HEXIUM VIDOC Mátrix. Terméklap

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HEXIUM VIDOC Mátrix. Terméklap"

Átírás

1 HEXIUM VIDOC Mátrix Terméklap

2 Hexium Kft. HX-VM48 Terméklap 2 Tarrttallomjjeegyzzéék 1 Bevezetés A HEXIUM VIDOC Mátrix rendszer elemei Az alapkészülék és a tápegység A vezérlőkártya (VMc) A négy csatornás bemeneti kártya (VMin) A nyolc csatornás kimeneti kártya (VMout) A készülék parancsai :VMATrix :VMATrix:INPut<in_ch> :VMATrix:INPut<in_ch>:WAIT <wait_time > :VMATrix:DISPlay <OUTPx> <CYCLe> <ANY> <OFF> :VMATrix:MODE <FIFO> <SUPervised> <OPTimized> <CountedOPTimized> <OFF> :VMATrix:OUTPut<out_ch> :VMATrix:OUTPut<out_ch>:DEFault <channel_list> <OFF> <FACTory> <LOAD> <SAVE> [, <wait_time>] :VMATrix:OUTPut<out_ch>:ROUTe <channel_list> <CLEar> [,<wait_time>] Példák Konfigurálási lehetőségek Műszaki paraméterek Alapkészülék és tápegység, általános paraméterek Vezérlőkártya (VMc) Bemeneti kártya (VMin) Kimeneti kártya (VMout) Rendelési információ...9

3 Hexium Kft. HX-VM48 Terméklap 3 1 Bevezetés A HEXIUM VIDOC Mátrix termékcsalád képes akár 48 szabványos kompozit videojel (CVBS) tetszőleges, programozott kapcsolására 8, ugyancsak szabványos kompozit videojel kimenetre. A rendszer a négy csatornás bemeneti kártyák segítségével (VMin) modulárisan bővíthető, és a kimenetek is egy külön kártyán találhatók (VMout). A készülék kétféle szekvencia alapján képes a bemeneteket a kimenetekre kapcsolni. Az egyik szekvencia az alaphelyzetben (vagy pl. nyugalmi állapot esetén), a másik a rendkívüli esemény hatására (pl. riasztáskor) a kimenetre kerülő bemeneti csatornák listáját és paramétereit tartalmazza. A kapcsolási szekvenciák minden kimenetre, egymástól függetlenül állíthatók be. A HEXIUM VIDOC Mátrix egység szorosan együttműködik a HEXIUM VIDOC rendszerrel, és annak pillanatnyi állapota alapján számos üzemmód szerint képes a beállítások és az operátori parancsok alapján a riasztásban lévő kamerákat bármely kimeneten (pl. monitoron) megjeleníteni. Nincs szükség külön vezérlőegységre, mert az operátor a HEXIUM VIDOC Digitális Videomegfigyelő rendszer monitora előtt, egyetlen kezelőszerv segítségével képes a HEXIUM VIDOC Mátrix egység vezérlésére. 2 A HEXIUM VIDOC Mátrix rendszer elemei A HEXIUM VIDOC Mátrix rendszer moduláris felépítése révén több kisebb alkotóelemből áll, melyek egymástól függetlenül cserélhetők (pl. egy esetleges meghibásodás esetén), ill. velük a rendszer az igények szerint bővíthető. Az 1. ábrán a készülék elölnézeti képe látható, melyen megfigyelhetők a készülék kártyái, alkotóelemei. 1. ábra, A HEXIUM VIDOC Mátrix készülék A továbbiakban a HEXIUM VIDOC Mátrix rendszert alkotó alapkészülék és kártyák leírása következik. 2.1 Az alapkészülék és a tápegység Az alapkészülék a bemeneti és kimeneti kártyákat, a vezérlőpanelt és a tápegységet fogadó keretet és a kártyacsatlakozókkal ellátott hátlapot (back plane) tartalmazza.

4 Hexium Kft. HX-VM48 Terméklap 4 A tápegység modulon található a 230V-os (AC, 50Hz) tápfeszültség csatlakoztatására alkalmas műszerkábel csatlakozó, a készülék főkapcsolója ( Be és Ki feliratokkal), valamint két biztosíték foglalat (2. ábra). 2.2 A vezérlőkártya (VMc) 2. ábra, A készülék főbb kártyáinak előlapja (balról jobbra: VMin, VMout, VMc, VMpow) A vezérlőkártya a tápegység mellett helyezkedik el, és feladata a HEXIUM VIDOC Digitális Videomegfigyelő Központ felől érkező parancsok feldolgozása/végrehajtása, a bemenetek és kimenetek közötti kapcsolások vezérlése (2. ábra). A vezérlőkártyán két kijelző található. Az egyik a kimenet, a másik a bemenet számát mutatja a készülék aktuális kijelzési beállítása szerint (lásd később, a parancsok leírásánál). A kijelzők alatt találhatók a kártya állapotát jelző LED-ek, melyek sorrendben (felülről lefelé) a következők: Hiba A sárga színű LED akkor világít, ha a készülék meghibásodott, üzemszerű állapotban nem világít. PTZ conn. A zöld színű LED jelzi, hogy a vezérlőkártya kapcsolatban van a hozzácsatlakoztatott PTZ egységgel (jelenleg nem használatos). PC conn. A zöld színű LED abban az esetben világít, amikor a kártya kapcsolatban van a HEXIUM VIDOC Digitális Videomegfigyelő Központtal. Kommunikációs hiba esetén a LED nem világít (ennek oka lehet pl. a központi szoftverben a VIDOC-MUX szoftver modul hiánya vagy hibás csatlakoztatás).

5 Hexium Kft. HX-VM48 Terméklap 5 Üzem A zöld színű LED világítása esetén a készülék üzemkész. Ha a LED villog, akkor még a bekapcsolási (inicializálási) szakaszban van. Lehetőség van egy RS485-ös protokollt támogató PTZ egység csatlakoztatására is, ennek DB9-es csatlakozója ( PTZ ) a LED-ek alatt található (jelenleg nem használatos). A kártya alsó részén található csatlakozó ( PC ) szolgál a HEXIUM VIDOC Digitális Videomegfigyelő Központ csatlakoztatására. A központ RS232 vagy RS485 interfész segítségével csatlakoztatható a HEXIUM VIDOC Mátrix készülékhez. A DB9 típusú csatlakozó kiosztása az alábbi táblázatban található. Pin RS232 RS485 1,4,6,7,8, RxD* A 3 TxD* B 5 GND - *: A HEXIUM VIDOC Mátrix készülék szempontjából 2.3 A négy csatornás bemeneti kártya (VMin) A VIDOC Mátrix rendszer teljes kiépítésben 12 db négy csatornás bemeneti kártyát tartalmaz (összesen 48 bemenet). Kártyánként nyolc BNC csatlakozó szolgál a négy analóg kompozit video bemenet és bemenetenként egy-egy meghajtott kimenet csatlakoztatására. Minden meghajtott kimenet BNC csatlakozója a saját bemenetének BNC csatlakozója alatt található (2. ábra). 2.4 A nyolc csatornás kimeneti kártya (VMout) A VIDOC Mátrix rendszer kimeneti kártyája BNC csatlakozóinak segítségével egyidejűleg nyolc különböző analóg kompozit videojelet fogadó eszköz csatlakoztatását teszi lehetővé (pl. analóg monitor, szalagos rögzítő). A kimenetek -egymástól függetlenül- programozhatók, a HEXIUM VIDOC Digitális Videomegfigyelő Központ beállításai által (előre programozottan és eseményvezérelten) tetszőleges bemenetek kapcsolását teszik lehetővé. A nyolc csatornás kimeneti kártya előlapja a 2. ábrán látható. 3 A készülék parancsai Ebben a fejezetben a HEXIUM VIDOC Mátrix készülék által ismert parancsok leírása található. A HEXIUM VIDOC Mátrix rendszer parancsai hierarchikusan szervezettek. A szintek közötti kulcs szavakat kettősponttal ( : ) kell elválasztani. Több parancs egymás után írva egyszerre is használható, ekkor két önálló parancs közé pontosvesszőt ( ; ) kell írni. Minden parancsnak egy rövid és egy hosszú elnevezése létezik (néha a kettő megegyezik), melyek tetszőlegesen használhatók. A rövid nevet a parancsformátum nagybetűi, a hosszú elnevezést a teljes (kis- és nagybetűk összessége) adják. A készülék nem érzékeny a kis- és nagybetűkre, tehát a parancs használatakor azok tetszőlegesen használhatók, akár keverhetők is. Például a VMATrix parancs esetén VMAT a rövid elnevezés, VMATRIX a hosszú, ekkor a vmat parancs megegyezik a VMAT, VMat, VmAt parancsokkal.

