Marketing ÖtletTár kozmetikusoknak

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Marketing ÖtletTár kozmetikusoknak"

Átírás

1 Marketing ÖtletTár kozmetikusoknak

2 Ne félj magasabb áron dolgozni, mint a konkurencia! Ma már gombamód szaporodnak a szépségszalonok, kozmetikák. Egy-egy utcában akár 2-3 kozmetika is lehet egymástól pár száz méterre, s a tulajdonosok gyakran esnek abba a hibába, hogy a közeli szépségszalon (de ez lehet akár ugyanazon a helyen a váltótárs is!) árait veszik figyelembe saját szolgáltatásaik árkalkulációjánál. Ki nyeri ezt a versenyt? Aki biztosabb anyagi háttérrel szállt ringbe! Csupán rövid távú sikerrel kecsegtethet az a stratégia, hogy a sok kicsi sokra megy elvén alacsonyan tartjuk a kezelések árait, abban reménykedve, hogy gyorsan betelik majd a naptár. Mielőtt belevágnánk vendégkörünk ilyen módon való felépítésébe, gondoljunk át néhány szempontot: Ne becsüljük le munkánk értékét! Az alacsony ár az ár-érzékeny vendégeket vonzza be szalonunkba, akik hamar továbbállnak, ha pár száz forinttal olcsóbban hasonló szolgáltatást vélnek felfedezni egy másik szalonban! Az alacsonyabb ár elriasztja azokat a vendégeket, akik hajlandóak lennének egy-egy kezelésért többet is fizetni, gondolván, hogy Ha ilyen olcsó, akkor nem is olyan eredményes!. (A magasabb ár természetesen nem garantálja a kezelés látványosságát!)

3 Nem hagyunk magunknak teret akciók, ajándékok, kedvezmények kidolgozására, mivel az alacsony árrésbe ezek az engedmények nem férnek bele! A kozmetikus munkaideje maximalizálva van. Ha saját szalonban is dolgozik, s egyedül magának osztja be az idejét, napi 8-10 óránál többet fizikailag is képtelenség hosszú távon dolgozni. Nem nagy ördöngösség kiszámolni, hogy ebbe hány kezelés fér be. Ne felejtsük levonni, hogy vannak szabadságok, szünnapok, betegségek, továbbképzések, váratlan események, s a naptár sincs mindig százszázalékosan betöltve! Átlag kezelési árat véve figyelembe kiszámolhatjuk kezelésekből befolyó maximális jövedelmünket (bevétel nyereség!), amin az otthoni bőrápoló készítmények eladásával javíthatunk. Azonban pont ezek az ár-érzékeny vendégek fogják termékeink árát azonnal a drogériában, katalógusból rendelhető termékek árával összevetni! A magas árfekvés még nem garantálja a nagyobb profitot! Ahhoz, hogy vendégeinkkel elfogadtassuk a felső kategóriás árakat, szalonunknak, szolgáltatásunknak is felső kategóriásnak kell lennie! Légy egyedi, légy összehasonlíthatatlan, válj specialistává! Gondold végig lépésről-lépésre, hogy mely értékesítési folyamatokat éli meg a vendég Nálad: Hogyan találkozik Veled először, hol hirdetsz, mekkora felületen, mivel hívod fel magadra a

4 figyelmet, mi a honlapod, névjegykártyád, szórólapod, prospektusod üzenete! Ki veszi fel a telefont, és hogyan szól bele, mit lát a vendég, mikor kinyitja szalonod ajtaját, hogyan fogadják, mennyire érezheti azt, hogy az a másfél-két óra, amit Nálad tölt, csak róla szól! Legyenek egyedi, összetett, különleges kezeléseid, felejtsd el a szokványos kiskezelés, nagykezelés, antiaging kezelés stb. megnevezéseket! Szolgáltatásaid leírása legyen étvágygerjesztő, ugyanakkor tudományosan megalapozott! Légy felkészült a termékcsaládodból, tudj konkrétumokkal, bizonyított, tudományos tényekkel érvelni az eladásnál! Ismerd ki magad a hatóanyagok világában, az egyetlen út, hogy valóban megtanítsd vendégeidet a kozmetikumok közti különbségre! (Tipp: Hatóanyag Szeminárium!) Add meg a vendégnek a maximális diszkréciót, légy megbízható és titoktartó, soha ne beszélj más vendégekről! Megjelenésed, ruhád, környezeted legyen mindig makulátlan! Légy magabiztos, szalonod legyen a megnyugvás és feltöltődés oázisa, professzionális, az egészséges bőrápolást szolgáló szaktanácsadással!

5 Szalonodat alakítsd ki kifinomult ízléssel, letisztult vonalak és harmonikus, megnyugtató színvilág jellemezze! Ebben A kevesebb, néha több! elve érvényesüljön! A kezeléseknél biztosítsd a maximális nyugalmat, diszkréciót, tudatosítsd vendégedben a professzionalizmusodat! Olyan termékekkel dolgozz, amikben megbízol, teljes körűen megfelelnek elvárásaidnak, higgy a termékcsaládodban! Ne csak hirdesd, hanem éld is szakmai filozófiádat! Ne felejtkezz meg a vendégről távozás után sem! Légy hálás, köszönd meg, hogy Téged választott! Ápold a vendégkapcsolataidat! Két-három évtizeddel ezelőtt még teljesen elfogadott volt a szolgáltató ház jellegű szépségápolás. Majd kitágult a világ, szélesebb lett a lehetőségek tárháza, amit a nő elvárt, meg is akarta kapni a kozmetikában. Mára az igények még nagyobbak lettek, a kozmetikus sem lehet csak szakember. Kreativitásra, maximalizmusra, s minden téren professzionalizmusra van igény! Már nem elég a vendégeknek egyszerűen megfelelni, a feladat most: adj többet, mint amit a vendég várt! Lepd meg, a kezelések eredménye legyen ámulatba ejtő, a látogatás Nálad legyen egy élmény! Ha ennek meg tudsz felelni, akkor megemelheted az áraidat!

