A VIZIO GLOBAL hoszting Adminisztrációs felületének használata, üzembe helyezésének lépési

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A VIZIO GLOBAL hoszting Adminisztrációs felületének használata, üzembe helyezésének lépési"

Átírás

1 A VIZIO GLOBAL hoszting Adminisztrációs felületének használata, üzembe helyezésének lépési 1. lépés: Hogyan lépjünk be az admin panelbe adataink és előfizetésünk használatára Mindenek előtt látogassunk el a oldalra, ahol szembe találjuk magunkat az admin felületnyitó oldalával. Alábbit kell látnunk. 1. ábra Kezdjük hát meg a kezdeti lépéseket. Lépjünk be a szolgáltatónktól kapott névvel és jelszó párossal. A mi esetünkben most a tesztdomain.edu lesz. A domain valójában nem létezik, csak is kizárólag az oktató anyag erejéig készítettük el. A sikeres belépést követően, fogad minket a valódi adminisztrációs felület. Nézzük hát, hogy mi is van itt és mit mire lehet használnunk. A nyitó oldalon egy összefoglaló adatokat kijelző oldalt látunk, ahol röviden tömören összegzést kapunk tárhelyünk jelenlegi állapotáról, illetve, a felső menüsávban a kezelő panel látható. Nézzük a menüinket, mik is vannak itt. Itt kapunk egy listát, a hozzáadott domainekről. Ha frissen lett létrehozva fiókja. Akkor nagy eséllyel, nincsen semmi a listában. Levelezéshez ezt hozzá kell adni. - Új domain - Itt kettő mező látható. Domain mezőbe logikusan a domain nevünket kell beírni.

2 - Spamszűrő is beállítható. - Opció fordítás: 2. Ábra Most pedig lássuk, a postafiók létrehozást. Ha létezik Domain listában. Bal menüsor levelezőláda. Ha sikeresen betöltötte. Levelező fiókot létrehoz. Itt 4 db álmenü látható. Levelezőláda -Real name: cím tulajdonos neve. Technikai működést nem határozz tehát, bármi beírható. - alias mezőbe cím első felét írjuk be. -Jelszó Minimum:3 karakter. Ideális jelszó: Minimum 5 db betű, és 3-4 számkarakterrel ötvözve. -Password strength: Jelszó erősségét mutatja. 4. féle erősség van: Fair: Nem ajánlott semmiképp se. Good: Átlag igényű felhasználónak megfelelő. Strong: Nagyon biztonságos leginkább üzleti előfizetőknél fordul elő. Very Strong: Hoszting panel általa legerősebb jelszó erősség. Korlát MB-ban kifejezve Kérem, nézze meg csomagját a vizioglobal.hu oldalon a webhosting menübe. Mennyi mail kvótát osztottak le Önnek. Az alapján állítsa be.

3 Nézzük a következő fontos menüt. továbbítás Ez akkor alkalmazható PL: van a cégének egy központi címe. De azt akarja, hogy az ide beérkező leveleket az összes alkalmazottja, kollégája megkapja. Fetchmail Ez a funkció, csak is arra szolgál, ha egy másik cégnél vezeti még a működő címét, akkor az adatok beírásával letölthető onnan, illetve letöltést követően törölhet is. Web mail: (Létrehozott címek összes használható) Roundcube: AtMail: 2. főmenű Sites A levelező részhez hasonlóan nézz ki a Sites rész is. Ha szerepel a Domain listában a neve, akkor tud hozzá ftp usert, illetve mysql adatbázist létrehozni. Sok szolgáltatóval ellentétben, nálunk több FŐ DOMAIN futtatható. És mindet a limitekhez mérten kezelheti Újabb weblap hozzáadása: Domain: Ide logikusan a létrehozandó Domain név jön. Tárhely Korlát: Adott domainhez leosztott adatmennyiség korlát (figyelendő több Domain esetén) Forgalom Korlát:Nem szoktuk korlátozni a weblap forgalmát.(csak különleges esetekben) CGI: Ha weboldala az alábbi kettő közül, valamelyikbe íródott. Python környezettel (py/cgi) Perl környezettel (pl/cgi) Saját hibaoldal:ez a ftp-re felcsatlakozás után kerül középpontban: SSL: Ha weboldal, forgalmát titkos kapcsolaton szeretné bonyolítani. PHP Többféle php verzió, modul. Aktív:Ha nincs benne pipa egyszerűen ín aktiválható az oldal. Aldomain 1. Új aldomain.