6 Hexium Kft. HX-VM48 Terméklap 6 A parancsoknak és azok paramétereinek formátumában néhány speciális elem is szerepel, melyek magyarázata az alábbi listában következik. <in_ch> Bemeneti csatorna száma (1..48) <out_ch> Kimeneti csatorna száma (1..8) <channel_list> Bemeneti csatornák felsorolása a következő [,<in_ch> [,<in_ch> ]]) <wait_time> Várakozási idő, vagy annak módosítása 1/10 s-os lépésekben ( ) Az előbbi elnevezési konvenció érvényes a fenti listában nem szereplő, egyéb konstansokra is (pl. OPTimized esetén OPT a rövid név, és OPTIMIZED a hosszú). A parancsok használatát megkönnyítik a fejezet végén szereplő példák. 3.1 :VMATrix A VideoMátrix alrendszerre vonatkozó parancsok és lekérdezések összessége. Önálló parancsként nem használható! :VMATrix:INPut<in_ch> A bemeneti kártyákra (illetve az <in_ch> bemenetre) vonatkozó paraméterek és parancsok alrendszere. Önálló parancsként nem használható. A bemeneti csatorna érvényes tartománya: , de a felső határt a hardver és a megvásárolt licence korlátozhatja (pl ) :VMATrix:INPut<in_ch>:WAIT <wait_time > Megadható és lekérdezhető, hogy az <in_ch> bemenet valamelyik kimenetre kapcsolása esetén annak mennyi ideig kell minimálisan a kimeneten jelen lennie (a megadható tartomány: ) :VMATrix:DISPlay <OUTPx> <CYCLe> <ANY> <OFF> Az eszköz előlapján található kijelzők működési módja állíthat be ezzel a paraméterrel. OUTPx CYCLe ANY OFF A paraméterben megadott (=x) számú kimenet állapota folyamatosan látható. A kimenetek és a rajtuk megjelenő bemeneti csatorna száma ciklikusan (sorban) megjelenítésre kerülnek az előlapi kijelzőkön. Ha bármely kapcsolási művelet történik, akkor az a kijelzőn megjelenik. Hatására a kijelzők elsötétülnek, rajtuk nem jelenik meg információ. A rendszer újraindulásakor alapértelmezés az OUTP1 paraméter szerinti megjelenítési üzemmód :VMATrix:MODE <FIFO> <SUPervised> <OPTimized> <CountedOPTimized> <OFF> Az azonnali szekvencia kezelésének üzemmódja az összes kimenetre vonatkozóan ezzel a paranccsal állítható be és kérdezhető le. A :VMAT:OUTPx:ROUTe parancsban megadott csatornák mindig a megadott sorrendben kerülnek majd kapcsolásra. FIFO Egyszerűen egy First-In-First-Out jellegű működés érhető el, tehát az elsőként megadott szekvencia csatornái megelőzik a később megadott szekvencia csatornáit (alapértelmezés).

7 Hexium Kft. HX-VM48 Terméklap 7 SUPervised Ebben az üzemmódban az aktuálisan megadott azonnali szekvencia felülírja a pillanatnyilag aktív (előző) azonnali szekvenciát (felülbírálja). OPTimized Az azonnali kapcsolásban megadott csatornák optimalizált módon jelennek meg. Ez azt jelenti, hogy a megadott csatorna nem kerül az azonnali szekvencia (megjelenítési sor) végére abban az esetben, ha már legalább egyszer szerepel a sorban (egy korábbi helyen). Ekkor, tehát ha az adott bemeneti csatorna már szerepel a sorban, akkor annak megjelenítése után automatikusan újra a sor végére kerül. Ez az üzemmód akkor hasznos, ha egy automatikus rendszer (pl. a HEXIUM VIDOC Digitális Videomegfigyelő és Képátviteli Rendszer) folyamatosan az azonnali szekvenciában éppen megjelenítendő (és nem az újabb) bemeneteket adja meg. CountedOPTimized Ekkor is az OPTimized szerinti működés érhető el azzal a különbséggel, hogy a megjelenítésre adott parancsok összegződnek (pl. háromszor kiadott kapcsolás hatására háromszor fog összesen a sor végére kerülni a bemeneti csatorna). OFF Az azonnali kapcsolási szekvencia törlését és kikapcsolását jelenti ez a paraméter. Az ezután kiadott :ROUTe parancsoknak nem lesz a kimenetre gyakorolt hatása. Az üzemmód a rendszer újraindulásakor visszanyeri a gyári alapértelmezésbeli értékét (FIFO) :VMATrix:OUTPut<out_ch> A kártya kimeneteire vonatkozó paraméterek alrendszere. Önálló parancsként nem használható. Az <out_ch> adja meg a kimeneti csatornát, melynek érvényes tartománya: , de a felső határt a hardver és a licence korlátozhatja (pl. 3) :VMATrix:OUTPut<out_ch>:DEFault <channel_list> <OFF> <FACTory> <LOAD> <SAVE> [, <wait_time>] A kártya által kezelt <out_ch> kimenet alapértelmezésbeli szekvenciája (pl. készenléti vagy nyugalmi helyzet). <channel_list> OFF FACTory SAVE LOAD <wait_time> Definiálható a nyugalmi szekvencia (a bemeneti csatornák számai sorrendben). A kimenet alapértelmezésbeli szekvenciája kikapcsolható (ekkor egyik bemenet sem kerül a kimenetre). Ekkor a gyári alapértelmezésbeli szekvencia fog életbe lépni. Az aktuális beállítás elmenthető és visszatölthető (opcionális) Az alapértelmezésbeli kapcsolási szekvencia (bemeneteknél megadott) várakozási időit növeli az itt megadott értékkel (az effektív várakozási idő a kettő összege lesz). Az értéket 0,1 másodperces lépésekben, és tartományban kell megadni. A kiválasztott kimeneti csatorna alapértelmezésbeli szekvenciája a rendszer újraindulásának hatására visszanyeri a gyári alapértelmezésbeli értékét :VMATrix:OUTPut<out_ch>:ROUTe <channel_list> <CLEar> [,<wait_time>] A készülék által kezelt <out_ch> számú kimeneti csatorna azonnali kapcsolási szekvenciája (pl. riasztási állapot). <channel_list> CLEar Definiálható a szekvencia (csatornák számai és sorrendjük); A kimenet azonnali szekvenciája törölhető (egyik bemenet sem kerül a kimenetre). Ekkor az alapértelmezésbeli szekvencia (DEFault) fog életbe lépni (ha az OFF, akkor nem lesz bemenet a kimeneten).

