9/11-ES TÁMADÁS A TESTED ELLEN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "9/11-ES TÁMADÁS A TESTED ELLEN"

Átírás

1 Garatált Fogyás Bt. Összeállította: Katona Zoltán

2 Nyilatkozat A Zsírégetés Harcosai nem vállal felelősséget az itt olvasott információk rossz felhasználásáért. Ezek az információk arra szolgálnak, hogy Téged Kedves Olvasó ellássanak hasznos információkkal ez egészséggel, és jóléttel kapcsolatban, a méregtelenítést előtérbe helyezve. Figyelembe véve az esetleges lefogyási szándékodat. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a tanácsoknak az alkalmazása esetén, ha szükségesnek érzed mindeképpen konzultálj háziorvosoddal. A tanulmányban található linkek arra szolgálnak, hogy ne kelljen többet keresgélned a neten hatásos dolgokat az egészségeddel, lefogyásoddal és a méregtelenítéseddel kapcsolatban. Most is igaz, hogy a következő néhány oldalt alaposan, szóról szóra olvasd el, mert a gondolatok egymásra épülnek és... mire az anyag végére érsz, meg fogod érteni miért szükséges a rendszeres méregtelenítés föleg ha fogyni akarsz végre! Ez a tanulmány azonban nem egy méregtelenítő program, ezzel szemben rengeteg használható, kiprobált ötlettel foglak ellátni. Ebben a tanulmányban található információk nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy felismerd az igazán jó méregtelenítést az eredményes fogyókúrád és egészséged érdekében. Most hallasz rólam először? Katona Zoltán vagyok, a Zsírégetés Harcosai Életmód szakértője, igazán fogyni akaró nőknek és férfiaknak tanítva segítek megmutatni az utat arra, hogyan fogyjanak le könnyedén éhhezés és szenvedés nélkül. Mindezt úgy, hogy életük végéig egy aktív életet tudjanak élni visszahízás nélkül óta egész jól haladunk... Bővebben, ha érdekel itt olvashatsz: rcosai.hu/kik-vagyunk/

3 Miért írtam ezt a tanulmányt? Manapság több ezer eddig nem látott méreganyagnak vagyunk kitéve az ivóvizünk, az ételeink által, amik gyorsabban behatolnak szöveteinkbe, minthogy megszüntessük hatásukat. Mindegyikük egészségügyi kockázatot jelent, de keveset tudni arról, hogy hogyan hatnak egymásra és befolyásolják szervezetünket. Nehézfémek és környezeti vegyi anyagok, amik befolyásolják egyes hormonjaink működését. Csapdába esnek az emberi testben nagyobb koncentrációban, mint bármikor a történelem során. Vér- és zsírmintákból igazolták mindezt kutatók. Minden egyes szervünk érintett lehet. A méregtelenítés egy módszer, ami helyreállítja az egészségünket különböző technikákat alkalmazva. Mindezt egyetlen egy cél érdekében, hogy kiutasítsa a mérgeket a testünkből, kitisztítsa a vérünket és új, egészséges szöveteket építsen. Mindezzel elősegítve a lefogyásodat és a szerveid helyes müködését. Kettős küldetés egy guruval! Az ember életében számtalanszor következnek be olyan események, melyek megváltoztatják nézetüket bizonyos dolgokról. Így sodorva egy jobb irányba, és ezáltal sorsdöntő eseménynek számítanak.

4 Számomra egy ilyen esemény volt, amikor is egy véletlen során megismerkedtem dr. Lepény Éva orvos, természetgyógyásszal, aki számomra egy igazi guru*. (*Mester, tanító magyarban is meghonosodott buddhista kifejezése.) Miért hívom gurunak? Mint már bizonyosan ismersz, így tudod rólam, hogy a Zsírégetés Harcosai elindulásakor semmilyen képesítéssel nem rendelkeztem. Nekem csakis gyakorlati tapasztalatom volt, mely elmélet megismerésében dr. Lepény Éva segített, tanított. Rájöttem, hogy egy jó mozgás és a táplálkozás meggyorsítja és garantálja a fogyást, de hogy szenvedés és visszahízás nélküli legyen, ahhoz két nagyon fontos tényező szükséges még. És erre dr. Lepény Éva világított rá, melyek közül az egyik szükséges eszköz a méregtelenítés volt. Elmagyarázta és példákon, esettanulmányokon keresztül levezette, hogy bizonyos esetekben, így a lefogyásnál is miért egy méregtelenítéssel kell kezdeni. Ennél még fontosabb volt, hogy milyen méregtelenítést kell követni és azt hogyan kell jól végrehajtani, hogy a célját elérje. Visszaülve az iskolapadba megtanultam a méregtelenítés alapjait, testem méregtelenítő összetett és bonyolult rendszerét, melyből most a legfontosabb dolgait szeretném Veled

5 Kedves Olvasó a mai napon megosztani Tehát így jutottam el többek között odáig, hogy miért van nagy szükség a lefogyás és az utána folytatott egészséges életmódhoz egy jó, megbízható visszatérő méregtelenítésre. Magam is kipróbáltam egy kidolgozott kúranapló szerint elvégzett méregtelenítést, melyet követően csodálkoztam rá, hogy milyen hatalmas ereje van a bennünk felgyülemlett méreganyagoknak. Mint mikor tavasszal kinyitod az ablakot és betódul az a rengeteg friss, erőteljes illat, lágy szellő, és simogató napsütés, úgy érzetem én is magam. A tanulmányban leírt 8 dolog miatt végzek saját magam is évente 2 méregtelenítő kúrát, és Neked is csak ajánlani tudom. Azt is megtudod pontosan, hogy miért, de addig is elmesélem, hogy dr. Lepény Évával történt beszélgetéseink során megdöbbentem, hogy Éva a modern orvostudományt hogyan párosítja és hozta összhangba az ősi természetgyógyászattal. Közérthető nyelven elmagyarázva számomra, mint laikusnak betekintést nyertem szaktudásának kicsiny részleteibe is. Ekkor szembesültem, hogy óriási áttekintése van nemcsak a hagyományos, hanem az alternatív gyógyászatban is, ráadásul annak egyik nagyon sajátos részében. Találkozásunk sorsdöntő volt mindkettőnk számára. Így most szeretném megosztani Veled azokat a méregtelenítéssel kapcsolatos hasznos dolgokat, melyeket fontosnak tartok, hogy mindenképpen megismerj.

6 Ezzel elősegítve, hogy jó döntést hozz (nem csak) a lefogyásod, egészségeddel, életettedel kapcsolatban, mely egy hosszú, szövődményektől menetes életet eredményez, melyet Te is megérdemelsz. Ennek a tanulmánynak a célja, hogy rávilágítsak a méregtelenítés veszélyeire és annak fontosságára. Életünkben, így testünkben semmi sem történik véletlenül, minden bennünket ért jó, vagy rossz dolog értünk van. Ha rossz dolog történik, az egy figyelmeztetés egy komolyabb dologra, hogy figyelj oda jobban magadra. Vegyük például, hogy hiába csinálsz Te bármit, egyszerűen nem tudsz lefogyni. Ekkor a tested küld Neked egy figyelmeztetést, egy JELZÉST, hogy vedd már végre észre, hogy rossz úton haladsz és változtatni kell az életeden. Ezt észre kell venned, mert ha nem így teszel, szörnyű évek várnak rád. De nem Rád, mert Mivel alapjába véve minden egyes ember a földön ugyanúgy van felépítve, így méregtelenítő rendszerünk is ugyanúgy működik, mely meggátolhatja a lefogyásodat, vagy ami még ennél is rosszabb, hogy elősegíti a különböző betegségek kialakulását.

