9/11-ES TÁMADÁS A TESTED ELLEN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "9/11-ES TÁMADÁS A TESTED ELLEN"

Átírás

1 Garatált Fogyás Bt. Összeállította: Katona Zoltán

2 Nyilatkozat A Zsírégetés Harcosai nem vállal felelősséget az itt olvasott információk rossz felhasználásáért. Ezek az információk arra szolgálnak, hogy Téged Kedves Olvasó ellássanak hasznos információkkal ez egészséggel, és jóléttel kapcsolatban, a méregtelenítést előtérbe helyezve. Figyelembe véve az esetleges lefogyási szándékodat. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a tanácsoknak az alkalmazása esetén, ha szükségesnek érzed mindeképpen konzultálj háziorvosoddal. A tanulmányban található linkek arra szolgálnak, hogy ne kelljen többet keresgélned a neten hatásos dolgokat az egészségeddel, lefogyásoddal és a méregtelenítéseddel kapcsolatban. Most is igaz, hogy a következő néhány oldalt alaposan, szóról szóra olvasd el, mert a gondolatok egymásra épülnek és... mire az anyag végére érsz, meg fogod érteni miért szükséges a rendszeres méregtelenítés föleg ha fogyni akarsz végre! Ez a tanulmány azonban nem egy méregtelenítő program, ezzel szemben rengeteg használható, kiprobált ötlettel foglak ellátni. Ebben a tanulmányban található információk nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy felismerd az igazán jó méregtelenítést az eredményes fogyókúrád és egészséged érdekében. Most hallasz rólam először? Katona Zoltán vagyok, a Zsírégetés Harcosai Életmód szakértője, igazán fogyni akaró nőknek és férfiaknak tanítva segítek megmutatni az utat arra, hogyan fogyjanak le könnyedén éhhezés és szenvedés nélkül. Mindezt úgy, hogy életük végéig egy aktív életet tudjanak élni visszahízás nélkül óta egész jól haladunk... Bővebben, ha érdekel itt olvashatsz: rcosai.hu/kik-vagyunk/

3 Miért írtam ezt a tanulmányt? Manapság több ezer eddig nem látott méreganyagnak vagyunk kitéve az ivóvizünk, az ételeink által, amik gyorsabban behatolnak szöveteinkbe, minthogy megszüntessük hatásukat. Mindegyikük egészségügyi kockázatot jelent, de keveset tudni arról, hogy hogyan hatnak egymásra és befolyásolják szervezetünket. Nehézfémek és környezeti vegyi anyagok, amik befolyásolják egyes hormonjaink működését. Csapdába esnek az emberi testben nagyobb koncentrációban, mint bármikor a történelem során. Vér- és zsírmintákból igazolták mindezt kutatók. Minden egyes szervünk érintett lehet. A méregtelenítés egy módszer, ami helyreállítja az egészségünket különböző technikákat alkalmazva. Mindezt egyetlen egy cél érdekében, hogy kiutasítsa a mérgeket a testünkből, kitisztítsa a vérünket és új, egészséges szöveteket építsen. Mindezzel elősegítve a lefogyásodat és a szerveid helyes müködését. Kettős küldetés egy guruval! Az ember életében számtalanszor következnek be olyan események, melyek megváltoztatják nézetüket bizonyos dolgokról. Így sodorva egy jobb irányba, és ezáltal sorsdöntő eseménynek számítanak.

4 Számomra egy ilyen esemény volt, amikor is egy véletlen során megismerkedtem dr. Lepény Éva orvos, természetgyógyásszal, aki számomra egy igazi guru*. (*Mester, tanító magyarban is meghonosodott buddhista kifejezése.) Miért hívom gurunak? Mint már bizonyosan ismersz, így tudod rólam, hogy a Zsírégetés Harcosai elindulásakor semmilyen képesítéssel nem rendelkeztem. Nekem csakis gyakorlati tapasztalatom volt, mely elmélet megismerésében dr. Lepény Éva segített, tanított. Rájöttem, hogy egy jó mozgás és a táplálkozás meggyorsítja és garantálja a fogyást, de hogy szenvedés és visszahízás nélküli legyen, ahhoz két nagyon fontos tényező szükséges még. És erre dr. Lepény Éva világított rá, melyek közül az egyik szükséges eszköz a méregtelenítés volt. Elmagyarázta és példákon, esettanulmányokon keresztül levezette, hogy bizonyos esetekben, így a lefogyásnál is miért egy méregtelenítéssel kell kezdeni. Ennél még fontosabb volt, hogy milyen méregtelenítést kell követni és azt hogyan kell jól végrehajtani, hogy a célját elérje. Visszaülve az iskolapadba megtanultam a méregtelenítés alapjait, testem méregtelenítő összetett és bonyolult rendszerét, melyből most a legfontosabb dolgait szeretném Veled

5 Kedves Olvasó a mai napon megosztani Tehát így jutottam el többek között odáig, hogy miért van nagy szükség a lefogyás és az utána folytatott egészséges életmódhoz egy jó, megbízható visszatérő méregtelenítésre. Magam is kipróbáltam egy kidolgozott kúranapló szerint elvégzett méregtelenítést, melyet követően csodálkoztam rá, hogy milyen hatalmas ereje van a bennünk felgyülemlett méreganyagoknak. Mint mikor tavasszal kinyitod az ablakot és betódul az a rengeteg friss, erőteljes illat, lágy szellő, és simogató napsütés, úgy érzetem én is magam. A tanulmányban leírt 8 dolog miatt végzek saját magam is évente 2 méregtelenítő kúrát, és Neked is csak ajánlani tudom. Azt is megtudod pontosan, hogy miért, de addig is elmesélem, hogy dr. Lepény Évával történt beszélgetéseink során megdöbbentem, hogy Éva a modern orvostudományt hogyan párosítja és hozta összhangba az ősi természetgyógyászattal. Közérthető nyelven elmagyarázva számomra, mint laikusnak betekintést nyertem szaktudásának kicsiny részleteibe is. Ekkor szembesültem, hogy óriási áttekintése van nemcsak a hagyományos, hanem az alternatív gyógyászatban is, ráadásul annak egyik nagyon sajátos részében. Találkozásunk sorsdöntő volt mindkettőnk számára. Így most szeretném megosztani Veled azokat a méregtelenítéssel kapcsolatos hasznos dolgokat, melyeket fontosnak tartok, hogy mindenképpen megismerj.