8 Hexium Kft. HX-VM48 Terméklap 8 <wait_time> (opcionális) A paraméter az azonnali kapcsolási szekvencia (bemeneteknél megadott) várakozási időit növeli az itt megadott értékkel (az effektív várakozási idő a kettő összege lesz). Az értéket 0.1 másodperces lépésekben, és tartományban kell megadni. Ezen paraméter a rendszer újraindulásának hatására visszanyeri a gyári alapértelmezésbeli értékét. A kiválasztott kimeneti csatorna azonnali kapcsolási szekvenciája a rendszer újraindulásának hatására törlődik. 3.2 Példák Az alábbiakban néhány példa található az eszköz parancsainak alkalmazásához. :VMAT:DISP OFF :VMAT:MODE OPT 4 Konfigurálási lehetőségek A HEXIUM VIDOC Digitális Videomegfigyelő rendszerben a fenti parancsok a felhasználó (üzemeltető) elől többnyire rejtettek a rendszer szoftverének felhasználói felülete révén. A felhasználó által elérhető beállítások és azok paraméterezéseinek részletesebb leírása a HEXIUM VIDOC Digitális Videomegfigyelő és Képátviteli Rendszer felhasználói dokumentációjában található. 5 Műszaki paraméterek Az alábbiakban a HEXIUM VIDOC mátrix rendszer általános és annak részegységeire vonatkozó műszaki paraméterek következnek. 5.1 Alapkészülék és tápegység, általános paraméterek Tápfeszültség: 230V 50Hz (±10%) Fogyasztás: 230V (teljes kiépítés esetén) Biztosíték: T0,2A (2 db) Vezérlőkártyák száma: 1 db Bemeneti kártyák száma: 1-12 db (4..48 db bemenet) Kimeneti kártyák száma: 1 db (1..8 kimenet) Videojel: színes vagy fekete fehér (NTSC, PAL, SECAM) Sávszélesség: 18 MHz (-3 db) Erősítés: 0 db Jel-zaj viszony: -60 db (6 MHz) Áthallás: -58 db (6 MHz) Üzemi hőmérséklettartomány: C, páratartalom: 90% (nem lecsapódó) Méretek: 485 x 270 x 170 (SZ x MA x MÉ) Magasság: 6 HE

9 Hexium Kft. HX-VM48 Terméklap Vezérlőkártya (VMc) ROUTe bufferméret: DEFault bufferméret: Kommunikáció paraméterei: Fizikai interfész: Protokoll: Távvezérlés: 100 kapcsolás (bemenet + várakozási idő) 50 kapcsolás (bemenet + várakozási idő) 19200,n,8,1 RS232 vagy RS485 (választható) hiba és szabotázsvédett, kétirányú (half-duplex) HEXIUM VIDOC Digitális Videomegfigyelő Központ 5.3 Bemeneti kártya (VMin) Bemenetek: Maximális bemeneti jelszint: Bemeneti impedancia: Kimenetek: Kimeneti impedancia: Erősítés: Sávszélesség: 4 db bemenet (BNC) 2 V p-p 75 ohm 4 db meghajtott kimenet (BNC) 75 ohm 0 db (75 ohm-os lezárás mellett) 20 MHz 5.4 Kimeneti kártya (VMout) Kimenetek száma: Kimeneti imp0edancia: Sávszélesség: Erősítés: 8 db független kimenet (BNC) 75 ohm 20 MHz 0 db (75 ohm-os lezárás mellett) 6 Rendelési információ Az alábbiakban a HEXIUM VIDOC Mátrix készülék rendelési információi találhatók. A táblázatban megtalálhatók a készülékkel kapcsolatos, termékek és kiegészítők a megrendeléskor feltüntetendő cikkszámai, valamint rövid leírásuk. Típus Információ HV-M48-BASE 19"-os videomátrix alapkészülék (tápegység, vezérlőkártya, be- és kimeneti kártyák nélkül) HV-M48-POW Videomátrix 230V AC tápegység, főkapcsolóval HV-M48-C Videomátrix vezérlő- és kommunikációs kártya HV-M48-IN4 Videomátrix bemeneti kártya, 4 analóg kompozit video bemenettel, bemenetenként 4 meghajtott analóg video kimenettel HV-M48-OUT8 Videomátrix kimeneti kártya, 8 kapcsolt, analóg kompozit video kimenettel HI-M232 RS232 modem panel a vezérlőkártyához (kisebb távolság és egyetlen készülék esetén) HI-M485ISO leválasztott RS485 modem a vezérlőkártyához VIDOC-MUX VIDOC Digitális Videomegfigyelő Központ szoftverét kiegészítő szoftver modul

10 Hexium Kft. HX-VM48 Terméklap 10 További információért forduljon a gyártóhoz: 1134 Budapest, Váci út 51/b Tel: (+36 1) , Fax: (+36 1) Honlap: mail@hexium.hu

IDAXA-PiroSTOP. PIRINT PiroFlex Interfész. Terméklap

IDAXA-PiroSTOP. PIRINT PiroFlex Interfész. Terméklap IDAXA-PiroSTOP PIRINT PiroFlex Interfész Terméklap Hexium Kft. PIRINT Terméklap Rev 2 2 Tartalomjegyzék. ISMERTETŐ... 3 2. HARDVER... 4 2. LED... 5 2.2 KAPCSOLAT A VKGY GYŰRŰVEL... 6 2.3 CÍMBEÁLLÍTÁS...

Részletesebben

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191

SIOUX-RELÉ. Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés MACIE0191 SIOUX-RELÉ Sioux relé modul telepítési leírás Szerkesztés 1.2 20MACIE0191 1 Leírás 1.1 Leírás A Sioux-relé egy soros modul, amely tartalmaz egy master kártyát, amely maximum két slave kártyával bővíthető.

Részletesebben

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505A 4 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv A dokumentáció a DELTON KFT. szellemi tulajdona, ezért annak változtatása jogi következményeket vonhat maga után. A fordításból, illetve a nyomdai

Részletesebben

Multi-20 modul. Felhasználói dokumentáció 1.1. Készítette: Parrag László. Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt.

Multi-20 modul. Felhasználói dokumentáció 1.1. Készítette: Parrag László. Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. Multi-20 modul Felhasználói dokumentáció. Készítette: Parrag László Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. 49 Budapest, Egressy út 7-2. telefon: +36 469 4020; fax: +36 469 4029 e-mail: info@rubin.hu; web:

Részletesebben

VDCU használati utasítás

VDCU használati utasítás VDCU használati utasítás A VDCU a 2 vezetékes Futura Digital rendszerhez tervezett többfunkciós eszköz. 2 db CCTV kamera csatlakoztatható felhasználásával a rendszerhez, továbbá világítás vagy zárnyitás

Részletesebben

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv

GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ. Felhasználói kézikönyv GOKI GQ-8505B 8 CSATORNÁS KÉPOSZTÓ Felhasználói kézikönyv Műszaki jellemzők - Egyszerre 4/8 kamera csatlakoztatható Állítható fényerő, kontraszt, telítettség, színárnyalat és élesség - Magas felbontás

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő. VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU. VDCU Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kameraillesztő VDCU Felhasználói és telepítői kézikönyv VDCU VDCU Leírás v1.0.pdf Tartalomjegyzék 1 Készülék felépítése...3 2 Műszaki paraméterek...3 3 DIP kapcsolók beállítása...4

Részletesebben

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család

SYS700-PLM Power Line Monitor modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A az energiaellátás minőségi jellemzőinek mérésére szolgáló szabadon programozható készülék. Épületfelügyeleti rendszerben (BMS), valamint önállóan

Részletesebben

Dinnyeválogató v2.0. Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1-

Dinnyeválogató v2.0. Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1- Dinnyeválogató v2.0 Típus: Dinnyeválogató v2.0 Program: Dinnye2 Gyártási év: 2011 Sorozatszám: 001-1- Omron K3HB-VLC elektronika illesztése mérlegcellához I. A HBM PW10A/50 mérlegcella csatlakoztatása

Részletesebben

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MF1W. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MF1W RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1. Leírás... 3 1.1 Tulajdonságok... 3 1.2 Műszaki adatok... 3 1.3 Felszerelés... 3 1.4 Csatlakoztatás... 4 1.4.1 Bekötés... 4 1.4.2

