Tisztelt partnerünk. A perfect-it Services Kft KOmplex szolgáltatásokat nyújt az informatika összes területén!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tisztelt partnerünk. A perfect-it Services Kft KOmplex szolgáltatásokat nyújt az informatika összes területén!"

Átírás

1

2 A perfect-it Services Kft KOmplex szolgáltatásokat nyújt az informatika összes területén! Tisztelt partnerünk szoftveres és hadrveres megoldások az év minden napján 10 éves tapasztalattal! Vállalkozásunk alaptevékenysége a rendszergazda szolgáltatás, amelynek keretében reméljük, bekapcsolódhatunk vállalkozása informatikai rendszerének biztonságos és megbízható működtetésébe az év minden napján! Komplex informatikai megoldásainkkal szerves részei vagyunk egy vállalkozás mindannapjainak! Ügyfeleinknek így nem kell szembesülnie egy rossz informatikai rendszer okozta kellemetlenségek következményeivel! Reméljük kiadványunk alapot biztosít a továbbiakban a közös informatikai megoldások együttes megtervezésében, és működtetésében. Tisztelettel:

3 Tegyen minket próbára! Ingyenes A Perfect-IT Services teljes körűen és átfogóan felméri számítógépes rendszerét. Ajánlatunk semmilyen kötelezettséggel sem jár. Ingyenes szolgáltatásunk a cégnél található informatikai rendszer egészére vonatkozik, amely magában foglalja valamennyi munkaállomás átvizsgálását is. rendszerfelmérés Hozza ki a legtöbbet az informatikai rendszeréből, Tegyen egy próbát mindenféle kötelezettség nélkül! ismerje meg a gyenge pontokat, és nem éri meglepetés. kérje ingyenes rendszer-felmérésünket! Eredmények kockázat és kötelezettség nélkül! Tudjon meg többet informatikai rendszeréről, ismerje meg gyenge pontjait, és tájékozódjon a lehetsőségeiről. Szolgáltatásunk nagy segítséget nyújt azoknak a cégeknek, akik fejleszteni szeretnének jelenlegi rendszerükön, de nem tudják milyen irányba induljanak el. Teljesen ingyenes! A rendszerállapot felmérés szolgáltatásunk teljesen ingyenesen igénybe vehető és semmilyen további kötelezettséggel nem jár az Ön számára. Az Ön rendszere, a mi felelősségünk! Az ingyenes informatikai rendszer állapot felméréséhez hívja a as központi ügyfélszolgálati számunkat. A rendszerfelmérés során nyújtott megoldási javaslatunkért felelősséget és garanciát vállalunk.

4 rendszer karbantartás Biztonságos informatikai hátteret biztosítunk vállalkozásának az év minden napján! Szoftveres és hardveres megoldások komplex szolgáltatás 10 éves tapasztalattal! Stabil rendszer hosszú távon Az informatikai rendszer színvonalát vállalkozása igénye szerint fejlesztjük, az elért eredményeket pedig folyamatos karbantartással meg is őrizzük. Biztonságos és megbízható informatikai megoldásokat biztosítunk vállalkozása számára! A folyamatos rendszerfelügyelet, és adatmentéseknek köszönhetően az Ön vállalkozása mindíg naprakész, így vállalkozása informatikai rendszere 100%-osan az Ön és munkatársai igényeit szolgálja. Az esetlegesen felmerülő szoftveres, vagy hardveres problémákat munkatársaink azonnal orvosolják. Ügyfeleink igényeit maximálisan figyelembe vesszük, ennek következtében személyre szabottan tervezzük meg informatikai rendszerét, így segítve vállalkozásának hatékony működését. a Biztos háttér Előnyére válunk Folyamatos rendszerfelügyelet, biztonságos IT környezet. Ütemezett rendszerkarbantartás, adatmentés. Naprakész szoftverfrissítések, vírusirtó megoldások. Számítógépek külső- és belső tisztítása. Céges levelezés biztonságos működtetése. Kellékanyagok (nyomtató patron, tonerek) cseréje. Rendelkezésre állás az év minden napján - helpdesk. Színvonalas, gazdaságos működés az év minden napján. Költségtakarékos informatikai megoldások, kompromisszumok nélkül. Problémamegoldás a lehető legrövidebb időn belül. Folyamatos adatmentés, hogy biztonságban tudhassa cége dokumentumait. Átlátható költségek, kiszámíthatóság.

5 Biztonságos adatmentés az év minden napján! szerver üzemeltetés Akár a világ másik feléről is egyszerűen hozzáférhet céges adataihoz, programjaihoz az interneten keresztül, így garantált vállalkozása zökkenőmentes működése. Szolgáltatásunk teljeskörű megoldást nyújt adataink biztonságos tárolására az év minden napján. A folyamatos biztonsági mentéseknek köszönhetően cége mindíg naprakész! Egy esetleges meghibásodás esetén így biztos lehet benne, hogy semmilyen fontos információ sem fog elveszni. Ne tegye kockára cége értekeit! A legjobb választás Ha cégénél stabil és biztonságos informatikai környezetet szeretne! Ha szeretne adataihoz a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában hozzáférni. Kis- és középvállalkozásoknak, ahol 5-10 számítógép vagy notebookot üzemel. Oolyan cégeknek, akik biztonságban akarják tudni adataikat. Garantált biztonság! Munkatársaink folyamatosan monitorozzák az Ön szerverének állapotát, így az esetlegesen felmerülő problémát hamarabb megoldjuk, mint ahogy azt az Ön vállalkozása észlelné - Folyamatos biztonság NAGIOS szerverfelügyelet a nap 24 órájában. Gyors hibaelhárítás - perceken belül online vagy 2 órán belül helyszíni kiszállással. Azoknak, akik átlátható, biztonságos és gyors számítógépes hálózatot szeretnének cégüknél.