7 Emlékszel, amikor megvetted az első mobiltelefonodat? Kaptál hozzá használati utasítást képekkel illusztrálva, melyet egész este böngésztél, végigolvastad és utána tökéletesen tudtad használni a telefonod. Ha nem így tettél, akkor nem működött és kérted ismerősöd vagy valamely családtagod segítségét, ami lehetséges, hogy így utolólag ciki is volt. Emlékeszem, kezdetben a használati utasítások több oldalasak voltak. Manapság mi történik? Veszel egy új telefont és legjobb esetben is csak átlapozod a pár oldalas kézikönyvet és már használod is. Születésünkkor azonban nem kaptunk semmilyen kézikönyvet, amit áttanulmányozva megfelelően tudnánk használni testünket. Szükségessé vált egy a Testünk működését bemutató leírás. Ebben szeretnék ma segíteni: Mivel a mai emberek teljesen elfelejtették, amit esetleg tanultak biológiaórán, így teljesen ismeretlen testük megfelelő működése. Kedves Olvasó, Te vajon emlékszel a 8. osztályban vagy netalántán a középiskolában tanultakra? Megnyugtatlak, minimális tudásanyag szól a könyvekben a méregtelenítésről - szinte csak érintőlegesen.

8 De tudom, hogy Te nem azok közé az emberek közé fogsz tartozni, akik nemtörődömségük révén meggátolják, hogy testük egészségesen, jól működjön! Ezzel pedig nem mást elérve, minthogy megakadályozod, megnehezíted, sőt, ellehetetleníted a lefogyásodat és a betegségek kialakulását pedig elősegíted. Hogyan néz ki jelenleg egy középkorú átlag magyar ember szervezete? Egy kép mely téged is jellemez? A mozgásszegény életmód következményeként a szív- és érrendszer nincs megfelelően karbantartva (Te már tudod, hogy ebben segít Számodra a ZSH Mozgás). Nagy a valószínűsége, hogy valamekkora túlsúllyal is rendelkezik. A több évtized óta tartó magyaros helyetlen táplálkozás miatt emésztőrendszere túlterhelt, a vastagbélben rothadó, megemésztetlen maradékok nehezítik a táplálék felszívódását, így többek között lelassuló anyagcserét eredményez. Ezen rothadó anyagokból rengeteg mérgező bomlástermék szívódik vissza, ezzel is nehezítve a kiválasztó rendszer működését. A vér összetevőinek aránya megváltozik, ph értéke a savas irányba tolódik el. Az állandó stressz miatt az idegrendszered kimerült. Az egész ember életére, életminőségére rányomja a bélyegét a fizikai testének ez a sanyarú állapota. Így vezet egyenes út a krónikus elhízáshoz és a legkülönfélébb betegségek megjelenéséhez.

9 De itt olvasod most a megoldást, hogy ezt a borzalmasan visszataszító jövőképet megváltoztasd egy méregtelenítésssel. Nézzük mit is jelent? A méregtelenítés egy normál testi folyamat az ételekből, vízből, levegőből vagy bőrünkön át beszivárgott mérgektől való megszabadulás. Ez a testünk egyik alapvető automatikus funkciója kellene, hogy legyen, de a mai világban a szervezetünk és a szerveink, amik egykor képesek voltak kitisztítani a méreganyagokat mára túltöltődtek és eldugultak. Ezért számos nemkívánatos anyag marad a szöveteinkben sok tünetet és betegséget okozva. Hogyan jutnak a szerevzetünkbe a mérgek? A mérgek elsősorban a következő módon kerülnek a szervezetbe: 1. Evéssel és ivással. 2. Drogfogyasztással és dohányzással. 3. A környezeti és rossz munkahelyi levegő belélegzésével. 4. A terhes anya testéből a magzatba. 5. Szeretkezéssel és csókolózással. 6. Rovarcsípéssel és parazitákkal.

10 7. A bőr károsodásával, és úgy, hogy a mérgek a bőrön keresztül bejutnak a szervezetbe. 8. A szájüregben lévő fogászati anyagok kopásával és oxidációjával. A következő oldalon szükségesnek tartom röviden átvenni a felsoroltakat: 1. Az ételek és italok mérgei Nemrég kiszámolták, hogy 60 aktív év alatt kb. 60 köbméter étel kerül az emberbe. Összehasonlításképpen: ez olyan étel- és italmennyiség, amely teljesen megtöltene egy átlagos nappali szobát. Helytelen lenne feltételezni, hogy a szervezet mindezt hasznosítja, s hogy a hulladék távozik a szervezetből. Az élelem egy része változatlanul vagy átalakulva lerakódik szervezetünkben és ott is marad. 2. Drog és cigaretta Ez a kérdés valószínűleg nem szorul különösebb magyarázatra. Az alkalmi kábítószer-fogyasztás és dohányzás is súlyos egészségkárosodáshoz vezethet.

11 3. A levegő és a szennyezett munkakörnyezet A tüdővel lélegezzük be a levegőt, amelyből a szervezet a vér oxigénellátásához szükséges oxigént vonja ki. A levegőben azonban vannak mérgező anyagok is, amelyek a légutak és a tüdő nyálkahártyáján rakódnak le és elterjednek az egész testben. A légzéssel számos fertőzés kerül a szervezetbe. 4. A terhes nő hatása a magzatra Rendkívül fontos, hogy az anya méhe mennyire tiszta környezetet tud teremteni az új élet számára. Általában érvényes, hogy az anya szervezetében található valamennyi méregterhelés átterjedhet a gyermekre is. 5. A nemi érintkezés és csókolózás A férfi és a nő nemi szerveinek nyálkahártyáján keresztül számos jellegzetes fertőzés juthat át. A legjobb megelőzés a hűség. 6. Rovarcsípés, paraziták Nagyon lényeges fertőzésforrás. Magyarországon a kullancscsípés a legjelentősebb, amely során a borreliózis baktériumai és az agyhártyagyulladás vírusa terjed. De a következő rovarok légy, szúnyog, bögöly is okozhat fertőzést.

12 7. Bőrsérülés és mérgező anyagok bekerülése a szervezetbe A bőr egyik legfontosabb feladata, hogy megvédje az ember belső környezetét a káros külső éghajlati hatásoktól meleg, hideg, nedvesség, és attól, hogy a mérgező és fertőzést okozó anyagok bekerüljenek a szervezetbe. A bőr sérülésekor a sérült szövet is megfertőződhet. 8. A fogászati anyagok kopása és oxidációja a szájüregben A fogtömés főleg a fémek és vegyületei a méregtelenítésen alapuló gyógyítás szempontjából szintén kockázatot jelent. A szájüregben kopás következtében leválnak a fogászati anyagok és oxidjainak nagyon finom részecskéi. A nyállal együtt lenyelhetjük őket, a gyomorba kerülnek, és innen eljutnak a szervezet minden részébe majd lerakódnak. Ezután, még kérdés lehet, hogy Miért méregteleníts? Mivel a fenti toxikus (mérgező) anyaggal telítődnek a szöveteid, az antioxidánsok és ásványi anyagok csökkennek, az immunrendszered kiesik egyensúlyából. Ennek eredményeképp tapasztalhatsz ízületi gyulladásokat, bélgyulladást, asztmát, krónikus fáradtságot, emésztési problémákat, többszörös allergiát, candidát, és gyógyszerallergiát.

13 Hormonkárosító növényvédő szerek és szennyező anyagok okozhatnak hormon problémákat, alacsony spermiumszámot, születési rendellenességeket, halvaszületést, mellrákot és pszichológiai rendellenességeket. Amierika áll az élen vagy Kína? Nemrégiben olvastam egy tanulmányt, melyben az állt, hogy becslések szerint csak Amerikában 125 millió ember szenved valamilyen méreganyag okozta krónikus betegségben. (Amerika lakosságának 40%-ról beszélünk, sajnos Magyarországon se jobb a helyzet) Az orvostudomány jelentősen előrehaladt az akut állapotok kezelésében, de a krónikus állapotoknál még nagyon le vannak maradva. Kutatók és természetgyógyászok kimutatták, hogy ha segítjük a szervezetünk természetes méregtelenítő rendszerét, akkor sok krónikus betegség kialakulását előzhetjük meg. Néhány újabb kutatás kimutatta, hogy a méreganyagok a szervezetünkben gyulladásokat okozhatnak, amiktől a tüneteink rosszabbodhatnak. És a méregtelenítés tényleg működik? A médiák a legújabb kutatásokról azt sugallják, hogy a méregtelenítés nem működik. Mindezt szokásos reklámkapányokba bújtatott népbutításokkal. Azt is elmodom, hogy miért, azonban addig is nézzük mi is történik manapság a médiában.

