a Pest Megyei Lovas Sportági Szövetség évi egyszerűsített éves beszámolójához

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "a Pest Megyei Lovas Sportági Szövetség 2010. évi egyszerűsített éves beszámolójához"

Átírás

1 K I E G É S Z Í T Ő M E L L É K L E T a évi egyszerűsített éves beszámolójához I. Általános rész 2 I/1. A vállalkozás bemutatása 2 I/2. A számviteli politika főbb vonásai 2 II. Specifikus rész a mérleghez kapcsolódóan 5 II/1. Az immateriális javak és a tárgyi eszközök bruttó értékének és halmozott értékcsökkenésének alakulását mérlegsoronként a mellékelt tárgyieszköz-tükör tartalmazza. 5 II/2. Az immateriális javak és a tárgyi eszközök üzleti évben elszámolt terv szerinti értékcsökkenésének elszámolása mérlegsoronként 6 II/3. Az időbeli elhatárolások összetételét 6 II/4. Követelések és kötelezettségek bemutatása 6 III. Specifikus rész az eredmény-kimutatáshoz 6 IV. Tájékoztató rész 7 IV/1. A tárgyévben foglalkoztatott munkavállalók létszámának, bérköltségének, valamint a személyi jellegű egyéb kifizetésének bemutatása 7 IV/2. A vezető tisztségviselők által a beszámolási időszakban felvett járandóságok, folyósított előlegek bemutatása 7 IV/3. Azon kötelezettségek bemutatása, amelyek a pénzügyi helyzet értékelése szempontjából jelentőséggel bírnak és a mérlegben nem jelennek meg 7 IV/4. A saját tőke alakulásának bemutatása 8 IV/5. Lekötött tartalék bemutatása 8 IV/6. Veszélyes hulladék 8 IV/7. Árbevétel és export árbevétel bontása 8 1.

2 I. Általános rész I/1. A vállalkozás bemutatása 1. A társadalmi szervezet elnevezése: 2. A társadalmi szervezet : 2330 Dunaharaszti Nefelejcs u A társadalmi szervezet nyilvántartási száma: T A társadalmi szervezet főtevékenysége: sporttevékenység, 6. A társadalmi szervezet tagja: Mindazok a sportegyesületek, sportvállalkozások melyek az országos lovas szövetség (Magyar Lovas Szövetség) tagjai és melyek pest megyei szervezetek 8. Az alapszabály kelte: október Bírósági nyilvántartásba vétel kelte: november A Társadalmi szervezet ügyvezetése, képviselete és cégjegyzése: A Szövetség ügyeinek intézésére az Elnökség jogosult, képviseletére az Elnök jogosult. A bankszámla feletti rendelkezésre két elnökségi tag együttesen jogosul. A Társadalmi szervezet elnöke, a 2007-ben öt évre megválasztott: Machay János (anyja neve: Csurgó Rozália) 11. A Társadalmi szervezet szervezete: A Közgyűlés a társadalmi szervezet legfőbb szerve, mely a Szövetséget érintő minden kérdésben dönthet. Az közgyűlés kizárólagos hatáskörébe tartozó témaköröket az Alapszabályban foglaltak szerint kell tárgyalni. 12. A Társadalmi szervezetnek 2010-ban dolgozója nem volt. 13. A Társadalmi szervezet tevékenységét határozatlan ideig folytatja. 14. A Társadalmi szervezet könyvelését megbízási szerződés alapján az EXPECT Bt (székhely: 2330 Dunaharaszti, Nefelejcs utca 11.; adószám: ; cégjegyzékszám: ; képviseli: Machayné Papp Éva, ügyvezető; nyilvántartási száma: ) látja el. I/2. A számviteli politika főbb vonásai A Közhasznú Szövetség működésének számviteli kereteit a számviteli törvény szerinti egyes egyéb szervezetek beszámoló készítési és könyvvezetési kötelezettségének sajátosságairól szóló 224/2000. (XII. 19.) Korm. rendelet tartalmazza. A beszámolási kötelezettséggel kapcsolatos döntések A számviteli törvényben rögzített alapelvek, értékelési előírások alapján alakítottuk ki az adottságainknak, körülményeinknek leginkább megfelelő, a törvény végrehajtásának módszereit, eszközeit meghatározó számviteli politikánkat. 2.

3 A számviteli politikánk a beszámolási kötelezettséget, a valós vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetről készülő beszámolót helyezi előtérbe a megbízható és valós összképet adó információszolgáltatás érdekében. 1. A beszámolási forma: A Szövetség a Számviteli törvény adta lehetőségekkel élve az egyszerűsített éves beszámoló beszámolási formát választotta. Ennek részei: Mérleg: A változata, Eredmény-kimutatás: összköltség eljárással készülő A változat, Kiegészítő melléklet 2. Az üzleti évről készülő beszámoló készítésével kapcsolatos időpontok: Az üzleti év a cégbejegyzés napját követő nappal kezdődik és ugyanezen év december hó 31. napjával zárul. A továbbiakban az üzleti év megegyezik a naptári évvel. A mérleg fordulónapja: december 31. A mérlegkészítés napja: január Az éves beszámolót a Szövetség magyar nyelven és 1000 forintban készíti el, és a beszámoló aláírására, a képviseletre az Alapszabályban meghatározott jogosult személy, Machay János ügyvezető írja alá. 4. A könyvvezetés módja és a könyvvezetéssel kapcsolatos időpontok: A Szövetség a kettős könyvvezetés keretében biztosítja, hogy a kezelésében, a használatában, a tulajdonában lévő eszközök és azok forrásai, továbbá a gazdasági műveletek, az eszközökben és forrásokban bekövetkezett változások a valóságnak megfelelően, folyamatosan, zárt rendszerben, áttekinthetően kerüljenek bemutatásra. 5. A beszámoló közzététele: A közzétételi kötelezettségét a Szövetség azzal teljesíti, ha az éves beszámoló egy eredeti példányát internetes honlapján, valamint a Lovas Futár - ban közzéteszi. 6. A számviteli alapelvek érvényesítése a Szövetség számviteli rendszerében: a vállalkozás folytatásának elve; a teljesség elve; a valódiság elve; a következetesség elve; a folytonosság elve; az összemérés elve; az óvatosság elve; a bruttó elszámolás elve; az egyedi értékelés elve; az időbeli elhatárolás elve; a tartalom elsődlegessége a formával szemben elve; a lényegesség elv; a költség-haszon összevetésének elve. 3.

