmanhoz, üzlethelyiséghez, autóhoz...... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete.

Részletesebben

Gyakornokokat keresünk! akkor töltsd kötelező szakmai gyakorlatodat a GROW Csoportnál!

Gyakornokokat keresünk! akkor töltsd kötelező szakmai gyakorlatodat a GROW Csoportnál! Gyakrnkkat keresünk! Jelenlegi nyittt pzíciónk: Tréner-tanácsadói gyakrnk Ha szeretnél munkatapasztalatt szerezni és belelátni egy humán fejlesztő cég működésébe Ha fnts számdra a jó hangulatú munkahelyi

Részletesebben

The Castles of Burgundy A kártyajáték

The Castles of Burgundy A kártyajáték The Castles f Burgundy A kártyajáték A játék célja A Lire völgye a XV. században: a játéksk beflyáss birtksként igazgatják és növelik az uradalmukat stratégiai döntések és kereskedelem segítségével. Bár

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

Argent Global Network céget

Argent Global Network céget Bemutatjuk az Argent Global Network céget Az Argent Global Network cég Belize-ben regisztrált vállalat, amely sikeresen párosítja egy profi network marketingesekből álló nemzetközi csapat tapasztalait.

Részletesebben

Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése c. konstrukciójához. Kódszám: DDOP-2.1.1/D-12, KDOP-2.1.1/D-12, NYDOP-2.1.1/F-12 DAOP-2.1.

Turisztikai attrakciók és szolgáltatások fejlesztése c. konstrukciójához. Kódszám: DDOP-2.1.1/D-12, KDOP-2.1.1/D-12, NYDOP-2.1.1/F-12 DAOP-2.1. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Dél-Alföldi Operatív Prgram Dél-Dunántúli Operatív Prgram Észak-Alföldi Operatív Prgram Észak-Magyarrszági Operatív Prgram Közép-Dunántúli Operatív Prgram Nyugat-Dunántúli Operatív

Részletesebben

Kurzus eredményei meghívásokkal

Kurzus eredményei meghívásokkal Kurzus eredményei meghíváskkal Riprtelemző segédlet Az alábbi táblázat röviden bemutatja az e-mailben megküldött Kurzus eredményei meghíváskkal nevű, Excel frmátumú riprt szlpait. A magyarázat segítséget

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS I. Termékek 1. Utazási csomagok utazási utalvány(ok) (Utazási utalvány (voucher)(ek)) A termék tartalma Full portál használati jog Termék Ára* Basic 1 1 485

Részletesebben

Dynamic Start Program (DSP)

Dynamic Start Program (DSP) Áttekintés/ A Dynamic Start Program (DSP) - Különböző DSP csomagok közül lehet választani, melyek különböző termékekkel és eltérő DP, PV és SV értékekkel rendelkeznek. - A DSP csomagok csak és kizárólag

Részletesebben

Kurzuseredmények statisztikai adatokkal

Kurzuseredmények statisztikai adatokkal Kurzuseredmények statisztikai adatkkal Riprtelemző segédlet Az alábbi táblázat röviden bemutatja az e-mailben megküldött, Kurzuseredmények statisztikai adatkkal nevű, Excel frmátumú riprt szlpait. A magyarázat

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSA, KÖLTSÉGVETÉSI KAPCSOLATAIK ELLENŐRZÉSE

VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSA, KÖLTSÉGVETÉSI KAPCSOLATAIK ELLENŐRZÉSE VÁLLALKOZÁSOK ADÓZÁSA, KÖLTSÉGVETÉSI KAPCSOLATAIK ELLENŐRZÉSE a tantárgy tematikája és követelménye, 2015-2016. tanév, 2. félév Pénzügy mesterképzési szak, levelező tagzat Tantárgy megnevezése, kód: Szak,

Részletesebben

Aktív idõskor Generációk egészsége

Aktív idõskor Generációk egészsége MEGHÍVÓ Az Egészséges Vársk Magyarrszági Szövetsége XXIV. Szimpóziuma Aktív idõskr Generációk egészsége Zalaegerszeg, 2012. nvember 6-7-8. Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Kedves Vendégeink! Zalaegerszeg Megyei

Részletesebben

E-ú tdí j informá cio k ú gyfeleknek

E-ú tdí j informá cio k ú gyfeleknek E-ú tdí j infrmá ci k ú gyfeleknek Jelen dkumentum a 2013. évi LXVII. törvény alapján az autópályák, autóutak és főutak használatáért fizetendő, megtett úttal aránys díjjal kapcslatban tartalmaz infrmációkat

Részletesebben

Kurzus- és tananyageredmények

Kurzus- és tananyageredmények Kurzus- és tananyageredmények Riprtelemző segédlet Az alábbi táblázat röviden bemutatja az e-mailben megküldött, Kurzus- és tananyageredmények nevű, Excel frmátumú riprt szlpait. A magyarázat segítséget

Részletesebben

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y -------------------------------------------------------------------- Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y (Forintban végzett műveletek) FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉS KONDÍCIÓI Lakosság és

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30.

