ATTACK MAXIMUS RZT, RZK, RT, RK, RST, RSK PLUS ATMOSZFERIKUS GÁZKAZÁN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ATTACK MAXIMUS RZT, RZK, RT, RK, RST, RSK PLUS ATMOSZFERIKUS GÁZKAZÁN"

Átírás

1 ATTACK MAXIMUS RZT, RZK, RT, RK, RST, RSK PLUS ATMOSZFERIKUS GÁZKAZÁN. A T T A C K. S K

2 AZ ATTACK, S.R.O. VÁLLALATRÓL yy A legnagyobb szlovák hőechnikagyáró, aely csak szlovák őkével rendelkezik és egy ulajdonosa van. yy Már 17 éve van jelen a piacon, és ezidő ala a világ öbb, in 46 országában erjeszkede. yy A szilárd üzelésű, pelle, illeve bioassza, földgáz és LPG gázkazánok legszélesebb skálájá kínálja. Az ATTACK, s.r.o fő célja és filozófiája kiváló, jóinőségű, űködőképes, odern dizájnnal elláo erékek fejleszése, aelyek ekineel a környezere, valain kedvező árra a legagasabb üzelési haásfoko érik el. TERMÉKPORTFÓLIO Az ATTACK, s.r.o. erékporfóliójának jellegzeessége, hogy erékek széles skálájá kínálja, aelyek az ado erék ípusa, eljesíénye, üzelőanyagának ípusa földgáz, LPG, szilárd üzelőanyag vagy pelle, illeve bioassza alapján különbözeheőek eg. Jelenleg az ATTACK s.r.o. a legnagyobb DÍJAK erékporfólióval rendelkezik, valain inden egyes csopor válaszási leheőségek hosszú sorá kínálja a különböző válozaok, illeve eljesíények ekineében. TERMÉKEK yy ATTACK DP és ATTACK DPX 2 erékcsalád 2 odell yy Pelle kazánok, pelle égők 4 odell yy Beléri pelle kandallók (légeres és vízeres is) 0 odell yy Szilárd és pelle üzelésű önövas kazánok 22 odell yy Pufferarály 74 odell yy Szoláris echnika 18 szoláris berendezés yy Fali kondenzációs gázkazánok 6 odell yy Fali aoszferikus gázkazánok 6 odell yy Álló önövas gázkazánok 92 odell yy HMV árolók (közvelen és közvee elegíésű 4 odell yy Fali villanykazán 4 odell yy Radiáor 855 odell yy és ás arozékok, valain alkarészek 2 odell BIZONYÍTVÁNYOK Az ATTACK, s.r.o. ISO 9001 inőségi bizonyívánnyal rendelkezik: yy Kazánok ervezéséér és fejleszéséér, yy Kazánok gyárásáér, yy Berendezések és kazánok szervizeléséér Az ATTACK, s.r.o. célja, hogy a sajá oszályában inden egyes eréke a legjobbakhoz arozzon. Erről leginkább azon díjak sora anúskodik, aelyre különböző nezeközi, illeve hazai kiállíás során e szer. A díjaka, aelyekben a kiválaszo erékek szine indegyike részesül, egy öbbagú szakai bizoság oszja ki. 2 Az ATTACK erékek indegyike inőségi és préiu erék, aely a legújabb kuaások alapján a legodernebb echnológiával készül. A erékek CE, TÜV, GOST űszaki vizsgálai inézeeiben jóvá hagyo inőségi bizonyívánnyokkal rendelkeznek.

3 KUTATÁS ÉS FEJLESZTÉS Az ATTACK, s.r.o. sajá kuaó és fejleszési közponal rendelkezik. A vállala előnyben részesíi a kiváló inőségű kifinoul, innovaív erékek fejleszésé, aelyek képesek egállni a helyüke a konkurenciaharcban, ind európai, ind világpiaci viszonylaban. Az ATTACK erékek indegyike a rávonakozó norákkal, specifikációkkal, jogi és ás előírásokkal összhangban kerülnek ajánlásra, illeve fejleszésre. A egfelelő koponensek kiválaszása a legszigorúbb jóváhagyási kriériuok alapján örénik, és az ATTACK kazánok eseében csakis neves cégek egbízhaó, hosszúéves üzeeleéssel igazol koponensei és anyagai lehe felhasznáni. Az ATTACK, s.r.o. ne űködik együ ás gyárókkal a fejleszés során, valain arra örekszik, hogy indig egy lépéssel a konkurencia elő álljon. AZ ATTACK ELŐÁLLÍTÓ ÜZEME Álló és falikazánok beszerelése Az ATTACK s.r.o. erékei sajá gyárócsarnokokban kerülnek előállíásra, ahol a gyárás önövas és acél bioassza kazánokra, fali gázkazánokra és önövas állókazánokra agolódik. Bioassza kazánok gyárása Az ATTACK s.r.o. a kazángyárás legújabb és legodernebb echnológiáival rendelkezik (roboizál hegesző részleg, lézeres részleg sb.), ai öbb erüleen kiagasló a jelenlegi európai sandardo ekinve, valain jelenősen növeli a végerékek inőségé. A bioassza kazánok gyárási echnológiája Az ATTACK erékek a legagasabb köveelényeknek egfelelő inőséggel rendelkeznek. A kazánok speciális kazánleezekből készülek. MIÉRT VÁLASSZA AZ ATTACK-OT? yy 17 éves űködése ala öbb, in eréke gyáro yy Az ATTACK erékek a legodernebb echnológiákkal készülek yy Innovaív egoldásokkal rendelkezik yy A erékek kiváló fogyaszási és eissziós érékekkel rendelkeznek yy Teljeskörű echnikai segíség yy Legjobb inőségű, űködésű csúcserékek kiváló dizájnnal yy Az ügyfelek és üzlefelek a világ bárely részén igényelhenek erékképzés. yy Bioassza erékek széles skálája, gáz- és szoláris echnika ugyanaól a gyáróól EXPORT TEVÉKENYSÉG Az ATTACK s.r.o. exporevékenysége jelenleg öbb, in 46 országra vonakozik, száuk pedig egyre nő. Terékei az EÚ összes országába, USA-ba, Kanadába, valain Új-Zélandra is szállíja. Külföldön legnagyobb érdeklődésnek a odern faelgázosíó és pelle kazán örvend, aelyekre jelenleg leginkább az európai és az aerikai koninensen van keresle. Ugyanakkor az álló gázkazánok is népszerűek, aelyek a ávoli Szibériában is egbízhaóan képviselik cégünke. A különböző országokban különböző erékekre van keresle. Az ATTACK s.r.o. ezér inden egyes ügyfele egyedi ódon kezel, hogy így konkré igényeknek egyen elege, aivel az elégede ügyfelek sorá =Expor gyarapíja. A széleskörű erékválaszéknak köszönheően a cég ényleg elege ud enni inden egyes ügyfél igényeinek.

