APFM-HELPDESK.com. Az intelligens épületüzemeltetés.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "APFM-HELPDESK.com. Az intelligens épületüzemeltetés."

Átírás

1 APFM-HELPDESK.com Az intelligens épületüzemeltetés.

2 APFM-HELP DESK.com Átlátható, gyors, hatékony és intelligens ingatlanüzemeltetés. Elektronikus épületüzemeltet rendszerünkkel könnyedén kézben tarthatja épületének karbantartási és javítási munkálatait. Az épületüzemeltetés évezredekkel ezel ttre nyúlik vissza, melynek alapfeltételei: a szakértelem, az elhivatottság és az odafigyelés. Ez ma is így van, ám a körülmények megváltoztak. A gépészet nagy iramú fejl désével felgyorsult a világ, mely átalakította a munkafolyamatokat. Az adatok és az adminisztrálandó dokumentumok mennyisége megn tt, ám ezzel párhuzamosan az automatizáció létszámcsökkentést vont maga után. A folyamat eredményeképpen a hatékonyság vált a sikeres épületüzemeltetés kulcsává. A tulajdonosok számára fontos cél lett, hogy minél kevesebb ember, minél rövidebb id alatt, minél több munkát végezzen el. Az id pénz és különösen drága, ha felesleges adminisztrációra fordítják, legf képp, ha ezt a munkavállalók túlórában végzik. Önöknél mindent a leghatékonyabban, minimális id alatt oldanak meg? Lépjen ki a megszokásokból! Az eredményes munka legnagyobb ellensége az újítások és a fejl dés elhanyagolása. Ha mindent úgy csinálnánk, mint 5, 20, vagy 100 évvel ezel tt, akkor a feladatokhoz pontosan annyi ember és id kellene, mint annak idején, ám ez kivitelezhetetlen! Nagy problémát jelenthet, hogy a b vül feladatlista és a dokumentálandó anyagok mellett, hogyan lehet ma mégis kevesebb emberrel, költséghatékonyabban, jelent sen több elvárásnak megfelelni. Szerencsére a világ változása nem csak új feladatokat, problémákat teremt, de új eszközökkel is szolgál azok megoldásához. A papíralapú nyilvántartást az Excel-ben való dokumentálás váltotta fel, melyet most újabb lehet ségek követnek. Használja ki az internet el nyeit és válasszon egy olyan szoftvert, mely az Ön személyes igényeinek megfelel. Ahogy a 10-es csavarhoz 10-es kulcsra, a könyveléshez könyvel szoftverre, a sikeres épületüzemeltetéshez az apfm-helpdesk.com-ra van szüksége! Szeretne nyugodtan hátrad lni és nem aggódni épülete üzemeltetésével kapcsolatban? Most megteheti. Az apfm-helpdesk.com-mal rengeteg felesleges probléma kiküszöbölhet, melynek köszönhet en egyszer bbé válhatnak az épületében dolgozók, és a Saját mindennapjai. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, spóroljon id t, pénzt és energiát! Diszpécser vagyok és így több malomk között rl döm: egyrészt a bejelent k mindent azonnal szeretnének; a munkát végz k pontos el zetes feladatlistát; a feletteseim pedig azt, hogy a problémákat gyorsan tudjam kezelni. A legrosszabb az, hogy folyamatosan egyeztetnem kell köztük, aminek egy részét jó lenne megspórolni. Azt szeretném, hogy a munkámat a programok úgy segítsék, hogy közben minden érintett meg tudja nézni, mi a dolga és egymás között is tudjanak a rendszerben kommunikálni, ne csak rajtam keresztül.

3 EGYSZER RENDSZER, AMIHEZ CSAK INTERNET SZÜKSÉGES: HATÉKONY RENDSZER, AMI HASZNOT TERMEL: bármely gépen használható, amiben böngész t tud nyitni, telepítést nem igényel, tableten, telefonon is m ködik, aki rendelt már mozijegyet interneten, az tudja kezelni, egy bejelentés kevesebb, mint 1 perc! 15 perc alatt a karbantartói rész használata is megtanulható. EGYSZER APFM-HELP csak azért fizet, amit használ is, nem szükséges az elején megvennie a szoftvert, a használatért fizet, lerövidíti az adminisztrációs id t, több ideje lesz az érdemi munkára, kés bb is el vehet bel le adatot, nem kell aktákat lapozgatnia, igazolásul szolgálhat garanciális esetekben, jelent s költséget megtakarítva. HATÉKONY DESK.com MEGBÍZHATÓ PROFESSZIONÁLIS MEGBÍZHATÓ RENDSZER, AMI VIGYÁZ AZ ADATAIRA: PROFESSZIONÁLIS RENDSZER PROFIKNAK! a szervereket ehhez ért k üzemeltetik a nap 24 órájában, évtizedes tapasztalat után mertünk belekezdeni a rendszer elkészítésébe, rendszeres és s r mentések a váratlan problémák elkerülése érdekében, kollégáink értenek ahhoz, amivel foglalkoznak, az adatokat minden esetben SSL-kapcsolattal, titkosítva küldjük, nem egy startup cég készítette és nem tervezzük m ködésünk beszüntetését, európai szerverek, amik nem függnek a nagy szolgáltatóktól, 10-b l 9 ügyfelünknek a meglév modulok valamelyike változtatás nélkül megfelel, a fejlesztéseket gondos tesztelés után alkalmazzuk a m köd rendszerekben. hozzáért k kezében a rendszer szinte csodákra képes. Létesítménygazdálkodási vezet ként nap mint nap rengeteg döntést kell meghoznom és problémát kell megoldanom. Nagy segítséget jelentene, ha a kollégák és küls karbantartók koordinálásához szükséges id a minimumra csökkenne. A sikeres m ködéshez elengedhetetlen, hogy a kollégák önállóan és jól dolgozzanak, amihez hatékony eszközöket kell a kezükbe adnunk. Olyan rendszert szeretnék, melynek köszönhet en átláthatóak lennének az egyes munkafolyamatok és feladatok, ami megkönnyítené az épületeken dolgozók és ezáltal az én mindennapjaimat is.