4 Az eszközök és források besorolásának és értékelésének szempontjai 1. Az eszközök besorolásának szempontjai A Szövetség a Számviteli törvény előírása szerint az eszközök közül befektetett eszközök közé sorolja azokat az eszközöket, amelyeknek az a rendeltetése, hogy a tevékenységet tartósan, legalább egy éven túl szolgálja; a forgóeszközök közé sorolja azokat az eszközöket, amelyek a Szövetség tevékenységét nem tartósan tehát általában egy évnél rövidebb ideig szolgálja. Az egyedi besorolást minden esetben a használatbavételkor, aktiváláskor el kell végezni, és a mérlegkészítés során felül kell vizsgálni. 2. A források besorolásának szempontjai A Szövetség a Számviteli törvény előírása szerint a források közül a saját forrásokat a tevékenység során az adózott eredmény formájában megképződött vagyonváltozás képezi, idegen forrásokat a külső vállalkozásoktól (hitelintézetektől, gazdasági társaságoktól, egyéb szervezetektől, magánszemélyektől) egy évet meghaladó, vagy egy éven belüli fizetési határidő mellett kapott pénzeszköz, termékszállítás, szolgáltatás, vagy egyéb kötelezettség összegek alkotják. 3. Az eszközök értékelése a) A bekerülési érték: a vételekor a tényleges beszerzési ár; az eszközök nem pénzbeli betétként való átvételekor a létesítő okiratban, vagy annak módosításában megjelölt érték; saját előállításkor a közvetlen költségek; térítés nélküli átvételkor a piaci érték; ajándékba kapott, hagyatékként átvett, többletként fellelt eszközök esetében a piaci érték; speciális elszámolást igényelnek az értékpapírok egyes változatai. b) Az értékcsökkenés leírás módszerei a tervezett értékcsökkenési leírás elszámolásának alapja az immateriális javak és a tárgyi eszközök bekerülési (aktiválási) értéke; az immateriális javaknál és a tárgyi eszközöknél használatbavétel, az aktiválás napjától egyedileg, évente, az év utolsó napján, a számviteli politikában tervezett leírási kulcsait alkalmazva kell elszámolni; a terv szerinti értékcsökkenést az immateriális javaknál és a tárgyi eszközöknél a bruttó érték alapján a lineáris értékcsökkenési módszerrel kell elszámolni; a vállalkozás az 100 ezer forint egyedi beszerzési, előállítási érték alatti vagyonértékű jog, szellemi termék, tárgyi eszköz értékét használatbavételkor egy összegben terv szerinti értékcsökkenésként számolja el. Az irodabútorok esetében a 100 ezer forint egyedi beszerzési, előállítási érték alatti bútorok értékcsökkenését a Szövetség annak megfelelően számolja el a használatbavételkor egy összegben, vagy lineáris leírással, hogy az adott bútor valamely bútorkombinációnak része, vagy önálló, elkülönített egység. c) Az értékvesztés elszámolása és visszaírása értékvesztést a Szövetség eszközeinél akkor számolunk el, ha az eszközök könyv szerinti értéke tartósan és jelentősen magasabb, mint a piaci érték, va- 4.

5 lamint, ha az eszköz a tevékenység változása miatt feleslegessé vált, megrongálódott, illetve rendeltetésének megfelelően nem használható; ha az értékvesztés elszámolásakor észlelt negatív jelenségek kedvezően megváltoznak, akkor újraértékelés mellett az értékvesztés visszaírása is lehetséges a könyv szerinti érték összegéig. d) A valuta és devizakészletek, a külföldi pénzértékre szóló követelések, befektetett pénzügyi eszközök, értékpapírok és kötelezettségek értékelése vásárolt valutát, devizát a ténylegesen fizetett forintösszegben kell állományba venni; a valuta- és devizakészletek csökkenésekor az átlagárfolyamon kell elszámolni; a külföldi pénzértékre szóló követelések és kötelezettségek állományba vétele a MNB árfolyama alapján történik. Az aktív és passzív időbeli elhatárolások köre a) Aktív időbeli elhatárolások Bevételek, melyek a mérleggel lezárt időszakra vonatkoznak, de csak a mérlegforduló napja után esedékesek. Megszüntetésük a következő üzleti év megnyitása után történik. Költségek, ráfordítások, melyek a mérlegforduló napját követő időszakra számolhatók el. Megszüntetésük a következő üzleti év megnyitása után történik. b) Passzív időbeli elhatárolás Bevételek, melyek a mérlegforduló napja előtt befolytak, de nem a mérleggel lezárt üzleti év, hanem a következő év bevételét képezik. Megszüntetése a következő üzleti év megnyitása után történik. Költségek, ráfordítások, melyek a mérleggel lezárt évet terhelik, de csak a mérleg fordulónapja után merülnek fel. Megszüntetésük a következő üzleti év megnyitása után történik. II. II/1. Specifikus rész a mérleghez kapcsolódóan Az immateriális javak és a tárgyi eszközök bruttó értékének és halmozott értékcsökkenésének alakulását mérlegsoronként a mellékelt tárgyieszköztükör tartalmazza. A tárgy évi tárgyieszköz-beszerzések jellemzői: a Szövetség csak a cél szerinti tevékenységhez szükséges tárgyi eszközöket vásárolt. Az üzleti évben beszerzett tárgyi eszközök maradéktalanul aktiválva lettek, így beruházások és beruházásokra adott előlegek a mérlegben nem szerepelnek. 5.

6 II/2. Az immateriális javak és a tárgyi eszközök üzleti évben elszámolt terv szerinti értékcsökkenésének elszámolása mérlegsoronként A beszámolási időszakban 127,- eft értékcsökkenést számolt el a Szövetség ben használatbavételkor egy összegben költségként elszámolt beszerzések értékcsökkenése 95,- eft volt, így összesen a beszámolási időszakban 222,- eft értékcsökkenés került elszámolásra. II/3. Az időbeli elhatárolások összetételét Aktív időbeli elhatárolások mérlegsoron kimutatott összeg értéke Passzív időbeli elhatárolások mérlegsoron kimutatott összeg értéke Az időbeli elhatárolások elemeit a 9. sz. melléklet mutatja be. 0 ezer Ft 456 ezer Ft II/4. Követelések és kötelezettségek bemutatása A követelésekről és kötelezettségekről készült leltárt mellékeljük. A követelések összege 33 ezer forint, mely számlázott, de a mérlegkészítés időpontjáig pénzügyileg nem rendezett támogatás összegét valamint egy tagdíjfizetési kötelezettséget tartalmaz. Az áruszállításból, és szolgáltatásból származó kötelezettségek összege 150 ezer forint irodai szolgáltatás igénybevételéből fakad. A beszámolási időszakot a Szövetség eft mérleg-főösszeggel, illetve 758 eft mérleg szerinti nyereséggel zárta. III. Specifikus rész az eredmény-kimutatáshoz A beszámolási időszakban anyagjellegű ráfordításokra a Szövetség eft-ot költött. Ez az alábbi tételekből tevődik össze: Anyagköltség: Igénybevett szolgáltatások költsége: Eladott (közvetített) szolgáltatások költsége Egyéb szolgáltatások költségei: 8 eft eft 0 eft 29 eft A személyi jellegű ráfordítások 203 e Ft-ot tettek ki. A személyi jellegű ráfordítások összegéből: Bérköltségek: Személyi jellegű egyéb kifizetések Bérjárulékok: 0 eft 203 eft 0 eft A beszámolási időszakban 222 eft értékcsökkenést számolt el a Szövetség. A beszámolási időszakban az Üzemi (üzleti) tevékenységből származó eredménye 866 eft nyereség. A beszámolási időszakban a pénzügyi műveletekből a Szövetségnek 1 e Ft bevétele keletkezett. A beszámolási időszakban a Pénzügyi műveletek eredménye 1 eft 6.