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG. WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Átnézve 2015. október 31. Érvényes 2015. október 31. 2016. január 30. A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét, hogy azokat

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER ÁTTEKINTŐ MAGYARORSZÁG WorldVentures Marketing, LLC Felülvizsgálva 2017. szeptember 2-án 2017. szeptember 2-tól 2017. 31-ig október A WorldVentures úgy alkotta meg Juttatási Rendszerét,

Részletesebben

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk!

Elszámolási és jutalmazási terv. Együtt különbséget teszünk! Elszámolási és jutalmazási terv Együtt különbséget teszünk! Motiváció és anyagi ösztönzők a világ megmentéséért Egy lehetőség arra, hogy kontrolálja jövőjét mások érdekeiért is Örömünkre szolgál, hogy

Részletesebben

Magyarország 10 éve az Európai Unió tagja. A részvétel ingyenes, regisztráció: a Nevezés menüpontban

Magyarország 10 éve az Európai Unió tagja. A részvétel ingyenes, regisztráció: a Nevezés menüpontban Versenykiírás Magyarrszág 10 éve az Európai Unió tagja. Fuss velünk 10 kilmétert az uniós támgatásból szépülő Budapesten, május 11-én! A részvétel ingyenes, regisztráció: a Nevezés menüpntban Magyarrszág

Részletesebben

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt.

A Játékban a Szervező által forgalmazott más termékek nem vesznek részt. 1 A Játék elnevezése, szervezője A prmóciós játék elnevezése: Tesc - Wizzair prmóció (a tvábbiakban: Játék ). Játék szervezője: HENKEL Magyarrszág Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid Ferenc utca. 6. cégjegyzékszám:

Részletesebben

MATEMATIKA C 12. évfolyam 5. modul Ismétlés a tudás anyja

MATEMATIKA C 12. évfolyam 5. modul Ismétlés a tudás anyja MATEMATIKA C. évflyam 5. mdul Ismétlés a tudás anyja Készítette: Kvács Kárlyné Matematika C. évflyam 5. mdul: Ismétlés a tudás anyja Tanári útmutató A mdul célja Időkeret Ajánltt krsztály Mdulkapcslódási

Részletesebben

. 2 pont A 2 pont nem bontható. 3 Összesen: 2 pont. Összesen: 3 pont. A valós gyökök száma: 1. Összesen: 2 pont. Összesen: 2 pont

. 2 pont A 2 pont nem bontható. 3 Összesen: 2 pont. Összesen: 3 pont. A valós gyökök száma: 1. Összesen: 2 pont. Összesen: 2 pont 1. Az egyszerűsítés után kaptt tört: I. a b. pnt A pnt nem bntható. 3 Összesen: pnt. Frgáshenger keletkezik, az alapkör sugara 5cm, magassága 1cm. V = 5π 1(cm 3 ). A frgáshenger térfgata 300π cm 3. Ha

Részletesebben

SZABÁLYZAT ÉRTÉKESÍTÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

SZABÁLYZAT ÉRTÉKESÍTÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Az Oktatási Hivatal (székhely: 1055 Budapest, Szalay u. 10-14., adószám: 15329729-2-41, államháztartási nyilvántartási száma: 229726, értesítési cím: 1055 Budapest, Szalay utca 10-14., képviseli: Dr. Maruzsa

Részletesebben

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez

Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Valóra váltjuk álmát az egy életen át tartó anyagi biztonságról Útmutató a jövedelem és növekedés eléréséhez Áttekintés Érvényes 2012. június 28-tól Akár csak néhány dollárral szeretné havi keresetét kiegészíteni,

Részletesebben

Az Országos Idegennyelvű Könyvtár 2008. évi munkaterve

Az Országos Idegennyelvű Könyvtár 2008. évi munkaterve 1 20080215. Az Országs Idegennyelvű Könyvtár 2008. évi munkaterve Budapest, 2008. február Bevezetés 3 1. Átfgó cél... 2 2. Kiemelt kulcsfntsságú feladatk... 3 3. Épület... 3 3.1 Alap megerősítés... 3 3.2

Részletesebben

KELEBIA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVE 2010.

