OHAUS Discovery. A profi választás mindenféle analitikai felhasználáshoz! Félmikro és analitikai mérlegek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "OHAUS Discovery. A profi választás mindenféle analitikai felhasználáshoz! Félmikro és analitikai mérlegek"

Átírás

1 OHAUS Discovery Félmikro és analitikai mérlegek A profi választás mindenféle analitikai felhasználáshoz! Az OHAUS Discovery sorozat félmikro és analitikai mérlegei ötvözik a legjobb mérési teljesítményt az innovatív intuitív felhasználói felülettel. Az innovatív SmarText szoftvernek köszönhetően azohaus Discovery mérlegek extrém megbízhatók és egyszerűen használhatók. A Discovery mérlegek konstrukciója acélból és keményített üvegből készül. A robusztus konstrukció a továbbfejleszett automatikus belső kalibrációval (AutoCal ) a legmagasabb mérési teljesítményű mérlegeket eredményezi a saját osztályában: Lejgobb teljesítmény 2x jobb mérési ismételhetőséggel és linearitással mint a konkurens mérlegeknél SmarText Szoftver rövid szöveges üzenetek segítségével vezeti a felhasználót a beálítások és az alkalmazások során Továbbfejlesztett AutoCal teljesen automatikus belső kalibrálás két belső kalibráló súly segítségével biztosítja a pontos mérést Az OHAUS Discovery sorozat négy modellből áll, melyek kapacitása akár 310 g- ig terjed. A mérlegek osztása 0,1 mg, a FineRange modell (DV215CD) 0.01mg - os osztást kínál. A Discovery mérlegek ideálisak egyetemi, gyógyszeripari kutatásokhoz, valamint a széleskörű laboratóriumi felhasználásra.

2 Discovery Félmikro és analitikai mérlegek A legmagasabb teljesítmény A mérések ismételhetősége és linearitása kétszer jobb mint a konkurens mérlegeknél. A fémvázas szerkezet pedig kiváló statikus ellenállást és magas védelmet nyújt a korrózió ellen. SmarText TM Szoftver A szöveges üzenetek vezetik a felhasználót a mérleg beállítása és a mérési módok használata során. A kétsoros megvilágított LCD kijelző és a kétoldali táragomb lehetővé teszi a mérleg egyszerű használatát. Az LCD kijelző jó elrendezésű és jól látható, melynek következtében csökkennek a mérés során fellépő hibák. A kétsoros SmarText szoftverrel ellátott LCD kijelző segítségével egyszerre jeleníthető meg a minta tömege és a hozzá tartozó specifikus adatok mint pl. a % vagy a darabszám. A Function billentyű lenyomásával a SmarText megjeleníti a referens minta infomrációit a kijelzőn, mint pl.: APW, referencia értékek. Továbbfejleszett AutoCal automatikus belső kalibrálás A hiba minimalizáció érdekében a Discovery mérlegekbe továbbfejleszett automatikus belső kalibrálást építettek be. Az automatikus belső kalibrálás biztosítja a legpontosabb mérést két belső motorizált kalibráló súllyal, melyekkel a mérleg lineáris pontosítása történik. Az AutoCal belső kalibráló rendszer automatikusan pontosítja a mérleget a hőmérséklet változások során, melyek negatívan hatnának a mérés pontosságára.

3 OHAUS Discovery - mérési üzemmódok Statisztikai mérés A statisztikai mérést az egyes minta sorozatok összehasonlítására használjuk, miközben a relatív hibát és az egyéb statisztikai mutatókat vizsgáljuk. A statisztikia mérési üzemmódban a mintahalmaz három részes. A statisztikai mérés a következőket tartalmazza: mintamennyiség, maximális és minimális értéke, különbség, összeg, középérték, standard hiba, relatív hiba, automatikus mintázás és az adatok nyomtatása. A statisztikai mérés használható a dinamikus mérési és toleracniamérési üzemmódokban is. Sűrűség meghatározás A Discovery mérlegek négyféle metódussal határozzák meg a minták sűrűségét, a minta anyagától függően Ezek a következők: 1. Szilárd anyagok a víztől magasabb sűrűséggel 2. Szilárd anyagok a víztől alacsonyabb sűrűséggel 3. Folyadékok (sűrűségmeghatározó készlet szükséges, amely nem része a csomagolásnak) 4. Porózus anyagok (olajjal impregnálva). Sűrűségmeghatározó készlet szükséges, amely nem része a csomagolásnak. Az egyes szükséges paraméterek beadása után a beépített víz sűrűségi táblázat segítségével a mérleg kiszámítja a vizsgált minta sűrűségét.a meghatározott sűrűségérték megjelenik a képernyőn. A Discovery mérlegek használatával nincs szükség további manuális kalkulációkra, a mérleg mindent elvégez a felhasználó helyett. Pipetta kalibrálás A pipetta kalibrálás mérési üzemmód segítségével ellenőrizheti a pipetta valós értékeit és pontosságát mérési analízis segítségével. A DV215CD modell a 0.01mg osztással a legideálisabb és legpontosabb erre a feladatra. A pipetta kalibráláshoz elég kiválasztani a felhasznált folyadékot (pl. víz), beadni a légnyomás értéket a pipetta nominális értékeit. A többiről a Discovery mérlegek már gondoskodnak. Lehetséges még a használt folyadék hőmérséklet és sűrűség értékének beadása is, amennyiben nem vizet, hanem más alternatív folyadékot használtunk.

4 OHAUS Discovery - mérési üzemmódok Százalékszámítás Ez az üzemmód lehetővé teszi a minták tömegének % arányú kifejezését a referens minta tömegével szemben. Ideális a nedvességtartalom meghatározásakor, vagy a keverékek készítése során. Minden minta tömege a referens minta % arányaként jelenik meg a kijelzőn. Darabszámlálás A darabszámlálási funkció ideális a tabletták és kisméretű, azonos tömegű minták számlálásra. Ebben az üzemmódban a darabszámot az átlagos darabtömeg alapján számítja ki a mérleg. A darabtömeg optimalizációs funkció növeli a darabszámlálás pontosságát, miközben automatikusan átszámolja az átlagos darabtömeget - pontosítva azt. Toleranciamérés Ez a funkció lehetővé teszi a minták tömegének összehasonlítását a beállított limitekben belül (alacsony, magas és megfelelő súly). Dinamikus mérés/kisállat mérés Lehetővé teszi a mozgó kisállatok mérését, vagy a mozgó súlypontú minták mérését, vagy a tömegmérést keményebb körülmények között mint pl. hajón.a dinamikus mérés történhet manuális, félautomata, vagy teljes automatikus módon. A mérleg az átlagolt kiszámított tömeget jelzi ki a kijlezőn. Összegzés Ez a funkció lehetővé teszi a minták tömegének összegzését, mely összértéke túlhaladná a mérleg kapacitását. Ideálisan használható akkor, amikor sok mintával dolgozunk és összegeznünk is kell az egyes minták tömegét. A Discovery mérleg újra megkönnyíti a munkát, összegzi a mérőtányérra felhelyezett minták tömegét, így nincs szükség manuális számításokra. High Point - Legmagasabb stabil érték High Point (legmagasabb stabil érték) funkciót minőségellenőrzés során használhatjuk ideálisan. A mérlegen lemérjük az összes mintát, majd a mérés utána kijlezőn megjelenik a legmagasabb mért érték.

