CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG EGYHÁZ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG EGYHÁZ"

Átírás

1 CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG EGYHÁZ

2 YOOKOS.COM - A KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG GYÜLEKEZETEINEK INTERNETES KÖZÖSSÉGI HÁLÓZATÁBA VALÓ REGISZTRÁCIÓ KÉZIKÖNYVE Be kell hívni valamelyik internet böngészó programmal a weboldalt. Érdemes a Google Chrome böngészőt használni, mivel ennek van egy magyar nyelvre fordító funkciója. A yookos weboldal az alábbi címlap grafikával jelentkezik be. Aki regisztrálni szeretne, annak a kezdőoldal jobb felső részén lévő (a nyíl által mutatott helyen) a Click here to get one feliratra, linkre kell kattintani. Ezt követően az alábbi ablak jelenik meg, aminek a mezőit ki kell tölteni. Minden *-os mezőt kötelező kitölteni.

3 Az alábbi ábra egy példa kitöltést és tényleges regisztrációt mutat be. Nagyon fontos, hogy a regisztráció előtt a regisztrálandó személy rendelkezzen egy címmel, mert erre szükség lesz. Aki nem rendelkezik címmel, lehetősége van ingyenesen regisztrálni a vagy a oldalakon. Az alábbi példa regisztráció az erre a célra létrehozott sajat. cim@ovi.com címmel lett rögzítve. A személyes regisztrációk esetén, értelemszerüen mindenkinek a saját adatait kell majd használni. Ehhez ki kell találni egy felhasználónevet és egy jelszót (ezeket meg kell jegyezni illetve ajánlatos följegyezni) mivel ezekre az adatokra a későbbi Yookos bejelentkezések alkalmával, hétfőn, szerdán és pénteken rendszeresen szükség lesz. A példa szerinti Teljes Név helyett a saját nevet, a Felhasználónév helyett a kitalált egyéni felhasználónevet és a Password mezőbe pedig a kitalált legalább 7 karakter hosszú és vegyesen betű-szám kombinációt tartalmazó jelszót kell beírni. A jelszó megerősítés gyakorlatilag a jelszó ismételt begépelését jelenti. A Gender:* mezőbe a férfi, nő bejelölést kell megtenni, majd az Enter the code felirat melletti betű-szám kombinációt kell beírni. Az adatrögzítés utolsó mozzanataként rá kell kattintani a piros nyíllal jelölt Continue gombra, ami után a következő ablak jelenik meg:

4 Lehetőség van egyénivé alakítani a Yookos rendszeren belüli megjelenésünk profilját, nézetét, így mód van a fényképünk megjelentetésére is. Ehhez előre be kell töltenünk a számítógépünkbe a fotónkat egy kiválasztott könyvtárba. A piros nyíllal jelölt Tallózás gomra történő kattintással meg tudjuk keresni a fotónkat tartalmazó könyvtárat és be tudjuk tölteni a fotót a Yookos profilunkba. Ha nem akarunk fényképet használni, akkor mód van egy egyéni azonosító szimbólum használatára is, amit föl kell tölteni a számítógépünk egy adott könyvtárába, és a Tallózás gombra kattintva meg tudjuk találni, majd hozzá tudjuk rendelni a profilunkhoz. Maga a Yookos program is felajánl számos választható szimbólumot, amelyek a most elöttünk lévő Create your profile ablak alsó részén találhatók az alábbiak szerint: A piros nyíllal jelölt csúszka segítségével ki lehet választani a legszimpatikusabb ábrát és hozzá lehet rendelni a profilunkhoz. TERMÉSZETESEN NEM KÖTELEZŐ FOTÓT VAGY SZIMBÓLUMOT HOZZÁRENDELNI A PROFILUNKHOZ, EZÉRT A PÉLDA SZERINTI REGISZTRÁCIÓ AZ EGYSZERŰSÉG KEDVÉÉRT FOTÓ ÉS SZIMBÓLUM NÉLKÜL LETT RÖGZÍTVE.

5 A Yookos profilunk, arculatunk adatrögzítésének utolsó fázisaként lehetőségünk van beírni pl. a munkánkkal kapcsolatos beosztásunkat, titulusunkat a Title mezőben. Meg lehet jelentetni a mobil telefonszámunkat ( a Mobil phone number mezőben). Mód van egy rövid szakmai pályafutás összefoglalót is közölni magunkról a Biography mezőben. Ha szeretnénk, hogy mások elérjenek bennünket az címünk alapján, akkor az elöttünk lévő ábra visibility legördülő menüjéből válasszuk az Everyone lehetőséget, mint ahogy az alábbi ábra is mutatja. A fenti adatok kitöltése sem kötelező. A későbbiek folyamán is be lehet írni ezeket és bármikor lehet módósítani őket. A profil adatok lezárásaként kattintsunk a piros nyíllal jelölt Continue gombra. Ezután megjelenik a beállított profilunk összefoglaló ábrája, ami a következő oldalon látható. Abban az esetben ha nem adtunk meg egyéni profil adatokat, fotót, szimbólumot stb. akkor a Yookos program felajánlja ismét ezt a lehetőséget a következő ábra megjelentetésével. Ha szeretnénk visszalépni a profil adatok szerkesztéséhez, akkor kattintsunk a következő ábrán lévő piros nyíllal jelölt ablak No - back to edit profile linkre, azaz vissza a profil adatok szerkesztéséhez. Ha tovább kivánunk lépni a regisztráció folyamatában, akkor a piros nyíllal jelölt ablak Yes continue to the last step linkre kattintsunk (folytatás az utoló lépéshez).

6 Az ezután következő ablakban meg tudunk másokat is hívni a Yookos programba az alábbi ábra szerint. Az egyszerűség kedvéért most átlépjük ezt a pontot és folytatjuk a regisztrációs folyamat befejezését. A képernyőn lévő ábra alján (amely a kézikönyv következő oldalán található) a piros nyíllal jelölt Send invites and continue feliratra kattintva tudjuk befejezni véglegesen a Yookos regisztrációt.

7 Ezzel sikeresen be is fejeztük a regisztrációt, amit a következő ábra megjelenése igazol vissza a számunkra. Ennél a pontnál a Yookos programmal egyidejüleg nyissuk meg az es levelező programunkat, mivel fogunk kapni egy visszaigazoló t, aminek a segítségével aktiválnunk kell a Yookos hozzáférésünket. Megnyitva ezt a levelet az alábbiakat láthatjuk.

