A Zala Termálvölgye Egyesület évre vonatkozó Költségvetési terve

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Zala Termálvölgye Egyesület 2012. évre vonatkozó Költségvetési terve"

Átírás

1 A Zala Termálvölgye Egyesület évre vonatkozó Költségvetési terve ELŐZMÉNYEK A Zala Termálvölgye Egyesület 100%-os működési támogatás igénybevételére jogosult az Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési Stratégiájának (HVS) végrehajtásával kapcsolatos feladatai ellátása érdekében. A támogatás igénybevételének feltételeit az Egyesület és az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program Irányító Hatósága (ÚMVP IH) között kötött (2008. október 22.-én aláírt) Együttműködési megállapodás, illetve a 141/2008. (X.30.) FVM rendelet (Finanszírozási rendelet) tartalmazza. Az igénybe vehető működési támogatás összege a 147/2007. (XII.4.) FVM rendeletben került meghatározásra 2011-ig. Az Irányító Hatóság 2011-től két lépcsőben a HACS-ok működési forrásainak jelentős részét elvonta. A Zala Termálvölgye Egyesület esetében a hátralévő időszakot tekintve ez a megvonás elérte az 58%-ot. Az ÚMVP Irányító Hatóságának 98/2011 (VII.28.) közlemény IV. táblázata rendelkezett a évtől rendelkezésére álló összes működési forrásokról, melynek összege a Zala Termálvölgye Egyesület esetében Ft volt. Ezen működési forrást tovább csökkentette a Vidékfejlesztési Minisztérium (Irányító Hatóság) március 22-én megjelent 14/2012. (III.22.) sz. közleménye, mely rendelkezett a közötti időszakra vonatkozóan az akciócsoportok rendelkezésére álló működési forrásokról. A Zala Termálvölgye esetében a következőképpen: 1 14/2012 (III/22) IH közleményben szereplő összes 2012-től felhasználható forrás Ebből 2012 Ebből 2013 Ebből 2014 Ebből Ft Ft Ft Ft Ft Az egyesület által felhasználható működési forrás összesen tehát Ft, melyből 2012-ben Ft-ot használhat fel, ezt a korlátot figyelembe véve került összeállításra a évi költségvetési terv. A működési támogatás utófinanszírozásos, korábban 2 hónapos, jelenleg 1 illetve 3 hónapos elszámolási időszakokkal. Az egyesület által elszámolásra benyújtott számlák után általában kb. 2-3 hónap elteltével kerül kifizetésre a támogatás. Az Egyesületnek 2009 novemberében lehetősége nyílt működési előleget lehívni Ft összegben, amellyel június 30-ig kell elszámolni. Az elszámolás két módon történhet: vagy az elszámolási időszakonként benyújtott kifizetési kérelem támogatási összegéből került törlesztésre az előleg, vagy a fennmaradó összeg tekintetében az MVH által közleményben közzétett pénzforgalmi számlára történő banki átutalással történik a törlesztés. A Zala Termálvölgye Egyesület január 31-én fennálló előlegtartozásának összege Ft. A kifizetési kérelmek hosszadalmas (3-4 hónap) elbírálása, valamint az előleg visszatörlesztése miatt az Egyesület továbbra sem tud hitel nélkül gazdálkodni. A fennálló folyószámla hitelkeret összege 10 millió forint.

2 Mivel a hitel kamatai és az egyéb banki költségek nem számolhatóak el a Finanszírozási rendelet értelmében, ezeket a költségeket a szervezetnek a saját forrásaiból (alapítói hozzájárulás, tagdíjak, támogatói hozzájárulás) kell megfinanszírozni. A ÉVRE VONATKOZÓ KÖLTSÉGVETÉSI TERV Az Egyesület 2012-ben Forinttal tervez gazdálkodni, melyből Ft EMVA működési támogatás. A fennmaradó Ft pedig a Zala Termálvölgye Egyesület által beadott 3 db pályázatban (Szlovéniai LEADER tapasztalatcsere program, Zala Termálvölgye értékei látóút, Helyi termék konferencia sorozat a Zala Termálvölgyében) igényelt támogatásokból és az Egyesület egyéb bevételeiből (pl. tagdíjak) tevődik össze. 2 Adatok Ft-ban Ssz. Bevételek BEVÉTELEK év terv 1. Tagdíjból/tagi hozzájárulásból származó bevétel: Vállalkozási tevékenységből származó bevétel: 0 3. Tőkejellegű bevétel (hitel, törzstőkeemelés vagy befizetés Kapott támogatás: a) Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési alapból b) Szlovéniai LEADER tapasztalatcsere program c) "Zala Termálvölgye értékei látóút" pályázat d)"helyi termék konf. sorozat a Zala Termálvölgyében" pályázat Finanszírozási bevételek (kamat, támogatói hozzájárulás): 0 6. Egyéb bevételek: 0 BEVÉTELEK ÖSSZESEN:

3 Adatok Ft-ban SSz. Kiadások, elszámolható költségek KIADÁSOK év terv 1. Személyi jellegű ráfordítások Szervezet tisztségviselőinek személyi jellegű ráfordításai Bérköltség Személyi jellegű egyéb kifizetések Bérjárulékok Munkaszervezet dolgozóinak személyi jellegű ráfordításai Bérköltség Személyi jellegű egyéb kifizetések Bérjárulékok Útiköltség, napidíj, szállásktg (nem rendszeres) Felhalmozási kiadások 50 Eft feletti eszközbeszerzések 0 3. Dologi kiadások Irodafenntartási költségek (villany, gáz, telefon, internet, posta, stb.) Kisértékű eszközbeszerzések Igénybevett szolgáltatások értéke Folyamatos költségek (könyvelés, stb.) Eseti költségek (felmérések, kimutatások készíttetése, arculattervezés, stb.) Elszámolható bankköltségek EMVA működési forrás terhére elszámolható költségek ( ) Igénybevett szolgáltatások értéke pályázatok esetén "Szlovéniai LEADER tapasztalatcsere program" költségei "Zala Termálvölgye értékei látóút"pályázat költségei "Helyi termék konf.sorozat a Zala Termálvölgyében " pályázat költségei Finanszírozási kiadások, hitelek kamatai KÖLTSÉGEK ÖSSZESEN A ÉV KÖLTSÉGVETÉSÉNEK RÉSZLETEZÉSE BEVÉTELEK 1. Tagdíjból/ tagi hozzájárulásból származó bevétel: Az egyesület a augusztus 30-i közgyűlésen 3 fő magánszemélyt, a március 28- i elnökségi ülésen pedig 2 db vállalkozást vett fel a tagjai közé, továbbá a március 28-i ülésen az elnökség elfogadta 3 tag kilépési kérelmét, így az egyesületi tagok száma 123 főről 122 főre csökkent, az éves tagdíj mértéke egységesen Ft. Így ezen a jogcímen Ft bevétel származtatható.