5 Főbb jellemzők Többféle mértékegység A Discovery mérlegek lehetővé teszik a minták mérését többféle mértékegységben, valamint a saját mértékegység definiálását. Koncentrikus vízszintjelző A Discovery mérlegek koncentrikus vízszintjelzője a mérlegtányér közelében található. Így nincs szükség a mérleg szintbe állításakor a mérleg háta mögé nézni.egy pillantás alatt meggyőződhet róla, hogy a mérleg vízszintben van-e. Zavaró tényezők szűrése A mostohább körülmények során a felhasználó beállíthatja a zavaró tényezők szűrését, melyek negatívan hatnának a mérés pontosságára és a mérleg stabilitására. Kommunikáció A Discovery mérlegek beépített RS232 interfésszel érkeznek, melyek teljskörű GMP/GLP támogatást nyújtanak. Függesztett mérés A Discovery mérlegek beépített mérőhorgot tartalmaznaka függesztett méréshez. Jól látható LCD kijelző A Discovery mérlegek kétsoros kijelzője egyszerűen leolvasható, és a megjelenített adatok pedig jól átláthatók. Egyszerű billentyűzet A négy nyomógombos billentyűzet YES, NO, BACK és EXIT funkciókkal leegyszerűsítik a navigációt és a mérleg beállítását. A kétoldali táragomb pedig egyaránt alkamas jobb és balkezesek számára. Egyszerű tisztítás A Discovery mérlegek levehető inox acél mérlegtányérral és védőgyűrűvel rendelkeznek, ezáltal a tisztításuk egyszerű. Külső méretek

6 Discovery Félmikro és analitikai mérlegek Műszaki specifikációk Modell DV114C DV214C DV314C DV215CD Kapacitás (g) */210 Osztás (mg) */0.1 Ismételhetőség (mg) */0.1 Linearitás (mg) ±0.2 ±0.5 ±0.03*/0.2 Mértékegységek Milligramm, Gramm, karát, uncia és trójai uncia, Grain, Pennyweight, Momme, Hong Kong Tael, Singapore Tael, Taiwan Tael, saját mértékegység Tömegmérés, Darabszámlálás automatikus rekalkulációva, százalékszámítás, toleranciamérés, Mérési módok dinamikus mérés, Gross/Net/Tare funkció, összegzés, High Point, sűrűség meghatározás, statisztika, pipetta kalibrálás Zavaró tényezők szűrése, RS232 interfész GLP/GMP protokollal, egyszerű tisztítás, inox acél és Tulajdonságok keményített üveg konstrukció, integrált függesztett mérés, intuitív felhasználófelület, koncentrikus vízszintjelző. Táratartomány Teljes kapacitásban kivonással Stabilizációs idő (s) /5 Érzékenység (10-30 C) ±2 ppm/ C Ideális hőmérséklet C Kalibrálás Automatikus belső, belső kalibrálás egy gombnyomással, manuális extern kalibrálás Tápellátás További tulajdonságok Stabilitás kijelzése, mechanikus és szoftveres túlterhelés elleni védelem, AC adapter, beállítható kalibrációs pontok, automatikus tára, automatikus kikapcsolás, beállítható nyomtatási lehetőségek, projekt, mérleg és felhasználó azonosító, zárolható szoftver. Típus engedélyek CE, FCC, C UL US, C CSA US, NRTL, OIML Külső fali adapter, VAC 150mA, VAC 100mA, 50/60 Hz Kijelző 2-soros alfanumerikus megvilágított LCD kijelző Kijelző mérete (in/cm) 4 x 1 / 10 x 2.5 Mérőtányér (átmérő) (in/cm) 3.5/9 Analaitikia védőbúra magassága (in/cm) 9.5/24 Méretek SZxMxH (in/cm) 7.9 x 11.8 x 18 / 20 x 30 x 45.7 Netto tömeg (lb/kg) 22.5/10.2 *FineRange TM Tartozékok Katalógus szám Mechanikus nyomtató CBM Nyomtatókábel, CBM Papírtekercs, CBM Festékszalag, CBM Termonyomtató STP Termopapír, STP Nyomtatókábel, STP Ohaus DAS szoftver RS232 Kábel, PC 25 tűs RS232 Kábel, PC 9 tűs Műanyag védőfólia a teljes mérlegre Védőfólia a kijlezőre és a billentyűzetre Biztonsági lakat Sűrűség meghatározó szett Raab Group Kft. Báthory u Budapest/Hungary Tel: Fax: Mobil / Handy: info@ohaus-merleg.hu Piacvezető minőség és támogatás Minden OHAUS Discovery modell az ISO 9001:2000 alapján készül. A robusztus konstrukció és a kiváló minőség az OHAUS márka jellemzői immáron több mint egy évszázada. Copyright Ohaus Corporation

Adventurer TM Pro. Analytikai és táramérlegek. Ohaus Adventurer TM Pro A legjobb középkategóriájú mérlegek!

Adventurer TM Pro. Analytikai és táramérlegek. Ohaus Adventurer TM Pro A legjobb középkategóriájú mérlegek! Adventurer TM Pro Analytikai és táramérlegek Ohaus Adventurer TM Pro A legjobb középkategóriájú mérlegek! Az Ohaus Adventurer Pro mérlegek a legjobbak közé tartoznak a kategóriájukban. A fejlett mérési

Részletesebben

Navigator. Az egyetlen érintés nélkül vezérelhető mérleg a kategóriáján belül! Hordozható mérlegek. Főbb jellemzők:

Navigator. Az egyetlen érintés nélkül vezérelhető mérleg a kategóriáján belül! Hordozható mérlegek. Főbb jellemzők: Navigator Hordozható mérlegek Az egyetlen érintés nélkül vezérelhető mérleg a kategóriáján belül! Az Ohaus megemeli a lécet a mérlegei piaci értékében...újra! A Navigator sorozat mérlegei egyedülálló funkciókkal,

Részletesebben

Voyager Pro. A legigényesebb laboratóriumi feladatok elvégzéséhez - Ohaus Voyager Pro! Analitikai és táramérlegek. Főbb jellemzők:

Voyager Pro. A legigényesebb laboratóriumi feladatok elvégzéséhez - Ohaus Voyager Pro! Analitikai és táramérlegek. Főbb jellemzők: Voyager Pro Analitikai és táramérlegek A legigényesebb laboratóriumi feladatok elvégzéséhez - Ohaus Voyager Pro! A különféle mérési módok az Ohaus Voyager Pro sorozat mérlegeiben egyszerűsítik és meggyorsítják

Részletesebben

HQ sorozatú hordozható mérőműszerek

HQ sorozatú hordozható mérőműszerek DOC022.86.00751.Sep06 HQ sorozatú hordozható mérőműszerek Kezelési útmutató 5. Kiadás Hach Company, 2006. Minden jog fenntartva. Látogassa meg honlapunkat a www.hach.com címen Tartalomjegyzék 1 Fejezet