14 A méregtelenítő programok, melyeket példaként emlegetnek a médiákban csak 1-2 naposak, és a követett programok eredete nem nyomonkövethető, nem ellenőrzött. Azt azonban tudnod kell, hogy 1-2 napnál több időbe telik, míg az évek alatt összegyűlt méreganyagok kitisztulnak a szervezetünkből. Tudod ez olyan, mint a fogyás. A zsírszöveteket se egyik napról a másikra növesztetted, így azok lefogyása is időbe telik. De térjünk vissza alap témánkra, a méregtelenítésre. Először is, a legújabb kutatásokban említett vizsgálatban 10 egészséges önkéntest vizsgáltak meg. Ahhoz, hogy statisztikailag meggyőző eredményt érjenek el, ennél jóval nagyobb csoportot kell vizsgálni. Másodszor, csak egy ismert májméregtelenítő módszert teszteltek, és az összes önkéntes személy normális értékekkel rendelkezett már a kísérlet elején is. Aligha meglepő tehát, hogy a kúra nem tudott javítani ezeken az egyébként is jó értékeken. Harmadszor, vesefunkciókat teszteltek egy olyan anyagot használva (kreatinin mérésével), ami rutinszerűen ürül a vesékből. Egyik alanynak sem volt semmilyen rendellenessége, így szintén nem mértek javulást. Negyedszer, az alumínium szintet mérték a vérben mind az úgynevezett kúra előtt és után. A vizsgált egyének a kúra

15 közben elkerülték a teát, kávét, cukrot, feldolgozott élelmiszereket, a búza és tejtermékeket. Az olyan fémek vérben lévő koncentrációját, mint az alumínium egyszerűen azzal is lehet csökkenteni, hogy elkerüljük az olyan ételeket, amiket alufóliába csomagoltak, vagy speciális táplálékkiegészítőket szedünk, amik arról híresek, hogy lecsökkentik a vér alumínium tartalmát. Ismételve ne várjunk egy ilyen diétától sok különbséget pár nap alatt. Összegezve, egyszerűen ez nem egy jó kutatás volt 9/11-es bizonyíték Az orvosok által használt speciális laboratóriumok az USÁ-ban a máj méregtelenítési profiljait használják, ami a méregtelenítő képességét méri egyes májbéli méregtelenítő útvonalaknak. Sok esetben megállapítást nyer, hogy ezek a pályák meghibásodnak. Kutatók minden kétséget kizáróan bebizonyították, hogy ezen pályák méregtelenítő képessége javítható, szimplán a megfelelő ételekkel és természetes kiegészítőkkel. A 9/11-es terrormerényletben szereplő és méreganyagoknak kitett New Yorki mentő csapat a bizonyíték rá, hogy a méregtelenítés igen s működik. Nézzük, hogyan is

16 A máj a méregtelenítés erőműtelepe A máj a méregtelenítés legfőbb szerve, ami bonyolult vegyi pályák rendszerében a méreganyagokból ártalmatlan vegyületeket állít elő, amik biztonságosan kiválaszthatók. A méregtelenítés negyede a belek sejtjeiben történik. Minden pálya bizonyos tápanyagokért felelős, ami hatékonyabbá teszi működésüket. Ha hiányoznak a kulcs tápanyagok, vagy túl sok méreganyaggal kell a májnak megküzdeni, akkor elveszítheti a csatát. A méreg túlterhelése kóros fáradtsághoz és rossz egészségügyi állapothoz vezet. A toxinok hatással vannak a gondolatainkra, de arra is, hogy hogyan érzünk. De ahogy gondolkodunk és érzünk, az befolyásolhatja azt is, hogy hogyan méregtelenítünk. A stressz hormonok például megzavarják a szervezet biokémiai egyensúlyát és lassítják a méregtelenítést a májban. A méregtelenítést a májban két fő fázis vezérli, név szerint az Egyes fázis és a Kettes fázis. Az Első fázis átalakítja vagy módosítja a toxinokat köztes anyagokká, amik a Kettes fázisban lesznek feldolgozva. Ezeket aztán a veséken keresztül vizeletben ürítjük, vagy a májon keresztül a széklettel távoznak. Ezt nevezik néha Harmadik fázisnak. Ha a Kettes fázis nem működik jól, vagy ha nagy mennyiségű méreganyagnak vagy kitéve, akkor létrejöhetnek módosított toxinok, amik még mérgezőbbek, mint az eredetijük.

17 Mindennek eredményeképp a szabadgyökök termelése károsíthatja a májsejteket, ha nem megfelelően védettek antioxidánsokkal. Kimutatták, hogy sok betegség okozója a gyenge méregtelenítő rendszer, mint pl a rák, az autoimmun betegség, a lupus, a reumás ízületi gyulladás, az alzheimer kór, a parkinson kór és a csökkent immunitás. Úgy gondolják a tudósok, hogy a rákos betegségek 90 %-a a környezetből érkező méreganyagok, a hiányos táplálkozás és a nem megfelelő méregtelenítő rendszer kombinációja miatt alakul ki. Tehát a méregtelenítő program célja, hogy eltávolítsa azokat az okokat, amik beteggé tesznek Téged, meggátolják anyagcserédet és ezáltal a lefogyásodat. A méregtelenítés, úgymint speciális tisztító diéta, gyógynövény és vastagbél terápia segít megelőzni a betegségeket és javítja a már kialakult betegségekkel szembeni gyógyulásunkat úgymint rák, ízületi gyulladás, cukorbetegség, krónikus fáradtság és sok más betegségnél. Fontos tudnod, hogy szinte minden állapoton lehet segíteni azzal, ha kitisztítjuk a szervezet fő csatornáját. Az élelmiszereink vegyi anyagokkal vannak tele és túl sok zsírral, állati fehérjével, koffeinnel és alkohollal, ami radikálisan megváltoztatja a belső rendszereket.

18 Még ha jó a diétád, egy tisztítás visszaállíthatja a test vitalitását a környezeti mérgekkel szemben, amik megnyitják az utat a bakteriális, vírusos és parazitás fertőzéseknek. Ezért is fontos és kiemelt fontosságú A belek gyakran elhanyagolt kulcs szervek tisztítása A bél a másik kulcsfontosságú szerv, ami részt vesz a méregtelenítésben. Az élelmiszerek, mégha egészségesek is lehetnek mérgezőek, ha nem megfelelően vannak megemésztve. Az emésztés normál folyamatában az ételeket egyszerű molekulákra bontjuk le, amelyek a véráramba felszívódnak a belek sejtjein keresztül. Ha az étel nem emésztődik meg rendesen, akár a rágás hiánya vagy az emésztőenzimek miatt, ez a rossz baktériumok elszaporodásához vezethet, ami egy olyan állapotot hozhat létre, amit úgy hívunk, hogy lyukas bél. Ez a bél nyálkahártyájának áteresztő képességének a növekedése. Az alkohol és az aszpirin híres arról, hogy irritálja ezt az elvékonyodott bélfalt és ez szivárgáshoz vezethet. Élelmiszer érzékenység vagy allergia esetén, mint pl glutén allergia, élesztőgomba túlszaporodás (candida) paraziták és a tápanyagok hiánya, a sejtek megújulásához szükséges anyagokat, A-vitamin, cink, glutamin, eszenciális zsírok pótolnunk kell.

