15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL"

Átírás

1 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL

2 Álláskeresői e-book Álláskeresői e-book kiadványunkban hasznos tippeket adunk az álláskeresőknek, hogy sikeresek legyenek a keresésben és később az interjún is jól szerepeljenek. Ehhez elengedhetetlen 1-2 formaság és etikett, amire figyelnie kell az álláskeresőnek is. 15 hasznos tippet osztunk meg, amik a jelentkezés menetére, a számítógép használatára és az állásinterjún való eredményes részvételre vonatkoznak. Kellemes olvasást kívánunk!

3 Jelentkezéshez szükséges tanácsok 1) Ha állást keresel, csak olyan helyre küldd el az önéletrajzod, ami valóban érdekel és a követelményprofil minimum 80%- ának megfelelsz Ezzel a saját idődet is megspórolod, hiszen nem küldesz el feleslegesen -t olyan helyre, ahova amúgy sem felelnél meg. Bővebben: Hogyan viselkedik a jó álláskereső? (cikkünk a témában)

4 Jelentkezéshez szükséges tanácsok 2) Ha megfelelsz a követelményeknek, akkor a munkaadó által megjelölt módon küldd el az önéletrajzod Ha a honlapról történő regisztrációt fogadják el, akkor ne -ben jelentkezz. Ha e- mail-ben várják a jelentkezőket, akkor is vannak szabályok, amiket be kell tartani.

5 Jelentkezéshez szükséges tanácsok 3) -ben történő jelentkezés b) tárgynak add meg a betölteni kívánt pozíciót, a) lehetőleg saját címről történjen a jelentkezés, c) szövegben legyen megszólítás (Tisztelt Hirdető!, ha nincs konkrét név a hirdetésnél), d) szövegben legyen benne, hogy melyik pozícióra történt a jelentkezés és hol olvastad a hirdetést, valamint saját elérhetőséged (lehetőség szerint telefonszám), a végén pedig természetesen az aláírás szerepeljen.

6 Jelentkezéshez szükséges tanácsok 4) Önéletrajzod mindenképp naprakész legyen: aktuális munkahely, tanulmányok, végzettség Bővebben: Önéletrajz tippek - Személyes információk (cikkünk a blogon) A szakmai tapasztalat szerepe az önéletrajzban (cikkünk a blogon) Önéletrajz tippek - Tanulmányok, végzettség, nyelvtudás (cikkünk a blogon) Személyes kompetenciák, készségek és hobbi az önéletrajzban (cikkünk a blogon)

7 Jelentkezéshez szükséges tanácsok 5) Ha volt nem fogadott hívás a telefonodon, hívd vissza a számot, hiszen lehet, hogy épp a leendő munkáltatód hívott egy interjú miatt! :)

8 Informatikai tanácsok 6) Saját fiók, és az -ek hatékony kezelése (Gmail, outlook.com, fre , indamail) Sokszor tapasztaljuk, hogy más névről érkezik az , mint aki valójában jelentkezik. Erre érdemes odafigyelni, mert az olyan pozícióknál, ahol fizikai munkára kifejezetten férfiakat keresnek, akkor a női névről érkező e- mail-t lehet, hogy rögtön figyelmen kívül hagyják a munkáltatók. Bővebben: A minimálisan elvárható informatikai ismeretekről álláskeresőknek

9 Informatikai tanácsok 7) Szövegszerkesztés alapfokon Az alapvető szövegszerkesztő programok használata ma már elengedhetetlen egy pozíció betöltéséhez. Sokszor az állásinterjún is tesztelik ezt a tudást, így ne lepődj meg, ha egy word dokumentum szerkesztését kérik tőled, amit aztán pdf-be kell konvertálni!

10 Informatikai tanácsok 8) Táblakezelés alapfokon (Microsoft Excel, Openoffice Calc) Ezeknek a programoknak az ismerete ugyanolyan elvárás egy munkahelyen, mint a számítógép bekapcsolása. Ha hiányosságod van ezekben, érdemes egy tanfolyamot elvégezni, hogy ne okozzon nehézséget a program használata.

11 Informatikai tanácsok 9) Közösségi portál használata (Facebook és LinkedIn profil létrehozása és ezek kezelése) Bővebben: Hogy lehet, hogy elutasítottak pedig minden passzolt? (cikkünk a blogon) Tudtad, hogy a munkáltatók megnézik a közösségi profilodat, mielőtt állásinterjúra hívnának, vagy felvennének? Érdemes utánanézni a különböző beállítási lehetőségeknek, hogy ki mit láthat a nyilvános profilunkból!

12 Informatikai tanácsok 10) Videó-beszélgetés Skype-pal vagy Hangouts-szal Sok HR és fejvadász cég kéri a videó-beszélgetést interjúnál. Ezt elsősorban azért, hogy az álláskeresőnek ne kelljen több kilométert utaznia egy személyes interjú miatt, hanem ezzel a módszerrel, akár másik országban élő jelöltet is állásinterjúra tudnak invitálni. Érdemes az interjú előtt megnézni a beállításokat és az internet jelerősséget, hogy minden tökéletes legyen a beszélgetés során.

13 Tanácsok állásinterjúhoz 11) A megjelenésed legyen visszafogott, elegáns Hölgyeknek ajánlott a sötét nadrág/szoknya és elegáns blúz. Férfiaknak pedig szövetnadrág és ing, esetleg öltöny.

14 Tanácsok állásinterjúhoz 12) Az interjúra készülj fel! Mondd el hangosan azokat a gondolatokat, amiket élesben is elmondanál, és olvass hasznos tanácsokat. Kérj meg egy barátot/családtagot, hogy játsszák el az állásinterjút és tegyenek fel kérdéseket az önéletrajzodhoz kapcsolódóan.

15 Tanácsok állásinterjúhoz 13) Érdemes a cégről is felkészülni, és utánaolvasni a tevékenységi körüknek Ez ne csak a cég honlapját jelentse, hanem ismerősöktől, médiából, közösségi oldalakról is szerezz információt!