6 Ezzel elősegítve, hogy jó döntést hozz (nem csak) a lefogyásod, egészségeddel, életettedel kapcsolatban, mely egy hosszú, szövődményektől menetes életet eredményez, melyet Te is megérdemelsz. Ennek a tanulmánynak a célja, hogy rávilágítsak a méregtelenítés veszélyeire és annak fontosságára. Életünkben, így testünkben semmi sem történik véletlenül, minden bennünket ért jó, vagy rossz dolog értünk van. Ha rossz dolog történik, az egy figyelmeztetés egy komolyabb dologra, hogy figyelj oda jobban magadra. Vegyük például, hogy hiába csinálsz Te bármit, egyszerűen nem tudsz lefogyni. Ekkor a tested küld Neked egy figyelmeztetést, egy JELZÉST, hogy vedd már végre észre, hogy rossz úton haladsz és változtatni kell az életeden. Ezt észre kell venned, mert ha nem így teszel, szörnyű évek várnak rád. De nem Rád, mert Mivel alapjába véve minden egyes ember a földön ugyanúgy van felépítve, így méregtelenítő rendszerünk is ugyanúgy működik, mely meggátolhatja a lefogyásodat, vagy ami még ennél is rosszabb, hogy elősegíti a különböző betegségek kialakulását.

7 Emlékszel, amikor megvetted az első mobiltelefonodat? Kaptál hozzá használati utasítást képekkel illusztrálva, melyet egész este böngésztél, végigolvastad és utána tökéletesen tudtad használni a telefonod. Ha nem így tettél, akkor nem működött és kérted ismerősöd vagy valamely családtagod segítségét, ami lehetséges, hogy így utolólag ciki is volt. Emlékeszem, kezdetben a használati utasítások több oldalasak voltak. Manapság mi történik? Veszel egy új telefont és legjobb esetben is csak átlapozod a pár oldalas kézikönyvet és már használod is. Születésünkkor azonban nem kaptunk semmilyen kézikönyvet, amit áttanulmányozva megfelelően tudnánk használni testünket. Szükségessé vált egy a Testünk működését bemutató leírás. Ebben szeretnék ma segíteni: Mivel a mai emberek teljesen elfelejtették, amit esetleg tanultak biológiaórán, így teljesen ismeretlen testük megfelelő működése. Kedves Olvasó, Te vajon emlékszel a 8. osztályban vagy netalántán a középiskolában tanultakra? Megnyugtatlak, minimális tudásanyag szól a könyvekben a méregtelenítésről - szinte csak érintőlegesen.

8 De tudom, hogy Te nem azok közé az emberek közé fogsz tartozni, akik nemtörődömségük révén meggátolják, hogy testük egészségesen, jól működjön! Ezzel pedig nem mást elérve, minthogy megakadályozod, megnehezíted, sőt, ellehetetleníted a lefogyásodat és a betegségek kialakulását pedig elősegíted. Hogyan néz ki jelenleg egy középkorú átlag magyar ember szervezete? Egy kép mely téged is jellemez? A mozgásszegény életmód következményeként a szív- és érrendszer nincs megfelelően karbantartva (Te már tudod, hogy ebben segít Számodra a ZSH Mozgás). Nagy a valószínűsége, hogy valamekkora túlsúllyal is rendelkezik. A több évtized óta tartó magyaros helyetlen táplálkozás miatt emésztőrendszere túlterhelt, a vastagbélben rothadó, megemésztetlen maradékok nehezítik a táplálék felszívódását, így többek között lelassuló anyagcserét eredményez. Ezen rothadó anyagokból rengeteg mérgező bomlástermék szívódik vissza, ezzel is nehezítve a kiválasztó rendszer működését. A vér összetevőinek aránya megváltozik, ph értéke a savas irányba tolódik el. Az állandó stressz miatt az idegrendszered kimerült. Az egész ember életére, életminőségére rányomja a bélyegét a fizikai testének ez a sanyarú állapota. Így vezet egyenes út a krónikus elhízáshoz és a legkülönfélébb betegségek megjelenéséhez.

9 De itt olvasod most a megoldást, hogy ezt a borzalmasan visszataszító jövőképet megváltoztasd egy méregtelenítésssel. Nézzük mit is jelent? A méregtelenítés egy normál testi folyamat az ételekből, vízből, levegőből vagy bőrünkön át beszivárgott mérgektől való megszabadulás. Ez a testünk egyik alapvető automatikus funkciója kellene, hogy legyen, de a mai világban a szervezetünk és a szerveink, amik egykor képesek voltak kitisztítani a méreganyagokat mára túltöltődtek és eldugultak. Ezért számos nemkívánatos anyag marad a szöveteinkben sok tünetet és betegséget okozva. Hogyan jutnak a szerevzetünkbe a mérgek? A mérgek elsősorban a következő módon kerülnek a szervezetbe: 1. Evéssel és ivással. 2. Drogfogyasztással és dohányzással. 3. A környezeti és rossz munkahelyi levegő belélegzésével. 4. A terhes anya testéből a magzatba. 5. Szeretkezéssel és csókolózással. 6. Rovarcsípéssel és parazitákkal.