7 A beszámolási időszakban a Szokásos vállalkozási eredmény 667 eft nyereség A beszámolási időszakban a Szövetségnek 255 e Ft rendkívüli bevétele volt, mely a Nagy Lovas Kft-től kapott nyereménytárgyakból és tárgyévben elszámolt értékcsökkenéssel azonos értékű eszközállományból állt. A beszámolási időszakban a Rendkívüli eredmény A beszámolási időszakban az Adózás előtti eredmény 91 eft 758 eft nyereség A Szövetségnek társasági adót közhasznú tevékenységéből adódóan nem kellett bevallania és megfizetnie. Így a fenti összeg a Szövetség mérleg szerinti eredménye is. IV. Tájékoztató rész IV/1. A tárgyévben foglalkoztatott munkavállalók létszámának, bérköltségének, valamint a személyi jellegű egyéb kifizetésének bemutatása A beszámolási időszak végén a fő- és mellékállású munkaviszonnyal foglalkoztatott munkavállalók létszáma 0 fő volt. A beszámolási időszakban a bérköltségek alakulása: Bérköltségek: Személyi jellegű egyéb kifizetések Bérjárulékok: Bérköltségek összesen: 0 eft 222 eft 0 eft 222 eft A személyi jellegű egyéb kifizetések összege a pest megyei díjugrató bajnokság adómentes természetbeni juttatásként elszámolt díjaival egyeznek meg. IV/2. A vezető tisztségviselők által a beszámolási időszakban felvett járandóságok, folyósított előlegek bemutatása A vezető tisztségviselők járandósága a bérköltségekből a következők szerint alakult: Elnökség díjazása Felügyelő Bizottság elnöke és tagjai Összesen: 0 eft 0 eft 0 eft A vezető tisztségviselők részére sem előleget, sem kölcsönt nem folyósított a Szövetség. IV/3. Azon kötelezettségek bemutatása, amelyek a pénzügyi helyzet értékelése szempontjából jelentőséggel bírnak és a mérlegben nem jelennek meg A kiegészítő melléklethez 1. számú mellékletként csatoljuk a Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló eredménykimutatását. Ezen felül a GYEPOSZ és ahhoz kapcsolódó magánszemélyek pert indítottak a Szövetség ellen mely alapján kártérítés megállapítását kívánják elérni, szellemi alkotás- 7.

8 hoz fűződő jog megsértése címén a PLUSSZ versenyrendszer miatt, a Magyar Lovas Szövetség által kiadott szabadidős szabályzatban foglaltak ellenére. IV/4. A saját tőke alakulásának bemutatása A saját tőke elemei a következőképpen alakultak a bázishoz képest: Tőkeelem Nyitás Növekedés Csökkenés Átkönyvelés Zárás Jegyzett tőke - - Tőketartalék Eredménytartalék Lekötött tartalék Értékelési tartalék Mérleg szerinti eredmény Saját tőke IV/5. Lekötött tartalék bemutatása A beszámolási időszakban nem kellett lekötött tartalékot képezni sem az eredménytartalék, sem a tőketartalék terhére. IV/6. Veszélyes hulladék Veszélyes hulladék előállítására a beszámolási időszakban nem került sor. IV/7. Árbevétel és export árbevétel bontása A Szövetség nem végzett üzletszerű tevékenységet, amelyből árbevétele származott volna. (Így értelemszerűen a földrajzi bontása nem közölhető.) A mérlegen kívüli egyéb tételek és mérlegen kívüli függő, biztos kötelezettségek nincsenek. Budapest, április 30. Machay János elnök Mellékletek: 1. számú melléklet: Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló eredménykimutatása 2. számú melléklet: Befektetett eszközök leltára 3. számú melléklet: Követelések leltára 4. számú melléklet: Pénzeszközök leltára 5. számú melléklet: Követelések / Kötelezettségek leltára 6. számú melléklet: Nyitott vevőkövetelések és szállítói tartozások 7. számú melléklet: Aktív, passzív időbeli elhatárolások leltára 8. számú melléklet: Személyi jellegű kiadások 9. számú melléklet: Pénzügyi, vagyoni helyzetet jellemző mutatók 8.

9 Statisztikai számjel: számú melléklet Nyilvántartási szám: T Az üzleti év mérlegforduló napja (év, hó, nap): december 31. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló eredménykimutatása adatok eft-ban A tétel megnevezése Előző év Előző év(ek) Tárgyév módosításai A Összes közhasznú tevékenység bevétele Közhasznú célú működésre kapott támogatás - - a) alapítótól - - b) központi költségvetésből - - c) helyi önkormányzattól - - d) egyéb Pályázati úton elnyert támogatás Közhasznú tevékenységből származó bevétel Tagdíjból származó bevétel Egyéb bevétel Pénzügyi bevétel Rendkívüli bevétel B Vállalkozási tevékenység bevétele - - C Összes bevétel (A+B) D Közhasznú tevékenység ráfordításai Anyagjellegű ráfordítások Személyi jellegű ráfordítások Értékcsökkenési leírás Egyéb ráfordítások Pénzügyi műveletek ráfordításai - - Rendkívüli ráfordítások - - E Vállalkozási tevékenység ráfordításai - - Anyagjellegű ráfordítások - - Személyi jellegű ráfordítások - - Értékcsökkenési leírás - - Egyéb ráfordítások - - Pénzügyi műveletek ráfordításai - - Rendkívüli ráfordítások - - F Összes ráfordítás (D+E) G Adózás előtti vállalkozási eredmény (B-E) - - H Adófizetési kötelezettség 0 0 I Tárgyévi vállalkozási eredmény (G-H) - - J Tárgyévi közhasznú eredmény (A-D) Tájékoztató adatok - - A Személyi jellegű ráfordítások Bérköltség Személyi jellegű egyéb kifizetések Bérjárulékok - - B A szervezet által nyújtott támogatások - - ebből: - - kötelezettségként elszámolt és továbbutalt támogatás átadott támogatás

10 Kiegészítő melléklet január december 31. Dátum: december 31. Befektetett eszközök leltára Készült a évi beszámolójához 2. számú melléklet Sorszám Nyilvántartási szám Megnevezés Mennyiség Azonosító Bruttó érték (Ft) 1 Fénymásoló Fénymásoló nagy Karfás irodai szék Karfás szék Gurulós kocsi Légkondicionáló Nyomtató Nyomtató Spirálozó Számítógép Fax Akadály rúd Akadálypark évi felújítás Biztonsági kanalak Biztonsági kanalak Zászlók 20 pár notebook Összesen: a szervezet vezetője (elnöke) 10.

11 Kiegészítő melléklet január december 31. Követelések leltára Készült a évi beszámolójához 3. számú melléklet Dátum: december 31. Főkönyvi hivatkozás A tétel megnevezése Érték Ft a b c 311 Számlázott követelés Összesen Mérlegérték 25 eft a szervezet vezetője (elnöke) 11.

12 Kiegészítő melléklet január december 31. Pénzeszközök leltára Készült a évi beszámolójához 4. számú melléklet Dátum: december 31. Főkönyvi hivatkozás A tétel megnevezése Érték Ft a b c 381 Pénztár Volksbank Összesen Mérlegérték eft a szervezet vezetője (elnöke) 12.

13 Kiegészítő melléklet január december 31. Kötelezettségek leltára Készült a évi beszámolójához 5. számú melléklet Dátum: december 31. Hátrasorolt kötelezettségek Főkönyvi Érték A tétel megnevezése hivatkozás Ft a b c Összesen Mérlegérték eft Összesen Mérlegérték Hosszúlejáratú kötelezettségek Főkönyvi Érték A tétel megnevezése hivatkozás Ft a b c Főkönyvi hivatkozás Rövid lejáratú kötelezettségek A tétel megnevezése Érték Ft eft a b c 4541 Szállítók Összesen Mérlegérték 150 eft KÖTELEZETTSÉGEK ÖSSZESEN MÉRLEGÉRTÉK ÖSSZESEN 150 eft a szervezet vezetője (elnöke) 13.