16 Tanácsok állásinterjúhoz 14) Figyelj a testbeszédedre interjú közben! Ne kalandozz el, hiszen a testbeszéd többet elárul rólunk, mint a kimondott szavak. Az interjúztató számára is egyértelműen jelzik, hogy mennyire vagy magabiztos, feszült, mikor sikerül zavarba hozni egy kérdéssel.

17 Tanácsok állásinterjúhoz 15) Legyen kérdésed! Interjú végén fel szokták tenni a kérdést, hogy van-e kérdésed. Az átgondolt, frappáns kérdéseid bemutathatják, hogy mennyire vagy felkészült, hogy milyen jól ismered a vállalatot és a leendő feladatot. Az interjúvégi kérdéseidnek nem az az elsődleges funkciója, hogy új információhoz juss, hanem az, hogy elősegítse azt, hogy téged válasszanak.

18 Tanácsok állásinterjúhoz +1 Gondold át a fizetési igényed! Ne lepődj meg azon, ha rákérdeznek, ezért legyen határozott elképzelésed a bérezésről! Nézz utána a régión belüli átlagfizetéseknek és legyen összehasonlítási alapod hasonló munkakörökről, hogy egy reális összeget tudj megjelölni ennél a kérdésnél. Bővebben: Frontvonalban a fizetésed - bértárgyalásról pályakezdőknek (cikkünk a blogon)

19 Sok sikert, eredményes álláskeresést és felvételt kívánunk! A Jobcapital csapata Kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal!

15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ. JOBCAPITAL

15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ. JOBCAPITAL 2015 15 TIPP ÁLLÁSKERESŐKNEK A SIKERES FELVÉTELHEZ JOBCAPITAL Álláskeresői e-book Álláskeresői e-book kiadványunkban hasznos tippeket adunk az álláskeresőknek, hogy sikeresek legyenek a keresésben és később

Részletesebben

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak

Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak Hirdetési Kézikönyv Munkaadóknak 1. fejezet: Regisztráció 2. fejezet: Profil szerkesztése 3. fejezet: Hirdetésfeladás menete 4. fejezet: Hirdetések kezelése 5. fejezet: Hallgatói Pályázatok böngészése

Részletesebben

Képzettségi elvárások:

Képzettségi elvárások: Az MP Solutions Személyzeti Tanácsadó Kft. - toborzási és kiválasztási csapata bővítésére - HR gyakornokot keres. HR gyakornok Feladat és felelősségi kör: szaksajtó figyelés és piackutatási projektekben

Részletesebben

pályakezdőként a munkaerőpiacon

pályakezdőként a munkaerőpiacon pályakezdőként a munkaerőpiacon hogyan indítsd be a karriered? Várkonyi Dóra Branch Manager, Business Services Assistance Cseh Zsombor Consultant, Business Services Customer Care agenda kik vagyunk? 3

Részletesebben

Hajdrik Anita

Hajdrik Anita Hajdrik Anita www.menekuljelore.hu 2013.08.16. 1 HR szakértői tippek ahhoz, hogy ideális jelöltté válj Nagy öröm számunkra, hogy az internet információ-dömpingjében is ránk találtál és elfoglaltságaid

Részletesebben

Foglalkoztass okosan A szervezetek foglalkoztatási lehetőségeiről

Foglalkoztass okosan A szervezetek foglalkoztatási lehetőségeiről Foglalkoztass okosan A szervezetek foglalkoztatási lehetőségeiről Tóth István Mit keresek? Embert foglalkoztatási terv Munkát álláskeresési terv Dr. Gyökér Irén - Emberi erőforrás menedzsment MBA 2 Humánerőforrás

Részletesebben

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA!

KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! OpenJobs Megoldások mindenkinek, aki munkatársat keres! KOCKÁZATMENTES HASZNÁLAT TÖLTSE FEL ÁLLÁSHIRDETÉSÉT INGYEN AZ OPENJOBS FACEBOOK ÁLLÁSPORTÁLRA! KORLÁTLAN HOZZÁFÉRÉS VÁLOGASSON A JELENTKEZŐK ÉS AZ

Részletesebben

Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) Munkába állás

Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) Munkába állás Down Alapítvány 1145 Budapest, Amerikai út 14. Tel.: (061) 363-63-53 e-mail: down@downalapitvany.hu Munkába állás Miért jó, ha van munkánk? Van jövedelmünk - ki tudjuk fizetni a költségeinket (Pl. a lakásunk

Részletesebben

JOB Klub Álláskeresési technikák

JOB Klub Álláskeresési technikák JOB Klub Álláskeresési technikák 2015. január 22. A iről szó lesz Milyen a jó CV? A CV fő részei Tippek és ötletek az önéletrajzhoz A motivációs levél Jele tkezés o li e vagy offli e? Fontos tennivalók

Részletesebben

Így határozd meg a bérigényedet! Írta: Repka Ágnes HR szakértő

Így határozd meg a bérigényedet! Írta: Repka Ágnes HR szakértő Így határozd meg a bérigényedet! Írta: Repka Ágnes HR szakértő Ahhoz, hogy megértsd, hogyan tudod a legjobban meghatározni a bérigényedet, azt kell tudnod, hogy miért is kérik ezt tőled a cégek. Nem, nem

Részletesebben

EURES. Biztonságos külföldi munkavállalás. Horváth Máté EURES társhálózati koordinátor PM EURES Nemzeti Koordinációs Iroda október 17.

EURES. Biztonságos külföldi munkavállalás. Horváth Máté EURES társhálózati koordinátor PM EURES Nemzeti Koordinációs Iroda október 17. EURES Biztonságos külföldi munkavállalás Horváth Máté EURES társhálózati koordinátor PM EURES Nemzeti Koordinációs Iroda 2018. október 17. Mi jut az eszébe arról, hogy uniós munkavállalás? Ön dolgozott

Részletesebben

Üdvözlünk a Mellow-n!