10 7. A bőr károsodásával, és úgy, hogy a mérgek a bőrön keresztül bejutnak a szervezetbe. 8. A szájüregben lévő fogászati anyagok kopásával és oxidációjával. A következő oldalon szükségesnek tartom röviden átvenni a felsoroltakat: 1. Az ételek és italok mérgei Nemrég kiszámolták, hogy 60 aktív év alatt kb. 60 köbméter étel kerül az emberbe. Összehasonlításképpen: ez olyan étel- és italmennyiség, amely teljesen megtöltene egy átlagos nappali szobát. Helytelen lenne feltételezni, hogy a szervezet mindezt hasznosítja, s hogy a hulladék távozik a szervezetből. Az élelem egy része változatlanul vagy átalakulva lerakódik szervezetünkben és ott is marad. 2. Drog és cigaretta Ez a kérdés valószínűleg nem szorul különösebb magyarázatra. Az alkalmi kábítószer-fogyasztás és dohányzás is súlyos egészségkárosodáshoz vezethet.

11 3. A levegő és a szennyezett munkakörnyezet A tüdővel lélegezzük be a levegőt, amelyből a szervezet a vér oxigénellátásához szükséges oxigént vonja ki. A levegőben azonban vannak mérgező anyagok is, amelyek a légutak és a tüdő nyálkahártyáján rakódnak le és elterjednek az egész testben. A légzéssel számos fertőzés kerül a szervezetbe. 4. A terhes nő hatása a magzatra Rendkívül fontos, hogy az anya méhe mennyire tiszta környezetet tud teremteni az új élet számára. Általában érvényes, hogy az anya szervezetében található valamennyi méregterhelés átterjedhet a gyermekre is. 5. A nemi érintkezés és csókolózás A férfi és a nő nemi szerveinek nyálkahártyáján keresztül számos jellegzetes fertőzés juthat át. A legjobb megelőzés a hűség. 6. Rovarcsípés, paraziták Nagyon lényeges fertőzésforrás. Magyarországon a kullancscsípés a legjelentősebb, amely során a borreliózis baktériumai és az agyhártyagyulladás vírusa terjed. De a következő rovarok légy, szúnyog, bögöly is okozhat fertőzést.

12 7. Bőrsérülés és mérgező anyagok bekerülése a szervezetbe A bőr egyik legfontosabb feladata, hogy megvédje az ember belső környezetét a káros külső éghajlati hatásoktól meleg, hideg, nedvesség, és attól, hogy a mérgező és fertőzést okozó anyagok bekerüljenek a szervezetbe. A bőr sérülésekor a sérült szövet is megfertőződhet. 8. A fogászati anyagok kopása és oxidációja a szájüregben A fogtömés főleg a fémek és vegyületei a méregtelenítésen alapuló gyógyítás szempontjából szintén kockázatot jelent. A szájüregben kopás következtében leválnak a fogászati anyagok és oxidjainak nagyon finom részecskéi. A nyállal együtt lenyelhetjük őket, a gyomorba kerülnek, és innen eljutnak a szervezet minden részébe majd lerakódnak. Ezután, még kérdés lehet, hogy Miért méregteleníts? Mivel a fenti toxikus (mérgező) anyaggal telítődnek a szöveteid, az antioxidánsok és ásványi anyagok csökkennek, az immunrendszered kiesik egyensúlyából. Ennek eredményeképp tapasztalhatsz ízületi gyulladásokat, bélgyulladást, asztmát, krónikus fáradtságot, emésztési problémákat, többszörös allergiát, candidát, és gyógyszerallergiát.

13 Hormonkárosító növényvédő szerek és szennyező anyagok okozhatnak hormon problémákat, alacsony spermiumszámot, születési rendellenességeket, halvaszületést, mellrákot és pszichológiai rendellenességeket. Amierika áll az élen vagy Kína? Nemrégiben olvastam egy tanulmányt, melyben az állt, hogy becslések szerint csak Amerikában 125 millió ember szenved valamilyen méreganyag okozta krónikus betegségben. (Amerika lakosságának 40%-ról beszélünk, sajnos Magyarországon se jobb a helyzet) Az orvostudomány jelentősen előrehaladt az akut állapotok kezelésében, de a krónikus állapotoknál még nagyon le vannak maradva. Kutatók és természetgyógyászok kimutatták, hogy ha segítjük a szervezetünk természetes méregtelenítő rendszerét, akkor sok krónikus betegség kialakulását előzhetjük meg. Néhány újabb kutatás kimutatta, hogy a méreganyagok a szervezetünkben gyulladásokat okozhatnak, amiktől a tüneteink rosszabbodhatnak. És a méregtelenítés tényleg működik? A médiák a legújabb kutatásokról azt sugallják, hogy a méregtelenítés nem működik. Mindezt szokásos reklámkapányokba bújtatott népbutításokkal. Azt is elmodom, hogy miért, azonban addig is nézzük mi is történik manapság a médiában.

14 A méregtelenítő programok, melyeket példaként emlegetnek a médiákban csak 1-2 naposak, és a követett programok eredete nem nyomonkövethető, nem ellenőrzött. Azt azonban tudnod kell, hogy 1-2 napnál több időbe telik, míg az évek alatt összegyűlt méreganyagok kitisztulnak a szervezetünkből. Tudod ez olyan, mint a fogyás. A zsírszöveteket se egyik napról a másikra növesztetted, így azok lefogyása is időbe telik. De térjünk vissza alap témánkra, a méregtelenítésre. Először is, a legújabb kutatásokban említett vizsgálatban 10 egészséges önkéntest vizsgáltak meg. Ahhoz, hogy statisztikailag meggyőző eredményt érjenek el, ennél jóval nagyobb csoportot kell vizsgálni. Másodszor, csak egy ismert májméregtelenítő módszert teszteltek, és az összes önkéntes személy normális értékekkel rendelkezett már a kísérlet elején is. Aligha meglepő tehát, hogy a kúra nem tudott javítani ezeken az egyébként is jó értékeken. Harmadszor, vesefunkciókat teszteltek egy olyan anyagot használva (kreatinin mérésével), ami rutinszerűen ürül a vesékből. Egyik alanynak sem volt semmilyen rendellenessége, így szintén nem mértek javulást. Negyedszer, az alumínium szintet mérték a vérben mind az úgynevezett kúra előtt és után. A vizsgált egyének a kúra