Részletesebben

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3NT E3NT Tárgyreflexiós érzékelõ háttér- és elõtér elnyomással 3 m-es érzékelési távolság (tárgyreflexiós) 16 m-es érzékelési távolság (prizmás) Analóg kimenetes típusok Homloklapfûtéssel ellátott kivitelek

Részletesebben

SYS700-A Digitális szabályozó és vezérlõ modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család. Terméktámogatás:

SYS700-A Digitális szabályozó és vezérlõ modul DDC rendszerelemek, DIALOG-III család. Terméktámogatás: DDC rendszerelemek, DIALOG-III család KIVITEL ALKALMAZÁS A SYS00-A a Dialog-III készülékcsalád analóg jelek kezelésére alkalmas tagja, amely kifejezetten épületgépészeti szabályozási és vezérlési feladatok

Részletesebben

LED DRIVER 6. 6 csatornás 12-24V-os LED meghajtó. (RDM Kompatibilis) Kezelési útmutató

LED DRIVER 6. 6 csatornás 12-24V-os LED meghajtó. (RDM Kompatibilis) Kezelési útmutató LED DRIVER 6 6 csatornás 12-24V-os LED meghajtó (RDM Kompatibilis) Kezelési útmutató Tartsa meg a dokumentumot, a jövőben is szüksége lehet rá! rev 2 2015.09.30 DEZELECTRIC LED DRIVER Bemutatás A LED DRIVER

Részletesebben

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet

micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet micron s e c u r i t y p r o d u c t s EzeProx proximity kártyaolvasó és kódbillentyűzet Jellemzők - 500 kártya vagy kulcstartós kártya tanítható meg akár vegyesen is - 30 programozható, maximum 6 számjegyű

Részletesebben

MPLC-06-MIO 1 analóg és 3 digitális bemeneti állapotot átjelző interfész. Műszaki leírás

MPLC-06-MIO 1 analóg és 3 digitális bemeneti állapotot átjelző interfész. Műszaki leírás MPLC-06-MIO analóg és digitális bemeneti állapotot átjelző interfész MultiCom Fejlesztő és Szolgáltató Kft. H -1033 Budapest, Szőlőkert u. 4. Tel.: 437-8120, 437-8121, Fax.: 437-8122, E-mail: multicomkft@multicomkft.hu,

Részletesebben

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus

Kimenetek száma Kimenet Szoftveres beállítás Bank funkció Típus. Nincs Nincs H8PS-8BP 16 H8PS-16BP 32 H8PS-32BP. Felbontás Kábelhossz Típus H8PS Digitális pozícionáló Kiváltja a mechanikus pozícionálókat Kompatibilis az abszolút kódadókkal Maximális fordulat: 1600 1/min Nagyméretû LCD-kijelzõ 8 / 16 / 32 db tranzisztoros kimenet 96 x 96 mm-es

Részletesebben

Kaméleon K860. IAS Automatika Kft www.iasautomatika.hu

Kaméleon K860. IAS Automatika Kft www.iasautomatika.hu Kaméleon K860 Univerzális Digitális Szabályozó A K860 szabályozók általános automatizálási feladatokra kifejlesztett digitális szabályozók. Épületgépészeti alkalmazásokra kiválóan alkalmasak, gazdaságos

Részletesebben

CM6800 Mátrix Mikroprocesszor alapú videó mátrix, 32 x 6

CM6800 Mátrix Mikroprocesszor alapú videó mátrix, 32 x 6 CM6800 Mátrix Mikroprocesszor alapú videó mátrix, 32 x 6 Termék leírás: 32 Videó bemenet, 6 Videó kimenet Kameraképek kapcsolása, multiplexer, dome kamera (Spectra, Esprit), PTZ vezérlés, riasztási bementek

Részletesebben

WiLARM-MICRO GSM Modul Telepítői Útmutató Verzió: 2.0

WiLARM-MICRO GSM Modul Telepítői Útmutató Verzió: 2.0 Verzió: 2.0 Tartalomjegyzék WiLARM-MICRO... 1... 1 A GSM modul működése, főbb funkciói... 3 A modul részei... 3 Mini USB csatlakozó... 3 Sorkapcsok... 3 Tápellátás... 3 Bemenetek... 3 LEDek... 4 LEDek

Részletesebben

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0

Roger UT-2. Kommunikációs interfész V3.0 ROGER UT-2 1 Roger UT-2 Kommunikációs interfész V3.0 TELEPÍTŐI KÉZIKÖNYV ROGER UT-2 2 ÁLTALÁNOS LEÍRÁS Az UT-2 elektromos átalakítóként funkcionál az RS232 és az RS485 kommunikációs interfész-ek között.

Részletesebben

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel

KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel KeyLock-2V Digitális kódzár 2 kimenettel HU Felhasználói és programozói leírás A kézikönyv tartalmára és a benne leírt berendezésre vonatkozóan a fejlesztő és gyártó fenntartja a változtatás jogát. A gyártó

Részletesebben

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás

PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás PERREKUP DxxTx - HDK10 Rekuperátor vezérlő Használati Utasítás Permanent Kft ver.20130502 Műszaki adatok Hálózati feszültség 220-240V AC / 50Hz Működési hőmérséklettartomány -30 ~ +65 C Maximális relatív

Részletesebben

CPA 601, CPA 602, CPA 603

CPA 601, CPA 602, CPA 603 CPA 601, CPA 602, CPA 603 Infravörös távvezérlő rendszer Felhasználói kézikönyv Olvassa el a teljes kezelési útmutatót a használatba helyezés előtt! A helytelen használat visszafordíthatatlan károkat okozhat!

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER. Kiegészítő egység VDT SC6V. VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kiegészítő egység VDT SC6V VDT-SC6V Leírás v1.0.pdf Tartalom 1 Ismertető... 3 2 Kaputábla leírása... 3 3 Rögzítés... 4 4 Kábelezési rajz... 4 5 Konfiguráció... 5 5.1 A

Részletesebben

24 VAC (3 VA), 100 115 VAC (4 VA), 200 230 VAC (5 VA) Maximális névleges bemeneti érték 10 100%-a

24 VAC (3 VA), 100 115 VAC (4 VA), 200 230 VAC (5 VA) Maximális névleges bemeneti érték 10 100%-a K8AB-AS Egyfázisú áramrelé Ezek az egyfázisú áramrelék a túláramok és áramesések figyelésére szolgálnak. Egyetlen relé lehetővé teszi a kézi és az automatikus nyugtázást. Az indítászárolási és a kapcsolási

Részletesebben

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó

TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó TxBlock-USB Érzékelőfejbe építhető hőmérséklet távadó Bevezetés A TxBlock-USB érzékelőfejbe építhető, kétvezetékes hőmérséklet távadó, 4-20mA kimenettel. Konfigurálása egyszerűen végezhető el, speciális

Részletesebben

PT1 Légnyomás távadó Felhasználói kézikönyv. v1.0 Előzetes

PT1 Légnyomás távadó Felhasználói kézikönyv. v1.0 Előzetes PT1 Légnyomás távadó Felhasználói kézikönyv v1.0 Előzetes UNITEK 2006 Ezt az oldalt szándékosan hagytuk üresen 2 Unitek Általános leírás A PT1 légnyomás távadó az UNITEK új fejlesztésű intelligens mérő-

Részletesebben

Hexium VIDOC-JANUS Twisted Pair Transmitter Terméklap

Hexium VIDOC-JANUS Twisted Pair Transmitter Terméklap Hexium VIDOC-JANUS Twisted Pair Transmitter Terméklap Hexium Kft. VIDOC-JANUS-TWT 2 1. Általános leírás A TWT (Twisted Pair Transmitter) koaxiális kábelen érkező videojelet fogad, átalakítja differenciális