8 Az szövegben (a fenti ábrán piros nyíllal jelölt) linkre kattintva tudjuk aktiválni, működésbe hozni a Yookos hozzáférésünket. Ha nem sikerült volna ennek a linknek a segítségével ezt megtenni, akkor a < < < jelölt címsort (a copy funkcióval) be kell másolni egy internet böngésző program címsorába és annak a segítségével lehet elvégezni a Yookos hozzáférés aktiválást. Amikor megtörtént az aktiválás, lépjünk vissza a Yookos programba és ott az alábbi regisztrációs záró ábrát fogjuk látni. Ezzel befejeztük a Yookos hozzáférésünk regisztrációját. Lépjünk ki a Yookos programból és az es levelező programból is! ELLENŐRZÉSKÉNT LÉPJÜNK BE ÚJRA A programba és most már használjuk a hozzáférésünk belépési adatait az alábbi ábra szerint: Írjuk be az 1. piros nyíllal jelölt mezőbe a felhasználónevünket, a 2. piros nyíllal jelölt mezőbe pedig a jelszavunkat, majd kattintsunk a kék nyíllal jelölt Login feliratú gombra. Ezt követően meg fog nyilni a Yookos program a saját hozzáférésünk alapján és ettől a pillanattól kezdve használhatjuk a Yookos összes funkcóját. Meg tudjuk nézni Pastor Chris imapontjait, video üzeneteit. Levelezhetünk más Yookos partnerekkel. Küldhetünk számukra dokumentumokat, fényképeket. Meghívhatunk másokat a Yookos programba stb.

9 A megnyítás után a következő ábrát láthatjuk: Kattintsunk a piros nyíllal jelölt Pastor Chris Live feliratú linkre, ami után Pastor Chris imapontjainak a listáját láthatjuk az alábbi ábra szerint: A példa alapján rákattintva a legfelső linkre (2011 november 18) a következő imapont leírást találjuk a Yookos programban angol nyelven.

10 A november 18-i imapont leírás magyar fordítása a következő: Üdvözlet Mindekinek! Az IPPC (konferencia) folyamatban van, és már hatalmasan tele van áldással, és különleges kiállítás nyílik, ma 11:00-kor meg lehet nézni élőben a Loveworldplus, LoveworldTV és Loveworldsat csatornákon. Láthatjuk ezeket a csatornákat is. MA 13:00 és este 10:00-kor kifejezetten Izraelért imádkozzunk. A Zsoltár 122:6-7 mondja: "Imádkozzunk a békéért Jeruzsálemben: legyenek boldogok a téged szeretők. Békesség legyen és a jólét a te falaidon belül, a te palotáidban ". Majd imádkozzunk a vallásszabadságért Myanmarban, hogy az evangéliumot lehessen szabadon hirdetni. Isten áldjon meg! Pásztor Chris Előben A Zsoltár 122:6-7 szerinti imapontot érdemes naponta bevenni az imatémáink közé, mivel Isten igérete alapján hatalmas áldást jelent. Egy másik fordítás szerint azt mondja a Zsoltár 122:6-7 hogy legyenek boldogok, prosperáljanak és bővölködjenek, akik naponta imádkoznak Jeruzsálem békességéért. ÁMEN! Így legyen mindannyiunk életében! A Yookos programból való kilépés a Yookos emblémás fejléc jobb szélén található (teljes) nevünkre történő kattintás után a (piros nyíllal jelölt) legördülő ablak legalsó Logout feliratára való kattintással végezhető el. SOK ÁLDÁST KIVÁNUNK A YOOKOS PROGRAM HASZNÁLATÁHOZ! CHRIST EMBASSY HUNGARY KRISZTUS NAGYKÖVETSÉG MAGYARORSZÁG

TELEMATICS regisztrációs segédlet. Gépek első aktiválása. Gép aktiválása meglévő TELEMATICS profilhoz

TELEMATICS regisztrációs segédlet. Gépek első aktiválása. Gép aktiválása meglévő TELEMATICS profilhoz TELEMATICS regisztrációs segédlet Gépek első aktiválása Gép aktiválása meglévő TELEMATICS profilhoz CLAAS TELEMATICS Kedves partnerünk! Ön egy TELEMATICS rendszerrel felszerelt gép tulajdonosa. Gratulálunk!

Részletesebben

Jó gondolatok! Jó szavak! Jó tettek! TANULÓI KÉZIKÖNYV. a Biogenic Health Academy. e-oktatási rendszerének használatához

Jó gondolatok! Jó szavak! Jó tettek! TANULÓI KÉZIKÖNYV. a Biogenic Health Academy. e-oktatási rendszerének használatához Jó gondolatok! Jó szavak! Jó tettek! TANULÓI KÉZIKÖNYV a Biogenic Health Academy e-oktatási rendszerének használatához Minden dolog mértéke az ember Prótagorasz Kedves Látogató! Szeretettel köszöntjük

Részletesebben

I. WEB GIT 2 használata. II. Keresés Modell szerint

I. WEB GIT 2 használata. II. Keresés Modell szerint I. WEB GIT 2 használata 1. Nyissuk meg Internet Explorer programmal az internet böngészőt, és írjuk be a következő címet: https://www.ecom.honda-eu.com 2. A megjelenő adatbekérő mezőket töltsük ki a saját

Részletesebben

Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9.

Albacomp RI Rendszerintegrációs Kft. 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 9. E K O P - 1. A. 2 - A D A T Á L L O M Á N Y O K K Ö Z P O N T O S Í T O T T Á T V É T E L É T, Á T A D Á S Á T K E Z E L Ő, T Á M O G A T Ó I N F O R M A T I K A I R E N D S Z E R F E J L E S Z T É S E

Részletesebben

HelpyNet kézikönyv LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓKNAK

HelpyNet kézikönyv LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓKNAK HelpyNet kézikönyv LAKOSSÁGI FELHASZNÁLÓKNAK Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is a HelpyNet felhasználók népes táborában köszönthetjük! 1 Néhány gondolat, mi is a HelpyNet: Közösségi bűnmegelőzési rendszer

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv az Interreg Danube Programme weboldalának látogatói számára

Felhasználói kézikönyv az Interreg Danube Programme weboldalának látogatói számára Felhasználói kézikönyv az Interreg Danube Programme weboldalának látogatói számára Tartalom jegyzék Nemzetközi kapcsolatok... 2 Hírlevél feliratkozás... 2 Feliratkozás... 2 Leiratkozás... 2 Fórum... 2

Részletesebben

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére

Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére Technikai segédlet a Domus elektronikus pályázati rendszer felhasználói részére A Domus szülőföldi ösztöndíj pályázat benyújtása senior pályázat esetén a https://palyazat.mta.hu/domus_szulofoldi_senior_2016,