4 Bejelent és eseménykezel alaprendszer Ez az apfm-helpdesk.com központi funkciója: kérések, igények, hibabejelentések, megrendelések, problémák egy rendszerben. Bejelentést tehetnek az igényl k, bérl k, de akár a karbantartók, gondnokok is. A bejelentések nem vesznek el, nem lehet azokat letagadni, vagy felnagyítani: minden bejelentés azonosítót kap és minden azzal végzett tevékenység visszakövethet. A megoldásról az érintettek ben értesülhetnek. A folyamat alatt és a lezárás után is fájlok, dokumentumok csatolhatók fel. Egyszer, átlátható listák és könnyen megérthet funkciók minden csomagban. Bejelentést tesz az épületen lév gondnok vagy bérl i megbízott. Karbantartók észleléseket, elvégzett karbantartási munkákat rögzítenek. Eseménykezel rendszer: minden eseményt egyedileg kezel, PC-r l, tabletr l, telefonról is elérhet, minden lényeges lépésr l es visszajelzés a felhasználóknak, lezárás után elfogadási lehet ség, fájlok csatolása. Ütemez rendszer, amely az éves terv alapján elkészíti a feladatlistát Egyedi karbantartási események naptárral, karbantartó/alvállalkozó megadásával Ütemezett feladatok esetében el zetes értesítés ben a küls karbantartóknak. Gépnyilvántartás és feladatok gépekhez rendelése. Alvállalkozói modul esetében az egyes alvállalkozók csak a hozzájuk tartozó eseményeket látják. Karbantartás és gép modul Az Optimum csomagban az eseményeket az elvégzend feladatleírással a paraméterezést követ en a rendszer maga teszi a bejelentések közé, err l értesítést is küld. A rendszerbe felviheti a gépeket, berendezéseket, így az eseményeket közvetlenül gépekhez is kötheti és az elektronikus gépkönyvb l visszanézheti. Alvállalkozói modul Amennyiben a bejelentések kezelésében harmadik fél munkatársai is aktívan részt vesznek, akiknek csak a számukra fontos dolgokat kívánja megmutatni, akkor válassza a Gold csomagot! A Gold csomag része továbbá az opcionális külön szerver, az egyéni, céges megjelenés és az egyedi riportok lehet sége.

5 Kiegészít modulok Rendszereink kezelik a felhasznált anyagot és elemzéseket készítenek. A funkció mélysége a választott csomagtól függ. Egyedi igény esetén lehetséges a csomagok kombinálása is. Anyagkezel modul Miért vezetné külön táblázatban a felhasznált anyagokat, ha azokat a bejelentésekhez közvetlenül is be tudja írni és kés bb le is tudja kérdezni? Elemz modul Ha minden adat egy helyen van, miért ne készítené el a rendszer az elemzéseket és kimutatásokat? Standard csomag részeként: Anyagok és munkaid beírása a bejelentésekhez mennyiségileg. Standard csomag részeként: Szabadon letölthet Excel-ben megnyitható táblázatok. Optimum csomag részeként: Anyagok és munkaid beírása elszámoló értékkel is. Épületen a leltár vezetése. Optimum csomag részeként: Az iparágban bevált táblázatokat hívhat vagy kérhet le automatikusan, -ben. Az elemzést közvetlenül a Megbízóinak is küldheti. Gold csomag részeként: Külön rész az alvállalkozói anyagoknak és munkáknak és külön a megbízóknak készített elszámolásoknak. Gold csomag részeként: Egyedileg beállítható, letölthet vagy automatikusan kiküldött táblázatok Excelben és pdf-ben Önnel közösen elkészítve. Egyedi igények teljesítése Az apfm-helpdesk.com és annak csomagjai nem zárt rendszerek: a világ és az igények változnak, így a csomagok és a modulok is alakíthatóak. Amennyiben egyedi igénye van, kérjük, jelezze azt kapcsolattartójának! Ha adatot kell felvinni, elemezni, a rendszert prezentálni vagy Ön olyan szolgáltatást igényel, amihez állandóan, vagy ideiglenesen küls szakemberre van szüksége, kérjen erre is ajánlatot! Érezze magát VIP-nak és engedje, hogy segíthessünk!

6 MEGBÍZHATÓ ÉS EGYSZER 2004-ben, amikor az els bejelent t készítettük, akkor az elvárás az volt, hogy a rendszer legyen egyszer, átlátható; kezelje a bejelentéseket, küldjön az érintetteknek e- mailt. A bejelent láthassa, mi történt a bejelentésével és lehessen anyagfelhasználást és munkaórát rögzíteni. Ez a Standard rendszerünk: bejelentéskezel, üzenetküld és anyagokat rögzít webes felület. Ha Önnek egy egyszer felületre van szüksége a bejelentések kezelésére néhány helyszínen, automatizmusok nélkül, válassza ezt. HATÉKONY ÉS PROFESSZIONÁLIS A Standard bejelent n túl amennyiben Ön az épületeket valóban sajátjának érzi, akkor célszer a gépeket felvinni, a karbantartásokat megtervezni, dokumentálni és a gépekhez tartozó gépkönyvb l ellen rizni, mi történt az adott berendezéssel. Az épületeken hasznos funkció a készlet számítása és a leltár ellen rzése. Optimum rendszerünk a gondnoki teend k nagy részét leveszi a válláról. Ha fontos az, hogy a rendszer felügyelje az ütemezett tevékenységeket és vezesse az elektronikus gépkönyveket, akkor Önnek ezt ajánljuk! STANDARD A Standard csomag tartalma: OPTIMUM Az Optimum csomag tartalma: teljes érték bejelent és kezel felület, teljes Standard csomag, legfeljebb 100 bejelent nek és 20 karbantartónak, legfeljebb 200 bejelent nek és 50 karbantartónak, legfeljebb 10 helyszínen (megbízónál), legfeljebb 20 helyszínen (megbízónál), évi maximum 1 GB fájlfeltöltési lehet ség, admin felület a felhasználók, jogosultságok, ingatlanok, prioritások és hibatípusok kezelésére legfeljebb 3 felhasználónak, ben is kommunikál a rendszer a bejelent kkel és karbantartókkal, anyagfelhasználás és munkaid rögzíthet, korlátlan listázási és Excel-be töltési lehet ség az összes elérhet adatra. évi maximum 10 GB fájlfeltöltési lehet ség, admin felület legfeljebb 10 felhasználónak, karbantartás-ütemez és ellen rz modul, anyagok és munkaid felvitelének lehet sége; be- és kivét, havi leltár és leltárkorrekció, automatikus elemzések és riportok, amelyeket a rendszer id zítve küld a megadott címekre, akár külön-külön ingatlanonként.