Részletesebben

VSF-118 / 128 / 124 / 144 9 1U fejállomási aktív műholdas elosztók

VSF-118 / 128 / 124 / 144 9 1U fejállomási aktív műholdas elosztók VSF-118 / 128 / 124 / 144 9 1U fejállomási aktív műholdas elosztók A VSF-1xx műholdas KF elosztó család, a műholdvevő LNB-ről érkező SAT KF jelek veszteség nélküli, illetve alacsony beiktatási csillapítással

Részletesebben

RUPERT MÉRNÖKI IRODA. MODEM V.23 v3.1 RS232. Termék ismertető 2006.10.08

RUPERT MÉRNÖKI IRODA. MODEM V.23 v3.1 RS232. Termék ismertető 2006.10.08 RUPERT MÉRNÖKI IRODA MODEM V.23 v3.1 RS232 Termék ismertető 2006.10.08 Műszaki paraméterek: A MODEM V.23 v3.1 típusú készülék moduláris kiépítésű, speciálisan PLC készülékek adatátviteli kommunikációjának

Részletesebben

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv N szériás Digitális videó rögzítő Rövidített telepítői kézikönyv 1. Alapbeállítások 1.1 A készülék összeszerelése Ennek a leírásnak nem célja a különböző típus-variációk pontos összeszerelési lépéseinek

Részletesebben

ems2.cp04d [18010] Keriterv Mérnök Kft Programozható Automatikai állomás 14 multifunkcionális bemenet, 6 relé kimenet, 4 analóg kimenet DIGICONTROL

ems2.cp04d [18010] Keriterv Mérnök Kft Programozható Automatikai állomás 14 multifunkcionális bemenet, 6 relé kimenet, 4 analóg kimenet DIGICONTROL [18010] Keriterv Mérnök Kft Programozható Automatikai állomás 14 multifunkcionális bemenet, 6 relé kimenet, 4 analóg kimenet DIGICONTROL ems2.cp04d Felhasználás Az ems2.cp04d egy szabadon programozható

Részletesebben

TM TM TM-77203

TM TM TM-77203 TM-77201 TM-77202 TM-77203 Árnyékállomás rendszer Használati útmutató 2012 BioDigit Ltd. Minden jog fenntartva. A dokumentum sokszorosítása, tartalmának közzététele bármilyen formában, beleértve az elektronikai

Részletesebben

SPS PRO sorozatú szünetmentes áramforrmásrok 500VA-1200VA és 800VA-1500VA sorozatok Felhasználói kézikönyv

SPS PRO sorozatú szünetmentes áramforrmásrok 500VA-1200VA és 800VA-1500VA sorozatok Felhasználói kézikönyv SPS PRO sorozatú szünetmentes áramforrmásrok 500VA-1200VA és 800VA-1500VA sorozatok Felhasználói kézikönyv 500VA-1200VA-es sorozat Előlapi állapot jelzések LED jelzés Hang jelzés Üzem állapot LED1 (zöld)

Részletesebben

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS

KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS KIBŐVÍTETT RUGALMAS AUTOMATIZÁLÁS ZEN-C4 nagyobb rugalmasság RS-485 kommunikációval Kínálatunk kommunikációs típussal bővült. Így már lehetősége van több ZEN egység hálózati környezetbe csatlakoztatására.

Részletesebben

Poolcontroller. Felhasználói leírás

Poolcontroller. Felhasználói leírás Poolcontroller Felhasználói leírás Ring Elektronika Ipari és Elektronika Kft. Budapest 1031 Pákász u. 7. Tel/Fax:+3612420718, Mobil: 06209390155 e-mail: ring.elektronika@mail.datanet.hu web: www.ringel.hu

Részletesebben

FL-11R kézikönyv Viczai design 2010. FL-11R kézikönyv. (Útmutató az FL-11R jelű LED-es villogó modell-leszállófény áramkör használatához)

FL-11R kézikönyv Viczai design 2010. FL-11R kézikönyv. (Útmutató az FL-11R jelű LED-es villogó modell-leszállófény áramkör használatához) FL-11R kézikönyv (Útmutató az FL-11R jelű LED-es villogó modell-leszállófény áramkör használatához) 1. Figyelmeztetések Az eszköz a Philips LXK2 PD12 Q00, LXK2 PD12 R00, LXK2 PD12 S00 típusjelzésű LED-jeihez

Részletesebben

DEMUX 8. 8 csatornás digitálisról (DMX és DALI) 0-10V-ra átalakító - kezelési útmutató

DEMUX 8. 8 csatornás digitálisról (DMX és DALI) 0-10V-ra átalakító - kezelési útmutató DEMUX 8 8 csatornás digitálisról (DMX és DALI) 0-10V-ra átalakító - kezelési útmutató Bemutatás A DEMUX 8 egy DMX-512 és DALI jellel is vezérelhető átalakító, mely 8 csatorna értékét 0-10V-os jelekké alakítja.

Részletesebben

Útmutató EDC kézivezérlőhöz

Útmutató EDC kézivezérlőhöz Útmutató EDC kézivezérlőhöz ALAPFUNKCIÓK A kézivezérlő használata során állítsa az EDC vezérlő előlapján található forgó kapcsolót 0 állásba. Ezáltal a felhasználó a kézivezérlő segítségével férhet hozzá,

Részletesebben

DIALOG II PLM-B-000-LCD Hálózati paraméter felügyeleti modul Speciális készülékek

DIALOG II PLM-B-000-LCD Hálózati paraméter felügyeleti modul Speciális készülékek Speciális készülékek KIVITEL ALKALMAZÁS MŰKÖDÉS A DIALOG II PLM digitális szabadon programozható hálózati paraméter felügyeleti modul, három-, vagy egyfázisú hálózatok egyes, energetikai, illetve üzemviteli

Részletesebben

RF-973 Kétirányú, 4+4 csatornás, nagy hatótávolságú átjelző rádió HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

RF-973 Kétirányú, 4+4 csatornás, nagy hatótávolságú átjelző rádió HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ RF-973 Kétirányú, 4+4 csatornás, nagy hatótávolságú átjelző HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az RF-973-as az egyirányú 4 csatornás RF-970 (adó) RF-971 (vevő) átjelző páros újabb, kétirányú átjelzést lehetővé tevő,

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0

TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ 40404 V1.0 Készlet tartalma: M Távirányító D,I 2 /16 Ohmos hangszóró E Vezérlő egység R Infra vevő Csatlakozó pontok F Tápellátás 230V N Tápellátás 230V I Bal hangszóró ( piros vezeték

Részletesebben

KeyLock-23 Digitális kódzár 2 kimenettel, 3 bemenettel

KeyLock-23 Digitális kódzár 2 kimenettel, 3 bemenettel KeyLock-23 Digitális kódzár 2 kimenettel, 3 bemenettel HU Felhasználói és programozói leírás A kézikönyv tartalmára és a benne leírt berendezésre vonatkozóan a fejlesztő és gyártó fenntartja a változtatás

Részletesebben

Rádiókommunikációval is Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek.