4 Állomás: valami.domained.hu Domain: Ide azt a Domain válassza ki, amelyikhez szeretné az xxx.domained.hu rekordot. FTP Accounts (FTP fiókjaink kezelése) Eljött hát az FTP kezelés áttekintése. Gyakorlati tapasztalatom, hogy a felhasználók 80%-ának gondot szokott okozni az FTP fiókok létrehozása, és annak kezelése, ezért erre a menüre hangsúlyozottan is kitérünk most. Kezdjük a szokásos álmenüvel, mely itt is, mint mindenhol eddig az Sites > ftp-felhasználó. Itt is arra szolgál, mint a többi helyen, áttekintést kapunk FTP fiókjainkról. Van még két linkünk, melyből az első a legfontosabb számunkra, és melyet a lehető legjobban megpróbálunk most kivesézni, ez pedig a Új FTP- felhasználó, tehát az ÚJ FTP felhasználó felvétele. A név megadása ugyanúgy zajlik, mint a levelezési fiókunknál, tehát bármi lehet, ami az angol ABC kis és nagybetűinek, illetve számainak kombinációjából áll. A domain végződé itt is választható a már levelezésnél leírtak szerint fő, illetve aldomain alapján is választhatunk. Alábbiakra kell válaszolnunk: Weboldal= Ha van hozzáadva akkor azt kell kiválasztani,amelyikhez készíteni akarjuk a hozzáférést. Felhasználónév=Fontos! A beírt név előtti karaktert is meg kell adni kapcsolódáskor. Tárhely korlát = Itt megadható, hogy melyik ftp usernek mennyi helye legyen. Elsődleges aranyszabály a webhosting csomag bérlőinknek: A weboldalak a web nevezetű mappában vannak, tehát oda kell FTP-n feltölteni a webes anyagunkat. Mindenki számára figyelmeztetés. Kérnénk, hogy az FTP helyen látott alap mappa tartalmakat ne töröljék, mert az FTP- jük hibás működését okozhatják! Most már kész is az FTP felhasználónk. Nézzük egy példán keresztül, hogy miként is kell csatlakozni újonnan létrehozott FTP felhasználónkkal a kiszolgálónkhoz. A példánkban egy TotalCommander 7-es lesz a kliens, de mindenki kedvenc FTP-jét használhatja, de a VIZIO GLOBAL rendszergazdái kifejezetten ajánlják a TotalComander Kliens használatát. Vegyük sorra részeit. Mik is kellenek egy FTP-zéshez? 1. kiszolgáló domain neve 2. Port (kiszolgáló kénye kedve szerint állíthatja, ez végett kérdezzünk rá, de általában, ha nem Tüntetik fel, akkor az a szabványos, azaz a 22-es port lesz) 3. felhasználói név 4. jelszó 5. passive mód bekapcsolása (Ha szükséges!) 6. Tűzfal beállítása (Ha szükséges!) Most, hogy átnéztük a hozzávalókat, tekintsük át a csatlakozási műveleteket. Általános hiba az FTP feltöltésnél a kiszolgáló és a felhasználói név megadása, mivel az FTP szerver nem átlagos, csak simám egy felhasználós FTP, hanem úgynevezett multi user-es az-az több felhasználós FTP szerver. Ez végett van, hogy a felhasználói név a választott user név és a domain névből tevődik össze. Példánkban látni fogjuk, hogy is néz ki ez valójában.

5 Csatlakozás TotalCommander-el: 1. Hálózat> FTP Csatlakozás 2. új kapcsolat 3. Kapcsolat neve: (Saját kapcsolatom. tesztdomain.eduˇ ) 4. Kiszolgáló neve: tesztdomain.edu 5. Felhasználói név: 6. jelszó: amit megadtunk csatlakozáskor, itt: teszt 7. Távoli könyvtár: (ha nem adtunk meg egyéb könyvtárat és nem pipáltuk ki a felhasználó Létrehozásakor, akkor: ) web 8. Helyi könyvtár: (Általában, ahova akarjuk, mi most ide): c:\web 9. OK gomb megnyomása ezzel az FTP kapcsolat mentése megtörtént. Az egész műveleti mező kitöltés részletes képi megjelenéséről az 3. ábra gondoskodik. 3.Ábra Kellemes FTP-zést kívánunk. Ezennel elkészítettük az FTP kapcsolatunkat.