6 Ha még nem használod, akkor már ma kezd el! Lehet papíron vagy számítógépen, vagy arra kifejlesztett szoftver segítségével! Ha régóta építed és jól, akkor hatalmas érték van a birtokodban, amiben rejlő lehetőségeket most még esetleg nem aknázod ki igazán. Ha nem használod, akkor jelentős bevételtől esel el, s ha a jövőben is figyelmen kívül hagyod, akkor sosem fogod kihozni vállalkozásodból a legtöbbet! Nos, mi lehet ez? Az ADATBÁZIS! Miért fontos, hogy legyen egy jól felépített, folyamatosan karbantartott adatbázisod? Nézzünk egy példát! Mit csinálsz, ha épp uborkaszezon van, több a lyuk a naptáradban, mint a beírás? Kétségbeesetten hirdetsz, szórólapozol? Mekkora ezekből a visszajelzés? Az adatbázis létkérdés! (Az adatvédelmi törvények figyelembe vételével!) A vendégkarton változata a leggyakoribb, de csupán kevesek olvasnak a sorai között. Valódi értéket akkor képvisel, ha használod is! Ma már nem mellőzhető elektronikus változata, akár profi szalonprogramról, vagy legalább valamilyen táblázatkezelő programról legyen szó. Milyen adatokat rögzítsünk az adatbázisban? Minél többet, annál jobb! A legkézenfekvőbb alapadatok minden kozmetikusnál megvannak: név, telefonszám. Sokan felírják a látogatások időpontját, milyen kezelést vett igénybe a vendég, mit vásárolt, esetleg milyen mintát kapott, a vendég esetleges allergiái stb. Fontos információk a szalonkezelésekhez, értékesítéshez! Az adatbázis célja, hogy a meglévő vendégekkel a lehető legnagyobb bevételre tegyünk szert.

7 Pár évvel ezelőtt még nem tűnt fontos adatnak, de ma már elengedhetetlen, s a jövőben a szalonok közti versenyt az fogja megnyerni, aki a virtuális világban a leghatékonyabb. Éppen ezért a név, telefonszám után a legértékesebb vendégadat az cím. Ha még nem kezdted el gyűjteni, akkor már holnap tedd meg az első lépéseket ez irányba, mert lemaradsz a naprakész, rugalmas és hatékonyan hirdetni tudó konkurencia mögött! Bárki, aki a szalonoddal kapcsolatba kerül, nem távozhat anélkül, hogy címét megadta volna! Miért fontos ez Neked? A leggyorsabb, legolcsóbb, legrugalmasabb kapcsolattartás a vendégeid (meglévő és potenciális) és Közted az es hírlevelek akciókkal, szépségápolási tippekkel stb.! Sokkal könnyebb egy olyan vendéget megszólítanod, újra becsábítanod a szalonodba, aki már egyszer járt Nálad! Ismer, neki kisebb a csalódás rizikója, mint egy idegen szalon esetében. Ezért hatékonyabb az ilyen jellegű hirdetés, akciózás, mint a véletlenül szétszórt néhány szórólap! Nagyon fontos a vendég hűségének megtartásában, hogy a kezelések után is tartsd vendégeddel a kapcsolatot! Ne engedd, hogy a vendég elfelejtsen! A szépségápolás területén ma már

8 óriási reklám inger éri a nőket. Nemcsak egy másik szalon, de a több milliós marketing és reklám költséggel dolgozó multinacionális cégek is elcsábíthatják vendéged pénztárcáját, s a bőrápolásra szánt összeget nagyon gyorsan elkölti máshol, például egy női magazinban megjelenő A4-es nagyságú retusált modell hatására! Folyamatosan elemezd adatbázisod adatait! Alakíts ki vendégcsoportokat, pl. korosztály, bőrprobléma szerint. Probléma, érdeklődési kör alapján küldj hírlevelet, akciót, bőrápolási tippeket. Tanítsd meg a vendéget az egészséges bőrápolásra! Legyen a kapcsolattartás a lehető legjobban testreszabott! Bíztasd vendégeidet, hogy küldjék tovább barátnőjüknek, ismerőseiknek hasznos tanácsaidat! Ne felejtsd el megjutalmazni a Téged eredményesen tovább ajánló vendégeidet! Helyezd professzionális alapokra a vendégkapcsolatok ápolását! (Tipp: Kozmetikus Marketing Szeminárium!) Ma már adatbázisok értékesítésére specializálódott cégek vannak a kereskedelem és szolgáltató ipar bármely területén. Vigyázz, nehogy kimaradj a kommunikációs csatornák fejlődése adta profitnövelési lehetőségekből! Gondolj arra, hogy a konkurencia nem alszik! Minden lehetőség, amit kihagysz, egy újabb esély a versenytársaidnak!

9 Mit vár el a vendég? azaz hogyan kerüld el a Még meggondolom! visszautasításokat? A nők csupán 5%-a veszi meg mindennapi bőrápoló készítményeit a kozmetikusánál, a többi 95% a drogériákban, gyógyszertárban, áruházakban! A nőknek nem kell megtanítani, hogy ápolják a bőrüket, a kozmetikusnak a különbségre kell felhívni vendégei figyelmét! Mit jelent az, ha egy vendég túl drágának tartja a kozmetikus által felkínált terméket? Mit jelent az, hogy Túl drága!? Ha ezt a választ kapjuk, biztosak lehetünk benne, hogy a vendég fejben összehasonlítja a mi termékünket egy másik, pl. a drogériában megvásárolható termékkel. Mindaddig, amíg nem ismeri a termékek hatóanyagaiban lévő különbségeket, összeveti a mennyiséget az árral, s nagy valószínűséggel a kereskedelmi termék mellett dönt! A professzionális és sikeres értékesítési tanácsadás feltétele, hogy a kozmetikus kiismerje magát a hatóanyagok világában! Így például felhívhatja a vendég figyelmét a kozmetikumokban előforduló káros hatóanyagokra, s ajánlhat helyette egészséges, a vendég bőrének leginkább megfelelőt! (Tipp: Hatóanyag Szeminárium!) Sok kozmetikus azért "kerüli" a termékértékesítést szalonjában, mert tudat alatt fél, hogy vendége visszautasítja ajánlatát. Nem szabad, hogy negatív érzelmek, -mint bosszankodás, izgatottság, sértettség, tehetetlenség vagy akár alárendeltséguralják az értékesítési beszélgetést, mert az "eladás" azonnal veszélybe kerül!

10 A kifogásokat ne gátnak, hanem lehetőségnek tekintsd! Minél többet gyakorlod "élesben" az értékesítési beszélgetést, annál felkészültebb leszel az ellenérvekre. Ismerj meg 4 vendégtípust, s könnyebben felvértezheted magad értékesítési érvekkel! Az aktív gondolkodó: Kozmetikushoz pontos terv szerint jár. Részletes, konkrét információkat akar a termékekről és kezelésekről (hatásmechanizmus, eredmények). Öltözködését a sportosan elegáns stílus jellemzi. Hogyan értékesíthetsz neki sikeresen? Egyéni, testreszabott, előnyöket sorakoztassunk fel neki! Tudományos érvekkel érveljünk! Nagyon szkeptikus, ezért nyugodtan, higgadtan válaszoljunk kérdéseire. Igényli a részletes ismertetőket, prospektusokat. A tudatosan egészséges: Befelé forduló típus. Egészségesen táplálkozik az egészséges bőrért. Elvei vannak, amire érveidet építsd! Nagyon fontos neki a megbízhatóság. Szereti jó kezekben érezni magát. Visszafogott öltözködés (de akár kimondottan minőségi), visszafogott gesztikulációk jellemzik. Mire ügyelj, ha eladni szeretnél neki? Kérdéseit, elvárásait intenzíven, türelmesen hallgassuk meg. Meg ne próbáljuk hitvilágában befolyásolni! Ne domináljunk! Hangsúlyozzuk támogatásunkat, fontos neki a gondos, körültekintő munka, ígéretek pontos betartása. A vásárlási tetthez időre van szüksége! Kételyeit többször el kell oszlatni! Ha sikerült, a leghűségesebb vendégek! Az élvezetek halmozója: Emóciók vezérlik. A természetes környezetet szereti. Extrovertált, barátkozó, közvetlen,

