LogControl -FlexTrade

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LogControl -FlexTrade"

Átírás

1

2 FlexTrade kiskereskedelmi rendszer Rendszerünk tökéletes megoldást nyújt a legkisebb üzletektől a nagyobb forgalmú kereskedelmi egységekig mindenki számára. A vonalkódok teljeskörű támogatása, a kézi-számítógépek használata, a boltban működő pénztárgépek és eszközök vezérlése, az utazó ügynökök teljes kiszolgálása, valamint teljeskörű ellenőrzési és leltározási rendszer adja az Ön kezébe a könnyű és teljes körűen támogatott kereskedelmi megoldást. A programcsomag megvalósít egy integrált rendszert, amelyben minden funkcionalitás megvalósítható, amelyre vállalkozásának szüksége lehet a kereskedelem és készletgazdálkodás területén. Az egyes modulok flexibilitása, valamint egymáshoz illeszthetősége garantálja, hogy az egyes alrendszerek együttműködése zökkenőmentes és rugalmas. A modularitás biztosítja, hogy az Ön számára olyan verziót állítsunk össze, mely teljes mértékben kiszolgálja igényeit és üzletmenetét. Alkalmazásaink segítségével összeállítjuk és testre szabjuk az Önnek legmegfelelőbb csomagot, telepítjük azt vállalkozása telephelyén, valamint folyamatos terméktámogatást nyújtunk az általunk készített termékekhez, melynek során a törvényi változásokat, valamint az újonnan beépített funkcionalitásokat is automatikusan integrálhatóvá tesszük az Ön számára. A kéziszámítógépek használata valamint a pénztárgépek támogatása flexibilissé és rendkívül gyorssá varázsolja az üzleti folyamatokat, ezek forgalmazásával és támogatásával is szívesen állunk rendelkezésére.

3 A FlexTrade programcsomag az alábbi funkciókat valósítja meg: Törzsadatkezelés A cikktörzs kezelés rendkívül sokrétű. A program támogatja az alapvető, cikkekhez tartozó információk tárolását és keresését, valamint további fontos és jól használható tulajdonság megjelenítését. Teljeskörű vonalkódtámogatást nyújtunk minden törzsadatra, beleértve a cikkeket is, lehetőség nyílik egy elsődleges és tetszőleges számú további vonalkód nyilván tartására. Több cikkszámot is rendelhetünk egy cikkhez, árképzése pedig történhet haszonkulcsos vagy egyedi megadás alapján. A cikkcsoportok besorolása fa struktúrából oldható meg, így nem csak egy statikus listából választhat, hanem Ön alakíthatja ki az Önnek megfelelő struktúra szerint a csoportokat. Minimum készlet megadás és figyelés is rendelkezésre áll a programban. Egy cikkhez több gyártót vagy beszállítót is rendelhetünk, tetszőleges számú képet rendelhetünk hozzá, valamint lehetőségünk nyílik egy flexibilis, több paraméter alapján beállítható engedménykezelési módszer alkalmazására. A cikkeket vonalkód (vonalkód-olvasó segítségével) vagy cikkszám alapján gyorskereséssel is leválogathatjuk, az eredményeket kinyomtathatjuk és exportálhatjuk más alkalmazásokba. Komplex keresési műveleteket is végrehajthatunk paraméterezéssel. A partnertörzsben rögzíthetjük vevőinek, beszállítóinkat és egyéb partnereinket. Minden partnerhez rögzíthetünk több címet, web illetve címeket is. Lehetőség van minden elérhetőségi információ tárolására, valamint banki adatok rögzítésére.

4 További információként mutatjuk a partnerhez kapcsolódó utolsó forgalmi adatokat is. Vonalkódot rendelhet partnereihez, s ehhez kapcsolódóan gyorskeresési funkció is rendelkezésre áll, valamint teljes körűen paraméterezhető további keresés is. Itt is fa struktúrába rendezheti a partnercsoportokat, melyek segítenek könnyebben átláthatóvá tenni kapcsolatait. A raktárak kezelése is a többi törzsadathoz hasonló, hiszen a program egészére vonatkozóan elmondható, hogy egységes felület szolgál minden adat kezelésére. A törzsadatkezelés kiterjed a fizetési módok, devizák, áfa értékek, vtsz számok, csoportok, engedmények szerkesztésére is.

5 Folyamatirányítás A folyamatok kezelését széles körben támogatja rendszerünk. Ahhoz, hogy ön hatékonyan tudja a programot használni és üzletmenetét vinni, az alábbi funkciókkal támogatjuk: Bevételezés Ennek segítségével tudja a vállalkozás által beszerzett termékeket raktárba vételezni. Az átláthatóság és csoportosítás érdekében több bizonylattömböt is definiálhat, melyekre a bevétet elvégezheti. A művelethez szükséges adatokat könnyen és gyorsan rögzítheti, amennyiben új dolgokat kell felvinnie, azt erről az ablakról is könnyen elintézheti. A bevételezés során meglévő cikkek adatait megjelenítjük a jobb átláthatóság érdekében, valamint gyorskereséssel (vonalkódolvasó használata, cikkszám keresése) támogatjuk. A bevételezéskor tetszőleges számú rögzített megrendelési tételt vihetünk a rendszerbe, így a bevételezés a rendelési adatokkal párosítva rendkívül hatékony és gyors rögzítést tesz lehetővé. A bevételezés minden tételmozgása rögzítésre kerül és természetesen módosítja a program a készletadatokat is. A programhoz opcionálisan kapható FlexMobile modul segítségével egy vonalkódolvasóval ellátott kéziszámítógép segítségével gyorsan leolvashatjuk és rögzíthetjük az érkezett termékeket, így időt és energiát spórolhatunk meg a bevételezés során.