6 Adatbázis (SQL kezelése) Ismételten Sites menü, az-az linkünk van, és a megszokás hatalmával bírva, itt is az Adatbázis bal oldali álmenüben. Itt, mint eddig mindenhol, összefoglalást láthatunk MySQL adatbázisainkról, illetve felhasználóinkról. Szintúgy sok kérdés szokott érkezni az SQL fiókokkal kapcsolatban, hogy miként is kell őket létrehozni. Nos, a következő menüpont a Új adatbázis menüpont erre fog szolgálni. Azt tudni kell, hogy nincs korlátlan SQL elérés és user mennyiség, ez mindig a választott csomag, illetve a szerződésekben foglaltak szerint kerül kiosztásra és itt ezzel a menüvel azokból lehet, csak is gazdálkodni. Amire elsőként rákérdez, hogy mi legyen az adatbázis neve, ahhoz tartozó felhasználónév illetve jelszó. Ez bármi lehet, ami az angol ABC kis és nagybetűinek illetve a numerikus karakterek keverékéből épül fel. A mi esetünkben legyen ez most a tesz1 nevezetű adatbázis. Mivel a mi rendszerünkben még nem létezett. Fontos! Mező előtt lévő karakter 1 betű és két szám keveréke. Ez a web motorban így adandó meg, a konfigurációs állományokban. Adatbázis karakterkódolás alap esetben UTF-8 állítandó be. Távoli hozzáférés csak akkor pipálandó ki, ha kívülről pl másik tárhelyről, vagy szerverről szeretné elérni., egyéb esetben felesleges hacker bug lehet. továbbá bepipálás esetén megadandó egy elérés,ahova a domináns web szerver kapcsólodhat. Ott lévő konfigurációs állomány host mezejébe adandó meg ez az érték. Ha nem kerül kipipálásra Távoli hozzáférés akkor a Hoszt mindig localhost lesz, kívülről nem elérhető az adatbázis! Phpmyadmin elérés (http):adatbazis1.vizioglobal.hu Ezzel ki is aknáztuk az adatbázis menü lehetőségeket. Lépjünk tovább. Web statisztika megtekintése Kattintsunk a Website almenüre. Listázást kapunk az általunk hozzáadott weblapok, illetve hozzánk csatoltakról. Válasszuk ki a,amelyikre megszeretnénk tekinteni a látogatottsági statisztikát.. adott weblap ~profiljába~ belépve. Most pedig nézzük a Statisztikák menüpontot. Ide navigálva. Kettő alternatív szoftver állítható be. -AWStats -Webalizer Válasszuk ki az egyiket. Adjunk meg egy jelszót. Domained.hu/stats Felhasználónév: admin minden esetben. Jelszó. amit a Statisztika menüben beírt. Ezennel befejezettnek nyilvánítom a dokumentációt. Mindenkinek kellemes munkát, és sok látogatót kíván a VIZIO GLOBAL hoszting.

E107 kézikönyv 2 Kezdőtől a haladó szintig

E107 kézikönyv 2 Kezdőtől a haladó szintig E107 kézikönyv 2 Kezdőtől a haladó szintig Szerkesztőség, könyv: A kézikönyv az e107 Magyarország kiadásában készült. A kézikönyv engedély nélküli terjesztése, felhasználása nem megengedett. Az első kézikönyvet

Részletesebben

PDAstudio Offline Adatgyűjtő Alkalmazás Generátor. Felhasználói kézikönyv V1.6

PDAstudio Offline Adatgyűjtő Alkalmazás Generátor. Felhasználói kézikönyv V1.6 PDAstudio Offline Adatgyűjtő Alkalmazás Generátor Felhasználói kézikönyv V1.6 1 Tartalomjegyzék: 1. A PROGRAM RÖVID LEÍRÁSA... 4 2. RENDSZERKÖVETELMÉNYEK... 5 2.1. PC OLDALI HARDVER ÉS SZOFTVERKÖVETELMÉNYEK...