4 2. Vállalkozási tevékenységből származó bevétel: Az egyesület vállalkozási tevékenységet nem folytat, így ilyen jogcímen nem keletkezik bevétele. 3. Tőkejellegű bevétel 3.1. A 2012-es évben igénybevett hitel várható összege: Ft. Ennek ellenére az egyesület nem hitelből gazdálkodik, mindössze a finanszírozás formájából adódóan (utófinanszírozás, 2-3 hónap elbírálási idő) szükséges a kifizetési kérelmek átfutási ideje alatt a pénzmozgásokat hitellel fedezni. 4. Kapott támogatás: a.) Az Egyesület által a kifizető ügynökség felé elszámolt működési költségek alapján befolyt előlegtörlesztéssel csökkentett támogatás összege várhatóan: Ft. b.) A Magyar Nemzeti Vidéki Hálózathoz októberben LEADER Helyi akciócsoportok nemzetközi együttműködését elősegítő vagy előkészítő látogatásra vonatkozó projektötletet nyújtott be az Egyesület Munkaszervezete. A pályázat célja projekt előkészítő látogatás megvalósítása a szlovéniai Goricko LEADER HACS területén. A pályázat támogatásban részesült, melynek összege: Ft (1.180 Euro) c.) LEADER jogcím Látóutak támogatása célterületre benyújtott Zala Termálvölgye értékei látóút elnevezésű projekt keretében Ft összegű támogatást igényeltünk egy év júniusára tervezett sajtótúra megszervezésére. A kérelemhez kapcsolódóan a befogadási nyilatkozat megérkezett. d.) LEADER jogcím Szakmai rendezvények támogatása célterületre benyújtott Helyi termék konferencia sorozat a Zala Termálvölgyében elnevezésű projekt keretében terveink szerint 3 db szakmai rendezvény kerül megszervezésre év őszén Szentgyörgyváron, a Széchenyi Pincében helyi termék témában. Az igényelt támogatás összege Ft 5. Finanszírozási bevételek: Az egyesületnek ezen a jogcímen nem keletkezik bevétele Egyéb bevételek: Az egyesületnek ezen a jogcímen várhatóan nem keletkezik bevétele. KIADÁSOK 1. Személyi jellegű ráfordítások Az Egyesület elnökének és a Munkaszervezet dolgozóinak személyi juttatásai munkabér, járulékok, költségtérítés (munkábajárás, utazási költségtérítés) kerülnek ezen a soron kimutatásra az alábbi felosztásban. Az egyesület elnökségének tagjai megállapodtak abban, hogy tiszteletdíjat nem kívánnak felvenni, továbbá a 30/2012. (III.24.) VM rendeletben foglaltak alapján április 1. után utazási költségtérítést sem tudnak elszámolni a működési költség terhére.

5 1. Bérköltség Ft/év 2. Személyi jellegű egyéb kifizetések Ft/év (munkábajárás, kiküldetés, étkezési hozzájárulás) 3. Bérjárulékok Ft/év ÖSSZESEN Ft/év Az Egyesület a munkavállalói tekintetében az elvárt bérkompenzációt végrehajtja, a évi bértömeg azonban így is csökkenő tendenciát mutat a évi személyi jellegű ráfordításokhoz ( Ft) viszonyítva. Az Egyesület a munkaszervezet 4 fős létszámát a jelentős forrásmegvonások ellenére is tudja tartani a évben, azonban 2013-től előreláthatóan csökkenteni kell a létszámot Felhalmozási kiadások Ft feletti eszközbeszerzések Az egyesület a évben nem tervez Ft feletti eszközbeszerzést, így ezen a jogcímen várhatóan nem keletkezik kiadás. 3. Dologi kiadások 3.1. Irodafenntartási költségek: Ezen a jogcímen a társasházi költségek (villany, gáz, víz stb.), az aliroda bérleti díja, a takarítás költsége, az egyesület számítástechnikai rendszerének folyamatos karbantartási költsége, a telekommunikációs eszközök fenntartásának költsége, a postaköltségek, valamint a papír és nyomtatványköltségek kerülnek elszámolásra összesen Ft/év értékben. A tervezett költség kb. 45%-át a társasházi költségek teszik ki. Az Egyesület az alsópáhoki alirodában a HACS címből eredő feladatok ellátását május 1-től megszűnteti, mivel az új finanszírozási rendelet (30/2012. (III.24.) VM rendelet) által, az aliroda működtetéséhez kapcsolódóan előírt követelményeket az alacsony munkaszervezeti létszám miatt nem tudja biztosítani. Így az aliroda vonatkozásában bérleti díj április 30-ig számolható el. A 2012-es tervezet új típusú költségeket a korábbi évekhez képest nem tartalmaz, ugyanakkor az irányszámok meghatározásakor figyelembe vételre kerültek a várható áremelkedések és az ÁFA változás hatásai Kisértékű eszközbeszerzések: A számítástechnikai eszközök szinten tartását célzó beszerzések összesen Ft/ év értékben Igénybevett szolgáltatások értéke Folyamatos költségek: között kerül kimutatásra a könyvvizsgálat, a vagyonbiztosítás, továbbá a fénymásoló bérleti díja összesen Ft/év értékben. A évi irányszám még annak ellenére is alacsonyabb a 2011-ben ugyanezen jogcím vonatkozásában felmerült költségek összegénél ( Ft), hogy a keretszám meghatározásakor figyelembe vételre kerültek a várható áremelkedések és az ÁFA változás hatásai. A csökkenést az egyesülethez kihelyezett fénymásolók bérleti díjának csökkenése magyarázza Eseti költségek: között kerülnek kimutatásra a szakértői díjak (aláírási címpéldány, közjegyzői hitelesítések, ügyvédi hitelesítések stb.), a

6 rendezvényekhez, fórumokhoz kapcsolódó terembérleti díjak, hirdetési és reprezentációs költségek, valamint az egyéb igénybevett szolgáltatások díjai (tanulmányúthoz, étkezési utalvány kezeléséhez kapcsolódó költségek, stb.) összesen Ft/ év értékben. A tervezett eseti költségek több mint 50%- át a rendezvényekhez, fórumokhoz, illetve a tanulmányúthoz kapcsolódó költségek teszik ki Elszámolható bankköltségek: Az április 1-én hatályba lépő új finanszírozási rendelet lehetővé teszi a bankgarancia díj valamint a számlavezetéshez kapcsolódó bankköltségek (számlavezetés díja, forgalmi jutalék, InternetBank szolgáltatás díja, stb.) működési forrás terhére történő elszámolását. Ezen jogcímeken várhatóan felmerülő költségek összege Ft/év Igénybevett szolgáltatások értéke pályázatok esetén 4.1. "Szlovéniai LEADER tapasztalatcsere program" költségei: A projekt megvalósítása során várhatóan utazási költség és a kint tartózkodáshoz kapcsolódó költségek (pl. étkezés, szállás) merül fel összesen Forint értékben "Zala Termálvölgye értékei látóút"pályázat költségei A projekt megvalósítása során várhatóan előadói költségek, étel- italfogyasztás költsége és személyszállítási díj merül fel összesen Ft értékben "Helyi termék konferencia sorozat a Zala Termálvölgyében " pályázat költségei A projekt megvalósítása során várhatóan terembérleti díj, étel- italfogyasztási költségek és kiadvány készítési díj merül fel összesen Ft értékben. 5. Finanszírozási kiadások, hitelek kamatai Itt kerülnek kimutatásra az Egyesület által felvett folyószámlahitelhez kapcsolódó díjak kamatok várhatóan Ft/ év értékben. Készítette: Németh- Kiss Csilla, pénzügyi referens Kelt: Zalaszentgrót, május 8. Guitprechtné Molnár Erzsébet elnök Szabó Tibor Munkaszervezet vezető