KELEBIA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVE 2010. KELEBIA KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVE 2010. A közfglalkztatási terv célja A közfglalkztatási terv elkészítésének célja a szciális igazgatásról és szciális ellátáskról szóló törvény (1993.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Környezet és Energia Operatív Program keretében

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Környezet és Energia Operatív Program keretében PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a Környezet és Energia Operatív Prgram keretében Szennyvízelvezetés és tisztítás kétfrdulós pályázati knstrukcióban megvalósítandó prjektek támgatására Kódszám: KEOP-1.2.0. Érvényes:

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára?

MX.World Tagsági felminősülések Miért szükségesek ezek a platformunk számára? MX.World Tagsági felminősülések Tagsági szintek Miért hozzuk be ezeket az MX.World platformra? Az MX.World tagság főként ezért szükséges: NAGYOBB Extra pénz a vállalat számára, ami több megosztható pénzt

Részletesebben

TIENS Ösztönző Programok 2012

TIENS Ösztönző Programok 2012 Érd el a csillagokat! TIENS Ösztönző Programok 2012 Szeretnél itt nyaralni idén? Ösztönző programok 2012 Beléptetési Program Különleges díjak a Gyors szintlépők Hűségprogramok Hűséges Tanácsadó Program

Részletesebben

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP

JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP JEUNESSE HÁTTÉRIRODA FUNKCIÓI, MŰKÖDÉSE 5. AUTOSHIP Az autoship azt jelenti, hogy a rendszer minden hónapban automatikusan, a hónap ugyanazon a napján lead egy személyes rendelést a Te neved alatt. Ezzel

Részletesebben

Üzleti siker Neked. Gyorsan.

Üzleti siker Neked. Gyorsan. Prezentáció Üzleti siker Neked. Gyorsan. A WENYARD Játék, Kereskedés és Hálózatépítés. A legbőkezűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Egy pénzügyi ügyességi játék: Virtuális kereskedési

Részletesebben

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog...

Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... Ez a PowerPoint prezentáció csak akkor minősül pontosnak és naprakésznek, ha www.mobrabus.com oldalról van letöltve Minden Üzleti Siker Történetben Van Egy Közös Dolog... A Mo Brabuson a jövedelem egyáltalán

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT MAXI-CSOMAG 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A kampány szervezője a Bakker Hillegom BV és a Bakker Holland Kft. 1.2 A kampány feltételeit a jelen

Részletesebben

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS

FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS FIREFLIES MŰKÖDÉSI ÉS KOMPENZÁCIÓS TERV LEÍRÁS II. TERMÉKEK II.1. UTAZÁSI CSOMAGOK Utazási utalvány(ok) (voucher(ek))** Portálhasználat Termék tartalma Holiday Coupon Holiday Coupon érvényessége Termék

Részletesebben

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak.

2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. KOMPENZÁCIÓSTERV 2014 A lefordított szöveggel kapcsolatosan felmerülő vitás kérdések esetén mindig az eredeti, angol nyelvű szöveg tekintendő jogilag mérvadónak. OPN Kompenzációs Terv Az OPN kompenzációs

Részletesebben

Miről fogunk ma beszélni? től ig

Miről fogunk ma beszélni? től ig Miről fogunk ma beszélni? Időszak: Milyen okunk van találkozni a vásárlókkal Termék promóció Februárban Platina toborzó program Újra aktiválási program Passion Utazás Super Star program Februári oktatások

Részletesebben

cato II. rész: Protokollok és Terápiatervek

cato II. rész: Protokollok és Terápiatervek cat Felhasználói kézikönyv II. rész: Prtkllk és Terápiatervek 2.0.3.2 verzió 2008 Cat Sftware Slutins GmbH www.cat.eu Frgalmazza: Premier G. Med Onk Kft. 1026 Budapest, Hidász u. 1 +36 1 391-4030 2008

Részletesebben

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete.

... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete. A következő oldalakon bemutatjuk Önnek, hogyan juthat lakáshoz, házhoz, tengerparti apartmanhoz, üzlethelyiséghez, autóhoz...... függetlenül attól, hogy jelenleg milyen az anyagi helyzete. Nemzetközi finanszírozási

Részletesebben

JUTTATÁSI RENDSZER MAGYARORSZÁG

JUTTATÁSI RENDSZER MAGYARORSZÁG JUTTATÁSI RENDSZER MAGYARORSZÁG Módosítva Április 1 2012-1 - Tartalomjegyzék 1. RÉSZ BEVEZETÉS. 5 1.1 Marketingstratégia...5 1.2 Genealógia...5 1.2.1 Családfa szervezet....5 1.2.2 Bináris szervezet...5

Részletesebben