KORREKT PARTNER VÉDJEGY

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KORREKT PARTNER VÉDJEGY"

Átírás

1 Eger, Faiskola u. 15. Telefax: (36) Postacím: 3301 Pf.: Weblap: HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KORREKT PARTNER VÉDJEGY Dokumentálási rend

2 2 Dokumentálási rend KORREKT PARTNER VÉDJEGY Pályázati azonosító: HUSK /0901/1.1.2/0128

3 3 Tartalomjegyzék Címlap Belső címlap Tartalomjegyzék 1. oldal 2. oldal 3. oldal 1.) Dokumentálási rend 4. oldal 2.) Pályázatok átvétele 4. oldal 2.1.) A pályázatok benyújtásának módja, helye 4. oldal 2.2.) Pályázatok átvétele 4. oldal 2.3.) Pályázatok felbontása és érkeztetése 5. oldal 2.4.) Pályázatok iktatása 7. oldal 2.5.) Pályázatok átadásának útja az ügyintéző részére 8. oldal 2.6.) ben érkezett pályázatok kezelése 9. oldal 3.) Ügyintéző pályázatkezelése 9. odal 4.) Bírálati eljárás dokumentálása 10. oldal 4.1.) A bíráló bizottság részére történő átadása 10. oldal 4.2.) A bíráló bizottság ülésének előkészítése 10. oldal 4.3.) A bíráló bizottság döntése 11. oldal 4.4.) Döntésről történő értesítés 11. oldal ) Kimenő értesítések módja 11. oldal 4.5.) A döntés dokumentálása 12. oldal 4.6.) A pályázattal kapcsolatos iratok, küldemények postázása 12. oldal 5.) Pályázati dokumentációk munkatársak között történő átadása 14. oldal 6.) Beérkező pályázatok végső tárolása 14. oldal 7.) Pályázatok irattárba helyezése 14. oldal 8.) Irattári kezelés 15. oldal Mellékletek 16. oldal

4 4 1.) Dokumentálási rend Dokumentálási renden a beérkezett pályázatok átvételét, felbontását, érkeztetését, iktatását, a pályázatok átadásának útját az ügyintéző részére, az ügyintéző pályázatkezelését, a bírálati eljárás dokumentálását, a pályázat lezárását, irattárazását, selejtezését, a pályázatok szükség szerinti visszakeresését értjük. 2.) Pályázatok átvétele 2.1.) A pályázatok benyújtásának módja, helye A pályázati felhívás 8.) pontja szerint (lsd. a szöveg alatt részletezve) a pályázatok benyújtásának módja nyomtatott formában postai úton, személyesen és elektronikusan is. A pályázat benyújtásának helye személyesen a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Székházába történhet a 3300 Eger, Faiskola út 15. szám alá, postai úton pedig a 3301 Eger, Postafiók 440-es címre. formátumban pedig a tunde@hkik.hu címre kell beküldeni a pályázatokat. 8. A pályázatok benyújtásának módja és helye A pályázatot a pályázati felhívás 1. sz. mellékleteként csatolt adatlapon kell benyújtani személyesen vagy postai úton, és elektronikusan is. A pályázati adatlapot alább található kitöltési útmutató pont alapján kell kitölteni. A pályázati felhívás a kitöltési útmutatóval és a pályázati adatlappal együtt a honlapról letölthető. A pályázat benyújtásának helye: Személyesen: Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 3300 Eger, Faiskola út 15. Postai úton: 3301 Eger, Postafiók ben: tunde@hkik.hu 2.2.) Pályázatok átvétele

5 5 A pályázati küldemények postai úton a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara titkárságára érkeznek, a kamara postai kézbesítési rendje szerint, a személyesen benyújtott pályázatokat szintén a titkárságra kell irányítani. A beérkezett pályázatokat a titkárságon tartózkodó titkárságvezető (vagy annak megbízásából az őt helyettesítő személy) veszi át. Amennyiben az ajánlott vagy tértivevényes formában érkezik, aláírásával igazolja a küldemény átvételét. 2.3.) Pályázatok felbontása és érkeztetése A titkárságvezető a borítékot felnyitja, és a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara iktató bélyegzőjével látja el. A titkárságvezető bontáskor ellenőrizni, hogy a pályázati adatlap minden oldala, az utolsó oldalon tett 5.) Felelősségvállaló nyilatkozat című pont alatt történő aláírással végződően megérkezett-e, alábbi minta alapján.

6 6 5. Felelősségvállaló nyilatkozat Alulírott, mint pályázó/a pályázó képviselője 1, nyilatkozom, hogy a pályázatban közölt adatok a valóságnak megfelelnek, hozzájárulunk a pályázat kiírójának, vagy hivatalos képviselőjének személyes ellenőrzéséhez a pályázat tartalmát illetően. [.], [..]. hó [ ]. napján. cégszerű aláírás [PH] 1 Kérjük a megfelelő szövegrészt aláhúzással jelölni.

7 7 Az észlelt hiányosságot minden esetben rá kell vezetni az iratra, mely hiányosság nem akadályozhatja a pályázat további kezelését. Mivel benyújtási határidő kötődik a pályázathoz, ezért célszerű hozzácsatolni az érkezető bélyegzővel ellátott borítékot is. 2.4.) Pályázatok iktatása A titkárságvezető a pályázatokat a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara iktatási rendje szerint az IKIR rendszerben pályázatonként iktatja, a pályázatok részére létrehozott főszámra, mely a beérkezés sorrendjében az alszámot is megadva kerül iktatásra, mely számot rávezeti a beérkezett pályázatokra.

8 8 2.5.) Pályázatok átadásának útja az ügyintéző részére A pályázatok átvétele, bontása, érkeztetése és iktatása után titkárságvezető átadja a pályázatokat a főtitkár részére.

9 9 A HKIK főtitkára a pályázatra rávezeti az ügyintéző nevét, jelen pályázatok esetében a kijelölt ügyintéző, a mindenkori gazdaságfejlesztési igazgató, a pályázat menedzsere. A titkárságvezető ezután továbbítja a pályázatokat az ügyintéző felé személyesen, vagy a HKIK Titkárságán létesített átadó mappában. 2.6.) -ben érkezett pályázatok kezelése A pályázatok benyújtásának egyik feltétele, hogy elektronikus úton is kerüljön benyújtásra, mely a tunde@hkik.hu címre történik. A beérkezéskor ügyintéző válaszlevélként visszaigazolás küld, hogy a pályázat megérkezett. Tisztelt! Köszönjük pályázatát, melyet befogadtunk, várjuk postai úton történő megküldését is az alábbi címre: Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 3300 Eger, Faiskola út 15. Az ben beérkezett pályázatokat az ügyintéző a számítógépén külön mappába kerül mentésre PÁLYÁZAT_cegnev_datum fájl névvel ellátva. A pályázatok lezárásakor egy külön CD lemezre kerülnek lementésre dokumentálás céljából. 3.) Ügyintéző pályázatkezelése Az ügyintéző a postai úton vagy személyesen érkezett, a titkárságvezetőtől átvett pályázatokat felvezeti egy pályázati nyilvántartó lapra, majd az összesített nyilvántartásba, és az érkezés sorrendjében lefűzi az erre kijelölt dossziéban, minden egyes pályázatot elkülönítve egymástól, úgy hogy a nyilvántartó lap a dosszié tetején legyen, mely által a pályázat azonnal beazonosítható. A mappa tartalma bizalmas, ügyintéző megfelelő indoklás mellett csak belső használatra, betekintés jelleggel adhatja át a pályázatban közreműködő munkatárs(ak) részére. Részletesen lásd az 5.) pontban.