A Zala Termálvölgye Egyesület 2013. évre vonatkozó Költségvetési terve

A Zala Termálvölgye Egyesület 2013. évre vonatkozó Költségvetési terve A Zala Termálvölgye Egyesület 2013. évre vonatkozó Költségvetési terve ELŐZMÉNYEK A Zala Termálvölgye Egyesület 100%-os működési támogatás igénybevételére jogosult az Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési

Részletesebben

A Zala Termálvölgye Egyesület 2014. évre vonatkozó Költségvetési terve

A Zala Termálvölgye Egyesület 2014. évre vonatkozó Költségvetési terve A Zala Termálvölgye Egyesület 2014. évre vonatkozó Költségvetési terve ELŐZMÉNYEK A Zala Termálvölgye Egyesület 100%-os működési támogatás igénybevételére jogosult az Akciócsoport Helyi Vidékfejlesztési

Részletesebben

BAKONYALJA- KISALFÖLD KAPUJA VIDÉKFEJLESZTÉSI EGYESÜLET Előterjesztés Bakonyalja-Kisalföld Kapuja Vidékfejlesztési Egyesület 2010. évi költségvetése Tisztelt Közgyűlés! Egyesületünk költségvetésének megtervezésekor

Részletesebben

Összesen: Ft Ft Ft

Összesen: Ft Ft Ft 2017-es költségvetési javaslat - részletező elemei Személyi jellegű kiadások Javaslat összegezve 2017. évre Bruttó bér Járulékok Összes költség Munkaszervezet vezető 3 780 00 1 020 60 4 800 60 Egyéb személyi

Részletesebben

Összesen: Ft Ft Ft

Összesen: Ft Ft Ft 2016 os költségvetési módosítási javaslat részletező elemei Személyi jellegű kiadások Módosítási javaslat összegezve 201610.01 től Bruttó bér Járulékok Összes költség Munkaszervezet vezető 3 960 000 Ft

Részletesebben

2015. és évi pénzügyi beszámoló

2015. és évi pénzügyi beszámoló 2015. és 2016. évi pénzügyi beszámoló a 2007-13-as és a 2014-20-as programozási időszakok áttekintésével Alpokalja-Fertő táj Vidékfejlesztési Egyesület 2016. május 2015. évi pénzügyi beszámoló (2007-13/15-ös

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2014 év

Közhasznúsági jelentés 2014 év 18584240-9499-517-10 Statisztikai számjel Heves Megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége 3240 Parád Kossuth Lajos út 128. Közhasznúsági jelentés 2014 év Keltezés: Parád, 2015.március 20. P.H. Völgyi Ferenc

Részletesebben

Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport Közhasznú Egyesület

Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport Közhasznú Egyesület Iktatószám: 0323/37-7/2009. Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport Közhasznú Egyesület 2008. ÉVI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓ Kelt: 2009. március 10. 2 A Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport

Részletesebben

1. AZ EGYESÜLET BEMUTATÁSA

1. AZ EGYESÜLET BEMUTATÁSA 1 1. AZ EGYESÜLET BEMUTATÁSA 1.1. Az Egyesület adatai A/ Az Egyesület: neve: Zala Termálvölgye Egyesület címe: 8790 Zalaszentgrót Dózsa György u. 9. telefonszáma: 83/361-305 adószáma: 19283674-1-20 KSH

Részletesebben

Kettős Könyvvitelt vezető egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

Kettős Könyvvitelt vezető egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 1 8 0 8 6 5 3 9 9 1 3 3 5 6 9 0 1 A vállalkozás megnevezése: NARCONON MAGYARORSZÁG ALAPÍTVÁNY A vállalkozás címe, telefonszáma 1073 Budapest, Erzsébet krt 33.3/15. egyszerűsített éves beszámolója 2011

Részletesebben

Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport

Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport Somló-Marcalmente-Bakonyalja LEADER Akciócsoport 2015. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ - Kiegészítő melléklet - PK-142 egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet A könyvvizsgálói záradék/jelentés

Részletesebben

Koppányvölgyi Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Koppányvölgyi Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület Tisztelt Olvasó! Ön a LEADER Hírlevelét nyitotta meg képernyőjén. A LEADER Hírlevél megjelentetésével Egyesületünk legfőbb célja, hogy a Koppányvölgye Helyi Akciócsoport tervezési területén lévő 56 település

Részletesebben

Az Országos Polgárőr Szövetség 2013. évi közhasznúsági jelentése Bevételek

Az Országos Polgárőr Szövetség 2013. évi közhasznúsági jelentése Bevételek 19666718-9499-517-01 Statisztikai számjel Országos Polgárőr Szövetség 1077 Budapest Király u.71. Közhasznú szervezetek Közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2013 év Keltezés: Budapest, 2014.március

Részletesebben

7285 Törökkoppány, Kossuth L. u. 66. Email: munkaszervezet@koppanyvolgye.t-online.hu Tel.: 84-377-542

7285 Törökkoppány, Kossuth L. u. 66. Email: munkaszervezet@koppanyvolgye.t-online.hu Tel.: 84-377-542 Tisztelt Olvasó! Ön a LEADER Hírlevelét nyitotta meg képernyőjén. A LEADER Hírlevél megjelentetésével Egyesületünk legfőbb célja, hogy a Koppányvölgye Helyi Akciócsoport tervezési területén lévő 56 település

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Moravcsik Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2011 Budapest, 2012. 2 T a r t a l o m 1. A szervezet alapadatai 2. A Moravcsik Alapítvány számviteli beszámolója 3. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ NYUGDÍJPÉNZTÁR ÜZLETI JELENTÉS ÉV

TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ NYUGDÍJPÉNZTÁR ÜZLETI JELENTÉS ÉV TRADÍCIÓ ÖNKÉNTES KÖLCSÖNÖS KIEGÉSZÍTŐ NYUGDÍJPÉNZTÁR ÜZLETI JELENTÉS 2015. ÉV T A R T A L O M J E G Y Z É K 1. ÁLTALÁNOS ÉRTÉKELÉS... 3 2. A TAGLÉTSZÁM ALAKULÁSA... 3 3. AZ ALAPOK ALAKULÁSA... 3 4. A