7 NAGYBAN GONDOLKODVA Ha Ön országos fiókhálózatokat kezel, alvállalkozókkal hárít el hibákat, akkor más szempontok is el térbe kerülnek: külön, gyors szerver, nagy tömeg adatkezelés, nagy mennyiség feltöltött kép és munkalap. A Gold csomag része az alvállalkozóknak külön belépést biztosító rész, továbbá a megbízói és alvállalkozói elszámolás különválasztása. ÖN SOHA NINCS EGYEDÜL! Rendszereink az adatokat automatikusan kezelik, azonban azok felvitele, értelmezése, módosítása, ellen rzése, illetve új megbízóknak a rendszer prezentálása vagy a m ködés auditálása néha meghaladhatja az Ön lehet ségeit. Ilyenkor kérjen VIP szolgáltatást és bízza ránk azt, amivel nem bír. A szolgáltatás díjazása a feladattól függ, egyedileg eltér lehet. Profiknak, nagyban gondolkodóknak: ez a rendszer egyszerre több ezer felhasználót is képes biztonságosan kezelni. GOLD A Gold csomag tartalma: Élvezze a VIP-k életét és rendeljen extra szolgáltatásokat a meglév csomagja mellé akár folyamatosan, akár id szakosan! VIP Rendelhet VIP szolgáltatások: teljes Optimum csomag, a felhasználók, karbantartók és ingatlanok száma megegyezés kérdése, ahogy a feltölthet fájlok mennyisége is, saját dedikált szerver lehet sége külön mentéssel, kérésre tükrözve, alvállalkozói modul: ennek segítségével a bejelent kön, a diszpécsereken és a saját karbantartókon túl alvállalkozók is beléphetnek a rendszerbe és a rájuk osztott feladatokat kezelhetik, a rendszerb l automatikus SMS-küldés a bejelentésekr l, adatfelvitel (pl.: munkalapok felvitele), elemzések, táblázatok, konzultáció, audit, épületek, gépek helyszíni felmérése szakemberekkel, karbantartási ütemterv készítése és ellen rzése a gépek gyártóinak ajánlása alapján, külön alvállalkozói és megbízói árak és elszámolások kezelése. oktatás karbantartóknak, illetve bejelent knek, a rendszer bemutatása potenciális ügyfeleknek.

8 KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK: Oscar: a PM-támogató szoftver Adatrögzítés a legnagyobb gondossággal Ingatlanüzemeltet Partereinknek ajánljuk az Oscar-t, hogy az iktatott számlák, a hozzájuk tartozó fájlok és a hivatalos levelek egyetlen átlátható rendszerben szerepelhessenek, így biztosítva, hogy a kezelt ingatlanok pénzügyeir l Önök mindig átfogó és tiszta képet kapjanak. Az Oscar segítségével még az SC elszámolások is egyszer en elkészíthet k, Önöknek csupán a számlák kódolását kell jól elvégezniük. A rendszer kezeli a közm -továbbszámlázásokat és minden más, a közös költséget érint tételeket. Az APFM-Systems nemcsak korszer és átlátható adatbázisokkal könnyíti az Ön munkáját, de lehet séget nyújt kiszervezett adminisztrációra is. Bevált megoldásokat kínálunk arra az esetre, ha munkavállalói túlterheltek, illetve ha cégénél küls er forrást igényl feladatok merülnek fel. Profi kollégáink megbízhatóan, igény szerint végzik el az adatfelvitelt, vagy az adatok elemzését is. Kérjen ajánlatot akár id szakos, akár rendszeres feladatok szakszer ellátására! APFM-Systems Kft. Az Ön kapcsolattartójának adatai: Az APFM-Systems több évtizedes tapasztalattal, profi, megbízható kollégákkal nyújt támogatást minden adminisztrációval és ingatlanüzemeltetéssel kapcsolatos munkafolyamathoz. Korszer rendszereinkkel átláthatóvá és kezelhet vé tesszük az adatokat és azok adminisztrációját. Célunk, hogy biztonságos, korrekt, bevált megoldásokat kínáljunk Partnereink számára, ahogy tettük ezt az elmúlt több mint egy évtizedben is.

Az egyetemi publikációs adatbázis

Az egyetemi publikációs adatbázis 2008. január 23. Vázlat 1 2 3 4 Miért éri meg az új rendszer? A tanulásra fordított energia már a mostani, 2007-es adatszolgáltatáson megtérül. A publikációk azonosítása A publikáció kutatási eredmény,

Részletesebben

Belsőellenőrzési kézikönyv

Belsőellenőrzési kézikönyv MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA Agrártudományi Kutatóközpont Belsőellenőrzési kézikönyv Martonvásár, 2012. március 20. Bedő Zoltán főigazgató 1 BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYV A Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományi

Részletesebben

Integrált ügyviteli rendszer: Kettős könyvelés modul

Integrált ügyviteli rendszer: Kettős könyvelés modul Integrált ügyviteli rendszer: Kettős könyvelés modul Használati útmutató 1988-2015. 3100.Salgótarján Fő tér 1. tel.: 36-32-423-912, e-mail minorg@minorg.hu Internet: http://www.minorg.hu/ 1.oldal Tartalomjegyzék.

Részletesebben

Kalumet Számlázó. Termék leírás

Kalumet Számlázó. Termék leírás Kalumet Számlázó Termék leírás Rendszerünk potenciális felhasználói Olyan vállalkozások, akiknél fontos cél, szempont, ügyfeleik kiemelt szintű kiszolgálása. Akik szeretnék, hogy a tevékenységeik, ügyfél

Részletesebben

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés

1. Szolgáltatásaink. Adatok feltöltése és elemzése. Digitális feltöltés. Analóg korong feltöltés v 1.1 1. Szolgáltatásaink Adatok feltöltése és elemzése A Tacho-X rendszer képes a digitális, valamint analóg tachográfból korongokból származó adatokat beolvasni, és elemezni azokat. Az beolvasott adatokat,

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

A MISKOLCI EGYETEM BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYVE

A MISKOLCI EGYETEM BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYVE A MISKOLCI EGYETEM BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYVE Miskolc, 2015. 7.1. sz. Egyetemi Szabályzat A MISKOLCI EGYETEM BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYVE A MISKOLCI EGYETEM SZENÁTUSÁNAK 146/2015. SZ. HATÁROZATA. Készült

Részletesebben

2,6 millió magyar család életében 2015. szeptember 1-je fordulópontot jelent. Ekkortól lépett életbe az Európai Unió új szabálya, mely alapjaiban

2,6 millió magyar család életében 2015. szeptember 1-je fordulópontot jelent. Ekkortól lépett életbe az Európai Unió új szabálya, mely alapjaiban 2,6 millió magyar család életében 2015. szeptember 1-je fordulópontot jelent. Ekkortól lépett életbe az Európai Unió új szabálya, mely alapjaiban változtatja meg a magyarok által választható és vásárolható

Részletesebben

BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYV

BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYV DATASTEP Kft. 1151 Budapest, Horváth Mihály u.2. Cégjegyzékszám: 01-09-887601 BELSŐ ELLENŐRZÉSI KÉZIKÖNYV KÉSZÜLT A NEMZETGAZDASAGI-MINISZTÉRIUM AJÁNLÁSA ALAPJÁN TARTALOMJEGYZÉK I. BEVEZETÉS...3 II. A

Részletesebben

DIGITÁLIS KÖZTERÜLETI M SZAKI TÉRKÉP

DIGITÁLIS KÖZTERÜLETI M SZAKI TÉRKÉP DIGITÁLIS KÖZTERÜLETI M SZAKI TÉRKÉP Az önkormányzatok a közterületek dönt részének gazdái. A közterületekkel kapcsolatos, nyilvántartási és üzemeltetési feladatokhoz a földhivatalokban beszerezhet földmérési