4 ATTACK MAXIMUS PLUS FALI KAZÁNOK Az ATTACK MAXIMUS PLUS új luxusos fali kazánjai az ATTACK, s.r.o. ársaság hosszú ávú kuaásainak eredénye, aelynek alapja a külföldi piac sokéves apaszalaa. yy Elegáns kopak dizájn, yy a legodernebb inegrál echnológia, yy ikroprocesszoros vezérlés és öndiagnoszika, yy egbízhaó auoaikus űködeés, a eljesíény folyaaos szabályozása, yy Inuiív felhasználói vezérlés, ekvierikus szabályozás, yy alacsony üzelőanyag-fogyaszás, yy agas haásfok és hosszú ávú ökológiai gazdálkodás, ezek azok a ulajdonságok, aelyek ia az ATTACK fali gázkazánok világszere szereznek ügyfeleke. Az ATTACK kazánok ajánlaa opiális egoldás hoz inden alkalazáshoz, garanálva az egyszerű beszerelés és a inőségi auorizál szerviz. AZ INTEGRÁLT FUNKCIÓK LEÍRÁSA MIKROPROCESSZOROS ELEKTRONIKA Az ATTACK összes kínálaban levő kazánja PID eljesíényoduláció, űködési állapo öndiagnoszikájá és opializáció, a bizonságos és ökológiai űködés garanáló hibajelzés deekciójá és indikációjá aralazza, valain felhasználói odern ikroprocesszoros elekronikus vezérlőpulal van elláva. ECO/COMFORT FUNKCIÓ A COMFORT funkció akiválása kieelkedően növeli a HMV előállíásának felhasználói koforjá. FAGY ELLENI VÉDELEM Abban az eseben, ha a hőérsékle a kazánban 6 C alá süllyed, begyullad az égő és a szivayú is bekapcsol. Így védekezik a berendezés a fagy okoza sérülésekkel szeben. Ez a funkció csak akkor akív, ha a kazán csalakozava van a gázvezeékre és az elekroos árara. LEGIONELLA ELLENI FUNKCIÓ A Legionella a HMV bakériuok álali szennyeződésének egy ipikus forája, aely különösen veszélyes az eber egészségôre nôzve. Ez a bakériuo a víz öbb, in 60 C-ra örénő felelegíése puszíja el. Az ATTACK kazánok iniu heene egyszer leheővé eszik a víz 65 C- ra örénő felelegíésé a HMV arályban, függelenül a HMV eroszájának beállíásáól. A SZIVATTYÚ FUNKCIÓJÁNAK BLOKKOLÁSGÁTLÓ VÉDELME Abban az esebe, ha 24 órán belül ne kapcsol be a szivayú, a kazán auoaikája indig bekapcsolja körülbelül 5 ásodpercre, hogy ne blokkoljon le a szennyeződések lerakódásával (pl. a nyári időszakban vagy hosszan aró inakiviás eseén). BIZTONSÁGI TULAJDONSÁGOK yy Önlégeleníő szelep yy Nyoáskapcsoló yy Nyoásérzékelő yy 9 bar bizonsági szelep (RZT-K) yy Auoaikus bypass 4 yy Bizonsági szelep bar yy Bizonsági és füsgázeroszá yy 2 l es HMV águlási arály (odell RZT-K)

5 ATTACK MAXIMUS RZT, RZK PLUS Az ATTACK MAXIMUS RZT, RZK Plus fali kazán odern kialakíással, korszerű echnológiával felszerelve, fokozo egbízhaósággal és inőségi konsrukcióval bír. Az ATTACK MAXIMUS RZT, RZK Plus kazán fűésre és HMV vízelegíésre erveze, beépíe 60 lieres neesacél arállyal, a hőcserélő agas fokú haékonyságával és nagyon alacsony eisszió-képződéssel rendelkezik, valain földgázzal (G20) vagy propánnal (G1) űködee, ikroprocesszoros vezérlő rendszerrel felszerel. Az RZT, RZK Plus kazánes a felszínén szilikonnal kezel réz hőcserélőből és egy 12 vállú neesacél égőből áll, aely elekronikus gyújással, ionizációs láng vezérléssel és odulációs gázszeleppel van elláva. ELŐNYEI yy Fali kobinál gázkazán KF- hez és HMV előállíásához yy Réz hőcserélő korhadás gáló védeleel yy folyaaos elekronikus eljesíény oduláció yy 60 lieres neesacél arály yy ikroprocesszoros vezérlés yy 8 lieres águlási arály yy KF szivayú yy MVH COMFORT/ECO y rendszerképzés yy OpenTher inelligens szabályzó yy fagyás elleni védele, a szivayú blokkolásgáló védele yy digiális kijelző yy öndiagnoszika /4 /4 /4 ne e G G G ie /4 en 4 k G / yy ekvierikus szabályozás e ás en a ene és hoz s be z G e oz i Fű ály űé yho yy auoaikus bypass s b lak és k r F ál é a a Fű TECHNIKAI PARAMÉTEREK Fű RZK Plus Max. / in. hő eljesíény KF Max. / in. hő eljesíény HMV bar 20 Gáznyoás G1 bar 7 Oszályhaékonyság a 92/42 EHS irányelv alapján ««Eissziós oszály NOX A kazán eljes haékonysága % HMV víz érfogaa a kazánban l 60 l/10 in HMV áfolyás Δ 0 C l/óra 750 V / Hz ~ 20 / 50 Elekroos eljesíény HMV villaos energia erelés Az üres kazán öege kg Füsgáz csalakozaás 100/60; 80/125 5; Elekroos feszülség 2 Gáznyoás G20 Méreek (Sz x Ma x Mé) 7 V RZT Plus A kazán csalakozaása a kéényre 5 M ah Egység HMV áfolyás Δ 0 C 6 ar V M ah Paraéer s zc Gá ATTACK MAXIMUS FALI KAZÁN beépíe 60 lieres HMV arállyal 600 x 820 x LEÍRÁS 1. A víz beállío hőérsékleének csökkenésére szolgáló 2. A víz beállío hőérsékleének növelésére szolgáló. A fűőberendezésben lévő víz beállío hőérsékleének csökkenésére szolgáló 4. A fűőberendezésben lévő víz beállío hőérsékleének csökkenésére szolgáló 5. LCD kijelző 6. Üzeód kapcsoló Nyár/Tél 7. Üzeód kapcsoló Econoy/Cofor 8. Beállíások visszaállíására szolgáló /a berendezés felölése 9. Készülék kikapcsoló/bekapcsoló ja 10. Menü Szabályozo hőérsékle

6 ATTACK MAXIMUS rs, rsk plus Az ATTACK MAXIMUS RST, RSK Plus fali kazán odern kialakíással, korszerű echnológiával felszerelve, fokozo egbízhaósággal és inőségi konsrukcióval bír. Az ATTACK MAXIMUS RST, RSK Plus kazán fűésre és HMV áfolyásos vízelegíésre erveze, agas fokú haékonyságával és nagyon alacsony eisszió-képződéssel rendelkezik, valain földgázzal (G20) vagy propánnal (G1) űködee, ikroprocesszoros vezérlő rendszerrel felszerel. Az RST, RSK Plus kazánes a felszínén szilikonnal kezel réz hőcserélőből és egy 11 vállú neesacélból égőből áll, aely elekronikus gyújással, ionizációs lángvezérléssel és odulációs gázszeleppel van elláva. ELŐNYÖK yy fali kobinál gázkazán KF- hez y és HMV előállíásához bierikus hőcserélővel yy réz hőcserélő korhadásgáló védeleel yy folyaaos elekronikus eljesíényoduláció yy ikroprocesszoros vezérlés yy 7 lieres águlási arály yy KF szivayú yy MVH COMFORT/ECO rendszerképzés yy OpenTher inelligens szabályzó yy fagyáselleni védele,a szivayú blokkolásgáló védele yy digiális kijelző ATTACK MAXIMUS FALI KAZÁN a HMV áfolyó elegíésével e en /4 /4 i k z G s G ene/4 4 e s / ki Fűé lyho aá bez G G s e é á oz és o ar lak Fű ályh en Fű V be M csa ar V és a H Gáz M Fű H a ne /4 G 7 16 TECHNIKAI PARAMÉTEREK Max. / in. hő eljesíény KF Max. / in. hő eljesíény HMV Egység RST Plus RSK Plus bar 20 Gáznyoás G1 bar 7 Oszályhaékonyság a 92/42 EHS irányelv alapján ««Eissziós oszály NOX A kazán eljes haékonysága % HMV víz érfogaa a kazánban l 0, l/in 1,7 9 HMV áfolyás Δ 0 C l/in 11,4 V / Hz ~ 20 / 50 Elekroos eljesíény 110 MVH villaos energia erelés Az üres kazán öege kg 2 27 Füsgáz csalakozaás 100/60; 80/125 5; Méreek (Sz x Ma x Mé) Elekroos feszülség A kazán csalakozaása a kéényre Gáznyoás G20 HMV áfolyás Δ 25 C x 700 x Paraéer LEÍRÁS 1. A víz beállío hőérsékleének csökkenésére szolgáló 2. A víz beállío hőérsékleének növelésére szolgáló. A fűőberendezésben lévő víz beállío hőérsékleének csökkenésére szolgáló 4. A fűőberendezésben lévő víz beállío hőérsékleének csökkenésére szolgáló 5. LCD kijelző 6. Üzeód kapcsoló nyár/él 7. Üzeód kapcsoló Econoy/Cofor 8. Meleg víz jelzés 9. MHV elegíés 10. Nyári üzeód űködésben 11. Muli funkciós üzeód űködésben (villog a hőcserélő védeli funkciójakor) 12. Eco (Econoy) üzeód űködésben 1. Fűés üzeódban 14. Fűés jelzése 15. Az égő űködésben és az akuális eljesíény (villog a lángvédeli funkciónál)