Részletesebben

II. KIMUTATÁS A költségvetési támogatás felhasználásáról. 2006 év

II. KIMUTATÁS A költségvetési támogatás felhasználásáról. 2006 év II. A költségvetési támogatás felhasználásáról Támogatást Támogatás Felhasználás Felhasználás összege Elszámolás nyújtó megnevezése Időpontja Összege (Ft) célja Előző évi Tárgyévi Tárgyévet követő időpontja

Részletesebben

1-12 hó várható. főkönyvi szám. Megnevezés. tárgyhavi költség Gyöngyi táblájából kinem adott készlet

1-12 hó várható. főkönyvi szám. Megnevezés. tárgyhavi költség Gyöngyi táblájából kinem adott készlet Megnevezés főkönyvi szám 1-12 hó várható 2015. ÉVI TERVEZET/Kapott adatok Eft-ban Anyagköltség védőital 5111 158 155-3 irodaszer-nyomtatvány 512 8610 8500-110 személygépkocsi üzemanyag 5131 840 900 60

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS GYERMEKVARÁZS ALAPÍTVÁNY 8800 Nagykanizsa, Teleki u. 7/C KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010 évről Készítette: Naprakész Könyvelő és Szolgáltató Egyesület Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

J A V A S L A T. a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. 2015. évi üzleti tervének II. számú módosítására

J A V A S L A T. a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. 2015. évi üzleti tervének II. számú módosítására Ikt. sz.: 37-77/2015. 7. sz. napirendi pont A határozati javaslat törvényes: dr. Szabó József J A V A S L A T a Nógrádi Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. 2015. évi üzleti tervének II. számú módosítására

Részletesebben

SZUVERÉN NONPROFIT KFT

SZUVERÉN NONPROFIT KFT 2 2 6 6 6 8 1 4 1 1 9 9 3 5 5 3 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 211.1.1-211.12.31. egyéb szervezet megnevezése 137 BUDAPEST, MÁTYÁSHEGYI ÚT 13.

Részletesebben

Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi közhasznúsági jelentése

Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi közhasznúsági jelentése Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi közhasznúsági jelentése A pénztár záró egyenleg: 77 A valutapénztár záró egyenlege: 77 A bankszámla záró egyenlege: 6 624 A lekötött bankszámla egyenlege: 55 000

Részletesebben

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében

VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ. Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében VI. ELSZÁMOLHATÓ KÖLTSÉGEK SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében A fogyasztóvédelem társadalmasítása tudatos fogyasztói magatartás kialakításával c. pályázati felhívásához Kódszám:

Részletesebben

11. Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i ülésére

11. Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 15-i ülésére Előterjesztés 11. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 15-i ülésére Tárgy: A Homokhátság Fejlődéséért Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft. és a Helyi Akciócsoport cím birtokos

Részletesebben

2010. évi. Egyszerűsített éves beszámoló

2010. évi. Egyszerűsített éves beszámoló Statisztikai számjel: 19383578-9499-569-19 Szervezet neve: Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület Szervezet címe: 8181 Berhida, Veszprémi út 1-3. Nyilvántartási szám: 2960 2010. évi Egyszerűsített

Részletesebben

A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok

A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok 1. Személyi jellegű kiadások (a jogcímspecifikus rendelet alapján, a támogatott célterület feladatainak ellátása

Részletesebben

Közhasznú tevékenység ráfordításai évben. I. Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium

Közhasznú tevékenység ráfordításai évben. I. Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Közhasznú tevékenység ráfordításai 2010. évben I. Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium 615 600 adatok eft-ban I. Anyagköltség 5 020 1. Kitűntetések,oklevelek 3 496 2. Nyomtatvány, irodaszer 788 3. Igazolványok

Részletesebben

HIVATAL 2016 ÉVI ELEMI KÖLTSÉGVETÉS. 2. sz. melléklet ÉVI KIADÁSOK

HIVATAL 2016 ÉVI ELEMI KÖLTSÉGVETÉS. 2. sz. melléklet ÉVI KIADÁSOK HIVATAL 2016 ÉVI ELEMI KÖLTSÉGVETÉS 2. sz. melléklet 2016. ÉVI KIADÁSOK VÉGLEGES 5311. Törvény szerinti illetmények, munkabérek 15 095 000 53111. Allapiletmény 15095000 53112. Illetménykiegészítések 53113.

Részletesebben

4. számú KIFIZETÉSI KÉRELEM Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót

4. számú KIFIZETÉSI KÉRELEM Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót 4. számú KIFIZETÉSI KÉRELEM Kérjük, az űrlap kitöltését megelőzően olvassa el az útmutatót Kifizetési igény típusa Időközi kifizetési igény Záró kifizetési igény Jelen adatlap elválaszthatatlan részét

Részletesebben

D Közösség azonosító: Ügyfél-regisztrációs szám: P.H. Támogatási határozat iratazonosítója: Cégforma: Név: cím:

D Közösség azonosító: Ügyfél-regisztrációs szám: P.H. Támogatási határozat iratazonosítója: Cégforma: Név:  cím: A Helyi Vidékfejlesztési Közösségek és a LEADER helyi akciócsoportok részére a 1698/2005/EK tanácsi rendelet keretében nyújtott támogatás Kérelem - Főlap Jogcímkód: 6.359.02.01, 6.463.01.01 1 Főlap iratkódja

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar Közhasznú Kulturális Egyesület 2010. évi gazdálkodásáról

Közhasznúsági jelentés a Békés Megyei Szimfonikus Zenekar Közhasznú Kulturális Egyesület 2010. évi gazdálkodásáról özhasznúsági jelentés a Békés Megyei Szimfonikus enekar özhasznú ulturális Egyesület 2010. évi gazdálkodásáról A közhasznúsági jelentés tartalma: 1) számviteli beszámoló, 2) költségvetési támogatás felhasználása,

Részletesebben

VIDÉKEN ÉLŐK ESÉLYEIÉRT EGYESÜLET

VIDÉKEN ÉLŐK ESÉLYEIÉRT EGYESÜLET K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2009 VIDÉKEN ÉLŐK ESÉLYEIÉRT EGYESÜLET székhely: 8960 Lenti, Vörösmarty Mihály u. 24/d. postacím: 8988 Kozmadombja, Jókai u.20. adószám: 18967669-1-20 közhasznúsági

Részletesebben

Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Beszámolója

Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Beszámolója 1 8 2 1 1 1 4-9 4 9 9-5 6 9-1 3 Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Beszámolója Éves zárómérleg 211. május 23. - 211. december 31. 211 Kelt Fót, 212. május 2. P. H. A vállakozás beszámolóját készítette

Részletesebben

2011. évi. Egyszerűsített éves beszámoló

2011. évi. Egyszerűsített éves beszámoló Szervezet neve: Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület Szervezet címe: 8181 Berhida, Veszprémi út 1-3. Nyilvántartási szám: 2960 2011. évi Egyszerűsített éves beszámoló Berhida, 2012... Elnök

Részletesebben

Koppányvölgyi Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Koppányvölgyi Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület Tisztelt Olvasó! Ön a LEADER Hírlevelét nyitotta meg képernyőjén. A LEADER Hírlevél megjelentetésével Egyesületünk legfőbb célja, hogy a Koppányvölgye Helyi Akciócsoport tervezési területén lévő 56 település

Részletesebben

Savaria Turizmus Nonprofit Kft.