6 Raktárközi mozgatás A raktárközi mozgatás során egyik raktárból a másikba tehetünk át cikkeket. Ezt a funkciót használjuk selejtezésre is. Itt is megtalálhatók a standardnak mondható keresési, rögzítési és egyéb funkciók. Értékesítés, kiszállítás A program háromféle szállítólevél kiállításával, vagy számlakészítéssel tud a raktárból kivételezni. Ezeknek leírását alább találja a bizonylatok ismertetésénél. Vevői, szállítói rendelések Lehetőségünk van arra, hogy vevőinktől érkező megrendelést rögzítsünk a rendszerbe. Ennek informatív jellegén túl ott is jelentősége van, hogy amikor ezt teljesítjük, akkor az itt felvitt tételeket egyszerűen beilleszthetjük a kiadási bizonylatba, így jelentős sebességnövekedést érhetünk el a bizonylatok készítésekor. Saját rendeléseinket is rögzíthetjük a rendszerben, ezt kinyomtathatjuk vagy elküldhetjük partnereinknek. Lehetőséget biztosítunk arra, hogy egy partner egyenlegét lekérdezzük, azaz mindig tudhatjuk, hogy egy beszállítónk milyen elmaradással rendelkezik, illetve hogyan teljesítettük vevőink igényeit. Leltározás A program támogatja a raktárak leltározását is, amelyet gyorsan elvégezhetünk. Ezt még könnyebbé teheti a FlexMobile modul részeként forgalmazott PDA segítségével történő raktározás.

7 Bizonylatok A bizonylatok készítése során készíthetünk árajánlatot partnereink számára, szállítólevelet a raktárból kivett termékek kíséretéhez, valamint számlát partnereink részére. Mindhárom bizonylat hasonló felülettel rendelkezik, kezelésük is szinte megegyező. Minden esetben ki kell választanunk, hogy melyik bizonylattömbbel kívánunk dolgozni. A bizonylattömbök kezelése a törzsadatok között megtalálható. Minden bizonylattömbhöz saját devizanem tartozik (ahol értelmezhető), így az első tétel felvitele után ezen már nem változtathatunk. Meghatározhatjuk partnerünket, annak címét, fizetéssel és szállítással kapcsolatos adatokat, valamint ahol szükséges, a raktárt is. Megjegyzési is fűzhetünk a bizonylatokhoz, illetve a bizonylat készítés során folyamatosan láthatjuk a bizonylat nettó és bruttó összértékét. A bizonylat készítése során lehetőségünk van arra, hogy vevői megrendelést, vagy egyéb más bizonylatot, illetve annak tételeit beillesszük a bizonylatba, így könnyen és gyorsan végezhetjük el a partnerekkel kapcsolatos feladatokat. Opcionálisan rendelhető olyan modul is szoftverünkhöz, amelynek segítségével a partnereinknél használt informatikai rendszerhez tudjuk illeszteni programunkat, azaz különböző bizonylatok (pl. vevői rendelések, saját megrendelések) adattartalmát egységes formátumba konvertálva (XML, EDI, ) különböző rendszerek közti adatcserét valósíthatunk meg, ezzel növelve kiszolgálási fokunkat, illetve partnereink elégedettségét.

8 Lekérdezések, kimutatások A kimutatások segítségével egyrészt visszakereshetjük és megtekinthetjük a bizonylatok által generált mozgásokat, másrészt forgalmi illetve készletkimutatásokat készíthetünk. Lekérdezéseinket tetszőlegesen, illetve az adott lekérdezéshez kapcsolódóan értelmezhető paraméterek felhasználásával futtathatjuk. A rendszer támogatja az alapvető lekérdezéseket, mint bevételezések, raktárközi mozgások, eladások, kiszállítások folyamatainak listázását, valamint a standard kimutatásokat (készletellenőrzés, forgalmi ellenőrzés, áfa statisztika, stb..). Partnereink kiszolgálását elsőrendű célunknak tartjuk, ezért rendelkezésre állunk a standard lekérdezéseken kívül is megvalósítható egyéb kimutatásokkal, ezeket partnereink kérése alapján egyedi fejlesztés keretében végezzük el. Kontrolling, döntéstámogatás Rendszerünkhöz opcionálisan illeszthető a FlexControl modul, melynek ismertetőjében további információkat kaphat arra vonatkozóan, hogy milyen lehetőségekkel bővítheti a FlexTrade rendszert. Néhány kérdés, amelyre választ kaphat a döntéstámogatási és kontrolling rendszer segítségével: - melyek a legforgandóbb cikkek adott periódusban? - melyek a tartósan mozgás nélküli, elfekvő cikkek? - mely cikkek raktárkészlete mutat felesleget, melyek hiányt? - milyen cikkekből érdemes készletet tartani, melyek fogynak? - mely cikkek készlete van a minimális készlet alatt? - mely cikkek készletfedezete megfelelő vagy éppen kevés, túlzott? - mely cikkek rendelkeznek készletcsökkentési potenciállal?

9 Felhasználókezelés A program lehetőséget nyújt felhasználók felvitelére, illetve azokhoz kapcsolódó szerepkörök és jogosultságok kezelésére. Ennek segítségével szabályozható, hogy mely felhasználók végezhetnek adott feladatokat a program használata során. A felhasználók jogainak kiosztását a rendszergazda végzi el, a szerepkörök definiálása személyre szabottan készülhet el. Pénztárgép támogatás Programunk lehetőséget biztosít arra, hogy amennyiben a hatályos jogszabályoknak megfelelően APEH engedélyes pénztárgépet tudunk beszerezni és a programmal összekapcsolni, akkor az eladásoknál a számítógép blokkot is tud nyomtatni, ezzel a pénztári feladatokat is teljes körűen el tudja látni programunk segítségével. A támogatott pénztárgépek egyeztetéséért keressen bennünket bizalommal. Kéziszámítógép (PDA) támogatás A FlexMobile modul segítségével az alábbi feladatokat tudja a kiskereskedelmi rendszer segítségével végrehajtani: - értékesítés számla kiállításával - árajánlat készítése - szállítólevél kiálltása - komissiózási (kiszedési) lista készítése - leltározás A modul teljes leírása tartalmazza ezeknek a feladatoknak és a hozzájuk tartozó feltételeknek az ismertetését. Amennyiben PDA támogatást kér, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a támogatott eszközök listájára vonatkozón. PDA-k és mobil nyomtatók beszerzésével kapcsolatban is szívesen állunk rendelkezésére.