7 ATTACK MAXIMUS r, rk plus Az ATTACK MAXIMUS RT, RK Plus fali kazán odern kialakíással, korszerű echnológiával felszerelve, fokozo egbízhaósággal és inőségi konsrukcióval bír. Az ATTACK MAXIMUS RT, RK Plus kazán fűésre erveze, agas fokú haékonyságával és nagyon alacsony eisszióképződéssel rendelkezik, valain földgázzal (G20) vagy propánnal (G1) űködee, ikroprocesszoros vezérlő rendszerrel felszerel. Az RT, RK Plus kazánes a felszínén szilikonnal kezel réz hőcserélőből és egy 11 vállú neesacélból égőből áll, aely elekronikus gyújással, ionizációs láng vezérléssel és odulációs gázszeleppel van elláva Az RT, RK Plus kazánokhoz egy külső elegvizes arály (kiegészíő) csalakozahaó. ELŐNYÖK yy fali kobinál gázkazán KF- hez és HMV előállíásához yy onoerikus réz hőcserélő korhadás y gáló védeleel yy folyaaos elekronikus eljesíény y oduláció yy öndiagnoszika yy ikroprocesszoros vezérlés yy 8 lieres águlási arály yy KF szivayú, auoaikus bypass yy MVH COMFORT/ECO rendszerképzés yy OpenTher inelligens szabályzó yy fagyás elleni védele, a szivayú y blokkolásgáló védele /4 /4 V /4 4 4 G G M / MV / e e er H s G G r H G yy digiális kijelző en en nén aá ene éne ene i i ko oz e kon sk k be lak b é és yy inelligens ekvierikus y a és és Fű Fű cs Fű ű z F Gá szabályozás yy a haékonyság háro csillaga a 92/42 EEC szerin (urbó odell) yy felkészülés a szolár berendezés csalakozaására a HMV elegíésére ATTACK MAXIMUS FALI KAZÁN a HMV arály csalakozaásának leheőségével TECHNIKAI PARAMÉTEREK Max. / in. hő eljesíény KF Egység RT Plus RK Plus Gáznyoás G20 bar 20 Gáznyoás G1 bar 7 ««Oszályhaékonyság a 92/42 EHS irányelv alapján Eissziós oszály NOX A kazán eljes haékonysága % 9 91 HMV áfolyás Δ 20 C l/10 in HMV áfolyás Δ 0 C l/óra Elekroos feszülség V / Hz ~ 20 / 50 Elekroos eljesíény kg 2 27 Füsgáz csalakozaás 100/60; 80/125 5; Méreek (Sz x Ma x Mé) 8 Az üres kazán öege A kazán csalakozaása a kéényre 700 Paraéer 450 x 700 x LEÍRÁS 1. A víz beállío hőérsékleének csökkenésére szolgáló 2. A víz beállío hőérsékleének növelésére szolgáló. A fűőberendezésben lévő víz beállío hőérsékleének csökkenésére szolgáló 4. A fűőberendezésben lévő víz beállío hőérsékleének csökkenésére szolgáló 5. LCD kijelző 6. Üzeód kapcsoló nyár/él 7. Üzeód kapcsoló Econoy/Cofor 8. Beállíások visszaállíására szolgáló /a berendezés felölése 9. Készülék kikapcsoló/bekapcsoló ja 10. Menü Szabályozo hőérsékle

8 ATTACK, s.r.o. Dielenská Kružná Vrúky Slovakia Tel: Fax: E-ail: expor@aack.sk eb: Výrobca ATTACK s.r.o. si vyhradzuje právo echnických zien výrobkov bez predchádzajúceho upozornenia. ATTACK, s.r.o. producer reserves he righ o change echnical paraeers and diensions of boilers wihou previous warning. Der Herseller ATTACK, s.r.o. behäl sich das Rech der echnischen Veräderungen an Produken ohne eine vorige arnung. Изготовитель АТТАСК оставляет за собой право изменения технических параметров и размеров котла без предыдующего предупреждения. Le produceur ATTACK Sàrl. réserve le droi des odificaions echniques sans l averisseen précéden. Producor ATTACK, s.r.o. reserva el derecho de cabios écnicos sin adverencia anerior. ATTACK, s.r.o. 10/201

ATTACK EKO, PLQ, KLV, KLQ, E, EZ, P ÁLLÓ GÁZKAZÁN

ATTACK EKO, PLQ, KLV, KLQ, E, EZ, P ÁLLÓ GÁZKAZÁN ATTACK EKO, PLQ, KLV, KLQ, E, EZ, P ÁLLÓ GÁZKAZÁN W W W. A T T A C K. S K ATTACK, s.r.o. Dielenská Kružná 5020 038 61 Vrútky Slovakia Tel: +421 43 4003 103 Fax: +421 43 4003 116 E-mail: export@attack.sk

Részletesebben

ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS PUFFERTARTÁLYOK

ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS PUFFERTARTÁLYOK ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS PUFFERTARTÁLYOK W W W. A T T A C K. H U AZ ATTACK VÁLLALATRÓL Az ATTACK, s.r.o. vállalatról y A legnagyobb Szlovák hőtechnikai gyártó y Elégedett ügyfelek több mint

Részletesebben

ATTACK FD SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ ÖNTÖTTVAS KAZÁN

ATTACK FD SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ ÖNTÖTTVAS KAZÁN ATTACK FD SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ ÖNTÖTTVAS KAZÁN W W W. A T T A C K. S K ATTACK FD UNIVERZÁLIS SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ ÖNTÖTTVAS KAZÁN Az ATTACK FD öntöttvas melegvizes szilárd tüzelésű kazán egy

Részletesebben

ATTACK AK, AS, HR, HRS, TUV, TUVS, S, SS PUFFERTARTÁLYOK

ATTACK AK, AS, HR, HRS, TUV, TUVS, S, SS PUFFERTARTÁLYOK ATTACK AK, AS, HR, HRS, TUV, TUVS, S, SS PUFFERTARTÁLYOK W W W. A T T A C K. S K AZ ATTACK, S.R.O. VÁLLALATRÓL yy A legnagyobb szlovák hőtechnikagyártó, amely csak szlovák tőkével rendelkezik és egy tulajdonosa

Részletesebben

ELEKTROMOS HUZATFOKOZÓ BERENDEZÉS ATTACK PV150 HASZNÁLATI UTASÍTÁS

ELEKTROMOS HUZATFOKOZÓ BERENDEZÉS ATTACK PV150 HASZNÁLATI UTASÍTÁS ELEKTROMOS HUZATFOKOZÓ BERENDEZÉS ATTACK PV150 HASZNÁLATI UTASÍTÁS W W W. A T T A C K. H U BEVEZETÉS Kedves vásárló, köszönjük a megtisztelő bizalmát, termékünk megvásárlásával. Kívánjuk hogy a termékünket

Részletesebben

ATTACK. KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN

ATTACK. KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN ATTACK KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN. A T T A C K. S K AZ ATTACK, S.R.O. VÁLLALATRÓL TERMÉKEK yy A legjelentősebb szlovák hőtechnikagyártó, amely csak szlovák tőkével rendelkezik

Részletesebben

ATTACK FD SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ ÖNTÖTTVAS KAZÁN

ATTACK FD SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ ÖNTÖTTVAS KAZÁN ATTACK FD SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ ÖNTÖTTVAS KAZÁN W W W. A T T A C K. S K MODELLSOR 1000 ATTACK FD UNIVERZÁLIS SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ ÖNTÖTTVAS KAZÁN Az ATTACK FD öntöttvas melegvizes szilárd tüzelésű

Részletesebben

TARTÓSSÁG A KÖNNYŰ. Joined to last. www.kvt-fastening.hu 1

TARTÓSSÁG A KÖNNYŰ. Joined to last. www.kvt-fastening.hu 1 APPEX MENEBEÉEK PONOSSÁG ÉS ARÓSSÁG A KÖNNYŰ ANYAGOK ERÜLEÉN Joined o las. www.kv-fasening.hu 1 A KV-Fasening Group a kiváló minőségű köőelem- és ömíésalkalmazások nemzeközileg elismer szakérője. A KV

Részletesebben

A hőszivattyúk műszaki adatai

A hőszivattyúk műszaki adatai Gyáró: Geowa Kf. Vaporline GBI (x)-hacw folyadék-víz hőszivayú család Típusok: GBI 66; GBI 80; GBI 96; A hőszivayúk műszaki adaai Verzió száma: 1.0 2010-02-15 Cím: Békéscsaba Szabó D.u.25. 5600 HUNGARY