Savaria Turizmus Nonprofit Kft. Savaria Turizmus Nonprofit Kft. 2014. évi első féléves mérleg beszámolójának SZÖVEGES KIEGÉSZÍTÉSE Készítette: Savaria Turizmus Nonprofit Kft. Ügyvezető: Vörös-Borsody Csilla Szombathely, 2014. augusztus

Részletesebben

2014. évi Üzleti Terv

2014. évi Üzleti Terv 2014. évi Üzleti Terv Budapest, 2014.04.29. 2014. évi Üzleti Terv A tényleges adatok a 2014. Január 15-i keltezéssel készült főkönyvi kivonat adatait tartalmazzák. Az elhatárolások és egyéb zárási tételek

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2006 Üllıi Mozgáskorlátozottak Egyesülete székhely: 2225. Üllı, Pesti út 124. adószám: 18664940213 közhasznúsági fokozat: kiemelkedıen közhasznú szervezet kiemelkedıen

Részletesebben

Jogcím. Támogatási kérelem benyújtási időszak: 2008.03.28-2008.05.05 2008.06.16-2008.07.16 2009.11.01-2009.11.30 2011.09.15-2011.10.

Jogcím. Támogatási kérelem benyújtási időszak: 2008.03.28-2008.05.05 2008.06.16-2008.07.16 2009.11.01-2009.11.30 2011.09.15-2011.10. Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2015. augusztus 31-én lejárnak az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból társfinanszírozott egyes beruházási jogcímekre vonatkozó megvalósítási illetve

Részletesebben

Közhasznú társadalmi szervezet közhasznúsági jelentése év

Közhasznú társadalmi szervezet közhasznúsági jelentése év Közhasznú társadalmi szervezet közhasznúsági jelentése Magyar Dinamikus Lövészsport Szövetség 4027 Debrecen Füredi út 76. I. Közhasznú beszámoló - Eredménylevezetés - Mérleg II. Kimutatás a vagyon felhasználásáról

Részletesebben

A teljesítés meggyőző bizonyításához azonban további dokumentumokat is bekérhet az MVH.

A teljesítés meggyőző bizonyításához azonban további dokumentumokat is bekérhet az MVH. A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében benyújtandó dokumentumok (A tényállás tisztázásához bekérhető kifizetés igazoló, elszámolt kiadásokat alátámasztó dokumentumok listája.) A teljesítés

Részletesebben

VAS MEGYE ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 8/2013. (X. 07.) sz. ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

VAS MEGYE ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 8/2013. (X. 07.) sz. ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE VAS MEGYE ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK 8/2013. (X. 07.) sz. ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE Vas Megye Önkormányzata 2013. évi összevont 2013. évi költségvetéséről szóló 3/2013. (II. 18.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Közgyűlés. Balatonfüred, Vaszary Villa június 29.

Közgyűlés. Balatonfüred, Vaszary Villa június 29. Közgyűlés Balatonfüred, Vaszary Villa 2012. június 29. A 2012. évi tervezés alapjai» konzervatív tervezési alternatíva» 2011 évi infláció ~ 3,9 %» 2011 évi bázis szemlélet, ÁFA-mentes számlakör irányába

Részletesebben

AZ EGYSZERŰSÍTÉS FŐ IRÁNYAI

AZ EGYSZERŰSÍTÉS FŐ IRÁNYAI LEADER (TK3) AZ EGYSZERŰSÍTÉS FŐ IRÁNYAI Korábbi célterületek helyett HVS LEADER része (LEADER terv) szerinti kritériumok. Helyi döntési kompetencia erősítése: HBB dönt a projektek támogatásáról, MVH csak

Részletesebben

KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás / Infrastruktúra Operatív Program keretében

KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás / Infrastruktúra Operatív Program keretében 5. sz. melléklet KÖLTSÉGVETÉSI SPECIFIKÁCIÓ a Társadalmi Megújulás / Infrastruktúra Operatív Program keretében Munkahelyi képzések támogatása ernyőszervezeteken keresztül című pályázati felhíváshoz Kódszám:

Részletesebben

Koppányvölgyi Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Koppányvölgyi Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület Tisztelt Olvasó! Ön a LEADER Hírlevelét nyitotta meg képernyőjén. A LEADER Hírlevél megjelentetésével Egyesületünk legfőbb célja, hogy a Koppányvölgye Helyi Akciócsoport tervezési területén lévő 56 település

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2009. év. Klímabarát Települések Szövetsége

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2009. év. Klímabarát Települések Szövetsége 18135365-1-41 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 29. év Klímabarát Települések Szövetsége 138 Budapest, Templom utca 64. Budapest, 21. január 11.

Részletesebben

1. oldal Nyomtatás dátuma: 2015.10.06

1. oldal Nyomtatás dátuma: 2015.10.06 1. oldal Nyomtatás dátuma: 2015.10.06 1. ÉRDEKVÉDELEM 2. VERSENYSPORT hó TÉNY 3 995 eft 6 070 eft 5 583 eft 2 727 eft 0 eft 5 602 eft 6 506 eft 3 817 eft Gyógyszer, vegyszer 0 eft 0 eft Gépjárművek fenntartási

Részletesebben

Tájékoztató a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia felülvizsgálatáról és a 2013. évi LEADER pályázatok benyújtásáról

Tájékoztató a Helyi Vidékfejlesztési Stratégia felülvizsgálatáról és a 2013. évi LEADER pályázatok benyújtásáról Tisztelt Olvasó! Ön a LEADER Hírlevelét nyitotta meg képernyőjén. A LEADER Hírlevél megjelentetésével Egyesületünk legfőbb célja, hogy a Koppányvölgye Helyi Akciócsoport tervezési területén lévő 56 település

Részletesebben

Főkönyvi kivonat Magyar Curling Szövetség

Főkönyvi kivonat Magyar Curling Szövetség BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 114 Szellemi termékek 10 033,- 10 033,- 1194 Szellemi termékek terv szerinti écs 10 033,- 10 033,- 119 Immateriális javak tervszerinti écs. 10 033,- 10 033,- 11 Immateriális javak