Üdvözlünk a Mellow-n! Üdvözlünk a Mellow-n! Itt megtalálhatod a neked való: DIÁKMUNKÁT GYAKORNOKI MUNKÁT PÁLYAKEZDŐ MUNKÁT Ehhez kövesd a következő lépéseket: 1. REGISZTRÁLJ! Így el tudod menteni a munkákat, amik érdekelnek,

Részletesebben

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás.

Üdvözöljük a Mellow-n! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Regisztráció. Profil kitöltés. Hirdetés feladás. business.mellow.hu Előfizetés Mellow hirdetőknek Üdvözöljük a Mellow-n! A hirdetői oldal eléréséhez látogasson el a business.mellow.hu-ra! Az oldal használatához bemutatjuk a különböző funkciókat: Előfizetés

Részletesebben

Érvényesülés a munka világában- nemzetközi tapasztalattal

Érvényesülés a munka világában- nemzetközi tapasztalattal Érvényesülés a munka világában- nemzetközi tapasztalattal Randstad Hungary Kft. Erdei Helga Senior Consultant helga.erdei@randstad.hu Miről lesz szó? 1. Bemutatkozás: A Randstad és az álláskeresés 2. A

Részletesebben

Támogatások. Ha nem sikerül elhelyezkedni, állami támogatásra lehet jogosult annak érdekében, hogy a munkavállalási esélyei javuljanak

Támogatások. Ha nem sikerül elhelyezkedni, állami támogatásra lehet jogosult annak érdekében, hogy a munkavállalási esélyei javuljanak ok ok Ha nem sikerül elhelyezkedni, állami támogatásra lehet jogosult annak érdekében, hogy a munkavállalási esélyei javuljanak A foglalkoztatása költségének csökkentése Segítő együttműködés az álláskeresésben

Részletesebben

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT FIÓKKAL RENDLEKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT FIÓKKAL RENDLEKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT FIÓKKAL RENDLEKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE DIGITÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉSE CÍMŰ KIEMELT PROJEKT KLEBELSBERG KÖZPONT 2018.03.01. Tisztelt Pedagógus! A örömmel értesült

Részletesebben

Az önéletrajz fogalma, célja

Az önéletrajz fogalma, célja Az önéletrajz fogalma, célja Az önéletrajz (görög eredetű nemzetközi szóval autobiográfia) olyan életrajz, amelyet szerzője saját életéről ír. Az USA-ban a resume, míg az Európai Unióban a curriculum vitae

Részletesebben

Alkalmi és szezonális munkák illetve rész- és teljes munkaidős állások hirdetőfelülete. fizikai munkaerő keresésére

Alkalmi és szezonális munkák illetve rész- és teljes munkaidős állások hirdetőfelülete. fizikai munkaerő keresésére Alkalmi és szezonális munkák illetve rész- és teljes munkaidős állások hirdetőfelülete fizikai munkaerő keresésére KÖRKÉP A MUNKAERŐPIACRÓL avagy megalakulásunk miértje Technikailag lényegében elérte a

Részletesebben

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

54 345 03 0000 00 00 Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző 54 345 06 0000 00 00 Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Mai előadásunk mottója:

Mai előadásunk mottója: Mai előadásunk mottója: Csak a munka fejti ki, csak az tartja fel a testnek és léleknek erejét; csak munka tesz hasznossá magunk és polgártársainkra nézve. (Deák Ferenc) ÁLLÁSKERESÉS INTERNETEN Felhívó

Részletesebben

- 2. rész - Kifogáskezelés Az ősi ellenség

- 2. rész - Kifogáskezelés Az ősi ellenség - 2. rész - Kifogáskezelés Az ősi ellenség Nagy Attila cikke 1. Mitől rettegnek az üzletkötők a legjobban? Hol hullik el a legtöbb üzletkötő? Mi az a munka, amit fóbiásan igyekeznek elkerülni, és ha lehet

Részletesebben

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Mire jó az önéletrajz? Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára. Mire jó az önéletrajz? A felnőtt önálló élethez szükségünk van egy fizető állásra. Az álláskereséshez szükség van egy önéletrajzra. Az önéletrajz egy olyan dokumentum, ami bemutat minket a munkaadó számára.

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A humánerőforrás gazdálkodás több területén magas szintű, korszerű és komplex szolgáltatás nyújtását célul kitűző KORMÁNYZATI SZEMÉLYÜGYI SZOLGÁLTATÓ ÉS KÖZIGAZGATÁSI KÉPZÉSI KÖZPONT

Részletesebben

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú

HRBEST pályázat. K&H videó selfie-állásinterjú HRBEST pályázat K&H videó selfie-állásinterjú a K&H Csoport stratégiája célunk, hogy megkönnyítsük ügyfeleink és munkatársaink mindennapjait felkészüljünk a digitalizációra reagáljunk a változó ügyféligényekre

Részletesebben

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT- FIÓKKAL NEM RENDELKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT- FIÓKKAL NEM RENDELKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT- FIÓKKAL NEM RENDELKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE DIGITÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉSE CÍMŰ KIEMELT PROJEKT KLEBELSBERG KÖZPONT 2018.03.01. Tisztelt Pedagógus! A örömmel

Részletesebben

Önéletrajz gyorstalpaló 2010.12.16. 1

Önéletrajz gyorstalpaló 2010.12.16. 1 Önéletrajz gyorstalpaló 2010.12.16. 1 Fogalmak Az önéletrajzok olyan multifunkcionális eszközök, melyek több különböző célt szolgálhatnak. tudományos és szakmai referenciák bemutatnak a személyzeti tanácsadóknál

Részletesebben

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb

Pozíció Helyszín Hirdető oldal Hirdető cég Weboldal Feladatkör. Feltételek. Munkaidő. Egyéb 2017.01.03 pénztáros Csergő Kft. http://www.csergoe.hu/ pénztárkezelés Szívesen vesszük megváltozott munkaképességűek (kerekesszékes munkatársak felvételéhez is adottak a körülmények), illetve pályakezdők

Részletesebben

Játékszabályzat. 2.3. Egy kód többszöri lekattintása nem növeli a játékban való részvételt, tehát egy kódot csak egyszer regisztrál a rendszer.