19 Nagyobb élelmiszer molekulák, amik nem kívánatos behatolóknak minősülnek az immunrendszerünk szerint, képesek áthatolni és immunreakciót létrehozni. Így mérgező vegyi anyagok szabadulhatnak fel az immunrendszer és az idegen élelmiszer molekulák közti csatában. A beleknek is jól kell működni, mielőtt belekezdesz bármilyen méregtelenítő programba, mert a méreganyagok újra felszívódhatnak a testünkben. Méregtelenítő diéták Egy jó méregtelenítő program kúranapló szerint tartalmazza a következő elemeket: tisztítás, sejtek és szövetek újjáépítése, energiaszint visszaállítás, és az elért eredmények megtartása. A méregtelenítő diéták lecsökkentik a méreganyagok bejutását azzal, hogy kizárják a koffeint, az alkoholt, a dohányt, a cukrot a feldolgozott élelmiszereket, az adalékokat, zsírokat, vörös húst (néhány kivétellel minden hús és baromfi) tejtertmékeket, miközben emelik a tiszta víz mennyiségét, a friss gyümölcsöket és zöldségeket. Méregtelenítés és a fogyókúra Bár sok ember azért dönt a méregtelenítés mellett, hogy lefogyjon, ezeknek a diétáknak nem ez az elsődleges céljuk.

20 Azonban tudósok fényt derítettek arra, hogy ember alkotta méreganyagok hogyan tudják befolyásolni a súlykontroll mechanizmusunkat, megakadályozzák a fogyásunkat, vagy épp a visszahízásért felelősek. A tudósok a következőket mutatták ki: 1. A szintetikus vegyi anyagok kárt tesznek az agy éhségközpontjában, így többet eszünk addig, amíg úgy érezzük, hogy jól laktunk. 2. Károsítják a szervezet élelmiszerből energiát termelő mechanizmusát. 3. Akadályozzák az eltárolt zsírok elégetését a testünkben. Ha kombilálunk egy méregtelenítő és egy alacsony kémiai mérgeket tartalmazó diétát, akkor nemcsak a fogyásunkat segítjük elő, de egészségesebbek is leszünk. Természetesen, ha fogysz egy méregtelenítő programmal és utána visszatérsz a régi táplálkozásodhoz és nem fogsz mozogni, akkor a leadott kilók bizony visszajönnek. De Te ebbe a hibába nem eshetsz bele, hisz ismered a könnyed fogyás módszerét. (ha tévedtem volna, klikk ide>>>) Egy méregtelenítő program követése segítheti a fogyókúrás céljaidat azzal, hogy megszabadít a káros vegyi anyagoktól. Szükséged van e rá?

21 Néhány gyakori tünete az elmérgesedésnek, ami segít a döntésben: - Fáradtság és levertség - Székrekedés és hasmenés - Felesleges és érthetetlen súlygyarapodás - Gyomorpuffadás és gáz - Rossz lehelet, lepedékes nyelv - Testszag - Bőrproblémák - Alsó hátfájás, ízületi fájdalmak - Depresszió, feledékenység - Legyengült immunrendszer, gyakori megfázás - Élelmiszer-intolerancia, környezeti érzékenység - Fejfájás és migrén - Szorongás - Szédülés Milyen előnyöket várhatsz a rendszeres méregtelenítéstől? Több energia Tisztább bőr Jobb emésztés Fogyás Tisztább elme Jobb közérzet Jobb alvás Kevesebb ízületi- és izom problémák

22 Egy méregtelenítő program hatásai Sokan sajnos hajlamosak elhinni, hogy a belső környezetük olyan tökéletes, hogy képes minden rosszat és szükségtelent kihajtani a szervezetből. Bizonyos mértékig ez igaz is. Az ember immunrendszere valóban tökéletes, és képes a mérgező anyagok többségét kiűzni a szervezetből, de nem mindet! Tanulmányom célja nem az, hogy sokkoljalak azzal, hogy a mérgek milyen szörnyű világában élünk. Sokkal inkább az vezérelt, hogy szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy reális elképzelésed legyen arról, mely mérgek azok, amelyek árthatnak a szervezetnek. Egyszerre senki nem tudja megváltoztatni a világot, még ha mindenki él a haladás nyújtotta lehetőségekkel, amelyek értékesebbé teszik életünket. A változást úgy kell végrehajtani, hogy megteremted a tested belső higiéniáját, és rendszeresen megtisztítod a szervezetedet a külső világ mérgeitől. Többet akarsz tudni? Belevágnál egy méregtelenítésbe? Szeretnél, gyorsan, könnyedén minimális mozgással visszahízás nélkül lefogyni? Kérlek, gördíts tovább, és ismerd meg a részleteket!

23 Engedd meg, hogy befejezésképpen három lehetőséget is mutatassak Neked, amivel rövid idő alatt, visszahízás nélkül, garantáltan le tudsz fogyni: Az egyik a Zsírégetés Harcosai által kifejlesztett módszer, ami a fogyásodat éppen a rossz beidegződések, negatív énképek megszüntetésével kezdi. Magyarul: először belül, a fejedben és az érzéseidben tesz rendet óta Magyarországon is elérhető az az egyhetes, jó hangulatú tábor, amin a Zsírégetés Harcosainak Életmódját lehet egyszerűen, másokkal összefogva, szakértői segítséggel elsajátítani. Amit ha Te is megismersz, akkor egészen biztosan könnyen és gyorsan tudsz lefogyni. Itt azokat a szakértők által továbbfejlesztett, könnyen elsajátítható technikákat oktatjuk, amelyekkel annak idején én is lefogytam. A Zsírégetés Harcosai Életmódjának fő hatása ahogy említettem fentebb, hogy először fejben fogyaszt le, majd ezt követően mutatja meg, hogy mi az a minimális mozgás, és mik azok az apró táplálkozási változtatások, amiket Te is könnyedén elsajátíthatsz annak érdekében, hogy visszahízás nélkül, garantáltan lefogyj. Meglátod: ha velünk tartasz sokkal jobb érzésekkel, szenvedés nélkül, örömmel szabadulsz meg a plusz kilóktól. És a legjobb, hogy nincs meghatározva semmilyen márkájú étel, alapanyag fogyasztása, vásárlása, és akár otthon is elkezdheted segédeszközök nélkül a fogyasztó edzést!

24 Nem mindegy tehát, hogy milyen módszert választasz. Mert van belőlük vagy fél tucat, és a választás sokszor nem könnyű. Mi segítünk Neked megtalálni a számodra legmegfelelőbb és legkönnyebb utat, ami a karcsú testhez vezet. A másik lehetőség ugyanennek az életmódnak az otthoni változata. Ezt azért fejlesztettük ki, hogy azok is megtanulhassák a módszert, akik nem tudnak az előre meghirdetett időpontban eljönni a táborba. Ebben az a jó, hogy anélkül tudod elkezdeni a fogyókúrát és az életmódváltást, hogy alkalmazkodnod kellene a Zsírégetés Harcosai Életmód Tábor időpontjaihoz. A Zsírégetés Harcosai Életmódjának Alapjait ugyanis már oktatóanyag formájában, saját otthonodban is könnyedén, különösebb segítség nélkül elsajátíthatod. A harmadik lehetőség pedig egy olyan 1 napos, jó hangulatú, kiscsoportos (3-5 fős) foglalkozás, amelyen velem és egy mozgás táplálkozás - gondolkodás témában jártas szakembertől kaphatsz segítséget és könnyen követhető útmutatásokat a szenvedés nélküli és visszahízás-mentes lefogyásodhoz. A tréningnapon azokat a módszereket sajátíthatod el, amelyeket a Zsírégetés Harcosai Életmód táborban is tanítunk. A különbség csak annyi, hogy ezen a napon csak a lényegre koncentrálunk, és személyre szabottan segítünk Neked. Akármelyik opciót választod is, én a program során végig itt leszek, bizalommal fordulhatsz hozzám a kérdéseiddel! Nem érdemes tovább várnod, hisz tudod: a legjobb pillanat a változások elkezdésére a MOST!