Részletesebben

F sorozatú tömegmérő mérlegek F-200

F sorozatú tömegmérő mérlegek F-200 F sorozatú tömegmérő mérlegek F-200 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MICRA-Metripond Kft. 6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70. Telefon: (62) 245-460 Fax: (62) 244-096 www.micra.hu E-mail: micra@micra.hu

Részletesebben

Pioneer mérlegek. Kezelési útmutató

Pioneer mérlegek. Kezelési útmutató mérlegek Kezelési útmutató 1. Bevezetés 1.1 Biztonsági elıírások Kérjük, vegye figyelembe a következı biztonsági elıírásokat: Gyızıdjön meg róla, hogy a hálózat feszültsége megfelel a hálózati tápegységhez

Részletesebben

Pára- és hőmérséklet mérőműszer

Pára- és hőmérséklet mérőműszer Pára- és hőmérséklet mérőműszer testo 645 Nagy pontosság az ipari szektorokban Nagy pontosságú páratartalom mérés ±1 %rf-ig %rh 2 csatlakoztatható külső érzékelő bemenet Hőmérséklet, relatív pára és nyomás

Részletesebben

AKCIÓ! 2016. június 13-július 31-ig PRE1316 MITUTOYO AKCIÓ

AKCIÓ! 2016. június 13-július 31-ig PRE1316 MITUTOYO AKCIÓ AKCIÓ! 2016. június 13-július 31-ig MITUTOYO AKCIÓ PRE1316 QM-magasságmérő: ABSOLUTE 1D magasságmérő Nagy pontosságú és felbontású ABSOLUTE lineáris enkóder magasságméréshez Pontosság: ± (2,4 + 2,1 L /

Részletesebben

STRESSTEL AKCIÓ 2004.06.20.-07. 20-ig!!!!

STRESSTEL AKCIÓ 2004.06.20.-07. 20-ig!!!! STRESSTEL AKCIÓ 2004.06.20.-07. 20-ig!!!! Amikor a legnagyobb szükség van rá!!!! A nyári vizsgálati csúcsok idejére időzítettük ez évi nagy akciónkat. A DAC görbés, két monitor blendés, LCD kijelzős hibakereső

Részletesebben

CPWET: MÉRLEGMŰSZER FEJLETT IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ, IP68 ROZSDAMENTES ACÉL HÁZ

CPWET: MÉRLEGMŰSZER FEJLETT IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ, IP68 ROZSDAMENTES ACÉL HÁZ CPWET: MÉRLEGMŰSZER FEJLETT IPARI ALKALMAZÁSOKHOZ, IP68 ROZSDAMENTES ACÉL HÁZ Magas minőségű digitális mérlegműszer többféle programváltozattal. Alkalmas például darabszámláló, összegző, súly ellenőrző

Részletesebben

FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer

FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer FlyMarker mini akkumulátoros működésű kézi jelölőrendszer A FlyMarker mini már a negyedik generációja a bevált akkumulátoros működésű pontütéses

Részletesebben

Kompakt mérlegek. Valor 7000. A kategória legjobb gasztromérlege! www.ohaus.hu

Kompakt mérlegek. Valor 7000. A kategória legjobb gasztromérlege! www.ohaus.hu Valor 7000 A kategória legjobb gasztromérlege! Érintésmentes vezérlés mozgásérzékelők segítségével Élelmiszerbiztonsági (NSF) tanúsítvány, teljes HACCP minőségellenőrzési támogatás Villámgyors stabilizáció,

Részletesebben

Többet látni. Többet nyújtani. Nyújtson még többet ügyfeleinek a Testo hõkamerájával! testo 880 csúcstechnológia új árdimenzióban.

Többet látni. Többet nyújtani. Nyújtson még többet ügyfeleinek a Testo hõkamerájával! testo 880 csúcstechnológia új árdimenzióban. A jövõ elkötelezettje Többet látni. Többet nyújtani. Nyújtson még többet ügyfeleinek a Testo hõkamerájával! testo 880 csúcstechnológia új árdimenzióban. TÖBBET LÁTNI... A hõkamerák az infra sugárzást elektromos

Részletesebben

G sorozatú árszorzós mérlegek G-310

G sorozatú árszorzós mérlegek G-310 G sorozatú árszorzós mérlegek G-310 FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MICRA-Metripond Kft. 6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70. Telefon: (62) 245-460 Fax: (62) 244-096 www.micra.hu E-mail: micra@micra.hu

Részletesebben

Új mérték a C H N O S analízisben

Új mérték a C H N O S analízisben vario EL III Új mérték a C H N O S analízisben elementar Analysensysteme GmbH German Technology for quality and environment control A K T I V I T Kft. H - 1 5 8 1 - B u d a p e s t, P f. : 1 0 4. H-1145-Budapest,

Részletesebben

7H sorozat - Kapcsolószekrények fűtése

7H sorozat - Kapcsolószekrények fűtése 7H - Kapcsolószekrények fűtése (10 550) W Tápfeszu ltség vagy 230 V AC (50/60 Hz) Kettős szigetelésű műanyag készu lékház Alacsony felu leti hőmérséklet Vezetőképes részek érintése ellen védett kialakítás

Részletesebben

A RESET gombbal kitörölhetjük az utolsó mérési értéket, illetve az adatbankból letöltött előirányzott értéket.

A RESET gombbal kitörölhetjük az utolsó mérési értéket, illetve az adatbankból letöltött előirányzott értéket. BIZTONSÁGI ELŐÍRÁS A mérés megkezdése előtt győződjön meg róla, hogy az ékszíjat meghajtó gépet kikapcsolta, ezáltal a berendezés véletlenül se indulhasson el. A megfelelő biztonsági előírásokat okvetlenül

Részletesebben

OHAUS 3000 sorozat T31P és XW kijelzők

OHAUS 3000 sorozat T31P és XW kijelzők OHAUS 3000 sorozat T31P és XW kijelzők Használati utasítás OHAUS T31P Kijelző OHAUS T31XW kijelző BEVEZETÉS Az alábbi használati utasítás a T31P és XW kijelzők felhasználási módját mutatja be. Kérjük,

Részletesebben

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás

Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás Digitális címke nyomtató és kiszerelő állomás www.primeralabel.eu Digitális címke nyomtatás Használja a megbízható és költséghatékony Primera CX1200e-s színes címke nyomtatót lehetőségeinek, bevételeinek

Részletesebben

Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda

Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda Dräger Alcotest 9510 hiteles alkoholszonda A Dräger Alcotest 9510 csúcskategóriás alkoholszonda, amely a bizonyítási eljárásokban használható. Megfelel az országos és nemzetközi követelményeknek és törvényeknek

Részletesebben

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000)

Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Dräger Polytron 8700 Telepített gázérzékelő (PIR 7000) Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: az új, innovatív IR szenzort, driftmentes és ellenálló

Részletesebben

BEACon TM. Verzió 2.0

BEACon TM. Verzió 2.0 BEACon TM Verzió 2.0 A Suprema Inc., a BioEntry TM és a BEACon TM a Suprema Inc. regisztrált márkanevei. Minden jog fenntartva. Ennek a munkának semmilyen részét, ami ezek a márkanevek alatt fut nem lehet

Részletesebben

FH - GH FH - GH. Légszárítók felületi hűtési rendszerekhez VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK

FH - GH FH - GH. Légszárítók felületi hűtési rendszerekhez VÁLTOZATOK FŐBB OPCIÓS TARTOZÉKOK FH - GH Légszárítók felületi hűtési rendszerekhez FH GH FH - GH Az FH és GH sorozatú légszárítók nagy teljesítményű egységek beépített vizes, fűtési-hűtési hőcserélővel kombinálva készülnek. Az FH sorozat

Részletesebben

400-as sorozatú videorögzítő

400-as sorozatú videorögzítő Video 400-as sorozatú videorögzítő 400-as sorozatú videorögzítő www.boschsecrity.h 4 csatornás, valós idejű H.264 felvétel Készítsen és nézzen videofelvételt, 2 vagy 4 felbontásban Beépített webes elérési

Részletesebben

HUSKY 300. Teljesen automata klíma szervizberendezés R134a 11.02.2013

HUSKY 300. Teljesen automata klíma szervizberendezés R134a 11.02.2013 Teljesen automata klíma szervizberendezés R134a 11.02.2013 HUSKY 300, az új generációs klíma szervizberendezés HUSKY 300 2 Robosztus, biztonságos, precíz, intelligens, környezetbarát MULTIPASS lefejtő

Részletesebben

Sylvac Visio KÖNNYEN KEZELHETŐ OPTIKAI GÉPEK A SYLVAC TECHNIKAI SZAKÉRTELMÉVEL ÖSSZEHASONLÍTÓ CAD FUNKCIÓ HÁROM KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ MEGVILÁGÍTÁSSAL

Sylvac Visio KÖNNYEN KEZELHETŐ OPTIKAI GÉPEK A SYLVAC TECHNIKAI SZAKÉRTELMÉVEL ÖSSZEHASONLÍTÓ CAD FUNKCIÓ HÁROM KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ MEGVILÁGÍTÁSSAL Precíziós mérőeszközök svájci gyártója 1969 óta Sylvac Visio VISION MÉRŐRENDSZEREK ÜZEMI ÉS LABORATÓRIUMI FELHASZNÁLÁSHOZ OPTIKAI GÉPEK A SYLVAC TECHNIKAI SZAKÉRTELMÉVEL SYLVAC VISIO 200 & 300 GL Robosztus

Részletesebben

ÖSSZESZERELÉS. - Védőgyűrű. - Mérlegtányér (90mm) az 0.1mg modelekhez. - Mérlegtányér (130mm) az 1mg modellekhez

ÖSSZESZERELÉS. - Védőgyűrű. - Mérlegtányér (90mm) az 0.1mg modelekhez. - Mérlegtányér (130mm) az 1mg modellekhez ÖSSZESZERELÉS 1) A mérleg kicsomagolása 1) Távolítsa el le az övet 2) Távolítsa el a vörös kockát 3) Vegye ki a mérleget Az 1mg & 0.1mg modellek: - Védőgyűrű - Mérlegtányér (90mm) az 0.1mg modelekhez -

Részletesebben

4600 Kisvárda, Ipari út 9. Hrsz.:3180/1 4542 Petneháza, Hrsz: 091/9. Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő:

4600 Kisvárda, Ipari út 9. Hrsz.:3180/1 4542 Petneháza, Hrsz: 091/9. Ajánlattételi/részvételi jelentkezési határidő: Magas hozzáadott értéket biztosító csomagolási technikák bevezetése a Master Good Kft. kisvárdai és petneházi baromfifeldolgozó üzemében című projekt keretén belüli gépbeszerzésre vonatkozóan. Közbeszerzési

Részletesebben

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés

Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés Dräger Quaestor 5000 Vizsgálóberendezés A Dräger Quaestor 5000 félautomatikus módon hajtja végre az összes statikus és dinamikus vizsgálatot a tesztsorozat során a személyes kezelés és az automatizált

Részletesebben

10 000 ml-es, átlátszó műanyag vákuumedény, kpa-os mérőórával, légtelenítő nyílással, szabályozószeleppel, gumicsővel, szívópalackkal.

10 000 ml-es, átlátszó műanyag vákuumedény, kpa-os mérőórával, légtelenítő nyílással, szabályozószeleppel, gumicsővel, szívópalackkal. II/6 Vákuumedény vízérzékenység vizsgálathoz 10 000 ml-es, átlátszó műanyag vákuumedény, kpa-os mérőórával, légtelenítő nyílással, szabályozószeleppel, gumicsővel, szívópalackkal. Controls 75-D1122 Vákuum

Részletesebben

"MD 3060" digitális hőmérő

MD 3060 digitális hőmérő Megrend. szám: 100722 Conrad Szaküzlet 1067 Budapest, Teréz krt. 23. Tel: (061) 302-3588 Conrad Vevőszolgálat 1124 Budapest, Jagelló út 30. Tel: (061) 319-0250 "MD 3060" digitális hőmérő A modern mikroprocesszoros

Részletesebben

AutoDome 200-as sorozatú PTZkamerarendszer

AutoDome 200-as sorozatú PTZkamerarendszer Videomegfigyelő rendszerek AutoDome 200-as sorozatú PTZ-kamerarendszer AutoDome 200-as sorozatú PTZkamerarendszer Gazdaságos, nagy sebességű PTZ-dómkamera Teljesen felcserélhető processzorok, kamerák,

Részletesebben

OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX

OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX OMNIALOG adatgyűjtők NI-48XX Alkalmazások Ipari monitorozás Klímatechnikai monitorozás Olaj- és gázmonitorozás Vízminőség monitorozás Épületmonitorozás Villamos hálózat monitorozás OMNIAlog A Next Industries

Részletesebben

Elektromos motorok. Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél FDA szerinti anyagokból. Max. folyadék szállítás [l/p]

Elektromos motorok. Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél FDA szerinti anyagokból. Max. folyadék szállítás [l/p] TÍPUSJELÖLÉSE A könnyebb eligazodás érdekében a Finish Thompson szivattyúknál az alábbi típusjelölést alkalmazzuk. Elıször határozza meg a feladat alapján a szivattyú sorozatát, a szívócsı anyagminıségét

Részletesebben

Használati utasítás. NewClassic mérlegek ML típusok

Használati utasítás. NewClassic mérlegek ML típusok C C C C C C Használati utasítás NewClassic mérlegek ML típusok Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 7 1.1 Az ebben a működtetési utasításban használt jelölések. 7 2 Biztonsági óvintézkedések 8 3 Áttekintés 9 3.1

Részletesebben

Használati utasítás. NewClassic mérlegek MS-S/MS-L típusok

Használati utasítás. NewClassic mérlegek MS-S/MS-L típusok C C C C Használati utasítás NewClassic mérlegek MS-S/MS-L típusok Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 7 1.1 Az ebben a működtetési utasításban használt jelölések. 7 2 Biztonsági óvintézkedések 8 3 Áttekintés

Részletesebben

LTC 0630 sorozatú Dinion2X day/night kamera

LTC 0630 sorozatú Dinion2X day/night kamera Videomegfigyelő rendszerek LTC 0630 sorozatú Dinion2X day/night LTC 0630 sorozatú Dinion2X day/night Speciális képfeldolgozási technológia Továbbfejlesztett XF-Dynamic engine (XF dinamikus modul) SmartBLC

Részletesebben

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK

ZP 120LCD UPS. Minőségi Energiaforrás. on-line IPARI ALKALMAZÁSOK ELECTRO-MEDICAL BERENDEZÉSEK BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK Minőségi Energiaforrás ZP 120LCD UPS 1,2,3,6,10,15,20 kva on-line HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM BERENDEZÉSEK E-BUSINESS (SZERVERFARMOK, I SP/ASP/POP) IPARI ALKALMAZÁSOK

Részletesebben

Használati utasítás. NewClassic mérlegek ML típusok

Használati utasítás. NewClassic mérlegek ML típusok C C C C C C Használati utasítás NewClassic mérlegek ML típusok Tartalomjegyzék 1 Bevezetés 1.1 Az ebben a működtetési utasításban használt jelölések. 7 7 2 Biztonsági óvintézkedések 8 3 Áttekintés 3.1

Részletesebben

Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera

Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera A jövõ elkötelezettje Többet látni. Többet nyújtani. testo 880 hõkamera Most: Automatikus Hot-/Cold-Spot felismeréssel és új Profi-szoftverrel TÖBBET LÁTNI... Az infravörös sugárzás az emberi szem számára

Részletesebben

GPT 9800 sorozatú nagyfeszültségű szigetelésvizsgálók

GPT 9800 sorozatú nagyfeszültségű szigetelésvizsgálók GPT 9800 sorozatú nagyfeszültségű szigetelésvizsgálók Főbb jellemzők 200 VA AC vizsgáló teljesítmény 240X64 mm-es jég kék pont mátrix LCD Kézi/Auto üzemmód Funkció gombok a gyors választáshoz Nagy intenzitású

Részletesebben

Ranger 7000. Leegyszerűsíti a legkomplikáltabb mérési feladatokat is. Moduláris mérlegek. Standard tulajdonságok:

Ranger 7000. Leegyszerűsíti a legkomplikáltabb mérési feladatokat is. Moduláris mérlegek. Standard tulajdonságok: Ranger 7000 Moduláris mérlegek Leegyszerűsíti a legkomplikáltabb mérési feladatokat is A Ranger 7000 mérlegsorozatnál egy szenzációs témakör ismétlődik: az OHAUS ipari mérlegei közül a legjobb, legötletesebb

Részletesebben

Használati útmutató. Klímaszerviz-készülék

Használati útmutató. Klímaszerviz-készülék Használati útmutató Klímaszerviz-készülék Tartalom 1. Felhasznált szimbólumok 1.1 A dokumentációban 1.1.1 Figyelmeztető jelek struktúra és jelentés 1.1.2 Szimbólumok a dokumentációban 1.2 A terméken 2.

Részletesebben

AX-3003P AX-6003P. 1. A kezelési útmutató használata. 2. Biztonságra vonatkozó információk

AX-3003P AX-6003P. 1. A kezelési útmutató használata. 2. Biztonságra vonatkozó információk AX-3003P AX-6003P 1. A kezelési útmutató használata A termék használata előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatót. Átolvasás után is tartsa kéznél az útmutatót, hogy szükség esetén elérhető legyen.

Részletesebben

Kompakt mérlegek. Ranger A legkomplexebb ipari mérési feladok egyszerűsítésére.

Kompakt mérlegek. Ranger A legkomplexebb ipari mérési feladok egyszerűsítésére. Ranger 7000 A legkomplexebb ipari mérési feladok egyszerűsítésére Tíz fejlett mérési mód a széleskörű ipari felhasználáshoz, perifériák irányítási lehetősége, külső mérleg platform csatlakoztatási lehetősége

Részletesebben

Ne szerelje szét a mérleget! Ha a mérleg hibás működését tapasztalja, lépjen azonnal kapcsolatba a mérleg forgalmazójával!

Ne szerelje szét a mérleget! Ha a mérleg hibás működését tapasztalja, lépjen azonnal kapcsolatba a mérleg forgalmazójával! TELECOM TARTALOM TARTALOM 2 ÓVINTÉZKEDÉSEK 3 ÖSSZESZERELÉS 4 FELÉPÍTÉS 5 NYOMÓGOMBOK 6 MŰVELETEK 7 1. Normál mérés 7 2. Mérés tárával 7 3. Darabszámlálás 8 4. Százalékos mérés 9 5. Mozgó tömeg mérése 10

Részletesebben

CEIA ths 21 series ÚJABB FÉMÉRZÉKELŐ A MINŐSÉGELLENŐRZÉSHEZ. www.ceia.net

CEIA ths 21 series ÚJABB FÉMÉRZÉKELŐ A MINŐSÉGELLENŐRZÉSHEZ. www.ceia.net ÚJABB FÉMÉRZÉKELŐ A MINŐSÉGELLENŐRZÉSHEZ Magasfokú érzékenység Maximális konfigurálhatóság Teljes HACCP- és GMP-megfelelőség FDA 21 CFR, 11. rész kompatibilitás: Adatbiztonság Adatintegritás Adatkövetés

Részletesebben

A biztonságos használatra vonatkozó megjegyzések

A biztonságos használatra vonatkozó megjegyzések A biztonságos használatra vonatkozó megjegyzések A mérőműszer megfelel az IEC61010 szabványban előírt, a mérés biztonságára vonatkozó összes követelménynek: szennyeződési fokozat: 2, túlfeszültségi kategória:

Részletesebben

Univerzális érintésvédelmi műszer

Univerzális érintésvédelmi műszer Univerzális érintésvédelmi műszer Alkalmazás: - Villamos berendezések időszakos felülvizsgálata TT és TN rendszerekben - Védelmi eszközök értékelése (megszakítók és RCD-k) - Hibaelhárítás - CAT IV berendezések

Részletesebben

Delphi Diagnostics DS100E használati útmutató, revíziószám: 7.0 Szoftververzió: 1.17.0

Delphi Diagnostics DS100E használati útmutató, revíziószám: 7.0 Szoftververzió: 1.17.0 Delphi Diagnostics DS100E használati útmutató, revíziószám: 7.0 Szoftververzió: 1.17.0 1. Összefoglaló 1 Összefoglaló 2 Szerzői jogok/védjegyek 3 A DS100E bemutatása 4 A DS100E fő funkciói 5 OBD 6 EOBD

Részletesebben

Előszó 4 Technikai paraméterek: 5 1 Általános leírás 6

Előszó 4 Technikai paraméterek: 5 1 Általános leírás 6 TARTALOM Verzió szám: 1.1 Előszó 4 Technikai paraméterek: 5 1 Általános leírás 6 1.1 Pénztárgép részei 6 1.2 Billentyűzet 7 1.3 Kijelzők 9 1.4 A pénztárgép feszültség ellátása 9 1.5 Papírszalag csere 9

Részletesebben

F FEJEZET MÉRÕESZKÖZÖK, MÉRÕMÛSZEREK

F FEJEZET MÉRÕESZKÖZÖK, MÉRÕMÛSZEREK F FEJEZET MÉRÕESZKÖZÖK, MÉRÕMÛSZEREK Hosszmérõk F1 6- Tolómérõk, mélységmérõk, magasságmérõk F2 6-66 Mikrométerek F3 67-1 Mérõórák, mérõóra állványok F 2-93 Szögmérõk, derékszögek, mérõhasábok F 9-99 Kaliberek

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Celly SPC-S Celly SPC-T FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV MICRA-Metripond Kft. 6800 Hódmezővásárhely Bajcsy-Zsilinszky u. 70. Telefon: (62) 245-460 Fax: (62) 244-096 www.micra.hu E-mail: micra@micra.hu 1. MÉRETEK

Részletesebben

Rövid útmutató. Címkenyomtató MACH4

Rövid útmutató. Címkenyomtató MACH4 Rövid útmutató Címkenyomtató MACH4 A kiadás időpontja: 8/2011 Szerzői jog Ez a dokumentáció, valamint annak fordításai a cab Produkttechnik GmbH & Co KG tulajdonát képezik. A dokumentáció eredeti rendeltetés

Részletesebben

Szárítószekrények / hôlégsterilizátorok 3 Biztonsági szárítószekrények / festékszárítók 7 Biztonsági szárítószekrények 8 Vákuum szárítószekrények 9

Szárítószekrények / hôlégsterilizátorok 3 Biztonsági szárítószekrények / festékszárítók 7 Biztonsági szárítószekrények 8 Vákuum szárítószekrények 9 Szárítószekrények / hôlégsterilizátorok 3 Biztonsági szárítószekrények / festékszárítók 7 Biztonsági szárítószekrények 8 Vákuum szárítószekrények 9 Robbanásbiztos vákuum szárítószekrények 10 Precíziós

Részletesebben

Xenta Adatátviteli termékek

Xenta Adatátviteli termékek Xenta i termékek 51 TAC Xenta 913 LonWorks gateway A TAC Xenta 913 költséghatékony megoldást kínál számos különbözô termék TAC hálózatba való integrálására. A TAC Xenta 913 támogatja a leggyakrabban használt

Részletesebben

MultiCONT TÖBBCSATORNÁS FOLYAMATVEZÉRLŐ

MultiCONT TÖBBCSATORNÁS FOLYAMATVEZÉRLŐ MultiCONT TÖBBCSATORNÁS FOLYAMATVEZÉRLŐ M I N D I G A F E L S Ô S Z I N T E N K I E G É S Z Í T Ô K M I N D I G A F E JELLEMZŐK Univerzális folyamatjelzőként rugalmas megoldást nyújt bármilyen HART kommunikációval

Részletesebben

ELEKTROMECHANIKUS és ELEKTROMOS VEZÉRLŐPANELEK

ELEKTROMECHANIKUS és ELEKTROMOS VEZÉRLŐPANELEK ELEKTROMECHANIKUS és ELEKTROMOS VEZÉRLŐPANELEK Elektromechanikus és elektromos vezérlőpanelek A Zenit elektromechanikus és elektronikus vezérlőpanelek alkalmasak a 0.37-55 kw teljesítményű, egy- vagy háromfázisú,

Részletesebben

Tolómérők, mélységmérők, magasságmérők

Tolómérők, mélységmérők, magasságmérők Tolómérő F205 005-015 F205 005 - Megnövelt csúszófelület. Sorozat: 530-104 - 530-312 Felső rögzítő csavarral x x x x x x 0-0- 0-0- 0-0, 1/128" - 1/0" - 1/128" - 1/0" - 1/128" - 1/0" - 64 64 F205 005 010

Részletesebben

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis.

Az Energia Biztonsága. Sirius series. UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis. Az Energia Biztonsága Sirius series on-line UPS 10 20 kva egy / egy és három / egy fázis 10 40 kva és 100 120 kva három / három fázis HELYI HÁLÓZATOK (LAN) SZERVEREK ADATKÖZPONTOK PÉNZKIADÓ AUTOMATÁK TELEKOM

Részletesebben

E-PULSE Alacsony nyomaték reakció Elektromos szerszám. More Than Productivity

E-PULSE Alacsony nyomaték reakció Elektromos szerszám. More Than Productivity E-PULSE lacsony nyomaték reakció Elektromos szerszám Spóroljon a karbantartáson Teljes nyomonkövethetőség Növelje termelékenységét Reakció nélküli More Than Productivity Nagy sebesség és reakciómentesség

Részletesebben

TRIMx-EP DIGITÁLIS SZINKRON KAPCSOLÁS TRANSZFORMÁTOROK. Alkalmazási terület

TRIMx-EP DIGITÁLIS SZINKRON KAPCSOLÁS TRANSZFORMÁTOROK. Alkalmazási terület TRIMx-EP DIGITÁLIS SZINKRON KAPCSOLÁS VEZÉRLŐ KÉSZÜLÉK TRANSZFORMÁTOROK BEKAPCSOLÁSI ÁRAMLÖKÉSÉNEK CSÖKKENTÉSÉRE Alkalmazási terület A TRIMx-EP készülék feladata a transzformátorok bekapcsolási áramlökésének

Részletesebben

Elektromos motorok. Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél FDA szerinti anyagokból. Max. folyadék szállítás [l/p]

Elektromos motorok. Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél FDA szerinti anyagokból. Max. folyadék szállítás [l/p] HORDÓSZIVATTYÚK TÍPUSJELÖLÉSE A könnyebb eligazodás érdekében a Finish Thompson szivattyúknál az alábbi típusjelölést alkalmazzuk. Elıször határozza meg a feladat alapján a szivattyú sorozatát, a szívócsı

Részletesebben

6 Nyugta befejezése 37

6 Nyugta befejezése 37 Verzió szám: 4. TARTALOM Előszó 3 Általános leírás 5. Pénztárgép részei 5. Billentyűzet 5.3 A pénztárgép feszültség ellátása 7.4 Papírszalag csere 8 Menü elérése 9 3 Menük tartalma 0 3. Jelentések elérése

Részletesebben

Intelligens fotometria. Célba jutni okosan. Áttekinthető ikonok a komplikált listák helyett

Intelligens fotometria. Célba jutni okosan. Áttekinthető ikonok a komplikált listák helyett Célba jutni okosan Áttekinthető ikonok a komplikált listák helyett A MACHEREY-NAGEL cég az új NANOCOLOR VIS II és a NANOCOLOR UV / VIS II spektrofotométerekkel forradalmasítja a napi laboratóriumi munkát,

Részletesebben

EH - Laboreszközök beszerzése

EH - Laboreszközök beszerzése EH - Laboreszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/65 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást megindító felhívás Közbeszerzési

Részletesebben

Vasbetonban, falazatban, és más anyagokban történő magfúráshoz.