Részletesebben

ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS BIOMASSZA KAZÁNOK

ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS BIOMASSZA KAZÁNOK ATTACK PELLET 30 AUTOMATIC PLUS BIOMASSZA KAZÁNOK W W W. A T T A C K. S K AZ ATTACK, S.R.O. VÁLLALATRÓL A legnagyobb szlovák hőtechnikagyártó, amely csak szlovák tőkével rendelkezik és egy tulajdonosa

Részletesebben

ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM NAPENERGIA TECHNIKA

ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM NAPENERGIA TECHNIKA ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM NAPENERGIA TECHNIKA W W W. A T T A C K. S K A NAPENERGIA KIHASZNÁLHATÓSÁGA A Nap gyakorlatilag kimeríthetetlen, biztonságos és megújuló energiaforrás, amely az év nagy részében

Részletesebben

ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS PUFFERTARTÁLYOK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS PUFFERTARTÁLYOK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ATTACK AK/AS, HR/HRS, TUV/TUVS, S/SS PUFFERTARTÁLYOK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ W W W. A T T A C K. H U TARTALOM 1. Általános tájékoztatás............................................... 2 2. A berendezés jellemzése.............................................

Részletesebben

ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM NAPENERGIA TECHNIKA

ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM NAPENERGIA TECHNIKA ATTACK SOLARTHERM, VAKUUMTHERM NAPENERGIA TECHNIKA W W W. A T T A C K. H U A NAPENERGIA KIHASZNÁLHATÓSÁGA A Nap gyakorlatilag kimeríthetetlen, biztonságos és megújuló energiaforrás, amely az év nagy részében

Részletesebben

elektronikus kioldó p Villamos jellemzők S1 I r Sg I r , t r , I sd t I r T r Túlterhelés-védelem: t r l g t(s) Túlterhelés-védelem:

elektronikus kioldó p Villamos jellemzők S1 I r Sg I r , t r , I sd t I r T r Túlterhelés-védelem: t r l g t(s) Túlterhelés-védelem: DPX 3 630 készülékek és arozékok elérheő 2014 őszéől DPX³ 630/1600 elekronikus kioldó p Villamos jellemzők S1, beállíása f 0 261 40 0 262 50 0 262 51 Túlerhelés-védelem: állíhaó: 0,4 1 n Rövidzárla-védelem:

Részletesebben

Üzemeltetési kézikönyv

Üzemeltetési kézikönyv EHBH04CB EHBH08CB EHBH11CB EHBH16CB EHBX04CB EHBX08CB EHBX11CB EHBX16CB EHVH04S18CB EHVH08S18CB EHVH08S26CB EHVH11S18CB EHVH11S26CB EHVH16S18CB EHVH16S26CB EHVX04S18CB EHVX08S18CB EHVX08S26CB EHVX11S18CB

Részletesebben

>> a sorozat. >> hatékony, ésszerű és robosztus kialakítás. Page 2

>> a sorozat. >> hatékony, ésszerű és robosztus kialakítás. Page 2 Page 1 >> hatékony, ésszerű és robosztus kialakítás A Bluehelix jó hatásfokú, alacsony káros anyag kibocsátású,mikroprocesszor vezérlésű, előkeveréses égőjű kondenzációs gázkazán család, fűtés és meleg

Részletesebben

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS cod. 3952121 [VII] - www.sime.it EGY KAZÁN AZ ÖSSZES TÍPUSÚ BERENDEZÉSHEZ A Vera HE az előkeveréses kondenzációs falikazánok új termékcsaládja, mely különböző megoldásokat

Részletesebben

Kondenzációs melegvízkazám. 2008/09. I. félév Kalorikus gépek Bsc Mérés dátuma Mérés helye. Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék.

Kondenzációs melegvízkazám. 2008/09. I. félév Kalorikus gépek Bsc Mérés dátuma Mérés helye. Energetikai Gépek és Rendszerek Tanszék. MÉRÉSI JEGYZŐKÖNYV Kondenzációs melegvízkazám Tanév/félév Tanárgy Képzés 2008/09 I félév Kalorikus gépek Bsc Mérés dáuma 2008 Mérés helye Mérőcsopor száma Jegyzőkönyvkészíő Mérésvezeő okaó D gépcsarnok

Részletesebben

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN A legkompaktabb BAXI készülékcsalád Magas hatásfok (zárt égésterűeknek minősítés a 92/42/CEE szabvány szerint) Digitális vezérlőpanel széles LCD kijelzővel Kompakt hidraulikus szerelvénycsoport

Részletesebben

ATTACK CONDENSING Premium, KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN

ATTACK CONDENSING Premium, KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁN TTK ONNSIN Premium, KZT, KST, KT, KT Small, KZT Solar Plus KONNZÁIÓS ÁZKZÁN W W W. T T K. H U TTK KONNZÁIÓS KZÁNOK TTK PLUS KONNZÁIÓS KZÁNOK z TTK Plus új fali kondenzációs kazánjai az TTK, s.r.o. társaság

Részletesebben

A hőszivattyú műszaki adatai

A hőszivattyú műszaki adatai Gyáró: Geowa Kf. Vaporline GW160-HAC/H folyadék-víz hőszivayú R410A A hőszivayú műszaki adaai Verzió száma: 1,0 2014. június 23. 1 Gyáró: Geowa Kf. Alkalmazhaó: Radiáoros,légechnikai és sugárzó fűésekhez

Részletesebben

KONDENZÁCIÓS KAZÁN DINAMIKUS HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓVAL, SZOLÁR CSATLAKOZÁSSAL

KONDENZÁCIÓS KAZÁN DINAMIKUS HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓVAL, SZOLÁR CSATLAKOZÁSSAL KONDENZÁCIÓS KAZÁN DINAMIKUS HASZNÁLATI MELEGVÍZTÁROLÓVAL, SZOLÁR CSATLAKOZÁSSAL A technológia csúcsán Az Econcept Kombi Stratos készülék egy különösen sokoldalú hőközpont, alkalmas bármilyen fűtési rendszerbe,

Részletesebben

A hőszivattyú műszaki adatai

A hőszivattyú műszaki adatai Gyáró: Geowa Kf. Vaporline GW100-HACW/H folyadék-víz hőszivayú R410A A hőszivayú műszaki adaai Verzió száma: 1,0 2014. június 23. 1 Gyáró: Geowa Kf. Alkalmazhaó: Radiáoros,légechnikai és sugárzó fűésekhez

Részletesebben

Tartalom. Időrelék. Időrelék. Időrelék BT-SERIES - Áttekintés D.2. BT-SERIES - Időrelék D.4. MCZ-SERIES- Időrelék D.8. DK-SERIES - Időrelék D.9 D.

Tartalom. Időrelék. Időrelék. Időrelék BT-SERIES - Áttekintés D.2. BT-SERIES - Időrelék D.4. MCZ-SERIES- Időrelék D.8. DK-SERIES - Időrelék D.9 D. Taralom BT-SERIES - Áekinés. BT-SERIES -. MCZ-SERIES-.8 K-SERIES -.9. BT-SERIES Áekinés Insallációs időrelék A BT ermékcsaládba arozó elekronikus idõrelék opimális megoldás kínálnak ipari alkalmazások

Részletesebben

Bertrand-duopólium. Profitmaximum a Bertrand-modellben. Az árak egyenlõk és megegyeznek a. Kovács Norbert SZE KGYK, GT

Bertrand-duopólium. Profitmaximum a Bertrand-modellben. Az árak egyenlõk és megegyeznek a. Kovács Norbert SZE KGYK, GT 6. Elõadás Saikus Jáékok folyaás Az árverseny: Berrand, Berrand hiái, éreli Berrand Dinaikus Jáékok: Sakelerg-odell Kovás orer SZE KGYK, GT Berrand-duoóliu A. vállala erékei iráni keresle Berrand versenyen

Részletesebben

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től

Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Tzerra árlista Érvényes: 2014.07.01-től Megnevezés Leírás Ábra Nettó listaár Cikkszám Tzerra M 24DS 256 000 Ft 90858 kondenzációs fali gázkazán család Tzerra M 24C fűtő (DS) és kombi (C) kivitelben, kis