25 Ha elhatároztad, hogy megteszed a fogyáshoz vezető úton az első lépést, akkor egyszerűen csak válaszd ki a következő oldalon a Számodra legmegfelelőbb megoldást, és találkozzunk akár a következő Zsírégetés Harcosai Életmód táborban, akár az otthonodban, az oktatóanyagon keresztül, akár személyesen a tréningnapon! Tábor Személyes tréningnap: Oktatóanyag csomag Katona Zoltánnal Következő turnusa: tól Jelentkezés a táborba >> Bejelentkezés díjmentesen hívható számunkon Otthon elsajátítható fogyasztó módszerek Oktatóanyag megrendelése >> Szeretettel várlak a következő oldalon! Katona Zoltán vezető tanácsadó Testi Leki Szerviz kft. Cégjegyzékszám: Ingyenesen hívható Ügyfélszolgálati Számunk

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

5. Egészséges emésztés

5. Egészséges emésztés 5. Egészséges emésztés A súlykontroll az egészséges emésztéssel kezdődik Az emésztőrendszered az egész szervezeted egyik legfontosabb része. Egy új felmérés szerint az embereket nagyon érdeklik az egészséges

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

Méregtelenítés felsőfokon

Méregtelenítés felsőfokon Méregtelenítés felsőfokon Időről-időre hatalmába kerít minket a vágy, hogy megújítsuk környezetünket és mi magunk is egy kicsit f Első lépésként csapunk egy alapos nagytakarítást, kiselejtezzük a megunt

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR

mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR mi a cukorbetegség? DR. TSCHÜRTZ NÁNDOR, DR. HIDVÉGI TIBOR az OkTaTÓaNyag a magyar DiabeTes Társaság vezetôsége megbízásából, a sanofi TámOgaTásával készült készítette a magyar DiabeTes Társaság edukációs

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

A só- és színterápiáról röviden

A só- és színterápiáról röviden A só- és színterápiáról röviden A sóterápia Az ember arany nélkül tud élni, de só nélkül nem. - Cassiodorus 1 Történelem A terápia kezdete a sóbányákban és sóbarlangokban dolgozó emberektıl eredeztethetı,

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0584. Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP

TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-0584. Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP Dömötöri Sándor Vendéglátó Kft. egészségre nevelési programja EGÉSZSÉGNAP A dohányzás a burgonyafélék családjába tartozó dohánynövény leveleinek élvezete. Valószínűleg először Kolumbusz és társai találkoztak

Részletesebben

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA

A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA A VÍZ AZ ÉLET FORRÁSA www.evp.hu A víz az élet forrása: víz nélkül nincs, és nem is lehetséges egészséges élet. A víz lehetővé teszi a vérkeringést, segíti a sejtek működését és a test méregtelenítését,

Részletesebben

Egyénre szabott táplálkozási módszer az egészségért és az ideális testsúlyért anyagcseretípus-méréssel

Egyénre szabott táplálkozási módszer az egészségért és az ideális testsúlyért anyagcseretípus-méréssel Egyénre szabott táplálkozási módszer az egészségért és az ideális testsúlyért Egyénre szabott táplálkozási módszer az egészségért és az ideális testsúlyért Ha valóban változást akarsz A helyes életmód

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

Ne égesd el! A mérgeket a mi kéményünkből messze viheti a szél.

Ne égesd el! A mérgeket a mi kéményünkből messze viheti a szél. Kertes házak között sétálva sokszor érezzük az égő műanyagok, gumi, pozdorja jellegzetes, kellemetlenül édeskés-fanyar szagát... S lélegezzük be a füstöt a tüdőbe... a véráramba... marja a szemünket...

Részletesebben

Az egészséges táplálkozás alapjai e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013.

Az egészséges táplálkozás alapjai e-book. Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. Az egészséges táplálkozás alapjai e-book Írta: Pappné Benedek Erika Lektorálta: Tőke Szilvia személyi edző 2013. 2 TARTALOMJEGYZÉK Bevezetés 4 Néhány gondolat a diétázásról 6 Miért fontos az egészséges

Részletesebben

Hogy is működik a méregtelenítés?

Hogy is működik a méregtelenítés? Lomhának érzed magad, hiányzik a mindennapjaidból a harmónia? Bőr, esetleg emésztési problémáid vannak, fájdalom kínoz? Elhanyagoltad mostanában az egészségedet? Valószínűleg itt az ideje tested méregtelenítésének.

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

MunkaKalauz. Tájékoztató és Információs Tudástár munkavédelmi gyakorlati megoldásokról és módszerekről

MunkaKalauz. Tájékoztató és Információs Tudástár munkavédelmi gyakorlati megoldásokról és módszerekről MunkaKalauz Tájékoztató és Információs Tudástár munkavédelmi EGYÉB HASZNOS ÚTMUTATÓ ÖSSZEFOGLALÓ FIGYELEMFELHÍVÁS Információs brossúra Szeged, 2013. MunkaKalauz Tájékoztató és Információs Tudástár munkavédelmi

Részletesebben

ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV

ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV ELHÍZÁS KONZULTÁCIÓS KÉRDŐÍV Kedves páciensem, kérem, válaszoljon részletesen minden kérdésre, mielőtt a tanácsadást elkezdenénk. Eljövetelének motivációja: barátok, ismerősök ajánlása önálló kezdeményezés

Részletesebben

Az elhízás hatása az emberi szervezetre. Dr. Polyák József Pharmamedcor Kardiológiai Szakambulancia 1137. Budapest, Katona J. u. 27.

Az elhízás hatása az emberi szervezetre. Dr. Polyák József Pharmamedcor Kardiológiai Szakambulancia 1137. Budapest, Katona J. u. 27. Az elhízás hatása az emberi szervezetre Dr. Polyák József Pharmamedcor Kardiológiai Szakambulancia 1137. Budapest, Katona J. u. 27. Melyek az élő szervezet elemi életjelenségei közül minőségében testtömeg

Részletesebben

Megelőzési hormon vizsgálati csomag

Megelőzési hormon vizsgálati csomag SZOLGÁLTATÁSOK Nyálból végzett hormon- vizsgálati csomagok Magyarországon csak nálunk! Hungary 2800 Tatabánya, F tér 36. Telefon: 06 20 372 1216 Tel./fax: +36 34 316 259 E-mail: info@laborex.hu web:www.laborex.hu

Részletesebben

MIKROBIOM ÉS ELHÍZÁS HEINZ GYAKY 2018 BUDAPEST

MIKROBIOM ÉS ELHÍZÁS HEINZ GYAKY 2018 BUDAPEST MIKROBIOM ÉS ELHÍZÁS HEINZ GYAKY 2018 BUDAPEST HUMÁN MIKROBIOM 10 billió baktérium alkotja a 1,5-2 kg súlyú humán mikrobiomot. Elsősorban az emberi bélben található A bél által szabályozott bélflóra a

Részletesebben

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra

Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Szerkesztette: dr Lázár Sarnyai Nóra Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kezdeményezésére július 28-án tartják a fertőző májgyulladás elleni küzdelem világnapját, melynek idei mottója: Gondolja át újra!

Részletesebben

A vérünk az ereinkben folyik, a szívtől a test irányába artériákban (verőerek), a szív felé pedig vénákban (gyűjtőerek).