Vasbetonban, falazatban, és más anyagokban történő magfúráshoz. Vasbetonban, falazatban, és más anyagokban történő magfúráshoz. REMS Picus SR for Professionals 2 1 rendszer 4 alkalmazás! Ideális az instalatörök részére! 33 12 20 Sebességszabályozással! Bejelentett

Részletesebben

Multifunkciós mérőműszer

Multifunkciós mérőműszer Multifunkciós mérőműszer testo 435 Többfunkciós klímaés légtechnikai mérőműszer Széles érzékelő kínálat (opció) IAQ-érzékelő a beltéri légállapot minőségének kiértékelésére Hődrótos légsebesség érzékelő

Részletesebben

Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881

Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881 A jövõ elkötelezettje Többet látni... Többet nyújtani... testo 875 és testo 881 ÚJ A professzionális ipari termográfiáért testo 875 és testo 881 a professzionális ipari termográfia eszközei testo 881 hõkamera

Részletesebben

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok

M6 M8. Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok M6 M8 Állapotfügg és megel z karbantartás Elektromos vizsgálatok Épület vizsgálatok M szaki mérések Állatgyógyászati vizsgálatok Dönthető kijelző Lézer vezérlő kapcsoló Vezérlő gombok Érintő képernyő Kép

Részletesebben

MŰSZAKI-TECHNOLÓGIAI LEÍRÁS, TERMÉKISMERTETŐ. M93-DD1010-ANS18M típusú hídmérleg digitális mérlegcellákkal, interaktív érintőképernyővel

MŰSZAKI-TECHNOLÓGIAI LEÍRÁS, TERMÉKISMERTETŐ. M93-DD1010-ANS18M típusú hídmérleg digitális mérlegcellákkal, interaktív érintőképernyővel MŰSZAKI-TECHNOLÓGIAI LEÍRÁS, TERMÉKISMERTETŐ M93-DD1010-ANS18M típusú hídmérleg digitális mérlegcellákkal, interaktív érintőképernyővel 1 1.) A termék műszaki jellemzői, bemutatása Műszaki adatok: Típus:

Részletesebben

ProMark 3RTK. Nagy precizitás magas költségek nélkül

ProMark 3RTK. Nagy precizitás magas költségek nélkül ProMark 3RTK Nagy precizitás magas költségek nélkül Nagy precizítású RTK ProMark 3 RTK RTK technológia a Magellan-tól A ProMark3 RTK a valós idej GPS-el végrehajtható geodéziai és mobil térképészeti mérések

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

ProMinent Magyarország Kft. Telefon +36 96 511 400 prominent@prominent.hu www.prominent.hu. Heidelberg, 2016. január

ProMinent Magyarország Kft. Telefon +36 96 511 400 prominent@prominent.hu www.prominent.hu. Heidelberg, 2016. január 2016 ProMinent Magyarország Kft. Telefon +36 96 511 400 prominent@prominent.hu www.prominent.hu Heidelberg, 2016. január Termékkatalógus, 3. kötet Motoros meghajtású és process adagolószivattyúk Itt a

Részletesebben

2011. III. szám 20 ÉVES A LAB-EX TEKINTSE MEG VADONATÚJ TERMÉKPALETTÁNKAT!

2011. III. szám 20 ÉVES A LAB-EX TEKINTSE MEG VADONATÚJ TERMÉKPALETTÁNKAT! 2011. III. szám 20 ÉVES A LAB-EX TEKINTSE MEG VADONATÚJ TERMÉKPALETTÁNKAT! A 2011. ÉV ÜZLETI STRATÉGIÁNKBAN IS VÁLTOZÁSOKAT EREDMÉNYEZETT. ÚJ TERÜLETEK FELFEDEZÉSÉN, ÚJ GYÁRTÓK FELKUTATÁSÁN DOLGOZUNK,

Részletesebben

AX-7600. 1. Biztonságra vonatkozó információk

AX-7600. 1. Biztonságra vonatkozó információk AX-7600 1. Biztonságra vonatkozó információk Az AX-7600 az EN60825-1 biztonsági előírásoknak megfelelő, Class II. besorolású lézer eszköz. A használati indtrukciók be nem tartása személyi sérüléshez vezethet.

Részletesebben

Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése

Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése Dräger Polytron 5310 Tűzveszélyes gáz érzékelése Gyúlékony gázok és gőzök gyors, megbízható és költséghatékony kimutatására a környezeti levegőben: a mikroprocesszor alapú Dräger Polytron 5310 jeladó a

Részletesebben

Az oldalkefék a falak és sarkok alapos tisztítására alkalmasak

Az oldalkefék a falak és sarkok alapos tisztítására alkalmasak - Oldalkefe - Vákuummotor ------ Forgókefe ------ Gumikefe ------ Felmosó ------ Fertőtlenítő ------ Szűrő ---- Az oldalkefék a falak és sarkok alapos tisztítására alkalmasak Az oldalkefe a falak és sarkok

Részletesebben

Ügyfélszolgálat (ACD Agent)

Ügyfélszolgálat (ACD Agent) Ügyfélszolgálat (ACD Agent) Ericsson BusinessPhone Kommunikációs Rendszerhez Kezelési útmutató Ügynökök részére Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Oldal Bevezető....4 Ügyfélszolgálati funkciók (ACD).....6

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Elektromechanikus eszközök

Elektromechanikus eszközök Elektromechanikus eszközök TESA elektromechanikus zárak Tartalomjegyzék Elmec standard elektromechanikus zár...2. old. Felsõ kategóriájú elektromechanikus zárak...3. old. TEL 500 elektromechanikus zár...4.

Részletesebben

IV. Alkalmazott regionális gazdaságtan

IV. Alkalmazott regionális gazdaságtan IV. Alkalmazott regionális gazdaságtan gtan FÖLD- ÉS TERÜLETHASZNÁLAT Földfelszín hasznosítása: mezőgazdaság, ill. egyéb (ipar, közlekedés, üdülés, sport) a földfelszín, mint szűkös erőforrás Az erőforrások

Részletesebben

SITRANS F C MASSFLO Coriolis technológián alapuló tömegáram mérés. sitrans f

SITRANS F C MASSFLO Coriolis technológián alapuló tömegáram mérés. sitrans f SITRANS F C MASSFLO Coriolis technológián alapuló tömegáram mérés sitrans f s Fejlett technológia a kiemelkedő pontosság és gazdaságosság érdekében Teljes sorozat A Siemens a nagy pontosságú coriolis tömegárammérők

Részletesebben

Ábra 1 LetraTag Feliratozógép

Ábra 1 LetraTag Feliratozógép Címke kivezetés Beállítások Hálózat Beszúrás Cancel A memória adatainak elmentése A memória adatainak behívása LCD kijelző Vágóél Nyomtat Formátum RENDBEN Navigáció Num Lock (a numerikus billentyűzet a

Részletesebben

Használati Utasítás Precíziós mérleg HU

Használati Utasítás Precíziós mérleg HU Használati Utasítás Precíziós mérleg HU 1 HU Tartalomjegyzék 1 Műszaki adatok. 4 2 Minőségi tanusítvány... 8 3 Alapvető információk... 9 3.1 Megfelelő használat.... 9 3.2 Helytelen használat 9 3.3 Jótállás.....