15 közben elkerülték a teát, kávét, cukrot, feldolgozott élelmiszereket, a búza és tejtermékeket. Az olyan fémek vérben lévő koncentrációját, mint az alumínium egyszerűen azzal is lehet csökkenteni, hogy elkerüljük az olyan ételeket, amiket alufóliába csomagoltak, vagy speciális táplálékkiegészítőket szedünk, amik arról híresek, hogy lecsökkentik a vér alumínium tartalmát. Ismételve ne várjunk egy ilyen diétától sok különbséget pár nap alatt. Összegezve, egyszerűen ez nem egy jó kutatás volt 9/11-es bizonyíték Az orvosok által használt speciális laboratóriumok az USÁ-ban a máj méregtelenítési profiljait használják, ami a méregtelenítő képességét méri egyes májbéli méregtelenítő útvonalaknak. Sok esetben megállapítást nyer, hogy ezek a pályák meghibásodnak. Kutatók minden kétséget kizáróan bebizonyították, hogy ezen pályák méregtelenítő képessége javítható, szimplán a megfelelő ételekkel és természetes kiegészítőkkel. A 9/11-es terrormerényletben szereplő és méreganyagoknak kitett New Yorki mentő csapat a bizonyíték rá, hogy a méregtelenítés igen s működik. Nézzük, hogyan is

16 A máj a méregtelenítés erőműtelepe A máj a méregtelenítés legfőbb szerve, ami bonyolult vegyi pályák rendszerében a méreganyagokból ártalmatlan vegyületeket állít elő, amik biztonságosan kiválaszthatók. A méregtelenítés negyede a belek sejtjeiben történik. Minden pálya bizonyos tápanyagokért felelős, ami hatékonyabbá teszi működésüket. Ha hiányoznak a kulcs tápanyagok, vagy túl sok méreganyaggal kell a májnak megküzdeni, akkor elveszítheti a csatát. A méreg túlterhelése kóros fáradtsághoz és rossz egészségügyi állapothoz vezet. A toxinok hatással vannak a gondolatainkra, de arra is, hogy hogyan érzünk. De ahogy gondolkodunk és érzünk, az befolyásolhatja azt is, hogy hogyan méregtelenítünk. A stressz hormonok például megzavarják a szervezet biokémiai egyensúlyát és lassítják a méregtelenítést a májban. A méregtelenítést a májban két fő fázis vezérli, név szerint az Egyes fázis és a Kettes fázis. Az Első fázis átalakítja vagy módosítja a toxinokat köztes anyagokká, amik a Kettes fázisban lesznek feldolgozva. Ezeket aztán a veséken keresztül vizeletben ürítjük, vagy a májon keresztül a széklettel távoznak. Ezt nevezik néha Harmadik fázisnak. Ha a Kettes fázis nem működik jól, vagy ha nagy mennyiségű méreganyagnak vagy kitéve, akkor létrejöhetnek módosított toxinok, amik még mérgezőbbek, mint az eredetijük.

17 Mindennek eredményeképp a szabadgyökök termelése károsíthatja a májsejteket, ha nem megfelelően védettek antioxidánsokkal. Kimutatták, hogy sok betegség okozója a gyenge méregtelenítő rendszer, mint pl a rák, az autoimmun betegség, a lupus, a reumás ízületi gyulladás, az alzheimer kór, a parkinson kór és a csökkent immunitás. Úgy gondolják a tudósok, hogy a rákos betegségek 90 %-a a környezetből érkező méreganyagok, a hiányos táplálkozás és a nem megfelelő méregtelenítő rendszer kombinációja miatt alakul ki. Tehát a méregtelenítő program célja, hogy eltávolítsa azokat az okokat, amik beteggé tesznek Téged, meggátolják anyagcserédet és ezáltal a lefogyásodat. A méregtelenítés, úgymint speciális tisztító diéta, gyógynövény és vastagbél terápia segít megelőzni a betegségeket és javítja a már kialakult betegségekkel szembeni gyógyulásunkat úgymint rák, ízületi gyulladás, cukorbetegség, krónikus fáradtság és sok más betegségnél. Fontos tudnod, hogy szinte minden állapoton lehet segíteni azzal, ha kitisztítjuk a szervezet fő csatornáját. Az élelmiszereink vegyi anyagokkal vannak tele és túl sok zsírral, állati fehérjével, koffeinnel és alkohollal, ami radikálisan megváltoztatja a belső rendszereket.

18 Még ha jó a diétád, egy tisztítás visszaállíthatja a test vitalitását a környezeti mérgekkel szemben, amik megnyitják az utat a bakteriális, vírusos és parazitás fertőzéseknek. Ezért is fontos és kiemelt fontosságú A belek gyakran elhanyagolt kulcs szervek tisztítása A bél a másik kulcsfontosságú szerv, ami részt vesz a méregtelenítésben. Az élelmiszerek, mégha egészségesek is lehetnek mérgezőek, ha nem megfelelően vannak megemésztve. Az emésztés normál folyamatában az ételeket egyszerű molekulákra bontjuk le, amelyek a véráramba felszívódnak a belek sejtjein keresztül. Ha az étel nem emésztődik meg rendesen, akár a rágás hiánya vagy az emésztőenzimek miatt, ez a rossz baktériumok elszaporodásához vezethet, ami egy olyan állapotot hozhat létre, amit úgy hívunk, hogy lyukas bél. Ez a bél nyálkahártyájának áteresztő képességének a növekedése. Az alkohol és az aszpirin híres arról, hogy irritálja ezt az elvékonyodott bélfalt és ez szivárgáshoz vezethet. Élelmiszer érzékenység vagy allergia esetén, mint pl glutén allergia, élesztőgomba túlszaporodás (candida) paraziták és a tápanyagok hiánya, a sejtek megújulásához szükséges anyagokat, A-vitamin, cink, glutamin, eszenciális zsírok pótolnunk kell.