6 Online Rendszergazda Nincs várakozási idő! A Perfect-IT online rendszergazda szolgáltatása azonnali segítségnyújtást kínál a napi szinten előforduló szoftveres informatikai problémákra. Munkatársaink úgy végzik a szükséges beavatkozásokat, mintha az Ön komputere előtt ülnének. Időt és pénzt takaríthat meg! mindennapi szoftveres problémáira azonnali megoldás nyújtunk! kiszállási díj, várakozási idő, és kötelezettégek nélkül! Próbálja ki online rendszergazda szolgáltatásunkat ingyen! Azonnali: A segítség pillanatok alatt érkezik, online, így időt takaríthat meg. Költséghatékony: Nincs kiszálási díj, a szolgáltatásunkat a probléma megoldásának idejétől függetlenül fix összegért veheti igénybe. A probléma önnél, a megoldás nálunk van! Fontos számunkra, hogy ügyfeleink gyors és megbízható segítséget kapjanak a legrövidebb időn belül. Amennyiben nem szeretné, hogy bármilyen szoftveres probléma akadályozza munkájában, válasszon minket! Akár most is kipróbálhatja! A szolgáltatás igénybevételéhez hívja a as központi ügyfélszolgálati telefonszámunkat, ahol készséggel várjuk hívását.

7 Alkalmi rendszergazda komplex megoldások gyorsan, és egyszerűen! Alkalmi rendszergazda szolgáltatásunkat hardveres, szoftveres meghibásodás, illetve a rendszer hirtelen összeomlása esetén érdemes igénybe vennie. Ha a számítógép leállása esetén nem tudja, kihez forduljon, de megbízható, professzionális megoldást keres a probléma megoldására az alkalmi rendszergazda szolgáltatásunk a legjobb megoldás. Önnek nem kell mást tennie, mint felhívnia a as központi ügyfélszolgálati telefonszámunkat, ahol készséggel várjuk hívását. A probléma regisztrálása után, a megbeszélt időpontban munkatársaink a helyszínre kiszállva végzik el a szükséges munkákat. Azonnali imformatikai segítség, amikor önnek alkalmas! Megbízható informatikai háttér kötelezettségek nélkül, akár az ön vállalkozásának is. A Perfect-IT megoldja a problémát. A legjobb választás kötelezettségek nélkül! Olyan mikro vállalkozásoknak 1-2 fős cégeknek valamint magánszemélyeknek, akiknek nem szükséges, hogy napi szinten felügyelt informatikai hátérrel rendelkezzenek, de szeretnék, hogy a számítógép meghibásodása esetén gyors, biztonságos, és költséghatékony megoldást kapjanak. Garantált adatbiztonság! A felmerült problémát lehetőség szerint a helyszínen orvosoljuk, biztosítva a szükséges alkatrészeket. Amennyiben a probléma megoldása nem lehetséges, a meghibásodott számítógépet belső szervizünkbe szállítjuk. Munkánk során ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük, teljeskörű adatbiztonsággal. Így a munkaállomáson lévő adatait maximálisan biztonságban tudhatja!

8 Eszközeire mindíg számíthat Hálózat építés A jól kiépített számítógépes hálózat biztos alapot nyújt cége informatikai rendszere számára. A hálózati eszközök - nyomtatók, faxok, számítógépek- stabil működése megkönnyíti az Ön vállalkozásának zökkenőmentes menetét. A minőségi kábelek révén teljesen ki tudja használni a szélessávú adatátvitelben rejlő lehetőségeket. Cégünk a vezetékes, valamint a vezeték nélküli hálózatok építésében egyaránt több éves tapasztalattal rendelkezik. Vállaljuk már meglevő, de lassan működő, akadozó hálózatok bemérését valamint hibafelderítését is. A legjobb választás Önnek is kényelmes HA Elege van a számítógépek közötti kábelrengetegből! Biztonságos informatikai hálózat, Stabilabb, gyorsabb hálózati eszközök! Kis- és középvállalkozásoknak, ahol 5-10 számítógép vagy notebookot üzemel. Azoknak, akik számítógépes erőforrásait jobban szeretnék kihasználni. Olyan cégeknek, akik szeretnék felújítani, illetve modernizálni hálózatukat. Munkánkat úgy időzítjük, hogy vállalkozása üzletmenetét a lehető legkevésbé zavarjuk meg. Szolgáltatásunkat rendszerint hétvégén végezzük, így a hétfői munkakezdéskor rendszere 100%-osan üzemkész.

9 Belső szerviz szolgáltatás Gyorsan és biztonságosan Belső szerviz szolgáltatásunk komplex megoldást nyújt meghibásodott informatikai eszközök javítása esetén. A meghibásodott eszközöket teljeskörű diagnosztikát követően tájékoztatjuk ügyfeleinket a hiba okáról, és a javítás költségeiről. A meghibásodott eszközöket a lehető legrövidebb időn belül javítjuk biztosítva a javításhoz szükséges alkatrészeket. A javított eszközöket minden esetben órás tesztelést követően adjuk át ügyfeleinknek. A garancia nálunk alapvető követelmény Megbízható, hatékony és gyors szervizszolgáltatás! komplex hardveres megoldások garanciával! velünk a komolyabb számítógépes problémákra is gyors és hatékony megoldást találhat. Munkánk minőségére teljes körű garancia. Elvégzett feladatok teljes dokumentálása. A felhasznált alkatrészekre a gyártói garanciák biztosítása. Folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket a javítás menetéről, költségeiről. Munkánk során ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük, teljesjörű adatbiztonsággal. Biztos, ami biztos Munkánk során ügyfeleink adatait bizalmasan kezeljük, teljesjörű adatbiztonsággal. Így a munkaállomáson lévő adatait maximálisan biztonságban tudhatja!

10 Telfonos ügyfélszolgálat Technikai segítség mindenki számára! Ügyfélszolgálatunkkal cége informatikai rendszere sohasem maradhat felügyelet nélkül. Az informatikai problémákkal kapcsolatos kérdéseit szakembereink a lehető legrövidebb időn belül, lehetőség szerint azonnal megválaszolják. Folyamatos biztonságot kínálunk! egy szám, ami mindíg segít! Éljen a lehetőségével, ingyenesen és korlátlanul! A legapróbb, problémával is szívesen foglalkozunk! Olyan biztonságos informatikai hátteret biztosítunk ügyfeleink részére, amelyre folyamatosan támaszkodhatnak. Nem Önnek kell a problémát megoldania! Vállalkozását apró probléma esetén sem hagyjuk magára. A szolgáltatás igénybevételéhez Önnek nem kell mást tennie, mint felhívnia a as központi ügyfélszolgálati telefonszámunkat, ahol munkanapokon 8 és 17 óra között munkatársaink készséggel várják hívását. Ingyenes szolgáltatás, hatékony segítségnyújtás! Ügyfeleink részére teljesen ingyenesen biztosítjuk szolgáltatásunkat, amelyet korlátlanul, akár naponta többször is igénybe vehet.

