A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket."

Átírás

1 A méhkaptár a természet legtökéletesebb raktára. Ez inspirál minket. A jövőd raktára. Most.

2 Működik a raktára? Biztosan elég az, hogy működik? Partnereinknél gyakran találkoztunk olyan jelekkel, amelyek arra utalnak, hogy a raktár működése nem optimális: Igényeket nem tudták kiszolgálni, vagy épp pontatlan volt a kiszolgálás. Megtapasztalták, hogy a raktár akár rövid idejű leállása is hatalmas veszteségeket okozhat a termelésben. Látják, hogy a működés nem hatékony: sokba kerül a működtetés, miközben alacsony a kihasználtság, lassú a kiszolgálás sebessége, nagy a kitettség a raktári dolgozóktól. Gyakran látjuk, hogy egy rosszul működő raktár visszaveti egy cég fejlődését, növekedését, lehetőségektől esik el. 2 Mi a QLM-nél hiszünk abban, hogy egy optimálisan megtervezett és felépített raktár a vállalkozás jövőjének az egyik meghatározó kulcsa, megalapozza a biztonságos működést és teret ad a jövőbeli fejlődésnek. Tudjuk, hogy minden vállalkozás másként működik, más kihívásokkal kell szembe nézzen, ezért mindig partnereink igényeire szabjuk javaslatainkat, olyan megoldásokat dolgozunk ki, ami költséghatékony és hosszútávon versenyelőnyt nyújt számukra. A QLM 10 éves múltja során több száz raktárat tervezett és épített meg, a mérnökeinek tapasztalta még ezen is túlmutat. Ezt a szakértelmet és tudást építjük minden ügyfelünk raktárába. A QLM megbízhatóan és költséghatékonyan működő raktárakat tervez, valósít meg és üzemeltet. Azaz teljeskörű, innovatív intralogisztikai megoldásokat kínál: raktárés intralogisztikai tervezést, berendezések és eszközöket, raktárirányítási szoftvereket, rendszerintegrációt, raktárautomatizálást, üzemeltetési támogatást.

3 Felderítjük a problémát és megtaláljuk a megoldást 10 év múlt 150 év tapasztalat Testreszabott, igényeinek legmegfelelőbb megoldás A feladat nálunk mindig a probléma azonosításával kezdődik. A megfelelő megoldás megtalálása érdekében első lépésként rendszerfelmérésünkkel (adatgyűjtés, elemzés, értékelés) megismerjük ügyfeleink logisztikai folyamatait, igényeit, az azokban rejlő potenciálokat, problémákat, és fejlesztési lehetőségeket. Ezeket figyelembe véve pedig fejlesztési alternatívákat adunk partnereink számára, melyből a közös együttműködés során kiválasztjuk a cég operatív és stratégiai céljait leginkább szolgáló megoldási javaslatot. Mindig a partnerünk igényeit tartjuk szem előtt, és kizárólag a számukra legoptimálisabb megoldást javasoljuk. A QLM mérnökökből, logisztikai szakértőkből, raktár-informatikai tervezőkből álló közel 100 fős szakértő csapat. Az intralogisztika hatalmas változáson megy keresztül napjainkban, ezért tudásunkat mi is folyamatosan fejlesztjük, lételemünk az innováció, a fejlődés, a nyitottság. 10 éves múltunkat és kollégáink több mint 150 éves tapasztalatát építjük be minden egyes projektünkbe, hogy a partnereink raktári folyamata egy hatékonyan működő rendszerré álljon össze. Tudjuk, hogy egy raktár sosem állhat le, és hogy egy raktárban, egy ellátási folyamatban sosem alakul ki állandóság, az elvárások, igények mindig változnak és új kihívások elé állítják üzemeltető partnereinket. Ezért megbízható, hosszú távon működőképes megoldásokat kínálunk partnereinknek, és a működés során sem hagyjuk magára. Minden partnerünk állandóan számíthat ránk, olyan felelősséggel tekintünk minden partnerünkre, mintha a saját üzletünkről lenne szó. 3 Jövőkompatibilis megoldások Tisztában vagyunk a trendekkel, folyamatosan követjük az iparági újdonságokat. Tudjuk, hogy az Ipar 4.0 azaz automatizálás, robotika - a versenyképesség alapja lesz a jövőben. Ezért mi már most olyan megoldásokat kínálunk partnereinknek, amivel meg tudják alapozni jövőbeli sikereiket. Csak olyan megoldásokat javaslunk, ami nem lesz elavult technológia 5 év múlva. Szeretné tudni, mit lehet kihozni a jelenlegi raktárából? Jelentkezzen nálunk, szakértő csapatunk szívesen felméri raktári folyamatait, ad javaslatot a fejlesztésre!