19 Nagyobb élelmiszer molekulák, amik nem kívánatos behatolóknak minősülnek az immunrendszerünk szerint, képesek áthatolni és immunreakciót létrehozni. Így mérgező vegyi anyagok szabadulhatnak fel az immunrendszer és az idegen élelmiszer molekulák közti csatában. A beleknek is jól kell működni, mielőtt belekezdesz bármilyen méregtelenítő programba, mert a méreganyagok újra felszívódhatnak a testünkben. Méregtelenítő diéták Egy jó méregtelenítő program kúranapló szerint tartalmazza a következő elemeket: tisztítás, sejtek és szövetek újjáépítése, energiaszint visszaállítás, és az elért eredmények megtartása. A méregtelenítő diéták lecsökkentik a méreganyagok bejutását azzal, hogy kizárják a koffeint, az alkoholt, a dohányt, a cukrot a feldolgozott élelmiszereket, az adalékokat, zsírokat, vörös húst (néhány kivétellel minden hús és baromfi) tejtertmékeket, miközben emelik a tiszta víz mennyiségét, a friss gyümölcsöket és zöldségeket. Méregtelenítés és a fogyókúra Bár sok ember azért dönt a méregtelenítés mellett, hogy lefogyjon, ezeknek a diétáknak nem ez az elsődleges céljuk.

20 Azonban tudósok fényt derítettek arra, hogy ember alkotta méreganyagok hogyan tudják befolyásolni a súlykontroll mechanizmusunkat, megakadályozzák a fogyásunkat, vagy épp a visszahízásért felelősek. A tudósok a következőket mutatták ki: 1. A szintetikus vegyi anyagok kárt tesznek az agy éhségközpontjában, így többet eszünk addig, amíg úgy érezzük, hogy jól laktunk. 2. Károsítják a szervezet élelmiszerből energiát termelő mechanizmusát. 3. Akadályozzák az eltárolt zsírok elégetését a testünkben. Ha kombilálunk egy méregtelenítő és egy alacsony kémiai mérgeket tartalmazó diétát, akkor nemcsak a fogyásunkat segítjük elő, de egészségesebbek is leszünk. Természetesen, ha fogysz egy méregtelenítő programmal és utána visszatérsz a régi táplálkozásodhoz és nem fogsz mozogni, akkor a leadott kilók bizony visszajönnek. De Te ebbe a hibába nem eshetsz bele, hisz ismered a könnyed fogyás módszerét. (ha tévedtem volna, klikk ide>>>) Egy méregtelenítő program követése segítheti a fogyókúrás céljaidat azzal, hogy megszabadít a káros vegyi anyagoktól. Szükséged van e rá?

21 Néhány gyakori tünete az elmérgesedésnek, ami segít a döntésben: - Fáradtság és levertség - Székrekedés és hasmenés - Felesleges és érthetetlen súlygyarapodás - Gyomorpuffadás és gáz - Rossz lehelet, lepedékes nyelv - Testszag - Bőrproblémák - Alsó hátfájás, ízületi fájdalmak - Depresszió, feledékenység - Legyengült immunrendszer, gyakori megfázás - Élelmiszer-intolerancia, környezeti érzékenység - Fejfájás és migrén - Szorongás - Szédülés Milyen előnyöket várhatsz a rendszeres méregtelenítéstől? Több energia Tisztább bőr Jobb emésztés Fogyás Tisztább elme Jobb közérzet Jobb alvás Kevesebb ízületi- és izom problémák

22 Egy méregtelenítő program hatásai Sokan sajnos hajlamosak elhinni, hogy a belső környezetük olyan tökéletes, hogy képes minden rosszat és szükségtelent kihajtani a szervezetből. Bizonyos mértékig ez igaz is. Az ember immunrendszere valóban tökéletes, és képes a mérgező anyagok többségét kiűzni a szervezetből, de nem mindet! Tanulmányom célja nem az, hogy sokkoljalak azzal, hogy a mérgek milyen szörnyű világában élünk. Sokkal inkább az vezérelt, hogy szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy reális elképzelésed legyen arról, mely mérgek azok, amelyek árthatnak a szervezetnek. Egyszerre senki nem tudja megváltoztatni a világot, még ha mindenki él a haladás nyújtotta lehetőségekkel, amelyek értékesebbé teszik életünket. A változást úgy kell végrehajtani, hogy megteremted a tested belső higiéniáját, és rendszeresen megtisztítod a szervezetedet a külső világ mérgeitől. Többet akarsz tudni? Belevágnál egy méregtelenítésbe? Szeretnél, gyorsan, könnyedén minimális mozgással visszahízás nélkül lefogyni? Kérlek, gördíts tovább, és ismerd meg a részleteket!

23 Engedd meg, hogy befejezésképpen három lehetőséget is mutatassak Neked, amivel rövid idő alatt, visszahízás nélkül, garantáltan le tudsz fogyni: Az egyik a Zsírégetés Harcosai által kifejlesztett módszer, ami a fogyásodat éppen a rossz beidegződések, negatív énképek megszüntetésével kezdi. Magyarul: először belül, a fejedben és az érzéseidben tesz rendet óta Magyarországon is elérhető az az egyhetes, jó hangulatú tábor, amin a Zsírégetés Harcosainak Életmódját lehet egyszerűen, másokkal összefogva, szakértői segítséggel elsajátítani. Amit ha Te is megismersz, akkor egészen biztosan könnyen és gyorsan tudsz lefogyni. Itt azokat a szakértők által továbbfejlesztett, könnyen elsajátítható technikákat oktatjuk, amelyekkel annak idején én is lefogytam. A Zsírégetés Harcosai Életmódjának fő hatása ahogy említettem fentebb, hogy először fejben fogyaszt le, majd ezt követően mutatja meg, hogy mi az a minimális mozgás, és mik azok az apró táplálkozási változtatások, amiket Te is könnyedén elsajátíthatsz annak érdekében, hogy visszahízás nélkül, garantáltan lefogyj. Meglátod: ha velünk tartasz sokkal jobb érzésekkel, szenvedés nélkül, örömmel szabadulsz meg a plusz kilóktól. És a legjobb, hogy nincs meghatározva semmilyen márkájú étel, alapanyag fogyasztása, vásárlása, és akár otthon is elkezdheted segédeszközök nélkül a fogyasztó edzést!