Játékszabályzat. 2.3. Egy kód többszöri lekattintása nem növeli a játékban való részvételt, tehát egy kódot csak egyszer regisztrál a rendszer. Játékszabályzat A Játékszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Central Média Csoport (1037 Budapest, Montevideo utca 9.) által szervezett, Két legyet egy csapásra elnevezésű játékra (a továbbiakban:

Részletesebben

Tudatos Karrierépítés szakkurzus

Tudatos Karrierépítés szakkurzus Tudatos Karrierépítés szakkurzus Kuti János Hallgatói Szolgáltató Iroda A kurzus célja A kurzus célja, hogy a hallgatók tudatosan kezeljék saját képességeiket, tervezett módon tudják kialakítani jövőjüket

Részletesebben

Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Oktatási Portál. Felhasználói segédlet

Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Oktatási Portál. Felhasználói segédlet DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet Készítette: Kocsis Zsolt 2015 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási

Részletesebben

FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK TÁJÉKOZTATÓ PROGRAMFÜZET a Centroszet Szakképzés-szervezési NKft.-nél

FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK TÁJÉKOZTATÓ PROGRAMFÜZET a Centroszet Szakképzés-szervezési NKft.-nél FELNŐTTKÉPZÉSI SZOLGÁLTATÁSOK PROGRAMFÜZET a Centroszet Szakképzés-szervezési NKft.-nél Készítette: Marosvölgyi Ágnes A készítés dátuma: Budapest, 2011.07.08. Jóváhagyás dátuma: Budapest, 2011.07.11. Némedi

Részletesebben

Tisztelt leendő vállalkozó, vállalkozás iránt érdeklődő!

Tisztelt leendő vállalkozó, vállalkozás iránt érdeklődő! Tisztelt leendő vállalkozó, vállalkozás iránt érdeklődő! Szeretne a tervezett vállalkozását kockázatok nélkül beindítani? Nyújtsa be jelentkezését tervezett tevékenységével A jól menő vállalkozásokért

Részletesebben

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk.

GO-HUMAN. Cégbemutató. A humánerőforrás a mi szakterületünk. Cégbemutató A humánerőforrás a mi szakterületünk. MUNKAERŐ-KÖLCSÖNZÉS Mi a munkaerő-kölcsönzés? A munkaerő-kölcsönzés a legelterjedtebb atipikus foglalkoztatási forma, melynek keretében a foglalkoztató

Részletesebben

BELÉPÉSI SZINT FELMÉRÉSE

BELÉPÉSI SZINT FELMÉRÉSE BELÉPÉSI SZINT FELMÉRÉSE A kidolgozandó képzés a jelöltek két csoportját célozza meg: tudományos intézmények tagjait, Vállalkozó/üzleti környezet tagjait. Az 1. modulban azt várjuk el a partnerintézményektől,

Részletesebben

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van:

Írta: Gömöry Kati. Ahhoz, hogy a hirdetésed magára vonja a figyelmet, legjobb, ha megszólítod a célcsoportodat. Ennek többféle módja van: 10 profitnövelő Facebook hirdetés tipp Karácsonyra Hirdetsz a Facebookon, de szeretnél még eredményesebb lenni? A titok a részletekben rejlik. Talán nem is sejted, milyen sok múlik azon, ha néhány dolgot

Részletesebben

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató

Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Telenor Magyarország MS Office 365 telepítési útmutató Tartalomjegyzék 1 MEGJEGYZÉS a.hu domainnel regisztrált ÜGYFELEK számára... 2 2 Bejelentkezés az O365 fiókba... 3 2.1 Az adminisztrátor felhasználói

Részletesebben

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú

Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál. Toborzás Kiválasztás - Interjú Humán Erőforrás Menedzsment a General Motors Powertrain Magyarországnál Toborzás Kiválasztás - Interjú HRM alapfeladata: a szervezet működéséhez szükséges megfelelő munkaerő-állomány biztosítása a vállalat

Részletesebben

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT- FIÓKKAL RENDELKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE

NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT- FIÓKKAL RENDELKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE NOTEBOOK ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ MICROSOFT- FIÓKKAL RENDELKEZŐ PEDAGÓGUSOK RÉSZÉRE DIGITÁLIS KOMPETENCIA FEJLESZTÉSE KIEMELT PROJEKT 2018.03.22. Tisztelt Pedagógus! A örömmel értesült arról, hogy Ön a

Részletesebben

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE

FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE FELHÍVÁS A PALLAS ATHÉNÉ GEOPOLITIKAI ALAPÍTVÁNY MUNKAKÖREINEK BETÖLTÉSÉRE A Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány pályázatot hirdet az Alapítvány munkaszervezete személyi állományának feltöltésére. Az

Részletesebben

Tanácsadók álláskeresési álmai. Dr. Budavári-Takács Ildikó - Csehné Dr. Papp Imola - Jekkel Orsolya

Tanácsadók álláskeresési álmai. Dr. Budavári-Takács Ildikó - Csehné Dr. Papp Imola - Jekkel Orsolya Tanácsadók álláskeresési álmai Dr. Budavári-Takács Ildikó - Csehné Dr. Papp Imola - Jekkel Orsolya Cél Megtalálni azokat a tényezőket, melyek befolyásolják a friss diplomások elhelyezkedési esélyeit. Ezek

Részletesebben

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája

Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Alkalmazotti/partneri regisztráció gyorshivatkozási kártyája Frissítve 2017. márciusban Tartalom Regisztráció... 2 E-mail-címének aktiválása... 9 Mobiltelefonszámának aktiválása... 9 Elfelejtette a felhasználói

Részletesebben

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board.