Részletesebben

Rezgésdiagnosztika. 1. Bevezetés. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com

Rezgésdiagnosztika. 1. Bevezetés. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com Rezgésdiagnoszika. Bevezeés rezgésdiagnoszika a űszaki diagnoszika egy eghaározo erülee. gépek állapovizsgálaánál alán a legelerjedebb vizsgálai ódszer a rezgésérés. Ebben a jegyzeben először a rezgésérés

Részletesebben

A hőszivattyú műszaki adatai

A hőszivattyú műszaki adatai Vaporline GW49-HACW/H folyadék-víz hőszivayú R410A A hőszivayú műszaki adaai Verzió száma: 1,0 2014. július 2. 1 Alkalmazhaó: Radiáoros,légechnikai és sugárzó fűésekhez Fan-coil, légecnikai és sugárzó

Részletesebben

Vaporline GBI(09;13;18;24;33;40;48)-HACW;

Vaporline GBI(09;13;18;24;33;40;48)-HACW; Gyáró: Geowa Kf. 1097 Budapes, Kén u. 6. Vaporline GBI(09;13;18;24;33;40;48)-HACW; Hőszivayúk ervezési segédlee Verzió száma: 2.4 2013. március 1. Magas fűési hőmérsékleen is nagy haékonyságú EVI gőzbefecskendezéses

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

Lapradiátorok. design! heatingthroughinnovation.

Lapradiátorok. design! heatingthroughinnovation. Lapradiátorok Új desn! eatingtrouginnoation. 02 Lapradiátorok A terészet tökéletességéel. Ala találunk ég egy olyan rendszert, aely gazdagabb egyedülálló egoldásokban, illete eredeti gondolatokban, int

Részletesebben

Mechanikai munka, energia, teljesítmény (Vázlat)

Mechanikai munka, energia, teljesítmény (Vázlat) Mechanikai unka, energia, eljesíény (Vázla). Mechanikai unka fogala. A echanikai unkavégzés fajái a) Eelési unka b) Nehézségi erő unkája c) Gyorsíási unka d) Súrlódási erő unkája e) Rugóerő unkája 3. Mechanikai

Részletesebben

Ancon feszítõrúd rendszer

Ancon feszítõrúd rendszer Ancon feszíõrúd rendszer Ancon 500 feszíőrúd rendszer Az összeköő, feszíő rudazaoka egyre gyakrabban használják épíészei, lászó szerkezei elemkén is. Nagy erhelheősége melle az Ancon rendszer eljesíi a

Részletesebben

REV23.03RF REV-R.03/1

REV23.03RF REV-R.03/1 G2265hu REV23.03RF Telepíési és üzembe helyezési leírás A D E B C F CE1G2265hu 21.02.2006 1/8 G / 4.2.4 C Gyári beállíások / 4.2.4 2211Z16 / 4.2.1 C 2211Z16 1. 2. 1. 2. + CLICK C 12 min 2211Z16 PID 12

Részletesebben

"#$%& %'($%&$ @ ) & @5-98& @569! @,9 + "() *!$ ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) )

#$%& %'($%&$ @ ) & @5-98& @569! @,9 + () *!$ ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ) ?* & @.9?*= @,9 =8 @5-9 "& & @ & @5-98& @569 " " " " " " " " " " " " " " " " " &&"( * + "( *,--.//,--0/,--0//,--1/,--1//,--2/ 3.-.3..42-25.1 0.6-2,2,1511 6-0340. 40,.-3.,2014 6250,,,--2// 4.41. 13..01-010.0,.

Részletesebben

Erőmű-beruházások értékelése a liberalizált piacon

Erőmű-beruházások értékelése a liberalizált piacon AZ ENERGIAGAZDÁLKODÁS ALAPJAI 1.3 2.5 Erőmű-beruházások érékelése a liberalizál piacon Tárgyszavak: erőmű-beruházás; piaci ár; kockáza; üzelőanyagár; belső kama. Az elmúl évek kaliforniai apaszalaai az

Részletesebben

2014.11.18. SZABÁLYOZÁSI ESZKÖZÖK: Gazdasági ösztönzők jellemzői. GAZDASÁGI ÖSZTÖNZŐK (economic instruments) típusai. Környezetterhelési díjak

2014.11.18. SZABÁLYOZÁSI ESZKÖZÖK: Gazdasági ösztönzők jellemzői. GAZDASÁGI ÖSZTÖNZŐK (economic instruments) típusai. Környezetterhelési díjak SZABÁLYOZÁSI ESZKÖZÖK: 10. hé: A Pigou-éelen alapuló környezei szabályozás: gazdasági öszönzők alapelvei és ípusai 1.A ulajdonjogok (a szennyezési jogosulság) allokálása 2.Felelősségi szabályok (káréríés)

Részletesebben

ATTACK WOOD&PELLET. és fatüzelésű kazán

ATTACK WOOD&PELLET. és fatüzelésű kazán Kombinált pellet és fatüzelésű kazán W W W. A T T A C K. S K AZ ATTACK VÁLLALATRÓL Az ATTACK, s.r.o. vállalatról y A legnagyobb Szlovák hőtechnikai gyártó y Elégedett ügyfelek több mint 49 országban y

Részletesebben

MYDENS - CONDENSING BOILER SFOKÚ KONDENZÁCI RENDSZEREK

MYDENS - CONDENSING BOILER SFOKÚ KONDENZÁCI RENDSZEREK A NAGY HATÁSFOK SFOKÚ KONDENZÁCI CIÓS S FŰTÉSI F RENDSZEREK ÚJ J GENERÁCI CIÓJA LAKOSSÁGI ÉS IPARI FELHASZNÁLÁSRA 16-60 KW 70-280 KW KONDENZÁCIÓS FALI GÁZKAZÁN LAKOSSÁGI HASZNÁLATRA MINDEN felhasználói

Részletesebben

ATTACK DPX STANDARD / PROFI / LAMBDA FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN

ATTACK DPX STANDARD / PROFI / LAMBDA FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN ATTACK DPX STANDARD / PROFI / LAMBDA FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN W W W. A T T A C K. S K AZ ATTACK, S.R.O. VÁLLALATRÓL A legnagyobb szlovák hőtechnikagyártó, amely csak szlovák tőkével rendelkezik és egy tulajdonosa

Részletesebben

A u t o m a t i k a. vezérlõegység VCB. vezérlõegység

A u t o m a t i k a. vezérlõegység VCB. vezérlõegység A u t o a t i k a vezérlõegység VCB vezérlõegység Elvi kapcsolási rajz Helység Alternatív kivitel Légkezelõ berendezés elegvizes fûtõkaloriferrel, hûtõkaloriferrel, ventilátor fordulatszá (légennyiség)

Részletesebben

EM-150/300/350 10001/10004/10010/10060 Síktapadó mágnes telepítési segédlet. Modell Tartó Erő Áram felvétel Kiegészítő konzolok

EM-150/300/350 10001/10004/10010/10060 Síktapadó mágnes telepítési segédlet. Modell Tartó Erő Áram felvétel Kiegészítő konzolok Síktapadó ágnes telepítési segédlet 1.oldal Tulajdonságok Modell Tartó Erő Ára felvétel Kiegészítő konzolok EM-150 136 kg 10001 272 kg EM-300 10004 EM-350 272 kg 272 kg x 2 363 kg 10010 545 kg 10060 545

Részletesebben

A hőszivattyúk műszaki adatai

A hőszivattyúk műszaki adatai Gyáró: Geowa Kf. Vaporline GBI (x)-hacw folyadék-víz hőszivayú család Típusok: GBI 62; GBI 70; GBI 80; A hőszivayúk műszaki adaai Verzió száma: 2.3 2013. január 19. 1 Gyáró: Geowa Kf. A Vaporline hőszivayú

Részletesebben

Lapradiátorok. design! heatingthroughinnovation.