A vérünk az ereinkben folyik, a szívtől a test irányába artériákban (verőerek), a szív felé pedig vénákban (gyűjtőerek). A vérünk az ereinkben folyik, a szívtől a test irányába artériákban (verőerek), a szív felé pedig vénákban (gyűjtőerek). Mivel az egész testünkben jelen van, sok információt nyerhetünk belőle, hisz egy

Részletesebben

Az ember szervezete és egészsége. Biológia verseny. 8. osztály. 2014. április 25. A feladatok megoldására rendelkezésre álló idő : 60 perc KÓDSZÁM:

Az ember szervezete és egészsége. Biológia verseny. 8. osztály. 2014. április 25. A feladatok megoldására rendelkezésre álló idő : 60 perc KÓDSZÁM: Az ember szervezete és egészsége Biológia verseny 8. osztály 2014. április 25. A feladatok megoldására rendelkezésre álló idő : 60 perc KÓDSZÁM: Türr István Gimnázium és Kollégium 1. A tápcsatorna szervei

Részletesebben

Daganatos betegségek megelőzése, a szűrés szerepe. Juhász Balázs, Szántó János DEOEC Onkológiai Tanszék

Daganatos betegségek megelőzése, a szűrés szerepe. Juhász Balázs, Szántó János DEOEC Onkológiai Tanszék Daganatos betegségek megelőzése, a szűrés szerepe Juhász Balázs, Szántó János DEOEC Onkológiai Tanszék Carcinogenesis mechanizmusa A daganatos átalakulás a normálistól eltérő DNS szintézisével kezdődik,

Részletesebben

A vegetarianizmus a jövő útja?

A vegetarianizmus a jövő útja? Szupermarketekben egyre több vegán terméket, például tofut tempeht vagy szójajoghutot vásárolhatunk. A vegán és a vegetáriánus élelmiszer fogyasztás, vagyis az új táplálkozási piramis népszerűsítéséhez

Részletesebben

Az elhízás, a bulimia, az anorexia. Az elhízás

Az elhízás, a bulimia, az anorexia. Az elhízás Az elhízás, a bulimia, az anorexia Az elhízás Elhízás vagy túlsúlyosság elhízás a testsúly a kívánatosnál 20%-kal nagyobb túlsúlyosság a magasabb testsúly megoszlik az izmok, csontok, zsír és víz tömege

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra?

Termékhasználati. útmutató. Mi van benne számodra? Termékhasználati útmutató Mi van benne számodra? Optimalizálja a sejtjeid működését Az ASEA a világ első és egyetlen redox kiegészítő készítménye. A redox jelzőmolekulák létfontosságú szerepet töltenek

Részletesebben

TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN

TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN TIHANYI ANDRÁS TÓTH JÓZSEF WEBER-SUTA ÁGNES ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK! MIKROALGÁK SZEREPE A MODERN TÁPLÁLKOZÁSBAN ÉS A GYÓGYÍTÁSBAN TIHANYI András-TÓTH József - WEBER-SUTA Ágnes ZÖLD UTAT AZ EGÉSZSÉGNEK!

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET 1 Tartalom: Az egészségről mi az egészség az egészség alatti állapot veszélyei az egészség faktorai A kínai egészségmegőrző kultúra története módszerei és lényege A egészség kör elmélet tisztítás, pótlás,

Részletesebben

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása:

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Valamennyien hallottunk már arról, hogy a ginzeng mennyire hatékonyan erősíti az immunrendszert és tölti fel energiával a szervezetet.

Részletesebben

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre

Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Hidegen sajtolt mákolaj, a csontok őre Készítette: Martincsevicsné Jenei Gizella Ki vagyok én? Szeretettel üdvözöllek! Martincsevicsné Jenei Gizella vagyok, egészségőr, hidegen sajtolt olajok szakértője,

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

Születési dátumod elárulja, csak ismerni kell, mit és milyen módon..????

Születési dátumod elárulja, csak ismerni kell, mit és milyen módon..???? Születési dátumod elárulja, csak ismerni kell, mit és milyen módon..????.. Melyik a szomszéd kertje.????..motivációd mindig legyen.a látszat néha csalóka.. www.tienselet.hu ű www.tienselet.hu Mi a csudát

Részletesebben

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra

Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra Egészségnap III. Az egészség olyasmi, mint a gondosan égetett gyertya. Ha körültekintő

Részletesebben

Az alkoholt a történelem hajnala óta ismeri az emberiség, mondhatnánk akár azt is, hogy az alkohol története az emberiség története.

Az alkoholt a történelem hajnala óta ismeri az emberiség, mondhatnánk akár azt is, hogy az alkohol története az emberiség története. C2H6O az alkohol Az etanol egyértékű, telített alkohol, a homológ sor második tagja a metanol után. A mindennapokban az alkohol, szesz szavakat az etil-alkoholra értjük, az alkoholos italok etanolt tartalmaznak.

Részletesebben

A patikában nem kapható: Egészség másképp

A patikában nem kapható: Egészség másképp A patikában nem kapható: Egészség másképp Egészség másképp? Azoknak, akik elviselhetetlen fájdalmaktól szenvednek, vagy olyan problémájuk van, amit az egészségügy feltehetően nem tud az elvárásunknak megfelelően,

Részletesebben

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy Egy átlagos emberi

Részletesebben

Éltető elemeink. Éltető elemeink: MAGNÉZIUM CALCIUM CINK SZELÉN 1 / 5

Éltető elemeink. Éltető elemeink: MAGNÉZIUM CALCIUM CINK SZELÉN 1 / 5 Éltető elemeink: MAGNÉZIUM CALCIUM CINK SZELÉN 1 / 5 MAGNÉZIUM Az emberi szervezet egészséges működéséhez vízre, táplálékra és a benne megtalálható sokféle vitaminra, ásványi anyagra és nyomelemre van

Részletesebben

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília A természet kvintesszenciái A kvintesszencia szó Arisztotelész természeti filozófiájából indul ki és a latin quinta essentia,

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

AZ ÉLET DIADALA NAPHARCOS MAGAZIN. A Napharcos különlegessége és egyedisége. Napharcos biológiai sejtjavító specialista. Légy erős, élj hosszan!

AZ ÉLET DIADALA NAPHARCOS MAGAZIN. A Napharcos különlegessége és egyedisége. Napharcos biológiai sejtjavító specialista. Légy erős, élj hosszan! Napharcos biológiai sejtjavító specialista NAPHARCOS MAGAZIN 2014 november, 1. évfolyam. III. szám Légy erős, élj hosszan! Legyen több élet a napjaidban és több nap az életedben! AZ ÉLET DIADALA A Napharcos

Részletesebben

Mit lehet tudni az allergiákról általában?

Mit lehet tudni az allergiákról általában? Az allergiás emberek száma minden generációban évről-évre nő. A sokak életét megkeserítő megbetegedésnek sok formája ismert, bár manapság leginkább a légúti tünetek okozó allergiákról és azok kezelésére

Részletesebben

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN!

LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! LÉLEGEZZEN KÖNNYEBBEN TERMÉSZETESEN! A FOLYAMATOSAN NÖVEKVÕ LEVEGÕSZENNYEZÉSSEL EGYENES ARÁNYBAN NÖVEKSZIK A LÉGÚTI BETEGSÉGEKBEN SZENVEDÕK SZÁMA, KÜLÖNÖSEN A GYEREKEKNÉL. HASZNÁLD A TERMÉSZET EREJÉT //

Részletesebben

Az onkológia alapjai. Szántó János DE OEC Onkológiai Tanszék ÁNTSZ 2010. február

Az onkológia alapjai. Szántó János DE OEC Onkológiai Tanszék ÁNTSZ 2010. február Az onkológia alapjai Szántó János DE OEC Onkológiai Tanszék ÁNTSZ 2010. február Statisztika Megbetegedés halálozás Világ: 15 20 M 7-8 M Mo.: 70.000 36.000 Azaz hazánkban minden negyedik állampolgár daganatos

Részletesebben

Gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezelési napló

Gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezelési napló Gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezelési napló Általános tájékoztató a gyermekkori asztma és légúti túlérzékenység kezeléséről A kezelés célja a teljes tünetmentesség elérése, tünetek jelentkezésekor

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

Az illegális és legális szerek okozta kockázat felismerését,viselkedési függőségek megelőzését célzó programok

Az illegális és legális szerek okozta kockázat felismerését,viselkedési függőségek megelőzését célzó programok Hunyadi János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola pályázata az innovatív iskolák fejlesztése című konstrukcióra TÁMOP-3.1.4-12/2-2012-0821 Az illegális és legális szerek okozta kockázat felismerését,viselkedési

Részletesebben

A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat.