24 Nem mindegy tehát, hogy milyen módszert választasz. Mert van belőlük vagy fél tucat, és a választás sokszor nem könnyű. Mi segítünk Neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb és legkönnyebb utat, ami a karcsú testhez vezet. A másik lehetőség ugyanennek az életmódnak az otthoni változata. Ezt azért fejlesztettük ki, hogy azok is megtanulhassák a módszert, akik nem tudnak az előre meghirdetett időpontban eljönni a táborba. Ebben az a jó, hogy anélkül tudod elkezdeni a fogyókúrát és az életmódváltást, hogy alkalmazkodnod kellene a Zsírégetés Harcosai Életmód Tábor időpontjaihoz. A Zsírégetés Harcosai Életmódjának Alapjait ugyanis már oktatóanyag formájában, saját otthonodban is könnyedén, különösebb segítség nélkül elsajátíthatod. A harmadik lehetőség pedig egy olyan 1 napos, jó hangulatú, kiscsoportos (3-5 fős) foglalkozás, amelyen velem és egy mozgás táplálkozás - gondolkodás témában jártas szakembertől kaphatsz segítséget és könnyen követhető útmutatásokat a szenvedés nélküli és visszahízás-mentes lefogyásodhoz. A tréningnapon azokat a módszereket sajátíthatod el, amelyeket a Zsírégetés Harcosai Életmód táborban is tanítunk. A különbség csak annyi, hogy ezen a napon csak a lényegre koncentrálunk, és személyre szabottan segítünk Neked. Akármelyik opciót választod is, én a program során végig itt leszek, bizalommal fordulhatsz hozzám a kérdéseiddel! Nem érdemes tovább várnod, hisz tudod: a legjobb pillanat a változások elkezdésére a MOST!

25 Ha elhatároztad, hogy megteszed a fogyáshoz vezető úton az első lépést, akkor egyszerűen csak válaszd ki a következő oldalon a Számodra legmegfelelőbb megoldást, és találkozzunk akár a következő Zsírégetés Harcosai Életmód táborban, akár az otthonodban, az oktatóanyagon keresztül, akár személyesen a tréningnapon! Tábor Személyes tréningnap: Oktatóanyag csomag Katona Zoltánnal Következő turnusa: tól Jelentkezés a táborba >> Bejelentkezés díjmentesen hívható számunkon Otthon elsajátítható fogyasztó módszerek Oktatóanyag megrendelése >> Szeretettel várlak a következő oldalon! Katona Zoltán vezető tanácsadó Testi Leki Szerviz kft. Cégjegyzékszám: Ingyenesen hívható Ügyfélszolgálati Számunk

A MÉREGTELENÍTÉS ÁBÉCÉJE

A MÉREGTELENÍTÉS ÁBÉCÉJE Végre egy összefoglaló kép a méregtelenítő tanácsadók munkájáról. Már nagyon sok ember foglalkozik méregtelenítéssel. Az optimista és vidám hangulatú kiadvány kellemes olvasmány, s olyan emberek is elkezdték

Részletesebben

FOGYÁSRÓL! Avagy mit kell tudnod a bombabiztos fogyásról, ha végre éhezés és önsanyargatás nélkül akarsz lefogyni? minimális mozgással

FOGYÁSRÓL! Avagy mit kell tudnod a bombabiztos fogyásról, ha végre éhezés és önsanyargatás nélkül akarsz lefogyni? minimális mozgással súlyos TÉVHIT és elhallgatott TÉNY a FOGYÁSRÓL! Avagy mit kell tudnod a bombabiztos fogyásról, ha végre éhezés és önsanyargatás nélkül akarsz lefogyni? minimális mozgással Szerző: Katona Zoltán Kedves

Részletesebben

zsíros TÉVHIT és Eltitkolt TÉNY a FOGYÁSRÓL!

zsíros TÉVHIT és Eltitkolt TÉNY a FOGYÁSRÓL! zsíros TÉVHIT és Eltitkolt TÉNY a FOGYÁSRÓL! Avagy mit kell tudnod a könnyed fogyásról, ha végre éhezés és visszahízás nélkül akarsz lefogyni? minimális mozgással Szerző: Katona Zoltán Kedves Olvasó! Ez

Részletesebben

Tüntesd el a narancsbőrt! Tüntesd el a NARANCSBŐRT!

Tüntesd el a narancsbőrt! Tüntesd el a NARANCSBŐRT! Tüntesd el a NARANCSBŐRT! Természetes módon Tartalomjegyzék Jogi nyilatkozat... 5 Bevezetés... 6 Első fejezet: Mi is az a narancsbőr?... 11 Szóval mi is okozza a narancsbőrt?... 11 Második fejezet: Mítoszok

Részletesebben

Méreganyagok a szervezetedben, amik tönkreteszik a fogyókúrád

Méreganyagok a szervezetedben, amik tönkreteszik a fogyókúrád Méreganyagok a szervezetedben, amik tönkreteszik a fogyókúrád Bevezető E könyv azzal a céllal készült, hogy táplálkozástudományi, méregtelenítési, s persze fogyókúrás szakértők tanulmányait értelmezve

Részletesebben

Sziasztok. Kinek szól ez az e-book?

Sziasztok. Kinek szól ez az e-book? Sziasztok. Kinek szól ez az e-book? 2 Ez most kivételesen mindenkinek. Ettől az írástól eltekintve nagyon ügyelek arra, hogy az anyagaim ne mindenkinek szóljanak. Célom a fogyni akaróknak megadni minden

Részletesebben

Hogyan is kezdődött az egész?... 5. Ugrás történetünk végére a kutatások eredményei és a teendő... 8. Bemutatjuk az emésztő baktériumokat...