Új munkatársak megtalálása és megtartása. Hungary s leading job board. Új munkatársak megtalálása és megtartása Célok Toborzással kapcsolatos célok Jelentkezők- minőség és mennyiség Time to hire rövidítése Állásajánlatok elfogadási arányának a növelése Célcsoport Szakmailag

Részletesebben

JÁRTASSÁG A MUNKAERŐPIACI MUNKA- ÉS ÁLLÁSKERESÉSBEN. Készítette: Darja Galun, egyetemi végzettségű szociológus, Maribor, 2010.

JÁRTASSÁG A MUNKAERŐPIACI MUNKA- ÉS ÁLLÁSKERESÉSBEN. Készítette: Darja Galun, egyetemi végzettségű szociológus, Maribor, 2010. JÁRTASSÁG A MUNKAERŐPIACI MUNKA- ÉS ÁLLÁSKERESÉSBEN Készítette: Darja Galun, egyetemi végzettségű szociológus, Maribor, 2010. november TÁRGYALT TÉMAKÖRÖK FOGLALKOZÁSI PROFIL ÉS JÁRTASSÁG A MUNKAKERESÉSBEN

Részletesebben

A PROJEKTRŐL. www.mind-rural.ro

A PROJEKTRŐL. www.mind-rural.ro A PROJEKTRŐL Integrált turisztikai humánerőforrás-fejlesztés a vidéki foglalkoztatás növelése érdekében című projektünk a Humánerőforrás-fejlesztési Szektoriális Operatív Program 2007-2013 keretében valósul

Részletesebben

1. oldal, összesen: 29 oldal

1. oldal, összesen: 29 oldal 1. oldal, összesen: 29 oldal Bevezetõ AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ Program Az AXEL PRO Nyomtatványkitöltõ egy olyan innovatív, professzionális nyomtatványkitöltõ és dokumentum-szerkesztõ program, mellyel

Részletesebben

Összekötői regisztráció

Összekötői regisztráció Összekötői regisztráció Összekötő bárki lehet, aki ismeretségi körének szeretne jobb állást találni, valamint így saját magának kiegészítő keresetet biztosítani. Regisztráció Kattintson a főoldalon található

Részletesebben

Az adatkezelő: a Mercedes-Benz Hungária Kft. (Budapest, Váci út 96-98, 1133, "MBHU")

Az adatkezelő: a Mercedes-Benz Hungária Kft. (Budapest, Váci út 96-98, 1133, MBHU) ÁLLÁSPÁLYÁZÓK RÉSZÉRE SZÓLÓ RÖVID ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Az adatkezelő: a Mercedes-Benz Hungária Kft. (Budapest, Váci út 96-98, 1133, "MBHU") e-mail: adatvedelem-mbhu@daimler.com Az adatkezelés célja:

Részletesebben

Alapszintű számítástechnikai ismeretek pedagógusoknak 30 óra. Továbbképzési tájékoztató 2017.

Alapszintű számítástechnikai ismeretek pedagógusoknak 30 óra. Továbbképzési tájékoztató 2017. Alapszintű számítástechnikai ismeretek pedagógusoknak 30 óra Akkreditált pedagógus-továbbképzés Alapítási engedély nyilvántartási száma: 575-2/2017. (e-learning képzés) Továbbképzési tájékoztató 2017.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Köszönjük, hogy érdeklődik a cégünk által meghirdetett álláspályázat iránt. Kérjük, hogy mielőtt pályázatát elküldi részünkre, olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő

Munkaerőpiaci szervező, elemző Munkaerőpiaci szervező, elemző Személyügyi gazdálkodó és fejlesztő A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

A fejvadászat természetrajza. Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens

A fejvadászat természetrajza. Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens A fejvadászat természetrajza Dr. habil. Szretykó György tanszékvezető egyetemi docens A fejvadászat fogalma Hosszú múltra tekint vissza Ma: a külső forrásból történő toborzás egyik típusa Kemény G.: A

Részletesebben

A HITELESSÉG OTT KEZDŐDIK, AMIKOR AZ ÁLTALAD KIMONDOTT ÉRTÉKEKET A SAJÁT ÉLETEDBEN IS MERED KÖVETNI.

A HITELESSÉG OTT KEZDŐDIK, AMIKOR AZ ÁLTALAD KIMONDOTT ÉRTÉKEKET A SAJÁT ÉLETEDBEN IS MERED KÖVETNI. A HITELESSÉG OTT KEZDŐDIK, AMIKOR AZ ÁLTALAD KIMONDOTT ÉRTÉKEKET A SAJÁT ÉLETEDBEN IS MERED KÖVETNI. MEGKÜLÖNBÖZTETŐ ÜGYFÉLGONDOZÁS IGÉNYRE SZABOTT MEGOLDÁSOK INNOVATÍV TOBORZÁS KIMAGASLÓ JELÖLTGONDOZÁS

Részletesebben

SZÁMÍTÓGÉP AZ IRODÁBAN KÉPZÉSI PROGRAM

SZÁMÍTÓGÉP AZ IRODÁBAN KÉPZÉSI PROGRAM SZÁMÍTÓGÉP AZ IRODÁBAN KÉPZÉSI PROGRAM a Felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. tv. 12. (1) bekezdésének megfelelően. A képzési program Megnevezése Nyilvántartásba vételi száma Számítógép az irodában

Részletesebben

ÁLLÁS HIRDETÉSI ADATLAP

ÁLLÁS HIRDETÉSI ADATLAP ÁLLÁS HIRDETÉSI ADATLAP MUNKAKÖ R ADATAI: *Munkakör/beosztás megnevezése: *Az intézmény megnevezése, ahol a munkavégzésre sor kerül: (szervezeti egység megnevezése - kar, intézmény, szak) **Munkakör betölthetőségének

Részletesebben

A jelentkezésbe kérjük beírni a megváltozott munkaképesség ÖEK százalékát és a következő felülvizsgálat idejét.