11 személyes konzultáció A lehetőségeknek csak Ön szab határt Tervezze meg vállalkozása jövőjét. Informatikai koncepciók tervezése 10 éves tapasztalattal. Amennyiben új, vagy meglévő vállalkozását szeretné bővíteni, de nincs tisztában a lehetségesen felmerülő informatikai költségekről. Tudjon meg többet vállalkozása informatikai lehetőségekről. Munkatársaink komplex megoldást nyújtanak informatikai rendszerek szoftveres és hardveres tervezése során. Az Informatikai koncepció tervezése során tájékoztatjuk ügyfeleinket a rendszer költségeiről, lehetőségeiről, illetve fenntartásának módszereiről. Munkatársaink 10 éves tervezői, és üzemeltetői tapalasztalattal biztosítják az Ön vállalkozása fejlődésének leg optimálisabb kivitelezését!

12 Tonerek online Nyomtasson biztonságosan és olcsón, kiváló minőségben! kitűnő nyomtatási minőség, akár 50%-al olcsóbban! teljes körű cseregarancia. megoldások Minőségi tonerek lapgaranciával A PERFECT TONER kazetták többéves szakmai tapasztalatunk révén megbízható és jól kidolgozott eljárások alkalmazásával készülnek, a kellékanyagok szigorú minőségellenőrzésen mennek keresztül. Válassza PERFECT TONER-eket, és nyomtasson akár 50%-al olcsóbban! Nem csak a minőséget, hanem a nyomtatás mennyiséget is garantáljuk! Ügyfeleink részére speciális igényeiket is figyelembe vevő webes megjelenést biztosítunk. A professzionális grafikai megjelenés, a legmodernebb prograozási technológiákkal ötvözve. Folyamatos utánpótlás A széles termékválasztéknak, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően vállalkozása alacsony nyomtatási költségeit nem csak egyszeri alkalommal, hanem akár éveken keresztül biztosítani tudjuk. Rendeljen most a as központi ügyfélszolgálati számunkon.

13

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN!

ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ÜDVÖZÖLJÜK A CSALÁDBAN! ITT MINDEN A CSALÁDIAS TÖRŐDÉS -RŐL SZÓL! A Kiánál családtagként szeretjük az autóinkat... és amit szeretünk, azzal törődni kell. Kia-tulajdonosként Ön is családunk tagjává vált.

Részletesebben

INFORMATIKA FELSŐFOKON

INFORMATIKA FELSŐFOKON www.bpcsupport.hu Megálmodni, Megvalósítani, Működtetni www.bpcsupport.hu +36-1-215-0326 Tisztelt Partnerünk, leendő Ügyfelünk! Engedje meg hogy röviden bemutassuk Önnek szolgáltatásainkat, melyekkel költséghatékonyabbá

Részletesebben

K l i n i k a. www.computerklinika.hu. Computer Klinika. info@computerklinika.hu. Informatikai Szolgáltató. és Kereskedelmi Betéti Társaság

K l i n i k a. www.computerklinika.hu. Computer Klinika. info@computerklinika.hu. Informatikai Szolgáltató. és Kereskedelmi Betéti Társaság K l i n i k a www.computerklinika.hu Computer Klinika info@computerklinika.hu Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság Nem elég azt mondani: Megteszek minden tőlem telhetőt. Amire szükség

Részletesebben

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások

Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Informatikai és telekommunikációs szolgáltatások Az ITSource Kft. célja ügyfelei költséghatékony és rugalmas kiszolgálása. Cégünk olyan hosszú távú együttműködés megvalósítására törekszik, melynek során

Részletesebben

Hogyan válasszunk rendszergazdát?

Hogyan válasszunk rendszergazdát? Hogyan válasszunk rendszergazdát? Milyen szempontok alapján hozzunk döntést, ha el akarjuk kerülni az esetleges buktatókat? Kiadás: 2012/02 Készítette: Tamás Bence, itvezeto.hu Copyright 2012 Tamás Bence

Részletesebben

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni

Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni DrivePro Life Cycle szolgáltatások Stay calm. You re covered. A DrivePro szolgáltatások Önnek is segítenek az élvonalban maradni Optimális működés a legelső naptól drives.danfoss.hu/services/drivepro-services

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító

A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító INFORMATIKAI ÉS ÜZLETI TANÁCSADÁS RENDSZERINTEGRÁCIÓ HÁLÓZATI MEGOLDÁSOK RENDSZERTÁMOGATÁS OUTSOURCING VIRTUALIZÁCIÓ IP TELEFONRENDSZEREK A-NET Consulting a komplex informatikai megoldásszállító A-Net

Részletesebben

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR

30 MB INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR INFORMATIKAI PROJEKTELLENŐR 30 MB DOMBORA SÁNDOR BEVEZETÉS (INFORMATIKA, INFORMATIAKI FÜGGŐSÉG, INFORMATIKAI PROJEKTEK, MÉRNÖKI ÉS INFORMATIKAI FELADATOK TALÁKOZÁSA, TECHNOLÓGIÁK) 2016. 09. 17. MMK- Informatikai

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL

ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL ÚTMUTATÓ AZ ÜZLETI INTERNETKAPCSOLATRÓL Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb megoldást! ADSL/VDSL INTERNET Az Invitech Solutions költséghatékony és korszerű megoldásaival támogatja vállalkozását. Szolgáltatásunkat

Részletesebben

Karbantartási és szervíz szerződés

Karbantartási és szervíz szerződés Karbantartási és szervíz szerződés A szerződő felek: Ezen szerződés létrejött egyrészről: Cégnév:. Cím: H-7624 Pécs, Zichy Gyula utca 13. Postacím: H-7624 Pécs, Zichy Gyula utca 13. Adószám: 14204537-2-02