Részletesebben

Maros-völgyi LEADER Egyesület Praktikus tanácsok LEADER pályázatokhoz

Maros-völgyi LEADER Egyesület Praktikus tanácsok LEADER pályázatokhoz Maros-völgyi LEADER Egyesület Praktikus tanácsok LEADER pályázatokhoz Makó, Korona Üzleti és Szolgáltató Központ Széchenyi tér 10. www.marosvolgy.hu 06/62-510-264 - Elektronikus benyújtás - Nincs papír

Részletesebben

1. oldal Nyomtatás dátuma:

1. oldal Nyomtatás dátuma: 1. oldal Nyomtatás dátuma: 2016.05.25 1. ÉRDEKVÉDELEM 2. VERSENYSPORT hó TÉNY Anyagköltségek 3995 eft 6070 eft 5583 eft 3535 eft 0 eft 5602 eft 6506 eft 12282 eft Gyógyszer, vegyszer 0 eft 0 eft 0 eft

Részletesebben

Alapítvány a Dányi Iskolásokért 2118 Dány, Szent Imre tér 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS év

Alapítvány a Dányi Iskolásokért 2118 Dány, Szent Imre tér 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS év Alapítvány a Dányi Iskolásokért 2118 Dány, Szent Imre tér 1. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. év I. AZ ALAPÍTVÁNY BEMUTATÁSA: Az alapítvány neve: ALAPÍTVÁNY A DÁNYI ISKOLÁSOKÉRT Székhelye: 2118 Dány, Szent

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2012 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe

Részletesebben

KETISZK KFT Közhasznúsági MÉRLEG 2009. év 1/a.melléklet

KETISZK KFT Közhasznúsági MÉRLEG 2009. év 1/a.melléklet Közhasznúsági MÉRLEG 2009. év 1/a.melléklet Sorsz. Tétel megnevezése Előző év Önrevízió Tárgyév a b c d e A Befektetett eszközök 731 068-638 849 I. Immateriális javak 58 307 36 238 II. Tárgyi eszközök

Részletesebben

Pályázati felhívás sportegyesületek részére

Pályázati felhívás sportegyesületek részére Pályázati felhívás sportegyesületek részére Kiírás Leadási határidő Elbírálás 2014. február 5. 2014. február 21. 2014. március 7. iktatószám: 7738/2014/MAV. Pályázati Kiírás A MÁV Zrt. Támogatói Bizottsága

Részletesebben

A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok

A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok 1. Személyi jellegű kiadások (a jogcímspecifikus rendelet alapján, a támogatott célterület feladatainak ellátása

Részletesebben

123/2009. (IX. 17.) FVM rendelet

123/2009. (IX. 17.) FVM rendelet 123/2009. (IX. 17.) FVM rendelet a Helyi Vidékfejlesztési Közösségek és a LEADER helyi akciócsoportok részére az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból nyújtandó vidékfejlesztési támogatásról szóló

Részletesebben

Az Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület évi Közhasznúsági Jelentése

Az Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület évi Közhasznúsági Jelentése Az Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület 2010. évi Közhasznúsági Jelentése AZ ORSZÁGOS SCLERODERMA KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2010. évi Közhasznúsági jelentése 1. Számviteli beszámoló Az Országos Scleroderma

Részletesebben

A. Számviteli törvény szerinti beszámoló

A. Számviteli törvény szerinti beszámoló A. Számviteli törvény szerinti beszámoló MAGYAR TERÁPIÁS és SEGÍTŐKUTYÁS SZÖVETSÉG EGYESÜLET EGYSZERES KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓJÁNAK MÉRLEGE Mérleg ezer Ft-ban

Részletesebben

Készült: 2012. április 26... aláírás

Készült: 2012. április 26... aláírás Adószám: 18131677-1-41 Statisztikai számjel: 18131677-9499-569-01 Székhely: 1135 Budapest, Szent László út 15. V/8. EUROPA VARIETAS ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. Készült: 2012. április 26....

Részletesebben

SZUVERÉN NONPROFIT KFT

SZUVERÉN NONPROFIT KFT 2 2 6 6 6 8 1 4 1 1 9 9 3 5 5 3 A viteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beolója 21.3.5-21.12.31. egyéb szervezet megnevezése 137 BUDAPEST, MÁTYÁSHEGYI ÚT 13. címe A beolót

Részletesebben

TÁMOP PROJEKTEK PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSA

TÁMOP PROJEKTEK PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSA TÁMOP PROJEKTEK PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁSA 2010.02.26. POLGÁR ÉVA TÉMAKÖRÖK elszámolható költségek útmutató (ESZA/ERFA) könyvvizsgálat a projekt végén előlegből származó kamatbevétel bevételek kezelése milyen

Részletesebben

Főkönyvi kivonat Magyar Curling Szövetség

Főkönyvi kivonat Magyar Curling Szövetség BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 114 Szellemi termékek 10 033,- 10 033,- 1194 Szellemi termékek terv szerinti écs 10 033,- 10 033,- 119 Immateriális javak tervszerinti écs. 10 033,- 10 033,- 11 Immateriális javak

Részletesebben

Mozgássérültek Heves Megyei Egyesülete 3300 Eger, Rózsa Károly u. 2 1.

Mozgássérültek Heves Megyei Egyesülete 3300 Eger, Rózsa Károly u. 2 1. Statisztikai számjel Mozgássérültek Heves Megyei Egyesülete 3300 Eger, Rózsa Károly u. 2 1. Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Beszámolója Éves zárómérleg 2010. január 01. - 2010 december 31. 2010.

Részletesebben

A Művelt és Egészséges Gyermekekért Alapítvány. Kiegészítő melléklet. Budapest,

A Művelt és Egészséges Gyermekekért Alapítvány. Kiegészítő melléklet. Budapest, A Művelt és Egészséges Gyermekekért Alapítvány Kiegészítő melléklet 2014 Budapest, 2015.04.14. 2 A szervezet alapadatai: 1. elnevezés: A Művelt és Egészséges Gyermekekért Alapítvány 2. képviselő: Maróthy

Részletesebben

2012. évi. Közhasznú jelentése

2012. évi. Közhasznú jelentése KÖZJEGYZŐK A KÖZÖSSÉGÉRT ALAPÍTVÁNY 2012. évi Közhasznú jelentése Kelt:... 2012. évi KÖZHASZNÚ JELENTÉS Tartalom 1. sz. melléklet A költségvetési támogatás felhasználásáról 2. sz. melléklet A 2012. évi

Részletesebben

A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok

A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok A LEADER Helyi Akció Csoportok kifizetési kérelmében kötelezően benyújtandó dokumentumok 1. Személyi jellegű kiadások Munkaszerződés, megbízási szerződés (változás, új munkavállaló esetén), teljesítés

Részletesebben

2016. évi Elemi költségvetés

2016. évi Elemi költségvetés Manolisz Glezosz 12. Évfolyamos Görögnyelv Oktató Iskola 2016. évi Elemi költségvetés Szöveges indoklás Budapest, 2016. január 20. Határozat száma: Intézmény vezető Általános indoklás A 2016. évi elemi