10 10 4.) Bírálati eljárás dokumentálása 4.1.) A bíráló bizottság részére történő átadás A beérkezett pályázatokat az ügyintéző a bíráló bizottság ülésének napján átadja a bizottság elnökének, a vezetett nyilvántartás alapján, aki a pályázatok átvételét a nyilvántartásban aláírásával igazolja. A nyilvántartásban szereplő adatok: a.) pályázat beérkezésének/iktatásának dátuma b.) pályázat iktató száma (nyilvántartási szám) c.) pályázat átadásának dátuma ügyintéző részére d.) pályázó vállalkozás pályázatban megadott neve e.) pályázó vállalkozás székhelyének címe f.) pályázó vállalkozás képviselője g.) pályázó vállalkozás telefonszáma h.) pályázó vállalkozás címe i.) pályázatot kitöltő személy neve j.) pályázatot kitöltő személy telefonszáma k.) pályázatot kitöltő személy címe l.) több üzletegységgel történő pályázás esetén a. üzletegység címe b. üzletegység képviselőjének neve c. üzletegység képviselőjének telefonszáma d. üzletegység képviselőjének címe m.) a bírálat napja n.) bíráló bizottság elnökének aláírása a pályázatok átvételéről o.) döntés p.) pályázó értesítésének dátuma q.) értesítés (kimenő) iktatószáma 4.2.) A bíráló bizottság ülésének előkészítése A bíráló bizottság ülését a HKIK kezdeményezésére a bíráló bizottság elnöke hívja össze, amely történhet írásos levélben postai úton és ben, szóban személyesen és telefonon.

11 11 A bíráló bizottság tagjai részére az ülésen értékelésre kerülő pályázatok a nyilvántartás és az értékelési lap előzetesen ben megküldésre kerül. 4.3.) A bíráló bizottság döntése A bíráló bizottság üléséről emlékeztetőt készít, döntését pedig 3 példányban írásos határozatba foglalja, melynek 1 példányát átadja főtitkár részére, 1 példányát ügyintéző részére, 1 példányát irattár részére. A bírálat során minden pályázathoz értékelő lap készül, melyet a bizottság tagjai ellátnak aláírásukkal és lepecsételik a HKIK bélyegzőjével. Az értékelő lap 1. példánya szoros mellékletét képezi az emlékeztetőnek, melyről egy példány másolatot készítenek. Az értékelő lap 1. példányáról készült másolatot átadják ügyintéző részére, aki ez alapján értesíti ki a döntésről a pályázókat. Az értékelő lap másolati példányát az értesítés után a pályázathoz le kell fűzni. 4.4.) Döntésről történő értesítés A pályázat ügyintézője a bíráló bizottság döntéséről szóló határozatot átveszi, melyet aláírásával igazol. A határozat értelmében a pályázókat írásban postai úton és levélen egyaránt értesíti a döntésről. A levél a bíráló bizottság elnökének és a HKIK főtitkárának aláírásával, vagy h. megjelöléssel az ügyintéző aláírásával kerülhet kipostázására a döntést követő nyolc napon belül. A döntést bevezeti a nyilvántartásba ) Kimenő értesítések módja Az ügyintéző a döntést tartalmazó értesítő levelet egy példányban átadja a HKIK titkárságvezetőjének, iktatásra. A titkárságvezető a levelet kimenő levélként iktatja. Az iktatott levelet visszaadja ügyintéző részére. Ügyintéző az aláírt és iktatott példányt lefénymásolja.

12 12 Ügyintéző eredeti példányt ajánlott tértivevényes levélben postázza az értesített címre. A tértivevényen Az ügyfél saját jelzése: rovatban fel kell tüntetni a kimenő levél iktató számát a visszaazonosíthatóság érdekében. A visszaérkezett tértivevényt tűzőgéppel a lefűzött másolati példányhoz csatolni kell. 4.5.) A döntés dokumentálása A kimenő levél iktatószámát, postázás dátumát felvezeti a nyilvántartásba. A másolati példányt pedig lefűzi a megfelelő mappába, azon belül pedig a beküldött pályázathoz. A bírálati eljárás egyéb részleteit az Értékelési szempontrendszer című dokumentáció tartalmazza. 4.6.) A pályázattal kapcsolatos iratok, küldemények postázása Az ügyintéző köteles gondoskodni a küldendő irat szabályos elkészítéséről (aláírások, bélyegző, keltezés, a szükséges mellékletek). Az iratok postázása a HKIK postázási szabályai alapján történik, alábbiak szerint:

13 13 - Az iratok postai továbbításához a Magyar Posta által rendszeresített és hitelesített feladókönyvet kell használni. - A feladókönyv minden lapjának felső részén fel kell tüntetni a kamara nevét, amely történhet bélyegző lenyomattal is. - A feladókönyv lapjait indigóval, két példányban kell kitölteni. - Eredeti példányt a felvevő postahivatal kiemeli a könyvből és azt visszatartja, a másodpéldányon pedig elismeri a küldemények átvételét, amelyet dátum szerint igazol. - A postai feladókönyvbe tételesen kell bejegyezni az expressz-ajánlott és az ajánlott küldeményeket. - Nem kerülnek egyenkénti bejegyzésre a közönséges expressz levelek, ezek csak darabszám szerint összesítve, mivel a posta nem ad igazolást ezen postai küldemények feladásáról.

14 14 A postázandó leveleket a postázó ügyintéző zárja le, a szükséges bélyegzőlenyomatokkal és/vagy postai bélyeggel ellátja és a postai szolgáltatások szerint csoportosítja (ajánlott, expressz-ajánlott, expressz, tértivevényes, sima). Az elkészítésnél az alábbi bélyegzőket használhatja: cégbélyegző díjelőlegezve. Az elkészített levélküldeményeket a postaküldemények feladókönyvé -ben kell bevezetni. A postaküldemények feladókönyve rovatait pontosan kell kitölteni és összesíteni a napi küldendő postát. 5. Pályázati dokumentációk munkatársak között történő átadása Ügyintéző a pályázati dokumentációkat, csak a pályázatban közreműködő szervezetek kijelölt munkatársai részére adhatja át, melyet a nyilvántartásban is felvezet. Az irat átadó lapon történik, melyen mind az átadó, mind az átvevő kézjegyével igazolja, - mikor - meddig - mely dokumentációkat vette át. 6. Beérkező pályázatok végső tárolása A pályázatokat valamennyi iratával és a hozzá tartozó nyilvántartással együtt kell tárolni, az ügyintézőnél a pályázat dossziéjában, pályázatonként elkülönítve. 7. Pályázatok irattárba helyezése A lezárt pályázatokat aktuális éven az ügyintézőnél a pályázat dossziéjában kell tárolni. Az évi irattárazáskor a lezárt pályázatok 1 példányát a HKIK Irattárazási Rendje szerint el elehet helyezni az irattárban.

15 15 A HUSK /0901/1.1.2/0128 pályázat lezárása után a pályázatok egy példányát mindenképpen el kell helyezni a HKIK Irattárában. A pályázattal kapcsolatos összes dokumentáció a pályázat lezárását követően, 10 év után selejtezhető. 8. Irattári kezelés Az irattárból a pályázatokkal kapcsolatos iratanyagokat csak átadó lapon történő aláírással lehet kiadni. Ebben rögzíteni kell a kiadott iratokat és az átvevőt. A pályázattal kapcsolatos összes dokumentáció a pályázat lezárását követően, 10 év után selejtezhető.