Hogyan is kezdődött az egész?... 5. Ugrás történetünk végére a kutatások eredményei és a teendő... 8. Bemutatjuk az emésztő baktériumokat... 1 Tartalom Hogyan is kezdődött az egész?... 5 Ugrás történetünk végére a kutatások eredményei és a teendő... 8 A kutatások eredményei... 8 Bélbaktérium gazdagság... 9 Mi a teendő?... 10 Bemutatjuk az emésztő

Részletesebben

Fiatalodj, ne öregedj!

Fiatalodj, ne öregedj! Harald W. Tietze Fiatalodj, ne öregedj! Hogyan fordítsuk vissza az öregedést és a korral járó betegségeket. Copyright Víztérítő Kiadó, 2001 A magyarországi kiadás joga a Víztérítő Kiadó Jakab István tulajdona

Részletesebben

Út az Egészséghez Vass Zsolt Egészséges természetes fogyás fogyás a a Schüssler-sókkal A 12 bevált ásványi sóval a felesleges kilók ellen csak egészségesen és természetesen Tartós fogyás az anyagcsereblokádok

Részletesebben

2009. 5LETEK A FOGYÁSHOZ 1SZERŰEN. Sarok Istvánné Tóti Zsófia. TNT Slim Fogyasztó és Szépségközpont

2009. 5LETEK A FOGYÁSHOZ 1SZERŰEN. Sarok Istvánné Tóti Zsófia. TNT Slim Fogyasztó és Szépségközpont Sarok Istvánné Tóti Zsófia 2009. TNT Slim Fogyasztó és Szépségközpont 1053 Budapest, Veres Pálné u 10. I. em. 1. tel: (1)266-7407 www.tntslim.hu info@tntsim.hu A fogyás az egyik legnépszerűbb téma a világon.

Részletesebben

Hogyan regeneráld a tested, avagy a vitalitás titka

Hogyan regeneráld a tested, avagy a vitalitás titka Szabados Pál Hogyan regeneráld a tested, avagy a vitalitás titka Szabados Pál 2010 Jelen írásmű változatlan formában szabadon terjeszthető a szerző engedélyével I. Az élet természete Az iskolai oktatásunk

Részletesebben

Egyszerûen egészséges sorozat SUPERFOOD. -a mikroalgák. a Spirulina és a Chlorella. Demecs István

Egyszerûen egészséges sorozat SUPERFOOD. -a mikroalgák. a Spirulina és a Chlorella. Demecs István Egyszerûen egészséges sorozat SUPERFOOD -a mikroalgák a Spirulina és a Chlorella Demecs István Gyógyuljon meg és éljen egészségesen a mikroalgák segítségével! SUPERFOOD - a mikroalgák a Spirulina és a

Részletesebben

Fogyókúrás tanácsok. Megtisztulás, újjászületés. Fejtetői hajritkulás 2013/4. Hogy nyugodtan nézhessen a tükörbe. Tavasszal mindig időszerű

Fogyókúrás tanácsok. Megtisztulás, újjászületés. Fejtetői hajritkulás 2013/4. Hogy nyugodtan nézhessen a tükörbe. Tavasszal mindig időszerű 2013/4 www.energy.sk Fogyókúrás tanácsok Hogy nyugodtan nézhessen a tükörbe Megtisztulás, újjászületés Tavasszal mindig időszerű Fejtetői hajritkulás Kis Éva hajgyógyászati cikksorozata 2013. április Iránytű

Részletesebben

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA Európai Szociális Alap TÉGY TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0058 Egészségügyi Alapellátási Intézmény 5700 Gyula, Béke sgt. 39. %()(.7(7e6 $ -g9ė%( AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben

Részletesebben

Egyszerûen egészséges sorozat 5 SZOKÁS AMI JAVÍTJA AZ EGÉSZSÉGEDET. Demecs István

Egyszerûen egészséges sorozat 5 SZOKÁS AMI JAVÍTJA AZ EGÉSZSÉGEDET. Demecs István Egyszerûen egészséges sorozat 5 SZOKÁS AMI JAVÍTJA AZ EGÉSZSÉGEDET Demecs István Egyszerûen egészséges sorozat 5 SZOKÁS AMI JAVÍTJA AZ EGÉSZSÉGEDET Demecs István Demecs István: 5 szokás, ami javítja az

Részletesebben

Negyedévente megjelenő, az emberi szervezet méregtelenítésével foglalkozó szaklap. A szervezet méregtelenítése

Negyedévente megjelenő, az emberi szervezet méregtelenítésével foglalkozó szaklap. A szervezet méregtelenítése III. évf., 2010. 4. negyedév Magyarország Negyedévente megjelenő, az emberi szervezet méregtelenítésével foglalkozó szaklap Az allergia A szervezet méregtelenítése és a kínai pentagram, a stressz és a

Részletesebben

HOGYAN TERMESSZÜK ÉS HASZNÁLJUK A BÚZAFÜVET A LEHETŐ LEGTELJESEBB EGÉSZSÉG ÉS ÉLETERŐ MEGVALÓSÍTÁSA VÉGETT

HOGYAN TERMESSZÜK ÉS HASZNÁLJUK A BÚZAFÜVET A LEHETŐ LEGTELJESEBB EGÉSZSÉG ÉS ÉLETERŐ MEGVALÓSÍTÁSA VÉGETT ANN WIGMORE BÚZAFŰ HOGYAN TERMESSZÜK ÉS HASZNÁLJUK A BÚZAFÜVET A LEHETŐ LEGTELJESEBB EGÉSZSÉG ÉS ÉLETERŐ MEGVALÓSÍTÁSA VÉGETT A FORDÍTÁS AZ ALÁBBI KIADÁS ALAPJÁN KÉSZÜLT: ANN WIGMORE: THE WHEATGRASS BOOK

Részletesebben

VI. évfolyam 2. szám 2011. február. magazin. Férfidolog. Életformát váltok! Interjú Falusi Mariannal. Hogyan fogyjunk? Téli vitaminbomba: a cékla

VI. évfolyam 2. szám 2011. február. magazin. Férfidolog. Életformát váltok! Interjú Falusi Mariannal. Hogyan fogyjunk? Téli vitaminbomba: a cékla Gyógyhír VI. évfolyam 2. szám 2011. február magazin Életformát váltok! Interjú Falusi Mariannal Férfidolog Hogyan fogyjunk? Téli vitaminbomba: a cékla szponzorált cikk 2 Gyógyhír magazin www.gyogyhir.hu

Részletesebben

FIGYELEM! Hogyan tudja a háziasszony. családja egészségét. könnyen javítani a zsírok. és olajok helyes használatával? www.kokuszdieta.