Részletesebben

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

GroupBy. by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy by RÉGENS RÉGENS LOGISTICS GYŰJTŐ DARABÁRU SZÁLLÍTMÁNYOZÁS GroupBy JELLEMZŐK A GroupBy program a gyűjtőpontok közötti szállítási feladatok kezelésére optimalizált, annak minden járulékos adminisztrációs

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2012.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást vevőink elégedettsége élvez így próbálunk

Részletesebben

Végleges iránymutatások

Végleges iránymutatások VÉGLEGES IRÁNYMUTATÁSOK AZ INTERNETES FIZETÉSEK BIZTONSÁGÁRÓL EBA/GL/2014/12_Rev1 2014. december 19. Végleges iránymutatások az internetes fizetések biztonságáról 1 VÉGLEGES IRÁNYMUTATÁSOK AZ INTERNETES

Részletesebben

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége?

Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Számlázó program vásárlás előtt áll? Nehezen választ a sok hasonlónak tűnő ajánlat közül? Segítségre lenne szüksége? Íme 7+1 szempont, amelyet ne hagyjon figyelmen kívül a választás előtt 1. Kezelhetőség

Részletesebben

Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (hűtő és fagyasztó készülék) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram

Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (hűtő és fagyasztó készülék) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram Otthon Melege Program Háztartási nagygépek (hűtő és fagyasztó készülék) energia megtakarítást eredményező cseréje alprogram Pályázat kódszáma: HGCS/2016 KÉRDÉSEK-FELELETEK 2016.06.28. Kérdés: Tényleg csak

Részletesebben

Rövid ismertető a gepnyilvantartas.hu programról

Rövid ismertető a gepnyilvantartas.hu programról Rövid ismertető a gepnyilvantartas.hu programról Köszönjük megtisztelő érdeklődést rendszerünk iránt! Emelőgép nyilvántartó programunkat ajánljuk azoknak akik emelőgépeket üzemeltetnek, akik emelőgép ügyintézéssel/ügyvitellel

Részletesebben

TERMIR PROGRAM (Termelés-irányítási program)

TERMIR PROGRAM (Termelés-irányítási program) TERMIR PROGRAM (Termelés-irányítási program) Bevezető A XXI. században a vállalatoknak elengedhetetlen a termelés hatékonyságának növelése. Manapság a gyorsan fejlődő informatika kulcs fontosságú szerepet

Részletesebben

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól Easy Company termékcsalád Egyszerűbb, gyorsabb adminisztráció Átláthatóbb nyilvántartások Bárhonnan, bármikor elérhető Felhő alapú alkalmazás Felhasználóbarát kezelőfelület Hasznos kimutatások és elemzések

Részletesebben

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk

VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk VELUX VIKI-Online rendelés és árajánlat készítés Fiók Információk 1 TARTALOMJEGYZÉK Fiók információ Logó feltöltése vásárlói ajánlatokhoz Számlák keresése/megtekintése Társfelhasználók létrehozása Társfelhasználók

Részletesebben

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM

SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM SZEGEDI TUDOMÁNYEGYETEM Vagyonvédelmi és Rendészeti Szabályzat 2015. december 21. 1 Tartalomjegyzék I. fejezet... 4 A Vagyonvédelmi és Rendészeti Szabályzat hatálya... 4 II. fejezet... 5 Ügyrend... 5 A

Részletesebben

REG Közvetlen burkolat alá telepíthet padlóf tési rendszer

REG Közvetlen burkolat alá telepíthet padlóf tési rendszer CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETF TÉSű RENDSZEREK 1. KÉRJÜK, VÁLASSZA KI AZ ÖNNÉL KIVITELEZÉSRE KERÜL F TÉSRENDSZER(EK) TÍPUSÁT ÉS FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ARRA VONATKOZÓ RÉSZT! EFFICIENT Ű tároló padlóf

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul

CobraConto.Net v0.44. verzió. Pénzügy modul CobraConto.Net v0.44. verzió Pénzügy modul Pénzügy / listák / Számlaegyenleg listák: vevő / szállító lejáró számlák Viszonyítási dátumhoz képest, X napon belül lejáró vevő / szállító számlák listájának

Részletesebben

Közigazgatási szerződés

Közigazgatási szerződés Közigazgatási szerződés a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által működtetett Szélessáv Programban történő részvétel feltételeiről amely létrejött a XY (anyja neve, szig. száma, lakcíme) továbbiakban

Részletesebben

Személyügyi nyilvántartás szoftver

Személyügyi nyilvántartás szoftver Személyügyi nyilvántartás szoftver A nexonhr személyügyi nyilvántartás szoftver a személyügyi, továbbképzési és munkaköri adatok kezelését teszi lehetővé. A szoftver támogatja a HR adminisztrációs feladatokat,

Részletesebben

Miniszterelnöki Hivatal. Dr. Tordai Csaba Szakállamtitkár Úr részére. Budapest. Tisztelt Szakállamtitkár Úr!

Miniszterelnöki Hivatal. Dr. Tordai Csaba Szakállamtitkár Úr részére. Budapest. Tisztelt Szakállamtitkár Úr! Miniszterelnöki Hivatal Dr. Tordai Csaba Szakállamtitkár Úr részére Budapest Tisztelt Szakállamtitkár Úr! A Hivatalos Közbeszerzési Tanácsadók Országos Szövetsége ezúton szeretné szíves állásfoglalását

Részletesebben

Ügyfélkapu. etananyag

Ügyfélkapu. etananyag Ügyfélkapu etananyag 1. Bevezető Az Ügyfélkapu a magyar kormányzat elektronikus azonosító- és ügyfélbeléptető rendszere. Biztosítja, hogy használói a személyazonosság igazolása mellett egyszeri belépéssel

Részletesebben

Aronic Főkönyv kettős könyvviteli programrendszer

Aronic Főkönyv kettős könyvviteli programrendszer 6085 Fülöpszállás, Kiskunság tér 4. Internet: www.cin.hu E-mail: software@cin.hu Tel: 78/435-081, 30/9-573-673, 30/9-593-167 kettős könyvviteli programrendszer v2.0 Szoftverdokumentáció Önnek is jár egy

Részletesebben

EGYSZERŰSÍTJÜK AZ IRODAI MUNKÁT.