Részletesebben

INFORMATIKAI SZABÁLYZAT

INFORMATIKAI SZABÁLYZAT Pécsi Szakképzési Centrum Angster József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Általános Iskolája INFORMATIKAI SZABÁLYZAT 2018 Felülvizsgálati határidő: 2019. szeptember 30. A szabályozás

Részletesebben

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A PEUGEOT a professzionális felhasználók*, a műszaki dokumentumok kiadói és a javítási felszerelések gyártói számára elérhetővé teszi a

Részletesebben

Webmester képzés tematika oktatott modulok

Webmester képzés tematika oktatott modulok Webmester képzés tematika oktatott modulok 1167-06 - Webmester Figyeli és gyűjti a munkájával kapcsolatos újonnan felmerülő technológiákat, trendeket Felülvizsgálja, fejleszti és dokumentálja saját munkafolyamatainak

Részletesebben

A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket.

A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket. A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket. A jövőd raktára. Most. Működik a raktára? Biztosan elég az, hogy működik? Partnereinknél gyakran találkoztunk olyan jelekkel, amelyek

Részletesebben

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz

Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország. Tervezés Kivitelezés Szerviz Heinz és Helene Töpker, Haren, Németország Tervezés Kivitelezés Szerviz 2 BIOGÁZ, TERMÉSZETESEN. BIOGÁZ. A JÖVŐ ENERGIAFORRÁSA. Mi a közös a tehénlepény és hatórányi kerékpározásban? Mindkettő ugyanakkora

Részletesebben

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan

tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan tanácsok játék és nyeremény weboldal-ajánló Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Munka az irodán kívül Távoli munka hatékonyan Egy vállalkozás termelékenységének, hatékonyságának megőrzése érdekében

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége?

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Íme 7+1 szempont, amelyet ne hagyjon figyelmen kívül a választás előtt 1. Kezelhetőség

Részletesebben

Informatikai Szervizszolgáltatási Szerződés

Informatikai Szervizszolgáltatási Szerződés Cím: H-5000 Szolnok, Szapáry utca 6. Telefon: (56) 420-067, 513-900 Fax: (56) 422-806 Szerviz: (56) 411-592 Szerződés száma: C-.. Informatikai Szervizszolgáltatási Szerződés amely létrejött egyrészről

Részletesebben

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft.

Világítástechnika. mesterfokon. Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Világítástechnika mesterfokon Csak világosan! Webs Világítástechnikai Kft. Egyedi igényekre szabott tervezés 2 A Webs Világítástechnikai Kft. komplex és egyedi megoldásokat kínál a kül-, és beltéri díszvilágítás,

Részletesebben

MINTA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. FELMÉRÉS EREDMÉNYE

MINTA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. FELMÉRÉS EREDMÉNYE MINTA Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. FELMÉRÉS EREDMÉNYE Jelen dokumentációban található bizalmas és szerzői jog által védett információk védelmében az anyag harmadik személy részére történő akár közvetlen

Részletesebben

H o r n e t I T P r e m i u m

H o r n e t I T P r e m i u m H o r n e t I T P r e m i u m r e n d s z e r f e l ü g y e l e t i S z e r z ő d é s mely létrejött HRN-S12- azonosítószámmal a(z) (továbbiakban Megrendelő) Cím: Adószám: Bankszámlaszám: valamint a Hornet

Részletesebben

EM portos USB 2.0 elosztó

EM portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 EM1019 összekapcsolása... 3 3.0 EM1019 Használata... 4 4.0 Gyakran

Részletesebben

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások

Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások Bosch Rexroth Szervizszolgáltatások 2 Szerviz Rexroth szerviz: a nagyobb termelékenység kulcsa A Rexroth a gépek rendelkezésre állását maximalizáló szolgáltatások széles skáláját kínálja. Az Ön előnye:

Részletesebben

H o r n e t I T B u s i n e s s

H o r n e t I T B u s i n e s s H o r n e t I T B u s i n e s s r e n d s z e r f e l ü g y e l e t i S z e r z ő d é s mely létrejött HRN-S12- azonosítószámmal a(z) (továbbiakban Megrendelő) Cím: Adószám: Bankszámlaszám: valamint a

Részletesebben

A WINETTOU Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaság. Internet szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzıdéses Feltételek

A WINETTOU Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaság. Internet szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzıdéses Feltételek A WINETTOU Távközlési Szolgáltató Korlátolt Felelısségő Társaság Internet szolgáltatásra vonatkozó Általános Szerzıdéses Feltételek IV. számú módosításának kivonata 2010. március 15. Általános szerzıdési

Részletesebben

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS

1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS 1139 Budapest, Röppentyű u. 40. BEMUTATKOZÁS TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ! Drimál Tibor vagyok, a Autószerviz és Használtautó Centrum ügyvezetője. Örömömre szolgál, hogy bemutathatom Önnek cégemet. Cégtörténet,

Részletesebben

A VIRTUÁLIS IRODA szolgáltatás ismertetése

A VIRTUÁLIS IRODA szolgáltatás ismertetése A VIRTUÁLIS IRODA szolgáltatás ismertetése InfoTIPP Rendszerház Kft. Költözzön Virtuális Irodába és levesszük válláról a terhet! Virtuális Iroda már 15.000 Ft/hó-tól (2 felhasználóval) Biztosan elég korszerő

Részletesebben

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet Teljesítmény 5 600 Kh/s a kiszámítható jövő a vállalat A vállalatot 2013 szeptemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy innovatív felhő technológián alapuló grafikai szolgáltatást nyújtsunk a világ bármely pontján működő

Részletesebben

NEMZETI MUNKAÜGYI HIVATAL Szak- és Felnőttképzési Igazgatóság

NEMZETI MUNKAÜGYI HIVATAL Szak- és Felnőttképzési Igazgatóság NEMZETI MUNKAÜGYI HIVATAL Szak- és Felnőttképzési Igazgatóság Komplex szakmai vizsga Gyakorlati vizsgatevékenység Gyakorlati vizsgatevékenység időtartama: 240 perc A vizsgafeladat értékelési súlyaránya:

Részletesebben

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban

Felhőalkalmazások a. könyvvizsgálatban Felhőalkalmazások a könyvvizsgálatban Bevezetés cloud computing google keresés Nagyjából 247 000 000 találat (0,39 másodperc) Felhő alapú szolgáltatások jellemzője: bárhonnan (ahol Internet elérés biztosított),

Részletesebben

A GDPR számítástechnikai oldala a védőnői gyakorlatban

A GDPR számítástechnikai oldala a védőnői gyakorlatban A GDPR számítástechnikai oldala a védőnői gyakorlatban Dörflinger Csaba Dr. Gulyás Gábor 2018. 05. 18. A védőnő nem informatikus De mégis, mit tehet egy védőnő az adatai védelme érdekében? Mi a fenntartó

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

Automata rendszerek támogatása

Automata rendszerek támogatása www.toyota-forklifts.hu Automata rendszerek támogatása Megbízható támogatás a maximális rendelkezésre állás érdekében 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING AUTOMATIZÁLT MEGOLDÁS. MEGBÍZHATÓ PARTNER ÁLTAL NYÚJTOTT

Részletesebben

Németh Ágota informatikai főosztályvezető Baranya Megyei Kormányhivatal 20/ , 72/

Németh Ágota informatikai főosztályvezető Baranya Megyei Kormányhivatal 20/ , 72/ Németh Ágota informatikai főosztályvezető Baranya Megyei Kormányhivatal 20/317-0920, 72/507-063 nemeth.agota@bamkh.hu a területi államigazgatás újjászervezése, a polgármesteri hivatalok, közös önkormányzati

Részletesebben

Szolgáltatási szerződés

Szolgáltatási szerződés Szolgáltatási szerződés Távadminisztrációs szolgáltatáshoz Kelt.: 2013... Ügyfél Vass Gábor ügyvezető 1 / 9 Tartalom 1. Általános adatok, elérhetőség... 3 1.1. A szolgáltató neve és címe... 3 1.2. A felügyeleti

Részletesebben

Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ Technikai azonosító: AK 17174. 2013. évi összesített közbeszerzési terve

Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ Technikai azonosító: AK 17174. 2013. évi összesített közbeszerzési terve Szervezett Bűnözés Elleni Koordinációs Központ Technikai azonosító: AK 17174 2013. évi i terve A Tervezett eljárási típus megindításának, illetve a szerződés teljesítésének várható időpontja vagy a vagy

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2012.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást vevőink elégedettsége élvez így próbálunk

Részletesebben

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek

SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL. Általános szerződési feltételek SIGNAL ÜGYFÉLPORTÁL Általános szerződési feltételek A SIGNAL Biztosító Zrt. (Biztosító vagy Szolgáltató) internet alapú ügyfélszolgálatot biztosít ügyfelei számára SIGNAL Ügyfélportál (továbbiakban SÜP)

Részletesebben

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN

INFORMATIKA EGYRE NAGYOBB SZEREPE A KÖNYVELÉSBEN N 1. Informatikai eszközök az irodában PC, Notebook, Szerver A számítógép típusonként az informatikai feladatoknak megfelelően. Nyomtatók, faxok, scannerek, fénymásolók Írásos dokumentum előállító eszközök.

Részletesebben

Gyakorlati vizsgatevékenység. Graf Iskola

Gyakorlati vizsgatevékenység. Graf Iskola 4 0 43 0 8 0.. Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: Gyakorlati vizsgatevékenység 54 48 03 000 50 Számítástechnikai szoftverüzemeltető Vizsgarészhez rendelt követelménymodul azonosítója, megnevezése:

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

Naperőmű kivitelezők, üzemeltetők és karbantartók

Naperőmű kivitelezők, üzemeltetők és karbantartók Előadó: Keglovics Attila 2017 1 Naperőmű kivitelezők, üzemeltetők és karbantartók Kiválasztási szempontok Befektetőknek Stampede Slides GreenSolar Kft. Dominate the Sun! A GreenSolar Equipment Manufacturing

Részletesebben

9. számú tanügy-igazgatási szabályzat. Osztálynapló - @ - Napló

9. számú tanügy-igazgatási szabályzat. Osztálynapló - @ - Napló 9. számú tanügy-igazgatási szabályzat Osztálynapló - @ - Napló Tartalom 1. Bevezető... 3 2. Az elektronikus napló működésének jogszabályi háttere... 3 3. Az @Napló felhasználói csoportjai, feladatai...

Részletesebben

Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft.

Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Adversum Tanácsadó és Szolgáltató Kft. Hatékonyságnövelés mérnöki precizitással KAPCSOLAT 5000 Szolnok, Muskátli utca 2/A Honlap: www.adversum.hu SZOLGÁLTATÁSOK Logisztikai tanácsadás Készletgazdálkodás

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

Intent Autodiga akció

Intent Autodiga akció Intent Autodiga akció A2600 A-2600 Érintőképernyős autódiagnosztikai készülék, nyomtató funkció, MERCEDES, BMW, OPEL, VW / AUDI, MITSUBISHI, VOLVO stb... gépjárművekhez Gyári szintű diagnosztikai eljárásokhoz,

Részletesebben

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT!

A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! A-TÓL Z-IG GARANTÁLTAN ISMERJÜK A MEDDŐENERGIA MEGSZÜNTETÉSÉNEK MINDEN MÓDJÁT! Energiaveszteség kizárva! Fázisjavítás. Felharmonikus szűrés. Energiamenedzsment. Energiagazdálkodás... már éve! A KEVÉS LÁTHATÓ

Részletesebben

Andrews Kft. A technológia megoldás szállító. <zambo.marcell@andrews.hu>

Andrews Kft. A technológia megoldás szállító. <zambo.marcell@andrews.hu> Andrews Kft. A technológia megoldás szállító. Az Andrews bemutatása. 1999 derekán alakult az ALF tűzfal fejlesztésére. Csak magyar tulajdonosok. Tulajdonosok zömében mérnökök