A jelentkezésbe kérjük beírni a megváltozott munkaképesség ÖEK százalékát és a következő felülvizsgálat idejét. 2016.09.28 pénztár host és hostess Maglód(Pest-megye) Work Force Kft. http://workforce.hu/ http://www.cvonline.hu/megvaltozott-munkakepessegumunkavallalokat-keresunk-partnerunk-reszere-reszmunkaidos-penztarhostess-munkakorbe

Részletesebben

10+1 TIPP a profi Linkedin Profilhoz tetőtől talpig

10+1 TIPP a profi Linkedin Profilhoz tetőtől talpig 10+1 TIPP a profi Linkedin Profilhoz tetőtől talpig FENTRŐL LEFELÉ VÉGIG MEGYEK A LINKEDIN PROFILON ÉS 9 KIMAGASLÓAN FONTOS TIPPET OSZTOK MEG ITT. MAJD A 10-IK & 10+1-IK TIPPEL VISSZATÉREK A PROFILE TETEJÉRE.

Részletesebben

5. A LINKEDIN. A Linkedin

5. A LINKEDIN. A Linkedin 5. A LINKEDIN A Linkedin a világ legnagyobb üzleti közösségi honlapja. 2002 decemberében alapították és 2003. május 5-én indították el. Alapítói a Pay Paltól, az ebay-től, Google-től, Yahoo!-tól érkeztek.

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ÁLLÁSRA PÁLYÁZÓK RÉSZÉRE Köszönjük, hogy érdeklődik a cégünk által meghirdetett álláspályázat iránt. Kérjük, hogy mielőtt pályázatát elküldi részünkre, olvassa el figyelmesen az

Részletesebben

JOB Klub Álláspiaci kulisszatitkok

JOB Klub Álláspiaci kulisszatitkok JOB Klub Álláspiaci kulisszatitkok Hogyan és mit is csinálunk? Pályázati anyag: önéletrajz + motivációs levél +? Önéletrajz : lehet 1 oldalnál hosszabb? Kulcsszavak használata Tömör és átlátható, ne a

Részletesebben

Álláskeresés. Aktív. Passzív. Munkaügyi kirendeltség Álláshirdetések böngészése Újságban Neten Mindenhol Ismerősök mozgósítása

Álláskeresés. Aktív. Passzív. Munkaügyi kirendeltség Álláshirdetések böngészése Újságban Neten Mindenhol Ismerősök mozgósítása Aktív Passzív Munkaügyi kirendeltség Álláshirdetések böngészése Újságban Neten Mindenhol Ismerősök mozgósítása Bejelentkeztem a munkanélküli központban szóltam anyámnak Megfelelő állásajánlat Jogi értelmezés

Részletesebben

A nonverbális kommunikáció és a metakommunikáció A nonverbális kommunikáció jelentősége, értelmezése A nonverbális kommunikáció csatornái

A nonverbális kommunikáció és a metakommunikáció A nonverbális kommunikáció jelentősége, értelmezése A nonverbális kommunikáció csatornái 1/A Önnek egy Rt. kereskedelmi üzletkötőjével kell találkoznia, előzetesen egyeztetnie kell vele a szerződéskötés feltételeit, és a megállapodás, egyeztetés után elő kell készítenie a szerződést. Ismertesse

Részletesebben

AZ ELSŐ EURES-ÁLLÁSOD

AZ ELSŐ EURES-ÁLLÁSOD AZ ELSŐ EURES-ÁLLÁSOD Gyakran ismételt kérdések Általános rész Hol tájékozódhatok Az első EURES-állásod -ról? Az információk letölthetők az EURES portálról: http://eures.europa.eu vagy az Europa portálról:

Részletesebben

IMPC Personnel Hungária Kft. Álláskeresési irányzatok 2016

IMPC Personnel Hungária Kft. Álláskeresési irányzatok 2016 Álláskeresési irányzatok 2016 1 A szakemberpiac az elmúlt időszakban jelentősen átalakult, a vállalkozások mind gyakrabban szembesülnek a gyártóipari szegmensben tapasztalható szakember hiánnyal. A megváltozott

Részletesebben

Emberi erőforrás menedzsment

Emberi erőforrás menedzsment Emberi erőforrás menedzsment Toborzás - Álláskeresés Dr. Gyökér Irén BME Részidős Mesterképzés 2014 tavasz 55-62 Vázlat A hiány betöltésnek módozatai A kiválasztás folyamata A toborzás célja módszerei

Részletesebben

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------- A KiallitasAjanlo.hu programajánló weboldal szolgáltatásai Érvényes 2013.09.01-től visszavonásig Szolgáltatásaink a weboldal látogatóinak ingyenes Kiállítás- és programlista fókuszál, de megtalálhatók

Részletesebben

GVK_Munkaerőpiac_2011

GVK_Munkaerőpiac_2011 Jelentéskészítő, GVK_Munkaerőpiac_0 GVK_Munkaerőpiac_0 Válaszadók száma = 8 Felmérés eredmények Jelmagyarázat Válaszok relatív gyakorisága Átl. elt. Átlag Medián Kérdésszöveg Bal pólus Skála % 0% 0% 0%

Részletesebben

AZ ELSŐ EURES-ÁLLÁSOD

AZ ELSŐ EURES-ÁLLÁSOD AZ ELSŐ EURES-ÁLLÁSOD Gyakran ismételt kérdések Általános rész Hol tájékozódhatok Az első EURES-állásod -ról? Információk az EURES portálon találhatók az alábbi címen: http://eures.europa.eu vagy az Europa

Részletesebben

Első belépés az Office 365 rendszerbe

Első belépés az Office 365 rendszerbe Első belépés az Office 365 rendszerbe Az Office 365 rendszerbe való első belépéshez szükséges hozzáférési adatokat a rendszergazdától emailben, telefonon, vagy papír alapon kapja meg. Ilyen formátumú adatok

Részletesebben

Emberi erőforrás menedzsment

Emberi erőforrás menedzsment Emberi erőforrás menedzsment Toborzás - Álláskeresés Dr. Gyökér Irén BME Részidős Mesterképzés 2017 tavasz 55-62 Vázlat A hiány betöltésnek módozatai Toborzás a kiválasztás folyamatában A toborzás célja

Részletesebben

Dramatic Changes. Résztvevői kézikönyv

Dramatic Changes. Résztvevői kézikönyv Dramatic Changes Résztvevői kézikönyv 2016 www.dramatic-changes.eu "Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. A kiadvány a szerzők nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság

Részletesebben

Az ActiveX beállítása

Az ActiveX beállítása Az ActiveX beállítása Windows XP, Vista és Windows 7 operációs rendszeren 1(9) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 3 3. Operációs rendszer követelmények... 3 4. Az ActiveX-ről...