11 gyakran hektikus. Spontán vásárol, külső elismerésre van szüksége. Egyéni, de nem bonyolult kezeléseket keresi. Divatos, akár extravagáns, játékosan sportos öltözet. Hogyan tudod megnyerni magadnak? Elismerés, magas minőségű szolgáltatás. Mindig képekben magyarázzunk! Minden érzékére hassunk, mert megérdemli!, kényeztesse magát. Ne legyünk tudományosak! A szépség-specialista: A luxust és a kényeztetést keresi. Elvárásai: csúcs minőségű szolgáltatás rendkívüli eredmények. Elsődleges szempont a feszes bőr, fiatalos kinézet. Extrovertált, domináns, követelőző. Az élvezetek halmozójával szemben céltudatos. A legmodernebb gépek, kezelések, tökéletes környezet érdekli. Kimondottan ápolt, elegáns. Szívesen visel drága ruházatot. Amit elvár Tőled: Hagyjuk beszélni! Ne terheljük számára unalmas termékinformációkkal! Találjuk meg a 3 legfontosabb érvet! Hamar jussunk el nála a döntő kérdésig! Figyelem! Szívesen vitatkozik! Magabiztosan válaszoljunk! Kombinációk: Aktív gondolkodó / tudatosan egészséges Élvezetek halmozója / szépség-specialista Általános szabály: Introvertáltat ne domináljuk! Ne kényszerítsük türelmetlenül döntésre! Extrovertáltat ne untassuk a részletekkel! Ne húzzuk el az értékesítési beszélgetést!

12 Légy a hallgatás művészetének nagymestere! Az otthoni bőrápoló készítmények eladása gyakran a kozmetikusok Achilles sarka, pedig az értékesítés akkor eredményes, ha nem terhelő, kellemetlen feladatként gondolunk rá. A félelem egyik oka, hogy senki sem szeretne profit hiénának tűnni a vendég szemében, s inkább a Nem szeretek rábeszélni a vendégre bármit is! jelszóval a többség visszahúzódik az eladástól. A sikeres értékesítéshez nem kell feladnod Önmagad, próbáld más szemszögből megközelíteni az otthoni termékek eladását: a vendég Rád bízta a bőrét, szüksége van a bőrápolási tanácsadásra, mivel ő ezt sosem tanulta és az esetek többségében még nem is tudja helyesen beazonosítani a bőrtípusát. Ne terméket adj el, hanem eredményt, hatást, élményt! A vendég nem ránctalanító készítményt vásárol, hanem fiatalabbnak szeretné érezni magát. Azt szeretné, ha tetszene környezetének, megdicsérnék kisugárzásáért. Ébressz a vendégben pozitív érzéseket, teljesítsd a vendég kívánságát! Légy a hallgatás művészetének nagymestere! Az értékesítést nem lehet a kezelés utáni öt percre szorítani. Ahogy megérkezett Hozzád a vendég, az első pillanattól kezdve szűrheted elbeszéléseiből a kész értékesítési érveket. A vendégek nem professzionális szakmai nyelven mesélik el bőrproblémájukat, hanem a saját földi halandó nyelvezetükön. Ezeket a szavakat használva, és a megálmodott

13 bőrképet megjelenítve, sokkal személyre szabottabb az eladásod, hamarabb nyit feléd a vendég. A vendég érdeklődését akkor sikerül felkeltened, ha olyan előnyöket helyezel neki kilátásba, amikre vágyik, amelyek személyesen neki szólnak. Minél többet tudsz a vendégedről, álmairól, annál könnyebben fel tudod kelteni az érdeklődését. Bújj ki a bőrödből és mindig a vendég szemszögéből érvelj! Tedd kíváncsivá a vendéget, és nyitott lesz a tanácsaidra! Ma már valóban szkeptikusak az emberek, hiszen annyi helyen annyi mindent el szeretnének nekik adni. A vendég egyetlen dologra figyel az érdeklődés felkeltésénél: Mi hasznom van nekem ebből?. Kevés neki, ha felsorolod a termékelőnyöket, azt le kell fordítani az ő nyelvezetére, pozitív élménnyel kell azokat összekötnöd. A vendég haszna: amit elvár, az eredmény, az élmény! Pl. a hialuronsav nedvességmegkötő hatású. A vendég nyelvén: Megnöveli a bőröd nedvességtartalmát, ezáltal az arcod élettel teltebb, feszesebb lesz. Kisimulnak a felszíni vízhiány okozta ráncok, selymesebb, puha tapintású lesz a bőröd, fiatalos a kisugárzásod!... Légy ügyes fordító! Az ügyes fordító alapos szakmai ismeretekkel (bőr működése, hatóanyagok hatása, termékismeret) rendelkezik. Mindig csak a vendég igényeire szabott előnyöket sorakoztasd föl! A lényeg nem a sok érv, hanem a találó érv! Ha a hallgatás művészetének nagymestere vagy, akkor ezt a vendég tálcán kínálja fel Neked!

14 Ha nem reklámozod magad, senki sem fogja megtudni, hogy milyen nagyszerű szakember vagy! Tedd félre a megszokott női szerénységet, hisz el kell adnod Magad! Képzeld el, hogyan reklámozná magát egy férfi kozmetikusként?! Ugye, hogy nem lenne ilyen szűkmarkú a dicséretekkel? Légy büszke sikereidre! Legyen vendégkönyved, előtte-utána fényképalbumod. Gyűjtsd benne előtte-utána sminkeket, kúrák eredményét, megfiatalodott, megújult vendégek fotóit, képeket a rendbetett problémás bőrökről. Helyezd el úgy a szalonodban, hogy amíg várakozik a vendég, nyugodtan belelapozgathasson. Néha egy kép jóval többet ér, mint száz szó. Kérd meg visszatérő, hűséges vendégeidet, írjanak, dicsérjenek pár mondatban. Tedd fel ezeket a véleményeket honlapod jól látható helyére, de bátran használhatod szóróanyagaidban, hirdetéseidben is! Add el magad! Légy márkanév! Ne félj megmutatni az arcod, használd akár a névjegykártyádon, prospektusaidban. Egy megnyerő fotó bizalmat kelt, lebontja az ismeretlenből fakadó gátakat a potenciális vendég és Te közted. Életre kel a kínálatod, megközelíthetővé válik a szaktudásod, ismerősként hívhat fel az új vendég.