14 Kiegészítő melléklet január december 31. Nyitott vevőkövetelések és szállítói tartozások folyószámlák kivonatai Készült a évi beszámolójához 6. számú melléklet Dátum: december 31. Vevők Főkönyvi Érték A partner megnevezése hivatkozás Ft a b c 311 Berek Lovas SE Akadémia LE Összesen Főkönyvi hivatkozás Szállítók A partner megnevezése Érték Ft a b c 4541 Exclusive CAR Service Bt Összesen a szervezet vezetője (elnöke) 14.

15 Kiegészítő melléklet január december 31. Aktív, passzív időbeli elhatárolások leltára Készült a évi beszámolójához 7. számú melléklet Dátum: december 31. Bizonylat dátuma Gazdasági esemény Aktív elhatárolás 0 Passzív elhatárolás Aktív időbeli elhatárolások összesen: 0 Mérlegérték: 4833 Térítés nélkül átvett eszközök Időszakot terhelő költségek Támogatás Berek Passzív időbeli elhatárolások összesen: Mérlegérték: 456,- e Ft a szervezet vezetője (elnöke) 15.

16 Kiegészítő melléklet január december 31. Személyi jellegű kiadások Készült a 8. számú melléklet évi beszámolójához Dátum: december 31. Főkönyvi szám Személyi jellegű kiadások költségnem megnevezése Érték (Ft) 5541 Adómentes természetbeni Összesen: a szervezet vezetője (elnöke) 16.

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A. Királyváriné Dr. Szabó Ilona Ügyvédi Iroda. 2014 évi BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A. Királyváriné Dr. Szabó Ilona Ügyvédi Iroda. 2014 évi BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A Királyváriné Dr. Szabó Ilona Ügyvédi Iroda 2014 évi BESZÁMOLÓJÁHOZ I. I/1. Általános rész A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: Királyváriné Dr. Szabó Ilona Ügyvédi Iroda

Részletesebben

MAGYAR OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK EGYESÜLETE

MAGYAR OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK EGYESÜLETE 1 2 4 4 8 3 4 4-9 1 1 2-5 2 9-0 5 Statisztikai számjel MAGYAR OKLEVELES ADÓSZAKÉRTŐK EGYESÜLETE 1051 BUDAPEST SAS U 25. Kiegészítő melléklet 2013 Fordulónap: 2013.12.31. Beszámolási idószak: 2013.01.01-2013.12.31.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A. Futár 2002 Alapítvány évi BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A. Futár 2002 Alapítvány évi BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A Futár 2002 Alapítvány 2015 évi BESZÁMOLÓJÁHOZ I. I/1. Általános rész Az Alapítvány bemutatása 1. Az Alapítvány elnevezése: 3. Az Alapítvány székhelye: 4. Az Alapítvány fő célja:

Részletesebben

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ GyulaSport Nonprofit Kft 5700 Gyula Ajtóssy A. u 2-10 Cégjegyzék szám: 04-09-009060 Statisztikai számjel: 20593276-9311-572-04 KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET A 2017. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Fordulónap:

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A Tudás-Vár Nonprofit Kft évi Beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A Tudás-Vár Nonprofit Kft évi Beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A Tudás-Vár Nonprofit Kft 2015. évi Beszámolójához I. Általános rész I/1. A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: Tudás-Vár Nonprofit Kft Korlátolt Felelősségű Társaság 2. A

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A Tudás-Vár Nonprofit Kft 2014. évi Beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A Tudás-Vár Nonprofit Kft 2014. évi Beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2014. évi Beszámolójához I. I/1. Általános rész A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: Tudás-Vár Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Korlátolt Felelősségű Társaság 2.

Részletesebben

FÖVOSZ. Társadalmi szervezetek egyszer sített beszámolója

FÖVOSZ. Társadalmi szervezetek egyszer sített beszámolója 19654683-2-42 Adószám 1106. Bp. Jászberényi út 24-36 Társadalmi szervezetek egyszer sített beszámolója 2011. A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva. Keltezés: 2012. április 17. a tásadalmi

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2013 Magyar Magánbőrgyógyászok Közhasznú Egyesülete (MMKE) 8000 Székesfehérvár Palotai út 8/b Közhasznúsági jelentés részei: 1. Számviteli beszámoló 2. Költségvetési támogatás felhasználása

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2011 Magánorvosok Országos Szövetsége (MAOOSZ) 1135 Budapest, Kerekes utca 9. 5/7. Közhasznúsági jelentés részei: 1. Számviteli beszámoló 2. Költségvetési támogatás felhasználása

Részletesebben

Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány. 2011. évi Közhasznúsági jelentés

Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány. 2011. évi Közhasznúsági jelentés Amerikaiak a Magyarokért Alapítvány 2011. évi Közhasznúsági jelentés Címe: 1065 Budapest, Bajcsy Zsilinszky u. 9. Bírósági végzés száma: 61194 Statisztikai száma: 18023099-9499-569-01 Közhasznúság fokozata:

Részletesebben

Máltai Gondoskodás Nonprofit Kft. Vállalkozás megnevezése

Máltai Gondoskodás Nonprofit Kft. Vállalkozás megnevezése 18227619-8211-572-1 Statisztikai számjel 1-9-18993 Cégjegyzék száma Vállalkozás megnevezése 111 Budapest, Bem rakpart 28. Vállalkozás címe Üzleti év fordulónapja Egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámoló

Részletesebben

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B.

Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Bírósági határozat száma: Pk.60553/2010/1/II, 2011.01.25 Magyar ILIAS Közösség Egyesület 2085, Pilisvörösvár, Horgászsor u. 3/B. Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2013. január 1. - számviteli évről

Részletesebben

MAGYAR ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG évi egyszerűsített éves beszámoló kiegészítő melléklete

MAGYAR ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG évi egyszerűsített éves beszámoló kiegészítő melléklete MAGYAR ASZTALITENISZ SZÖVETSÉG 2013. évi egyszerűsített éves beszámoló kiegészítő melléklete Magyar Asztalitenisz Szövetség Mérleg kiegészítő melléklet A Számviteli törvény előírja a számszaki adatokat

Részletesebben

Kiegészítő Melléklet a Art Motives Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2012. évi Egyszerűsített éves beszámolójához ÁLTALÁNOS RÉSZ Vállalkozás elnevezése: Art Motives Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. egyszerűsített éves beszámolójához. 2015. május 29. a vállalkozás vezetője (képviselője)

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. egyszerűsített éves beszámolójához. 2015. május 29. a vállalkozás vezetője (képviselője) KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft. 2014 egyszerűsített éves beszámolójához 2015. május 29. a vállalkozás vezetője (képviselője) I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A cég teljes neve: Alapítás időpontja:

Részletesebben

ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Közhasznú Társaság évi egyszerűsített éves beszámolója

ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Közhasznú Társaság évi egyszerűsített éves beszámolója 1 8 4 0 0 6 5 6 Statisztikai számjel - - Cégjegyzék száma 1 1 ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Közhasznú Társaság 2007. évi egyszerűsített éves beszámolója 1 1 8 4 0 0 6 5 6 Statisztikai

Részletesebben

Gyerekszem Művészeti Egyesület EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2010. 1 8 1 2 7 2 7 2 9 1 3 3 5 2 9 0 KSH 1 1 5 6 / 0 7 NYILVÁNTARTÁSI SZÁM

Gyerekszem Művészeti Egyesület EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2010. 1 8 1 2 7 2 7 2 9 1 3 3 5 2 9 0 KSH 1 1 5 6 / 0 7 NYILVÁNTARTÁSI SZÁM 1 8 1 2 7 2 7 2 9 1 3 3 5 2 9 0 KSH 1 1 5 6 / 0 7 NYILVÁNTARTÁSI SZÁM Gyerekszem Művészeti Egyesület 1012 Budapest, Kuny Domokos u. 1. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2010. Egyszerűsített éves beszámoló