A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat. A rotavírus a gyomor és a belek fertőzését előidéző vírus, amely súlyos gyomor-bélhurutot okozhat. A rotavírus az egyik leggyakoribb okozója a súlyos hasmenésnek csecsemő és kisdedkorban. Évente világszerte

Részletesebben

Biztos abban, hogy a megfelelő intézkedéseket teszi az influenza elleni védelem tekintetében? Oltassa be magát!

Biztos abban, hogy a megfelelő intézkedéseket teszi az influenza elleni védelem tekintetében? Oltassa be magát! Biztos abban, hogy a megfelelő intézkedéseket teszi az influenza elleni védelem tekintetében? Oltassa be magát! Influenza Egy súlyos betegség Az influenza minden évben a népesség 5% - 15%-át érinti. Az

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet

A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései. Károlyiné Csicsely Katalin Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A táplálkozási szokások és a dohányzás összefüggései Országos Korányi Tbc és Pulmonológiai Intézet A dohányzás emésztőrendszeri ártalmai Étvágytalanság. Ízérzékelés tompul. Emésztési panaszok. Gyakrabban

Részletesebben

Egy még hatékonyabb búzafűlé kúra érdekében

Egy még hatékonyabb búzafűlé kúra érdekében Egy még hatékonyabb búzafűlé kúra érdekében Olvassa figyelmesen az alábbi tanácsaimat! Emlékszik arra, hogy mit is javasoltam Önnek annak idején, amikor elkezdte a búzafűlé kúrát? Lehet, hogy már el is

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Szerintem vannak csodák

Szerintem vannak csodák Brjeska Dóra Szerintem vannak csodák De neked is tenned kell értük 2015 Bevezetés Ajánlom ezt a könyvet valakinek, aki már egy másik, sokkal békésebb helyről vigyáz ránk és segít nekünk. Így kezdődik egy

Részletesebben

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod

Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Ebből a tortából most Te is vághatsz magadnak egy szeletet [SPEC1]! Egy nagyon egyszerű módszer - avagy hogyan egészítheted ki a jövedelmedet anélkül, hogy bármit is el kellene adnod Kedves [SPEC1]! Először

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az szinte már népbetegség

Részletesebben

PCOS mellett az élet

PCOS mellett az élet PCOS mellett az élet Dr. Semjéni Mariann PCOS Amazonok alapítója Budapest 2018. 07. 14. Naja Forest Szakmai Nap A bajok okai Életmód GnRH- LH/FSH- androgén hormonok tengely Genetika Magzati korban az anya

Részletesebben

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA

EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA EGÉSZség +BOLDOGSÁG teremtő IMA Mágikus SZERtartás EGÉSZséges +boldog ÉLETedért! INGYENES EGÉSZséget és boldogságot teremtő IMA Mágikus SZERtartás, amit otthonodban végezhetsz EGÉSZséges +BOLDOG életedért!

Részletesebben

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé.

Test-elemzés. Ezzel 100%-os lefedettséget ér el. TANITA digitális mérleg. Rendkívül gyors elemzést tesz lehetővé. Test-elemzés Bioelektromos impedancia mérés 5 különböző pályán kerül mérésre (lábtól-lábig, kéztől-kézig, bal kéztől a jobb lábig, jobb kéztől a bal lábig, bal kéztől a bal lábig). Ezzel 100%-os lefedettséget

Részletesebben

DR. IMMUN Egészségportál

DR. IMMUN Egészségportál A cukorbetegség A cukorbetegség - diabetes mellitus A cukorbetegség élethossziglan tartó, jelen tudásunk szerint nem gyógyítható betegség, amelyben a szervezet nem tudja a táplálékból nyert szõlõcukrot

Részletesebben

Miért bukik el a legtöbb fogyókúra? Írta: Rita Konyhája 2016 július 26., kedd 07:40

Miért bukik el a legtöbb fogyókúra? Írta: Rita Konyhája 2016 július 26., kedd 07:40 Statisztikák szerint 100-ból csak 7 fogyókúra lesz sikeres. Miért bukik el ennyi próbálkozás, mi az oka hogy 100-ból 93 embernek nem sikerül elérnie a célját? Kerekesi Éva a Fogyás Coachinggal honlap szerkesztője

Részletesebben

Egészségnevelés. Budapest, Sümeginé Hamvas Enikő

Egészségnevelés. Budapest, Sümeginé Hamvas Enikő Egészségnevelés Budapest, Sümeginé Hamvas Enikő A kisgyermek fejlődésének adatai Súlyfejlődés: - Születési súly: átlagosan 2500-3500g - 1. hó: 300g/hó - 2-6. hó: 600g/hó - 7-12. hó: 500g/hó - Ideális súly

Részletesebben

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Glutén Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Mi is az a glutén? Az egész életen át tartó intoleranciát a gluténnek (sikér) nevezett összetett fehérje okozza, melyet a búza-,

Részletesebben

Vezető betegségek Magyarországon. Szív-érrendszeri betegségek és magasvérnyomás Civilizációs ártalmak?

Vezető betegségek Magyarországon. Szív-érrendszeri betegségek és magasvérnyomás Civilizációs ártalmak? Vezető betegségek Magyarországon Szív-érrendszeri betegségek és magasvérnyomás Civilizációs ártalmak? Megválaszolandó Kérdések Melyek azok a betegségek amelyek a ranglistát vezetik? Mennyire vagyunk felelősek

Részletesebben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben

Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben Tiltott gyümölcs ÚJ generációs tanítások alkalmazása az ÉLETedben CSAKRA- és MERIDIÁN-tisztító módszer IMÁval INGYENES CSAKRA- és MERIDIÁNtisztítás +harmonizálás IMÁVAL Tested, Lelked, Szellemed, Érzelmeid,

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Problémacsillapító szülőknek Hogyan legyen kevesebb gondom a gyermekemmel? Nagy Erika, 2012 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

1. AMIT AZ AIDS-rl TUDNI KELL

1. AMIT AZ AIDS-rl TUDNI KELL 1. AMIT AZ AIDS-rl TUDNI KELL 1) Mi a szerepe a HIV-vírusnak az AIDS kialakulásában? 2) Hogyan, milyen módon terjedhet a HIV-vírus? a, b, c, 3) Sorolj fel két olyan testnedvet, amely tartalmazhatja a vírust?