15 Mely vendégekre kell nagyon figyelned? Az üzleti élet széles körében megfigyelt és igazolt tény, hogy egy piaci környezetben működő cég bevételének 80 százalékát, általában vevőinek 20 százaléka adja. Nem szükséges közgazdásszá válnod ahhoz, hogy ezt az elvet (Pareto-elv) szalonodra, vendégkörödre is átültesd! Mit jelent ez kozmetikus nyelven? Vendégeid 20 százalékából származik forgalmad 80 százaléka! (Ez az arány lehet százalék is!). A vendégforgalmak csökkenő sorrendbe állításával pontosan megtudhatod, hogy ki az a 20 százalék vendégkörödből, akik bevételed 80 százalékát termelik ki! Ez az egyik példa arra, hogy mire jó az adatbázis. (Tipp: Kozmetikus Marketing Szeminárium!) Miért jó, ha ezt a listát ismered? A Te napod is csak 24 órából áll! Hatékonyan akarsz hirdetni, akciózni, nem mindegy, hogy melyik vendéget mivel szólítod meg. A Pareto-elv 3 tanulsága: 1. A jó hír: vendégeid csupán százalékát kell karbantartanod, hogy forgalmad 75 százalékát megtartsd! 2. A rossz hír: ha ebből a százalékból egy párat elveszítesz, akkor forgalmad jelentős részét is elveszíted! 3. Kiemelten figyelhetsz azokra is, akiktől kevés forgalmad származik: vajon miért? új vendég? régi, de bizalmatlan vendég? stb.. Olvass a sorok közt!

16 További ötletek és továbbképzési lehetőségek kozmetikusoknak honlapunkon! Iratkozz fel hírlevelünkre, lendítsd fel szalonod! beauty by MAKADÉMIA 1053 Budapest, Semmelweis u. 4. Tel: 30/ , (1)

Válság és kommunikáció!

Válság és kommunikáció! Válság és kommunikáció! A potenciális vevıink irányába történı kommunikáció válság idején kiemelten fontos. Sajnos nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy egy nehéz helyzetben (pl. válság idején) behúzzák

Részletesebben

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING?

MI AZ A KÖZÖSSÉGI MÉDIA MARKETING? A közösségi média gyorsan utoléri az e-mail-t, amely eddig az elsőszámú online adat- és hírmegosztási módszer volt. A Facebook-nak már 1 milliárdnál is több felhasználója van, a Twitteren 55 millió üzenetet

Részletesebben

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/

AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ AZ EDZŐ ÉS A MÉDIA /THE COACH AND THE MEDIA/ Készült: Jacques Crevoisier előadása alapján (UEFA, Nyon, 2013) A média: A kommunikációs készség ugyanolyan fontos, mint a technikai készségek. A kérdések is

Részletesebben

De küldhetsz vele videót is.

De küldhetsz vele videót is. Még akkor is, ha naponta emberek milliói látogatják a közösségi hálókat, és a közösségi média divatos üzleti szakkifejezéssé válik, az e-mail akkor is a jelenlegi online kommunikáció vezetője marad. A

Részletesebben

Partner- kapcsolati ajánló

Partner- kapcsolati ajánló Partner- kapcsolati ajánló A Martina Gebhardt natúrkozmetika széleskörű lehetőséget biztosít a gyakorló kozmetikusok számára, hogy szakmai felkészültségüknek megfelelő, kozmetikájuk és vendégkörük sajátos

Részletesebben

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata

A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalatirányítás X+I parancsolata A sikeres vállalkozás vezetéséről és irányításáról szóló intelmek Budapest, 2014. Április Az AKC az MCS Kft. saját márkája! MCS Management & Controlling-Service

Részletesebben

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége?

Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Mitıl függ vállalkozásod piacképessége? Nemrég elkaptam egy beszélgetést az egyik közösségi portálon, de ez a beszélgetés egyáltalán nem volt egyedi, úgy érzékelem, sok helyen, - és nem csak az interneten,

Részletesebben

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV

NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRÁS MARKETING TERV Copyright Odrovics János 2008 www.dmgyar.hu - 0 - MARKETING TERV NÉHÁNY ÓRA ALATT Tudom, hogy meglepő, de a marketing terved alapja a matek. Megmagyarázom... A legfőbb célod

Részletesebben

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet

ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet ÖTLET / VÁLLALKOZÁS VALIDÁLÓ MARKETING KÉRDŐÍV A vállalkozás neve: Gardena Kertészet I. KÉRDÉS SOR: MINTA Töltsd ki az alábbi táblázatot a jelenlegi gondolataid, tudásanyagod, feltételezéseid alapján.

Részletesebben

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve.

Miért CRM? CRM Customer Relationship Management Megfogjuk Megértjük Megtartjuk Megismétli sikeres ügyfélkezelés, a 4M elve. Miért CRM? A CRM (az angol Customer Relationship Management rövidítése) jelentése Ügyfélkezelési stratégia, melynek célja a kiadások csökkentése és a profit növelése: mindezt magasabb ügyfélhűség és -elégedettség

Részletesebben

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com

1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő. Nicholas Victor www.csabitasakademia.com 1. Hipnotikus Csábítás technika: Benned van az erő Nicholas Victor www.csabitasakademia.com Tartalom: 1. Hipnotikus Csábítás technika:... 2 Benned van az erő... 2 Nicholas Victor www.csabitasakademia.com...

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Tárgy: [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer, avagy siker 8 lépésben... Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]!

Részletesebben

BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio?

BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio? BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio? Szaklapok, prospektusok, internet Telis-tele új termékekkel, eljárásokkal, ígéretekkel, tudományosan alátámasztott tényekkel. Nehéz választani!

Részletesebben

professzionális e-mail kommunikáció

professzionális e-mail kommunikáció professzionális e-mail kommunikáció Kik vagyunk? A Targetmax 100% magyar tulajdonú vállalkozás, több mint 10 éves szakmai tapasztalattal az e-kommunikáció és online direkt marketing területén. Két területen

Részletesebben

7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél!