Részletesebben

1. Telepítés lépései. 1.2 A betöltés végén a telepítő program üdvözlő képernyője fogadja.

1. Telepítés lépései. 1.2 A betöltés végén a telepítő program üdvözlő képernyője fogadja. RadMAN 1.2.x dokumentáció Előszó...2 RadMAN-server beüzemelése...2 1. Telepítés lépései...3 2. Alap rendszer beállítása...7 Fejállomás konfigurálása a RadMAN rendszerhez...9 I. Általános beállítások...9

Részletesebben

SuliXerver 3.2 TELEPÍTÉSE GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN

SuliXerver 3.2 TELEPÍTÉSE GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN SuliXerver 3.2 TELEPÍTÉSE GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN Telepítési útmutató türelmetleneknek A kézikönyv elkészítésekor az ULX Kft. a lehető legnagyobb gondossággal és körültekintéssel járt el, ennek ellenére

Részletesebben

A MOKKA szoftver telepítése és használata

A MOKKA szoftver telepítése és használata A MOKKA szoftver telepítése és használata Windows XP, Vista és Windows 7, 8, 8.1 rendszeren Cégbírósági eljárásokban történő felhasználás esetén 1(38) 1. Tartalomjegyzék 1. Tartalomjegyzék... 2 2. Bevezető...

Részletesebben

Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója

Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója Eszközszolgáltatás keretében Gemalto TPC IM CC és ID Classic 340 típusú kártyára kiadott tanúsítvány használati útmutatója Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 és Windows 2003 operációs rendszeren 1(25)

Részletesebben

WORDPRESS FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ

WORDPRESS FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ WORDPRESS FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ e-motions Kft. 1 1. Tartalomjegyzék WordPress Felhasználói dokumentáció... 1 1. Tartalomjegyzék...2 2. A WordPress szoftverről...4 3. Online dokumentáció... 5 A WordPress

Részletesebben

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181

123Szamla.hu Használati Útmutató. Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15. 123szamla.hu info@123szamla.hu 06 30 535 2181 123Szamla.hu Használati Útmutató Verziószám: 2015/W29 Utolsó frissítés: 2015.07.15 Tartalom Szolgáltatói adatok... 4 Kiállítható számlák... 4 Regisztráció... 4 A vállalkozás adatainak beállítása... 5 Logó

Részletesebben

SNW rendszer kézikönyv

SNW rendszer kézikönyv SNW rendszer kézikönyv Tartalomjegyzék 1 Általános ismertető az SNW rendszerről...4 1.1 Az SNW rendszerről röviden...4 1.2 Az SNW moduljai...5 1.2.1 Webes keretrendszer modul...5 1.2.2 Oktatás-szervezés

Részletesebben

Megfelelő földelés kell biztosítani a működési ideje alatt; A DVR száméra a megfelelő kapcsolatot kell kiépíteni más eszközök felé.

Megfelelő földelés kell biztosítani a működési ideje alatt; A DVR száméra a megfelelő kapcsolatot kell kiépíteni más eszközök felé. Megjegyzés: A DVR hálózati tápegysége 12V DC 3A, kérem ellenőrizze az adapter mielőtt üzembe helyezi az eszközt hogy megfelel-e a követelményeknek. Ne helyezze a DVR-t olyan helyre ahol eső, nedvesség

Részletesebben

Informatikai tevékenység 2234 Maglód, Széchenyi u. 4. +36.30.215.6737 +36.29.325.854 Mérnöki, tanácsadói tevékenység Iroda: Mobil: Telefon:

Informatikai tevékenység 2234 Maglód, Széchenyi u. 4. +36.30.215.6737 +36.29.325.854 Mérnöki, tanácsadói tevékenység Iroda: Mobil: Telefon: +36.22.534.280 +36.22.534.282 Számlázó és Készletnyilvántartó Program Felhasználói kézikönyv Készítette: Újfalusi Krisztián UFO-INFO Bt. 2006.03.20. UFO-INFO Bt. Kézikönyv: Számlázó és Készletnyilvántartó

Részletesebben

7. Az alaprendszer moduljai

7. Az alaprendszer moduljai 7 7. Az alaprendszer moduljai Az előző fejezettel szoros kapcsolatban most az alaprendszer eddig kikapcsolt moduljaival is ismerkedni fogunk. Egyes modulokkal későbbi fejezetekben fogunk találkozni. A

Részletesebben

KözHáló Önkormányzati Biztonsági Központ. Felhasználói leírás. 1.0 verzió. Budapest, 2009. devember 28. A dokumentumot késztette a NETvisor Zrt.

KözHáló Önkormányzati Biztonsági Központ. Felhasználói leírás. 1.0 verzió. Budapest, 2009. devember 28. A dokumentumot késztette a NETvisor Zrt. KözHáló Önkormányzati Biztonsági Központ Felhasználói leírás 1.0 verzió Budapest, 2009. devember 28. A dokumentumot késztette a Copyright Jelen dokumentumhoz fűződő valamennyi jog a tulajdonát képezi.

Részletesebben

VPOP3 Az Ön elektronikus postaládája. Bevezető útmutató

VPOP3 Az Ön elektronikus postaládája. Bevezető útmutató VPOP3 Az Ön elektronikus postaládája Bevezető útmutató A szerzői jogok védelme Ez a kézikönyv a Paul Smith Computer Services tulajdonát képezi, bárminemű másolása, terjesztése, felhasználása kizárólag

Részletesebben

Köznet szolgáltatások ismertetése

Köznet szolgáltatások ismertetése Köznet szolgáltatások ismertetése A Köznet keretében az Intézményi végpontok számára nyújtott szolgáltatások ismertetése 2013. november 28. v 2.00 2 1. Köznet induló szolgáltatási csomag A Köznet induló

Részletesebben

WordPress jegyzet 0.1 verzió. Pál László

WordPress jegyzet 0.1 verzió. Pál László WordPress jegyzet 0.1 verzió Pál László Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszereda, 2014 Tartalomjegyzék 1. Bevezető... 3 2. Telepítés... 3 2.1. Az XAMPP telepítése... 3 2.2. A WordPress telepítése...

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Hálózati beállítások...24

Tartalomjegyzék. Hálózati beállítások...24 Tartalomjegyzék A készülék tulajdonságai... 4 A csomag tartalma... 4 Rendszer követelmények... 4 Bevezetés... 5 Tulajdonságok... 5 Hardware tulajdonságok... 7 Elülső oldal... 7 Hátulsó oldal... 8 Technológiák

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT. Mészáros Péter

SZAKDOLGOZAT. Mészáros Péter SZAKDOLGOZAT Mészáros Péter Debrecen 2011 Debreceni Egyetem Informatika Kar WEBES ALKALMAZÁSFEJLESZTÉS A MAGYAR IMMUNOLÓGIAI TÁRSASÁG SZÁMÁRA Témavezető: Dr. Végh János DSc, egyetemi tanár Külső konzulens:

Részletesebben

Raktár 3K internetes készletkezelő és számlázó program dokumentáció. 1.0.1.1. 2010. szeptember. Raktár 3K internetes készletkezelő

Raktár 3K internetes készletkezelő és számlázó program dokumentáció. 1.0.1.1. 2010. szeptember. Raktár 3K internetes készletkezelő Raktár 3K internetes készletkezelő és számlázó program dokumentáció 1.0.1.1. 2010. szeptember Raktár 3K internetes készletkezelő és számlázó szoftver Ez a dokumentáció a szoftver 1.0.1.1-es verziójához

Részletesebben

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 2 2. Az alkalmazás letöltése, belépés és regisztráció:... 2 3. A kamerakezelő

Részletesebben

ELTE EKSZ - Egyetemisták a Környezettudatos Szemléletért Csoport website. Felhasználói kézikönyv 1.4.

ELTE EKSZ - Egyetemisták a Környezettudatos Szemléletért Csoport website. Felhasználói kézikönyv 1.4. ELTE EKSZ - Egyetemisták a Környezettudatos Szemléletért Csoport website Felhasználói kézikönyv 1.4. Conqnet CMS System 2.1 Elöljáróban engedje meg, hogy köszönetünket fejezzük ki megtisztelő bizalmáért,

Részletesebben

INTERNETES JEGYZETTÖMB.

INTERNETES JEGYZETTÖMB. INTERNETES JEGYZETTÖMB. SZABÓ KRISZTIÁN 2013 NETNOTE.HU TARTALOM Bevezető... 2 A feladat leírása... 3 2. Rendszer egységeinek leírása... 3 2. 1. A NetNote menürendszere... 4 1 2. 2. A menük részletes leírása...

Részletesebben

Honlap ke szı te s alapjai

Honlap ke szı te s alapjai Honlap ke szı te s alapjai Drupál használata (szerkesztés alatt) Készítette: Sójáné Dux Ágnes 2013 Tartalomjegyzék 1 Tartalomkezelő rendszer... 3 2 Drupal... 3 3 Egyszerű tartalmak létrehozása a Drupalban...

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT - 1 - ÓBUDAI EGYETEM. Neumann János Informatikai kar Alba Regia Egyetemi Központ

SZAKDOLGOZAT - 1 - ÓBUDAI EGYETEM. Neumann János Informatikai kar Alba Regia Egyetemi Központ - 1 - ÓBUDAI EGYETEM Neumann János Informatikai kar Alba Regia Egyetemi Központ SZAKDOLGOZAT OE-NIK Hallgató neve: Berencsi Gergő Zsolt 2010. Törzskönyvi száma: T 000123/FI38878/S-N - 2 - - 3 - I. Tartalomjegyzék

Részletesebben

A kézikönyvnek ez a része arra próbál választ adni, hogy mire lehet egyáltalán a Drupalt használni, mik a főbb ismertetőjegyei, elemei, értékei.

A kézikönyvnek ez a része arra próbál választ adni, hogy mire lehet egyáltalán a Drupalt használni, mik a főbb ismertetőjegyei, elemei, értékei. Magyar Drupal Kézikönyv Kézikönyvünk célja a Drupal tartalomkezelő rendszer bemutatása éppúgy, mint mélységeinek tárgyalása. Megközelítésünk időnként speciálisan magyar, hiszen a nyelvi támogatás és a

Részletesebben

WORDPRESS ALAP SMARTSECTOR ÜGYFELEKNEK Tartalomjegyzék

WORDPRESS ALAP SMARTSECTOR ÜGYFELEKNEK Tartalomjegyzék WORDPRESS ALAP SMARTSECTOR ÜGYFELEKNEK Tartalomjegyzék Szakzsargon...1 Hozzáférés a kezelői felülethez...1 Bejegyzések és oldalak szerkesztése, hozzáadása, törlése, stb...2 Szövegszerkesztési doboz...3

Részletesebben

IDENTIVISION IIP- MegaPixel felbontású IP kamerák Telepítési leírás

IDENTIVISION IIP- MegaPixel felbontású IP kamerák Telepítési leírás IDENTIVISION IIP- MegaPixel felbontású IP kamerák Telepítési leírás Dokumentum verzió szám: v2.3 HUN TARTALOM 1. 2. 3. Termék bemutatása... 5 1.1 Termék összegzése... 5 1.2 Termék használhatósága... 5

Részletesebben

Telepítési leírás Dokumentum verzió: v2.3. HUN. Sec-CAM IP MEGAPIXEL FELBONTÁSÚ IP KAMERÁK

Telepítési leírás Dokumentum verzió: v2.3. HUN. Sec-CAM IP MEGAPIXEL FELBONTÁSÚ IP KAMERÁK Telepítési leírás Dokumentum verzió: v2.3. HUN Sec-CAM IP MEGAPIXEL FELBONTÁSÚ IP KAMERÁK 1. TARTALOM 1. Tartalom... 2 2. Termék bemutatása... 5 2.1 Termék összegzése... 5 2.2 Termék használhatósága...

Részletesebben

IP-Bridge v1.11. Telepítői és kezelői útmutató

IP-Bridge v1.11. Telepítői és kezelői útmutató IP-Bridge v1.11 Telepítői és kezelői útmutató Tartalomjegyzék 1. Műszaki információ 2. A készülék feladata, felhasználási területei 3. A modul bekötése 3.1. A bemenetek bekötése 3.2. A kimenetek bekötése

Részletesebben