Részletesebben

Pozíció épp hol vagyunk https://www.e-epites.hu/ Az E-építési napló lépésről lépésre

Pozíció épp hol vagyunk https://www.e-epites.hu/ Az E-építési napló lépésről lépésre E-napló oktatási anyag: Ambrus Balázs, Borz László, Vági Péter, Varga Mihály Az E-építési napló lépésről lépésre Bejelentkezés (Minden építésben részt vevő szereplőnek) 1. Első lépésként a böngészőben

Részletesebben

E-Fedezetkezelő. felhasználói kézikönyv. Fővállalkozói adminisztrátorok számára

E-Fedezetkezelő. felhasználói kézikönyv. Fővállalkozói adminisztrátorok számára E-Fedezetkezelő felhasználói kézikönyv Fővállalkozói adminisztrátorok számára Tartalomjegyzék 1. Program általános használata... 2 1.1. Szoftver követelmények... 2 1.2. Jogosultság függő működés... 2 1.3.

Részletesebben

A www.webkiallitas.hu oldal leírása látogatóknak v1.0

A www.webkiallitas.hu oldal leírása látogatóknak v1.0 A www.webkiallitas.hu oldal leírása látogatóknak v1.0 2013.10.07. Netex-Magyarország Kft. Bevezető Ez a leírás a www.webkiallitas.hu oldal használatát írja le. A webkiallitas.hu egy interaktív web oldal,

Részletesebben

A www.webkiallitas.hu oldal leírása kiállítóknak v1.0

A www.webkiallitas.hu oldal leírása kiállítóknak v1.0 A www.webkiallitas.hu oldal leírása kiállítóknak v1.0 2013.10.08. Netex-Magyarország Kft. Bevezető Ez a leírás a www.webkiallitas.hu oldal használatát írja le. A webkiallitas.hu egy interaktív web oldal,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv a minősítési értékelő modul használatához

Felhasználói kézikönyv a minősítési értékelő modul használatához Felhasználói kézikönyv a minősítési értékelő modul használatához Létrehozva: 2015.02.24. Utolsó módosítás: 2015.04.09. Tartalomjegyzék 1 A dokumentum célja... 4 2 A rendszer elérése... 5 2.1 Technikai

Részletesebben

Az alábbiakban az interneten elérhető kompetenciatesztek kitöltéséhez olvashat útmutatót.

Az alábbiakban az interneten elérhető kompetenciatesztek kitöltéséhez olvashat útmutatót. Kedves Jelentkező! Az alábbiakban az interneten elérhető kompetenciatesztek kitöltéséhez olvashat útmutatót. Ha a kitöltés során bármilyen problémát tapasztal, kérjük, írjon e-mailt a következő címre:

Részletesebben

BÖNGÉSZŐ: Az a program a számítógépen, amelynek segítségével internetezünk. INTERNETCÍM: A honlap (más néven Weboldal) címe. Pl. www.janoshida.

BÖNGÉSZŐ: Az a program a számítógépen, amelynek segítségével internetezünk. INTERNETCÍM: A honlap (más néven Weboldal) címe. Pl. www.janoshida. A VILÁGHÁLÓ BEVEZETŐ AZ INTERNETRŐL: A világháló = INTERNET Az Internetről mindenki hallott már ezt-azt. Akik már használják, a legtöbbször így emlegetik: az interneten minden van. Nos ez valóban közel

Részletesebben

Parlagfű Bejelentő Rendszer

Parlagfű Bejelentő Rendszer Parlagfű Bejelentő Rendszer felhasználói útmutató A rendszer elérése: Elérési cím: https://pbr.nebih.gov.hu Tartalomjegyzék Regisztráció... 3 Bejelentkezés... 4 Elfelejtett jelszó... 5 Adataim... 5 Jelszó

Részletesebben

Útmutató a KPIOR (kpi.sapientia.ro) nyilvántartói rendszer feltöltéséhez

Útmutató a KPIOR (kpi.sapientia.ro) nyilvántartói rendszer feltöltéséhez Útmutató a KPIOR (kpi.sapientia.ro) nyilvántartói rendszer feltöltéséhez I. REGISZTRÁCIÓ Akik már regisztráltak pályázóként, azoknak nem kell újból feliratkozniuk, csupán bejelentkezés után át kell állítaniuk

Részletesebben

A program elérése. Google Chrome

A program elérése. Google Chrome A program elérése A programot a www.omnt-szamla.hu oldalról lehet elérni. Jelenleg a www.omnt.hu oldalról is ugyanúgy elérhető. Továbbá a www.omnt-szamla.hu oldalon a belépés gombra kattintva szintén a

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HENASCHOOL

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HENASCHOOL HENASOFT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A HENASCHOOL OKTATÓPORTÁLHOZ Útmutató Sárkány Henrik KEZDŐ LÉPÉSEK Mi az a HenaSchool? A HenaSchool oktatóportál egy kompetencia alapú fejlesztéshez optimalizált moodle alapú

Részletesebben

Tartalomjegyzék. MOK Ügyeletnyilvántartó rendszer használati kézikönyve v2.1

Tartalomjegyzék. MOK Ügyeletnyilvántartó rendszer használati kézikönyve v2.1 Tartalomjegyzék A keret-rendszerről általánosságban...2 Technológiák... 2 Elérést biztosító technológiák...2 Bejelentkezés... 2 Használat helye... 3 Használat (bejelentkezés után)...3 Jelszavak... 4 Hiba

Részletesebben

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Verzió 14 2016 január 25. 1 1. Tartalom 2. Bevezető... 4 3. Regisztráció... 6 4. Elfelejtette jelszavát?... 8 5. Online ügyfélszolgálat

Részletesebben

Hivatal részére küldött iratok elektronikus benyújtása - Segédlet SEGÉDLET HIVATAL RÉSZÉRE KÜLDÖTT IRATOK ELEKTRONIKUS BENYÚJTÁSA

Hivatal részére küldött iratok elektronikus benyújtása - Segédlet SEGÉDLET HIVATAL RÉSZÉRE KÜLDÖTT IRATOK ELEKTRONIKUS BENYÚJTÁSA SEGÉDLET HIVATAL RÉSZÉRE KÜLDÖTT IRATOK ELEKTRONIKUS BENYÚJTÁSA ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ VERZIÓ SZÁM : 3.0 2015. május 12. 1 Tartalom I. Fontos tudnivalók... 3 II. Benyújtásra szolgáló felület...