EGYSZERŰSÍTJÜK AZ IRODAI MUNKÁT. EGYSZERŰSÍTJÜK AZ IRODAI MUNKÁT. Az OfficeGuru segít a munkahelyi Excel felhasználóknak egyszerűbbé és gyorsabbá tenni a napi feladatokat azzal, hogy automatizálja a munka favágó részét. Így több idő marad

Részletesebben

A Hivatal érvényben lévő alábbi dokumentumok létrehozása, szinkronizálása szükséges

A Hivatal érvényben lévő alábbi dokumentumok létrehozása, szinkronizálása szükséges Informatikai Biztonsági feladatok: Fizikai biztonsági környezet felmérése Logikai biztonsági környezet felmérése Adminisztratív biztonsági környezet felmérése Helyzetjelentés Intézkedési terv (fizikai,

Részletesebben

RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS Track JELLEMZŐK A Régens Track a nemzetközi vagy belföldi komplett- (FTL) és részrakományok (LTL) szállítmányozási feladatainak végrehajtását támogatja. Programunk

Részletesebben

a Csanytelek Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2011. februári ülésére

a Csanytelek Község Önkormányzata Képvisel -testülete 2011. februári ülésére Csanytelek Község Önkormányzata Jegyz jét l 6647. Csanytelek, Volentér János tér 2.sz. 63/578-510; 63/578-512; 63/578-513; fax: 63/578-517; jegyz @csanytelek 638 /2011. E l t e r j e s z t é s a Csanytelek

Részletesebben

A folyamat nagy vonalakban

A folyamat nagy vonalakban A folyamat nagy vonalakban Berendezés tulajdonosa regisztrál a rendszerben és rögzíti a hűtőköröket Tulajdonos megbíz egy céget a berendezés jegyzőkönyveinek vezetésével Megbízott cég elfogadja a megbízást,és

Részletesebben

Kézikönyv a kis és középvállalkozások könyvvizsgálatához a Nemzeti Könyvvizsgálati Standardok alapján

Kézikönyv a kis és középvállalkozások könyvvizsgálatához a Nemzeti Könyvvizsgálati Standardok alapján Kézikönyv a kis és középvállalkozások könyvvizsgálatához a Nemzeti Könyvvizsgálati Standardok alapján Készítette: Madarasiné Dr. Szirmai Andrea Dr. Csendes Béláné Wessely Vilmos Tartalomjegyzék 1. Bevezetés...

Részletesebben

Miért DigitAudit?

Miért DigitAudit? Miért DigitAudit? 2018-2019 - Az alapokat könnyű megtanulni, - Önálló dokumentumkezelőt használ, - Drag and drop technológiát alkalmaz, - A könyvvizsgáló irodáknak külön programmodul készült, 2018. június

Részletesebben

FENNTARTHATÓSÁG. Fotó: Geiger Bálint

FENNTARTHATÓSÁG. Fotó: Geiger Bálint KNOW HOW FENNTARTHATÓSÁG FENNTARTHATÓSÁG INGATLAN STRATÉGIA Fotó: Geiger Bálint A Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO) nevében tisztelettel köszöntöm Önt.

Részletesebben

Tudásmegosztás. TAKSONY Nagyközség Önkormányzata 2014.

Tudásmegosztás. TAKSONY Nagyközség Önkormányzata 2014. Tudásmegosztás ÁROP-3.A.2-2013 Államreform Operatív Program keretében megvalósuló Szervezetfejlesztés a Közép-Magyarországi régiókban lévő önkormányzatok számára TAKSONY Nagyközség Önkormányzata 2014.

Részletesebben

Bevezetés A szabályzatot a kapcsolódó a szabályzat hatályba lépésének időpontjában, azaz 2016. 03.08-án

Bevezetés A szabályzatot a kapcsolódó a szabályzat hatályba lépésének időpontjában, azaz 2016. 03.08-án Bevezetés A számvitelről szóló, módosított 2000. évi C. törvényben foglalt előírás értelmében a törvény hatálya alá tartozó vállalkozásoknak a törvényben rögzített alapelvek alapján a számviteli politika

Részletesebben

E- DiscountGroup on- line vásárolóközösség Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF)

E- DiscountGroup on- line vásárolóközösség Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) E- DiscountGroup on- line vásárolóközösség Általános Felhasználási Feltételek (ÁFF) Bevezető Üdvözöljük az E- DiscountGroup on- line vásárlói közösség felületén! Az E- DiscountGroup- ot azért hoztuk létre,

Részletesebben

2015/32. SZÁM TARTALOM. 36/2015. (VIII. 27. MÁV-START Ért. 32.) sz. vezérigazgatói utasítás a MÁV-START Zrt. Tűzvédelmi Szabályzatáról...

2015/32. SZÁM TARTALOM. 36/2015. (VIII. 27. MÁV-START Ért. 32.) sz. vezérigazgatói utasítás a MÁV-START Zrt. Tűzvédelmi Szabályzatáról... 2015/32. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 36/2015. (VIII. 27. MÁV-START Ért. 32.) sz. vezérigazgatói utasítás a MÁV-START Zrt. Tűzvédelmi Szabályzatáról... 2 Utasítások 36/2015. (VIII. 27. MÁV-START Ért.

Részletesebben

Nyomonkövethetőség a szerializálás során

Nyomonkövethetőség a szerializálás során Nyomonkövethetőség a szerializálás során A vásárlók nagyobb szerephez juttatása segít a hamisítás elleni küzdelemben Megjegyzésekkel ellátta: Dan Rossek, marketingigazgató A hamisítás minimalizását és

Részletesebben

2014/30. SZÁM TARTALOM

2014/30. SZÁM TARTALOM 2014/30. SZÁM TARTALOM Utasítások oldal 58/2014. (VI. 16 MÁV-START Ért. 30) sz. vezérigazgatói utasítás a Szervezettel (G4S Készpénzlogisztikai Kft. - vel) történő készpénzbeszállítás szabályozásáról...

Részletesebben

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt?

A cégünk. Hogyan űködhetnénk együtt? A cégünk Hogyan űködhetnénk együtt? Mi a munkánk célja? Az innováció ereje hajt minket - egyre jobb BPO megoldások felfedezésére és az ügyfeleinket sikerre vezető tanácsadás nyújtására. Értékeink erős

Részletesebben

Weblizing ajánlatadó és workflow rendszer

Weblizing ajánlatadó és workflow rendszer cash flow online Finanszírozási ajánlat készítés, kalkuláció Folyamatmenedzsment, többirányú kommunikáció, értesítés, státuszkövetés Iratkezelés, dokumentumsablonok Online, webes alkalmazás Egyedi paraméterezés

Részletesebben

Alapok (a K2D rendszer alapjai)

Alapok (a K2D rendszer alapjai) Alapok (a K2D rendszer alapjai) 1 1. Bevezetés... 3 2. Fastruktúra... 3 2.1. Nyitása, zárása... 3 2.2. Fülek... 5 2.3. Licence kulcs érvényesítése... 9 2.4. Új elem felvitele... 10 2.5. Elem törlése...