Lapradiátorok. design! heatingthroughinnovation. Lapradiátorok Új design! eatingtrouginnoation. 02 Lapradiátorok A terészet tökéletességéel. Aliga találunk ég egy olyan rendszert, aely gazdagabb egyedülálló egoldásokban, illete eredeti gondolatokban,

Részletesebben

Vaporline GWI(66;80;96)-H;

Vaporline GWI(66;80;96)-H; 5600 Békéscsaba,Szabó Dezső u.25 Gyáró: Geowa Kf. Vaporline GWI(66;80;96)-H; Hőszivayúk ervezési segédlee Verzió száma: 2.4 2013. március 1. Ké kompresszoros eljesímény szabályzo Magas fűési hőmérsékleen

Részletesebben

Készülék árjegyzék. Érvényes: 2014 január 1-től

Készülék árjegyzék. Érvényes: 2014 január 1-től Készülék árjegyzék Érvényes: 2014 január 1-től ReXnova Fontos az igazi értékek megőrzése... ED Rex Standard Nyitott égésterű, öntöttvas hőcserélővel és atmoszférikus égővel szerelt gázkazán. A készülék

Részletesebben

TERMÉK ÁRLISTA ATTACK

TERMÉK ÁRLISTA ATTACK TERMÉK ÁRLISTA ATTACK 1/2014 W W W. A T T A C K. H U KOMBINÁLT, SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ KAZÁN ATTACK WOOD & PELLET... 25WP Kombinált szilárd és pellet tüzelésű kazán wood &pellet 25 1 942 520 HUF 2

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

QAA73 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek

QAA73 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek QAA7 kezelési utasítás felhasználóknak, beüzemelőknek JELLEMZŐK Működési feszültség Védelem OpenTherm bus Csatlakoztathatóság Vezeték hossz Vezeték ellenálló képessége Teljesítményfelvétel Biztonsági szint

Részletesebben

Energiaveszteség kizárva! Digitális táblaműszerek DMG

Energiaveszteség kizárva! Digitális táblaműszerek DMG Energiaveszeség kizárva! Digiális áblaműszerek DMG 600-610 A DMG 600-610 digiális áblaműszerek SOKOLDALÚSÁG, BŐVÍTHETŐSÉG ÉS NAGY MÉRÉSI PRECIZITÁS Bővíő modul Karakeres és ikonos LCD kijelző Infra por

Részletesebben

SINCLAIR LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2013/2014 KATALÓGUS

SINCLAIR LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2013/2014 KATALÓGUS SINCLIR LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2013/2014 KTLÓGUS SZIMBÓLUMOK 100110 R410 Nagy teljesítényű japán technológiájú kopresszor utoata üzeód Korrózióálló hőcseréló Kopakt kialakítás Környezetkíélő uto

Részletesebben

Jelölje meg aláhúzással vagy keretezéssel a Gyakorlatvezetőjét! Bachinger Zsolt Both Soma Dénes Ferenc. Dobai Attila Györke Gábor Kerekes Kinga

Jelölje meg aláhúzással vagy keretezéssel a Gyakorlatvezetőjét! Bachinger Zsolt Both Soma Dénes Ferenc. Dobai Attila Györke Gábor Kerekes Kinga Képzési kódja: N- Név: Azonosíó: Helyszá: MŰSZAKI HŐTAN I.. ZÁRTHELYI elölje eg aláhúzással vagy kereezéssel a Gyakorlavezeőjé! Bachinger Zsol Boh Soa Dénes Ferenc Dobai Aila Györke Gábor Kerekes Kinga

Részletesebben

Szempontok a járműkarbantartási rendszerek felülvizsgálatához

Szempontok a járműkarbantartási rendszerek felülvizsgálatához A VMMSzK evékenységének bemuaása 2013. február 7. Szemponok a járműkarbanarási rendszerek felülvizsgálaához Malainszky Sándor MÁV Zr. Vasúi Mérnöki és Mérésügyi Szolgálaó Közpon Magyar Államvasuak ZR.

Részletesebben

DL drainback napkollektor rendszer vezérlése

DL drainback napkollektor rendszer vezérlése DL drainback napkollektor rendszer vezérlése Tartalom Rendszer jellemzői Rendszer elemei Vezérlés kezelőfelülete Működési elv/ Állapotok Menüfunkciók Hibaelhárítás Technikai paraméterek DL drainback rendszer

Részletesebben

Hőszivattyúk műszaki adatai

Hőszivattyúk műszaki adatai Gyáró: Geowa Kf. Vaporline GBI (x)-hacw folyadék-víz hőszivayú család Típusok: GBI 09; GBI 13; GBI 18; Hőszivayúk műszaki adaai Verzió száma: 1.0 2010-02-15 Cím: Békéscsaba Szabó D.u.25. 5600 HUNGARY 1

Részletesebben

Tzerra árlista Érvényes: 2015.09.01-től

Tzerra árlista Érvényes: 2015.09.01-től Tzerra árlista Érvényes: 2015.09.01-től Ábra Energiaosztály Megnevezés Leírás Nettó listaár Cikkszám Tzerra M 24DS Plus 268 800 Ft 7625056 Tzerra kondenzációs fali gázkazán "A" energiaosztályos modulációs

Részletesebben

POWER PLUS kondenzációs kazán hőtermelő EgySég SzERELéSi kézikönyv

POWER PLUS kondenzációs kazán hőtermelő EgySég SzERELéSi kézikönyv POWER PLUS kazán kondenzációs hőterelő egység SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2SZERELÉSI KÉZIKÖNYV Tisztelt Partnerünk! Gratulálunk, hogy egy POWER PLUS kazán beszerzését preferálta, aely hosszú ideig axiális kofortot

Részletesebben

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás

EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN. A gazdaságos megoldás EGIS KOMPAKT, FALI GÁZKAZÁN A gazdaságos megoldás Az Ön komfortjáért +10 energiamegtakarítás *** hatásfok Az EGIS az egyike az ARISTON által kifejlesztett új kazáncsaládnak, melyet a modern forma, energiatakarékos

Részletesebben

TERMÉK ÁRLISTA ATTACK 1/2018

TERMÉK ÁRLISTA ATTACK 1/2018 TERMÉK ÁRLISTA ATTACK 1/2018 W W W. A T T A C K. H U Érvényesség 1.5.2018 KOMBINÁLT, SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ KAZÁN ATTACK WOOD&PELLET... 18 Széria modell 9000 PV150 25WP Kombinált szilárd és pellet

Részletesebben

MYDENS T KONDENZÁCI. Tökéletes választás nagyméretű beruházásokhoz. Tökéletes választás új projektekhez és rendszerfelújításhoz

MYDENS T KONDENZÁCI. Tökéletes választás nagyméretű beruházásokhoz. Tökéletes választás új projektekhez és rendszerfelújításhoz KORRÓZI ZIÓÁLLÓ ACÉL L IPARI KONDENZÁCI CIÓS S KAZÁN Tökéletes választás nagyméretű beruházásokhoz Tökéletes választás új projektekhez és rendszerfelújításhoz is IPARI KONDENZÁCI CIÓS S KAZÁNOK SZÉLES

Részletesebben

DV285 lemezes hőcserélők, E típus

DV285 lemezes hőcserélők, E típus REGULUS spol. s r.o. tel.: +420 241 764 506 Do Koutů 1897/3 +420 241 762 726 143 00 Praha 4 fax: +420 241 763 976 CZECH REPUBLIC www.regulus.eu e-mail: sales@regulus.cz DV285 lemezes hőcserélők, E típus

Részletesebben

ATTACK DP STANDARD / PROFI FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN

ATTACK DP STANDARD / PROFI FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN ATTACK DP STANDARD / PROFI FAELGÁZOSÍTÓ KAZÁN W W W. A T T A C K. S K AZ ATTACK, S.R.O. VÁLLALATRÓL A legnagyobb szlovák hőtechnikagyártó, amely csak szlovák tőkével rendelkezik és egy tulajdonosa van.