10 A FlexTrade rendszer teljesen moduláris felépítésű. Ez azt jelenti, hogy személyre tudjuk szabni az Ön számára szükséges alkalmazást, tehát Ön olyan verziót vásárolhat, amelyben az Ön számára fontos és elengedhetetlen funkciók vannak megvalósítva. Ezt természetesen később bővítheti, illetve a közben megvalósításra került és elérhető modulokat is integrálhatja a rendszerbe. Az általános felhasználási területekhez igazodva az alábbi előre kialakított verziókat kínáljuk: FlexTrade Standard Az alapverzió, amely a kiskereskedelemhez kapcsolódó funkciók széleskörű lehetőségeivel rendelkezik, kisebb üzletek, kiskereskedelmi egységek megbízható kiszolgálására alkalmas. Tartalmaz minden törzskezelést, folyamatkezelést (bevételezések, raktárközi mozgatások, bizonylatok, valamint a lekérdezések és kimutatások alapvető halmazát. FlexTrade Professional Tartalmazza a standard változat valamennyi elemét, emellett tartalmazza a PDA támogatást is, valamint további lekérdezési és vizsgálati lehetőségeket. További lehetőségei között szerepel a sablonok használata, felhasználó-kezelés, valamint opcionálisan a pénztárgép támogatása. FlexTrade Enterprise A program teljes verziója, amely az előző verziók teljes funkcionalitásával rendelkezik, emellett a jelentéskészítésre és időszakos kontrollingra alkalmas modult is tartalmazza. Segítségével nem csak a napi munkánkat tudjuk magas fokon végezni, hanem egy döntéstámogatási rendszert is kapunk rendszerünkbe integrálva. A szoftver licenszelése felhasználóalapon történik. Ennek biztonságossá tételéről hardverkulcsos védelmi rendszer gondoskodik. Rendszerünk kiválóan alkalmas több telephellyel rendelkező vállalkozások kezelésére is, interneten keresztül történő közös munkavégzés és ellenőrzés céljára. Segítségével a vállalat vezetője nyomon követheti és ellenőrizheti az összes telephely forgalmát és eseményeit.

LogControl Raktármenedzsment

LogControl Raktármenedzsment LogControl Raktármenedzsment A rendszer kialakítása korszerű rendszertervezési módszertanok alkalmazása a hibalehetőségek minimálissá tétele (a lehető legtöbb helyen vonalkódok használata tárolóhely, cikk,

Részletesebben

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása

MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása MozaiX Húsipari Értékesítési és Raktározási Rendszer bemutatása Az informatikai rendszer elsősorban húsipari cégek értékesítési folyamataira nyújt teljes körű megoldást, a megrendelések feldolgozásától,

Részletesebben

LogControl Raktár Management

LogControl Raktár Management 1 2 LogControl Raktár Management Egy korszeru raktárkezelo és számlázó rendszer fo funkciója egy cégen belüli áruforgalom tételes rögzítése és nyomon követése. A rendszer kialakításakor figyelembe vett

Részletesebben

TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 -

TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 - TKR-Vendéglátó Standard TKR W.T.K.R. M.B.N. M.V.K. V6.21. Mini Vendéglátóipari és Kereskedelmi Rendszer VISZK Bt. Székesfehérvár - 6 / 1 - Kinek? Minden vállalkozásnak ( de kimondottan olyan vendéglátós

Részletesebben

Vevővel kapcsolatos informatikai folyamatok

Vevővel kapcsolatos informatikai folyamatok Vevő Szállító VAM Számla C&K SZAM Sz.fszla V.fszla Vevővel kapcsolatos informatikai folyamatok Új vevő felvitele Mikor veszünk fel vevőt Minimális adatkör Duplikáció és elkerülési módszerei Hibák kiszűrése

Részletesebben

ROOL Bázis - élelmiszeripar

ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Bázis - élelmiszeripar ROOL Informatika Kft. www.rool.hu 4026 Debrecen, Péterfia u. 4. Tel.: 20/510-7853 ROOL Bázis célok Ágazatspecifikus megoldás az élelmiszeripar és beszállítói kör számára Operatív

Részletesebben

Általános Integrált Rendszer

Általános Integrált Rendszer Kiskereskedelmi számlázó rendszer (AIR_KISKER_SZLA) segédlet Számlázó program azonosítója: 3.0 Dokumentum verzió száma: 3.0 Készült: 2016.09.06 Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék:... 2 1 Bevezetés... 3 2

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul Nem gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 7 2.3. Raktárközi mozgás típusú betárolás...

Részletesebben

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT A CÉG Vevők Bank KFT Állam Szállítók 1 A FELADAT A cég tevékenységének, működésének megismerése Üzleti folyamatok dokumentálása Információs rendszerrel szemben támasztott követelmények e meghatározása

Részletesebben

új verziójának bemutatása

új verziójának bemutatása BIBLION könyvesbolti szoftver új verziójának bemutatása Hotel Holiday Inn 2011. június 22. Schwarczenberger Istvánné dr. Ügyvezető igazgató A tervezett program: 10:00 10:15 Köszöntő Schwarczenberger Istvánné

Részletesebben

Kalumet Számlázó. Termék leírás

Kalumet Számlázó. Termék leírás Kalumet Számlázó Termék leírás Rendszerünk potenciális felhasználói Olyan vállalkozások, akiknél fontos cél, szempont, ügyfeleik kiemelt szintű kiszolgálása. Akik szeretnék, hogy a tevékenységeik, ügyfél

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv - készlet - v.2.90.000. Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Mészáros István. IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva.

Felhasználói kézikönyv - készlet - v.2.90.000. Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Mészáros István. IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Felhasználói kézikönyv - készlet - v.2.90.000 Készítette: Győrfi Tünde Lektorálta: Mészáros István IMA ERP Kft, 2012. Minden jog fenntartva. Tartalomjegyzék I. Raktár... 5 Raktár... 5 Zárolt... 5 a. Alapadatok...

Részletesebben

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00

BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 BOLTI FOLYAMATOK e-tabak 03 00 Dátum: 2013.06.07 Oldalszám: 1 / 17 MÓDOSÍTÁSI NYILVÁNTARTÓ LAP Sorszám Dátum Érintett fejezett, pont A módosítás módja 1 2012.06.20 Teljes I. kiadás 2 2013.06.07 Teljes

Részletesebben

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul

Gyári alkatrészek raktári betárolása modul Gyári alkatrészek raktári betárolása modul 1. Bevezetés... 2 2. Új betárolás felvitele... 3 2.1. Megrendelés alapján történő betárolás... 4 2.2. Belső betárolás típusú betárolás... 8 2.3. Raktárközi mozgás

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.27. A HostWare ANY Anyagnyilvántartó rendszer alapvető funkciója a vendéglátó- és szállodaiparban előforduló anyagok, kéziszerszámok, munkaruhák és a szigorú számadású bizonylatok

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

FŐMENÜ... 2 BEVÉTELEZÉS...