7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél! 7. Hiba Irreális igényeid vannak ahelyett, hogy tökéletes férfit nevelnél! Nicholas Victor www.ferficsabitas.com A hetedik végzetes hiba, amit a nők elkövetnek párválasztáskor: Irreális igényeid vannak,

Részletesebben

(Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI

(Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI Vigyázz Kész - Rajt (Az adományszervezés alapjai) AMBRUS KIRY NOÉMI MI AZ ADOMÁNYSZERVEZÉS? Forrásteremtés Az adományszervezési (fundraising) stratégia a szervezet működéséhez, céljainak megvalósításához

Részletesebben

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása

1. Lecke: Bevezetés és a folyamat. elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása 1. Lecke: Bevezetés és a folyamat elindítása Gratulálok a döntésedhez! Kalló Melinda vagyok és üdvözöllek az első leckén! Ez egy kicsit rendhagyó tanítás lesz,

Részletesebben

Mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal? 1 Mitől jó egy weboldal? Mitől jó egy weboldal? Készítette: Pálinkás Róbert Csatlós Csaba 2 Mitől jó egy weboldal? Ellenőrző lista A Marketingzseni módszer négy lépésből áll (bővebbet a módszerről a www.marketingzseni.hu

Részletesebben

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre

Több mint hitvallás. Tanácsadó egy életre mint hitvallás Tanácsadó egy életre mint munka A Money&More nem egy pénzügyi tanácsadó cég a sok közül. Nevünkben a More azt jelenti: több, valódi, profi és érthető útmutatás a pénzügyek világában. Tanácsadói

Részletesebben

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM

5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM 5 ok, amiért a válságban még fontosabb a CRM A válságban nem elég keményebben dolgozni, sokkal okosabban is kell. Vállalkozása a CRM stratégiai alkalmazásával nyereségesebbé válhat és hatékonyabban szolgálja

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

A prezentáció. A prezentáció tömör és hatásos előadása annak, amit közölni, bemutatni kívánunk.

A prezentáció. A prezentáció tömör és hatásos előadása annak, amit közölni, bemutatni kívánunk. A prezentáció A prezentáció tömör és hatásos előadása annak, amit közölni, bemutatni kívánunk. Mottó Ha belépsz egy terembe, törekedj arra, hogy Valaki lépjen be, s ne eggyel többen legyünk! 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul

Symbol Ügyvitel CRM Extra modul Miért CRM? Minden cég alapvető érdeke, hogy lehetséges vevői közül a lehető legtöbbet szerezzen meg, a legtöbbjük számára tudja értékesíteni termékeit vagy szolgáltatásait. A megfelelő eszközzel ezek az

Részletesebben

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása.

A történet elindult. A Pannon Papír megalakulása. IRODAI MEGOLDÁSOK Történetünk A Pannon Papírt 2005-ben magyarországi magánszemélyek alapították győri székhellyel, többéves papír-írószer kereskedelmi tapasztalattal. A régi kereskedők szakmai elkötelezettsége

Részletesebben

Telefonos meghívás 2012.11.07. Görözdi Dóra Kocsis Zoltán

Telefonos meghívás 2012.11.07. Görözdi Dóra Kocsis Zoltán Telefonos meghívás 2012.11.07 Névlista 5 lista, ami megváltoztatja az életed 1. Üzleti kapcsolatok 2. Akiknek egészségi problémájuk van/sportolnak/ egészségmániások 3. Potenciális viszonteladók 4. Nemzetközi

Részletesebben

Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen?

Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen? Mit tehetsz, hogy a gyereked magabiztosabb legyen? Természetesen minden szülő a legjobbat akarja a gyerekének, de sajnos a hétköznapok taposómalmában nem mindig veszi észre az ember, hogy bizonyos reakciókkal

Részletesebben

3 Filozófia A biológiai információ generációk közötti átadását az örökítőanyag biztosítja. A DNS szerkezete teremti meg az információ majdnem tökéletesen stabil tárolását, pontos megkettőződését és átadását.

Részletesebben

7 dolog, amire a vevıdnek biztosan szüksége van Tıled!

7 dolog, amire a vevıdnek biztosan szüksége van Tıled! 7 dolog, amire a vevıdnek biztosan szüksége van Tıled! Elıszó Amikor egy érdeklıdı, vagy akár egy visszatérı vevınk ismét felkeres minket, ezt azért teszi meg, mert szüksége van tılünk valamire, de minimum

Részletesebben

A változás szabadsága I.

A változás szabadsága I. Hollenda Zsolt A változás szabadsága I. www.tudatossag.hu www.tokeleteselet.hu Munkafüzet Tartalomjegyzék Miért vagyunk itt?... 3 Megéri változtatni?... 4 Sosem késő... 5 Sorsunk a saját kezünkben van!...

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást?

Webáruház elemzés. Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Webáruház elemzés Miért hoztuk létre ezt a szolgáltatást? Tudatos e-kereskedelem (üzleti terv tervezés profi kivitelezés / mérés tesztelés elemzés optimalizálás) Internetes vásárlás támogatása, népszerűsítése,

Részletesebben

T I P P E K V E Z E T O K N E K

T I P P E K V E Z E T O K N E K S T Í L U S T I P P E K V E Z E T O K N E K 7 TÁSKAVÁLASZTÁSI ARANYSZABÁLY ami segít felturbózni a munkahelyi imidzsedet (és az önbizalmadnak is szárnyakat ad) Milyen táskát hordasz? És mit gondolsz, milyen

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján.

Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Avagy hogyan indulj el az Ajánlói/Affiliate Marketing útján. Tartalom Bevezetés... 3 Alapozzunk!... 4 Mi az Affiliate Marketing?... 4 Mi nem az Affiliate Marketing?... 5 Hasznos a kezdő affiliate marketer

Részletesebben

15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL

15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL 2015 15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL Álláskeresői e-book Álláskeresői e-book kiadványunkban hasznos tippeket adunk az álláskeresőknek, hogy sikeresek legyenek a keresésben és később

Részletesebben

Sorozatos Orgazmus, Tökéletes Szeretővé válás lépései

Sorozatos Orgazmus, Tökéletes Szeretővé válás lépései Sorozatos Orgazmus, Tökéletes Szeretővé válás lépései - 5. rész - HOGYAN MELEGÍTSD A G PONTOT ÚGY, HOGY A NŐ SÍKÍTSON AZ ÖRÖMTŐL? Nicholas Victor HOGYAN MELEGÍTSD A G PONTOT ÚGY, HOGY A NŐ SÍKÍTSON AZ

Részletesebben

Nos akkor beszállsz a játékba?!

Nos akkor beszállsz a játékba?! Nos akkor beszállsz a játékba?! Úgy gondoltam, végre írok egy cikket arról, amit lépen nyomon hangoztatok, és amiben maximálisan hiszek: nem vagyok híve "csak" az online marketing technikáknak, és nem

Részletesebben

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe?

Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Hogyan jött az üzleti rész? Hogyan csöppentem a DXN üzletbe? Amikor első kisbabámat vártam, a munkahelyem megszűnt. Elgondolkodtam, mihez fogok kezdeni, ha nem találok később sem munkahelyet. A kisgyermekes

Részletesebben

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok

A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok A tökéletes profilkép elkészítése, gyakorlati jó tanácsok Nem csupán a társkereső oldalakon, de már a közösségi oldalakon is a profilkép alapján szokták megítélni az ember lányát. Ami lássuk be sokszor

Részletesebben

Értékesítési beszélgetés

Értékesítési beszélgetés Gyakorlat. Műhely. Marketing Értékesítési beszélgetés Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 GYAKORLAT. MŰHELY Értékesítési beszélgetés Szerzők: Dr. Andrea Grimm, Dr. Astin Malschinger IMPRESSZUM

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András

Joachim Meyer. Bot. A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Fordította: Berki András Joachim Meyer A vívás szabad lovagi és nemesi művészetének alapos leírása (1570) Bot Fordította: Berki András A botról Az ötödik, és egyben utolsó fejezete ennek a könyvnek, amiben elmagyarázom és röviden

Részletesebben

MIKÉNT TEREMTSÜK MEG A STRATÉGIAALKOTÁS, AZ ÜZLETI TERV ÉS AZ ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ ÖSSZHANGJÁT?

MIKÉNT TEREMTSÜK MEG A STRATÉGIAALKOTÁS, AZ ÜZLETI TERV ÉS AZ ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ ÖSSZHANGJÁT? MIKÉNT TEREMTSÜK MEG A STRATÉGIAALKOTÁS, AZ ÜZLETI TERV ÉS AZ ÜZLETI KOMMUNIKÁCIÓ ÖSSZHANGJÁT? Hódmezővásárhely Egy város, amely már a nevében is hordozza a kereskedelemhez, a gazdálkodáshoz, a vállalkozáshoz

Részletesebben

Direkt Marketing Agytágító

Direkt Marketing Agytágító Direkt Marketing Agytágító 2011. október 13-14. Direkt marketing praktikák az integrált kommunikációban Babarczi Joli Babarczi Jolán / babarczi.jolan@t-online.hu Az agytágítás első lépései 9.00-től 10.20-ig:

Részletesebben

Csináljunk hűséges vevőket!

Csináljunk hűséges vevőket! Csináljunk hűséges vevőket! AdWords Mennyibe kerül egy új vevő? Persze, vannak kivételek 400 Ft-ért is lehet új vevőt szerezni 1,1%-os konverzió 17 hónap alatt 141 vevő Ebből nem lehet megélni! Mennyibe

Részletesebben

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS

THE DAILY NEWS ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS THE DAILY www.nagykermarketing.hu KERESKEDELMI MARKETING TRENDEK - Since 1999 ÚJRATERVEZETT VEVŐSZERZÉS JAGODICS RITA bemutatja: melyik az az 5 reklámeszköz, amelyeket sürgősen el kell kezdened átalakítani.

Részletesebben

Tartalom. Hogyan tájékozódj egy felsőoktatási intézményről? Mi alapján válassz felsőoktatási intézményt? Mit kérdezz meg az Educatio-n?

Tartalom. Hogyan tájékozódj egy felsőoktatási intézményről? Mi alapján válassz felsőoktatási intézményt? Mit kérdezz meg az Educatio-n? Továbbtanulási kisokos 2012 Tartalom Hogyan tájékozódj egy felsőoktatási intézményről? 3 Mi alapján válassz felsőoktatási intézményt? 6 Mit kérdezz meg az Educatio-n? 9 Mire figyelj egy nyílt napon? 12

Részletesebben

Nemek és a vásárlói magatartás

Nemek és a vásárlói magatartás Nemek és a vásárlói magatartás A magyar férfiak és nők A nemek között lényeges különbségek vannak a vásárlásokkal kapcsolatban beállítódásaikat, szokásaikat tekintve, amit kutatásokkal és tapasztalatokkal

Részletesebben

Igényfelmérés 2011. Adatok Neme: 7 férfi. 6 fő. életkor: 18-30 év között 5 fő 31-50 év között 38 fő 51-65 év között 28 fő 66- év 3 fő

Igényfelmérés 2011. Adatok Neme: 7 férfi. 6 fő. életkor: 18-30 év között 5 fő 31-50 év között 38 fő 51-65 év között 28 fő 66- év 3 fő Igényfelmérés 2011 Adatok Neme: 7 férfi 67 nő életkor: 18-30 év között 5 fő 31-50 év között 38 fő 51-65 év között 28 fő 66- év 3 fő szakmai végzettség: középfokú felsőfokú munkakör: beosztott középvezető

Részletesebben

Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület támogatói levél. Kászonyi Andrásné kozmetikus mester szakmai támogató nyilatkozat

Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület támogatói levél. Kászonyi Andrásné kozmetikus mester szakmai támogató nyilatkozat 1. A Htv. 1. (1) bekezdés g) pontjának való megfelelést valószínűsítő dokumentumok Mellékletben: WWF támogatói levél Magyarok a Piacon támogatói levél Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület

Részletesebben

Min múlik manapság az értékesítés sikere?

Min múlik manapság az értékesítés sikere? Min múlik manapság az értékesítés sikere? Az eredményes értékesítési munka feltételei és az üzletfelek, a gazdasági környezet is megváltoztak. Az értékesítők új helyzettel állnak szemben: az ügyfelek tájékozottabbak.

Részletesebben

Tudományos Hirdetés. by Claude Hopkins. Fordította: Debreceni Gergely AdWords.Szisztema.com

Tudományos Hirdetés. by Claude Hopkins. Fordította: Debreceni Gergely AdWords.Szisztema.com Tudományos Hirdetés by Claude Hopkins Fordította: Debreceni Gergely AdWords.Szisztema.com Tartalomjegyzék 1. Hogyan lettek a hirdetés alapelvei megállapítva? 3 2. Csak értékesítés 7 3. Nyújts szolgáltatást

Részletesebben

marketing gyorsindító alapvetések

marketing gyorsindító alapvetések marketing gyorsindító alapvetések munkafüzet!1 Kiadja: Oláh Sándor Mérhető Marketing Megoldások 2015. Minden jog fenntartva. A jelen jegyzet tartalmának másolása, sokszorosítása, közzététele bármilyen

Részletesebben

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus

Kommunikáció elmélete és gyakorlata. Zombori Judit, pszichológus Kommunikáció elmélete és gyakorlata Zombori Judit, pszichológus 1 Asszertivitás (Sam R. Lloyd alapján) Jelentése: Pozitívan gondolkodunk Önérvényesítő módon viselkedünk Önbizalmat érzünk 2 Önmagunk és

Részletesebben

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu

BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu BENNOVUM KFT. 1087 Budapest Százados út 18. Telefon: +36 1 323 3210 Fax: +36 1 323 3029 Web: www.herbahaz.hu PLAKÁTHELYEK A BEJÁRATNÁL Budapesti áruházunk bejáratánál elhelyezett médiafelületek előnye,

Részletesebben

Facebook, mint keresőrendszer Egy nyomós érv megszületése a Bing optimalizálás mellett Clear Online Riport www.clear.hu 1. oldal JOGI FELTÉTELEK FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁS Ez a riport nem üzleti vagy jogi tanácsadás