Részletesebben

UNI*** Plus és SIH diagrammok. Diagrammok Schiedel GmbH. - Fólia : 1

UNI*** Plus és SIH diagrammok. Diagrammok Schiedel GmbH. - Fólia : 1 UNI*** Plus és SIH diagrammok Diagrammok Schiedel GmbH. - Fólia : 1 MSZ EN 13384-3 Diagrammok Schiedel GmbH. - Fólia : 2 Diagramm 1.1. Földgáz Gázkazán, atmoszférikus égővel, áramlásbiztosítóval. az áramlásbiztosító

Részletesebben

LED Cleanroom tisztatér lámpa higiénikus és hatékony

LED Cleanroom tisztatér lámpa higiénikus és hatékony Lighting LED Cleanroo tisztatér lápa higiénikus és hatékony Cleanroo LED A rendkívül higiénikus létesítényekben olyan speciális IP65 védelű, könnyen tisztítható, porentes lápatestekre van szükség, aelyek

Részletesebben

victrix_superior08-08-13.qxp 2008.08.17. 13:17 Page 4 VICTRIX SUPERIOR kw Fali kondenzációs kazánok

victrix_superior08-08-13.qxp 2008.08.17. 13:17 Page 4 VICTRIX SUPERIOR kw Fali kondenzációs kazánok victrix_superior08-08-13.qxp 2008.08.17. 13:17 Page 4 VICTRIX SUPERIOR kw Fali kondenzációs kazánok victrix_superior08-08-13.qxp 2008.08.17. 13:17 Page 2 VICTRIX SUPERIOR kw KÖRNYEZETBARÁT KONDENZÁCIÓS

Részletesebben

A BIZOTTSÁG MUNKADOKUMENTUMA

A BIZOTTSÁG MUNKADOKUMENTUMA AZ EURÓPAI UNIÓ TANÁCSA Brüsszel, 2007. május 23. (25.05) (OR. en) Inézményközi dokumenum: 2006/0039 (CNS) 9851/07 ADD 2 FIN 239 RESPR 5 CADREFIN 32 FELJEGYZÉS AZ I/A NAPIRENDI PONTHOZ 2. KIEGÉSZÍTÉS Küldi:

Részletesebben

KÉSZÜLÉK ÉS TARTOZÉK ÁRLISTA

KÉSZÜLÉK ÉS TARTOZÉK ÁRLISTA KÉSZÜLÉK ÉS TARTOZÉK ÁRLISTA Érvényes: 2009. november 23-tól visszavonásig! Gyártó: BAXI S.P.A. 36061 Bassano Del Grappa - Italy Via Trozetti 20. Telefon: +39 0424 517111 Fax: +39 0424 38089 E-mail: marketing@baxi.it

Részletesebben

VICTRIX Fali kondenzációs kazánok

VICTRIX Fali kondenzációs kazánok VICTRIX Fali kondenzációs kazánok VICTRIX KÖRNYEZETBARÁT KONDENZÁCIÓS KAZÁNOK KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG KOMPAKT MÉRETEK FORMATERVEZETT CSÚCS ÚJ VICTRIX MODELLEK A felhasználói igények folyamatos követésének eredményeképp

Részletesebben

A T LED-ek "fehér könyve" Alapvetõ ismeretek a LED-ekrõl

A T LED-ek fehér könyve Alapvetõ ismeretek a LED-ekrõl A T LED-ek "fehér könyve" Alapveõ ismereek a LED-ekrõl Bevezeés Fényemiáló dióda A LED félvezeõ alapú fényforrás. Jelenõs mérékben különbözik a hagyományos fényforrásokól, amelyeknél a fény izzószál vagy

Részletesebben

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 200 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 200 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozót elõprogramoztuk több különféle felhasználási célhoz. Mindegyik alkalmazásnak saját

Részletesebben

Az eredmény: elcsúszásbiztos, tartós védelem a belső és külső szivárgás ellen.

Az eredmény: elcsúszásbiztos, tartós védelem a belső és külső szivárgás ellen. A graviációs csaornavezeékek ömíeségi köveelménye a szabvány szerin legalább 0,5 bar, vagyis 5 m magas víz oszlop. Bizonyos csőrendszerek sokkal magasabb fokú ömíesége kínálnak. Az ivóvízforrások környékének

Részletesebben

Teremtsen nyugalmat a városi forgatagban! Tökéletes választás otthona kényelméért megfizethető áron.

Teremtsen nyugalmat a városi forgatagban! Tökéletes választás otthona kényelméért megfizethető áron. Teretsen nyugalat a városi forgatagban! Tökéletes választás otthona kényeléért egfizethető áron. Miért érdees a Syen-t választania? A legújabb trendeknek egfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket

Részletesebben

Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem. Közgazdaságtani PhD. program

Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetem. Közgazdaságtani PhD. program Budapesi Közgazdaságudoányi és Állaigazgaási Egyee Közgazdaságani PhD. progra JÖVEDELEMARÁNYOS VISSZAFIZETÉSEN ALAPULÓ HALLGATÓI HITELRENDSZEREK PhD. érekezés Berlinger Edina Budapes 2003 Berlinger Edina

Részletesebben

MIKROPROCESSZOROS KAZÁN KF + HMV HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÓ

MIKROPROCESSZOROS KAZÁN KF + HMV HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÓ MIKROPROCESSZOROS KAZÁN KF + HMV HŐMÉRSÉKLET SZABÁLYOZÓ 16 Használati Utasítás. Garanciajegy 2 1. A frontpanel leírása 8 A szabályozó látképe a megjelölt funkciókkal 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Bekapcsolás

Részletesebben

l. Az Ariston vízmelegítők magas teljesítménye most kis méretben is elérhető.

l. Az Ariston vízmelegítők magas teljesítménye most kis méretben is elérhető. KIS MÉRET, nagy TELJESÍTMÉNY / N LUX ECO 10-15-30 l / N LUX 10-15-30 l / N RS 10-15-30 l z riston vízmelegítők magas teljesítménye most kis méretben is elérhető. / KIS MÉRET Mini-Tank Rendszernek köszönhetően

Részletesebben

Sávos falburkoló rendszer Sávos burkolat CL

Sávos falburkoló rendszer Sávos burkolat CL Sávos burkola CL A Ruukki a homlokzaburkolaok sokoldalú válaszéká nyújja. A Ruukki CL burkola a leheőségek egész árházá nyújja a homlokza rimusának, alakjának és színének kialakíásához. A CL burkolólamellák

Részletesebben

Tervezési segédlet. Ferroli DIVAtop. nyílt égésterű HC24, HC32 és zárt égésterű HF24, HF32. fali gázkazánokhoz

Tervezési segédlet. Ferroli DIVAtop. nyílt égésterű HC24, HC32 és zárt égésterű HF24, HF32. fali gázkazánokhoz Tervezési segédlet Ferroli DIVAtop nyílt égésterű HC24, HC32 és zárt égésterű HF24, HF32 fali gázkazánokhoz Tartalom 1 Készülék jellemzők...1 1.1 Alkalmazási terület...1 1.2 Műszaki adatok... 2 1.3 Csatlakozó

Részletesebben

Vaillant Brand - Az új ecotec plus >40kW készülékcsalád

Vaillant Brand - Az új ecotec plus >40kW készülékcsalád Vaillant Brand - Az új ecotec plus >40kW készülékcsalád Vaillant Folie 1 EURO SMALL EURO BIG ECOEURO APC ECOTEC plus ecotec plus >40kW ecotec plus >40kW készülék jellemzői (1/4) Vaillant Folie 2 A Vaillant,

Részletesebben

Tervezési segédlet. Ferroli Econcept tech. fűtő 25A, 35A és átfolyós kombi 25C, 35C. kondenzációs fali gázkazánok

Tervezési segédlet. Ferroli Econcept tech. fűtő 25A, 35A és átfolyós kombi 25C, 35C. kondenzációs fali gázkazánok Tervezési segédlet Ferroli Econcept tech fűtő 25A, 35A és átfolyós kombi 25C, 35C kondenzációs fali gázkazánok Tartalom 1 Készülék jellemzők...1 1.1 Alkalmazási terület...1 1.2 Műszaki adatok...2 1.3 Csatlakozó

Részletesebben

TERMÉK ÁRLISTA ATTACK

TERMÉK ÁRLISTA ATTACK TERMÉK ÁRLISTA ATTACK 1/2016 W W W. A T T A C K. H U KOMBINÁLT, SZILÁRD ÉS PELLET TÜZELÉSŰ KAZÁN ATTACK WOOD&PELLET... 25WP Kombinált szilárd és pellet tüzelésű kazán wood&pellet 25 1 942 520 HUF 2 467

Részletesebben

Logamax Plus GB 022 kondenzációs falikazán sorozat 24 kw

Logamax Plus GB 022 kondenzációs falikazán sorozat 24 kw áttekintés kondenzációs falikazán sorozat 24 kw kondenzációs falikazánok Áttekintés Jellemzõk Gazdaságos és környezetkímélõ folyamatos szabályozású gázégõ 107 % éves hatásfok (40/30 C) 25-100 % modulációs