FŐMENÜ... 2 BEVÉTELEZÉS... 1. FŐMENÜ...2 2. BEVÉTELEZÉS...2 2.1. ÚJ BEVÉTELEZÉS...2 2.2. BEVÉTEK LISTÁJA...3 3. SZÁLLÍTÓLEVÉL...3 3.1. ÚJ SZÁLLÍTÓ (ÚJ SZÁLLÍTÓLEVÉL)...3 3.2. SZÁLLÍTÓK LISTÁJA (SZÁLLÍTÓLEVELEK LISTÁJA)...4 4. SZÁMLA...4

Részletesebben

IV/5. sz. melléklet: Beszerzési, logisztikai funkcionális specifikáció

IV/5. sz. melléklet: Beszerzési, logisztikai funkcionális specifikáció IV/5. sz. melléklet: Beszerzési, logisztikai funkcionális specifikáció 1. A követelménylista céljáról Jelen követelménylista (mint a GOP 2.2. 1 / KMOP 1.2.5 pályázati útmutató melléklete) meghatározza

Részletesebben

Program verzió:

Program verzió: Program verzió: 7.12 2013.03.27. A HostWare ARU Áruforgalom rendszer alapvető funkciója a vendéglátóiparban előforduló ételnyersanyagok és italok készletnyilvántartása, a készletgazdálkodás támogatása,

Részletesebben

Alkatrészböngésző modul

Alkatrészböngésző modul Alkatrészböngésző modul 1. Bevezetés... 2 2. Képernyő elemei... 2 2.1. Gyári cikktörzs és Nem gyári cikktörzs... 2 2.2. Készletek... 2 2.3. Árak... 3 2.4. Adatok... 3 2.5. Cikkszámkövetési lánc... 4 2.6.

Részletesebben

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul CobraConto.Net v0.42 verzió Pénzügy modul Megváltozott az ÁFA típushoz kapcsolható ABEV összerendelés lehetősége. A megelőző verziókban nem lehetett külön megadni a fizetendő/igényelhető irányt az összerndelés

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma.

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Raktárforgalom kezelése. Bevét napló adattartalma. Kivét napló adattartalma. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Raktárforgalom kezelése 2 Bevét napló adattartalma Bevételezés Beszerzési egységár Fogadó raktár kódja A tevékenységért felelős kódja A bevételezési

Részletesebben

Újdonságok Készlet ablakban megújult a raklapszám szerinti csomagcímke nyomtatás sablonból. (Készlet/Nyomtatás/Nyomtatás

Újdonságok Készlet ablakban megújult a raklapszám szerinti csomagcímke nyomtatás sablonból. (Készlet/Nyomtatás/Nyomtatás Cikktörzs Újdonságok 5.492 A Cikktörzs Fájl menü / Cikktulajdonságokhoz fix értékek karbantartása menüpontban lehetőség van az egyes cikktulajdonságokhoz fix értékeket hozzárendelni. Így amikor a felhasználó

Részletesebben

Polár lekérdezés segédletek

Polár lekérdezés segédletek Cikktörzs lekérdezések 1. kiadás Tartalomjegyzék 1. Készletérték lekérdezése főcsoportra rendezve...3 1.1. Tételes lekérdezés....3 1.2. Összegfokos lekérdezés....4 1.3. Nemzeti Dohányboltok esetén....4

Részletesebben

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul CobraConto.Net v0.44. verzió Pénzügy modul Pénzügy / listák / Számlaegyenleg listák: vevő / szállító lejáró számlák Viszonyítási dátumhoz képest, X napon belül lejáró vevő / szállító számlák listájának

Részletesebben

MARSO Webáruház ismertető

MARSO Webáruház ismertető MARSO Webáruház ismertető Tartalom Bejelentkezés... 2 Új jelszó generálása... 3 Kezdőoldal... 4 Abroncs, felni keresés, rendelés összeállítása... 6 Kosár áttekintése képernyő... 9 Nyitott rendelések áttekintése...

Részletesebben

TKR Cégirányítási Információs Rendszer -ek

TKR Cégirányítási Információs Rendszer -ek TKR Cégirányítási Információs Rendszer -ek A számítógépek és a szoftverek gyártásának és kereskedelmének óriási technikai fejlıdése eddig soha nem látott lehetıségeket nyitott a számítógéppel és szoftverrel

Részletesebben

Nem gyári alkatrészek rendelése modul

Nem gyári alkatrészek rendelése modul Nem gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás

W_Vaskereskedés felhasználói dokumentáció. Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás Felhasználói dokumentáció W_Vaskereskedés számlázóprogram NAV adatszolgáltatás 1 Jelen felhasználói dokumentáció alapfokú számítógép felhasználói ismeretekkel rendelkezők részére készült. Ezért nem tér

Részletesebben

Gyári alkatrészek rendelése modul

Gyári alkatrészek rendelése modul Gyári alkatrészek rendelése modul 1. Bevezetés... 2 2. Menüpontok... 3 2.1. Törölhető tételek... 3 2.2. Szűrések... 4 3. Új megrendelés felvitele... 5 3.1. Rendelés készletfoglalásból... 6 3.2. Készletfeltöltő

Részletesebben

Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése!

Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése! Új verzió, 2012. november Könyvelő program Megjelent! Kulcs-Könyvelés frissítés 2012. november 15. Új Funkció! A 12A60-as nyomtatvány kitöltése! A Kulcs-Könyvelés 2012. novemberi verziója már a közösségen

Részletesebben

Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Pharma II. QB-Host QB-Élelem OB-Osztály QB-Értékesítés QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar

Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Pharma II. QB-Host QB-Élelem OB-Osztály QB-Értékesítés QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Pharma II. QB-Host QB-Élelem OB-Osztály QB-Értékesítés QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar 89-ben 4 személy által alapított Kft. 2003-től régi tulajdonosokkal

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot.

Javítva lett: a Beállítások / Működés / Kezelés funkció nem mentette el a beállításokat, kilépés után marad az eredeti állapot. Általános 1. Fejlesztésre került a frissítések automatikus keresése: A Beállítások / Működés / Általános menüpontban bekapcsolható, hogy a rendszer indulásakor automatikusan keressen frissítéseket. A keresés

Részletesebben

Technológia a gyógyítás szolgálatában. EMMA Integráció az SAP vállalatirányítási rendszerrel. Technológiai ismertető 2015. 04.