Részletesebben

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS KÖRZETI TŰZOLTÓ EGYESÜLET LETENYE 8868 Letenye, Kossuth L. u.58. KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2013 évről Készítette: Talentum Kontakt kft 2014-04-22 Tartalom 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 1103 Budapest Kőér 2/B Adószám: 18191970-1-42 Bíróság nyilvántartási szám: 60.092 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz Budapest, 2008.03.28 Általános rész A tevékenységét 2006-ben

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. 01. 01. 2015. 12. 31. Budapest, 2016. április 30... A vállalkozás vezetője ( képviselője ) 1 1. Általános bemutatás A vállalkozás neve: STEMO MARKETING Kft. A vállalkozás rövidített

Részletesebben

ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Kiemelten Közhasznú Alapítvány 2010. évi egyszerűsített éves beszámolója

ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Kiemelten Közhasznú Alapítvány 2010. évi egyszerűsített éves beszámolója 1 8 4 0 0 6 5 6 Statisztikai számjel - - Cégjegyzék száma 1 1 ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Kiemelten Közhasznú Alapítvány 2010. évi egyszerűsített éves beszámolója 1 8 4 0 0 6 5 6 Statisztikai

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a atlatszo.hu Közhasznú Nonprofit Kft 217 egyszerűsített éves beszámolójához Budapest, 218.5.22. a vállalkozás vezetője (képviselője) I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A cég teljes neve: atlatszo.hu

Részletesebben

A számviteli politika meghatározó elemei (nem teljes körűen), illetve alkalmazott fontosabb értékelési eljárások az alábbiak:

A számviteli politika meghatározó elemei (nem teljes körűen), illetve alkalmazott fontosabb értékelési eljárások az alábbiak: HORTENZIA Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány 3170. Szécsény Somogyi B. út 8. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a 2012. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz I. ÁLTALÁNOS RÉSZ: Az Hortenzia Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2018. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2019. május 27. A társaság bemutatása

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ SZERVEZET KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓJÁNAK MÉRLEGE ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁSA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ SZERVEZET KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓJÁNAK MÉRLEGE ÉS EREDMÉNYKIMUTATÁSA 7.Pk.60.080/2009/2. A vállalkozás megnevezése 1021 Budapest, Szerb Antal utca 8. A vállalkozás címe, telefonszáma KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ SZERVEZET KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT BESZÁMOLÓJÁNAK MÉRLEGE ÉS

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Mérték Médiaelemző Műhely Közhasznú Nonprofit Kft. 2013.02.07-2013.12.31. egyszerűsített éves beszámolójához. 2013. március 31.

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET. Mérték Médiaelemző Műhely Közhasznú Nonprofit Kft. 2013.02.07-2013.12.31. egyszerűsített éves beszámolójához. 2013. március 31. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Mérték Médiaelemző Műhely Közhasznú Nonprofit Kft. 213.2.7-213.12.31 egyszerűsített éves beszámolójához 213. március 31. a vállalkozás vezetője (képviselője) I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az. ÁLHUBÁL Nonprofit Kft. 2011. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az. ÁLHUBÁL Nonprofit Kft. 2011. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET Az 2011. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ I. I/1. Általános rész A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: ÁLHUBÁL Állati Hulladék Begyüjtő és Átrakó Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2014. május 29.

DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE. Székesfehérvár, 2014. május 29. DÉL-BALATONI IDEGENFORGALMI ÉS KÖZGAZDASÁGI SZAKKÖZÉPISKOLA 2013 EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2014. május 29. A társaság bemutatása A Dél-balatoni Idegenforgalmi

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Rivalda Stúdió Közh.Nonp. Kft 1055 Budapest Stollár Béla utca 12/C KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2016. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Beszámolási időszak: 2016. január 01. - 2016. december 31. A beszámoló

Részletesebben

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2013. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2013. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2013. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2014. május 29. A társaság bemutatása A Comenius Angol-Magyar Két

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Víz, Zene, Virág Fesztivál Nonprofit Kft 2890 Tata Váralja utca 2 KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2017. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Beszámolási időszak: 2017. január 01. - 2017. december 31. A beszámoló

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 1 4 5 3 9 2 6 2 1 1 0 5 2 1 3 Statisztikai számjel 1 3-0 9-1 2 4 5 0 1 Cégjegyzék száma Egyszerűsített éves beszámoló 2015. Üzleti évről 2015. január 01-2015. december 31- ig A vállalkozás megnevezése

Részletesebben

Cégjegyzék száma: A társaság adószáma: Dátum (készítés ideje): február 23.

Cégjegyzék száma: A társaság adószáma: Dátum (készítés ideje): február 23. 2016. Évi beszámoló Ügyfél neve: Ügyfél címe, telefonszáma: 9024. Győr, Szérűskert u.36. Statisztikai számjele: 2 3 1 7 5 7 6 9 0 3 2 2 5 7 2 0 8 Cégjegyzék száma: 0 8-0 9-0 2 1 4 0 6 A társaság adószáma:

Részletesebben

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium

COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium COMENIUS Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Gimnázium, Általános Iskola, Óvoda és Szakgimnázium 2017. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2018. május 02. A társaság bemutatása

Részletesebben

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ év statisztikai számjel cégjegyzékszám

EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ év statisztikai számjel cégjegyzékszám 2 0 2 7 1 0 1 7 7 8 1 0 5 7 2 2 0 statisztikai számjel 2 0-0 9-0 6 9 6 9 3 cégjegyzékszám A vállalkozás megnevezése: KONTAKT HUMÁN SZOLGÁLTATÓ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG A vállalkozás címe,

Részletesebben

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe 2011. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. 01. 01.-2011. 12. 31. 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b) Eredménylevezetés

Részletesebben

ARANYKAPU Alapítvány 2440, Százhalombatta Szent István tér 1.

ARANYKAPU Alapítvány 2440, Százhalombatta Szent István tér 1. Adószám: 18692536-1-13 Bejegyző szerv: Pest Megyei Bíróság Bírósági végzés száma: PK.60106/2001 Bírósági végzés kelte: 2001.02.21. ARANYKAPU Alapítvány 2440, Százhalombatta Szent István tér 1. Közhasznúsági

Részletesebben

KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2009. 01. 01. 2009. 12. 31. Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2009. 01. 01. 2009. 12. 31. Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓ 2009. 01. 01. 2009. 12. 31. 2 0 0 9 ÉV Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság mint a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló. Reáltax Gazdasági Tanácsadó Kft. 2045 Törökbálint, Ady Endre utca 5.