Részletesebben

Saját mail szervert használó Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra

Saját mail szervert használó Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra Saját mail szervert használó Ügyfelek postafiókjainak áttétele Virtualoso email szolgáltatásra Fontos megjegyzések A lépéseken sorban végighaladva postafiókunk teljes és tökéletes beállítását érhetjük

Részletesebben

Hogyan zajlik egy felvételi interjú, hogyan lehet rá felkészülni? Dr. Szegő Annamária Apáti László

Hogyan zajlik egy felvételi interjú, hogyan lehet rá felkészülni? Dr. Szegő Annamária Apáti László Hogyan zajlik egy felvételi interjú, hogyan lehet rá felkészülni? Dr. Szegő Annamária Apáti László 15 másodperced van, hogy észrevegyenek Nagyjából ennyi időd van az életrajzoddal meggyőzni egy közvetítőt,

Részletesebben

Testreszabott online kommunikációs megoldások

Testreszabott online kommunikációs megoldások Testreszabott online kommunikációs megoldások A PROFESSION SZÁMOKBAN NÉZD EZT A RENGETEG SZÁMOT AMIÉRT VÉRT IZZADTUNK Amíg nem számszerűsítjük, a hatékonyság is csak egy jól csengő ígéret. Percenként történik

Részletesebben

Az OPN2001 telepítése és használata

Az OPN2001 telepítése és használata Az OPN2001 telepítése és használata Tartalomjegyzék A meghajtó telepítése 2 A scanner csatlakoztatása 3 OPN2001 USB-csatlakozó 3 A scanner leolvasása 3 Az OPN2001 scanner 4 Használat 4 Funkciók 5 Problémamegoldás

Részletesebben

Bowen technika a babák és gyerekek szemszögéből 2.

Bowen technika a babák és gyerekek szemszögéből 2. 2. Bowen technika a babák és gyerekek szemszögéből 2. Mikor forduljunk Bowen alkalmazóhoz? Az élet kezdetét fizikális értelemben a fogantatástól számítjuk. Ha már itt akadállyal szembesülünk, a holisztikus

Részletesebben

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére.

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére. A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: Kisvárda és vonzáskörzete Foglalkoztatás jellege:

Részletesebben

Személyes életút - vonatút. Múlt. Jelen. Helyzetelemzés SWOT analízis. Jövő Célkitűzések

Személyes életút - vonatút. Múlt. Jelen. Helyzetelemzés SWOT analízis. Jövő Célkitűzések Múlt Személyes életút - vonatút Jelen Helyzetelemzés SWOT analízis Jövő Célkitűzések Az önéletrajz bevezetése előtt tisztába kell jönnöd magaddal és céljaiddal. Ezért fontos, hogy tudd: Az állás, aminek

Részletesebben

- A megyei igazgató pénzügyi-gazdasági jellegű döntéseinek szakmai előkészítése, támogatása;

- A megyei igazgató pénzügyi-gazdasági jellegű döntéseinek szakmai előkészítése, támogatása; A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet gazdasági vezető munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szervezete

Részletesebben

Miért az EFEB Akadémia által szervezett közbeszerzési referens akadémia tanfolyam a legjobb választás az Ön számára?

Miért az EFEB Akadémia által szervezett közbeszerzési referens akadémia tanfolyam a legjobb választás az Ön számára? Tanfolyami összefoglaló Tervezett kezdés: Ütemezés: Időtartam: Helyszín: Tanfolyami napok: Oktatás díja egy összegben: Folyamatos indulás A tanfolyam a jelentkezést követően azonnal kezdhető! E-learning

Részletesebben

I V. F E LN Ő T T O K T AT ÁS

I V. F E LN Ő T T O K T AT ÁS I V. F E LN Ő T T O K T AT ÁS 4.1. Cím: Csapatépítő és együttműködést fejlesztő tréning A csoport tagjai tudatosan foglalkoznak a csoport állapotával, fejlődésével. Megtapasztalják saját és társaik szerepét

Részletesebben

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ 1. Jelen Adatvédelmi Tájékoztató célja: A jelen Adatvédelmi Tájékoztató célja, hogy a jelen tájékoztató 2. pontjában felsorolt adatkezelő társaságok (a továbbiakban: Adatkezelők)

Részletesebben

Digitális írástudás kompetenciák: IT alpismeretek

Digitális írástudás kompetenciák: IT alpismeretek Digitális írástudás kompetenciák: IT alpismeretek PL-5107 A továbbképzés célja: A program az alapvető számítógépes fogalmakban való jártasságot és a számítógépek alkalmazási területeinek ismeretét nyújtja

Részletesebben

PÁLYÁZAT. A Magyar Evezős Szövetség pályázatot hirdet Felnőtt Szövetségi Kapitány pozíció betöltésére a következő olimpiai ciklusra:

PÁLYÁZAT. A Magyar Evezős Szövetség pályázatot hirdet Felnőtt Szövetségi Kapitány pozíció betöltésére a következő olimpiai ciklusra: PÁLYÁZAT A Magyar Evezős Szövetség pályázatot hirdet Felnőtt Szövetségi Kapitány pozíció betöltésére a következő olimpiai ciklusra: Pályázati feltételek és elvárások: Pályázatot nyújthat be minden büntetlen