Technológia a gyógyítás szolgálatában. EMMA Integráció az SAP vállalatirányítási rendszerrel. Technológiai ismertető 2015. 04. EMMA Integráció az SAP vállalatirányítási rendszerrel Technológiai ismertető 2015. 04. EMMA Integráció az SAP vállalatirányítási rendszerrel Az Enterprise Group ehealth és Consulting ainak szoros együttműködésének

Részletesebben

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ÜGYVITELI PROGRAMRENDSZER. Váradi László OKTATÁSI SEGÉDANYAG. 2012/13. tanév 2. szemeszter 8. foglalkozás

VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ÜGYVITELI PROGRAMRENDSZER. Váradi László OKTATÁSI SEGÉDANYAG. 2012/13. tanév 2. szemeszter 8. foglalkozás Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar SAP Business One 8.82 VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI ÜGYVITELI PROGRAMRENDSZER Váradi László Komplex feladat 05 OKTATÁSI SEGÉDANYAG 2012/13. tanév 2. szemeszter 8. foglalkozás

Részletesebben

Polár kezelési segédletek

Polár kezelési segédletek Polár kezelési segédletek A leltározás folyamata 1. kiadás Tartalomjegyzék 1. Leltározás Leltártörzs készítése...3 1.1. További szűkítési lehetőségek...3 2. Leltározás Adatok felvitele...4 2.1. Nemzeti

Részletesebben

Mi az F-ÜHG Raktár. Hol található az F-ÜHG Raktár

Mi az F-ÜHG Raktár. Hol található az F-ÜHG Raktár Tartalom Mi az F-ÜHG Raktár... 2 Hol található az F-ÜHG Raktár... 2 Nyitókészlet rögzítése... 3 F-ÜHG lista áttekintése... 5 Saját telephelyek közötti mozgás kezelése... 6 Leltár... 7 Klímagáz-mozgás és

Részletesebben

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek

Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Navision modulok Szállítók és beszerzés Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Ez a rész a beszerzési folyamatokat támogatja. Szállítókról tárolt

Részletesebben

Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról

Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/9 Tartalomjegyzék 1. Készlet mennyiség és lokátor korrekció cikk kartonról...

Részletesebben

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél

ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél ERP rendszer a gyakorlatban az Anda Present Kft-nél Cégünkről Piacvezető üzleti- és reklámajándék tárgy nagykereskedelem 20 éve a piacon Központi iroda és raktár (6.000m 2 ) Budapesten Front office irodák

Részletesebben

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég.

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég. A vállalat mint rendszer Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek erőforrások Cég Gazdálkodó szervezet Vállalat erőforrások Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Valóságos Működő Gazdasági

Részletesebben

E-Kataszteri rendszer ismertető

E-Kataszteri rendszer ismertető E-Kataszteri rendszer ismertető Az E-Szoftverfejlesztő Kft. által fejlesztett KATAwin kataszteri és eszköznyilvántartó rendszert 2,700 db önkormányzat alkalmazza évek óta. Teljeskörű Certop minősítéssel

Részletesebben

Leltárív karbantartás modul

Leltárív karbantartás modul Leltárív karbantartás modul 1. Bevezetés... 2 2. Manuális rögzítés - Leltárív segítségével... 2 3. A leltár gépen történő rögzítése... 4 3.1. Alkatrészek egyenként történő berögzítése... 6 o Alkatrészek

Részletesebben

Élelmezésvezetők XII. Országos Fóruma. QB-Élelem OB-Osztály QB-Központ QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar. Új Windows Értékesítési Modulok!!!

Élelmezésvezetők XII. Országos Fóruma. QB-Élelem OB-Osztály QB-Központ QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar. Új Windows Értékesítési Modulok!!! Élelmezésvezetők XII. Országos Fóruma Előadó: Siposné Bodon Viktória Új Windows Értékesítési Modulok!!! QB-Élelem OB-Osztály QB-Központ QB-Menü QB-A la carte QB-Büfé QB-FoodCar 89-ben 4 személy által alapított

Részletesebben

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után

Számlakészítés TÁJÉKOZTATÓ A CCN V VERZIÓHOZ. Változások a V verzió kiadása után Számlakészítés Funkcióbővülés: Alap számlaformátumon a tételekhez tartozó értékesítési rendelés bizonylatszám és az ügyfél által adott beszerzési szám megjelenítése bekapcsolható az Admin programban az

Részletesebben

LogiStock - WebStock - RFStock

LogiStock - WebStock - RFStock RÉGENS LOGISTICS RAKTÁRMEGOLDÁSOK LogiStock - WebStock - RFStock JELLEMZŐK A Régens Zrt. a piaci igényeket figyelembe véve alakította ki raktárlogisztikai rendszerét, amely rugalmas megoldást kínál a gyorsan

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT TELEPRE RENDELÉS VEVŐI RENDELÉS KÉSZLET BEVÉTEL OBJEKT ÁRUKIADÁS SZÁLLÍTÓLEVÉL SZÁMLA B G E D 4 5 I 6 7

ÁRAJÁNLAT TELEPRE RENDELÉS VEVŐI RENDELÉS KÉSZLET BEVÉTEL OBJEKT ÁRUKIADÁS SZÁLLÍTÓLEVÉL SZÁMLA B G E D 4 5 I 6 7 1 2 3 A C ÁRAJÁNLAT VEVŐI RENDELÉS TELEPRE RENDELÉS H B G E D 4 5 OBJEKT F KÉSZLET BEVÉTEL K I 6 7 ÁRUKIADÁS SZÁLLÍTÓLEVÉL J SZÁMLA 1 NEXTSTEP EXTRA Kereskedelmi rendszer áruforgalmi folyamatának rövid

Részletesebben

ÍRÁSBELI FELADAT MEGOLDÁSA

ÍRÁSBELI FELADAT MEGOLDÁSA 31 341 01 0010 31 03-2012 MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA Szakma Kiváló Tanulója Verseny Elődöntő ÍRÁSBELI FELADAT MEGOLDÁSA Szakképesítés: 31 341 01 0010 31 03 Modulok: 0004-06 Az áruforgalom lebonyolítása

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások. Készlet modult érintő változások