Rádiókommunikációval is Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT készüléknek. - Műszaki adatok - Bekötés - Érzékelők - Levegő tisztítású ph armatúra - Nyomás alatt szerelhető ph armatúra Rádiókommunikációval is Az adatokat szabad rádiófrekvencián sugározza az őt lekérdező AQUADAT

Részletesebben

Sorbaépíthető jelző, működtető és vezérlőkészülékek

Sorbaépíthető jelző, működtető és vezérlőkészülékek w Lépcsőházi automaták w Schrack-Info Lépcsőházi automaták TIMON, VOWA, BZ BZ327350 w Lépcsőházi automata TIMON w Schrack-Info Energiamegtakarítási funkció Beállítható kapcsolási idő 0,5-30 perc Alacsony

Részletesebben

RD Csapadékdetektor távadó. v1.0 Előzetes

RD Csapadékdetektor távadó. v1.0 Előzetes RD Csapadékdetektor távadó v1.0 Előzetes UNITEK 2007 Ezt az oldalt szándékosan hagytuk üresen 2 Unitek Általános leírás A csapadékdetektor a mindenkori csapadékstátusz érzékelésére alkalmas. A RD csapadékdetektor

Részletesebben

AC-MFS. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás

AC-MFS. RFID kártyaolvasó és kódzár. Felhasználói leírás AC-MFS RFID kártyaolvasó és kódzár Felhasználói leírás 1.Tulajdonságok 1.1 Műszaki adatok Kártyaolvasó típusa Mifare 13.56 MHz Olvasási távolság 1-15 cm Nyitási lehetőségek Kártya / Kulcstartós kártya

Részletesebben

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető

Sebury BC Önálló RF kártyás és kódos beléptető Sebury BC-2000 Önálló RF kártyás és kódos beléptető A BC-2000 önálló RF kártyás és kódos beléptető a legújabb mikroprocesszoros technológia segítségével képes zárak, kapuk vezérlésére. A programozás a

Részletesebben

STD és SCU. STD400RC/RL-DIN és SAE STD1000RL-DIN és SAE SCU10-DIN és SAE. Dimmerek STD SCU

STD és SCU. STD400RC/RL-DIN és SAE STD1000RL-DIN és SAE SCU10-DIN és SAE. Dimmerek STD SCU és P112245 P112248 400RC/R-DI P112246 400RC/R-SAE b dimmerek izzólámpák, halogénlámpák fényáramát és motorok teljesítményét szabályozzák 40 1000 W-ig egy vagy több kapcsolási pontról. b Vezérelhetők a

Részletesebben

RUBICON Serial IO kártya

RUBICON Serial IO kártya RUBICON Serial IO kártya Műszaki leírás 1.0 Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Rubin Informatikai Zrt. 1149 Budapest, Egressy út 17-21. telefon: +361 469 4020; fax: +361 469 4029 e-mail: info@rubin.hu;

Részletesebben

Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz

Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz Használati útmutató M-SHEV hő és füstelvezető központhoz felépítése A hő és füstelvezető központ alap alkotóeleme az energia ellátás, ami magába foglalja a hálózati tápegységet, a töltőelektronikát és

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

Kommunikációs hálózat és felügyeleti rendszer elemei

Kommunikációs hálózat és felügyeleti rendszer elemei KIVITEL ALKALMAZÁS, Illeszthetõség A SYS700-R-HFR a Dialog-III rendszer épületgépészeti automatikai, valamint a hő- és füstelvezetési (HFR) rendszer adatátviteli igényeinek kiszolgálására lett kifejlesztve.

Részletesebben

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 300 / 301 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozó kívánság szerinti felhasználásra programozható az ECL-kártya segítségével.

Részletesebben

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató

Lars & Ivan THA-21. Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan THA-21 Asztali Headamp A osztályú Erősítő Használati útmutató Lars & Ivan Köszönjük, hogy Lars & Ivan gyártmányú készüléket választott. A Lars & Ivan elkötelezett mind a minőségi zenehallgatás

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

LÉPCSŐHÁZI AUTOMATÁK W LÉPCSŐHÁZI AUTOMATA TIMON W SCHRACK INFO W FUNKCIÓK W MŰSZAKI ADATOK

LÉPCSŐHÁZI AUTOMATÁK W LÉPCSŐHÁZI AUTOMATA TIMON W SCHRACK INFO W FUNKCIÓK W MŰSZAKI ADATOK W LÉPCSŐHÁZI AUTOMATA TIMON 150 BZ327210-A W FUNKCIÓK Energiamegtakarítás funkció Beállíthatóság 0,5 30 perc Halk működés Nagy bekapcsoló képesség, 80 A max / 20 ms 3 vagy 4 vezetékes bekötés Glimmlámpaállóság:

Részletesebben

USB I/O kártya. 12 relés kimeneti csatornával, 8 digitális bemenettel (TTL) és 8 választható bemenettel, mely analóg illetve TTL módban használható.

USB I/O kártya. 12 relés kimeneti csatornával, 8 digitális bemenettel (TTL) és 8 választható bemenettel, mely analóg illetve TTL módban használható. USB I/O kártya 12 relés kimeneti csatornával, 8 digitális bemenettel (TTL) és 8 választható bemenettel, mely analóg illetve TTL módban használható. Műszaki adatok: - Tápfeszültség: 12V DC - Áramfelvétel:

Részletesebben

VK-2001 V1.0 Vezetőképesség mérő és szabályozó műszer

VK-2001 V1.0 Vezetőképesség mérő és szabályozó műszer VK-2001 V1.0 Vezetőképesség mérő és szabályozó műszer Ipari Elektronika Project Kft 8800 Nagykanizsa, Magyar u. 132. Tel. / Fax: 93 / 311-364 TARTALOMJEGYZÉK 1. A KÉSZÜLÉKEN TALÁLHATÓ KIJELZŐ- ÉS KEZELŐSZERVEK:...

Részletesebben

RhT Léghőmérséklet és légnedvesség távadó

RhT Léghőmérséklet és légnedvesség távadó RhT Léghőmérséklet és légnedvesség távadó UNITEK 2004-2007 2 Unitek Általános leírás Az RhT léghőmérséklet és légnedvességmérő távadó az UNITEK új fejlesztésű intelligens mérőtávadó családjának tagja.

Részletesebben

Hexium VIDOC-JANUS Twisted Pair Receiver Terméklap

Hexium VIDOC-JANUS Twisted Pair Receiver Terméklap Hexium VIDOC-JANUS Twisted Pair Receiver Terméklap Hexium Kft. VIDOC-JANUS-TWR 2 1. Általános leírás A TWR (Twisted Pair Receiver) csavart érpáron érkező differenciális videojelet alakítja vissza koaxiális

Részletesebben

2000 Szentendre, Bükköspart 74 WWW.MEVISOR.HU. MeviMR 3XC magnetorezisztív járműérzékelő szenzor

2000 Szentendre, Bükköspart 74 WWW.MEVISOR.HU. MeviMR 3XC magnetorezisztív járműérzékelő szenzor MeviMR 3XC Magnetorezisztív járműérzékelő szenzor MeviMR3XC járműérzékelő szenzor - 3 dimenzióban érzékeli a közelében megjelenő vastömeget. - Könnyű telepíthetőség. Nincs szükség az aszfalt felvágására,

Részletesebben

1G modul használati útmutató v Használati útmutató

1G modul használati útmutató v Használati útmutató Használati útmutató Egység neve: GSM hívó (1G modul) Egység tartalma: GSM hívó modul (HP008) (1) Mikrofon egység (opcionális tartozék) Extra bementek kábele (opcionális tartozék) Relé (opcionális tartozék)

Részletesebben

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf

2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység. VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10. VDT10 Leírás v1.4.pdf 2-VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Beltéri egység VDT10 Felhasználói és telepítői kézikönyv VDT10 VDT10 Leírás v1.4.pdf Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók

Részletesebben

213-1. ERC 100 Digitális paraméterezhetõ speciális szabályozó. 2010. július. Szabályozók és vezérlõk KIVITEL

213-1. ERC 100 Digitális paraméterezhetõ speciális szabályozó. 2010. július. Szabályozók és vezérlõk KIVITEL 13-1 KIVITEL ALKALMAZÁS, ILLESZTHETÕSÉG Az ERC 100 digitális szabályozó a DIALOG III család tagja. Ventilátoros klímakonvektorok (fan-coil készülékek) intelligens szabályozását és vezérlését végzi. A készülék

Részletesebben

E3X-DA-N FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓ OMRON

E3X-DA-N FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓ OMRON E3X-DA-N FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓ OMRON Nagyteljesítményű Hengeres kialakítású, digitális fémtokozású fotokapcsoló közelítéskapcsoló száloptikához Digitális kijelzőn látható a pillanatnyi érzékelési állapot

Részletesebben

IDAXA-PiroSTOP. BI12KR8 Optocsatolt bemeneti egység 12 bemenettel és Relés kimeneti egység 8 relével. Terméklap 2004/0177/073