Részletesebben

http://www.btk.mta.hu/images/mta%20btk_plyzati%20elad.pdf

http://www.btk.mta.hu/images/mta%20btk_plyzati%20elad.pdf AKTUÁLIS ÁLLÁSHIRDETÉSEINK 1. Pályázati előadó MTA Bölcsészettudományi Kutatóközpont http://www.btk.mta.hu/images/mta%20btk_plyzati%20elad.pdf 2. Helyettesítő Oktató Tanító, tanári diplomával rendelkező,

Részletesebben

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál

Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál 1. Regisztráció és belépés felhasználói kézikönyv A Közigazgatási Továbbképzési és Vizsgaportál internetes elérhetősége: nke.hu/portal/login.seam https://tvp.uni-

Részletesebben

PE-GTK végzettek munkaerő-piaci helyzete

PE-GTK végzettek munkaerő-piaci helyzete Ad hoc jelentés PE-GTK végzettek munkaerő-piaci helyzete 2014. augusztus 7. Készítette: Gadár László Pannon Egyetem Projekt megnevezése: Zöld Energia - Felsőoktatási ágazati együttműködés a zöld gazdaság

Részletesebben

AUDI HUNGARIA KARLSRUHE ÖSZTÖNDÍJ (2019/20)

AUDI HUNGARIA KARLSRUHE ÖSZTÖNDÍJ (2019/20) AUDI HUNGARIA KARLSRUHE ÖSZTÖNDÍJ (2019/20) Az Audi Hungaria ösztöndíjat hirdet a BME két tannyelvű (magyar német) gépészmérnök, mechatronikai mérnök, villamosmérnök és mérnök informatika szakos hallgatói

Részletesebben

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére.

A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére. A Magyar Vöröskereszt Szabolcs-Szatmár- Bereg Megyei Szervezete pályázatot hirdet a területi vezetői munkatárs munkakör betöltésére. Munkavégzés helye: Nyírbátor és vonzáskörzete Foglalkoztatás jellege:

Részletesebben

Cvonline.hu Profil kereső

Cvonline.hu Profil kereső Cvonline.hu Profil kereső A Cvonline.hu profil keresőjével egyszerűen, gyorsan és hatékonyan találhat rá a megfelelő jelöltekre! Hogyan működik? Az új profil kereső egy szemantikus keresési technológián

Részletesebben

MEC gyakornoki program

MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program MEC gyakornoki program 10 éve indítottuk el gyakornoki programunkat, melynek legfőbb célja, hogy olyan tehetségeket fedezzünk fel, akikre a diploma után is számíthatunk. Miért az

Részletesebben

Benkovics Dóra AZ ÓBUDAI EGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KELETI KÁROLY GAZDASÁGI KAR HALLGATÓI RÉSZÖNKORMÁNYZAT

Benkovics Dóra AZ ÓBUDAI EGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KELETI KÁROLY GAZDASÁGI KAR HALLGATÓI RÉSZÖNKORMÁNYZAT Benkovics Dóra P Á L Y Á Z A T AZ ÓBUDAI EGYETEM HALLGATÓI ÖNKORMÁNYZAT KELETI KÁROLY GAZDASÁGI KAR HALLGATÓI RÉSZÖNKORMÁNYZAT Érdekvédelmi ügyekért felelős koordinátor POZÍCIÓJÁNAK BETÖLTÉSÉRE BUDAPEST,

Részletesebben

A FELVÉTELI ELJÁRÁS IDŐPONTJAI, HATÁRIDŐK

A FELVÉTELI ELJÁRÁS IDŐPONTJAI, HATÁRIDŐK A FELVÉTELI ELJÁRÁS IDŐPONTJAI, HATÁRIDŐK a 2014/2015-ös tanévre jelentkezőknek Október 15. A középiskoláknak meg kell határozniuk tanulmányi területeik belső kódjait (régen: tagozatkód)*. NYÍLT NAPOK

Részletesebben

INNOVATÍV MEGOLDÁS A MUNKAERŐPIACON

INNOVATÍV MEGOLDÁS A MUNKAERŐPIACON MUNKALEHETŐSÉG MINDENKINEK INNOVATÍV MEGOLDÁS A MUNKAERŐPIACON www.mumi.hu ugyfelszolgalat@mumi.hu A Munkalehetőség Mindenkinek Kft., vagyis, az Álláskeresők Szakmai Képviselete működése és filozófiája

Részletesebben

Szakmai összefoglaló Munkavállalási készségeket fejlesztő tréning

Szakmai összefoglaló Munkavállalási készségeket fejlesztő tréning Munkavállalási készségeket fejlesztő tréning A tréning célja: Cél: a hallgatók munkaerőpiaci integrációjának elősegítése - előkészítése. Cél ezen túl egyrészt, hogy a résztvevők munkavállaláshoz, álláskereséshez

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

Motivációs levél mint pályaorientációs eszköz

Motivációs levél mint pályaorientációs eszköz Motivációs levél mint pályaorientációs eszköz - Workshop terv - Eszközszükséglet: Kinyomtatott feladatlapok Korosztály: középiskolás diákoknak, elsősorban 10. évfolyamtól (fakultációválasztás, az érettségi

Részletesebben

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre

Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Így gyakorold a nyelvet! 8 tipp a kávészünetre Kevés az időd, de szeretnéd nyelvtanulásra fordítani a kisebb és nagyobb szüneteidet? Nem akarsz a rövid szüneteidben is a számítógép előtt ücsörögve nyelvleckéket

Részletesebben

Pozíció: Értékesítést támogató asszisztens

Pozíció: Értékesítést támogató asszisztens Pozíció: Értékesítést támogató asszisztens A fiatal, 2012. decemberében alapított, Open cégcsoporthoz tartozó, győri központú OpenOnline Kft. dinamikus fejlődése megkívánja, hogy 2016. őszén elindítsuk

Részletesebben

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet

Eötvös Loránd Tudományegyetem. a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet 1 / 5 2017. 06. 12. 15:51 Eötvös Loránd Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. alapján pályázatot hirdet Eötvös Loránd Tudományegyetem Kancellária, Informatikai

Részletesebben