Részletesebben

MAGYAR ATLANTI TANÁCS Budapest,1016. Bérc.u.13-16

MAGYAR ATLANTI TANÁCS Budapest,1016. Bérc.u.13-16 MAGYAR ATLANTI TANÁCS Budapest,1016. Bérc.u.13-16 Közhasznúsági jelentés és a 2010. évi beszámoló kiegészítő melléklete 1. A szervezet alapadatai, működési formája: Működési forma: társadalmi szervezet

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Moravcsik Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2009 Budapest, 2010. 2 T a r t a l o m 1. A szervezet alapadatai 2. A Moravcsik Alapítvány számviteli beszámolója 3. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

D0720-05. Közösség azonosító: Ügyfél-regisztrációs szám: P.H. Támogatási határozat iratazonosítója: Cégforma: Név: E-mail cím:

D0720-05. Közösség azonosító: Ügyfél-regisztrációs szám: P.H. Támogatási határozat iratazonosítója: Cégforma: Név: E-mail cím: Integrált Igazgatási és Ellenőrzési Rendszer A Helyi Vidékfejlesztési Közösségek és a LEADER helyi akciócsoportok részére a 1698/2005/EK tanácsi rendelet keretében nyújtott támogatás Kérelem - Főlap Jogcímkód:

Részletesebben

KULTURÁLIS INTÉZET ÉVI ELEMI KÖLTSÉGVETÉS. 6. sz. melléklet évi

KULTURÁLIS INTÉZET ÉVI ELEMI KÖLTSÉGVETÉS. 6. sz. melléklet évi KULTURÁLIS INTÉZET 2016. ÉVI ELEMI KÖLTSÉGVETÉS 6. sz. melléklet 2016. évi KIADÁSOK terv 5311. Törvény szerinti illetmények, munkabérek 5 820 000 53111. Allapilletmény 5 580 000 53112. Illetménykiegészítések

Részletesebben

HÍRLEVÉL. a Tiszazugi LEADER Helyi Akciócsoport területéről. Szeretettel köszöntjük a Tiszazugi Leader Egyesület munkaszervezete által

HÍRLEVÉL. a Tiszazugi LEADER Helyi Akciócsoport területéről. Szeretettel köszöntjük a Tiszazugi Leader Egyesület munkaszervezete által Tiszazugi LEADER Egyesület 5440 Kunszentmárton, Köztársaság tér 8. Tel: 06-56/560-294; 06-56/560-295 E-mail: tiszazug.leader@gmail.com Honlap: www.tiszazugleader.eu HÍRLEVÉL 2014/07. a Tiszazugi LEADER

Részletesebben

Határozathozatal: egyszerű többség TÁJÉKOZTATÁS. Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 31.

Határozathozatal: egyszerű többség TÁJÉKOZTATÁS. Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 31. Határozathozatal: egyszerű többség /2016. NYÜ Ügyiratszám: 177-7/2016. TÁJÉKOZTATÁS Csanádpalota Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. augusztus 31. ülésére Tárgy: Tájékoztató az Önkormányzat

Részletesebben

SUZUKI Klubok Egyesülete. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített Éves Beszámolója

SUZUKI Klubok Egyesülete. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített Éves Beszámolója 1 8 2 5 3 8 8 7-9 4 9 9-5 2 9-0 1 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített Éves Beszámolója Fordulónapra készült beszámoló 2017. január 01. - 2017. december 31. 2017 P. H. Kelt: Budapest,

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1103 Budapest Kőér 2/B Adószám: 18191970-1-42 Bíróság nyilvántartási szám: 60.092 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Budapest, 2008.03.28 Általános rész A tevékenységét 2006-ben

Részletesebben

Az Új Magyar Zene Egyesülete. Közhasznú társadalmi szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

Az Új Magyar Zene Egyesülete. Közhasznú társadalmi szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 181899 9499 29 1 Az Új Magyar Zene Egyesülete 167 Budapest, Podmaniczky u. 31. Közhasznú társadalmi szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 211 A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek

Részletesebben

Főkönyvi kivonat Év: 2010; főkönyvi számla intervallum: teljes; bizonylat napló típus: normál; bizonylat napló jelleg: tény; feldolgozás dátuma: -

Főkönyvi kivonat Év: 2010; főkönyvi számla intervallum: teljes; bizonylat napló típus: normál; bizonylat napló jelleg: tény; feldolgozás dátuma: - Év: 2010; főkönyvi intervallum: teljes; bizonylat napló típus: normál; bizonylat napló jelleg: tény; feldolgozás dátuma: - 1131 Licencek 59 467,00 0,00 59 467,00 1141 Szoftverek 160 200,00 0,00 160 200,00

Részletesebben

1. Értelmezõ rendelkezések. 2. Az elõleg jellege, mértéke

1. Értelmezõ rendelkezések. 2. Az elõleg jellege, mértéke A vidékfejlesztési miniszter 118/2012. (XI. 22.) VM rendelete az Európai Mezõgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az egyes beruházási jogcímek esetén nyújtandó támogatási elõlegfizetésrõl A mezõgazdasági,

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS NAGYBAKÓNAK KÚLTÚRÁJÁÉRT KÖZALAPÍTVÁNY 2011. május 5. Tartalomjegyzék 1. A Nagybakónak Kultúrájáért Közalapítvány 2010. évi szakmai tevékenysége 2. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Egyszerűsített éves beszámolóhoz a üzleti évről

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Egyszerűsített éves beszámolóhoz a üzleti évről Országos Scleroderma Közhasznú Egyesület Pécs Aidinger János u. 40. VIII/31 7632 Adószám: 18326639-1-02 Statisztikai szám: 18326639949952902 Bírósági nyilvántartási szám: 2554 Közhasznúsági végzés bírósági

Részletesebben

SZUVERÉN NONPROFIT KFT

SZUVERÉN NONPROFIT KFT 2 2 6 6 6 8 1 4 1 1 9 9 3 5 5 3 A viteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beolója 213.1.1-213.12.31. egyéb szervezet megnevezése 137 BUDAPEST, MÁTYÁSHEGYI ÚT 13. címe A

Részletesebben

Főkönyvi kivonat. Szinkronúszó Alszövetség 18092369-2-41. 2011.05.19. 12:38:35 Pénznem: HUF

Főkönyvi kivonat. Szinkronúszó Alszövetség 18092369-2-41. 2011.05.19. 12:38:35 Pénznem: HUF Szinkronúszó Alszövetség 18092369-2-41 Főkönyvi kivonat 2011.05.19. 12:38:35 Pénznem: HUF Szűkítési feltételek: 1 BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 2 099 263 1 782 014 2 099 263 1 821 886 2 099 263 1 821 886 277 377

Részletesebben

SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ

SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ IV. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Tudományos Ismeretterjesztő Társulat /TIT/ Jurányi Lajos Egyesülete 2014. évi közhasznú beszámoló mérleg és eredmény-kimutatásához A 2000. évi C. a számvitelről