Részletesebben

Ügyfélközpontú integrált ICT megoldások az üzleti növekedés szolgálatában

Ügyfélközpontú integrált ICT megoldások az üzleti növekedés szolgálatában Ügyfélközpontú integrált ICT megoldások az üzleti növekedés szolgálatában Telekommunikáció Felhő IT Az Invitech küldetése, hogy komplex infokommunikációs at nyújtson a közép-és nagyvállalati, és intézményi

Részletesebben

Havi felvonó karbantartási szerződés

Havi felvonó karbantartási szerződés Havi felvonó karbantartási szerződés Megrendelő: Budapest, Vállalkozó: Liftmester Kft. Szerződés tárgya: 1131 Budapest, E-mail: info@liftmester.hu Tel: 06/30-2679-976 1 db. 500kg.-os, 6 személyes személyfelvonó

Részletesebben

Közbeszerzési tanácsadás, pályázatfigyelés és ajánlat összeállítás

Közbeszerzési tanácsadás, pályázatfigyelés és ajánlat összeállítás Közbeszerzési tanácsadás, pályázatfigyelés és ajánlat összeállítás Rólunk A Prime Tendering Kft. fő profilja, minőségi és cégre szabott közbeszerzési pályázatfigyelési és pályázatírási szolgáltatás nyújtása

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Fővárosi

Részletesebben

PC-DEBRECEN. Általános vállalási feltételek 2014. október. A szolgáltató adatai

PC-DEBRECEN. Általános vállalási feltételek 2014. október. A szolgáltató adatai A szolgáltató adatai PC-DEBRECEN Általános vállalási feltételek 2014. október Cégnév: ONBO Informatika Kft. Adószám: 24907884-2-09 Bankszámlaszám: 60600280-11102625 Bank: Hajdú Takarék Takarékszövetkezet

Részletesebben

Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT

Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT Informatikai Igazgatóság: Ú J B E L É PŐK RÉSZÉRE NYÚJTOTT I N F O R M A T I K A S Z O L G Á L T A T Á S O K Az Igazgatóság felelős az informatikai szolgáltatások biztosításáért, kiemelten a központi gazdálkodási

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

Ügyfelünk a K+B Progres. Komplex és átlátható hálózat

Ügyfelünk a K+B Progres. Komplex és átlátható hálózat Ügyfelünk a K+B Progres Komplex és átlátható hálózat Logisztika és disztribúció egyszerűen A K+B Progres számos elektronikai áruházzal, szerviztelephellyel és saját internetes shoppal rendelkezik. Ezen

Részletesebben

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE

IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE IBC TARTÁLYOK BEGYŰJTÉSE ÉS REKONDICIONÁLÁSA VILÁGSZERTE Tartós megoldás az Ön üres tartályai számára: A SCHÜTZ TICKET SERVICE szolgáltatás. A mai ipari vállalatok egyik legfontosabb célja a sértetlen

Részletesebben

BEVEZETÉS AZ ELŐADÁS BETEKINTÉST AD A HATÓSÁG SZÉLESSÁV-MÉRŐ PROGRAMJÁBA. 2012.10.16. 2

BEVEZETÉS AZ ELŐADÁS BETEKINTÉST AD A HATÓSÁG SZÉLESSÁV-MÉRŐ PROGRAMJÁBA. 2012.10.16. 2 2 BEVEZETÉS AZ NEMZETI MÉDIA-ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG ELKÖTELEZETT A SZÉLESSÁVÚ SZOLGÁLTATÁSOK ELTERJEDÉSÉNEK ELŐSEGÍTÉSÉBEN, A FOGYASZTÓI TUDATOSSÁG NÖVELÉSÉBEN. A FOGYASZTÓ ÁLTALÁBAN GYAKRAN AZ ISMERETEK

Részletesebben

innovációra és nemzetközi együttműködések

innovációra és nemzetközi együttműködések Tények és adatok Alapítás 1993 Tulajdonosok 100%-ban magyar tulajdonosi kör Éves forgalom 300 millió Forint C é g p r o fi l A 1993-ban alapított vállalkozás, fő profilja üzleti informatikai megoldások

Részletesebben

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások

CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások CÉGISMERTETŐ AUTÓIPARI BESZÁLLÍTÓK RÉSZÉRE BI-KA LOGISZTIKA KFT. Szállítmányozás, Raktározás Komplex logisztikai szolgáltatások RÖVID CÉGISMERTETŐ SZÁMOKBAN - 20 éve vagyunk jelen szállítmányozás, raktározás,

Részletesebben

Internetes ügyintézésben otthon, az emagyarország Ponton...

Internetes ügyintézésben otthon, az emagyarország Ponton... Internetes ügyintézésben otthon, az emagyarország Ponton... emagyarország Hálózat Az emagyarország Pontok hálózata: Közel 2000 emagyarország Ponttal, ahol az eközszolgáltatások igénybevételéhez az internet

Részletesebben

Korszerű ügyfélirányítás, ügyfél tájékoztatás

Korszerű ügyfélirányítás, ügyfél tájékoztatás Korszerű ügyfélirányítás, ügyfél tájékoztatás Előadó: Budai Balázs ügyvezető igazgató Bemutatkozás B2Data Szoftverfejlesztő és Informatikai Szolgáltató Kft. 6 év tapasztalat ügyfélhívók terén Budaörs Városháza

Részletesebben

Az 54 481 02 0010 54 03 azonosító számú, Internetes alkalmazásfejlesztő megnevezésű elágazás szakmai követelménymoduljainak

Az 54 481 02 0010 54 03 azonosító számú, Internetes alkalmazásfejlesztő megnevezésű elágazás szakmai követelménymoduljainak Az 54 481 02 0010 54 03 azonosító számú, Internetes alkalmazásfejlesztő Rendszer/alkalmazástervezés, -fejlesztés és -programozás 1147-06 Internetes alkalmazás-fejlesztés multimédiás ismeretek alkalmazása.

Részletesebben

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I.