FIGYELEM! Hogyan tudja a háziasszony. családja egészségét. könnyen javítani a zsírok. és olajok helyes használatával? www.kokuszdieta. FIGYELEM! ÁLRUHÁS GYILKOS VAN A KONYHÁJÁBAN! Hogyan tudja a háziasszony családja egészségét könnyen javítani a zsírok és olajok helyes használatával? Elôszó A legtöbb ember abban a hitben nő fel, hogy

Részletesebben

SZERVEZET-MÉREGTELENÍTÉS KOMPLEX RENDSZERE

SZERVEZET-MÉREGTELENÍTÉS KOMPLEX RENDSZERE SZERVEZET-MÉREGTELENÍTÉS KOMPLEX RENDSZERE Összeállította: Szabó György parapsychológus, alternatív gyógyító www.onismeretegyeniutakon.hu TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 2 SZERVEZET-MÉREGTELENÍTÉS KOMPLEX

Részletesebben

RÜDIGER DAHLKE DORIS EHRENBERGER

RÜDIGER DAHLKE DORIS EHRENBERGER RÜDIGER DAHLKE DORIS EHRENBERGER TESTI és lelki megtisztulás Méregtelenítés, salaktalanítás, elengedés Budapest, 2001 A mű eredeti címe: Wege der Reinigung. Entgiften, Entschlacken, Loslassen A mű eredetileg

Részletesebben

2014. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges

2014. tavasz. Az állandó egészség élménye. Újdonságok. Egészséges. Egészséges táplálkozás. Egészséges 2014. tavasz Az állandó egészség élménye. Hírek, érdekességek Egészséges táplálkozás Újdonságok Egészséges TESTSÚLY wwww.facebook.com/vitaking.eu Ingyenes tanácsadás Egészséges SZÉPSÉG www.vitaking.hu

Részletesebben

Egészségünk egyik legfontosabb alapanyaga: a hidrogén és az általa szállított szabad elektron!

Egészségünk egyik legfontosabb alapanyaga: a hidrogén és az általa szállított szabad elektron! 1 Egészségünk egyik legfontosabb alapanyaga: a hidrogén és az általa szállított szabad elektron! A francia Louis Pasteur (1822-1895) dolgozta ki az élő rontó csírák elméletét és az eljárásokat a kórokozók

Részletesebben

Az optimális testsúly. titka

Az optimális testsúly. titka avagy Az optimális testsúly 19 titka Hogyan éljünk kiegyensúlyozott, teljes és egészséges életet? Tartalomjegyzék Köszöntő...3 Egészségügyi alapelvek...4 Az optimális testsúly...7 Tévhit a dohányzás elhagyása

Részletesebben

(Ne gyógyszerrel kezeld a szomjúságot!)

(Ne gyógyszerrel kezeld a szomjúságot!) Nem beteg vagy, hanem szomjas! (Ne gyógyszerrel kezeld a szomjúságot!) C o p y r i g h t 2 0 1 4. www.g y a r m a t k a v e. c o m Oldal: 1 Nem beteg vagy, hanem szomjas! Írta: Tóth Beáta, Ásotthalom Forrás:

Részletesebben

101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ

101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ 101 MÓDSZER A FIATALSÁG MEGŐRZÉSÉHEZ TARTALOM : BEVEZETÉS...5 1. FEJEZET...7 Természetes élelmiszerek fogyasztása...7 2. FEJEZET...13 Élénkítő gyakorlatok...13 3. FEJEZET...22 A természetes szépség...22

Részletesebben

Egészség a világban. Elfelejtünk vizet inni és mély levegőket venni! Pedig ez a két dolog alapvető fontosságú jólétünk, egészségünk szempontjából.

Egészség a világban. Elfelejtünk vizet inni és mély levegőket venni! Pedig ez a két dolog alapvető fontosságú jólétünk, egészségünk szempontjából. Egészség a világban Szerző: Dr. Kovács Csaba Szerkesztette: Kiss Zsuzsanna Bevezetés Mai rohanó világunkban, amikor tombol körülöttünk a "technikai forradalom", az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy

Részletesebben

Misszió Világ. Hideg, hideg, meleg... Új EKG készülék A Szerencsejáték ZRt. 2005. decemberében

Misszió Világ. Hideg, hideg, meleg... Új EKG készülék A Szerencsejáték ZRt. 2005. decemberében VI. évfolyam 3. szám, 2006. március www.misszio.hu Misszió Világ regionális egészségvédelmi havilap Hideg, hideg, meleg......vagyis eddig tél volt, de nem soká jön a tavasz, a meleg. Milyen változásokkal

Részletesebben

HOL KEZDŐDNEK A BAJOK?

HOL KEZDŐDNEK A BAJOK? LEGNAGYOBB URAD Legnagyobb urad, tetszik, nem tetszik, nem más, mint egészséged. Hűséges szolgálat nélkül hamar megelégel és kiadja utad. Előbb persze alaposan megreguláz, levonja a bérből a meg nem szolgált

Részletesebben

Bevezetô. Írta: Jeanne Marie Martin

Bevezetô. Írta: Jeanne Marie Martin 17 Bevezetô Hogyan gyógyítható a Candida-betegség? Írta: Jeanne Marie Martin A korábban szájpenészként (szoor) ismert Candida albicanst (candidiasis) ma rejtett népbetegségként tartják számon. A Candida

Részletesebben