Részletesebben

NETFIT modul Tanári felület Felhasználói útmutató. Magyar Diáksport Szövetség

NETFIT modul Tanári felület Felhasználói útmutató. Magyar Diáksport Szövetség NETFIT modul Tanári felület Felhasználói útmutató Magyar Diáksport Szövetség 2014 2 Tartalom 1 Alap működési jellemzők... 4 1.1 Dátum kitöltés... 4 1.2 Irányítószám / Település kitöltése... 4 1.3 Belföldi

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV ÜGYFELEK SZÁMÁRA 2015-04-01 Felhívjuk a figyelmet, hogy az ÉTDR a mindenkori jogszabályi keretek között működik, a csatlakozó szerveknek és személyeknek a mindenkori jogszabály szerint

Részletesebben

Adósságrendezési eljárás - Ügyfél alkalmazás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS

Adósságrendezési eljárás - Ügyfél alkalmazás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS Adósságrendezési eljárás - Ügyfél alkalmazás FELHASZNÁLÓI LEÍRÁS Tartalom 1 BEVEZETÉS... 3 2 ÜGYFÉL ALKALMAZÁS SZOFTVERKÖVELEMÉNYEI... 3 3 ÜGYFÉL ALKALMAZÁS ÁLTALÁNOS JELLEGŰ FUNKCIÓI... 3 3.1 Be- és kijelentkezés...

Részletesebben

Novell GroupWise levelező rendszer alapok Kiadványunk célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen használt Novell GroupWise (a továbbiakban GW)

Novell GroupWise levelező rendszer alapok Kiadványunk célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen használt Novell GroupWise (a továbbiakban GW) 1 Novell GroupWise levelező rendszer alapok Kiadványunk célja, hogy a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen használt Novell GroupWise (a továbbiakban GW) levelező rendszer 8. verziójának alap szolgáltatásait

Részletesebben

Netscape Messenger levelező kliens beállítása POP3 típusú levelezéshez

Netscape Messenger levelező kliens beállítása POP3 típusú levelezéshez Netscape Messenger a Netscape Navigatorral egybeépített levelezőprogram. Indítása lehetséges a Navigátoron beülről gombbal, vagy a Start menü mellől, esetleg a Start menün belülről a Netscape 7.2 almenüben

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.vorwerkwebshop.hu Üdvözöljük a Quality Direct Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF)

Részletesebben

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA ÚMVP I. és II. intézkedéscsoportjához kapcsolódó képzések

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA ÚMVP I. és II. intézkedéscsoportjához kapcsolódó képzések SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ EMVA ÚMVP I. és II. intézkedéscsoportjához kapcsolódó képzések Verziószám: 03 2010. február 12. Budapest Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...3 Meghatalmazás

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Oldal: 1/25 Felhasználói útmutató Ügyfélportál - személyes oldalak www.nn/ugyfelportal Oldal: 2/25 Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 3 Elérhetőség... 3 Mely ügyfeleink részére?...

Részletesebben

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével

Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével Online Segédlet Hogyan szerezz több ügyfelet hírlevél kampány segítségével 1 Ön hogyan tartja a kapcsolatot a látogatóival? Vágjunk rögtön bele a közepébe: Több weboldal is elköveti ugyanazt a szarvashibát:

Részletesebben

Poszeidon (EKEIDR) Irat és Dokumentumkezelő rendszer webes felület

Poszeidon (EKEIDR) Irat és Dokumentumkezelő rendszer webes felület Poszeidon (EKEIDR) Irat és Dokumentumkezelő rendszer webes felület Felhasználói dokumentáció Cím: 1111 Budapest, Budafoki út 59. Tel.: +36 (1) 381-0736 Fax: +36 (1) 386-6022 E-mail: poszeidonsupport@sdadms.hu

Részletesebben

AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program

AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program AXEL Számlázó és készletnyilvántartó program Felhasználói útmutató 1. MEGVÁSÁRLÁS... 2 1.1. AUTOMATIKUS ÉLESÍTÉS... 2 1.2. MANUÁLIS ÉLESÍTÉS... 2 2. TELEPÍTÉS... 3 2.1. ELSŐ TELEPÍTÉS... 3 2.2. TÖBB PÉLDÁNY

Részletesebben

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás 3. sz. melléklet: Segédlet az elektronikus felület használatához SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ EMVA Monitoring adatszolgáltatás Verziószám: 01 2016. január 21. Budapest I. Fontos tudnivalók

Részletesebben

Felhasználói leírás v1.0

Felhasználói leírás v1.0 1 Felhasználói leírás v1.0 A Lakás Expressz Szolgáltatás Elemző rendszer felhasználói funkcióiról Verzió: v1.0 Készült: 2013.március 27. 2 TARTALOMJEGYZÉK 1 Bevezető... 3 2 Tarifálás... 4 2.1 Navigáció

Részletesebben

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. Általános Szerződési Feltételei e-matricát értékesítő viszonteladók részére. 4. számú melléklet

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. Általános Szerződési Feltételei e-matricát értékesítő viszonteladók részére. 4. számú melléklet Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. Általános Szerződési Feltételei e-matricát értékesítő viszonteladók részére 4. számú melléklet Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. e-matrica értékesítésére vonatkozó együttműködési

Részletesebben

FOKA elérés beállításának leírása

FOKA elérés beállításának leírása FOKA elérés beállításának leírása FOKA interfész Verzió (exe): 1.0.23 (5) Tartalomjegyzék FOKA kapcsolat... 2 1. lépés: Kapcsolattartó számítógép kiválasztása... 2 2. lépés: Tanúsítvány telepítése... 3

Részletesebben

A TAOEKR pályázati rendszer tokennel történő használatához szükséges Mozilla Firefox beállítása, a Java frissítése és beállítása. Mozilla Firefox...

A TAOEKR pályázati rendszer tokennel történő használatához szükséges Mozilla Firefox beállítása, a Java frissítése és beállítása. Mozilla Firefox... A TAOEKR pályázati rendszer tokennel történő használatához szükséges Mozilla Firefox beállítása, a Java frissítése és beállítása Tartalom Mozilla Firefox... 1 A Firefox böngésző verziószámának ellenőrzése...

Részletesebben

YOURMYPARTNER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

YOURMYPARTNER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK YOURMYPARTNER ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási

Részletesebben

A NetLock tanúsítványigénylés menete - MOK/HEFOP projekt

A NetLock tanúsítványigénylés menete - MOK/HEFOP projekt MediSmart Kft. 1135 Budapest, Jász utca 33-35. A NetLock tanúsítványigénylés menete - MOK/HEFOP projekt 2010. március 19. Jenei Zsolt 2010.03.19. Tartalomjegyzék 1. Előkészítés a tanúsítványigényléshez...