Részletesebben

A mérgek eloszlása a szervezetben. Toxikológia. Szervek méreg megkötő képessége. A mérgek átalakítása a szervezetben - Biotranszformáció

A mérgek eloszlása a szervezetben. Toxikológia. Szervek méreg megkötő képessége. A mérgek átalakítása a szervezetben - Biotranszformáció A mérgek eloszlása a szervezetben Toxikológia V. előadás A mérgek eloszlása a szervezetben Biotranszformáció Akkumuláció A mérgek kiválasztása A mérgek általában azokban a szervekben halmozódnak fel, amelyek

Részletesebben

Környezet AZ EURÓPAI SZOCIALISTÁK PÁRTJÁNAK PARLAMENTI FRAKCIÓJA

Környezet AZ EURÓPAI SZOCIALISTÁK PÁRTJÁNAK PARLAMENTI FRAKCIÓJA Környezet AZ EURÓPAI SZOCIALISTÁK PÁRTJÁNAK PARLAMENTI FRAKCIÓJA Minden európai elismeri, hogy a környezet nem megosztható és alapvető fontosságú kötelezettségünk, hogy megvédjük. Az Európai Unió Jó környezetet

Részletesebben

Elso elemzés Example Athletic

Elso elemzés Example Athletic 50 KHz R 520 Xc 69 [Víz és BCM zsír nélkül] A mérés 11.07.2005 Ido 15:20 dátuma: Név: Example Athletic Születési dátum: 22.07.1978 Keresztnév: Kor:: 26 Év Neme: férfi Magasság: 1,70 m Mérés sz.: 1 Számított

Részletesebben

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért

1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél. Testmozgással az egészségért 1. oldal TÁMOP-6.1.2/LHH/11-B-2012-0037 Életmódprogramok megvalósítása Abaúj-Hegyköz lakosainak egészségéért. Hírlevél Testmozgással az egészségért Rendszeres mozgás az egészséges szervezetért Kiadó: Gönc

Részletesebben

Tények a magas vérnyomásról

Tények a magas vérnyomásról 4 Magas vérnyomás Dr. Rath Cellular Health TM sejtegészségi ajánlásai a megelőzéshez és a kiegészítő terápiához Tények a magas vérnyomásról: Dr. Rath sejtegészségi ajánlásai - Egészségi előnyök a betegek

Részletesebben

Az egészséges életmód fontossága.

Az egészséges életmód fontossága. Az egészséges életmód fontossága. Itt a heti foglalkozások keretében a tanulók korosztályának megfelelő formában a hallottak feldolgozásra történik. A hetedik osztályosok által készített prezentáció (kis

Részletesebben

Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek

Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek Mozgásszervi fogyatékossághoz vezető kórképek Dr Élő György Miért szükséges ismeretek ezek? Tudni kell a funkció károsodás okát, ismerni a beteg általános állapotát, hogy testi, szellemi és lelki állapotának

Részletesebben

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával.

Kialakulásának valószínűsége, a tünetek súlyossága azonban csökkenthető az életmód változtatásával. Az inkontinencia az altesti záróizmok záróképtelenségét jelenti, mind a húgycső, mind a végbél vonatkozásában. Következménye akaratlan vizeletelcsöppenés, -elfolyás, illetve -székletürités. Az inkontinencia

Részletesebben

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Egy bölcs mondás szerint az leszel, amit eszel, vagyis elmondhatjuk, hogy létünk, így az egészségünk A szervezetünk nem működik megfelelően, ha nem kapja meg

Részletesebben

40 kg + Turbó Diéta Program

40 kg + Turbó Diéta Program 40 kg + Turbó Diéta Program A túlsúly és elhízás okozta rizikófaktorok csökkentésére Sokkal nagyobb a súlyod, mint régebben volt? Úgy érzed, teher a nagy súly, fáradékony vagy, sőt, már egészségügyi problémáid

Részletesebben

ÉLELMISZERBIZTONSÁG 4.

ÉLELMISZERBIZTONSÁG 4. ÉLELMISZERBIZTONSÁG 4. Élelmiszerrel terjedő vírusok Összeállította: Dr. Simon László Nyíregyházi Főiskola Élelmiszerekkel terjedő vírusok A vírusok sejtparaziták, csak élő sejtekben képesek szaporodni.

Részletesebben

Veszprémben is megszólalt a Szívhang

Veszprémben is megszólalt a Szívhang Betegszoba 2011.04.28. http://www.betegszoba.hu/cikkek/sziv_es_errendszer/veszpremben_is_megszolalt_a_szivhang/ A Szívhang program a következő állomásán is elérte célját, hiszen a Petőfi Színház színészeinek

Részletesebben

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető!

6+1 TIPP hogy. jól induljon a napod! www.harmonialiget.hu. Készítette: Rácz Beatrix. Ingyen letölthető! 6+1 TIPP hogy jól induljon a napod! Készítette: Rácz Beatrix Ingyen letölthető! Szeretettel köszöntelek Kedves Olvasó! Rácz Beatrix (Betti) vagyok és stresszt oldok kineziológiai módszerekkel, valamint

Részletesebben

-pl. baktériumok és gombák toxinjai, mérgező növények, mérgező állati termékek, növényvédő szerek, különböző szennyező anyagok

-pl. baktériumok és gombák toxinjai, mérgező növények, mérgező állati termékek, növényvédő szerek, különböző szennyező anyagok ÉLELEM ÚTJÁN TERJEDŐ MEGBETEGEDÉSEK = elfogyasztott ételben, italban levő mérgező hatású anyag (mikroorganizmus, mérgező növény, vegyi anyag) okoz Jellemzői: rövid lappangási idő heveny, robbanásszerű

Részletesebben

Elso elemzés Example Anorexia

Elso elemzés Example Anorexia 50 KHz R 739 Xc 62 [Víz és BCM zsír nélkül] A mérés 11.07.2005 Ido 15:11 dátuma: Név: Example Anorexia Születési dátum: 05.02.1981 Keresztnév: Kor:: 24 Év Neme: no Magasság: 1,65 m Mérés sz.: 1 Számított

Részletesebben

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017.

NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. NŐK LAPJA EGÉSZSÉG kutatás 2017. Egészségügyi állapot 1. Van Önnek vagy családtagjának bármilyen egészségügyi problémája? A magyar internetező népesség 57%-a küzd maga vagy valamely családtagja egészségügyi

Részletesebben

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.)

CieAura. Tiszta energia. (Pure Energy) (A termék dobozán szereplő szöveg fordítása.) Tiszta energia (Pure Energy) Tartós energia, egyensúly és mentális éberség egész nap. Egy kevés javulás Természetesen. energiákat a hologram chipekre. A CieAura energiái a test különböző akkupunktúrás

Részletesebben

Sajtóközlemény. A stresszt okolják a magyarok a betegségekért. 2012. november 14.

Sajtóközlemény. A stresszt okolják a magyarok a betegségekért. 2012. november 14. Sajtóközlemény 2012. november 1. A stresszt okolják a magyarok a betegségekért A stressz tehet leginkább a rövidebb életről, a stressz miatt alakulnak ki bennünk a rettegett betegségek ezt gondolja a magyar

Részletesebben

BIOLÓGIA VERSENY 8. OSZTÁLY ÁPRILIS 27. Kódszám: A feladatlap megoldására 60 perc áll rendelkezésre.

BIOLÓGIA VERSENY 8. OSZTÁLY ÁPRILIS 27. Kódszám: A feladatlap megoldására 60 perc áll rendelkezésre. AZ EMBER SZERVEZETE ÉS EGÉSZSÉGE BIOLÓGIA VERSENY 8. OSZTÁLY 2018. ÁPRILIS 27. Kódszám: A feladatlap megoldására 60 perc áll rendelkezésre. A feladatlapot összeállította és szerkesztette: Vargáné Hári

Részletesebben

A kiválasztó szervrendszer és betegségei

A kiválasztó szervrendszer és betegségei A kiválasztó szervrendszer és betegségei A szervezetben az anyagcsere során számtalan káros és felesleges anyag képződik. A sejtek bomlástermékei, a bekerült mérgezőanyagok, mind-mind eltávolításra várnak.

Részletesebben

Tüdőszűrés CT-vel, ha hatékony szűrővizsgálatot szeretnél! Online bejelentkezés CT vizsgálatra. Kattintson ide!

Tüdőszűrés CT-vel, ha hatékony szűrővizsgálatot szeretnél! Online bejelentkezés CT vizsgálatra. Kattintson ide! Tüdőszűrés CT-vel, ha hatékony szűrővizsgálatot szeretnél! Nap mint nap, emberek millió szenvednek valamilyen tüdőbetegség következtében, ráadásul a halálokok között is vezető szerepet betöltő COPD előfordulása

Részletesebben