Részletesebben

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9499-529-01

La Leche Liga Magyarország EGYESÜLETI JELENTÉS. 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9499-529-01 1022 Budapest, Hermann Ottó u. 18. Adószáma: 18048092-1-41 Statisztikai számjel: 18048092-9499-529-01 EGYESÜLETI JELENTÉS a 2008. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Budapest, 2009.március 2 EGYESÜLETI

Részletesebben

Forrás Waldorf Iskola évi Egyszerűsített éves közhasznú beszámoló

Forrás Waldorf Iskola évi Egyszerűsített éves közhasznú beszámoló Statisztikai számjel: 18532717-8520-599-08 OM-azonosító: 101503 9027 Győr, Madách u. 10. tel.: 96/322-469 2009. évi Egyszerűsített éves közhasznú beszámoló Győr, 2010. május 31. Statisztikai számjel: 18532717-8520-599-08

Részletesebben

A/Bevételek E.Ft. Együtt. Hivatal

A/Bevételek E.Ft. Együtt. Hivatal MÉRLEG 1.sz.melléklet Önkormányzat és költségvetési szervei 2013. évi bevételei és kiadásai A/Bevételek E.Ft. Megnevezés Működési, fenntartási bevételek előirányzata Önkormányzat Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

KÖZGYŰLÉS ELŐKÉSZÍTÉSE Napirendi pont előterjesztése Dátum: 2012.05.24.

KÖZGYŰLÉS ELŐKÉSZÍTÉSE Napirendi pont előterjesztése Dátum: 2012.05.24. KÖZGYŰLÉS ELŐKÉSZÍTÉSE Napirendi pont előterjesztése Dátum: 2012.05.24. Zempléni Tájak Vidékfejlesztési Egyesület közgyűlése részére előzetes tájékoztatás a 2012. május hó 24-i ülés 1. napirendi pontjához

Részletesebben

Jogcím. Támogatási kérelem benyújtási időszak: 2008.03.28-2008.05.05 2008.06.16-2008.07.16 2009.11.01-2009.11.30 2011.09.15-2011.10.

Jogcím. Támogatási kérelem benyújtási időszak: 2008.03.28-2008.05.05 2008.06.16-2008.07.16 2009.11.01-2009.11.30 2011.09.15-2011.10. Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2015. augusztus 31-én lejárnak az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból társfinanszírozott egyes beruházási jogcímekre vonatkozó megvalósítási illetve

Részletesebben

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S

K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S Moravcsik Alapítvány K Ö Z H A S Z N Ú S Á G I J E L E N T É S 2003 Budapest, 2004. 2 T a r t a l o m 1. A szervezet alapadatai 2. A Moravcsik Alapítvány számviteli beszámolója 3. Kimutatás a költségvetési

Részletesebben

Somló-Marcalmente-Bakonyalja Leader Akciócsoport Közhasznú Egyesület

Somló-Marcalmente-Bakonyalja Leader Akciócsoport Közhasznú Egyesület Somló-Marcalmente-Bakonyalja Leader Akciócsoport Közhasznú Egyesület 2007. ÉVI PÉNZÜGYI BESZÁMOLÓ Kelt: 2008. június 30. 2 A Somló-Marcalmente-Bakonyalja Leader Akciócsoport Közhasznú Egyesület Alapszabályának

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. május 30-i ülésére. Az előterjesztést készítette: ügyvezető

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. május 30-i ülésére. Az előterjesztést készítette: ügyvezető 3980-2/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének, 2012. május 30-i ülésére Tárgy: Kerekegyházi Kábelkommunikációs Kft 2012. évi üzleti terve Az előterjesztést

Részletesebben

Dunabogdányi Iskoláért Alapítvány

Dunabogdányi Iskoláért Alapítvány Közhasznúsági jelentés Dunabogdányi Iskoláért Alapítvány 2011. évi tevékenységéről Az adatok könyvvizsgálattalnincsenek alátámasztva! Közhasznúsági fokozat: Közhasznú Alapítvány Nyilvántartásba vételi

Részletesebben

KÖZGYŰLÉS ELŐKÉSZÍTÉSE Napirendi pont előterjesztése Dátum:

KÖZGYŰLÉS ELŐKÉSZÍTÉSE Napirendi pont előterjesztése Dátum: KÖZGYŰLÉS ELŐKÉSZÍTÉSE Napirendi pont előterjesztése Dátum: 2013.05.30. Zempléni Tájak Vidékfejlesztési Egyesület közgyűlése részére tájékoztatás a 2013. május hó 30-i ülés 1. napirendi pontjához az 54/2011.

Részletesebben

A Mecsek Völgység Hegyhát Egyesület havi online hírlapja

A Mecsek Völgység Hegyhát Egyesület havi online hírlapja A Mecsek Völgység Hegyhát Egyesület havi online hírlapja 2015. augusztus MEGVÁLTOZTAK A HATÁRIDŐK AZ EMVA ALAP KÜLÖNBÖZŐ JOGCÍMEIRE VO- NATKOZÓAN: Felhívjuk Tisztelt Ügyfeleink figyelmét, hogy 2015. augusztus

Részletesebben

A Németh László Alapítvány Közhasznúsági beszámolója évről

A Németh László Alapítvány Közhasznúsági beszámolója évről A Németh László Alapítvány Közhasznúsági beszámolója ről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ A Alapítvány 2001 évben a gazdálkodásáról a számviteli törvénynek és a kapcsolódó előírásoknak megfelelve egyszerűsített

Részletesebben

BESZÁMOLÓ NYOMTATVÁNY Az Onga Város Önkormányzata által nyújtott 201. évi Működési támogatottak részére

BESZÁMOLÓ NYOMTATVÁNY Az Onga Város Önkormányzata által nyújtott 201. évi Működési támogatottak részére Támogatott neve: Támogatási szerződés azonosító száma: I. PÉNZÜGYI ELSZÁMOLÁS: BESZÁMOLÓ NYOMTATVÁNY Az Onga Város Önkormányzata által nyújtott 01. évi Működési támogatottak részére 1. Részletes költségvetés:

Részletesebben

Elszámolási segédlet 2019

Elszámolási segédlet 2019 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Munkaadókat terhelő járulékok Bruttó bér Elszámolható költségnemek Személyi jellegű egyéb kifizetések Munkaadót terhelő járulékok Elszámolási segédlet 2019 ( A táblázattól függetlenül

Részletesebben

Magyar Ökogazdálkodók Szövetsége

Magyar Ökogazdálkodók Szövetsége Magyar Ökogazdálkodók Szövetsége 2009. ÉVI MÉRLEGBESZÁMOLÓ ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) Magyar Ökogazdálkodók Szövetsége 2009. évi M É R L E G A. Befektetett eszközök 573 I. Immateriális javak - II. Tárgyi eszközök

Részletesebben