IDAXA-PiroSTOP. BI12KR8 Optocsatolt bemeneti egység 12 bemenettel és Relés kimeneti egység 8 relével. Terméklap 2004/0177/073 IDAXA-PiroSTOP BI2KR8 bemeneti egység 2 bemenettel és Relés kimeneti egység 8 relével 24/77/73 Terméklap Hexium Kft. BI2KR8 Terméklap Rev 2 2 Tartalomjegyzék. ISMERTETŐ... 3 2. HARDVER... 4 2. LED... 5

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

Idő és nap beállítás

Idő és nap beállítás Kézikönyv UTH-20A Idő és nap beállítás Jelen idő beállítás : Nyomja meg az 'hour' és a 'min' gombot egy időben, a nap és jelen idő villogni kezd a kijelző alján. Az óra megváltoztatásához használjuk az

Részletesebben

GSM távkapcsoló működési leírás

GSM távkapcsoló működési leírás Univerzális távkapcsoló bemenetekkel Üzembe helyezés GSM távkapcsoló működési leírás Sorkapcsok: 1 - tápfeszültség + 12V ( kiegészítő akku esetén 13,6-14V ) 2 - tápfeszültség 0V ( test) 3 - Nem használt

Részletesebben

PCS-1000I Szigetelt kimenetű nagy pontosságú áram sönt mérő

PCS-1000I Szigetelt kimenetű nagy pontosságú áram sönt mérő GW Instek PCS-1000I Szigetelt kimenetű nagy pontosságú áram sönt mérő Új termék bejelentése A precízen elvégzett mérések nem hibáznak GW Instek kibocsátja az új PCS-1000I szigetelt kimenetű nagypontosságú

Részletesebben

VMD960 MB. Digitális video mozgásérzékelő Egycsatornás verzió. Jellemzői

VMD960 MB. Digitális video mozgásérzékelő Egycsatornás verzió. Jellemzői VMD960 MB Digitális video mozgásérzékelő Egycsatornás verzió Jellemzői Professzionális kültéri videó mozgásérzékelő Felbukkanó vagy eltűnő álló tárgyak detektálása Objektumszámlálás (ember, jármű) Rendkívül

Részletesebben

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység

2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység 2 VEZETÉKES KAPUTELEFON RENDSZER Kültéri egység VDT-607C/S1 VDT-607C/S1 Leírás v1.0 Tartalomjegyzék 1. Felépítés és funkciók...3 2. Felszerelés...4 3. Beállítások...4 3.1. Kaputábla címének beállítása...5

Részletesebben

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz

TÁVSZABÁLYZÓ. Kezelési útmutató. KJR-90 típushoz Kezelési útmutató TÁVSZABÁLYZÓ KJR-90 típushoz Kérjük, hogy használatbavétel előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót Elolvasás után őrizze meg, mert később is hasznos információkat találhat benne.

Részletesebben

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás

GSM-GPS gépjárművédelmi egység műszaki leírás GSM-GPS Fejlesztő és Szolgáltató Kft. TELEKOMMUNIKÁCIÓ H -1033 Budapest, Polgár u. 8-10. Tel.:(00-36-1)368-2052 Fax.(00-36-1)368-8093 E-mail: mcmkft@.axelero.hu. 1. 2004. 06. 24. Pintér Tamás Nagy Mihály

Részletesebben

Műszaki leírás MDCU-05D. Típusú asztali diszpécser kezelőegységhez

Műszaki leírás MDCU-05D. Típusú asztali diszpécser kezelőegységhez D Műszaki leírás MDCU-05D Típusú asztali diszpécser kezelőegységhez MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ 1. 03.08. 01 DCULS3208/-D 1 1. A kezelőegység szolgáltatásai: Az MDCU-05B típusú asztali diszpécser kezelőegység

Részletesebben

TARTALOM JEGYZÉK. Strobe controller. Tartalom

TARTALOM JEGYZÉK. Strobe controller. Tartalom Strobe controller TARTALOM JEGYZÉK Tartalom.............................................................................3 Általános tudnivalók.....................................................................4

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos

1 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül. 2 lakásos Felületre szerelhető Kártyaolvasó nélkül DT607-ID-FE-S1. 1 lakásos Típusok kis rendszerekhez C-S1 -ID-S3 YLI SIKMGNESEK Leírás 2ESY egy egyszerűen telepíthető, és beköthető, 2 vezetékes kaputelefon rendszer. US-os rendszerű kaputelefon képes audió, valamint videó rendszert

Részletesebben

Önálló beléptetés vezérlő. Felhasználói kézikönyv. SAC6 sorozat. Kérjük, olvassa el a használati utasítást, mielőtt használja a készüléket!

Önálló beléptetés vezérlő. Felhasználói kézikönyv. SAC6 sorozat. Kérjük, olvassa el a használati utasítást, mielőtt használja a készüléket! Önálló beléptetés vezérlő Felhasználói kézikönyv SAC6 sorozat Kérjük, olvassa el a használati utasítást, mielőtt használja a készüléket! 1. Csomag tartalma Megnevezés Mennyiség Adatok SAC6 vezérlő 1 Felhasználói

Részletesebben

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft.

Kezelési útmutató. Kétirányú rendszerrádió RF-811. RF Elektronikai Kft. Kezelési útmutató RF-811 Kétirányú rendszerrádió RF Elektronikai Kft. Rendszertechnikai leírás 2 Az RF 811 készülék a felhasználónál van elhelyezve. Telepítés után a hálózatot keresi, majd a kapcsolódás

Részletesebben

MASCO új termékek 2014. augusztus 14.

MASCO új termékek 2014. augusztus 14. PROVISION-ISR Termékkód PR-BX380IP PR-DI380IPVF Leírás PROVISION-ISR inframegvilágítós 1,3 megapixeles IP box kamera, 1280x960/1280x720 felbontás, H.264 tömörítés, ONVIF, 1/3" SONY CMOS képérzékelő, manuális

Részletesebben

Irányítástechnika 1. 8. Elıadás. PLC rendszerek konfigurálása

Irányítástechnika 1. 8. Elıadás. PLC rendszerek konfigurálása Irányítástechnika 1 8. Elıadás PLC rendszerek konfigurálása Irodalom - Helmich József: Irányítástechnika I, 2005 - Zalotay Péter: PLC tanfolyam - Klöckner-Möller Hungária: Hardverleírás és tervezési segédlet,

Részletesebben

Adaptív POS Multiplexer APM

Adaptív POS Multiplexer APM 1. Feladat, működési elv 2. Rendszertechnika 3. Üzemeltetés 4. Műszaki paraméterek 1. Feladat, működési elv Adaptív POS Multiplexer APM Az áruházakban, bankfiókokban használt hitelkártya-leolvasó POS terminálok

Részletesebben

UTASÍTÁSOK AK-CC A ellenállásos 5FLA, 30LRA 10 A ellenállásos 5FLA, 30LRA 6 A ellenállásos 3FLA, 18LRA 131 VA vezérlés (indítási)

UTASÍTÁSOK AK-CC A ellenállásos 5FLA, 30LRA 10 A ellenállásos 5FLA, 30LRA 6 A ellenállásos 3FLA, 18LRA 131 VA vezérlés (indítási) UTASÍTÁSOK AK-CC 210 t amb = 0 - +55 C 230 V váltóáram, 50/60 Hz 2.5 VA 10 V < U < 256 V DO1. Hűtés* DO2. * DO3. Ventilátor vagy 2. hűtés* DO4. Alarm, világítás, élfűtés vagy forró gázas leolvasztás* Koordinált

Részletesebben

A 18142 típusú tápegység felhasználható minden olyan esetben, ahol 0-30V egyenfeszültségre van szükség maximálisan 2,5 A terhelıáram mellett.