Részletesebben

ProAnt Felhasználói Útmutató

ProAnt Felhasználói Útmutató ProAnt Felhasználói Útmutató http://www.proant.hu/ 2014. október 17. Adminisztrátor 6722 Szeged, Gogol u. 3. 1 TARTALOMJEGYZÉK 1 Tartalomjegyzék... 2 2 A ProAnt szoftverről... 4 3 Jelszó módosítása...

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv a REINER SCT cyberjackr RFID standard HUN eszig kártyaolvasók garanciális hibabejelentő weboldalához I. A hibabejelentő weboldal elérhetősége Az alábbi URL címek egyikének internetes

Részletesebben

3. RÉSZ - PÁLYÁZÁS ÉS ÉRTÉKELÉS MEGVALÓSÍTÁSI KÉZIKÖNYV KEDVEZMÉNYEZETTEK SZÁMÁRA

3. RÉSZ - PÁLYÁZÁS ÉS ÉRTÉKELÉS MEGVALÓSÍTÁSI KÉZIKÖNYV KEDVEZMÉNYEZETTEK SZÁMÁRA Priročnik o izvajanju projektov za upravičence 2. DEL: RAZVOJ PROJEKTA MEGVALÓSÍTÁSI KÉZIKÖNYV KEDVEZMÉNYEZETTEK SZÁMÁRA 3. RÉSZ - PÁLYÁZÁS ÉS ÉRTÉKELÉS Interreg V-A Szlovénia-Magyarország Együttműködési

Részletesebben

Bevezetés. A WebAccess használatának bemutatása előtt néhány új funkció felsorolása következik:

Bevezetés. A WebAccess használatának bemutatása előtt néhány új funkció felsorolása következik: Bevezetés Leveleink, naptárunk, stb. megtekintése bármely gépen egy egyszerű webböngésző (Mozilla, Explorer) segítésével is lehetséges. GroupWise rendszernek ezt a megjelenési formáját GroupWise WebAccessnek

Részletesebben

TANTÁL KFT. NLPC Gold nyelvoktató berendezés. kezelési utasítás

TANTÁL KFT. NLPC Gold nyelvoktató berendezés. kezelési utasítás E L E K T R O N I K A I K F T H-1149 BUDAPEST XIV. NAGY LAJOS KIRÁLY ÚTJA 117. TEL./FAX: 220-6454, 220-6455 e-mail: tantal@t-online.hu www.tantal.hu Skype: Tantál Kft TANTÁL KFT NLPC Gold nyelvoktató berendezés

Részletesebben

Kati Fotó Fuji Labor internetes ügyfélprogram Verziószám: 2141. Felhasználói útmutató

Kati Fotó Fuji Labor internetes ügyfélprogram Verziószám: 2141. Felhasználói útmutató Kati Fotó Fuji Labor internetes ügyfélprogram Verziószám: 2141 Felhasználói útmutató 1. Telepítés Indítsa el a CD fıkönyvtárában található Install_FujiClient.exe programot, és a megszokott módon telepítse

Részletesebben

Blog készítése. www.blogger.hu

Blog készítése. www.blogger.hu Blog készítése Néhány fontos alapfogalom a bloggal kapcsolatban Bejegyzés: A blog készítıje vagy készítıi által készített tartalom. Lehet szöveg, kép, videó, hang. Aláírás, megjelenı név: A bejegyzés készítıjének

Részletesebben

Szoftveresen tárolt tanúsítványok telepítési útmutatója

Szoftveresen tárolt tanúsítványok telepítési útmutatója Szoftveresen tárolt tanúsítványok telepítési útmutatója Windows XP, Vista és Windows 7 rendszeren 1(25) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető... 4 3. A szoftver/hardver korlátozásai...

Részletesebben

Felhasználói segédlet a webkonferencia szolgáltatás használatához

Felhasználói segédlet a webkonferencia szolgáltatás használatához Felhasználói segédlet a webkonferencia szolgáltatás használatához v3.0 Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet Multimédia szolgáltatások osztály 1 Tartalomjegyzék 2 Rövid ismertető... 3

Részletesebben

TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv

TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv TERC-ETALON Online Építőipari Költségvetés-készítő és Kiíró programrendszer Felhasználói kézikönyv TERC Kft. Budapest 2015. április 2 Tartalomjegyzék TERC-ETALON ONLINE Tartalomjegyzék... 3 1. Bevezetés...

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ az OSZIR Kémiai Biztonsági Szakrendszerben (KBIR) történő veszélyes anyagokkal és keverékekkel végzett tevékenység.

TÁJÉKOZTATÓ az OSZIR Kémiai Biztonsági Szakrendszerben (KBIR) történő veszélyes anyagokkal és keverékekkel végzett tevékenység. TÁJÉKOZTATÓ az OSZIR Kémiai Biztonsági Szakrendszerben (KBIR) történő veszélyes anyagokkal és keverékekkel végzett tevékenység 1 v 1.3 2015.11.26. Tartalomjegyzék: 1. A KÉMIAI BIZTONSÁGI SZAKRENDSZER ELÉRÉSE...

Részletesebben

Használati útmutató a Moodle távoktatási keretrendszerhez Kodolányi János Főiskola

Használati útmutató a Moodle távoktatási keretrendszerhez Kodolányi János Főiskola Használati útmutató a Moodle távoktatási keretrendszerhez Kodolányi János Főiskola utolsó módosítás: 2006. szeptember 14. Tartalomjegyzék Kezdő lépések...3 Mi a Moodle?...3 Hozzáférés...3 Tájékozódás a

Részletesebben

Készítette: Citynform Informatikai Zrt.

Készítette: Citynform Informatikai Zrt. Iratkezelő rendszer Felhasználói kézikönyv Iktatás és érkeztetés Készítette: Citynform Informatikai Zrt. Citynform Iratkezelő Rendszer iktatás és érkeztetés A Bevezetésnek kettős célja van: segédlet a

Részletesebben

Kedves Kollégák! új szolgáltatása, a Dolgozói webáruház.

Kedves Kollégák! új szolgáltatása, a Dolgozói webáruház. Kedves Kollégák! A következőkben bemutatásra tá kerül a Gépjármű-felszerelések ű lé üzletág új szolgáltatása, a Dolgozói webáruház. 1 Örömmel értesítjük, hogy 2011. július 1 től a Robert Bosch Kft Gépjármű-felszerelések

Részletesebben

VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR

VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR F E L H A S Z N Á L Ó I D O K U M E N T Á C I Ó VERZIÓSZÁM: 1.1.20081215 BEVEZETŐ SZOLGÁLTATÁSOK ÁLTALÁNOS ISMERTETŐ MENÜRENDSZER FOLYAMATOK SZÓTÁR VÁLLALATI ÖNKISZOLGÁLÓ ÜGYFÉLSZOLGÁLAT TARTALOM Magyar

Részletesebben

1. Bevezetés. 2. Regisztráció és a rendszer elérése. Tájékoztató az elektronikus munkanaplóról

1. Bevezetés. 2. Regisztráció és a rendszer elérése. Tájékoztató az elektronikus munkanaplóról 1. Bevezetés Tájékoztató az elektronikus munkanaplóról Az összefüggő szakmai gyakorlat teljesítéséről készített dokumentációt (munkanaplót) iskolánk e-learning rendszerén keresztül tudják a tanulók leadni.

Részletesebben

ibanq 2 Felhasználói kézikönyv

ibanq 2 Felhasználói kézikönyv Copyright 2015 AXA 1. oldal ibanq 2 Felhasználói kézikönyv AXA Bank Europe SA Magyarországi Fióktelepe az AXA Bank Europe SA törvényes képviselője / 1138 Budapest, Váci út 135-139. D-C. ép. / Fővárosi

Részletesebben

Router konfigurációs útmutató

Router konfigurációs útmutató Router konfigurációs útmutató Az alábbi leírás router internetes hálózatra kapcsolását, beállítását és az internet kapcsolat megosztását mutatja be egy TP-Link TL-WR740 eszközön keresztül. Bár egyes gyártók

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Elektronikus Iskolai Osztálynapló Bevezetés Tartalom Bevezetés... 6 Általános funkciók... 6 Dokumentumok... 7 Milyen eszközökön használható a program?...

Részletesebben

Új év nyitás ÉV NYITÁS ELŐTT KÉSZÍTSÜNK BIZTONSÁGI MENTÉST A CIN MAPPÁTÓL!

Új év nyitás ÉV NYITÁS ELŐTT KÉSZÍTSÜNK BIZTONSÁGI MENTÉST A CIN MAPPÁTÓL! Új év nyitás Szoftverünk megvásárlásával Ön a szerződésben meghatározott időn keresztül használhatja a programot, de általában örökös felhasználói jogot kap. Egy adott gazdasági időszak végén célszerű

Részletesebben

Webstore internetes B2B nagykereskedelmi rendszer

Webstore internetes B2B nagykereskedelmi rendszer Moltech AH. Kft. Webstore internetes B2B nagykereskedelmi rendszer Felhasználói útmutató Molnár Csaba 2010.10.14. FELHASZNALOIUTMUTATO A rendszer elérhetősége: http://webstore5.moltech.hu Internetes Ékszíj

Részletesebben

NFSZ INTEGRÁLT INFORMÁCIÓS RENDSZER KTK KÖZFOGLALKOZTATÁSI TÁMOGATÁSOK KERETRENDSZERE. Országos közfoglalkoztatási program

NFSZ INTEGRÁLT INFORMÁCIÓS RENDSZER KTK KÖZFOGLALKOZTATÁSI TÁMOGATÁSOK KERETRENDSZERE. Országos közfoglalkoztatási program NFSZ INTEGRÁLT INFORMÁCIÓS RENDSZER KTK KÖZFOGLALKOZTATÁSI TÁMOGATÁSOK KERETRENDSZERE Országos közfoglalkoztatási program FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV 2016. február 16. 2016.02.16. 1 Dokumentum adatlap Projekt/modul

Részletesebben

HomeManager - leírás. advix software solutions. http://www.advix.hu

HomeManager - leírás. advix software solutions. http://www.advix.hu by advix software solutions http://www.advix.hu Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezető... 3 Áttekintés... 3 Felhasználási feltételek... 3 Első lépések... 4 Indítás... 4 Főképernyő... 4 Értesítés

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Felhasználói kézikönyv NEPTUN-@Napló Elektronikus Ellenőrzőkönyv Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Az e-ellenőrzőkönyv általános áttekintése... 4 WEB alkalmazások kezelése...

Részletesebben

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában.

Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában. Tisztelt Ügyfelünk! Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani Önnek a CIB Internet Bankból történı nyomtatáshoz szükséges böngészı beállítások végrehajtásában. A CIB Internet Bankból történı nyomtatás

Részletesebben

Az Outlook Express program beállítása:

Az Outlook Express program beállítása: Az Outlook Express program beállítása: 1. Indítsd el az Outlook Express programot, majd kattints az Eszközök menü Fiókok parancsára. Ha az Internetcsatlakozás varázsló automatikusan elindul, ugorj a 3.

Részletesebben

Microsoft Outlook beállítása POP3-as típusú levelezéshez.

Microsoft Outlook beállítása POP3-as típusú levelezéshez. Microsoft Outlook beállítása POP3-as típusú levelezéshez. A Microsoft Outlook elsősorban céges felhasználók számára, céges belső levelezések kiszolgálására kialakított levelezőkliens, de alkalmas internetes

Részletesebben

HÁZI FELADAT ELSŐ GYAKORLAT MIELŐTT ELKEZDENÉNK ELINDULÁS. ÜZLETI INFORMATIKAI ESZKÖZÖK Kiadványszerkesztés

HÁZI FELADAT ELSŐ GYAKORLAT MIELŐTT ELKEZDENÉNK ELINDULÁS. ÜZLETI INFORMATIKAI ESZKÖZÖK Kiadványszerkesztés 1 ELSŐ GYAKORLAT HÁZI FELADAT A feladat megoldása során a Word 2010 használata a javasolt. Ebben a feladatban a következőket fogjuk gyakorolni: A súgó használata. Microsoft Office Word testreszabása. Dokumentumok

Részletesebben

Moodle tanulói kézikönyv

Moodle tanulói kézikönyv Moodle tanulói kézikönyv A Könyvtári Intézet által működtetett Moodle távoktatási felület eléréséhez internet hozzáférés szükséges! A közzétett tananyagokat nem ajánlott nyomtatni, nem csak az anyag mennyisége

Részletesebben

DOCSTAMP FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ A DOCSTAMP DOKUMENTUM KEZELŐ RENDSZERHEZ. 2015. április 10. v1.5

DOCSTAMP FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ A DOCSTAMP DOKUMENTUM KEZELŐ RENDSZERHEZ. 2015. április 10. v1.5 DOCSTAMP FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ A DOCSTAMP DOKUMENTUM KEZELŐ RENDSZERHEZ 2015. április 10. v1.5 1. 1. Tartalom 2. BEVEZETŐ 3 3. DOCSTAMP ALKALMAZÁS TELEPÍTÉSE 4 4. DOKUMENTUM KEZELÉSI FUNKCIÓK 5 4.1

Részletesebben

Első lépések. MENÜPONT: Szerkesztés/Saját adatok

Első lépések. MENÜPONT: Szerkesztés/Saját adatok Első lépések MENÜPONT: Szerkesztés/Saját adatok Akár új, akár régi felhasználó veszi használatba a 4.4-es verziót, ezzel az ablakkal kell kezdeni a munkát! Nagyon fontos, hogy a saját vállalkozásunk adatait

Részletesebben

Cisco Unity Connection Mini Beérkezett üzenetek Els lépések (10.x kiadás)

Cisco Unity Connection Mini Beérkezett üzenetek Els lépések (10.x kiadás) Az els lépések Cisco Unity Connection Mini Beérkezett üzenetek Els lépések (10.x kiadás) Cisco Unity Connection Mini Webes beérkezett üzenetek (10.x kiadás) 2 Általános információk a Cisco Unity Connection

Részletesebben

IGLU Software 4028 Debrecen, Rózsahegy u. 26. Tel.: 0620-537-33-21 E-mail: Iglu@t-online.hu www.iglu.hu MEDIALIB ÁLTALÁNOS KATALOGIZÁLÓ ÉS NYILVÁNTARTÓ IRODAI PROGRAM KEZELÉSI ÚTMUTATÓ (v 2.3.1-2003.10)

Részletesebben

Új jelszó beállítása. Új jelszó beállítása az IFA rendszerhez. BIZALMAS INFORMÁCIÓ JET-SOL JET-SOL 2.0 verzió

Új jelszó beállítása. Új jelszó beállítása az IFA rendszerhez. BIZALMAS INFORMÁCIÓ JET-SOL JET-SOL 2.0 verzió Új jelszó beállítása Új jelszó beállítása az IFA rendszerhez Nyilvántartási szám: ISO 9001: 503/1256(2)-1177(2) BIZALMAS INFORMÁCIÓ JET-SOL JET-SOL 2.0 verzió 2018. 03. 01. TARTALOMJEGYZÉK 1 Áttekintés...

Részletesebben

Felhasználói segédlet a webkonferencia szolgáltatás használatához

Felhasználói segédlet a webkonferencia szolgáltatás használatához Felhasználói segédlet a webkonferencia szolgáltatás használatához v2.0 2015.07.28 Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési Intézet Multimédia szolgáltatások osztály 1 Tartalomjegyzék 2 Rövid ismertető...

Részletesebben

NEPTUN.NET OKTATÓI. WEB modul. Funkcionális leírás

NEPTUN.NET OKTATÓI. WEB modul. Funkcionális leírás NEPTUN.NET OKTATÓI WEB modul Funkcionális leírás Budapest, 2005 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETÉS...3 2. BELÉPÉS...4 3. ÜZENETEK...4 3.1. ÜZENETEK MEGTEKINTÉSE...4 3.2. ÜZENETEK LISTÁZÁSA...5 3.3. ÜZENETEK

Részletesebben

Xerox ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós nyomtatókkal (MFP-k) történő használatra

Xerox ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós nyomtatókkal (MFP-k) történő használatra Xerox App Gallery App Gyorsbeállítási útmutató 702P03997 Xerox ConnectKey technológiával rendelkező multifunkciós nyomtatókkal (MFP-k) történő használatra A Xerox App Gallery-ben új funkciókat és teljesítményeket

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV BEVEZETÉS, ELSŐ LÉPÉSEK térinformatikai rendszer kezelőfelülete SZOFTVERKÖVETELMÉNYEK A Chrome rendszer használathoz Microsoft Internet Autodesk Explorer MapGuide 7.0+, Mozilla Enterprise

Részletesebben

A Jónás-naptár kiszámolása az astro.com weblap segítségével

A Jónás-naptár kiszámolása az astro.com weblap segítségével A Jónás-naptár kiszámolása az astro.com weblap segítségével A weblap megnyitása 1. Kezdünk a www.astro.com oldalon 2. Kattints a Free horoscopes-ra, ekkor ide jutsz: http://www.astro.com/horoscopes/ahor.a

Részletesebben

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv

Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Elektronikus ügyfélszolgálat Regisztrált ügyfelek felhasználói kézikönyv Verzió 6.0 2014. július 31. 1. Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Regisztráció... 5 3. Elfelejtette jelszavát?... 7 4. Online ügyfélszolgálat

Részletesebben

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet.

Realio Informatikai Kft. Tel.: +36 30 833 0000. info@ingatlannet.hu. 6722 Szeged, Mérey utca 12. Fax: +36 1 577 2355. www.ingatlannet. i n g a t l a n h i r d e t ő é s k e r e s ő p o r t á l F E L H A S Z N Á L Ó I K É Z I K Ö N Y V TARTALOMJEGYZÉK 1. BEMUTATKOZÁS 3 2. KÜLDETÉSÜNK 3 3. STATISZTIKÁINK 3 4. SZOLGÁLTATÁSAINK 3 5. FELHASZNÁLÓI

Részletesebben

1. Hálózati beállítások: Ellenőrizze, hogy a hálózati beállítások lehetővé teszik-e a W1SE rendszer

1. Hálózati beállítások: Ellenőrizze, hogy a hálózati beállítások lehetővé teszik-e a W1SE rendszer 1 Tárgy: W1SE telepítési útmutató Mire van szükség a W1SE rendszer telepítéséhez? 1. WinNT, Windows2000 vagy Windosw XP operációs rendszer 2. Chip kártya 3. Pin kód 4. Kártyaolvasó (meglévő kártyaolvasó

Részletesebben

Budapest. Bitumen Internet Sales 2012

Budapest. Bitumen Internet Sales 2012 Budapest Bitumen Internet Sales 2012 ISA elérhetősége Elérhetőség: https://b2b.mol.hu/isa2/ 2 Bejelentkezés a felületen Az első bejelentkezéshez szükséges jelszót a (szerződésmódosítás megkötése után)

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Jelen ÁSZF tartalmazza az ezustos.hu webáruház használatának feltételeit az alábbiak szerint: I. A Webáruház címe: www.ezustos.hu II. A webáruház üzemeltetőjének adatai:

Részletesebben

Számlázás-házipénztár. (SZAMLA) 2015.21 verzió. Kezelési leírás

Számlázás-házipénztár. (SZAMLA) 2015.21 verzió. Kezelési leírás Számlázás-házipénztár (SZAMLA) 2015.21 verzió Kezelési leírás FORINT-Soft Kft. Számlázás-házipénztár 2 Tartalomjegyzék 1. Általános információk... 5 1.1. A program típusai... 5 1.2. Rendszerkövetelmények...