Részletesebben

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN

CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN ELEKTROMOS VÍZMELEGÍTŐK CSÚCSMINŐSÉG KOMPAKT MÉRETBEN fűtés melegvíz megújuló energia 80 ÉV NÖVEKEDÉS AZ INNOVÁCIÓ NYOMÁBAN Immár sok év óta együtt élünk az olyan családokkal, akik az Aristont választják,

Részletesebben

HT RESIDENTAL. Fali kondenzációs gázkészülékek

HT RESIDENTAL. Fali kondenzációs gázkészülékek HT RESIDENTAL Fali kondenzációs gázkészülék Fali kondenzációs gázkészülékek A LUNA HT RESIDENTAL gázkészülék sorozat digitálisan programvezérelt. Minden funkciót nyomógombokkal tudunk beprogramozni és

Részletesebben

Portfóliókezelési keretszerződés

Portfóliókezelési keretszerződés Széchenyi Kereskedeli Bank Zr. Befekeési Szolgálaási Üzleág Porfóliókezelési kereszerződés A Befekeési Szolgálaási Üzleág Üzleszabályzaának 18.sz. elléklee Porfóliókezelési kereszerződés Jelen szerződés

Részletesebben

Elite Stratos. Rétegtárolós kombi fali gázkazán Használati - kezelési utasítás, gépkönyv

Elite Stratos. Rétegtárolós kombi fali gázkazán Használati - kezelési utasítás, gépkönyv Elite Stratos Rétegtárolós kombi fali gázkazán Használati - kezelési utasítás, gépkönyv A tiszta égboltért Magyarországi képviselı és forgalmazó: Két Kör Kft. 2051 Biatorbágy, Felvég u. 3. Tel/fax: (23)

Részletesebben

POWER PLUS KONDENZÁCIÓS FALI KAZÁN SZERELÉSI KÉZIKÖNYV

POWER PLUS KONDENZÁCIÓS FALI KAZÁN SZERELÉSI KÉZIKÖNYV POWER PLUS KONDENZÁCIÓS FALI KAZÁN SZERELÉSI KÉZIKÖNYV 2SZERELÉSI KÉZIKÖNYV Megfelelőség A POWER PLUS gázkazánok egfelelnek: a 90/396/EGK Gázkészülékek Irányelvnek a 92/42/EGK Hatásfok Irányelvnek (****)

Részletesebben

Fali kombi gázkészülék

Fali kombi gázkészülék C 267-01 made in Italy Panarea Compact Fali kombi gázkészülék Szélesség Magasság Mélység KAZÁNOK Környezetbarát hő HU Fali kombi gázkészülék Panarea Compact HELYTAKARÉKOS szűk helyeken is elfér PRAKTIKUS

Részletesebben

Nálunk az árak a földön járnak. spóroljon velünk! Jöjjön el áruházainkba, használja fel a kuponokat és vásároljon olcsóbban.*

Nálunk az árak a földön járnak. spóroljon velünk! Jöjjön el áruházainkba, használja fel a kuponokat és vásároljon olcsóbban.* Nálunk az árak a földön járnak Érvényes 2014. 10. 17-11. 06. közö spóroljon velünk! -20 000F -10 000F -5 000F -2 000F -1 000F -8 000F Jöjjön el áruházainkba, használja fel a kuponoka és vásároljon olcsóbban.*

Részletesebben

Gondolkodjon nagyban TELEPÍTÉS

Gondolkodjon nagyban TELEPÍTÉS ipari GENUS PREMIUM EVO HP Gondolkodjon nagyban Nagy alapterületű lakások, lakótömbök, középületek, kereskedelmi helyiségek vagy ipari létesítmények, mind élvezhetik azon központi fűtésrendszer összes

Részletesebben

7. osztály, minimum követelmények fizikából

7. osztály, minimum követelmények fizikából 7. ozály, iniu köeelények fizikából izikai ennyiégek Sebeég Jele: Definíciója: az a fizikai ennyiég, aely eguaja, ogy a e egyégnyi idő ala ekkora ua ez eg. Kizáíái ódja, (képlee):. Szaakkal: ú oza a egéeléez

Részletesebben

Szerszámkészítő Szerszámkészítő

Szerszámkészítő Szerszámkészítő É 0-06//A A 10/007 (II. 7.) SzMM rendeleel ódosío 1/006 (II. 17.) OM rendele Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe örénő felvéel és örlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesíés,

Részletesebben

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra

ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Adatlap ECL Comfort 300 / 301 230 V és 24 V váltóáramra Felhasználás Az ECL Comfort 300 / 301 idõjáráskövetõ elektronikus szabályozó kívánság szerinti felhasználásra programozható az ECL-kártya segítségével.

Részletesebben

Ö ü ö ü Ö Ö ü ú ó ü ö ö Ö ó Ö ö ú ö ó ö ö ó ö ö ö í í ö ö ü ü ö í ü ö ö í ö í ó ü ö ö í ü í ö í ü ú ü ö Ö ü ö ű ó í ó ó ó ö í ü ó ó ó ö ö ó ö í ó ü ó ó ö ö ü ó ö ö ó ó ó ü ü ó ó ö ö ü í ö ű ö ű ö ö ű í

Részletesebben

í ö í í ú ű í í í ú í ű í Ü ö ö ö ü ö ö ö í ö ö ö ö Ö Á ö ö É ö ö ú ú ö ö ú ö í Á Á ö Ü Ú í ÁÁ ö í ö í í ú ű í ö ö í ú É í ű í ö ö É í í ű í ű í É í í ü ű ü ű í Á Á í ü í ü í ü ö ű ö É ü É ú Á Ó í í í

Részletesebben

Alkatrész lista BUDAPEST, HATÁR ÚT 50/A

Alkatrész lista BUDAPEST, HATÁR ÚT 50/A Alkatrész lista 2018 Karbantartó készletek BALK 7630547 Karbantartó szett WGB 15-38 basis BALK 664349 Karbantartó szett WGB 15-38 bővített BALK 664356 BALK 7630549 Karbantartó szett WGB 50-110 basis BALK

Részletesebben

Termékinformáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva

Termékinformáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva Terékinforáció a 811/2013 és a 813/2013 EU rendelet szerint előírva Terék adattábla (a 811/2013 EU rendeletnek egfelelően) (a) A forgalazó egnevezése, vagy logója Reeha B.V. (b) A forgalazó típusazonosítója

Részletesebben

PowerBalance RC360 A fenntartható teljesítmény és a megtérülés tökéletes kombinációja

PowerBalance RC360 A fenntartható teljesítmény és a megtérülés tökéletes kombinációja Lighting PowerBalance RC360 A fenntartható teljesítény és a egtérülés tökéletes kobinációja PowerBalance RC360B Ha irodák LED-es világítótestekkel történő egvilágításáról van szó, az eberek általában szívesen

Részletesebben

MSI10 Inverter MasterDrive

MSI10 Inverter MasterDrive MSI10 Inverer MaserDrive MSI 10 inverer MaserDrive 2 Taralom Taralom 3 1.1Bizonság meghaározása 4 1.2 Figyelmezeő jelzések 4 1.2 Bizonsági úmuaás 4 2 Termékáekinés 6 2.1 Gyors üzembe helyezés 6 2.1.1 Kicsomagolás

Részletesebben

ACO B. Az intelligencia új formája 24 BFFI 35 BFFI BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL ELLÁTOTT KONDENZÁCIÓS GÁZKÉSZÜLÉK

ACO B. Az intelligencia új formája 24 BFFI 35 BFFI BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL ELLÁTOTT KONDENZÁCIÓS GÁZKÉSZÜLÉK ACO B BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL ELLÁTOTT KONDENZÁCIÓS GÁZKÉSZÜLÉK 24 BFFI 35 BFFI Az intelligencia új formája Hatékony kondenzáció Komfort és energia megtakarítás Ökológiai komfort 35-ot elérő energia megtakarítás

Részletesebben

Legújabb műszaki megoldások napkollektoros használati meleg víz termeléshez. Sajti Miklós Ügyvezető +36 20 2086 936 info@soltec.hu www.soltec.

Legújabb műszaki megoldások napkollektoros használati meleg víz termeléshez. Sajti Miklós Ügyvezető +36 20 2086 936 info@soltec.hu www.soltec. Legújabb műszaki megoldások napkollektoros használati meleg víz termeléshez Sajti Miklós Ügyvezető +36 20 2086 936 info@soltec.hu www.soltec.hu Főbb pontok Az 811..813/2013 EU direktíva hatásai az épületgépészeti

Részletesebben