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY PRIM GYERMEKKOCSI

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY PRIM GYERMEKKOCSI HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BUGGY PRIM GYERMEKKOCSI szimbolikus fotó Figyelem! Kérjük, az eszköz átvétele előtt győződjön meg arról, hogy: - A jótállási jegy és annak minden szelvénye a kiszolgáló által szabályszerűen

Részletesebben

TRIOTEL Távközlési Kft. 8500 Pápa, Tókert u. 8. Adószám: 13724159-2-19

TRIOTEL Távközlési Kft. 8500 Pápa, Tókert u. 8. Adószám: 13724159-2-19 TRIOTEL Távközlési Kft. 8500 Pápa, Tókert u. 8. Adószám: 13724159-2-19 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ( ÁSZF ) HELYHEZ KÖTÖTT TELEFON SZOLGÁLTATÁSRA... Utolsó módosítás: 2010. november 04. Hatálybalépés:

Részletesebben

A Felügyelet jogállása, illetékességi területe és feladatai

A Felügyelet jogállása, illetékességi területe és feladatai Sok mindent el lehet érni szigorral, még többet szeretettel, de a legtöbbet belátással és pártatlan igazságossággal, amely nincs tekintettel egyes személyekre ( J.W. Goethe ) A Szombathelyi Közterület-felügyelet

Részletesebben

AZ MFB MAGYAR FEJLESZTÉSI BANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA KIVONAT

AZ MFB MAGYAR FEJLESZTÉSI BANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA KIVONAT AZ MFB MAGYAR FEJLESZTÉSI BANK ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA KIVONAT Tartalom I. Általános rendelkezések... 3 A vagyonnyilatkozat tételére kötelezettek köre... 3

Részletesebben

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL

1. JELENTKEZŐ ADATBÁZIS MODUL A toborzást-kiválasztást támogató humáninformatikai megoldásunk, a nexonjob, rugalmasan a vállalati egyedi igények alapján testre szabható. A rendszer webes felületén keresztül jelentkezhetnek a pályázók

Részletesebben

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT

A CÉG. Vevők Bank KFT A FELADAT A CÉG Vevők Bank KFT Állam Szállítók 1 A FELADAT A cég tevékenységének, működésének megismerése Üzleti folyamatok dokumentálása Információs rendszerrel szemben támasztott követelmények e meghatározása

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. Tőkepiaci Közzététel. Magyar Nemzeti Bank

Felhasználói kézikönyv. Tőkepiaci Közzététel. Magyar Nemzeti Bank Felhasználói kézikönyv Tőkepiaci Közzététel Magyar Nemzeti Bank TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. FOGALOMTÁR... 3 3. TŐKEPIACI KÖZZÉTÉTEL (TPK) MODUL... 4 3.1. A TPK MODUL ÁLTALÁNOS BEMUTATÁSA... 4

Részletesebben

A szoftverrel kapcsolatos elvárásaikat a cég fontos emberei így fogalmazták meg:

A szoftverrel kapcsolatos elvárásaikat a cég fontos emberei így fogalmazták meg: 1. forduló 2016. március 18. 12 00-2016 március 20. 24 00 Feladat: Egy televíziós műsorokat interneten szolgáltató vállalat a műsorainak minősítésével vállalkozó kedvű nézőket bíz meg, ezért a munkáért

Részletesebben

Zimbra levelező rendszer

Zimbra levelező rendszer Zimbra levelező rendszer Budapest, 2011. január 11. Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Dokumentum információ... 3 Változások... 3 Bevezetés... 4 Funkciók... 5 Email... 5 Társalgás, nézetek, és keresés...

Részletesebben

Károli Gáspár Református Egyetem

Károli Gáspár Református Egyetem Károli Gáspár Református Egyetem Informatikai szabályzat 1 (SzMSz I.13. számú melléklete) 1 Az Informatikai szabályzatot a Szenátus 126/2010. (IX.29.) sz. határozatával fogadta el, hatályos 2010. október

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28.

WebCenter. Online jóváhagyás és együttműködés. Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. WebCenter Online jóváhagyás és együttműködés Gönczi Zsolt 2011. Október 27-28. Egy termék piaci bevezetésének kihívásai Alkalmazkodni kell az felek időbeosztásához A felek alkalomadtán földrajzilag távol

Részletesebben

Végzős osztályok tanulóinak szakképzési lehetőségek a felnőttoktatási tagozaton!

Végzős osztályok tanulóinak szakképzési lehetőségek a felnőttoktatási tagozaton! Végzős osztályok tanulóinak szakképzési lehetőségek a felnőttoktatási tagozaton! Aki eldöntötte, az a WEB- lapon a fő oldalról elérhető OKJ-s szakképzések fül ön keresztül jelentkezzen mielőbb a következő

Részletesebben

Tisztaszınyeg nyilvántartó

Tisztaszınyeg nyilvántartó Tisztaszınyeg nyilvántartó A szoftver célja a szınyegtisztításhoz tartozó rendelés-nyilvántartásának biztosítása. A program lehetıvé teszi egyszerre több felhasználó egyszerre történı munkáját egyszerre.

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA

BIHARKERESZTES VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA BIHARKERESZTES VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA Készítette: Közigazgatási Igazgatósága Budapest, 2010. március 5. A projekt az Európai Unió Támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul

Részletesebben

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HÍRLEVÉL HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TARTALOMJEGYZÉK 1. PÉNZÜGY KÖNYVELÉS... 2 1.1. ÁFA bevallás... 2 1.2. Átutalási csomag karbantartó... 3 1.3. Általános kimenő számlázás... 4 1.4. Folyószámlakezelés... 5 1.5.

Részletesebben

Interaktív tábla szoftver: Lynx 4.x és Wordwall 2.x

Interaktív tábla szoftver: Lynx 4.x és Wordwall 2.x Interaktív tábla szoftver: Lynx 4.x és Wordwall 2.x Lynx4 & Wordwall 2 Interaktív tábla szoftver Használható bármilyen interaktív fehértáblán PC-r l, táblafüggetlenül m ködtetve. A Lynx szoftver úgy m

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához

Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához Felhasználói kézikönyv a WEB EDInet rendszer használatához A WEB EDInet rendszer használatához internet kapcsolat, valamint egy internet böngésző program szükséges (Mozilla Firefox, Internet Explorer).