16 16 Mellékletek

17 Eger, Faiskola u. 15. Telefax: (36) Postacím: 3301 Pf.: Weblap: HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Cégnév Név Korrekt Partner Védjegy Bíráló Bizottságának tagja részére Ikt.sz.:../2011. Ügyintéző: Telefonszám: Település Utca, házszám Irányítószám Tárgy: Értesítés a Korrekt Partner Védjegy Bíráló Bizottságának üléséről Tisztelt! Ezúton értesítem, hogy a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Korrekt Partner Védjegyre benyújtott pályázatok bírálatára a Bíráló Bizottság ülését összehívom. Az ülés időpontja: Az ülés helyszíne: hó nap Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (elnöki tárgyaló) 3300 Eger, Faiskola út 15. A bírálatra kerülő pályázatokat jelen levelemmel egy időben ben megküldöm az Ön részére. Megjelenésére feltétlenül számítok a bizottság ülésén, akadályoztatása esetén kérem szíves visszajelzését. Eger, hó.. nap Tisztelettel. Bíráló Bizottság elnöke

18 Eger, Faiskola u. 15. Telefax: (36) Postacím: 3301 Pf.: Weblap: HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Cégnév Név Ikt.sz.:../2011. Ügyintéző: Telefonszám: Település Utca, házszám Irányítószám Tárgy: Értesítés Korrekt Partner Védjegy odaítéléséről Tisztelt! Örömmel értesítjük, hogy a Korrekt Partner Védjegy elnyerésére benyújtott pályázata alapján a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Bíráló Bizottsága úgy értékelte, hogy az Ön vállalkozása (üzlete) érdemes a védjegy elnyerésére. A védjegyet ünnepélyes keretek közt kívánjuk átadni Önnek, melyhez ezúton is gratulálunk. Az átadás időpontja: Az átadás helyszíne: hó nap Kérem, jelezze az átadó ünnepségen történő részvételi számát, az alábbi elérhetőségeken: Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ügyintéző neve, telefonszáma, mobilszáma, címe Eger, hó.. nap Tisztelettel... Bíráló Bizottság elnöke HKIK főtitkára

19 Eger, Faiskola u. 15. Telefax: (36) Postacím: 3301 Pf.: Weblap: HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Cégnév Név Ikt.sz.:../2011. Ügyintéző: Telefonszám: Település Utca, házszám Irányítószám Tárgy: Értesítés Korrekt Partner Védjegy bírálatáról Tisztelt! Ezúton értesítjük, hogy a Korrekt Partner Védjegy elnyerésére benyújtott pályázatát a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Bíráló Bizottsága értékelte. A pályázatok elbírálására vonatkozó értékelési szempontrendszer alapján vállalkozásának a védjegyet odaítélni nem tudta. Köszönjük pályázatát, vállalkozása működtetéséhez további sok sikert kívánva Eger, hó.. nap Tisztelettel... Bíráló Bizottság elnöke HKIK főtitkára

20 Eger, Faiskola u. 15. Telefax: (36) Postacím: 3301 Pf.: Weblap: HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Cégnév Név Ikt.sz.:../2011. Ügyintéző: Telefonszám: Település Utca, házszám Irányítószám Tárgy: Értesítés Korrekt Partner Védjegy odaítéléséről Tisztelt! Örömmel értesítjük, hogy a Korrekt Partner Védjegy elnyerésére benyújtott pályázata alapján a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Bíráló Bizottsága úgy értékelte, hogy az Ön vállalkozása (üzlete) érdemes a védjegy elnyerésére. Ezúton küldjük meg a védjegyet, mely használata 2 évig érvényes, alábbi feltételek szerint További információ: Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Ügyintéző neve, telefonszáma, mobilszáma, címe Eger, hó.. nap Tisztelettel... Bíráló Bizottság elnöke HKIK főtitkára

21 21 NYILVÁNTARTÁSI LAP KORREKT PARTNER védjegy Pályázat nyilvántartási száma (beérkeztetési iktatószám): A pályázó vállalkozás neve: Érkezés dátuma: Érkezés módja levél/ Ügyintéző neve: Titkárágról történő átvétel időpontja 20.. év..hó nap 20.. év..hó.. nap Bírálati adatok Bírálat időpontja: 20.. év..hó nap Bíráló bizottság összetétele Aláírások elnöke: tag: tag: tag: ÉRTÉKELÉS Elért pontszám: Javaslat: (védjegyre jogosult / nem jogosult) Megjegyzés: IGEN NEM Bírálatról történő értesítés Dátum: Kimenő iktatószám:

22 22 Dokumentum mozgások Pályázat nyilvántartási száma: A pályázó vállalkozás neve: Dokumentum átadása Dátum Átadott dokumentum(ok) megnevezése Átvevő kézjegye Dokumentum(ok) visszavétele Dátum Átvevő kézjegye Dokumentum átadása Dátum Átadott dokumentum(ok) megnevezése Átvevő kézjegye Dokumentum(ok) visszavétele Dátum Átvevő kézjegye

23 23 DOKUMENTÁCIÓT KIKÉRŐ ADATLAP (pályázatban érintett munkatársak részére) KORREKT PARTNER védjegy Pályázat nyilvántartási száma: A pályázó vállalkozás neve: Dokumentum(ok) átadásának időpontja Dátum Dokumetumo(ka)t igénylő személy neve A dokumentum(ok) kikérésének célja A dokumentum(ok) kikérésének időtartama (nap, hét, hónap) 20. év hó. nap Kikért dokumentum(ok) megnevezése Átadó kézjegye Átvevő kézjegye Dokumentum(ok) visszavétele Dátum Visszaadott dokumentum(ok) megnevezése Átadó kézjegye Átvevő kézjegye

24 24 IRATTÁRI KIKÉRŐ ADATLAP KORREKT PARTNER védjegy Pályázat nyilvántartási száma: A vállalkozás neve: Dokumentum(ok) irattárból történő kikéréséne Dátum Dokumetumo(ka)t igénylő személy neve A dokumentum(ok) kikérésének célja A dokumentum(ok) kikérésének időtartama (nap, hét, hónap) 20. év hó. nap Kikért dokumentum(ok) megnevezése Átadó kézjegye Átvevő kézjegye Dokumentum(ok) irattárba történő visszavétele Dátum Visszaadott dokumentum(ok) megnevezése Átadó kézjegye Átvevő kézjegye

Iratkezelés, szabályzatok. Összeállította: Horváth Józsefné Okl. adószakértő

Iratkezelés, szabályzatok. Összeállította: Horváth Józsefné Okl. adószakértő Iratkezelés, szabályzatok Összeállította: Horváth Józsefné Okl. adószakértő a cégekre hárul a feladat, hogy iratkezelési rendszerüket létrehozzák és működtessék IRATKEZELÉS A CÉGEK ÜGYINTÉZÉSI FOLYAMATÁBAN

Részletesebben

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására

PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására PÁLYÁZATI KIÍRÁS Velencéért Közalapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek támogatására Jelen pályázati kiírás részét képezi a Pályázati Adatlap, amely letölthető www.velence.hu oldalon, vagy átvehető

Részletesebben

Értékelési szempontrendszer

Értékelési szempontrendszer 1 3300 Eger, Faiskola u. 15. Telefax: (36) 323-615 Postacím: 3301 Pf.: 440 E-mail: hkik@hkik.hu Weblap: www.hkik.hu HEVES MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA KORREKT PARTNER VÉDJEGY Értékelési szempontrendszer

Részletesebben

TÁMOP 3.1.7-11/1-2 Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése. 4S PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS NAP Budapest, 2011. július 5.