4 Megmutatjuk, hogy mit érhet el a raktári hatékonyság javításával Az általunk kidolgozott tervet átültetjük a virtuális valóságba, egy szimuláción keresztül bemutatjuk, hogy a raktára hogyan fog működni. A szimuláció segítségével modellezhető, hogy a raktári működés hatékonysága hogyan fog javulni. Mennyivel nő a raktár kihasználtsága, a kiszolgálás sebessége, hogy csökkenthetjük a logisztikai humánfüggőségét, megbecsülhető, hogy a raktározási költségei mennyivel csökkennek. 4

5 Egy kézből mindent A QLM az intralogisztika teljes spektrumát lefedi: Raktárlogisztikai tervezés Megtervezzük logisztikai rendszerét. Logisztikai berendezések és eszközök A raktárlogisztikai tervezésen túl berendezzük raktárát. Megbízható és minőségi berendezéseket és eszközöket kínálunk: raktári állványrendszereket, tárolóeszközöket (ládák, konténerek, stb.), CROWN targoncákat, szállítópályarendszereket, automata állványkiszolgáló gépeket, raktári és ipari kapukat, dokkolástechnikai berendezéseket, biztonságtechnikai eszközöket, logisztikai-it eszközöket. Raktárirányítási szoftverek Saját fejlesztésű raktárirányítási szoftverrel (WMS) rendelkezünk. A QLM-WaProM a legkorszerűbb technológiával létrehozott rendkívül széleskörű funkcióhalmazzal rendelkező logisztikai folyamatvezérlő szoftver. Rendszerintegráció Csapatunk jártas a rendszerintegráció területén. Képesek vagyunk összetett logisztikai rendszerek teljeskörű/kulcsrakész megvalósítására, bevezetésére. Automata raktárak Mérnökségünk a raktárautomatizálás területén is biztos megoldást kínál. Saját fejlesztésű, gyártású állványkiszolgáló gépekkel és szállítópályarendszerekkel valósítjuk meg automatizált projektjeinket. Saját fejlesztésű folyamatvezérlő szoftverünk biztosítja az automata berendezések integrációját. Üzemeltetés támogatása 5 Természetesen az üzemeltetési szakaszban is a partnereink mellett állunk. Akár 7x24 órás támogatással, magasan épzett szervizmérnökökkel, kiemelt reakcióképességgel biztosítjuk berendezéseink, logisztikai rendszereink biztonságos működését. Tartós együttműködés mellett folyamatosan monitorozzuk a logisztikai folyamatok mérőszámait és igény esetén a folyamatok optimalizálását támogatjuk.

6 Megbízható üzemeltetés Tudjuk, hogy egy raktár sosem állhat le. Ezért minden beszállító partnerünket gondosan választottuk ki. Minden általunk ajánlott berendezés, eszköz vagy szoftver kiállja az idő próbáját és hosszútávon, alacsony fenntartási költséggel és megbízhatóan üzemel. Amennyiben megbízhatóan működő, alacsony működtetési költségű berendezésekre van szüksége, forduljon hozzánk! 6

7 Nem csak ígéret, az általunk javasolt megoldásokra garanciát is adunk Tudjuk, hogy ha javaslunk egy megoldást az felelősséggel is jár. Úgy tekintünk minden megkeresésre, mintha sajátunk lenne, ezért bátran vállalunk garanciát a működésre. Az általunk javasolt terv megvalósítása esetén a raktára biztosan úgy fog működni, ahogy azt a rendszertervezés eredményeként megjósoltuk. Ön mellett állunk az átadás után is 7 Számunkra az Ön projektje nem ér véget az átadással, logisztikai folyamatainak nyomon követését is ránk bízhatja. Mindig elérhetőek vagyunk, bármikor számíthat ránk akár egy problémával, akár alkatrészutánpótlással vagy bővítéssel keres meg minket. Szerviz szolgáltatásunk garantálja, hogy a felmerülő hibát azonnal orvosolni tudjuk. Raktárirányítási szoftverünk folyamatos működését akár a nap 24 órájában, magyarul rendelkezésre álló support csapat támogatja. Beszélgessünk jövője raktáráról! Most!

8 üzemeltetés támogatása raktárlogisztikai tervezés logisztikai berendezések és eszközök raktárirányítási szoftverek automata raktárak logisztikai rendszerintegráció A jövőd raktára. Most. QLM Logistics Solutions Kft Törökbálint, Tó Park utca 3. Telefonszám: Mobil: