J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Városháza Szécsényi Tamás termében, július 30-án tartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Stayer László polgármester 6 települési képviselő: Dr. Harikné dr. Havasi Beáta alpolgármester, Antal Ferenc, Borda Tamás, Juhász Miklós, Makovinyi Sándor, Smelkó István Dr. Bagó József jegyző Klagyivik Mária jegyzőkönyvvezető Stayer László polgármester Tisztelettel köszönti a jelenlévőket. Megállapítja, hogy a megjelent 7 fővel a képviselő-testület határozatképes, és az ülést megnyitja (16 00 órakor). Dr. Pintér Sándor és Varga Béla képviselő urak igazoltan vannak távol. A rendkívüli ülés összehívására határidős döntések meghozatala miatt volt szükség. A meghívóban jelzett előterjesztéseket javasolja megtárgyalni. Kéri, hogy aki a napirendet elfogadja, igennel és kézfenntartással jelezze. A képviselő-testület az alábbi napirendet egyhangúlag elfogadta. Napirend: 1. Előterjesztés közútkezelői feladatok ellátására 2. Előterjesztés a Szécsényi Városfejlesztő, Szolgáltató Nonprofit Kft. tagi kölcsönszerződés módosításáról 3. Előterjesztés STARTMUNKA mintaprogramhoz kapcsolódó közbeszerzés elbírálására, új ajánlattételi felhívás kiírására 4. Előterjesztés útfelújításokhoz kapcsolódó közbeszerzési ajánlattételi felhívásra 1. Előterjesztés közútkezelői feladatok ellátására (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva.) Előterjesztő: Stayer László polgármester Stayer László polgármester A DOBRODA-INFRA Bt. határozatlan időre szóló szolgáltatatási szerződés szerint látta el önkormányzatunknál a törvényben megfogalmazott közútkezelői feladatokat. A társaság ügyvezetője július 14-én bejelentette, hogy a Bt. kültagja elhunyt, és a megbízott ügyvédi iroda a jogszabályban előírt határidőre nem készítette el a cég

2 2 adataiban történt módosítás átvezetését, ezért a Bt-t jogutód nélkül meg kellett szüntetni. A feladat ellátása érdekében új cég, új betéti társaság alapítására került sor, azonos tevékenységi körrel, Útmester Infra Bt. néven. Az ügyvezető kérte, hogy a DOBRODA-INFRA BT-vel június 17-én kötött szerződést június 30-al közös megegyezéssel szüntessük meg. A kérésnek megfelelően javasolja a képviselő-testületnek a szolgáltatási szerződés közös megegyezéssel való megszüntetését. Javasolja továbbá, hogy a közútkezelői feladatok folyamatos ellátása érdekében az Útmester Infra Bt-vel augusztus 1-től határozatlan időre szóló szolgáltatási szerződés megkötéséről döntsön a képviselőtestület. A szolgáltatási díjat évi bruttó Ft-ban javasolja megállapítani. Kérdezi képviselőtársait, hogy van-e valakinek kérdése, véleménye. Hozzászóló nem jelentkezett. Stayer László polgármester Mivel nincs hozzászóló az előterjesztésben megfogalmazott két határozati javaslatot bocsátja szavazásra. Először a DOBRODA-INFRA BT-vel kötött szerződés közös megegyezéssel történő megszüntetésére vonatkozó javaslatot, és kéri, hogy aki elfogadja, igennel és kézfenntartással jelezze. A képviselő-testület a javaslatot elfogadva, 7 igen szavazattal (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) az alábbi határozatot hozta: Stayer László polgármester Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének 148/2014.(VII.30.) határozata Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a közútkezelői feladatok ellátására a DOBRODA-INFRA BT-vel (3183 Karancskeszi, Fő út 75.) kötött szolgáltatási szerződést közös megegyezéssel június 30-al megszünteti. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a DOBRODA-INFRA BT-vel a határozat mellékletét képező - közös megegyezéssel történő - szolgáltatási szerződés megszüntetését aláírja. Határidő: azonnal Felelős: Polgármester Határozat melléklete a jegyzőkönyv 1.sz. melléklete Szavazásra bocsátja a szolgáltatási szerződés megkötésére vonatkozó határozati javaslatot, és kéri, hogy aki elfogadja, igennel és kézfenntartással jelezze. A képviselő-testület a javaslatot elfogadva, 7 igen szavazattal (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) az alábbi határozatot hozta:

3 3 Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének 149/2014.(VII.30.) határozata Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a közútkezelői feladatok folyamatos ellátása érdekében az Útmester Infra Bt-vel (3183 Karancskeszi, Fő út 75.) augusztus 1-től határozatlan időre szóló szolgáltatási szerződést köt. A szolgáltatási szerződés díját évi bruttó Ft-ban állapítja meg. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy az Útmester Infra Bt-vel - a határozat mellékletét képező - szolgáltatási szerződést aláírja. Határidő: azonnal Felelős: Polgármester Határozat melléklete a jegyzőkönyv 2.sz. melléklete 2. Előterjesztés a Szécsényi Városfejlesztő, Szolgáltató Nonprofit Kft. tagi kölcsönszerződés módosításáról (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva.) Előterjesztő: Stayer László polgármester Stayer László polgármester A Városfejlesztő Kft-nek nyújtott tagi kölcsön visszafizetési határidejét már több alkalommal módosította a képviselő-testület a szociális célú városrehabilitációs projekt finanszírozása érdekében, a kifizetési kérelmek irányító hatóság általi elbírálásának határidő módosulása miatt. Javasolja, hogy ez év december 31-ig módosítsák a kölcsönszerződésben szereplő visszafizetési határidőt. Mivel hozzászóló nem jelentkezett, szavazásra bocsátja az előterjesztésben megfogalmazott határozati javaslatot. Kéri, aki elfogadja, igennel és kézfenntartással jelezze. A képviselő-testület a javaslatot elfogadva, 7 igen szavazattal (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) az alábbi határozatot hozta: Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének 150/2014.(VII.30.) határozata Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Szécsényi Városfejlesztő Szolgáltató Nonprofit Kft-vel a 20/2013.(I.29.) határozat, a 277/2013.(XII.17.) határozat, az 56/2014.(III.31.) határozat, a 91/2014.(V.29.) határozat alapján megkötött tagi kölcsönszerződés 6. pontját a következőképpen módosítja: A kölcsön visszafizetésének határideje: december 31.

4 4 A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a határozat mellékletét képező kölcsönszerződés módosítás aláírására. Határidő: azonnal Felelős: Stayer László polgármester Határozat melléklete a jegyzőkönyv 3.sz. melléklete 3. Előterjesztés STARTMUNKA mintaprogramhoz kapcsolódó közbeszerzés elbírálására, új ajánlattételi felhívás kiírására (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva.) Előterjesztő: Stayer László polgármester Stayer László polgármester A Startmunka-mintaprogram Téli és egyéb értékteremtő közfoglalkoztatási programelem keretében, a két közbeszerzési eljárás lebonyolítására a Tarjánmix Kft-t bízta meg a képviselő-testület a 101/2014.(V.29.) határozatával. Az építőanyag beszerzése tárgyú Kbt. 122/A -a alapján hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívását a 108/2014.(VI.24.) határozatával jóváhagyta, mely a határozatban megjelölt cégek részére megküldésre került. Az első beadási határidőre ajánlat nem érkezett, ezért határidő hosszabbításra került sor. A második határidőre két ajánlat érkezett: - Nógrádker Zrt Salgótarján, Rákóczi út TVG Trade Bt Salgótarján, Gorkij Krt A Bírálóbizottság az ajánlatok bontását a július 18-i ülésén elvégezte, de a benyújtott ajánlatok bírálatát nem végezte el, mivel az ajánlatok beadását követően nyilvánvalóvá vált, hogy az ajánlatok összehasonlíthatóságát a kiadott költségvetés egyes tételei nem teszik lehetővé, így a Kbt. 76. (1) bekezdés e) pontja szerint az eljárás érvénytelen. A másik eljárás, a csarnoképítés tárgyú Kbt. 122/A -a alapján hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívását a képviselő-testület a 109/2014.(VI.24.) határozatával hagyta jóvá, mely megküldésre került a határozatban megjelölt cégek részére. Az első beadási határidőre ajánlat nem érkezett, ezért határidő hosszabbításra került sor. A második határidőre egy ajánlat érkezett, a karancslapujtői székhelyű Silver 2009 Kft-től. A Bírálóbizottság az ajánlat bontását a július 18-i ülésén elvégezte, és megállapította, hogy az ajánlattevő nem az ajánlatkérő által kiadott ajánlati felhívásban, ajánlati dokumentációban és költségvetésben megfogalmazott műszaki tartalomra adott árajánlatot, így a Kbt. 76. (1) bekezdés b) pontja szerint az ajánlat érvénytelen, emiatt a Bírálóbizottság javasolja az eljárást érvénytelennek nyilvánítani. Az erre vonatkozó határozati javaslatokat az írásos előterjesztés tartalmazza. Mivel a Startmunka-mintaprogram végrehajtása érdekében szükséges mindkét elemre új eljárás kiírása és mielőbbi lefolytatása, javasolja új, pontosított ajánlattételi felhívás megküldését az első eljárásban megjelölt cégek részére. Az erre vonatkozó határozati javaslatokat is tartalmazza az írásos előterjesztés. Mivel hozzászóló nem jelentkezett az írásos előterjesztésben megfogalmazott határozati javaslatokat, azok sorrendjében külön-külön bocsátja szavazásra, és kéri, hogy aki a javaslatot elfogadja, igennel és kézfenntartással jelezze.

5 5 A képviselő-testület valamennyi javaslatot elfogadta, és 7 igen szavazattal (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) az alábbi határozatokat hozta: Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének 151/2014.(VII.30.) határozata Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Szécsény Város Startmunka mintaprogram megvalósításához szükséges építőanyag beszerzése tárgyú Kbt. 122/A -a alapján hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárást eredménytelennek nyilvánítja. A Nógrádker Zrt. (3100 Salgótarján, Rákóczi út 38.) és a TVG Trade Bt. (3100 Salgótarján, Gorkij Krt ) ajánlatának összehasonlíthatóságát a kiadott költségvetés egyes tételei nem tették lehetővé, így a Kbt. 76. (1) bekezdés e) pontja szerint az eljárás érvénytelen. Határidő: Felelős: azonnal Polgármester Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének 152/2014.(VII.30.) határozata Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Szécsény Város Startmunka mintaprogram megvalósuló csarnoképítés tárgyú Kbt. 122/A -a alapján hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárást eredménytelennek nyilvánítja. A Silver 2009 Kft. (3182 Karancslapujtő, Orgona út 10.) ajánlattevő nem az ajánlatkérő által kiadott ajánlati felhívásban, ajánlati dokumentációban és költségvetésben megfogalmazott műszaki tartalomra adott árajánlatot, így a Kbt. 76. (1) bekezdés b) pontja szerint az ajánlata érvénytelen. Határidő: Felelős: azonnal Polgármester Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének 153/2014.(VII.30.) határozata Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Kistérségi STARTMUNKA mintaprogram Téli és egyéb értékteremtő közfoglalkoztatási programelem pályázat keretében megvalósuló a NO-06M/01/6566-4/2014. számú hatósági szerződés szerinti Szécsény Város STARTMUNKA mintaprogram megvalósulásához szükséges építőanyag beszerzése tárgyú Kbt. 122/A -a alapján hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívását a határozat melléklete szerint jóváhagyja.

6 6 A képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy az alábbi cégek részére küldje meg az ajánlattételi felhívást: - TVG Trade Bt Salgótarján, Gorkij Krt Nógrádker Zrt Salgótarján, Rákóczi út JUSZT-BAU Kft Szécsény, Bercsényi út 11. Határidő: Felelős: azonnal Polgármester Határozat melléklete a jegyzőkönyv 4.sz. melléklete Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének 154/2014.(VII.30.) határozata Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Kistérségi STARTMUNKA mintaprogram Téli és egyéb értékteremtő közfoglalkoztatási programelem pályázat keretében megvalósuló a NO-06M/01/6566-4/2014. számú hatósági szerződés szerinti Szécsény Város STARTMUNKA mintaprogram megvalósulásához szükséges csarnoképítés tárgyú Kbt. 122/A -a alapján hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívását a határozat melléklete szerint jóváhagyja. A képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy az alábbi cégek részére küldje meg az ajánlattételi felhívást: - Silver 2009 Kft 3182 Karancslapujtő, Orgona út JUSZT-BAU Kft Szécsény, Bercsényi út NILAX Bau Kft Budapest, Sárfű út 3. Határidő: Felelős: Stayer László polgármester azonnal Polgármester Határozat melléklete a jegyzőkönyv 5.sz. melléklete Szót ad alpolgármester asszonynak, aki a napirendhez kapcsolódva szeretne tájékoztatást adni a csarnok beszerzésével kapcsolatban felmerült lehetőségről. Dr. Harikné dr. Havasi Beáta alpolgármester Tudomására jutott, hogy egy cég felszámolásra került a városban, és az eljárás során nem sikerült értékesíteni két csarnoképületet, amelyek a 0212/7 és 0212/8 hsz alatt találhatók. Az ingatlanok tulajdonjoga a Raiffeisen Bankhoz került. Véleménye szerint meg kellene nézni ezeket a csarnokokat, és ha használható állapotban vannak, akkor tárgyalni kellene a bankkal arról, hogy milyen összegért lehetne megvásárolni. Javasolja képviselőtársainak, hogy adjanak felhatalmazást a polgármester úrnak a tárgyalásra, mert az is lehet, hogy még akkor is beleférne a rendelkezésünkre álló keretbe, ha fel kellene újítani a csarnoképületet. Úgy tudja, hogy a csarnok megvalósítása ebben a projektben nem csak új építésével lehetséges, más irányba is el lehet mozdulni. Ebben majd jegyző úr meg tudja erősíteni.

7 7 Dr. Bagó József jegyző A rendelkezésünkre álló 25 millió forint plusz áfa összegből nem tudunk akkora új csarnokot építeni, mint terveztük, és csak szigeteletlen csarnokot lehetne megvalósítani. Információnk szerint a projekt keretében nemcsak új csarnok építésére van lehetőség, hanem vásárlásra is, ezért szintén javasolja a képviselő-testületnek, hogy adjon felhatalmazást a polgármester úrnak a bankkal történő tárgyalásokra. Az alpolgármester asszony által mondott csarnokok ráadásul vizesblokkal is rendelkeznek. A bankkal történő tárgyalás megkezdése nem akadálya annak, hogy az előbb elfogadott, csarnok építésére vonatkozó közbeszerzési eljárást lefolytassuk. Smelkó István képviselő, az Oktatási, Művelődési és Sport Bizottság elnöke Jó ötletnek tartja utánajárni annak, hogy az említett csarnok valamelyikét hogyan lehetne megvásárolni. Javasolja a felhatalmazás megadását a tárgyalásokra. Stayer László polgármester Mivel több hozzászóló nem jelentkezett, az elhangzottakat összefoglalva ismerteti a határozati javaslatot az alábbiak szerint: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy tárgyalást folytasson a Raiffeisen Bankkal a 0212/7 vagy a 0212/8 hsz alatt lévő csarnok megvásárlása érdekében. Határidő: azonnal, illetve értelemszerűen, felelős: polgármester! Kéri, hogy aki a javaslatot elfogadja, igennel és kézfenntartással jelezze. A képviselő-testület a javaslatot elfogadva, 7 igen szavazattal (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) az alábbi határozatot hozta: Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének 155/2014.(VII.30.) határozata Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza a polgármestert, hogy tárgyalást folytasson a Raiffeisen Bankkal a 0212/7 vagy a 0212/8 hsz alatt lévő csarnok megvásárlása érdekében. Határidő: Felelős: azonnal, illetve értelemszerűen Polgármester 4. Előterjesztés útfelújításokhoz kapcsolódó közbeszerzési ajánlattételi felhívásra (Előterjesztés a jegyzőkönyvhöz csatolva.) Előterjesztő: Stayer László polgármester Stayer László polgármester Egy örömteli részéhez érkeztek a testületi munkának, hiszen az utak rendbetételéről kell most dönteni. Az ez évi költségvetésben a belterületi utak karbantartására, kátyúzásra 10 millió forint van tervezve. Sajnos sok rossz állapotú út van a városban, most a legfontosabb javításokra tudunk sort keríteni. Az utak állapotának felmérése

8 8 után, az előterjesztésben felsorolt utcák felújítására szeretnénk árajánlatot kérni. Ezek a következők: Avar utca, Batthyány utca, Vihar Béla utca. Kátyúzására kijelölt területek: Koháry István utca 271 m 2, Dugonics utca 33 m 2, Bartók Béla - Hársfa utca - Kiskert köz által határolt terület 270 m 2, Arany János utca 350 m 2, Tűztorony körüli terület 30 m 2, Király utca 15 m 2. Az úgynevezett piros ház előtt a járda is megsüllyedt, azt is mindenképpen meg kell csinálni, és csak zárójelben jegyzi meg, ha a ház mögötti rész kátyúzása is megtörténik, akkor érdemes lenne azon elgondolkodni, hogy a Bartók Béla utcát a Rákóczi út torkolattól egyirányúsítani kellene. Úgy véli, ha a tervezett útfelújítások megvalósulnak, akkor erre a ciklusra el lehet mondani, hogy nagyobb területet rendbe tudtak tenni. Kéri képviselőtársai kérdéseit, véleményét. Smelkó István képviselő, az Oktatási, Művelődési és Sport Bizottság elnöke Látta az Arany János utcában a bejöléseket, ott kátyú kátyú hátán van. Az előterjesztésben is elég sok négyzetméter van beírva erre az utcára, véleménye szerint abból már úgy meg lehetne csináltatni, hogy végig ráhúzni egy réteget. Megérné, mert a város frekventált helyén van ez az utca. Most a kátyúzások kátyúzása lesz, véleménye szerint nem lesz úgy jó. Stayer László polgármester Mint korábban már elmondta képviselőtársainak, az a terv, hogy ott a forgalmi rendet megváltoztatjuk. Ha az kialakításra került, akkor az egészet újra kell aszfaltozni. Dr. Harikné dr. Havasi Beáta alpolgármester Ő is látta a bejelöléseket, de nem biztos, hogy pontosan úgy csinálják meg, lehet, hogy nagyobb részt rendbe fognak tenni, mint ahogy bejelölve van, az valószínűleg csak a számításokhoz kellett. Igaz nem ért az útjavításhoz, csak így gondolja. Smelkó István képviselő, az Oktatási, Művelődési és Sport Bizottság elnöke Ő sem ért az útjavításhoz, de most úgy néz ki, hogy egyik kátyú közvetlenül a másik kátyú mellett lesz. Stayer László polgármester Ez a kátyúzásra kijelölt terület fér bele abba az összegbe, amit erre szántunk. Tudjuk, hogy sokkal több helyen lenne még szükség javításra. Ha egyenletes lesz az Arany János utca már az is jó lesz, ennyivel előbbre leszünk, ha az egész környék rendbetételére sor kerülhet. A közbeszerzésekről szóló törvény szerint hirdetmény nélküli egyszerű eljárást kell lefolytatni, mivel az építési beruházás becsült értéke nem éri el a 150 millió Ft-ot. Az ajánlattételi felhívást olyan gazdasági szereplőknek kell megküldeni, amelyek, az ajánlatkérő megítélése szerint, teljesíteni tudják a szerződés teljesítésére való alkalmasság feltételeit. A határozati javaslat tartalmazza a három céget. A Szécsény útfelújítások és kátyúzás tárgyú ajánlattételi felhívás elkészült, melyet a képviselő-testületnek jóvá kell hagyni.

9 9 Mivel több hozzászóló nem jelentkezett, az előterjesztésben megfogalmazott határozati javaslatot bocsátja szavazásra. Kéri, hogy aki elfogadja, igennel és kézfenntartással jelezze. A képviselő-testület a javaslatot elfogadva, 7 igen szavazattal (ellenszavazat és tartózkodás nélkül) az alábbi határozatot hozta: Szécsény Város Önkormányzata Képviselı-testületének 156/2014.(VII.30.) határozata Szécsény Város Önkormányzatának Képviselő-testülete megtárgyalta a Szécsény útfelújítások és kátyúzás tárgyú a Kbt. 122/A -a alapján hirdetmény nélküli közbeszerzési eljárás megindításáról szóló előterjesztést. A Képviselő-testület a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény 122/A. szerinti, hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárást indít az előterjesztés mellékletét képező ajánlattételi felhívással. A képviselő-testület megbízza a polgármestert, hogy az alábbi cégek részére küldje meg az ajánlattételi felhívást: - KELI-BAU KFT Szécsényfelfalu, Major - FORT-BAU-THERM KFT Budapest Dohány u Pusztai Gábor egyéni vállalkozó 3060 Pásztó, Kishegy sétány 2. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a közbeszerzési eljárás lebonyolításával a TARJÁNMIX Kft.-t (3100 Salgótarján, Corvin út 17.) bízza meg. Határidő: azonnal Felelős: Polgármester Határozat melléklete a jegyzőkönyv 6.sz. melléklete Stayer László polgármester A képviselő-testület valamennyi napirendet megtárgyalta, megköszöni mindenkinek a munkáját, és az ülést bezárja (16 30 órakor). Stayer László polgármester Dr. Bagó József jegyző

10 A jegyzőkönyv 1.sz. melléklete a 148/2014.(VII.30.) határozat melléklete SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS KÖZÖS MEGEGYEZÉSSEL TÖRTÉNŐ MEGSZÜNTETÉSE amely létrejött egyrészről Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete nevében Stayer László polgármester, 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. (a továbbiakban: Önkormányzat), másrészről DOBRODA-INFRA Bt. nevében Lőrincz Lajos ügyvezető (3163 Karancskeszi, Fő út 75.) Cg , adószáma: (a továbbiakban: Bt), között az alábbi helyen és időben, a következő tárgyban és feltételekkel: 1. Az Önkormányzat az Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény (1) bek. 2. pontjában előírt feladataiból a helyi közutak és tartozékainak kialakítása és fenntartása, valamint a közúti közlekedésről szóló évi I. tv-ben megfogalmazottak szakszerű végrehajtása érdekében e feladatok elvégzését a Bt-re bízta. A Bt ezen szakfeladatokat a tárgykört szabályozó szabványok, jogszabályok és szakmai előírások betartásával látta el. A cég jogutód nélküli megszüntetéséről döntött ezért e feladatot már nem láthatja el. 2. Az 1. pontban leírtak alapján a szerződést kötő felek megállapodnak abban, hogy a szolgáltatási szerződést közös megegyezéssel június 30-al megszüntetik és egymással elszámolnak. 3. A szerződő felek vitás ügyeiket elsősorban megegyezés útján rendezik. Megegyezés hiánya esetén a Balassagyarmati Városi Bíróság illetékességét kötik ki. A jelen megállapodásban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény szabályai az irányadóak. A szerződést a szerződő felek, mint akaratukban mindenben megegyezőt, elolvasás és együttes értelmezés alapján írták alá. Szécsény, június 30. Stayer László polgármester Lőrincz Lajos DOBRODA-INFRA BT ügyvezetője Ellenjegyzem: Szécsény, június 30. Dr. Bagó József jegyző

11 A jegyzőkönyv 2.sz. melléklete a 149/2014.(VII.30.) határozat melléklete SZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testülete nevében Stayer László polgármester, 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. (a továbbiakban: Önkormányzat), másrészről Útmester Infra Bt. nevében Lőrincz Lajos ügyvezető (3163 Karancskeszi, Fő út 75., Cg , adószáma: ) (a továbbiakban: Bt), között az alábbi helyen és időben, a következő tárgyban és feltételekkel: 1. Az Önkormányzat az Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény (1) bek. 2. pontjában előírt feladataiból a helyi közutak és tartozékainak kialakítása és fenntartása, valamint a közúti közlekedésről szóló évi I. tv-ben megfogalmazottak szakszerű végrehajtása érdekében e feladatok elvégzését a Bt-re bízza. A Bt ezen szakfeladatokat a tárgykört szabályozó szabványok, jogszabályok és szakmai előírások betartásával látja el. 2. A Bt. közutakkal kapcsolatos feladatai: - A településrendezési tervek készítésénél, módosításánál, felülvizsgálatánál szakmai javaslatok készítése. - Koordináló szerep betöltése a több települést és más kezelőt érintő közúthálózat fejlesztéseknél. - Meghívás alapján vesz részt és javaslatot tesz minden bejáráson (víz, gáz, csatorna, elektromos, hírközlő stb), amely az önkormányzat tulajdonában, kezelésében lévő út, híd, járda hálózatát érinti. Közműfejlesztéseknél a helyi közutak vonatkozásában gondoskodik a szakszerű kezelői hozzájárulások elkészítéséről, megadásáról. - Javaslatot tesz az önkormányzatnak évenként az elvégzendő forgalom-biztonsági, karbantartási, korszerűsítési, felújítási és építési munkákra. - Az építési, forgalombiztonsági, karbantartási munkák teljes körű lebonyolítása és műszaki ellenőrzése. - Az állami és Európai Uniós pénzeszközök megszerzésére irányuló helyi, térségi és régiós pályázatok teljes körű szakmai előkészítésében és az így megvalósuló beruházások lebonyolításában részvétel, műszaki ellenőrzési feladatok ellátása, közbeszerzési eljárásban szakmai, szakértői közreműködés. 3. Előkészíti és folyamatosan felülvizsgálja, a város helyi közútkezelésének szakmai szabályzatát az 5/2004. (I. 28.) GKM rendeletében foglalt tartalommal. A szabályzatban meghatározott feladatokban közreműködik az alábbiak szerint: - Útellenőrzési feladatok: a. belterületi utaknál és tartozékainál havonta egy alkalommal, b. hidak és tartozékainál negyedévenként egy alkalommal, c. külterületi utaknál a hivatal igénye szerint. - Az ellenőrzéseken tapasztalt hiányosságokról, az esetleges balesetveszélyről tájékoztatja az önkormányzat polgármesterét, jegyzőjét és javaslatot tesz a szükséges intézkedésre.

12 2 - Balesetveszélyes állapot észlelése esetén a legrövidebb időn belül köteles a helyszínen megjelenni, és az elhárítás módjáról a polgármestert, jegyzőt írásban tájékoztatni. - Részt vesz az önkormányzati közutak forgalmi rendjének kialakításában. Előkészíti a forgalmi rend felülvizsgálatokat. - Tájékoztatást nyújt a közút forgalmának időleges korlátozási, lezárási lehetőségeiről - Segíti a téli felkészülési tervek összeállítását. - A szakminisztérium által előírt módon vezeti az útnyilvántartást, és ellátja az ezzel kapcsolatos statisztikai adatszolgáltatást. - Szakmai kapcsolatot tart fent az állami közút kezelőjével és az illetékes rendőrhatósági szervvel. 4. A szerződő felek ezen megállapodást augusztus 01-től kezdődően határozatlan időre kötik meg. 5. A szerződést bármelyik fél 30 napos felmondási idővel indoklás nélkül írásban felmondhatja. 6. A szolgáltatás díja évi bruttó Ft azaz bruttó Négyszázezer forint. A szerződést kötő felek megállapodnak abban, hogy a szolgáltatás díját félévente egy alkalommal a benyújtott számla alapján kell a Bt. OTP-nél vezetett számú számlájára utalni, első alkalommal január A szerződő felek vitás ügyeiket elsősorban megegyezés útján rendezik. Megegyezés hiánya esetén a Balassagyarmati Városi Bíróság illetékességét kötik ki. A jelen megállapodásban nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény szabályai az irányadóak. A szerződést a szerződő felek, mint akaratukban mindenben megegyezőt, elolvasás és együttes értelmezés alapján írták alá. Szécsény, július 30. Stayer László polgármester Lőrincz Lajos Útmester Infra Bt ügyvezetője Ellenjegyzem: Szécsény, július 30. Dr. Bagó József jegyző

13 A jegyzőkönyv 3.sz. melléklete a 150/2014.(VII.30.) határozat melléklete TAGI KÖLCSÖNSZERZŐDÉS 4. SZÁMÚ MÓDOSÍTÁSA amely létrejött egyrészről Szécsény Város Önkormányzata (székhely: 3170 Szécsény, Rákóczi út 84. adószám: ) képviseletében Stayer László polgármester, mint kölcsönbe adó (továbbiakban: Hitelező) másrészről Szécsényi Városfejlesztő Szolgáltató Nonprofit Kft (székhely: Szécsény, Rákóczi út 84. adószám: , Cg ) képviseletében Haralambeasz Zsuzsanna ügyvezető, mint kölcsönbe vevő (továbbiakban: Adós) között tagi hitel-keret biztosítása és az e szerinti hitel folyósításának módosítása tárgyában az alábbi feltételek szerint. 1./ A szerződő felek rögzítik, hogy a Hitelező 100 % tulajdonnal rendelkezik a cégben. A társaság nem rendelkezik megfelelő szabad forgóeszközzel, ezért szükség volt a hitelező által Szécsény Város Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2013. (II.29.) számú határozatával - nyújtott Ft azaz Hétmillió forint összegű tagi kölcsönre. A tagi kölcsön nyújtásáról január 30-án tagi kölcsönszerződést kötöttek. A tagi kölcsön visszafizetésének határideje: december 31. volt, mely visszafizetési határidőt - az adós kérésére - Szécsény Város Önkormányzat Képviselőtestületének 277/2013. (XII. 17.) számú határozata, majd az 56/2014. (III. 31.) határozata, a 91/2014. (V. 29.) határozata alapján már három alkalommal a szerződő felek meghosszabbítottak. Az adós hitelezővel konzorciumban valósítja meg a Társadalmi reintegráció Szécsényben ÉMOP sz. projektet. A projekt finanszírozása érdekében benyújtott kifizetési kérelmek irányító hatóság általi elbírálásának határidő módosulása miatt, a társaság részéről a projekt megvalósításával kapcsolatos finanszírozási kötelezettségek teljesítése érdekében az adós a tagi kölcsön visszafizetése határidejének december 31-ig történő meghosszabbítását kérte, melyhez Szécsény Város Önkormányzat Képviselő-testület /2014. (VII.30.) határozatával hozzájárult. 2. A szerződő felek a január 30-án kötött, december 17-én, március 31-én és május 29-én módosított az 1. pontban leírt tagi kölcsön szerződés 6. pontja az alábbiak szerint módosul: A jelen tagi hitel keretszerződés alapján folyósított tagi hitelt az Adós az alábbi feltételek szerint köteles visszafizetni: A kölcsön visszafizetésének határideje: december A tagi kölcsönszerződés jelen módosítással nem érintett részeiben változatlan tartalommal fennmarad. 4. A jelen tagi kölcsönszerződés a szerződő felek, illetve képviselőik részéről történő aláírásával lép hatályba. A szerződő felek jelen tagi kölcsönszerződés módosítást, átolvasták, azt értelmezték és megértették, majd azt, mint akaratukban mindenben megegyezőt együttesen aláírták. Szécsény, július... Hitelező részéről Adós részéről Stayer László polgármester Haralambeasz Zsuzsanna ügyvezető

14 A jegyzőkönyv 4.sz. melléklete a 153/2014.(VII.30.) határozat melléklete TARJÁNMIX KFT Salgótarján, Corvin út 17. Tel/fax.: 32/ tarianniix@gmail.com Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás megindítására Szécsény Város Startmunka mintaprogram megvalósításához szükséges építőanyag beszerzése tárgyban 1. Ajánlatkérő neve, címe, elérhetősége: Név: Szécsény Város Önkormányzata cím: 3070 Szécsény Rákóczi út 84. Tel: pm.szecseny@globonet.hu Kapcsolattartó neve: Stayer László Az ajánlatkérő kapcsolattartója: Tarjánmix Kft. Laczkóné Dénes Orsolya 3100 Salgótarján, Corvin út 17. Tel./fax: , 06-32/ tarjanmix@gmail.com Az eljárás fajtája: a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (továbbiakban Kbt.) Harmadik rész Nemzeti eljárásrend /A szerinti hirdetmény nélküli közbeszerzési eljárás. Az ajánlatkérő a Kbt (1) bekezdés b) pontja szerint a Kbt. Második Részében meghatározott szabályok szerint jár el a 122./A -ban foglalt eltérésekkel. A hirdetmény nélküli egyszerű eljárás indokolása: Az árubeszerzés becsült értéke nem éri el a huszonötmillió forintot. A Kbt (8) bekezdése alapján olyan gazdasági szereplőknek küldi meg ajánlatkérő az ajánlattételi felhívást, amelyek mikro-, kis-, vagy középvállalkozásnak minősülnek és amelyek a szerződés teljesítésére való alkalmasság feltételeit az ajánlatkérő megítélése szerint feltehetőleg teljesíteni tudják. 2. A közbeszerzés tárgya, mennyisége: Szécsény Város Startmunka mintaprogram megvalósításához szükséges építőanyag beszerzése CPV- kódok: Mennyiségek:

15 2 ANYAGSZÜKSÉGLET SZÉCSÉNY HAYNALD ÚTI LAKÁSOKHOZ 8 mm betonacél 32 m beton C 8/10-C 16/20 13 m3 150 x x 300, 3-6,5 m -es fűrészelt gerenda 17 m3 MASTERPLAST Isoflex Plastic PP szövetlapú tetőfólia 366 m2 24 x 28 Fenyő tetőléc 366 m2 Fenyő tetőléc ellenlécezéshez 370 m2 Ereszdeszka (gyalult, hornyolt) 30 m2 Homlokdeszka (gyalult) 85 m2 PYRONATUR faanyag, rovar, gomba és tűz elleni védőszer 400 m2 Belső oldalfal vakolat Hvb8 mc, 1,5 cm vtg-hoz 400 m2 Homlokzat vakolat simító Hs60 3 cm vtg-hoz 400 m2 MASTERPLAST Coratrend kapart vékonyvakolat 255 m2 MASTERPLAST Coratrend alapozó 255 m2 Szerelt gipszkarton álmenyezet KNAUF A m2 21 x 40 téglavörös, hornyolt, egyenesvágású kerámia cserép TONDACH 366 m2 kúpcserép 465 x m Felületelőkészítő alapozó LB Knauf ESTRICHGRUND 102 m2 Falicsempe 10 x x 20 méretben 102 m2 Csemperagasztó LB KNAUF FLEX 102 m2 Csempe fugázó LB KNAUF Colorinfex fehér 102 m2 Aljzatkiegyenlítő HENKEL THOMSIT D 216 m2 PVC burkolat 216 m2 Függőeresz csatorna (LINDAB R 150) 85 m Lefolyócső (LINDAB SRÖR 100) 20 m Ereszszegély (LINDAB FOP-CO/PE) 85 m Vápalemez (LINDAB RD) 10 m MDF beltéri ajtó 75x210 MDF vagy keményszerkezetes 8 db MDF beltéri ajtó 90x db Ablakdeszka, könyöklő 47 m Műanyag kültéri ajtó (100x210) szerelvényekkel 4 db Műanyag kültéri ajtó KÖMMERLING egyszárnyú, befele nyíló fix felülvilágítós szerelvényekkel 1 db Műanyag kültéri ablak egyszárnyú, bukó, nyíló (ötkamrás) 60x60 szerelvényekkel 1 db Műanyag kültéri ablak 60x90 egyszárnyú, bukó, nyíló (ötkamrás) szerelvényekkel 3 db Műanyag kültéri ablak 80x150 egyszárnyú, bukó, nyíló (ötkamrás) szerelvényekkel 1 db Műanyag kültéri ablak 90x120 egyszárnyú, bukó, nyíló (ötkamrás) szerelvényekkel 1 db Műanyag kültéri ablak 120x150 egyszárnyú, bukó, nyíló (ötkamrás) szerelvényekkel 1db Műanyag kültéri ablak 150x150 egyszárnyú, bukó, nyíló (ötkamrás) szerelvényekkel 5 db Műanyag kültéri ablak, bukó 150x80 egyszárnyú, bukó (ötkamrás) szerelvényekkel 1db Műanyag kültéri ablak, bukó 180x60 egyszárnyú, bukó (ötkamrás) szerelvényekkel 2 db Műanyag kültéri ablak, kétszárnyú, bukó-nyíló 180x150 kétszárnyú bukó, nyíló szerelvényekkel 2 db Műanyag kültéri ablak 205x150 kétszárnyú bukó, nyíló szerelvényekkel 1db Rigips Profin felületkiegyenlítő glett 900 m2 Diszperzit belső falfesték 900 m2 Sadolin Extra vastagiazúr, színtelen 50 m2 VILLAS PORMEX RAPID oldószeres bitumenes alapozó 216 m2 EUROSZIG ELASTOFLEX V 4 KG üvegfátyol lemez 216 m2

16 3 AUSTROTHERM polietilén fólia 216 m2 Álmenyezet szigetelés 216 m2 ISOVER EPS 150 S 4 polisztirolhab lemez (40 mm) 216 m2 MASTERPLAST ISOMASTER EPS H-80 expandált polisztirol keményhab lemez 255 m2 Szigetelésrögzítő HERAKLITH Thermoz 8NZ dübel 170 mm hosszú db Talajnedvesség elleni falszigetelés 40 ker mm HYDRO-THERM beltéri műanyag szürke védőcső 580 m 300/500 V műanyag tömlővezeték 3x1,5 mm2 450 m 300/500 V műanyag tömlővezeték 3x2,5 mm2 150 m 300/500 V műanyag tömlővezeték 3x4 mm2 80 m LEGRAND Solid kétpólusú kapcsoló (fehér) 32 db LEGRAND Solid csatlakozóaljzat 62 db Kismegszakító 15 db Falon kívüli kiselosztó 5 db Áramköri elosztó 1db Fogyasztásmérő szekrény 5 db Felületre szerelt lámpatest 15 db Ivóvíz vezeték PE cső DN 12 HENCO 200 m PVC lefolyóvezeték 40x1,8 DN 12 HENCO 20 m PVC lefolyóvezeték 50x1,8 DN 50 HENCO 20 m PVC lefolyóvezeték 110x2,2 DN 100 PIPELIFE KA PVC U 20 m Fekete acélcső gázvezeték 120/1 A 37x1" 30 m DN 12 Uponor Unipipe fűtés cső 16x2 430 m DN 15 radiátorszelep Mofém RVR-N 15 54" 21 db DN 15 visszatérőszelep Mofém RVR-N 15 Yi" 21 db Vízmérőhely bb 1 tip 5 db Lakásvízmérő DN 15 MOM PRIMOM 5 db Gázmérőcsatlakozás DN 20 Viega 5 db Gázmérőhely DN 25 MOFÉM UHA 5 db Gyűjtőcső DN bar 5 db Egytálcás, csöpögtetős mosogató 860x435 mm rozsdamentes lemez 5 db Porcelán mosdó ALFÖLDI/BÁZIS 60 cm, fehér 5 db WC csésze kiegészítőkkel Alföldi/bázis alsókifolyású 5 db WC öblítőtartály UNITAR 5 db Sarokszelep Yz'-l/l" MOFÉM sárgaréz/ 35 db Mosdó csaptelep KLUDI-Standard 5 db Fali mosogató csaptelep MOFÉM Eco Trend 5 db Zuhany csaptelep és tartozékai GROHETEC Relaxa Plus 5 db Zuhanytálca v. zuhanykabin 800X800X103 mm peremes 5 db Gázüzemű lakásfűtő berendezés kéménybe köthető beépített tározóval 5 db 600x800 mm acéllemez lapradiátor 486 W D-ÉG DUNAFERR LUX UNI 7 db 600x1400 mm acéllemez lapradiátor 1048 W D-ÉG DUNAFERR LUX UNI 8 db 600x1400 mm acéllemez lapradiátor 2269 W D-ÉG DUNAFERR LUX UNI 5 db 600x1400 mm acéllemez lapradiátor 3188 W D-ÉG DUNAFERR LUX UNI 1 db ANYAGSZÜKSÉGLET SZÉCSÉNY HÁRSFA ÚTI LAKÁSOKHOZ Talajszilárdítás URATEC technológia 2 db 8 mm betonacél 40 m beton C 8/10- C 16/20 17 m3 150 x x 300, 3-6,5 m -es fűrészelt gerenda 1 m3

17 4 30/32x48/50 Bramac Fenyő tetőléc 398 m2 Fenyő tetőléc ellenlécezéshez 400 m Ereszdeszka (gyalult, hornyolt) 30 m2 Homlokdeszka (gyalult) 84 m Oromdeszka 42 m PYRONATUR faanyag, rovar, gomba és tűz elleni védőszer 400 m mm LINDAB cserepes lemez LPA 25 qm 0,5 mm 398 m2 LINDAB NP 170 gerinclemez 40 m LINDAB ereszszegély 84 m LINDAB tömítőprofil, felső LTPŐ 80 m LINDAB alététfólia LTP 1500 mm 398 m2 Függőeresz csatorna (LINDAB R 150) 84 m Lefolyócső (LINDAB SRÖR 100) 35 m Oromszegély (LINDAB FOP-CO/PE) 42 m Vápalemez (LINDAB RD) 30 m A teljes mennyiséget a költségvetés tartalmazza. 3. A szerződés (megállapodás) meghatározása: Szállítási szerződés: Szécsény Város Startmunka mintaprogram megvalósításához szükséges építőanyag beszerzése 4. A szerződés időtartama vagy a teljesítés határideje: A teljesítési határidő: szeptember 30. Előteljesítést a Megrendelő elfogad. 5. A teljesítés helye: Szécsény 0103/3 hrsz 6. Az ellenszolgáltatás teljesítésének feltételei: Az ajánlattétel, a szerződés pénzneme jelen közbeszerzésben a HUF. A szerződés finanszírozása a Start munkaprogram keretén belül történik. A kifizetésre az adózás rendjéről szóló évi XCII. törvény 36/A. (1) bekezdésben foglaltaknak megfelelően kerülhet sor. Az ellenérték teljesítésére a Kbt ában foglaltakra tekintettel, a teljesítés igazolását követően benyújtott számla alapján, 30 napon belül átutalással kerül sor, figyelemmel az Art. 36/A. -ára is. Ajánlatkérő előleget és részszámlázási lehetőséget nem biztosít. 7. Elfogadhatók-e változatok (alternatív ajánlatok): Ajánlatkérő a többváltozatú ajánlat tételét kizárja. 8. Részekre történő ajánlattétel: Ajánlatkérő a részajánlat-tételt nem teszi lehetővé. Ajánlatkérő megvizsgálta beszerzését a Kbt. 46. (3) bekezdésére tekintettel. A vizsgálat eredményeként megállapítható, hogy nem megoldható a részekre bontás. 9. Ajánlatok bírálati szempontjai: Az Ajánlatkérő a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlatot választja.

18 5 10. Kizáró okok: A kizáró okok (Kbt (1) bekezdés) alapján, az eljárásban nem lehet - ajánlattevő, alvállalkozó, illetve nem vehet részt az alkalmasság igazolásában olyan gazdasági szereplő, akivel szemben fennáll a Kbt. 56. (1) bekezdés a)-k) pontokban foglalt kizáró feltételek valamelyike, - ajánlattevő olyan gazdasági szereplő, akivel szemben fennáll a Kbt. 56. (2) bekezdés szerinti kizáró feltétel, A Kbt. 56. (1)-(2) szerinti kizáró okok fenn nem állására vonatkozóan az ajánlattevőnek csak nyilatkoznia kell, valamint a Kbt. 56. (1) bekezdés kc) pontjára vonatkozóan a Kormányrendelet 2. i) pont ib) alpontja és a 4. f) pont fc) alpontjában foglaltak szerint kell igazolnia (Kbt (1) bekezdés, illetve Kormányrendelet 12. alapján). Az ajánlattevő csak nyilatkozni köteles arról, hogy a szerződés teljesítéséhez nem vesz igénybe a Kbt. 56. (1) bekezdése hatálya alá eső alvállalkozót, valamint az általa az alkalmasságának igazolására igénybe vett más szervezet nem tartozik a Kbt. 56. (1) bekezdés szerinti kizáró okok hatálya alá (Kbt. 58. (3) bekezdés, illetve a Kormányrendelet 10. szerint). 11. Alkalmassági feltételek Gazdasági és pénzügyi alkalmasság Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Nyilatkozat az előző három évi ( ) teljes árbevételéről általános forgalmi adó nélkül számított árbevételéről, attól függően, hogy az ajánlattevő mikor jött létre, illetve mikor kezdte meg tevékenységét, amennyiben ezek az adatok rendelkezésre állnak. (Kbt (1) bekezdés b) pont alapján a 55. (1) bekezdés d) pont, és 310/2011. (XII. 23.) Kormányrendelet 14. (1) bekezdés c) pontja) Ha az ajánlattevő a fentiekben előírt irattal azért nem rendelkezik, mert olyan jogi formában működik, amely tekintetében árbevételről szóló nyilatkozat benyújtása nem lehetséges, az e pontokkal kapcsolatban előírt alkalmassági követelmény és igazolása során Kormányrendelet 14. (3) bekezdése szerint járhat el. Az előírt alkalmassági feltételnek az ajánlattevő más szervezet kapacitására támaszkodva is megfelelhet, a közöttük fennálló kapcsolat jogi jellegétől függetlenül (Kbt. 55. (5) bekezdés). Ez esetben, az előzőek szerint előírt igazolási módon túl, a Kbt. 55. (5)-(6) bekezdése szerinti releváns nyilatkozatok és igazolások is benyújtandók az ajánlatban. Az alkalmasság minimumkövetelménye(i): Alkalmatlan az ajánlattevő, ha a teljes nettó árbevétele az előző három évben ( ) összesen nem éri el a 10 millió forintot. A meghatározott követelménynek a közös ajánlattevők együttesen is megfelelhetnek, illetve azon Kbt. 55. (1) bekezdés d) pontja szerinti követelmények esetében, amelyek értelemszerűen kizárólag egyenként vonatkoztathatóak a gazdasági szereplőkre, elegendő, ha közülük egy felel meg. (Kbt. 55. (4) bekezdés); Az ajánlat szerinti gazdasági szereplők közül elegendő csak annak nyújtani a vonatkozó igazolást, aki az adott alkalmassági feltételt igazolja. Műszaki, szakmai alkalmasság Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: 1. Az elmúlt 3 évben (azaz az eljárást megindító felhívás megküldését megelőző 36 hónap) teljesített, befejezett legjelentősebb szállítási munkák ismertetéséről szóló nyilatkozat. A nyilatkozatnak tartalmaznia kell az alkalmassági feltételnek való megfelelés igazolásához

19 6 szükséges részletezettségben legalább. a szerződést kötő másik fél megnevezését és címét, a nevében referenciát adó személy nevét, elérhetőségét;. a projekt bemutatását;. ellenszolgáltatás összegét;. a teljesítés idejét, valamint. nyilatkozni kell arról, hogy a teljesítés az előírásoknak és a szerződésnek megfelelően történt-e. Az ajánlatkérő elfogadja, ha az ajánlattevő saját nyilatkozat helyett a szerződést kötő másik fél által adott referenciaigazolást nyújt be, amennyiben annak tartalma hiánytalanul igazolja az alkalmassági feltételnek való megfelelést. (Kbt (1) bekezdés b) pont alapján az 55. (1) bekezdés a) pont, és Kormányrendelet 15. (2) bekezdés a) pontja és 16. (2), (5) bekezdése szerint). Az előírt alkalmassági feltételnek az ajánlattevő más szervezet erőforrásaira támaszkodva is megfelelhet, a közöttük fennálló kapcsolat jogi jellegétől függetlenül (Kbt. 55. (5) bekezdés). Ez esetben a kapacitásait rendelkezésre bocsátó szervezet által az előzőek szerint előírt igazolási módon túl, a Kbt. 55. (5)-(6) bekezdése szerinti releváns nyilatkozatok és igazolások is benyújtandók az ajánlatban. Az alkalmasság minimumkövetelménye(i): 1. Alkalmas, amennyiben rendelkezik az elmúlt 3 évben (azaz az eljárást megindító felhívás feladását megelőző 36 hónapban) legalább 2 darab legalább nettó Ft értékű szerződésszerűen teljesített, befejezett építőanyag szállításra vonatkozó referencia igazolással. 12. A dokumentáció rendelkezésre bocsátásának módja, határideje, annak beszerzési helye és pénzügyi feltételei: A dokumentáció jelen ajánlattételi felhívással egyidejűleg térítésmentesen átadásra kerül a meghívott ajánlattevőknek. Ajánlatkérő az ajánlati dokumentációt elektronikus formában is biztosítja ajánlattevők részére. 13. A hiánypótlás lehetősége: Ajánlatkérő a Kbt. 67. szerint biztosítja a hiánypótlás lehetőségét, illetve élhet a felvilágosítás kérés lehetőségével is adott esetben. 14. Ajánlattételi határidő: augusztus óra 15. Az ajánlat benyújtásának címe: Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény Rákóczi út Az ajánlattétel és a közbeszerzési eljárás nyelve: magyar 17. Az ajánlatok felbontásának helye, ideje: Helye: Szécsény Város Önkormányzata 3170 Szécsény Rákóczi út 84. Időpontja: augusztus óra

20 7 18. Az ajánlatok felbontásán jelenlétre jogosultak: A Kbt. 62. (2) bekezdése alapján meghatározott személyek. 19. Eredményhirdetés: Az ajánlatkérő az ajánlattevőket a Kbt. 77. alapján az eljárásról készült összegzés megküldésével értesíti, melynek várható időpontja: augusztus A szerződéskötés tervezett időpontja: szeptember Az ajánlati kötöttség időtartama: A bontás befejezését követő 30. nap a Kbt. 96. (4) bekezdése szerint. A Kbt (5) bekezdése értelmében a nyertes, és amennyiben az összegzésben az ajánlatkérő megjelölte a következő legkedvezőbb ajánlatot tevőnek az ajánlati kötöttsége az összegzés megküldését követően további 30 nappal meghosszabbodik. 22. Az ajánlati biztosíték előírására, valamint a szerződésben megkövetelt biztosítékokra vonatkozó információ: Ajánlatkérő nem kér ajánlati biztosítékot. Jótállási idő: 3 év Kötbér: A Megrendelőt kötbér illeti meg akkor, ha a Vállalkozó szerződésben vállalt feladatait késedelmesen, vagy egyáltalán nem teljesíti. A kötbér mértéke minden késedelmes nap után nettó ,- Ft maximum a szerződéses ár 5 %-a. Meghiúsulási kötbér: a nettó ajánlati ár 20 %-a. Az ajánlatkérő az esetleges kötbérköveteléseit közvetlenül a vállalkozóval szemben érvényesíti. 23. Kbt (9) bekezdésének alkalmazása: Ajánlatkérő alkalmazza. 24. Egyéb információk: Kiegészítő tájékoztatás: a kiegészítő tájékoztatást az ajánlattételi határidő lejárta előtt ésszerű időben köteles az ajánlatkérő megadni (Kbt (5) bekezdés), ezért kéri, hogy az ajánlattevők erre tekintettel tegyék fel kérdéseiket Ajánlatok benyújtása: Az ajánlatokat írásban, zárt csomagolásban egy eredeti és 1 pld elektronikus adathordozón a teljes ajánlatot pdf (vagy egyéb tovább nem szerkeszthető) formátumban (pl. CD-re vagy DVD-re írva) kell benyújtani Tájékozódási kötelezettség: Az ajánlattevőnek tájékozódnia kell a munkavállalók védelmére és a munkafeltételekre vonatkozó olyan kötelezettségekről, amelyeknek a teljesítés helyén és a szerződés teljesítése során meg kell felelnie. A dokumentáció tartalmazza azoknak a szervezeteknek (hatóságoknak) a nevét és címét (elérhetőségét), amelyektől az ajánlattevő megfelelő tájékoztatást kaphat (Kbt. 54. (1)-(2) bekezdés) Fordítás: Az eljárás nyelve magyar, ezért idegen nyelvű irat, dokumentum benyújtása esetén az idegen nyelvű dokumentummal együtt annak ajánlattevő általi felelős fordítását is be kell csatolni az ajánlatban (Kbt. 36. (3) bekezdés). Az ajánlatban továbbá nyilatkozni kell arra vonatkozóan, hogy a fordítás(ok) tartalma teljes körűen megegyezik az eredeti iratban foglaltakkal. Előzőeken túlmenően ajánlatkérő elfogadja az eredetileg két nyelven készült iratokat, és a hiteles fordítási formát is. Ajánlatkérő kizárólag a fordítást vizsgálja.

21 Az aláírási jogosultság ellenőrzése érdekében az ajánlattevőnek, és adott esetben a Kbt. 40. (1) bekezdés és a Kbt. 55. (5) bekezdés szerinti szervezetnek (utóbbi két esetben átfedés esetén elegendő egyszer) ajánlathoz csatolni kell: - hiteles cégaláírási nyilatkozatát (közjegyzői aláírás-hitelesítéssel ellátott címpéldány), vagy ügyvéd által ellenjegyzett aláírásmintát, - amennyiben az eljárás során aláíróként nem a cégszerű aláírásra jogosult jár el, akkor a cégképviseletre jogosult személy fenti iratán túlmenően az általa adott, a meghatalmazó és a meghatalmazott aláírás mintáját is tartalmazó, teljes bizonyító erejű magánokiratba, vagy közjegyzői okiratba foglalt meghatalmazást is Folyamatban lévő változásbejegyzési eljárás esetében, az ajánlathoz csatolni kell a cégbírósághoz benyújtott változásbejegyzési kérelmet és az annak érkezéséről a cégbíróság által megküldött igazolást Nyilatkozatok, igazolások: Az ajánlatnak elsősorban, de nem kizárólagosan tartalmaznia kell a Kbt. 58. (1), 60. (3), (5), (6), 40. (1), és adott esetben a Kbt. 55. (5)-(6) bekezdésben foglaltakat Az ajánlatban ha a felhívás, vagy a dokumentáció ezt elő is írta nem kell igazolni azokat a tényeket, adatokat, amelyek ellenőrzésére az ajánlatkérő magyar nyelven rendelkezésre álló, elektronikus, hatósági vagy közhiteles nyilvántartásból ingyenesen jogosult tájékozódni (Kbt. 36. (5) bekezdés) Hiánypótlás: Ajánlatkérő a Kbt. 67. szerint biztosítja a hiánypótlás lehetőségét, illetve élhet a felvilágosítás kérés lehetőségével is adott esetben Az ajánlatkérő az eljárás nyertesével köti meg a szerződést, vagy a nyertes visszalépése esetén az ajánlatok értékelése során a következő legkedvezőbb ajánlatot tevőnek minősített szervezettel (személlyel), ha őt a 77. (2) bekezdése szerinti összegezésben megjelölte. [Kbt (4)] Jelen felhívásban nem szabályozott kérdések vonatkozásában a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény, valamint a közbeszerzési eljárásokban az alkalmasság és a kizáró okok igazolásának, valamint a közbeszerzési műszaki leírás meghatározásának módjáról szóló 310/2011. (XII. 23.) Kormányrendelet (jelen felhívásban: Kormányrendelet), illetve adott esetben a további vonatkozó jogszabályok előírásai irányadóak. A közbeszerzési eljárás során megkötött szerződésekre a Kbt-ben foglalt eltérésekkel a Polgári Törvénykönyvéről szóló évi V. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni. 25. Az ajánlattételi felhívás megküldésének időpontja: július 31. Laczkóné Dénes Orsolya Tarjánmix Kft.

22 A jegyzőkönyv 5.sz. melléklete a 154/2014.(VII.30.) határozat melléklete TARJÁNMIX KFT Salgótarján, Corvin út 17. Tel/fax.: 32/ tarianniix@gmail.com Szécsény Város Önkormányzata ajánlatkérő Ajánlattételi felhívása hirdetmény nélküli egyszerű közbeszerzési eljárás megindítására Szécsény Város Startmunka mintaprogram keretében megvalósuló csarnoképítés" tárgyban 1. Ajánlatkérő neve, címe, elérhetősége: Név: Szécsény Város Önkormányzata cím: 3070 Szécsény Rákóczi út 84. Tel: pm.szecseny@globonet.hu Kapcsolattartó neve: Stayer László Az ajánlatkérő kapcsolattartója; Tarjánmix Kft. Laczkóné Dénes Orsolya 3100 Salgótarján, Corvin út 17. Tel./fax: , 06-32/ tarjanmix@gmail.com Az eljárás fajtája: a közbeszerzésekről szóló évi CVIII. törvény (továbbiakban Kbt.) Harmadik rész - Nemzeti eljárásrend /A (7) bekezdés a) pontja szerinti hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás. A tárgyalásos eljárás indokolása: Az építési beruházás becsült értéke nem éri eí a százötvenmillió forintot. A Kbt (8) bekezdése alapján olyan gazdasági szereplőknek küldi meg ajánlatkérő az ajánlattételi felhívást, amelyek mikro-, kis-, vagy középvállalkozásnak minősülnek és amelyek a szerződés teljesítésére való alkalmasság feltételeit az ajánlatkérő megítélése szerint feltehetőleg teljesíteni tudják. 2. A közbeszerzés tárgya, mennyisége: Szécsény Város Startmunka mintaprogram keretében megvalósuló csarnoképítés" CPV-Kódok; Mennyiségek: 4300 q cement 1600 m3 sóder 1 db 30m*36m nagyságú szigeteletlen új vagy használt csarnok építése, világítással, áramvételezési helyekkel

E L Ő T E R J E S Z T É S A STARTMUNKA mintaprogramhoz kapcsolódó közbeszerzési ajánlattételi felhívásra

E L Ő T E R J E S Z T É S A STARTMUNKA mintaprogramhoz kapcsolódó közbeszerzési ajánlattételi felhívásra E L Ő T E R J E S Z T É S A STARTMUNKA mintaprogramhoz kapcsolódó közbeszerzési ajánlattételi felhívásra Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 24-i ülésére Előterjesztő:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Városháza Szécsényi Tamás termében, 2014. szeptember 9-én tartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: 5 települési képviselő:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Városháza Szécsényi Tamás termében, 2014. június 24-én tartott üléséről Jelen vannak: 6 települési képviselő: Dr. Harikné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szécsény Városháza, Haynald Lajos termében tartott, 2015. augusztus 5-i rendkívüli üléséről Jelen vannak: 8 települési

Részletesebben

Szám: 5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Szám: 5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének és Hollókő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 14-i együttes üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a szécsényi Városháza tanácskozótermében tartott 2011. július 11-i rendkívüli üléséről Jelen vannak: 4 települési képviselő:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Városháza Haynald Lajos termében, 2013. december 30-án tartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: 5 települési képviselő:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Városháza Szécsényi Tamás termében, 2013. április 29-én tartott üléséről Jelen vannak: 7 települési képviselő: Dr. Harikné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Városháza Haynald Lajos termében, 2013. augusztus 1-én tartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Stayer László polgármester

Részletesebben

ÚRKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE 8409 ÚRKÚT, Rákóczi u. 45. tel: 88/230-003, 507-030. e-mail.: onkurkut@vnet.hu

ÚRKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE 8409 ÚRKÚT, Rákóczi u. 45. tel: 88/230-003, 507-030. e-mail.: onkurkut@vnet.hu ÚRKÚT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERE 8409 ÚRKÚT, Rákóczi u. 45. tel: 88/230-003, 507-030. e-mail.: onkurkut@vnet.hu Szám:79-3/2016 MEGHÍVÓ Úrkút Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 26-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 26-án tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 26-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Melléklet: A napirend előterjesztője: Az előterjesztést készítette: A

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 7. számú jegyzőkönyve (2013. MÁRCIUS 18.) Határozatok: 39/2013. 41/2013. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 7. számú jegyzőkönyve (2013. MÁRCIUS 18.) Határozatok: 39/2013. 41/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 7. számú jegyzőkönyve (2013. MÁRCIUS 18.) Határozatok: 39/2013. 41/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 15. számú jegyzőkönyve (2013. JÚNIUS 20.) Határozatok: 100/2013. 104/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 21-ei ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 21-ei ülésének jegyzőkönyvéből: K i v o n a t Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 21-ei ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 59/2014. (V.21.) Önkormányzati számú határozata:

Részletesebben

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről.

Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Abony Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 27-4/2012/JT. Tárgy: jkv-i kivonat Készült: Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 29-i üléséről. Napirend:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme.

JEGYZŐKÖNYV. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal díszterme. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 6-án 15,00 órai kezdettel tartott soron kívüli, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

18/2015.(II.12.)HÖ. sz. határozat

18/2015.(II.12.)HÖ. sz. határozat Kivonat Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének 2015. február 12-én megtartott ülése jegyzőkönyvéből: 18/2015.(II.12.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának képviselő-testülete

Részletesebben

Startmunka Mintaprogramhoz kapcsolódó anyagok beszerzése - eredmény

Startmunka Mintaprogramhoz kapcsolódó anyagok beszerzése - eredmény Startmunka Mintaprogramhoz kapcsolódó anyagok beszerzése - eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/136 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. Postai irányítószám: 3780. Ország: HU Kapcsolattartási pont(ok): Címzett: Molnár Oszkár

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. Postai irányítószám: 3780. Ország: HU Kapcsolattartási pont(ok): Címzett: Molnár Oszkár HIRDETMÉNY KÖZZÉTÉTELE NÉLKÜL INDULÓ ELJÁRÁS ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS 1. AJÁNLATKÉRŐ NEVE, CÍME ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONTOK Hivatalos név: Edelény Város Önkormányzata Postai cím: István király útja 52.

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/39

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/39 Kivitelezési szerződés alapján a soproni Szent Orsolya Római Katolikus Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium épületében építési és felújítási kivitelezési munkák elvégzése. - Ajánlati felhívás. Közbeszerzési

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. április 10-én megtartott nyilvános ülésének

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. április 10-én megtartott nyilvános ülésének Iktatószám: KVÖ/278/27/2014. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2014. április 10-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 8. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

településen 300 adagos községi konyhaüzem kialakításához szükséges átalakítási és felújítási munkálatok elvégzése tárgyában közbeszerzési eljárást

településen 300 adagos községi konyhaüzem kialakításához szükséges átalakítási és felújítási munkálatok elvégzése tárgyában közbeszerzési eljárást 7. számú napirendi pont előterjesztése Báta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 24.-i ülésére 6. számú napirendi pont előterjesztése Báta Község Önkormányzat Gazdasági, Pénzügyi és

Részletesebben

A Budapest, Fehér út 9-11. sz. alatti Nemzeti Lőtér bővítése.

A Budapest, Fehér út 9-11. sz. alatti Nemzeti Lőtér bővítése. A Budapest, Fehér út 9-11. sz. alatti Nemzeti Lőtér bővítése. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/118 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121.

Részletesebben

Építési szerződés a TIOP-3.4.2-11/1-2012-0225 kódszámú pályázat keretében a 6454 Bácsborsód, Dózsa György u. 9. szám (hrsz.: 369.

Építési szerződés a TIOP-3.4.2-11/1-2012-0225 kódszámú pályázat keretében a 6454 Bácsborsód, Dózsa György u. 9. szám (hrsz.: 369. Építési szerződés a TIOP-3.4.2-11/1-2012-0225 kódszámú pályázat keretében a 6454 Bácsborsód, Dózsa György u. 9. szám (hrsz.: 369.) alatt Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/92 Beszerzés tárgya: Építési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. január 14-én de. 08 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Nemzeti Sportközpontok bútorbeszerzése

Nemzeti Sportközpontok bútorbeszerzése Nemzeti Sportközpontok bútorbeszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2013.07.01

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I. 1. Az ajánlatkérő: Sopron Megyei Jogú Város Önkormányzata cím: 9400 Sopron, Fő tér 1. telefon: +36 99/515-413 fax: +36 99/515-244 képviseli: Dr. Fodor

Részletesebben

Budai Vár Csikós udvar - Nyugati kert területén épülő mélygarázs befejező kivitelezése - AF

Budai Vár Csikós udvar - Nyugati kert területén épülő mélygarázs befejező kivitelezése - AF Budai Vár Csikós udvar - Nyugati kert területén épülő mélygarázs befejező kivitelezése - AF Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/106 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Eljárást

Részletesebben

6. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA

6. sz. JEGYZŐKÖNYV RENDELETEK MUTATÓJA 6. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Tiszagyenda Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 15. napján megtartott soros testületi ülésének jegyzőkönyvéből RENDELETEK MUTATÓJA 5/2014. (V.15.) számú

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szécsény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a Városháza Szécsényi Tamás termében, 2012. április 24-én tartott üléséről Jelen vannak: 7 települési képviselő: Dr. Harikné

Részletesebben

Vállalkozási szerződés a DDOP-3.1.3/G-14-2014-0075 számú Egészségügyi alapellátás fejlesztése Niklán elnevezésű projekt kivitelezésére

Vállalkozási szerződés a DDOP-3.1.3/G-14-2014-0075 számú Egészségügyi alapellátás fejlesztése Niklán elnevezésű projekt kivitelezésére Vállalkozási szerződés a DDOP-3.1.3/G-14-2014-0075 számú Egészségügyi alapellátás fejlesztése Niklán elnevezésű projekt kivitelezésére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/136 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

ELŐ TERJESZTÉS a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatás közbeszerzés lefolytatása

ELŐ TERJESZTÉS a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatás közbeszerzés lefolytatása 5. Napirend a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatás 5. Napirend ELŐ TERJESZTÉS a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 20-án megtartott nyílt üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 20-án megtartott nyílt üléséről. Kazár Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3127 Kazár, Tanács út 1. Tel/fax.: 32/341-333 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kazár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 20-án megtartott

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 16/2011. J E G Y Z

Részletesebben

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem D valamint TR jelű épület rekonstrukciója_ajánlati felhívás

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem D valamint TR jelű épület rekonstrukciója_ajánlati felhívás A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem D valamint TR jelű épület rekonstrukciója_ajánlati felhívás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény

Részletesebben

B a r l a h i d a. Pálfi László alpolgármester Péteri Zsolt Péter települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző Antal Jenőné jegyzőkönyvvezető

B a r l a h i d a. Pálfi László alpolgármester Péteri Zsolt Péter települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző Antal Jenőné jegyzőkönyvvezető J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t : Az ülés helye: Jelen vannak: Barlahida Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 18-án 17,30 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

Támogatott szervezet [Kbt. 6. (1) bekezdés g) pont] Ajánlatkérő fő tevényeségi köre:

Támogatott szervezet [Kbt. 6. (1) bekezdés g) pont] Ajánlatkérő fő tevényeségi köre: A Hubertus Erdészeti, Erdei Iskola infrastrukturális fejlesztése a környezettudatosság jegyében című, KEOP-3.3.0/09-11-2011-0009 azonosítószámú nyertes pályázat Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/98 Beszerzés

Részletesebben

Monor Város Önkormányzata 2200 Monor, Kossuth L. u. 78-80. -------------------------------------------- ./2012. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

Monor Város Önkormányzata 2200 Monor, Kossuth L. u. 78-80. -------------------------------------------- ./2012. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Monor Város Önkormányzata 2200 Monor, Kossuth L. u. 78-80. --------------------------------------------./2012. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Monor Város Önkormányzatának ajánlattételi felhívása a közbeszerzésekről

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás Az ajánlatkérő a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban Kbt.) 122/A szerinti hirdetmény nélküli közbeszerzési eljárást kíván indítani. 1.) Az ajánlatkérő

Részletesebben

2014. évi 18. szám 2014. október 31. TARTALOMJEGYZÉK

2014. évi 18. szám 2014. október 31. TARTALOMJEGYZÉK 2014. évi 18. szám 2014. október 31. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 37/2014. (X. 31.) önkormányzati rendelete a Hatvan város 2014. évi költségvetéséről szóló 7/2014.

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 07-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 07-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. október 07-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ikt.sz.: 570-23/2014. Készült: Tiszacsege Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én de. 08 00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozótermében megtartott

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2013. JANUÁR 31.) Határozatok: 16/2013. 18/2013. Kt. hat

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2013. JANUÁR 31.) Határozatok: 16/2013. 18/2013. Kt. hat Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2013. JANUÁR 31.) Határozatok: 16/2013. 18/2013. Kt. hat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Bősárkány Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről. Bősárkány Nagyközség Képviselő-testülete 1-6/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. április 2-án tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi ülés

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Síkosság-mentesítési feladatok ellátása tárgyában. Postai irányítószám: 8200

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Síkosság-mentesítési feladatok ellátása tárgyában. Postai irányítószám: 8200 AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Síkosság-mentesítési feladatok ellátása tárgyában 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és e-mail címe: Hivatalos név: "VKSZ" Veszprémi Közüzemi Szolgáltató Zrt. Postai

Részletesebben

irányítószám: 7621 Telefon: +36 72514802

irányítószám: 7621 Telefon: +36 72514802 1 4. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 123. -a szerinti, szabadon kialakított eljárás alkalmazása

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011. február 25-i ülésére

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011. február 25-i ülésére RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Tárgyalja: PVB Képviselő-testület nyílt ülés minősített többség ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2011. február 25-i ülésére NAPKÖZIOTTHONOS ÓVODA GÉPÉSZETI

Részletesebben

Forró, Többfunkciós szolgáltató központ fejlesztése című projekt vállalkozási szerződést kiegészítő közös nyilatkozat

Forró, Többfunkciós szolgáltató központ fejlesztése című projekt vállalkozási szerződést kiegészítő közös nyilatkozat Forró, Többfunkciós szolgáltató központ fejlesztése című projekt vállalkozási szerződést kiegészítő közös nyilatkozat Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/83 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26-án megtartott soros ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26-án megtartott soros ülésén. 17/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 26-án megtartott soros ülésén. Az ülés helye: Csanádapáca Község Önkormányzat Házasságkötő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nagyvázsony Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 25-én 18.00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helyszíne: Községháza

Részletesebben

08-8/965-3/2012. 1.sz.melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

08-8/965-3/2012. 1.sz.melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérő neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérő neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérő címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Kapcsolattartó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2013. március 7. napján, Halmaj, Kiskinizs községi önkormányzatok együttes képviselő-testületi üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2013. március 7. napján, Halmaj, Kiskinizs községi önkormányzatok együttes képviselő-testületi üléséről. Halmaj Község Képviselő-testülete EGYÜTTES NYÍLT Szám: 7-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: 2013. március 7. napján, Halmaj, Kiskinizs községi önkormányzatok együttes képviselő-testületi

Részletesebben

15/2013. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. december 11-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve

15/2013. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. december 11-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve 15/2013. Endrefalva Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. december 11-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyve J e g y z ő k ö n y v Készült Endrefalva Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Ózd_SH/3/13. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/63

Ózd_SH/3/13. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/63 Ózd_SH/3/13. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/63 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2011.12.30 KÉ Eljárás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. JÚLIUS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. JÚLIUS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Dunabogdányi Polgármesteri Hivatal 2023 Dunabogdány, Kossuth L. u. 76. JEGYZŐKÖNYV DUNABOGDÁNY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. JÚLIUS 30-ÁN MEGTARTOTT ÜLÉSÉRŐL Jegyzőkönyv Dunabogdány

Részletesebben

Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2366 Kakucs, Fő utca 20. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y

Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2366 Kakucs, Fő utca 20. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2366 Kakucs, Fő utca 20. sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y amely készült Kakucs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 29-én (szerdán) du. 14.00

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. augusztus 30-án, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron kívüli, nyilvános ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. KÉSZÜLT: 2013. augusztus 30-án, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron kívüli, nyilvános ülésén. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: 2013. augusztus 30-án, Tótkomlós Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron kívüli, nyilvános ülésén. A TESTÜLETI ÜLÉS HELYE: A Városháza díszterme. JELEN VANNAK: dr. Garay Rita

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ikt.sz.: 190-24/2014

JEGYZŐKÖNYV. Ikt.sz.: 190-24/2014 Ikt.sz.: 190-24/2014 JEGYZŐKÖNYV Készült: Tiszavárkony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 14. napján (csütörtök) du. 17 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli, nyílt üléséről.

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

HU-Szigetszentmiklós: Szennyvízcsatorna építése 2012/S 184-302340. Ajánlati/részvételi felhívás. Építési beruházás

HU-Szigetszentmiklós: Szennyvízcsatorna építése 2012/S 184-302340. Ajánlati/részvételi felhívás. Építési beruházás 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:302340-2012:text:hu:html HU-Szigetszentmiklós: Szennyvízcsatorna építése 2012/S 184-302340 Ajánlati/részvételi felhívás Építési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/413/34/2013. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2013. május 9-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 10. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2014. január 16- án megtartott rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2014. január 16- án megtartott rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülésén. Ikt. szám: 7-2/2014. POLGÁRMESTERI HIVATAL HAJDÚBAGOS, Nagy u. 101. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hajdúbagos Község Önkormányzat 2014. január 16- án megtartott rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülésén. TARTALOMBÓL

Részletesebben

A projekt neve: Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület laktanya épület korszerűsítése 2040 Budaörs, Dózsa Gy. u. 10. hrsz.