Tisztelt Ügyfelünk! Főkönyv modult érintő változások. Készlet modult érintő változások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Készlet, Kommunális számlázó, Távhő számlázó, Univerzális számlázó, Vezetői információk

Részletesebben

Szoftverajánlat Sertéstelepi információs rendszer kialakításához. Készítette: AGRÁRIN Kft. 2011. február

Szoftverajánlat Sertéstelepi információs rendszer kialakításához. Készítette: AGRÁRIN Kft. 2011. február Szoftverajánlat Sertéstelepi információs rendszer kialakításához Készítette: AGRÁRIN Kft. 2011. február TARTALOMJEGYZÉK 1 ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ... 3 2 TÁJÉKOZTATÓ... 4 2.1 SERTÉSTENYÉSZTÉSI INFORMÁCIÓS

Részletesebben

TÖRZSKEZELÉS e-tabak 01 00

TÖRZSKEZELÉS e-tabak 01 00 TÖRZSKEZELÉS e-tabak 01 00 Dátum: 2013.06.07 Oldalszám: 1 / 22 MÓDOSÍTÁSI NYILVÁNTARTÓ LAP Sorszám Dátum Érintett fejezett, pont A módosítás módja 1 2012.06.20 Teljes I. kiadás 2 2013.06.07 Teljes II.

Részletesebben

AZ SAP BUSINESS ONE PROGRAMMAL MINDEN OLYAN EGYSZERŰ

AZ SAP BUSINESS ONE PROGRAMMAL MINDEN OLYAN EGYSZERŰ itelligence BusinessForum 2014. AZ SAP BUSINESS ONE PROGRAMMAL MINDEN OLYAN EGYSZERŰ AZ EGYES FUNKCIÓK KAPCSOLÓDÁSA A VÁLLALATI ÜZEMGAZDASÁGI FOLYAMATOKHOZ (SAP BUSINESS ONE 9.1) Váradi László Budapest,

Részletesebben

Az Intrastat modul használata

Az Intrastat modul használata Az Intrastat modul használata Beállítások A Beállítások / Rendszer beállítások Általános fülön a Szerződés alapján történő áru kezelése és működése választóval tudjuk meghatározni, hogy az intrastat adatlekérést

Részletesebben

DOAS telepközi adat szinkronizáció

DOAS telepközi adat szinkronizáció DOAS telepközi adat szinkronizáció 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/14 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 2. A szinkronizáció... 3 3. Szinkronizálási típusok

Részletesebben

Polár kezelési segédletek. Egyéb készletmozgások rögzítése a Polár Trafik Rendszerben

Polár kezelési segédletek. Egyéb készletmozgások rögzítése a Polár Trafik Rendszerben Polár kezelési segédletek Egyéb készletmozgások rögzítése a Polár Trafik Rendszerben Tartalomjegyzék 1. Az egyéb készletmozgásokról...3 2. Mikor használjuk az egyéb készletmozgásokat?...3 3. Egyéb készletmozgás

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. ÁFA bevallás... 2 1.2. Átutalási csomag karbantartó... 3 1.3. Általános kimenő számlázás... 4 1.4. Folyószámlakezelés... 5 1.5.

Részletesebben

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR

FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR FIRST LINE HÁZIPÉNZTÁR Termék ismertető Készítette: Fájl név: Verzió: First Line Experts Kft. First_Line_Hazipenztar_termekismerteto v1 1 / 5 1. Házipénztár modul funkcionális ismertetése 1.1. Integráció

Részletesebben

Hírlevél. 2007. július. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2007. III. negyedév

Hírlevél. 2007. július. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2007. III. negyedév Hírlevél Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2007. III. negyedév 2007. július Tartalomjegyzék 3. oldal: Készlet modul - Minimum-maximum készletfigyelés 6. oldal:

Részletesebben

Készlet és Számla Kézikönyv

Készlet és Számla Kézikönyv Készlet és Számla Kézikönyv PARALLEL Számítástechnikai, Ügyviteli Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. ( 273-3310 5 273-3311 Mobil 06 (20) 9-340-661 Bemutatóterem: 1161 Budapest, József u. 18.. INTERNET: http:/

Részletesebben

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások

Pénzügy modult érintő változások, módosítások Eszköz modult érintő változások, módosítások Pénztár modult érintő változások, módosítások Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Pénztár, Vezetői információk, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális

Részletesebben

BXWH91 Kezelési leírása. v2014.10.20

BXWH91 Kezelési leírása. v2014.10.20 BXWH91 Kezelési leírása v2014.10.20 Tartalom 1 Bevezetés... 2 2 Bejelentkezés, kijelentkezés... 3 3 Árubeérkezés megadott szállítói megrendelés(-ek) alapján... 4 4 Árubeérkezés a nyitott szállítói megrendelések

Részletesebben

Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben

Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben Telepközi alkatrész átadás több telephelyes DOAS rendszerben 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 1/11 Tartalomjegyzék 1. Telepközi mozgások áttekintés...3 2. Telepközi

Részletesebben

1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban. A kontírozást a Készlet a főkönyvnek egy menüpont futtatásával adja át:

1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban. A kontírozást a Készlet a főkönyvnek egy menüpont futtatásával adja át: 1) Kontírozás megkezdését megelőző lépések a Készlet modulban 1.1 Bizonylat ellenőrzés és automatikus kontírozás A 2014 évi számviteli változások miatt a Készlet programban is szükségessé válik a kontírozás,

Részletesebben

A szállítólevél. A szállítólevél a szállítmány hivatalos kísérő okmánya, mely az áru átvételének igazolására. A szállítólevél adattartalma:

A szállítólevél. A szállítólevél a szállítmány hivatalos kísérő okmánya, mely az áru átvételének igazolására. A szállítólevél adattartalma: A szállítólevél A szállítólevél a szállítmány hivatalos kísérő okmánya, mely az áru átvételének igazolására szolgál. bizonylat nem elegendő az ellenérték kifizetésére ezt kizárólag a számla alapján fizetjük

Részletesebben

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv

Mikroszámla. Interneten működő számlázóprogram. Kézikönyv Mikroszámla Interneten működő számlázóprogram Kézikönyv Tartalomjegyzék Weboldal 2 Regisztráció 3 Bejelentkezés 4 Főoldal 6 Menüsor szerkezete 7 Számlák 8 Beállítások 9 Fizetési módszerek kezelése 10 Kedvezmények