Hírlevél. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére. 2012. I. Piaci aktualitások, hasznos információk, befektetési ajánlatok kizárólag Private Banking ügyfeleink részére 2012. I. negyedév Hírlevél Éljen az adóamnesztia lehetôségével ez év végéig! Legfrissebb ajánlatunk

Részletesebben

Az optimalizált irodatechnikai rendszer

Az optimalizált irodatechnikai rendszer Az optimalizált irodatechnikai rendszer Dokumentum menedzsment konferencia 2010. május 12. Hotel Marriott, Budapest Papp Attila Péter üzletfejlesztési vezető Konica Minolta Magyarország Tartalom Eszközpark

Részletesebben

Szolgáltatások. Szolgáltatások1990-ben. Szolgáltatások 2011-ben. Hagyományos* Hagyományos* Fapados** VIP VIP. Ár tartalmazza. Ár nem tartalmazza

Szolgáltatások. Szolgáltatások1990-ben. Szolgáltatások 2011-ben. Hagyományos* Hagyományos* Fapados** VIP VIP. Ár tartalmazza. Ár nem tartalmazza Okostelefon elterjedtség Magyarországon Csáki-Barcza Zoltán, IT Partner osztályvezető, Magyar Telekom Nyrt., Kis- és középvállalati értékesítési igazgatóság Az összpontosítás a siker egyik kulcsa. Tisztában

Részletesebben

PC-DOKTOR - LUDMAN.HU

PC-DOKTOR - LUDMAN.HU A szolgáltató adatai PC-DOKTOR - LUDMAN.HU Általános vállalási feltételek Ludman Tamás egyéni vállalkozó, Székhely: 1161 Budapest, Pálya utca 36. (Ügyfeleket itt nem fogadunk!) Adószám: 66063094-1-42 Bankszámlaszám:

Részletesebben

EW1051 USB Smart kártya olvasó

EW1051 USB Smart kártya olvasó EW1051 USB Smart kártya olvasó 2 MAGYAR EW1051 USB Smart kártya olvasó Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 EW1051 telepítése Windows 2000 és

Részletesebben

A 13. Adatvédelmi rendelkezések fejezet a következőként alakult át

A 13. Adatvédelmi rendelkezések fejezet a következőként alakult át A 13. Adatvédelmi rendelkezések fejezet a következőként alakult át 13.1 A Szolgáltató általi adatkezelésre vonatkozó rendelkezések 13.1.1 Szolgáltató a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése

Részletesebben

Költséghatékony karbantartás tervezése: Hogyan kezeljük a nem várt költségeket?

Költséghatékony karbantartás tervezése: Hogyan kezeljük a nem várt költségeket? Költséghatékony karbantartás tervezése: Hogyan kezeljük a nem várt költségeket? Előadó: Páll István Z. ny. villamosmérnök, mérnök-közgazdász MIKSZ - Karbantartás Felmérési Munkacsoport EFNMS - Maintenance

Részletesebben

Pest Megyei Kamara 2006. január 20. Bagi Zoltán

Pest Megyei Kamara 2006. január 20. Bagi Zoltán Pest Megyei Kamara 2006. január 20. Bagi Zoltán Mitől korszerű egy rendszer? Funkcionalitás, program szolgáltatásai Integráltság (más partnerekkel való adatkapcsolat) Kommunikáció = távolságtól független

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődő, Látogató!

Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Tisztelt Érdeklődő, Látogató! Mi a Carmechanix Team előnye a piacon jelen lévő, hasonló tevékenységű vállalatokkal szemben? Ön miért minket válasszon járműve javítására? Hasonlítsa össze szolgáltatásainkat

Részletesebben

Quadro Byte Zrt. www.qb.hu

Quadro Byte Zrt. www.qb.hu Quadro Byte Zrt. www.qb.hu Előadó: Sipos Géza ISO 9001 Mára szinte mindenki valamilyen felhőnek tagja! Felhő alapú alkalmazások: Gmail, Freemail, stb. Google térkép, Navigációk, DropBox Ingyen tárhelyek,

Részletesebben

Több juttatás, rengeteg élmény! Munkáltatói tájékoztató 2015. OTP Széchenyi Pihenőkártya

Több juttatás, rengeteg élmény! Munkáltatói tájékoztató 2015. OTP Széchenyi Pihenőkártya Több juttatás, rengeteg élmény! Munkáltatói tájékoztató 2015 OTP Széchenyi Pihenőkártya Az OTP Pénztárszolgáltató Zrt., az OTP Csoport tagja elsőként vezette be a Széchenyi Pihenőkártya szolgáltatást Magyarországon.

Részletesebben

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet.

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet. Gumi-Profi Partnerkártya Részletes szabályzat A Gumi-Profi Partnerkártyáról A Gumi-Profi Partnerkártya (továbbiakban Partnerkártya) egy előre megvásárolt szolgáltatáscsomagra (Partner, Partner Plusz, Partner

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: Országgyűlés

Részletesebben

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki.

Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Volkswagen FlottaSzerviz. Flottájuk tudja, mi a jó neki. Senki nem ért nálunk jobban a Volkswagenekhez, ezért vagyunk mi a legjobb választás flottájuk szervizelésére. Üdvözli a Volkswagen FlottaSzerviz.

Részletesebben

A cloud szolgáltatási modell a közigazgatásban

A cloud szolgáltatási modell a közigazgatásban A cloud szolgáltatási modell a közigazgatásban Gombás László Krasznay Csaba Copyright 2011 Hewlett-Packard Development Company HP Informatikai Kft. 2011. november 23. Témafelvetés 2 HP Confidential Cloud

Részletesebben

A GÉPJÁRMŰIPARI SZAKMAI FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA KÍNÁLT CITROEN MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

A GÉPJÁRMŰIPARI SZAKMAI FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA KÍNÁLT CITROEN MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A GÉPJÁRMŰIPARI SZAKMAI FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA KÍNÁLT CITROEN MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A CITROËN a gépjármű ipari szakmai felhasználók*, a mű szaki dokumentumok kiadói és a javítási felszerelések gyártói számára

Részletesebben

Gáz mennyiségmérő és nyomásszabályozó állomások infokommunikációs rendszerének

Gáz mennyiségmérő és nyomásszabályozó állomások infokommunikációs rendszerének Gáz mennyiségmérő és nyomásszabályozó állomások infokommunikációs rendszerének korszerű üzemeltetése Kovács Richárd Informatikai vezető 2012-04-18 Új elvárások az elosztói engedélyestől Távadatleolvasás,

Részletesebben

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet. Teljesítmény 56 000 Kh/s