TÁMOP 3.1.7-11/1-2 Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése. 4S PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS NAP Budapest, 2011. július 5. TÁMOP 3.1.7-11/1-2 Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése 4S PÁLYÁZATI INFORMÁCIÓS NAP Budapest, 2011. július 5. GYAKORLATI TANÁCSOK A PÁLYÁZATI DOKUMENTÁCIÓ ELKÉSZÍTÉSÉHEZ

Részletesebben

Iratok érkeztetésének és iktatásának lépései Felhasználói dokumentáció verzió 1.1.

Iratok érkeztetésének és iktatásának lépései Felhasználói dokumentáció verzió 1.1. Iratok érkeztetésének és iktatásának lépései Felhasználói dokumentáció verzió 1.1. 2009. Változáskezelés Verzió Dátum Változás Pont Cím Oldal 1.1 2009.03.13 A teljes dokumentáció változása Kiadás: 2009.03.13.

Részletesebben

KÖZPONTI ÉRKEZTETÉSI ÜGYNÖK SZOLGÁLTATÁS (KÉÜ)

KÖZPONTI ÉRKEZTETÉSI ÜGYNÖK SZOLGÁLTATÁS (KÉÜ) KÖZPONTI ÉRKEZTETÉSI ÜGYNÖK SZOLGÁLTATÁS (KÉÜ) Szolgáltatás leíró lap 2017. július 1. v 3.00 EREDETI Tartalom 1. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA... 3 2. A SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELE... 4 3. A SZOLGÁLTATÁS FELHASZNÁLÁSI

Részletesebben

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM KOLLÉGIUMI HALLGATÓI RÉSZÖNKORMÁNYZAT IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM KOLLÉGIUMI HALLGATÓI RÉSZÖNKORMÁNYZAT IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT EÖTVÖS LORÁND TUDOMÁNYEGYETEM KOLLÉGIUMI HALLGATÓI RÉSZÖNKORMÁNYZAT IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT BUDAPEST, 2015 Jelen szabályzat az Eötvös Loránd Tudományegyetem (a továbbiakban: Egyetem) Szervezeti és Működési

Részletesebben

A vagyonnyilatkozat őrzéséről és kezeléséről szóló szabályzat Budapest, 2011. november

A vagyonnyilatkozat őrzéséről és kezeléséről szóló szabályzat Budapest, 2011. november 4. melléklet a Magyar Szocialista Párt Alapszabályához A vagyonnyilatkozat őrzéséről és kezeléséről szóló szabályzat Budapest, 2011. november 2 I. A vagyonnyilatkozatra kötelezettek, a nyilatkozat esedékessége

Részletesebben

POSZEIDON dokumentáció (3.) 2009. január 27.

POSZEIDON dokumentáció (3.) 2009. január 27. POSZEIDON dokumentáció (3.) 2009. január 27. KIMENŐ IRATOK IKTATÁSA A kimenő iratok esetében változás az eddigi eljáráshoz képest, hogy nem a Word- vagy egyéb elektronikus állományt csatoljuk elektronikus

Részletesebben

POSZEIDON dokumentáció (3.2)

POSZEIDON dokumentáció (3.2) POSZEIDON dokumentáció (3.2) KIMENŐ IRATOK IKTATÁSA Általános információk: A kimenő iratok esetében változás az eddigi eljáráshoz képest, hogy nem a Word- vagy egyéb elektronikus állományt csatoljuk elektronikus

Részletesebben

Iktatások kezelése használati útmutató iktatók számára

Iktatások kezelése használati útmutató iktatók számára SEMMELWEIS EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI FŐIGAZGATÓSÁG Iktatások kezelése használati útmutató iktatók számára T a r t a l o m j e g y z é k I. Iktatási folyamatok... 2 1. Alapvetések, segítségnyújtás... 2

Részletesebben

Pályázati adatlap. Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év. Foglalkozás:

Pályázati adatlap. Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év. Foglalkozás: Pályázati adatlap Rotary Mosonmagyaróvár Tanulmányi Támogatás 2017.év 1. A pályázó adatai 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Anyja leánykori neve: Levelezési cím: Email cím (ha van): Születési

Részletesebben

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján

Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján Nyílt PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Budakalász Város Képviselő-testületének 44/2008 (XII.1) rendelete alapján A Budakalász, 0184/4 hrsz kivett agyagbánya önkormányzati tulajdonban lévő tó felület értékesítésére KIÍRÓ:

Részletesebben

Pályázati útmutató. Kozármisleny Város Képviselő-testülete A helyi építészeti értékek védelméről című pályázatához

Pályázati útmutató. Kozármisleny Város Képviselő-testülete A helyi építészeti értékek védelméről című pályázatához Pályázati útmutató Kozármisleny Város Képviselő-testülete A helyi építészeti értékek védelméről című pályázatához A Kozármisleny Város Képviselő-testülete (a továbbiakban: testület) a 11/2004. (IV.07.)

Részletesebben

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat Panaszkezelési szabályzat I. Általános rendelkezések 1. A szabályzat célja, hogy a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár (továbbiakban: Könyvtár) nyilvános könyvtári funkcióinak és minőségbiztosítási

Részletesebben

2012. évi pályázati kiírás

2012. évi pályázati kiírás 2012. évi pályázati kiírás a létavértesi civil szervezetek részére 1. Pályázat célja: a helyi programok bővítése, színesítése, tartalmasabbá tétele Az alábbi témakörökben lehet pályázni: A.) Település

Részletesebben

IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Alapfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ 4400 Nyíregyháza Városmajor u. 2. 2015. 01.01. Alapfokú Köznevelési Intézményeket Működtető Központ 0 TARTALOMJEGYZÉK ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Pályázati felhívás Rovar-, és rágcsálóirtási munkák elvégzése XV. kerületi intézmények részére 2015 1. Az ajánlatkérő

Pályázati felhívás Rovar-, és rágcsálóirtási munkák elvégzése XV. kerületi intézmények részére 2015 1. Az ajánlatkérő Budapest Főváros XV. kerületi Rákospalota, Pestújhely, Újpalota Önkormányzat Gazdasági Működtetési Központ 1158 Budapest, Ady Endre u. 31-33. Telefon:1/815-1700; fax: 1/607-1144 web: www.gmkxv.hu Iktató

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Itt van az otthonunk, itt van a jövőnk! ösztöndíj elnyerésére a 2014/2015. tanévre Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata a Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

A pályázaton nem vehetnek részt:

A pályázaton nem vehetnek részt: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS T Budapest Főváros IV. ker. Újpest Önkormányzata pályázatot hirdet Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2015. (I.30.) önkormányzati rendelete alapján

Részletesebben

MINŐSÉGÜGYI ELJÁRÁS A KÖZIGAZGATÁSI ÉS HATÓSÁGI IRODA ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKACSOPORTJÁNAK FOLYAMATSZABÁLYOZÁSA

MINŐSÉGÜGYI ELJÁRÁS A KÖZIGAZGATÁSI ÉS HATÓSÁGI IRODA ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKACSOPORTJÁNAK FOLYAMATSZABÁLYOZÁSA 1 A KÖZIGAZGATÁSI ÉS HATÓSÁGI IRODA ÜGYFÉLSZOLGÁLATI MUNKACSOPORTJÁNAK FOLYAMATSZABÁLYOZÁSA 1. AZ ELJÁRÁS CÉLJA Az. Az ügyfélszolgálat az ügyfeleket tájékoztatja, beadványaikat átveszi és hatósági ügyintézést

Részletesebben

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név:

Adatlap. Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre. 1. Személyes adatok: 1.1 A pályázatot benyújtó személyi adatai: Születési hely: Név: Beadási határidő: 2014. október 1. 2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Adatlap Merck Tanulmányi Támogatás a 2014/2016. tanévre