A 18142 típusú tápegység felhasználható minden olyan esetben, ahol 0-30V egyenfeszültségre van szükség maximálisan 2,5 A terhelıáram mellett. Analóg DC tápegységek: 18141 típ. DC tápegység, 30V/1,2A Kijelzı: 1 db mőszer A 18141 típusú tápegység elektronikus készülékek tápfeszültség ellátására alkalmas, de felhasználható minden olyan esetben,

Részletesebben

Rubin SMART COUNTER. Műszaki adatlap 1.1. Státusz: Jóváhagyva Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Parádi Csaba. Rubin Informatikai Zrt.

Rubin SMART COUNTER. Műszaki adatlap 1.1. Státusz: Jóváhagyva Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Parádi Csaba. Rubin Informatikai Zrt. Rubin SMART COUNTER Műszaki adatlap 1.1 Státusz: Jóváhagyva Készítette: Forrai Attila Jóváhagyta: Parádi Csaba Rubin Informatikai Zrt. 1149 Budapest, Egressy út 17-21. telefon: +361 469 4020; fax: +361

Részletesebben

SP-PROG (SP-PROG-BT) Univerzális USB (Bluetooth/USB) Programozó

SP-PROG (SP-PROG-BT) Univerzális USB (Bluetooth/USB) Programozó SP-PROG (SP-PROG-BT) Univerzális USB (Bluetooth/USB) Programozó Használati útmutató (v1.0) Tartalomjegyzék 1. BEVEZETÉS... HIBA! A KÖNYVJELZŐ NEM LÉTEZIK. 2. ELSŐ LÉPÉSEK... HIBA! A KÖNYVJELZŐ NEM LÉTEZIK.

Részletesebben

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók

CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók CLEVER LIGHT RENDSZER/ Dinamikus kijáratmutatók Balatonföldvár, 2018. március 22-23. ASM-Security Kft. Rendszerelemek Hagyományos lámpatestek Címzett lámpatestek Címzett központok Dinamikus kijáratjelzők

Részletesebben

T2-CNCUSB vezérlő család hardver segédlet

T2-CNCUSB vezérlő család hardver segédlet T2-CNCUSB vezérlő család hardver segédlet CPU5A Kártyaméret: 100x100mm 3 vagy 4 tengelyes interpoláció, max.125 KHz léptetési frekvencia. Szabványos kimenetek (Főorsó BE/KI, Fordulatszáám: PWM / 0-10V,

Részletesebben

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ

QALCOSONIC HEAT 2 ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ AXIOMA ENCO QALCO XILO SOLVO ULTRAHANGOS HŰTÉSI- ÉS FŰTÉSI HŐMENNYISÉGMÉRŐ QALCOSONIC HEAT 2 ALKALMAZÁS EGYEDI JELLEMZŐK A QALCOSONIC HEAT2 Ultrahangos hűtési- és fűtési hőmennyiségmérőt elfogyasztott

Részletesebben

K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó

K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó K E Z E L É S I Ú T M U T A T Ó Szinusz-inverter HS 1000 CE 230V AC / 1000VA folyamatos / 2500VA csúcs Tisztelt Felhasználó! Üzembehelyezés elõtt kérjük olvassa el figyelmesen a kezelési útmutatót. FIGYELEM!

Részletesebben

KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. VGA - DVI-D / kompozit választható (mechanikus kapcsoló)

KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. VGA - DVI-D / kompozit választható (mechanikus kapcsoló) KÉRJÜK, HOGY GONDOLJA ÁT, MIELŐTT NYOMTAT. Műszaki jellemzők SMART Document Camera Modell SDC-330 Fizikai jellemzők Méret Felállított 28,9 cm széles 41,7 cm magas 37 cm mély (11 3/8" 16 3/8" 14 5/8") Összehajtott

Részletesebben

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával

Premier 412, 816, 816+ és 832 felhasználói útmutató. Kezelési útmutató. PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz. RKP16+ kezelőegység használatával Kezelési útmutató PREMIER 412, 816, 816+ és 832 központokhoz RKP16+ kezelőegység használatával A kezelőegység felépítése Az Ön vagyonvédelmi rendszeréhez egy vagy több kezelőegység csatlakozik. Ezekkel

Részletesebben

Sebury F007-EM. Önálló RF kártyás és ujjlenyomat olvasós beléptető

Sebury F007-EM. Önálló RF kártyás és ujjlenyomat olvasós beléptető Sebury F007-EM Önálló RF kártyás és ujjlenyomat olvasós beléptető Kábelcsatlakozó Szabotázsvédelem F007-EM Az F007-EM önálló RF kártyás és ujjlenyomat olvasós beléptető a legújabb mikroprocesszoros technológia

Részletesebben

Tápfeszültség: 230 V AC; %, 50 Hz Maximális fogyasztás: 2,7 VA

Tápfeszültség: 230 V AC; %, 50 Hz Maximális fogyasztás: 2,7 VA KIVITEL ALKALMAZÁS. ILLESZTHETÕSÉG A modul a split klíma berendezések kiegészítő felügyeleti eszköze. Segítségével megoldható az állandó felügyelet nélkül üzemelő berendezések távfelügyelete. A készülék

Részletesebben

AJÁNLAT. Pilis Város Önkormányzata. Hajnal Csilla polgármester asszony részére. Tárgy: Szavazatszámláló és konferencia rendszer eszközeinek beszerzése

AJÁNLAT. Pilis Város Önkormányzata. Hajnal Csilla polgármester asszony részére. Tárgy: Szavazatszámláló és konferencia rendszer eszközeinek beszerzése AJÁNLAT Pilis Város Önkormányzata Hajnal Csilla polgármester asszony részére Tárgy: Szavazatszámláló és konferencia rendszer eszközeinek beszerzése Tisztelt Ajánlatkérő! Ajánlat száma: 218/NJ/2017 Köszönjük,

Részletesebben

MT-543Ri plus/04 DIGITÁLIS HŐFOKSZABÁLYZÓ, IDŐZÍTŐVEL, HANGJELZÉSSEL HŰTÉS-FŰTÉSTECHNIKAI ÉS EGYÉB, IDŐZÍTÉST IGÉNYLŐ IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ

MT-543Ri plus/04 DIGITÁLIS HŐFOKSZABÁLYZÓ, IDŐZÍTŐVEL, HANGJELZÉSSEL HŰTÉS-FŰTÉSTECHNIKAI ÉS EGYÉB, IDŐZÍTÉST IGÉNYLŐ IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ MT-543Ri plus/04 DIGITÁLIS HŐFOKSZABÁLYZÓ, IDŐZÍTŐVEL, HANGJELZÉSSEL HŰTÉS-FŰTÉSTECHNIKAI ÉS EGYÉB, IDŐZÍTÉST IGÉNYLŐ IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ Méréshatár: NTC -50 +105 C Pt100-99 - +300 C Pontosság: 1 digit

Részletesebben

Harting vagy csapfedeles. Leírás. Műszaki adatok. Tápfeszültség: 3x400V+Nulla+Föld, AC ±10% Frekvencia: 50Hz ± 5% Teljesítmény: 5W ( Stand-by )

Harting vagy csapfedeles. Leírás. Műszaki adatok. Tápfeszültség: 3x400V+Nulla+Föld, AC ±10% Frekvencia: 50Hz ± 5% Teljesítmény: 5W ( Stand-by ) 2,3 kw kimeneti teljesítmény csatornánként DMX 512 vezérlés DMX címzés csatornánként (Patch) Előfűtés Csatorna teszt Hőmérsékelet vezérelt csendes ventilátor Harting vagy csapfedeles kimenet 2U rack méret

Részletesebben

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3X-DA-N

OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3X-DA-N OMRON FOTOELEKTROMOS KAPCSOLÓK E3X-DA-N E3X-DA-N Nagyteljesítményû digitális fotokapcsoló száloptikához n látható a pillanatnyi érzékelési állapot abszolút értékben, illetve százalékban Nagytávolságú,

Részletesebben