Részletesebben

Cafeteria szolgáltatások

Cafeteria szolgáltatások Cafeteria szolgáltatások Teljes körű cafeteria rendszer építés, tanácsadás. Nyilvántartó rendszer A Quick.Cafe elsősorban a munkavállalók cafeteria választásának megkön nyítését szolgáló szoftver. Interneten,

Részletesebben

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU

AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER. tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU AUTOMATIKUS TACHOGRÁF KIÉRTÉKELÉS ONLINE TACHOGRÁF KIÉRTÉKELŐ ÉS FUVAROZÓ KEZELŐ RENDSZER tacho WWW.ONLINETAHOGRAF.HU TACHO-X Olyan megoldást kínálunk Önnek, mellyel pontosan, gyorsan és költséghatékonyan

Részletesebben

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével

Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázás Folyamatos teljesítésű számlák tömeges generálása időszakonként, egyedi tételek kezelésének lehetőségével Tömeges számlázáshoz tartozó alap beállítások Tömeges számlázási adatok megadása

Részletesebben

(Kötelezően közzéteendő jogi aktusok)

(Kötelezően közzéteendő jogi aktusok) 2004.11.20. L 345/1 I (Kötelezően közzéteendő jogi aktusok) A BIZOTTSÁG 1973/2004/EK RENDELETE (2004. október 29.) az 1782/2003/EK tanácsi rendelet IV. és IVa. címeiben meghatározott támogatási rendszereket,

Részletesebben

IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft.

IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft. IBCS Inventory v3 Leltározási rendszer Aklan Attila IBCS Hungary Kft. Leltározás Ősi probléma Már megint leltároznunk kell. Te számolod a nyilakat, én a szakócákat! Leltározás A LELTÁROZÁS a társaság kezelésébe,

Részletesebben

Üzletköt El zet Szolgáltató

Üzletköt El zet Szolgáltató NánásKábel Egyedi el zet i szerz dés Sorsz: 022132 amely a Szolgáltatói Információk pontban leírt Szolgáltató és az El zet i információk pontban leírt El zet között jött létre a keltezés napján A szolgáltatás

Részletesebben

Gyors Áttekintő Segédlet Fenntartóknak v1.01 KRÉTA TANTÁRGYFELOSZTÁS GYORS ÁTTEKINTŐ SEGÉDLET FENNTARTÓKNAK. verzió v1.01 /

Gyors Áttekintő Segédlet Fenntartóknak v1.01 KRÉTA TANTÁRGYFELOSZTÁS GYORS ÁTTEKINTŐ SEGÉDLET FENNTARTÓKNAK. verzió v1.01 / KRÉTA TANTÁRGYFELOSZTÁS GYORS ÁTTEKINTŐ SEGÉDLET FENNTARTÓKNAK verzió v1.01 / 2016.08.26. oldal 1 / 6 Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 BEVEZETÉS... 3 SEGÍTÜNK, HA PROBLÉMÁJA VAN... 3 ELSŐ LÉPÉSEK...

Részletesebben

Magyar Távirati Iroda Zrt.

Magyar Távirati Iroda Zrt. A Magyar Távirati Iroda Zrt. Szervezeti és Működési Szabályzata 2009. július 1. 2009. július 1. 1 I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. A Magyar Távirati Iroda Zártkörűen működő Részvénytársaság adatai Név: Magyar

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank

Felhasználói kézikönyv. ÜFT szolgáltatás. Magyar Nemzeti Bank Felhasználói kézikönyv ÜFT szolgáltatás Magyar Nemzeti Bank TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS... 3 2. FOGALOMTÁR... 3 3. KÉSZPÉNZÁLLÁTÁSI ÜTF (KÜFT) MODUL... 3 3.1. A KÜFT MODUL FUNKCIÓI... 3 3.1.1. Pénzintézet

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE KONZULTÁCIÓS DOKUMENTUM AZ INNOVÁCIÓS CÉLÚ ÁLLAMI TÁMOGATÁSRÓL

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE KONZULTÁCIÓS DOKUMENTUM AZ INNOVÁCIÓS CÉLÚ ÁLLAMI TÁMOGATÁSRÓL AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 21.9.2005 COM(2005) 436 végleges A BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE KONZULTÁCIÓS DOKUMENTUM AZ INNOVÁCIÓS CÉLÚ ÁLLAMI TÁMOGATÁSRÓL HU HU TARTALOMJEGYZÉK 1. Bevezetés... 4

Részletesebben

Képessé tenni, képesnek lenni TÁMOP-5.1.1-09/7-2009-0011

Képessé tenni, képesnek lenni TÁMOP-5.1.1-09/7-2009-0011 Munkaerő-piaci integrációt segítő módszer Képessé tenni, képesnek lenni TÁMOP-5.1.1-09/7-2009-0011 2012. Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 Integrált Foglalkoztatást Segítő Szolgálat Munkaasszisztensi tevékenység...

Részletesebben

Szervezeti és Működési Szabályzat

Szervezeti és Működési Szabályzat Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Budapest 03 Tankerület Budapest III. Kerületi Szent Miklós Általános Iskola, Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Kollégium és Gyermekotthon 1035 Budapest,

Részletesebben

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés

VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés VOSZ-BESZ Vodafone partneri együttműködés Tudatos döntések a telekommunikációs költségek menedzselésében Zsivola Gabriella Mikro- és Kisvállalati értékesítési vezető Bimbó Ferenc Mikro- és Kisvállalati

Részletesebben

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz

GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz GLS címke kezelő bővítmény GLS online-hoz A bővítmény csak Opeancart 2.2 és 2.3 verziókhoz elérhető, csak magyar nyelven! Általános ismertető: A GLS Online a http://online.gls-hungary.com weboldalon elérhető

Részletesebben

Az Online Management Kft. online számlázó programjával kapcsolatos adatkezelési tájékoztató

Az Online Management Kft. online számlázó programjával kapcsolatos adatkezelési tájékoztató Az Online Management Kft. online számlázó programjával kapcsolatos adatkezelési tájékoztató Jelen adatvédelmi tájékoztató az Online Management Kft. (székhely: 1137 Budapest, Pozsonyi út 26; Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Szolgáltatási szint megállapodás

Szolgáltatási szint megállapodás Szolgáltatási szint megállapodás Verzió: 1.1 (2017. november 30.) aai@niif.hu Tartalomjegyzék Tartalomjegyzésk 1 Műszaki szolgáltatások...3 1.1 Fájl-alapú metadata...3 1.1.1 Szolgáltatás URL...3 1.1.2

Részletesebben

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég.