Részletesebben

SZABÁLYZAT. a megyei közgyűlés tagjai és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatának kezeléséről, nyilvántartásáról, ellenőrzéséről. Általános rendelkezések

SZABÁLYZAT. a megyei közgyűlés tagjai és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatának kezeléséről, nyilvántartásáról, ellenőrzéséről. Általános rendelkezések 547 11sz melléklet SZABÁLYZAT a megyei közgyűlés tagjai és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatának kezeléséről, nyilvántartásáról, ellenőrzéséről I Általános rendelkezések 1 A helyi önkormányzati képviselők

Részletesebben

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj

National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány. NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj National Instruments a virtuális műszerezésért Alapítvány NI Mentor Program Pedagógusi Ösztöndíj Működési szabályzat és Pedagógusi pályázati felhívás a 2018/2019-es tanévre A National Instruments a virtuális

Részletesebben

Pályázati kiírás. a Tolnai Hírlap kiadására

Pályázati kiírás. a Tolnai Hírlap kiadására Pályázati kiírás a Tolnai Hírlap kiadására 1. A pályázat kiírójának neve, címe, telefon és telefax száma 2. Bevezetés Tolna Város Önkormányzata 7130 Tolna, Hősök tere 1. 74/540-800, fax: 74/443-805 Tolna

Részletesebben

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE

PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE PÉNZÜGYI SZERVEZETEK ÁLLAMI FELÜGYELETE Adatlap a 2003. évi nyilvános pályázat elbírálásához (Kitöltés után a PSZÁF az Adatlapot bizalmasan kezeli) 1. A pályázó adatai 1.1. Megnevezése (neve): 1.2. Adószáma:

Részletesebben

Iratkezelési Szabályzat

Iratkezelési Szabályzat Iratkezelési Szabályzat Orosháza 2012 1 Tartalomjegyzék I. Általános rendelkezések...3 II. A levél minősítése...3 III. A küldemények átvétele és felbontása...3 IV. A levelek nyilvántartásba vétele...4

Részletesebben

A Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer felhasználói oktatásának lépései röviden

A Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer felhasználói oktatásának lépései röviden A Poszeidon Ügyviteli és Iktatási Rendszer felhasználói oktatásának lépései röviden Érkeztetők és Iktatók részére Cím: 1111 Budapest, Budafoki út 59. Tel./fax: +36 (1) 209-4748 E-mail: info@sdakft.hu Web:

Részletesebben

KÉKKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2015. (X. 13.) önkormányzati rendelete

KÉKKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 11/2015. (X. 13.) önkormányzati rendelete KÉKKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 11/2015. (X. 13.) önkormányzati rendelete a Képviselő-testület szervezeti és működési szabályzatáról szóló 12/2013.(X.4.) önkormányzati rendelete módosításáról

Részletesebben

SZENTBÉKKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2015. (X. 06.) önkormányzati rendelete

SZENTBÉKKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2015. (X. 06.) önkormányzati rendelete SZENTBÉKKÁLLA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 10/2015. (X. 06.) önkormányzati rendelete a Képviselő-testület szervezeti és működési szabályzatáról szóló 13/2013. (X. 1.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

A II. RÁKÓCZI FERENC MEGYEI ÉS VÁROSI KÖNYVTÁR PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A II. RÁKÓCZI FERENC MEGYEI ÉS VÁROSI KÖNYVTÁR PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA 3530 Miskolc, Görgey Artúr u. 11. Tel.: 46/503-120, Fax: 46/340-448 E-mail: rakoczi@rfmlib.hu, Web: www.rfmlib.hu A II. RÁKÓCZI FERENC MEGYEI ÉS VÁROSI KÖNYVTÁR PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZATA 2016 I. Általános

Részletesebben

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ Ösztöndíj kiíró A Kis Példaképünk Ösztöndíjat az EFOP-1.5.2.-16-2017-00029 Egységben a jövőnk Humán szolgáltatások fejlesztése a Sármellék térségében elnevezésű projekt keretében

Részletesebben

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola egyedi iratkezelési és iratmegsemmisítési szabályzata

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola egyedi iratkezelési és iratmegsemmisítési szabályzata A Szent Imre Katolikus Általános Iskola egyedi iratkezelési és iratmegsemmisítési szabályzata 1 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Az iratkezelési szabályzat hatálya... 3 Az iratkezelés felügyelete...

Részletesebben

A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S E G Y S Z E R Ű E L J Á R Á S

A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S E G Y S Z E R Ű E L J Á R Á S A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S E G Y S Z E R Ű E L J Á R Á S 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma Szent István Egyetem 2103 Gödöllő, Páter K. u. 1. Telefon:28 522 967, Fax:

Részletesebben

Iratok küldése, postázása. használati útmutató iktatók számára. T a r t a l o m j e g y z é k

Iratok küldése, postázása. használati útmutató iktatók számára. T a r t a l o m j e g y z é k SEMMELWEIS EGYETEM JOGI ÉS IGAZGATÁSI FŐIGAZGATÓSÁG Iratok küldése, postázása használati útmutató iktatók számára T a r t a l o m j e g y z é k 1. Alapvetések... 1 2. Iktatott papír és vegyes iratok érkezése...

Részletesebben

ÜZLETI TERV KEZELÉSI ELJÁRÁSREND GINOP

ÜZLETI TERV KEZELÉSI ELJÁRÁSREND GINOP ÜZLETI TERV KEZELÉSI ELJÁRÁSREND GINOP-5.2.2-14-2015-00020 Hatályos: 2017.03.24. 1. Az Eljárásrend hatálya kiterjed: 1. A GINOP-5.2.2-14-2015-00020 azonosítószámú, Vállalkozz Itthon Junior Fiatalok vállalkozóvá

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Javasoljuk, hogy a kérelem csomagot tértivevényes ajánlott küldeményként adja postára.

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Javasoljuk, hogy a kérelem csomagot tértivevényes ajánlott küldeményként adja postára. KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A termelői csoportok létrehozásának és működésének támogatása intézkedés kifizetési kérelmének kitöltéséhez 1. A formanyomtatványok kitöltése előtt kérjük, alaposan tanulmányozza át

Részletesebben

42/ ( I I ) H É B H A T Á R O Z A T A L A P J Á N LITÉR KÖZSÉG ÖN KOR MÁ NYZA TÁNAK. támogatása Litér, Álmos u. 37.

42/ ( I I ) H É B H A T Á R O Z A T A L A P J Á N LITÉR KÖZSÉG ÖN KOR MÁ NYZA TÁNAK. támogatása Litér, Álmos u. 37. 42/ 2 0 1 6. ( I I. 1 7. ) H É B H A T Á R O Z A T A L A P J Á N LITÉR KÖZSÉG ÖN KOR MÁ NYZA TÁNAK P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S A Civil szervezetek programjainak támogatása 2016. L I T É R K Ö Z S

Részletesebben

A Configuro Válságkezelő és Tanácsadó Kft. Panaszkezelési Szabályzata

A Configuro Válságkezelő és Tanácsadó Kft. Panaszkezelési Szabályzata A Configuro Válságkezelő és Tanácsadó Kft. Panaszkezelési Szabályzata I. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1. A Szabályzat célja A panaszkezelés szabályozásának célja a csődeljárásról és a felszámolási eljárásról 1991. évi

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. civil szervezetek (egyesületek, alapítványok)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. civil szervezetek (egyesületek, alapítványok) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS S Budapest Főváros IV. ker. Újpest Önkormányzata pályázatot hirdet Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2015. (I.30.) önkormányzati rendelete alapján

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ Felhívjuk minden Ajánlattevő szíves figyelmét, hogy jelen dokumentációt alaposan és gondosan tanulmányozza át, és ajánlatát

Részletesebben

POSZEIDON dokumentáció (6.4)

POSZEIDON dokumentáció (6.4) POSZEIDON dokumentáció (6.4) HALLGATÓI KÉRELMEK KEZELÉSE A POSZEIDON RENDSZERBEN Tartalomjegyzék Hallgatói kérelmek iktatása összefoglaló Tájékoztatások kezelése a kérelmekhez, határozatokhoz Jogorvoslatok

Részletesebben

2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beadási határidő: 2015. október 1.