Online megrendelés: www.momacc.com. MM Basic Számítógép vásárlás 24/7 szerver felügyelet. Teljesítmény 56 000 Kh/s a kiszámítható jövő a vállalat A vállalatot 2013 szeptemberében hoztuk létre azzal a céllal, hogy egy innovatív felhő technológián alapuló grafikai szolgáltatást nyújtsunk a világ bármely pontján működő

Részletesebben

Fábián - Alkatrész Webáruház

Fábián - Alkatrész Webáruház www.alkatreszonline.hu Copyright Fábián Kft. 2014 WWW.ALKATRESZONLINE.HU Csak 3 egyszerű lépés a megbízható alkatrészekhez 1 2 3 ALKATRÉSZ BÖNGÉSZÉS TERMÉK KIVÁLASZTÁSA MEGRENDELÉS ÉS SZÁLLÍTÁS Tartalomjegyzék:

Részletesebben

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK)

FORTUNA FLOTTA LOGISZTIKA VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) VECTRA-LINE LOGISZTIKA KFT. (ÁRAINK 2018. JÚLIUS 1-TŐL ÉRVÉNYESEK) Kinek ajánljuk ezt a szolgáltatást? Ha szeretnéd a meglévő szállítmányozásai feladataidat optimalizálni, vagy új partnereket országosan

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól

Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Tájékoztató a GDF SUEZ Energia Magyarország Zrt. szolgáltatásairól Telefonos ügyfélszolgálat Internetes ügyfélszolgálat E-számla, e-fizetés Csoportos beszedési megbízás Tartalom 01 Telefonos ügyfélszolgálat

Részletesebben

AZ ADATFELDOLGOZÁSI TEVÉKENYSÉG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

AZ ADATFELDOLGOZÁSI TEVÉKENYSÉG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI AZ ADATFELDOLGOZÁSI TEVÉKENYSÉG ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI Az Adatfeldolgozó megnevezése: CÉGNÉV: NaxoNet Informatikai Bt. SZÉKHELY: 2400 Dunaújváros, Nap utca 2. CÉGJEGYZÉKSZÁM: 07-06-015006 ADÓSZÁM:

Részletesebben

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás

LIBRA Virtua. Szoftver-mint-Szolgáltatás LIBRA Virtua Szoftver-mint-Szolgáltatás Szoftver mint szolgáltatás. Szoftver-mint-Szolgáltatás Az ügyviteli és vállalatirányítási rendszerek bonyolult szoftverek, amelyek telepítése, beállítása, oktatása

Részletesebben

J NEMZETGAZDASÁGI ÁG - INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ. 62 Információtechnológiai szolgáltatás Információtechnológiai szolgáltatás

J NEMZETGAZDASÁGI ÁG - INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ. 62 Információtechnológiai szolgáltatás Információtechnológiai szolgáltatás J NEMZETGAZDASÁGI ÁG - INFORMÁCIÓ, KOMMUNIKÁCIÓ 62 Információtechnológiai szolgáltatás 62.0 Információtechnológiai szolgáltatás 62.01 Számítógépes programozás - a kész programcsomag-kiadás, lásd 58.29

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

@Napló Működési Szabályzat

@Napló Működési Szabályzat Működési Szabályzat @Napló Elektronikus Iskolai Osztálynapló és Ellenőrzőkönyv TwinNet Kft. Minden jog fenntartva! Az elektronikus napló szabályzatot vagy annak bármely részét kizárólag az @Napló szoftverrendszer

Részletesebben

A GDPR FELKÉSZÜLÉS INFORMATIKAI KÉRDÉSEI. Az audit gyakorlati szempontjai. Sipos Győző CISA IT biztonságtechnikai auditor

A GDPR FELKÉSZÜLÉS INFORMATIKAI KÉRDÉSEI. Az audit gyakorlati szempontjai. Sipos Győző CISA IT biztonságtechnikai auditor A GDPR FELKÉSZÜLÉS INFORMATIKAI KÉRDÉSEI { Az audit gyakorlati szempontjai Sipos Győző CISA IT biztonságtechnikai auditor Mobil: +36 20 916 3541 E-mail: sipos.gyozo@nador.hu SZÁMSZERŰSÍTETT KOCKÁZATOK

Részletesebben

DAF MULTISUPPORT: Több mint

DAF MULTISUPPORT: Több mint DAF MULTISUPPORT: Több mint javítás és karbantartás DAF MULTISUPPORT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM ÜGYFÉL IGÉNYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK Az ÜGYFÉL TÁMOGATÁS, mely többet nyújt A szállítmányozási szegmensben

Részletesebben

PC-DOKTOR - LUDMAN.HU

PC-DOKTOR - LUDMAN.HU Általános Vállalási Feltételek A szolgáltató adatai PC-DOKTOR - LUDMAN.HU Ludman Tamás egyéni vállalkozó mérnök informatikus, Székhely: 1161 Budapest, Pálya utca 36. (Ügyfeleket itt nem fogadunk!) Adószám:

Részletesebben

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata

A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata A Btech Magyarország Kft. B2B ajánlata Cégünkrôl Vállalatunk a Btech Magyarország Kft. a Swatch Group svájci órakonszern olyan népszerû és világszinten kiemelkedô eladási volumennel rendelkezô márkáinak,

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a RITEK Zrt. Regionális Információtechnológiai Központ bemutatóján. www.ritek.hu

Tisztelettel köszöntöm a RITEK Zrt. Regionális Információtechnológiai Központ bemutatóján. www.ritek.hu Tisztelettel köszöntöm a RITEK Zrt. Regionális Információtechnológiai Központ bemutatóján. www.ritek.hu BEVEZETŐ az ASP-szolgáltatásról Az ASP-szolgáltatás (Application Service Providing) előnyei A megrendelő

Részletesebben

Informatikai Biztonsági szabályzata

Informatikai Biztonsági szabályzata A NIIF Intézet Informatikai Biztonsági szabályzata Készítette: Springer Ferenc Információbiztonsági vezető Ellenőrizte: Jóváhagyta: Császár Péter Minőségirányítási vezető Nagy Miklós Igazgató Dátum: 2008.05.09.

Részletesebben