Részletesebben

Nicholas Victor. Tanfolyam katalógus - 2013 -

Nicholas Victor. Tanfolyam katalógus - 2013 - Nicholas Victor Tanfolyam katalógus - 2013 - 1. Ingyenes előadás Épp előadok egy ingyenes előadáson http://csabitasakademia.com/ingyenes-eloadas/ Gondolkoztál már azon, hogy egyesek miért sikeresek a nőknél,

Részletesebben

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu

Studio 1900 C.A. Kft 1149 Budapest Róna utca 47. +36 70 398 8822 sales@starmediagroup.hu Médiaajánlat A Studio 1900 Communications Agency védjegye a naprakészség és a folyamatos fejlődés. Ennek szellemében dolgozik tapasztalt csapatunk, hogy az online világban rejlő lehetőségek legszélesebb

Részletesebben

Hogyan tervezz 2010-re?-I. rész. Elıszı

Hogyan tervezz 2010-re?-I. rész. Elıszı Hogyan tervezz 2010-re?-I. rész Elıszı Elbúcsúztattuk 2009-et, és máris fejest ugrottunk 2010-be. Számodra mit hoz a 2010-es esztendı? Írd meg, tervezd le, tudd elıre az üzletedben, mit fogsz tenni 2010-ben!

Részletesebben

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted?

Hol hallottál az SFI-ről? Mi volt az elsődleges oka, hogy belekezdtél az SFI üzletbe? Anyanyelved. Volt már saját üzleted? Banner/Hirdetés Barát/munkatárs Weboldal hirdetés vagy cikk Hírlevél / Hirdetés vagy cikk Kereső motor Hírek Képeslap / nyomtatott sajtóhirdetés Hol hallottál az SFI-ről? * Az alatta levő szövegdobozt

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

Értékesítési promóció

Értékesítési promóció 5. Fejezet 2. Modul Marketingtervezés Értékesítési promóció Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 TARTALOM 2. MODULE MARKETINGTERVEZÉS 5. Fejezet: Értékesítési promóció Szerzők: Dr. Andrea Grimm, Dr.

Részletesebben

Görözdi Dóra Kocsis Zoltán 2014.09.24.

Görözdi Dóra Kocsis Zoltán 2014.09.24. Görözdi Dóra Kocsis Zoltán 2014.09.24. 2012.11.07 Telefonos meghívás Melyik munkafolyamat? 1. Célok 2. Névlista 3. Meghívás 4. Prezentáció 5. Utánkövetés, zárás 6. Elindítás 7. Csapatmunka Miért kell?

Részletesebben

30. Lecke: Engedd el és Következtetés

30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke: Engedd el és Következtetés 30. Lecke : Engedd el és Következtetés Fogalmak: Engedd el Az eredmény az univerzum felelőssége. Határozd meg, hogy mit akarsz megvalósítani, hogy mi a célod, majd

Részletesebben

Üzleti siker neked.gyorsan.

Üzleti siker neked.gyorsan. Hálózati bemutató Üzleti siker neked.gyorsan. A Wenyard a Játék, Kerseskedés és Hálózatépítés. A leg nagylelkűbb bónuszokkal, ajándékokkal és valós idejű platformokkal. Az Aréna egy pénzügyi játék haladó

Részletesebben

Hogyan emelj árat?- 1.rész

Hogyan emelj árat?- 1.rész Hogyan emelj árat?- 1.rész Elıszó Az áremelés kérdése kényes téma, de beszélni kell róla. Az áremelés témája arról jutott eszembe, hogy pár nappal ezelıtt az egyik multiban bevásároltam, és alkalmam volt

Részletesebben

Eredményes értékesítés.

Eredményes értékesítés. Eredményes értékesítés. Egy belföldi vidéki wellness szálloda kínált kedvezményes, belföldi utazási lehetőséget. A szolgáltatás értékesítésénél a kedvező ár volt a motiváció. Az esettanulmány jól szemlélteti,

Részletesebben

A konkurrencia elemzése

A konkurrencia elemzése Modul 1: Pozícionálás Fejezet 2 A konkurrencia elemzése Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger TARTALOM 2 MODUL 1 POZÍCIONÁLÁS Fejezet 2: Pozícionálás- A konkurrencia elemzése Szerzők: Dr. Andrea Grimm,

Részletesebben

A VÁSÁRLÓI DÖNTÉS. 7. tétel

A VÁSÁRLÓI DÖNTÉS. 7. tétel A VÁSÁRLÓI DÖNTÉS ÉS VEVŐTÍPUSOK 7. tétel A vásárlási döntés folyamata A kereskedelmi vállalkozások létérdeke a forgalom folyamatosságának fenntartása, növelés. Ehhez nem elegendő csupán alkalmazkodniuk

Részletesebben

ASTRASEC 1117. Budapest, Hengermalom u. 20 Tel: 06-1-4550692 Fax: 06-1-4550693 www.astrasec.hu

ASTRASEC 1117. Budapest, Hengermalom u. 20 Tel: 06-1-4550692 Fax: 06-1-4550693 www.astrasec.hu ASTRASEC 1117. Budapest, Hengermalom u. 20 Tel: 06-1-4550692 Fax: 06-1-4550693 www.astrasec.hu ASTRASEC 1117. Budapest, Hengermalom u. 20 Tel: 06-1-4550692 Fax: 06-1-4550693 www.astrasec.hu Tetű ellen

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

Te is erről álmodsz? Íme 3 lehetséges út!

Te is erről álmodsz? Íme 3 lehetséges út! Te is erről álmodsz? Íme 3 lehetséges út! Van egy olyan tévhit, amivel nap-mint nap találkozok a munkám során, és sajnos egyeseknek kifejezetten célja is, hogy ezt a tévhitet erősítse, mert így a hiszékeny

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON!

47M. Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! Megérkezett!!! A legnagyobb. AZ EGÉSZ VILÁGON! A Muscle & Fitness a világ legnagyobb látogatottságú nőknek és férfiaknak szóló, populáris fitnesz és testépítés témakörére fókuszáló médiafelülete. A testformálás

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111

II. 4. Milyen férfira vágynak a boldog párkapcsolatot kereső (és arra alkalmas) nők? 106 II. 5. Szűrési technikák pénz, idő, érzelmek megóvása 111 TARTALOM Köszönetnyilvánítás 7 Előszó 9 Bevezetés (később nem ismétlődő információk) 11 I. Csajozás, avagy ismerkedési és hódítási alapismeretek 19 I.1. Belső világod 20 I. 1. A. Küzdd le a félelmeidet!

Részletesebben

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense

2015. november 7 8. Millenáris. A szépségipar. fejlődő szegmense 2015. november 7 8. Millenáris A szépségipar leggyorsabban fejlődő szegmense A világon nők és férfiak milliói tennének meg szinte bármit azért, hogy lassítsák bőrük öregedését. Laboratóriumok ezrei dolgoznak

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Microsoft tesztvezetés

Microsoft tesztvezetés Microsoft tesztvezetés Az informatika ígérete Hatékony folyamatok, papírmentes iroda, jobb kommunikáció, időmegtakarítás csak egy néhány azok közül az ígéretek közül, amelyeket már évek, néha évtizedek

Részletesebben

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ...