Egyszerűsített éves beszámoló. Reáltax Gazdasági Tanácsadó Kft. 2045 Törökbálint, Ady Endre utca 5. Statisztikai számjel: 10802827-6920-113-13 Cégjegyzék száma: 13-09-094656 Reáltax Gazdasági Tanácsadó Kft 2045 Törökbálint, Ady Endre utca 5. 2014. december 31. Törökbálint, 2015. január 30. 1 Reáltax

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS MAGYAR SZŐRMEIPARI SZÖVETSÉG Nyilvántartási szám: 13.15 www.szormeszov.hu KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 211. Tartalomjegyzék Mérleg Eredménykimutatás Tájékoztató adatok Leltár Kiegészítő melléklet: Általános

Részletesebben

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE COMENIUS ANGOL-MAGYAR KÉTTANÍTÁSI NYELVŰ ÁLTALÁNOS ISKOLA 2014. EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Székesfehérvár, 2015. május 29. A társaság bemutatása A Comenius Angol-Magyar Két

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 1 3 6 2 0 2 7 5 6 0 2 4 1 1 3 0 1 0 1-0 9-8 6 4 6 9 7 a vállalkozás megnevezése 1196 BUDAPEST KISFALUDY UTCA 181. a vállalkozás címe, telefonszáma 2005.12.09.-2005.12.31. Egyszerűsített éves beszámoló

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2012 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS évi egyszerűsített éves beszámolóhoz

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS évi egyszerűsített éves beszámolóhoz KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2009. évi egyszerűsített éves beszámolóhoz A társaság főbb adatai: Neve: DunaKörösMarosTisza Eurorégiós Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft Címe: 6722 Szeged, Tábor u.

Részletesebben

Zikkurat Színpadi Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft. 1137 Budapest, Szent István krt. 2. IV/23. Minősítés:Közhasznú. 2014. december 31.

Zikkurat Színpadi Ügynökség Nonprofit Közhasznú Kft. 1137 Budapest, Szent István krt. 2. IV/23. Minősítés:Közhasznú. 2014. december 31. 1137 Budapest, Szent István krt. 2. IV/23. Minősítés:Közhasznú Egyszerűsített éves beszámoló "Könyvvizsgálattal alatámasztva" 1 A. Befektetett eszközök 231 087 0 228 681 2 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 110 965

Részletesebben

EGYÉB BERENDEZÉSEK, FELSZERELÉSEK, GÉPEK, JÁRMŰVEK

EGYÉB BERENDEZÉSEK, FELSZERELÉSEK, GÉPEK, JÁRMŰVEK FŐKÖNYVI KIVONAT 2013.01.01-2013.12.31 Psalmus Humanus Egyesület - 2013 Forgalom Fők.szám Megnevezés Tartozik Követel 1 14 3 31 36 38 381 384 39 392 4 41 45 454 463 464 471 474 49 5 51 143 145 149 1491

Részletesebben

ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Kiemelten Közhasznú Alapítvány 2009. évi egyszerűsített éves beszámolója

ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Kiemelten Közhasznú Alapítvány 2009. évi egyszerűsített éves beszámolója 1 8 4 0 0 6 5 6 Statisztikai számjel - - Cégjegyzék száma 1 1 ÓZDI VÁLLALKOZÓI KÖZPONT ÉS INKUBÁTOR ALAPÍTVÁNY Kiemelten Közhasznú Alapítvány 2009. évi egyszerűsített éves beszámolója 1 2 3 1 8 4 0 0 6

Részletesebben

KIEGÉSZÍT MELLÉKLET. Mérték Médiaelemz M hely Közhasznú Nonprofit Kft. 2014.01.01-2014.12.31. egyszer sített éves beszámolójához. 2015. május 18.

KIEGÉSZÍT MELLÉKLET. Mérték Médiaelemz M hely Közhasznú Nonprofit Kft. 2014.01.01-2014.12.31. egyszer sített éves beszámolójához. 2015. május 18. KIEGÉSZÍT MELLÉKLET a Mérték Médiaelemz M hely Közhasznú Nonprofit Kft. 214.1.1-214.12.31 egyszer sített éves beszámolójához 215. május 18. a vállalkozás vezet je (képvisel je) I. ÁLTALÁNOS RÉSZ A cég

Részletesebben

2014. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE

2014. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE SVÁBHEGYI ORSZÁGOS ALLERGOLÓGIAI, IMMUNOLÓGIAI ÉS PULMONOLÓGIAI NONPROFIT KÖZHASZNÚ KFT 1037 BUDAPEST, BOKOR U. 17-21. 2014. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁNAK KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLETE Budapest, 2015-05-27

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET év. Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft.

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET év. Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft. KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET 2015. év Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft. Általános rész A vállalkozás bemutatása A cég elnevezése: Cervinus Teátrum Művészeti Nonprofit Kft Cégforma: Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

2012.évi A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

2012.évi A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 1 9 8 0 6 0 7 9 9 2 6 2 5 2 1 0 1 MAGYAR TESTNEVELÉSI EGYETEM SPORTEGYESÜLETE a egyéb szervezet megnevezése 1123 Budapest, Alkotás u. 44. az egyéb szervezet címe 2012.évi A számviteli törvény szerinti

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2014 év Tüttő János Nótaklub Közhasznú Egyesület egyéb szervezet megnevezése 8800 Nagykanizsa, Munkás u. 1/B címe Nagykanizsa,

Részletesebben

Kozmikus Tudat Közhasznú Egyesület

Kozmikus Tudat Közhasznú Egyesület 1 8 7 2 5 5 6 4-9 4 9 9-5 2 9-1 3 Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Éves zárómérleg 2009. augusztus 18. - 2009. december 31. 2009 Kelt Budapest, 2010. május 31. P. H. A vállakozás

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 2 4 8 9 6 3 9 9 5 3 2 0 1 1 3 0 1 Statisztikai számjel 0 1-0 9-1 8 8 1 0 3 Cégjegyzék száma a vállalkozás megnevezése 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 29. fsz. A a vállalkozás címe, telefonszáma 2015

Részletesebben

Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 1088 BUDAPEST Vas utca 12. II/2.

Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 1088 BUDAPEST Vas utca 12. II/2. Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége 1088 BUDAPEST Vas utca 12. II/2. KIEGÉSZITÕ MELLÉKLET 2016. 01. 01. - 2016. 12. 31. I. Általános kiegészítések II. Mérlegtételekhez kapcsolódó kiegészítések III.

Részletesebben

Éves beszámoló Statisztikai számjel Cégjegyzék száma

Éves beszámoló Statisztikai számjel Cégjegyzék száma 2 0 3 9 0 7 5 0 9 0 0 1 5 7 2 0 1 Statisztikai számjel 0 1 0 9 9 2 0 8 3 6 Cégjegyzék száma A vállalkozás megnevezése Duna Palota Kulturális Közhasznú Nonprofit Kft. A vállalkozás címe, telefonszáma 1051

Részletesebben

DR. SZAKÁL SÁNDOR ALAPÍTVÁNY

DR. SZAKÁL SÁNDOR ALAPÍTVÁNY 1 1 0 1-4 - - 1 00 PÁPA, MÁRCIUS 1. TÉR. Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Éves zárómérleg 20. január 01. - 20. december 31. 20 Kelt Pápa, 2012. január 31. P. H. Az adatok 0 könyvvizsgálattal

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 1 8 0 3 2 1 0 7 6 9 1 0 1 3 1 0 2 - - Statisztikai számjel Dr Szakály Ügyvédi Iroda a vállalkozás megnevezése 7630 Pécs, Zsolnay Vilmos út 45. a vállalkozás címe, telefonszáma Egyszerűsített éves beszámoló

Részletesebben

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31

Magyar Kockázati és Magántőke Egyesület. 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 1013 Budapest, Pauler utca 11. 2011.01.01-2011.12.31 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek Egyszerűsített éves beszámolója Kelt: Budapest 2012.április 21. egyéb szervezet vezetője Statisztikai

Részletesebben

Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló. 2011 évről

Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló. 2011 évről 1 8 2 5 7 3 9 3-2 - 4 3 Adószám A vállalkozás megnevezése 1205 BUDAPEST RÉVAY UTCA 22. A vállalkozás címe, telefonszáma EGYÉB SZERVEZET Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2011 évről 2011. 01. 01-2011.