A projekt neve: Budaörs Városi Önkéntes Tűzoltó Közhasznú Egyesület laktanya épület korszerűsítése 2040 Budaörs, Dózsa Gy. u. 10. hrsz. ÉPÍTÉSZETI MŰSZAKI LEÍRÁS 1. Előzmények, az építmény rendeltetése Építtető: Tervező: Budaörs Város Önkormányzata 2040 Budaörs, Szabadság út 134. Telefon: +36 (23) 447 817 Telefax: +36 (23) 447 819 Platinium

Részletesebben

Nemzeti Sportközpontok sporteszközbeszerzése

Nemzeti Sportközpontok sporteszközbeszerzése Nemzeti Sportközpontok sporteszközbeszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2013.07.01

Részletesebben

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A SIÓFOKI ESTIKE UTCA KIVITELEZÉSI MUNKÁINAK ELVÉGZÉSE TÁRGYÁBAN

VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A SIÓFOKI ESTIKE UTCA KIVITELEZÉSI MUNKÁINAK ELVÉGZÉSE TÁRGYÁBAN SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA 8600 Siófok, Fő tér 1. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a(z) VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A SIÓFOKI ESTIKE UTCA KIVITELEZÉSI MUNKÁINAK ELVÉGZÉSE TÁRGYÁBAN TÁRGYÚ NEMZETI ELJÁRÁSRENDBEN LEFOLYTATOTT

Részletesebben

ÉMOP-2.1.1/B-12-2012-0022

ÉMOP-2.1.1/B-12-2012-0022 Vállalkozási szerződés a Zsóry-fürdő komplex fejlesztése, gyógyászati és új élményelemekkel való bővítése elnevezésű ÉMOP-2.1.1/B-12-2012-0022 számú pályázat kül- és beltéri berendezési tárgyainak szállítására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. szeptember 02. napján megtartott rendkívüli, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Határozat szám Megnevezése 154/2015.(IX.02.) Napirendi pont

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12-én 14,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12-én 14,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: V/105-18/2014. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 12-én 14,00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV TÖRTEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013~ NOVEMBER 04-ÉN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉSRŐL

JEGYZŐKÖNYV TÖRTEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013~ NOVEMBER 04-ÉN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉSRŐL Törtel Község Önkormányzata 2747w Törtel, Szent István tér L JEGYZŐKÖNYV TÖRTEL KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013~ NOVEMBER 04-ÉN MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI ÜLÉSRŐL Rendeletek száma: Határozatok

Részletesebben

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. A Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti eljárás. 3. melléklet a 92/2011. (XII. 30.

ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS. A Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti eljárás. 3. melléklet a 92/2011. (XII. 30. 3. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja ELJÁRÁST MEGINDÍTÓ FELHÍVÁS A Kbt. 121. (1) bekezdés b) pontja szerinti eljárás X Építési

Részletesebben

Levél község Önkormányzat Képviselő-testülete

Levél község Önkormányzat Képviselő-testülete Levél község Önkormányzat Képviselő-testülete 1 9/2008. Levél község Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. július 21-én tartott nyilvános üléséről készült J e g y z ő k ö n y v Tartalma: Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Klepeisz Péter alpolgármester Bácsi Bernadett. Henn Sándor képviselő távol indok: lemondott képviselői mandátumáról-

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Klepeisz Péter alpolgármester Bácsi Bernadett. Henn Sándor képviselő távol indok: lemondott képviselői mandátumáról- Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám: 101/.. -../2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 15-én, 15:00 órai

Részletesebben

Támogatott szervezet [Kbt. 6. (1) bekezdés g) pont] Ajánlatkérő fő tevényeségi köre:

Támogatott szervezet [Kbt. 6. (1) bekezdés g) pont] Ajánlatkérő fő tevényeségi köre: Tájékoztatás eljárás eredményéről az Energetikai beruházás a Jókai Mór Református Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Óvodában elnevezésű építési beruházás tárgyában

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. augusztus 10-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2015. április 07-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2015. április 07-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 29-26/2015/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2015. április 07-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 5. Rendelet száma Rendelet tárgya Kódszám

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda JAVASLAT

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda JAVASLAT Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Városfejlesztési és Városüzemeltetési Iroda Ikt. szám: 19906/2013. JAVASLAT a Salgótarjáni Városfejlesztő Kft-vel kapcsolatos döntések meghozatalára

Részletesebben

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142. e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142. e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Farád Község Önkormányzat Képviselő-testülete 9321 Farád, Fő u. 21. Tel./Fax : 96/279-142 e-mail: farad.onkormanyzat@m-kabel.hu Szám: 138-8/2015./nyilvános J E G Y Z Ő K Ö N Y V Amely készült: Farád Község

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 1102 Budapest, Szent László tér 29. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS ÉS DOKUMENTÁCIÓ Bérleti és karbantartási szerződés nyomatkészítő eszközök bérbevételére és karbantartására

Részletesebben

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata tulajdonában lévő, 452 hrsz. ingatlanon, 16 tantermes általános iskola kiviteli tervezési feladatainak elkészítésére közbeszerzési eljárás megindításáról Tisztelt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottságának 2011. augusztus 26-án tartott rendkívüli nyilvános üléséről. Jelen vannak: Dr. Keresztúri

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nádasd 28/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Nádasd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. január 14-én (csütörtökön) 17 órakor a Művelődési

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATKÉRŐ: RÁCKEVE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATKÉRŐ: RÁCKEVE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATKÉRŐ: RÁCKEVE VÁROS ÖNKORMÁNYZATA Levegőt! Ráckeve élhetőbb központjáért című projekt megvalósítására vonatkozó építési szerződés keretében Ráckeve polgári iskola épületének

Részletesebben

HU-Vácszentlászló: Mérnöki és építési munkák 2011/S 60-096960 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Építési beruházás

HU-Vácszentlászló: Mérnöki és építési munkák 2011/S 60-096960 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Építési beruházás 1/14 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:96960-2011:text:hu:html HU-Vácszentlászló: Mérnöki és építési munkák 2011/S 60-096960 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Építési

Részletesebben

Levél község Önkormányzatának Képviselı-testülete

Levél község Önkormányzatának Képviselı-testülete 1 Levél község Önkormányzatának Képviselı-testülete 8/2009. Levél község Önkormányzata Képviselı-testületének 2009. június 29-én tartott nyilvános ülésérıl készült J e g y z ı k ö n y v Tartalma: Tájékoztató

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 03-án tartandó rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 03-án tartandó rendkívüli ülésére ELŐTERJESZTÉS Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 03-án tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: Melléklet: A napirend előterjesztője: Az előterjesztést készítője:

Részletesebben

Pétfürdői belterületi utak építése, felújítása 2012-ben

Pétfürdői belterületi utak építése, felújítása 2012-ben Pétfürdői belterületi utak építése, felújítása 2012-ben Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/106 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1)

Részletesebben

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30-án, 18.00 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyve

Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30-án, 18.00 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyve Tápióság Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30-án, 18.00 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyve 4/2014. sz. képviselő-testületi határozat: Jegyzőkönyv-hitelesítő elfogadása 5/2014.

Részletesebben

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2014. február 05.

Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2014. február 05. Felsılajos Község Önkormányzata II/59/2/2014. Képviselı-testületi ülés jegyzıkönyve 2014. február 05. Az ülésen hozott rendeletek száma és tárgya: Felsılajos Község Önkormányzata Képviselı-testületének

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI KIKÖTŐ REKONSTRUKCIÓJA ÉS ÁRUFORGALMI KAPACITÁSÁNAK NÖVELÉSE TÁRGYÚ PROJEKT (KÖZOP4.6

DUNAÚJVÁROSI KIKÖTŐ REKONSTRUKCIÓJA ÉS ÁRUFORGALMI KAPACITÁSÁNAK NÖVELÉSE TÁRGYÚ PROJEKT (KÖZOP4.6 DUNAÚJVÁROSI KIKÖTŐ REKONSTRUKCIÓJA ÉS ÁRUFORGALMI KAPACITÁSÁNAK NÖVELÉSE TÁRGYÚ PROJEKT (KÖZOP4.6.01420140023) KERETÉBEN A KIKÖTŐI TECHNOLÓGIA FEJLESZTÉSE Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/146 Beszerzés

Részletesebben

Közzététel dátuma: 2016.02.17. Iktatószám: 2005/2016 CPV Kód: 45215100-8;33190000-8 Csengerújfalu Község Önkormányzata

Közzététel dátuma: 2016.02.17. Iktatószám: 2005/2016 CPV Kód: 45215100-8;33190000-8 Csengerújfalu Község Önkormányzata Csengerújfalu Község Önkormányzata ajánlatkérő által Védőnői szolgálat épületének felújítása, a kapcsolódó eszközbeszerzéssel - két részben eljárás eredményéről szóló tájékoztató Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület! Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu Előterjesztés Biatorbágy 452 hrsz-ú

Részletesebben

Napirend. Iktatószám: 6-1 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Napirend. Iktatószám: 6-1 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Sáránd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 4272 Sáránd, Nagy u. 44. Tel: 52/374-104 Tel/Fax: 52/567-209 e-mail: sarandph@t-online.hu, sarandph@gmail.com Iktatószám: 6-1 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

Az Erk, Fő tér. 8. szám alatti ingatlanon iskolaépület és A típusú tornaterem építése, kivitelezése vállalkozási szerződés alapján.

Az Erk, Fő tér. 8. szám alatti ingatlanon iskolaépület és A típusú tornaterem építése, kivitelezése vállalkozási szerződés alapján. Az Erk, Fő tér. 8. szám alatti ingatlanon iskolaépület és A típusú tornaterem építése, kivitelezése vállalkozási szerződés alapján. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/120 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kertész Attila főépítész, Bényei Gyula köztisztviselő, Boros Csaba NTG-Nonprofit Kft. főkönyvelő

JEGYZŐKÖNYV. Kertész Attila főépítész, Bényei Gyula köztisztviselő, Boros Csaba NTG-Nonprofit Kft. főkönyvelő JEGYZŐKÖNYV Készült: 2015. december 03-án du. 14,00 órakor a Nádudvari Polgármesteri Hivatal tanácstermében a Városi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli ülése alkalmából. Jelen vannak: Beke Imre

Részletesebben

Steril osztály gőzellátás

Steril osztály gőzellátás Steril osztály gőzellátás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/103 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Eljárást megindító felhívás - 121. (1) bekezdés b) pontja/ké/2013.07.01

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2012. október 29-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Zajk Község Képviselő-testületének 2014. május 14-én 16,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Zajk Község Képviselő-testületének 2014. május 14-én 16,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült Zajk Község Képviselő-testületének 2014. május 14-én 16,00 órakor tartott rendes nyilvános üléséről. Az ülés helye: Művelődési Ház Zajk Jelen vannak: Bagladi Róbert polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dél-Békési Kistérség Többcélú Társulás Szociális Egészségügyi és Oktatási, valamint Pénzügyi Bizottsága Cím: 5666 Medgyesegyháza, Kossuth tér 1. Tel: 68/440-000, Fax: 68/440-860 E-mail: kisterseg@medgyesegyhaza.hu

Részletesebben

132 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. szeptember 19-én 20 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Határozat 52/2014.

Részletesebben