Részletesebben

Digitális helyzetkijelző. Digitális tolómérő. Gép vízmérce

Digitális helyzetkijelző. Digitális tolómérő. Gép vízmérce Digitális helyzetkijelző Digitális, 3-tengelyes helyzetmérőrendszer Mikrométer Digitális magasságmérő és kijelző készülék Digitális tolómérő Gép vízmérce DPA 2000 DPA 2000 Digitális helyzetkijelző nagy

Részletesebben

HITELESÍTÉSI ELŐÍRÁS NEM-AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ MÉRLEGEK EK HITELESÍTÉSE HE 112-2013

HITELESÍTÉSI ELŐÍRÁS NEM-AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ MÉRLEGEK EK HITELESÍTÉSE HE 112-2013 HITELESÍTÉSI ELŐÍRÁS NEM-AUTOMATIKUS MŰKÖDÉSŰ MÉRLEGEK EK HE 112-2013 TARTALOMJEGYZÉK 1. AZ ELŐÍRÁS HATÁLYA... 6 2. MÉRTÉKEGYSÉGEK... 6 3. ALAPFOGALMAK... 7 3.1 Tömeg... 7 3.2 Mérleg... 7 4. MEGHATÁROZÁSOK...

Részletesebben

NEDVES GÁZTÉRFOGAT SZÁMLÁLÓK

NEDVES GÁZTÉRFOGAT SZÁMLÁLÓK NEDVES GÁZTÉRFOGAT SZÁMLÁLÓK 01.02 V 2.0 Rev. 02/2011 A tipusválaszték: Típus Átfolyás Kijelzés (standard kivitelnél) min. max. névleges min. max. dm 3 /h dm 3 /h dm 3 /h dm 3 dm 3 TG 05 1 60 50 0,002

Részletesebben

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw

ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw ABB standard hajtások ACS150, 0.37-4 kw Műszaki katalógus ÜZLETI PROFIL IPARÁGAK TERMÉKEK ALKALMAZÁSOK SZAKÉRTELEM PARTNEREK SZOLGÁLTATÁSOK ABB standard hajtás - ACS150 Az ABB standard hajtásról Az ABB

Részletesebben

Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére

Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére A jövő elkötelezettje Távadók páratartalom, hőmérséklet, differenciál nyomás és légsebesség mérésére testo 6920 testo 6621 testo 6681 testo 6682 EX testo 6351 testo 6383 04/00 09/98 NPL Megbízhatóság és

Részletesebben

ISOCONTROL. Használati utasítás. Technogym, MyWellness és The Wellness Company a Technogym S.p.A. tulajdonában lévő

ISOCONTROL. Használati utasítás. Technogym, MyWellness és The Wellness Company a Technogym S.p.A. tulajdonában lévő ISOCONTROL Használati utasítás 2 2005 Technogym S.p.A a szoftver és a termékdokumentáció szerzői jogvédelem alatt áll. Minden jog fenntartva. Ez a használati utasítás szerzői jogi törvények és nemzetközi

Részletesebben

KONFORT 700R SOROZAT

KONFORT 700R SOROZAT KONFORT 700R SOROZAT ÚJ KÖVETELMÉNYEK ÚJ MEGOLDÁSOK 2011. január 1-től az EU szabályozásnak megfelelően az összes új típusú, jóváhagyott járműnek R1234yf hűtőközeget kell használnia a klímarendszerekben.

Részletesebben

Mahrlights. Őszi akció. MarSurf. M300 hordozható érdességmérő RD8 előtolóegységgel. Az Akciós árak érvényesek 2012 december 31-iG

Mahrlights. Őszi akció. MarSurf. M300 hordozható érdességmérő RD8 előtolóegységgel. Az Akciós árak érvényesek 2012 december 31-iG - + Mahrlights MarSurf. M300 hordozható érdességmérő RD8 előtolóegységgel Őszi akció csak 970 060 Ft Az Ak érvényesek 2012 december 31-iG - 2 MarCal. Digitális tolómérő 16 EWR Referencia rendszer, IP67

Részletesebben

N20010, N34010. NEM RUGÓER VISSZATÉRÍTÉS LÉGNEDVESÍT BEAVATKOZÓ 20/34 Nm (177/300 lb-in) MODULÁLÓ SZABÁLYOZÁSHOZ

N20010, N34010. NEM RUGÓER VISSZATÉRÍTÉS LÉGNEDVESÍT BEAVATKOZÓ 20/34 Nm (177/300 lb-in) MODULÁLÓ SZABÁLYOZÁSHOZ N20010, N34010 NEM RUGÓER VISSZATÉRÍTÉS LÉGNEDVESÍT BEAVATKOZÓ 20/34 Nm (177/300 lb-in) MODULÁLÓ SZABÁLYOZÁSHOZ TERMÉK ADATOK ÁLTALÁNOS Ezen direkt kapcsolású légnedvesít beavatkozók a következ k moduláló

Részletesebben

Procontrol Workstar 35 PatrolGuard

Procontrol Workstar 35 PatrolGuard Procontrol WS35 PatrolGuard Procontrol Workstar 35 PatrolGuard Hordozható RFID transzponder olvasó és őrjárat-ellenőrző terminál Felhasználói kézikönyv Verzió: 6.0 2013.02.01 Procontrol WS35 PatrolGuard

Részletesebben

Használati Útmutató. Mérleg CAT 17/PL. Nr rys. WMPIOH00

Használati Útmutató. Mérleg CAT 17/PL. Nr rys. WMPIOH00 Használati Útmutató Mérleg CAT 17/PL Nr rys. WMPIOH00 version 1.0 Tartalomjegyzék Oldal 1 A mérleg általános jellemzői 3 2 A mérleg technikai jellemzői 3 2.1 A mérleg kialakítása 3 2.2 A mérleg méretei

Részletesebben

2. Biztonságos labor- és eszközhasználat

2. Biztonságos labor- és eszközhasználat 2. Biztonságos labor- és eszközhasználat Tartalom 2.1 A biztonságos munkafeltételek és eljárások meghatározása 2.2 A számítógép-alkatrészek kezeléséhez használatos szerszámok és szoftvereszközök megismerése

Részletesebben

katalógus 78740,- 99999, 80 Klíma vásárlással kapcsolatos tudnivalók a 2. oldalon. THM 6 havi részletre 6 16 666 Ft Részletek a hátoldalon!

katalógus 78740,- 99999, 80 Klíma vásárlással kapcsolatos tudnivalók a 2. oldalon. THM 6 havi részletre 6 16 666 Ft Részletek a hátoldalon! 13 14 I É R V É N Y E S : 2016. Június 1 28. WWW.METRO.HU katalógus LTXN35UV1B/LRXN35UV1B inverteres split klíma Csz.: 110969 12000 BTU / 3,5 kw R410A hűtőközeg A++ energiaosztály Légkeringetés: 340 520

Részletesebben

2 ACS 400/450. Magyar... 3 1 689 979 930 (18.05.2004) Robert Bosch GmbH

2 ACS 400/450. Magyar... 3 1 689 979 930 (18.05.2004) Robert Bosch GmbH 2 ACS 400/450 Magyar............................. 3 Robert Bosch GmbH ACS 400/450 HU 3 A Tartalomjegyzék i A Bosch berendezés használatbavétele elõtt olvassa el gondosan és feltétlenül tartsa be a Fontos

Részletesebben

A High-tech fényezőkabin

A High-tech fényezőkabin Felülettechnika üzletág Surface Engineering A High-tech fényezőkabin WOLF TAIFUNO vision - a prémium- osztály TAIFUNO vision High-Tech fényezőberendez TAIFUNO TAIFUNO 4-szárnyú * és beépített menekülő-

Részletesebben