2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beadási határidő: 2015. október 1. 2 eredeti példányban kell benyújtani! Kérjük, hogy kitöltés előtt figyelmesen olvassa el a kitöltési útmutatót! Beadási határidő: 2015. október 1. Adatlap Merck Tanulmányi Támogatás a 2015/2017 tanévre

Részletesebben

FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet

FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktanácsadási Intézet TÁJÉKOZTATÓ az ÚMVP Képző Szervezetek katalógusba történő jelentkezésre beérkező dokumentumok értékelési szabályairól 2008. 1. A szabályozás alapja

Részletesebben

Nemesbikk Község Önkormányzata. Beszerzési szabályzata a közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzésekre. Érvényes: 2012.

Nemesbikk Község Önkormányzata. Beszerzési szabályzata a közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzésekre. Érvényes: 2012. a a közbeszerzési értékhatárt el nem érő beszerzésekre Érvényes: 2012. május 03 tól Tartalomjegyzék I. fejezet A beszerzési szabályzat célja, hatálya... 3 II. fejezet Általános rendelkezések, alapelvek...

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Jogcímkód: 6.122.01.01. Általános tudnivalók

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ. Jogcímkód: 6.122.01.01. Általános tudnivalók KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ a fiatal mezőgazdasági termelők indulásához a 2009. évtől nyújtandó támogatás keretében a támogatási összeg 90%-ára vonatkozó kifizetési kérelem kitöltéséhez Jogcímkód: 6.122.01.01 Általános

Részletesebben

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság Hatályos: 2013. május 29. ArteusCredit Zrt. 1134 Budapest, Róbert K. krt. 59., Telefon: 06/1 814 2179 1 Az ArteusCredit Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Részletesebben

2016. ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS KEREPESI CIVIL SZERVEZETEK RÉSZÉRE. A pályázat célja: a helyi programok bővítése, színesítése, tartalmasabbá tétele

2016. ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS KEREPESI CIVIL SZERVEZETEK RÉSZÉRE. A pályázat célja: a helyi programok bővítése, színesítése, tartalmasabbá tétele 2016. ÉVI PÁLYÁZATI KIÍRÁS KEREPESI CIVIL SZERVEZETEK RÉSZÉRE A pályázat célja: a helyi programok bővítése, színesítése, tartalmasabbá tétele Az alábbi témakörökben lehet pályázni: A.) Település környezet-

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Társadalmi Megújulás Operatív Program

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Társadalmi Megújulás Operatív Program PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Társadalmi Megújulás Operatív Program TÁMOP-5.4.10-12/1-2012-0001 azonosítószámú Szociális képzések rendszerének modernizációja című kiemelt projekt OKTATÓI LISTÁRA TÖRTÉNŐ FELVÉTELRE

Részletesebben

A Griff Íjász Egyesület Elnökségének 3/2014/(12. 17.) ELN. sz. Határozata a Griff Íjász Egyesület Iratkezelési szabályzata

A Griff Íjász Egyesület Elnökségének 3/2014/(12. 17.) ELN. sz. Határozata a Griff Íjász Egyesület Iratkezelési szabályzata A Griff Íjász Egyesület Elnökségének 3/2014/(12. 17.) ELN. sz. Határozata a Griff Íjász Egyesület Iratkezelési szabályzata A köziratok védelméről szóló 1995. évi LXVI. törvény és a 1992. évi LXIII. törvény

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT 2. számú melléklet: Iratkezelési szabályzat Készítette: Nagy Gábor, elnök Jóváhagyta: Nagy Gábor, elnök 2010. TARTALOMJEGYZÉK I. Bevezetés... 3 II. Általános rendelkezések...

Részletesebben

1. Tájékoztatási kötelezettség

1. Tájékoztatási kötelezettség 17/2018. (XI.26.) MÜK szabályzat 1 az ügyvédek által készített vagy letétbe vett végrendeletek és haláleseti rendelkezéseket tartalmazó okiratok központi nyilvántartására vonatkozó szabályokról A Magyar

Részletesebben

PÁLYÁZATI ADATLAP. A pályázó neve: A pályázat címe: A Polgármesteri Hivatal tölti ki! A pályázat azonosító száma: A pályázat beérkezési dátuma:

PÁLYÁZATI ADATLAP. A pályázó neve: A pályázat címe: A Polgármesteri Hivatal tölti ki! A pályázat azonosító száma: A pályázat beérkezési dátuma: PÁLYÁZATI ADATLAP Szentes Város Önkormányzata Képviselő-testületének a gazdaságélénkítésről szóló 1/2010. (II.15.) Rendelete keretében támogatott a munkahely megtartása című pályázati felhíváshoz. A pályázó

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

Pályázati felhívás sportegyesületek részére

Pályázati felhívás sportegyesületek részére Pályázati felhívás sportegyesületek részére Kiírás Leadási határidő Elbírálás 2014. február 5. 2014. február 21. 2014. március 7. iktatószám: 7738/2014/MAV. Pályázati Kiírás A MÁV Zrt. Támogatói Bizottsága

Részletesebben

PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév

PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév PÁLYÁZATI NYOMTATÁNY Kelemen Éva Alapítvány Pályázati felhívás 2016/2017-es tanév 2. félév A pályázatban csak a megfelelő igazolásokkal ellátott, pontosan és olvashatóan kitöltött űrlapok vehetnek részt.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kazincbarcika Város Önkormányzata A civil szervezetek pályázati támogatásáról szóló 7/2010. (II. 19.) rendelete alapján

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Kazincbarcika Város Önkormányzata A civil szervezetek pályázati támogatásáról szóló 7/2010. (II. 19.) rendelete alapján Melléklet a 70/2015. (IV. 14.) önkormányzati határozathoz PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Kazincbarcika Város Önkormányzata A civil szervezetek pályázati támogatásáról szóló 7/2010. (II. 19.) rendelete alapján 2015.

Részletesebben

ÜZLETI TERV KEZELÉSI ELJÁRÁSREND GINOP

ÜZLETI TERV KEZELÉSI ELJÁRÁSREND GINOP ÜZLETI TERV KEZELÉSI ELJÁRÁSREND GINOP-5.2.2-14-2015-00020 Hatályos: 2017.02.09. 1. Az Eljárásrend hatálya kiterjed: 1. A GINOP-5.2.2-14-2015-00020 azonosítószámú, Vállalkozz Itthon Junior Fiatalok vállalkozóvá

Részletesebben

1. Tájékoztatási kötelezettség

1. Tájékoztatási kötelezettség 2/2018. (III. 26.) MÜK szabályzat az ügyvédek által készített vagy letétbe vett végrendeletek és haláleseti rendelkezéseket tartalmazó okiratok központi nyilvántartására vonatkozó szabályokról A Magyar

Részletesebben

3. A Könyvtár a panasz megtételére az alábbi két eljárási lehetőséget biztosítja: nem hivatalos, illetve hivatalos panaszkezelési eljárás.