A vállalat mint rendszer. Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek. Üzleti kapcsolatok. Vevői információs kapcsolatok. Cég. A vállalat mint rendszer Informatikai rendszerek Vállalati információs rendszerek erőforrások Cég Gazdálkodó szervezet Vállalat erőforrások Szendrői Etelka szendroi@witch.pmmf.hu Valóságos Működő Gazdasági

Részletesebben

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre:

Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a következő modulokból került fel frissítés az internetre: Főkönyv Pénzügy Pénztárkönyv Eszköz (Letölthető még frissítés a Készlet, EVA modulokra,

Részletesebben

VEGA Energiagazdálkodó rendszer

VEGA Energiagazdálkodó rendszer VEGA Energiagazdálkodó rendszer többfogyasztós objektumok energiagazdálkodásának felügyeletére, optimalizálására és költségelszámolására 1 VEGA Energiagazdálkodó rendszer többfogyasztós objektumok energiagazdálkodásának

Részletesebben

2004. január Fejlesztések és változások a Precíz Integrált Ügyviteli Információs rendszerben. Európai Uniós adószám Magyarország Európai Uniós tagságával a belső piac részesévé válik. A tagállamok közötti

Részletesebben

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ A SZAKKÉPESÍTÉSEKRŐL

RÖVID TÁJÉKOZTATÓ A SZAKKÉPESÍTÉSEKRŐL 54 525 01 AUTÓELEKTRONIKAI MŰSZERÉSZ a gépjármű akkumulátorokat azok tulajdonságainak ismeretében összehasonlítani, a járműspecifikus kiválasztást elvégezni, diagnosztikai vizsgálatát végrehajtani, megfelelő

Részletesebben

1116 Budapest, Kondorosi út 6. Cégjegyzékszám: 01-09-889623 Adószám: 14116775-2-43

1116 Budapest, Kondorosi út 6. Cégjegyzékszám: 01-09-889623 Adószám: 14116775-2-43 ELŐZMÉNYEK REÁL HUNGÁRIA ÉLELMISZER KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG 1116 Budapest, Kondorosi út 6. Cégjegyzékszám: 01-09-889623 Adószám: 14116775-2-43 BESZÁLLÍTÓI ÜZLETSZABÁLYZATA

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. BUDAPESTI NÉMET ISKOLA WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Nyelv Választás... 3 Regisztráció... 4 Bejelentkezés...

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT SZABADKÍGYÓS. 2015. november

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT SZABADKÍGYÓS. 2015. november SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZAT ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT SZABADKÍGYÓS 2015. november 1 TARTALOMJEGYZÉK I. Általános rendelkezések 1. A szervezeti és működési szabályzat célja 2. Alapelvek 3. Az intézmény

Részletesebben

AZÚR TAKARÉK Takarékszövetkezet ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Electra Internet Banking szolgáltatáshoz

AZÚR TAKARÉK Takarékszövetkezet ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Electra Internet Banking szolgáltatáshoz AZÚR TAKARÉK Takarékszövetkezet ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Electra Internet Banking szolgáltatáshoz 1.b. melléklet 2016. június 01. után kötött szerződésekre vonatkozóan, valamint a 2016. június 01.

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató EUREST KFT. TESTNEVELÉSI EGYETEM GYAKORLÓ SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUM WEB ALAPÚ MENÜRENDSZERÉNEK HASZNÁLATÁHOZ Tartalom Általános felhasználói ismeretek... 2 Regisztráció...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen felhasználási feltételek az agronline.hu Kft (8692 Szőlősgyörök, Arany János utca 33. adóig.sz.: 24152905-2-14., cégjegyzék száma: 14-09-313032, bankszámlaszám OTP

Részletesebben

ÁFA TANÁCSADÁS. ARKCONSULTING Kft.

ÁFA TANÁCSADÁS. ARKCONSULTING Kft. ÁFA TANÁCSADÁS Általános forgalmi adó Általános forgalmi adó 2014 ÁLTALÁNOS FORGALMI ADÓ A hozzáadottértékadó az egyik legfontosabb adónem, mely az összes EUtagállamban, illetve a világ számos országában

Részletesebben

Univerzális modult érintő változások, módosítások

Univerzális modult érintő változások, módosítások w Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Servantes Hatékony Integrált Vállalatirányítási Rendszer Főkönyv, Pénzügy, Eszköz, Univerzális számlázó, Készlet, Kommunális Számla, Iktató, Pénztár

Részletesebben

1.sz. Melléklet. Munkaköri leírás-minták

1.sz. Melléklet. Munkaköri leírás-minták Munkaköri leírás-minták 1.sz. Melléklet Iskolánkban minden munkavállalónak névre szóló, feladataihoz szabott munkaköri leírása van, amelyet az alkalmazást követően kézhez kap, átvételét aláírásával igazolja.

Részletesebben

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a NAK Nonprofit Kft Energetikai audit szolgáltatása. Budapest, június 30.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a NAK Nonprofit Kft Energetikai audit szolgáltatása. Budapest, június 30. A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a NAK Nonprofit Kft Energetikai audit szolgáltatása Budapest, 2016. június 30. Az energetikai audit szolgáltatást ajánljuk az energiahatékonyságról szóló 2015. évi LVII.

Részletesebben

Jelentkezési tudnivalók

Jelentkezési tudnivalók Jelentkezési tudnivalók Résztvételi feltételek Csak abban az esetben lehetséges, ha rendelkezel az adott időszakra érvényes extrém sporttevékenységgel kiegészített életbiztosítással. Ha Pest megyében vagy

Részletesebben

PartSoft Informatikai Kft. KÖNNY felhasználói kézikönyv 1 Általános információk... 2 1.1 Számítástechnikai alapok... 2 1.2 Felhasználói ismeretek...

PartSoft Informatikai Kft. KÖNNY felhasználói kézikönyv 1 Általános információk... 2 1.1 Számítástechnikai alapok... 2 1.2 Felhasználói ismeretek... 1 Általános információk... 2 1.1 Számítástechnikai alapok... 2 1.2 Felhasználói ismeretek... 2 2 Ügyfélcsoport... 2 3 Ügyfelek... 3 3.1 Váltás ügyfelek között... 4 4 Bevallások... 4 4.1 Létrehozás... 4

Részletesebben

Gara Péter, senior technikai tanácsadó. Identity Management rendszerek

Gara Péter, senior technikai tanácsadó. Identity Management rendszerek Gara Péter, senior technikai tanácsadó Identity Management rendszerek I. Bevezetés Tipikus vállalati/intézményi környezetek Jogosultság-kezeléssel kapcsolatos igények Tipikus jogosultság-igénylési folyamatok

Részletesebben

Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez

Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez Útmutató szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletekhez A szivárgásvizsgálat-köteles berendezéseket érintő csoportos műveletek lehetővé teszik a berendezéstulajdonosok, üzemeltetők

Részletesebben

AVL DICOM 4000. www.energotest.hu KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER

AVL DICOM 4000. www.energotest.hu KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER AVL DICOM 4000 KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER VS-4000-C-TYP-HU-01 Szállítási terjedelem: - Gázelemz és füstmér - DiSpeed 492-es fordulatszámmér - DiOBD 880-as mér modul - M szerkocsi - Mérésvezérl

Részletesebben

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM

Webes felületi lehetoség. Ügyfélkapu. Beépített CRM Webes felületi lehetoség Ne engedje hogy teendői helyhez kössék! Szoftverünk táblagépen is fut, így üzletkötői akár a helyszínen, elektronikusan vehetnek fel új partnert vagy új rendelést, amellyel nem

Részletesebben