Részletesebben

Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló. 2012 évről

Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló. 2012 évről 1 8 2 5 7 3 9 3-2 - 4 3 Adószám A vállalkozás megnevezése 1205 BUDAPEST RÉVAY UTCA 22. A vállalkozás címe, telefonszáma EGYÉB SZERVEZET Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló 2012 évről 2012. 01. 01-2012.

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Szkéné Színház Nonprofit Közhasznú Kft. 2011. december 31-i közhasznú egyszerűsített éves beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Szkéné Színház Nonprofit Közhasznú Kft. 2011. december 31-i közhasznú egyszerűsített éves beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Szkéné Színház Nonprofit Közhasznú Kft. 2011. december 31-i közhasznú egyszerűsített éves beszámolójához A Műegyetemi Ifjúsági Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft. (továbbiakban:

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló MÉRLEGE "A" változat

Egyszerűsített éves beszámoló MÉRLEGE A változat Statisztikai számjele: 18474244-6910-131-06 Egyszerűsített éves beszámoló MÉRLEGE "A" változat Az üzleti év mélegfordulónapja: 2014. december 31. Adatok ezer Ft-ban ESZKÖZÖK (ek) módosításai Tárgyév 01.

Részletesebben

2017. évi éves beszámoló kiegészítő melléklete

2017. évi éves beszámoló kiegészítő melléklete 2017. évi éves beszámoló kiegészítő melléklete Elek-Ágh Állatmenhely Közhasznú Alapítvány I. Általános kiegészítések 1.A gazdálkodó bemutatása 1.1. A gazdálkodó főbb adatai - székhely: 2316 Tököl, Fő u.129.

Részletesebben

Mérleg fordulónapja: 2009 12 31 (év/hó/nap) A tétel megnevezése Előző év módosításai Tárgyév

Mérleg fordulónapja: 2009 12 31 (év/hó/nap) A tétel megnevezése Előző év módosításai Tárgyév Közhasznú egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámoló Eredménykimutatás A tétel megnevezése Előző év módosításai Tárgyév Előző év(ek) a b c d e A Összes közhasznú tevékenység bevétele 81 797-70 279 1.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2013.

Közhasznúsági jelentés 2013. Adószám: 18128204-1-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 12.Pk.60.535/2007 1053 Budapest, Ferenczy István utca 28. 5. 4. 2013. Fordulónap: 2013. december 31. Beszámolási időszak: 2013.

Részletesebben

2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe, telefonszáma 2012. évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2012.01.01.-2012.12.31 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b) Eredménylevezetés

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. 2015.06.30-i tevékenységet záró egyszerűsített éves beszámolójához

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. 2015.06.30-i tevékenységet záró egyszerűsített éves beszámolójához KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET a Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. 2015.06.30-i tevékenységet záró egyszerűsített éves beszámolójához A Pro Szentendre Városfejlesztési Kft. v.a. (továbbiakban: Társaság)

Részletesebben

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) BROKERGOLD MAGYARORSZÁG KFT. Cégjegyzékszáma:

15EB 02 15EB 02/A. Cégadatok (A) BROKERGOLD MAGYARORSZÁG KFT. Cégjegyzékszáma: Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálat 1055 Budapest, Kossuth tér 4. Cégadatok (A) Cég neve: 15EB 02 Cégjegyzékszáma: 05 09 018640 Székhelye: BROKERGOLD

Részletesebben

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A. KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2014. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A. KÖR 2004 Informatikai Nonprofit Kft. 2014. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2014. évi BESZÁMOLÓJÁHOZ I. I/1. Általános rész A vállalkozás bemutatása 1. A cég elnevezése: 2. A cég rövidített elnevezése: KÖR 2004 Nonprofit Kft 3. A cég székhelye: 1113 Budapest,

Részletesebben

Kiegészítő melléklet. Forcont Kft

Kiegészítő melléklet. Forcont Kft Adószám: 12167191-2-13 Közösségi adószám: HU12167191 Cégbíróság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 13-09-149998 Kiegészítő melléklet Forcont Kft. 2015. Fordulónap: 2015. december

Részletesebben

Hajós Alfréd Általános Iskola Alapítvány Kiegészítő melléklet 2011.

Hajós Alfréd Általános Iskola Alapítvány Kiegészítő melléklet 2011. Adószám: 18715792-1-13 Bíróság: Budapest Környéki Törvényszék Bírósági végzés: 4.13.PK.60.034/2007/4 Statisztikai számjel: Fordulónap: december 31. Beszámolási időszak: január 01- december 31. Gödöllő,

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS az egyéb szervezetmegnevezése az egyéb szervezet címe, telefonszáma 2014 évi KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2014. 01.01. - 2014 12.31. 1. Számviteli beszámoló ( közhasznú egyszerűsített beszámoló) a) Mérleg b)

Részletesebben

PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük.

PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük. PÉNZFOLYAM Kft. tárgyévi cash-flow kimutatásának összeállításához a következő információkat ismerjük. ESZKÖZÖK (aktívák) Előző év Tárgyév A. BEFEKTETETT ESZKÖZÖK 79 260 72 655 I. IMMATERIÁLIS JAVAK 10

Részletesebben

SM Betegek Gy-M-S M. Egyesülete

SM Betegek Gy-M-S M. Egyesülete 1 2 3 2 2-4 - 5 2-0 0 Töltéstava, Petőfi út 51. Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója Éves zárómérleg 2014. január 01. - 2014. december 31. 2014 Kelt Töltéstava, 2015. május 2. P. H.

Részletesebben

Kiegészítő melléklet az Egyszerűsített éves beszámolóhoz 2010.01.01.-2010.12.31.

Kiegészítő melléklet az Egyszerűsített éves beszámolóhoz 2010.01.01.-2010.12.31. Adószám: 18617450-1-11 Bírósági bejegyzés száma: PK.65050/2008 Ister-Granum Korlátolt Felelősségű Európai Területi Együttműködési Csoportosulás 2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. Kiegészítő melléklet az

Részletesebben

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 1 8 4 8 9 5 5 4 9 1 9 9 3 3 3 7 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2 8 év DEMOKRATIKUS IFJÚSÁGÉRT

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója SURDI SPORTHORGÁSZ EGYESÜLET 8831 Nagykanizsa, Gárdonyi u. 8. 1. A szervezet alapadatai 1. Elnevezés: Surdi Sporthorgász Egyesület 2. Képviselő: Kovács Tibor 3. Székhely: 8831 Nagykanizsa Gárdonyi u. 8.

Részletesebben

Kiegészítő melléklet 2017.

Kiegészítő melléklet 2017. Adószám: 2584638-2-4 Cégbíróság: Gyulai Törvényszék Cégjegyzék szám: 4-9-13973 KÖRÖSLADÁNYI NAPELEMPARK KFT 5516 Körösladány, Dózsa Gy út 2. Kiegészítő melléklet 217. Fordulónap: 217 december 31. Beszámolási

Részletesebben

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG 1 2 0 5 2 5 8 5-6 8 1 0-1 1 4-0 1 Statisztikai szám 0 1-1 0-0 4 2 8 5 0 cégjegyzékszám XIII. KERÜLETI KÖZSZOLGÁLTATÓ ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG Mérleg : - Eszközök - Források Eredmény-kimutatás

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2013.

Közhasznúsági jelentés 2013. Adószám: 18125861-1-41 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 14.Pk.61.013/2006 1053 Budapest, Ferenczy István utca 28. 5. 4. 2013. Fordulónap: 2013. december 31. Beszámolási időszak: 2013.

Részletesebben

GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. Közhasznúsági jelentés 2013

GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. Közhasznúsági jelentés 2013 Adószám: 21904428-1-04 Cégbíróság: Gyula Törvényszék Cégbírósága Cégjegyzék szám: 04-14-000053 GYERMEKLIGET ÓVODAI OKTATÓ NONPROFIT KFT. 5502. GYOMAENDRŐD, SUGÁR ÚT 53/1. 2013 Fordulónap: 2013. december

Részletesebben

ÉSZAKBALATONI EBMENTŐ EGYESÜLET 8248 Veszprémfajsz, Fő utca 27. 2014. évi Közhasznúsági jelentése

ÉSZAKBALATONI EBMENTŐ EGYESÜLET 8248 Veszprémfajsz, Fő utca 27. 2014. évi Közhasznúsági jelentése ÉSZAKBALATONI EBMENTŐ EGYESÜLET 8248 Veszprémfajsz, Fő utca 27. Alakulás időpontja: 2007.10.31. Célja szerinti besorolás: Állatvédelem Adószám: 19382278-1-19 Statisztikai számjel: 193832278-9499-529-19

Részletesebben

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET TÁMASZ IDŐSEK OTTHONA BALATONFŰZFŐ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2012. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET TÁMASZ IDŐSEK OTTHONA BALATONFŰZFŐ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2012. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET TÁMASZ IDŐSEK OTTHONA BALATONFŰZFŐ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 2012. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJÁHOZ Általános rész: A vállalkozás megnevezése: TÁMASZ Idősek Otthona

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló "A" eredménykimutatása (összköltség eljárással)

Egyszerűsített éves beszámoló A eredménykimutatása (összköltség eljárással) Adószám: 20629427-2-03 Bejegyző szerv: BÁCS-KISKUN MEGYEI CÉGBIRÓSÁG KECSKEMÉT Regisztrációs szám: 0309118296 IZSÁK INNO-KOM Kommunális Szolgáltató Nonprofit Kft 6070 IZSÁK, KOSSUTH tér 8 Egyszerűsített

Részletesebben

SIKERES GAZDASÁGÉRT KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2007. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

SIKERES GAZDASÁGÉRT KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2007. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS SIKERES GAZDASÁGÉRT KÖZHASZNÚ EGYESÜLET 2007. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS Készítette: Alf Martienssen elnök sk. - 2 - T A R T A L O M 1. A 2007. évi számviteli beszámoló 2. A költségvetési támogatás felhasználása

Részletesebben

Egyszerűsített éves beszámoló

Egyszerűsített éves beszámoló 23147647-8810-572-01 Statisztikai számjel 01-09-955179 Cégjegyzék száma Hegyhát Nonprofit Kft 1121. Budapest, Hegyhát út 25-27. Egyszerűsített éves beszámoló 2015 A közzétett adatok könyvvizzsálatal nincsenek

Részletesebben

Közhasznú beszámoló kiegészítő melléklet

Közhasznú beszámoló kiegészítő melléklet Csákvár Jövőjéért Közalapítvány 8083 Csákvár, Széchenyi u. 8. Adószám: 18490073-1-07 Pk.62.843/1999/2 2011 Közhasznú beszámoló kiegészítő melléklet Csákvár, 2012. május 02. Készítette: Kántorné Szarka

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉV FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY Statisztikai számjel Adószám: 18057966-1-42 KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2007. ÉV FÉLÚTON ALAPÍTVÁNY Tartalom: 1. Számviteli beszámoló Közhasznú egyszerűsített éves beszámoló a./ Mérleg b./ Közhasznú eredménykimutatás

Részletesebben

Kiegészítő melléklet

Kiegészítő melléklet Statisztikai számjele: 13920410-4741-113-15 Cégjegyzék száma: 15-09-071364 Vállalkozás megnevezése: MasterMind Interactive Kft Vállalkozás címe: 4400 Nyíregyháza Korányi F. utca 29/A Kiegészítő melléklet

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés 2011

Közhasznúsági jelentés 2011 Adószám: 19011211-2-13 Bejegyző szerv: Fővárosi Bíróság Regisztrációs szám: 378 Magyar Pulmonológiai Alapítvány 2045 Törökbálint, Munkácsy Mihály út 70 2011 Fordulónap: 2011. december 31. Beszámolási időszak:

Részletesebben

NégyeS-O-S Alapítvány

NégyeS-O-S Alapítvány 1 9 1 3 6 0 5 3-8 5 2 0-5 6 9-1 0 Közhasznú Egyéb Szervezet Egyszerűsített Éves Beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2011. január 01. -

Részletesebben

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA

KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 1 8 0 1 9 6 4 9-1 - 4 3 adószáma cégjegyzék száma KETTŐS KÖNYVVITELT VEZETŐ EGYÉB SZERVEZETEK KÖZHASZNÚ EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓJA 2 0 1 4 ÉV A közzétett adatok könyvvizsgálattal nincsenek alátámasztva

Részletesebben

Készült: 2012. április 26... aláírás

Készült: 2012. április 26... aláírás Adószám: 18131677-1-41 Statisztikai számjel: 18131677-9499-569-01 Székhely: 1135 Budapest, Szent László út 15. V/8. EUROPA VARIETAS ALAPÍTVÁNY KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2011. Készült: 2012. április 26....

Részletesebben

Statisztikai számjel: Szervezet neve: Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület

Statisztikai számjel: Szervezet neve: Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület Szervezet neve: Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület Szervezet címe: 8181 Berhida, Veszprémi út 1-3. Nyilvántartási szám: 19-02-0002960 2016. évi Egyszerűsített éves beszámoló Berhida, 2017.

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. a Hajdú- Bihar Megyei Mérnöki Kamara 2012. évi gazdálkodásáról

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS. a Hajdú- Bihar Megyei Mérnöki Kamara 2012. évi gazdálkodásáról Szervezet neve: Hajdú-Bihar Megyei Mérnöki Kamara Ikt. Sz.:../2013.K KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS a Hajdú- Bihar Megyei Mérnöki Kamara 2012. évi gazdálkodásáról Jóváhagyom:... elnök 1 KIMUTATÁS A KÖZPONTI KÖLTSÉGVETÉSI

Részletesebben

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET. Felsőtárkányi Sziklaforrás Egyesület. Székhelye: 3324 Felsőtárkány, Fő út 101.

KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET. Felsőtárkányi Sziklaforrás Egyesület. Székhelye: 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. 1 2016.évi egyszerűsített beszámolójához KIEGÉSZITŐ MELLÉKLET A Felsőtárkányi Sziklaforrás Egyesület A társaság alakulásának éve: 2007 Székhelye: 3324 Felsőtárkány, Fő út 101. Működési forma : Tevékenységi

Részletesebben

www.szamviteltanar.hu

www.szamviteltanar.hu ÉVES BESZÁMOLÓ - MÉRLEG A változat Eszközök (aktívák) 200X. december 31. adatok E Ft-ban Sorszám A tétel megnevezése Előző év Előző év(ek) módosításai Tárgyév a b c d e 1 A. Befektetett eszközök 2 I. IMMATERIÁLIS

Részletesebben

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. MAGYAR VÍVÓ SZÖVETSÉG 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. Mérleg Kiegészítő Melléklet 2017. Mérleg fordulónapja 2017. december 31. 1 A Sztv. előírja a számszaki adatokat tartalmazó mérleg szöveges magyarázatának

Részletesebben