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Készletérték feladás modul

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Készletérték feladás modul HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Készletérték feladás modul Szükséges beállítások Első lépés a Készletérték feladás modul aktiválása, melyet a kapott termékszámmal a Karbantartás/Termékszámok menüpont alatt végezhet

Részletesebben

Kísérő okmányok felvitele

Kísérő okmányok felvitele Kísérő okmányok felvitele Ez a menüpont lehetővé teszi, hogy direkt módon lehessen borkísérő okmányokat készíteni, az áttekintés használata nélkül. Borkísérő okmányok A menüpont a borkísérő okmányok karbantartására,

Részletesebben

(Folytatás a(z) 2. oldalon)

(Folytatás a(z) 2. oldalon) 1. ÉVFOLYAM 2. SZÁM 2005 február, megjelenik havonta WWW.FIT.HU, 6500 BAJA, KOSSUTH U. 12. (30) 9 156-913, SZOFTVER@FIT.HU A REND aktuális verziója: 1.1.84 A REND felhasználók számára az egyik legnehezebb

Részletesebben

HÍRLEVÉL június. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL június. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012. június Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 júniusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

Élvezze a számlázás kényelmét! Termékbemutató. Élvezze a számlázás minden előnyét ingyenesen! www.kulcs-soft.hu

Élvezze a számlázás kényelmét! Termékbemutató. Élvezze a számlázás minden előnyét ingyenesen! www.kulcs-soft.hu Termékbemutató Élvezze a számlázás kényelmét! Élvezze a számlázás minden előnyét ingyenesen! www.kulcssoft.hu Részletes Funkciótáblázat Számlázni Jó és Számlázni Kényelmes Általános Információk Platform

Részletesebben

SAP Business One. Üzleti partnerek kezelése. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526

SAP Business One. Üzleti partnerek kezelése. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Üzleti partnerek kezelése Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Törzsadatok Keresés üzleti partner törzsadatok között Üzleti partner rögzítése Törzsadatok A legördülı mezı segítségével választhatja

Részletesebben

adatgyűjt Pannon Szoftver Kft www.pannonszoftver.hu Salga Péter ABAS vevőfórum 2007 Balatonboglár

adatgyűjt Pannon Szoftver Kft www.pannonszoftver.hu Salga Péter ABAS vevőfórum 2007 Balatonboglár Vonalkód és s mobil adatgyűjt jtés Salga Péter Pannon Szoftver Kft www.pannonszoftver.hu ABAS vevőfórum 2007 Balatonboglár A mobil rendszer lényege A vállalatirányítási rendszer bármely funkciója távolról,

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2010 novemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

HÍRLEVÉL március. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL március. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2013. március Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2013 márciusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes)

Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) CalcSystem Számlarendszer Felhasználói útmutató (Adott programverzióhoz érvényes) M City Kft. Miskolc Tel/fax: 46/ 560-268 Mobil: 30/9458-718 Felhasználói útmutató Menürendszer A mellékelt főmenü szerkezete

Részletesebben

Ismertető. Kapcsolattartó: Gáll Kálmán NetSoft Informatika Kft

Ismertető. Kapcsolattartó: Gáll Kálmán NetSoft Informatika Kft Ismertető Kapcsolattartó: Gáll Kálmán + 36 20 548 6112 Kedves Ügyfelünk! Először is szeretnénk megköszönni érdeklődését termékünk iránt. Cégünk közel 20 éve alakult egyedi szoftverek gyártása és forgalmazása

Részletesebben

WinSarc Irodai Vezérlőpult: - [Ügyfelek nyilvántartása]

WinSarc Irodai Vezérlőpult: - [Ügyfelek nyilvántartása] WinSarc Irodai Vezérlőpult: - [Ügyfelek nyilvántartása] A programot elsősorban a könyvelőirodák tudják hatékonyan alkalmazni a nagy tömegben, ismétlődően végzendő feladatok ellátására. A program a WinSarc

Részletesebben

revolution IRODA++ 2010 SQL WEBPORTÁL ÉS WEBÁRUHÁZ WEBÁRUHÁZ KAPCSOLÓ MODUL

revolution IRODA++ 2010 SQL WEBPORTÁL ÉS WEBÁRUHÁZ WEBÁRUHÁZ KAPCSOLÓ MODUL WEBPORTÁL ÉS WEBÁRUHÁZ WEBÁRUHÁZ KAPCSOLÓ MODUL WEBPORTÁL, WEBÁRUHÁZ ÉS KAPCSOLÓ MODUL Az internethasználat rohamos terjedése miatt ma már egyetlen kereskedelmi cég sem engedheti meg magának, hogy kiaknázatlanul

Részletesebben

ÜgyVisz. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com. Külső nyilvántartás. Pénzügyi nyilvántartás Kinnlevőségek - Vevők

ÜgyVisz. PDF created with pdffactory Pro trial version www.pdffactory.com. Külső nyilvántartás. Pénzügyi nyilvántartás Kinnlevőségek - Vevők Az ÜgyVisz rendszert kis- és középvállalkozások részére fejlesztettük. Főként kereskedelmi és szolgáltató vállalatok készletgazdálkodási, raktár-irányítási, értékesítési, beszerzési és pénzügy-számviteli

Részletesebben

Leltár, leltárazás. Készlet leltár, leltárazás

Leltár, leltárazás.   Készlet leltár, leltárazás Készlet leltár, leltárazás A készlet leltárazás a Készletnyilvántartó modulban (RAKTAX) érhető el. A RAKTAX modul önnállóan és a RAXLA modulhoz kapcsolódva is elérhető. A leltárazás folyamata többféleképpen

Részletesebben

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val)

Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) Leolvasói rendszer kialakításának koncepciója ipari mobil eszközökkel (ipari PDA-val) A leolvasási feladat AS Szerver DB Számlázási, ügyfélszolgálati adatbázis Adatgyűjtő szerver Mobil adatgyűjtő AS szerver

Részletesebben

Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján.

Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján. Sok szeretettel köszöntjük Integrált Számviteli Rendszerünk bemutatóján. A rendszer általános jellemzői A program grafikus felületen (Windows) működik (Visual Foxpro, Oracle, SQL) Az alrendszerek közös

Részletesebben

EGYSZERŰSÍTETT LELTÁR, ROVANCS ÉS TELJES LELTÁR FOLYAMATA e-tabak 06 00

EGYSZERŰSÍTETT LELTÁR, ROVANCS ÉS TELJES LELTÁR FOLYAMATA e-tabak 06 00 EGYSZERŰSÍTETT LELTÁR, ROVANCS ÉS TELJES LELTÁR FOLYAMATA e-tabak 06 00 Dátum: 2013.07.01 Oldalszám: 1 / 13 MÓDOSÍTÁSI NYILVÁNTARTÓ LAP Sorszám Dátum Érintett fejezett, pont A módosítás módja 1 2013.07.01

Részletesebben

Webáruház felhasználói útmutató

Webáruház felhasználói útmutató Webáruház felhasználói útmutató 1. Bejelentkezés Bejelentkezni a rendszerbe egyféleképpen, regisztrált vevőként lehetséges. A webáruházból rendelést kizárólag a rendszerben szereplő, felhasználónévvel

Részletesebben

Raktár modul felhasználói leírás

Raktár modul felhasználói leírás Raktár modul felhasználói leírás 1149 Budapest, Egressy út 17-21. Telefon: +36 1 469 4021; fax: +36 1 469 4029 Raktár modul felhasználói leírás Tartalomjegyzék 1 Bevezetés...8 1.1 Több márka és több árlista

Részletesebben

BÁN JÓZSEF FERTİSZÉPLAK SZÉKESFEHÉRVÁR - BUDAPEST. Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár

BÁN JÓZSEF FERTİSZÉPLAK SZÉKESFEHÉRVÁR - BUDAPEST. Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszer. VISZK Bt. Székesfehérvár BÁN JÓZSEF FERTİSZÉPLAK SZÉKESFEHÉRVÁR - BUDAPEST TKR Termelésirányítási és Kereskedelmi Rendszer VISZK Bt Székesfehérvár TKR - Jelentısebb referenciák ( 1997 ) Bán József Kiadva : 2003 október BÁN JÓZSEF

Részletesebben

Pénztár 1 Pénztár bevétel. 11 Felvét bankból

Pénztár 1 Pénztár bevétel. 11 Felvét bankból Pénztár 1 Pénztár bevétel 11 Felvét bankból Ebben a menüpontban lehet rögzíteni a bankból felvett készpénzt. A képernyő felső részén megjelenik,hogy melyik pénztárban vagyunk. Pénztár váltás a 8-as menüpontban

Részletesebben

KÉPZÉSI PROGRAM. LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZŐ OKJ azonosító: 54 345 01. Szolnok

KÉPZÉSI PROGRAM. LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZŐ OKJ azonosító: 54 345 01. Szolnok KÉPZÉSI PROGRAM LOGISZTIKAI ÜGYINTÉZŐ OKJ azonosító: 54 345 01 Szolnok 2014 Megnevezése A képzési program Logisztikai ügyintéző OKJ azonosító 54 345 01 A képzés során megszerezhető kompetenciák rendelések,

Részletesebben

Beléptetô és munkaidônyilvántartó

Beléptetô és munkaidônyilvántartó Beléptetô és munkaidônyilvántartó szoftver A nexontime szoftver funkciói: a beléptető rendszer által használt kódkártyák kezelése: kártyák kiadása, visszavonása és nyilvántartása, a blokkolási események

Részletesebben

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani.

A Szoftvert a Start menü Programok QGSM7 mappából lehet elindítani. Telepítés A programot a letöltött telepítőprogrammal lehet telepíteni. A telepítést a mappában lévő setup.exe fájlra kattintva lehet elindítani. A telepítő a meglévő QGSM7 szoftver adatbázisát törli. Ezután

Részletesebben

SAP Business One. Raktári tranzakciók. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526

SAP Business One. Raktári tranzakciók. Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Raktári tranzakciók Mosaic Business System Kft.; Support: +36 1 253-0526 Szállítás Árubeérkezés Kimutatások Szállítólevél készítése a vevıi rendelésbıl származtatva A partner kiválasztása a Szállító vagy

Részletesebben

Számítástechnikai és. Hírlevél. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2006. I. negyedév. 2006.

Számítástechnikai és. Hírlevél. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. 2006. I. negyedév. 2006. Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben 2006. I. negyedév 2006. Január Tartalomjegyzék 3. oldal: Számvitel modul - ÁFA % dátum mező a 25%-os áfakódhoz 4. oldal:

Részletesebben

Felhasználói. kézikönyv. Forint házipénztár rendszer Szerkesztés lezárásának ideje: március 1.

Felhasználói. kézikönyv. Forint házipénztár rendszer Szerkesztés lezárásának ideje: március 1. Felhasználói kézikönyv Forint házipénztár rendszer Szerkesztés lezárásának ideje: 2015. március 1. I. Bevezető... 3 II. Házipénztár... 4 II.1 Kiadási bizonylat... 6 Bizonylatkészítés... 6 Újranyomtatás...

Részletesebben

4028 Debrecen, Rózsahegy u. 26. Tel.: 06-20-537-33-21 E-mail: Info@iglu.hu www.iglu.hu 2008-09-24. SZERVIZ Készletkezelési modul 1

4028 Debrecen, Rózsahegy u. 26. Tel.: 06-20-537-33-21 E-mail: Info@iglu.hu www.iglu.hu 2008-09-24. SZERVIZ Készletkezelési modul 1 IGLU Software 4028 Debrecen, Rózsahegy u. 26. Tel.: 06-20-537-33-21 E-mail: Info@iglu.hu www.iglu.hu SZERVIZ ESZKÖZKARBANTARTÁS TERVEZÉSI ÉS ELLENŐRZÉSI PROGRAM (KARBANTARTÁS-MENEDZSMENT) K é s z l e t

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2008 márciusában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató

StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató StartÜzlet online számlázó modul Használati Útmutató 1 Tartalomjegyzék Alapvető tudnivalók...3 Használatba vétel előtt megadandó és ellenőrizendő adatok...3 Alanyi adómentes vállalkozás esetén...3 Számla

Részletesebben

Kulcs Számla frissítés

Kulcs Számla frissítés Kulcs Számla frissítés Megjelenés dátuma: 2010. március 29. Elszámolási időszakos számlák Környezetvédelmi Termékdíj változás Szerződésekből bizonylat kiállítás Automatikus adatmentési lehetőség Készpénzfizetési

Részletesebben