3. A Könyvtár a panasz megtételére az alábbi két eljárási lehetőséget biztosítja: nem hivatalos, illetve hivatalos panaszkezelési eljárás. Panaszkezelési szabályzat I. Általános rendelkezések 1. A szabályzat célja, hogy a Művészetek Háza Kulturális Központ és Városi Könyvtár, Pilisvörösvár (továbbiakban: Könyvtár) nyilvános könyvtári funkcióinak

Részletesebben

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat

Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt. Panaszkezelési szabályzat Hatályos: 2013. 05. 21. napjától 1. ÁLTALÁNOS RÉSZ 1.1. Az utasítás célja Jelen utasítás a Széchenyi Kereskedelmi Bank Zrt-vel (a továbbiakban:

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY

ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY ÖNKORMÁNYZATI HIRDETMÉNY Pályázat nem költségvetési szervek támogatására Komló Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 24/2018. (XI.30.) számú, Komló Város Önkormányzat államháztartáson kívülre nyújtott

Részletesebben

2.2 Az ügyfél vagy a meghatalmazott helyett a nevükben érvényes meghatalmazás alapján eljáró képviselőjük is jogosult panasz benyújtására.

2.2 Az ügyfél vagy a meghatalmazott helyett a nevükben érvényes meghatalmazás alapján eljáró képviselőjük is jogosult panasz benyújtására. HATÁLYOS: 2010. július 1-től PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Jelen panaszkezelési szabályzat (a továbbiakban Szabályzat ) a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk

Részletesebben

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését.

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését. A Magyar Tudományos Akadémia pályázati felhívása a szomszédos országokban működő magyar tudományos szervezetek 2015. évi konferencia- és kiadvány-támogatására 1. A pályázat célja A Magyar Tudományos Akadémiáról

Részletesebben

Cím: Polgármesteri Hivatal Szociális Irodája Jászberény, Lehel vezér tér 18. sz.

Cím: Polgármesteri Hivatal Szociális Irodája Jászberény, Lehel vezér tér 18. sz. A pályázott feladat végrehajtásáról és a nyert pénzösszeg Az ügytípus megnevezése Hatáskörrel rendelkező szerv Eljáró szerv Illetékességi terület Eljárási illeték Ügyintézéshez szükséges dokumentumok Alapvető

Részletesebben

(8) A közgyűlés zárt ülést tart a vagyonnyilatkozattal kapcsolatos eljárás tárgyalásakor.

(8) A közgyűlés zárt ülést tart a vagyonnyilatkozattal kapcsolatos eljárás tárgyalásakor. Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének 37/2002.(XI.29. )sz. rendelete az önkormányzati képviselői vagyonnyilatkozatok nyilvántartásáról és ellenőrzéséről Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, ezért az nem tekinthető a Kormány álláspontjának

Az előterjesztést a Kormány nem tárgyalta meg, ezért az nem tekinthető a Kormány álláspontjának Jelen előterjesztés csak tervezet, amelynek közigazgatási egyeztetése folyamatban van. A minisztériumok közötti egyeztetés során az előterjesztés koncepcionális kérdései is jelentősen módosulhatnak, ezért

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS és KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ KORREKT PARTNER elismerő védjegy elnyerésére

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS és KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ KORREKT PARTNER elismerő védjegy elnyerésére PÁLYÁZATI FELHÍVÁS és KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ KORREKT PARTNER elismerő védjegy elnyerésére 1. A pályázat kiírója: Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 3300 Eger, Faiskola utca 15. Regionális Vállalkozásfejlesztési

Részletesebben

A Helyi Bíráló Bizottság

A Helyi Bíráló Bizottság Mellékletek 1. számú melléklet: A HBB eljárása I. Háttér A Helyi Bíráló Bizottság A LEADER Helyi Akciócsoportok (a továbbiakban LEADER HACS-ok) javaslata alapján helyi bíráló bizottság létrehozása vált

Részletesebben

Társadalmi befogadás elősegítése a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával

Társadalmi befogadás elősegítése a szociális és munkaügyi szolgáltatások együttműködési modelljének kidolgozásával Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és EQUAL Közösségi Kezdeményezés Irányító Hatóság Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humánerőforrás-fejlesztési Operatív Program és

Részletesebben

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra

5. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje A teljesítés végső határideje: 2008. október 10. 12:00 óra 1. Ajánlatkérő neve, címe: 1087 Budapest, Kerepesi út 1-5. Kapcsolattartási cím: 1087 Budapest, Kerepesi út 3., II. emelet 210. szoba Címzett: Támis Norbert Telefon: + 36 (1) 511-1922 Fax: + 36 (1) 511-1982

Részletesebben

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A termelői csoportok létrehozásának és működtetésének támogatása intézkedés kifizetési kérelmének kitöltéséhez

KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A termelői csoportok létrehozásának és működtetésének támogatása intézkedés kifizetési kérelmének kitöltéséhez KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A termelői csoportok létrehozásának és működtetésének támogatása intézkedés kifizetési kérelmének kitöltéséhez 1. A formanyomtatványok kitöltése előtt kérjük, alaposan tanulmányozza

Részletesebben

II. Az import engedélyre vonatkozó tudnivalók

II. Az import engedélyre vonatkozó tudnivalók This page can only be read in Magyar. II. Az import engedélyre vonatkozó tudnivalók 1.) Az import engedélyek kérelmezése Az AGRIM engedélyt kizárólag Behozatali kérelem adatlapon (AGRIM) lehet kérelmezni.

Részletesebben

1/2017(11.23) jegyzői utasítás

1/2017(11.23) jegyzői utasítás 1/2017(11.23) jegyzői utasítás A polgármesteri és képviselői vagyonnyilatkozat tétellel, betekintéssel és ellenőrzéssel kapcsolatos eljárási szabályokról 1. A polgármester és az önkormányzati képviselő

Részletesebben

Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap szakiskolai és szakközépiskolai tanulók részére. Név: Születési hely, idő: Anyja neve:

Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap szakiskolai és szakközépiskolai tanulók részére. Név: Születési hely, idő: Anyja neve: Iktatási szám:.. Polgármesteri Ösztöndíj Pályázati Űrlap szakiskolai és szakközépiskolai tanulók részére Személyes leadási határidő: Postára adási határidő: Postázási cím: Hallgatói adatok Minden sor kitöltése

Részletesebben

PÁLYÁZATI FORMANYOMTATVÁNY Közösségeket Támogató Alap támogatásának igénybevételére

PÁLYÁZATI FORMANYOMTATVÁNY Közösségeket Támogató Alap támogatásának igénybevételére 1. függelék a 4/2014. (IV. 15.) önkormányzati rendelethez PÁLYÁZATI FORMANYOMTATVÁNY Közösségeket Támogató Alap támogatásának igénybevételére 1. A Pályázó adatai: 1.1 A pályázó neve: 1.2 Címe: 1.3 Alapítás

Részletesebben

BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL

BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL Hartai Takarékszövetkezet 6326 Harta, Kossuth L. u. 31. ELJÁRÁSI REND A BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL A hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozásokról

Részletesebben

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ

KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ KIS PÉLDAKÉPEINK ÖSZTÖNDÍJ Ösztöndíj kiíró A Kis Példaképünk Ösztöndíjat az EFOP-1.5.2.-16-2017-00029 Egységben a jövőnk Humán szolgáltatások fejlesztése a Sármellék térségében elnevezésű projekt keretében

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Dombóvár Város Önkormányzata pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS pályázat útján kívánja bérbe adni az alábbi Dombóvár, Dombó P. u. 9. szám alatti ingatlant. A bérlemény általános adatai: Dombóvár, Dombó P. u. 9. - Hrsz.: 1299/5/A/76 - Ingatlan megnevezése:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi

Részletesebben

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatot hirdet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Az Emberi Erőforrások Minisztériuma nevében a pályázatot hirdet Jegyzetelő szolgáltatás támogatása felsőoktatásban tanuló fogyatékos hallgatók érdekében (kód: 21221) címmel 1. A PÁLYÁZAT

Részletesebben

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/

ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/ ÚJSZÁSZ VÁROS POLGÁRMESTERE 5052 ÚJSZÁSZ, SZABADSÁG TÉR 1. TEL/FAX: 56/552-022 E L Ő T E R J E S Z T É S Újszász Város Képviselő-testülete 2010. december 06-i ülésére Újszász Város Önkormányzata részére

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A STOPLI Sportegyesület nyílt pályázatot hirdet az Én megcsinálom 2018 ösztöndíj elnyerésére. A STOPLI Sportegyesület az Én megcsinálom 2018 ösztöndíjat azon 10-21 év közötti fiataloknak

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT I.) Általános rendelkezés Szabályzatunk célja, hogy a Pomázi Városi Könyvtár, mint nyilvános könyvtár, a könyvtár funkcióinak és a minőségbiztosítási rendszerének figyelembe vételével

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az egyes alprogramokra vonatkozó pályázati feltételek és tudnivalók az alprogramokról szóló mellékletekben találhatók meg.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. Az egyes alprogramokra vonatkozó pályázati feltételek és tudnivalók az alprogramokról szóló mellékletekben találhatók meg. PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Fadd Nagyközség Önkormányzata tanulmányi ösztöndíj pályázatot hirdet roma tanulók/hallgatók részére tanulmányi sikerességük előmozdításának támogatására Fadd Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

ELJÁRÁSI REND A BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL

ELJÁRÁSI REND A BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL Tompa és Vidéke Takarékszövetkezet ELJÁRÁSI REND A BÁCS-KISKUN MEGYEI TAKARÉKSZÖVETKEZETEK KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK MŰKÖDÉSÉRŐL A jelen eljárási rend 2010. január 1-től hatályos a szabályzat 1. sz.

Részletesebben

ÚTMUTATÓ ÉS GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK) K (ZBR-PANEL-09) monitoring szolgáltatási kötelezettségéhez

ÚTMUTATÓ ÉS GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK) K (ZBR-PANEL-09) monitoring szolgáltatási kötelezettségéhez ÚTMUTATÓ ÉS GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK) monitoring szolgáltatási kötelezettségéhez 1. A monitoring kötelezettség szabályozása 1.1 Pályázati Útmutató IX/5/d: Energia-megtakarítás ellenőrzése, a monitoring

Részletesebben

48/2005. (III. 23.) Korm. rendelet

48/2005. (III. 23.) Korm. rendelet 48/2005. (III. 23.) Korm. rendelet a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény hatálya alá tartozó munkáltatóknál működő szakszervezetek reprezentativitásának megállapításáról A közalkalmazottak

Részletesebben

Panaszkezelési szabályzat

Panaszkezelési szabályzat Panaszkezelési szabályzat Panaszügyintézés helye:. Levelezési címe:.. Elektronikus cím:.. Telefonszám:.. / Panaszügyintézés Telefaxszám:.. Hatályba lépés dátuma: 2010. május 10. Kibocsátó: ROYAL Záloghitel

Részletesebben

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését.

Az Akadémia Domus programja támogatni kívánja a magyar közösségek szempontjából fontos konferenciák megrendezését, kiadványok megjelentetését. A Magyar Tudományos Akadémia pályázati felhívása a szomszédos országokban működő magyar tudományos szervezetek 2014. évi konferencia- és kiadvány-támogatására A pályázat célja A Magyar Tudományos Akadémiáról

Részletesebben

A MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA PEST MEGYEI SZERVEZETÉNEK IRATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA PEST MEGYEI SZERVEZETÉNEK IRATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A MAGYAR GYÓGYSZERÉSZI KAMARA PEST MEGYEI SZERVEZETÉNEK IRATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 2012. március Az Elnökség a Magyar Gyógyszerészi Kamara Pest Megyei Szervezetének Iratkezelési Szabályzatát (továbbiakban:

Részletesebben

ÜGYVITELI ÉS IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ÜGYVITELI ÉS IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT CSONGRÁD MEGYEI ÉPÍTÉSZ KAMARA ÜGYVITELI ÉS IRATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Elfogadva 16/2013 Eln. Hat.(IX.19) számú elnökségi határozattal 1 I. ÜGYVITEL RENDJE 1. Az ügykör és az ügyvitel fogalma Az ügykör a

Részletesebben

Panaszkezelési Szabályzat

Panaszkezelési Szabályzat I.A panasz bejelentésének módjai 1. Szóbeli panasz: a) személyesen: Kreditor Pénzügyi Zrt. (1135 Budapest, Frangepán utca 7.) b) telefonon: 1/ 236-0129, vagy 06-21-24-24-444 (nem emeltdíjas) számokon Hétfőtől-péntekig

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT 1. kiadás 1. módosítás 1. oldal DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA Dunaújvárosi Főiskola Szenátusa a 30-2010/2011. (2011.06.07.) sz. határozatával 2011.06.07-én jóváhagyta, hatályos 2011.06.08-tól. módosítások: - A

Részletesebben

Jogcímkód: Általános tudnivalók

Jogcímkód: Általános tudnivalók KITÖLTÉSI ÚTMUTATÓ A juh és kecske állatállomány elektronikus jelölése kapcsán a 79/2011. (VIII. 3.) VM rendelet alapján benyújtott támogatási kérelem kitöltéséhez Jogcímkód: 6.127.08.01 Általános tudnivalók

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával 1 PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával Közlekedésbiztonsági ötlet pályázatot hirdet a közúti közlekedésben résztvevők biztonságának

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Krízis-Megoldás Kft PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT Kelt Budapesten, 2013. június 10. napján Porpáczy Tamás ügyvezető 1 Krízis-Megoldás Kft Jelen szabályzat a Krízis-Megoldás Kft működésével kapcsolatos panaszügyek

Részletesebben

MESEKERT TERMÉSZETKÖZELI ÓVODA. Iratkezelési szabályzat. Készítette: Szabó Gabriella óvodavezető

MESEKERT TERMÉSZETKÖZELI ÓVODA. Iratkezelési szabályzat. Készítette: Szabó Gabriella óvodavezető MESEKERT TERMÉSZETKÖZELI ÓVODA Iratkezelési szabályzat Készítette: Szabó Gabriella óvodavezető Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 2 2. Értelmezések... 2 3. Az iratkezelés felügyelete... 3 4. Iktatókönyv...

Részletesebben

152. KÉRELEM PANASZELJÁRÁS LEFOLYTATÁSA TÁRGYÁBAN

152. KÉRELEM PANASZELJÁRÁS LEFOLYTATÁSA TÁRGYÁBAN 152. KÉRELEM PANASZELJÁRÁS LEFOLYTATÁSA TÁRGYÁBAN vonalkód helye ÜGYSZÁM: Érkeztetés helye (A Kérelmező panaszát az elszámolással és/vagy szerződésmódosulással kapcsolatban a pénzügyi intézmény elkésettség

Részletesebben

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT

PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT PANASZKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Risk Partners Kft. Ügyfelei részére I. Panasz bejelentésének módjai 1) Szóbeli panasz a. Személyesen - Panaszügyintézés helye: 2120 Dunakeszi, Kertész u. 12. - Nyitva tartás:

Részletesebben