ÉRTÉKEIM - 1. 2. munkalap: Mindennapi NLP Online Célkitűző Tanfolyam 2. munkalap: Értékeim - 1. Dátum: ... 2. munkalap: ÉRTÉKEIM - 1. Dátum:... - 2. oldal - Mindennapi NLP A most következő feladattal megismerheted az alapvető értékeidet. Kérlek, mielőtt hozzáfognál, feltétlenül olvasd el a tanfolyam 3. levelét.

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja

Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja Étrend kiegészítők, ahogy a gyakorló gyógyszerész látja Dr Schlégelné dr Békefi Csilla 1 Gyógyhatású készítmények kereskedelmének átalakulása egyenetlen gyógyszerfogyasztás fejlett ipari országokra esik

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B

AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B r e z s a d AP-OFFICE Kereskedelmi és Tanácsadó Kft 1056 Budapest, Só u. 2. 1225 Budapest, Bányalég u. 60/B 2120 Dunakeszi, Pallag u. 25/B ri o Telefon: +36 1 999 6346 +36 1 999 6347 +36 1 999 6348 Fax:

Részletesebben

Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma

Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma Egy jövedelmező online üzlet 6 kritériuma Minden jog fenntartva www.onlinesikertitkok.hu 1 Ez a tanulmány olyan ideális lehetőségek felkutatásában fog segítséget adni, amelyek jó alapot adhatnak egy online

Részletesebben

Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek. Groska Éva mentor

Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek. Groska Éva mentor Hogyan adjuk, és hogyan fogadjuk az önkéntes tevékenységet? Önkéntes motivációk és önkéntes menedzsment elemek Groska Éva mentor Az önkéntes szemszögéből felmerülő szempontok 1. Milyen tevékenységeket

Részletesebben

Kulcsok a megértéshez

Kulcsok a megértéshez Kulcsok a megértéshez Egyre nagyobb az érdeklődés a spirituális ismeretek, a misztikus kapcsolatok, és a nem tudományos gyógyítás iránt. Ez a tény jelzi, hogy valami történik, s ezt sok ember érzi. Valami

Részletesebben

Miért Automatizáljunk?

Miért Automatizáljunk? Miért Automatizáljunk? Az emberiség az ipari forradalom óta újabb és újabb eszközöket talál fel, hogy munkáját megkönnyítse, hatásosabbá és minőségibbé tegye. Mindennapi ügyvitelünkben mára rengeteg olyan

Részletesebben

Ne csak lıj, célozz is!

Ne csak lıj, célozz is! Ne csak lıj, célozz is! Manapság egymást érik a különbözı cikkek és tanulmányok a válságkezeléssel kapcsolatosan. Én igazán akkor beszélek válságról, ha az a saját fejünkben/lelkünkben is kialakul. Mindaddig

Részletesebben

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge)

Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) Linda Bradford Raschke: The mental aspects of trading (A kereskedés mentális szemszöge) A kereskedéssel foglalkozók jó része gyorsan rájön, hogy a siker nem kizárólag a használt stratégián, kereskedési

Részletesebben

Quadro Byte Zrt. www.qb.hu

Quadro Byte Zrt. www.qb.hu Quadro Byte Zrt. www.qb.hu Előadó: Sipos Géza ISO 9001 Mára szinte mindenki valamilyen felhőnek tagja! Felhő alapú alkalmazások: Gmail, Freemail, stb. Google térkép, Navigációk, DropBox Ingyen tárhelyek,

Részletesebben

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam.

Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan váljunk profi felhasználóvá 80 nap alatt, vagy még gyorsabban? Ingyenes e-mail tanfolyam. Hogyan állítsam be az Outlook-ot ingyenes e-mail címhez? 10. lecke Hogyan állítsam be az Outlook-ot, ha

Részletesebben

Írja le, hogy műszakicikk-eladóként hogyan mutatná be a mosógépek választékát, hogyan ajánlaná az egyes termékeket!

Írja le, hogy műszakicikk-eladóként hogyan mutatná be a mosógépek választékát, hogyan ajánlaná az egyes termékeket! Írja le, hogy műszakicikk-eladóként hogyan mutatná be a mosógépek választékát, hogyan ajánlaná az egyes termékeket! Az eladás folyamata szakaszokra tagolódik, melyek a következők: A vásárló elégedett a

Részletesebben

TÁRGYALÁS TECHNIKA ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A GYAKORLATBAN. Dr. habilnémeth Erzsébet, szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, BKF, ÁSZ

TÁRGYALÁS TECHNIKA ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A GYAKORLATBAN. Dr. habilnémeth Erzsébet, szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, BKF, ÁSZ TÁRGYALÁS TECHNIKA ÉS KONFLIKTUSKEZELÉS A GYAKORLATBAN Dr. habilnémeth Erzsébet, szociálpszichológus, kommunikációs szakértő, BKF, ÁSZ A SIKER ALAPJA 1. FELKÉSZÜLÉS 1. Meg kell határozni az elérendő célt

Részletesebben

Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni?

Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni? Miért olyan nehéz manapság Angliában munkát találni? és miért sikerül mégis egyeseknek napokon belül elhelyezkedni? Hadd kezdjem egy statisztikával: Angliában jelenleg 8.4%-os a munkanélküliség (http://www.guardian.co.uk/business/2012/jan/18/unemployment-public-sectorstrikes).

Részletesebben

Kérdőív. 1. Milyen szolgáltatásokat nyújt a vállalat, ahol dolgozik? ... ... 4. Jelenleg milyen feladatokat lát el az intézményben? ...

Kérdőív. 1. Milyen szolgáltatásokat nyújt a vállalat, ahol dolgozik? ... ... 4. Jelenleg milyen feladatokat lát el az intézményben? ... KÉRDŐÍV SZÁMA... Kérdőív A nemzetközi gyakorlathoz hasonlóan Romániában is általánossá vált, hogy egyes üzleti problémával a vállalatok Önökhöz fordulnak. A tanácsadás a professzionális szolgáltató piac

Részletesebben

Jogi és menedzsment ismeretek

Jogi és menedzsment ismeretek Jogi és menedzsment ismeretek Értékesítési politika Célja: A marketingcsatorna kiválasztására és alkalmazására vonatkozó elvek és módszerek meghatározása Lépései: a) a lehetséges értékesítési csatornák

Részletesebben

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket?

Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Gergely Gábor online marketing tréner Simon László részére Miért ne lehetne Önnek is egy olyan weboldala, mely naponta tereli Önhöz a potenciális ügyfeleket? Itt a megoldás ami... egyszerűen használható,

Részletesebben