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Bevezetés, cégadatok Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető szolgáltatás igénybe vevő (továbbiakban: Vásárló)

Részletesebben

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás

SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ. EMVA Monitoring adatszolgáltatás SEGÉDLET ELEKTRONIKUS FELÜLET HASZNÁLATÁHOZ EMVA Monitoring adatszolgáltatás Verziószám: 02 2012. február 17. Budapest I. Fontos tudnivalók A rendszer használatához kétféle regisztráció szükséges: 1. Ügyfélkapus

Részletesebben

Felhasználói útmutató a Web áruház kezeléséhez

Felhasználói útmutató a Web áruház kezeléséhez Felhasználói útmutató a Web áruház kezeléséhez Belépés és Regisztráció Regisztrált ügyfeleink a már meglévő név és jelszó segítségével léphetnek be WEB áruházunkba, ahol gyorsan és kényelmesen leadhatják

Részletesebben

Ü G Y F É L T Á J É K O Z T A T Ó

Ü G Y F É L T Á J É K O Z T A T Ó Ü G Y F É L T Á J É K O Z T A T Ó a NETB@NK internet bankolási szolgáltatásról Takarékszövetkezetünk a Netb@nk szolgáltatással olyan lehetőséget kínál, amely a lehető legnagyobb biztonság mellett, szabványos

Részletesebben

E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV

E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV Tartalom E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ KÉZIKÖNYV... 1 1. E-ÉPÍTÉSI NAPLÓ ALAPISMERETEK... 3 1.1. Mi szükséges az e-építési napló alkalmazás használatához?... 3 1.2. Mi az a NÜJ?... 3 1.3. Mi

Részletesebben

Szállítási és Vásárlási feltételek

Szállítási és Vásárlási feltételek Szállítási és Vásárlási feltételek 1. Vásárlási feltételek A termék kiválasztása A vásárlónak lehetősége van választani, illetve rendelni az áruház termékei közül. A vásárló a kiválasztott termékre kattintva

Részletesebben

ÁEEK Kataszter. Felhasználói útmutató

ÁEEK Kataszter. Felhasználói útmutató ÁEEK Kataszter Felhasználói útmutató 1.1 verzió Állami Egészségügyi Ellátó Központ 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. BEVEZETŐ... 3 TÖRZSKEZELÉS... 3 INGATLANKEZELÉS... 3 JÓVÁHAGYÁSI RENDSZER MEGSZŰNÉSE... 4 2. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

Felhasználói útmutató ügyfélkapuhoz

Felhasználói útmutató ügyfélkapuhoz Felhasználói útmutató ügyfélkapuhoz Dokumentum frissítve: 06.. 8., Dokumentum verziója: 07.0 Tartalom Az internetes portál ügyfélkapujának szolgáltatásai... Internet bőngésző beállítása... Jármű első regisztrációja...

Részletesebben

Kötegelt nyomtatványok kezelése a java-s nyomtatványkitöltő programban (pl.: 1044 kötegelt nyomtatvány - HIPA; 10ELEKAFA - Elekáfa)

Kötegelt nyomtatványok kezelése a java-s nyomtatványkitöltő programban (pl.: 1044 kötegelt nyomtatvány - HIPA; 10ELEKAFA - Elekáfa) Kötegelt nyomtatványok kezelése a java-s nyomtatványkitöltő programban (pl.: 1044 kötegelt nyomtatvány - HIPA; 10ELEKAFA - Elekáfa) Kötegelt nyomtatványok általános jellemzői Minden nyomtatványköteg áll

Részletesebben

4. Gyakorlat ellenőrzött osztályozás

4. Gyakorlat ellenőrzött osztályozás 4. Gyakorlat ellenőrzött osztályozás Hozzávalók: MultiSpec program (d: meghajtó, MultiSpecWin32 könyvtár, MultiSpecWin32.exe); ag020522_dpac_cd.lan állomány Ebben a gyakorlatban az ellenőrzött osztályozás

Részletesebben

WQMobile 1.0 kezelési útmutató

WQMobile 1.0 kezelési útmutató WQMobile 1.0 kezelési útmutató Tartalomjegyzék A WQMobile rendszer...1 A WQMobile telepítése...1 A szoftver használata...3 Bejelentkező képernyő...3 Beállítások képernyő...3 Térképi nézet...4 Gépjármű-lista...4

Részletesebben

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei

Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Az Antikvárium.hu Kft. webáruházának Általános Szerződési és Felhasználási Feltételei Érvényes 2016. január 6-tól Bevezető tájékoztató a webáruházról és a vállalkozásról Tájékoztatjuk, hogy az antikvarium.hu

Részletesebben

K&H e-bank. felhasználói kézikönyv. utolsó frissítés dátuma: 2016.04.28.

K&H e-bank. felhasználói kézikönyv. utolsó frissítés dátuma: 2016.04.28. K&H e-bank felhasználói kézikönyv utolsó frissítés dátuma: 2016.04.28. 1 Kedves Ügyfelünk! Köszöntjük Önt a K&H e-bank felhasználói között. Jelen felhasználói kézikönyvben röviden bemutatjuk a rendszer

Részletesebben

Központi proxy szolgáltatás

Központi proxy szolgáltatás Központi proxy szolgáltatás Az Informatikai Igazgatóság minden aktív és volt egyetemi hallgató és munkaviszonnyal rendelkezõ egyetemi dolgozó részére úgynevezett proxy szolgáltatást biztosít. A szolgáltatás

Részletesebben

Tartalom Regisztráció menete Első teendők Profilom

Tartalom Regisztráció menete Első teendők Profilom Tartalom 1. Regisztráció menete... 2 2. Első teendők... 5 Profilom ellenőrzése és kiegészítése, jelszó módosítása:... 5 3. Beállítások:... 10 3.1 Oktató jármű adatai, járműfotó feltöltés... 10 3.2 Az oktatási

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK Építésijog.hu Elõfizetéses Szolgáltatás ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK Artifex Kiadó Korlátolt Felelõsségû Társaság Hatályos: 2015. december 22 étõl A JELEN ÁLTALÁNOS SZERZÕDÉSI FELTÉTELEK (a továbbiakban:

Részletesebben